logo

Keto plus (Keto plus)

A kozmetikai standokon sok sampon található, ami azt jelzi, hogy segítenek megszabadulni a korpásodástól. De sajnos nem mindegyikük igazán hatékony eszköz. Azonban a "Keto Plus" sampon, amelynek gyártója - az indiai Glenmark Pharmaceuticals Kft. - garantálja, hogy valóban megszabadulsz a korpásodástól.

Ez a termék terápiás szer, és antimycotikus tulajdonságokkal rendelkezik, ami a korpásodás elleni küzdelem fő tényezője.

A Keto Shampoo Plus-ról - a következő videóban.

okok

A fejbőrön a korpásodás azonosítása olyan külső bizonyíték, hogy egy olyan betegség, mint a gomba előfordul, vagy egy személy sérült anyagcsere. A korpásodás a halott bőrsejtek szemcsés leválasztása.

Általában a gombás betegség, amely a korpásodás jelenlétével jár együtt, nem veszélyes betegség, de ebben az esetben nem is beszélhetünk a haj vonzóságáról sem. Ha a fejbőr felszínén a korpásodás jelentkezik, ez csak egy dologra utalhat - a faggyúmirigyek meghibásodása történt. Száraz seborrhea esetén működésük depressziós, és zsíros seborrhea esetén túlzottan aktív.

Ennek eredményeként a pórusok eltömődnek, gyulladásos folyamat lép fel, a hajhagymák elpusztulnak, és egy személy elkezd elveszíteni a haját. Mindkét típusú korpásodás a viszketés és irritáció kötelező érzése a fejbőr területén.

Ez a probléma természetesen mindig is fennállt, mert a betegségek, beleértve a bőrbetegségeket, nem jelentek meg ma. Egyesek segítenek a korpásodás elleni küzdelemben a népi jogorvoslatokban, a gyógyszertárban sokféle sampon található, amelyek képesek megbirkózni egy seborrhea-betegséggel, de vannak olyan idők, amikor a szakértői tanácsadás és különösen hatékony intézkedések nem elegendőek. És akkor ott marad az utolsó lehetőség - egy trichológushoz való fellebbezés, aki kiválasztja a leghatékonyabb jogorvoslatot, amely még megbirkózik a megoldhatatlan problémával.

Mindkét esetben a szokásos hámlási ciklus csökken - egy hónap helyett ez csak egy hétig tart. Ilyen rövid idő alatt a bőrrészecskék dehidratálódásának folyamata nem rendelkezik teljessé, és így nagy mennyiségű mérleget gyűjtünk a fej bőrére.

Hogyan alakul ki a betegség valamilyen módon - ez attól függ, hogy mennyire aktív a gombás hatás. Normál állapota tétlenség. De érdemes egy személynek valamilyen erős terhelést átadni - akár pszichés, akár fizikai, mivel a gomba azonnal bekerül a munkába, és eldönti a romboló anyagot.

Ugyanez az eredmény a testben az anyagcsere-folyamatok megsértéséhez és az immunrendszer meghibásodásához vezet, és még vannak olyan esetek, amikor a táplálkozás hirtelen változása - egy adott diéta - miatt ilyen zavar történt.

http://wlooks.ru/shampun/keto-plyus/

Keto Plus - hivatalos használati utasítás

UTASÍTÁSOK

a gyógyszer orvosi alkalmazására

Bejegyzési szám: П N013925 / 01-150807

Kereskedelmi név: Keto plus

Nemzetközi nem védett vagy csoportosulási név: pirition-cink + ketokonazol

Adagolási forma: sampon

Hozzávalók:
Hatóanyag:
ketokonazol - 20 mg / g,
pirition-cink - 10 mg / g
Segédanyagok: sampon, "Swiss Bouquet" illat, tisztított víz.

Leírás: Rózsaszín színű viszkózus szuszpenzió kellemes illattal

Farmakoterápiás csoport: Gombaellenes szer
ATX D01AE kód

Farmakológiai tulajdonságok
farmakodinámia
A ketokonazol, egy imidazol-dioxán szintetikus származék, gombaellenes hatást fejt ki a dermatofiták, például a Trichophyton spp., Az Epidermophyton spp., A Microsporum spp és az élesztőszerű gombák, például a Candida spp és a Malassezia furfur (Pityrosporum ovale) ellen.
A cink-pirition antiproliferatív hatást fejt ki az epiteliális sejtekre, és gombaellenes hatást fejt ki a Pityrosporum ovale és a Pityrosporum orbiculare ellen, ami túlzott bőrpirulást okoz.
A Keto sampon gyorsan csökkenti a fejbőr hámlását és viszketését, ami rendszerint a korpásodás és a seborrheás dermatitishez kapcsolódik.

farmakokinetikája
A hatóanyagok bőrön keresztül történő felszívódása helyileg alkalmazva elhanyagolható. Mivel a hosszan tartó használat során a vérben a ketokonazol és a cink-pirition tartalma nincs meghatározva, megállapítható, hogy a gyógyszer nem rendelkezik szisztémás hatással.

Használati jelzések
A Malassezia furfur (Pityrosporum ovale) élesztő-szerű mikroorganizmusok által okozott bőr- és fejbőr sérülések kezelése és megelőzése, mint a pityriasis versicolor, a fejbőr seborrémiás dermatitis és a különböző típusú korpásodás.

