logo

Paint mousse Schwarzkopf - paletta, utasítás

Paint mousse Schwarzkopf - paletta, utasítás

A házi hajfesték festéke a Schwarzkopf márkanév alatt már régóta újdonság a tömegpiacon. Ez a termék hosszú ideig megtalálható szinte minden kozmetikai osztályban, és ára alacsonyabb, mint a L'Oreal versenytárs analógja. De ezek a versengő habok különböznek a színezés tartósságában, és a Schwarkopf mousse előnye, mert képlete ammóniát tartalmaz, ami azt jelenti, hogy a festék nagy ellenállással rendelkezik.

Az ammónia jelenléte a festékben ma sok vitát okoz, és már biztos lehet benne mondani, hogy az úgynevezett „nem-amiacos” színezékek károsítják a hajat, mint az ammónia termékei. Ha többet szeretne megtudni a hajfestékek ammónia értékéről, olvassa el a Wella ammóniamentes festékanyagot.

A hajat öntőformák formájában festő termékek sok rajongót találtak, és nyilvánvalóan ez a formátum hosszú ideig marad a kozmetikai piacon. Ez történik ma a PERFECT MOUSSE festékkel, továbbra is igény van, és a gyártó időről időre megváltoztatja a palettán lévő színeket, eltávolítja a népszerűtlen, rosszul értékesítő színeket és divatos aktuálisakat.

Az utolsó frissítést a Schwarzopf mousse palettán két "Caramel" árnyalatú kollekció képviseli barnák számára - 757 "gyömbéres sütemény" és 850 "Krémes keksz". A színezés során mindkét árnyalat enyhén tisztázza az eredeti bázist 1,5-2 tónussal.

Ami a PERFECT MOUSSE palettáját illeti, egy szuperfényesítő terméket (1200-as szám), 4 szőkét (900-as, 910-es, 940-es, 950-es és 1000-es számot) tartalmaz, a többi árnyalat pedig a világosbarna eredeti színtől a sötét gesztenyéhez. A mai árnyalatok gyűjteményében nincs olyan festék, amely messze van a természetes hajszíntől, ami népszerű volt a bordó vagy a vörös előtt. A Red már a 388-as árnyalatban képviselteti magát gesztenye-vörösben.

Paint mousse Schwarzkopf - színárnyalat:

Schwarzkopf 850 festékhab, szín "krémes keksz"

Schwarzkopf 800 festékhab, szín "közepes szőke"

Schwarzkopf 757 festékhab, szín "mézeskalács"

Schwarzkopf 750 festékhab, szín "Almond"

Schwarzkopf 700 festékhab, szín "sötét szőke"

Schwarzkopf 668 festékhab, szín "mogyoró"

Schwarzkopf 616 festékhab, szín "Ice cappuccino"

Schwarzkopf 600 festékhab, szín "Könnyű gesztenye"

Schwarzkopf 536 festékhab, szín "Frosty Mocha"

Schwarzkopf 500 festékhab, "Medium chestnut" színben

Schwarzkopf 400 festékhab, szín "hideg espresso"

Schwarzkopf 465 festékhab, szín "Csokoládé gesztenye"

Schwarzkopf 388 festék hab, szín "vörös és gesztenye"

Schwarzkopf 365 festék hab, szín "sötét csokoládé"

Schwarzkopf 300 festékhab, szín "fekete gesztenye"

Schwarzkopf 200 festékhab, szín "fekete"

Schwarzkopf 1200 festékhab, szín "Ultra Blond"

Schwarzkopf 1000 festékhab, szín "Pearl blond"

Schwarzkopf 950 festékhab, szín "arany szőke"

Schwarzkopf 940 festékhab, szín "homokos szőke"

Schwarzkopf 910 festékhab, szín "Ash Blonde"

Schwarzkopf 900 festékmousse, színes "Sunny Blond"

http://hair-trends.ru/palitry-krasok-mass-market/kraska-muss-shvarckopf-palitra/

A legjobb hajfesték

Luxus csillogás, kellemes érzés a haj színezésében, szépségében és egészségében, természetes, gazdag árnyalatok - mindez Schwarzkopf Perfect Mousse. A festékpalettát húsz színben, köztük a gesztenye, a szőke, a fekete és a különböző intenzitású háromféle tisztítótípust mutatják be, amelyek lehetővé teszik, hogy az egyik alkalmazás jelentősen (legfeljebb három tónus) változtassa meg az eredeti színt.

A szójafehérjéknek és a festékkel gazdagított orchidea-kivonatnak köszönhetően a fürtök ugyanolyan lágyságot biztosítanak és példátlan ragyogást és egészséges ragyogást szereznek. Egy varázslatos hatás a hajra gondoskodó balzsam.

A Schwarzkopf Perfect Mousse kétségtelen előnyei a kellemes illata, kényelmes felszerelése, költséghatékonysága. És a festék és a balzsam több mint elég ahhoz, hogy bármilyen, még a legszebb hajat is festessen. Ezenkívül a Perfect Mousse-t véletlenül érintkezés esetén nagyon könnyen le lehet mosni a bőrtől. Az egyetlen dolog, ami kissé bonyolítja a festék használatát - a mousse gyorsan szárad, ragasztva a szálakat.

Annak a ténynek köszönhetően, hogy a termék nem tartalmaz ammóniát, a szín nagyon hosszú, nem fokozatosan kiszárad. Ez egyrészt a hiányosságoknak tulajdonítható, másrészt a visszanyert gyökerek nem láthatók. De a Schwarzkopf Perfect Mousse kis hátrányai ellenére a visszajelzések nagyrészt nagyon pozitívak.

http://luchshaya-kraska-dlya-volos.ru/palette/shvarckopf-perfekt-muss-palitra-ottenkov.html

Tökéletes hab

HASZNÁLJA INTENSIÁLIS HAJT, GLOSSY GLOSS

100% -os tartósság, 0% ammónia és 30% -kal több fényesség *

Szeretné festeni a hajainkat anélkül, hogy extra erőfeszítést igényelne?

Próbálja ki a legegyszerűbb módot! Válasszon egyet a Perfect Mousse-árnyalatok közül, és élvezze az egyszerű és egyenletes alkalmazást az egér gazdag textúrájának köszönhetően.

A Perfect Mousse lehetővé teszi a festés csodálatos eredményét és 30% -kal intenzívebb, tartósabb fényt. *

A Perfect Mousse segítségével a tökéletes szín elérése hihetetlenül egyszerű!

http://www.schwarzkopf.ru/ru/brands/haircolor/perfect-mousse.html

TOP-5 habok a hajfestékhez, a mousse előnyei a festék előtt

A haj egészsége és a maximális szín a főbb szempontok a fürtök hangjának korrekciójához. A hajfesték mousse a termékkategóriába tartozik. Nem tartalmaz ammóniát és garantálja az akció lágyságát, de ez tükröződik az eredmény tartósságában. Ha nehezen választhatja a színárnyalatot, attól tart, hogy kísérleteket és radikális változásokat hajthat végre a hajszínben - kezdje a habokat.

Mi az

A haj színezésére szolgáló hab egy egyszerű módja a fürtök hangjának beállításának, miközben nem törik össze a szerkezetüket. Az innováció összetétele mentes az ammóniától és hasonló agresszív komponensektől, és a gyengéd habos konzisztencia egyenletesen és finoman oszlik el a szálak teljes hosszában.

A kép frissítéséhez nem kell szépségszalonba menni, vagy fodrászattal foglalkozni. Hajfestés mousse-val mindenki számára elérhető, csak 25-30 percet és egy kis erőfeszítést igényel.

Figyelem! Mousse - biztonságos színezőanyagokra utal. Gyakran használhatja őket, és a haj romlásának kockázata minimális.

