logo

3-D haj laminálás PRO + a "MATRIX"

A "haj laminálása" egy mély, 4 fokozatú helyreállítás és ultrahangos védelem, színtelítettség és fényesség. Ragyogó fényt ad a hajnak, a teljes hosszúságon tömíti a hajat, védi a negatív hatásoktól, simítja és sűríti a hajat, növeli a mennyiséget akár 2 hónapig.

A laminálás egy speciális összetétel alkalmazása a hajra, amely magában foglalja a búza, a szója és a biológiailag aktív anyagok fehérjéit. A kompozíciót a hajra 20-30 percig öregítjük. Ez alatt az idő alatt minden szőr egy vékony fóliával van borítva, amely megvédi a hajat a károsodástól. Az eljárás után a haj egészséges lesz, és természetes ragyogása van. A film a sérült hajat borítja, mintha szétszórt pelyheket ragasztanánk, a haj károsodott porózus szerkezete kiegyenlít. A biolamináció összetétele jótékony hatású anyagokban gazdag, amelyeket hosszú ideig a haj belsejében tárolnak. A film megtartja a tápanyagokat, a vitaminokat, a fehérjéket és a nedvességet.

A haj laminálásának hatása azonnal látható. A haj jól ápolt, egészséges, fényes és rugalmas. A laminálás lehetővé teszi, hogy a hajfestés után sokkal hosszabb ideig tartsa a fényes színt. Ezenkívül a biolamináció a hajra látható térfogatot ad. A becslések szerint a térfogat körülbelül 10-15% -kal nő, így ez az eljárás különösen fontos a ritka hajú nők esetében. A laminálás segít megvédeni a hajat a környezet káros hatásaitól (nap, hó, eső, szél), valamint a forró levegő szárítótól. A laminálás után a haj könnyebben kezelhetővé válik, könnyen stílusos, minimálisra csökkentheti a stílusos termékek használatát. Az erős és rugalmas hajok jól ellenállnak a mechanikai sérüléseknek, például fésülésekor.

A gyakori hajszínezés megváltoztatja a szerkezetüket. A laminálás meghosszabbítja a hajszínének élettartamát és gondoskodik róla. A haj színe sokáig szép és sima marad. A fényűző fény mellett a haj egészségre is szert tesz. Tökéletes sérült, hasított és szárított haj kezelésére.

A „Matrix hair laminálás” eljáráshoz 5 terméket használnak:

1. A SHAMPOO előkészítése a mély tisztításhoz.

2. LOTION „MATRIX PRO SOLUTIONIST PROTOPAK 5+” - mély haj helyreállítása.

3. CREAM-LAMINAT “Matrix szín szinkronizálása tiszta”.

4. ACTIVATOR Matrix 2,7%.

5. HAIR CREAM “Matrix Design Pulse Thermo Glide” - krém kifejező haj kifejtésére.

A laminálási eljárás javítja a haj állapotát,

sűrűségük növelése.

A laminálás során a haj pontosan ugyanolyan mennyiségű kompozíciót vesz fel, amennyit csak tud. Ezért, amint a laminátum elindul, az eljárást bármikor meg lehet ismételni. A kompozíció nem rontja a hajat. Ezenkívül a cellulóz bevonat megvédi a hajat a külső hatásoktól és károsodástól, megakadályozza a nedvességet. A kompozíció nem eltömíti a hajat, lehetővé téve számukra, hogy lélegezzenek. És a hajápoló összetevők a laminátum összetételében sima, fényes, fényesek. A haj megtartja a vitalitást és a természetességet.

A laminálás hatása átlagosan 6-8 hét. A készítményt fokozatosan leöblítik a hajból. Az eljárás megismétlése érdekében nem szükséges várni, amíg a hatás eltűnik. Az ismételt eljárás az előző lejáratáig lehetséges. A haj biolaminálását prémium eljárásnak tekintik.

A laminálási eljárásnak nincs ellenjavallata, bármilyen hosszúságú hajra, rövidre és hosszúra hajtható végre. A hullámos és göndör hajon megengedett a biolamináció elvégzése, de nem hajthatja ki a haját, hanem csak egészséges és jól ápolt megjelenést biztosít. Különösen ajánlott a sérült, száraz és törékeny hajok, valamint a festéssel és kémiai permussal kimerült hajok laminálása.

Válassza ki a szükséges szolgáltatásokat, és hagyja nekünk a kapcsolatokat - kapcsolatba lépünk Önnel és egy megfelelő időben megírjuk Önt az eljárásba. A "Névjegyek" részben is hívhat és telefonon regisztrálhat.

http://cd-beauty.ru/bio-laminirovanie

A Matrix PRO + szőrzetének laminálása.

A haj laminálásához szükséges mély hajápoló szetthez Matrix PRO +.

A Matrix szakemberek egyedülálló mátrix komplexet fejlesztettek ki

A készlet eszközöket tartalmaz:

- Matrix Color Sync Clear Clear (90ml),

- Matrix Deep restauráló ápolószeres megoldó protopak 500ml

- Matrix Stílus Link Heat Buffer Thermal Spray 250ml

-Matrix krém oxidáló aktivátor Color Sync 2,7% 90ml

A haj laminálására vonatkozó teljes körű utasítások Matrix laminálás szett hajra Pro +, vagy hogyan hajtható végre a haj laminálása (az alkalmazás sorrendje):

1. A hajápoló festékkel ellátott hajápoló hajápoló hajápoló hajszárítóval ellátott hajmosás és a törlőkendővel való összenyomás.

2. Alkalmazza a PROTOPAK 5+ mélyreható gyógykezelést.

3. Csomagolja meg a hajat egy forró törülközővel, tartsa 5 percig (több, amíg a törülköző kihűl), mossa le a protopakot sampon nélkül.

Nyomja össze a haját a cseppig.

4. Alkalmazzon bármilyen ammóniamentes hajszínt Matrix Color Sync vagy tiszta árnyalatban Clear, előre kevert Matrix Cream oxidáló aktivátorral Color Sync 2,7%

Öblítsük le az utasításokat, mossa le a samponnal a színes hajra.

5. Száraz haj 80% -kal. Alkalmazza a Matrix Style Link Heat Buffer Thermal védő spray-t 250ml a haj teljes felületére (úgy, hogy minden hajra kerüljön)

6. Ruhát készítsünk a hőre (normál sütésre alkalmas) és rendesen forrasztva szárazra (legfeljebb kétszor a szálon, 1 cm-es szálon), 180 fokos vasalóval.

7. Folytassa a telepítést.

A haj pelyhek teljesen lezártak, a haj simítása és lágy és rugalmas.

Az eredmény a haj típusától és állapotától függően 4-5 hétig tart. Enyhe samponnal mossa le, lehetőleg egyszer két nap alatt, bármilyen sampont használhat festett vagy laminált hajra.

http://stilist69.ru/nabor-dlya-laminirovaniya-volos-matrix-pro

MATRIX PRO + - Haj laminálása. (No: 155391).

