logo

Haj "Spikelet" - praktikus és egyszerű lehetőség minden nap

Helló, kedves blog vendégeim.

Tudod, hogyan kell különböző fajok fonatait szőni? Ha igen, mert ez egy kép a képből, amely időről időre visszatér a divathoz. Most a legnépszerűbb frizura a különböző fajok frizurája. Ősi idők óta létezik, és természetesen kicsit megváltozott.

Még az ókori Egyiptomban is, a gazdag családokból származó fiatal hölgyeknek fantáziát kellett mutatniuk, és a hétköznapi emberek rövid hajvágással próbáltak járni. Speciális embereket képeztek, hogy frizurákat hozzanak létre a spikelets-től. Abban az időben egy hölgy frizura elmondhatta a fizetőképességéről, a társadalom helyzetéről, a rabszolgák jelenlétéről. Európában a franciák voltak az elsőek, akik ezt a technikát hallották, melynek egyik típusát „francia zsinórnak” nevezték.

Most már megérted, hogy egy nemes kezdetnek frizura van fonott és füle? Olvassátok el, és megtanulod, hogyan kell csinálni egy tüskés frizurát, milyen fajtájú szőrzetet lehet osztani, akinek megfelel. A cikkben szövési technikákat és új ötleteket találsz, amit szeretnél.

Először is szeretném megjegyezni, hogy a szokásos a három típus felosztása: normál, francia és fishtail. A cikkben elsajátítod az összes technikát, és bónuszként is találsz néhány stílust. A modern korlátok a fejen mindenféle arcnak megfelelnek, a zsinórok kedvezően hangsúlyozzák a kontúrokat, különleges hangulatot adnak Önnek.

Szintén bármilyen hosszúságú spikelet szövés. Természetesen a hosszú és közepes szőrű frizura spikeletrel sokkal érdekesebb. Azonban a divatos, rövid hajvágású nőknek sikerül a legújabb divat trendeket hozni a képükbe. Nagy mennyiségű zsinórrúgást készítenek, kötögetik őket, és így tovább.

A zsinórok valóban univerzálisak, amellett, hogy minden arc kontúrra és hajhosszra illeszkednek, minden korban és helyzetben viselhetők. Emlékezzünk rá, hogy mi szerettük őket gyermekkorban? És most a zsinórra nem törődnek a korszerű viselet és a hölgyek. Valójában a frizurát úgy lehet elrendezni, hogy ne legyen szégyen, hogy egy esküvőn, ünnepi rendezvényen, dátumon és még egy üzleti vacsorán is megjelenik. És nem is beszélek a mindennapi használat kényelméről. Ez nyilvánvaló!

Normál szövés

Például, csak úgy tudtam szőni a francia kinézetet, hogy úgy tűnt, hogy őrülten egyszerű. De nem is gondoltam, hogy a kedvenc szövésem csak a spikelet leszármazottja, ami meglehetősen egyszerű. Szóval, hogyan kell szőni szőrt?

Most elemezzük a klasszikus verziót összefonódó szálakkal. Kétféle módon lehet kezdeni a szövést.

 • Oszd fel az első szálat 3 részre, és párszor kötözj be egy szabálytalan fonatot, majd osszuk meg 2 részre.
 • Vagy azonnal osztja az első szálat 2 részre.

Ennek eredményeként két szálat szőzzünk. Először egy kicsit kivonunk a bal szálból, és csatoljuk a megfelelő szálhoz, majd egy kicsit kivonunk a jobb oldali szálból, és csatoljuk a bal oldalra. Ez a szövés lényege.

Azonban az összefonódás technikájában dolgozunk, így egy kis darabot elválasztunk a szál szélétől, azt az ellenkező szálhoz csatoljuk, néhány laza hajat megragadva. A szövés során a fő szálakból származó darabokat soha nem lehet elvinni.

A szőrszálakat a hegyekre vágja és egy gumiszalagot köt. Szövés szűk vagy gyengén dönt. Ha mindennapos képet hoz létre, akkor jobb, ha szorosan szövik, hogy a design nem szétesik. A szövés végén elárulod a teremtésedet, csodálatos estét, romantikus képet kapsz.

A könnyű gondatlanság hagyományán kívül a szövés nem megengedett, de például a fej átlójánál van egy csodálatos hajcsiklója az oldalán. Nem szükséges, hogy egyenesen, csipesszel vagy körbe fonva legyen. Csak kap egy nagy frizurát 2 vagy 3 spikeletből, két szövés lehet egymáshoz közel vagy tetején. A szövés a szabad haj hozzáadásával klasszikusnak tekinthető, de ez nem akadályozza meg a kísérleteket.

Hal farok

Ez a nézet minden bizonnyal hasonlít az elsőre, az ő módosított példánya. Ezt a technikát átlapolás nélkül hajtjuk végre. Egy ilyen kép még könnyebb, romantikusabb és ajánlatosabb. Mielőtt üzletbe lépsz, több lehetőséged is van. Például kössön egy lófarokot, és kezdje el a szövését. Vagy fésülje a fürtöket oldalra vagy hátra. Ez a faj igen népszerű és egyszerű.

Ezt megkönnyíti az a tény, hogy nincs szükség további szálak kötésére. Ez a frizura sokkal könnyebben végezhető el, mert a haj munkaterülete szinte mindig a szemed előtt van.

Függetlenül attól, hogy melyik opciót választja, a képzelet is megjeleníthető. Például, fonatsz egy zsinórral, ami nem fentről, hanem alulról szálak van, hátrafelé szövés. Ön, mint az előző változatban is, feszesebbé teheti a szövést, aztán pedig fojtogatja vagy kezdetben gyenge.

Nagyon kedvesnek tűnik, ha az első szálak nagyon gyengeek, és közelebb vannak a szűkebb tippekhez. A frizura hasonlít egy háromszög alakjához, és hihetetlenül hasonlít a fishtailhoz. Könnyen és könnyedén néz ki, tökéletes egy romantikus estére vagy egy nyári sétára.

Francia zsinór

Ezzel a technikával valószínűleg már tudja, hogy „sárkánynak” hívják. A kezdeti szál három részre van osztva, először szöve, mint egy szokásos zsinór, viszont a szélsőséges szálak a középre kerülnek. Ezután elkezdjük a laza haj szövését. A frizura egyszerű a végrehajtás során, könnyen elvégezhető önállóan, a lényeg az, hogy egy kicsit többet kapjunk.

A francia köpeny nyitott kúp. Ez a frizura ugyanúgy történik, mint az előző. Csak az extrém szálak kerülnek át a központba nem a felső részen, hanem az alján. A szövés befejezése után nagyon érdekes hatás érhető el. A göndör zsinórok olyanok, mint a többi haj tetején. A Fashionistas általában kihúzza őket, egy szép áttört minta jelenik meg a fejen.

Frizura két spikelets

Nagyon érdekes és szép lehetőséget szeretnék ajánlani, ha egy zsinór nem a másik. Lehet, hogy egy zsinór átlapolással, másik pedig a tetején. Vagy két halat. Vagy talán két spikelettet szeretne fonni egymással a fej különböző oldalairól, és hogyan találkoznak azzal, hogy egymásra helyezzék őket. Úgy dönt, hogy a technika ugyanaz.

Szerelje szét a halat. Az összes fürtöt egy irányba fésüljük, elválasztjuk a haj egy kis részét az elülső oldalról, és rögzítjük úgy, hogy ne zavarja. A maradék fürtök után egy fonatot szőnek, majd 10 cm-enként laza szálat hagyunk.

A második szakasz. A szőrzet eltávolított részéből ugyanazt a kúpot szőzzük, elérve a bal szálakat, két részre osztjuk őket, és szövjük őket. Tehát a teljes hosszon. Az eredeti és bájos stílus kész.