Előnyök és hátrányok

A színező habhoz való hozzáállás meglehetősen ellentmondásos. Egyrészt a termék egyszerű, biztonságos és gyors átalakításokat biztosít, másrészt az eredmény nem változik a fürtökön, amennyire csak szeretnénk. Részletesebben meg fogjuk érteni az alapok előnyeit és hátrányait.

A színező mousse előnyei:

 • biztonság, enyhe expozíció az ammónia és a hidrogén-peroxid hiánya miatt;
 • tisztességes táplálkozási és gondoskodó összetevők ellátása a készítményben;
 • könnyű használat;
 • kényelmesen alkalmazható, habos konzisztencia nem terjed;
 • a termék nem okoz égést, kényelmetlenséget;
 • nem kellemetlen szag;
 • a színkorrekció meglehetősen gyakran, megfelelő gondossággal elvégezhető, nem vezet a hajszál romlásához;
 • az ömledék lehetővé teszi a színekkel való kísérletezést, hogy a figyelmet a modulációkra összpontosítsák;
 • A festést önállóan, különleges készségek nélkül és kívülállók segítsége nélkül végzik;
 • tetszik a felhasználóknak és az átalakulás sebességének. Csak fél óra múlva kap egy új árnyalatot;
 • Az első haja festésére alkalmas.

Ellentétben a festéshez használt hab mousse előnyeinek kézzelfogható listájával, vegye figyelembe a folyamat negatív aspektusait:

 • nagyon instabil eredmény, fontos, hogy időben frissítsük az árnyalatot, különben egy hónap nem hagy nyomot róla;
 • a termék nem képes radikális változásokra, legfeljebb 2–3 tónusra;
 • gyenge színpaletta, nem világos, excentrikus árnyalatok.

A mousse festésének egyszerűsége és biztonsága ennek az újdonságnak a „fad” -ja, ugyanakkor ne feledje, hogy a hatás ideiglenes és rendszeres korrekcióra van szükség.

Hogy megfeleljen

A mousse hab egy sokoldalú kozmetikai termék. Ilyen célokra bármilyen hajra használható:

 • a fürtök természetes színének beállításához, hogy a kép kiemelkedő és egyedi legyen;
 • a fürtök színének telítettségének helyreállítása, napsütötte;
 • a tisztázás lényeges változása után tonikként;
 • új kép kiválasztásához. A legmegfelelőbbet a különböző árnyalatokkal rendelkező szerszámok használják. Ha az új hang nem harmonikusan néz ki, akkor egyáltalán nem működik, nem nehéz megszabadulni tőle, csak gyakrabban mossa le a fejét;
 • az első szürke hajra festeni.

Fontos! A sikeres habzás különleges feltétele a helyes választás. Az eredeti és a kiválasztott szín közötti több mint 2 szint közötti különbség elfogadhatatlan.

Böngésszen a népszerű márkák között

A rendszeres festés ammónia színezékekkel a haj szalmaszokkává válik, így száraz és törékeny. Miután megvizsgálta, hogy a nők mit akarnak a festésről, a kozmetikai cégek egyre inkább nem agresszív festékeket, köztük habokat termelnek.

A legnépszerűbb habfestékek közé tartoznak az olyan márkák termékei, mint a Schwarzkopf, Loreal Paris, Wella, Palette. A híres mousse kis áttekintése segít abban, hogy könnyedén meghozza a megfelelő választást.

Schwarzkopf Perfect Mousse

A Schwarzkopf Perfect Mousse népszerű festékhab. A márka szakértők az ügyfeleknek egységes és gazdag színt, könnyű használatot és gyors eredményeket ígérnek. A termék kiemelése a színes szálak káprázatos ragyogása.

Kompakt csomagolás egy applikátorral lehetővé teszi a szerszám pontos és egyenletes alkalmazását. A készletben a mousse gondoskodó maszk. Győződjön meg róla, hogy a festés eredményét rögzíti.

Általában a festési eljárás nem sok időt vesz igénybe, ezért ajánlott a színezőanyagot a fürtökön tartani 25-30 percig.

A habot száraz és nem mosott hajra alkalmazzuk. Az eljárás után használjon kozmetikumokat színes fürtökhöz.

A Schwarzkopf Perfect Mousse ára 370–400 rubel között változik.

A Schwarzkopf Perfect Mousse palettát 22 változatban mutatjuk be, köztük 6 gyönyörű szőke.

Fontos! A fénytónusokat a külső expozíció leginkább érinti, ezért nagyobb figyelmet és gondosságot igényel. A szakértők erősen ajánlják a szőkeeket, különösen a forró szezonban, gyakran tápláló maszkot használnak. Ez meg fogja erősíteni a hajszál szerkezetét és fokozni fogja a védelmet a napsugárzó sugarak ellen.

Loreal Párizs Sublime Mousse

A Loreal Paris Sublime Mousse egy híres márka innovatív összetételű festékhabja. A könnyű habszerkezet egységes és kényelmes alkalmazást biztosít a fürtök számára. A készítmény kis mennyiségű ammóniát tartalmaz, ami biztosítja a gyógyszer tartósságát több mint egy hónapig.

A L'Oreal festék-mousse vásárlása körülbelül 300 rubelt fog fizetni. A készlethez tartozik egy speciális balzsam is, amely rögzíti a hatást, fokozza a szálak színét, fényét és selymességét.

Sublime Mousse paletta - ezek 20 természetes árnyalatú fürtök a gyönyörű szőketől az érzéki feketeig.

Ha örömmel fogadja az új hajszínt, a cég széles választékát kínálja az ellenálló színeknek, a Lorealnak, palettáik megtalálhatók a honlapunkon.

Wella wellaton

A Wella Wellaton rezisztens festékmousse olyan ajándék a nőknek, akik készek kísérletezni, meglepni és javítani a képüket. A gyógyszer innovatív formula biztosítja a festék mély behatolását a hajba.

A gyógyszer igazolt. Kedveli a felhasználókat és a festés folyamatát: a festék hab nem terjed, egyenletesen és finoman eloszlik a hosszon.

A festékkel és az oxidálószerrel együtt a gyártó 2 tasakot tartalmazó tasakot intenzív ragyogáshoz, egy pár kesztyűt és utasítást tett. Egy ilyen készlet akár 600 rubelt is fizet az ügyfélnek.

Fontos! A színező mousse használata előtt ügyeljen arra, hogy tesztelje az érzékenységet, mert a készítmény olyan összetevőket tartalmaz, amelyek irritációt és ritkán az ügyfél egészségének romlását okozhatják.

A Wella Wellaton mousse palettájában 20 természetes árnyalat van.

Igora

Az Igora márka a ragyogó új érintés mellett professzionális gondoskodást is biztosít az ügyfeleknek. Az Igora Expert Mousse eszköze - a felhasználó kreatív ötleteinek mestere, a fürtök egészségének sérelme nélkül.

Ennek a gyűjteménynek a sajátossága azt jelenti, hogy egymással összekeverhetők, exkluzív "koktélszínt" hozva létre. Az eredmény meglehetősen stabil, 8 mosás után elkezd mosni.

Figyelem! Az Expert Mousse-val mindössze 5 perc alatt frissítheti a régi fürtök színét. Ha a festést először végezzük, akkor az expozíciós időt 20 percre növeljük.

Az Igora hatékony festőhabja 650–700 rubelt fog fizetni.

Az Igora Expert Mousse kollekció 16 természetes színt tartalmaz.

SYOSS színező hab

A Brand SYOSS a rajongóit a színaktiváló mousse Color Activator gyűjteményével várja. Az egyedülálló nem-ammónia-formula gazdag hangot és káprázatos szőrszálakat ad. A gyógyszer a festékfestékek ártalmatlan festékként való felhasználására használható, a visszanyert gyökerek és a szürke hajok elfedésére.