Haj laminálás A MATRIX PRO + egy hajápoló eljárás, amely egy tápláló és hidratáló anyagot tartalmazó, ellenálló, lélegző védőfóliával ellátott bevonatot biztosít. A laminálás eszközei színtelen hajfestékeket tartalmaznak, amelyek természetes alapanyagokból készülnek, és nem tartalmaznak ammóniát és hidrogén-peroxidot.

A filmnek köszönhetően a haj vastagsága és ennek megfelelően a teljes mennyiség 10-15% -kal nő. A lamináló fólia antisztatikus és könnyű vízlepergető hatást fejt ki, védi a hajat a hőkezelés során, megkönnyíti a formázást, megvédi a napsütéstől, száraz, sós éghajlatban. A film miatt a haj ragyog, ami különösen érzékeny a sérült és tompa hajra. A bevonat tartóssága 4-6 hétig, a haj állapotától, a mosás gyakoriságától, az alkalmazott eszközöktől függően.

Mindez igaz a MATRIX szőrszálak laminálására is: a hajra a biológiailag aktív anyagok összetételét alkalmazzuk, így minden szőr egy speciális filmmel van borítva, amely javítja a haj szerkezetét és megvédi őket a külső tényezők negatív hatásaitól. Ugyanakkor a védőfólia tökéletesen áthalad az oxigénen, de ellenáll a nedvesség és a haj egészségének megőrzéséhez szükséges különböző anyagok elvesztéséhez.

A Matrix PRO + haj lamináló készlet a mély és hatékony haj helyreállításához három olyan terméket tartalmaz, amelyek egyedülállóak a tulajdonságaikban, nevezetesen:

A Matrix Color Sync Clear átlátszó árnyalata - 2 cső 90 ml.
Mély helyreállító gondoskodás gyenge hajra Mátrix Összes találat Pro Solutionist 5+ Protopak - 500 ml térfogat,
Hővédő krém expressz haj kiegyenesítésére Matrix design impulzus termikus csúszás expressz kiütéskrém - térfogat 150 ml.

A matrix haj laminálás hihetetlen ragyogást és sűrű selymet ad minden hajra.

1. A hajápoló festékkel ellátott hajápoló hajápoló hajápoló hajszárítóval ellátott hajmosás és a törlőkendővel való összenyomás.

2. Alkalmazza a PROTOPAK 5+ mélyreható gyógykezelést.

3. Csomagolja meg a hajat egy forró törülközővel, tartsa 5 percig (több, amíg a törülköző kihűl), mossa le a protopakot sampon nélkül.
Nyomja össze a haját a cseppig.

4. Vigyen fel semmiféle, nem ammóniás hajfestéket Matrix Color Sync vagy tiszta árnyalatot Clear.
Öblítsük le az utasításokat, mossa le a samponnal a színes hajra.

5. Száraz haj 80% -kal. Kifejezett krém alkalmazása hajhosszabbításhoz hővédelemmel Thermo Glide a haj teljes felületére (minden hajra esik)

6. Ruhát készítsünk a hőre (normál sütésre alkalmas) és rendesen forrasztva szárazra (legfeljebb kétszor a szálon, 1 cm-es szálon), 180 fokos vasalóval.

7. Folytassa a telepítést.

Az eredmény a haj típusától és állapotától függően 4-5 hétig tart.
Enyhe samponnal mossa le, lehetőleg egyszer két nap alatt, bármilyen sampont használhat festett vagy laminált hajra.

Használati utasítás: MATRIX PRO + - haj laminálása.

Kedves látogatóink és vásárlóink! Győződjön meg róla, hogy megvásárol egy terméket MATRIX PRO + - Lamináló haj. a professzionális hajápoló kategóriából vegye fel a kapcsolatot a tanácsadójával vagy üzletünk vezetőjével az Ön számára megfelelő módon.

http://www.wet-plate.ru/%D1%83%D1%85%D0%BE%D0%B4-%D0%B7%D0%B0-%D0%B2%D0%BE%D0%BB % D0% BE% D1% 81% D0% B0% D0% BC% D0% B822 / mátrix14 / 155391_matrix_pro__laminirovanie_volos

Matrix Pro hajlamosító készlet + 1150 ml

A haj laminálásához szükséges mély hajápoló szetthez Matrix PRO +.

Kapcsolódó termékek

Hair Company Hair Laminálás Minimális készlet 800 ml

Készlet otthoni lamináláshoz a Hare-Company cégtől.

Hair Company Hair Lamination Teljes készlet 2350 ml

Teljes készlet a haj laminálásához a Hair Company-től.

Mátrix összesen eredmények Pro-Solutionist Indecure Instacure regeneratív ellátás 400 ml

Visszaállítja a haj porózus felületét.

Matrix PROTOPAK Deep Repair Care 500 ml

Védi a kémiai és hőhatást. A nedvesség egyensúly helyreállítása.

Mátrix összesen eredmények Pro-Solutionist Total Treat intenzív maszk 500 ml

Finomítja a kutikát, ragyogást ad a hajnak.

A mátrixápolás után 150 ml oldatos oldat

leírás

A Matrix szakemberek egyedülálló mátrix komplexet fejlesztettek ki
A készlet 3 eszközt tartalmaz:
- Matrix Color Sync Clear Clear (2 db, 180ml),
- Matrix Deep restauráló ápolószeres megoldó protopak 500ml
- Matrix Stílus Link Heat Buffer Thermal Protective Spray 2 50ml
-Matrix krém oxidáló színszinkron aktivátor 2,7% 90ml * 2db (180)

A haj laminálására vonatkozó teljes utasítások Matrix Laminációs szett hajra Pro +, vagy hogyan hajtható végre a haj laminálása otthon (alkalmazási sorrend)

1. A hajápoló festékkel ellátott hajápoló hajápoló hajápoló hajszárítóval ellátott hajmosás és a törlőkendővel való összenyomás.
2. Alkalmazza a PROTOPAK 5+ mélyreható gyógykezelést.
3. Csomagolja meg a hajat egy forró törülközővel, tartsa 5 percig (több, amíg a törülköző kihűl), mossa le a protopakot sampon nélkül.
Nyomja össze a haját a cseppig.
4. Alkalmazzon bármilyen ammóniamentes hajszínt Matrix Color Sync vagy tiszta árnyalatban Clear, előre kevert Matrix Cream oxidáló aktivátorral Color Sync 2,7%
Öblítsük le az utasításokat, mossa le a samponnal a színes hajra.
5. Száraz haj 80% -kal. Alkalmazza a Matrix Style Link Heat Buffer Thermal védő spray-t 250ml a haj teljes felületére (úgy, hogy minden hajra kerüljön)
6. Ruhát készítsünk a hőre (normál sütésre alkalmas) és rendesen forrasztva szárazra (legfeljebb kétszor a szálon, 1 cm-es szálon), 180 fokos vasalóval.
7. Folytassa a telepítést.

