logo

L'Oreal Colorist - hajbalzsam, árnyalatok paletta

A L'Oreal Paris - C olorista W ashout balzsam színezőanyagának áttekintése 2 héten belül teljesen lemosott a hajból.

A L'Oreal Paris márkájú színárnyalat áttekintése - a balzsam Colorista Washout, amely 2 hét alatt teljesen mosható a hajból.

A Colorist L'Oreal Hair Balm egy másik színezék a Colorista sorozatból, amely színezék spray-t, balzsamot, rezisztens festéket, ombre festéket és fényesítőket tartalmaz. Ennek az árnyékolóeszköznek a használatának eredménye a hajon akár két hétig is megmarad - festetlen hajon, az árnyékot gyorsabban mossák, porózus, könnyített - lassabban. A balzsam árnyalatai, valamint a teljes Colorista vonal fényes és természetellenes színei a természetes hajnak, és többet szándékoznak a foltok vagy az egyes szálak festésére különböző típusú kiemeléssel. Ha a színezéshez konzervatív árnyalatokhoz ragaszkodik, ez a sorozat nem az Ön számára.

A kiválasztott árnyalat intenzitása a hajbalzsam expozíciós idejével állítható be - 15 perccel a pasztell árnyalatok hatásáig, 30 percig az intenzív tonizáláshoz. Figyelmet kell fordítania a következő tényre: minél kisebb a balzsam a hajra, annál gyorsabban lesz mosva a hajból.

Alkalmazzon balzsamot a szükséges hajra és kesztyűt, amely megvédi a bőrt a festési kezektől. A kesztyű és a részletes utasítások a Colorist balzsam dobozban találhatók.

Balsam Loreal Colorista - paletta színek:

Az árnyékot a L'Oreal Colorista balzsam palettáról választva kövesse a gyártó ajánlásait, akik három csoportba osztották a színezendő haj színének megfelelően.

A barnák balzsamának három fényes árnyalatát nem ajánljuk a szőke hajra, fehérített és világos szőke hajra, mivel a szín sokáig nem mosható ki. A pasztell és intenzív pasztell árnyalatok sötét hajra való alkalmazásához előzetes megvilágítás szükséges bármelyik technikában (a haj teljes megvilágítása vagy részleges kiemelés vagy ombre típus).

A BLONDS SZÁLLÍTÁSAI:

Balsam Loreal Colorista, "Peach Hair" színárnyalat

Balsam Loreal Colorist, "Pink Hair" színárnyalat

Balsam Loreal Colorista, "Lavender Hair" színárnyalat

INTENZÍV KÖZÉPEK AZ OROSZORSZÁGBAN:

Balsam Loreal Colorista, árnyék "Lila haj"

Balsam Loreal Colorista, árnyék "Kék haj"

Balsam Loreal Colorista, árnyék "Kék haj"

BRUNETTE SZÍNES SZÍNEK:

Balsam Loreal Colorista, "Hair Paprika" színárnyalat

Balsam Loreal Colorista, "Burgundi haj" színárnyalat

Balsam Loreal Colorista, árnyék "Turquoise Hair"

http://hair-trends.ru/palitry-ottenochnyh-sredstv/loreal-kolorista-balzam-dlya-volos-palitra/

L'Oreal sampon

A népszerű francia L'Oreal márka a lányok számára a bőrápolás, a kozmetikumok és a hajtermékek területén állandó újításokkal büszkélkedhet. A cég színárnyékoló samponjai - ez egy szokatlan kombináció: kiváló eszköz a haj és a fejbőr tisztítására, valamint a fürtök fényes árnyékolására. Mivel a szerszám csak a fő színt árnyalja, gyorsan lemosódik, de kellemes hangot hagy. A samponnak saját finomsága van.

Fontos a színek helyes kiválasztása, a megfelelő alkalmazás és az azt követő gondozás.

előnyök

A L'Oreal Professional termékcsalád fő előnye a haj ideiglenes hatása. A lányok számára ez egy nagyon nagy előny: ha meg kell vizsgálnunk, hogy ez vagy az árnyék hogyan fog kinézni a szálakon, ezek a samponok a legmegfelelőbbek. A sampon használata lehetővé teszi a szín újjáélesztését, több árnyalat túlcsordulását, valamint a hajfelület szerkezetének javulását is lehetővé teszi.

Ennek az az előnye, hogy ez a készítmény, amely nem tartalmaz parabéneket és savakat, nem hatol be belsejébe, hanem az egyes hajokat védőfóliával borítja, amely festett. Megsűríti a fürtöket és térfogatot ad nekik.

Nem nehéz eltávolítani a pigmentet a hajból: a fej mosása után (többször) nyom nélkül eltávolítják. Egy másik plusz: a csúnya maradványhatások hiánya a fürtökön. A L'Oreal ideiglenes festéke által samponok enyhén összetettek, és a színező pigmentek nem károsítják a szőrszálakat. Még a gondozó hatás is rendszeres használat mellett észrevehető, de használatának időtartama több hét.

A szerkezeti jellemzők és a hajtípus is fontosak: például a szürke szálaknál az árnyék gyorsabban mossa le, a szőkeeknek pedig óvatosan kell kiválasztani az árnyalatot, hogy ne keletkezzen kellemetlen árnyalatok. Sötét haj esetén a paletta legintenzívebb árnyalatait használhatja - ez mélységet és fényerőt biztosít.

A L'Oreal sampon árnyékolásának fő előnyei:

 • átmeneti festés, valamint a színváltoztatási képesség mosófejenként;
 • a színek nagy választéka, valamint a kísérletek lehetősége;
 • aktív táplálkozás és hidratáló haj;
 • szürke haj festése;
 • a rezisztens festés biztonságos alternatívája;
 • a fürtök szerencsétlen színezésének elfedése;
 • a vékony és gyengített hajok vastagabb és vastagabbá tételének képessége;
 • kényelmes használat;
 • gondos hatást gyakorol a bőrre, nincs irritáció;
 • kumulatív hatás;
 • nem folt a ruhák és a fej epidermiszének használatakor;
 • a kompozícióban lévő vitaminok összetétele helyreállítja a hajszerkezetet;
 • kiküszöböli a világos természetes hajszínt a sárgaságból.

A L'Oreal számos színezőeszköz-sorozattal rendelkezik: a Gloss Color a legkedveltebb márka a lányok körében, a Chroma Care szokatlan színpalettával és a Serie Expert-szel, amely alkalmas a szőkeeknek.

struktúra

A samponok összetételében a színezés nem lehet ammónia és oxidáló elemek. Az első negatív hatást gyakorol a hajszerkezetre - elpusztítja a keratin réteget, és ez törékeny és elvékonyodó. És a második - ritkuló szőrszálak. A megfelelő összetételben a növényi kivonatoknak kudarc nélkül kell jelen lenniük - természetes pigmentjeik egy vékony, színes színű fóliát képeznek a szőrszálak felületén, de nem hatolnak be belsejébe. Az ilyen zárványok miatt átmeneti festési hatás figyelhető meg.

Egységes hajszín esetén emlékezzen az „aranyszabályra”: ne használjon sampont két héttel a perm után, és más agresszív hajszálakat. A természetes pigment egyenetlenül színezheti a hajat.

Termék megvásárlásakor emlékeznie kell arra, hogy ez még mindig sampon, ezért meg kell tisztítania a hajat anélkül, hogy károsítaná. Ebből a célból a habzásgátló anyagokat azonnal be kell vonni a készítménybe a víz után - csak szulfátokat szabadít fel. Például a laurilek kiszárítják a hajat és kiszárítják a fej epidermiszét. Ezután tisztítsa meg a kocsmákat. Jobb, ha betain.

A gyártónak tartalmaznia kell a táplálék-kiegészítőket és az ásványi anyagokat, például a fehérje szálakat, a jojobaolajat és az avokádót - olyan zsírsavak, amelyek védik a hajokat a parabének káros hatásaitól. Az ilyen zárványok színezett samponnal rendelkeznek a L'Oreal-tól.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő árnyalat sampont - az alábbi videóban.