Figyelem! A mousse sajátossága azonnali akciójában. Vele, hogy frissítse a színek mindössze 5 percet vesz igénybe.

A SYOSS Color Toning Mousse Activator színek nagyon gazdaságosak. A csomag hossza 3-6 eljáráshoz elegendő a haj hosszától függően. A költség mintegy 200 rubel.

Nem szükséges kesztyűt viselni festés közben. Ez ismét bizonyítja cselekvésének puhaságát.

A kényelem érdekében a Color Activator paletta 5 területre oszlik: szőke, vörös hajú lányok, hűvös gesztenyefestékek tulajdonosai, csokoládé és sötét fürtök árnyalatai számára.

A használat szabályai és jellemzői

A színárnyalatok alkalmazása során saját árnyalatok vannak. Tekintsük őket, hogy lenyűgöző hatást érjünk el, ne legyünk szomorúak a végeredmény miatt.

Az eljárás jellemzői:

 1. Nedvesítse meg a szálakat a festés előtt, de ne mossa le őket. Általában a termék könnyebben elosztható a hidratált hajra, és az árnyék végül világosabb lesz.
 2. Ne felejtse el tesztelni a test érzékenységét a festékkel.
 3. Annak érdekében, hogy a kiválasztott szőke színárnyalat tökéletes legyen, szükség lehet a természetes pigment elszíneződésére vagy színes hajra való mosásra.
 4. Próbálja meg egyenletesen elosztani az eszközt.
 5. A festés után tápláló, gondoskodó eszközökkel (balzsamok, maszkok) kiegészítsük az ápolást.
 6. A készítményt a szálakra áztassa annyira, mint amit a gyártó ajánl. Ha korábban megmossa, a kívánt eredmény nem lesz. Azonban a gyógyszer túladagolása is elfogadhatatlan.
 7. Az eljárás után használjon speciális kozmetikumokat a festett fürtökhöz (sampon, balzsam, kondicionáló).
 8. A fel nem használt habot nem lehet tárolni.
 9. A szerszámot gyorsan leöblítik, így készen áll a frissítésre néhány hét múlva.

Vegyük figyelembe, hogy minél hosszabb a haj, annál több előkészítésre lesz szükség. Ebben az esetben a megtakarítások befolyásolják az eredményt. Ezért, ha a hajvágás rövid és 2 vagy több csomagra van szükség a vállak alatti hosszúsághoz, tegyen egy üveg habot.

Hogyan festjük fel a hajat mousszával

A haj színének megváltoztatása egy speciális habszívóval talán a legegyszerűbb és legbiztonságosabb. Segítség nélkül és szakmai készségek nélkül töltheti el.

A műveletek algoritmusa:

 1. Gondosan olvassa el a gyártó utasításait.
 2. Viseljen kesztyűt, ha habot tartalmaz.
 3. Keverje össze a fejlesztőt, ha szükséges, rázza meg a palackot. Néhány vállalat kész kompozíciót, csak 1-3 alkalommal rázza meg.
 4. Az applikátort a szálakra terjesztjük. Lehet, hogy a hab egy részét a tenyerébe kell nyomni, és masszírozó mozdulatokkal ráhelyezni a hajra.
 5. Masszírozza a fejét egy ideig, mint a fej mosásakor, fésűvel fésülhet.
 6. 10–40 perc múlva öblítse le a terméket a hajból. Elég, hogy meleg vizet használjon.
 7. A legtöbb márka ápoló maszkkal rendelkezik. Alkalmazza azt az eljárás eredményének javításához.
 8. A szokásos módon helyezze el a fürtöket.

A hajfesték mousse a legjobb megoldás a gyors és biztonságos hajszínváltoztatáshoz. Ez az innováció lehetővé teszi a színek frissítését, szürke hajra festést, vagy próbát a kép megváltoztatására szorongás nélkül. Mindig bájos legyen, és a L'Oreal, Wella és Schwarzkopf szakemberek csapatai segítenek ebben!

Tudjon meg többet a haj világos árnyalatáról, akit megfelelnek:

http://expertpovolosam.com/procedury/okrashivanie/sredstva/muss-penka

A legjobb - Schwarzkopf Perfect Mousse

A legtöbb nő általában változik. Szeretném a bútorokat helyben rendezni, teljesen frissíteni a szekrényt. Vagy legalább változtassa meg a hajszínét. Itt kell ezt felelősségteljesen megközelíteni. Egy szép árnyék kiválasztása érdekében ne felejtsük el, hogy nem minden hajfesték termék ártalmatlan. Ezért a legjobb festék a szaküzletekben, ahol több mint egy évtizede értékesítenek termékeket a kozmetikai termékek piacán. Ezenkívül győződjön meg arról, hogy a készítmény nem tartalmaz káros összetevőket. Ez a két paraméter megfelel a Schwarzkopf mousse hajfestéknek.

Festék jellemzői

A Schwarzkopf termékeket jó minőségű, jól tájékozott emberek hozzák létre. Beleértve ezt a festékhaj habot. Megérdemelten nemcsak a fogyasztók körében érdemlően foglalja el az első pozíciót. A fodrász szalonok, elit szépségszalonok szakemberei nagyra értékelik. Amit elvárunk és reméljük, hogy hajfestéket használunk. Selymes, színintenzitás, szürkés haj szemrevételezése. Egy ilyen eszköz létezik. cég Schwarzkopf A Henkel kifejlesztett egy egyedülálló, szinte páratlan terméket tartalmazó mousse festéket, amely nem tartalmaz ammóniát. Ezek az alapok nem ok nélkül tartalmazzák a legjobb professzionális hajfestékek minősítését.

Mi van a csomagban

A márka termékei nemcsak kiváló minőségűek, hanem ergonomikus csomagolással is rendelkeznek. 1991-ben a Schwarzkopf tervezői díjat kaptak „A termékcsomagolás fejlesztésében végzett innovációkért”.

A "Schwarzkopf perfect mousse" doboz a következőket tartalmazza:

 1. Részletes utasítások a hajfestéshez.
 2. Eldobható kesztyűk.
 3. Színező.
 4. A fejlesztő ammónia nélkül.
 5. A dugattyú.
 6. Hajápoló balzsam a festés után.

struktúra

A mousse nem tartalmaz ammóniát, így a szín nem tart, amíg szeretnénk. De a haj egészséges marad és nem sérült. A festés után természetes táplálékot (orchidea kivonatot és szójafehérjét) tartalmazó tápláló balzsam rögzíti az hab hatását és ragyog.

A Schwarzkopf tökéletes mousse további két előnye a kellemes és finom illata, valamint gazdasága. A csomagolás elég közepes hosszúságú haj festésére.

Tekintettel arra, hogy a termék nem tartalmaz ammóniát, gyakrabban használható, mint a hasonló termékek.

gyártó

A 19. század végén, nevezetesen 1898-ban Hans Schwarzkopf (Hans Schwarzkopf) gyógyszertárban parfümöket értékesített. A dolgok jól mentek, de egy huszonnégy éves férfi valami újat akart. Meglehetősen véletlenül kiderült, hogy Angliában értékesítették a fej mosására szolgáló száraz porzsákokat. Természetesen, bár abban az időben egy meglehetősen drága öröm volt, a nők pontosan ezt az eszközt kezdték át. Végül is, a szappan után a hajon volt egy támadás, és a száraz por használata után a hajat nagyon jól mossuk.

A Schwarzkopf jó vegyész volt, ezért gyorsan kiszáradt egy száraz sampon formula. 1903-ban szabadalmaztatta találmányát. A csomagban lévő fekete fej samponok jelképévé vált (németül Schwarzkopf - „fekete fej”). Azóta kezdte meg a márka történetét, amely több mint száz éve.

