logo

Paint mousse Schwarzkopf - paletta, utasítás

Paint mousse Schwarzkopf - paletta, utasítás

A házi hajfesték festéke a Schwarzkopf márkanév alatt már régóta újdonság a tömegpiacon. Ez a termék hosszú ideig megtalálható szinte minden kozmetikai osztályban, és ára alacsonyabb, mint a L'Oreal versenytárs analógja. De ezek a versengő habok különböznek a színezés tartósságában, és a Schwarkopf mousse előnye, mert képlete ammóniát tartalmaz, ami azt jelenti, hogy a festék nagy ellenállással rendelkezik.

Az ammónia jelenléte a festékben ma sok vitát okoz, és már biztos lehet benne mondani, hogy az úgynevezett „nem-amiacos” színezékek károsítják a hajat, mint az ammónia termékei. Ha többet szeretne megtudni a hajfestékek ammónia értékéről, olvassa el a Wella ammóniamentes festékanyagot.

A hajat öntőformák formájában festő termékek sok rajongót találtak, és nyilvánvalóan ez a formátum hosszú ideig marad a kozmetikai piacon. Ez történik ma a PERFECT MOUSSE festékkel, továbbra is igény van, és a gyártó időről időre megváltoztatja a palettán lévő színeket, eltávolítja a népszerűtlen, rosszul értékesítő színeket és divatos aktuálisakat.

Az utolsó frissítést a Schwarzopf mousse palettán két "Caramel" árnyalatú kollekció képviseli barnák számára - 757 "gyömbéres sütemény" és 850 "Krémes keksz". A színezés során mindkét árnyalat enyhén tisztázza az eredeti bázist 1,5-2 tónussal.

Ami a PERFECT MOUSSE palettáját illeti, egy szuperfényesítő terméket (1200-as szám), 4 szőkét (900-as, 910-es, 940-es, 950-es és 1000-es számot) tartalmaz, a többi árnyalat pedig a világosbarna eredeti színtől a sötét gesztenyéhez. A mai árnyalatok gyűjteményében nincs olyan festék, amely messze van a természetes hajszíntől, ami népszerű volt a bordó vagy a vörös előtt. A Red már a 388-as árnyalatban képviselteti magát gesztenye-vörösben.

Paint mousse Schwarzkopf - színárnyalat:

Schwarzkopf 850 festékhab, szín "krémes keksz"

Schwarzkopf 800 festékhab, szín "közepes szőke"

Schwarzkopf 757 festékhab, szín "mézeskalács"

Schwarzkopf 750 festékhab, szín "Almond"

Schwarzkopf 700 festékhab, szín "sötét szőke"

Schwarzkopf 668 festékhab, szín "mogyoró"

Schwarzkopf 616 festékhab, szín "Ice cappuccino"

Schwarzkopf 600 festékhab, szín "Könnyű gesztenye"

Schwarzkopf 536 festékhab, szín "Frosty Mocha"

Schwarzkopf 500 festékhab, "Medium chestnut" színben

Schwarzkopf 400 festékhab, szín "hideg espresso"

Schwarzkopf 465 festékhab, szín "Csokoládé gesztenye"

Schwarzkopf 388 festék hab, szín "vörös és gesztenye"

Schwarzkopf 365 festék hab, szín "sötét csokoládé"

Schwarzkopf 300 festékhab, szín "fekete gesztenye"

Schwarzkopf 200 festékhab, szín "fekete"

Schwarzkopf 1200 festékhab, szín "Ultra Blond"

Schwarzkopf 1000 festékhab, szín "Pearl blond"

Schwarzkopf 950 festékhab, szín "arany szőke"

Schwarzkopf 940 festékhab, szín "homokos szőke"

Schwarzkopf 910 festékhab, szín "Ash Blonde"

Schwarzkopf 900 festékmousse, színes "Sunny Blond"

http://hair-trends.ru/palitry-krasok-mass-market/kraska-muss-shvarckopf-palitra/

Festék habot hajra. A színpaletta és a legjobb választás?

A Paint-mousse meglehetősen új lehetőség számunkra, mert viszonylag nemrégiben megjelent, így nem volt időm, hogy elegendő tiszteletet szerezzen tőlünk, mert közöttünk valóban attól tartok, hogy új dolgokat próbálunk kipróbálni és előnyben részesítjük a bevált lehetőségeket. Azonban hiába, és remélhetőleg ez a cikk után örökre megváltoztatod a véleményedet az ilyen típusú festékekről, és részletesen le tudjuk részletesen leírni az ilyen típusú festmények hátrányait és előnyeit. Csak azt tudjuk mondani, hogy a különböző szalonok váltottak erre a festményre, úgyhogy a következő alkalommal, amikor fodrászra vagy stílusra lépsz, megkérdezheted a mestertől, hogy milyen típusú festéket ad többet, és miért.

Javasoljuk, hogy olvassa el a következőket: Keratin hajkiegyenesítő előnyök és hátrányok

A festék-hab használatának fő előnyei.

Ennek a festéknek az elsődleges előnye, hogy könnyen kezelhető, mindent kifejezve. Soha nem volt könnyebb a festéket alkalmazni: már nem kell semmit mérni és keverni. Mindössze annyit kell tennie, hogy kinyomja a szükséges mennyiségű habot a kezedre, és az ujjaival (természetesen először a kesztyűre tegye) a hajat a szőrzetre osztja, vagy egy kicsi fogakkal. Valójában a festék - mousse - szinte ugyanaz, ismerős számunkra a nők, a hajformázó hab. Itt mindent ugyanaz - a könnyű szerkezet és az alkalmazás egyszerűsége. Ezenkívül az ilyen festék egyáltalán nem terjed, és nem folt mindent körül, mivel a közönséges festék megtörténhet, véletlenül a ruhába ütve, és azonnal elronthatja azt. Tehát, ahogy láthatjuk, ez a festék nemcsak alkalmas, hanem otthoni festésre is ajánlott.

Ez a festék már régóta jóváhagyásra került a szakemberek körében. Azonban nemcsak az ilyen festék alkalmazásának kényelme, hanem alapfunkciói, mint például a festék, és ami a legfontosabb, a biztonság és a hipoallergén hatás, ami az összetételéhez és a takarékos tulajdonságokhoz kapcsolódik, nevezetesen:

 • Ezeknek a festékeknek a nagy része ammóniamentes, így óvatosan befolyásolják a hajat anélkül, hogy károsítanák, és legtöbbjük kellemes illatú.
 • Az ilyen festékek is megtakarítanak abban az értelemben, hogy a hajszerkezetet ugyanolyan módon hagyják el, mint a festés előtt, így nem unalmas, hogy hatalmas mennyiségeket költenek a haj helyreállítására, drága balzsamokat és maszkot vásárolva, mint a normál festés, és különösen a hajfényezés..
 • Az ilyen eszközt sokszor tesztelték a hipoallergiára, azonban még mindig szükség van arra, hogy teszteljék a festék hatását, ami egy kis festéket okoz a könyök kanyarban egy nap alatt. Ha ez idő alatt sem viszketés, sem irritáció nem jelenik meg, akkor divatos a festék merész alkalmazása.
 • Azt is érdemes megemlíteni, hogy az ilyen festékek a lehető legegyszerűbbek az alkalmazás és az előkészítés során, mivel a terv az, hogy az összes összetevőt már a megfelelő mennyiségben mérik, így az egységesség eléréséhez csak a két összetevőt kell összekeverni. De mi, divatos, ha ilyen festékkel bátran festjük meg magad, anélkül, hogy attól tartanánk, hogy egy része nem lesz színtelen, mert lényegében ugyanaz, mint ha a haját samponnal mosod.
 • Ennek a festéknek az előnye szintén gondoskodó összetevő, ezért gyakran a festék habokat nemcsak a szín megváltoztatására, hanem a téli vagy betegség utáni frissítésre is ajánljuk, mert a habbal az egér alkalmazása után teljesen megváltozik a megjelenése, szépvé válik és jól karbantartott. A festék azonban nem fog jól kezelni a szürke hajjal, ezért csak akkor szabad használni, ha még mindig nincs sok szürke haj.
 • Ennek a festéknek a nagy igénye annak is köszönhető, hogy egy üveg elegendő ahhoz, hogy meglehetősen nagy mennyiségű hajfestéket festessen, ezért nem kell két festékcsomagot vásárolni, hogy fedezze az összes haját, ami ezt a festéket meglehetősen gazdaságos megoldásnak teszi.
 • A festék semmilyen problémát nem távolít el a bőrtől vagy a szövetektől a velük való érintkezéskor, azonban szükség lesz a folt azonnal eltávolítására.

A hajfesték-festék-mousse hátrányai.

 • Mint minden új fejlesztésnek, egy ilyen termék árai is meglehetősen magasak, így a festékhab mindezen csodálatos tulajdonságait teljes mértékben meg kell fizetni, amit mindenki nem engedhet meg magának. Ezen túlmenően ez a festék egy kicsit kevésbé ellenálló, mint a közönséges festék, ezért a színt gyakrabban kell frissíteni, másfél és két hónap között.
 • Ráadásul egészen a közelmúltig meglehetősen problematikus volt, hogy egy világosító festéket nyerjünk, így ez a festék nagyrészt barnáknak készült, akik hangot találtak, vagy csak meg akarták újítani a természetes színüket, de most már nem jelentenek drasztikus változásokat az eszközök megjelenésében. elég. A közelmúltban azonban a híres Schwarzkopf cég három színárnyalatú fényesítő termékcsaládot bocsátott ki, így most már a választás bővült, bár a színpaletta még mindig meglehetősen szűkös.

Javasoljuk, hogy olvassa el: Fésű a haj egyengetéséért Avon véleménye

A hajfestékhez használt festékmousse gyártói.

Ma a fő gyártók:

 • L'oreal Sublime mousse (12 chwarzkopf Perfect Mousse-ból (17 árnyalat);
 • Wella Wellaton (15 árnyalat);
 • Palett festék hab (12 árnyalat).

