logo

Paint mousse Schwarzkopf - paletta, utasítás

Paint mousse Schwarzkopf - paletta, utasítás

A házi hajfesték festéke a Schwarzkopf márkanév alatt már régóta újdonság a tömegpiacon. Ez a termék hosszú ideig megtalálható szinte minden kozmetikai osztályban, és ára alacsonyabb, mint a L'Oreal versenytárs analógja. De ezek a versengő habok különböznek a színezés tartósságában, és a Schwarkopf mousse előnye, mert képlete ammóniát tartalmaz, ami azt jelenti, hogy a festék nagy ellenállással rendelkezik.

Az ammónia jelenléte a festékben ma sok vitát okoz, és már biztos lehet benne mondani, hogy az úgynevezett „nem-amiacos” színezékek károsítják a hajat, mint az ammónia termékei. Ha többet szeretne megtudni a hajfestékek ammónia értékéről, olvassa el a Wella ammóniamentes festékanyagot.

A hajat öntőformák formájában festő termékek sok rajongót találtak, és nyilvánvalóan ez a formátum hosszú ideig marad a kozmetikai piacon. Ez történik ma a PERFECT MOUSSE festékkel, továbbra is igény van, és a gyártó időről időre megváltoztatja a palettán lévő színeket, eltávolítja a népszerűtlen, rosszul értékesítő színeket és divatos aktuálisakat.

Az utolsó frissítést a Schwarzopf mousse palettán két "Caramel" árnyalatú kollekció képviseli barnák számára - 757 "gyömbéres sütemény" és 850 "Krémes keksz". A színezés során mindkét árnyalat enyhén tisztázza az eredeti bázist 1,5-2 tónussal.

Ami a PERFECT MOUSSE palettáját illeti, egy szuperfényesítő terméket (1200-as szám), 4 szőkét (900-as, 910-es, 940-es, 950-es és 1000-es számot) tartalmaz, a többi árnyalat pedig a világosbarna eredeti színtől a sötét gesztenyéhez. A mai árnyalatok gyűjteményében nincs olyan festék, amely messze van a természetes hajszíntől, ami népszerű volt a bordó vagy a vörös előtt. A Red már a 388-as árnyalatban képviselteti magát gesztenye-vörösben.

Paint mousse Schwarzkopf - színárnyalat:

Schwarzkopf 850 festékhab, szín "krémes keksz"

Schwarzkopf 800 festékhab, szín "közepes szőke"

Schwarzkopf 757 festékhab, szín "mézeskalács"

Schwarzkopf 750 festékhab, szín "Almond"

Schwarzkopf 700 festékhab, szín "sötét szőke"

Schwarzkopf 668 festékhab, szín "mogyoró"

Schwarzkopf 616 festékhab, szín "Ice cappuccino"

Schwarzkopf 600 festékhab, szín "Könnyű gesztenye"

Schwarzkopf 536 festékhab, szín "Frosty Mocha"

Schwarzkopf 500 festékhab, "Medium chestnut" színben

Schwarzkopf 400 festékhab, szín "hideg espresso"

Schwarzkopf 465 festékhab, szín "Csokoládé gesztenye"

Schwarzkopf 388 festék hab, szín "vörös és gesztenye"

Schwarzkopf 365 festék hab, szín "sötét csokoládé"

Schwarzkopf 300 festékhab, szín "fekete gesztenye"

Schwarzkopf 200 festékhab, szín "fekete"

Schwarzkopf 1200 festékhab, szín "Ultra Blond"

Schwarzkopf 1000 festékhab, szín "Pearl blond"

Schwarzkopf 950 festékhab, szín "arany szőke"

Schwarzkopf 940 festékhab, szín "homokos szőke"

Schwarzkopf 910 festékhab, szín "Ash Blonde"

Schwarzkopf 900 festékmousse, színes "Sunny Blond"

http://hair-trends.ru/palitry-krasok-mass-market/kraska-muss-shvarckopf-palitra/

A legjobb hajfesték

Luxus csillogás, kellemes érzés a haj színezésében, szépségében és egészségében, természetes, gazdag árnyalatok - mindez Schwarzkopf Perfect Mousse. A festékpalettát húsz színben, köztük a gesztenye, a szőke, a fekete és a különböző intenzitású háromféle tisztítótípust mutatják be, amelyek lehetővé teszik, hogy az egyik alkalmazás jelentősen (legfeljebb három tónus) változtassa meg az eredeti színt.

A szójafehérjéknek és a festékkel gazdagított orchidea-kivonatnak köszönhetően a fürtök ugyanolyan lágyságot biztosítanak és példátlan ragyogást és egészséges ragyogást szereznek. Egy varázslatos hatás a hajra gondoskodó balzsam.

A Schwarzkopf Perfect Mousse kétségtelen előnyei a kellemes illata, kényelmes felszerelése, költséghatékonysága. És a festék és a balzsam több mint elég ahhoz, hogy bármilyen, még a legszebb hajat is festessen. Ezenkívül a Perfect Mousse-t véletlenül érintkezés esetén nagyon könnyen le lehet mosni a bőrtől. Az egyetlen dolog, ami kissé bonyolítja a festék használatát - a mousse gyorsan szárad, ragasztva a szálakat.

Annak a ténynek köszönhetően, hogy a termék nem tartalmaz ammóniát, a szín nagyon hosszú, nem fokozatosan kiszárad. Ez egyrészt a hiányosságoknak tulajdonítható, másrészt a visszanyert gyökerek nem láthatók. De a Schwarzkopf Perfect Mousse kis hátrányai ellenére a visszajelzések nagyrészt nagyon pozitívak.

http://luchshaya-kraska-dlya-volos.ru/palette/shvarckopf-perfekt-muss-palitra-ottenkov.html

Hajfesték tökéletes mousse színpaletta

Festék "Perfect Mousse": paletta

A „Perfect Mousse” festéket, amelynek palettáját egy tucat különböző szín képviseli, sok nő szerette a kompozícióban lévő ammóniahiány miatt, és annak lehetőségét, hogy ne féljen a pillanattól, amikor a festett haj elveszíti eredeti szépségét. Ez azért vált elérhetővé, mert a színezőanyag a tartósság harmadik szintjével rendelkezik, ami azt jelenti, hogy az eredmény megmarad a 28 samponozás során. Ahogy a valóság kimutatta, a termék nem mindig képes ellenállni a bejelentett paramétereknek olyan hosszú ideig, ezért a tökéletes színre 3-4 hétig kell összpontosítania, majd az eredeti árnyalat kevésbé lesz kifejező. Bár vannak olyan esetek, amikor a nők több hónapig viselték az ilyen festék változatlan hangját, mint a „Perfect Mousse”. Ez a kozmetikai termék meglehetősen kiterjedt a palettán, amelyről az alábbi kép látható.