Schwarzkopf a múlt század nyolcvanas éveiben elutasította az aeroszolok gyártását, amely magában foglalja a Föld ózonrétegének integritását befolyásoló eszközt is.

1995-ben a Schwarzkopfot a Henkel vállalat vette át. Ekkor a "Schwarzkopf A Henkel székhelye: Hamburg (Németország). A termékek közé tartozik a hajápoló termékek, az arcbőr, a száj, a hajformázás és a színezés.

sorozat

A gyártók bővítették termékpalettájukat. A boltok polcain megjelent az egér tisztítószer (1000, 1100, 1200).

A hajfestékek:

 • profi. Általában szalonokban használják. Például Schwarzkopf termékek a Schwarzkopf Professional IGORA sorozatból. A professzionális hajápoló kozmetikumokról itt olvashat.
 • rendes. A haját otthon festheti. Ezek közé tartozik a Schwarzkopf Perfect Mousse.

Ez a festék alkalmas azoknak, akik szeretik a természetes színeket és árnyalatokat. Válasszon könnyedén kedvenc színeit egy igen széles körben. A legnépszerűbb barna árnyalatok. A festés után a haj gyönyörű fényt kap. Sima és selymesek lesznek. Az árnyalatokat három irányban mutatják be: fekete, szőke és szőke. Tudja meg, mi teszi különbözõvé a hajfesték krémet a többi terméktől.

paletta

A hajfesték színpaletta igen változatos. Fekete, gesztenye és szőke. A hajra és az életkorra összpontosít.

A gyártó nagyobb figyelmet szentelt a gesztenye árnyalatoknak (a fekete gesztenyéből az aranyig).

 • Fekete (200)
 • Fekete gesztenye (300)
 • Vörös gesztenye (388)
 • Fekete ribizli (419)
 • Csokoládé gesztenye (465)
 • Közepes gesztenye (500)
 • Redwood (586)
 • Könnyű gesztenye (600)
 • Arany gesztenye (665)
 • Mogyoró (668)
 • Világosbarna (700)
 • Mandula (750)
 • Közepes szőke (800)
 • Arany Szőke (950)

A hideg gesztenye színek különleges helyet foglalnak el: fagyos mokka (536) és jég cappuccino (616).

A haj megvilágítására a cég mousse-t is kínál: puha (1000), közepes (1100), intenzív (1200).

A végső árnyék még mindig a természetes színtől függ.

Színezés otthon

A Schwarzkopf tökéletes mousse a hajfestéshez nemcsak a fodrászatban, hanem otthon is használható. Nagyon könnyű és meglehetősen egyenletesen esik, nem csepeg a ruhákra, és nem hagyja el a foltokat. Szinte olyan, mint egy formázó hab. A kívánt hatás eléréséhez először olvassa el az utasításokat és tesztelje az allergiás reakciót. Még akkor is, ha az összetétel és nincs ammónia, ez még mindig festék-mousse vegyi anyag. Ezután kezdje el a festést a következő sorrendben:

 • keverjük össze az összetevőket. Forgassa a festéket mousse-ra egy dugattyú segítségével. A lombikot többször fordítsa a dugattyúval. A rázás nem aktív;
 • fésülje haját;
 • kenje meg a bőrt a fejbőrrel érintkezve a vazelinnel;
 • viseljen kesztyűt;
 • elkezd festeni a fej elejétől a haj gyökereitől, fokozatosan a végeik felé haladva;
 • csinálj mindent szépen, lassan;
 • tartsa a festéket időben az utasításoknak megfelelően;
 • alaposan öblítse le a haját;
 • alkalmazzon balzsamot.

Szükséges szigorúan követni az utasításokat, és megfelelően csatlakoztatni kell az alkatrészeket.

Tippek a színek kiválasztásához

A festék mousse nagyon könnyen használható. Ugyanakkor ugyanakkor van néhány árnyalat a használat során:

 1. A boltban gondosan tanulmányozza a palettát. Figyelembe véve a natív haja színét, válassza ki a legmegfelelőbb árnyalatot. Tudjon meg többet a Paletta hajszínpalettáról itt.
 2. Ha a haj sötét, akkor nem lesz képes jelentősen megváltoztatni a színt a világos árnyalatokra. Lehetőség van a tisztítószer előkezelésére ugyanabból a sorozatból.
 3. A természetes színárnyalat eléréséhez a Schwarzkopf Perfect Mousse-t legfeljebb két színtől eltérőnek kell tennie.
 4. Nem lehet választani, megállítani azt, ami könnyebb.
 5. A csomag hátoldalán van egy paletta. Azt kell választania.

Ez az árnyalatokra vonatkozik. A nők azonban színváltozatokban is különböznek:

 • tavaszi nő Mézes bőrszín. Ideális hajszín: barna, sötétvörös, arany szőke;
 • nő ősszel. Őszibarack bőr. Auburn árnyalatai, gesztenye szín;
 • nő nyári. Olajbőr. Talán elefántcsont. A méz és az arany színárnyalatok, valamint a csokoládé színe jól illeszkedik erre a színtípusra;
 • nő téli Világos bőr. Javasoljuk, hogy az ezüst szőke vagy mélyfekete árnyalatán maradjon.

Ha drasztikusan meg akarja változtatni a színt, akkor tegye a hajfényesebbet, majd először alkalmazza az egér fényesítőt.

A festett haj gondozása

Nem számít, mennyire jó minőségű a festék, de a festés rendszeressége kb. Fél és fél óra között törékeny hajhoz és szárazsághoz vezethet. A festett haj rendszeresen gondoskodik az egészséges megjelenésükről és szépségükről:

 1. A festés után maradó lúgok semlegesítéséhez szükséges a haj balzsam-kondicionálóval történő feldolgozása. Tudja meg, hogyan különbözik a haj kondicionáló a cikktől.
 2. A fejet legfeljebb 2-3 naponta egyszer le kell mosni. Jobb meleg víz, nem meleg.
 3. A mély hajápolás kívánatos maszkok használata. A szaküzletek széles választékával rendelkeznek minden ízléshez és költségvetéshez.
 4. Jól bevált maszkok természetes termékekből. Itt van az egyikük. Készítsen olívaolaj, méz, citromlé és pálinka keverékét (egy evőkanálban), adjunk hozzá egy sárgát. Vigye fel a keveréket a hajára, tegye egy műanyag kupakra, csomagolja és sétáljon legalább egy órán keresztül. Öblítsük le. Ismerje meg az anyag egyéb hidratáló hajmaszkjait is.
 5. Fésülje a haját egy speciális fésűvel, gyenge széles fogakkal.

Jobb, ha nem használjunk stylereket, vasalókat.

videó

megállapítások

Minden nő gyönyörű akar lenni minden korban. A haj egy dísz. Különösen, ha egészséges, fényes, és a szín hangsúlyozza tulajdonosuk egyéniségét. A kozmetikai piacon sokféle hajfesték található. A vásárlás előtt azonban győződjön meg arról, hogy a gyártó megbízható. A Schwarzkopf hajfesték mousse jól működik a szakemberek körében is. Ammónia nélkül, és palettáján húsz árnyalat van. Az öblítő balzsam természetes összetevőket tartalmaz. A haj fényes, selymes festése után.

Csak azért, hogy megkapjuk a kívánt színt, szigorúan be kell tartania a mellékelt utasításokat.

http://okosmetike.online/volosy/kraski/kraska-dlya-volos-muss-shvartskopf-palitra.html

A professzionális hajfestékek palettája.