Csak akkor kell előnyben részesítenie a márkát, amivel jobban bízol, ha már meg kellett festenie a haját. Biztosíthatunk Önöket azonban arról, hogy minden gyártó már vége. Mint csak bizonyított, így biztonságosan megadhatja az egyiket.

Ajánlott olvasni: brazil hajkiegyenesítő brazil robbantás

A festékhab alkalmazásának módja.

Itt, ahogy mondtuk, minden olyan egyszerű, mint lehetséges, kezdjük:

 • Viseljen védőkesztyűt;
 • Keverje össze két folyadékot, és rázza meg az üveget, és fordítsa egyszerre. Mousse kész.
 • Most alkalmazza a habot a gyökerekből a haj hossza mentén. A mousse-t egyszerűen csak a templomok és a fej hátsó részén alkalmazzák, így önmagában nem lesz nehéz megtenni. A habot egyenletesen és egyszerűen alkalmazzák. Amint elhelyezte a teljes hosszát, csak masszírozza a haját, mintha sampont használna.
 • Harminc percig várunk, mossa le a haját, és gondosan megtervezett restauráló kondicionálót helyezünk rájuk.
 • Kész, most élvezheti az új csodálatos hajszínünket!
http://beautimy.ru/kraska-muss-dlya-volos-vybiraem-luchshij-variant/

A legjobb hajfesték

Luxus csillogás, kellemes érzés a haj színezésében, szépségében és egészségében, természetes, gazdag árnyalatok - mindez Schwarzkopf Perfect Mousse. A festékpalettát húsz színben, köztük a gesztenye, a szőke, a fekete és a különböző intenzitású háromféle tisztítótípust mutatják be, amelyek lehetővé teszik, hogy az egyik alkalmazás jelentősen (legfeljebb három tónus) változtassa meg az eredeti színt.

A szójafehérjéknek és a festékkel gazdagított orchidea-kivonatnak köszönhetően a fürtök ugyanolyan lágyságot biztosítanak és példátlan ragyogást és egészséges ragyogást szereznek. Egy varázslatos hatás a hajra gondoskodó balzsam.

A Schwarzkopf Perfect Mousse kétségtelen előnyei a kellemes illata, kényelmes felszerelése, költséghatékonysága. És a festék és a balzsam több mint elég ahhoz, hogy bármilyen, még a legszebb hajat is festessen. Ezenkívül a Perfect Mousse-t véletlenül érintkezés esetén nagyon könnyen le lehet mosni a bőrtől. Az egyetlen dolog, ami kissé bonyolítja a festék használatát - a mousse gyorsan szárad, ragasztva a szálakat.

Annak a ténynek köszönhetően, hogy a termék nem tartalmaz ammóniát, a szín nagyon hosszú, nem fokozatosan kiszárad. Ez egyrészt a hiányosságoknak tulajdonítható, másrészt a visszanyert gyökerek nem láthatók. De a Schwarzkopf Perfect Mousse kis hátrányai ellenére a visszajelzések nagyrészt nagyon pozitívak.

http://luchshaya-kraska-dlya-volos.ru/palette/shvarckopf-perfekt-muss-palitra-ottenkov.html

Schwarzkopf Perfect Mousse hajszínhab mousse professzionális színpaletta

A modern világban nagyon egyszerű, hogy egy lány fiatal, fényes és szép maradjon. Már sokan nem mennek a szalonba, de otthon próbálnak festeni, különösen azért, mert a modern eszközökkel nagyon egyszerű ezt megtenni, és az eredmény ugyanaz, mint a professzionális szalonokban. Ez a hatás azonban csak bevált márkákkal érhető el. Például, festék hab, Schwarzkopf tökéletes hab.

méltóság

Ezt a habot könnyű alkalmazni. Egy speciális tartályban keverni kell a fejlesztőt és a színezőanyagot. A szivattyú segítségével a keverék habsá válik. Tedd fel a kesztyűt és terjessze a tömeget az egész hosszra. Ellenőrizze a megfelelő időt és mossa le meleg vízzel. Ezután orchidea kivonattal és fehérjével kondicionálót alkalmazunk, amely erősíti a fürtöket és lágyítja őket.

Ha ezt a festéket használod, a hajod nem válik szalmává, nem hagyja el a szürke hajat, ellentétben az olcsó márkákkal. A vastag és hosszú szálakon egy csomag elég. Az ammónia nélküli festék stabilabb, esetenként allergiát okoz. Amikor a testre ér, nem hagy jeleket.

Láttad, hogy a vörös szőnyegen hollywoodi csillagok fényes és tanulékony fürtök? A stylistok azonban gyakran használják a Schwarzkopf eszközeit. Tehát, ha ugyanazt a hatást akarja, próbálja meg a Perfect Mousse-t (az alábbi színpaletta jelenik meg).

hiányosságokat

 1. Használat közben ügyeljen arra, hogy kövesse az utasításokat.
 2. A palackot, amelyben festék van, nem lehet rázni.
 3. A szín sötétebb lehet, mint a csomagoláson.

Bármilyen hajra alkalmas, mert a készítmény nem tartalmaz ammóniát.

Négyféle lány van - nyár, ősz, tél és tavasz. A Schwarzkopf Professional palettán bármilyen típusú hangot találhat.

Hogyan válasszunk egy árnyalatot?

 1. Színtípus Nyár. A nyári színekkel rendelkező lányok Oroszországban a legnépszerűbbek. Az arcszín rózsaszín, vagy olíva színárnyalatú. Nem kell sötét színűre festeni és erős kontrasztot teremteni a frizura és a tisztességes bőr között. Meg kell választania a színt: Frosty mocha. Sötét szőke. Mandula. Közepes barna és közepes szőke.
 2. Őszi színtípus. Az őszi lányok bőre mindig meleg és lágy tónusú, gyakran szeplőkkel, vagy világos barnító hatással. Az őszi színek több mogyoró, vöröses, barna és arany, réz, sötét gesztenye árnyalatúak.
 3. Téli színtípus. Ezeknek a lányoknak a bőrszíne hideg, kék árnyalattal és átlátszó szerkezettel. Tehát illeszkedő hangok: fekete, fekete ribizli, fekete gesztenye, fagyos mokka és hideg eszpresszó.
 4. A tavaszi szín típus nagyon lédús, meleg és kellemes a télhez képest. Búzafestékek. Például mandula, mogyoró, gesztenye, világosbarna.

A Schwarzkopf többféle tisztítót is kínál: lágy, közepes és intenzív. Lágy, a festés előtt egy kis könnyítéshez szükséges. Közepes, mélyebb tisztázást ad, az ilyen tisztítószer sötétből fényre festhető. És intenzív, ő a legerősebb.

Színpaletta

A fejlesztők figyelmet fordítottak a gesztenye árnyalatokra. De vannak hideg és karamell és csokoládé árnyalatok is. Annak érdekében, hogy minden lány választhassa kedvenc hangját.

A Schwarzkopf Perfect Mousse színpaletta 20 árnyalata az alábbi képen látható:

Mit tartalmaz a csomag?

 • 35 ml látható emulzió.
 • Színező gél 35 ml.
 • Rehabilitációs kondicionáló 22 ​​ml.
 • Habosító szivattyú.
 • Utasításokat.
 • Kesztyűt.

A Schwarzkopf átlagos ára 320 és 370 rubel között van.

Vélemények

Svetlana, 37 éves, Barnaul

Yana, 24, Cseljabinszk

Rettenetesen szeretem ezt a festéket, örülök, használom a közepes szőke színt, ami ragyog.

 1. A festéket célszerű alkalmazni.
 2. Hosszú hajom van, és volt egy csomag.
 3. Az első két hétben nem mosható le.
 4. A balzsamnak köszönhetően táplálja és hidratálja.

Csak egy mínusz az ár. De az eredmény megéri.

Agata, 19, Voskresensk

Katya, 21, Arzamas

Diana, 43, Magnitogorsk

http://pro-cosmetic.net/volosy/kraska/schwarzkopf-perfect-mousse.html

TOP-5 habok a hajfestékhez, a mousse előnyei a festék előtt

A haj egészsége és a maximális szín a főbb szempontok a fürtök hangjának korrekciójához. A hajfesték mousse a termékkategóriába tartozik. Nem tartalmaz ammóniát és garantálja az akció lágyságát, de ez tükröződik az eredmény tartósságában. Ha nehezen választhatja a színárnyalatot, attól tart, hogy kísérleteket és radikális változásokat hajthat végre a hajszínben - kezdje a habokat.

Mi az

A haj színezésére szolgáló hab egy egyszerű módja a fürtök hangjának beállításának, miközben nem törik össze a szerkezetüket. Az innováció összetétele mentes az ammóniától és hasonló agresszív komponensektől, és a gyengéd habos konzisztencia egyenletesen és finoman oszlik el a szálak teljes hosszában.

A kép frissítéséhez nem kell szépségszalonba menni, vagy fodrászattal foglalkozni. Hajfestés mousse-val mindenki számára elérhető, csak 25-30 percet és egy kis erőfeszítést igényel.

Figyelem! Mousse - biztonságos színezőanyagokra utal. Gyakran használhatja őket, és a haj romlásának kockázata minimális.

Előnyök és hátrányok

A színező habhoz való hozzáállás meglehetősen ellentmondásos. Egyrészt a termék egyszerű, biztonságos és gyors átalakításokat biztosít, másrészt az eredmény nem változik a fürtökön, amennyire csak szeretnénk. Részletesebben meg fogjuk érteni az alapok előnyeit és hátrányait.