Két zsinórból még mindig készíthet egy kosarat a fej alján. Ehhez válasszon egy normál vagy francia megjelenést, ketté osztja a hajat, és szőzzön. Ezután összegyűjtöttük a kosár zsinórjait, és láthatatlanul rögzítjük. A teremtést kagylóval vagy hajvágóval díszítheti.

Hajcsípő a fej körül

Spikelet szövése egy körben, amelyet gyakran alkalmaznak a lányok frizuráiban, bár ez a szövés nagyon alkalmas egy romantikus képre. Ebben nincs semmi bonyolult, a lényeg az, hogy megtanuljuk, hogyan kell helyesen fordítani és elosztani a hajat a fején.

Néhány modell interlacing nélkül készül, egy fishtail szövött, majd körbe tekercseljük a fejét. Ha az interweaving modelleket figyelembe vesszük, akkor különböző technikákkal is elvégezzük őket, néhány szövés a tetejéről indul, néhány pedig a templomból. Néha a mesterek ravaszkodnak, és összekötik a farkát a koronán. A fonat laza hajszálból és farokszálból szőtt. A fej közepén egy tenyér vagy hajszökőkút található.

Kísérlet, különböző szövésfajtákat hozhat létre. Nyárson, valószínűleg soha nem megy ki a divatból, így az Ön által biztosan hasznos információk.

Ha elhagyja az oldalt, ne felejtse el feliratkozni a blogfrissítésekre, hagyjon megjegyzéseket. És győződjön meg róla, hogy újrakezd a szociális hálózaton, így a barátai tudni fogják a felvételt. A legjobb!

http://npalagina.ru/pricheska-kolosok/

Különböző típusú spikeletek

Sokféle frizura van a zsinór definíciója alá. Mondd - "A lány fonatot visel," ugyanazt mondja - "A lány alkalmazott sminket." Nem beszél semmiről, nem hangsúlyozza a stílust vagy a technikát, és nem határozza meg annak megjelenését. Ezért részletesen megvizsgáljuk a fonatok és a szövés mintáinak szövésének főbb típusait.

A szövés zsinórok fő típusai

Vannak tonna különböző típusú zsinórok, amelyek mindegyike egyedi. Mindegyik ugyanazon építőelemekre épül, de mindegyiknek saját szövése és sodrása van. A halak farkai, három köpenyes zsinórok, a francia vízesés szövése számos lehetőséget kínál, amit meg kell tanulni. A cikk segít tisztázni az alapvető kifejezéseket és hasznos tippeket nyújt.

Egyszerű háromszálú zsinór

Ez a zsinór fő vonala, amely alapul szolgál majd szinte minden szövés kialakításához. Szükség van három szálszálra, és váltakozva megfordítani az oldalsó szálakat a központi szálral, kifelé úgy néz ki, mintha a hajjal zsonglőrködik. Egy nehézségi fokon 1-től 10-ig ezt a fonatot értékeljük 2-nél. Első pillantásra ez zavarónak tűnhet, de hamarosan rájön, hogy a fonat a legegyszerűbb módja a hajszálak eltávolítására. A három szál köpenyes zsinórja pár perc lehet. Néhány tipp a kezdőknek? Ahhoz, hogy jobban ellenőrizhesse a haját, a mosást követő második napon fonjon le a fonatot, majd a szövés előtt nedvesítse meg a haját vagy vízzel nedvesítse. Megpróbálhat egy speciális hajviaszot is, hogy hajának nagyobb rugalmasságot biztosítson.

A háromszálú zsinór tökéletes az otthoni használatra, ha hosszú, bozontos haja van, húzza meg a fonatot anélkül, hogy meghúzta volna, hagyja, hogy természetes legyen, összhangban az otthoni stílusával.

Spit hal farka

Ezt a képet a haj két részre osztásával hozzuk létre. A technika a szál egyik részének alsó részének felemelésével és a másik rész fölé történő felemelésével áll. Ismételje meg mindkét oldalon folyamatosan, a fenti ábrán látható módon. A könnyebb szövéshez a hajat egy lófarokba lehet összegyűjteni, és beleharapni. A könnyedség biztosítása érdekében a fonat kissé fésülködhet egy fésűvel, így könnyen fésülhető.

Rendszer szövés nyárson "Fish tail":

Ahhoz, hogy világosan megértsük, hogyan kell szöveget egy fishtailot, nézd meg a videó szövés technikáját:

Szövés köpni fishtail spikelet:

Francia köpés-kúp

A francia fonat az első zsinór, amit valószínűleg három szálból próbált szőni, nagyon jól ismert a - spikelet néven. A szövés nem olyan nehéz, mint amilyennek látszik, a homlokból vagy a fej közepéből vett három kis szálon, az oldalsó szálak hozzáadásával. Szövésszálakra van szükség. Az oldalszál áthaladásával a központ felett, minden alkalommal, amikor megpróbál több hajat megragadni. Ezért kiderül, hogy egy szép minta, oldalról szőtt, különösen az enyhe hajra vagy több színben festve.

Talán nem fog azonnal működni, hogy jobban megértse, mit olvas, olvashat egy új készséget a spikeletek szövéséről szóló videó megtekintésével:

Azok számára, akik szeretik mind a zsinórra, mind a laza hajra, megtanuljuk a "francia vízesést" szőni.

Szövés - "Francia vízesés":

Videó lecke a francia vízesésből:

Fordított francia nyár

A francia szövés technikáját is használja, de a nyakból indul és felemelkedik. Ha magadnak fonsz egy fonatot, akkor könnyebb lesz a fejed leeresztése. Ellenkező esetben meg kell tartani a szálakat magasra a szövés közben.

Laza haj és fonat szövés kombinációja alulról felfelé:

Videó a szálcsík szövéséről alulról felfelé:

Holland nyár

A holland zsinór valójában egy francia zsinór, de ahelyett, hogy egy másik szál fölé szőtt volna, azt alatta helyezi. Ez lehetővé teszi, hogy a fejed felett kiemelkedő térfogatú zsinórokat szőzzünk, különböző mintákat készítve. Ez a fajta szövés felhasználható koszorú, zsinórra vagy egyetlen holland zsinór létrehozására. A spikelet (holland nyárson) kifelé történő szövését is nevezik - a visszatérő köpni.

A spikelet vagy a holland zsinór szövésének terve:

Spikeletek adhatók kötetre, mert ezután a szövés után kissé húzza meg a szálakat az oldalakra, sima lesz, és a fonat körülveszi.

Videó lecke, amely a holland köpködést szövi:

Zsinór koszorú formájában "Milkmaid braid"

A legkisebb módja annak, hogy a tejeskötő fonatát a szövéshez és a koronához kötődő koszorú formájában rögzítse. A halo zsinór a francia zsinórra való szövésen alapulhat, és a fej körül rögzítheti őket. Milkmaid zsinór - a legegyszerűbb megközelítés a zsinór szövéshez a fej körül a kezdőknek.

Videó lecke - szövés zsinór koszorú:

Négy szál köpenye

Ha három szál (és még az új szálak hozzáadásával) köpése nem elegendő az Ön számára, akkor négy és öt szál szöge lesz. Négyszögletes fonat esetén jobb, ha a videóra hivatkozunk, hogy megtudja, hogyan zavarja a mester a zavartalanul, ami egy szép sima fonatot hoz létre. A videó segít abban, hogy foglalkozzon ezzel a szövésmóddal.

Videó edzés szövés zsinórok 4 szálból:

Népszerűség szerint egy 4-szálas fonatot hasonlítanak össze a hajszálak spiráljának szövésével. Számára szétválaszthatja a haját két szálra, csomagolja össze, majd hajtsa össze egymás között. A részletek a videó bemutatóban láthatók.