A Schwarzkopf Professional gondoskodó összetevőivel ellátott új tonizáló hab lehetővé teszi, hogy a haját egy divatos árnyékban adja, és ugyanakkor megőrizze és erősítse a hajszerkezetet.
Az ammóniát és a hidrogén-peroxidot nem tartalmazó mousse kímélő hatást gyakorol a hajra, nagy pigmentszemcséi nem hatolnak be a hajba (ezért nem enyhítik a természetes pigmentet, és nem befolyásolják a szerkezetet), hanem csak borítja őket, megtartja a kutikula mérlegét. A fej nyolcszor történő mosása után a pigment szemcséket fokozatosan kimossák, és a festett és festetlen haj közötti vonal törlődik.
Az árnyalatok könnyen keverhetők.


A szín megtartása: A leginkább ellenálló állandó festék nem garantálja a színárnyalat telítettségének megőrzését a szépségszalon következő látogatásáig. Ezért a látogatások között önállóan otthon is fenntarthatja a színt. Elég egyszerű: habos textúrájának köszönhetően a mousse könnyen alkalmazható a hajra, és egyenletesen oszlik el rajta.
A terméket minden hajmosással meg lehet adni samponhoz, maszkhoz vagy kondicionálóhoz.
A szín helyreállítása érdekében a habot 3-5 percig a hajon kell tartani. Intenzív tonizáláshoz - körülbelül 15-20 percig, majd vízzel le kell mosni.

IGORA COLORWORX - Közvetlen festék

Próbáld ki a legintenzívebb és intenzívebb színeinket az élénk színhatások érdekében, fenntartva a 20 hajmosási kezelés fényerejét *.

Az IGORA ColorWorx 7 árnyalatú, közvetlen alkalmazásra és 1 vékonyabbra. Piros, narancs, sárga, zöld, kék, lila és rózsaszín árnyalatok. Krém-oxidálószer nem szükséges.

Nyissa meg az IGORA ColorWorx univerzális megoldásokat:


Közvetlen alkalmazás - Használja az IGORA ColorWorx-ot szőke hajra vagy előfehérített hajra az intenzív, élénk árnyalatokhoz, amelyek legfeljebb 20 hajmosási eljárást tartanak *

Pasztellkeverés - Az IGORA ColorWorx árnyalatát az IGORA ColorWorx színhígítóval keverjük össze pasztell árnyalatok létrehozásához.

Testreszabása, beállítása, semlegesítése bármely Schwarzkopf Professional festékkel - Az IGORA ColorWorx-ot mikronosként ** használhatja IGORA ROYAL, IGORA Vibrance, ESSENSITY vagy BLONDME festékekkel

* A festés eredményének élettartama a haj alapjától és a pigment koncentrációjától függően változhat
** Ne keverje az IGORA ColorWorx Pink és Violet festékeket oxidatív festékekkel.

http://www.profhairs.ru/palettes/schwarzkopf_professional/palitra_igora_colrworx_igora_expert_mousse/

Schwarzkopf Mousse - Paletta

A Schwarzkopf régóta vezető szerepet tölt be a hajfestékek piacán, többek között az utóbbi években népszerű termékként a habanyag formájában. A festékről a Schwarzkopf mousse, amelynek palettáját idén frissítették, lesz a cikkünk.

A cég jogosultsága 1898-ban kezdett keresni, amikor a gyógyszertár irányítása alatt állt
A Schwarzkopf lassan a legnagyobb hajápolási termékeket gyártó céggé alakult. Egyébként érdemes megjegyezni, hogy Hans Schwarzkopf volt az első tudós, aki a haj sampont bocsátotta ki. Ezt követően megalapította a hajápolási intézetet, amelyből a hajápolás és a kezelés területén dolgozó szakemberek végzettek. Az intézetben kutatóközpont volt. Ennek eredményeként 1933-ban a vállalat kifejlesztette a világ első alkálimentes hajmosását, majd az első kémiai permot.

Hamarosan a Schwarzkopf cég nemcsak a német belföldi piacon, hanem az egész világon is elnyerte pozícióját. A cég már a kezdetektől fogva bizalmat szerzett termékeinek kifogástalansága, megbízhatósága és minősége miatt.

A cég egyik legújabb találmánya a Schwarzkopf festék-mousse már elismert. Könnyen kezelhető, jól tartja, ellenáll, nem sérti a haj szerkezetét, és nem okoz irritációt a fejbőrben (allergia hiányában).

A Perfect Mousse egy habos szerkezetű, ami olyan egyszerűvé teszi a festést, mint a hajmosás. A festék összetétele nem tartalmazza az ammóniát és más összetevőket, amelyek hátrányosan befolyásolják a haj szerkezetét. Tökéletesen fest a szürke hajra, gyengéden hat a hajra, puha és fényes.

Festék alkalmazás.
A Schwarzkopf mousse nagyon könnyen alkalmazható. Először is össze kell keverni a komponenseket (az utasításokban feltüntetve), a kesztyűt festeni kell, és habot kell felvenni a kezére. Masszírozza a kapott keveréket a haj teljes hosszában, a gyökerektől kezdve. A habos szerkezetnek köszönhetően a színezés egységesebb lett. Még a problémás területek, mint a fej és a templomok is könnyen festhetők. A hab előnye, hogy nem terjed, ha alkalmazzák, és egyenletesen borítja a hajat. Az öregedés után öblítse le a hajat meleg vízben sampon nélkül (ez a festék nagyon könnyen lemosható), majd alkalmazza a professzionális balzsamot, amely a festékkészletben található.

A Perfect Mousse létrehozásakor innovatív formulát alkalmaztak a haj intenzív és élénk színeinek károsítása nélkül.

Schwarzkopf mousse - paletta:

A Schwarzkopf cég nagy mennyiségű festékhabot tartalmaz: természetes, ashy és mások. Ebben az évben három új terméket adtak hozzá a Schwarzkopf mousse paletta - mousse fényesítőhöz (1000, 1100, 1200), ami segít enyhén megvilágítani a hajat két-hat hangszínből.
paint mousse 1200 - Intenzív fényesítő
1100-as festék mousse árnyékoló - Közepes tisztítószer
1000-es festék mousse színárnyalat - lágy fényesítő

festék mousse árnyékolás 950 - Golden szőke
800 mousse festék hab

festék mousse árnyékoló 750 - Almond
festék mousse árnyékoló 700 - Sötét szőke

668 mousse árnyékolás - Mogyoró
festék mousse árnyékoló 665 - Arany gesztenye
festék mousse árnyékolás 607 - Bronz könnyű gesztenye
festék mousse shade 600 - Könnyű gesztenye

festék mousse árnyékolás 500 - Közepes gesztenye

festék mousse árnyékoló 465 - Csokoládé gesztenye
festék mousse árnyékoló 400 - Sötét gesztenye

festék-mousse árnyékoló 388 - vörös-gesztenye
festék mousse árnyékolás 300 - Fekete gesztenye

http://vashivolosi.ru/index.php/kraski/shvartskopf-muss-palitra.html

Festék Schwarzkopf Mousse - Schwarzkopf Perfect Mousse Palette

Festék Schwarzkopf Mousse - Schwarzkopf Perfect Mousse Palette

A többi festékhabhoz hasonlóan a Schwarzkopf Schwarzkopf Perfect Mousse festék mousse paletta sajnos nagyon kevés színt tartalmaz. A Schwarzkopf mousse festékpalettáját 15 gyönyörű mély árnyalat képviseli. De ahogy mondják - a lényeg nem a mennyiségi, hanem a minőség. Ezen túlmenően a festékhabnak is van néhány előnye, nevezetesen:

- a fehér szín kellemes konzisztenciája, nagyon könnyen kézbe helyezhető, nem terjed;

- nem kellemetlen szúrós szag;

- a bőrből vagy ruházatból véletlenszerűen festett festéket nagyon könnyen eltávolítják sima vízzel.