A festék szigorú kép létrehozásához

A színezőanyag színtérképén sötét sötét színek találhatók. Például a 200-as szám (fekete) ugyanolyan nevű telített színt ad, amely mind a természetesen sötét nők, mind a tisztességes bőrű nők számára alkalmas (ha ilyen képet ad hozzá fényes rúzssal). Ez az árnyék kihasználhatja azokat a hölgyeket, akik már elég szürke hajjal rendelkeznek, és a saját hajszíne barna vagy sötétebb. A tápláló olajokkal ellátott maszknak köszönhetően a fürtök élénk és fényesek a festés után.

A végzetes szépségtől az édes lányig

Ha egy lánynak saját hollószínű haja van, és meg akarja enyhíteni egy ilyen végzetes megjelenését, akkor a Schwarzkopf paletta segít ebben. A "Perfect Mousse" 300-as számú, pontos és egyszerű alkalmazással (az innovatív applikátornak köszönhetően) lehetővé teszi, hogy ugyanolyan hajra vagy gesztenyére fekete gesztenye árnyékot kapjon. Az ilyen képeket gyakran kiegészítik a narancssárga színárnyalatokkal kapcsolatos megoldások, amelyek az expresszivitás és a fényesség megjelenését adják. Ez a kérdés a hajfesték is teljes egészében szürke hajú hölgyek, vissza őket a fiatalok és vonzó megjelenés.

Szőlő a hajban

Azoknak a nőknek, akik a 388-as árnyalatot szeretnék kipróbálni (gesztenye-piros), emlékeznünk kell arra, hogy a hajukban lévő szürke szálak nem lehetnek több mint 50% -uk, hogy az eredmény optimális legyen. Ez a festék „Perfect Mousse”, egy paletta, melynek fényképeit az alábbiakban mutatjuk be, a tisztességes szexhez illik a természetes barna (sötét vagy tisztességes) hajjal és fekete hajú hölgyekkel. De a 419-es festék a barnák égetésére már nem alkalmas, mivel a fürtök eredeti színeinek maximális sötétsége nem lehet erősebb, mint a sötét gesztenye. Ezzel az eszközzel festett (fél órás érlelés - a szokásos időtartam) a nők a vörös szőlő luxus árnyalatára számíthatnak, amelyek különösen jóak a hosszú, egyenes hajokon.

Csokoládé színű fürtök

Milyen lehetőségei vannak a női megjelenésű festék átalakításának "Perfect Mousse" -nak? Ennek a festéknek a színpalettája lehetővé teszi, hogy meleg csokoládé árnyalatokat kapjon a 465-ös és az 500-as számok használatakor. Előnyös, ha mindkét opciót a saját hajánál használhatja, világos, természetes vagy sötét gesztenye árnyékában, a szürke fürtök felével nem. A 465-ös szám természetes barna színű, míg az 500-as festék hidegebb és világosabb.

Érdemes megjegyezni, hogy a Schwarzkopf vállalat nemrégiben kifejlesztett egy új vonalat, a Perfect Mousse-t. A hideg gesztenye árnyalatok palettája (536., 400. és 616. sz.) A női frizurák természetes árnyalatainak változatos skálájának megváltoztatására használható. Például a "Espresso" hideg árnyéka (400-as szám) alkalmas mind a barna, mind a teljesen fekete hajra, jelentős szürke hajaival, csillogó fényt ad nekik. Hangsúlyozza mind a barna, mind a kék szem kifejeződését, lehetővé téve Önnek, hogy fenntartva maradjon, de luxus. A 616-os számot („Cappuccino”) csak természetesen tisztított hajokon (sötét szőke és gesztenye) használják, és tökéletesen kiegészíti a természetes sminket.

A tűzképek lehetősége korlátozott

Szinte bármilyen kép létrehozásához hasznos festék lesz a "Perfect Mousse". A vöröses árnyalatok palettáját az 586-os szám képviseli, amely lehetővé teszi, hogy a világos és sötétbarna hajhoz mahagóni hangokat kapjunk. Sajnos ez a sorozat nem teszi lehetővé az élénkvörös és vörös színeket (az enyhe kémiai összetétel ezt nem teszi lehetővé), azonban a tisztességes szex, ami kedves a hajának egészségére, finom gesztenye árnyalatokkal, világosbarna színnel játszhat.

Például a 600-as szám alacsony hangereje tökéletesen árnyékolja a zöld szemű tündérek szépségét, és nem kell sok erőfeszítést megtennie a színezés eredményének eléréséhez. Végül is, a "Schwarzkopf" ("Perfect Mousse") festék, melynek palettája több, mint a haj, könnyen alkalmazható mind a haj teljes hosszára, mind a visszanyert gyökerekre vagy az egyes szálakra. Ehhez egyszerűen csatlakoztassa az összes alkatrészt egy kényelmes applikátorba, párszor fordítsa el, tegye a kesztyűt, és nyomja meg a kész festék habot a tenyéren. Ezt követően a szerszámot felvisszük a hajra, amelyet még nem kell előre mosni, fél órán át öregíteni, és le kell mosni. Ezután a készletben található hidratáló maszk eloszlik a hajra - és a frizura kész.

Mennyi festékre van szüksége hosszú fürtökhöz?

A gyártó felhívja a figyelmet arra a tényre, hogy a váll alatti hajra két ilyen csomagolóanyagra van szükség, mint „Perfect Mousse”. Ennek az eszköznek a palettája a természetesen szőke nők számára lehetővé teszi, hogy gyönyörű karamelltónusokat kapjunk. Például a 750-es (mandula) finom árnyalat lehetővé teszi, hogy a kifejezetten világos barna, világos vagy sötétbarna haj fényűző arany fürtökké alakuljon, ami a szürke szemek és a visszafogott, semleges smink elegáns kiegészítője. A világos szőke természetes fürtök tulajdonosai a 950-es festékkel (világosbarna és arany) próbálhatják meg ragyogásukat és árnyalatukat, ami lehetővé teszi, hogy a lehető legkisebb költséggel nézzen ki. Végül is, a "Perfect Mousse" festék, melynek palettája elegendő színt tartalmaz, megfizethető áron van. De minősége csak nagyszerű.

Hogyan válhat a "hókirálynő"?

Mi más érdekes festék "Schwarzkopf" ("Perfect Mousse")? A közelmúltban bemutatott fényesítő tónusok palettája lehetővé teszi, hogy szőrszálakat szerezzen anélkül, hogy a haj haja lenne. Ehhez használhatja az 1000-es lágy tisztítószert, amely nem folyik, és a fürtök két árnyalatúvá válnak. Vagy válassza ki az 1200-as radikális gyógyszert (a természetes szín nem sötétebb, mint a világos gesztenye), ami akár hat tónussal is megkönnyíti a frizurát. Az 1100-as számú alkalmazással kapott átlag tisztázással egy nő fél óra múlva egy skandináv szépséggé válhat, míg a haja természetesen kissé szárazabb lesz, mint a festés előtt, de nem fogja elveszíteni vonzó megjelenését.

