logo

Holdnaptár hajvágás

A holdnaptár hajvágásai tájékoztatják a Hold hatását a haj növekedésére és egészségére. Azt mondja, ha jobb, ha csinálsz hajvágást, perm, festést, cseréld ki a frizurát. Segít kiválasztani a fodrászat legmegfelelőbb napját. A hajvágás holdnaptára figyelembe veszi a holdnap, a Hold fázisa, a hold helyzetét az állatövi csillagképekhez viszonyítva, a hét napját a haj állapotában.

Lunar fodrász naptár a mai napig

Holdnaptár hajvágás a következő hétre

Kedvező és kedvezőtlen napok hajvágás esetén

A hajvágás és más hajszálak kísérletének legjobb napja 2, 5, 11, 17, 21, 27 holdnap, kedvezőtlen - 1, 4, 6, 16, 19, 20, 25, 28 nap.

Ha levágja a hajat a tenyésztő hold alatt, a haja gyorsan növekedni fog. A hanyatló hold frizurája erősíti a hajgyökereket, de lassan nőnek vissza.

A hold kedvezőbb helyzete az állatövben, hogy látogasson el a fodrászüzletbe, Taurus, Leo, Szűz, Bak és Aquarius, a leginkább alkalmatlan Aries, Cancer, Sagittarius és Fish.

A hét legrosszabb napja a haj vágására vasárnap. Más napokon a hajvágás sikeres lesz.

http://my-calend.ru/moon-hair

Holdnaptár hajvágás

A hajvágás holdnaptárát az ókorban gyűjtötték össze, hosszú távú megfigyeléssel a Hold egészségre és hajnövekedésre gyakorolt ​​hatásáról.

Először is, a holdfázisok közvetlen hatást gyakorolnak a hajod növekedésére. Ha növekvő hold alatt hajvágást készít, a haj sokkal gyorsabban fog nőni, mint egy csökkenő holdú fodrász után. Ha gyakran szeretnél frizurát változtatni, akkor gyorsan meg kell nőzned a haját. Ebben az esetben a hajvágásnál jobb dátumot választani, amikor a növekvő Hold az első vagy a második negyedévben van. Ha éppen ellenkezőleg, nem szereted gyakran meglátogatni a fodrász szalonját, válasszon egy napot, amikor a Hold öregszik. Ez segíteni fog a Holdnaptár 2019-es vágásában. A csökkenő holdon történő vágás erősíti a hajgyökerét és megakadályozza azok elvesztését, de hosszú időn belül vissza fognak nőni. Az új holdban tartózkodnia kell a haj vágásától, mert ezekben a napokban a hajvágás lerövidíti a személy életét.

A holdfázisok mellett a holdnapok is nagy szerepet játszanak a hajvágásban. A Hold ciklus legfeljebb 30 napig tart, és minden holdnapnak saját jellemzői vannak.

A hajvágás következő horoszkópja a holdnaptáron és a hold hatásán alapul a haj egészségére és növekedésére. A holdnapokat kedvező, kedvezőtlen és semleges hajvágásokra osztják. A holdnaptár hajvágásairól részletesebb magyarázatok találhatók az „Alapvető szabályok a haj vágására a Holdon” című oldalon. A 2019-es havi hajvágási naptár segít kiválasztani a megfelelő időt a fodrász látogatásához.

Holdnaptár hajvágás 2019 márciusára

a holdnapok, a holdfázisok, a hold helyzete az állatöv jeleiben, valamint kedvező és kedvezőtlen napok a hajvágás és a hajfestés számára

http://astrosfera.ru/lunnyj-kalendar-strizhek.html

Hajvágás az állatöv és a Hold jele

Hajvágás az állatöv és a Hold jele

2013. március 21. 20:40

A megfelelő hajvágás győzelmet jelent

A haj nem csak szépség. Testünk sajátos természetes antennái, amelyek a test láthatatlan életet nyújtó erejét viselik. Létezik egy legenda, hogy a bukás előtt a személy feje körül volt egy nimbus (a bioenergia gömbölyű felhalmozódása, amit most csak az ikonokra csodálhatunk), és nem volt haj.
Azt mondják, hogy az ember feje valamilyen hasonlósággal volt fedve az újszülött fején láttunk. És amikor egy ember bűnbe esett, a kozmikus energia sugarai a feje fölött egyre nehezebbek lettek és hajra fordultak.
Az emberek és az égbolt kapcsolatává váltak, amíg ismét fel nem emelkedik a mennyei fejlődés szintjére.
A hajat óvatosan kezelik. A haj vágása azt jelenti, hogy megváltoztatod az életedet, ez a régi időkben jól ismert. Nem csoda, hogy rengeteg rituálék van ehhez az eljáráshoz.
A szőr és a hozzájuk kapcsolódó problémák nagyon egyszerűek. Mivel a haj a kozmikus erőnk forrása, ez azt jelenti, hogy mindaz, ami velük történik, megváltoztatja a láthatatlan folyó folyamát, amely a bioenergetikus hullámokkal megtisztítja. Ezért a hajra gyakorolt ​​bármilyen hatás nemcsak a megjelenésünk, hanem az egész életünk irányában is változhat.
Ezért azért, hogy ne veszítsük el a kopaszságot idő előtt, és ne veszítsük el a mennyei felét Guardian Angel formájában, a vágás során bizonyos biztonsági intézkedéseket kell követni, hogy megtudjuk, mikor és miért csinálod ezt.

azt mondja: nem bízhatsz a hajában senkivel. Emlékeztetni kell arra, hogy az a személy, aki elvágja, megváltoztatja a biofieldet. Ezért, amikor a fodrászhoz jön, válasszon egy energikus és vidám mestert, majd a hajvágás utáni életed jobbra változik. Minél idősebb a fodrász, annál erősebb az élete. Ha önálló személy vagy, akkor szokott megoldani a saját problémáit, és nem tetszik, ha valami megakadályozza, hogy elvégezhesse, válasszon egy korosztályt vagy fiatalabbat. Ha krónikusan szerencsétlen vagy valami furcsa okból, akkor érdemes egy nagyon régi és híres varázslót választani, még akkor is, ha az általa készített frizura drága lesz. De miután meglátogatott egy fodrászot, az életed drámaian megváltozik. És ha még mindig megfelelően kiszámítja a látogatás idejét, nemcsak változik, hanem javul.

A legjobb, ha nem vágod le a hajat. Még ha jól ismeri a fodrászatot, nem szabad elfelejtenie ezt a jelet. Ennek a „babona” gyökerei nagyon fontos problémát jelentenek: egy személynek nagyon nehéz önmagát gyógyítani. Bárki tudja a legerősebb pszichiát. Nem számít, mennyire erős és erős akaratú ember lehet, nagyon nehéz neki saját biofieldjének deformációit kijavítani, hiszen az ilyen deformált energiával átformálja őket.

