logo

Sampon Clear Vita ABE

Minden lány egészséges és szép hajból álmodik. Vannak azonban olyan kellemetlen funkciók, amelyek eltörhetik a gyönyörű képet. A korpásodás problémája nemcsak a nők, hanem a férfiak körében is nagyon fontos. Az egyedülálló Clear Vita ABE sampon egy csodálatos termék, amely könnyedén segít megoldani a haj és a fejbőr számos problémáját. Rendszeres használata miatt a haja páratlanul szép és egészséges.

Márka története

Ezt a sampont 2007-ben értékesítették. Az Unilever francia kutatóközpontja, a Clear Technology Center fejlesztette ki. Abban az időben a termék valóban innovatívnak bizonyult, és a Vita ABE erős kombinációjának köszönhetően a szabadalmaztatott, Pyrithione Zinc nevű, hatásos összetevő segítségével kezelte a bőrt.

Egy idő után a gyártó arra a következtetésre jutott, hogy a hajszerkezet női és férfi szerkezete szignifikánsan eltérő, így a problémákat különböző módon kell kezelni. Tehát, miután megtudtuk a fehér rétegek seborrhea leválásának okait, két sor sampont, tiszta férfiakat és tiszta asszonyokat hoztak létre.

A seborrhea kétféle, de a kezelés módszerei azonosak:

 • Száraz. A stratum corneum megújulási idejének csökkenésével jelenik meg, nincs idő az érett, ragadós sejtek egymáshoz tapadására, és úgy néz ki, mint a fehér pelyhek.
 • Olajos. A zsírokat kiválasztó mirigyek túlzott aktivitása miatt a fejen zsírréteg keletkezik, amelynek részecskéi kiszáradnak, zsíros sárgás darabokat képezve.

Ez a kellemetlen funkció az alábbiak miatt jelenik meg:

 • Az epidermisz gombás elváltozásai.
 • Kontakt dermatitis.
 • Ekcéma.
 • Psoriasis.
 • Hormonális rendellenességek.

Az Unilever tudósai egyedülálló samponösszetételeket fejlesztettek ki, amelyek nem a seborrhea-val, hanem annak okaiival küzdenek, amennyire csak lehetséges. Az Unilever szakemberei tíz éve dolgoztak ki nagyszámú terápiás maszkot, amelyek a sampont és a balzsamokat gondoskodnak, ezáltal igazi szakértőknek bizonyultak a szépségipar világában.

A világhírű samponról A Clear Vita ABE azt mondja, hogy Cristiano Ronaldo ragyogó labdarúgó márkájának arcát választják. Az Euro 2016 bajnokság előtt a cég aktív reklámprogramot tartott, amely a „Ultimate Control 2 in 1” futball stílusban bocsátotta ki. A sorozat korlátozott volt.

A rajongók a kényelmet és a kép kifogástalanságát tükrözve különleges kényelmet élveztek az izgalmas bajnoksággal.

A nőstény samponvonalra a Clear Vita ABE, egy jól ismert sportoló, a TV-házigazda és egyszerűen szép Laysan Utyasheva lett az arc. 2016-ban megrendezésre került az „Alapellátás” nevű új termék bemutatása, amelyet a híresség mutatott be.

A sampon értékesítése A Clear Vita ABE mindennap növekszik a hatékonyság és a magas színvonalnak köszönhetően. Csodálói a tisztességes szex, akik értékelik a természeti szépséget, és mindent megtesznek, hogy 100% -ban teljesüljenek.

Hasznos tulajdonságok

Egy csomó pénzt fektetve a kozmetikumokba az arc bőrére, sok lány egyszerűen elfelejti a megfelelő hajápolást. De a haj megjelenése és egészsége a megfelelő sampontól függ. Szárazság, viszketés, égés, pelyhek és hajhullás - ez az a csodálatos találmány, mint a Clear Vita ABE sampon, amely cink-pirithionot, valamint vitaminok és ásványi anyagok komplexuma is készen áll.

Egyéni megközelítés és bizonyított cselekvés - ez a Clear shampoo jellemzője. A gyógyszer részét képező cink régóta ismert gyógyító tulajdonságairól. Ez szükséges elem, amelynek hiánya a testben, a haj és a bőr elkezd szenvedni. Ez nyilvánvalóan szárazság, ingerlékenység és tartós gyulladások. Az egész szervezet számára ez az elem a legerősebb antioxidáns, amely képes gyorsan eltávolítani a salakokat és a toxinokat.

A problémák átfogó megoldásához a gyártó kiadta a Clear Vita ABE sampont, amely lépésről lépésre gondoskodik:

 • rendszeres gondozás;
 • intenzív ápolás és mély cselekvés - maszkok.
 • gyógyszerek rövid távú felhasználása.

A maximális hatás elérése érdekében a kozmetikumok rendszeres használatát igényli a gondozás, az integrált megközelítés és az egészséges életmód fenntartása érdekében.

Shampoo Clear Vita ABE segít megszabadulni a bőrgyógyászati ​​problémáktól, mert gyógyító tulajdonságai vannak:

 • Óvatosan tisztítja és táplálja az epidermisz tápanyagokkal. A termék tartalmazza a vitaminokat és ásványi anyagokat, amelyek megfelelő szinten támogatják az immunitást, megakadályozva a káros mikroorganizmusok terjedését.
 • Lehetővé teszi a lipidek egyensúlyának fenntartását, a természetes védelem szintjének helyreállítását, mert ha megszakad, viszketés és irritáció léphet fel.
 • Csökkenti a faggyú kiválasztását, normalizálja a mirigyek munkáját, szűkítve a pórusokat, ami megakadályozza a szaruhártya túlzott levágását.
 • Kezeli a seborrhea-t, megakadályozva annak további előfordulását. A megjelenés és a nemek okától függően a sampon óvatosan törődik a szálakkal és a bőrrel, kiküszöbölve a haj problémáját.
 • Harcol a gombával. Frissességet és kényelmet nyújt.

Korpásodás elleni sampon A Clear Vita ABE segíti a szervezetet a saját fehérje előállításában, ami segít megszabadulni a halott sejtek túlzott hámlásától.

Funkcióösszetétel a nők számára

A tiszta Vita ABE samponok sora azért jött létre, hogy a tisztességes szex életét a lehető legkényelmesebbé tegye. A "Nutrium 10" komplex, amely tíz különböző vitamint és természetes összetevőt tartalmaz, hasznos innováció, amelyet a gyártó bemutatott.

A Clear Vita ABE sampon egyedülálló képlete zsíros szálakkal szemben lehetővé teszi, hogy keskeny pórusokat kapjon, jelentősen csökkenti a faggyú termelését egy frissítő citrusösszetétel jelenléte miatt.

A C-vitamin helyreállítja az epidermist, szőrszálakat sima és ragyog, serkenti a növekedést, és antiszeptikus és antimikrobiális hatással rendelkezik. A mentolos jeges frissesség elixírje segít megtartani a savas-bázis egyensúlyt, amelynek normális pH-értéke van, ami befolyásolja a védőfólia kialakulását, ami csökkenti a pelyhek pelyhesedésének valószínűségét.