A haj pelyhek teljesen lezártak, a haj simítása és lágy és rugalmas.

Az eredmény a haj típusától és állapotától függően 4-5 hétig tart.
Enyhe samponnal mossa le, lehetőleg egyszer két nap alatt, bármilyen sampont használhat festett vagy laminált hajra.

http://bestkosmetika.ru/shop/kosmetika-matrix/Lecheniye-i-zashchita-volos-MATRIX-Solutionist/matrix-nabor-dlja-laminirovanija-volos-pro/

Laminációs mátrix

A személyes adatok feldolgozásához való hozzájárulás

Ezáltal a 2006. július 27-i 152-ФЗ sz. Szövetségi törvény („személyes adatok”) szerint megerősítem a L'Oreal, BIN 1027700054986, Zárt részvénytársaság feldolgozásának helyét: 119180, Moszkva, 4. hely Golutvinsky lane, 1/8, 1-2. Oldal (a továbbiakban: a Társaság) személyes adataik, nevezetesen:

 1. - vezetéknév, keresztnév, születési dátum, kézbesítési cím (ek), elérhetőségi adatok (telefon, e-mail);
 2. - a Társaság termékeinek rendelés (ek) adatai (megrendelés története), a rendelés (ek) száma (i), a szerződés teljesítésével kapcsolatos elégedettség mértéke a Társaságnál;
 3. - az eszköz típusa, amelyből a Társaság által kezelt / használt webhelyek vagy mobilalkalmazások elérése történik;
 4. - a böngésző típusa, amellyel a Társaság által kezelt / használt webhelyek vagy mobilalkalmazások elérésére szolgál;

E megállapodás keretében a személyes adatok feldolgozásának célkitűzései a következők: t

 1. - a Társaság által a megkötött szerződésekből eredő kötelezettségek teljesítése (beleértve a Társaság áru megrendelését, értékesítését és kézbesítését);
 2. - kiegészítő információ nyújtása a Társaságról (beleértve az értékesített tevékenységekre, árukra / szolgáltatásokra vonatkozó információkat) SMS-üzenetek, e-mailek, telefonhívások útján;
 3. - visszajelzés fogadása a Társaság árukról / szolgáltatásairól (beleértve az SMS-üzeneteket, e-maileket, telefonhívásokat) és a kapott adatok későbbi elemzését;
 4. - a piac tanulmányozása és elemzése (beleértve a weboldalakon végzett tevékenységek nyomon követését, a Társaság által használt mobil alkalmazásokban);
 5. - események megtartása (beleértve a promóciós promóciós eseményeket is);
 6. - a Társaság termékeivel, a Társaság által kínált szolgáltatásokkal kapcsolatos preferenciák elemzése (beleértve a weboldalakon végzett monitoring tevékenységeket, a Társaság által használt mobil alkalmazásokban);
 7. - a felhasználói fiókok kezelése a webhelyeken, a Társaság által használt mobil alkalmazásokban;
 8. - reklám- és információs küldemények küldése (beleértve a Társaság által értékesített árukkal / szolgáltatásokkal, a Társaság tevékenységeivel) e-mailben, SMS-ben, telefonhívásokon és egyéb kommunikációs eszközökön keresztül, amelyeket a személyes adatok tárgya megerősít.

Ez a hozzájárulás az alábbi műveletek (műveletek) elvégzésére szolgál: személyes adatok felhasználásával automatizálási eszközökkel vagy ilyen eszközök használata nélkül: gyűjtés, rögzítés, rendszerezés, felhalmozás, tárolás, finomítás (frissítés, módosítás), használat, átadás (beleértve a terjesztést, szolgáltatásnyújtást is). harmadik felek vagy harmadik felek körében a fenti célok elérése, hozzáférés, valamint a határokon átnyúló transzfer), depersonalizáció, blokkolás, törlés, megsemmisítés.

Egyetértek abban, hogy személyes adataimat a következő jogi személyeknek adom át:

 1. - IBS DataFort LLC (OGRN: 1067761849430, helyszín: 127287, Moszkva, 2. Khutorskaya St., 38A, 14. o.) A társaság üzleti alkalmazásainak karbantartására szolgáló szolgáltatások nyújtása érdekében;
 2. - Ekvant LLC (OGRN: 1037710010964, Helyszín: 125375, Moszkva, Tverskaya St., 7) a megrendelések feldolgozása / elhelyezése céljából;
 3. - OOO Strizh (OGRN 5147746330639, hely: 127322, Moszkva, Ogorodny proezd, 20YU, 1. oldal), LLC Internetes megoldások (OGRN: 1027739244741, hely: 126252, Moszkva, Chapaevsky Pereulok, 14), LLC SPSR-Express (OGRN: 1027715016218, helyszín: 107031, Moszkva, Rozhdestvenka st., Ház 5/7, 2. oldal, pom., 5, com. 18), LLC "Automatizált kiállítási pontok hálózata" (OGRN 1107746539670, helyszín: 109316, Moszkva, Volgogradsky sugárút, 42., 23. o.), Annak érdekében, hogy megrendeléseket adjon a Társaság árukhoz;

Igazolom, hogy ismerem az Orosz Föderáció jogszabályainak követelményeit, amely meghatározza a személyes adatok feldolgozásának eljárását, a „L'Oreal zárt részvénytársaság személyes adatainak feldolgozásával kapcsolatos politika” című dokumentummal, valamint az ezen a területen fennálló jogaimmal és kötelezettségeivel.

Ez a hozzájárulás 5 (öt) évre szól. A beleegyezés érvényességi ideje automatikusan meghosszabbodik ugyanezen időszakra, ha a személyes adatok beleegyezésének érvényességi ideje alatt legalább 1 (egy) látogatást végeztek a webhelye alatt. A hozzájárulás megújításainak száma korlátlan.

Ez a hozzájárulás bármikor visszavonható az Orosz Föderáció jelenlegi jogszabályaival összhangban megfogalmazott írásbeli kérelem alapján, amely a Társaság helyére irányul.

A Matrix cég laminálási eljárása után a haj szerkezete holisztikus és sűrűbbé válik, így a haj mennyisége és minősége nagymértékben javul, tökéletes simavá és fényessé válnak. A legvékonyabb film a haj felületén tartósabbá és rugalmasabbá teszi őket.

A Matrix PRO + haj lamináló készlet a mély és hatékony haj helyreállításához három olyan terméket tartalmaz, amelyek egyedülállóak a tulajdonságaikban, nevezetesen:

 • A Matrix Color Sync Clear átlátszó árnyalata - 2 db 90 ml-es cső;
 • Mély helyreállító gondoskodás gyenge hajra Mátrix Összes találat Pro Solutionist 5+ Protopak - 500 ml térfogat;
 • Hővédő krém expressz haj kiegyenesítésére Matrix design impulzus termikus csúszás expressz kiütéskrém - térfogat 150 ml.