Színpaletta

A francia márka igen széles árnyalatú palettával rendelkezik. Például a következő színek szerepelnek a Gloss Color sorozatban:

 • arany - a szőkeeknek készült és kellemes meleg árnyalatú arany a hajon, eltávolítja a kellemetlen sárgaságot lila típusú pigmentek segítségével;
 • réz-arany - csak a hajú lányokra vonatkozik, és kellemes, rézszínű árnyalatú. Egészséges ragyogást ad a hajnak, és a növényi összetevők kárára kiküszöböli a haj hajlamos árnyalatait, és megvilágítja a hangot;
 • bézs - nagyszerű azoknak a lányoknak, akiknek a haját világosbarna színben festették. A természetes fürtökre is vonatkozik. Eltávolítja a hajon a sárga fényeket, és melegebb árnyalatot ad a hűvös fürtöknek. Hozzájárul a fürtök természetes védelméhez a napsütésben levő pigment kiégés ellen;
 • sötét réz - tökéletes vörös és barnák számára;
 • A barna a palettán a leggazdagabb árnyalat, és csak sötét hajra (mind természetes, mind színezett) használják. Arany színárnyalatot ad, és helyreállítja a természetes fényt;
 • kávé tejjel univerzális hang. Ugyanolyan színű, mint a vörös, világos és sötét szálak. A világos szőke haja különösen előnyösnek tűnik - több árnyalat modulációval;
 • Mahagóni - fényes árnyalatot ad a hajnak. A várakozási időtől függően a sampon gazdag vörös színt és rózsaszínű fényeket hozhat létre a fürtökön.

A L'Oreal rendelkezik a Silver és a Homme Grey sorozatsal is. Nagyszerűek a szürke haja számára.

Mivel a világos színű haj a legérzékenyebb és szeszélyesebb a különböző színezőanyagokhoz, ezért gondosan válassza ki a samponokat. Ajánlott:

 • a fényes szín sorozatból - arany és réz-arany színárnyalat;
 • a Chroma Care vonalból - 3. árnyék - arany, 2. és 1. sz.
 • a Serie Expert - koncentrált sampon, a "Grey" sorból.

Szőke fürtök esetében a szabadon használható árnyalatok variációi sokkal többek. A világos szőke szín a leggyakoribb az egész bolygón, ami azt jelenti, hogy az árnyékoláshoz sok árnyalat van. Néhány közülük:

 • A Gloss Color sorozat lehetővé teszi, hogy az ilyen sampon színek közül válasszon bézs, barna és sötét réz. Gyönyörűen színezik a természetes színt anélkül, hogy megváltoztatnák, sima átmeneteket hoznának létre;
 • A Chroma Care vonal tökéletesen árnyékolhatja a szőke hajat árnyalatokkal №23, №34 és №20 - ezek a legszebb márkák, amelyek arany fürtökhöz nyújtanak fürtöket;
 • A készítmények Serie Expert a legjobban illeszkedik a természetes hajfestékhez Vitamin Colour.
http://wlooks.ru/shampun/ottenochnyj-l-oreal/

L'Oreal Colorista Balsam

Egyszerre könnyű megváltoztatni a haj árnyékát. Ehhez árnyékoló samponokat használhat és száraz hajat kaphat. Használhatja a árnyalati balzsamot is, amely nemcsak fényes képet, hanem lágy és jól ápolt hajat is kap.

Színárnyalatos balzsamok - egy egyszerű és kényelmes módja a saját kép frissítésére, anélkül, hogy rontaná a fő hajszínt (ha természetes), vagy telítené a már színezett hajat egy hangjelzéssel.

A fényerő és a könnyű használat lehetővé teszi, hogy ezeket a szerszámokat gyakran és anélkül, hogy veszélyeztesse a hajszár szerkezetét. Az ammóniát és a peroxidot nem tartalmazó modern kompozíciók nem károsítják a fő színt, és néhány balzsamot még kezelésre és táplálkozásra is terveztek.

Leírása a Colorista Tint Balm

 • A L'Oreal egy elit márka a festékgyártók körében. Az egyik elsőként a csövekben lévő festékekből habos hajfestékekre ment. A divatirányzatokra reagálva saját árnyalati balzsamokat is létrehoztak.
 • Gyártó. A L'Oreal egy francia cég. Fiókai számos országban találhatók, és a márka megfelel a professzionális kozmetikai és ápolási termékek minőségének. Oroszországban a termelés nyitott a Kaluga régióban. A L'Oreal termelési mennyisége évi 120 millió darab. A hajápolási termékek árai meglehetősen megfizethetőek, a színárnyalatok átlagos költsége négyszáz rubel.
 • Összetétele. Csomagolási színárnyalat ifjúsági stílusban, és kiemelkedik a többi termék között. A tonik illata nem kifejeződik, ami plusznak tekinthető (néhány irritálja a fényes vagy éles szagokat, amelyek a tonizálás után a hajon maradnak). A csomagban egy 80 ml-es üveg. és egy pár átlátszó kesztyű. A tonik kémiai összetevőket tartalmaz, és nincs további gondozó hatása, de nem okoz kárt a hajra.

Jellemzők

A Colorista balzsam színárnyalata a telített színek, a könnyű használat. A teljesen kémiai összetétel ellenére a tapadás után a haj festése lágy, jól fésült. A szín könnyen lemosható, és mind a mínusz (de ez nem festék), sem a L'Oreal Colorista plusz színének köszönhető.

Használati módszer

A tonikot tiszta és szárított hajra alkalmazzák. Ne felejtsük el a kesztyűt. Szükséges, hogy az árnyékoláshoz 5-10 percet és 20-30 percet biztosítson az ellenállóbb és telítettebb színek számára. Kizárólag meleg vízzel, sampon nélkül öblítse le (különben a színek részlegesen lemosódnak). A csomagoláson a gyártó három lehetőséget kínál festésre, és világosan megmutatja megjelenésüket - ombring, kiemelés, festés a haj teljes hosszában.

A szín telítettségét 5-10-szer tartják a fej mosásával.

Ellenjavallatok

A termék használata előtt ellenőrizzük a terméket allergiás reakciókra (48 órával a fő felhasználás előtt, kis mennyiségű tonikot alkalmazunk a bőrön és öblítsük, várjuk a reakciót). Kontraindikációk jelennek meg a csomagoláson is - a festésnek kerülnie kell, ha gyulladások, sebek, bőrkiütések vagy bőrbetegségek (viszketés) jelentkeznek az arc fején és bőrén.

Színpaletta

A szín kiválasztásakor tartsa be az ajánlásokat:

 1. Ne árnyaljon árnyalatokat a szőke hajú és szőke hajra.
 2. A pasztell színek és az intenzív pasztell színek nem sötét, sötét színűek és fekete (a balzsam alkalmazása előtt további tisztázásra van szükség).

A színpaletta a következő kategóriákra oszlik:

 • szőke - barack szín, rózsaszín haj, levendula, lila, kék és kék (világosbarna színű);
 • brunet - paprika, bordó, türkiz haj.

A L'Oreal Colorista árnyékoló balzsamok erőteljesek az alkalmazásuk során, és élvezik a festés eredményeit. Gyönyörű árnyalatok és a színek megváltoztatásának képessége - egy nagyon vonzó oldal azoknak, akik szeretik a stílusos és divatos lenni.

http://frauwow.com/zdorove/volosy/uhod/balzam/marki-loreal.html

Tónus balzsamok Estel, Belita, Color lux, Tonic, Concept, L'Oreal, Capus. Legjobbak

Gyakran könnyű megváltoztatni a hajszínt anélkül, hogy károsítaná őket, könnyű, ha árnyalási balzsamot használ. A boltok széles választékot kínálnak a professzionális márkáktól a költségvetési lehetőségekhez, sokszínű színpalettával.

Mi a színárnyalat-balzsam

A színárnyalat-balzsamok a legkedveltebbek a többi színezőanyag között. Ezek gondoskodó összetevőket és nem tartós festékeket tartalmaznak. Használatukkor a színpigment nem jut be a hajszerkezetbe, hanem csak kívülről borítja be. Ez magyarázza az ilyen festés instabilitását - ez néhány hétig, maximum egy hónapig tart.

A haj színárnyalata (a paletta lehetővé teszi a világos, sötét, szokatlan színek kiválasztását) a haj két színben színezhető. A sötét haj tulajdonosai nem fogják sikeresen megváltoztatni a hajszínét. De a balzsam elrejtheti a szürke hajat, és nemes árnyalatot ad a hajnak.

