logo

Világos szőke hajfestékek (23 kép)

A világos, szőke hajszín a tavaszi színtípussal rendelkező lányoknak alkalmas, kék, szürke vagy zöld szemekkel. A világos árnyalatok lehetővé teszik, hogy szelíd romantikus képet hozzon létre, hangsúlyozza az arc vékony vonalait. Szinte minden festékgyártó cég széles palettáját kínálja a világosbarna árnyalatoknak. A legnépszerűbb hajfesték L'Oreal, Garnier és Pallet. Ezután felajánljuk, hogy lássa a világosbarna hajú lányok fotóit.

Természetes világos szőke szín.

Hosszú barna haj.

Meleg, világosbarna színű.

Karamell barna árnyalat.

Világos szőke hajszín.

Pearlescent világosbarna hajszín.

Búza haj.

Meleg, világos barna haj.

Hideg, világosbarna haj.

Karamell világosbarna haj.

Természetes világos szőke haj árnyék.

Bézs világosbarna hajszín.

Hosszú barna haj.

Színezés világos szőke hajszínben.

Hajfesték Loreal "világos szőke hamu."

Hajfesték Loreal "könnyű szőke."

Hajfesték paletta természetes "világos szőke".

Hajfesték Loreal "világos szőke hamu."

Fitkolor hajfesték "világos szőke".

Hajszín raklap Fitoliniya "világos szőke".

Hajfesték Loreal "világos szőke hamu."

Hajfesték Prestige "világos szőke."

Palettaszín színek Loreal "világosbarna".

http://dlyarostavolos.com/okrashivanie/11538-kraski-dlya-volos-svetlo-rusogo-tsveta-23-foto.html

15 népszerű hajfesték és palettájuk

Ma a hajfestékek piacán a gyártók és a különböző színek palettái a legszélesebbek.

A nők mindig törekednek a tökéletességre és nagyon önkritikusak. De sokkal találékonyabb és optimistabb emberek tudják, hogy a legjobb módja annak, hogy felvidítsa magát, a frizura megváltoztatása. Itt a legegyszerűbb módja a hajformázásnak.

Ma a hajfestékek piacán a gyártók és a különböző színek palettái a legszélesebbek. Mintha egy varázspálca hullámával égő barna, vörös hajú fenevad vagy szelíd szőke lehetne.

Természetesen, ha régóta teljesen felajánl egy fodrász kezébe, akkor nem szükséges megérteni a színek árnyalatait, bár hasznos. De ha önfestést szeretne, vagy nem bízik a stylistok választásában, akkor jobb, ha megtanulod, hogy navigálj a palettán, ami általában elég kiterjedt.

Hajszín paletta

A színek palettája egyfajta térkép, amellyel a különböző színekben navigálhat, és kiválaszthatja a megfelelő hajszínt. A paletta világosabb képet ad a színről, mint a festékdoboz. Általában árnyalatok kerülnek elhelyezésre egy speciális kartonfüzetben, melyet Ön előtt láthat, különböző festék árnyalatokkal, kis mesterséges hajminták formájában.

A festékek gyártói mesterséges anyagokat használnak palettájukhoz, mivel tartósabbak és ellenállóbbak, mert folyamatosan érintik a kezüket. Ez az ilyen paletták fő előnye - vizuálisan értékelheti a kiválasztott árnyalatot, mozgathatja, láthatja a színek játékát és az összes félhangot. A festékdoboz képe erre nem alkalmas.

Színek paletta: professzionális és otthoni színezés

A házi hajfestékek gyártói valamivel kisebb árnyalatokkal rendelkeznek, mint a professzionális festékgyártók. Legfeljebb száz variációt kínálhatnak egy festék árnyalatának. Ezenkívül a professzionális színezékek összekeverhetők, így minden új árnyalatot kaphat. Ne félj egy ilyen nagy számú mintából, nézd meg szorosan, könnyen választhatsz.

És talán pontosan az ellenkezője, de a professzionális színpaletta színei telítettek, ragyogóak. Ezt megerősíti a Syoss professzionális hajszínpaletta.

A festékek mintáit egy palettán rendezzük, nem véletlenszerűen, hanem egy bizonyos mintázat szerint. A nagy cégek ideális palettája általában úgy tűnik, hogy nagyon gyorsan találja a megfelelő hangot. A fentiek a festék legkönnyebb árnyalatai, amelyek fokozatosan csökkentik a számot. Azaz, a legsötétebb árnyalatok az alábbiakban találhatók.

A hajszín színeinek palettája

A barnák, a szőke és a vörös hajú festékek a palettán különálló szigeteket foglalnak el, ezért a választékot választva először el kell dönteni egy árnyékot, nem pedig a hangot. Itt a színválasztékra kell összpontosítania. Meleg vagy hideg lehet. A színtípus megfelelő meghatározása biztosítja, hogy a kép harmonikus legyen, és ez azt jelenti, hogy élvezni fogja az eredményt.

Például az ashy színárnyalatú festék csak a hideg színtípusú lányok számára alkalmas. És ha az aranyhaja tulajdonosai úgy döntenek, hogy ashy árnyalattal fest, a hajának zöldes árnyalata lesz. Ennek megfelelően a meleg árnyalat nem néz ki természetesen egy hideg megjelenésű lánynál.

Miután úgy döntött, hogy a jövőbeni hajszín „meleg” vagy „hideg” részlete van, válassza ki a hangját. Ha festéket használ az otthoni festéshez, akkor csak egy árnyalatot kaphat a hajszínéhez, ha egy vagy két hangot állít be felfelé vagy lefelé. A professzionális festék megválasztása nagyobb választási szabadságot biztosít, mivel a kívánt szín eléréséhez különböző oxidálószerek használhatók.

A színek palettájának segítségével minden lány, legyen az barna, szőke vagy vörös hajú, egyértelműen kiválaszthatja a kívánt színt, és végtelenül változhat a színpadon.

A színek palettája a szőkeeknek

A szőke színek színpalettája a legkülönfélébb, ezek a színek a legmegfelelőbbek a bíbor színű kísérletekhez. Szőke lányok kapnak ragyogó árnyalatú platina, hideg hamu vagy arany szőke. Arany fürtök ideálisak a "lány-tavaszi" fényes szemekkel. Ashy szőke - nagyszerű lehetőség a "nyári" színtípusra.

A félkövér platina illeszkedő magabiztos lányok hűvös színfajtája. A legkevésbé károsítja a könnyű haj struktúráját egy arany és platina paletta árnyalatai.

A színek palettája barnák számára

A barnák színeinek palettáját barna, padlizsán, gesztenye és vörös árnyalatok képviselik. A fekete árnyalatok palettája segít, hogy a kép titokzatos és titokzatos legyen: kék-fekete, szilva-fekete és egy fekete szárny színe.