Szálkötegek szálkötése a kötegekből:

Videó lecke, amely a fonatból spirális zsinórból szövődik:

http://whair.ru/pricheski/vidy-kosichek.html

Hogyan kell szőnyegszövetet szőni: lépésről lépésre

Milyen pár perc múlva, és különösen anélkül, hogy feszülnénk, hogy a fején egy szép és egyidejűleg gyakorlati frizurát hozzon létre? A válasz szinte nyilvánvaló - félkövér egy pöttyös Spike. Több generációig a pigtailkúp tartja a tenyerét az összes feltalált frizura között zsinórral. Ez azért van, mert könnyen és gyorsan fonódik, és nagyszerűnek látszik bármelyik változatában, ami egyébként sok. A „Spikelet” minden lehetséges típusát és szövésének módjait az alábbiakban ismertetjük.

Klasszikus spikelet és szövésmintája

 • Válasszuk ki a közepes méretű szálat a koronán, három részre osztjuk, és kezdjük meg a szokásos fonatot.
 • A második szövésből kiindulva hozzá kell adni további, a fel nem használt masszák oldalára rögzítetteket a fonat fő szálaihoz.
 • Az összes laza haj összegyűjtése után adjuk hozzá a nyak alapjához.
 • A szokásos háromszálú zsinór technikájában a szövés befejezése.
 • Annak érdekében, hogy a kifinomultságot nyissa ki, a végét be lehet csomagolni belsejében, és csapokkal meg lehet szúrni.
 • Ha a Kolosok lóverseny teljes hossza virágokkal díszített, akkor az elegánsabbnak tűnik, és minden ünnepségre alkalmas ünnepi frizura.

Klasszikus "Spikelet" önmagához

A leírt klasszikus technológia segítségével könnyedén és természetesen fonhatunk a „Spikelet” pigtailet magával, beleértve a rövid hajokat is, mint az alábbi videók hősei.

Spikelet ellenkezője (éppen ellenkezőleg)

A "Spike" inverz szövege

 • Fogja meg a fej felső részén elegendő vastagságú hajszálakat, három részre osztja, és kezdjen el egy szabványos háromszálú fonatot, de ne fektesse fel a szálakat, hanem lefelé helyezze őket egymás alá.
 • A második szövéshez adjunk hozzá egy másik, a laza hajból levett szeletet az extrém szálhoz.
 • Tegye ugyanezt a hátoldalon.
 • Szövés a nyak alapjához, vagy amíg a laza haj elfogy.
 • Ezután a szokásos módon kell fonni, csak a szálakat az ellenkező irányba mozgatva.
 • Annak érdekében, hogy a Spikelet bujaabb legyen, ki kell egyenesítenie a fonatot, az oldalakra húzva.

Két pigtails Spikelet

 • Osszuk fel a teljes hajtömeget felére, a homlok közepétől a nyak aljának középpontjáig elválasztva.
 • Mindegyik félnél a klasszikus technológiának megfelelően (a templomtól a fülig) fonjon a "Spike" nyárson.
 • A fülkötegeket egy gumiszalaggal köthetjük össze, két alsó részen maradva, vagy a szokásos módszerrel hozzáadhatunk zsinórra.

Két csavart spikelet

Ahhoz, hogy a frizura tágasabb legyen, két egyszerű „Koloskov” helyett két invertált fonatot tudsz fonni. A szokásos módon szőtt, de csak a szálak vannak az alsó rész alatt.

Spikelet, két szálból fonva (a "farok" technikájában)

Ez a „Spikelet” különbözik a szokásos „hal faroktól”, hogy új szálakat adnak hozzá. A szövési technológia többi része azonos:

 • Válasszuk ki a szálat a homlokról vagy a tetején (opcionális).
 • Oszd két részre, és kezdj el szöveget fonni a "hal farok" elvén (egy kis szál van elválasztva mindegyik féltől és átkerül a második felére).
 • Egy pár szövés után meg kell kezdeni, hogy minden egyes családhoz további szálakat adjunk hozzá a fel nem használt szőrszálakból.
 • Amikor az összes haj hozzáadódik a fonószövéshez, a fonatot a tipikus „hal farok” technikával kell fonni.

"Spike" a "fish tail" technikájában

Ugyanaz a „Fish Spikelet” önállóan hozható létre, ahogy a lány a bemutatott videóban.

Air "Spikelet"

A "Spikelet" levegőt ugyanúgy szőtték, mint az előzőt (a "hal farok" elve alapján), de csak szabadabban. És mégis, amikor a szövés befejeződik, vékony szálakat kell kihúzni a zsinórból a teljes hosszúságban, így extra könnyedséget és térfogatot biztosítva.

Az eredeti "Spikelet", egy körbe fonva

 • Az összes haj kb. Felének gyűjtése magas farokba, hogy a többi fele egyenletesen eloszlik a farok körül a fej kerülete körül.
 • A farok haját egyenletesen elosztották a fej körül a gumi körül.
 • Az egyik fül mögött ragadjon meg egy kötetlen szálat, és kezdje meg a szokásos spikeletet, de csak a fej körül.
 • Ugyanakkor a felső széltől további szálakat kell hozzáadnia a farokhoz.
 • Ahhoz, hogy szép legyen, a farokból leválasztható szálaknak megközelítőleg azonos méretűnek kell lenniük.
 • Miután átmentünk az egész körön, és visszatérünk az elejére, befejezd a szövést a standard háromszálú pigtail technika segítségével.
 • Tegye a pigtailet a szövés, a csapszegek segítségével, és elrejtse a hegyét.

Körkörös "Spikelet" görög stílusban

 • Válasszuk el a haj nagy részét, és ideiglenesen tegyük a koronára, hogy csak kis mennyiségű haj maradjon a homlokán és egy fül mögött (elülső).
 • Kezdje meg a zsinórok alakítását az alsó fülhüvely alatt. Ehhez szétválaszthatja a szálat, és kezdje meg a szokásos „Spike” szövését, csak laza haj felhasználásával (csak az alsó részből adjon hozzá új szálakat).
 • Szövés, amíg a bal haj laza. Körülbelül az ellenkező fülnél kell véget érnie, a zsinórt a fej elején lévő kerület körül kell fonni.
 • Oldjuk fel a haj többi részét, és folytassuk a „Spikelet” szövését, de most új szálakat adjunk a zsinórra mindkét oldalon (a szövésnek szabadnak kell lennie).
 • Minden hajat hozzá kell adnia, mielőtt visszatérne az elejére. Így az alsó szövésnek vastagabbnak kell lennie, mint a felső.
 • A hosszabbító szőr vége után a szokásos zsinórral szőzzük a végét.
 • Hajtsa ki a fonatot, húzza ki a szálakat az alsó részről, és a szövéshez nézzen a görög stílusra.
 • Elrejti a köpéscsúcsot a szövés alsó része alá, és dugja be.

Hullám a "Spikelet" -től

Az ilyen típusú „Spike” szövésénél el kell indítania a zsinórból a zsinórot, és a homlokán mozognia kell, és csak felülről kell hozzáadnia új szálakat. Ezután forduljon az ellenkező irányba és így tovább.

Frizurát két "Koloskov", összekötő egy zsinór

Ennek a frizurának a létrehozása két fordított "Koloskov" szövéssel kezdődött, amelyek a fej hátsó részén egy zsinórral vannak összekötve.

Egy ilyen ismerős „Spikelet” sokféle módon fonható, és teljesen új fényben jelenik meg. És ha más elemekkel, például különböző zsinórokkal, farokkal, fürtökkel és fürtökkel kombinálod, még mindig nagyszámú csodálatos frizurát hozhatsz létre.