A fitotechnológia olyan hasznos szibériai gyógynövények kivonatait tartalmazza, amelyek a viszketés és a hámlás elleni küzdelemre szolgálnak, és helyreállítják a sérült szálak szerkezetét, védőréteget hoznak létre, és megakadályozzák a fehér részecskék hámlásának megjelenését a fejbőr felületén. A kaktuszos hidratáló sampon ideális a száraz hajú nőknek, mivel intenzíven telítődik őket hasznos vitaminokkal.

Hajtermékek típusai

A megfelelő sampon kiválasztásához el kell döntenie a bőr típusát. Ehhez két hétig használjon egy eszközt, és gondosan figyelje az epidermisz reakcióját. A nagy választék biztosítja a seborrhea elleni szükséges elixír jelenlétét.

A Clear márka 2 professzionális samponvonalat állít elő a nők és férfiak számára, megoldva az epidermisz közös problémáit, egy átfogó megközelítés alkalmazásával és egyedi expozíciós módszerrel. Minden szerszámot gondosan figyelnek a minőségre, és teljesen biztonságos a test számára.

A női sorban a következőket tartalmazza:

 • Sampon, amely szabályozza az epidermális zsír egyensúlyát. Speciálisan kifejlesztett ásványi anyagok komplexe A cink ásványi komplex szűkíti a kibővített pórusokat, normalizálja a faggyúmirigyeket, és védőfóliát hoz létre, amely nem képezi a seborrhea-t. A Cleartech erősített rendszere helyreállítja a fejbőr szerkezetét, tápanyagokkal gazdagítja, hidratálja és a selymes és fényes hajat is.
 • Veszteség elleni védelem - olyan gyógyszer, amely segít megszüntetni a szárazság olyan gyakori megnyilvánulását, mint a hajhullás, amelynek okai teljesen eltérőek lehetnek. A Nutrium 10 eltávolítja a seborrhea-t, segít hidratálni és gazdagítani a szálakat és a dermist, serkenti az új szőrtüszők növekedését.
 • Az intenzív hidratálás kaktuszos kompozíciót biztosít, amely a fő funkciója mellett segít a túlzottan törékeny hajok kezelésében, serkenti az epidermális sejtek megújulását, telítődik és mélyen hidratálja az egyes hajokat. Azok a komponensek, amelyek maximális térfogatot biztosítanak, az első mosás után dolgoznak. A szálak vizuálisan csodálatosabbá válnak, a haj vastagabb, és a kellemetlen fehér mérlegek nyom nélkül eltűnnek.
 • Festett és sérült. Kiválóan táplálja és helyreállítja azokat a szálakat, amelyek elveszítették természetes erejüket. Pantenollal és citromolajjal töltsük ki az egyes haj sérült szerkezetének hiányosságait. Megvédi a tulajdonságok megjelenését az epidermisz darabjainak hámlásában.
 • Sampon "Basic care", amely 8 jele a haj szépségének: a zsírtartalom hiánya, viszketés, hámlás, szárazság, hosszú távú tisztaság és frissesség, kiváló mop és jól ápolt bőr.
http://wlooks.ru/shampun/clear-vita-abe/

Samponok Clear vita ABE - vélemények

Samponok Clear vita ABE 2016. szeptember 7.

Azt tanácsolom mindenkinek, hogy próbálja meg! A haja rövid volt, tört, vékony, a harmadik csőem, a haj maga nem tudta, a tapintásra vastagok lettek, fényesek, és ugrásszerűen nőttek, most csak nekik! Köszönöm a csodálatos sampont.

Samponok Clear vita ABE 2015. december 6.

Vettem egy sampont, a Clear dandruff ellen. Minden szép volt. Habok, a szag kiváló, nincs korpásodás. De két héttel később a fejem borzasztóan kezdett viszketni, most már egy hónapig folytatódik, bár nem sokáig használom. Azt hittem, hogy nem illik nekem, azt javasolta az anyámnak, két mosás után is elkezdte ugyanazt, aztán az ő apja panaszkodott a viszketésről, kiderült, hogy ő is használta. Csak a férj használja, és minden rendben van vele. Válassza ki. De a viszketés szörnyű.

Samponok Clear vita ABE 2015. november 30.

Helló mindenkinek. Fodrászom azt tanácsolta, hogy megvásároljam ezt a márkát a samponból, mint egy jó gyógyszert a korpásodás ellen. És tényleg, tetszett a sampon. Rémültek a vélemények, amelyek arról szóltak, hogyan nem illeszkednek, vagy arról, hogy reggel milyen volt a fején egy korpásodás. Az én esetemben semmi ilyesmi.
Amikor a fejemet örömmel mosom, rájöttem, hogy ezt a sampont 2,5-szer kisebbre kellett alkalmazni, mint amit korábban használtam. A tenyér csak egyharmada volt szükség hosszú hajra. A fej kicsit szétterült, de a gyönyörű haj és a korpás fej nélkül kedvezőtlenül szenvedhet.
Azt tanácsolom mindenkinek, hogy próbálja meg ezt a sampont!

Samponok Clear vita ABE 2015. július 1.

Helló mindenkinek, megvettem az átlagos sampont, tetszett a szag, és a hajam már nem égett, minden rendben volt, az arcom elkezdett égni, csak nem változtattam a fejem (a víz miatt) volt a fő lehetőségem de nem figyeltem rá, ma megvettem ezt a sampont újra, hazajöttem és mosottam a fejem, az arcom újra égett, most mindent titkoltunk! ugyanaz a sampon nem illik! az emberek óvatosan használják, ahogy én nem vagyok allergiás! minden egészség!

Samponok Clear vita ABE 2015. június 8.

Jó nap mindenkinek. A történetem rövid, de fontos.
Anyám elkezdett korpásodást okozni. Láttam egy hirdetést, úgy döntöttem, hogy megveszem ezt az olcsó sampont. A folyamat során, már a zuhanyban, úgy érezte, hogy a fejbőrt és az arcot összeszorítja. Kiment a zuhanyból. Az arca vörös, nyak, váll, fejbőr volt. Szuprastint kellett inni. Óra elment. Általában ez a sampon elég veszélyes, mert anyám nem allergiás.
A nagynénje hasonló helyzetben volt, de nem volt szuprasztin. Fejét viszket két napig a történetei szerint.
Mindenem van.

Shampoo Clear vita ABE 2015. március 23.

CLEAR-ot vásárolt a hajhullásért. A 6. terhességben vagyok, és néhány héttel ezelőtt a bőröm megszáradt. Ezt megelőzően mindig Jonsons Baby baby sampont használtam, és nem volt probléma, de egy darabig tartott, hogy eltávolítsam ezt a könnyű korpásodást. Másnap a sokkban voltam. korpásodás Nem tudom, mit tegyek (

Shampoo Clear vita ABE 2015. január 14.