Úgy ítéljük meg, hogy jobb, ha egy azonos nemű személyt vág meg. Az a tény, hogy sok szeretet varázslat receptje kapcsolódik a hajhoz, de a probléma nem csak a boszorkányságban van. A hajvágás során megváltoztatod az éteres, asztrális és mentális biofieldeket, és ennek következtében könnyen átéljük valaki más befolyását. Ezért, ha úgy tetszik, mint egy másik nemhez tartozó mester, akkor a személyes életében problémákat okozhat. Nem csoda, hogy Samson bibliai történeteit egy nő tönkretette, aki levágta a haját. Ugyanez a jelzés igaz a nőkre, csak férfi fodrászokról beszélünk.

a haj vágása után a víz nem dobja. Óvatosan nézze meg ezt a fodrászban, majd öregkorig tartsa a haját buja és egészséges.

ha azt szeretné, hogy a haja gyorsabban növekedjen a nyírás után, akkor a hajat a telihold alatt kell tennie. Ha azt szeretné, hogy a haja kicsit megváltoztassa a tulajdonságait - például nem elégedettek azzal, hogy zavarosak, engedetlenek - akkor a fodrászra csökken a hold. De ne feledje, hogy egy ilyen hajvágás után a haj nagyon hosszú ideig nő vissza. Csökkenő holdon is jó, ha van egy hajvágás, ha meg akarja erősíteni a hajgyökereket és késleltetni a gyors elvesztését.

a haj nem vágható az úgynevezett sátáni napokon (9, 15, 23 és 29 nap a holdnaptár szerint), valamint a nap- és holdfogyatkozás napjaiban. Az ilyen eljárások után megbetegedhet, vagy - ahogy azt a régi időkben mondták - levágta a memóriát és az elmét.

hogyan változik az életed a fodrász után, megmutatja a hét napját, amikor meglátogatta a fodrászot.
Hétfő jó nap egy fodrászra. Ekkor megszabadulhat a negatív érzelmek és az életben felhalmozott megoldatlan problémák nagy számától. A nap kedvező a haj színezésére.
Kedden, jobb fizetni a fodrászhoz, ha hiányzik a fizikai erő vagy az akarat arra, hogy valamilyen fontos problémát megoldjon, ha hiányzik a tevékenysége vagy kínozza az élet monotonitását.
Szerdán jó dolog, hogy valami új vagy érdekes tanulni, új barátokkal találkozni, vagy öregeket vonzani, növelni az utazások, mozgások és kommunikáció számát az életben.
A csütörtök elősegíti a másokkal való kapcsolatok változását, hozzájárul egy személy népszerűségéhez, növeli a szerencsét és a jólétet.
Péntek a szépség napja. Amikor a héten ezen a napon látogat egy fodrászot, nemcsak a frizurát változtatja meg, hanem a megjelenését is megváltoztatja. Ezért, ha elégedett vagy azzal, hogyan nézel ki a hét ezen napján, jobb, ha nem vágja le a hajat. Ha kedvesebbé válik, látogasson el a fodrászba pénteken, amikor a Nap megy Bakra (december 24. - január 22.) vagy Taurus (április 22. - május 21.).
Szombat jó nap egy fodrászra. A haj ezen a napon gyógyul, és ugyanakkor eltávolodik a karmikus adósságoktól és bűneitől.
Vasárnap jobb, ha nem vágja a hajat - megölheti a saját sorsát vagy szerencséjét. Ez a nap jó csak a krónikus vesztesek számára - talán a sors irgalmas lesz, és egy ilyen eljárás után jobb lesz. De senki sem adhat garanciát.

azt sugallja, hogy nem elég egy jó napot választani egy hajvágásra, akkor is szükséges, hogy harmonizáljon a saját születésnapjával, különben a nap minden kedvező trendje negatívvá válik.

A hétfő harmonikus a csütörtök, péntek és szombat energiájával. A hétfő antagonista napja vasárnap.
Ha kedden született, a csütörtök, szombat, vasárnap energiái kapcsolatban állnak veled. És a hétfő és péntek hatalma kedvezőtlen az Ön számára. Péntek a kedd antagonista.
Szerda a vasárnap erőssége. Az antagonista csütörtök.
Csütörtökkel kapcsolatos energia hétfő, kedd, péntek, vasárnap. Antagonista a környezete.
A péntek közel van a hétfő, csütörtök, szombat, vasárnap hatalmához. Az antagonista kedden.
Szombat kapcsolódó energia péntek. Az antagonista vasárnap.
A vasárnapi erők harmonikusan kedden és csütörtökön vannak. Az antagonista hétfő.

Az antagonisták napjaiban a haja nyíródik, amikor az élet minden területén karmikus rossz szerencsét követ. Általában, egy ilyen fodrász után, az élet úgy tűnik, hogy lefagy, hogy éles fordulatot hozzon, ami a győzelemhez vezet.

azt mondja, hogy a növényekhez hasonlóan a hajnövekedés sebessége és minősége a hold helyzetében van. Ezért nem elég, ha a frizurát választja egy jó holdnap és a hét napja, akkor is kedvező időt kell szereznünk a haj növekedésére az állatöven a hold helyzetében. A hold helyzete mindig a holdnaptárban van feltüntetve egy évre.

Az Aries holdja általában nem hajlamos a haj vágására, bár a haj és a haj állapota nem befolyásolja. Az a tény, hogy egy ilyen eljárás után a test immunitása gyengül, a betegség kockázata megnő.
A hold helyzete Taurus, Szűz, Bak a legkedvezőbb a fodrászszalon látogatásához. A haj jól nő, tele van erővel, vágás után kevésbé hasad.
A Hold a Gemini-ben és a Libra-ban segíti a levegőfrizurákat, elősegíti a gyors szőrnövekedést, de nem befolyásolja a minőséget és az állapotot.
A Hold a rákban és a halakban lassítja a haj növekedési ütemét, de vitalitással telíti őket.
A Leo holdját a hajvágás kedvezőtlen idejének tekintik, ha a vállalkozásod jól megy, és kedvező, ha meg kell változtatnod az emberi élet képét vagy ritmusát.
A Hold a Skorpióban nagyon rejtélyes és javíthatja és ronthatja a személyes életét és az ellenkező nemű partnerekkel való kapcsolatait.
A Nyilasban lévő hold elősegíti a karrier változását, a munkahelyen, a kollégákkal és az üzleti partnerekkel való kapcsolatokban, segít elismerni és társadalmi sikert elérni.
A Vízöntőben lévő hold a hajvágás rendkívül kedvezőtlen helyzetét jelenti.