Pigtail spikelet: video-készítő frizurák

A "Spike" gyönyörű frizura az ellenkezőjét fonta

Francia Spikelet, keresztbe

http://vizagio.ru/pricheski/kosichka-kolosok

Fonószövés Típusok és zsinór szövés minták

A nyár a legegyszerűbb és leggyakoribb frizura. A szövés különböző típusai és módszerei miatt a zsinórok nagyon népszerűek. A szépen fonott haj egy kényelmes frizura a mindennapi életben, releváns egy irodai környezetben, és szép az ünnepségen.

Ahhoz, hogy a haj engedelmeskedjenek és könnyedén szövik és formázzák, különféle eszközöket használhatunk hab, gél vagy egyenetlen szálak segítségével. Szükség van egy jó fésűre is.

Szövés szokásos zsinórra

A gyermekkor óta leggyakoribb és legismertebb a szokásos, három hajszálból fonott póló. A hajat három részre osztva és a szekvenciát figyelve egymás között összefonjuk a hajat.

Először is, a harmadik rész az első és a második szálral van átlapolva, ezt követi az első, a második és a harmadik, a második a harmadik és az első. Fontos gondoskodni arról, hogy a szálak szorosan össze vannak húzva, és a haj nem vész el. Miután befejezte az ilyen frizurát, használhat egy szokásos rugalmas szalagot, egy gyönyörű hajcsíkot, vagy szöveget egy szalagot.

Szövj két zsinórra

A vastag, nehéz hajon két zsinór hűvösnek és eredetinek tűnik.

Egy fodrász fotóján két zsinór szövésével

Ehhez a frizurát két egyenlő részre kell osztani. Most mindegyiket fonni kell a szokásos módon, csak fontos, hogy ellenőrizzük, hogy mindkét zsinór szövése ugyanazon a szinten kezdődik.

Szövés Spit Spike

A bolyhos pisztoly "tüske" egy kicsit nehezebb lesz, mint a szokásos, de a szövési technika nagyon hasonló, így megbirkózhat. A szövésnek úgy is meg kell kezdődnie, mint egy rendszeres zsinór, csak a hajat kell venni, de csak a felső részét, és három egyenlő szálra kell osztani. Fontos, hogy a szálak egyenletesen oszlanak el, hogy a végén a zsinór egyenletes legyen. A szálak úgy kezdnek, mint egy szokásos zsinór, és lassan új szőrszálakat kötnek a többi haj oldaláról. így folytatjuk a szálak szövését a fő zsinórban, amíg a hajvonal nem ér véget.

A laza haj összeszedhető egy lófarokba, vagy fonva szokásos zsinórba.

Ha a "tüske" nem elégséges térfogatú, kissé fésülködtesse. A "Spike" nagyon jó állapotban marad, ha a lehető legszorosabb.

Weave Spit Fishtail

A haj fésült és két egyenlő részre oszlik. Minden egyes szálat a kezében tartunk. A bal oldali mutatóujjával válassza ki az oldalról egy vékony hajszálrészt (kb. 2,5 cm), és mozgassa a jobb oldalra, és rögzítse a jobb kezével. Ezután a jobb kezed mutatóujjával szétválaszthatja ugyanazt a szálat a jobb oldalon, és mozgassa balra, és biztosítsa a bal kezével.

Megismételjük az ilyen akciókat, amíg el nem érjük a végét. Döntse össze a zsinór végét egy gumiszalaggal, vagy hajvágóval díszítse.

Francia fonat szövés

Fésülje a haját, és szétválasztja a hajrészt a parietális zóna tetejéről. Oszd meg a szálat három egyenlő szálra, és kezdj szőni, először a bal oldalt helyezzük a középsőre, majd a jobb oldalt a középsőre. Ezután tegye a bal oldali szálat a középre, és adja hozzá a bal oldali szálat. Most helyezze a jobb oldali szálat a középre, és adjon hozzá egy hajszálat a jobb oldalon.

A képen szövött egy francia zsinór az oldalon

Ily módon felváltva felvesszük a szálakat a jobb és a bal szövésbe. A laza farok rugalmas vagy zsinórral húzódik a rendszeres zsinórban. A "francia" zsinórra való szövés kezdetével könnyen kísérletezhet. A francia zsinór szövésének rendszere szintén alkalmas két zsinórra, egy francia zsinórra és a templomból szövésre.

Ez a frizura nagyon kényelmes a mindennapi életben, miután megtanultuk fonni a "francia" fonatot, ez lesz a kedvenced.

A francia zsinór felfelé sző

A fonat szövése a fej hátsó részéből indul, a korona felé haladva. Használja a szokásos francia fonat szövés mintáját. A frizurát a zsemle vagy a farok végéig lehet összegyűjteni.

Fordított francia köpött szövés

Fésülje a haját. Szétválasztja a hajat, és három egyenlő részre osztja. Helyezzük el a középső szál alatt, először a jobb oldalt és a bal oldalt. Helyezze a jobb oldali részt a középső rész alá, és hozza hozzá a jobb oldali haj egy részét. Most tedd a bal oldalt a központ alá, hozzátéve, hogy a haj egy részét a bal oldalon.

A laza farok egyszerű fonatba vagy ló farokba fonható. Egy kicsit nyúlik a zsinór, akkor tágasabbá teheti.

Weave Spit vízesés

Fésülje be a haját egy oldalsó partícióba, és kezdje meg a szokásos francia zsinórot a homlokról vízszintesen a templomok felé, majd tegye a felső szálat a középsőre, szétválasztja a kis szálat a felsőrészről, és helyezze a középsőre, miközben az alsó részt felszabadítja. A laza szőrzet elhagyott alsó részének közelében szétválaszthatja a kis szálat, és tegye a középsőre. Ezt megismételjük minden alkalommal, amikor a felső szálhoz egy laza szőr podplettet adunk hozzá, azt a középsőre helyezzük, és az alsó szálat szabadítjuk fel.

A 4 és 5 szálas zsinórra szál

Egy ilyen lófaragás megkívánja speciális készségeket és készségeket. Először is, a hajat vissza kell fésülni, és öt egyenlő szálra kell osztani. A megfelelő szál áthalad a legközelebbi szálral.

A legfontosabb központi szakaszt egy olyan szakasszal keresztezzük, amely igaza volt. Aztán áthaladunk a bal oldali középen (nem a legszélsőségesebb). Most a bal oldali kereszt a jobb oldali következő szálral. Amikor fonáskor próbálja meg, ne feszítse túl a fonatot. Most kövesse a második sort a minta követésével. Az ilyen akciókat addig kell végrehajtani, amíg a fonat össze nem szőtt.

Svájci zsinór szövés

A "svájci" fonat ugyanúgy szőtt, mint a szokásos háromszálú fonatunk, de minden szálat egy zsinórral kell csavarni. Ez a frizura meglehetősen szokatlan és elegáns, úgyhogy a munka és a szabadidő egyaránt szörnyű lesz.

Szövés szálak

Először meg kell gyűjteni a hajat a farokba, majd két egyenlő részre kell osztani. Ezután csavarja a jobb hajszálat jobbra, kb. 3-4 fordulattal, és tartsa szorosan a kezével. Tegye ugyanezt a bal oldali szálral.

Most meg kell óvatosan átkelni mindkét szálat, ügyelve arra, hogy ne lazítsanak. A végek a szokásos módon rögzítik a feszes rugalmasságot.

Az egyik fonat csavarodási rendje szerint két fonatot lehet fonni. Ehhez fésülje a haját egy egyenes elváláson, a minta után hajtsa végre a haj egy részét, majd a másodikat. A laza haj össze lehet csavarodva, fonva, fonva, és laza maradjon.

Szövés szálak "Koszorú"

Válasszon el egy kis hajszálrészt a templomtól, és két egyenlő részre osztja. Ezután tekerje az alsó részt a tetejére, és csatlakoztassa a szálakat egybe. Most, az alsó szabad szőrből, szétválaszthatja a kis szálakat, és tekerje a felső kettős szál köré. Ezután folytassa a szövést, az alján laza szőrszálakat adva, a felső szál köré tekercselve, és összekötve őket. Rögzítse a haj végét egy gumiszalaggal, és óvatosan elrejteni a kapott koszorú alatt.

