logo

8 legjobb profi hajszín

Ideális képük keresésekor a lányok hajlandóak kísérleteket folytatni - különböző ruhákat próbálnak ki a ruhákban, kísérleteket végeznek a sminkeléssel és természetesen festékszőrüket. És ahogy a statisztikák szerint, az ilyen nők többsége: az orosz nők 70% -a nem akarja a természet által adott hajszínnel járni. De a szerelmesek ma szenvedélyes barnaek, holnap egy szelíd szőke, és a holnap után - egy huncut vörös hajú, tudják, hogy a haj nem tolerálja az ilyen drámai változásokat, és gyakran szárazra, törékenyre és csillogásra reagál. Ezért a festésnél jobb, ha professzionális festéket vásárolnak, amelyek lehetővé teszik a kép megváltoztatását a legkisebb károsodással.

Hogyan ismerjük fel a jó hajfestéket

Gyakran hallja azt a véleményt, hogy az ammóniát nem tartalmazó festék teljesen biztonságos és nem ronthatja a hajot. Sajnos ez egy mítosz! Az ammóniamentes festékek azonban nem olyan agresszívek, hogy még a fejükkel is elég kemény alkotóelemek vannak, amelyek kárt okozhatnak. Így a festék kiválasztásakor nem annyira az ammónia hiányára kell figyelnie, mint az esszenciális és természetes olajok, növényi kivonatok és más hasznos összetevők jelenlétében, amelyek lágyítják a vegyi összetevők hatását.

A tömegpiaci festékekhez képest a professzionális eszközök ellenállóbbak - kevésbé égnek ki a napsütésben, a szín fokozatosan és egyenletesen jön ki, és a második vagy harmadik mosás után nem mosódik ki. Végül, az ilyen festékek gyártói a leggazdagabb árnyalatú palettát kínálják a természetes és felháborító, amelyek közül könnyen kiválaszthatja a szükséges hangot. Ezenkívül az ugyanazon vonalzón belüli színek összekeverhetők a pontosabb árnyalat eléréséhez. Ugyanakkor óvatosnak kell lennie itt - sok márka olyan színekkel rendelkezik, amelyek kizárólag más árnyalatok hígítására szolgálnak, és nem alkalmasak kiváló minőségű festésre. Ezeket korrektoroknak vagy mixonoknak nevezik. És tudni kell, hogy a hagyományos festékekkel ellentétben a professzionális festőknek külön oxidálószert kell vásárolniuk.

A professzionális festékek közül a legjobbak kiválasztása segít a minősítésben, a szakértők véleményének és a közönséges felhasználók véleményének figyelembevételével.

http://www.expertcen.ru/article/ratings/luchshie-kraski-dly-volos.html

A legjobb hajfesték: Top 2019

Minden évszakban új festési technikák jelennek meg, amelyek meglephetnek és lenyűgözőek. Mindezek a hajfestékek, amelyek nemcsak új árnyalatokat tartalmaznak, hanem az alapvető színeken alapuló érdekes változatokat is.

Szóval, mi a hajfesték, a szakértők szerint képes volt megfelelni a modern fashionistas elvárásainak? Lásd a házi használatra szánt professzionális hajfestékek és színezékek legnépszerűbb márkáinak áttekintését.

Tartalom:

Professzionális hajfesték top rangsorban

Minden mester választ egy hajfestéket, amely megfelel neki. Fontos, hogy a festék kényelmes legyen, és világos és kiszámítható eredményt kapjon. Ez a felülvizsgálat a 2019-es professzionális hajfesték-vonalak legnépszerűbb termékeit tartalmazza.

Wella Koleston Perfect - prof. hajfesték Vella Coleston, Németország

Ez egy ellenálló festék, amely lehetővé teszi, hogy gazdag hangot kapjon. Ő a páratlan német minőség megtestesülése. A palettán különböző árnyalatok vannak. A természetes színek különösen népszerűek, de az exkluzív árnyalatokat nem veszik figyelembe. Nemcsak a tapasztalt stylistok, hanem a közönséges ügyfelek is részesítik előnyben.

Matrix SoColor - hajfesték a Matrix sorból, USA

Ez az egyik kedvenc színezék ellenálló hajfesték, amely gazdag és élénk árnyalatokat hoz létre. A kívánt árnyalatot a szabadalmaztatott ColorGrip technológia biztosítja. A festék egyenletesen esik a szürke hajra, és a kapott színt hosszú ideig megtartja. Az árnyalatok természetes alapanyagot tartalmaznak, a színezékek mellett alkalmazkodnak a haj pigmentéhez. Ezért az eredmény mindig kiváló. A kémiai képlet összetétele magában foglalja a sérült hajszerkezetet helyreállító tápanyagokat.

Igora Royal (Igora) - prof. festék a Schwarzkopf (Schwarzkopf), Németország gyártója

Kifejezetten tartós festésre tervezték. A speciálisan kifejlesztett képletnek köszönhetően a festék nem folyik, és egyenletesen alkalmazza a haj teljes hosszában. Annak ellenére, hogy a sorozat a professzionális szinthez tartozik, otthoni használatra vásárolható. Az Igora Royal vonal vezető pozíciót foglal el az árnyalatok számában, és az mixedones jelenléte lehetővé teszi egyedi színek létrehozását. Nincs ammónia illatos és kellemetlen szaga. A festék könnyű gyümölcsös aromával rendelkezik. A termék hajápolási termékeket és különböző vitaminokat tartalmaz.

Szelektív professzionális-olasz professzionális festék

Ez egy professzionális festék az olasz márkából, amely 100 színárnyalatban jelenik meg. Kiváló színezést és ultramodern színeket biztosít. A festék kétségtelen kritériuma a színtartósság. Az állandó festék tökéletesen fest a szürke hajra. A sorozat gondoskodik a porózus haj szerkezetét sima.

Farmavita - professzionális festék, Olaszország

A fodrász környezetében igényelt olasz márka. Gyógynövényeken és növényi kivonatokon alapuló festékek óvatosan festik a hajat természetes árnyalatokban. Az eredmény gazdag és mély színű. A "Farmavita" festékek krémes textúrájúak, amelyeket egyenletesen alkalmazunk a haj teljes hosszában. A termékben található tápanyagolajok csökkentik a kémiai elemek negatív hatását a haj és a bőr szerkezetére.

Majirel - Majirelle francia hajfesték a Loreal-tól

Ez egy új fejlesztés a Loreal cégtől. A szabadalmaztatott festék formula egy Ionen G mikrokationos polimerből és egy Incel molekulából áll, így a színezés nem zavarja a haj szerkezetét. A Revel Color (színfejlesztési rendszer) megakadályozza a pigment gyors kiürülését. A Majirel azok számára ajánlott, akik a világos és telített színeket kedvelik, vagy éppen ellenkezőleg, a természetes árnyalatokhoz közelebb tartják.

Inoa - francia Inoa hajfesték a Loreal-tól

Professzionális festék ammónia nélkül a híres Loreal márkából. Nincs éles és kellemetlen szaga. Az alapfesték festék monoetanol-amin. A gondosan kifejlesztett festékképlet kiváló minőségű festéket tesz lehetővé a szürke haja felett, és egyenletes színt biztosít. Nem szárítja a hajat, és fenntartja a természetes lipidegyensúlyt. A festék védőkomponenseket tartalmaz, amelyek megakadályozzák a bőrirritációt és az allergiás reakciók megnyilvánulását.