A színező mousse előnyei:

 • biztonság, enyhe expozíció az ammónia és a hidrogén-peroxid hiánya miatt;
 • tisztességes táplálkozási és gondoskodó összetevők ellátása a készítményben;
 • könnyű használat;
 • kényelmesen alkalmazható, habos konzisztencia nem terjed;
 • a termék nem okoz égést, kényelmetlenséget;
 • nem kellemetlen szag;
 • a színkorrekció meglehetősen gyakran, megfelelő gondossággal elvégezhető, nem vezet a hajszál romlásához;
 • az ömledék lehetővé teszi a színekkel való kísérletezést, hogy a figyelmet a modulációkra összpontosítsák;
 • A festést önállóan, különleges készségek nélkül és kívülállók segítsége nélkül végzik;
 • tetszik a felhasználóknak és az átalakulás sebességének. Csak fél óra múlva kap egy új árnyalatot;
 • Az első haja festésére alkalmas.

Ellentétben a festéshez használt hab mousse előnyeinek kézzelfogható listájával, vegye figyelembe a folyamat negatív aspektusait:

 • nagyon instabil eredmény, fontos, hogy időben frissítsük az árnyalatot, különben egy hónap nem hagy nyomot róla;
 • a termék nem képes radikális változásokra, legfeljebb 2–3 tónusra;
 • gyenge színpaletta, nem világos, excentrikus árnyalatok.

A mousse festésének egyszerűsége és biztonsága ennek az újdonságnak a „fad” -ja, ugyanakkor ne feledje, hogy a hatás ideiglenes és rendszeres korrekcióra van szükség.

Hogy megfeleljen

A mousse hab egy sokoldalú kozmetikai termék. Ilyen célokra bármilyen hajra használható:

 • a fürtök természetes színének beállításához, hogy a kép kiemelkedő és egyedi legyen;
 • a fürtök színének telítettségének helyreállítása, napsütötte;
 • a tisztázás lényeges változása után tonikként;
 • új kép kiválasztásához. A legmegfelelőbbet a különböző árnyalatokkal rendelkező szerszámok használják. Ha az új hang nem harmonikusan néz ki, akkor egyáltalán nem működik, nem nehéz megszabadulni tőle, csak gyakrabban mossa le a fejét;
 • az első szürke hajra festeni.

Fontos! A sikeres habzás különleges feltétele a helyes választás. Az eredeti és a kiválasztott szín közötti több mint 2 szint közötti különbség elfogadhatatlan.

Böngésszen a népszerű márkák között

A rendszeres festés ammónia színezékekkel a haj szalmaszokkává válik, így száraz és törékeny. Miután megvizsgálta, hogy a nők mit akarnak a festésről, a kozmetikai cégek egyre inkább nem agresszív festékeket, köztük habokat termelnek.

A legnépszerűbb habfestékek közé tartoznak az olyan márkák termékei, mint a Schwarzkopf, Loreal Paris, Wella, Palette. A híres mousse kis áttekintése segít abban, hogy könnyedén meghozza a megfelelő választást.

Schwarzkopf Perfect Mousse

A Schwarzkopf Perfect Mousse népszerű festékhab. A márka szakértők az ügyfeleknek egységes és gazdag színt, könnyű használatot és gyors eredményeket ígérnek. A termék kiemelése a színes szálak káprázatos ragyogása.

Kompakt csomagolás egy applikátorral lehetővé teszi a szerszám pontos és egyenletes alkalmazását. A készletben a mousse gondoskodó maszk. Győződjön meg róla, hogy a festés eredményét rögzíti.

Általában a festési eljárás nem sok időt vesz igénybe, ezért ajánlott a színezőanyagot a fürtökön tartani 25-30 percig.

A habot száraz és nem mosott hajra alkalmazzuk. Az eljárás után használjon kozmetikumokat színes fürtökhöz.

A Schwarzkopf Perfect Mousse ára 370–400 rubel között változik.

A Schwarzkopf Perfect Mousse palettát 22 változatban mutatjuk be, köztük 6 gyönyörű szőke.

Fontos! A fénytónusokat a külső expozíció leginkább érinti, ezért nagyobb figyelmet és gondosságot igényel. A szakértők erősen ajánlják a szőkeeket, különösen a forró szezonban, gyakran tápláló maszkot használnak. Ez meg fogja erősíteni a hajszál szerkezetét és fokozni fogja a védelmet a napsugárzó sugarak ellen.

Loreal Párizs Sublime Mousse

A Loreal Paris Sublime Mousse egy híres márka innovatív összetételű festékhabja. A könnyű habszerkezet egységes és kényelmes alkalmazást biztosít a fürtök számára. A készítmény kis mennyiségű ammóniát tartalmaz, ami biztosítja a gyógyszer tartósságát több mint egy hónapig.

A L'Oreal festék-mousse vásárlása körülbelül 300 rubelt fog fizetni. A készlethez tartozik egy speciális balzsam is, amely rögzíti a hatást, fokozza a szálak színét, fényét és selymességét.

Sublime Mousse paletta - ezek 20 természetes árnyalatú fürtök a gyönyörű szőketől az érzéki feketeig.

Ha örömmel fogadja az új hajszínt, a cég széles választékát kínálja az ellenálló színeknek, a Lorealnak, palettáik megtalálhatók a honlapunkon.

Wella wellaton

A Wella Wellaton rezisztens festékmousse olyan ajándék a nőknek, akik készek kísérletezni, meglepni és javítani a képüket. A gyógyszer innovatív formula biztosítja a festék mély behatolását a hajba.

A gyógyszer igazolt. Kedveli a felhasználókat és a festés folyamatát: a festék hab nem terjed, egyenletesen és finoman eloszlik a hosszon.

A festékkel és az oxidálószerrel együtt a gyártó 2 tasakot tartalmazó tasakot intenzív ragyogáshoz, egy pár kesztyűt és utasítást tett. Egy ilyen készlet akár 600 rubelt is fizet az ügyfélnek.

Fontos! A színező mousse használata előtt ügyeljen arra, hogy tesztelje az érzékenységet, mert a készítmény olyan összetevőket tartalmaz, amelyek irritációt és ritkán az ügyfél egészségének romlását okozhatják.

A Wella Wellaton mousse palettájában 20 természetes árnyalat van.

Igora

Az Igora márka a ragyogó új érintés mellett professzionális gondoskodást is biztosít az ügyfeleknek. Az Igora Expert Mousse eszköze - a felhasználó kreatív ötleteinek mestere, a fürtök egészségének sérelme nélkül.

Ennek a gyűjteménynek a sajátossága azt jelenti, hogy egymással összekeverhetők, exkluzív "koktélszínt" hozva létre. Az eredmény meglehetősen stabil, 8 mosás után elkezd mosni.

Figyelem! Az Expert Mousse-val mindössze 5 perc alatt frissítheti a régi fürtök színét. Ha a festést először végezzük, akkor az expozíciós időt 20 percre növeljük.

Az Igora hatékony festőhabja 650–700 rubelt fog fizetni.

Az Igora Expert Mousse kollekció 16 természetes színt tartalmaz.

SYOSS színező hab

A Brand SYOSS a rajongóit a színaktiváló mousse Color Activator gyűjteményével várja. Az egyedülálló nem-ammónia-formula gazdag hangot és káprázatos szőrszálakat ad. A gyógyszer a festékfestékek ártalmatlan festékként való felhasználására használható, a visszanyert gyökerek és a szürke hajok elfedésére.

Figyelem! A mousse sajátossága azonnali akciójában. Vele, hogy frissítse a színek mindössze 5 percet vesz igénybe.

A SYOSS Color Toning Mousse Activator színek nagyon gazdaságosak. A csomag hossza 3-6 eljáráshoz elegendő a haj hosszától függően. A költség mintegy 200 rubel.

Nem szükséges kesztyűt viselni festés közben. Ez ismét bizonyítja cselekvésének puhaságát.

A kényelem érdekében a Color Activator paletta 5 területre oszlik: szőke, vörös hajú lányok, hűvös gesztenyefestékek tulajdonosai, csokoládé és sötét fürtök árnyalatai számára.

A használat szabályai és jellemzői

A színárnyalatok alkalmazása során saját árnyalatok vannak. Tekintsük őket, hogy lenyűgöző hatást érjünk el, ne legyünk szomorúak a végeredmény miatt.

Az eljárás jellemzői:

 1. Nedvesítse meg a szálakat a festés előtt, de ne mossa le őket. Általában a termék könnyebben elosztható a hidratált hajra, és az árnyék végül világosabb lesz.
 2. Ne felejtse el tesztelni a test érzékenységét a festékkel.
 3. Annak érdekében, hogy a kiválasztott szőke színárnyalat tökéletes legyen, szükség lehet a természetes pigment elszíneződésére vagy színes hajra való mosásra.
 4. Próbálja meg egyenletesen elosztani az eszközt.
 5. A festés után tápláló, gondoskodó eszközökkel (balzsamok, maszkok) kiegészítsük az ápolást.
 6. A készítményt a szálakra áztassa annyira, mint amit a gyártó ajánl. Ha korábban megmossa, a kívánt eredmény nem lesz. Azonban a gyógyszer túladagolása is elfogadhatatlan.
 7. Az eljárás után használjon speciális kozmetikumokat a festett fürtökhöz (sampon, balzsam, kondicionáló).
 8. A fel nem használt habot nem lehet tárolni.
 9. A szerszámot gyorsan leöblítik, így készen áll a frissítésre néhány hét múlva.

Vegyük figyelembe, hogy minél hosszabb a haj, annál több előkészítésre lesz szükség. Ebben az esetben a megtakarítások befolyásolják az eredményt. Ezért, ha a hajvágás rövid és 2 vagy több csomagra van szükség a vállak alatti hosszúsághoz, tegyen egy üveg habot.

Hogyan festjük fel a hajat mousszával

A haj színének megváltoztatása egy speciális habszívóval talán a legegyszerűbb és legbiztonságosabb. Segítség nélkül és szakmai készségek nélkül töltheti el.