"Crown" zsinórvászon

Szövés "Linno Russo" szalaggal

A fej koronáján különítsen el egy kis hajszeletet, és helyezzen egy szalagot rá, és keresztezi át. Ezután válassza ki az előző szál alatti szálat (3. ábra), és két részre osztja, és mindkét véget egy szalaggal tekerje be úgy, hogy a szálak a haj alján és a fenti szalagon legyenek. Ezután ismét szálakat lazítsunk, elválasztva őket egy vízszintes elválással. Az így létrejövő fonatot a szalag kötésével rögzítjük, extra kötetet adhatunk a zsinórnak a szálak kissé nyújtásával.

Csomók köpése

Nagyon könnyű, hogy egy zsinórból fonatot készítsen, és elegáns és szép. Válasszuk le a haj felső részét, és két részre osztjuk. Kapcsolja össze ezeket a részeket jobbra balra vagy fordítva (1. ábra) normál csomóként. A haj szabad szabad szélei mellett, a szálak mentén, majd a csomót ismét összekötjük, addig, amíg az összes haj szövik össze. A zsinór végét egy gumiszalaggal rögzíthetjük, és az aljára fordíthatjuk.

"Bantik" szövés köpeny

Ez a szövés inkább egy már szövött zsinór dísze, ami meglehetősen egyszerű. Először is, meg kell fonni a zsinórot, egy vékony hajszálat hagyva ezzel párhuzamosan, ebből következően később íjakat alkot. Miután a fonat fonott, az íjra hagyva laza hajból egy kis szálat különítünk el, és bőséges hajlakkával szórjuk, majd hajlítsa félbe, hogy egy szemet képezzen. Óvatosan csavarja a szemet a fonat alatt lévő csapral, és tartsa a kezével.

Szövőköpeny "Snake"

Válasszuk ki a haj felső szálát az oldalról, és három egyenlő részre osztjuk. Kezdje meg a szokásos francia fonat szövését csak a tetejére. Amikor a fonáskor a lejtőt egy ferde irányban kell vezetnie, a szövést a templomba kell vinni, és a fonat fordulni, a szöveget a zsinórral, még tovább hozzáadni a fenti szálat, figyelmen kívül hagyva az alját. Ha hosszú haja van, fordulhat a teljes hosszon, attól függ, hogy van-e a vágy. Az alsó zsinórral a haj felvétele már alulról és felülről történik. A haj végei szököttek, vagy szabadon maradhatnak.

Szövőköpeny "Kosár"

A koronánál válassza ki a hajterületet és gyűjtsük össze őket egy magas farokba. A súlyozástól kezdve a szokásos francia zsinórra korbácsoljuk, minden alkalommal hozzáadva a laza haj jobb szálához, és a faroktól balra, olyan vastag, hogy elég legyen a szövéshez. Így szőni. Miután elértük a szövés kezdetének helyét, elkezdjük a szokásos zsinór szövését. Rögzítjük a véget egy rugalmas szalaggal, és elrejti a farok alja alá, a frizura nagyobb rögzítése érdekében láthatatlan hajjal is rögzíthető.

Szövőköpeny "Csiga"

A fej közepétől elválasztunk egy kis szálat, és három egyenlőre osztjuk. Aztán elkezdjük megszokni a szokásos francia fonatot, de egy jobb oldali felvétel. Kezdetben fontos, hogy kis szálakat vegyünk úgy, hogy a haj elég legyen a következő körökhöz. Ezután száljunk fonatot a fejen, egy körben mozogva. A hajhegy finoman rögzíti és maszkolja a barrette alatt.

Szövés köpeny "Virág"

Ahhoz, hogy virágot hozzon létre a hajból, rendszeres zsinórra kell fonódnia, de csak a korbácsoláshoz, hogy ne legyen felfelé, hanem lefelé (fordított zsinór), túl szorosan meg kell mérni.

Ezután kissé húzza meg az eredményül kapott fonatot, és fordítsa a végére. Szétterítse a kapott virágot, és szükség esetén díszítse a tartozékokat.

Hajszövés "Butterfly"

http://skarletta.ru/pletenie-kos-vidy-i-sxemy-pleteniya-kos/

Hajcsípő a végrehajtás technikájával és lépésről lépésre fényképekkel

Mint tudják, a divatnak ciklikus jellege van: ma divatos, holnap már tíz év múlva már elfelejtette. Ugyanez mondható el a „Spikelet” széles körben ismert frizurájáról. Tizenöt évvel ezelőtt minden divatista kötelezőnek tartotta, hogy fürtjeit fésülködjék egy köpenygel, egy spikelet formájában. De egy idő múlva ez az egyszerű stílus más, sokkal szabadabb és relevánsabb volt. Ma a "Spikelet" divatja visszatért, és egy kicsit megváltozott, és még nagyobb változatossággal rendelkezett.

Amire szükséged van egy fonat frizurára spikelet formájában

A haj fonására szükséged lesz:

 • Gum.
 • Láthatatlan.
 • Barrettes.
 • Bilincs.
 • Széles fésű.
 • Fésű, vékony, hosszúkás véggel.
 • Hajlakk.

Hogyan készítsünk mindenfajta frizurát "Spike" - egy lépésről lépésre útmutató a fényképekkel

A hajformázás spikelet formájában még a legelterjedtebb hétköznap ünnepélyes, az érdekes szövésnek köszönhetően lehetővé teszi, hogy a fantáziát kóstolja meg, és lehetőséget ad arra, hogy túlmutasson a szokásosnál. Az alábbiakban a Spikelet szőrt szőrtelenítéssel foglalkozunk, és minden egyes opciót lépésről lépésre készítünk el.

Frizurák "Spikelets" a hosszú hajokhoz fényképekkel

Hosszú haj a tökéletes „vászon” stílusos frizurák létrehozásához.

"Spike" a hevederek

 1. Jelölje ki a vezérlőszálat és a szilikongumi szalaggal kössön rá a farokhoz.
 2. Tekerje az összeszerelt farkát a vezérlőszál alján keresztül úgy, hogy a hevederek kialakuljanak.
 3. Ezután válasszon két oldalán további szálakat, és kösse őket egy gumiszalaggal egy különálló farokba az első kötél fölé.
 4. Ezután lapozzunk analógia útján az első második farokhoz.
 5. Folytassa a haj hosszát.
 6. A végén összegyűjti az összes hajat egy közös farokba, és díszítsen egy gyönyörű hajtűvel.
 7. Fix hajlakk.

Spike Spike

 1. Osztjuk a hajat függőleges elválasztásokkal három párhuzamos részre: a középső vastagabb, és a két oldal vékonyabb.
 2. A Spikeletet kifelé fonja.
 3. Húzza meg a szálakat.
 4. Elrejti a farkát a fonat alatt.
 5. Ezután az oldalszálak kaotikus módon váltakoznak a fő zsinórba.
 6. Rögzítse a láthatatlan és hajlakkot.

Haj "Spikelet" közepes hajra

 1. Az ilyen szövés lehetővé teszi, hogy a mindennapi frizura játékos és érdekes legyen.
 2. Szétválasztja a hajat függőleges elválasztásban. Alternatív megoldásként az elválás egyenetlen lehet.
 3. A Spikelet a templomból szőni kezd, és a fej alsó részét fonja.
 4. A fennmaradó hajok a farokba gyűlnek össze.
 5. Dugja be egy hajtűvel vagy egy gyönyörű gumiszalaggal, például íjjal.
 6. Fix hajlakk.