Materia - japán festék

A hajfestékek rangsorában a tisztelet helyén van. A festékgyártó egy japán Lebel cég. Az eszköz egyedi tulajdonságokkal rendelkezik. Egységes színezést és védelmet biztosít a hajra. Mivel a termék minimális mennyiségű ammóniát és hidrogén-peroxidot tartalmaz, a festéknek megtakarító hatása van. A színes pigmentek magas tartalma hozzájárul a mély és tartós festéshez. A hajszerkezet helyreállításában részt vesznek a lipidek és a fitoszterolok.

Keune (Ken) - prof. festék szalonok számára, Hollandia

Holland cég professzionális festéket gyárt. Ezek az alábbiak: ammónia, ammóniamentes és SPA festési termékek. A Keune palettán 107 árnyalat található (5 - mix és 80 - elsődleges szín). A végeredmény mindig egybeesik a hajszín színpalettájával. A festék feltűnő aromát sugároz, és nem irritálja a fejbőrt. Az alapkészítményben található selyemfehérjék lágyítják a fürtöket, és érezhetőbbé teszik őket.

Cutrin - professzionális festékek Kutrin SCC-Reflection, Reflexió Demi, Reflection Fireworks, Finnország

Népszerű finn frizurák fodrászok és stylistok körében. Hatékonyan kezel a szürke hajjal. A hatóanyagok intenzíven behatolnak a hajba, kiváló minőségű színezést biztosítva. A festékek összetétele gondoskodó összetevőt tartalmaz - a sarkvidéki áfonya viasz. A méhviasztal együtt a hajhoz vonzó fényt ad. A festék előnye, hogy nem tartalmaz tartósítószereket, szilikonokat és ammóniát.

A hajfesték rangsorában a tűzijáték nem az utolsó hely. A kiterjedt színséma lehetővé teszi, hogy még merészebb megjelenéseket is megvalósítson. A gyártók a festékgyártásban szelíd programot használtak. A haj gyönyörű árnyalatúvá válik, ugyanakkor fenntartja az egészséges szerkezetét.

CHI - professzionális szalonfesték, USA

Nem ammónia-sorozatú festékekre utal. A termékek gyártója a Farouk Systems Group. A színpalettában természetes, ashy, réz árnyalatok találhatók. Az ionos festék a szürke haj színezésére alkalmas. Annak ellenére, hogy a festék nem tartalmaz ammóniát, akár 12 tónusig is könnyítheti a fürtöket. A hajfestés a hosszú infravörös spektrum hulláma miatt következik be, ami növeli a pigment behatolását.

Videó: CHI hajfesték

Estel De Luxe - Estelle festékek professzionális használatra, Oroszország

A professzionális festékek sorába tartozik. Őket a híres orosz cég, az Unicosmetic fejlesztette ki. A festék tökéletesen színezi a hajat, egységes színt és egészséges fényt ad. Az egyedülálló képlet miatt a festék tökéletesen fehér hajra fest. A krémes textúra egyenletesen oszlik el a hajon, és nem folyik. A festék összetétele csillogó pigment. A fürtök további védelme gondoskodó emulziót biztosít. Vitaminok, gesztenye-kivonatok és kitozán alapúak.

Kydra - professzionális festékek, Franciaország

Ez egy szelíd hajfesték egy sora egy francia kozmetikai gyártótól. A termék egyedisége az, hogy képlete tartalmazza az ammónia és az agresszív hatás egyéb kémiai elemeinek minimális százalékát. A kompozíció természetes összetevőkkel gazdagodik, amelyek csökkentik a kémiai összetevők negatív hatását, és láthatatlan védőfóliát hoznak létre. A színpaletta 66 aktuális árnyalatból áll, melyek természetes és exkluzív. Tökéletesen fest a szürke hajra.

LondaColor - professzionális hajtermékek, Németország

Hosszú élettartamú krémes hajszín Londacolor tartós. Az oxidáló emulzió egységes festék keveréket hoz létre és minőségi eredményt ad. A színt nyolc hétig nem mossa le. A festék tökéletesen fest a szürke hajat. A LondaColor összetétele természetes viaszot és lipideket tartalmaz, amelyek teljes hajápolást biztosítanak, semlegesítve a kémiai elemek káros hatásait.

Revlon - professzionális festékek Revlon sorozat Revlonissimo NMT, Young Color Exel, Orofluido

Népszerű festék a modern divatok között. A változatos paletta harminc gyönyörű árnyalatból áll. A festéket nano-molekuláris technológiák alapján fejlesztették ki. A komplex E, B3, A, H vitaminokat tartalmaz, amelyek védelmet nyújtanak az agresszív külső tényezők ellen. A festék nagyon óvatosan hat, így nagyon alkalmas az érzékeny fejbőrre.

Ollin szín - hajfesték Ollin, Oroszország

Állandó festék, minimális ammóniatartalommal. A fő színpaletta 80 divatos árnyalatú, különleges szőke -12 tónusok és egy keverék - 6 tónusú.

Goldwell - professzionális termék a hajfestéshez

A Goldwell festék növekvő népszerűsége számos hailr-mester bizalmát nyerte el. Szakmai termék, amely képzést igényel. A sorban háromféle festék van: ammóniamentes, ellenálló, színező. Gyártás Németország. Több mint 100 árnyalat teszi lehetővé az ügyfél képzeletének megtestesítését.

A legjobb hajfesték otthoni használatra

Sok lány szívesebben otthon fest. Különösen az Ön számára készítünk egy listát az otthoni használatra alkalmas, jó hajszínű márkákról.

Hajfesték Loreal Preference, Loreal Preference, Franciaország

A folyékony krémfesték tartós hatást biztosít. Teljesen fest a szürke hajra. A színpaletta különböző színekkel büszkélkedhet, 45 divatos és releváns színt tartalmaz. A festés után a sérült hajszerkezet helyreállítása érdekében a gyártó egy természetes alapanyagokból készült speciális balzsamot adott hozzá.

Garnier Color naturals, Garnier Color Naturals, Franciaország

A kiváló minőségű krémfesték három értékes összetevőt tartalmaz: avokádóolajat, shea vaj és olívaolaj. A krémes textúra kényelmes. A festés során a festék nem folyik. Nincs éles, kellemetlen szag ammónia. A speciálisan kifejlesztett képletnek köszönhetően a festék hatékonyan festheti a szürke hajat.

Anthocyanin Second Edition, Anthocyan - egy új festék élénk színekkel és laminálással, Korea

Anthocyan - kiváló minőségű festék a koreai gyártótól. A termék alapja a növényi kivonatok kombinációja. Ezek hozzájárulnak a gazdag és élénk színek megszerzéséhez. A színpaletta nemcsak kreatív árnyalatokból, hanem természetes sötét színekből áll. Ez egy szokatlan virág illatú.

Faberlic Krasa - Faberlic krémfesték az orosz-francia Faberlic cégtől

Tartós krémfesték, amely segít a kép frissítésében a haj sérelme nélkül. A kapott árnyalatok megfelelnek a palettának. Nagyon hosszú ideig tart, nem zavar, és nem mosható le. A festékek hatóanyaga az amlaolaj és az arginin. Ezeknek az összetevőknek köszönhetően a fürtök felülmúlhatatlan lágysággá válnak. A festékek nem tartalmaznak PDD káros kémiai komponenst, ami gyakran az allergiás reakciók oka.