Különösen változatos palettájú gesztenye árnyalatok, itt csokoládé és dió, valamint a gesztenye és karamell különböző árnyalatai. Ashy árnyalatai zöld szemű lányoknak és aranybarnanak a mogyorónak felelnek meg.

A legszélsőségesebb a festék vörös árnyalatú palettája. A hideg típus tulajdonosai alkalmasak a sötétbarna és a fekete szárnyak közötti színekre és a meleg megjelenésre - a közepes gesztenyétől a gazdag csokoládéig és a mélybarnaig.

A színek palettája piros

A vörös hajú lányok nem alkalmazhatók a színek világos vagy telített sötét színeire. A gesztenye paletta segít a kép szigorúbbá és szerényebbé tenni. És azok számára, akik világosabb hajszínt szeretnének használni - gránátalma, réz, bordó és gazdag vörös árnyalatok.

Meg kell jegyezni, hogy a különböző gyártók ugyanazzal a névvel rendelkezhetnek. Például ashy szőke lehet gyöngy vagy ezüst.

http://ona-znaet.ru/publ/22-1-0-359

Egy gyönyörű szőke hajszínt kapunk, divatos árnyalatot választunk

A nap fénye különleges hangulatot kölcsönöz a külsőnek. A fürtök ragyogással és ragyogással gyönyörködnek, frissítik az arcszínt, kifejezetten kifejezik a megjelenést. A reinkarnációról döntve fontos, hogy válasszon egy megfelelő árnyalatot. A világos hajszín különleges varázsa van, és a különböző színező technikák használatával könnyű, természetes megjelenést biztosítani.

A világos árnyalatok jellemzői

Napfény vagy hideg acél fényesség - minden megjelenés típushoz kiválaszthatja a tökéletes fényt. A népszerűség csúcsán egy természetes paletta, amely lehetővé teszi, hogy ugyanabban a színben váltson. Az extravagáns, gazdag színek segítenek az érdekes képek létrehozásában.

A világos tónusok változatai:

 • világos szőke - természetes hideg színezékek uralkodnak, nagyon óvatosak az ellátásban, állandó megnedvesítést igényelnek, hogy megőrizzék a fényességet.
 • búza - egy fényes árnyalatban arany-, réz- és diófesték, meleg külső színfajták (tavasz, ősz), szelíd őszibarackpiros, szürke-zöld, barna szemek kiemelése;
 • méz - elegáns árnyalat, melyet legjobban kombinálnak szőke szálú szálakkal, amelyeket gyakran használnak a színezéshez az ombre technikával.
 • ashy - a tényleges hideg gamma magában foglalja a szürke, a nordic, a gyöngy sokoldalú palettáját, rendszeres tonizálást, gondos gondoskodást, kontrasztos megjelenésre alkalmas gondoskodást, fényes sminket kell fenntartania;
 • szőke - platina, homok, ultra-fehér, néhány tucat név, a kívánt színárnyalat csak a fehérítési eljárás után érhető el, mindenféle megjelenéshez, professzionális gondoskodás szükséges a sárgaság semlegesítéséhez és a színintenzitás megőrzéséhez;
 • eper - 2018-ban, a tényleges szín, jön egy extravagáns paletta a lányok világos hideg kinézetű megjelenés porcelán bőr, kék vagy barna szem.

A világos árnyalatok előnyei:

 • frissítés, fiatalítás;
 • kifejezze az arc jellemzőit;
 • vizuálisan hozzon létre kötetet, sűrűséget.

hátrányai:

 • gondos karbantartást igényelnek;
 • a színintenzitás érdekében a tonizálás periodikusan szükséges;
 • Rendszeresen meg kell színeznie a növekvő gyökereket.

Figyelem! A fehérített fürtöket külső tényezők befolyásolják - az ultraibolya, a hőmérséklet változása.

Hogy megfeleljen

Szőke eljárás nem veszíti el a népszerűségét. A könnyű szálak azonnal átalakítják a megjelenést, az arcvonásokat elkülönítik, frissítik a bőrt. A természetes adatoktól függően minden megjelenési típusnak saját jellemzői vannak. A reinkarnáció könnyű árnyalatainak kiválasztásakor fontos figyelembe venni a színszabályokat.

Hogyan válasszuk ki a világos árnyalatokat:

 • Minél közelebb van a hang a természetes színhez, annál inkább megy a lány. Ügyeljen arra, hogy figyelembe vegye az irányt - meleg, hideg.
 • A könnyű meleg bőr birtokosa szeplőkkel, szürke-zöld, tea, olíva szemekkel búzával, bézs, világosbarna árnyalattal.
 • A nyár rózsaszín bőrszínnel, kékszürke, kék szemmel fényes ashy színű lesz, platina, gyöngyház, gyöngyszőke.
 • Télen égő kifejező fekete vagy kék szemmel nem ajánlott természetes fényt használni. Tawny lányok gazdag fehér, szürke, ultra szőke, eper.
 • Az őszi szín típushoz ajánlott méz, búza, réz szőke. Egy ilyen palettán fényesen görbültek.
 • Gyakran a férfiak választják a búza meleg színét, a könnyű szőkeet, ez egy nagyszerű lehetőség a szürke haj festésére. Vörösség, pigment foltok az arcon nyilvánvalóak lesznek, ha ultra szőke színeznek. Csak a 30–35 évesek férfiak engedhetik meg maguknak. Ki a férfiak fehér hajúak, tippek az árnyék kiválasztásához, melyeket a honlapunkon talál.
 • Hajvágás és stílusválasztás a színséma alapján. Természetes, természetes árnyalatok esetén egyenes vagy enyhén hullámos fürtöket használhat, szövés, farok, fonat. A Blondirovanny haj gyöngyházban, a gyöngyhangok nagyszerűek az aszimmetrikus hajvágásokban, a tömeges stílusban.

Hogyan juthat haza

A könnyebb fürtök az alábbi három módszer egyike lehetnek.

Ellenálló festék

Gyors átalakításra kerül a kívánt színárnyalatra. Ajánlott a természetes világosbarna, világos szőke fürtök tulajdonosainak festésére, valamint a szőrtelenítés után. A barnák és a barna hajú nők esetében ez nem a legjobb megoldás: a pigment egyenetlen eloszlása ​​lehet, nehéz a kívánt hangot előzetesen elszíneződni.