Előnyök és hátrányok

Minden kozmetikai terméknek előnyei és hátrányai vannak. A színezett balzsam esetében az egyik fogyasztó számára az erény hátrányos lehet a másik számára.

Színtartomány

A szelíd festés eszközei gazdag palettával rendelkeznek.

Néhány gyártó csak klasszikus, minden színárnyalattal rendelkezik:

 • meleg blondok;
 • hideg blondok;
 • világosbarna árnyalatú, meleg és hideg;
 • méz, arany, élénkvörös;
 • vörös változatok;
 • sötét szilva vagy kékfekete;
 • gesztenye, sötét gesztenye;
 • fekete.

Színárnyalat hajra (a gyártók részének palettája is szokatlan színeket tartalmaz), lehetővé teszi a tényleges, divatos képek létrehozását.

Ezek lehetnek:

 • rózsaszín;
 • őszibarack;
 • türkiz;
 • aqua szín;
 • lila;
 • lila;
 • zöld.

Hogyan válasszuk ki a színárnyalat-balzsamot

A színárnyalat kiválasztásakor a következő szabályokat kell követni:

 • A balzsam által végzett gondoskodó funkciókra kell összpontosítania - megszabadulni a törékeny hajtól, hasított végektől, a fej túlzott zsírtartalmától, szürke hajtól.
 • Ha a hajat festették, akkor a színhez illeszkedő balzsamot tudsz felvenni.
 • Fontos szabály - egy árnyalati balzsam segítségével nem lesz lehetőség a haj könnyítésére. Barna és barna hajú nők választhatnak a telítettebb és sötétebb árnyalatok közül - padlizsán, szilva, kávé, mokka, csokoládé, különböző lehetőségek a sötét gesztenye és réz, piros. Ezek a színek az eredetitől függően finom árnyalatot és fényt adnak, vagy telítettebb hangot adnak.
 • A tonikus szín kiválasztásánál érdemes megjegyezni, hogy a haj sötétebb vagy világosabb lesz, mint a 2-3 hang.
 • A szőke lányoknak emlékezniük kell arra, hogy a hajfestékeik fényesebbek. Ha nincs szükség a kép drasztikus megváltoztatására, figyelmet kell fordítani a bézs, a méz, a karamell színekre. Előfordulhat, hogy a fehérített hajok arany árnyalatai sárgaságra és hamisságra mennek - hogy zöldes árnyalatot meglepjen. Ezért a festett szőkenek először konzultálnia kell egy fodrászral, mielőtt kiválasztaná a színárnyalatot.
 • A szőke hajú lányok világos színek közül választhatnak, amelyek fokozzák a természetes színt, vagy finom árnyalatúak és ragyogóak, és világosabb árnyalatokból.
 • Annak érdekében, hogy az árnyékolás pontosan illeszkedjen, meg kell találni a gyártó utasításait a színezőszer csomagolására, milyen típusú hajra tervezték - szürke, világos, sötét, világos.
 • Ha egy árnyalatos balzsamot vásárol a szaküzletekben, kérjen katalógustáblázatot az árnyalatok megoszlásával, a hozzátartozó hajszálak szerint. Ez leegyszerűsíti a kiválasztási folyamatot.

Hogyan használjuk a színezés haját

A színezett balzsam használatára vonatkozó szabályok egyszerűek:

 1. A festés előtt a sampont csak samponnal kell mosni. Klímaberendezések és gondoskodó balzsamok, hajmaszkok nem szükségesek.
 2. Áztassa a hajat egy törülközővel. Fontos, hogy nedvesek maradjanak, de a víz leállt tőlük.
 3. Hajfesték ecsettel használjon balzsamot a hajra. Jobb, ha elkezdjük a nyakból. Fontos, hogy a haj összetétele egyenletesen oszlik el a gyökerektől a csúcsokig.
 4. A következő lépés egy speciális polietilén kupak felhelyezése a fejre a festéshez.
 5. Az árnyalási balzsam utasításai azt mutatják, hogy mennyi ideig kell tartani a terméket a hajon. Az eljárás átlagosan legfeljebb 25-35 percet vesz igénybe.
 6. Öblítse át a színárnyalatot a meleg vízhez. Elfogadhatatlan, hogy a sampont vagy a gyógynövénytöréseket használjuk.
 7. Fontos, hogy a pigmentet teljesen megmossuk a hajból, különben a maradék termék a ruhákat vagy az ágyneműt fogja meg. Tiszta folyó víz jelzi, hogy a tonik teljesen lemosódott.

Nem számít, mennyire egyszerű volt a színezőanyagok használata, és ebben a folyamatban vannak árnyalatok:

 • Tehát annak érdekében, hogy csökkentsük a fényerőt a kapott árnyalatban, meg kell mosni a haját samponnal.
 • Annak érdekében, hogy a csomagoláson feltüntetett szín kissé könnyebb legyen, a balzsamhoz hozzáadhat egy kis kondicionálót a hajhoz vagy a balzsamhoz.
 • Egy kevésbé fényes színt is kaphat, ha a haj színét 10 perccel rövidíti.
 • És ha több színezett vagy sötét frizurát szeretne festeni, akkor a festési időt 15 perccel meghosszabbíthatja.
 • A sárgás színből a szőrszálakat eltávolíthatja a sárgaságból. A fej mosásakor eléggé hozzá kell adni az ápolási terméket.

Keverjük össze a színárnyalat-balzsamot a palettánál a leginkább hasonló hamuval, hogy megszabaduljon a sárgaságtól

 • Érdemes megjegyezni, hogy még akkor is, ha kedveli a szelíd festés eredményeként kapott árnyalatot, nem kell a hajfestékkel festékkel színezni. Szükséges, hogy a balzsam teljesen leöblítse a hajat, ellenkező esetben az ellenanyag felhasználásának eredménye kiszámíthatatlan.
 • Sikertelen festés esetén a tonik vízből és samponból ki lehet mosni a hajból, egyes márkák is elkészíthetik a feloldáshoz szükséges termékeket.
 • Színárnyalók híres márkákból

  A szaküzletekben és a közönséges szupermarketekben a színárnyalatok nagy választéka található. Ezek nemcsak az árban, hanem a tartós festésben is különböznek.

  Legnépszerűbb márkák:

  Estel

  Az Estel árnyalati balzsamok több sorban kaphatók. Népszerű a „Solo Ton”. A termék összetétele keratinnal, UV-szűrőkkel, olajokkal van gazdagítva. Nem hajszárítja a hajat, erősíti a szerkezetüket.

  A tisztított árnyalatok palettája a következőket tartalmazza:

  • hamuszürke;
  • hamu ezüst;
  • poláris;
  • gyöngy;
  • bézs.

  Sötét hajszín esetén megfelelő:

  Sötét szőke, arany-réz hajra a következő színeket használhatja:

  • Arany dió.
  • Karamell és méz.
  • Fahéj.
  • Cognac.
  • Réz piros.

  Szürke hajfestéshez:

  A balzsam felhasználható a festett haj fényerejének és telítettségének fenntartására, valamint a korábban nem festett tonizálásra.

  Az árnyék 6 mosás után teljesen eltűnik a hajból.

  Belita "Color lux"

  Az ottenochny hajbalzsamot („Color lux” palettát - 24 színt) a Belita márka gyártja.

  A paletta 3 csoportra osztható:

  • festetlen hajra;
  • szürke hajra;
  • fehérített hajra.

  Az első 18 árnyalatot tartalmaz:

  • A barna változatai meleg gesztenye, gesztenye, dió barna, tejcsokoládé, barna-arany, dohány, barna burgund, sötét csokoládé.
  • Réz, barna réz - fahéj, karamell, pálinka, réz-orosz.
  • Finom színek - világosbarna, homok, sárgabarack.
  • Vörös-mahagóni, érett cseresznye, mahagóni variánsai.

  A szürke haja a következő színekkel színezhető:

  A fehérített haj illeszkedése:

  A szerszám nemcsak a hajat tónusítja, hanem az is érdekli, erősíti a szerkezetet, ragyog. Összetételében kímélő festékeket, olajokat - olívaolajat, kifogást. A haj színe túlélni fogja a fej 6 mosását.

  Ez a haj kezdeti állapotától függ. A tisztított árnyalatokon hosszabb ideig maradnak, és a nem festetteken gyorsabban lemosják és hangsúlyozzák a természetes árnyalatot. A balzsam rendszeres használatával ugyanabban az árnyékban az eredmény minden alkalommal ellenállóbb lesz.