Casting Creme Gloss - hajfesték Casting, L Oreal, Franciaország

Hajfesték, egyedi formula ammónia nélkül. A szelíd összetételnek köszönhetően nem okoz irritációt, nem tapad meg, ha foltos, és egyenletes színt ad. A színpaletta 28 színárnyalatban jelenik meg. Itt kiválaszthatja a természetes és extrém színeket is. A festéknek nem kellemetlen, feszes illata van. A szép textúra könnyű alkalmazást biztosít a hajra. A hajszerkezet helyreállításához a gyártó kifejlesztett egy speciális bálnát, melyet a királyi zselé alapul.

Avon Advance technikák, Avon Salon Care Hair Dye Cream, USA

Krém hajfesték, amely lehetővé teszi a szalonhatás elérését az életkörülmények között. A fő palettában szerepelnek a szőke, csokoládé és fekete népszerű árnyalatai. Az Advance Techniques színezék 3 fokozatú hajfestést biztosít. Tartalmazza: védelmet, hatékony színezést, beleértve a szürke hajat, magas színvonalú ellátást.

Paletta, Palet - festék otthoni használatra, gyártó Schwarzkopf, Németország

A Palette népszerű márka az otthoni használatra szánt festékek számára. A gazdag színpaletta 32 divatos árnyalatból áll. A festékek a rezisztencia szintjétől függően három fő típusra oszthatók: könnyű festés, félig ellenálló festés és ellenálló festés. Az innovatív „színvédelem” komplexumnak köszönhetően a festék még két hét után sem zavar.

Syoss, Ciez - hajfesték a Schwarzkopf-tól, Németország

A SchwarzkopfHenkel német gyártó festéke ideális otthoni használatra. Összetételében különböző természetes komponensek villognak, amelyek kedvező hatást gyakorolnak a haj állapotára, többek között: aloe vera, B csoport vitaminok, búza fehérjék. A színpaletta húsz elsődleges színből áll.

Rowan, gyártó Acme Color, Ukrajna

Ellenálló krémfesték berkenye kivonattal. Kiváló minőségű színezést és szelíd törődést biztosít bármilyen típusú hajra. Termelésében természetes összetevőket és kiváló minőségű festékeket használnak. A palettát harminc különböző árnyalat képviseli.

Előnyök: megfizethető ár, ellenálló. Hátrányok: folyékony konzisztencia, száraz haj, kellemetlen szag.

Készítse el saját festékminőségét

Vegyen részt a felmérésben, szavazzon kedvenc márkájáért, és hajtsa végre a hajfestékek minősítését. Mi is hálásak vagyunk az észrevételekért egy adott festék használatával kapcsolatban.

Vedd a faladba:

Olvassa el ugyanezt:

Megjegyzés hozzáadása

Mesterként mondom, Goldwell! Nagyon tetszik a festék, én magam festek, és az ügyfeleket festem, mindenki boldog!

A Lebel Materia 2 éves tapasztalata. Miért tartott ilyen sokáig - nem akarta megváltoztatni a mestert. Kezdetben a festék jó benyomást keltett, különösen helyesen marketing kampányt tartott. 2-3-szor azonban rájöttem, hogy a haja sok kívánnivalót hagy maga után. Úgy döntöttem, hogy egy ideig megállok, hogy megvárjam az ígért hatást. A csoda nem történt meg. Ha nem használja a festékkel nagyon drága ápolási termékeket, a haja csak egy törülköző lesz. Nem volt ilyen élményem még a költségvetési festékekkel sem. A lebel igazán csak gondos, és aztán sok eszközt kellett kipróbálni ahhoz, hogy valamihez jussam. Tanácsot adok a Proedit szérumoknak (komplex használat), szalon eljárásként nagyon drága.
toga:
- maga a festék egyáltalán nem ad ragyogást (csak szalon üzemmódban vagy speciális formázószerszámokkal lehetséges, de ilyen arzenál esetén ez a hatás bármilyen festékkel elérhető)
- kiszárítja a hajat
- hajszerkezet további eszközök nélkül - vontatás
- gyorsan le kell mosni. 2-3 hét 3 hét alatt (az enyém minden második nap)
-Gyakran azt tanácsolom, hogy egyáltalán ne festhessem a hosszúságot. A haj nem áll helyre
- nem kezeli a megadottakat. Még a könnyű termékek sem hagynak nagyon jó eredményeket.
- drága (az árkategóriák a következőkből indulnak: gyökerek akár 100 U.e - hosszú -200 cu.)

- széles paletta, és szép szín biztosított a megfelelő varázslót
- egyenletes töltés
-jól kezeli a szürke hajat
-nincs szaga
-nem égeti a fejbőrt (de ha még 5 percet is túlburjánzol, kellemetlen érzés van)

Alapvetően nem ért egyet. Több mint 5 éve lebel festettem, nagyon örülök. A haj mindig fényes! Ezenkívül nem szükséges, hogy a teljes hosszúságot minden alkalommal festjük, mert a szín nem sokáig kimosódik. Az ügyfelek elégedettek a haj festékminőségével, valamint a növekedés során nincs egyértelmű határ a gyökerek között. Samponok, klímaberendezések, maszkok a legmagasabb szinten. Nem értem, hogyan használhatja a termékeket a masmarket-től. Hajápolás, valódi újraélesztés. Igen, a termékek drágák, de pénzt költeni magadnak. Valószínűleg valaki megfelel, mi mindenki más. Ha több márkán dolgozik, nagyon jól érzi magát.

13 évig haltam meg a hajamat Goldwell termékekkel. Termékeik teljes palettáját használják - topchic, colorance, elumen, nectaya. Már régóta olyan festéket kerestem, amely nem károsítja a hajamat, miközben ellenáll a festéknek. Nem loreali, londa, nem értem el ezt a márkát. És ezt a fodrászok is elismerik. Az egyetlen dolog... ha igazán csodálatos eredményt akarsz - menj a szalonban a mesterhez. A Real Goldwell mesterek folyamatosan tanulnak. sok szemináriumot és workshopot tartanak, sok árnyalatot és trükköt ismernek, amelyek a hajod, a szerkezet, a szín, a kívánságod állapotától függenek. És ezért, amikor olvastam a véleményeket: „... elmentem a festék megvásárlására, elmosottam - nincs hatása...”, nevetséges lesz, majdnem 50 éves vagyok, de a hajam sokkal jobbnak és szépebbnek tűnik, mint sok fiatal lány haja.....

Angela, köszönöm a megjegyzést. A 2019-es legjobb hajfestékek rangsorához hozzáadta az ajánlott hajfestéket.
Tegyük a leginkább becsületes minősítést! A cikkben bemutatott kedvenc termékekért szavazunk, és új termékeket vagy bizonyított termékeket ajánlunk a színezéshez. Az Ön visszajelzése nagyon értékes számunkra!

http://womenshealth.su/pricheski/kraska-dlya-volos-rejting-2017/

Top 9 legjobb hajszín 2018

A haj átfestése nagyon gyorsan és egyszerűen megváltoztathatja a képét - néhány nő megszabadulni akar a megjelenő szürke hajairól, mások kissé korrigálják a természetes színüket, és mások mégis elválaszthatják a megjelenését. A kozmetikai üzletekben a hasonló termékek széles választékát találja, a legolcsóbbtól a professzionális termékekig, amelyeknek ki kell terjedniük. Ne keveredjen össze egy ilyen fajtában, ami segít a cikkünkben.