Hangsúlyozzuk a szerénységet és a vidámságot.

Vidám, barna hajú barna szemű nők találnak valamit a Perfect Mousse gyűjteményben. A dió árnyalatok palettája (például 668. sz.) Lehetővé teszi, hogy lágy, aranybarna fényt kapjon, ami természetesen hangsúlyozza az ilyen haj viselőjének láthatatlan természetes varázsát. Ezt a hangot természetes szőke (sötét) és barna hajra lehet használni. Ha egy nőnek nincs különösebb vágy, hogy kitűnjön, akkor a szőke fürtök természetes szépségét a 800-as festékkel lehet kiemelni, ami elrejti a szürke hajat, és az egészséges, gyönyörű fürtök diszkrét fénypontjaival vonzza a figyelmet. Ez a színárnyalat mind a világos, mind a világosbarna szemű hölgyeknek megfelel.

További beállítások a használatból

Milyen további előnyökkel jár a "Perfect Mousse" festék, amelynek palettáját az orosz nők már értékelik? A könnyű alkalmazás, a foltok és a hajra és a fejbőrre gyakorolt ​​negatív hatások mellett a nők kellemes szagot, valamint a terhesség alatt (a nőgyógyász engedélyével) használhatják ezt az eszközt. Sok lány szereti a festék meglehetősen gyors öblítését, ami lehetővé teszi, hogy majdnem minden hónapban megváltoztassa a képeket, míg az idősebb nők értékelik a szürke haj festését, minimális kockázattal a hajra, ami az évek során elveszíti erejét.

A Schwarzkopf Perfect Mousse hajfesték mousse népszerűségének oka

A Schwarzkopf Perfect Mousse hajhab festék használata a nők körében igen népszerű. Ez az alapok megfizethető árának, valamint a gazdag színpalettának köszönhető.

Lehetséges árnyalatok

A Schwarzkopf festékpalettája annyira gazdag, hogy szinte bármilyen hajszínre válogathat - kék és fekete árnyalatokat választhat.

A legkönnyebb Schwarzkopf Perfect Mousse festékek közül világosabb színezék áll rendelkezésre - a legkönnyebb a lehetséges lehetőségek közül, valamint a gyöngyszőke árnyéka.

A Schwarzkopf festék a természetes színeket kedvelőknek fog tetszeni, míg a különböző színtartományok közül választhat.

A Schwarzkopf Perfect Mousse világosbarna árnyalatai nagyon népszerűek - senki sem tudja megkülönböztetni őket a természetes hajszíntől, sőt, a festés után a szálak élénk ragyogást, simaságot és selymes textúrát szereznek.

Összesen öt lehetséges árnyalatú világosbarna: arany, közepes szőke, mandula, sötét szőke, mogyoró.

Mindegyikük frissnek és vonzónak tűnik, de jobb, ha nemcsak a csomag fotójára összpontosít, hanem a természetes hajszínére is, mert attól függően, különböző árnyalatok fognak kinézni.

Sok nő, különösen a szőke és a világosbarna hajú tulajdonosok a Schwarzkopf mousse Perfect barna színét választják.

Tökéletes a meleg színekkel rendelkező nők számára, és sok árnyalatának köszönhetően könnyen illeszkedik a természetes hajszínhez, hogy gyönyörű természetes árnyalat legyen.

A következő Schwarzkopf Perfect Mousse gesztenye árnyalatok palettája: arany, bronz, bronzfény, könnyű gesztenye, közepes gesztenye, csokoládé, sötét és piros.

Annak ellenére, hogy mindezek a színek gesztenye árnyalatai, nagyon különböznek egymástól, ezért a festék kiválasztásakor jobb, ha látjuk, hogyan néz ki a valódi emberekre, például a modellekre, hogy ne tévesszen meg a választással és a végeredmény helyes elképzelésével.

De, mint más esetekben, a végső árnyalat a természetes hajszíntől függ - ezt is figyelembe kell venni.

Tartalmaz palettát és sötét árnyalatokat: fekete és fekete és gesztenye. Ezek a leginkább alkalmasak a természetesen sötét hajú nők számára, mert fokozhatják az árnyék fényerejét, ragyogást és szép árnyalatot biztosítanak.

A festőanyagról

A Schwarzkopf Perfect Mousse festék fő előnye az ammónia hiánya, így a színezés óvatosabb és nem sérti a szálakat.

Ez különösen fontos, ha már sérült hajot szeretne festeni. Ezt a festéket gyakran otthoni használatra választják, mert nagyon kényelmes vele dolgozni - könnyen és egyenletesen rögzíti, nem hagyja el a szennyeződéseket, és a festés során a bőr festésének valószínűsége minimális.

Mousse Schwarzkopf - innovatív, modern eszköz, nem csak festék. A formázóhabhoz hasonló módon kerül alkalmazásra.

A termék használatakor a legfontosabb dolog a szükséges alkatrészek megfelelő kombinálása, de ez könnyen elvégezhető, ha valaha hajfestékkel foglalkozott.

Ezenkívül az eszköz mellékelt utasítás, amely részletesen leírja az előkészítés valamennyi szakaszát.

Az utasítások mellett további szükséges anyagokat is csatolunk a festékhez: kesztyűt, színezékkel ellátott csomagolást és egy fejlesztővel ellátott lombikot, egy kondicionálót az eljárás után, és egy speciális dugattyút, amely szükséges a festék habosításához és alkalmazásra alkalmassá teszi.

Magával a festékkel együtt a fogyasztók pozitív visszajelzése is összegyűjti a készletből a kondicionálót - szójabab és orchideák kivonatait tartalmazza, és minőségileg semlegesíti a festéknek a hajra gyakorolt ​​hatását, így a festés után egészségesek és selymesek maradnak.

Az ömlesztés előkészítése egyszerű: csak keverjük össze a fejlesztőt és a festéket (egy speciális edényben kell elkészíteni, a készletben szerepel).

Az összetevők összekeverése után egy dugattyút helyezünk a lombikba - ez szükséges ahhoz, hogy az anyag habosodjon és kényelmes legyen.

Az ajánlások is megerősítik ennek a terméknek a minőségét: először is gazdag színpalettával rendelkezik, másrészt ez a festék ellenállóbb, mint a többi nem ammónia termék, ami azt jelenti, hogy kevésbé lesz szükség a haj festésére, ami megőrzi egészségét és vonzó megjelenését..

A tartósság mellett a Schwarzkopf Perfect Mousse az expozíció intenzitásától is eltér: radikálisan átalakítja a színt, és minőségi szempontból fest a szürke szálakat, és csaknem olyan hosszú ideig tart rajtuk, mint a pigmenten.

Mivel a festék nem deformálja a hajszerkezetet, gyakrabban használható, mint hasonló eszközök.