A matrix haj laminálás hihetetlen ragyogást és sűrű selymet ad minden hajra.

Ezt a készletet létrehozó mátrix-szakértők célja olyan eszközök kifejlesztése, amelyek egyszerre több irányban egyidejűleg fognak működni. A hatóanyagok közvetlenül a hajba hatolnak, és a lehető legnagyobb mértékben táplálják be a belsejéből, és a teljes hosszában is borítják őket, ami könnyű láthatatlan védelmet biztosít. A haj laminálása A mátrix felismeri a haj minden sérült területét és azonnal feltölti azokat a szükséges anyagokkal a lehető leggyorsabb visszanyeréshez.

A Matrix PRO + laminálás során a hajszerkezet mikroelemekkel, vitaminokkal és ceramidokkal van telítve, amelyek a felületen a legvékonyabb film képződése következtében megmaradnak a szerkezetben.

Matrix haj laminálási utasítások:

Annak érdekében, hogy a Matrix PRO + haj laminálása szépségszalonban vagy otthon történjen, szigorúan kövesse az alábbi szabályokat:

 1. Először alaposan le kell mosni a haját a Matrix Total Results Color Care samponnal festett hajra, vagy bármely más Matrix Total Results vagy Matrix Biolage samponnal, majd egy kicsit megszárítani;
 2. Ezután a mátrix gyengített hajának mélyreható javítása A Pro Solutionist 5+ Protopak minden hajra vonatkozik.
 3. Ezután azonnal forró törülközővel csomagoljuk a hajat, és várjunk körülbelül 5 percet, majd óvatosan öblítsük le a terméket sampon használata nélkül;

Mindezt a Matrix hajlamosítási eljárás végzi, és az eredmény kb. 4-5 hétig marad a hajon.

Hajszín

1. Hogyan működik az ammónia festék?
2. Az ammóniamentes festés előnyei és hátrányai
3. Válasszon egyet: egy végtelen palettáját az ammóniamentes festék Matrix Color Sync

A rendszeres festés nem könnyű teszt a hajunk számára: utána különösen a fürtök gondos gondozása szükséges. Ha attól tart, hogy elrontja a haját, újra és újra megtagadja a színezés ötletét, remek hírünk van Önnek: a Matrix márka különleges festékkel rendelkezik ammónia nélkül, amely a szín mellett luxus árnyalatot és kötetet biztosít a hajának!

Ismerje meg a híres színes laminálás titkait a márkától.

Hogyan működik az ammónia festék?

A szokásos hajfesték elve nagyon egyszerű: az összetételükben lévő ammónia kissé megnyitja a hajlakkokat, így a színező pigment mélyen behatol. A színező részecskék helyettesítik a haj természetes pigmentjét, és ennek következtében a fürtök színe teljesen megváltozik.

Az ammóniamentes festék az eredményt másképp éri el: a speciális részecskéknek köszönhetően a szemcsék festése a haj felületét borítja és erősen rögzíti. A folyamat hasonlít a haj laminálásához, amelyben a haj fényét és térfogatát biztosító összetétel csak a kutikula felületén marad (felső hajréteg - szerk.).

Ugyanakkor az ammóniamentes festék alkalmazása ugyanolyan hosszú ideig tart, mint a standard festés!

Az ammóniamentes festés előnye és hátránya

Mielőtt manipulálnánk a hajjal, megszoktam, hogy alaposan tanulmányoztam a szakértők véleményét és véleményét?

Ezután többet fogunk elmondani ennek az átalakulásnak az előnyeiről és hátrányairól.

Kik alkalmasak az ammóniafesték?

Ha megtalálod magad a listán - cselekedj, vagyis festd meg a hajat.

  Ön a biztonságot szolgálja: ez a festési módszer nem befolyásolja a haj belső szerkezetét, kevésbé károsítja azt.

Ki nem tetszik az ammóniamentes festék?

Talán az ammóniamentes festék egyetlen, de nagyon komoly hiánya az, hogy a szürke haj nem képes teljesen elrejteni, mert a szürke haj mindig két vagy három tónusú lesz, mint a haj többi része. Ez annak a ténynek köszönhető, hogy a Matrix Color Sync összetétele nem jut be a hajszerkezetbe, de a felületén működik, átfedve az eredeti árnyalatot. A szürke haja nem rendelkezik saját színes pigmentjével, ellentétben más szőrszálakkal, így az árnyék más lesz.

Válasszon egyet: végtelen palettáját az ammóniamentes festék Matrix Color Sync

A Matrix Color Sync palettánál akár 50 árnyalatú, köztük a sötét hajú, barna hajú és szőke tulajdonos is megtalálhatja a megfelelő hangot.

Annak érdekében, hogy a festékpalettában könnyebben navigálhassunk, az alkotók levéljelző rendszert fejlesztettek ki, például a meleg tónusokat W betűvel, piros R árnyalattal, semleges hangokkal és N betűvel jelöltük.

A színárnyalat telítettségének meghatározásához nem csak a betűre, hanem az 1-től 11-ig terjedő számra is figyelni kell: ahol az 1 a legkevésbé érzékelhető, a 11 pedig a legvilágosabb. Természetesen magad is érdekes árnyalatot választhatsz, de itt érdemes egy profilt megbízni: a stylist nemcsak egy szép árnyalatot választ Önnek, hanem azt is, hogy melyik a legjobb az arcodra és a képedre!

Szőke paletta

A szőke lányok a Matrix Color Sync palettán a következő árnyalatokat részesítik előnyben:

 • könnyű gyöngy,
 • természetes szőke
 • mokka,
 • gyöngyház pasztell
 • szuper könnyű szőke.

Természetesen ez nem az egész paletta a szőkeeknek - sok színárnyalat, valamint a színtelítettség kiválasztásának lehetősége lehetővé teszi, hogy kiválaszthassuk a tökéletes választást az egyes esetek és a lányok számára!

Paletta barna hajú

Barna hajú is szinte bármilyen árnyalatot kap - a Matrix Color Sync paletta lehetővé teszi, hogy:

 • világosbarna
 • barna mokka,
 • meleg természetes
 • sötétvörös barna haj.

Ismét: nem csak a javasolt árnyalatokat választhatja, hanem önállóan is (vagy jobb - a mester felügyelete alatt), hogy kiválassza a színét és árnyalatát - ennek a nem ammóniafestéknek a palettája lehetővé teszi ezt!

Paletta barnákhoz

A Matrix Color Sync alkotóinak köszönhetően a barnáknak is sok lehetőségük van:

By the way, jó hír azok számára, akik szeretnek kísérletezni: festék Matrix Color Sync azoknak, akiknek különböző színei biztonságosan összekeverhetők, hogy új szokatlan színt kapjanak! Csak bízza meg a professzionális színművészeket, hogy pontosan az árnyékot kapja.