Az értékelés összefoglalása:

A hajfestékek kiválasztásának szabályai

Nagyon fontos figyelni a színezékek eredetére. A leggyakoribb termékek, amelyek olyan természetes anyagokat tartalmaznak, mint a Basma vagy a henna. Ezek közé tartozik a kamilla, a farok, a tea és így tovább. A természetes jogorvoslatoknak vannak bizonyos hátrányai, amelyek közül a legsúlyosabb az a képesség, hogy nem tudja megjósolni, hogy milyen színt kapnak az eljárás befejezése után. A professzionális sminkművészek javasolják az ilyen termékek használatát abban az esetben, ha szükség van a természetes hajszínének enyhítésére.

A leggyakoribb felhasználásra alkalmasak a fizikai színezékeken alapuló színezékek - nem mélyen behatolnak a hajszerkezetbe, de a frizura gazdag színt és egészséges ragyogást biztosít. Az ilyen típusú színezékek meglehetősen gyorsan lemosódnak a hajból, ezért rendszeresen kell használni őket. Nem nyújtanak tisztázó összetevőket, így a színek komoly változása esetén ezek az alapok nem fognak működni.

A hajfestékek egy másik típusa a vegyi színezékkel rendelkező termékek, amelyek különböző típusúak - ellenállóak és félig ellenállóak. Az első típus jól felszívódik a hajba, és sokáig tart. Segítségükkel szinte bármilyen árnyalatot kaphat, a festékek krémek, habok, gélek és maszkok formájában kaphatók. Összetételük általában erősítő és tápláló szereket tartalmaz, amelyek csökkentik a hajra gyakorolt ​​negatív hatást.

A festék színét egyedileg kell kiválasztani - ehhez az eladó tanácsát kell használnia, vagy kapcsolatba kell lépnie egy professzionális sminkesrel, aki egy bizonyos színű festéket ajánl. A csomagoláson egy speciális digitális kód is szerepel.

Mint látható, sok árnyalat van a hajszín kiválasztásában. A mi minősítésünk elkészítésekor mindannyiunkat megpróbáltuk figyelembe venni, emellett figyelembe vettük a felhasználók és a szakmai véleményeket, valamint az ár és a termékminőség arányát.

A legjobb színezékek a hajszálkásodáshoz

3. Krém Londa

Ez a márka széles színválasztékkal rendelkezik, így minden lány képes lesz kiválasztani a legmegfelelőbb színt a szépségszalon nélkül. A festék tökéletesen alkalmas mindenféle hajra, konzisztenciája olyan, hogy a szerszám hajra könnyen alkalmazható. Az eljárás során nem csöpög, és nem folyik le. Javasoljuk, hogy száraz, mosatlan hajra alkalmazzuk, és ezt egy speciális kefével végezzük, a hajgyökérektől kezdve. Miután a színezés befejeződött, a szín telített, mély és tartós - a haj egy-két hónapig fogja megőrizni az árnyalatot.

A kompozíció egy olyan anyag, mint a Vitaflection, amely egy mikroszkopikus tükröző gömb, amely nem mélyen behatol a hajszerkezetbe, köszönhetően nekik, hogy képesek természetes és egészséges ragyogást elérni. A festékben nincs ammónia, amely általában súlyosan károsítja a hajat, a hasított végek megjelenését okozza. Tartalmaz lipideket - speciális anyagokat, amelyek táplálják a hajat és megtartják a nedvességet. Az első használat előtt célszerű ellenőrizni a bőr reakcióját erre a készítményre - ehhez a festéket a könyök hajlítására alkalmazzák, és két napig tartják. Ha viszketés vagy bőrpír nem fordul elő, akkor ez a termék használható.

 • Kellemes illata a festéknek;
 • Nincsenek agresszív anyagok a készítményben;
 • Továbbá táplálja és megvédi a hajat, így lágy;
 • A harc sokkal könnyebbé válik;
 • Nincs osztott vég.
 • Allergiás reakció léphet fel.

2. Krémfesték ESTEL

Ez a márka nem túl régen megjelent az orosz kozmetikai termékek piacán, de már népszerűvé vált a közönséges felhasználók körében. A kompozíció teljes mértékben megfelel a legmagasabb nemzetközi szabványoknak - a gyártó a festék gyártásához csak a legmagasabb minőségű anyagokat használja, így ez a szerszám széles körben elterjedt mind a szépségszalonokban, mind az otthoni alkalmazáshoz. Ennek a márkának a színpalettája 140 árnyalattal rendelkezik, így a megfelelő szín kiválasztása nem túl nehéz. A színezés a csomagoláson feltüntetett színnek megfelelően történik.

A márka segítségével nemcsak a megjelenését változtathatja meg, hanem gondoskodhat a hajáról is - a festék keratin komplexet tartalmaz, amely a haj teljes hosszában visszaállítja a haját. A haj alkalmazása után a haj puha, fényes, a színe természetes és élénk. Szürke haj egyenletesen festett, a festék nem kerül ki a hajból, ha alkalmazzák, nincs összetételben ammónia, a költség meglehetősen elfogadható.

 • Mindig eladó;
 • Nagy tartósság;
 • Hajápolás biztosított;
 • Vastag krémes konzisztencia;
 • Kényelmes alkalmazni és öblíteni.
 • Nem egy kellemes illat.

1. Garnier krémfesték

Ez a márka már több mint 60 éve a piacon van. Ez idő alatt rengeteg kompozíciót fejlesztettek ki, melyek segítségével gyorsan és egyszerűen létrehozhat egy új megjelenést, egészséges haját adhatja a hajának, megszabadulhat a szürke hajtól és gondoskodhat róla. A szakértők és a közönséges felhasználók szerint ez a festék teljesen biztonságos. A kompozícióban táplálkozási komponensek vannak, amelyeken keresztül a hajat vitalitással töltik. A festékek összetételében szinte nincs ammónia, és vannak olyan termékek, amelyek teljesen mentesek az anyagtól. A szín szigorúan megfelel a csomagoláson feltüntetett színnek. A készlet egy speciális maszkot is tartalmaz, amely a festék alkalmazása után extra gondot fordít a hajra.

Ez a termék óvatosan kezeli a hajat, de jobb, ha megvédi a kézbőrt - erre a célra speciális kesztyűvel jár a festék. A festéket a gyártó ajánlásának megfelelően szigorúan összekeverik, az összetevők hozzáadásának sorrendjét nem szabad zavarni. A keverés során a szín kissé megváltozhat, de ez nem megrémítheti, mivel nem befolyásolja a végeredményt.

 • A használat eredményeként a természetes és szép színek kiderülnek;
 • Kiváló ár-érték arány;
 • Tökéletesen megkönnyíti a hajat, az árnyék pontosan megfelel a megadottnak.
 • A haj kissé keményebbé válhat, mint a festék használata előtt.

A legjobb fényfestékek

3. Krémfesték Wella szakemberek

Ez egyike a legolcsóbb hajszínnek 2018-ban. A festék a legmodernebb követelményekkel készül, minden hajfajtához használható, mert a hajfestés folyamatában nem fog károsodni. A termék számos lágyítóolajat és számos további komponenst tartalmaz, amelyek hatása a hajszerkezet helyreállítására irányul. Az ammónia-tartalom minimális, így negatív hatását a tápanyagok semlegesítik. A festéket teljesen hipoallergénnek tekintik. A kompozíciója B5 provitamin, amely a hajat a teljes hosszában lefedi, és jól védi a színt az égés alól ultraibolya sugarakban.