A műveletek algoritmusa:

 1. Gondosan olvassa el a gyártó utasításait.
 2. Viseljen kesztyűt, ha habot tartalmaz.
 3. Keverje össze a fejlesztőt, ha szükséges, rázza meg a palackot. Néhány vállalat kész kompozíciót, csak 1-3 alkalommal rázza meg.
 4. Az applikátort a szálakra terjesztjük. Lehet, hogy a hab egy részét a tenyerébe kell nyomni, és masszírozó mozdulatokkal ráhelyezni a hajra.
 5. Masszírozza a fejét egy ideig, mint a fej mosásakor, fésűvel fésülhet.
 6. 10–40 perc múlva öblítse le a terméket a hajból. Elég, hogy meleg vizet használjon.
 7. A legtöbb márka ápoló maszkkal rendelkezik. Alkalmazza azt az eljárás eredményének javításához.
 8. A szokásos módon helyezze el a fürtöket.

A hajfesték mousse a legjobb megoldás a gyors és biztonságos hajszínváltoztatáshoz. Ez az innováció lehetővé teszi a színek frissítését, szürke hajra festést, vagy próbát a kép megváltoztatására szorongás nélkül. Mindig bájos legyen, és a L'Oreal, Wella és Schwarzkopf szakemberek csapatai segítenek ebben!

Tudjon meg többet a haj világos árnyalatáról, akit megfelelnek:

http://expertpovolosam.com/procedury/okrashivanie/sredstva/muss-penka

Tökéletes hab

HASZNÁLJA INTENSIÁLIS HAJT, GLOSSY GLOSS

100% -os tartósság, 0% ammónia és 30% -kal több fényesség *

Szeretné festeni a hajainkat anélkül, hogy extra erőfeszítést igényelne?

Próbálja ki a legegyszerűbb módot! Válasszon egyet a Perfect Mousse-árnyalatok közül, és élvezze az egyszerű és egyenletes alkalmazást az egér gazdag textúrájának köszönhetően.

A Perfect Mousse lehetővé teszi a festés csodálatos eredményét és 30% -kal intenzívebb, tartósabb fényt. *

A Perfect Mousse segítségével a tökéletes szín elérése hihetetlenül egyszerű!

http://www.schwarzkopf.ru/ru/brands/haircolor/perfect-mousse.html

A legjobb - Schwarzkopf Perfect Mousse

A legtöbb nő általában változik. Szeretném a bútorokat helyben rendezni, teljesen frissíteni a szekrényt. Vagy legalább változtassa meg a hajszínét. Itt kell ezt felelősségteljesen megközelíteni. Egy szép árnyék kiválasztása érdekében ne felejtsük el, hogy nem minden hajfesték termék ártalmatlan. Ezért a legjobb festék a szaküzletekben, ahol több mint egy évtizede értékesítenek termékeket a kozmetikai termékek piacán. Ezenkívül győződjön meg arról, hogy a készítmény nem tartalmaz káros összetevőket. Ez a két paraméter megfelel a Schwarzkopf mousse hajfestéknek.

Festék jellemzői

A Schwarzkopf termékeket jó minőségű, jól tájékozott emberek hozzák létre. Beleértve ezt a festékhaj habot. Megérdemelten nemcsak a fogyasztók körében érdemlően foglalja el az első pozíciót. A fodrász szalonok, elit szépségszalonok szakemberei nagyra értékelik. Amit elvárunk és reméljük, hogy hajfestéket használunk. Selymes, színintenzitás, szürkés haj szemrevételezése. Egy ilyen eszköz létezik. cég Schwarzkopf A Henkel kifejlesztett egy egyedülálló, szinte páratlan terméket tartalmazó mousse festéket, amely nem tartalmaz ammóniát. Ezek az alapok nem ok nélkül tartalmazzák a legjobb professzionális hajfestékek minősítését.

Mi van a csomagban

A márka termékei nemcsak kiváló minőségűek, hanem ergonomikus csomagolással is rendelkeznek. 1991-ben a Schwarzkopf tervezői díjat kaptak „A termékcsomagolás fejlesztésében végzett innovációkért”.

A "Schwarzkopf perfect mousse" doboz a következőket tartalmazza:

 1. Részletes utasítások a hajfestéshez.
 2. Eldobható kesztyűk.
 3. Színező.
 4. A fejlesztő ammónia nélkül.
 5. A dugattyú.
 6. Hajápoló balzsam a festés után.

struktúra

A mousse nem tartalmaz ammóniát, így a szín nem tart, amíg szeretnénk. De a haj egészséges marad és nem sérült. A festés után természetes táplálékot (orchidea kivonatot és szójafehérjét) tartalmazó tápláló balzsam rögzíti az hab hatását és ragyog.

A Schwarzkopf tökéletes mousse további két előnye a kellemes és finom illata, valamint gazdasága. A csomagolás elég közepes hosszúságú haj festésére.

Tekintettel arra, hogy a termék nem tartalmaz ammóniát, gyakrabban használható, mint a hasonló termékek.

gyártó

A 19. század végén, nevezetesen 1898-ban Hans Schwarzkopf (Hans Schwarzkopf) gyógyszertárban parfümöket értékesített. A dolgok jól mentek, de egy huszonnégy éves férfi valami újat akart. Meglehetősen véletlenül kiderült, hogy Angliában értékesítették a fej mosására szolgáló száraz porzsákokat. Természetesen, bár abban az időben egy meglehetősen drága öröm volt, a nők pontosan ezt az eszközt kezdték át. Végül is, a szappan után a hajon volt egy támadás, és a száraz por használata után a hajat nagyon jól mossuk.

A Schwarzkopf jó vegyész volt, ezért gyorsan kiszáradt egy száraz sampon formula. 1903-ban szabadalmaztatta találmányát. A csomagban lévő fekete fej samponok jelképévé vált (németül Schwarzkopf - „fekete fej”). Azóta kezdte meg a márka történetét, amely több mint száz éve.

Schwarzkopf a múlt század nyolcvanas éveiben elutasította az aeroszolok gyártását, amely magában foglalja a Föld ózonrétegének integritását befolyásoló eszközt is.

1995-ben a Schwarzkopfot a Henkel vállalat vette át. Ekkor a "Schwarzkopf A Henkel székhelye: Hamburg (Németország). A termékek közé tartozik a hajápoló termékek, az arcbőr, a száj, a hajformázás és a színezés.

sorozat

A gyártók bővítették termékpalettájukat. A boltok polcain megjelent az egér tisztítószer (1000, 1100, 1200).

A hajfestékek:

 • profi. Általában szalonokban használják. Például Schwarzkopf termékek a Schwarzkopf Professional IGORA sorozatból. A professzionális hajápoló kozmetikumokról itt olvashat.
 • rendes. A haját otthon festheti. Ezek közé tartozik a Schwarzkopf Perfect Mousse.

Ez a festék alkalmas azoknak, akik szeretik a természetes színeket és árnyalatokat. Válasszon könnyedén kedvenc színeit egy igen széles körben. A legnépszerűbb barna árnyalatok. A festés után a haj gyönyörű fényt kap. Sima és selymesek lesznek. Az árnyalatokat három irányban mutatják be: fekete, szőke és szőke. Tudja meg, mi teszi különbözõvé a hajfesték krémet a többi terméktől.

paletta

A hajfesték színpaletta igen változatos. Fekete, gesztenye és szőke. A hajra és az életkorra összpontosít.

A gyártó nagyobb figyelmet szentelt a gesztenye árnyalatoknak (a fekete gesztenyéből az aranyig).

 • Fekete (200)
 • Fekete gesztenye (300)
 • Vörös gesztenye (388)
 • Fekete ribizli (419)
 • Csokoládé gesztenye (465)
 • Közepes gesztenye (500)
 • Redwood (586)
 • Könnyű gesztenye (600)
 • Arany gesztenye (665)
 • Mogyoró (668)
 • Világosbarna (700)
 • Mandula (750)
 • Közepes szőke (800)
 • Arany Szőke (950)

A hideg gesztenye színek különleges helyet foglalnak el: fagyos mokka (536) és jég cappuccino (616).

A haj megvilágítására a cég mousse-t is kínál: puha (1000), közepes (1100), intenzív (1200).

A végső árnyék még mindig a természetes színtől függ.

Színezés otthon

A Schwarzkopf tökéletes mousse a hajfestéshez nemcsak a fodrászatban, hanem otthon is használható. Nagyon könnyű és meglehetősen egyenletesen esik, nem csepeg a ruhákra, és nem hagyja el a foltokat. Szinte olyan, mint egy formázó hab. A kívánt hatás eléréséhez először olvassa el az utasításokat és tesztelje az allergiás reakciót. Még akkor is, ha az összetétel és nincs ammónia, ez még mindig festék-mousse vegyi anyag. Ezután kezdje el a festést a következő sorrendben:

 • keverjük össze az összetevőket. Forgassa a festéket mousse-ra egy dugattyú segítségével. A lombikot többször fordítsa a dugattyúval. A rázás nem aktív;
 • fésülje haját;
 • kenje meg a bőrt a fejbőrrel érintkezve a vazelinnel;
 • viseljen kesztyűt;
 • elkezd festeni a fej elejétől a haj gyökereitől, fokozatosan a végeik felé haladva;
 • csinálj mindent szépen, lassan;
 • tartsa a festéket időben az utasításoknak megfelelően;
 • alaposan öblítse le a haját;
 • alkalmazzon balzsamot.

Szükséges szigorúan követni az utasításokat, és megfelelően csatlakoztatni kell az alkatrészeket.

Tippek a színek kiválasztásához

A festék mousse nagyon könnyen használható. Ugyanakkor ugyanakkor van néhány árnyalat a használat során:

 1. A boltban gondosan tanulmányozza a palettát. Figyelembe véve a natív haja színét, válassza ki a legmegfelelőbb árnyalatot. Tudjon meg többet a Paletta hajszínpalettáról itt.
 2. Ha a haj sötét, akkor nem lesz képes jelentősen megváltoztatni a színt a világos árnyalatokra. Lehetőség van a tisztítószer előkezelésére ugyanabból a sorozatból.
 3. A természetes színárnyalat eléréséhez a Schwarzkopf Perfect Mousse-t legfeljebb két színtől eltérőnek kell tennie.
 4. Nem lehet választani, megállítani azt, ami könnyebb.
 5. A csomag hátoldalán van egy paletta. Azt kell választania.