Is vásárolt, vezetett reklám. Szinte nem volt a korpásodom, és az első használat után, másnap reggel, minden haját lefedte. Azt hittem, elég jó volt, de a második használat után ismét megtörtént. Az egyetlen plusz az, hogy a haja nem kusza és fésült tökéletesen (hosszú ideig van), de itt nem minden olyan sima - esténként a haja olyan lesz, mintha megnyalta és piszkos lenne. csalódott

Shampoo Clear vita ABE 2014. november 25.

Hó korpásodás az alkalmazás után. Soha nem kezeltem kozmetikumokkal, csak drogériákkal, de megvettem ezt a sampont, amikor valahol olvastam a korpásodás területén végzett kutatásukról, és szerettem a tudományos megközelítésüket. Azonban elvárásaim nem teljesültek, épp ellenkezőleg, megdöbbentem, mivel soha nem volt ilyen korpásodás a fejemben. Megpróbáltam egy nagyon enyhe hámlást kiküszöbölni, és hatalmas problémát kaptam a viszketéssel és csak a hóviharral. Nyilvánvaló, hogy minden nagyon egyedi, és mivel a korpásodás oka más, akkor az egyes eszközök eltérőek. Végül visszatértem a Sulsen gyógyszertárkezelő samponba.

A megjegyzések áttekintése hasznos? Igen 6 · Nem 0

Shampoo Clear vita ABE 2014. március 22.

Vásárolt egy sampont, amely állítólag korpásodásból származik, tiszta bio-natrium mentával, teafaolajjal és ginzengel. Samponozás után a haj már a következő nap zsíros volt. Aztán a haja még rosszabbul hagyta a fejemet, és a hajam nagyon finom lett (körülbelül egy hónapig használtam), és nem volt probléma. Most keresek egy eszközt a haj helyreállítására

Ui Úgy tűnik, nem mindenki alkalmas.

A megjegyzések áttekintése hasznos? Igen 14 · Nem 0

Samponok Clear vita ABE 2013. november 18.

Amikor megpróbáltam ezt a márkát a sampont, örültem a szagnak, a hajam nem zavarodott. De egy idő után 3 hónap elteltével a haj elkezdett kiesni, amikor a mosás megtartotta a kezét, és a haj a kezében volt. A sokkban vagyok, most vissza kell állítanom a hajat, és mennyi hajhullás folytatódik.

A megjegyzések áttekintése hasznos? Igen 18 · Nem 0

Samponok Clear vita ABE 2013. november 17.

Ez az egyik legjobb sampon, amit használtam! A haj életre kelt, fényes és egészséges kinézetű! A fej viszketés is megállt)))) Nagyon örülök!))))

A megjegyzések áttekintése hasznos? Igen 39 · Nem 4

Samponok Clear vita ABE 2013. október 24.

Szeretném megosztani nagy örömöm. Én vagyok az egyik olyan „szerencsés”, aki allergiás a legtöbb samponhoz és balzsamhoz hozzáadott vegyi összetevőre. Hogyan lehet elfáradni, hogy dörzsölje a tojássárgáját a fejembe, vagy öblítse le ecettel. Természetesen mindez sokat segít, de higgyen el nekem, ha a legtöbb sampon nem áll rendelkezésedre, akkor elkezded csendesen gyűlölni a népszerű recepteket. És az öröm az, hogy a hajápolásban - a Klear Phytotechnology-ban - csak egy nagy komplexumot talált. Ebben a sorozatban van sampon és balzsam, és jöttek hozzám! A lényeg az, hogy sok természetes összetevő van benne, és kevés a kémia. Haj fénye, nincs allergia! Nagyon ajánlott!

http://sponzhik.ru/clear+vita+abe/shampuni

Klear Vitabe (tiszta vita abe) - a tömegpiac samponja képes-e megszabadulni a korpásodástól

A tiszta termékek („Clear”) lehetőséget nyújtanak arra, hogy gyorsan kezeljék a fejbőr problémáját, erősítsék a fürtöket és megőrizzék szépségüket, erejüket, egészségüket. Francia márka közel 40 éves boldog minőségű termékek a haj. Nem kevésbé sikeresen harcol a seborrhea ellen. A Klear Vitabe sampon (Clear Vita Abe) lehetővé teszi, hogy megoldja a "hó" problémáját a hajban, függetlenül a fejbőr típusától, megakadályozza a jövőben a korpásodást. A meghatározott hajszálakat az IACD (Nemzetközi Kozmetikai Bőrgyógyászati ​​Akadémia) hagyja jóvá. Hatékonyságát a felhasználók bizonyították - a korpás sampon alkalmazása után a résztvevők 90% -a ajánlotta a hajafehér defektus leküzdésére.

A gyógyszer tulajdonságairól

A korpásodás jelentősen ronthatja a hajat, gondatlanságot és rendetlenséget okozhat a tulajdonosának. A seborrhea tünetei közé tartoznak az intenzitás viszketése is, a haj gyorsan zsírsá válik, vagy fordítva, a szárazság és a törékenység jelenik meg. A haj fejével kapcsolatos probléma fő oka a faggyúmirigyek megzavarása, a káros baktériumok rendellenes aktivitása, mikroorganizmusok, gombák.

A Clear Vita Abe sorozatú hajápolási termékek egy átfogó megközelítés a tünetek leküzdésére.

Milyen hatása várható a terméktől:

 • a gomba, a patogén növény, a seborrhea, a seborrheás dermatitis és más betegségek kialakulását kiváltó aktivitás és halál csökkenése;
 • vizuálisan csökkenti a korpásodás mértékét a hajban;
 • viszketés és kellemetlen érzés;
 • csökkent faggyútermelés;
 • a fejbőr és a hajhagymák gyengített sejtjeinek tápanyagokkal, vitaminokkal való kitöltése;
 • a fejbőr víz-zsír egyensúlyának normalizálása, a transzepidermális nedvességvesztés csökkentése;
 • a természetes fényesség erősítése és helyreállítása, a haj erőssége;
 • A termék egyedülálló összetétele megakadályozhatja a korpásodást a jövőben.

Az orvosok azt javasolják, hogy ne késleltessék a korpásodást, és azonnal kezeljék az első riasztó tünetek megjelenésével. Gyógyító sampon Clear Vita Abe megbirkózik a feladattal. A szerszám több felhasználása után pozitív változásokat észlelhet. A kezelés végeredményeit a fotó előtt és után értékelheti.

Képek előtt és után

Sorozat vonalzó

A megértő cég szakértői a hajban lévő korpásodás megoldását közelítették meg, és a férfiak és nők termékeit megosztották.