Matrix Color Sync Clear

Azok számára, akik teljesen elégedettek a meglévő hajszínnel, a Matrix Color Sync sorban különleges ajánlat áll rendelkezésre - átlátszó árnyalatú. Ugyanúgy működik, mint a sorozat többi színe, de nem működik az új, hanem az eredeti hajszínnel, így világosabbá válik, és a haj maga is fényesebb és sima.

A Matrix cég laminálási eljárása után a haj szerkezete holisztikus és sűrűbbé válik, így a haj mennyisége és minősége nagymértékben javul, tökéletes simavá és fényessé válnak. A legvékonyabb film a haj felületén tartósabbá és rugalmasabbá teszi őket.

Haj laminálás A MATRIX PRO + egy hajápoló eljárás, amely egy tápláló és hidratáló anyagot tartalmazó, ellenálló, lélegző védőfóliával ellátott bevonatot biztosít. A laminálás eszközei színtelen hajfestékeket tartalmaznak, amelyek természetes alapanyagokból készülnek, és nem tartalmaznak ammóniát és hidrogén-peroxidot.

A filmnek köszönhetően a haj vastagsága és ennek megfelelően a teljes mennyiség 10-15% -kal nő. A lamináló fólia antisztatikus és könnyű vízlepergető hatást fejt ki, védi a hajat a hőkezelés során, megkönnyíti a formázást, megvédi a napsütéstől, száraz, sós éghajlatban. A film miatt a haj ragyog, ami különösen érzékeny a sérült és tompa hajra. A bevonat tartóssága 4-6 hétig, a haj állapotától, a mosás gyakoriságától, az alkalmazott eszközöktől függően.

Mindez igaz a MATRIX szőrszálak laminálására is: a hajra a biológiailag aktív anyagok összetételét alkalmazzuk, így minden szőr egy speciális filmmel van borítva, amely javítja a haj szerkezetét és megvédi őket a külső tényezők negatív hatásaitól. Ugyanakkor a védőfólia tökéletesen áthalad az oxigénen, de ellenáll a nedvesség és a haj egészségének megőrzéséhez szükséges különböző anyagok elvesztéséhez.

A Matrix PRO + haj lamináló készlet a mély és hatékony haj helyreállításához három olyan terméket tartalmaz, amelyek egyedülállóak a tulajdonságaikban, nevezetesen:

A Matrix Color Sync Clear átlátszó árnyalata - 2 cső 90 ml.
Mély helyreállító gondoskodás gyenge hajra Mátrix Összes találat Pro Solutionist 5+ Protopak - 500 ml térfogat,
Hővédő krém expressz haj kiegyenesítésére Matrix design impulzus termikus csúszás expressz kiütéskrém - térfogat 150 ml.

A matrix haj laminálás hihetetlen ragyogást és sűrű selymet ad minden hajra.

Használati módszer:

1. A hajápoló festékkel ellátott hajápoló hajápoló hajápoló hajszárítóval ellátott hajmosás és a törlőkendővel való összenyomás.

2. Alkalmazza a PROTOPAK 5+ mélyreható gyógykezelést.

3. Csomagolja meg a hajat egy forró törülközővel, tartsa 5 percig (több, amíg a törülköző kihűl), mossa le a protopakot sampon nélkül.
Nyomja össze a haját a cseppig.

4. Vigyen fel semmiféle, nem ammóniás hajfestéket Matrix Color Sync vagy tiszta árnyalatot Clear.
Öblítsük le az utasításokat, mossa le a samponnal a színes hajra.

5. Száraz haj 80% -kal. Kifejezett krém alkalmazása hajhosszabbításhoz hővédelemmel Thermo Glide a haj teljes felületére (minden hajra esik)

6. Ruhát készítsünk a hőre (normál sütésre alkalmas) és rendesen forrasztva szárazra (legfeljebb kétszor a szálon, 1 cm-es szálon), 180 fokos vasalóval.

7. Folytassa a telepítést.

Az eredmény a haj típusától és állapotától függően 4-5 hétig tart.
Enyhe samponnal mossa le, lehetőleg egyszer két nap alatt, bármilyen sampont használhat festett vagy laminált hajra.

Használati utasítás: MATRIX PRO + - haj laminálása.

Kedves látogatóink és vásárlóink! Győződjön meg róla, hogy megvásárol egy terméket MATRIX PRO + - Lamináló haj. a professzionális hajápoló kategóriából vegye fel a kapcsolatot a tanácsadójával vagy üzletünk vezetőjével az Ön számára megfelelő módon.

Mi az eljárás?

Az eljárás meglehetősen kozmetikai, nincs kifejezett terápiás hatás, de a haj jól ápolt, egészséges és selymes.

Az üvegezést a haj sérült területeinek helyreállítására, az osztott végek megszüntetésére használják, hogy a frizura jól ápolt megjelenést, simaságot, szép fényt és ragyogást adjon.

A Matrix termékek fő előnye ártalmatlan. Az eljárás még serdülőkorban is elvégezhető (12 éves kortól).

Az üvegezés kétféle lehet: színtelen és szín. Színtelen, átlátszó festékhez Matrix Color Sync Clear. A szín - az 59-es árnyalat, a Mátrix palettán.

Meg kell jegyezni, hogy a haj színének színváltozása a színes máz segítségével nem fog sikerülni, de az árnyalatot 1-2 színre változtathatja.

Milyen eszközökre lesz szükség a Matrix-ról?

Ez az eljárás megköveteli:

  Ammóniamentes krémfesték Color Sync. Színtelen üvegezéshez tiszta, tiszta festékkel. Selymes, sima, ragyogó, sima színt ad. Ez ártalmatlan, megtakarító hatása van az ammónia hiányában a készítményben.

Csomagolási térfogat - 90 ml. Az átlagos ár 500-600 rubel. Cream Activator Color Sync aktivátor 2,7%. Ez egy oxidálószer. Nem tartalmaz ammóniát is, csak a Matrix festékkel kombinálva. A sérült területek szerkezetét igazítja, megkönnyíti a festék behatolását.

Csomagolási térfogat - 1000 ml. A költség körülbelül 650-800 rubel.

Használati utasítás otthon

Az eljárás egyszerű, és otthon is elvégezhető. A következőképpen jár:

 1. Mossa meg a haját Matrix samponnal. A törölközővel alaposan szárítsa meg a hajszárítót. Szükséges, hogy a haj gyakorlatilag száraz legyen.
 2. A mátrix szín szinkronizálását és az aktivátort 1: 1 arányban keverjük össze. Például 45 ml színezék és 45 ml aktivátor. Annak érdekében, hogy a haj teljesen vastag réteggel lehessen fedezni, a készítményt ilyen mennyiségben kell bevenni.
 3. A kapott készítmény egyenletesen alkalmazható a teljes hosszon. Használjon speciális eldobható kesztyűt.
 4. Kb. 15-20 perc fenntartása. Mossa le vízzel sampon használata nélkül.

Színes üvegezéssel az expozíciós idő a haj típusától függ:

 • fehérített - legfeljebb 15 percig;
 • perm esetén - 15-20 perc;
 • korábban festett - 20-30 perc;
 • szürke hajjal - akár 40 percig.