 • A palet-rezisztens krém színe magában foglalja az ultra könnyű, világosító, könnyű platina, világos, világosbarna árnyalatokat. Az állandó kezelés nem károsítja a szárszerkezetet, védi a keratin bevonatot. Az intenzív telített szín akár 8 hétig tart. Sikeresen megbirkózik a szürke hajaival, ragyogás és ragyogás. A költség 276 rubel.
 • Az Estel hajápoló festék sokoldalú palettát tartalmaz - világos szőke, platina szőke, ezüst szőke, poláris, gyöngy, gyöngyház. Nem tartalmaz ammóniát, amely még vékony porózus törzsek festésére is alkalmas. Egyenletesen fest a szürke hajra, az eredmény egy sima, intenzív árnyalat, átmenet nélkül. A festék szintező hatású, a szálakat a teljes hosszon is végzi. 170 rubelt vásárolhat.
 • A rezisztens Garnier krémfesték 3 olajjal több mint 10 világos árnyalatú. Búza-barna tónusokban és fényes szőke változatokban jelenik meg. A krémalap elősegíti a pigment egyenletes eloszlását, gazdag színe 8 hétig örül. Az olajbogyó, a shea, az avokádó tápláló olajai elősegítik a finom színezést. 170 rubelt vásárolhat.
 • Az Avon tartós krém hajfestéke világosbarna, aranyozott, hamu, szőke, szőke, ultra szőke, hamu, ultra szőke és szőke. Az olasz festéket kifejezetten úgy tervezték, hogy megvédje a pigmentet a kimosódástól, a magas hőmérséklet hatásától. Nem okoz irritációt a fejbőrön. Az innovatív formula 100% -os festéket biztosít a szürke felett, 2 hónapig megtartja az intenzív színt. A költségek 195 rubel.

Árnyékoló készítmények

A John Frieda sampon citrom és kamilla kivonatokat tartalmaz. Lehetővé teszi, hogy ragyogást és ragyogást adjon a természetes és színes fürtökhöz. Rendszeres használatra alkalmas, kumulatív hatású, fokozatosan a fürtöket és a napos árnyalatokat adva. 580 rubelt vásárolhat.

A fényesítő hajzselék A L'Oreal Paris Casting Sunkiss lehetővé teszi a napfényes fürtök természetes hatását. Tartalmaz egy sorozatot sötét szőke és világosbarna hajra, segít megváltoztatni a színt 3-4 hangra. A gélt a szálakra visszük fel, a tisztítás hajszárítóval vagy napfény hatásának kitéve történik. Szükség esetén ismételje meg az eljárást 3-4 napon belül. Camelliaolajat, termoaktív anyagokat, kondicionáló összetevőket tartalmaz. 350 rubelt vásárolhat.

Természetes készítmények

Házi készítésű receptek lehetővé teszik, hogy ne csak 1-2 tónusú színt váltson csak a világosbarna, búza fürtökkel rendelkező lányok számára. Ennek eredményeképpen meleg színekkel, fényességgel, ragyogással érhető el világos megvilágítás.

Kefir maszk

Rendszeres használat esetén könnyítheti a fürtöket, lágy, engedelmes. Meleg árnyalatú szőke szőke fürtök esetében is regeneráló eljárás ajánlott. A vitamin összetétele erősíti a teljes hosszát, megakadályozza a keresztmetszetet és a törékenységet.

összetevőből áll:

 • 50 ml kefir;
 • 20 ml calamus főzet;
 • kiwi.

Melegítsük fel a kefirot vízfürdőben, adjunk hozzá calamus húsleveset és reszelt kiwi-testet. Keverjük jól össze, tiszta nedves fürtökre osztjuk a teljes hosszat. A film alatt elrejtve 15 percig melegítse fel hajszárítóval. Csomagolja meg a törülközőt, és hagyja éjszakán át, a reggelit öblítse le a húslevest kamilla. A kívánt tisztázás eléréséhez hetente 2-3 alkalommal ismételje meg. Honlapunkon további recepteket talál a haj megvilágítására kefirrel.

Citrom spray

Egy hatékony eszköz fényes ragyogást ad a fürtöknek, ami természetes hatást eredményez. Az alkalmazás eredményeként csak természetes, nem korábban szőke hajú haja látható.

összetevőből áll:

 • 50 ml citromlé;
 • 50 ml világos sör;
 • 20 ml almalé;
 • 5 csepp illóolaj bergamotból.

A habos italban frissen facsart citrom- és almalé, aromaolaj. Öntsünk egy üvegbe permetező fúvókával, a mosás után a haj egyenletesen eloszlik az egészre. Ezután szárítsa meg a fürtöket hajszárítóval forró levegő üzemmódban. Ismételje meg a festési eljárást minden második napon 2-3 hétig.

Részleges festési technikák

A monokróm festést otthon használják. A professzionális technikák több tónus segítségével lehetővé teszik a terjedelmes, vastag fürtök hatását, ragyogó fényekkel.

Figyeljen! A szálak részleges festése segít megőrizni a szárszerkezetet, biztosítva az egészséges fényt. A szőke kompozíció alkalmazási módjától függően beállíthatja az arc alakját, kifejezheti a megjelenés kifejeződését, elrejtheti az életkorral kapcsolatos változásokat.

Népszerű technikák:

 • Kiemelés - a mester kiválasztja az egyes szálakat, egy színtelenítő vegyületet alkalmaz, és szükség esetén további tonizálást végez. Az eredményt a szálak kiválasztásának módja befolyásolja - vízszintes, függőleges, halszálkás, valamint a festett terület. A napsugarak, a monokróm színezés hatása, a fényerő, a színsugárzás hozzáadódik.
 • Rázza meg a francia fénypontokat - lehetővé teszi a fürtök természetes megjelenését, a szálak, mint a napban. A technika két szoros árnyalat használatával jár, az alkalmazás teljes hosszában vagy külön zónákban történik. A puha haj lágy, zökkenőmentes átmenetet teremt, nem igényel további tónust.
 • Ombre - ennek eredményeként gyönyörű sima vagy kontrasztos átmenetet váltunk át sötét és világos tónusok között. A természetes vagy világos, extravagáns szőke palettát a gesztenye, a csokoládé és a dió széles választékával együtt használják. A fénytónusra való átmenet a hosszúság közepén kezdődik, a határok homályosak, így hozzáadhatunk egy csomó hajat.
 • Balayazh - a technológia csak a tippeket színezi. A sima nyújtás a sötét alapterületről indul ki, a szakaszok kiemelve vannak, valamint az arczárak egy része. Alkalmas még hajvágás nélküli hajvágásokhoz, valamint a hangerő-fürtökhöz. A létrehozott fénypontok a vékony hajok korrigálására, dinamikától és térfogattól mentesek.