Női sampon A korpásodás ellen számos fajtája van:

 • "Hajhullás elleni védelem" - egyszerre több irányban is működik: csökkenti a korpásodást és megakadályozza a hajhullást akár 98% -kal. A képlet a hajhagymák megerősítésére irányul, biztosítva a fej integritumának teljes körű védelmét a külső tényezők agresszivitásától. A bőrgyógyászok által ajánlott gyengített fürtök. 400 és 200 ml-ben kapható.
 • „A sérült és festett haj helyreállítása” - az E-vitamin és az ásványi anyagok szerepelnek a készítményben. A gyógyszer intenzív táplálékot biztosít a fej epidermiszének, fokozza az agresszív külső hatások elleni védelmet, erősíti és helyreállítja a gyengített zárakat a teljes hosszában. Használható minden nap.
 • "Intenzív hidratálás" - enyhíti a hófehér problémát és normalizálja a fejbőr vízegyensúlyát. A kompozícióban kaktuszkivonatot talál, tápláló komponensekkel tölti ki az epidermisz sejtjeit, és enyhíti a seborrheaból eredő intenzitás viszketését és ingerlékenységét. Jól habok, könnyen lemoshatóak és magas eredményeket biztosítanak a haj problémáinak megoldásában. Ideális száraz hajra.
 • „Maximális hangerő” - vékony, gyengített fürtökhöz ajánlott. A korpásodás 100% -os ártalmatlanítása mellett a gyártó megígéri, hogy növeli a bazális térfogatot, a haj még szebbé és szebbé teszi. A fej mosás gyakoriságának korlátozása az ilyen szerszámmal nem használható minden nap.
 • A tápláló sampon tiszta Vita ABE nők Phytotechnology, a Nutrium 10 innovatív technológiája mellett a szibériai gyógynövények, cédrusolaj kivonataival gazdagodik. A gyógyszer előnyei közé tartozik a korpásodás és a viszketés garantált megszüntetése, az intenzív táplálkozás és a gyengített fürtök erősítése. És a hosszan tartó hatás. A haj és a fejbőr típusától függetlenül minden nap jelentkezhet.
 • „Jégfrissítés mentollal” - normál hajtípusra ajánlott. Hűtési menta kivonatot tartalmaz. A gyógyszer egyedülálló képlete lehetővé teszi, hogy felgyorsítsa a seborrhea gyógyulását, a haj fényét és rugalmasságát. Biztonságos használat, még naponta is.
 • Az "alapellátás" - a vitaminok és ásványi anyagok tápanyag-komplexének köszönhetően hosszú időn keresztül felszámolja a korpásodás problémáját. Mindenki számára alkalmas, a haj típusától függetlenül. Mélyen tisztítja a korpásodás méreteit, romboló hatást gyakorol a baktériumokra és gombákra, és a bőr természetes védelmét is aktiválja a külső agresszív tényezőktől.

Az erős és magabiztos férfiak számára a cég külön Clear termékcsaládot kínál a korpásodás elleni hatékony küzdelemhez. Tartalmazza:

 • Shampoo Clear Vita ABE férfiak Phytotechnology - egyedülálló képlet a növények és a cédrusolaj hasznos, tápláló kivonataival kiegészítve. A komplexumban 100% -os megoldást kínálnak a férfi korpásodás problémájára. A hatás sokáig örül.
 • "Erősítése" - a haj erős és erős lesz, csökkenti a veszteséget 98% -ra. Javasoljuk, hogy rendszeresen használjon nagyobb hatást minden nap.
 • Sampon férfiaknak Tiszta Vita ABE Men Végső ellenőrzés a korpásodás ellen. Gyorsan megbirkózik a havas fehérfehér problémával, javítja a fejbőr sejtjeinek immunitását, fokozza a külső agresszív tényezők elleni védelmet. A szerszám gondoskodik a hajról és gyengéden, de mélyen megtisztítja az összegyűjtött korpásodást.
 • Aktív férfiaknak készült "Activesport" termék, amely a balzsamot és a tápláló sampont egyidejűleg egyesíti. Az egyedülálló formula segít megszüntetni a viszketést és a kényelmetlenséget, minőségileg eltávolítja a korpásodást, megakadályozva a jelenlétét a jövőben.
 • "Jeges frissesség mentollal" - a korpásodás elleni küzdelem mellett a termék felfrissül, tonizálja a bőrt és a hajat. Ajánlott normál és merész hajú férfiaknak. Menta kivonat van jelen a készítményben.

Figyelem! A sampon kiválasztása fontos pont a gyors és kiváló minőségű visszanyeréshez. Ha a terméket helytelenül választották, a tünetek súlyosbodhatnak.

Összetétel és előnyök

A Clear termékek fő előnye a minőség és az egyedülálló, nagy teljesítményű formula. Az alapok alkotói szorosan figyelik az ügyfelek preferenciáit. Új technológiákat fejlesztenek ki és vezetnek be a kellemetlen tünetek minimalizálása és a betegség okának közvetlen kiküszöbölése érdekében.

Ennek bizonyítéka, hogy az innovatív ásványi anyagok és vitaminok, a Nutrium 10, amely intenzív táplálkozást biztosít a fejbőr három legfelső rétegéhez. Fő célja, hogy megerősítse a külső tényezők negatív hatásától, a kórokozó mikroorganizmusok szaporodásának megelőzését biztosító borítók védelmének mechanizmusát.

Érdemes megjegyezni, hogy a vállalat termékei a világ dermatológusainak magas minősítést kaptak.

A férfi és női samponok összetétele némileg eltérő, mivel a férfiak nagyobb valószínűséggel seborrhea kialakulását eredményezik. Tiszta Vita Abe Férfi tápláló sampon (hím) 2 hatóanyagot tartalmaz: cink-piritionot klimbazollal és csak egy nőstény anyagot (cink-pirithion). Mindkét komponens antiszeptikus, antimikrobiális és gyulladásgátló tulajdonságokkal rendelkezik. Szárítják a borítékokat és hozzájárulnak a betegség okozta gombák halálához.

A javasolt termékek részeként:

 • Mentol (mentol), amelyet természetes olajból nyernek;
 • A lizin-HCI - vírusellenes komponens felgyorsítja a sérült szövetek regenerálódását;
 • A Helianthus Annuus Seed Oil egy napraforgómagból nyert olajkivonat. A terápiás hatás mellett vékony védőfóliát hoz létre a felületen;
 • A guar-hidroxi-propiltrimónium-klorid szintetikus antisztatikus adalék;
 • Tokoferil-acetát (E-vitamin) - erősíti a fürtöket, megakadályozza a szárazság megjelenését, fokozza az UV sugárzás elleni védelmet;
 • Pantenol (pantenol vagy B5-vitamin) - enyhíti a gyulladást és az egész bőr irritációját, javítja a sejtek immunitását;
 • Piridoxin-hidroklorid (B6-vitamin) - felgyorsítja a sérült fejbőrrostok regenerálódását;
 • A nátrium-aszkorbil-foszfát (C-vitamin) magas antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik, védi a fejbőrt a szabad gyökök káros hatásaitól.

Ezeken a komponenseken kívül a készítmény a kozmetikában elfogadható szintetikus adalékokat is tartalmaz, amelyek megakadályozzák az anyag bomlását, felelősek a termék viszkozitásáért és savasságáért. Ezek különböző emulgeálószerek, aromás adalékok stb.