Ez az árnyalatokra vonatkozik. A nők azonban színváltozatokban is különböznek:

 • tavaszi nő Mézes bőrszín. Ideális hajszín: barna, sötétvörös, arany szőke;
 • nő ősszel. Őszibarack bőr. Auburn árnyalatai, gesztenye szín;
 • nő nyári. Olajbőr. Talán elefántcsont. A méz és az arany színárnyalatok, valamint a csokoládé színe jól illeszkedik erre a színtípusra;
 • nő téli Világos bőr. Javasoljuk, hogy az ezüst szőke vagy mélyfekete árnyalatán maradjon.

Ha drasztikusan meg akarja változtatni a színt, akkor tegye a hajfényesebbet, majd először alkalmazza az egér fényesítőt.

A festett haj gondozása

Nem számít, mennyire jó minőségű a festék, de a festés rendszeressége kb. Fél és fél óra között törékeny hajhoz és szárazsághoz vezethet. A festett haj rendszeresen gondoskodik az egészséges megjelenésükről és szépségükről:

 1. A festés után maradó lúgok semlegesítéséhez szükséges a haj balzsam-kondicionálóval történő feldolgozása. Tudja meg, hogyan különbözik a haj kondicionáló a cikktől.
 2. A fejet legfeljebb 2-3 naponta egyszer le kell mosni. Jobb meleg víz, nem meleg.
 3. A mély hajápolás kívánatos maszkok használata. A szaküzletek széles választékával rendelkeznek minden ízléshez és költségvetéshez.
 4. Jól bevált maszkok természetes termékekből. Itt van az egyikük. Készítsen olívaolaj, méz, citromlé és pálinka keverékét (egy evőkanálban), adjunk hozzá egy sárgát. Vigye fel a keveréket a hajára, tegye egy műanyag kupakra, csomagolja és sétáljon legalább egy órán keresztül. Öblítsük le. Ismerje meg az anyag egyéb hidratáló hajmaszkjait is.
 5. Fésülje a haját egy speciális fésűvel, gyenge széles fogakkal.

Jobb, ha nem használjunk stylereket, vasalókat.

videó

megállapítások

Minden nő gyönyörű akar lenni minden korban. A haj egy dísz. Különösen, ha egészséges, fényes, és a szín hangsúlyozza tulajdonosuk egyéniségét. A kozmetikai piacon sokféle hajfesték található. A vásárlás előtt azonban győződjön meg arról, hogy a gyártó megbízható. A Schwarzkopf hajfesték mousse jól működik a szakemberek körében is. Ammónia nélkül, és palettáján húsz árnyalat van. Az öblítő balzsam természetes összetevőket tartalmaz. A haj fényes, selymes festése után.

Csak azért, hogy megkapjuk a kívánt színt, szigorúan be kell tartania a mellékelt utasításokat.

http://okosmetike.online/volosy/kraski/kraska-dlya-volos-muss-shvartskopf-palitra.html

Schwarzkopf Mousse - Paletta

A Schwarzkopf régóta vezető szerepet tölt be a hajfestékek piacán, többek között az utóbbi években népszerű termékként a habanyag formájában. A festékről a Schwarzkopf mousse, amelynek palettáját idén frissítették, lesz a cikkünk.

A cég jogosultsága 1898-ban kezdett keresni, amikor a gyógyszertár irányítása alatt állt
A Schwarzkopf lassan a legnagyobb hajápolási termékeket gyártó céggé alakult. Egyébként érdemes megjegyezni, hogy Hans Schwarzkopf volt az első tudós, aki a haj sampont bocsátotta ki. Ezt követően megalapította a hajápolási intézetet, amelyből a hajápolás és a kezelés területén dolgozó szakemberek végzettek. Az intézetben kutatóközpont volt. Ennek eredményeként 1933-ban a vállalat kifejlesztette a világ első alkálimentes hajmosását, majd az első kémiai permot.

Hamarosan a Schwarzkopf cég nemcsak a német belföldi piacon, hanem az egész világon is elnyerte pozícióját. A cég már a kezdetektől fogva bizalmat szerzett termékeinek kifogástalansága, megbízhatósága és minősége miatt.

A cég egyik legújabb találmánya a Schwarzkopf festék-mousse már elismert. Könnyen kezelhető, jól tartja, ellenáll, nem sérti a haj szerkezetét, és nem okoz irritációt a fejbőrben (allergia hiányában).

A Perfect Mousse egy habos szerkezetű, ami olyan egyszerűvé teszi a festést, mint a hajmosás. A festék összetétele nem tartalmazza az ammóniát és más összetevőket, amelyek hátrányosan befolyásolják a haj szerkezetét. Tökéletesen fest a szürke hajra, gyengéden hat a hajra, puha és fényes.

Festék alkalmazás.
A Schwarzkopf mousse nagyon könnyen alkalmazható. Először is össze kell keverni a komponenseket (az utasításokban feltüntetve), a kesztyűt festeni kell, és habot kell felvenni a kezére. Masszírozza a kapott keveréket a haj teljes hosszában, a gyökerektől kezdve. A habos szerkezetnek köszönhetően a színezés egységesebb lett. Még a problémás területek, mint a fej és a templomok is könnyen festhetők. A hab előnye, hogy nem terjed, ha alkalmazzák, és egyenletesen borítja a hajat. Az öregedés után öblítse le a hajat meleg vízben sampon nélkül (ez a festék nagyon könnyen lemosható), majd alkalmazza a professzionális balzsamot, amely a festékkészletben található.

A Perfect Mousse létrehozásakor innovatív formulát alkalmaztak a haj intenzív és élénk színeinek károsítása nélkül.

Schwarzkopf mousse - paletta:

A Schwarzkopf cég nagy mennyiségű festékhabot tartalmaz: természetes, ashy és mások. Ebben az évben három új terméket adtak hozzá a Schwarzkopf mousse paletta - mousse fényesítőhöz (1000, 1100, 1200), ami segít enyhén megvilágítani a hajat két-hat hangszínből.
paint mousse 1200 - Intenzív fényesítő
1100-as festék mousse árnyékoló - Közepes tisztítószer
1000-es festék mousse színárnyalat - lágy fényesítő

festék mousse árnyékolás 950 - Golden szőke
800 mousse festék hab

festék mousse árnyékoló 750 - Almond
festék mousse árnyékoló 700 - Sötét szőke

668 mousse árnyékolás - Mogyoró
festék mousse árnyékoló 665 - Arany gesztenye
festék mousse árnyékolás 607 - Bronz könnyű gesztenye
festék mousse shade 600 - Könnyű gesztenye

festék mousse árnyékolás 500 - Közepes gesztenye

festék mousse árnyékoló 465 - Csokoládé gesztenye
festék mousse árnyékoló 400 - Sötét gesztenye

festék-mousse árnyékoló 388 - vörös-gesztenye
festék mousse árnyékolás 300 - Fekete gesztenye

http://vashivolosi.ru/index.php/kraski/shvartskopf-muss-palitra.html

Festékpaletta Schwarzkopf hajhab

leírás

Minden színezőanyagot ammóniát és ammóniát nem tartalmazó festékeket tartalmazó termékekre osztunk. Bizonyították, hogy az utóbbiak gyakorlatilag ártalmatlanok. Finoman érintik a hajszerkezetet anélkül, hogy károsítanák vagy megrongálnák. Az ammónia másképp működik. A színezékek egyszerűen belépnek a szerkezetbe, eltolva a természetes árnyalatot.

Használati utasítás

A Schwarzkopf Perfect Mousse használata nagyon egyszerű. A dobozban van egy utasítás, amely segíteni fog azoknak, akik először festik a hajukat. A készletben kesztyű, tartály, maga a festék és egy fejlesztő. Itt van a dugattyú, amely a kompozíciót habzá alakítja, tápláló balzsam van. Ezzel a készlettel nem lehet félni a haj állapotától, és nyugodtan használhatja a kompozíciót.

homály

A schwarzkopf tökéletes mousse színpaletta változatos. Bármelyik nő választja, hogy mi illik hozzá. Azok számára, akik nem akarják drasztikusan megváltoztatni a haj színét, világosbarna árnyalatok fognak. Természetesnek tűnnek, miközben élénk fényt adnak a szálaknak.

A gesztenye színek világosabbá teszik a képet. Ez a szín mindig vonzza a figyelmet. A Schwarzkopf tökéletes mousse színpaletta több gesztenye árnyalatú.

A fekete csoport csak két hangot tartalmaz: természetes és fekete és gesztenye. Ez utóbbi szokatlan, de nem minden nő számára.

Néhány tipp

 • néha egy nő nem tud hosszú ideig megérinteni. Ha természetesnek szeretné nézni, akkor jobb, ha választani egy olyanat, amely különbözik a természetestől, és nem több, mint két tónus. A Schwarzkopf paletta segít elkerülni a sok árnyalatból adódó nehézségeket;

 • a fodrász segít kiválasztani a megfelelő színt;
 • Az eljárás megkezdése előtt szalvétákat kell készítenie. Az arcukról eltávolítják a festéknyomokat;

 • jobb, ha régi ruhákat használ, amelyeket nem bánsz festéssel;
 • a készítményt száraz hajra alkalmazzuk;

 • annak érdekében, hogy a foltokat a lehető leggyorsabban eltávolítsuk a bőrtől, a festés előtt ajánlott petróleumot alkalmazni;

 • nyomon kell követnie az időt. Nem kell hosszabb ideig tartani a keveréket a fejen;

 • jobb, ha nem keverjük össze a különböző árnyalatokat;
 • öblítés kell mosni a mosogató vagy a fürdő. Tehát nem tud bejutni a szemébe;

 • mielőtt az eljárás jobb lenne eltávolítani az összes ékszert.