Ezen túlmenően a szálak megjelenése nem változik a rosszabb eljárás után: nem tudod megégetni a haját ezzel a festékkel, nem hagy égési sérülést a fejbőrre.

A Schwarzkopf festék ára minden előnyével meglehetősen demokratikus - az eszköz minden fogyasztó rendelkezésére áll, mert a tömegpiac kategóriájába tartozik.

A festék ára minden régióban nem haladja meg a 300-400 rubelt.

A közönséges üzletekben a festék többet fog fizetni, így ha pénzt szeretne megtakarítani, akkor válassza ki azt speciális butikokban, ahol a termékek árrései hagyományosan alacsonyabbak, mint a szupermarketekben és a kiskereskedelmi üzletekben.

Hogyan kell használni a festéket?

Ahhoz, hogy a festék megfelelően működjön, jól feküdjön le a hajra és adja meg a kívánt árnyalatot, nagyon fontos, hogy helyesen használja.

Az ezen eszközön található negatív értékelések megerősítik, hogy a helyes alkalmazás nélkül az eredmény teljesen más lesz.

Természetesen az alkalmazás előtt olvassa el az utasításokat, ahol jelezzük, hogyan keverjük össze az összetevőket és hogyan alkalmazzuk azokat a szálakra.

Azt is javasoljuk, hogy teszteljék az allergiát, mert a Schwarzkopf festék, bár nem tartalmaz ammóniát és más agresszív összetevőket, még mindig vegyi anyag.

Az allergia teszteléséhez kis mennyiséget kell felvenni a kéz hátsó részén és hagyni 20-30 percig. Ha nem jelenik meg negatív reakció, akkor a festék használható.

Miután összekeverte a termék összetevőit, a dugattyúval ellátott lombikot többször meg kell fordítani, de nem lehet semmilyen módon rázni, mivel felrobbanhat, majd az összes festék elmosódhat.

A forrásoknak a szálakra való alkalmazása előtt gondosan fésülni kell. A festéket mindig a fej elejétől kell alkalmazni, a gyökerektől kezdve, és fokozatosan a hegyek felé haladva.

A terméket nem kell túl gyorsan alkalmazni, különben fennáll annak a veszélye, hogy nem festjük át óvatosan a szálakat, majd a szín egyenetlen lesz, és a frizura csúnya lesz.

Ellentétben sok más közönséges festékkel, a Schwarzkopf mousse-t elég gazdaságosan fogyasztják, így egy csomagnak elegendőnek kell lennie még hosszú hajra is.

Mivel a szerszám jól szivárog, sokkal kevesebbet igényel, mint a standard festék.

A termék térfogatának növelése érdekében alkalmazza a habot a hajra, majd enyhén masszírozza azt a helyet, ahol a festék található - így a termék térfogata nő, és könnyebb lesz a szálakon elosztani.

A Schwarzkopf Perfect mousse-vel együtt is dolgozhatunk, még egy nem szellőztetett területen is, mivel a festék nem tartalmaz ammóniát, nem bocsát ki erős szagot, és nem irritálja a légutakat.

Miután a kívánt ideig tartotta a terméket a haján, vízzel le kell mosni.

Többször öblítse ki a fürtöket, hogy a víz teljesen tiszta legyen, majd a termékhez mellékelt balzsamot használjon - ez a haj lágyabbá, selymesebbé és fényesebbé teszi, és sokkal könnyebben kezelhető a festés után.

Mint a festék maga is, a balzsamnak elég kellemes illata van, amely hosszú ideig tart a hajon.

Ha a szálak megsérülnek, majd festés után további redukálószereket is használhat, amelyek rövid időn belül segítenek a hajat rendbe hozni.

!Frissítve: 2011.03.03. Könnyen kezelhető és szelíd festék (700 szín)! Ideális azoknak, akik vissza akarnak térni a színükhöz

Minden lány kísérletezett a hajával. Legyen hajvágás, perm vagy színezés. Ez a felülvizsgálat csak olyan lányok számára hasznos lesz, akik állandóan meg akarják változtatni magukat.

A hajam hullámos, vékony, porózus szerkezetű, az egyenes állapotban lévő hosszúság a lapocka alatt van. 2015 februárjában egy ombra-festést készítettem a kabinban. Színezés a szalon hajhosszában De a tavasz végére minden szörnyűnek tűnt. A tenyésztés nem túl szép, és a szín sárgára mosott, ami napfényben látható. Előtt a diploma. Olyan festéket kerestem, amely nem sérti meg a már meglehetősen száraz és meglehetősen törékeny hajaimat. A "Globus" üzletben krémfestékekkel és színező habokkal került sor. Tehát a választásom a Schwarzkopf Perfect Mousse Hair Dye (Ár

200R). Egy 700-as (sötét szőke) árnyalatot választottam, amely szerintem a leginkább hasonlít a természetes hajszínhöz.

Régi csomagolás Új csomagolás A doboz tartalma

Nem fogok részletesen beszélni a festés folyamatáról. Mindent szigorúan az utasítások szerint tettem. Mousse segítette az anyát

És így, a festék nagyon könnyen keveredik, FŐBB, AMI NEM CSAK A JAR! Csak többször kell megfordulnia. A habot jól alkalmazzák és jó illatú, de gyorsan kiszárad a hajon ((Ha vastag, akkor festéket alkalmazunk, ha elválasztja a hajszálakat a horogsorok között. Igen, és 1 csomag voltam a teljes hosszúságra. Ez azt jelenti, hogy 10 perc múlva a mousse-t alkalmazták, és 15-20 perccel azután, hogy a hajon lévő festék összesen 30-35 perc volt, és semmi sem csípett és nem égett, de meg kell értened, hogy minden embernek különböző fejbőre van!

Öblítés és ápolás a festés után

Az expozíciós idő végén a hajat kis mennyiségű vízzel habozzuk, és alaposan öblítsük, amíg a víz tiszta lesz.

Amikor leöblítettem a festéket (a víz nem lenne teljesen átlátszó, mint a gyártó állítása szerint), megijedtem. Soha nem festettem hajat a gyökereken, csak 2-szer voltam ombrán. A krémben meglehetősen lenyűgöző hajszál volt. Korábban, amikor mostam a hajam, volt egy kis köteg. Festéskor a haj mindig többet esik ki, mint a szokásos mosásnál, mert kémiai hatása van.

Bármilyen festék hátrányosan befolyásolja a haj állapotát. Még akkor is, ha másképp mondaná, a haja szárazabbá és törékenyebbé válik a színezéskor a mérlegek megjelenése miatt.

Miután mosott a festék a hajból, használjon egy maszkot, amely a dobozhoz van csatolva. És itt egy nagyon fontos pont! Ne hagyja figyelmen kívül a maszkot. Ez teszi a hajat sima és fényes, mivel összetevői hozzájárulnak a mérleg bezárásához. NE HASZNÁLJON ÖSSZES KÉRDÉSEKRE! A táska pontosan a szükséges mennyiségű termék. Tartson egy kicsit hosszabb ideig. 15 percig ültem vele.