A zodiákus bizonyos jeleinek frizura kiváló radar, amely a szükséges helyet sugározza. Az egyik vagy másik energiájához való csatlakozás, a frizura alakjának megváltoztatása, a haj szerkezete és színe megváltoztatásával megváltoztatjuk az életünket a kívánt irányba.
Kos - rövid sportvágás. A frizura ez a formája dinamikusvá teszi a képet, és ha azt mondom, a fiatalító tevékenységet végzi. "Ovnovsky" frizurák hozzájárulnak a test erőteljes átalakulásához, energiával töltve. Azok az emberek, akiknek a rossz időkben vannak a régebbi időkben, a hajuk gyakran rövidre vágnak. Ez az eljárás felgyorsította az anyagcserét, és így hozzájárult a gyógyuláshoz. Az ősök tudták, mit csinálnak, mert Kos közvetlenül kapcsolódik az agyhoz, mivel az emberi testre eső asztrológiai vetülete a fejterületen van. Aries felelős a vér és a tápanyagok megfelelő ellátásáért az agyban.
A jel frizuráit használva az ember kezeli az agyát, és stabilizálja tevékenységét is. Aries frizurák lehetőséget adnak arra, hogy a személyeket projektjei és tervei áttörték, hogy bármiféle támogatás nélkül eljussanak az élet minden ütközéséből. Hozzájárulás az élet ütemének felgyorsításához, segítve az úticél megtalálását.
Taurus. A legjobb, ha a közepesen hosszú hajú zodiákus frizurák jeleit vonzza. Ezek változhatnak a végrehajtás formája és módja szerint. De a Taurus stílusa mindig laza haj. Azonban ez a Teltsovskaya stílus tökéletes technikával érhető el, ahol az egyik göndör nem ütközik egy másikhoz. Nyilvánvaló, hogy a fésült szálak és a formázó termékek (lakk, gél, viasz), amelyek megsértik az űrlap természetes és természetes felfogását, kizárták. A Taurus stílusának használata megkönnyíti a gyomor és a torok munkájának beállítását. A jel frizurái stabilizálják a pénzügyi helyzetet és a jólétet, az ingatlanügyletekben sikeresek a tulajdonosok.
Gemini. A kémia eredményei által végrehajtott minden hajszál-manipulációt a Gemini levegőenergiája befolyásolja. A jel - festett és kémiailag hajlított haj - találmánya. Mindezek közül a konstelláció energiáját ashy (kissé kékesség), közepes (vállhosszú) hullámos haj jellemzi.
A gemini frizurák harmonizálják az idegrendszert és a felső légutak állapotát. A Gemini stílus tökéletesen vonzza a kommunikáció területén szükséges erőforrásokat, sikerrel jár az iskolában és az utazásban.
Rák. Ez az állatöv jel egyenes caretra hasonlít. Ez a középkori keresztesek kedvenc stílusa, amely fizikai erővel táplálja a testet. Ennek a jelnek a frizurái hozzájárulnak az élelmiszer jó emésztéséhez, teljes mértékben kihasználva a testet. Ennek az állatövi csillagképnek az energiája az emberiség genetikai memóriájához kapcsolódik. Ezért a Cancer frizurája normalizálja a kapcsolatot az idősebb generációval, védelmet nyújt a nemzetségnek. Egyébként segíti a család elindítását, és a választásodat minden bizonnyal a szülők jóváhagyják.
Lev. Természetesen ennek az állatöv jelnek a legjobb vezetője a Leo klasszikus frizura - az oroszlán sörénye. Ezt a stílust egy speciális lépcsős vágással érik el. De annak érdekében, hogy a haj valóban egy oroszlán sörényének látszódjon, és ne essen bele a szél legkisebb hatása alá, akkor egy kis levegőt adhat hozzá, ha hajszálkásodik (ha a természet nem fodros). Az oroszlán ellenőrzi a szív munkáját. Ennek a jelnek a frizurái kreatív képességeket tárnak fel, egy személyt magabiztosabbá, kedvesebbé, romantikusabbá teszik. Vidámságot és szórakozást adnak a karakternek, de sokat kényszerítenek arra, hogy „vigye a szívbe”.
Szűz. Ez az egyik kevés jele az állatövnek, akinek kedvenc foglalkozása az, hogy mesterséges szépségének álcázza a természetes szépségét. A mesterséges haj, paróka, hajvágás, bélés használata jó feltételeket teremt a tér által közvetített energiák vonzására, ami kiváló asszisztens lesz, ha sok unalmas és kemény munkával kell megbirkózni. A Maiden frizurák sikeresek a képzésben, a kézművességben és a kereskedelemben. Emellett aktiválják a gyomor-bél traktust.
Mérleg. A Libra stílusa egy klasszikus, az elitizmus, a bolyhos, de szigorú egynapos frizurák szimbóluma. Elegánsan feküdt a női haj fejére, és hozzon létre egy érzetet a frizura tulajdonosának. Ennek az állatöv jelnek a férfi frizura hangsúlyozza a viselő személy férfiasságát és súlyosságát. A ruhák és frizurák klasszikusai lehetővé teszik, hogy a személy csak a köréhez tartozó emberekkel kommunikáljon, és habozás nélkül hozza meg a helyes döntéseket. Ez a frizura segít megtalálni a kompromisszumos megoldást, és nyugodt kapcsolatot alakít ki minden emberrel. Az egészségben a Libra frizura szabályozza a vesék munkáját.
Skorpió. Ennek az állatövnek a frizurája egyedülállóan vamp-stílusú, mind a férfi, mind a nőstény. A vízjelhez szükséges energiához hozzájáruló haj egyenes és sima. Rövidre vághatók, ami tűzhöz juttatja a vizet. Ez a stílus hangsúlyozza e jel különleges szexualitását és provokálja az ellenkező nemet. Végül is, minél több társkereső, annál jobb a Skorpió. A jel frizurái szélsőséges helyzetekben támogatják és védik a magasabb hatásköröket, növelik mindkét nem szexualitását. A visszanyerés szempontjából ellenőrizze a szexuális szféra munkáját.
Nyilas. Nyilas maguk is meglehetősen konzervatívak. Nem szeretik a súlyosságot, mind a viselkedésben, mind a ruhákban és a frizurákban, ugyanakkor elkerülik az extravaganciát. A Streltsovo típusú frizurák női variánsai egy rövid frizura kombinációja a hátsó hosszú ló farokkal. A haj Athena Pallas nagyon pontosan tükrözi a Nyilas típusát. Ennek a jelnek a férfi frizuráját gyakran láthatjuk történelmi és pszeudo-történelmi filmekben. Ezeket a frizurákat Zeusz, a Thunderer és más ázsiai istenek és Ázsia képein is láthatjuk. A jel frizurájának tulajdonosa sikeres lesz a nyilvános, politikai és vallási tevékenységekben. Nyilas ad egy személynek önbecsülést és kijavítja a májat.
Bak. Ennek a jelnek a frizuráinak kialakításához a legfontosabb pozíció az lesz, hogy minimálisra csökkentsék a hajápolás költségeit. A férfi frizura jellegzetes stílusa, amely egyértelműen rögzíti a konstelláció energia-rezgéseit, borotvált fej. Női változat - a fejfedő alá rejtett haj (kalap, sál, sáska). Ez a stílus különösen alkalmas hosszú hajú tulajdonosok számára, akik nem akarják a lányos szépséget levágni a karrier-törekvések érdekében. A Föld elemének egyéb jeleihez hasonlóan a Bak az energiában is jól segít az anyagi szférában. Támogatja a szakmai pályafutást és az életük helyét. Ez a stílus szabályozza a fogak és a csontrendszer egészségét.
Vízöntő. Ez az egyetlen jel a teljes állatövben, amely nem kötődik a haj alakjához, hosszához vagy színéhez. A fő jellemzője az extravagancia, de a frizurák népszerűsége. Az Aquarius valamivel idő előtt áll, és az emberek belső igényeit felismerve rendkívüli áramlatokat alakít ki a divatban és a frizurában. Divatban, a pocsolyák - az Aquarius festeni fogja a hajait és egy mohawkot, egy hippi - és ő is hipp, a yampi fordulata jön - rövidre vágja a haját, és egy megbízható és szuper üzleti ember benyomását kelti. Az Aquarius frizura kiválasztása lehetővé teszi az új projektek elindítását és az emberek közötti kapcsolatok kiépítését. Ez a jel irányítja az erek egészségét, harmonizálja az artériák és vénák munkáját.
Fish. Ez az állatöv jel a világ harmóniáját szimbolizálja. A True Pisces frizurák hatalmas kozmikus jelentést hordoznak. Ezek bármilyen típusú zsinór, ahol a haj összefonódó szálai az Univerzum különböző erőinek fúzióját szimbolizálják. A halak frizurái segítenek megtalálni a belső harmóniát és a békét, minden ügyben és projektben magasabb hatalmak védelme. A halak szabályozzák az anyagcserét és az idegrendszert. Egészségügyi célokra erős gyógyító hatásuk van mindennek az állapotára


Hajvágás MOON DAYS-ben:

Az első holdnap - a hajvágás az élet lerövidüléséhez vezet.
A második holdnap - a hajvágás vonzza és vitatja magát.
3. holdnap - a haj vágása kárt okoz a szervezetnek, és a hulladékot vonzhatja.
A negyedik holdnap - a fodrász kényelmetlenséget fog okozni, melankóliát és a szeretteik elvesztésének félelmét vonzza. Ez torokbetegségeket és szájbetegségeket okoz.
Az 5. holdnap - a hajvágás a tulajdon növekedéséhez vezet, kicsit gazdagabb lesz.
A hatodik holdnap - nem kívánatos vágni a hajat - vonzani fog egy hideget, a szagérzeted rosszabbodik, akkor betegként fogsz kinézni, és tényleg fájni fogsz.
A hetedik holdnap - a hajvágás vonzza a vádakat és a peres ügyeket, ellentétes lehet a főnökével. Fennáll a konfliktus a szeretett emberével. Égő nap a tibeti naptár szerint, amikor a hajvágás komolyan rontja az egészségét.
A 8. holdnap - a hajvágás a hosszú élettartamot, a jó egészséget vonzza és életét méltóvá teszi mások szemében (bár nem azonnal, hanem az elkövetkező hónapokban).
A 9. holdnap - a hajvágás vonzza a betegséget.
A tizedik holdnap a tibeti hagyományok szerint égő nap, ajánlatos a vágástól tartózkodni, mivel ez betegségeket vonz.
A 11. holdnap - a hajvágás éles érzéseket fog hozni, növeli az elképzelését és az elme betekintését.
A 12. holdnap - a haj vágása lehetetlen - a szerencsétlenségek, sérülések vonzódnak és az életveszély valószínűsége nő.
A 13. holdnap - kívánatos, hogy hajvágást kapjunk, hiszen a hajvágás boldogságot és előnyöket fog hozni, szép megjelenést.
A 14. holdnap - a hajvágás javítja a teljesítményt, a pénzügyi helyzetet, növeli a hatóságok vagyonát és jó hírnevét.
A 15. holdnap biztonságosabb, ha a vágás, a megnövekedett nyomás, a fejfájás és a félelem megjelenése következtében a lehető legkisebb szellemi zavarokat vágja el. Ajánlás: Ha nem akarja ellátni a kórházi ágyat, maradjon távol a fodrászoktól.
A 16. holdnap - jobb, ha tartózkodik a hajvágástól - a szerencsétlenségek, hibák. A negatív szokások és szelek teljes mértékben megnyilvánulnak, az alkoholfogyasztás növekszik, és csökken a szenvedélyek ellenőrzési képessége. A hajvágás áruláshoz vezethet, aminek következtében az egészsége jelentősen romlik.
17. holdnap - a hajvágás következtében akadályok lépnek fel az ügyekben, a betegségek fognak felmerülni. A jövőben nagy a sérülés esélye. Szenvedj pszichét. A keleti hiedelmek szerint a hajvágás ezen a napon vonzza Önnek a rosszindulatú szellemeket.
A 18. holdnap - a haj vágása - tulajdonvesztéshez, lopáshoz vezet, a háziállatok megbetegedhetnek (éreznek veszélyeket, amelyek veszélyeztetik Önt és aggódnak rád). Szintén a tibeti hagyományok szerint ez egy égő nap, és a hajvágás komoly romlást eredményez az Ön egészségében.
19. holdnap - vegye fel a kapcsolatot egy fodrászral - a hajvágás meghosszabbítja az életet.
A 20. holdnap - a haj vágása nem kívánatos - az életre "undor" lesz.
A 21. holdnap - a haj vágása kívánatos - vonzza a szépséget és a jólétet.
A 22. holdnap - a hajvágás vonzza Önnek a tulajdonszerzés lehetőségét, de jobbá válhat és extra súlyt szerezhet.
23. holdnap - egy hajvágás csúnya arcszínt fog hozni, rontja a jólétét.
A 24. holdnap - egy nagyon rossz nap a hajvágáshoz - előfordulhat. Egészséges akar lenni - tartózkodjon a vágástól.
A 25. holdnap - a haj vágása növeli a szemnyomást és a látáskárosodáshoz vezet. Ennek eredményeként a hajvágás súlyosbítja a szembetegségeket, a gyulladást és az árpa megjelenését valószínűleg.
A 26. holdnap - a haj vágása vagy frizura létrehozása miatt örömöt és boldogságot vonz magának.
A 27. holdnap - a haj vágása vagy frizura létrehozása miatt örömöt és boldogságot vonz magának.
A 28. holdnap - a hajvágás eredményeként - a külső megjelenés varázsa növekszik, az emberek tetszenek.
A 29. holdnap nagyon kedvezőtlen nap a hajvágás számára, karmikus betegségek lehetségesek.
A 30. holdnap - a haj vágása vonzza a személyt a szerencsétlenséggel, az ellenséggel való találkozás veszélyével, és még a halált is vonzhatja. Lehetőség van autóbalesetben is.