Frizurák "Spikelets" rövid hajra

Oldalsó "Spikelet"

 1. A jobb vagy bal oldali (választott) időbeli részében válassza ki a vezérlőszálat.
 2. Oszd meg a szálat három egyenlő részre.
 3. Kezdje meg a szokásos fonat szövését.
 4. Alternatív módon adjon hozzá felső és alsó szálakat. Az oldalsó szál átfedi a felső középpontot.
 5. Hagyjon néhány hajat az alján.
 6. Folytassa a szövést.
 7. Ha a haj hossza megengedi, akkor dovelet egyszerű zsinórként.
 8. Ragaszkodj egy gumiszalaghoz.
 9. Díszítsen hajvágóval vagy gyönyörű szegecsekkel.
 10. Biztosítsa a hajlakkot.

Dupla "Spikelet"

 1. A tisztán mosott hajra erősítse a viaszot vagy habot.
 2. A curling segítségével a hajszárító vagy a vas készíti a fürtöket.
 3. A jobb oldali részből válassza ki a szálat.
 4. Oszd három egyenlő részre.
 5. Kezdje a szokásos zsinór szövését.
 6. Ezután adjuk hozzá a szálak alján.
 7. Amikor eléri a korona közepét, rögzítse a tüskét egy szilikon gumiszalaggal.
 8. A bal oldalon végezze el ugyanazt a műveletet.
 9. Csatlakoztassa a két farkát egybe, díszítsen egy gyönyörű hajtűvel vagy gumiszalaggal.

Két spikelet frizura

Frizura "2 spikelets"

1. Az arc szélén válassza ki a három vékony szálat.

2. Kezdje a spikelet szövését, fokozatosan hozzáadja a szálakat felülről és alulról.

3. A tüskéscsúcs nem szörnyű és tágasabb a kívánt hatás eléréséhez.

4. Tehát a fonat a homloktól a fejig terjedő hosszúságban.

5. Majd szálj egy szabályos fonatot a végére.

6. Rögzítse a szilikon gumiszalaggal.

7. Analóg módon, fonja a spikeletet a másik oldalon.

8. A második spikeletnél hosszabb laza szálat hagyhat.

9. Adjon hozzá kötetet a zsinórra, kissé húzza a szálakat a zsinórból.

10. Ezután rögzítse a jobb oldali zsinórt a bal oldalon, csapok segítségével, a bal oldalt pedig a jobb oldalon.

11. Győződjön meg róla, hogy az arc szálai elég levegősek ahhoz, hogy a haj romantikus tapintású legyen.

12. Rögzítse a hajlakkot.

Haj "Spikelet" belülről kifelé

 1. Előre nedvesített haj a teljes térfogatra három egyenlő részre osztva.
 2. Helyezze a jobb oldali szálat a középső alá, keresztezze őket, húzza mindkét szálat különböző irányba.
 3. Ezután tegye a bal szálat a középpont alá, és húzza ki a szálakat is.
 4. Ismételje meg ezeket a lépéseket felváltva a bal és a jobb oldali szálakat.
 5. Biztosítsa a zsinór végét egy gumiszalaggal vagy egy gyönyörű hajtűvel.

Frizurák egy tüskés és áramló haj

"Spike" a boho stílusában

 1. Osztjuk szét a hajszálakat.
 2. Az elválasztás jobb oldalán válassza ki a központi részt.
 3. Osztjuk három azonos szálra.
 4. Kezdje meg a fonódást bármilyen variációból: franciát, fonatot az ellenkezőleg, klasszikusot stb.
 5. Lazítsa meg a szálakat egy kicsit.
 6. Anélkül, hogy elérnénk a fülét, rögzítsük a láthatatlan menyét.
 7. A bal oldalon, fonjuk ugyanezt a menyét, és lazítsuk meg a szálakat.
 8. Ugrás a második zsinórra az első alatt, és rögzítse azt lopakodva is.
 9. A jobb rögzítés érdekében erős szegecsekkel erősítse meg.

"Spike" a hajára

 1. Válasszon két szálat az időrészen és egyet a középen.
 2. A szövés folyamán a fonott bordák oldalain finom szálakat rögzítenek.
 3. Szövéscsúcsot húzzunk a haj teljes hosszában.
 4. Végül biztosítson egy rugalmas szalaggal, és virágokkal díszítse a hajcsavarokat.

Frizura lányoknak "Spikelet"

"Spike" egy farokkal

 1. Fésülje át a haját.
 2. A kényelem érdekében kissé nedvesítse meg a szálakat.
 3. A hajat vízszintes osztásba kell osztani két egyenetlen részre. Így az alsó kisebb és vékonyabb, mint a felső.
 4. Az alsó fél zsinórból.
 5. Rögzítse az alacsony feszes szilikon gumi szalag felső részét.
 6. A gumi teljes elrejtéséhez emelje fel a fonatot, és fújja le a farok körül.
 7. Elrejteni a farok végét.
 8. Biztonságos láthatatlan.
 9. A szépség kedvéért érdekes csapokkal díszítheti a fonatot.

Videó arról, hogyan hajszál "Spike"

Ebben a videóban a mester stylist részletesen és alaposan meg fogja mondani, hogyan kell fonni egy szabályos kúpot hosszú hajra. Miután megnézte ezt a videót, nem lesz kérdése, hogyan készítsen egy szép és szép "Spikelet" -et.

Ez az oktatási videó megtanítja, hogyan kell szőrteleníteni a frizurát, amely mind a mindennapi viseletre és egy különleges alkalomra alkalmas.

A középiskolás lányok állandóan törekednek az ideálisra, így ez a videó segít abban, hogy az eredeti frizurák önállóan készüljenek, anélkül, hogy külső segítséget kérnének. Szintén a „Spikelets” frizurák, amelyek a videóban jelennek meg, alkalmasak fiatalabb lányoknak.

http://www.joxin.club/krasota/pricheski-i-strizhki/pricheski/kolosok.html

Pigtail spikelet - 4 a legsikeresebb szövési lehetőségek közül

A Spit Cone soha nem megy ki a divatból. A fürtök kialakításának különböző variációi miatt ez a megoldás jó kiegészítés lesz a smink és ruházat számára. Ők a nőiesség és a varázsa mutatójának tekintendők, és a spikeletek szintén az eredetiség színvonala.

A francia fonatnak sokféle szövése létezik, kiválaszthatja azt, amelyik a legjobban hangsúlyozza a választott stílust.

Luxus zsinór - büszkeség és szépség

Spikelet fajtái?

A fonat a kép díszítése, és ha elegáns, akkor is van egy eredeti kiemelés. Ezért, miután megtanultuk, hogyan kell fonni egy különféle típusú menyasszonyi tüskét, sokoldalúbbá teheti a megjelenését, és új stílusos frizurákkal tetszheti magát és másokat.

A szövés különböző fajtái eredeti képessé teszik a képet.

 1. Klasszikus opció.
 2. A szövés az ellenkezője.
 3. Pigtail az oldalon.
 4. Szövés a fej körül.
 5. "Fishtail" és mások.

A frizurák változatossága lenyűgöző.

Az ilyen stílusos fürtök egyik fő előnye - sokoldalúság, mivel alkalmas bármilyen színű és bármilyen hosszúságú hajú lányok számára. Különböző megoldások jól látszanak rövid és hosszú hajon is.

A lehetőség, hogy kísérletezzünk, szalagokat szőzzünk, különböző szőrszálakat és rugalmas szalagokat használjunk, lehetővé teszi, hogy ünnepi környezetet és ragyogást érjenek el minden pártban és rendezvényen, különösen mivel a tartozékok ára alacsony.