A szín 2 tónusosabb volt, mint a bejelentett, de én is tetszett!

Ne aggódj, aztán lemerült a dobozban lévő hangra. A festék meglehetősen erősen lemosódik. 3 nappal a festés után, amikor a fejemet mostam, a víz olyan sötét volt, mint a festék mosásakor (fotót festettem, és csak 3 nappal később) Előtte után, de minden további mosás után könnyebb lett. Jelenleg a víz tiszta. Én is hozzáadom a hónap során készített fotókat különböző világítással. Jól fogom remélni, hogy a szín elmosódott.

A hajam szárazabb lett a végén, ez természetes. Egy héttel a festés után elkezdtem maszkokat előállítani. (Ha érdekli a festett haj gondozása és a szín megtartása, akkor írja be a megjegyzéseket, biztosan ilyen hozzászólást fogok tenni).

Szóval egy szilárd 4-es festéket tettem, mert nincs benne semmi különleges.

Frissítve: 2011.03.23

A második festékcsomag megéri. 2 hónap elteltével a hajszín végül eltűnt, és szinte szőke lettem. A haj eddig még két festést tapasztalt. 1 közülük 2015. június végén, a második pedig 2016. március 20-án történt. Ennek eredményei az alábbi képen láthatóak. mosott szín utólagos festés 2015. június Legfrissebb festés 2016. március. A fotó hajában (mosott szín) és utána. Kár nélkül vágtam le a hajam, mert nemcsak a hosszúságot, hanem a sűrűséget akarom. Most nőnek!

További vélemények a hajápolási termékekről:

Elixir hajra állandó DELIGHT

Kapous hajfolyadék

A legjobb szerves sampon

Regeneráló tojás sampon

PROTEIN hajmaszk

Maszk az intenzív haj hidratálásához

Hajszín:

Hajfesték Garnier Color naturals

És finomabb muffin receptek itt

!Frissítve: 2011.03.03. Könnyen kezelhető és szelíd festék (700 szín)! Ideális azoknak, akik vissza akarnak térni a színükhöz

Minden lány kísérletezett a hajával. Legyen hajvágás, perm vagy színezés. Ez a felülvizsgálat csak olyan lányok számára hasznos lesz, akik állandóan meg akarják változtatni magukat.

A hajam hullámos, vékony, porózus szerkezetű, az egyenes állapotban lévő hosszúság a lapocka alatt van. 2015 februárjában egy ombra-festést készítettem a kabinban. Színezés a szalon hajhosszában De a tavasz végére minden szörnyűnek tűnt. A tenyésztés nem túl szép, és a szín sárgára mosott, ami napfényben látható. Előtt a diploma. Olyan festéket kerestem, amely nem sérti meg a már meglehetősen száraz és meglehetősen törékeny hajaimat. A "Globus" üzletben krémfestékekkel és színező habokkal került sor. Tehát a választásom a Schwarzkopf Perfect Mousse Hair Dye (Ár

200R). Egy 700-as (sötét szőke) árnyalatot választottam, amely szerintem a leginkább hasonlít a természetes hajszínhöz.

Régi csomagolás Új csomagolás A doboz tartalma

Nem fogok részletesen beszélni a festés folyamatáról. Mindent szigorúan az utasítások szerint tettem. Mousse segítette az anyát

És így, a festék nagyon könnyen keveredik, FŐBB, AMI NEM CSAK A JAR! Csak többször kell megfordulnia. A habot jól alkalmazzák és jó illatú, de gyorsan kiszárad a hajon ((Ha vastag, akkor festéket alkalmazunk, ha elválasztja a hajszálakat a horogsorok között. Igen, és 1 csomag voltam a teljes hosszúságra. Ez azt jelenti, hogy 10 perc múlva a mousse-t alkalmazták, és 15-20 perccel azután, hogy a hajon lévő festék összesen 30-35 perc volt, és semmi sem csípett és nem égett, de meg kell értened, hogy minden embernek különböző fejbőre van!

Öblítés és ápolás a festés után

Az expozíciós idő végén a hajat kis mennyiségű vízzel habozzuk, és alaposan öblítsük, amíg a víz tiszta lesz.

Amikor leöblítettem a festéket (a víz nem lenne teljesen átlátszó, mint a gyártó állítása szerint), megijedtem. Soha nem festettem hajat a gyökereken, csak 2-szer voltam ombrán. A krémben meglehetősen lenyűgöző hajszál volt. Korábban, amikor mostam a hajam, volt egy kis köteg. Festéskor a haj mindig többet esik ki, mint a szokásos mosásnál, mert kémiai hatása van.

Bármilyen festék hátrányosan befolyásolja a haj állapotát. Még akkor is, ha másképp mondaná, a haja szárazabbá és törékenyebbé válik a színezéskor a mérlegek megjelenése miatt.

Miután mosott a festék a hajból, használjon egy maszkot, amely a dobozhoz van csatolva. És itt egy nagyon fontos pont! Ne hagyja figyelmen kívül a maszkot. Ez teszi a hajat sima és fényes, mivel összetevői hozzájárulnak a mérleg bezárásához. NE HASZNÁLJON ÖSSZES KÉRDÉSEKRE! A táska pontosan a szükséges mennyiségű termék. Tartson egy kicsit hosszabb ideig. 15 percig ültem vele.

A szín 2 tónusosabb volt, mint a bejelentett, de én is tetszett!

Ne aggódj, aztán lemerült a dobozban lévő hangra. A festék meglehetősen erősen lemosódik. 3 nappal a festés után, amikor a fejemet mostam, a víz olyan sötét volt, mint a festék mosásakor (fotót festettem, és csak 3 nappal később) Előtte után, de minden további mosás után könnyebb lett. Jelenleg a víz tiszta. Én is hozzáadom a hónap során készített fotókat különböző világítással. Jól fogom remélni, hogy a szín elmosódott.

A hajam szárazabb lett a végén, ez természetes. Egy héttel a festés után elkezdtem maszkokat előállítani. (Ha érdekli a festett haj gondozása és a szín megtartása, akkor írja be a megjegyzéseket, biztosan ilyen hozzászólást fogok tenni).

Szóval egy szilárd 4-es festéket tettem, mert nincs benne semmi különleges.

Frissítve: 2011.03.23

A második festékcsomag megéri. 2 hónap elteltével a hajszín végül eltűnt, és szinte szőke lettem. A haj eddig még két festést tapasztalt. 1 közülük 2015. június végén, a második pedig 2016. március 20-án történt. Ennek eredményei az alábbi képen láthatóak. mosott szín utólagos festés 2015. június Legfrissebb festés 2016. március. A fotó hajában (mosott szín) és utána. Kár nélkül vágtam le a hajam, mert nemcsak a hosszúságot, hanem a sűrűséget akarom. Most nőnek!