Ellenjavallatok

A tiszta Vita Abe samponok nem ajánlott gyermekek bőrének. Erős és szintetikus összetevőket tartalmaz, amelyek hátrányosan befolyásolják a csecsemő egészségi állapotát.

Elhagyni az alapok felhasználását az ügyfelek számára, akik egyéni intoleranciával rendelkeznek a gyógyszer összetevőivel szemben. Ennek az ellenjavallatnak a figyelmen kívül hagyása csak súlyosbítja a problémát, hozzáteszi a korpásodás allergiás kiütését, az irritációt és számos kellemetlen következményt.

A nyílt sebek, kopások, sebek a fejen szintén akadályozhatják a termék használatát. Hogyan lehet kezelni a problémát ebben az esetben, konzultáljon egy bőrgyógyász vagy trichológussal. Megír egy helyi kenőcsöt.

A sampon használata a terhesség és a szoptatás ideje alatt vitathatatlan. A gyártó nem korlátozza a termékek használatát, de a nagyobb bizalom és a nyugalom érdekében a nőknek konzultálniuk kell orvosukkal. A hormonszintek változása befolyásolhatja az eszköz hatékonyságát és a végeredményt.

Fontos! Ha észreveszed, hogy a korpásodás nem csökken a fej tisztításával a Clear Vitabe samponnal, éppen ellenkezőleg, még inkább válik, vagy a viszketés fokozódik, azonnal elutasítja a készítményt.

Költsége

A gyártó árpolitikája a legtöbb ügyfél számára elfogadható. A kényelem érdekében a sampont nagy üvegekbe (400 ml) és közegbe (200 ml) öntjük. A nagy csomag ára 250-350 rubel. A kisebb csomag költsége nem túl különbözik, a vásárlás 150-250 rubelt fog fizetni.

Az eszközt a szupermarketben és a gyógyszertárban orvos rendelvény nélkül is megvásárolhatja, hogy segítsen lesz a cég hivatalos honlapja vagy online vásárlás.

Előnyök és hátrányok

A samponok előnyei között a Clear kitűnő:

 • a termék hatékonysága az unalmas korpásodás elleni küzdelemben az innovatív és táplálékkiegészítőknek köszönhetően;
 • a termékek nagy része univerzális, nem korlátozza a páciens haját és fedelét;
 • ritkán okoz allergiát;
 • a kompozícióban hidratáló összetevők vannak, amelyek megakadályozzák az integument szárazságának mellékhatásként való megjelenését;
 • az összes terméket a Nemzetközi Kozmetikai Bőrgyógyászati ​​Akadémia hagyta jóvá;
 • a samponokat hím és nőstényre osztják, összetételüket a nők és férfiak bőrszerkezetének sajátosságait figyelembe véve választják ki;
 • mindennapi használatra alkalmas;
 • széles választékát kínálja a kívánt kiegészítő akciótól függően (például intenzív hidratálás, táplálás, erősítés vagy tonizálás);
 • minimális ellenjavallatok;
 • elfogadható ár;
 • A terméket egy speciális kozmetikai áruházban, gyógyszertárban és egy szupermarketben is megvásárolhatja;
 • a termék jó és habzik.

Vannak termékek és hátrányok:

 • nem hatékony a komplex betegségek kezelésére;
 • Vannak szintetikus adalékok, amelyek némelyike ​​az adagolás megsértésével egészségügyi problémákat okozhat;
 • hosszan tartó használat esetén függőséget okozhat.

Használati utasítás sampon

Megvitatjuk az eszköz használatának számos jellemzőjét a kezelés maximális hatékonyságának biztosítása érdekében:

 1. A haj korrigálásához csak a sampont lehet rendszeresen használni.
 2. A nedvesített gyűrűket alkalmazzák.
 3. Ügyeljen arra, hogy masszírozza a fejbőrt, mintha 1-2 percig dörzsölné a terméket.
 4. Válasszon egy terméket a felhasználó egyedi jellemzői alapján (a fejbőr és a haj típusa, nem).
 5. Kövesse a gyártó ajánlásait, ne sértse meg a használati utasítást.
 6. A kezelés előtt ajánlott egy szakember vizsgálata, hogy azonosítsa a betegség kialakulásának okait.
 7. A balzsamot nem szükséges a tiszta Vitabe samponnal samponozás után. A termékhez már hozzáadták a táplálkozási és lágyítószereket. Ha úgy dönt, hogy maszkot alkalmaz, győződjön meg róla, hogy ugyanaz a márka. Ebben az esetben a nagyobb hatás elérése érdekében.
 8. Vegyük a szüneteket vagy cseréljük ki a másikval a korpásodás során a függőség elkerülése érdekében. Később visszatérhet a kedvenc eszközéhez.
 9. A kezelés ideje alatt nem ajánlott hajszárító, hajvasaló és vasaló használata hajszárításhoz vagy hajformázáshoz.

A pályázati eljárás:

 1. Nedvesítse meg a haját vízzel.
 2. Dörzsöljön egy kis Clear Vitabe sampont a tenyerében, majd 1-2 percig dörzsölje be a fejbőrbe.
 3. A kapott habot a fürtök teljes hosszára terítse.
 4. 2-3 perc múlva a hajra, alaposan mossa le a termék maradványait meleg vagy hideg vízzel.
 5. Szükség esetén öblítse le a gyógynövény főzetével, maszkot vagy balzsamot.

Fontos! Ne használjon forró vizet az eljárás során, csak meleg vizet vagy gyógynövény-főzetet. Olajos hajra hűvös folyadékkal való öblítés megengedett.

Annak ellenére, hogy a gyártó minden nap nem tiltja meg a szerszám használatát, a haj szakértői a következő gyakoriságot ajánlják:

 • A száraz hajfajták tulajdonosai hetente 2-3 fejmosásra korlátozódnak. Fontos, hogy sampont használjon a száraz hajra hidratáló hatással;
 • Ha nagy zsírtartalmú fejben szenved, a mosási eljárást gyakrabban végezzük, főként minden második napon.

A kezelés időtartama a betegség mértékétől függ, de átlagosan 1 hónap elegendő. Tiszta, tápláló sampon, amely hosszú időn keresztül enyhíti a korpásodást, ha hetente egyszer megelőző intézkedésként használja.

A használat hatása

Visszajelzés azoktól az ügyfelektől, akik a Klear Vitabe termékeit használták fel a kellemetlen kozmetikai hibák elleni harcban, többnyire pozitív. Sokan dicsérik a gyors visszanyerést, idegen szárazság nélkül, törékeny haj, amely gyakran jelen van az ilyen termékek használata során.

Továbbá, a fürtök egészségesek, selymesek és rugalmasak, természetes ragyogással játszanak. Meglepő felhasználók és alacsony költségű alapok, magas hatékonyság mellett.

A termék rendszeres használata után egy hét múlva észrevehető eredmény érhető el.