Az eljárás költsége a szalonban

Az elmúlt években a tisztázási eljárás jelentősen megváltozott. Ma már lehetséges különböző festési technikák, professzionális eszközök használata. Az ammóniamentes festékek lehetővé teszik, hogy megmentse a hajszőrt, gondoskodva a fürtök állapotáról. A költség függ a színező technika, a hossz és a felhasznált termékek márka összetettségétől. Előfordulhat, hogy meg kell mosni az előző pigmentet, további helyreállító eljárásokat - árnyékolást, laminálást.

A monokróm színezés mellett a mester 1-3 tónusú fénypalettát is használhat a természetes megjelenés érdekében. A rövid haj (akár 10 cm-es) 1500 rubeltől való megvilágításának ára. legfeljebb 3000 rubel. Átlagos fürtök (legfeljebb 15 cm) - 1600–4000 rubel, legfeljebb 25 cm - 2000–6000 rubel, 25 cm-nél hosszabb - 3000 és 8000 rubel között.

Általános ápolási tippek

A természetből származó könnyű fürtök finomabbak, törékenyebbek, rendszeres helyreállítási eljárásokra van szükségük. A barnák és a barna hajú nők a festési eljárás után szembesülhetnek a fatörzsek porozitásával. Az egészséges ragyogás megőrzéséhez, valamint az olyan problémák megelőzéséhez, mint a keresztmetszet és a leesés, figyelembe kell venni a szakemberek ajánlásait.

Szőke hajápolás:

 • a sampon jobb, ha professzionális szériát használ, meleg vagy hideg hangot választva, ugyanazt a balzsamot, maszkot és spray-t kell vásárolnia a tippekhez;
 • Nem ajánlott tömegpiaci eszközök használata: a szilikonok jelenléte nehezebbé teszi a fürtöket, áthatolhatatlan filmet hoz létre, a tüszők táplálkozása idővel eltörik, a fürtök unalmasak, a veszteség lehetséges;
 • a mosáshoz és öblítéshez meleg és még hűvös vizet kell használni, forró a természetellenes vörös hajú, ami különösen káros az ashy árnyalatok számára;
 • a szőke hajnak rendszeres nedvesítésre, folyadékok, spray-k, kondicionálók használatára van szüksége, ez lehetővé teszi az elektromosság elkerülését;
 • a meleg, búza árnyalatokhoz népi jogorvoslatokat használhat a kamilla, a calamus, a méz maszkok erősítésére, ragyogására;
 • hideg árnyalatok esetén csak szakmai eszközöket használnak;
 • mosás után nem kell azonnal haját formázni, fontos, hogy a göndör száraz legyen;
 • a vasaló vagy hajszárító használata előtt védőfelszerelést kell használni;
 • a fésüléshez jobb, ha a természetes anyagokból fésűket választunk, a fémkefék gyakran károsítják a csomagtartókat;
 • Nem ajánlott 2-3 hónaponként többször festeni, jobb színárnyalatokat használni, és csak az ellenálló alkatrészeket kell használni a növekvő részen.

A könnyű fürtök varázsa érezheti magát, kiválasztva a megfelelő árnyalatot. A szép fények vagy a hideg játék gondoskodást és szakszerű ellátást igényel. A szőke szálak fényes sugárzása lehetővé teszi, hogy szelíd, érzéki képet hozzon létre.

Mit tud biztonságosan megvilágítani a hajban:

Hasznos videók

A hajfestés titkai - a szőke színe.

Szőke sárgaság nélkül. Hogyan hajtható végre a haj színezése otthon? Hogyan lehet egy szép platina árnyalatot kapni?

http://expertpovolosam.com/procedury/okrashivanie/ottenki/svetlyy-cvet

BEBI.LV

bejelentkezés

A fejem első szürke szőrszálai már 32 éves korukban jelentek meg, és amikor 35 éves voltam, a szürke haja észrevehetően megkülönböztetett a buja fejemben, sötét fürtökkel, ami évekig további éveket adott. Tudom, hogy egyes hölgyek még szándékosan utánozzák a szürke haj megjelenését az egyes szálak platina kiemelésével, de egy ilyen nemes megjelenés egyáltalán nem inspirál engem, és elkezdtem keresni a jó hajfestéshez jó lehetőségeket. Amikor nagyon kevés szürke haja volt, sikeresen színeztem a hajamat otthon a természetes hetek és a basma keverékével. Idővel egy professzionális színész segített, és a szakember megtanította, hogyan válasszam ki a megfelelő árnyalatot a szürke hajok festésére a professzionális festékek széles skálájából.

Ha a kozmetikai eljárások után sérült vagy gyengült a haja, akkor egész egészségük helyreállításáig használjon félig állandó festéket ammóniával és más agresszív anyaggal a hajfesték készítéséhez szürke hajjal. Ezen színek hátrányai közé tartozik az eredeti színtelítettség gyors elvesztése a fej szabályos mosása után. Az állandó festék alkalmazása után azonban az eljárás megismétlése 1-2 hónapra nem szükséges, mivel a festék pigment behatol a hajszál mélyebb rétegeibe, kompenzálva az eumelanin és a pheomelanin természetes pigmentjeinek hiányát a szürke hajban. A jó márka kiváló minőségű állandó festékének összetétele szükségszerűen magában foglalja a természetes összetevőket, amelyek lágyítják az ammónia hatását a hajszerkezetre.

Top 10:

❶ MATRIX SOCOLOR.
Ideális, ha a szürke haj kevesebb, mint 30% -a haj teljes mennyiségének. A széles árnyalatú paletták közül biztosan talál egy megfelelő lehetőséget a fürtök számára, amelyek pontosan megfelelnek a csomagoláson feltüntetett színnek. A krémfesték színe egyenletesen oszlik el, és a színes fürtök egészséges ragyogást kapnak. A termék innovatív képlete a festés és a rendszeres színkorrekció után védi a hajszerkezetet a károsodástól, megakadályozza a sárgaság megjelenését. A festék minimális mennyiségű ammóniát tartalmaz, amelynek aktív hatását olajok lágyítják.

paletta:


❷ ESTEL DE LUXE SILVER.
A jól megalapozott Estel márka színei több mint 60 árnyalattal rendelkeznek minden természetes hajhoz, 100% -os szürke hajjal. A festék nagyon ellenálló és kiegészül Anti-Age Color formulával a szürke haj mély festésére. Az Estelle avokádót és makadámiaolajat is tartalmaz, amelyek erősítik a hajot, és lágy, fényes és selymes.

paletta:

ELLA WELLA PROFESSIONAL COLOR TOUCH.
A festék összetétele nem tartalmazza az ammóniát, de a festés után a hajszín nagyon lassan telítődik, és elegendő havonta egyszer megismételni az eljárást. A krémes textúrájú eszközök nagyon egyenletesen és könnyen eloszthatók a zárakon, elegendő 10-15 percig tartani. A festék viaszban az olaj és a keratin javítja a haj állapotát. Szürke vagy szürke haj festése saját otthonában.

paletta:


❹ KEUNE TINTA COVER.
A 80 alapszín közül a festék minden bizonnyal megfelelő választást talál. A festés után a hajszín nagyon ellenáll a samponoknak és más tisztítószereknek. Mély, gazdag fürtök, amelyek az eljárás után nagyon rugalmasak, tartósak és fényesek.

paletta:


W SCHWARZKOPF IGORA ROYAL ABSOLUTES.
A Biotin-S komplexum innovatív formája elősegíti a szürke és sérült haj üreges területeinek aktív festését pigmentekkel. A festék szilícium-dioxidot és biotint tartalmaz, amely erősíti a keratin hajrostok szerkezetét.

paletta:


’L'OREAL PROFESSIONNEL MAJIREL.
A meglehetősen magas ár valószínűleg az egyetlen mínusz a híres márka termékéből. Az árnyalatok gazdag választékából azonban természetesen lehetőség van a természetes haj színére is. Ezzel a festékkel még a szőrszálakat is észrevehetően festhetjük, amely jól ellenáll a tisztítószereknek, lágyítja a haját, és egészséges ragyogást biztosít.

paletta:


❼ OLLIN COLOR CREAM.
Nagyon jó minőségű krémfesték, mely otthoni színezésre készült. A haj egyenletesen festik a teljes hosszúságban, a festék textúrája szorosan illeszkedik a haj hámló felületéhez, és az aktív pigmentek gyorsan kitöltik a szerkezetét. A festék olajokat és növényi kivonatokat is tartalmaz, amelyek hidratálják és táplálják a sérült hajat.

paletta:


I CHI IONIC.
Az ezzel az eszközzel ellátott színezőszálak nem véletlenek, hogy a színészek csúcstechnológiát hívnak, mivel a hosszú infravörös hullámok ösztönzik a hajszár pelyhek megnyitását és a pigment akadálytalan behatolását a mátrixba. Az Ion technológia egyenletesen osztja el a pigmentet, és egy hónap után a következő színkorrekció előtt elfelejtheti a szürke hajat.

paletta:


❾ SYOSS szakmai teljesítmény.
Hatékony és könnyen használható otthon festék a szürke haj garantált festésére. Az alacsony ammónia koncentráció ellenére a pigment 3-4 hétig ellenáll a kioldódásnak. A festék keratin hajvonalat és B5-vitamint is tartalmaz.

paletta:


❿ KAPOUS PROFESSIONAL.
Alacsony költségű, de nagyon ellenálló állandó festék, amely ginseng kivonatból, rizsfehérjékből, kakaóvajból áll. Ismét ismételt színkorrekció után a haj maradványos és lágy marad.

paletta:

♦ A SZÍNES SZÍNES SZÍNESÍTÉSE A FELTÉTELEKBEN A BASM ÉS HNNEY

Sok nő inkább a természetes fürtökkel színezi a fürtjeit, köztük a henna és a Basma a legnépszerűbb. A szürke haja csak a két komponens keverékének festésére használható, megváltoztatva az arányokat, amelyekhez a kívánt árnyalatot kapjuk. Ha a basma a természetes haj árnyékát sötétebbé teszi, akkor a henna piros.

Mindkét komponens megfelelő arányban összekeverése és a kívánt színárnyalat elérése érdekében a minta esetében kívánatos az egyes szálak alsó részének festése. Ha elégedett az eredménnyel, akkor az egyes szálakra tegyen egy vastag réteget. A szürke haj árnyékolásához az expozíciós időnek hosszúnak kell lennie. Először is nézd meg az eredményt körülbelül 40 perc alatt, és ha az árnyék nem elég telített, akkor nem mossuk le a festéket még 2-3 óráig (legfeljebb 4 óra). Állítsa be a színt havonta kétszer.

♦ VIDEO ANYAGOK

Ha már elvégezte az eljárást otthon, kérjük, ossza meg a megjegyzéseket és tippeket.

http://bebi.lv/okrashivanie-volos/kraski-dlya-sedyh-volos.html

Könnyű hajszín - fényképek, színes nevek

A szőke hölgyek mindig figyelmet kapnak. Hányan vannak a világ hírességei között? Madonna, Marilyn Monroe, Bridget Bordeaux. Milyen lány nem szeretné megpróbálni a lánykori istennő híres képét? Azonban nem minden lány születik szőke hajjal, de ez a probléma könnyen megoldható a modern időkben. Különböző festési technikák, elszíneződés, parókák és így tovább. Mindez elérhető - csak tartsa ki a kezét. De mielőtt szőke lettél, meg kell értened, hogy milyen színt válasszon, mert még a három arany hölgy is meglepően különbözik egymástól.

Milyen árnyalatok vannak?


Milyen árnyalatok? Tény, hogy a hajfestékek számtalanak, a gyártó cégétől, a lány saját hajától, a festék minőségétől és a festék hígításától függ. Határozottan mindez csak két nagy csoportra osztható: hideg árnyalatok és meleg árnyalatok. Bizonytalan fogalmak, ugye? Ismerje meg őket részletesebben.

A meleg színek közé tartozik:

 • Vászon. Ez a szín fehér vagy fehér, alig észrevehető sárga árnyalattal.
 • Búza. Világosbarna haj, sárga érintéssel.
 • Arany. Világos sárga, arany színű.
 • Honey. Gazdag sárga szín.
 • Sand. Homokszínű haj, kellemes sárga árnyalattal
 • Caramel. Közepes árnyalat. Valahol a sárga és a csokoládé között van. Bizonyos hasonlóság van a búzával, de a piros itt kiemelkedik.
 • Eper: Ez az árnyék a bátor elég lányoknak szól, mivel kevés ember beleegyezik abba, hogy a hajukat rózsaszínre színezi.
 • Velencei. Vöröses sárga. Minden meleg árnyalat hasonlít a nap sugaraihoz, izzólámpákhoz és napraforgókhoz.
 • Pearl. Nagyon ellentmondásos szín, mivel a hideg árnyalatoknak és a melegnek tulajdonítható. A hideg gyöngyöt leginkább hamu és meleg - aranyszínű - kombinálja.