A paletta széles, nagyszerű lehetőségeket kínál egy lánynak, hogy kiválasszon egy árnyalatot. A készletben maga a festék mellett van egy speciális balzsam, szérum és eldobható kesztyű, amely védi a kezek bőrét. Minden szín természetesnek tűnik, szinte lehetetlen megkülönböztetni őket a valódi hajszíntől. Nagyon jól fest, hosszú ideig tartja a haját, jól küzd a szélsőséges terhelésekkel, nem károsítja a hajat. A jó hatás elérése érdekében a festéket össze kell keverni és az utasításoknak megfelelően kell alkalmazni.

 • Vastag konzisztencia;
 • Jó festékállóság;
 • Az ár a középkategóriában van.
 • Körülbelül egy hónappal később néhány lánynak száraz érzés van a fejbőrön.

2. Schwarzkoupf krémfesték

Ez egyike a legszélesebb körben használt hajszínnek 2018-ban. Mind a professzionális termékek, mind az eszközök otthoni használatra alkalmasak. A színválaszték széles, így minden lány választhat a legmegfelelőbb árnyalatot magának. A konzisztencia meglehetősen vastag, a krémhez hasonlít, a festékben különleges színező részecskék vannak, amelyek mélyen behatolnak a hajszerkezetbe, és hosszú ideig megtartják az adott színt.

Mivel az összes színező pigment mélyen behatol a hajba, az eszközt nem kell hosszú ideig tartani, fél óra elegendő ahhoz, hogy az összes elem jól felszívódjon. A kompozícióban vannak gondoskodó összetevők is, képesek tovább erősíteni a hajat, táplálják őket, védve őket a törékenységtől. A színe elég világos és telített a szójafehérje és az orchidea kivonat tartalmának köszönhetően, amely a hajnak természetes fényt ad, jó állapotban tartja őket. Nem süllyed a napsütésben, és nem mossa le a sampont.

 • Elfogadható költségek;
 • Ellenálló szín;
 • Bővített színek.
 • Sok olyan hatóanyag, amely allergiás reakciót okozhat.

1. L'Oreal Paris festménye

Nem tartalmaz ammóniát, így ez az eszköz tökéletes gyenge és vékony hajra, nem teszi őket törékenynek, és a festékben lévő tápanyagok miatt megakadályozza az osztott végeket. Ennek a kompozíciónak köszönhetően a haj megtartja a szükséges nedvességtartalmat, nem kezd csökkenni. A palettán körülbelül 30 árnyalat található, amely a hagyományos színeket és a meglehetősen fényes, és nem egészen közönséges, például szilva.

Ez a kompozíció mind szakmai, mind otthoni használatra alkalmas. A festék könnyű szerkezetű, könnyen felhelyezhető a hajra, nem kezd folyni, kellemes aromájú. Az eszköz kiváló megoldás lesz azoknak a nőknek, akik rendszeresen végeznek permust, majd színeznek. Alkalmas a haj regrowth-jának a korábbi színezés utáni tonizálására. Mindent magában foglal, amire szükséged van az eljárás elvégzéséhez - maga a festék, kesztyű, balzsam, amely a hajat a festés után táplálja a méh tejkivonat tartalmával. Ez az anyag lehetővé teszi, hogy a legkevésbé károsodjon a hajodra. Ez az eszköz nem alkalmas olyan lányok számára, akik allergiás reakciókat mutatnak más festékekre, hiszen henna-kivonatot tartalmaz, amely meglehetősen erős allergén.

 • Csak alkalmazott;
 • Otthon és szépségszalonban egyaránt használható;
 • A festékkel együtt minden szükséges az eljáráshoz;
 • Jól táplálja és hidratálja a hajat.
 • Négy-öt hét múlva leöblít, ami miatt újra kell festeni.

Top professzionális festékek

3. Festék MATRIX

Kozmetikai szalon és otthoni festéshez használható. Ennek a készítménynek a fő megkülönböztető jellemzője az abban található ammónia hiánya, amely komoly hajkárosodást okozhat. A professzionális fodrászok a festék színpalettáját is megemlítik. Segítségével mély és intenzív színt kaphat, továbbá teljes hajápolást biztosít. Ez a kompozíció olyan hajra alkalmas, amelyet korábban nem alkalmaztak festési eljárásra és a mesterséges festékkel kezelt frizurákra.

A festékben levő ammóniát az etanol helyettesíti - a szeszesitalok felemelik a hajskálát, anélkül, hogy károsítanák a szerkezetét, minden pigment mélyen behatol a hajszálba, lehetővé téve a készítmény egyenletes eloszlását és jól felszívódását. A kompozíció keramidokat tartalmaz, amelyek még a súlyosan sérült hajat táplálják és helyreállíthatják. A palettán 64 szín található. A festés előtt kívánatos, hogy teszteljék a fejbőr érzékenységét, alkalmazzanak védőzsírkrémeket is. A hajon a festéket nem kell hosszú ideig tartani - ahhoz, hogy az összes aktív alkotóelem működjön, körülbelül 20 perc elegendő.

 • Jó cég hírnév;
 • A festék formula nem tartalmaz ammóniát;
 • Széles színválaszték;
 • Minden haj típushoz használható;
 • Egységes szín.
 • Az oxidálószernek vagy aktivátornak szintén ehhez a vállalathoz kell tartoznia, mivel más gyártók összetételére adott reakció váratlan lehet;
 • Nehéz lehet megtalálni a megfelelő árnyalatot.

2. Syoss festék

Ez a festék már több mint 20 éve a piacon van, annak ellenére, hogy a professzionális kompozíciókhoz tartozik, ez meglehetősen elfogadható áron különbözik. Kizárólag természetes alapanyagokból készül, aminek következtében a haj nemcsak nem sérült meg, hanem helyreáll, szerkezetük sűrűbbé válik, maguk is egészséges és természetes ragyogássá válnak. A kompozíció aloe vera kivonatot, számos növényi kivonatból nyert illóolajat, sok vitamint tartalmaz.

Elég sok árnyalat, a céggyártó folyamatosan új színeket állít elő. Ez a festék számos különböző sorozatból áll, amelyek közül néhány a lehető legközelebb van a természetes árnyalatokhoz, mások rendkívüli megjelenésűek. A festéket a legmagasabb minőség jellemzi.

 • A festés után a haj erős marad, lágyabb, nem zavaros, így könnyen fésülhető;
 • A kompozíció meglehetősen tartós, több hónapig is tart, még a fej napi mosása esetén is;
 • Jó szürke haja elrejti;
 • A konzisztencia vastag, a festék egyenletesen esik és nem folyik;
 • Hypoallergén összetétel és elfogadható költségek.
 • A természetes készítmények teljesen kizárják az ammónia tartalmát, ezért sokan úgy gondolják, hogy ez a termék nem túl stabil.

1. Festék Kapous Professional

Ez egyike a 2018-as legjobb hajfestékeknek, a gyártási folyamatban különleges minőségellenőrzés folyik, ami teljesen biztonságos a haj és a fejbőr számára. A teremtés technológiáját orvosi szakemberek és professzionális stylistok vezérlik, melynek köszönhetően a termékek teljes mértékben megfelelnek az összes előírt követelménynek. Az eszköz otthon alkalmazható. A paletta széles, könnyen megtalálhatja a megfelelő árnyalatot. A festés után a haj telített színekké válik, a szürke haj teljesen el van rejtve.