A Schwarzkopf Perfect Mousse dobozban megtalálható:

2. Palack applikátor fejlődő emulzióval

3.Színes klímaberendezés mosás után (kb. 10-szer tart)

5. Szivattyú adagolóval

Festék Schwarzkopf Mousse - Schwarzkopf Perfect Mousse Palette

A Schwarzkopf Schwarzkopf Perfect Mousse festékmousse palettájában 15 árnyalatú.

• 1000 - Pearl Blonde

• 668 - Mogyoró

• 665 - Arany gesztenye

• 607 - Bronz könnyű gesztenye

• 600 - Könnyű gesztenye

• 500 - Közepes gesztenye

• 465 - Csokoládé gesztenye

• 400 - Sötét gesztenye

• Schwarzkopf 388 festékmousse - Vörös és gesztenye

• Schwarzkopf 300 festékmousse - Fekete gesztenye

• Schwarzkopf 200 - Fekete festék

Reméljük, hogy élvezte a palettát - válasszon és legyen szép!

http://mydeepinside.info/krasota/kraska-muss-shvartskopf-palitra-schwarzkopf-perfect-mousse/

Hajfesték hab

A nők mindig meg akartak változtatni valamit a megjelenésben. Figyelmet fordítottak a hajra. Ezeken a lépéseken a gyönyörű nők sok oka van: a kép különböző okokból történő megváltoztatásából, például a természetes hajszínnel való elégedetlenségből és a kísérleti természetes vágyból. Ma nem fog meglepni senkit sokféle hajápoló és színezőanyaggal. A szépségipar naponta számos új terméket hoz forgalomba. A legfontosabb dolog itt az, hogy ne tegyünk hibát, és a megfelelő választást tegyük.

Paint-mousse - mi ez és mi a jellemzője?

Ezen a területen az egyik újdonság a hajfesték hab. A festék-mousse az optimális és racionális eszköz azoknak a lányoknak, akik megszállottan hajlamosak arra, hogy különböző színű festeni a fürtöket, de aggódnak a haj szerkezetében és állapotában. A szerszám hab formában készül. Könnyen felhordható és eloszlik a hajon. Ennek eredményeképpen egyenletes festés érhető el.

Az alkalmazás után a terméket legfeljebb 30 percig tartják. A mousse is gyorsan és maradéktalanul vízzel lemosható, és a hajra egy balzsamot vagy egy hidratáló hatású maszkot alkalmazunk. Az eszköz teljesen biztonságos. A természetes alapanyagokból készült komponensek összetételében való felhasználása miatt nem károsítja a hajat. Kétségtelen, hogy illik a lányokhoz, akik természetes hajszínt kívánnak kapni, de nem színeznek extravagáns színt.

Mint minden ipari eszköz, a festék-mousse előnyei és hátrányai is vannak. A színező mousse egyszerre több színre változtathatja a hajszínt, anélkül, hogy károsítaná őket, fényes, vizuálisan ápolt és élettelen. Az eszközök könnyen elhelyezhetők, nem folyik le és nem folt minden körül. A kívánt hatás eléréséhez nem kell sokáig tartani az egeret, csak harminc perc elegendő. És az utolsó fő érv - mousse festék a hajra, amelyen a szürke hajok első villanásai megjelentek.

Most egy kicsit a gyönyörű új elemek hátrányairól. Az internetes fórumokon lévő lányok, akiknek már sikerült kipróbálniuk magukat az eszközöket, azt állítják, hogy nem képes hosszú ideig biztosítani a kívánt színt a zárak számára. A színes pigmenteket egy hónapon belül le kell mosni. Összehasonlításképpen, az ammónia alapú festék akár két hónapig is eltarthat. Néhány hölgy is elégedetlen, hogy a festék - mousse segítségével lehetetlen extrém színt elérni. Nem is alkalmas a nagyon világos árnyalatú haj festésére. De a kisebb részletek ellenére a hajhabosodás már megszerezte rajongóit, és ennek az eszköznek a népszerűsége csak lendületbe kerül.

Hogyan válasszuk ki a szín (árnyék) festéket

A hajhabosodás palettája csak egy tucat opcióra korlátozódik. Napjainkban ez a legnagyobb, amit a világhírű cégek készen állnak felajánlani. De azok az igényes hölgyek, akik hozzászoktak egy elegánsabb színválasztékhoz, kicsit csalódtak. A mousse nemcsak a szakmában, hanem a hazai szegmensben is képviselteti magát a piacon. A második változatban az alapok gyakrabban és megfizethetőbbek.

Hogyan használjuk a színezett haj habot

Az árnyékoló habot elsősorban arra használják, hogy a haj természetes fényt kapjon, a fő árnyékra összpontosítva. Mind a haj, mind a külön zárak népszerű színezése. Az ilyen sokszínű szálak frizurái nagyon lenyűgözőek és természetesek. A szélsőséges élesedés nem is éri meg, mert a fizikai színezékek, mint a festék hab, nem jelennek meg túl sötét vagy nagyon könnyű hajokon. A legfontosabb dolog nem túlzás.

Javasoljuk, hogy a festéket - mousse nedves hajra alkalmazzuk, ebben az esetben a színezés hatása észrevehetőbb lesz. A színárnyalatot általában kényelmes palackokban értékesítik, ami megkönnyíti az egységes alkalmazást. Ennek az eszköznek az az előnye, hogy teljesen mentes a kellemetlen szagtól. A haj színének javítása segít a hidratáló maszkban, amelyet rendszeresen ajánlunk.

Mi a legjobb színező hab: felülvizsgálati és fotópaletta

A hajfestés különböző habjai közül választhat a legnépszerűbb és népszerűbb.

Schwarzkopf / Schwarzkopf Perfect Mousse

A Schwarzkopf Perfect Mousse innovatív festékszőrme mousse teljesen új szokatlan szerkezetű, mint a hajformázó hab. Nagyon könnyen alkalmazható, tökéletesen eloszlik a nedves haj teljes hosszában, és mélyen behatol a szerkezetbe. Mindez elősegíti a kiváló és természetes eredményeket. A haj hátoldalán a haj színezése most nem jelent problémát. A festék mousse összetétele nem tartalmaz ammóniát, és az új gyengéd formula megvédi a fejbőrt a kiszáradástól, és egészséges, ápolt megjelenést kölcsönöz a hajnak. Tökéletes otthon festéshez.

Loreal / Loreal Párizs Sublime Mousse

A Loreal Paris Sublime Mousse fenséges mousse festékkel kombinálva a palack könnyű használatát és a szakemberek fejlett fejlesztését. A habszerű szerkezetnek köszönhetően a hab az tiszta, sugárzó és tartós színt nyújtja. Nem kell többé piszkos ruhákat, kezeket és tárgyakat körülvennie. Érdemes rázni a festéket - néhány másodpercig tartó habot, mivel az oxigén és az aktív összetevők egy pillanat alatt a palack tartalmát habzá alakítják. A L'Oreal Sublime mousse az egyik első festéke, amely mousse konzisztenciával rendelkezik. Nem ürül a bőrön, és nem hagy kemény foltokat.

Wellaton / Wella Wellaton ellenálló

A Wellaton / Wella Wellaton ellenálló festékkel - mousse-val - a legmegfizethetőbb és kényelmesebb színezék és gazdag természetes színt kapja.

Először rázza meg az injekciós üveget. Egy pillanat alatt kialakult egy sűrű hab. Enyhén masszírozza a hajába. Ezekben a műveletekben a festék - mousse mélyen áthatol a haj teljes szerkezetében, a gyökértől a csúcsig.

Paletta / Paletta

Fedezze fel a festék egyediségét - mousse paletta shaker formátumban. Ez az, amire szüksége van egy gazdag, tartós színre, amely tele van elképesztő sugárzással. Soha nem láttad a festéket olyan könnyen használhatónak. Egyszerűen rázza meg a rázógép tartalmát, és az összes összetevő nagyon sűrű habban áll, csábító szamóca illattal. Mousse alkalmazása egy raklapra olyan egyszerű, mint a samponozás. Harminc perccel később élvezheti a tartós, gazdag színt, ami szintén teljesen szürke festékkel fest. A színezés soha nem volt ilyen egyszerű és hatékony.