A hűvös színek közé tartozik:

 • Platinum. Hűvös, fehér színű, enyhe fényességgel. Nehéz eljutni.
 • Ash. Hideg árnyalatú acél anélkül, hogy sárga lenne. Más árnyalatokban is lehet, de hideg is lehet. Például egy meleg eper színe rózsaszín árnyalattal hamarosan hámlik, de mivel a piros szín meleg, nem nevezhető ashy. Ash színű.
 • Sötét szőke. Világosbarna színű.
 • Kaliforniában. A hamu vagy platina szőke kombinációja sötét.
 • Bézs. A név önmagáért beszél.
 • Pearl. Nagyon ellentmondásos szín, mivel a hideg árnyalatoknak és a melegnek tulajdonítható. A hideg gyöngyöt leginkább hamu és meleg - aranyszínű - kombinálja.

Szerencsés vagy, ha szőke hajjal született, majd a fenti lista segítségével döntöttél a színedről. Ha sötét haja van, vagy meg akarja változtatni az árnyalatot, akkor természetes kérdés merül fel. Milyen festéket fest a hajod?

Hogyan válasszunk egy színt a színezéshez?


Hogyan válasszuk ki ezt a hangszínt? Ez a megjelenéstől függ.

Tsvetotip - a színek, a bőr és a haj kombinációja.

A megjelenés főleg négy színtípusra oszlik, az uralkodó árnyalatoktól függően. Mind a sötét, mind a könnyű, hideg és meleg, uralkodhat.

tavasz

A hajszín búza-méz, a bőr áttetsző, bronz vagy elefántcsont. A szem kék, zöld, kék-zöld vagy dió színű. Tekintettel arra, hogy a tavaszi búza- és mézhaja színe a természetből adódik, logikus feltételezni, hogy meleg árnyalatokkal kell festeni, hogy ne sértsék meg a színtípus szabályait.

nyár

Halvány bőr olajbogyó, mindig hűvös árnyék. Ez a bőr alig napozhat még a legforróbb nyáron is. Haj könnyű szőke árnyalatú vagy gesztenye, hamu és gyakran egér. Kék, szürke-kék, kék, zöld és kék kék, esetenként mogyoró szem. A hideg szőke minden árnyalata alkalmas erre a típusra: platina, hamu, sötét.

ősz

Arany vagy réz meleg árnyalatú haj. A bőr fehér, szeplős, barna, arany bézs, és a szemek világos zöld, borostyán vagy barna. Nagyon ritkán kék. A meleg megjelenés, eper, arany, méz vagy velencei szőke jól illeszkedik ide, de megpróbálhatja kísérletezni a többiekkel.

tél

Halvány, fehér bőr, a porcelán vagy az olajbogyó színe - nem számít, hiszen ő és a másik szín a hideg változatokban megfelel a lány-télnek. Sötétbarna haj, kék-fekete. Kék, szürke vagy barna szem. Ez a téli lány illik a szőke szőke árnyalatához: platina, hamu, sötét. Azonban jobb, ha egy sötétebb színre gondolunk.

A fent leírtakból egyértelműen következtethetünk: egy hideg szőke jól néz ki a hideg megjelenésű, azaz télen és nyáron, és meleg meleg, meleg megjelenésű tavasszal és ősszel. Bár egyes esetekben érdemes teljesen elhagyni a festést világos árnyalatokban.

Továbbá a színtípus teljesen megváltoztatható. A hőmérséklet azonban nem változtatható meg. A téli-nyári vagy az őszi-tavaszi időszakban is maradsz, de ha egy téli hölgy leszel, mint egy lány-ősz, nem fog sok erőfeszítéssel működni, és fordítva.

Milyen festéket válasszon

Amíg ez a korszak megkezdődött, a nők festették a hajukat. A kurzus mindent megtett, ami eljött. Görögországban és Rómában a tiszteletreméltó szín szőke haj, amit savanyú tej, napfény és citrom segítségével lehetett elérni. Egyiptomban a fekete nagy értékű volt, a hatalom és más kiváltságok jelképe. A hamut és a basmát érintő manipulációk során fekete színt kaptunk. Az angolnak piros volt.

Napjainkban a hely a társadalomban nem függ a hajszíntől, ezért a nők most „sokszínűek”. Mindazonáltal időről időre minden nő különböző okokból akarja megváltoztatni a hajszínét: az nem kedveli a természet által adott árnyalatot, valaki szürke haja lett, és mások egyszerűen csak változtatni akarnak a képen. Mindenki tudja, hogy egy nő életében sok frizurával kezdődik.

Mielőtt elkezdené az első festéket, ami a kezedbe került, el kell döntened, hogy milyen színezést szeretnél tenni. Csak párszor könnyebbé vagy sötétebbé teheti a hajat, maszkolja a szürke hajat, festje meg az egyes szálakat, vagy drasztikusan változtassa meg a színt? Típusa a festék céljától függ.

A világos színek színek fő típusai

A festékek háromféle típusúak:

A névből az következik, hogy az első csak a hangot állítja be, ezt a színt leöblíti, miután a nő kb. Nyolcszor mosott. A festék csak magában foglalja a hajat, belsejébe behatolva, és nem tartalmaz káros anyagokat és mérgeket. Ilyen eszközök a különböző hajkrémek, tonikok, színes samponok. Kísérletezhetsz velük.

A félig ellenálló festékek kis mennyiségű hidrogén-peroxidot tartalmaznak, amellyel saját árnyalatot készíthet egy kicsit sötétebb vagy világosabbá. Körülbelül két hónap elteltével a hatás eltűnik. Nem rossz a törékeny vagy göndör hajra, mivel meglehetősen gyenge kémiai hatása van a hajra.

A perzisztens festékekben a hidrogén-peroxid tartalma tizenkét és fél százalékot ér el, ami azt jelenti, hogy a hatás elég erős lesz. Alkalmas a színek színváltozására és a szürke haj maszkolására, így a gyenge törékeny és száraz haj nem tud állni, használjon okosan.

http://devochki.guru/volosy/okrashivanie/svetlye-ottenki-volos-foto-nazvaniya-tsvetov.html

24 legjobb hajszín paletta (fotó)

A haj színezése lehetővé teszi a kép megváltoztatását és egyéni kép létrehozását. A megfelelő szín hangsúlyozhatja az arc méltóságát. Néha nagyon nehéz kiválasztani a megfelelő hajszínt, de a professzionális hajszínszín palettája mindig mentésre kerül.

Tartalom:

Házi hajszínpaletta

Professzionális hajszínpaletta

Otthoni hajfesték paletták

Napjainkban a kozmetikai piac nagyszámú márkát kínál, amelyek festékeket kínálnak otthon festésre.