Vélemények

A nők, akik megpróbálták Schwarzkopfot, sok előnnyel rendelkeznek. Sokan egyszer eljöttek erre a festékre. Sok előnye van. Az eszköz gazdaságos, ezért elegendő csak egy csomagot használni. A keveréket könnyű előkészíteni, és a habnak köszönhetően nagyon könnyen alkalmazható. Az anyag nem tartalmaz ammóniát, így jó illatú.

A schwarzkopf tökéletes mousse termék gyorsan és könnyen lemosható a bőrről. Még egy egyszerű szappanoldat is segít. Ugyanakkor a haj hosszú ideig szárad a hajon: az árnyék 6 hétig tart. A kellemetlen helyzetek elkerülése érdekében ajánlott az allergia tesztelése. Ha nem találja az egyéni intoleranciát, akkor biztonságosan használhatja a festéket.

http://beverli.ru/blog/kraski-dlja-volos/schwarzkopf-perfect-mousse-paitra/

Hajfesték tökéletes mousse színpaletta

Festék "Perfect Mousse": paletta

A „Perfect Mousse” festéket, amelynek palettáját egy tucat különböző szín képviseli, sok nő szerette a kompozícióban lévő ammóniahiány miatt, és annak lehetőségét, hogy ne féljen a pillanattól, amikor a festett haj elveszíti eredeti szépségét. Ez azért vált elérhetővé, mert a színezőanyag a tartósság harmadik szintjével rendelkezik, ami azt jelenti, hogy az eredmény megmarad a 28 samponozás során. Ahogy a valóság kimutatta, a termék nem mindig képes ellenállni a bejelentett paramétereknek olyan hosszú ideig, ezért a tökéletes színre 3-4 hétig kell összpontosítania, majd az eredeti árnyalat kevésbé lesz kifejező. Bár vannak olyan esetek, amikor a nők több hónapig viselték az ilyen festék változatlan hangját, mint a „Perfect Mousse”. Ez a kozmetikai termék meglehetősen kiterjedt a palettán, amelyről az alábbi kép látható.

A festék szigorú kép létrehozásához

A színezőanyag színtérképén sötét sötét színek találhatók. Például a 200-as szám (fekete) ugyanolyan nevű telített színt ad, amely mind a természetesen sötét nők, mind a tisztességes bőrű nők számára alkalmas (ha ilyen képet ad hozzá fényes rúzssal). Ez az árnyék kihasználhatja azokat a hölgyeket, akik már elég szürke hajjal rendelkeznek, és a saját hajszíne barna vagy sötétebb. A tápláló olajokkal ellátott maszknak köszönhetően a fürtök élénk és fényesek a festés után.

A végzetes szépségtől az édes lányig

Ha egy lánynak saját hollószínű haja van, és meg akarja enyhíteni egy ilyen végzetes megjelenését, akkor a Schwarzkopf paletta segít ebben. A "Perfect Mousse" 300-as számú, pontos és egyszerű alkalmazással (az innovatív applikátornak köszönhetően) lehetővé teszi, hogy ugyanolyan hajra vagy gesztenyére fekete gesztenye árnyékot kapjon. Az ilyen képeket gyakran kiegészítik a narancssárga színárnyalatokkal kapcsolatos megoldások, amelyek az expresszivitás és a fényesség megjelenését adják. Ez a kérdés a hajfesték is teljes egészében szürke hajú hölgyek, vissza őket a fiatalok és vonzó megjelenés.

Szőlő a hajban

Azoknak a nőknek, akik a 388-as árnyalatot szeretnék kipróbálni (gesztenye-piros), emlékeznünk kell arra, hogy a hajukban lévő szürke szálak nem lehetnek több mint 50% -uk, hogy az eredmény optimális legyen. Ez a festék „Perfect Mousse”, egy paletta, melynek fényképeit az alábbiakban mutatjuk be, a tisztességes szexhez illik a természetes barna (sötét vagy tisztességes) hajjal és fekete hajú hölgyekkel. De a 419-es festék a barnák égetésére már nem alkalmas, mivel a fürtök eredeti színeinek maximális sötétsége nem lehet erősebb, mint a sötét gesztenye. Ezzel az eszközzel festett (fél órás érlelés - a szokásos időtartam) a nők a vörös szőlő luxus árnyalatára számíthatnak, amelyek különösen jóak a hosszú, egyenes hajokon.

Csokoládé színű fürtök

Milyen lehetőségei vannak a női megjelenésű festék átalakításának "Perfect Mousse" -nak? Ennek a festéknek a színpalettája lehetővé teszi, hogy meleg csokoládé árnyalatokat kapjon a 465-ös és az 500-as számok használatakor. Előnyös, ha mindkét opciót a saját hajánál használhatja, világos, természetes vagy sötét gesztenye árnyékában, a szürke fürtök felével nem. A 465-ös szám természetes barna színű, míg az 500-as festék hidegebb és világosabb.

Érdemes megjegyezni, hogy a Schwarzkopf vállalat nemrégiben kifejlesztett egy új vonalat, a Perfect Mousse-t. A hideg gesztenye árnyalatok palettája (536., 400. és 616. sz.) A női frizurák természetes árnyalatainak változatos skálájának megváltoztatására használható. Például a "Espresso" hideg árnyéka (400-as szám) alkalmas mind a barna, mind a teljesen fekete hajra, jelentős szürke hajaival, csillogó fényt ad nekik. Hangsúlyozza mind a barna, mind a kék szem kifejeződését, lehetővé téve Önnek, hogy fenntartva maradjon, de luxus. A 616-os számot („Cappuccino”) csak természetesen tisztított hajokon (sötét szőke és gesztenye) használják, és tökéletesen kiegészíti a természetes sminket.

A tűzképek lehetősége korlátozott

Szinte bármilyen kép létrehozásához hasznos festék lesz a "Perfect Mousse". A vöröses árnyalatok palettáját az 586-os szám képviseli, amely lehetővé teszi, hogy a világos és sötétbarna hajhoz mahagóni hangokat kapjunk. Sajnos ez a sorozat nem teszi lehetővé az élénkvörös és vörös színeket (az enyhe kémiai összetétel ezt nem teszi lehetővé), azonban a tisztességes szex, ami kedves a hajának egészségére, finom gesztenye árnyalatokkal, világosbarna színnel játszhat.

Például a 600-as szám alacsony hangereje tökéletesen árnyékolja a zöld szemű tündérek szépségét, és nem kell sok erőfeszítést megtennie a színezés eredményének eléréséhez. Végül is, a "Schwarzkopf" ("Perfect Mousse") festék, melynek palettája több, mint a haj, könnyen alkalmazható mind a haj teljes hosszára, mind a visszanyert gyökerekre vagy az egyes szálakra. Ehhez egyszerűen csatlakoztassa az összes alkatrészt egy kényelmes applikátorba, párszor fordítsa el, tegye a kesztyűt, és nyomja meg a kész festék habot a tenyéren. Ezt követően a szerszámot felvisszük a hajra, amelyet még nem kell előre mosni, fél órán át öregíteni, és le kell mosni. Ezután a készletben található hidratáló maszk eloszlik a hajra - és a frizura kész.

Mennyi festékre van szüksége hosszú fürtökhöz?

A gyártó felhívja a figyelmet arra a tényre, hogy a váll alatti hajra két ilyen csomagolóanyagra van szükség, mint „Perfect Mousse”. Ennek az eszköznek a palettája a természetesen szőke nők számára lehetővé teszi, hogy gyönyörű karamelltónusokat kapjunk. Például a 750-es (mandula) finom árnyalat lehetővé teszi, hogy a kifejezetten világos barna, világos vagy sötétbarna haj fényűző arany fürtökké alakuljon, ami a szürke szemek és a visszafogott, semleges smink elegáns kiegészítője. A világos szőke természetes fürtök tulajdonosai a 950-es festékkel (világosbarna és arany) próbálhatják meg ragyogásukat és árnyalatukat, ami lehetővé teszi, hogy a lehető legkisebb költséggel nézzen ki. Végül is, a "Perfect Mousse" festék, melynek palettája elegendő színt tartalmaz, megfizethető áron van. De minősége csak nagyszerű.

Hogyan válhat a "hókirálynő"?

Mi más érdekes festék "Schwarzkopf" ("Perfect Mousse")? A közelmúltban bemutatott fényesítő tónusok palettája lehetővé teszi, hogy szőrszálakat szerezzen anélkül, hogy a haj haja lenne. Ehhez használhatja az 1000-es lágy tisztítószert, amely nem folyik, és a fürtök két árnyalatúvá válnak. Vagy válassza ki az 1200-as radikális gyógyszert (a természetes szín nem sötétebb, mint a világos gesztenye), ami akár hat tónussal is megkönnyíti a frizurát. Az 1100-as számú alkalmazással kapott átlag tisztázással egy nő fél óra múlva egy skandináv szépséggé válhat, míg a haja természetesen kissé szárazabb lesz, mint a festés előtt, de nem fogja elveszíteni vonzó megjelenését.

Hangsúlyozzuk a szerénységet és a vidámságot.

Vidám, barna hajú barna szemű nők találnak valamit a Perfect Mousse gyűjteményben. A dió árnyalatok palettája (például 668. sz.) Lehetővé teszi, hogy lágy, aranybarna fényt kapjon, ami természetesen hangsúlyozza az ilyen haj viselőjének láthatatlan természetes varázsát. Ezt a hangot természetes szőke (sötét) és barna hajra lehet használni. Ha egy nőnek nincs különösebb vágy, hogy kitűnjön, akkor a szőke fürtök természetes szépségét a 800-as festékkel lehet kiemelni, ami elrejti a szürke hajat, és az egészséges, gyönyörű fürtök diszkrét fénypontjaival vonzza a figyelmet. Ez a színárnyalat mind a világos, mind a világosbarna szemű hölgyeknek megfelel.