Természetes növényi krém festék ammónia nélkül

Herbal Crеme - innovatív festék - hagyományos természetes henna alapú mousse. A festés modern technológiáját használta, a mély struktúrába való behatolás nélkül. A természetes összetevőkre épülő formula színárnyalat. Kiválóan alkalmas a haj telítettebb színének megadására, drámai színváltozás nélkül. Az egyedülálló finom ammónia és oxidálószer nélküli formula lehetővé teszi a szürke haj optimális festését. Könnyen kezelhető - csak rázza meg és hajtsa végre a hajra.

Igor / Igora a haj színezésére

Azok a lányok, akik tartós festékkel festik a hajaikat, valószínűleg egy új professzionális termékről, mint például az Igora festékről, hallottak a haj színezésére. Ma bemutatjuk az Igora színező habot (IGORA Expert Mousse). Ez a termék a közelmúltban kerül bevezetésre a professzionális hajápoló piacra. De már sok rajongót nyert a hajukon próbált nők körében. Ne tévessze össze az IGORA Expert Mousse-t a Schwarzkopf Perfect Mousse festékkel - habzásgátlóval az otthoni használatra. Igor inkább árnyalat, mint a hajfesték. De a magas festésállóság lehetővé teszi, hogy ezt a szerszámot havonta legfeljebb kétszer, vagy legfeljebb nyolc mosást használjon.

A színezett haj mousse véleménye

Alina: havonta egyszer használom a festéket - Wellaton habot. Általában világos árnyalatok festékét használom. Könnyen alkalmazható a hosszú hajaimra, és ezért gazdaságosabb, ha egy egyszerű, ellenálló hajfestéket használok. Otthon színezem a hajam, nem kell a fodrász krémmousse-val mennem. Még egyszer szeretném megjegyezni, hogy ez nem egy egyszerű, ellenálló krém - festék és festék - hab. A szelíd formula nem rontja a hajat.

Maria: IGORA Expert Mousse árnyékoló mousse a Schwarzkopf-tól professzionális smink áruházban ajánlott, amikor szőke voltam. Szerszámra volt szükségem a színtelítettség fenntartásához az ellenálló festékkel festett foltok között. Nagyon gyakran nem akarja mérgezni a haját ammónia festékkel, és mindig meg kell tartania a jól ápolt és szép megjelenést. Az árnyalatok palettája meglehetősen változatos. A mousse természetes haj festésére alkalmas, ha nem akarja elrontani a haját tartós festékekkel. Ez a mousse egy sajátossága, hogy gyorsan kiöblíti. Már 4-5 mosás után. De általában egy nagyszerű professzionális eszköz.

Anna: Hirdetés, mint mondják, a kereskedelem motorja. Szóval megnézem a festék reklámát - a Palette Color Mousse mousse-ját, és úgy döntöttem, hogy kipróbálom. Egyáltalán nem sajnálom. A festék előkészítése nagyon egyszerű - az utasítások szerint az összes alkatrészt össze kell keverni, pár kézmozdulatot és a festéket - a habot a hajra lehet alkalmazni. Kézi alkalmazással (természetesen kesztyűvel) ecset használata nélkül. Minden egyenletesen és gyorsan eloszlott, a bőr tiszta maradt. Fél óra múlva ragyogó, gazdag haját kapta. Azt javaslom.

http://cosmetictrends.ru/uhod/dlya-volos/kraska-muss.html

Hajfesték "Schwarzkopf Perfect Mousse"

Tartalomjegyzék:

A német Schwarzkopf cég a kozmetikai, globális piacon legendává vált. Elismerésétől függően hálás felhasználóknak köteles, akik megerősítik az előállított áruk hatékonyságát. A Schwarzkopf Perfect Mousse hajfesték, melynek palettája megfelel az egyes ügyfelek igényeinek, szintén magas jelzésekkel és pozitív véleményekkel rendelkezik. Amiért a nők szeretik, megtudják együtt.

Schwarzkopf Perfect Mousse - hajszínhab

Schwarzkopf A női hajat gondozó Henkel létrehozta a Schwarzkopf Perfect Mousse festéket. A színpaletta segít kiválasztani a természetes, a világosabb vagy sötétebb árnyalatú hangszínt. Ez biztosítja a nők, valamint a megjelenésüket figyelő férfiak igényeinek kielégítését.

A festék hab nem tartalmaz ammóniát a készítményben, míg a szín stabil marad és a következő színezésig telített. A hasznos összetevők segítenek a haj javításában az eljárás során, és az intenzív pigmentek szürke hajat festenek, és ragyognak.

A habhoz hasonló habszivacs gyengéd textúrája simán eloszlik a szálakon. Ez egyenletes festést biztosít foltok vagy kopasz foltok nélkül. Az ammóniamentes keverék minden hajra kiterjed, gondosan megváltoztatja az árnyalatot, és a színvédelem technológiája 6 hétig tart. A növényi kivonatok, fehérjék és aminosavak helyreállítják, hidratálják, tükör fényét adják.

A csomagban megtalálja:

 • 35 ml emulziót pigment kifejlesztésére egy kényelmes palackban egy applikátorral;
 • 35 ml pigmentált gél;
 • 22 ml táplálkozási kondicionáló a festés utolsó szakaszához;
 • Egy szivattyú, amely finom textúrájú festéket hoz létre;
 • Kesztyű a kezek védelmére festés közben.
 • Használati utasítás.

A készlet minden elemét átgondolták és létrehozzák az eljárás kényelmének biztosítása érdekében.

A Schwarzkopf Perfect Mousse hajfesték sikerének titka

A Schwarzkopf a Perfect Mousse termékében hangsúlyozza az ammónia hiányát a készítményben, ami gondos színezést garantál és nem veszélyezteti a haj egészségét. Ez értékes, ha törékeny, laza vagy sérült fürtök festenek.

A festék megfizethető, könnyen használható és gazdaságos, így a nők otthoni használatra választják. A habszivattyú segít elérni a keverék kívánt konzisztenciáját. A textúrája könnyű, nem terjed és egyenletesen lefedi a haját.

A gazdag színválaszték kielégíti az igényes felhasználókat, segít megtalálni a természetes árnyalatot, élénkíti vagy sötétíti a szálakat, a szürke hajra fest. A nem-ammónia-bázis ellenére a festés eredménye hosszú ideig megtartja az intenzitást, összehasonlítva a kozmetikai ipar más résszel rendelkező képviselőivel. A szín nem zavar, nem igényel megújulást, fényes és telített, biztosítva a haj vonzó megjelenését.

A készletben a festék-mousse, a gyártók teszik balzsam, amelyet a felhasználók által megjelölt, mint gondozó ügynök. Segít megszilárdítani az árnyékot, helyreállítja a hajszerkezetet, táplálja a fehérjéket és a növényi kivonatokat. A fürtök vonzóak, egészségesek és sugárzóak.

A Schwarzkopf Perfect Mousse festéke

A Schwarzkopf mousse hajfesték összetételének megfelelő használata biztosítja a könnyű alkalmazást és a kívánt árnyalatot. A termék minden negatív felülvizsgálata, amely az eredményre vonatkozó panaszt tartalmaz, az eljárás algoritmusának megsértését vizsgálta. Ezért a használat előtt fontos, hogy gondosan tanulmányozzuk az utasításokat, amelyek leírják, hogyan keverjük össze a komponenseket, alkalmazzuk a keveréket, mennyi ellenállni a hajnak.