Frizurák, így szerencse

Mielőtt úgy döntene, hogy új frizurát készít, vagy festeni a haját, célszerű megbecsülni, hogy mit hoz Önnek. Végtére is, a jólét és a hozzáállás ezektől függ. Az asztrológia segít abban, hogy meghatározza a belső összeegyeztethetőségét egy adott frizurával vagy hajszínnel. És ettől a pillanattól fogva képes lesz arra, hogy modellezze az életedet, és jó szerencsét hozhasson, és még az egészség javítását is.
Mi, a Föld lakói, a Naprendszer bolygói, nem ritkán elfelejtjük, hogy nem csak egy bizonyos terület, ország, földi terület lakói vagyunk, hanem a végtelen tér részei is. A kozmosz energiája nagyon erős hatással van a bolygónk minden életére.
Mindannyian fényt és erőt adunk a Nap, a Hold és más térbeli tárgyak és testek által. A Föld térének felrobbanása, a meteorok és a meteoritok különböző méretű elektromágneses viharokat és természeti katasztrófákat okoznak. Az élőhelytől függően különböző természetű kozmikus sugárzást fogadunk el, amelyek viselkedésünk és megjelenésünk jellemzőiben tükröződnek. A csillagok a legerősebb és legtisztább energiával rendelkeznek. A legerősebb csillag az égen a nap. Évig a fény tizenkét fő csillagképet halad át, amelyek az állatöv csillagképei.
A metafizikai értelemben a haj antennák, amelyek kozmikus energiát továbbítanak egy személy fejére. A haj hosszának és színének, valamint a frizura alakjának fontos szerepe van a kozmikus sugárzás elnyelésének folyamatában. Ezért a frizurák kiválasztása, szerencsét vonz, csak azt követően történik, hogy eldönti, mit kér a lelke. Mit kell jelenleg az életben leginkább? Az anyagi jólétben, a boldogságban a személyes életedben, és talán fel kell gyorsítanod a karrierem növekedését? Amitől be fog állni, attól függ, hogy milyen további arányok érhetők el, ami a kívánt nyereséget eredményezi.
Tehát, ha elégedetlen a karriernövekedés hiányával, fókuszáljon a frizura kiválasztásánál a föld vagy a zodiákus tűzjelzéseire.
Ha nincs erős társadalmi helyzete, válasszon olyan képet, amely rögzíti a földjelek és a Mérleg energiáját.
Frizurák A zodiákus jelek és a szűz sikere a többi emberrel való kommunikációban, új ismeretek és tanulás megszerzésében.
És a személyes életben mindent fokozatosan javítani fog, ha a frizura a víz vagy a tűz elem energiáinak jó vezetője.
Igaz, van egy fontos "de"! A jó szerencsét vonzza a frizurát, amely nagyon komoly kérdés. Miután eldöntötte, hogy milyen úton halad a lelke, vagyis milyen szerencsét szeretne, tanácsos a következő számítás elvégzése. Tudnia kell, hogy az állatöv jele, melyet a világon jelent meg, általában horoszkópon. Ellenőrizze a belső összeegyeztethetőségét egy vagy másik frizurával vagy hajszínnel.
Például az állatöv tűzjelzőinek frizurái kedvezőek a zodiákus tűz- és levegő jelei alatt születők számára, míg a vízelem jelei alatt születettek teljesen ellenjavalltak, mivel elpusztíthatják a szerencse.
Frizurák vonzza a levegő jeleinek energiáját, ellenjavallt a földön, és jól illeszkednek azokhoz, akiknek az állatöv jel a levegő és a tűz elemeire utal.
A víz frizurái a víz és a föld zodiákusának jelein született boldogságot hoznak, és károsak azok számára, akik a születésüktől kezdve gondoskodnak a tűzjelzésről.
A földi frizurák az állatöv föld és víz jelei számára jelennek meg, és veszélyesek a levegőre.
A haj színe meghatározza a bolygó energiáját a személy által kapott naprendszerben. A haj alakja arról tájékoztat, hogy az energiát elsősorban az emberi test használja fel.
Például a Zodiac - Cancer, Scorpio, Pisces vízjelek energiáját egyenes, hosszú, fényes haj jellemzi. Az ilyen hajok folyadékvizet képeznek.
A zodiákus levegő jeleinek szeme - Gemini, Libra, Aquarius - hullámos és közepes hosszúságú.
A föld jelei - Taurus, Szűz, Bak - a rugalmas és zavaros hajhoz tartoznak.
A zodiákus jelei tüzes energiával - Kos, Leo, Nyilas - megfelelnek a vöröses árnyalatú és rövidített hosszúságú hajnak, legalábbis a fejnek a parietális részén vagy a parietális részén.
A hajhossz meghatározza az adott egyén agyában észlelt energia mennyiségét és sebességét. Például minél hosszabb a haj, annál nagyobb az energia által elnyelt energia, de minél hosszabb az út a közvetlen tudatossághoz.
A hajhossz kiválasztásakor vegye figyelembe az alábbi ajánlásokat:
A hosszú haj nagy erőt ad, de lelassítja az életed reakcióit és az események menetét.
A rövid haja durva, de erőteljes energiával látja el a testet, felgyorsítja a szervezetben a folyamatokat, valamint az eseményekre adott reakciót.
Következtetés: Ha boldog életet szeretne tartani az életben, akkor érdemes hosszabb ideig elengedni a haját. De ha rövid időn belül valamit el kell érnie, akkor ez egy rövid frizurát segít.
Észrevehető, hogy az üzleti életben szerencsés és a nők személyes életében sikertelen többsége a rövid hajvágást részesíti előnyben. Talán ez annak a ténynek köszönhető, hogy egy rövid női fodrász akaratlanul elpusztítja a női boldogságot, aktív férfi energiát adva a nőnek.

Re: Hajvágás az állatöv és a hold jele

2018. március 25. 2:32

Miért nem sikerült az út a bevált mestere felé...

Emlékszem az aranyszabályra. A hajavágás egy növekvő holdon a hajnövekedés ütemének növekedéséhez, a hanyatló holdon történő hajvágáshoz vezet, hogy erősítse a hajat, mind a gyökereket, mind a szerkezetet, és némi növekedési késleltetést. A New Moon, a Full Moon, valamint a növekvő és csökkenő négyzetek mellett nem szabad szépségszalonokba menni.

Íme néhány ajánlás, amely a Hold helyzete és részben a Vénusz helyzete alapján történik. A szépségszalonok látogatásának ideje alatt nemcsak a Hold és a Vénusz helyzetét és fázisát kell figyelembe venni, hanem néhány más bolygót is, attól függően, hogy mit fog tenni. És a win-win opcióhoz - a felsorolt ​​bolygók szempontjai a Radix bolygókhoz.

A Holdon a Kosban nem túl jó, hogy hajvágás legyen - esély van a vágásokra és sérülésekre. És még a tapasztalt mesterek is siethetnek a sietés és a figyelmetlenség miatt. De ha úgy dönt, hogy frizurát készít a "katonák" stílusában - érdemes a kockázatot. Ebben az időben a férfiak rövid hajvágásai, mint például a "-jack", jóak, sőt még a fej borotválkozása is. De ha valamilyen oknál fogva nem tudod elhalasztani a fodrász látogatását, legyen felkészülve arra a tényre, hogy rövidebb lesz, mint amennyit szeretne, nem lesz nagyon jó minőségű, és nem túl szép.

Bika
"-Varvara-szép hosszú fonat" -

Taurus konzervatív és nem hajlamos a hajvágásokra. Éppen ellenkezőleg, van egy vágy, hogy szép, vastag és hosszú haj legyen (a haj növekedése). Ebben az időben minden hajápolási eljárás megfelelő - masszázs, különösen az olaj, amely nemcsak a hajat táplálja, hanem a fejbőr, a maszkok, főként a természetes alapanyagokból, a „bolt” rosszabb. Ha hajvágást kap, csak a haj minőségének javítása érdekében - a hossz és a kötet. Ha úgy dönt, hogy hajvágást kap, akkor fel kell készülnie arra a tényre, hogy hosszabb ideig vágják le, mint amennyit szeretnénk.

Gemini - a stílus "-uniseks" szerelmesei -. Itt a "-konferencia" - és a nemekkel kapcsolatos problémák hiánya - élen jár. Az ikrek értékelik a mobilitást, és a sorozatról - a fejükről és a menetrendjükből - a hajvágást - stílus nélkül, néha fésű nélkül. Ha Kosban a férfias stílus kifejeződik, akkor Geminiben ez a „semleges” nem férfias, nem nőies, hanem inkább tizenéves, kissé fiú. Íme rövid, repülő, kissé zavaros hajvágás, hasonlítanak egy zavaros verébre. Az ikrek gyakran különböznek a göndör hajtól. Perm ebben az időben, ez az egyik módja annak, hogy elérjük a kívánt "-konvenciát" -.

Jól sikerült a nőies, érzéki frizurákkal, többnyire sima, selymes hajat hangsúlyozva, azokban, amelyekben egy nő néz ki, és védtelen. Sikeresen megszerzett és "gyermek" - opciók - zsinórok és pigtailek. És még néhány változata "-bugs" - található a fején, közelebb a nyakhoz, sima vagy minták formájában szépen fürtök, kitéve és hangsúlyozza a nyakérzet. Ha hajvágás, majd félig hosszú, sima, vagy egy könnyű göndör - csecsemő fürtök, hajvágás "- zárva" - egy személy - egy hosszú bumm, amely az arcot és a nyakot, amennyire csak lehetséges. Itt, valamint a Taurus-ban az eljárások alkalmasak a haj energizálására, de a Taurus-tal ellentétben, nem csak kívülről, hanem belülről is, az ételek révén. A rák nem nagyon jó színezésre, különösen a hajszerkezetet károsító festékekre.

oroszlán
- Nem! Te nem vagy a prIndress!
- És hto.
- Queen! (S) "-Frost" -

A Holdon Leóban minden, ami egy oroszlán sörényének illúzióját teremt, sikerül. Leo diktálja a fényességet és a pompát, ugyanakkor - regal és fenséges. Itt lesz a megfelelő speciális perm, ami további kötetet ad a hajnak. A szokásos „kémia” - mind egyszerű, mind függőleges - szintén nagyon sikeres lesz. De mindenképpen érdemes előzetesen figyelembe venni a Mars Neptunusz és a Vénusz aspektusait, vagy meg lehet égetni a szőrszálakat. Leóban jó az oroszlán tónusú hajok festése - vörös-arany és részben barna. De a "-lviny" - árnyalatok - ashy, fekete, cseresznye és padlizsán, egyáltalán nem fordulhatnak elő, ahogy kívánatos. Estélyi frizurák, frizurák különleges alkalmakra - esküvők, elkötelezettségek és "koronát" jól készültek Leóban.