  A haj festésekor pontosan kövesse az utasításokat. Fontos annak biztosítása, hogy a készítmény ne essen az arc vagy a nyak bőrére, mivel nehéz lesz mosni. A gyártó nem alkalmaz kesztyűt és ecsetet a balzsamra.

  Ár: 150 dörzsölje.

  tonik

  Egy másik költségvetés opció tint balzsam - "Tonic". A színtartomány sokféle árnyalattal rendelkezik. Könnyen megtalálható és nyugodt klasszikus opció festetlen hajra és fényes - sokkoló kép érdekében. A balzsam sorában vannak eszközök a szürke haj festésére és a fehérített haj tonizálására.

  A klasszikus vonalon festetlen hajra a következő árnyalatok találhatók:

  • Sötét - grafit fekete, fekete, keserű csokoládé.
  • Barna - csokoládé, mokka, eszpresszó, cappuccino, aranygesztenye, fahéj.
  • Szőke - klasszikus szőke, sötét orosz, világos szőke.

  A szokatlan árnyalatok palettája a következőket tartalmazza:

  • Piros-gazdag cseresznye, mahagóni, bordó, mahagóni, vörös borostyán, kubai rumba árnyalatai.
  • Vörösek - indiai nyár, arany dió, piros.
  • Kék-lila - írisz, vad szilva és mások.

  A szürke haja a következő árnyalatokat festheti:

  • platina;
  • rózsaszín és füstös;
  • gyöngyház rózsaszín;
  • gyöngyház.

  A fehérített vagy melirovannyh hajhoz a következő színeket alkalmazzuk:

  • füstös topáz;
  • amethiszt
  • hideg vanília;
  • hamuszürke;
  • creme brulee;
  • hamu gyöngy

  A "Tonic" nemcsak a hajat festi, hanem törődik velük is.

  A balzsam összetétele a színpigmenteken kívül:

  • Lenmagolaj. Hidratálja és táplálja a hajat, így erősebbé és fényesebbé teszi.
  • Méhviasz. Megvédi a fejbőrt, erősíti a hajszerkezetet, tömíti a mérlegeket, simábbá teszi a hajat.

  Haj, színezett "Tonika", tartsa árnyékban 4-5 mosás. A szín egyenletesen lemosódik. A balzsam árnyék tartós használata hosszabb.

  Ár: 130 dörzsölje.

  koncepció

  A „Concept” árnyalati balzsamok alkalmasak a már festett haj színének megőrzésére, a sárgás vagy fehérített haj eltávolítására, valamint a szürke haj vagy természetes haj színezésére. Minden sor gazdag palettával rendelkezik.

  A koncepció balzsamok megakadályozzák a haj törését és táplálják őket.

  Gondozó komponensek:

  • Ricinusolaj. Hidratálják a hajat.
  • Méhviasz. Megerősíti a haját, megakadályozza a törékenységet és az osztott végeket.
  • Vitaminok. Meg kell erősíteni a hajat.

  Ahhoz, hogy megszabaduljon a fehérített haj sárgaságától és tonizálásától, az „Északi sarki szőke” vonal alkalmas lesz. A puha akció nemes hideg árnyalatot biztosít a hajnak.

  A "Fresh Up" vonal alkalmas a korábban festett haj színének megőrzésére vagy természetes árnyalat alakítására. A színárnyalatban a világos szőke, szőke, a sötét csokoládé, a fekete. A Fresh Up Brown termékek sötét hajfestékekhez alkalmasak. A Subline "Fresh Up for Fair Hair" hangsúlyozza a világosbarna szín szépségét.

  Meleg, vörös árnyalatok támogatják a balzsamokat - „Concept Profy Touch”. Tónusúak és visszanyerték a gyökereiket, még akkor is, ha sötétek.

  A márka balzsamjai 3 ellenállási szintet jelenthetnek:

  • 0 - gyorsan elmosódott. 2-3-szor samponozás után.
  • 1 - színmegőrzésre alkalmas. A rezisztensebb festés. Mosás után 4-6 alkalommal mossuk le.
  • 2 - félig ellenálló színezőanyagok, amelyek helyettesíthetik a hajfestéket. Körülbelül egy hónapig fogják tartani a haját, az árnyék rendszeres frissítése mellett.
  • 3 - rezisztens termék, összehasonlítható a hajfestékkel.

  Fontos! A szürke haj elrejtéséhez nagyfokú ellenállású balzsamokat kell kiválasztani, árnyékban, a lehető legközelebb a természetes hajszínhez. A fehérített hajhoz megfelelő termékek, amelyek ellenállóképessége - 0,1, sötét esetén - 2.3.

  Ár: 350 dörzsölje.

  Loreal

  A L'Oreal Paris különféle termékeket készít szelíd hajfestéshez. A balzsamok alkalmasak a már színezett haj árnyékának megőrzésére vagy természetes tonizálásra.

  A "Chroma Care" vonal sokszínű palettával rendelkezik. Ebben természetes színek és fényes, szokatlan. Az "Iris" hang a tisztítás után semlegesíti a sárgaságot. Ahhoz, hogy a fény és a szőke haj fényes fényt adjon, az "Arany" hangot ad.

  Ahhoz, hogy az árnyék sötétebbé váljon a sötét hajon, segít a "Meleg gesztenye" ​​vagy "Hideg gesztenye" ​​árnyalataiban. A vöröses vagy réz ragyogású hajok számára a "Copper" árnyékot fejlesztették ki. "Mahagóni", "Red" árnyalatok jól néz ki a sötét hajon, gazdag színt adva nekik.

  Az ebből a sorból származó balzsamok sárgabarackmagolajat tartalmaznak, táplálják és hidratálják a hajat, és képesek szürke hajra festeni.

  A L'Oreal márka újdonsága a Colorista Washout tint balzsam. Két hétig fog tartani a hajon, és szokatlan élénk színeket ad nekik.

  A paletta 3 csoportra oszlik. Az első kettő alkalmas könnyű vagy fehérített hajra, a harmadik - sötétre, mint a fehérített hajra, nagyon gazdag és világos színű, ami hosszabb, mint a gyártó által bejelentett két hét.

  Pasztell árnyalatok szőke hajra:

  Fényes árnyalatok egy tisztességes hajhoz:

  Világos árnyalatok sötét hajra.

  A „Colorists” világos színek sötét hajra való használatához szükség van az előzetes tisztázásra. Az eredmény intenzitása az expozíció időpontjától függ - 15 perc múlva a balzsam nyugodt árnyalatot és 30 perc expozíciót ad a hajnak - világosabb és telítettebb. Minél rövidebb idő alatt a terméket alkalmazzák a hajra, annál gyorsabban mossa le.

  Ár "Colorista Washout" - 450 rubel, "Chroma Care" - 870 rubel.

  Kapus

  A "Life Colour" márka "Kapous" színárnyalatos balzsamok, amelyek alkalmasak a színezett haj színének megőrzésére, megszabadulva a tisztázott sárgaságtól. A festéknek köszönhetően a hajának köszönhetően mélyebb árnyalatot kap.

  A balzsam UV szűrőket, olyan komponenseket tartalmaz, amelyek megakadályozzák a statikus elektromosság megjelenését a hajon, táplálják és erősítik őket.

  A palettán "Life Color" 6 árnyalat:

  • Sand. Könnyű vagy fehérített hajra alkalmas.
  • Brown. A festett haj gazdagabb árnyalatú lesz. Alkalmas sötét szőke és barna haj tonizálására.
  • Réz. Bővítse a vörös árnyalatok élettartamát. A festetlen, szőke haj fényes vörös színű, sötét réz-árnyalatú.
  • Padlizsán. A haj sötét árnyalatú vagy fekete vagy lila színezésű.
  • Gránátalma. A festetlen barna hajon előnyös lesz, gazdag, sötétvörös árnyalatú, festett fekete és sötét gesztenye.
  • Lila. Alkalmas sötét és szőke hajra. Az utóbbi világosabb és telítettebb hangot ad.

  A „Kapous” árnyalat-balzsamok akár 7-szer sampont tartanak a hajon.

  Ár: 450 dörzsölje.

  Ellenjavallatok a tonikok használatára

  A színárnyalatos balzsamok gyengéd formula ellenére számos ellenjavallattal rendelkeznek. Először is ez a haj kezdeti állapotának köszönhető.