További vélemények a hajápolási termékekről:

Elixir hajra állandó DELIGHT

Kapous hajfolyadék

A legjobb szerves sampon

Regeneráló tojás sampon

PROTEIN hajmaszk

Maszk az intenzív haj hidratálásához

Hajszín:

Hajfesték Garnier Color naturals

És finomabb muffin receptek itt

http://hajr.ru/y/kraska-dlja-volos-perfekt-muss-palitra-cvetov.html

Tökéletes hab

HASZNÁLJA INTENSIÁLIS HAJT, GLOSSY GLOSS

100% -os tartósság, 0% ammónia és 30% -kal több fényesség *

Szeretné festeni a hajainkat anélkül, hogy extra erőfeszítést igényelne?

Próbálja ki a legegyszerűbb módot! Válasszon egyet a Perfect Mousse-árnyalatok közül, és élvezze az egyszerű és egyenletes alkalmazást az egér gazdag textúrájának köszönhetően.

A Perfect Mousse lehetővé teszi a festés csodálatos eredményét és 30% -kal intenzívebb, tartósabb fényt. *

A Perfect Mousse segítségével a tökéletes szín elérése hihetetlenül egyszerű!

http://www.schwarzkopf.ru/ru/brands/haircolor/perfect-mousse.html

A legjobb - Schwarzkopf Perfect Mousse

A legtöbb nő általában változik. Szeretném a bútorokat helyben rendezni, teljesen frissíteni a szekrényt. Vagy legalább változtassa meg a hajszínét. Itt kell ezt felelősségteljesen megközelíteni. Egy szép árnyék kiválasztása érdekében ne felejtsük el, hogy nem minden hajfesték termék ártalmatlan. Ezért a legjobb festék a szaküzletekben, ahol több mint egy évtizede értékesítenek termékeket a kozmetikai termékek piacán. Ezenkívül győződjön meg arról, hogy a készítmény nem tartalmaz káros összetevőket. Ez a két paraméter megfelel a Schwarzkopf mousse hajfestéknek.

Festék jellemzői

A Schwarzkopf termékeket jó minőségű, jól tájékozott emberek hozzák létre. Beleértve ezt a festékhaj habot. Megérdemelten nemcsak a fogyasztók körében érdemlően foglalja el az első pozíciót. A fodrász szalonok, elit szépségszalonok szakemberei nagyra értékelik. Amit elvárunk és reméljük, hogy hajfestéket használunk. Selymes, színintenzitás, szürkés haj szemrevételezése. Egy ilyen eszköz létezik. cég Schwarzkopf A Henkel kifejlesztett egy egyedülálló, szinte páratlan terméket tartalmazó mousse festéket, amely nem tartalmaz ammóniát. Ezek az alapok nem ok nélkül tartalmazzák a legjobb professzionális hajfestékek minősítését.

Mi van a csomagban

A márka termékei nemcsak kiváló minőségűek, hanem ergonomikus csomagolással is rendelkeznek. 1991-ben a Schwarzkopf tervezői díjat kaptak „A termékcsomagolás fejlesztésében végzett innovációkért”.

A "Schwarzkopf perfect mousse" doboz a következőket tartalmazza:

 1. Részletes utasítások a hajfestéshez.
 2. Eldobható kesztyűk.
 3. Színező.
 4. A fejlesztő ammónia nélkül.
 5. A dugattyú.
 6. Hajápoló balzsam a festés után.

struktúra

A mousse nem tartalmaz ammóniát, így a szín nem tart, amíg szeretnénk. De a haj egészséges marad és nem sérült. A festés után természetes táplálékot (orchidea kivonatot és szójafehérjét) tartalmazó tápláló balzsam rögzíti az hab hatását és ragyog.

A Schwarzkopf tökéletes mousse további két előnye a kellemes és finom illata, valamint gazdasága. A csomagolás elég közepes hosszúságú haj festésére.

Tekintettel arra, hogy a termék nem tartalmaz ammóniát, gyakrabban használható, mint a hasonló termékek.

gyártó

A 19. század végén, nevezetesen 1898-ban Hans Schwarzkopf (Hans Schwarzkopf) gyógyszertárban parfümöket értékesített. A dolgok jól mentek, de egy huszonnégy éves férfi valami újat akart. Meglehetősen véletlenül kiderült, hogy Angliában értékesítették a fej mosására szolgáló száraz porzsákokat. Természetesen, bár abban az időben egy meglehetősen drága öröm volt, a nők pontosan ezt az eszközt kezdték át. Végül is, a szappan után a hajon volt egy támadás, és a száraz por használata után a hajat nagyon jól mossuk.

A Schwarzkopf jó vegyész volt, ezért gyorsan kiszáradt egy száraz sampon formula. 1903-ban szabadalmaztatta találmányát. A csomagban lévő fekete fej samponok jelképévé vált (németül Schwarzkopf - „fekete fej”). Azóta kezdte meg a márka történetét, amely több mint száz éve.

Schwarzkopf a múlt század nyolcvanas éveiben elutasította az aeroszolok gyártását, amely magában foglalja a Föld ózonrétegének integritását befolyásoló eszközt is.

1995-ben a Schwarzkopfot a Henkel vállalat vette át. Ekkor a "Schwarzkopf A Henkel székhelye: Hamburg (Németország). A termékek közé tartozik a hajápoló termékek, az arcbőr, a száj, a hajformázás és a színezés.

sorozat

A gyártók bővítették termékpalettájukat. A boltok polcain megjelent az egér tisztítószer (1000, 1100, 1200).

A hajfestékek:

 • profi. Általában szalonokban használják. Például Schwarzkopf termékek a Schwarzkopf Professional IGORA sorozatból. A professzionális hajápoló kozmetikumokról itt olvashat.
 • rendes. A haját otthon festheti. Ezek közé tartozik a Schwarzkopf Perfect Mousse.

Ez a festék alkalmas azoknak, akik szeretik a természetes színeket és árnyalatokat. Válasszon könnyedén kedvenc színeit egy igen széles körben. A legnépszerűbb barna árnyalatok. A festés után a haj gyönyörű fényt kap. Sima és selymesek lesznek. Az árnyalatokat három irányban mutatják be: fekete, szőke és szőke. Tudja meg, mi teszi különbözõvé a hajfesték krémet a többi terméktől.

paletta

A hajfesték színpaletta igen változatos. Fekete, gesztenye és szőke. A hajra és az életkorra összpontosít.

A gyártó nagyobb figyelmet szentelt a gesztenye árnyalatoknak (a fekete gesztenyéből az aranyig).