Megjegyzendő, hogy a seborrhea kezelésének elsődleges feladata az előfordulásának oka. Ha ezek a faggyúmirigyek kis hibái, a rossz ápolás, a rossz táplálkozás, a kórokozó mikroorganizmusok aktivitása, a gombák, akkor bátran lépjen tovább a Clear Vitabe samponnal, és élvezze a gyors helyreállítást!

http://expertpovolosam.com/zdorove/perhot/sredstva/shampun/clear-vita-abe

Korpás tiszta samponok

 • Az admin
 • Kozmetikai termékek
 • Nincsenek megjegyzések.

A CLEAR a kozmetikai korpás samponok márka, amelyek a világon a legnépszerűbbek, köztük a FÁK-országok, különösen a férfiak körében. A fő jellemzője, hogy a nősténynek vagy a hímnek jelentősen eltérő összetételű samponok állnak elő. Ez egy közvetlen versenyző sampon Head A vállak, mivel sok aktívak az aktív komponensekben és egy ár szegmensben.

2007 óta a brit-holland cég Unilever tulajdonában lévő Clear márka elkezdte népszerűsíteni termékeit. A nagyon aktív reklámnak köszönhetően és a mérsékelt esetekben jó hatással volt a korpásodás kezelésére, gyorsan eljutott a piacra, beleértve a FÁK-országokat is. Ennek a márkának a samponjai Oroszországban található gyárból érkeznek.

Az első sampont Clear Vita Abe-nek hívták, és férfiaknak tervezték. Ezután fokozatosan megjelent a női sorozat, a legtöbb terméknél elvesztették a „Vita Abe” előtagot, mivel maga a márka „CLEAR”.

Ez az első gyártó, aki hangsúlyozza a férfiak és a nők fejbőrének fiziológiai különbségeit, és sampont termelt, figyelembe véve a nemi jellemzőket.

A világos samponok minőségének vitathatatlan bizonyítéka, hogy sikeresen teljesítette innovatív tisztító képleteinek tesztelését Franciaországban, és azt a Nemzetközi Kozmetikai Bőrgyógyászati ​​Akadémia hagyta jóvá.

struktúra

Hatóanyagok

A Clear márkájú samponok fő jellemzője az úgynevezett PRO NUTRIUM 10 formula, amely a férfiak és a nők esetében más. A férfiaknak 2 fő hatóanyaga van a korpásodás - cink-piritonin és a klimbazol kezelésében. A nők számára - csak cink-pirithion.

A márka összes samponja egyedülálló vitaminkészletet tartalmaz, és nemcsak a korpásodást, hanem a fejbőr és a haj aktív kezelését is.

A kompozíció alapja

A Clear márkájú samponok több mint tucat különböző hajápolási termékből állnak. Az alábbiakban a Clear termék összes összetételének alapját képezi, és a fajtát úgy érik el, hogy az alap komponensekhez a hajra és a fejbőrre specifikus hatást fejt ki, amelyek különbözőek és az alábbiakban egy bizonyos típusú tiszta samponra vonatkoznak.

 • Víz.
 • A Laureth-szulfát-nátrium egy habzó felületaktív anyag. Ez enyhébb hatást mutat a népszerű nátrium-lauril-szulfáthoz képest.
 • A kokamidopropil-betain egy kókuszból készült felületaktív anyag, amely felelős a haj és a fejbőr tisztításáért. Enyhe antisztatikus hatása van.
 • Hasonló hatású dimetikon és dimetikonol - szilikon polimerek. Adjon hajfényt, rugalmasságot, megkönnyítse a fésülést.
 • Propilénglikol - hidratáló, emulgeálószer.
 • Cink-pirithion - gombaellenes komponens. A korpásodás fő hatóanyaga.
 • Karbomer - sűrítő. Kis nyugtató, hidratáló és frissítő tulajdonságokkal rendelkezik.
 • Illatszerkészítmény.
 • Nátrium-klorid - a kozmetológiai szokásos só exfoliant, sűrítő, antiszeptikus.
 • Nátrium-hidroxid - lúgos, hámlasztó komponens. Részt vesz a pH szabályozásában.
 • A hidantoin tartósítószer.
 • A citromsav - tartósítószer, pH-szabályozó, elősegíti a hámlasztást, megnyitja a pórusokat, fokozza a gombaellenes összetevők hatását.

Az összes komponens megfelelő kiválasztása miatt, beleértve a hatóanyagokat is, a sampon hatékonyan küzd a korpásodással és alkalmas a rendszeres használatra.

Termékek férfiaknak

A szakemberek azt találták, hogy a férfiak hajlamosabbak a korpásodás, a hajhullás, valamint a faggyúmirigyek túlzottan aktív munkájára, ami zsíros fejbőrre és kellemetlen zsíros fényre vezet. Ezért a férfiak tiszta korpásodása egy újabb komponenst tartalmaz a korpásodás elleni küzdelemben, nevezetesen a Climbazol, amely megöli a gomba és megakadályozza a myco-baktériumok szaporodását.

Samponok 2in1 a Clear "Active" és "Deep Cleansing"

Az összetevők, mint például a menta és az aktívszén, gazdagodnak, mélyen megtisztítják a faggyúmirigyek és a külső szennyeződések fejbőrét és haját, és kellemes érzést keltenek a fejen.

Az „Icy Freshness” samponban a mentol és az eukaliptusz rendszeres használat után a viszketés és az irritáció eltűnik, és ehelyett kellemes frissességet érez.

Egy sor "Ultimate Control" korpásodás

Ez a vonal olyan férfiak számára készült, akik különös figyelmet fordítanak a frizurájukra. Az egyedülálló Nutrium 10 komplexum kiváló minőségű hajápolást biztosít, mélyen táplálja és táplálja őket vitaminokkal és nyomelemekkel.

A hajhullásban szenvedő férfiak számára a Clear márka két terméket hozott létre. Ez a sampon Clear "Phytotechnology" a szibériai gyógynövények kivonataival és a Clear Vita Abe ginsenggel. A samponok rendszeres használata után a haj vastag és egészséges lesz.

Tiszta „Frissesség energiája”

Egy másik korpásodás a férfiak számára. Kiváló antioxidáns és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik a zöld tea kivonat és a készítmény citrus esszenciája miatt.

Termékek a nők számára

A tisztességes szex képviselői, a korpásodás mellett gyakran említik a fejbőr viszketését és feszességét. Ezért a Clear szakértők vitaminokat és ásványi anyagokat gazdagítottak a finom bőrápoláshoz és a fejbőr mély táplálásához.

Clear Basic Care

Ez a sampon alkalmas a haj tulajdonosai számára, komoly problémák nélkül. A korpásodás elleni védelem mellett táplálja és hidratálja a hajat.

Tiszta "Balance oily scalp"

A túlzott zsírprobléma segít megoldani a „Fogyasztási mérleg” sorozat sorozatát citruskivonattal. Ez szabályozza a faggyúmirigyeket, és hosszú időn át segít elfelejteni a kellemetlen zsíros ragyogást.