  Ne használja a tonikokat, ha:

  • A haj több mint 50% -a szürke. A kompozíció nem képes teljesen elrejteni a szürke hajat.
  • A henna vagy a basma színe színes. A balzsam nem fog fogni, vagy a festés egyenetlen lesz.
  • Engedélyezett perm. A színezés eredménye kiszámíthatatlan, és a kapott szín jelentősen eltér a gyártó által megadott színtől.
  • Haj festett ammónia tartalommal. Ugyanúgy, mint a kémiai hullám esetében, az eredmény valószínűleg sikertelen lesz.

  Az utolsó tétel nem vonatkozik a professzionális márkák balzsamaira, ami megnöveli a tartós festést.

  Hol vásároljon árnyalati balzsamot?

  A színes balzsam (melynek palettája lehetővé teszi a kísérletezését) a professzionális hajápoló szerekkel (Concept, Kapous) vásárolható. Ebben az esetben a táblázat-könyvtár látható, amely megkönnyíti a kiválasztást.

  Sok szupermarketek polcain megtalálhatók a hajápolási termékek polcain népszerű márkájú színező balzsamok (Tonic, L'Oréal, Color lux), amelyek közül néhány a katalógusokhoz csatolható.

  A kozmetikumok és a hozzájuk kapcsolódó termékek értékesítő lánc üzleteiben árnyalati balzsamok is megtalálhatók. Ebben az esetben az eladók tanácsadói segíthetnek a kiválasztásban.

  A gyártók vagy az online áruházak hivatalos honlapjain az instabil festésre szolgáló termékek széles skálája is bemutatásra kerül. A webhelyeken gyakran szokatlan árnyalatokat talál, amelyek nem mindig elérhetők az offline üzletekben.

  A színezőanyagok kiválasztásakor fontos, hogy gondosan tanulmányozzák a csomagoláson szereplő gyártók ajánlásait. Ez megakadályozza a sikertelen festést, és segít kiválasztani a haj típusának megfelelő balzsamot.

  Növényi eredetű színezékek

  A hajszínt növényi színezékek segítségével változtathatja meg. A legnépszerűbbek a henna és a basma. Ezen túlmenően ezeknek a természetes színezékeknek a segítségével erősítheti a hajat és fokozhatja növekedését.

  A henna alkalmas abban az esetben, ha rézből árnyékot kell kapnia mézvörösre. Basma festett haj fekete, sötét gesztenye színben. E színezékek különböző arányban keveredve arany-gesztenye árnyalatokat kaphat.

  Fontos megjegyezni, hogy mind a henna, mind a basma tartós színezést biztosít, és a hajfesték vagy a tonik csak akkor használható, ha teljesen kiöblítik a hajból.

  • Adj egy arany árnyalatot a világos és szőke haj, használhatsz egy hagymás héjat. A fél liter vízhez 200 g héj szükséges. A keveréket főzzük, majd további 40 percig forraljuk. A maradékot lehűtöttük és pácoltan szűrtük, 30-45 percig kell a hajra felhordani, majd vízzel öblíteni.
  • Lehetőség van a szőke haj fényességének és fényességének hozzáadására, vagy 2-3-os hangszínnel könnyíteni őket kamilla főzéssel. 50 g szárított kamilla 0,5 liter forró vizet kell önteni, 45 percig hagyni. Kezelje a hajat hűtött húsleveszel, 40-50 percig törölje le a fejét, majd öblítse le.
  • A haját mézzel és citrommal könnyítheti. Szükséges a gyümölcslében, fél citromból kifeszítve, egy evőkanál mézzel, mindent alaposan összekeverünk. A keveréket 2-3 órán át felvisszük a hajra. A fejre speciális, színezésre alkalmas sapkát kell viselni, és törölközővel kell csomagolni. Az idő után mossa le a kompozíciót a hajból. Az észrevehető eredmények eléréséhez több hasonló eljárást kell végrehajtania.
  • Adj szőke hajat egy ashy színárnyalat, ami segít a féltékenységnek. A serpenyőben tegyen egy font féltékeny, öntsünk egy liter hideg vizet, forraljuk fel és forraljuk fel, hogy csökkentsék a folyadék mennyiségét. A serpenyőben a kezdeti térfogat ¼-nek kell maradnia.

  Fontos megjegyezni, hogy a természetes színezékek alkalmasak a hajra, amelyet korábban nem kémiai vegyületekkel festettek, kivéve a hennát és a basmát.

  Vélemények

  A professzionális márkák tonális balzsamainak áttekintése pozitív. Sok lány használja őket a színes haj színének fenntartására vagy a fehérített sárgaság megszüntetésére.

  Az alacsony költségű tonikok a gazdag paletta miatt népszerűek. De néha egyenetlenül színezhetik a hajukat. A "Colorista Washout" balzsamról sok pozitív vélemény, de vannak negatívak is.

  A szerszámot ki lehet mosni, megváltoztatva az eredeti árnyalatot vagy rossz hajszálakat. Az összes árnyalati balzsam lányának fő előnye nem károsítja a haj állapotát.

  Cikk tervezése: Mila Fridan

  Videó a tónusú hajbalzsamokról

  Hogyan festjük fel a haját Tonic árnyalatbalzsammal:

  http://ladysdream.ru/ottenochnye-balzamy-dlya-volos.html

  Tónus samponok és balzsamok L'Oreal

  Minden nőnek rendszeresen van szüksége arra, hogy valamit megváltoztasson a képében. Általában a képváltozás a hajszínváltozással kezdődik. De nem mindenki úgy dönt, hogy drámaian megváltoztatja a színt, és a haj nem mindig ellenáll a kémiai reagensekkel szembeni agresszív támadásnak. Hála a vegyészeknek, akik jó alternatívát - tonikokat - találtak színezett samponok és balzsamok. Sok különböző gyártó vesz részt e termékek kibocsátásában. A legismertebb és legmegbízhatóbb a franciaországi L'Oreal cég.

  Jellemzők, előnyök és hátrányok

  A francia L'Oreal cég elismert világelső a haj kozmetikájában. A színezett samponok és a balzsamok nagyon népszerűek a gyönyörű félkörben, kiváló minőségükért és az otthoni használatra való képességükért. A L'Oreal márka árnyalatai tökéletesen megfelelnek és barnáknak, szőkeeknek, barna hajú nőknek és vörös hajúaknak.

  Mindegyik képes választani a színtípusához legmegfelelőbb árnyalatot.

  Sok lány rámutat a márka következő előnyeire:

  • A samponok és balzsamok tagadhatatlan pluszja természetesen olyan összetétel, amelyben nincsenek olyan komponensek, mint amilyen az ammónia és az oxidálószerek, amelyek ismertek a hajszerkezetre gyakorolt ​​káros hatásairól. Nem hatolnak be a hajba, hanem csak egy filmmel fedik le, egyenletesen eloszlatva az árnyalatot. Kíméletes összetételüknek köszönhetően gyenge és vékony hajra használhatók, anélkül, hogy félni kellene a szerkezet és a gyökerek károsodásától.
  • Ezen kívül ezek a szerszámok kiválóan alkalmasak a fürtök gondozására, mivel növényi kivonatokat és természetesen vitaminokat tartalmaznak. Az első alkalmazás után is látható lesz az eredmény: puha, selymes, fényes haj. A L'Oreal tonizáló szerek segítségével nem csak árnyékot adhat, hanem színárnyalatos gyökereket is. Természetes, festett, mellirovanny és szürke szálakat lehet színezni.
  • Minden árnyékoló eszköz kumulatív hatású. A használat gyakorisága gazdag árnyalatot biztosít, tökéletesen elfedve a nem túl sikeres festést. Ha szükséges, ha a kapott szín nem illik, vagy csak nem tetszett, könnyen lemosható. A festékekkel ellentétben a színárnyalatok könnyen moshatók a ruhákkal való érintkezéskor, és a vizet sima vízzel lemosják.

  Az egyszerűség és a könnyű használat, a lágy textúrák és a csodálatos aromák nemcsak lenyűgözőek, hanem nagyon kellemesek is.