A festék túl sötét színének hígításához hozzá kell adnia egy színtelen Matrix szín szinkronizálást is 1: 1 arányban.

Mi lesz a hatás és mennyi ideig tart?

Az üvegezési eljárásnak köszönhetően a következő hatás érhető el:

 • fürtök fényes ragyogást, gyöngyfényt és selymességet kapnak;
 • a haj felületét a keramidok és a hidratáló elemek jelenléte miatt polírozzák;
 • térfogatnövekedés, különösen vékony haj esetén;
 • minden haj megfeszül;
 • a porózus területek összehangolása;
 • festett hajra a szín hosszabb;
 • A fürtök védve vannak a kiszáradástól és az ultraibolya sugárzásnak való kitettségtől.

Az eljárás eredményének javítása érdekében ajánlott a Matrix Biolage Color Last sampont használni. Az üvegezés után nem ajánlott samponokat és más eszközöket használni a mély tisztításhoz, és az is előnyösebb, ha minimálisra csökkenti a stílusos termékek használatát.

Az eredmény körülbelül 2-4 hétig tart.

Milyen gyakran tehetsz?

Javasoljuk, hogy az eljárást legfeljebb 4-szer megismételje kb. Egy hónapos időközzel, ezután meg kell pihenni a haját.

Ellenjavallatok és mellékhatások

Annak ellenére, hogy az üvegezés ártalmatlan, vannak ellenjavallatok:

 1. A fejbőr betegségei.
 2. A bőrt a fejen (sebek, kopások stb.) Károsodásának a jelenléte.
 3. Patológiai hajhullás, kopaszság.

Mint ilyen, az eljárás megfelelő végrehajtásával járó mellékhatások, az üvegezés nem tartalmaz hajot.

Így a Matrix hajüvegezés egyszerű és hatékony kozmetikai eljárás, amely lehetővé teszi, hogy jól ápolt megjelenést adjon a hajának. Az egyszerűség, a rendelkezésre állás és a ártalmatlanság változik. A negatív szempontok közé tartozik az eredmény törékenysége és a terápiás hatás hiánya.

http://larioja24horas.com/other/laminirovanie-matrix.html

Haj laminálása szépségszalonban Haj laminálása szépségszalonban

A haj laminálás a szépségszalon egyik legkeresettebb szolgáltatása. Ha törékeny, gyenge fürtök, hasított végek vannak, vagy a hosszabb szálak eltávolítása után helyre kell állítania, akkor ez az eljárás jön létre. Ez segít visszajuttatni a haját az előző ragyogáshoz, a szépséghez és az egészséghez, simítva az egyes hajszálakat, védve a további kimerültségtől. De a csak a külső héjrétegre vonatkozó gondozás nem elég, a teljes helyreállításhoz számos eljárás szükséges. Ezért a MATRIX szakemberek kifejlesztettek egy speciális formulát, amely közvetlenül több oldalról működik, szinte teljesen átalakítja a haját:

 • Mélyen behatol minden hajba, belsejéből táplálva;
 • Hatékonyan helyreállítja az összes sérült területet;
 • Védőfóliát hoz létre, amely a hajszálat a teljes felületre borítja.

Az eljárás több szakaszból és termékből áll. Mindegyik termék funkciója a hajszerkezet kitöltése. Ez nagyon fontos, mert ha eltávolítja az egyik terméket a rendszerben, az eljárás nem tekinthető teljesnek!

 • A MATRIX Lamination PRO szolgáltatásában a következő termékeket használjuk:
 • Sampon COLOR OBSESSED - védelem a kiürítés ellen.
 • Protopak 5+ helyreállító ápolás - mélyen behatol a hajba, helyreállítja a sérült és porózus haj szerkezetét Szín Szinkron festék bármely árnyékban vagy átlátszó árnyékban Clear - CERA-OIL PRIMING technológia tartalmaz kétszer több ceramidot és kitölti a porózus hajszerkezetet.
 • Maszk COLOR OBSESSED - erő és védelem az árnyék kiürítésétől.
 • HEAT BUFFER Thermal Protective Spray - védi a hajat a magas hőmérsékletektől 230 fokig, így a haj sima és fényes.
 • A laminálás végső szakasza - a haj kutikula zárása a vasalás segítségével, a haj szorosan becsomagolva THERMOBUMOGOY.

Az eredmény nem sokáig jön. A haj szilárd, sűrű szerkezetvé válik, erősebbé és rugalmasabbá válik. Tökéletesen sima, selymes, ápolt szálak sugározzák az egészséget és a ragyogást, mások figyelmét felkeltve. Ez a hatás átlagosan három hétig tart. Ha hosszabb ideig szeretné fenntartani a hatást, javasoljuk, hogy ismételje meg ezt az eljárást.

A MATRIX PRO laminálás egy olyan high-tech eljárás, amely tapasztalt mestert igényel. Csak egy mester, aki a MATRIX Academies and Studios-ban tanult, segít kiválasztani az optimális színárnyalatot és professzionálisan elvégzi a laminálási szolgáltatást, hogy tökéletes simaságot és abszolút rekonstrukciót hozzon létre.

http://www.matrix.ru/salons/treatments/index/view/id/12/

Haj laminálás MATRIX PRO +, használati utasítás.

1. Mossa meg a haját a Total Results samponnal festett hajra, és törölje le egy törülközővel.

3. Csomagolja meg a hajat egy forró törülközővel, tartsa 5 percig (több, amíg a törülköző kihűl), mossa le a protopakot sampon nélkül.
Nyomja össze a haját a cseppig.

5. Száraz haj 80% -kal. Alkalmazza a Style-ot a haj simító krémjére a haj teljes felületén (úgy, hogy az minden hajra esik)

6. Ruhát készítsünk a hőre (normál sütésre alkalmas) és rendesen forrasztva szárazra (legfeljebb kétszor a szálon, 1 cm-es szálon), 180 fokos vasalóval.

7. Folytassa a telepítést.

Az eredmény a haj típusától és állapotától függően 4-5 hétig tart.
Enyhe samponnal mossa le, lehetőleg egyszer két nap alatt, bármilyen sampont használhat festett vagy laminált hajra.

http://karamel-shop.ru/articles/laminirovaniye-volos-matrix-pro.html

Haj laminálás mátrix

Természetesen drága, de a haj sokkal egészségesebbnek tűnik! + fotó

Laminációs haj MATRIX a szalonban. Hajom van a lapocka alatt. Majdnem 1500 rubelt fizetett nekem.

1. Először mossa meg a haját a Matrix színes hajának tisztító samponnal.

2. Tegye a Matrix Color Sync áttetsző árnyalatát, tegyen rá egy zuhanyzó sapkát és mindezt a hő alatt 30 percig. túlélte. Mátrix samponnal és károsított kondicionálóval mosva.