A Szűzben (főleg a Holdon) jó a fodrászba menni a haj és a fejbőr kezelésére. A professzionális hajtisztítás megfelelő lesz. A Szűz értékeli a természetességet, és a frizurákra vonatkozó különleges ötletek idegenek. A Gemini-hez hasonlóan értékeli a kényelmet, és itt tudja kezelni a hajvágásokat, amelyek nem igényelnek különös gondosságot - hajszárítóval, egyéb elektromos szerszámokkal és mindenféle formázó termékkel, mint például habokkal, habokkal stb. A legfontosabb dolog - a fej legyen tiszta, haj a hajra, és természetesen frissen mosott. Szűz a helyességre, az űrlap szinte matematikai pontosságára. És itt a „-car” típusú geometriai hajvágás, de a klasszikus, nyilvánvaló aszimmetria nélkül, sikerül. Biztos lehet benne, hogy a parancsnok magas színvonalú frizurát fog készíteni - gondosan és gondosan, de a hajvágás telepítése nem valószínű, hogy tetszik. Sikeres lesz festeni a haját természetes, természetes színekben, többnyire világosbarna árnyalatokban és megtakarító, nem ammónia-színezékekben, vagy természetes színekben. Itt megölhet két madarat egy kővel és festékkel, és erősítheti a haját.

Mérlegek - harmónia és világos arányok mestere. Ha nincsenek más tranzit és radix ellenjavallatok, akkor ez az optimális idő a fodrász, kozmetikus, stylist meglátogatására. A Vénusz hatása ebben az időben lehetővé teszi, hogy kiválaszthassa, és a hajat leginkább díszítse - elrejti a hibákat és hangsúlyozza a méltóságot, válassza ki a színeket, sikeresen árnyékolja a bőrt. A Magasztos Szaturnusz hatása a Mérlegben lehetővé teszi, hogy megtalálják az Ön számára optimális arányokat - alak, hosszúság és térfogat. De a siker kulcsa - a mesterrel együttműködve. Kérdezze meg a tanácsát arról, hogy mit kell tennie az ő szemszögéből.

Skorpió
"-Vamp nő" -, "-rok nő" -, "-Vedma" -

Agresszív nőiesség, hangsúlyozta szexi stílus. Ez különösen sikeres mindenben, ami a fantáziát megmozdítja, növeli a vonzerőt, egy szenvedélyes és temperamentikus személy megjelenését adja. Lehet, hogy a hajvágásnak elég hosszú lehetőségei vannak, egy nagy mennyiségű hajú kaszkád, permussal, ami könnyű tapadást, néhány fejet káoszt képez. Egy polgári változatban a hajvágás így összegyűlt a "farokba" -. Kedvenc és nagyon pikáns részlet Skorpió frizurák - kimenő szál. Állítólag véletlenül. Rövid hajvágás, amely ebben az időben a legjobb módon működik - rövid, érzéki, sima hajvágás aszimmetria elemekkel. Ebben az időben sikeres a színek festése sötét színekben, különösen a fekete közelében, és fényes, de nem világos árnyalatokkal.

Kedvenc frizura a Nyilas ló farok - egyszerű, kényelmes és semmi sem akadályozza. Vannak lehetőségek a chelochkoy-nal. Ez azoknak a Streltsovoknak szól, akiknek nincs ideje, hogy sok időt és energiát fordítsanak a megjelenésükért. Azok számára, akik nem hagyják figyelmen kívül a külső megjelenések tükrözésének szükségességét, a belső világ gazdagsága és jellemzői, ezúttal sikeres lesz a megfelelő kép létrehozása. Az etnikai stílusú frizurák itt dolgoznak, sőt nagyobb mértékben tükrözik a vallási és filozófiai preferenciákat. Az afrostyle kísérletek (kivéve a „dredov” -t), japán, kínai, mexikói motívumok sikeresek lesznek. Egy másik lehetőség a szuper-tekintélyes frizurák. Itt a fodrászok nemzetközi versenyeinek győztese, és valami exkluzív.

Bak
"-Több királynő" -, "-Business lady" -

Stílusú, mind a frizurák, mind a ruhák teljes mértékben összhangban vannak a szervezet azon öltözködési kódjával, amelyben működik, és a rendelkezésre álló státusz. Itt van egy maximális konzervativizmus, nincs szabadság, könnyedség és játékosság. A megjelenés, és különösen a frizura gondozása, kizárólag a társadalmi szerep, a pozíció betartásának szükségessége miatt. A Bak a leghosszabb ideig választja meg a frizurát, évekig visel, néha évtizedekig, nagy nehézségekkel változtat valamit. A kedvenc frizura egy zsemle, de ellentétben a rákkal, ez egy magas zsemle a koronán. Ha hajvágás, majd az évek során bizonyított, frizura Margaret Thatcher stílusában. A Holdon a Bakban a fodrászhoz juthat, hogy maximalizálja a megjelenés súlyosságát, megőrizze a régi hajvágás formáját - itt biztos lehet benne, hogy a mester pontosan megismétli mindent. Színezés - csak festje meg a regrown hajszálakat.

Az Aquariuson minden, ami "-stream" -nek nevezhető, sikeres lesz -. Bármilyen szokatlan, divatos hajvágás és frizura, a fodrászok kísérleti gondolatai, bármilyen természetellenes hajszín. Ha másokkal szeretné megdöbbenteni a megjelenését - ez az idő az Ön számára.

Az első dolog, amit fel kell készítenie egy fodrászszalonra a Holdon a Halakban, az a tény, hogy valószínűtlen, hogy helyesen értheted meg, ha elkezdesz magyarázni a kívánságaidat "az ujjakon" -. A mesternek olyan képet kell kapnia, amelyre törekszik, például egy film hősnőjének képe, vagy egy fotót tartalmazó magazint. A Halakban, a női, érzéki, romantikus frizurákban dolgoznak ki, ami a képnek rejtélyt, nehézséget és kifinomult kegyelmet biztosít. Rövid hajvágás nem jó. Leginkább hosszú és félig hosszú frizurák vannak, amelyek a vállakra hullanak, akár egyenes, akár világos hullám. Súlyos perm is sikeres lehet, mivel ez a legkellemesebb haj. Színezés - szélsőséges, bármilyen természetes szín mellett.

http://mirmystic.com/forum/viewtopic.php?t=3295

Borotválkozz a holdon

Egy frizura segítségével szerencsét vonzhat és életét egy irányba irányíthatja, mert a haj kozmikus erőnk forrása. És még egy fodrász is egy különleges rejtély, amelyet felelősen kell megközelíteni!

A legtöbb ember nagyon pragmatikus a hajvágásról: a haj nőtt - itt az ideje, hogy menjen a fodrászhoz. És az, amit követni fog, nem sokan ismerik.