További beállítások a használatból

Milyen további előnyökkel jár a "Perfect Mousse" festék, amelynek palettáját az orosz nők már értékelik? A könnyű alkalmazás, a foltok és a hajra és a fejbőrre gyakorolt ​​negatív hatások mellett a nők kellemes szagot, valamint a terhesség alatt (a nőgyógyász engedélyével) használhatják ezt az eszközt. Sok lány szereti a festék meglehetősen gyors öblítését, ami lehetővé teszi, hogy majdnem minden hónapban megváltoztassa a képeket, míg az idősebb nők értékelik a szürke haj festését, minimális kockázattal a hajra, ami az évek során elveszíti erejét.

A Schwarzkopf Perfect Mousse hajfesték mousse népszerűségének oka

A Schwarzkopf Perfect Mousse hajhab festék használata a nők körében igen népszerű. Ez az alapok megfizethető árának, valamint a gazdag színpalettának köszönhető.

Lehetséges árnyalatok

A Schwarzkopf festékpalettája annyira gazdag, hogy szinte bármilyen hajszínre válogathat - kék és fekete árnyalatokat választhat.

A legkönnyebb Schwarzkopf Perfect Mousse festékek közül világosabb színezék áll rendelkezésre - a legkönnyebb a lehetséges lehetőségek közül, valamint a gyöngyszőke árnyéka.

A Schwarzkopf festék a természetes színeket kedvelőknek fog tetszeni, míg a különböző színtartományok közül választhat.

A Schwarzkopf Perfect Mousse világosbarna árnyalatai nagyon népszerűek - senki sem tudja megkülönböztetni őket a természetes hajszíntől, sőt, a festés után a szálak élénk ragyogást, simaságot és selymes textúrát szereznek.

Összesen öt lehetséges árnyalatú világosbarna: arany, közepes szőke, mandula, sötét szőke, mogyoró.

Mindegyikük frissnek és vonzónak tűnik, de jobb, ha nemcsak a csomag fotójára összpontosít, hanem a természetes hajszínére is, mert attól függően, különböző árnyalatok fognak kinézni.

Sok nő, különösen a szőke és a világosbarna hajú tulajdonosok a Schwarzkopf mousse Perfect barna színét választják.

Tökéletes a meleg színekkel rendelkező nők számára, és sok árnyalatának köszönhetően könnyen illeszkedik a természetes hajszínhez, hogy gyönyörű természetes árnyalat legyen.

A következő Schwarzkopf Perfect Mousse gesztenye árnyalatok palettája: arany, bronz, bronzfény, könnyű gesztenye, közepes gesztenye, csokoládé, sötét és piros.

Annak ellenére, hogy mindezek a színek gesztenye árnyalatai, nagyon különböznek egymástól, ezért a festék kiválasztásakor jobb, ha látjuk, hogyan néz ki a valódi emberekre, például a modellekre, hogy ne tévesszen meg a választással és a végeredmény helyes elképzelésével.

De, mint más esetekben, a végső árnyalat a természetes hajszíntől függ - ezt is figyelembe kell venni.

Tartalmaz palettát és sötét árnyalatokat: fekete és fekete és gesztenye. Ezek a leginkább alkalmasak a természetesen sötét hajú nők számára, mert fokozhatják az árnyék fényerejét, ragyogást és szép árnyalatot biztosítanak.

A festőanyagról

A Schwarzkopf Perfect Mousse festék fő előnye az ammónia hiánya, így a színezés óvatosabb és nem sérti a szálakat.

Ez különösen fontos, ha már sérült hajot szeretne festeni. Ezt a festéket gyakran otthoni használatra választják, mert nagyon kényelmes vele dolgozni - könnyen és egyenletesen rögzíti, nem hagyja el a szennyeződéseket, és a festés során a bőr festésének valószínűsége minimális.

Mousse Schwarzkopf - innovatív, modern eszköz, nem csak festék. A formázóhabhoz hasonló módon kerül alkalmazásra.

A termék használatakor a legfontosabb dolog a szükséges alkatrészek megfelelő kombinálása, de ez könnyen elvégezhető, ha valaha hajfestékkel foglalkozott.

Ezenkívül az eszköz mellékelt utasítás, amely részletesen leírja az előkészítés valamennyi szakaszát.

Az utasítások mellett további szükséges anyagokat is csatolunk a festékhez: kesztyűt, színezékkel ellátott csomagolást és egy fejlesztővel ellátott lombikot, egy kondicionálót az eljárás után, és egy speciális dugattyút, amely szükséges a festék habosításához és alkalmazásra alkalmassá teszi.

Magával a festékkel együtt a fogyasztók pozitív visszajelzése is összegyűjti a készletből a kondicionálót - szójabab és orchideák kivonatait tartalmazza, és minőségileg semlegesíti a festéknek a hajra gyakorolt ​​hatását, így a festés után egészségesek és selymesek maradnak.

Az ömlesztés előkészítése egyszerű: csak keverjük össze a fejlesztőt és a festéket (egy speciális edényben kell elkészíteni, a készletben szerepel).

Az összetevők összekeverése után egy dugattyút helyezünk a lombikba - ez szükséges ahhoz, hogy az anyag habosodjon és kényelmes legyen.

Az ajánlások is megerősítik ennek a terméknek a minőségét: először is gazdag színpalettával rendelkezik, másrészt ez a festék ellenállóbb, mint a többi nem ammónia termék, ami azt jelenti, hogy kevésbé lesz szükség a haj festésére, ami megőrzi egészségét és vonzó megjelenését..

A tartósság mellett a Schwarzkopf Perfect Mousse az expozíció intenzitásától is eltér: radikálisan átalakítja a színt, és minőségi szempontból fest a szürke szálakat, és csaknem olyan hosszú ideig tart rajtuk, mint a pigmenten.

Mivel a festék nem deformálja a hajszerkezetet, gyakrabban használható, mint hasonló eszközök.

Ezen túlmenően a szálak megjelenése nem változik a rosszabb eljárás után: nem tudod megégetni a haját ezzel a festékkel, nem hagy égési sérülést a fejbőrre.

A Schwarzkopf festék ára minden előnyével meglehetősen demokratikus - az eszköz minden fogyasztó rendelkezésére áll, mert a tömegpiac kategóriájába tartozik.

A festék ára minden régióban nem haladja meg a 300-400 rubelt.

A közönséges üzletekben a festék többet fog fizetni, így ha pénzt szeretne megtakarítani, akkor válassza ki azt speciális butikokban, ahol a termékek árrései hagyományosan alacsonyabbak, mint a szupermarketekben és a kiskereskedelmi üzletekben.

Hogyan kell használni a festéket?

Ahhoz, hogy a festék megfelelően működjön, jól feküdjön le a hajra és adja meg a kívánt árnyalatot, nagyon fontos, hogy helyesen használja.

Az ezen eszközön található negatív értékelések megerősítik, hogy a helyes alkalmazás nélkül az eredmény teljesen más lesz.

Természetesen az alkalmazás előtt olvassa el az utasításokat, ahol jelezzük, hogyan keverjük össze az összetevőket és hogyan alkalmazzuk azokat a szálakra.

Azt is javasoljuk, hogy teszteljék az allergiát, mert a Schwarzkopf festék, bár nem tartalmaz ammóniát és más agresszív összetevőket, még mindig vegyi anyag.

Az allergia teszteléséhez kis mennyiséget kell felvenni a kéz hátsó részén és hagyni 20-30 percig. Ha nem jelenik meg negatív reakció, akkor a festék használható.

Miután összekeverte a termék összetevőit, a dugattyúval ellátott lombikot többször meg kell fordítani, de nem lehet semmilyen módon rázni, mivel felrobbanhat, majd az összes festék elmosódhat.

A forrásoknak a szálakra való alkalmazása előtt gondosan fésülni kell. A festéket mindig a fej elejétől kell alkalmazni, a gyökerektől kezdve, és fokozatosan a hegyek felé haladva.

A terméket nem kell túl gyorsan alkalmazni, különben fennáll annak a veszélye, hogy nem festjük át óvatosan a szálakat, majd a szín egyenetlen lesz, és a frizura csúnya lesz.

Ellentétben sok más közönséges festékkel, a Schwarzkopf mousse-t elég gazdaságosan fogyasztják, így egy csomagnak elegendőnek kell lennie még hosszú hajra is.

Mivel a szerszám jól szivárog, sokkal kevesebbet igényel, mint a standard festék.

A termék térfogatának növelése érdekében alkalmazza a habot a hajra, majd enyhén masszírozza azt a helyet, ahol a festék található - így a termék térfogata nő, és könnyebb lesz a szálakon elosztani.

A Schwarzkopf Perfect mousse-vel együtt is dolgozhatunk, még egy nem szellőztetett területen is, mivel a festék nem tartalmaz ammóniát, nem bocsát ki erős szagot, és nem irritálja a légutakat.

Miután a kívánt ideig tartotta a terméket a haján, vízzel le kell mosni.

Többször öblítse ki a fürtöket, hogy a víz teljesen tiszta legyen, majd a termékhez mellékelt balzsamot használjon - ez a haj lágyabbá, selymesebbé és fényesebbé teszi, és sokkal könnyebben kezelhető a festés után.

Mint a festék maga is, a balzsamnak elég kellemes illata van, amely hosszú ideig tart a hajon.

Ha a szálak megsérülnek, majd festés után további redukálószereket is használhat, amelyek rövid időn belül segítenek a hajat rendbe hozni.

!Frissítve: 2011.03.03. Könnyen kezelhető és szelíd festék (700 szín)! Ideális azoknak, akik vissza akarnak térni a színükhöz

Minden lány kísérletezett a hajával. Legyen hajvágás, perm vagy színezés. Ez a felülvizsgálat csak olyan lányok számára hasznos lesz, akik állandóan meg akarják változtatni magukat.