Tiszta „A sérült és festett haj helyreállítása”

A gyakori festés által károsodott hajok esetében válassza a Clear shampoo-t festett hajra. Mélyen táplálja, hidratálja és helyreállítja a hajat, valamint a speciális összetevőknek köszönhetően, hogy a hajszín a lehető leghosszabb legyen, fényes és telített.

Tiszta „intenzív hidratáló”

A száraz hajok problémájának megoldására fordítson figyelmet az „Intenzív hidratáló” samponra, és a „Maximum Volume” sorozat segítségével a szalon meglátogatása nélkül elérheti az elegáns alapmennyiséget.

Használati módszer

Minden TM Clear termék könnyen használható, és nem igényel speciális készségeket. Vigyen fel kis mennyiségű sampont a nedves hajra, gyengéd masszázs mozdulatokkal és meleg vízzel öblítse le. Jobb, ha a fejet az ujjak hegyével masszírozza, anélkül, hogy megérintené a bőrt a körmökkel.

Ne sürgesse le a sampont közvetlenül az alkalmazás után, mivel az aktív gombaellenes összetevőknek időre van szükségük a működésre. De túl hosszú ahhoz, hogy a sampont tartsa a hajon, nem érdemes, különben az ellenkező hatást okozhatja, és a korpásodás még nagyobb lesz, és viszkető és irritált lehet.

Ahhoz, hogy a lehető legrövidebb időn belül világosabb hatást érjünk el, a gyártók azt javasolják, hogy a sampont a kondicionálóval vagy a hajbalzsammal kombinálják. Ez különösen igaz a száraz, sérült és festett hajra, mivel további védelmet és hidratálást igényelnek.

A tiszta samponnak nincs ellenjavallata, kivéve az összetevőkre való egyéni intoleranciát. Mindenesetre az első használat előtt ajánlatos bőrvizsgálatot végezni. Ehhez néhány csepp sampont fel kell tennünk a kezed hátuljára, és körülbelül egy órát várni kell. A bőrpír, viszketés vagy kiütések megjelenésével ezt a sampont teljesen lehetetlen. Ha egy óra elteltével a bőr tiszta marad, biztonságosan elkezdheti mosni a haját.

A tiszta samponok 200 ml és 400 ml-es műanyag palackokban kaphatók. Egy kis üveg sampon átlagára 3,5 dollár. A tiszta termékeket szinte minden szépségüzletben vagy szupermarketben lehet megvásárolni.

Vélemények

Alapvetően a Clear márkájú termékek értékelései pozitívak. A vásárlók észrevették a haj és a fejbőr állapotának jelentős javulását viszonylag rövid idő alatt, és az első eredmények már több alkalmazás után is láthatóak. A zsíros hajok tulajdonosai, akiknek naponta kellett mosniuk a hajukat, most már 3 vagy akár 4 nap alatt egyszer megtehetik.

A negatív visszajelzések azokról az emberekről, akiket a sampon segített gyengén, vagy hamarosan a korpásodás miatt, kevésbé gyakori. Ez általában a seborrhea súlyosabb eseteire vonatkozik, amikor csak gyógyszeres sampont használnak helyes kezelésként. De a Clear márka maga nem ígér teljes gyógyulást, de amint azt hivatalos honlapjukon mondják, "rendszeres használat esetén eltávolítja a látható korpásodást."

Ezért rendkívül ritka esetekben fel kell készülnie az allergiás reakció vagy irritáció lehetőségére, és egyszerűen arra a tényre, hogy ez a jogorvoslat nem ad semmilyen személyes hatást. Ez ismételten az adott szervezet jellemzőinek köszönhető.

http://perxot.ru/shampuni-clear-ot-perxoti/

KIHÍVÁS FELTÉTELEI

DROP KIHÍVÁS

5 EGYSZERŰ LÉPÉSEK A DYNTHISM ELLENŐRZÉSÉBEN

SZÜKSÉGES MEGJEGYZÉSEK KÉSZÍTÉSE.

NŐI

ELŐRE VONATKOZÓ SÚLYOSSÁG *

* rendszeres használat esetén eltávolítja a látható korpásodást

FÉNYKÉPEKNEK

KÜLÖNLEGES FORMULÓ MENNYISÉGEKNEK

CIKKÉNEK TÉMÁJÁBAN

A FELSZERELÉS VÉDELMÉNYÉNEK MEGHATÁROZÁSA A FÉNY BŐRRE VONATKOZÓ TÍPUSÚ

TANULMÁNYOK, AMELYEK A SÁRGA A DUELŐKBŐL SEGÍTSÉGÜNK ÖN.

5 COBETOB STRONG HAIR

RÖVID ÚTMUTATÓ A HAIR ÖNKÉSZÍTÉSÉRE

http://www.cleareffect.ru/

Tiszta Vita Abe sampon: az ügyfelek szerkezete, típusai és áttekintése

Nemcsak a haj, hanem a fejbőr gondos gondoskodást és táplálkozást igényel. Ezt bizonyították a CLEAR vita ABE bőrgyógyászai és szakemberei. Alapvetően eltérő összetételű férfiak és nők számára kifejlesztett egy speciális NUTRIUM 10 formulát.

Sampon tulajdonságai

Sok időt és energiát töltünk az arc-, test- és hajápolásra, de teljesen elfelejtjük a fejbőrt. De a fürtök megjelenése a jó állapotától függ. A bőr elégtelen táplálása ebben a területen olyan problémákhoz vezet, mint a korpásodás, viszketés és szárazság, ami viszont a gyengülés és a hajhullás oka. A CLEAR sampon célja a probléma leküzdése, számos ásványi anyagot és vitamint tartalmaz, amelyek jó táplálkozást és ragyogó megjelenést biztosítanak nemcsak a haj, hanem a fejbőr mély rétegei is.

Új innovációk

A cég bőrgyógyászai azt találták, hogy a nők és férfiak fején lévő bőr másképp viselkedik. Így a férfi neme jobban hajlamos a korpásodásra a faggyúmirigyek intenzív munkája miatt. Innen követi a zsírtartalmat és a hajhullást. A CLEAR MEN sampon kifejezetten ezeknek a problémáknak a kielégítésére készült, segít megszüntetni a korpásodást, olajos ragyogást okoz számos hatóanyag (klimbazol és cink-pirition) miatt. A nőknél a problémát a fejbőr szárazsága és viszketése érzi. Ezért különálló formula jött létre számukra, amely segít megszüntetni ezeket a problémákat, táplálja a hajat és a bőrt a szükséges anyagokkal, enyhíti a feszültséget és egyéb kellemetlen érzéseket. Bebizonyosodott, hogy a CLEAR sampont kipróbáltak többsége már nem vásárol termékeket más márkáktól.