  A számos előny ellenére kisebb hátrányok vannak:

  • Minden eszköz az árnyalatot csak néhány hangon változtatja meg.
  • A samponok és balzsamok színárnyalatának lágy összetétele miatt a kapott szín nem tart sokáig. Általában az árnyék telítettsége a fej minden mosása során csökken. A teljes szín 10-15 eljárást igényel.
  • A L'Oreal védjegyek szín samponjai és balzsamjai nem olcsóak, az átlagár 600 és 800 rubel között mozog.

  A L'Oreal cég több színárnyalatot gyárt. Az egyszerűség és a könnyű használat, a lágy textúrák és a csodálatos aromák nemcsak lenyűgözőek, hanem nagyon kellemesek is:

  • A melirovanny és a természetes szőkeek számára a cég az Expert sorból fejlesztette ki a Silver sorozatát, amelyet sampon-tonik mutat be. Összetétele tartalmaz egy lila színárnyalatú színező pigmentet, valamint aminosavakat és fehérjéket. Ennek a kompozíciónak köszönhetően mind a melirovannyh, mind a természetes szőke haj tulajdonosai tökéletesen sikerül megszabadulniuk a sárga pigmentből, és ragyogó hamutárnyalnak adják a haját.
  • A Homme Grey sorozat könnyű és szürke haj színezésére szolgál. Ez a sorozat nem csak a nők, hanem a férfiak számára is alkalmas. Ha ezt a gyógyszert használjuk, a sárga pigment semlegesül, a haj nemcsak nagy hamu szürke színű, hanem sokkal lágyabbá válik. Csodálatos tonik minimális áramlással.
  • A balzsamok Chroma Care vonalát a fürtök gondos színezésére fejlesztették ki. Ez a balzsam nem csak a színező pigment része, hanem gondoskodó összetevők is. A készítményben található sárgabarackolaj tökéletesen hidratálja, táplálja és ragyogást ad a hajnak.
  • A Closs Color egy csodálatos sampon sorozat, melynek színe színező hatása van a különböző hajtípusokra. Ezeknek a tonikoknak az összetétele nemcsak színező pigmenteket, hanem gyógynövény- és vitaminkivonatokat is tartalmaz, amelyek táplálkoznak és gondoskodnak a fürtökről. Az összetevők gyönyörű és kiegyensúlyozott összetétele nemcsak a kívánt árnyalatot eredményezi, hanem a felhalmozott oxidokat semlegesíti. Minél gyakrabban használsz sampont ebben a sorozatban, annál világosabb és gazdagabb lesz az árnyék.

  Színpaletta

  A sorozat mindegyikének egyedi árnyalatai vannak, valamint az ellenállás mértéke.

  Closs Color sorozat

  A Closs Color sorozat hat gyönyörű, lédús színárnyalattal rendelkezik.

  Bármilyen hajszínnel rendelkező lányok találnak megfelelő árnyalatot ebben a sorozatban:

  • A világos arany szín tökéletes a hajú tulajdonosok számára, meleg napsütést biztosít.
  • A réz-arany az eredeti világosbarna szín telítettségét biztosítja, és tökéletes a szőkeeknek. Ez a világos hang egy kicsit olyan, mint egy búza, de csak egy gyönyörű vörös árnyalattal. Tökéletesen harmonizál minden szemszínnel.
  • A bézs színű szín nagyon természetes, homokos árnyalatú, a kék, barna vagy szürke szemű hajú hölgyek számára alkalmas.
  • A réz színe tökéletes a barna hajú vagy zöld szemekhez. Megadja az eredeti színek fényerejét és telítettségét és ragyogását.
  • A barna a sorozat leghangosabb színe. A barnák élénkítik a fehérített színt, és mélységet és gazdagságot adnak a színnek, és a gondoskodó összetevők egészséges ragyogó megjelenést adnak a hajának.
  • Kávé tejjel egy gyönyörű szín, amely barna és tejszerű jegyzeteket tartalmaz. Megfelelő világos szőke és szőke. Ennek az árnyalatnak a telítettsége az eredeti hajszíntől függ.
  • Mahagóni - a bemutatott színpaletta élénkebb és leggazdagabb színének színe. Barna és barna hajú, őszibarackos nők engedhetik meg maguknak, hogy kihasználják ezt az árnyalatot.

  Ez a tonik nemcsak színes zárakhoz, hanem természetes, nem festett alkotóelemek számára is alkalmas.

  Balsams Chroma Care

  A Balsams Chroma Care gondosabb hozzáállást mutat a hajhoz. Az írisz színe (2) a sárga és a piros színárnyalatok semlegesítésére szolgál a szőke. Ahhoz, hogy búza árnyékot adjon a hajú hölgyeknek, az arany (3) kiválóan illeszkedik. Brown meleg gesztenyét (34) és hideg gesztenyét (23) használhat. Az aranyréz (4) felfrissíti az összes rézszínt, és növeli a vörös hajú hölgyek számára alkalmas réz-arany árnyalatot. A mahagóni (5) és a vörös (6) gazdag vörös jegyzeteket ad a sötét hajú hölgyeknek.

  Ezüst és Homme szürke sorozat

  A Silver és a Homme Grey sorozat semlegesíti a fényes, sárga és világos, világos színekből álló sárga pigmentet.

  Használati utasítás

  Annak érdekében, hogy az árnyék egyenletes, egyenletes és természetes legyen, a terméket helyesen kell alkalmazni a hajra:

  • A Closs Color és Silver sorozat samponjait és tonikjait enyhén nedves, törülközőszárított hajra alkalmazzák. Először is, a szerszámot a tenyérre öntik, a vastag textúra nem teszi lehetővé a szétterjedést, majd a hajra felhordja, habokkal és egyenletesen oszlik el a teljes hosszában. Az expozíció időtartama három-öt perc, utána ismét meg kell habosítani a sampont, majd öblítse ki, amíg a víz nem lesz tiszta. A fényesség növelése érdekében ugyanazon sorozat légkondicionálóját használhatja.

  Általában az árnyék azonnal megjelenik. A telítettebb szín megnövelheti az expozíciós időt.

  • A Chrom Care balzsamokat samponnal mosott, tiszta, nedves hajra alkalmazzák, a víz nem csöpöghet belőlük. Óvatosan és egyenletesen terjessze ki a balzsamot, különös figyelmet fordítva a csúcsokra a teljes hosszon, és hagyja 5-10 percig hagyni. Ezután bő vízzel öblítse le a hajot. Az árnyékolás használata nem ajánlott, ha a hennával festett haj, valószínűsíthető, hogy váratlan árnyékot kap. Sampon-tonik nem használható közvetlenül a perm után, a hajfestés és a haj kiegyenesítése, legalább két hétig kell állnia az eljárások között.

  Vélemények

  Hosszú ideig ásni a hajápolás különböző eszközeit, beleértve a színezett samponokat és a balzsamokat. A modern technológiák használata és a színárnyalatok állandó frissítése lehetővé tette a legtöbb ügyfél bizalmát. Különösen sok pozitív véleményt kapott a kellemes aromájú és a szőke hajú ilyen gyűlöletű sárga samponokról a Silver és Homme Grey sorozatról.

  Az ügyfelek túlnyomó többsége, mint a Closs Color és a Chroma Care sorozat fényes és lédús árnyalatai, amelyek megfelelnek az elvárásainak. Sokan egyetértenek abban, hogy a cég árnyékoló termékeinek használata során a haj nemcsak a kívánt árnyalatot szerzett, hanem egészséges, jól ápolt megjelenést is szerzett.

  http://vplate.ru/okrashivanie-volos/ottenochnye/shampuni-balzamy-i-toniki-loreal/

  Haj tonik. Színpaletta L'Oreal, Estelle, Weleda. Hogyan kell használni

  Rövid időre a nők megváltoztathatják eredeti hajszínüket egy kozmetikai termékkel, mint pl. Az ilyen alapok színpalettája általában széles.

  A haj tónusának megváltoztatásának folyamatának leírása

  A hajfestés a haj színezése viszonylag rövid ideig. Ez azért történik, mert a tonik csak a haj felső részét fedi le, anélkül, hogy mélyen behatolna, ami a színezés kívánt hatását biztosítja, míg a haj szerkezete ép.

  Ezt úgy érhetjük el, hogy a tonizálásra szánt termékekben nincs ammónia, vagy annak adagjai olyan kicsi, hogy nem okoznak kárt.

  Az ilyen típusú eszközök egyszerű használata:

  • kevésbé ártalmas haj, mint a festék;
  • A színek 2-3 hetente módosíthatók.