A hajam hullámos, vékony, porózus szerkezetű, az egyenes állapotban lévő hosszúság a lapocka alatt van. 2015 februárjában egy ombra-festést készítettem a kabinban. Színezés a szalon hajhosszában De a tavasz végére minden szörnyűnek tűnt. A tenyésztés nem túl szép, és a szín sárgára mosott, ami napfényben látható. Előtt a diploma. Olyan festéket kerestem, amely nem sérti meg a már meglehetősen száraz és meglehetősen törékeny hajaimat. A "Globus" üzletben krémfestékekkel és színező habokkal került sor. Tehát a választásom a Schwarzkopf Perfect Mousse Hair Dye (Ár

200R). Egy 700-as (sötét szőke) árnyalatot választottam, amely szerintem a leginkább hasonlít a természetes hajszínhöz.

Régi csomagolás Új csomagolás A doboz tartalma

Nem fogok részletesen beszélni a festés folyamatáról. Mindent szigorúan az utasítások szerint tettem. Mousse segítette az anyát

És így, a festék nagyon könnyen keveredik, FŐBB, AMI NEM CSAK A JAR! Csak többször kell megfordulnia. A habot jól alkalmazzák és jó illatú, de gyorsan kiszárad a hajon ((Ha vastag, akkor festéket alkalmazunk, ha elválasztja a hajszálakat a horogsorok között. Igen, és 1 csomag voltam a teljes hosszúságra. Ez azt jelenti, hogy 10 perc múlva a mousse-t alkalmazták, és 15-20 perccel azután, hogy a hajon lévő festék összesen 30-35 perc volt, és semmi sem csípett és nem égett, de meg kell értened, hogy minden embernek különböző fejbőre van!

Öblítés és ápolás a festés után

Az expozíciós idő végén a hajat kis mennyiségű vízzel habozzuk, és alaposan öblítsük, amíg a víz tiszta lesz.

Amikor leöblítettem a festéket (a víz nem lenne teljesen átlátszó, mint a gyártó állítása szerint), megijedtem. Soha nem festettem hajat a gyökereken, csak 2-szer voltam ombrán. A krémben meglehetősen lenyűgöző hajszál volt. Korábban, amikor mostam a hajam, volt egy kis köteg. Festéskor a haj mindig többet esik ki, mint a szokásos mosásnál, mert kémiai hatása van.

Bármilyen festék hátrányosan befolyásolja a haj állapotát. Még akkor is, ha másképp mondaná, a haja szárazabbá és törékenyebbé válik a színezéskor a mérlegek megjelenése miatt.

Miután mosott a festék a hajból, használjon egy maszkot, amely a dobozhoz van csatolva. És itt egy nagyon fontos pont! Ne hagyja figyelmen kívül a maszkot. Ez teszi a hajat sima és fényes, mivel összetevői hozzájárulnak a mérleg bezárásához. NE HASZNÁLJON ÖSSZES KÉRDÉSEKRE! A táska pontosan a szükséges mennyiségű termék. Tartson egy kicsit hosszabb ideig. 15 percig ültem vele.

A szín 2 tónusosabb volt, mint a bejelentett, de én is tetszett!

Ne aggódj, aztán lemerült a dobozban lévő hangra. A festék meglehetősen erősen lemosódik. 3 nappal a festés után, amikor a fejemet mostam, a víz olyan sötét volt, mint a festék mosásakor (fotót festettem, és csak 3 nappal később) Előtte után, de minden további mosás után könnyebb lett. Jelenleg a víz tiszta. Én is hozzáadom a hónap során készített fotókat különböző világítással. Jól fogom remélni, hogy a szín elmosódott.

A hajam szárazabb lett a végén, ez természetes. Egy héttel a festés után elkezdtem maszkokat előállítani. (Ha érdekli a festett haj gondozása és a szín megtartása, akkor írja be a megjegyzéseket, biztosan ilyen hozzászólást fogok tenni).

Szóval egy szilárd 4-es festéket tettem, mert nincs benne semmi különleges.

Frissítve: 2011.03.23

A második festékcsomag megéri. 2 hónap elteltével a hajszín végül eltűnt, és szinte szőke lettem. A haj eddig még két festést tapasztalt. 1 közülük 2015. június végén, a második pedig 2016. március 20-án történt. Ennek eredményei az alábbi képen láthatóak. mosott szín utólagos festés 2015. június Legfrissebb festés 2016. március. A fotó hajában (mosott szín) és utána. Kár nélkül vágtam le a hajam, mert nemcsak a hosszúságot, hanem a sűrűséget akarom. Most nőnek!

További vélemények a hajápolási termékekről:

Elixir hajra állandó DELIGHT

Kapous hajfolyadék

A legjobb szerves sampon

Regeneráló tojás sampon

PROTEIN hajmaszk

Maszk az intenzív haj hidratálásához

Hajszín:

Hajfesték Garnier Color naturals

És finomabb muffin receptek itt

!Frissítve: 2011.03.03. Könnyen kezelhető és szelíd festék (700 szín)! Ideális azoknak, akik vissza akarnak térni a színükhöz

Minden lány kísérletezett a hajával. Legyen hajvágás, perm vagy színezés. Ez a felülvizsgálat csak olyan lányok számára hasznos lesz, akik állandóan meg akarják változtatni magukat.

A hajam hullámos, vékony, porózus szerkezetű, az egyenes állapotban lévő hosszúság a lapocka alatt van. 2015 februárjában egy ombra-festést készítettem a kabinban. Színezés a szalon hajhosszában De a tavasz végére minden szörnyűnek tűnt. A tenyésztés nem túl szép, és a szín sárgára mosott, ami napfényben látható. Előtt a diploma. Olyan festéket kerestem, amely nem sérti meg a már meglehetősen száraz és meglehetősen törékeny hajaimat. A "Globus" üzletben krémfestékekkel és színező habokkal került sor. Tehát a választásom a Schwarzkopf Perfect Mousse Hair Dye (Ár

200R). Egy 700-as (sötét szőke) árnyalatot választottam, amely szerintem a leginkább hasonlít a természetes hajszínhöz.

Régi csomagolás Új csomagolás A doboz tartalma

Nem fogok részletesen beszélni a festés folyamatáról. Mindent szigorúan az utasítások szerint tettem. Mousse segítette az anyát

És így, a festék nagyon könnyen keveredik, FŐBB, AMI NEM CSAK A JAR! Csak többször kell megfordulnia. A habot jól alkalmazzák és jó illatú, de gyorsan kiszárad a hajon ((Ha vastag, akkor festéket alkalmazunk, ha elválasztja a hajszálakat a horogsorok között. Igen, és 1 csomag voltam a teljes hosszúságra. Ez azt jelenti, hogy 10 perc múlva a mousse-t alkalmazták, és 15-20 perccel azután, hogy a hajon lévő festék összesen 30-35 perc volt, és semmi sem csípett és nem égett, de meg kell értened, hogy minden embernek különböző fejbőre van!

Öblítés és ápolás a festés után

Az expozíciós idő végén a hajat kis mennyiségű vízzel habozzuk, és alaposan öblítsük, amíg a víz tiszta lesz.

Amikor leöblítettem a festéket (a víz nem lenne teljesen átlátszó, mint a gyártó állítása szerint), megijedtem. Soha nem festettem hajat a gyökereken, csak 2-szer voltam ombrán. A krémben meglehetősen lenyűgöző hajszál volt. Korábban, amikor mostam a hajam, volt egy kis köteg. Festéskor a haj mindig többet esik ki, mint a szokásos mosásnál, mert kémiai hatása van.

Bármilyen festék hátrányosan befolyásolja a haj állapotát. Még akkor is, ha másképp mondaná, a haja szárazabbá és törékenyebbé válik a színezéskor a mérlegek megjelenése miatt.

Miután mosott a festék a hajból, használjon egy maszkot, amely a dobozhoz van csatolva. És itt egy nagyon fontos pont! Ne hagyja figyelmen kívül a maszkot. Ez teszi a hajat sima és fényes, mivel összetevői hozzájárulnak a mérleg bezárásához. NE HASZNÁLJON ÖSSZES KÉRDÉSEKRE! A táska pontosan a szükséges mennyiségű termék. Tartson egy kicsit hosszabb ideig. 15 percig ültem vele.

A szín 2 tónusosabb volt, mint a bejelentett, de én is tetszett!

Ne aggódj, aztán lemerült a dobozban lévő hangra. A festék meglehetősen erősen lemosódik. 3 nappal a festés után, amikor a fejemet mostam, a víz olyan sötét volt, mint a festék mosásakor (fotót festettem, és csak 3 nappal később) Előtte után, de minden további mosás után könnyebb lett. Jelenleg a víz tiszta. Én is hozzáadom a hónap során készített fotókat különböző világítással. Jól fogom remélni, hogy a szín elmosódott.

A hajam szárazabb lett a végén, ez természetes. Egy héttel a festés után elkezdtem maszkokat előállítani. (Ha érdekli a festett haj gondozása és a szín megtartása, akkor írja be a megjegyzéseket, biztosan ilyen hozzászólást fogok tenni).

Szóval egy szilárd 4-es festéket tettem, mert nincs benne semmi különleges.

Frissítve: 2011.03.23

A második festékcsomag megéri. 2 hónap elteltével a hajszín végül eltűnt, és szinte szőke lettem. A haj eddig még két festést tapasztalt. 1 közülük 2015. június végén, a második pedig 2016. március 20-án történt. Ennek eredményei az alábbi képen láthatóak. mosott szín utólagos festés 2015. június Legfrissebb festés 2016. március. A fotó hajában (mosott szín) és utána. Kár nélkül vágtam le a hajam, mert nemcsak a hosszúságot, hanem a sűrűséget akarom. Most nőnek!

További vélemények a hajápolási termékekről:

Elixir hajra állandó DELIGHT

Kapous hajfolyadék

A legjobb szerves sampon

Regeneráló tojás sampon

PROTEIN hajmaszk

Maszk az intenzív haj hidratálásához

Hajszín:

Hajfesték Garnier Color naturals

És finomabb muffin receptek itt

http://hajr.ru/y/kraska-dlja-volos-perfekt-muss-palitra-cvetov.html