A háztartások és a professzionális festékek közötti fő különbség az, hogy összetétele univerzális. Általában nagy mennyiségű ammóniát és hidrogén-peroxidot tartalmaznak. Ezeknek a hatóanyagoknak köszönhetően a pigment tökéletesen rögzítve van a haj belsejében, stabil színezést biztosítva. Sajnos a festékek gyártói nem veszik figyelembe számos tényezőt, beleértve a végső fogyasztók hajának állapotát is. Ezért néha a lányok nem tudják elérni a kívánt eredményt - a kapott szín jelentősen eltérhet a fotó csomagolásán vagy palettáján feltüntetett színtől.

Minden otthoni használatra tervezett ammóniafesték egyetlen elv alapján működik. Ezek csak a további összetevők számában különböznek. Tartós eredményt nyújtanak - a színezés telített és mély.

A puhább foltok ammóniamentes festékeket biztosítanak. Ha megnézi a hajszín színeit, láthatja, hogy mind közelebb vannak a természetes árnyalathoz.

Hajfesték Garnier Color naturals (Garnier)

A Dye Garnier Color naturals egyedülálló összetételű, avokádóolajjal, olívaolajjal, karitával és polimerekkel gazdagítva, amely tökéletesen sima a hajszerkezet és egyedülálló puhaságot biztosít nekik.

A hasznos összetétel mellett sokszínű színpalettát szeret. Az árnyalatok 9 gyűjteményre oszlanak, így nagyon könnyű kiválasztani a megfelelő színt. A javasolt palettáról a szőke, gesztenye, "fekete árnyalatok", "vörös árnyalatok" stb.

A színes pigment magas ellenállással rendelkezik.

Loreal Preference hajfesték (Loreal Preference)

A Paint Loreal Preference segítségével frissítheti a képet, élénkebbé és emlékezetesebbé teheti. A színpaletta sokszínűségével tetszik. Minden árnyalat szép és természetes megjelenést biztosít a hajnak. A színtartományt összesen 32 divatszín képviseli.

A minőségi összetétel a laboratóriumi szakemberek szigorú ellenőrzése alatt történik. A festék tartós festést eredményez, amely akár nyolc hétig is tarthat. Ezen kívül a készlet tartalmaz egy színvédelmet biztosító balzsamot is.

Paletta hajfesték (paletta)

A szépségiparban a legendás Palette festék már 1997-ben jelent meg. Eddig a színpaletta megjeleníti a legdivatosabb és divatosabb árnyalatokat. A jól megtervezett formulának köszönhetően a festék tökéletesen fest a szürke hajat, miközben a szín biztonságosan rögzül. A természetes pigmentek hozzájárulnak a gondos színezéshez. A narancssárga olaj minden hajba belép, sima és fényes. A színséma természetes és színes, élénk színekből áll.

Syoss hajfesték (Cies)

A Syoss hajfesték az egyik népszerű márka, amely érdekes és sokszínű színpalettát kínál. Ő szerelmes volt számos híres stylist és fodrászba. A krémes textúrájú festék óvatosan a hajra esik, és egyáltalán nem folyik. A színskála nemes, természetes árnyalatokat tartalmaz, amelyek hosszú ideig tartanak a hajban. Összességében a palettát 4 színcsoport képviseli: fekete, világos, gesztenye és vörös árnyalatok.

A Syoss festéket ismételten megkapta az "Év terméke" címmel. A nemzetközi szabványoknak megfelelően fejlesztették ki.

Schwarzkopf Perfect Mousse festék (Schwarzkopf Perfect Mousse)

A Schwarzkopf Perfect Mousse hajfesték lehetővé teszi, hogy egy szép, természetes színt kapjon, amely gyönyörű fényekkel szikrázik a fényben. A színpaletta 15 divatos és érdekes árnyalatot tartalmaz. A festék alkalmazása nem okoz nehézséget, mivel nem terjed a festés során. A jól átgondolt formula gyengéd színezést biztosít és mély, nemes színt teremt. A festék könnyű szerkezete hab formájában kényelmes, ha alkalmazzák. Az ilyen agresszív elem, mint ammónia hiánya lehetővé teszi, hogy nagyszerű eredményt érjen el a haj sérelme nélkül. A színsémát sötét és világos árnyalatok képviselik.

Festéköntés Crème Gloss, L'Oreal (Casting)

Ammóniamentes festék hajra A Crème Gloss kiváló választás egy szép és nemes árnyalat megszerzéséhez. A színpaletta változatos és barna, világos, sötét színeket mutat különböző változatokban. Az egyedülálló formulát úgy tervezték, hogy megfeleljen az új trendeknek. A készítményben bemutatott összetevők nem irritálják a fejbőrt, és nem szárítják meg a fürtöket. A színséma 30 természetes árnyalatból áll, amelyek bármilyen divatos nő igényeit kielégítik.

 • 300 - Double Espresso
 • 400 - Gesztenye
 • 432 - Csokoládé szarvasgomba
 • 534 - Juharszirup
 • 553 - Mandula Pralin
 • 525 - Csokoládé fondant
 • 6354 - Caramel macchiato
 • 600 - Világosbarna
 • 635 - Csokoládé praliné
 • 680 - Csokoládé Mocha
 • 7304 - Fűszeres karamell
 • 723 - Csokoládé Soufflé
 • 780 - Dió Mocha
 • 8031 - Világos szőke arany hamu
 • 810 - Világos szőke gyöngyház
 • 832 - Creme Brulee
 • 910 - Nagyon könnyű szőke hamu
 • 931 - Nagyon világos szőke arany hamut
 • 100 - Fekete vanília
 • 200 - Fekete kávé
 • 323 - Sötét csokoládé
 • 412 - Kakaó jéggel
 • 415 - Fagyos gesztenye
 • 503 - Csokoládéfagyasztás
 • 513 - Fagyos Cappuccino
 • 515 - Fagyos csokoládé
 • 535 - Csokoládé
 • 603 - Tejcsokoládé
 • 724 - Karamell
 • 743 - Fűszeres méz
 • 1010 - Könnyű Ash Light Brown
 • 1013 - Light Light Blonde Beige
 • 1021 - Világos színű nacreous

A L'Oreal Excellence Creme festék (Exellance L'Oreal)

A L'Oreal Excellence Creme hajszínfesték szelíd színezést biztosít az életkörülmények között. A festék szerves része a gondoskodó komponensek, amelyek hatékonyan csökkentik a reagensek hajszerkezetre gyakorolt ​​negatív hatását. A természetes olajok és vitaminok sima, puha és tartósak a fürtök számára. A színpaletta sok különböző árnyalatot tartalmaz, amelyekből könnyen kiválaszthatja a legmegfelelőbb opciót. A festék tökéletesen foltok a szürke hajra. A gondosan válogatott összetevőknek köszönhetően a készítmény tartós hatású, és a kapott hajszín hosszú ideig nem veszíti el vonzerejét. A színskála 20 csodálatos árnyalattal rendelkezik.