 • Fekete (200)
 • Fekete gesztenye (300)
 • Vörös gesztenye (388)
 • Fekete ribizli (419)
 • Csokoládé gesztenye (465)
 • Közepes gesztenye (500)
 • Redwood (586)
 • Könnyű gesztenye (600)
 • Arany gesztenye (665)
 • Mogyoró (668)
 • Világosbarna (700)
 • Mandula (750)
 • Közepes szőke (800)
 • Arany Szőke (950)

A hideg gesztenye színek különleges helyet foglalnak el: fagyos mokka (536) és jég cappuccino (616).

A haj megvilágítására a cég mousse-t is kínál: puha (1000), közepes (1100), intenzív (1200).

A végső árnyék még mindig a természetes színtől függ.

Színezés otthon

A Schwarzkopf tökéletes mousse a hajfestéshez nemcsak a fodrászatban, hanem otthon is használható. Nagyon könnyű és meglehetősen egyenletesen esik, nem csepeg a ruhákra, és nem hagyja el a foltokat. Szinte olyan, mint egy formázó hab. A kívánt hatás eléréséhez először olvassa el az utasításokat és tesztelje az allergiás reakciót. Még akkor is, ha az összetétel és nincs ammónia, ez még mindig festék-mousse vegyi anyag. Ezután kezdje el a festést a következő sorrendben:

 • keverjük össze az összetevőket. Forgassa a festéket mousse-ra egy dugattyú segítségével. A lombikot többször fordítsa a dugattyúval. A rázás nem aktív;
 • fésülje haját;
 • kenje meg a bőrt a fejbőrrel érintkezve a vazelinnel;
 • viseljen kesztyűt;
 • elkezd festeni a fej elejétől a haj gyökereitől, fokozatosan a végeik felé haladva;
 • csinálj mindent szépen, lassan;
 • tartsa a festéket időben az utasításoknak megfelelően;
 • alaposan öblítse le a haját;
 • alkalmazzon balzsamot.

Szükséges szigorúan követni az utasításokat, és megfelelően csatlakoztatni kell az alkatrészeket.

Tippek a színek kiválasztásához

A festék mousse nagyon könnyen használható. Ugyanakkor ugyanakkor van néhány árnyalat a használat során:

 1. A boltban gondosan tanulmányozza a palettát. Figyelembe véve a natív haja színét, válassza ki a legmegfelelőbb árnyalatot. Tudjon meg többet a Paletta hajszínpalettáról itt.
 2. Ha a haj sötét, akkor nem lesz képes jelentősen megváltoztatni a színt a világos árnyalatokra. Lehetőség van a tisztítószer előkezelésére ugyanabból a sorozatból.
 3. A természetes színárnyalat eléréséhez a Schwarzkopf Perfect Mousse-t legfeljebb két színtől eltérőnek kell tennie.
 4. Nem lehet választani, megállítani azt, ami könnyebb.
 5. A csomag hátoldalán van egy paletta. Azt kell választania.

Ez az árnyalatokra vonatkozik. A nők azonban színváltozatokban is különböznek:

 • tavaszi nő Mézes bőrszín. Ideális hajszín: barna, sötétvörös, arany szőke;
 • nő ősszel. Őszibarack bőr. Auburn árnyalatai, gesztenye szín;
 • nő nyári. Olajbőr. Talán elefántcsont. A méz és az arany színárnyalatok, valamint a csokoládé színe jól illeszkedik erre a színtípusra;
 • nő téli Világos bőr. Javasoljuk, hogy az ezüst szőke vagy mélyfekete árnyalatán maradjon.

Ha drasztikusan meg akarja változtatni a színt, akkor tegye a hajfényesebbet, majd először alkalmazza az egér fényesítőt.

A festett haj gondozása

Nem számít, mennyire jó minőségű a festék, de a festés rendszeressége kb. Fél és fél óra között törékeny hajhoz és szárazsághoz vezethet. A festett haj rendszeresen gondoskodik az egészséges megjelenésükről és szépségükről:

 1. A festés után maradó lúgok semlegesítéséhez szükséges a haj balzsam-kondicionálóval történő feldolgozása. Tudja meg, hogyan különbözik a haj kondicionáló a cikktől.
 2. A fejet legfeljebb 2-3 naponta egyszer le kell mosni. Jobb meleg víz, nem meleg.
 3. A mély hajápolás kívánatos maszkok használata. A szaküzletek széles választékával rendelkeznek minden ízléshez és költségvetéshez.
 4. Jól bevált maszkok természetes termékekből. Itt van az egyikük. Készítsen olívaolaj, méz, citromlé és pálinka keverékét (egy evőkanálban), adjunk hozzá egy sárgát. Vigye fel a keveréket a hajára, tegye egy műanyag kupakra, csomagolja és sétáljon legalább egy órán keresztül. Öblítsük le. Ismerje meg az anyag egyéb hidratáló hajmaszkjait is.
 5. Fésülje a haját egy speciális fésűvel, gyenge széles fogakkal.

Jobb, ha nem használjunk stylereket, vasalókat.

videó

megállapítások

Minden nő gyönyörű akar lenni minden korban. A haj egy dísz. Különösen, ha egészséges, fényes, és a szín hangsúlyozza tulajdonosuk egyéniségét. A kozmetikai piacon sokféle hajfesték található. A vásárlás előtt azonban győződjön meg arról, hogy a gyártó megbízható. A Schwarzkopf hajfesték mousse jól működik a szakemberek körében is. Ammónia nélkül, és palettáján húsz árnyalat van. Az öblítő balzsam természetes összetevőket tartalmaz. A haj fényes, selymes festése után.

Csak azért, hogy megkapjuk a kívánt színt, szigorúan be kell tartania a mellékelt utasításokat.

http://okosmetike.online/volosy/kraski/kraska-dlya-volos-muss-shvartskopf-palitra.html

Schwarzkopf Perfect Mousse hajszínhab mousse professzionális színpaletta

A modern világban nagyon egyszerű, hogy egy lány fiatal, fényes és szép maradjon. Már sokan nem mennek a szalonba, de otthon próbálnak festeni, különösen azért, mert a modern eszközökkel nagyon egyszerű ezt megtenni, és az eredmény ugyanaz, mint a professzionális szalonokban. Ez a hatás azonban csak bevált márkákkal érhető el. Például, festék hab, Schwarzkopf tökéletes hab.

méltóság

Ezt a habot könnyű alkalmazni. Egy speciális tartályban keverni kell a fejlesztőt és a színezőanyagot. A szivattyú segítségével a keverék habsá válik. Tedd fel a kesztyűt és terjessze a tömeget az egész hosszra. Ellenőrizze a megfelelő időt és mossa le meleg vízzel. Ezután orchidea kivonattal és fehérjével kondicionálót alkalmazunk, amely erősíti a fürtöket és lágyítja őket.

Ha ezt a festéket használod, a hajod nem válik szalmává, nem hagyja el a szürke hajat, ellentétben az olcsó márkákkal. A vastag és hosszú szálakon egy csomag elég. Az ammónia nélküli festék stabilabb, esetenként allergiát okoz. Amikor a testre ér, nem hagy jeleket.