A festék csak természetes összetevőket tartalmaz, amelyek magukban foglalják a ginzeng kivonatot, a növényi eredetű fehérjéket, a hidrolízis folyamán áthaladó selymet, keratin és más tápláló vegyületek is.

 • sokoldalúság;
 • Könnyű használat;
 • elérhetőség;
 • A kút gyakran tartja a sampont.

Végül hasznos videók

Tehát, ahogy láthatjuk, a színező kompozíciók sokfélesége valóban zavarodhat. Ha a megfelelő hajfestéket választja, akkor szép színt kap, és további táplálékot biztosít a hajának. Ha még mindig van bizonyos kérdése, vagy szeretné kifejezni véleményét erről vagy az összetételről, megjegyzéseket fűz a cikkhez.

http://zen-top.ru/top-9-luchshih-krasok-dlja-volos/

BEBI.LV

bejelentkezés

A fejem első szürke szőrszálai már 32 éves korukban jelentek meg, és amikor 35 éves voltam, a szürke haja észrevehetően megkülönböztetett a buja fejemben, sötét fürtökkel, ami évekig további éveket adott. Tudom, hogy egyes hölgyek még szándékosan utánozzák a szürke haj megjelenését az egyes szálak platina kiemelésével, de egy ilyen nemes megjelenés egyáltalán nem inspirál engem, és elkezdtem keresni a jó hajfestéshez jó lehetőségeket. Amikor nagyon kevés szürke haja volt, sikeresen színeztem a hajamat otthon a természetes hetek és a basma keverékével. Idővel egy professzionális színész segített, és a szakember megtanította, hogyan válasszam ki a megfelelő árnyalatot a szürke hajok festésére a professzionális festékek széles skálájából.

Ha a kozmetikai eljárások után sérült vagy gyengült a haja, akkor egész egészségük helyreállításáig használjon félig állandó festéket ammóniával és más agresszív anyaggal a hajfesték készítéséhez szürke hajjal. Ezen színek hátrányai közé tartozik az eredeti színtelítettség gyors elvesztése a fej szabályos mosása után. Az állandó festék alkalmazása után azonban az eljárás megismétlése 1-2 hónapra nem szükséges, mivel a festék pigment behatol a hajszál mélyebb rétegeibe, kompenzálva az eumelanin és a pheomelanin természetes pigmentjeinek hiányát a szürke hajban. A jó márka kiváló minőségű állandó festékének összetétele szükségszerűen magában foglalja a természetes összetevőket, amelyek lágyítják az ammónia hatását a hajszerkezetre.

Top 10:

❶ MATRIX SOCOLOR.
Ideális, ha a szürke haj kevesebb, mint 30% -a haj teljes mennyiségének. A széles árnyalatú paletták közül biztosan talál egy megfelelő lehetőséget a fürtök számára, amelyek pontosan megfelelnek a csomagoláson feltüntetett színnek. A krémfesték színe egyenletesen oszlik el, és a színes fürtök egészséges ragyogást kapnak. A termék innovatív képlete a festés és a rendszeres színkorrekció után védi a hajszerkezetet a károsodástól, megakadályozza a sárgaság megjelenését. A festék minimális mennyiségű ammóniát tartalmaz, amelynek aktív hatását olajok lágyítják.

paletta:


❷ ESTEL DE LUXE SILVER.
A jól megalapozott Estel márka színei több mint 60 árnyalattal rendelkeznek minden természetes hajhoz, 100% -os szürke hajjal. A festék nagyon ellenálló és kiegészül Anti-Age Color formulával a szürke haj mély festésére. Az Estelle avokádót és makadámiaolajat is tartalmaz, amelyek erősítik a hajot, és lágy, fényes és selymes.

paletta:

ELLA WELLA PROFESSIONAL COLOR TOUCH.
A festék összetétele nem tartalmazza az ammóniát, de a festés után a hajszín nagyon lassan telítődik, és elegendő havonta egyszer megismételni az eljárást. A krémes textúrájú eszközök nagyon egyenletesen és könnyen eloszthatók a zárakon, elegendő 10-15 percig tartani. A festék viaszban az olaj és a keratin javítja a haj állapotát. Szürke vagy szürke haj festése saját otthonában.

paletta:


❹ KEUNE TINTA COVER.
A 80 alapszín közül a festék minden bizonnyal megfelelő választást talál. A festés után a hajszín nagyon ellenáll a samponoknak és más tisztítószereknek. Mély, gazdag fürtök, amelyek az eljárás után nagyon rugalmasak, tartósak és fényesek.

paletta:


W SCHWARZKOPF IGORA ROYAL ABSOLUTES.
A Biotin-S komplexum innovatív formája elősegíti a szürke és sérült haj üreges területeinek aktív festését pigmentekkel. A festék szilícium-dioxidot és biotint tartalmaz, amely erősíti a keratin hajrostok szerkezetét.

paletta:


’L'OREAL PROFESSIONNEL MAJIREL.
A meglehetősen magas ár valószínűleg az egyetlen mínusz a híres márka termékéből. Az árnyalatok gazdag választékából azonban természetesen lehetőség van a természetes haj színére is. Ezzel a festékkel még a szőrszálakat is észrevehetően festhetjük, amely jól ellenáll a tisztítószereknek, lágyítja a haját, és egészséges ragyogást biztosít.

paletta:


❼ OLLIN COLOR CREAM.
Nagyon jó minőségű krémfesték, mely otthoni színezésre készült. A haj egyenletesen festik a teljes hosszúságban, a festék textúrája szorosan illeszkedik a haj hámló felületéhez, és az aktív pigmentek gyorsan kitöltik a szerkezetét. A festék olajokat és növényi kivonatokat is tartalmaz, amelyek hidratálják és táplálják a sérült hajat.

paletta:


I CHI IONIC.
Az ezzel az eszközzel ellátott színezőszálak nem véletlenek, hogy a színészek csúcstechnológiát hívnak, mivel a hosszú infravörös hullámok ösztönzik a hajszár pelyhek megnyitását és a pigment akadálytalan behatolását a mátrixba. Az Ion technológia egyenletesen osztja el a pigmentet, és egy hónap után a következő színkorrekció előtt elfelejtheti a szürke hajat.

paletta:


❾ SYOSS szakmai teljesítmény.
Hatékony és könnyen használható otthon festék a szürke haj garantált festésére. Az alacsony ammónia koncentráció ellenére a pigment 3-4 hétig ellenáll a kioldódásnak. A festék keratin hajvonalat és B5-vitamint is tartalmaz.

paletta:


❿ KAPOUS PROFESSIONAL.
Alacsony költségű, de nagyon ellenálló állandó festék, amely ginseng kivonatból, rizsfehérjékből, kakaóvajból áll. Ismét ismételt színkorrekció után a haj maradványos és lágy marad.

paletta:

♦ A SZÍNES SZÍNES SZÍNESÍTÉSE A FELTÉTELEKBEN A BASM ÉS HNNEY

Sok nő inkább a természetes fürtökkel színezi a fürtjeit, köztük a henna és a Basma a legnépszerűbb. A szürke haja csak a két komponens keverékének festésére használható, megváltoztatva az arányokat, amelyekhez a kívánt árnyalatot kapjuk. Ha a basma a természetes haj árnyékát sötétebbé teszi, akkor a henna piros.