Változatosítsa a megoldást a szalag használatával

Klasszikus francia zsinór - 1 út

A sárkánycsípő tüske 10-20 percig tart, az idő a haj hosszától és a gyakorlat elérhetőségétől függ. Az első alkalommal az eredmény nem lehet nagyon pontos és gyorsan szétesik. De! 2-3-szor után meg fogja határozni az Ön számára, hogy milyen rugalmasságot nyújt az Ön számára fürtökre, és nagy erőfeszítés nélkül felveszi a kívánt szélességű fürtöket.

A frizurák létrehozásának folyamatának egyszerűsítéséhez szüksége van egy rendszerre - hogyan készítsünk egy pigtailkúpot egy részletes szöveges megjegyzéssel:

Az ábra azt mutatja be, hogyan kell következetesen fonni a hajat.

Amikor felveszi az összes oldalsó szálat, akkor egyszerűen megcsiszolhat egy menedéket, összekapcsolhatja a farkát, vagy lazíthatja a haját. A lényeg az, hogy szilárdan biztosítsuk a frizurát egy gumiszalaggal.

Fordított francia köpés - 2 út

Szeretné tudni, hogyan kell szöveget egy zsinórréteget fordítva? Az akciók sorozata megegyezik a klasszikus francia zsinór szövésével egy különbséggel - az összes göndör az alján van, nem pedig a tetején. A frizura hangerővel rendelkezik és bármilyen stílushoz illeszkedik - a mindennapoktól az üzletig.

Meglepni mindenkit az eredeti megjelenéssel.

Az alábbiakban lépésről lépésre szövés a köpködés köpését ellenkezőleg:

 1. Válasszuk le a hajszálakat a homlokról, fésüljük és 3 egyenlő részre osztjuk.
 2. Helyezze a bal oldali szálat a középső alá.
 3. Az újonnan kialakult középső szál alatt most elhelyezzük a megfelelő görbét. Ezután óvatosan helyezzük a bal göndörséget a kialakult középső szál alá.

Garantált egy kis gyakorlat és látványos megjelenés.

 1. A haj bal oldalán válasszon ki egy szálat, és húzza azt a bal oldali szál alá, majd csatlakoztassa a központi egységhez. Ezután a középső bal alsó részét helyeztük el a középpontba (így központi lesz).
 2. Ugyanezen elv szerint cselekszünk a haj fejének jobb oldaláról elválasztott göndörrel - azt a formázó köpeny bal oldali szála alá feszítjük, és összekötjük a középsővel. Ezután a középső részre dobjuk a megfelelő szálat. És ismét egy hajsütést hajthatunk végre a haj bal oldalán, és ismételjük meg a 4. és 5. lépéseket.

A szövés nyírási sémája ellentétes

Figyeljen!
Ahhoz, hogy a stílus nagyobb legyen, kissé húzza meg a fonott fürtöket, ahogy a képen látható.

Húzza ki a fürtöket, amire szüksége van a nyár egész területén.

Spike az átlón - 3 út

A diagonál francia fonat egy romantikus frizura, amely kiemeli a nőiességét. A legjobb az, hogy hosszú és közepes hajra néz.

A módszer megismerése egyszerű azoknak, akik tudják, hogyan kell egy klasszikus francia fonatot szőni

Lépésről lépésre szóló utasítások átlós francia fonat létrehozásához:

 1. Válasszon el egy nagy szálat a fej bal oldalán a fül felett. Oszd három részre.
 2. Először is, a középső, majd a jobb oldali szál átfedése a középső, majd a bal oldali szál fölött, középen, mintha egy szokásos menyasszonyi szövés lenne.
 3. Válasszon el egy kis göndör bal oldalt a fő zsinórtól, és csatlakoztassa azt a meglévő középső szálhoz, és dobja a bal oldali göndörödésbe egy pigtailben. Dobd át a fõ nyár közepén a jobb oldalát.

Megértése, hogyan kell fonni egy fonatot, mint egy spikelet, de átlósan nem nehéz, az akciók sorrendje szinte megegyezik a szokásos francia zsinórral.

 1. Szétválasztja a hajhullást a haj jobb részéről, és szálkozzon a 3-as lépéssel megegyező zsinórra, de változtassa meg a szálak sorrendjét - dobja el azt, amit átvette a zsinór jobb szálából, majd csatlakoztassa a középsővel, majd hagyja el a középső bal oldali szálát.
 2. Ismét vegyünk egy szálat a haj bal oldalán, és ismételjük meg a 4. lépést, majd az 5. lépést.

Egy ilyen zsinór könnyedén feszül, és magad is megteheti

Miután az összes szál szövött, folytathatja a szokásos pigtailet, és készítsen egy zsemle vagy farok.

Ezzel a frizurával még több eredetiséget is hozzáadhatsz - szöveget fordított francia zsinórral átlósan. A fordított francia zsinórra való szövéshez és az átlós mozgáshoz használhatja az utasításokat, a fül feletti bal / jobb oldalról egy kis szálat használva. A fordított francia zsinór átlósan nagyon ünnepélyesnek tűnik.

Példák gyönyörű átlós zsinórra

Kizár "hal farok" - 4 lehetőség

A „Fishtail” egy elegáns és meglehetősen egyszerű megoldás, amely csak két szálból készült. Jobb, ha azonnal megtanulod, hogyan kell ezt lépésről lépésre csinálni: a tüskés köpeny halakkal való megkötése csak időt vesz igénybe.

Női és finom "fishtail"

 1. A tiszta száraz hajat két egyenlő részre osztjuk.
 2. Válasszon el egy vékony göndörséget a haj bal oldalának külső szélétől, és tolja a haj jobb oldalára.
 3. Ezután szétválaszthatja az azonos vastagságú göndör hajot a haj jobb oldaláról, és tolja a középre, megragadva azt a kezével, amellyel a haj bal oldalát tartja.
 4. Ismételje meg a 2. és 3. lépést, amíg egy elegáns zsinór nem keletkezik.
 5. Biztosítsa azt egy gumiszalaggal.

A módszer elsajátítása egyszerű

Fontos!
Minél vékonyabbak a szálak, annál elegánsabb az eredmény.
Az ilyen szövés hosszabb időt vesz igénybe, mint a vastagabb fürtökkel való munka, de az eredmény megéri.

Videóórák a különböző típusú zsinórok szövéséről

A szövés technikájának jobb kezelése segít a stilistáktól és a fodrászoktól, valamint a youtube-bloggerektől származó videókkal.

http://shpilki.net/strizhki-pricheski/3128-kosichka-kolosok

Hajcsípő - egy klasszikus, amit javítanak

Haj spikelet ismét divat! Tíz évvel ezelőtt népszerűvé vált, idővel elfelejtette magát, és több „szabad” képhez jutott. Jól ismert, hogy a divat trendjei visszatértek, a régi stílusok kicsit megváltoznak, ami azonnal a modernitás patakába áramlik. Ha a tüske a múltban csak tökéletes simaságot és pontosságot vállalt, most nincsenek szigorú szabályok és keretek, így enyhén hanyagságot adhat a képhez.

A hajápolás érdekében olvasóink a Dasha Gubanova módszert használják, gondosan tanulmányozva azt döntöttük, hogy ezt a módszert kínáljuk Önnek. Olvassa el.

Ki illik a stílusos frizura?

A Spikelet tökéletesen néz bármilyen hosszúságú hajra. Rövid, közepes és hosszú fürtöket fonhat. A legkülönfélébb frizura-módosításoknak köszönhetően tökéletesen illeszkedik az Ön által létrehozott képhez, és hozzáadja a nőiességet és a varázst.

Ha az arc alakjáról beszélünk, amellyel ez a frizura jól néz ki, akkor ez az univerzálisnak bizonyult. Kiválaszthatsz bármilyen szövést - sima vagy tágas, hogy hozzáadd az arcodnak kegyelmet és vonzerejét. Ügyeljen arra, hogy az eredeti spikelet mindig vonzza a figyelmet az arcodra.