Gyakran észreveszik, hogy ugyanazon mester látogatása különböző eredményeket ad: néha a hajstílus gyönyörűnek tűnik, a haj jól illeszkedik a stílushoz, a vágás után gyorsan növekszik és örömmel fogadja a tulajdonosot, és néha úgy tűnik, hogy jobb, ha nem vágja le, mert egy hónap, vagy még inkább ahhoz, hogy megfelelő megjelenést hozzon létre.

Miért történik ez? Minden saját magyarázattal rendelkezik.

Nézd meg, hogy mely receptek tartalmazzák a 14. században a hivatalos orvostudomány foglalkozásait: „... ha egy személyt a blues és az erő hiánya okoz, akkor a körmét és a haját a Mars napján (kedden) három hétre vágja a növekvő Holdon, aztán elkezd felépülni…”

A terápiás terápia módszerei évszázadokon keresztül asztrológiai ismeretek alapján. Volt idő, amikor senki sem lepte meg, hogy a fodrász a hold bizonyos napjain bezárta a szalonját. Ez volt az, hogy ebben az időszakban nem volt igény a szolgáltatásai iránt, mivel az emberek nagy jelentőséget tulajdonítottak az éjszakai csillag kozmikus hatásának.

Az asztrológia az emberi élet szinte minden területén alkalmazható és továbbra is alkalmazható. Sok öreg recept a mai napig működik. Van még egy speciális ág a prediktív asztrológia, az úgynevezett tranzit asztrológia.

Annak ellenére, hogy nem mindig egyszerű emberek férhetnek hozzá a vonatkozó információkhoz (különösen a Szovjetunió idején), az asztrológia, mint tudomány, folytatta létezését és fejlődését. Sőt, a természeti és kozmikus ritmusok, amelyek befolyásolják az univerzum életét, nem törölhetők, nem tilthatók, sem a figyelmes és kíváncsi szemmel nem rejthetők el.

Így arra a következtetésre jutottunk, hogy a fodrász látogatásakor az asztrológiai számítások nagyon fontosak. Ahhoz, hogy ezeket elvégezzék, szükség lesz egy holdnaptárra és néhány gyakorlati készségre. Ennek eredményeképpen a fodrász látogatása igazi szentség lesz számodra, és a fodrászod lesz a talizmánod, amely mindig veled lesz, és minden bizonnyal vonzza a jólétet bármelyik területen.

Nagyon fontos tényező a hold fázisai. Ha azt szeretné, hogy a haja gyorsabban növekedjen, menjen a fodrászra a növekvő holdon (1. és 2. fázis). A frizurák, amikor a hold az égen tele vannak, ígéretet tesznek mesterművekké. Ritka és szemtelen haja lesz vastagabb és nem lesz összetéveszthető. A csökkenő hold frizurája erősíti a haj gyökereit és megakadályozza azok gyors elvesztését, de hosszú ideig vissza fognak nőni.

A következő, talán még fontosabb tényező a hold áthaladása az állatöv jelén. Ahol a hold a hajvágás napján található, nemcsak a haj további állapota, hanem az élethelyzetének egészsége és még az átalakulás is függ.

Hold a tűzjeleknél:

Hold a kosban: A hajvágás nagyon kedvezőtlen napja, bár nem befolyásolja a haj és a haj állapotát. Az a tény, hogy egy fodrász után egy ilyen napon a szervezet immunitása gyengül és a különböző betegségek valószínűsége nő.

Hold a Leóban: A hajvágás ilyen napokon szép, teljes és selymes. De tudd, hogy a Holdnak egy ilyen pozíciója az égen kedvezőtlennek tekinthető egy fodrász számára, ha az üzleted jól megy, és kedvező, ha meg akarod változtatni az életed képét vagy ritmusát.

Hold a Nyilasban: Az ezekben a napokban elvégzett hajvágás az üzleti és társadalmi kapcsolatokban való felismerés és elismerés talizmánja lesz. Kiváló időszak egy hajvágásra, ami hozzájárul a karrier és a kollégákkal való kapcsolatok kedvező változásához.

Hold légi jelek:

A Hold a Gemini-ben és a Libra-ban lehetővé teszi a levegő frizurát. Az ilyen napokon végzett hajvágás után a haj gyorsan nő, de szerkezete és állapota nem változik.

Hold a Vízöntőben: Egy nagyon álmos fodrász. Fennáll a hajhullás, a kopaszság és a kozmoszokkal való kommunikáció elvesztésének veszélye.

Hold vízjelek:

A Hold a rákban: egy fodrász után ilyen napokon, a frizura egyáltalán nem tartja meg a formáját, a haja rosszul válik, és nem formázható. Ebben az időszakban nem ajánlott a haját mosni.

Hold a Skorpióban: A hold rendkívül kockázatos pozíciója egy fodrászért, mert mind javíthatja és ronthatja a személyes életét, mind az ellenkező nemekkel való általános kapcsolatokat.

Hold a halakban: Az ilyen napokon készített hajvágás korpásodáshoz vezet. A fej és a haj mosása ezen időszak alatt ugyanazt eredményezi.

Hold a föld jelein:

Bika, Szűz, Bak: A legmegfelelőbb idő a fodrász látogatásához. A haj jól fejlődik, erősíti és javítja a szerkezetét, kevésbé megosztott. A vegyi anyagok használatához (mindenféle hajfestés, kémiai hullámzás) a legjobbak azok a napok, amikor a Hold a Szűzben található.

A hét minden napján van védőszentje - egy olyan bolygó, amely az energiájával áthatol, és hagyja a jelét mindent, amit egy személy jelenleg csinál. A harmadik tényező (a hét napja) még részletesebben állítja be az élet útvonalait. Azonban nem minden olyan egyszerű: fontos, hogy a frizurára választott nap összhangban legyen a saját születésnapjával, különben a nap minden tendenciája ellentétes lesz. Bizonyára nem mindenki tudja, hogy a hét melyik napja született, de nem olyan nehéz megtudni. Mindenesetre egyszer megteheti ezt a kérdést, mert gyakrabban kell vágnia az életét.

Hétfő (Hold): Válassza ezt a napot a hajvágásokra, ha megszabadulni akar a szomorúságtól és a szomorúságtól. A levágott hajjal együtt számos negatív érzelem, megoldatlan és felhalmozott probléma marad. Hétfőn nem lehet kedden, szerdán, vasárnap született hajvágást kapni.

Kedd (Mars): Jó a hajat vágni azoknak, akik gyengítették a fizikai egészséget, és akik fáradtak az egyhangúságban az életben, de akiknek nincs tevékenységük, bátorságuk és akarataik. Ha hétfőn vagy pénteken született, tegyen egy hajvágást egy másik napon.

Szerda (Mercury): A hajvágás ezen a napon rögzíti az idegrendszert. A logikai gondolkodás aktiválódik, a memória javul, megnő a tanulási és kapcsolati képesség a megfelelő emberekkel és szervezetekkel. A fodrász rossz napja, ha csütörtökön született.

Csütörtök (Jupiter): Az ezen a napon készített hajvágás hozzájárul a másokkal való kapcsolatok megváltoztatásához és a társadalmi szempontok problémáinak megoldásához. Ha gyakran igazságtalanságot érez az életében, szerencsétlennek érzi magát, vágja le a haját ezen a napon - ez vonzza Önnek a népszerűséget és jólétet. Csütörtökön nem kaphatsz szerdán született hajvágást.