Mindkét komponens megfelelő arányban összekeverése és a kívánt színárnyalat elérése érdekében a minta esetében kívánatos az egyes szálak alsó részének festése. Ha elégedett az eredménnyel, akkor az egyes szálakra tegyen egy vastag réteget. A szürke haj árnyékolásához az expozíciós időnek hosszúnak kell lennie. Először is nézd meg az eredményt körülbelül 40 perc alatt, és ha az árnyék nem elég telített, akkor nem mossuk le a festéket még 2-3 óráig (legfeljebb 4 óra). Állítsa be a színt havonta kétszer.

♦ VIDEO ANYAGOK

Ha már elvégezte az eljárást otthon, kérjük, ossza meg a megjegyzéseket és tippeket.

http://bebi.lv/okrashivanie-volos/kraski-dlya-sedyh-volos.html

A legjobb hajfestékek - TOP-15

Egy olyan nő megtalálása, aki legalább egyszer nem festette meg a haját, meglehetősen nehéz. Az új árnyalatok képesek a kép radikális megváltoztatására, az önbecsülés növelésére és a nemkívánatos, de az életkor, a szürke haj miatt elkerülhetetlenül megmentésre. De hogy a meglévő lehetőségek közül válasszon a legjobb hajfestéket? A rossz minőségű termék a festés rossz eredménnyel járó elrontott hangulatot okozhat, vagy még rosszabb - károsíthatja a hajszerkezetet, vagy sérülhet a fejbőr.

A professzionális és hazai színek sokasága csak egy széles választék megtévesztő illúziója, mert nem mindegyik jóindulatú, vagy bármelyik nő képes megközelíteni. A kiválasztási folyamat megkönnyítése érdekében a TOP-15 minősítésben a legjobb hajfestékeket ajánljuk.

Schwarzkoupf Perfect Mousse

A Schwarzkoupf Perfect Mousse egy ammóniamentes festék szójafehérjékkel, orchidea kivonattal és E-vitaminnal, amely 20 gyönyörű színpalettát tartalmaz. A termék a fogyasztók körében népszerű a kényelem és az alkalmazás gyorsasága miatt.

 • természetes, gazdag, sugárzó szín;
 • nem károsítja és nem szárítja a hajat;
 • nem folt a fejbőrre;
 • kellemes illata van;
 • kényelmes palack adagolóval;
 • még egy kezdő is képes kezelni;
 • gazdaságos fogyasztás;
 • szépen kitölti a szürke szálakat.
 • a kapott árnyék nem mindig felel meg a megadottnak;
 • a színtartóság kissé túlbecsülte;
 • gyorsan elmosni a szürke hajat;
 • nehéz átfesteni más festékeket.

Revlon Professional Revlonissimo

Revlon Professional Revlonissimo - nagyon ellenálló hajfesték, 30 gyönyörű árnyalattal. A képlet a molekuláris technológiák legújabb fejlesztésén alapul, így a festék bármilyen típusú és hosszú hajra teljesen biztonságos.

 • gyönyörű árnyalatok és gazdag hajszín;
 • E, B3, A, H vitaminokat tartalmaz, amelyek a negatív külső hatásoktól védik a szálakat;
 • hatással van a fejbőr hidratálására;
 • nem tartalmaz ammóniát;
 • alkalmas érzékeny bőrre;
 • megakadályozza a haj törését;
 • jó festék szürke hajra.
 • erős szag;
 • egy kicsit száraz haj;
 • kizárólag szaküzletekben vásárolható meg.

Garnier színes naturálok

A Garnier Color Naturals egy jól ismert, kiváló minőségű kozmetikai termék, melyet szelíd hajfestéshez terveztek. Bár a festék ammóniát tartalmaz, az olajbogyó, az avokádó és a karitisz tápláló olajainak jelenléte összetételében lágyítja hatását és megakadályozza a hajszerkezet pusztulását. A Garnier Color Naturals palettán 30 különböző árnyalat található.

 • világos, gazdag és természetes színt ad;
 • rendelkezik széles árnyalatú palettával;
 • színtelenítéskor sárgaságot nem ad;
 • a hang a megadottnak felel meg;
 • könnyű alkalmazás;
 • minimálisan szárítja a hajot;
 • a szürke haj 35-40% -áig fest;
 • színtartósság;
 • elfogadható költség.
 • tartalmaz ammóniát;
 • éles kellemetlen szaga van;
 • egy kis árnyalat a sötét hajra;
 • kis palackok.

Londa szakember

Londa Professional - krémes, professzionálisan ellenálló festék, amely alkalmas mind a szalon, mind az otthoni festékre. A paletta 90 természetes árnyalatból áll, és 9 mixone jelenléte lehetővé teszi, hogy kísérletezzen és egyedi színeket hozzon létre.

 • gazdag árnyék és puha ragyogás a hajból;
 • könnyű alkalmazás;
 • a szálak egységes festése;
 • jól mosott;
 • még a legerősebb szürkével is kezel;
 • megfizethető áron.
 • a kapott szín nem mindig felel meg a doboz árnyékának;
 • gyorsan elmosódott és elhalványul;
 • időnként a haj száradásához vezet.

Schwarzkopf Essential szín

A Schwarzkopf Essential Color természetes alapanyagokból készült ammóniamentes krém. A festék színpaletta 20 luxus árnyalattal rendelkezik. A fehér tea kivonatának köszönhetően az Essential Color óvatosan fest, és táplálja a hajat, és a licsi kivonat segít a festéknek, hogy egészséges füstöt adjon.

 • élénk és tartós szín;
 • tökéletesen megvilágítja a hajat 2-3 tónussal;
 • könnyen alkalmazható;
 • egyenletesen foltja a szálakat;
 • nem okoz hosszantartó használatú hajkárosodást;
 • kellemes illata van;
 • az árnyéktól függően a festékek 30-100% -ban szürke hajból készülnek.
 • nem minden kapott színárnyalat a megadott;
 • 2 hét múlva elmosódott és elhalványult;
 • költség.

FarmaVita Life Color Professional

A FarmaVita Life Color Professional gyógynövények és növényi kivonatok alapján készült professzionális festék. Krémes szerkezetű, tápláló olajokat tartalmaz, amelyek csökkentik a színezékek agresszív hatását a hajszerkezetre és a bőrre. A FarmaVita Life Color palettán 110 gazdag szín található.

 • mély természetes árnyalatok;
 • egyszerű és egységes alkalmazás;
 • alacsony ammóniatartalom;
 • gondosan színezi a hajot;
 • táplálja és hidratálja a szálakat;
 • 3-4 tónussal világít;
 • minőségileg átfedik a szürke hajat;
 • megvédi a fürtöket a napégéstől.
 • gyorsan elhalványul;
 • kissé megszárad a haj.

Materia Lebel Cosmetics

A kozmetikai márka Lebel Cosmetics japán hajfestéke ismeretlen, de sajnos nem az otthoni hajszín minden kedvelőjének. De a professzionális fodrászok és stylistok, valamint ügyfeleik már régóta értékelik a szelíd terméket, amely nemcsak a szükséges színárnyalatot biztosítja a hajnak, hanem visszaállítja a természetes szépségüket.

 • egységes, mély és tartós festés;
 • hajszerkezet helyreállítása;
 • a szálak természetes ragyogása;
 • a fürtök védelme az agresszív külső hatásoktól;
 • minimális ammónia- és hidrogén-peroxid-tartalom;
 • természetes összetétel.
 • a palettán nincsenek kész árnyalatok, az alapvető alapanyagok keveréke szükséges;
 • rendkívül magas ár.