Hogyan fonni spikelet: variációk

Először is nézzük meg, hogyan készítsünk szenzációs halat, ami minden alkalomra alkalmas.

 • Jól fésülje ki a fürtöket, enyhén nedvesítse meg őket vízzel vagy speciális hajfestékkel - ez biztosan nem teszi lehetővé, hogy a szálak zavarodjanak és villamosodjanak.
 • Osztjuk a hajat két teljesen egyenlő részre. A külső szegélyek egyikéből gondosan szétválaszthatja a szálat, és állítsa középre.
 • Ezután szétválaszthat egy másik szálat a fürtök második részéből, és a közép felé is elmozdul.
 • Folytassuk tovább a szövést, egyenletes szálakat véve a zsinór egyik oldalára, majd a másikra, és közvetlenül a középre. A szálak vastagságától függ a haj megjelenése. A vékonyabb fürtök vonzóbbak, mint a vastagok. Természetesen ebben az esetben hosszabbra kell szőni, de tényleg megéri!
 • Amikor befejezte a zsinór végét, biztonságosan rögzítse a szokásos hajkötözővel - itt minden ismerős és ismerős.

A frizurát úgy hagyhatja, mint amilyennek van, de kétségtelenül jobb lesz, ha kicsit szétzúzza a menyét. Két kézzel, finoman húzza ki a szálakat, egyenesítse ki a csípőt. Ennek a technikának köszönhetően kissé megnöveli a nyár szélességét, gondatlanságot és gondatlanságot biztosít.

Francia spikelet

Francia spikelet, amely trend lett:

 • Készítse elő a fürtöket, öblítse ki és szárítsa meg. Ebben az esetben engedelmes lesz, puha.
 • Vegyünk egy darab hajot közvetlenül a fej tetejére - annál inkább vastagabb lesz a fonat.
 • Oszd három maximális egyenlő részre.
 • Ezután szálj egy közönséges spikeletet, ne felejtsd el új szálakat hozzáadni az oldalról. Már kicsit kisebbnek kell lenniük. Ismételje meg a kiválasztott szövést.
 • Ha az oldalsó szálak már nem szőttek, vagy akár a tüskés végét is készíthetjük, vagy rögzítsük úgy, hogy a farok maradjon.

Spike a középső hajra az oldalon

Fésülje fel a fürtöket úgy, hogy a jobb vagy a bal vállon lógjanak:

 • A hajat erős farokba kell gyűjteni, és két azonos vastagságú részre kell osztani. Annak érdekében, hogy megtanulhassa, hogyan készítsen egy spikeletet az oldalán, jobb, ha egy nagy tükör előtt marad - korrigálhatja a folyamatot, és figyelheti a szövés eredményét.
 • Ha jobbra szőni kezdett, egy vékony csík kiemelkedik a fürtök jobb oldaláról (ha a bal oldalon, akkor fordítva). Egy vékony csíkot keresztezünk egy bázissal, majd hozzáadjuk az ellenkező részhez, szorosan kézen tartva.
 • Ezután a tüskét szőtték, minden egyes alkalommal fürtöt adva a haj ellentétes részéhez. Hajtsa össze őket szorosan, mert az ilyen frizura szétesésének valószínűsége meglehetősen magas.

Dupla spikelet

A frizura egy másik eredeti módosítása a dupla spikelet, amely a közelmúltban népszerűvé vált és a modern módon valóban igényes.

 1. Válasszon egy hajszálat a koronán, három egyenlő részre osztja, mint egy szokásos zsinórra. Kezdj szőcsonkot szőni, az alsó alá, nevezetesen egymás alá.
 2. Most, a szélsőséges fürtökhöz tegye a haját, elválasztva őket egy vízszintes elválással. Az egyes szélső szálakhoz felváltva jobbra és balra kerülnek.
 3. Válasszon ki egy kis részt a főszálról, dugja be a tetejére egy klipszel, majd készítsen egy újabb felvételt, és száljon egy zsinór alatt. Hasonlóképpen a másik oldalról is.
 4. Amikor egy kis tüskét szőttek, óvatosan húzza ki a fürtöket az élek között. Ezt később is megteheti, de egy kicsit nehezebb lesz, és maga a fonat rendetlen lesz és kevésbé vonzó lesz. Ezután folytassa a szokásos szövést.
 5. Amikor a laza szálakat szőtték, a fő szövés, a kiemelés és a kicsi fürtök, de megragadatlanok. Amikor a nyár készen áll, rögzítse azt egy alján lévő klipkel.
 6. Szövés a felső spikelet. Vegyük a legfelső szabad szálat, három részre osztjuk, és kezdjük el a szokásos fonat óvatosan szőni, és szálakat helyezünk egymásra. Mint a spikelet szövésénél, tegye a felvételt a következő szabad szálakból, és osztja őket több részre. Szövés a végéig, amíg nincs külön laza szál. Biztosítsa mindkét zsinór végét egy gumiszalaggal.

Spikelet a fej körül

Egy egyszerű tüske a fej körül több szakaszban történik:

 • Fésülje meg a fürtjeit, nedvesítse meg és szétválasztja a három kis szálat a templom közelében.
 • Ezután fonjon egy fonatot, fokozatosan felvegye a fürtöket a fej körül a kontúr mentén.
 • A szövésnek az ellenkező templom közelében kell véget érnie. Rögzítse a tüskét egy csapral vagy gumiszalaggal.

Más típusú haj

Zigzag spikelet

Ez a frizura is divatos, így a lányok megpróbálják ügyesen szőni.

 • A kezdő szövés valamivel alacsonyabb, mint a bal templom. A szükséges szálak elválasztása után a frizurát az ellenkező irányba szőtték.
 • Csak a bal oldalról szőtt fonat fürtök.
 • Tehát 5-6 összefonódást kell végrehajtania, majd a kúpot balra kell fordítani, folytatni kell a szövést, és csak a jobb oldali szálakat kell hozzáadnia. A szövésnek az első elem méretének kell lennie.
 • Zigzag dopplák a nyakra, és vonzó barrettával van rögzítve.

Spike rövid hajra

Ez a következőképpen történik:

 • A hajat az egyik koronád tetejétől a másikig elvágjuk a koronádon.
 • Száljunk fel egy fél hajot, kezdve a fültől, szálakat kötve a hajszálvonalról a templomodban. Mivel a szál rövid, ez fokozatosan véget ér.
 • A csúcsok kilógnak a tüskéből. Gélre simíthatja őket, vagy apró tűkkel is rázhatja őket.

Spike hosszú hajra

A fenti példák bármelyikével végrehajtható. Meg tudod csinálni a leírt frizurát. Természetesen a fantázia repülése nem ér véget, és számos bátor ötletet is megtestesíthet.

 • Vigyen fel egy kis viaszot a szálakra, különösen a gyökérükre, ami rugalmassá teszi a hajat.
 • Nos, fésülje a fürtöket, fonja a fonatot csak az egyik oldalon.
 • Állj meg a fej hátulján, és rögzítsd a kúpot a csapszeggel. Tegye ugyanezt a másik oldalon.
 • A fennmaradó szálak fésülhetők, csavart loboghatnak és rögzíthetők. Vagy csomagoljon egy csomó csomóhoz hasonlóan - ez minden a kiválasztott stílustól függ.
 • Megpróbált minden eszközzel, de semmi sem működik?
 • A törékeny és törékeny haj nem ad bizalmat.
 • Igen, ezek a veszteségek, a szárazság és a vitaminok hiánya.
 • És ami a legfontosabb - ha mindent elhagy, amint van, hamarosan meg kell vásárolnia a parókát.

Ugyanakkor létezik egy hatékony jogorvoslat a behajtásra. Kövesse a linket, és megtudja, hogyan gondoskodik a Dasha Gubanova a hajról!

http://kosyvolosy.ru/pricheski/kolosok/