  A tonizálás több jelentős változatban is elvégezhető:

  • amikor az oxidálószer mennyisége kis dózisokban, a tonizálás intenzíven megy végbe, és a hajat 1 hónaptól 2 - x-ig tartja;
  • ha a tonik mérsékelten intenzív, akkor a festési hatás körülbelül 2 hétig tart;
  • Könnyű rövid festési tonik 3 napig végezhető.

  Az alakformáláshoz az alábbi eszközökkel jár:

  A tonizálás során a haj ápoló hatású is lehet, mivel sok árnyalat-készítmény tartalmaz a következő hasznos összetevőket:

  Az első tonizálást legjobban a szalon szakemberének vagy egy olyan személynek, aki már rendelkezett ilyen kompozíciókkal. Több eszköz kombinációját is használhatja a hatás fokozására és a mélyebb hajszínezésre.

  Ebben az esetben azonban a pénzeszközöket ugyanabból a gyártóról kell kiválasztani, hogy ne legyen keresztárnyalat, mivel az azonos nevű, de különböző gyártóktól származó kompozíciók színe eltérő lehet.

  Előnye a festésnek

  A színezés és a tonizálás eszközei összetételükben egy hasonlóságot mutatnak - a színező pigment jelenléte.

  A hajszín színezésének egyértelmű előnye a következő:

  • a tonikok felülről felülről festik a hajat, ami megakadályozza a haj felületét és belső szerkezetét, és a festék behatol a haj mélységébe, ami szerkezetváltozást okoz;
  • színezéssel a szín általában drasztikusan változik, és nem feltétlenül lesz ugyanolyan, mint a képen, de a tonizálás segítségével kísérletezhet, vagy csak enyhén javíthatja vagy gyengítheti a természetes színt;
  • ha a festék esetében meg kell növelni a hosszát, vagy speciális alátéteket kell használni a teljes színváltozás érdekében, akkor a tonik esetében a leghosszabb időszak, amelyet várni kell, néhány hét;
  • az agresszív oxidálószerek hiánya lehetővé teszi a haj egészséges tartását;
  • még gyengített vagy száraz hajat is árnyékolhat, valamint hajlamos a törékenységre;
  • a természetes szín alatt tónusú szürke szál lehet;
  • a rossz alakformálás otthoni jogorvoslatokkal, például ecettel, vízzel vagy kefirmaszkokkal mosható le.

  ellenérvek

  A tonizálás hátrányai a következők:

  • a tonizálást követően a szín nem marad folyamatosan az első színezés szintjén, az idővel változik;
  • Komolyan kell megközelíteni a tonik kiválasztását, mert az elsődleges festés során nehéz azonnal kitalálni, hogy milyen árnyalatot kell alkalmazni. Ezt a funkciót figyelembe véve ajánlott szakembertől kérni a segítséget;
  • a sötét haj használata tonizálással nem festhető fényben;
  • a vörös színben festett szőke haj, még akkor is, ha tonikával van festve, nehezen mosható a szín maradványainak végéig.

  De mivel a tonizálás ideiglenes hajfestés, a fent felsorolt ​​jellemzők nem okoznak jelentős negatív hatást.

  Ki alkalmas erre a színezésre?

  A hajfesték nagyon gazdag színpalettával rendelkezik, így először is ez a módszer a színek megváltoztatására:

  • ha egy nő szereti kísérletezni a megjelenésével;
  • színpadkép létrehozásakor;
  • a szerepjátékokhoz a témacsoportokban;
  • állandó hajszín kiválasztásakor;
  • rövid festéshez, ha szükséges, hogy kiegészítsük a képet egy fél vagy ünnepélyes fogadáson.

  Hogyan válasszuk ki a megfelelő színt

  Fontos, hogy a haj különböző típusainak megfelelő árnyalatú legyen.

  1. Sötét haj esetén a következő árnyalatok alkalmasak:
  • fekete;
  • sötét gesztenye;
  • kávé;
  • sötét csokoládé;
  • mogyorós;
  • mokka;
  • bor vagy bordó;
  • sötét cseresznye;
  • gránát
  • sötét mahagóni;
  • barna brownie.
  1. Szőke hajra a következő árnyalatokat választhatja:
  • hamuszürke;
  • világosbarna;
  • ezüst;
  • homok;
  • szürke;
  • arany;
  • méz;
  • gyömbér;
  • különböző árnyalatú rózsaszín és kék színek, ha egyéni szálakat szeretne.
  1. Szürke hajra alkalmas:
  • gyöngyház;
  • rózsaszín gyöngy;
  • szürke;
  • őz.

  Korábban festett hajra a színházi alapszínt kell választani.

  Kozmetikai fajták

  A hajszín megváltoztatására szolgáló kozmetikumok:

  • az ideiglenes tonikok olyan termékek, amelyeket rövid távú festésre használnak, legfeljebb néhány napig;
  • világos tonik - hagyja, hogy a kiválasztott árnyalat legfeljebb egy hónapig maradjon a hajon;
  • megtakarító tonikok - az ilyen eszközök minimális károsodást okoznak a hajszálon, és akkor használják, ha a haj gyengül, de festést igényel;
  • hosszú távú vagy tartós tonikok - egy ilyen anyag összetételéhez oxidálószert adunk, így a tonik mélyen behatol a hajszerkezetbe, ezáltal biztosítva a hosszú festési hatást (legfeljebb 8 hét).

  Ideiglenes festékek

  Számos híres márka ideiglenes akciót jelent.

  L'Oréal Professionnel - festési hatás akár 1 hétig.

  Hozzávalók:

  • színező pigment;
  • hajápoló formula;
  • aminosavak;
  • kerotin;
  • vitaminok és fehérjék.

  A hajfesték (a színpaletta elég széles ahhoz, hogy kiválassza a megfelelő árnyalatot) a L'Oreal Professional-tól különleges fényt kölcsönöz a hajnak, és semlegesíti a nemkívánatos pigmenteket.

  A tónusos tonikok videofelvétele a Loreal hajra:

  Érdekes színek:

  • rózsaszín füst;
  • kék topáz;
  • mahagóni.

  Schwarzkopf Professional - festési hatás akár 5 napig.

  Hozzávalók:

  • színező pigment;
  • hidratáló olajok;
  • fehérjék;
  • vitamin-kiegészítők.

  Mindkét márka színpaletta lehetővé teszi, hogy kiválassza a kívánt árnyalatot.

  A világos tónusok nagy a kereslet, mivel használatuk hatása hosszú ideig fennmarad.

  A Tonics RokoKolor egy egyszerű eszközt jelent.

  Hozzávalók:

  • színező pigment;
  • lanolin;
  • vitamin komplex;
  • fehérje;
  • Búzacsíraolajok;
  • víz és alkohol.

  Szokatlan színek paletta:

  • hamu gyöngy;
  • szürke-rózsaszín;
  • borostyán;
  • arany méz csillogó.

  A vonal egy olyan eszközt is biztosít a tonik mosására, ha nemkívánatos eredmény jelentkezik.

  A gyártó Irida a kívánt termékek jó választékát is gyártja.

  Hozzávalók:

  • színező pigment;
  • glicerin;
  • komplex gondozó olajok;
  • vitaminok.

  A színpaletta nagyon változatos, vannak olyan árnyalatok, mint:

  • lila;
  • bordó;
  • mahagóni
  • fekete kávé

  A gyengéd tónusok a következő gyártók közül választhatók:

  A GoodHair egy viszonylag fiatal amerikai cég, amely már megnyerte a közönség szeretetét.

  Hozzávalók:

  • festék;
  • szabadalmaztatott hajápoló formula;
  • vitamin komplex;
  • len és sárgarépa olajok;
  • fehérjéket.

  A hagyományos színárnyalatokon kívül a paletta például:

  • rózsaszín napkelte;
  • arany naplemente;
  • méz reggel;
  • kávé hangulat.

  A finn gyártó A Color Mask kitűnő kímélő szer.

  Hozzávalók:

  • közvetlen hatású pigment;
  • kreatin;
  • szezám és kókuszolajok;
  • vitaminok.

  A gyártó a természetes árnyalatú termékek gyártására összpontosít.

  A rezisztens tonikokat a legjobban a következő márkák közül lehet megvásárolni:

  Kapous - ez a gyártó az ellenálló tonikák széles választékát kínálja.