L'Oreal preferencia

A L'Oreal Preference folyékony krém színe állandó és 45 színárnyalatú, színárnyalatú. A mellékelt innovatív balzsam nemcsak segít a színnek az eljárás után történő rögzítésében, hanem segít a festés során az ammónia által károsított hajszerkezet helyreállításában is.

 • a kapott szín megfelel a csomagolás árnyékának;
 • kényelmes konzisztencia;
 • tartós festés 8 hétig;
 • nem száraz és fejbőr;
 • a fürtök puhaak és kellemes tapintásúak;
 • teljesen gyökereken és szürke hajokon fest;
 • gazdaságban.
 • nagyon erős szag;
 • a festék gyenge hatása a sötét szálakra;
 • néha a szőrszálak száradásához vezet;
 • árat.

Kapous Professional

A természetes összetevőkre épülő, rezisztens, állandó festékkel rendelkező festéket a gyártó 105 árnyalatú palettán képviseli, amelyek közül 6 színfokozó.

 • mély festés;
 • egyenletes, világos és telített szín;
 • táplálja a hajat belülről és biztosítja a fürtök ragyogását és lágyságát;
 • minimális ammónia-tartalom;
 • nem száraz haj;
 • 4-8 hétig tart a hajon;
 • sikeresen ellenáll a közvetlen napfénynek;
 • gazdaságilag költött;
 • teljesen szürke hajra fest.
 • gyorsan elhalványul;
 • nehéz megtalálni még a szaküzletekben is.

Igora királyi

Igora Royal - rezisztens nem ammónia professzionális festék a Schwarzkopf cégtől Henkel. A szójafehérjéknek és az orchidea kivonatnak köszönhetően az Igora puha és selymes, így természetes ragyogást biztosít. A festék már régóta elnyerte a rajongók szentelt hadseregét a professzionális stylistok és az otthoni hajfestés támogatói között. Egy hatalmas árnyalatú paletta segít sokszínűbbé tenni a keveréket, lehetővé téve az exkluzív színek létrehozását.

 • telített és tartós szín;
 • az árnyalatok mindig megfelelnek a megadottnak;
 • vitaminok és tápanyagok jelenléte a készítményben;
 • egyenletesen alkalmazzák és nem terjednek el;
 • megtakarító hatása van;
 • hatékonyan fest a szürke hajat;
 • megvédi a hajat az ultraibolya sugárzás és a hirtelen hőmérsékletváltozásoktól.
 • erős szag;
 • alkalmazási nehézség;
 • nagyon magas költség.

Matrix SoColor

A SoColor egy hajfesték a népszerű mátrix vonalból. A szabadalmaztatott ColorGrip technológia lehetővé teszi, hogy lédús és telített színeket hozzon létre a szalonfestés során és otthon is. A Matrix SoColor színpaletta tökéletesen kiegyensúlyozott és meglehetősen kiterjedt. A festék megkülönböztető tulajdonsága a színezékek tulajdonsága, hogy alkalmazkodjanak a haj pigmentéhez, így a festés eredményei mindig kiválóak maradnak.

 • a kapott színt hosszú ideig tároljuk;
 • nem tartalmaz ammóniát és nem szárítja a haját;
 • kumulatív hatása van, rendszeresen növeli a fényerőt és a színtelítettséget;
 • kondicionálószerek és olajok a készítményben;
 • vitamin összetétele kezeli és helyreállítja a fürtöket;
 • szürke haj festésére alkalmas;
 • nagy térfogatú cső.
 • professzionális használatra szánják, ezért nehézségekbe ütközik az alkalmazással;
 • árat.

Estel De Luxe

A De Luxe a legelterjedtebb Estel festéksorozat a nők körében, melyet magas minőség és elfogadható ár jellemez. A De Luxe palettája 120 árnyalattal rendelkezik, amely teljesen egybeesik a csomagoláson látható színekkel. A vitaminok, hidratálószerek és tápanyagok festékében való jelenléte az ammónia jelenléte ellenére elég biztonságos.

 • ellenálló, telített, mély hajszín a festés után;
 • a festékek keverésének lehetősége a kívánt árnyalat eléréséhez;
 • az agresszív festék elleni védelem elérhetősége;
 • a fürtök csillogása és selymessége;
 • krémes textúra egyenletesen elosztva a hajon;
 • teljesen szürke hajra fest.
 • hajszáríthat;
 • kellemetlen szaga van;
 • rosszul lemosni a bőrtől.

Wella Koleston Perfect

Ellenálló professzionális hajfesték, amely a kiváló minőségű német modell. A Wella Koleston Perfect palettájában 116 telített természetes, exkluzív és még extrém árnyalatú. A festék nagyon népszerű a stylistok és a közönséges ügyfelek körében.

 • telített és világos színű;
 • a természetes összetétel megtakarítása;
 • nem száraz haj;
 • összehangolja a hajszerkezetet és vastagabbá teszi;
 • fürtöket ragyog és puha:
 • használható kéthangú festésre;
 • optimálisan fest a szürke hajra.
 • néhány árnyalat elhalványul;
 • árat.

L'Oreal Professionnel Majirel

A L'Oreal Professionnel Majirel ideális a fashionistasoknak, akik úgy döntenek, hogy a hajuk színével kísérleteznek. A vonalat sokféle szín képviseli, és a gyártó legújabb fejlesztése. A szabadalmaztatott formula két aktív komponensen alapul: az Ionene G mikrokationos polimer és az innovatív Incel molekulák.

 • telített és világos színű;
 • könnyen alkalmazható;
 • ammóniamentes innovatív összetétel;
 • nem szárítja a szálakat és a fejbőrt;
 • nem pusztítja el a hajszerkezetet;
 • gondoskodik a hajról és táplálja a fürtöket;
 • megvédi a szálakat a napfénytől és a hőmérséklet változásától;
 • színhosszúság 6 hétig;
 • jól keveredik;
 • a szürke hajszínezéssel küzd

Szelektív szakember

Selective Professional - állandó krémfesték a kiváló minőségű hajszínezéshez. 100 színárnyalatú palettát mutat be, beleértve az ultraszínezhető és extravagáns színsémákat. A festék egyaránt alkalmas szalon- és otthoni festékekre.

 • színtartóság és fényerő;
 • telített szín, teljes mértékben összhangban van a megadott;
 • igazítja a hajszerkezetet;
 • fürtök gondozása;
 • nem károsítja a hajat és nem szárítja a fejbőrt;
 • „engedetlen” szálakhoz alkalmas;
 • tökéletesen fest a szürke hajra;
 • könnyen alkalmazható;
 • védi a hajat az ultraibolya sugárzástól.

Összefoglalva a fentieket, szeretném megjegyezni, hogy ez a minősítés teljesen szubjektív. A „legjobb hajfesték” fogalma egy kollektív kép, mivel mindegyik esetében egyedi kiválasztási kritériumok vannak. A 2017-es legjobb színek rangsorolásával egyszerűen szűkítettük a piaci tartományt a legmagasabb színvonalú és keresett kozmetikai termékekhez. Reméljük, hogy ez a mini-felülvizsgálat segít abban, hogy helyes döntést hozzon a megfelelő színezőanyag kiválasztásával.

http://bigrating.ru/luchshie-kraski-dlya-volos-top-15/