A Perfect Mousse termékek nem tartalmaznak ammóniát vagy agresszív összetevőket, de a termék kémiai vegyületeket tartalmaz. A vizsgálatot az alábbiak szerint végezzük: a kéz hátsó részén, ahol a bőr ajánlatos, az eszközt fél órára alkalmazzák. Ha a teszthelyen eltöltött idő után nincs vörösség vagy más megnyilvánulás, akkor folytathatja a festést.

A súlytalan mousse textúra miatt, amely habokat egyenletesen eloszt, a szerszám gazdaságos, az egyik készlet elég hosszú, közepes vastagságú haj kezelésére. Ez segít pénzt és időt takarítani a színezéshez.

Megengedett, hogy egy ülést egy nem szellőztetett területen végezzenek. A kompozíció illata nem maró, mert nem tartalmaz ammóniát. Nem okoz reakciót a nyálkahártyán vagy a légutakon.

Az eljárást az alábbiak szerint végzik:

 1. Alaposan keverjük össze az alkatrészeket gyengéd mozdulatokkal, húzzuk fel a habosító szivattyút és folytassuk az eljárást.
 2. Fésülje fel a fürtöket, majd alkalmazza a színező keveréket. Kezdje a festést a fej parietális és frontális részéről. Először is, a mousse a gyökerekre van felhordva, majd a keverék térfogatának növeléséhez közvetlenül a hajra habosodik és kefével kinyúlik. Kövesse az egyes szálak alapos tanulmányozását, ne rohanjon másképp, ez veszélyezteti az egyenetlen árnyalatot.
 3. Miután befejeztük az habot, az expozíciós időt az utasítások ajánlásai szerint érzékeli.
 4. Idővel a keveréket folyó vízzel mossuk. Az öblítő hajat 2-3 alkalommal ajánljuk, amíg a víz nem lesz tiszta.
 5. Használja a Perfect Mousse készletben lévő tápláló balzsamot. Ez segít a színek rögzítésében, puha, selymes és ragyogó. A balzsam kellemes illatú, vonata hosszú ideig a fürtökön marad.

Ez az eljárás véget ér, majd a nő önállóan helyezi a szálakat. Megengedett fújás, vasalás. Termikus expozíció esetén ajánlatos további hővédő szereket használni.

A jövőben minden alkalommal, amikor mossa a haját, táplálkozó balzsamokat vagy maszkot alkalmaz a színes hajra. Segítenek megőrizni az árnyék telítettségét és javítják a haj megjelenését.

Festési ajánlások

A festés terén tapasztalattal rendelkező, professzionális fodrászok számos ajánlást kínálnak, amelyek segítenek abban, hogy a Schwarzkopf Perfect Mousse hajszínnel végzett hajszínváltoztatási eljárás után elégedett legyen.

Árnyék kiválasztása

 • A természetes hatás érdekében válasszon egy árnyalatot, amely közel áll a természeteshez. A különbség legfeljebb 2 tónus.
 • A csomagolás orientációjára természetes árnyalatok tartoznak, amelyek a kiválasztáson alapulnak.
 • Ha a választás nehéz, akkor a szakemberek azt javasolják, hogy a színe könnyebb legyen, mint a haja. Ez a technika segít a kép frissítésében, és nem fog csalódni, mert a szőke haj könnyebben elfedhető.

Használat előtt

 • Az eljárás gondos előkészítése segít elkerülni a folyamatban lévő kényelmetlenségeket. Ne felejtsük el a szalvétákat felvenni, hogy eltávolítsuk a felesleges habot a bőrből vagy a fülből.
 • Tartsa szem előtt a figyelmet a festék expozíciós idejének mérésére.
 • Csinálj egy különleges köpenyt, hogy ne roncsold meg a ruhákat. Otthon fedje fel a vállát felesleges törülközővel vagy ruhával, tegyen egy pólót, amely nem kár.
 • Távolítsa el a fülbevalókat, láncokat, nyakláncokat. Ez segít elkerülni a fém kémiai reakcióját oxidálószerekkel.
 • Védje a bőrt vazelinnel vagy zsíros tejszínnel, ami megtakarítja Önt a pigment eltávolításáról.

Folyamatban van

 • Vigye fel a festék keveréket száraz fürtökre.
 • Jegyezze meg az utolsó szál feldolgozása utáni expozíciós időt.
 • Kövesse a habra a hajra vonatkozó javaslatokat. A készítmény túlexponálása veszélyezteti a hajat.
 • Mérje ki az expozíciós idő felét, és masszírozza tovább a szálakat.
 • A pamutszöveten lévő tonik könnyen eltávolítja a festéket a bőrről.

A festés után

 • Ha az eljárás után festék maradt, használata tilos.
 • A keveréket alaposan öblítse le folyó vízzel nagy mennyiségben.
 • Használjon tápláló maszkokat vagy balzsamokat minden samponozással.

A haj festékhab költsége Schwarzkopf Perfect Mousse

A Schwarzkopf termékek, beleértve a Schwarzkopf Perfect Mousse-t is, kozmetikai szaküzletekben, szupermarketekben vagy az interneten vásárolhatók. A rendelkezésre állás a német gyártó hitele, így a készlet ára 500 rubel.

A festék összetételének megtakarítása segít a fodrászatban vásárolni a szalonban, ami a hajszín megváltoztatásának tervezett eljárása. A varázslók nagy mennyiségben vásárolnak pénzeszközöket, majd minimális jelölést kapnak az ügyfelek számára, ami mindkettő számára előnyös.

Hajfesték Schwarzkopf Perfect Mousse - vélemények

Ha gazdag, tartós színt szeretne a haj egészségének sérelme nélkül, akkor a Schwarzkopf Perfect Mousse tetszik. Vélemények bizonyítják a termék hatékonyságát:

Inna, 35 éves

A festési élményem 12 év. Ez idő alatt több száz terméket próbáltak megváltoztatni a haj színét, de a Schwarzkopf festékmousse megnyerte a szívemet. Palette segített az életem minden szakaszában, hogy megvalósítsam a tervemet. Finom textúra könnyen elosztható a fürtökhöz, könnyen használható otthon. A szag nem csípős, hanem kellemes. A gyártó magában foglal egy mágikus balzsamot a készletben, csak azt használnám, hogy a szálak simaak és puhaak. Ezzel a mousse színe világos, gazdag, és a haj nem rontja. Szeretem őt.

Anastasia, 40 éves

Néhány évvel ezelőtt észrevettem az első szürke szőrszálakat, rájöttem, hogy eljött az idő, itt az ideje a hajam festésére. Ezt megelőzően gondoskodtam a hajam egészségéről, és még egyszer sem éltem kémiai kezeléssel, de a szürke haja nekem. Nem akartam elrontani a fürtöket, ezért gondosan megválasztottam az eszközt az alábbi kritériumok szerint: ár, rendelkezésre állás, teljesítmény és minimális negatív hatás. Ennek eredményeként vettem Schwarzkopf Perfect Mousse-t, 2 éven keresztül használtam, és az én részemről nem érkezett panasz. A termék megfelel az elvárásaimnak.

Valeria, 27 éves

A reklámból megtudtam a Perfect Mousse festékről, érdekelt. A gyártó egyszerű alkalmazást és tartós, telített színű ígéretet ígért a fürtök sérelme nélkül. És csak problémám van az alkalmazással - nem terjesztik, néha nem fest át. Ellenőriztem annak hatását, különösen a festés idejét. 5.86-os árnyalatot választottam, melyet „mahagóniának” neveztem, és nem bántam meg. A szín sima, érdekes árnyalatú. Az eljárás után hozzáadtunk ragyogást és lágyságot. Ezért az elmúlt 3 évben csak ezt a mousszát használom, és elégedett vagyok.

http://areado.ru/blog/kraska-dlya-volos-schwarzkopf-perfect-mousse