Péntek (Venus): A hajvágás egyedülálló napja, mivel nem csak a frizurát változtatja meg, megváltoztatja a megjelenését. Így a sorsos ismerősök és a leendő kapcsolatok valószínűsége jelentősen megnő. De ha már elégedett a megjelenésével, és szenvedélyes kedve van, válasszon egy másik napot a fodrászokért, mivel péntek óta nem tolerálja a túlzott mértéket, és megfosztja a belső egyensúlyt. Ne feledje, hogy "a legjobb a jó ellensége". A túlzott túlélés mindig az ellenkezőjévé válik. Nem csoda, hogy sok vallás ezen a napon felhívja magát, hogy visszafogja magát és megfigyelje a böjtöt. Nem szabad fodrászkodni ezen a napon, kedden született.

Szombat (Szaturnusz): A hajvágás kedvező napja, a sérült haj helyreállítása, valamint a sors egészének javítása, a karmikus adósságok és bűnei eltávolítása. Támogatja a türelem és a képességek azonosítását. Stabilizálja a pszichét és az anyagi jólétet. Szombaton a vasárnap született fodrász nem kapható.

Vasárnap (nap): rossz nap a frizurára minden számban. Meg lehet vágni a szerencsét. Ha folyamatban van a problémák megoldása, vagy félúton végzi el az esetet, előfordulhat, hogy eldobja a hátát. Ez különösen a hétfőn születetteknek lesz érzékelhető. Csak a krónikus vesztesek próbálhatják megváltoztatni a sorsukat a hajuk levágásával ezen a napon, majd külön garancia nélkül.

By the way, a rossz szerencsét, hogy kísért a krónikus vesztesek. Valószínűleg elérhetik az élet másik szintjét egy fodrász látogatásával egy különleges napon, ami a saját születésnapjának antagonista. Például, ha a szerencsétlenség a hétfőn született személyhez kapcsolódik, vasárnap, vagyis egy antagonista napra kell fodrászni.

A születésnapok antagonisták

Hétfő-vasárnap
Kedd - péntek
Szerda - csütörtök
Csütörtök - szerda
Péntek - kedd
Szombat - vasárnap
Vasárnap - hétfő

Végül pedig a végső tényező, amely a számítási szabályok és a biztonsági intézkedések közötti kapcsolat, amelyet a hajvágás szerencséje érdekében követni kell, és nem fordítva. Ez az utolsó szakasz, ahol nem lehet a holdnaptár segítségével. És két biztonsági pontból áll.

a) A haj vágási eljárását semmilyen esetben nem lehet elvégezni a nap és a holdfogyatkozás idején. Úgy vélik, hogy ennek következtében megbetegedhet vagy levághatja a memóriát és az elmét. Általában nem meglepő, mert a Hold kifejezi az ember kapcsolatát a múltjával, és a Napot a jelenrel.

b) A hónap során négyszer a Hold „megrázza” a pszichéünket, egy fázisról a másikra. A fázisváltozás napjai kritikusak, különben a sátáni Holdnapnak nevezik őket. Tehát Isten tiltsa meg, vágja le a haját 9, 15, 23 és 29 holdnapokon, ezek nagyon kedvezőtlen napok a hajvágás és egyéb megjelenés esetén.

Ez befejezi a számításokat, és a következő sorban a biztonsági előírásokat.

Az első és legfontosabb szabály az, hogy a saját hajad nem vág! Az a tény, hogy a hajvágás során nemcsak a frizura formáját hozza létre, hanem az emberi bioenergia-potenciál kiegyenlítését is.

Egy magyarázathoz kis kanyarodásra van szükség. A személy bioenergiája minden információt tartalmaz róla, beleértve hibáit, „bűneit”, amelyek bajokhoz és betegségekhez vezetnek. Az emberi biofield szintezésére gyakorolt ​​extrasensoros hatás azt jelenti, hogy a pszichés, akár a kontaktussal nem érintkező (például érintés nélküli masszázs) a pácienssel, biofieldjének rezgéseivel gyökerezik bioenergetikus szerkezetébe. Javulás történik, ha egyszerűsített nyelvre tesszük azt a tényt, hogy a pszichés szennyezett területe a páciens szennyezett mezőjében elnyeli a „szennyeződéseket” mindaddig, amíg a két biofieldek rezgése rezonál. Igaz, egy ilyen kezelés után a pszichika úgy érzi, legalábbis nem túl kényelmes.

Itt és a hajvágás esetében az ügy nem babona, hanem bármi erős akaratú és erőteljes, nehéz lesz, hogy kijavítsa a saját biofield struktúráink alakváltozásait, mivel ugyanolyan deformált energia hatással lesz rá. Ezért jobb lesz, ha egy másik személyt bízol.

Fontos, hogy vegyük figyelembe a második szabályt: nem bízhatsz abban, hogy bárkinek vágja a hajat. Még egy szuper professzionális fodrászat is elpusztíthatja a természetes kapcsolatot a kozmoszokkal, megváltoztatva a biofieldet rossz irányba. Ez akkor fog történni, ha ő maga nem kielégítő állapotban van, például beteg, negatív mágikus hatásnak van kitéve (gonosz szem, sérülés) vagy egyszerűen rossz hangulatban. A hajával végzett manipulációk után a mester negatívja letelepedik, és rosszul érezheted magad, a haja rosszul nő és csúnya lesz. Ezért fodrászszalon látogatásával állítsa le a választást az erőteljes és vidám mesteren. Ebben az esetben számíthat arra, hogy az élet vágása után jobb lesz a változás.

Minél idősebb a fodrász, annál erősebb az élete. Ha hozzászokott az önellátáshoz, inkább a saját problémáit akarja megoldani, és nem szereted, ha valami megakadályozza, hogy elérje a célodat, válasszon egy saját korú vagy fiatalabb mestert. Akkor a hajvágás hatására bekövetkező változások teljesen az Ön irányítása alatt lesznek. De ha az Ön számára ismeretlen okokból időnként valamilyen szerencsétlen vagy, akkor használjon egy nagyon régi és jól ismert mester szolgáltatásait, még akkor is, ha rendezett összeget kell fizetnie. Az eredmény megéri! Az életed drámaian megváltozik.

Azt is figyelembe kell venni, hogy a fodrásznak azonos neműnek kell lennie veled. Ez a boldog hajvágás harmadik szabálya. Különösen fontos, hogy kövessük őt azokkal, akik jogi vagy polgári házasságban vannak. Ez ismét a biofieldünknek köszönhető, amelyben a nyírási folyamat során változások következnek be, aminek következtében könnyen átvehetünk valaki más befolyását. Korábban azt hitték, hogy egy embernek nem szabad adnia a haját a felesége kivételével, hogy ne pusztítsa el a családot. És most megtörténik, hogy egy férfi levágja a haját egy női fodrászon, majd a feleségével való kapcsolatok lehűlését jelenti.

Hasonló az igaz a nőkre, akik a hajadon férfiakra bíznak. Valószínűleg már kitaláltad, hogy ez annak a ténynek köszönhető, hogy tetszeni fogsz egy másik nemhez tartozó mesterrel, és a biofieldek kölcsönhatásai a személyes életed problémáihoz vezettek. Nem csoda, hogy van egy bibliai történet, ahol Salamon megölte a haját levágó nőt.

Remélhetőleg ez az információ érdekes lehet a professzionális fodrászok számára. Végül is, a szépségszalonok, figyelembe véve az ilyen nem triviális megközelítést ügyfeleik számára, növelhetik hitelességüket, és elit intézményi státuszt igényelhetnek. És a Földön a boldog emberek száma növekszik.

http://www.myjane.ru/articles/text/?id=1034