3. Alkalmazott krém az expressz haj kiegyenesítésére Thermo Glide Express, kezelt szálak, vasalás és lefektetés.

Ennek eredményeként a haj fényes, sima volt, és úgy tűnt, hogy több

De 4-et tettem az árért. Drága.

A laminálás után a 3. napon postázok egy fényképet a hajról.

By the way, nem lehet mosni a haját egy nap után a folyamat. És a jövőben lágyabb samponokat kell használni SLS nélkül. Ezt használtam.

A laminálásnak kumulatív hatása van. És sokan azzal érvelnek, hogy 5-7 után ezek az eljárások tökéletes hajjal rendelkeznek.

A laminálás könnyen elvégezhető! + Fotó előtt és után

Helló mindenkinek! Szeretném elmondani a Matrix új termékeiről, a Pro + hajlakkozásról. Már írtam más laminálásról, amit önállóan lehet elvégezni. Bizonyos értelemben a laminálás könnyebb, de egy kicsit több időre van szükség.

Rögtön azt fogom mondani, hogy mit csináltam segítség nélkül. Vettem a teljes laminálási rendszert, de nem egész palackokat, hanem egyszerre a mestertől. Ez 350 rubelt fizetett nekem. Tudom, hogy a szalonokban ez az eljárás 1500-tól kezdődik.

Mit tartalmaz a rendszer

3. Laminátor 2 palackban (keverni kell)

1. Tisztítsa meg a fejét egy tisztító samponnal (klímaberendezés nélkül), és szárítsa meg a haját (törülközővel), mert a máz a tiszta, enyhén nedves szálakra van felhordva.

2. A fejbőr tisztítása után a gyökereket és a szőrzetet keratinnal kell borítani (egyenletesen kell alkalmazni az összes szálra és fésűvel fésűvel a jobb elosztás érdekében), és hagyjuk 20 percig hagyni, és nedves törülközővel lefedjük a fejét, hogy a hajad jobban hidratálódjon. Miután befejezte, mossa le a fejét folyó víz alatt sampon használata nélkül, és szárítsa meg a haját (törölközővel).

3. Keverjük össze a laminátumot, és tegyük egyenesen a hajra a gyökértől a csúcsig (fésűvel fésűvel a jobb elosztás érdekében), hogy 20 percet hagyjunk, és ne takarja le a fejét, mivel a laminátum csak a haj felületére hat. A kutikula pelyheket simítják, jobban tükrözik a fényt, ami a haj egészséges ragyogását eredményezi, és a haj mennyisége nő, különösen a gyökérrészben.

4. Az idő letelte után mossa le a fejét folyóvíz nélkül sampon használata nélkül, tegyen maszkot 5-10 percig.

5. Szárítsa meg a haját (természetesen, vagy hajszárítóval), majd 2-3 tenyérpermet elegendő a tenyéren, dörzsölje a tenyerét és a tiszta, száraz hajra, vigye fel a szérumot puha, simogató mozdulatokkal.

Ez az, a laminálás befejeződött!

Ezt az eljárást közvetlenül a festés után (festék mátrix) végeztem

Az eljárás szigorítja a hajszerkezetet, kitölti az üregeket, egy bioaktív fóliát hoz létre a haj teljes felületén, ami kiküszöböli a kárt és rugalmasabbá és tartósabbá teszi a hajat.

Az erősen megvilágított és sérült hajomon a hatás észrevehető: a haj fényesebb és enyhén sűrűbb. A hatás felhalmozódik.

Szeretném megmutatni a képeket. Az első „megelőző” a laminálás előtt néhány nappal, a második „utáni” pedig 5 nappal a fej 4-szeres mosása után, stílus nélkül (ó, van haj „ahogy vannak”), de a különbség számomra látható.

Összefoglaló:

1. Kényelmes használni, de körülbelül egy órát vesz igénybe

2. A hatás ott van, nem lenyűgöző. BUT IS.

Hope hasznos volt neked!

Frissítés 3.3.2014. Lányok, ezt a rendszert használom, színes laminálással, azaz fehérített haj + tonizálással. Nagyon elégedett. A képek megtekinthetők!

A laminálás könnyen elvégezhető! + Fotó előtt és után

Helló mindenkinek! Szeretném elmondani a Matrix új termékeiről, a Pro + hajlakkozásról. Már írtam más laminálásról, amit önállóan lehet elvégezni. Bizonyos értelemben a laminálás könnyebb, de egy kicsit több időre van szükség.

Rögtön azt fogom mondani, hogy mit csináltam segítség nélkül. Vettem a teljes laminálási rendszert, de nem egész palackokat, hanem egyszerre a mestertől. Ez 350 rubelt fizetett nekem. Tudom, hogy a szalonokban ez az eljárás 1500-tól kezdődik.

Mit tartalmaz a rendszer

3. Laminátor 2 palackban (keverni kell)

1. Tisztítsa meg a fejét egy tisztító samponnal (klímaberendezés nélkül), és szárítsa meg a haját (törülközővel), mert a máz a tiszta, enyhén nedves szálakra van felhordva.

2. A fejbőr tisztítása után a gyökereket és a szőrzetet keratinnal kell borítani (egyenletesen kell alkalmazni az összes szálra és fésűvel fésűvel a jobb elosztás érdekében), és hagyjuk 20 percig hagyni, és nedves törülközővel lefedjük a fejét, hogy a hajad jobban hidratálódjon. Miután befejezte, mossa le a fejét folyó víz alatt sampon használata nélkül, és szárítsa meg a haját (törölközővel).

3. Keverjük össze a laminátumot, és tegyük egyenesen a hajra a gyökértől a csúcsig (fésűvel fésűvel a jobb elosztás érdekében), hogy 20 percet hagyjunk, és ne takarja le a fejét, mivel a laminátum csak a haj felületére hat. A kutikula pelyheket simítják, jobban tükrözik a fényt, ami a haj egészséges ragyogását eredményezi, és a haj mennyisége nő, különösen a gyökérrészben.

4. Az idő letelte után mossa le a fejét folyóvíz nélkül sampon használata nélkül, tegyen maszkot 5-10 percig.

5. Szárítsa meg a haját (természetesen, vagy hajszárítóval), majd 2-3 tenyérpermet elegendő a tenyéren, dörzsölje a tenyerét és a tiszta, száraz hajra, vigye fel a szérumot puha, simogató mozdulatokkal.

Ez az, a laminálás befejeződött!

Ezt az eljárást közvetlenül a festés után (festék mátrix) végeztem

Az eljárás szigorítja a hajszerkezetet, kitölti az üregeket, egy bioaktív fóliát hoz létre a haj teljes felületén, ami kiküszöböli a kárt és rugalmasabbá és tartósabbá teszi a hajat.

Az erősen megvilágított és sérült hajomon a hatás észrevehető: a haj fényesebb és enyhén sűrűbb. A hatás felhalmozódik.

