logo

Kezelés

Hogyan használjuk a haj samponjait: tippek és trükkök, amelyek lehetővé teszik, hogy vonzó maradjon

Egy igazi nő számára elfogadhatatlan az abszolút változatlan kép. Leggyakrabban a képváltozás a hajszínnel végzett kísérletekkel kezdődik: hajfestés, hajfestés, grafikus szál.

A huszadik ötödik nap: hajvágás, színezés és hajstílus

Ez a nap jó önmagával és gondolataival együtt egyedül tölteni, figyelni érzéseit és érzéseit. Szeretlek magad, sugárzhatsz pozitív! Végtére is, mindaz, amit ma a világnak adsz, kétszer akkor tér vissza hozzánk!

Haj mezoterápiás készítmények: típusok, összetétel és híres márkák

A sérült haj kezelésére és helyreállítására kiváló módja a mezoterápiás eljárás, amelyet speciális készítményekkel végzett injekciók segítségével végeznek.

A benőtt haj hatékony eszköze

A benőtt szőr egy kellemetlen kiegészítés a sima bőrhöz, amely a borotválást követően egy-két héten belül megjelenhet. A megnövekedett hajra, ami valóban segít, a korrekció meglehetősen nehéz.

Andrea hajolaj

A hajhullás és a lassú hajnövekedés problémái sok ember számára ismeretlenek, nem a hallás. Ezért azok között, akik törődnek a fürtök szépségével és egészségével. Ők egyre jobban érdeklik az ilyen termékek, mint az Andrea hajolaj, amely a gyártók kérése szerint gyógyítja, táplálja és javítja a legnehezebb fürtöket is.

Avokádóolaj: a bőr, a körmök, a haj és az immunitás előnyei, esetleges károsodás

Az avokádóolaj értékes természetes termék, gazdag kémiai összetételű. Egészséges ételek, házi kozmetikumok kezelésére, elkészítésére szolgál.

Masonok az Avon hajvonalhoz Planet SPA

Az Avon kozmetikumok közé tartozik a Planet Spa nevű vonal. Ezek krémek, krémek, szappanok, hajmaszkok. Vegyük részletesebben az utóbbit, és ismerjük meg azok összetételét és előnyös tulajdonságait.

Electrobigle BaByliss PRO kerámia pulzus BAB3021E

leírásAz Electrobigas BaByliss PRO kerámia impulzus egy professzionális eszköz csodálatos fürtök létrehozására. A BaByliss PRO kerámia impulzus gyártásához használt legújabb technológiák lehetővé teszik, hogy kiváló eredményeket érjen el, és vigyázzon a hajára.

Mi álmodik a hajhullásról

A haj elvesztése egy álomban, valamint a valóságban sok embert zavar. Néhányan azonban tudják, hogy pontosan mit jelent ez a szimbólum? Nézzük meg a helyzetet részletesebben.Alapvető értékek az alváshoz, ha a haj kiszáradMinden álomban, ahol van egy történet a kopaszságról, a hajhullásról a csomókról vagy a szálakról közvetlenül a fejből, van egy gyengéd egészségi állapot.

Férfi frizurák frufru

Divat trendekA divatos trendek nemcsak a nők szívét meghódítják. Napjainkban egyre több ember tisztel a modern stílusok iránt, nemcsak a ruhában, hanem a hajban is. A jól ápolt haj mellett egy kifinomult és jól megválasztott hajvágás - az ember sikerének fele a munkahelyen, és ami a legfontosabb - a nők körében.

Brondirovanie rövid hajra

A rövid hajra való foglalás sokkal ritkábban történik, mint a hosszú haj esetében, de számos érdekes lehetőséget is kínál. A hajok nagy részének árnyékolása különböző csokoládé árnyalatokkal nagyon stílusos és divatos.

Mi a teendő, ha a haj gyorsan zsírossá válik

Ha a fej mosása után 8-12 óra múlva piszkos lesz, beszélhetünk a faggyúmirigyek működésének megsértéséről. Munkájuk súlyosbodik a hormonális zavarok, az emésztőszervi betegségek és a kiegyensúlyozatlan étrend miatt.