Prodigy L'Oreal hajfesték (Prodigy)

A Prodigy L'Oreal festékek természetes színpalettája lehetővé teszi a luxus hatás elérését. A színpigmentek jól átgondolt kombinációja mély, terjedelmes árnyalatot biztosít, melyet fényűző fény jellemez. A készítményben lévő mikro-olajok pozitív hatással vannak a haj szerkezetére, simítják és lehetővé teszik, hogy egyenletes eredményt kapjunk a gyökerektől a tippekhez. Az ammóniamentes festék gazdag színskálával rendelkezik, amely sötét és világos árnyalatokat tartalmaz.

Wellaton hajfesték (Welllaton)

Hair Dye Wellaton - vezető szerepet tölt be az értékesítésben. A színpaletta fényes, gazdag árnyalatokat tartalmaz, amelyek megkönnyítik az unatkozó kép megváltoztatását, és különleges "vödröt" adnak a képnek. A színséma a legdivatosabb árnyalatokat tartalmazza. Ezért, hogy maguknak válasszuk ki, a megfelelő lehetőség minden lánynak képes lesz. A krémfesték könnyen kezelhető, így az eredmény a professzionális színezéshez hasonlítható. A színek telítettek, mélyek és sokoldalúak.

Faberlic Krasa festék (Faberlik)

A Faberlic Krasa kiváló minőségű, modern hajfesték szerves összetevőin alapul. Cselekvésük kiváló minőségű és biztonságos festésre irányul. A színpaletta megjeleníti az összes alapszínt. A festék használata a kívánt szín eléréséhez, a haj sérelme nélkül. Otthon való használata nem nehéz egy szalonhatás elérése. A kellemes állagot könnyen hajra helyezik, egyenletesen lefektetve, gyönyörű színezést biztosítva. A színséma érdekes, mivel helyettesítő árnyalatokat lehet választani.

 • 11.0 Ultrabrightening Blonde
 • 11.1 Ashy Ultrabrightening Blonde
 • 11.8 Ultra fényes gyöngyszőke
 • 9.8 Nagyon világos szőke bézs
 • 10.1 Ultra fényes hamu szőke
 • 9.1 Nagyon könnyű szőke
 • 8.1
 • 8.8 Világos szőke bézs
 • 7.1 Ash Szőke
 • 6.1 Ashen Dark Blonde
 • 6.0 Sötét szőke
 • 7,0 Szőke
 • 5.3 Világos arany gesztenye
 • 5.0 Könnyű gesztenye
 • 4.0 Gesztenye
 • 4.3 Gesztenye arany
 • 4.1 Barna
 • 3.0 Sötét gesztenye
 • 1.1 Fekete és kék
 • 1,0 Fekete
 • 3.05 Sötét csokoládé gesztenye
 • 4.05 Gesztenye csokoládé
 • 4.5 Gesztenye mahagóni
 • 5.35 Könnyű csokoládé gesztenye
 • 5.46 Könnyű réz gesztenye vörös
 • 6.6 sötét szőke piros intenzív
 • 6.46 Sötét réz szőke
 • 7.46 Szőke réz mahagóni
 • 7.4 Szőke réz intenzív
 • 6.34 Sötét szőke arany réz
 • 7.34 Szőke arany réz
 • 8.34 Világos szőke arany-réz
 • 8.3 Világos szőke arany
 • 9.3 Nagyon világos szőke arany
 • 9.0 Nagyon világos szőke
 • 8.0 Világos szőke

Antocianin második kiadás (Anthocyan)

Lamináló hajfesték Az antocianin biztonságos termék bármilyen típusú haj festésére. Az aktív összetevők közé tartozik egy láthatatlan védőréteg, amely lefedi az egyes hajokat, és lenyűgöző hatást fejt ki.

A színpaletta fényes és érdekes árnyalatú. Összesen 45 színt tartalmaz. Az átlátszó laminált kreatív színárnyalatoktól kezdve: piros, kék, kék, lila. A színskála növényi összetevőkre épül, amelyek világos és telített színt adnak a hajnak.

A festék színének kiválasztása szükségszerűen figyelembe veszi a megjelenés típusát

 • A "téli" megjelenésű lányok szürke hajszínűek és hamutó árnyalatokkal rendelkeznek. A téli lányok is figyelhetnek a fekete színre. Az ilyen színtípus könnyű meghatározása. A bőr sápadt, tejszerű árnyalatú. Szemszín - szürke vagy kék.
 • Nyári színtípus a hamu, karamell virágokkal összhangban. Szintén alkalmas szőke és csokoládé szín.
 • A tavaszi lányok világoskék vagy zöldes szemekkel rendelkeznek, gyakran a bőrt szeplők borítják. Ebben az esetben az árnyalatok segítségével kiemelheti a külső tulajdonságait.
 • Őszi lányok hihetetlenül látványosak, vörös, réz fürtökkel.

Professzionális hajszínpaletta

A profi hajfesték gazdag színpalettát javasol. Ez azonban nem az egyetlen különbség a professzionális termékek és a háztartási festékek között. Minden szalonápolásra szánt festéket tesztelnek és laboratóriumi vizsgálatokat végeznek. Csak a pozitív eredmény megszerzése után kerülnek értékesítésre.

A professzionális festékek nemcsak a hajat festik, hanem a helyreállításhoz is hozzájárulnak. Vitaminokat és egyéb tápanyagokat tartalmaznak, amelyek csökkentik a kémiai vegyületek negatív hatásait.

A szalontermékek fő megkülönböztető jellemzője, hogy a kívánt színárnyalat érdekében a festékeket és a színeket összekeverhetjük. A mester két vagy akár három árnyalatot is összekeverhet a harmonikus együttes létrehozásához. Ezenkívül a hajszín lehetővé teszi a nemkívánatos árnyalatok fényerejének elmosódását, a fehérített haj sárgaságának megszüntetését.

Professzionális hajszín Estel (Estelle)

Estel hajfesték (Estelle) a közelmúltban megjelent a kozmetikai piacon, de gyorsan megnyerte a profi stylistok és fodrászok javát. A texturált színpaletta lehetővé teszi, hogy gyönyörű és nemes árnyalatokat kapjon, ami különleges képet és varázst ad a képnek. A színséma 32 alapszínből áll, amelyek lehetővé teszik a fürtök kiváló minőségű és professzionális színezését. A festék előnye nemcsak nemes színei, hanem az is, hogy egy keratin komplexből áll, amely tökéletesen erősíti a sérült hajszerkezetet.

http://womenshealth.su/pricheski/palitra-krasok-dlya-volos/