  Hozzávalók:

  • színező pigment;
  • oxidálószer;
  • vitaminok;
  • len és kókuszolaj;
  • vitaminok.

  Színváltozatok a gyártó palettájában nagy választékban, valamint érdekes árnyalatok azok számára, akik szeretik a kísérletezést.

  Lakme - a spanyol márka a tonik egy sorát alkotja, amely hosszú ideig a hajon marad, de törődik velük is.

  Hozzávalók:

  • színező pigment;
  • oxidálószer;
  • glicerin;
  • vitamin komplex;
  • tápláló forma hidratáló olajokkal.

  A márka mindenféle hajfesték palettáját kínálja.

  samponok

  A hajfesték (a színek palettáját is széles körben képviseli) samponok formájában lehet bemutatni.

  SYOSS - professzionális kozmetikumok otthoni használatra.

  Hozzávalók:

  • festék;
  • gyümölcs savak;
  • sárguló adalékanyagok;
  • mosó összetevő;
  • vitaminok.

  A színekben természetesek dominálnak, de időnként a gyártó kísérleti színárnyalatokkal érdekes gyűjteményeket készít.

  Klorane - ez a gyártó samponokat készít, természetes alapanyagokból árnyékolva.

  Hozzávalók:

  • festék pigment természetes termékekből (henna, csalán, üröm, kamilla);
  • hidratáló olajok;
  • keratin;
  • vitamin komplex;
  • ápolási forma.

  A színárnyalatok színe főként a világos tónusú hajú nők számára alkalmas.

  Színárnyalók

  Balzsamok óvatosan hatnak a hajra, jó és tartós árnyalatot adnak.

  Estelle - szalon hajápolás otthon.

  Hozzávalók:

  • színező pigment;
  • gondoskodó formula;
  • speciális hidratáló kiegészítők;
  • olyan komponens, amely ragyogást ad a hajnak;
  • vitaminok.

  Az Estelle hatalmas színpalettákat kínál a világos szőketől az extravagáns zöld-smaragd zöldig.

  Yves Roche - ez a márka sokféle hajápoló színezőanyagot tartalmaz.

  Hozzávalók:

  • színező pigment;
  • gondozó olajok;
  • vitaminok;
  • adalékanyagok, amelyek a sztatikus stresszt enyhítik a hajból.

  Ez a gyártó a palettában van egy balzsam is, amely színező pigmentet tartalmaz csillogással.

  maszkok

  A maszkok formájában bemutatott tonizáló kompozícióknak sajátosságai vannak mind az alkalmazás során, mind a színezés hatásában.

  Revlon - ez a spanyol gyártó a gondoskodó és színező hajmaszkok széles választékát kínálja egyidejűleg.

  Hozzávalók:

  • színező pigment;
  • komplex gondozó olajok;
  • vitamin-kiegészítők;
  • algák kivonatai;
  • tök és olívaolaj.

  A palettán elsősorban természetes árnyalatokat használnak.

  Az Ecoslife Color Ice egy olasz kozmetikai gyártó, amelynek célja a haj természetes vagy mesterséges árnyékának növelése.

  Hozzávalók:

  • színező pigment;
  • tejfehérje;
  • vitaminok;
  • tejfehérje;
  • szabadalmaztatott formula, amely segít megvédeni a hajat a külső káros hatásoktól.

  A haj tonikja (színpaletta sok érdekes látványt tartalmaz) ebből a gyártótól nem csak maszk formájában jelenik meg.

  Árnyékoló habok, gélek és habok

  A habok, gélek, spray-k és habok meglehetősen egyszerű módja annak, hogy árnyékot alkalmazzanak a hajodra.

  A Barrivall - Németországból származó kozmetikai márka a fenti alapok széles skálája.

  Hozzávalók:

  • színező pigment;
  • vitamin komplex;
  • UV-vegyület;
  • hidratáló komplex;
  • tápláló olajok;
  • vitaminok.

  L'Oreal - ez a gyártó érdekes maszkokat állít elő, amelyek nemcsak a hajat árnyékolják, hanem gondoskodnak az olyan eljárásokról is, mint a laminálás vagy festés.

  Hozzávalók:

  • színezőanyag;
  • táplálkozási komplex;
  • algák kivonata;
  • gyümölcs savak;
  • vitaminok.

  A színek többnyire természetesek, de érdekes árnyalatok is vannak:

  • ciklámen;
  • cappuccino;
  • karamell;
  • fényes piros.

  Festési technika

  A kompozíciók alkalmazásának technikáját, amelyet színezőszerekkel dolgozunk fel, egyetlen elv szerint hajtjuk végre, bár bizonyos eltérések vannak bizonyos összetételű munkák során.

  1. A hajat jól kell öblíteni. Ez a szabály akkor is érvényes, ha a választás színezett samponra esett. Az első alkalommal, amikor a fejet meg kell tisztítani a zsírról és a szennyeződésektől, és csak akkor alkalmazzon színezett sampont.
  2. Ha a haj hosszú, akkor érdemes szárítani egy hajszárítóval, a rövid haj elég ahhoz, hogy nedves legyen egy szalvétával. A haj nedvessége hozzájárul a termék egyenletesebb alkalmazásához.
  3. Ezután elő kell készítenie a színárnyalat összetételét az utasítások szerint írtak szerint.
  4. A hajat először függőleges elválasztásokra kell felosztani, a haját zsinórokkal és fodrászszálakkal meg kell csavarni. Ez a lépés azért fontos, mert az egyenletes színhez a gyökereket meg kell festeni.
  5. Az elkészített készítmény egy része alaposan megnedvesítette a hajgyökereket az elválasztó vonal mentén.
  6. Ezután eltávolítják a hajvágókat, és a hajat a vízszintes válaszfalakon fésülik, és hajcsavarokkal is rögzítik. Most, egy kefével, a hajat vízszintes elválással dolgozták ki.
  7. A hajcsavarok eltávolítása után a hajat először széles hajkefével fésüljük, majd gyakrabban fésüljük.
  8. Fontos, hogy gondosan dolgozzuk ki az időbeli és a frontális részeket, hogy ne legyenek festetlen részek.
  9. A fenti műveletek után a fejet vízálló szövetbe vagy cellofánba kell csomagolni, és az utasításokban meghatározott ideig kell hagyni.
  10. Öblítse le a terméket, amíg a víz tiszta lesz.
  11. Ezt követően a hatás javítása érdekében a legjobb, ha gondoskodó összetételt alkalmazunk.

  A tonizálás bizonyos típusainak jellemzői:

  • A samponokat csak néhány percig alkalmazzuk, és szokásos tisztítószerként mossuk le.
  • A maszkot nagyon óvatosan kell elosztani, próbálva a fej minden részét masszírozni.
  • A permeteket a gyökerek színezésére használják.

  A hajfesték (a gyártók színpalettája tartalmazza a teljes alapszínt) mindig érdemes az utasításokban megadott utasítások alapján alkalmazni.

  Festési hatás

  A hajfestés alkalmazása után a haj jó mély árnyalatúvá és egészségesnek tűnik. Mindez a készítmény hatóanyagainak eredménye. Rövid hatású tonikumok esetén a szín első megtisztítása előtt mély színű marad, majd a szín egy része lemosódik. De a sötét hajon való mosás nem annyira észrevehető.

  Haj tonik: a színek palettája sokféle árnyalattal rendelkezik minden ízléshez

  Annak érdekében, hogy a haj mindig azonos színű legyen, érdemes korrekciós eljárásokat tenni.

  A feltételek egész sora károsíthatja az egyenletes színt és elronthatja a festés hatékonyságát:

  • kemény víz és víz fehérítővel;
  • az ultraibolya sugárzás agresszív expozíciója;
  • a természetes olajok használata;
  • maszkok a citrusfélék és illóolajok felvételével a receptbe.

  A hajfestékek használata a színmegőrzés, valamint a hajápolás jó gyakorlata, különösen azért, mert a színpaletta minden gyártó számára mindig nagyon széles, és tetszőleges kompozíciókat választhat bármilyen gyűjteményben.

  Szerző: Maria Alexandrova

  Cikktervezés: E.Chaikina

  Hasznos videó a hajfestékről

  A könnyű, hosszú festett hajra könnyű hamutónk története:

  http://lifegirl.ru/tonik-dlya-volos-palitra-tsvetov.html