Láttad, hogy a vörös szőnyegen hollywoodi csillagok fényes és tanulékony fürtök? A stylistok azonban gyakran használják a Schwarzkopf eszközeit. Tehát, ha ugyanazt a hatást akarja, próbálja meg a Perfect Mousse-t (az alábbi színpaletta jelenik meg).

hiányosságokat

 1. Használat közben ügyeljen arra, hogy kövesse az utasításokat.
 2. A palackot, amelyben festék van, nem lehet rázni.
 3. A szín sötétebb lehet, mint a csomagoláson.

Bármilyen hajra alkalmas, mert a készítmény nem tartalmaz ammóniát.

Négyféle lány van - nyár, ősz, tél és tavasz. A Schwarzkopf Professional palettán bármilyen típusú hangot találhat.

Hogyan válasszunk egy árnyalatot?

 1. Színtípus Nyár. A nyári színekkel rendelkező lányok Oroszországban a legnépszerűbbek. Az arcszín rózsaszín, vagy olíva színárnyalatú. Nem kell sötét színűre festeni és erős kontrasztot teremteni a frizura és a tisztességes bőr között. Meg kell választania a színt: Frosty mocha. Sötét szőke. Mandula. Közepes barna és közepes szőke.
 2. Őszi színtípus. Az őszi lányok bőre mindig meleg és lágy tónusú, gyakran szeplőkkel, vagy világos barnító hatással. Az őszi színek több mogyoró, vöröses, barna és arany, réz, sötét gesztenye árnyalatúak.
 3. Téli színtípus. Ezeknek a lányoknak a bőrszíne hideg, kék árnyalattal és átlátszó szerkezettel. Tehát illeszkedő hangok: fekete, fekete ribizli, fekete gesztenye, fagyos mokka és hideg eszpresszó.
 4. A tavaszi szín típus nagyon lédús, meleg és kellemes a télhez képest. Búzafestékek. Például mandula, mogyoró, gesztenye, világosbarna.

A Schwarzkopf többféle tisztítót is kínál: lágy, közepes és intenzív. Lágy, a festés előtt egy kis könnyítéshez szükséges. Közepes, mélyebb tisztázást ad, az ilyen tisztítószer sötétből fényre festhető. És intenzív, ő a legerősebb.

Színpaletta

A fejlesztők figyelmet fordítottak a gesztenye árnyalatokra. De vannak hideg és karamell és csokoládé árnyalatok is. Annak érdekében, hogy minden lány választhassa kedvenc hangját.

A Schwarzkopf Perfect Mousse színpaletta 20 árnyalata az alábbi képen látható:

Mit tartalmaz a csomag?

 • 35 ml látható emulzió.
 • Színező gél 35 ml.
 • Rehabilitációs kondicionáló 22 ​​ml.
 • Habosító szivattyú.
 • Utasításokat.
 • Kesztyűt.

A Schwarzkopf átlagos ára 320 és 370 rubel között van.

Vélemények

Svetlana, 37 éves, Barnaul

Yana, 24, Cseljabinszk

Rettenetesen szeretem ezt a festéket, örülök, használom a közepes szőke színt, ami ragyog.

 1. A festéket célszerű alkalmazni.
 2. Hosszú hajom van, és volt egy csomag.
 3. Az első két hétben nem mosható le.
 4. A balzsamnak köszönhetően táplálja és hidratálja.

Csak egy mínusz az ár. De az eredmény megéri.

Agata, 19, Voskresensk

Katya, 21, Arzamas

Diana, 43, Magnitogorsk

http://pro-cosmetic.net/volosy/kraska/schwarzkopf-perfect-mousse.html

Tökéletes hab

HASZNÁLJA INTENSIÁLIS HAJT, GLOSSY GLOSS

100% -os tartósság, 0% ammónia és 30% -kal több fényesség *

Szeretné festeni a hajainkat anélkül, hogy extra erőfeszítést igényelne?

Próbálja ki a legegyszerűbb módot! Válasszon egyet a Perfect Mousse-árnyalatok közül, és élvezze az egyszerű és egyenletes alkalmazást az egér gazdag textúrájának köszönhetően.

A Perfect Mousse lehetővé teszi a festés csodálatos eredményét és 30% -kal intenzívebb, tartósabb fényt. *

A Perfect Mousse segítségével a tökéletes szín elérése hihetetlenül egyszerű!

http://www.perfectmousse.ru/

Hajszín színpaletta Schwarzkopf Perfect Mousse

Schwarzkopf Perfect Mousse Palette
Egyszerű és egyenletesen alkalmazható a hajra. Az egér minden egyes hajat egy stabil, gazdag és ragyogó eredményre takar. A szürke hajra megbízhatóan fest.

A Schwarzkopf egyáltalán nem igényel bevezetést: a cég termékeit a hajfestéshez világszerte számos professzionális fodrász használja. Légy ihletett és ízletes árnyalatok!

Ultralight Perfect Mousse festék hab. Az innovatív formula és a funkcionális kialakítás tandemben mindent jól mutat a hajad számára.

Egyszerű és egyenletesen alkalmazható a hajra. Az egér minden egyes hajat egy stabil, gazdag és ragyogó eredményre takar. A szürke hajra megbízhatóan fest.

Schwarzkopf Perfect Mousse színpaletta: számok és fényképek

A Perfect Mousse palettán ma 23 színárnyalat van. Tartalmaz: 14 barna és sötét színárnyalat, 3 hideg gesztenye és 6 szőke. Ebből a tartományból kiválaszthatja az árnyékot, a leginkább elfogult ízlést.

Barna és sötét árnyalatok

 • 800 Közepes szőke
 • 750 Almond
 • 700 Sötét Szőke
 • 668 Mogyoró
 • 665 arany gesztenye
 • 600 Könnyű gesztenye
 • 586 Mahagóni
 • 500 Közepes gesztenye
 • 465 Csokoládé gesztenye
 • 419 Fekete ribizli
 • 388 Gesztenye vörös
 • 365 Sötét csokoládé
 • 300 fekete gesztenye
 • 200 Fekete

Hűvös gesztenyefesték

 • 616 Jég cappuccino
 • 536 Frosty Mocha
 • 400 hideg eszpresszó

Blondeau

 • 1200 Ultra Blond
 • 1000 Pearl Blonde
 • 950 Arany Szőke
 • 940 Sand Blonde
 • 910 Ash Szőke
 • 900 Sunny Blond

Mondja el nekünk a hajfestékkel kapcsolatos tapasztalatait

Adja hozzá az eredményeit a festék segítségével. A közzététel enyhe késéssel történhet (ez a mérséklésnek köszönhető).

  Még nincsenek vélemények. Lehet, hogy az első.
http://kraska-palitra.ru/schwarzkopf/perfect-mousse.html