Szeretném megmutatni a képeket. Az első „megelőző” a laminálás előtt néhány nappal, a második „utáni” pedig 5 nappal a fej 4-szeres mosása után, stílus nélkül (ó, van haj „ahogy vannak”), de a különbség számomra látható.

Összefoglaló:

1. Kényelmes használni, de körülbelül egy órát vesz igénybe

2. A hatás ott van, nem lenyűgöző. BUT IS.

Hope hasznos volt neked!

Frissítés 3.3.2014. Lányok, ezt a rendszert használom, színes laminálással, azaz fehérített haj + tonizálással. Nagyon elégedett. A képek megtekinthetők!

Természetesen drága, de a haj sokkal egészségesebbnek tűnik! + fotó

Laminációs haj MATRIX a szalonban. Hajom van a lapocka alatt. Majdnem 1500 rubelt fizetett nekem.

1. Először mossa meg a haját a Matrix színes hajának tisztító samponnal.

2. Tegye a Matrix Color Sync áttetsző árnyalatát, tegyen rá egy zuhanyzó sapkát és mindezt a hő alatt 30 percig. túlélte. Mátrix samponnal és károsított kondicionálóval mosva.

3. Alkalmazott krém az expressz haj kiegyenesítésére Thermo Glide Express, kezelt szálak, vasalás és lefektetés.

Ennek eredményeként a haj fényes, sima volt, és úgy tűnt, hogy több

De 4-et tettem az árért. Drága.

A laminálás után a 3. napon postázok egy fényképet a hajról.

By the way, nem lehet mosni a haját egy nap után a folyamat. És a jövőben lágyabb samponokat kell használni SLS nélkül. Ezt használtam.

A laminálásnak kumulatív hatása van. És sokan azzal érvelnek, hogy 5-7 után ezek az eljárások tökéletes hajjal rendelkeznek.

Az első laminálás és azonnal a cél!

Nem tudom, miért, de a felülvizsgálat, hogy én nagyon lenyűgözött, nehéz volt nem csak írni, sőt kezdeni! És van valami írni.

Egyszerű: vékony szőke haj tulajdonosa vagyok, így néz ki természetesen a természetem, ami kiégett a nyár folyamán.

Most nem emlékszem az átalakulásom teljes kronológiájára vörösre, vörösre stb. De valami ilyesmi volt.

Általában minden más volt. És a szalonfestékek nem takarítják meg a szekciót és a vékony fürtök törékenységét. Általában ismét úgy döntöttem, hogy visszatérek a színemre, és a szalonban ajánlottam laminálásra + színre.

A keveréket száraz hajra alkalmazták, jól átterjedt a hajon, nem volt erős illata, a bőr nem csíp. Hagyja a keveréket a hajra 30 percig, majd samponnal lemosni, és a haj sötétséggel öblíteni a sárgaság eltávolításához. A szín 2,5 cm-es gyökerek ellenére pontosan feküdt.

Ira (ez a mesterem neve) elmagyarázta, hogy ez a laminálás három-hat hétig tart, attól függően, hogy a hajmosás gyakorisága milyen. A laminálás hatásának meghosszabbítása érdekében ajánlott a maszkok és kondicionálók használata. A szerszám maga tölti ki a hajat, bezárja a mérleget, és egy filmmel fedi le, ami miatt 5-6 eljárás után szünetet kell tartani.

Az én hossza laminálás költsége 225 UAH, mintegy 1000 rubelt. De egy kisvárosban élek, talán nagy városokban drágább lesz.

Általában véve a figyelemre méltó eredmény volt. csodálja)

http://hajr.ru/v/laminirovanie-volos-matrix.html

Haj laminálása otthon

A szalon szőrtelenítési eljárás meglehetősen drága, így ha a hajának szisztematikus gondoskodásra van szüksége, akkor otthon maradhat.

A haj laminálása 2-3 fázisban történik, és nem több, mint egy óra. Ehhez meg kell vásárolni egy speciális szettet az otthoni lamináláshoz, amely általában tartalmaz sampont, regenerátort, bio-laminátumot és egy speciális spray-t vagy olajat a további hajápoláshoz, valamint utasításokat ennek használatára. Annak érdekében, hogy az otthoni laminálás sikeres legyen, fontos, hogy szigorúan kövesse az összes utasítást és eljárást.

A szakértők azonban úgy vélik, hogy nagyon nehéz jó eredményeket elérni a haj laminálása után, a technológia ismerete nélkül, ezért jobb, ha a haj laminálását először egy speciális szalonban végezzük, figyelve a mester minden lépését, és mindent emlékezve, és csak akkor végezzük el a laminálási eljárást otthon,.

A laminálás elvégezhető bármilyen hajra, színétől és hosszúságától függetlenül, de a vékony porózus hajokon és a számos festés következtében megsérült hajon sokkal hatásosabb lesz a hatás.

A laminálás hamar tökéletes állapotba hozza a hajat, ami különösen fontos az ünnepi események előtt, mint esküvői vagy születésnapi ünnepség.

Kínálunk egy receptet a "Signorina" magazin stylistjairól a haj laminálására az amerikai cég Matrix kiváló minőségű luxus kozmetikájával.

Matrix haj laminálás lépéseket otthon

1) A hajat kétszer mossuk a Matrix Biolage Hydratherapie hidratáló samponnal, majd egy darabig hagyjuk a hajra.

2) A második szakasz a hajápolás arganolajjal (Matrix Biolazh Ultra-Koloroterapiya, Matrix Biolazh Oil Gentle Care), amelyet a hajra a haj közepétől a végéig alkalmaz, hogy elkerüljék az "olajos haj" hatását. Ezután tegyen egy forró törülközőt 15-20 percig. A hajnak lehűlnie kell, majd a felesleges forrásokat tiszta vízzel le kell mosni.

3) A harmadik lépés a haj telítettsége bioaktív ampullával (Matrix Tonic a hajhullás Biolage Scalptherapie). A terméket nedves hajra kell felhordani, gondosan kezelve a gyökereket. Hagyjuk 10 percig hajat. Az eszközök nem mosnak le.

Rövid haj esetén a termék 1-2 ampulla hosszú, hosszú hajra, 2-3.

4) És a végső szakaszban - a haj átlátszó fóliával van borítva (Matrix Indelible care mély haj helyreállítása Instacure).

5) A laminálási eljárás után a hajat hajszárítóval kissé megszárítják, így kissé nedves marad, hogy meghosszabbítsa a kozmetikumok hatását és fenntartsa a maximális nedvességet.

Egy megjegyzés

A mester stylistok rendszeres laminálást javasolnak, hogy a hajuk vastag, fényes és ápolt legyen. Az eljárás hatása 1,5-2 hónap.

Otthoni lamináláshoz más jól ismert cégek kész megoldásait is használhatja.

Drága? Mindig van alternatíva! A haj laminálására recepteket kínálunk, amelyeket otthon könnyen készíthetünk.

http://signorina.ru/1259-laminirovanie-volos-v-domashnix-usloviyax.html