Gyors népszerűség

2007-ben az első CLEAR vita ABE sampon megjelent a boltok polcain. Valódi érzékelést hozott létre a mosószeriparban, és azonnal felkeltette a hívogató reklámokat. És ennek hatása volt. A palackok gyorsan elkezdtek vásárolni, és a promóció után már nem volt szükség a termékre. A sampont értékelik. Tényleg megszüntette a korpásodást és javította a haj állapotát és megjelenését. Mindössze a vállalat által kifejlesztett egyedi képletnek köszönhetően, melynek létezése során sikerült javulnia, egy egész sor eszközt bocsátott ki egy konkrét problémára irányuló célzott intézkedéssel. 2011-ben a CLEAR vita ABE sampont a Nemzetközi Szépségintézet vizsgálta, és ennek eredményeként bebizonyosodott, hogy ez a jogorvoslat valóban a legkedvezőbb visszajelzést kapja a fogyasztótól, és teljes mértékben táplálja a bőrt és a hajat az összes szükséges összetevővel.

Megfelelő használat

Ma a CLEAR sampon az egyetlen olyan megoldás, amely egyedileg, és ami a legfontosabb, a férfiak és nők hajproblémáinak kiküszöbölését eredményezi. A Climbazol nem adódik hozzá a sorozathoz nők számára, mivel szárító hatása van, de a cinktartalom itt kötelező. Ez tökéletesen küzd a korpásodással és minden megnyilvánulásával. A probléma megoldására irányuló integrált és hatékonyabb megközelítés érdekében a vállalat egy teljes körű ellátást biztosító eszközt adott ki, amely három szakaszból áll:

 1. Alkalmi gondozás - samponok és balzsamok nők és férfiak számára.
 2. Tápanyagok - fokozott összetételű mélyhatású maszkok.
 3. Az egy hétre tervezett kezelési kurzus a korpásodás és a viszketés gyors megszüntetésére.

Az eredményeket nagyon gyorsan látják, ha minden eszközt helyesen és rendszeresen használnak, és különösen a CLEAR sampont.

A nők véleménye

A sampon megválasztása nagyon egyedi anyag, és itt kizárólag a saját bőrtípusára és a haj állapotára kell összpontosítania. A legtöbb lány véleménye szerint ez a termék megszünteti az első vagy második használat után a kényelmetlen érzéseket, tökéletesen harcol a korpásodás ellen, így az örökre megszűnik. Sokak számára ez az egyetlen eszköz, ami hosszú és fájdalmas kísérletek után segített, és soha többé nem akarják megváltoztatni. Megjegyezzük továbbá, hogy a CLEAR vita sampon, amely nagyon fontos, nem hízza meg és nem szárítja ki a fejet, hidratálja és táplálja a hajot a balzsam későbbi használata nélkül, kellemes, szokatlan aromával rendelkezik. Nagyon vastag és habzik, és ennek következtében gazdaságos, egy üveg pénz eléggé elég egy pár hónapos gyakori használatig. A vállalat termékcsaládot kínál, amely alkalmas egy adott hajfajtára, de mindegyikük egyformán hatékony.

A színes hajra specializált sampon nemcsak a haj egészségének helyreállítása, hanem a színek fényereje is segít. Különösen pozitív a sampon, amely az olajos hajat szabályozza, amely nemcsak sikeresen és tartósan enyhíti a korpásodást, hanem a héjait is egészségesnek és egészségesnek tartja a gyökerekből, kiküszöbölve zsírtartalmukat a termék használatának teljes időtartama alatt. A haj ragyog és jól néz ki, és ami a legfontosabb, a sampon alkalmazása után a bőrön a gyulladás, a bőrpír és egyéb kellemetlen érzések teljesen eltűnnek.

Férfi vélemények

Bolygónk erős fele megjegyzi, hogy ennek az eszköznek köszönhetően örökre elfelejtették a korpásodást, és most élvezik a hajuk ragyogó megjelenését. A nők, mint a nők, már nem akarják megváltoztatni a CLEAR sampont, és kiemelni számos pozitív tulajdonságát. Természetesen ez egy ár olyan termék esetében, amely ilyen hasznos tulajdonságokkal rendelkezik, kicsi. Három okból gazdaságilag egyszerre kerül felhasználásra - jól habzik, nagyon vastag, hosszú ideig megőrzi a fejét, ezért nem igényel gyakori felhasználást. A legtöbb ember észrevette, hogy sokkal kevésbé kezdték mosni a hajukat, miután megváltoztatták a szokásos sampont a CLEAR-ra. Itt hozzáteszik, hogy nyilvánvalóan az eszköz addiktív, mivel egy másik samponra való átállás kísérletei a korpásodás lázas megjelenésével járnak. A férfiak nem szeretik a függőséget, és ezt a tényt negatívnak tartják, bár a legvalószínűbb, hogy más eszközök nem rendelkeznek ilyen terápiás összetételgel, és kevésbé hatékonyak. Különösen kiemelkedő sampon a hajhullás ellen, amely segít két problémát egyszerre megoldani és maximális hatékonysággal.

Általánosságban elmondható, hogy a férfiak és a nők véleménye egybevág az egyik dologra - a márka minden eszköze egyszeri használat után pozitívan hat a haj állapotára. Egyhangúlag kijelentik, hogy a korpásodás és a viszketés elleni küzdelem érdekében jobb, ha nem talál egy sampont.

http://www.syl.ru/article/298580/shampun-clear-vita-abe-sostav-vidyi-i-otzyivyi-pokupateley

CLEAR vita ABE

A CLEAR samponok innovatív technológiát tartalmaznak NUTRIUM 10 * - komplex

vitaminok és ásványi anyagok, amelyek táplálkozást biztosítanak a fejbőr 3 rétegéhez.

A férfiak és a nők különböző képletei.

A tudósok kimutatták, hogy a férfiak fejbőre különbözik a nők fejbőrétől

és hajlamosabbak a korpásodásra, az olajosságra és a hajhullásra

A női korpásodást gyakran a fej viszketése és szárazsága kíséri.

A Formula PRO NUTRIUM 10 férfiaknál 2 hatóanyagot tartalmaz (cink

Pyrithione / Cink Perition és Climbazole / Climbazol), korpásodásgátló és

a vitaminok, ásványi anyagok és tápanyagok komplexe is kialakult

kifejezetten a férfiak fejbőrére és hajára.

A NUTRIUM 10-es formula nők számára a korpásodás elleni hatóanyagot tartalmazza

(Cinkpirition / cink perition), valamint a vitaminok, ásványi anyagok és

A kifejezetten női fejbőrre és hajra kifejlesztett tápanyag.

A CLEAR sampon az első márka, amely termékeket bocsátott ki a harcra

korpásodás mind a férfiak, mind a nők számára.

Hatalmas mennyiségek a világpiacon.

Minden nap a világ minden tájáról

vásárolni 1,8 milliárd CLEAR sampont.

A sampon értékesítése évente

A CLEAR világszerte 100 000 tonna, ami 10 (!)

http://www.unilever.ru/brands/our-brands/clear-vita-abe.html