Ellenjavallatok
Túlérzékenység.

Adagolás és adagolás
Külsőleg alkalmazza a sampont a bőr és a fejbőr érintett területeire 3-5 percig, majd öblítse le vízzel.

Mellékhatások
A Keto plusz általában jól tolerálható. A többi samponhoz hasonlóan helyi irritáció és viszketés is előfordulhat. A haj zsíros vagy száraz lehet.
Általában a Keto sampon használatakor az ilyen jelenségeket ritkán észlelik.
Egyes esetekben, főként kémiailag sérült vagy szürke hajú betegeknél, a hajszínváltozás észlelhető.

Terhesség és szoptatás
Mivel a gyógyszer helyi összetevői gyakorlatilag nem felszívódnak, a sampon alkalmazása terhesség és szoptatás alatt nem ellenjavallt.

Különleges utasítások
Sampon használata esetén kerülje a szembe jutást. Sampon szembe kerülése esetén öblítse le vízzel.
A glükokortikoszteroidokkal való hosszú távú helyi kezeléssel történő "törlés" szindróma megelőzése érdekében ajánlatos a GCS helyi használatát a Keto samponnal kombinálva, majd a GCS fokozatos megszüntetését 2-3 hétig. Ritka esetekben fokozott hajhullást észleltek a Keto sampon plusz alkalmazásával.

túladagolás
A Keto sampon használata mellett a túladagolás kialakulása nem várható, mivel a gyógyszer kizárólag külső használatra szolgál.
Véletlen lenyelés esetén különleges intézkedések nem szükségesek. Az aspiráció megelőzése érdekében tilos hánytatni vagy gyomormosást alkalmazni.

A kiadás formái
Sampon 60 ml-es műanyag palackban. 1 palackon az alkalmazás utasításai egy csomagolásban egy kartonból.

Tárolási feltételek
Sötét helyen, 25 ° C-nál nem magasabb hőmérsékleten.
Gyermekektől elzárva tartandó.

Tárolási idő
2 év. Ne használja a lejárati idő után.

Gyógyszertári ünnepek
Recept nélkül.

gyártó
Glenmark Pharmaceuticals Ltd.
Glenmark Ház Wing-ABD. Savant Marg, Chakala Off Western Express autópálya Andheri (Kelet) Mumbai, 400099, India.
A képviseleti irodába küldött fogyasztói panaszok:
Oroszország 115191 Moszkva, st. Bolshaya Tulskaya, 10. épület, 9. épület, Hivatal 9509

http://medi.ru/instrukciya/keto-plyus_8562/

A Keto sampon plusz egy hatékony megoldás a fejbőr betegségeinek leküzdésére

Keto sampon plusz korpásodás és viszketés ellen

A bőrgyógyászat egyik sürgős problémája a korpásodás és a fej viszketése. Az ilyen panaszokat leggyakrabban az idős betegek és a szervezet szisztémás betegségeiben szenvedő orvosok címezik. A korpásodás és a viszketés fő oka a fejbőr savas egyensúlyának változása (annak növekedése).

Az ilyen kellemetlen jelenségek okai is lehetnek:

 • a fejbőr patológiája,
 • néhány gyógyszert szed.

Minden személy a fejbőrön hatalmas számú mikroorganizmust él. De csak bizonyos pontig ártalmatlanok: ha a test részéről bármilyen provokáció következik be, ezek a mikroorganizmusok aktívan hatnak a bőrbetegségek kialakulására.

Először a szomorú

A korpásodás elleni küzdelem során gondolkodnia kell a használt hajtermékekről, különösen a samponokról. A vizsgálatok azt mutatják, hogy a boltokban értékesített samponok 95% -a káros kémiai összetevőket tartalmaz a haj és a fejbőr számára, mint például a szilikonok, parabének, szulfátok.

A szulfátok a haj és a fejbőr betegségének fő oka, és nátrium-lauril-szulfátként, nátrium-lauret-szulfátként, kókusz-szulfátként vannak jelölve. Javasoljuk, hogy gondosan vizsgálja meg az egyes termékek összetételét, és hagyja abba az ezen összetevőket tartalmazó samponok használatát. Szerkesztői munkánk elemezte a termékeket és közzétette a természetes samponok minősítését, ahol a Mulsa n Cosmetic első helyen állt.

Az egyetlen gyártó, amely teljesen hiányzik a káros kémiai összetevőket. Javasoljuk, hogy látogassa meg a hivatalos online áruház mulsan.ru. A minőségi termékek megkülönböztetésének egyik fő jellemzője az eltarthatóság.

A testet károsító tartósítószerek használata miatt a hálózati termékek eltarthatósága 2–3 év, míg a természetes termékek eltarthatósága mindössze 10 hónap.

Keto sampon plusz

A fejbőr betegségeiben a helyi samponkezelés fontos szerepet játszik a terápiában. A Keto Shampoo Plus az élesztő által okozott betegségek által érintett fejbőr megelőzésére és kezelésére szolgál. Használati jelzések:

 • különböző típusú korpásodás
 • zuzmó (pikkelyes),
 • seborrheás dermatitis.

Keto sampon plusz a fejbőr megelőzésére és kezelésére

A Keto sampon plusz a következő tulajdonságokkal rendelkezik:

 • antimycotic (gombaellenes),
 • keratoreguliruyuschee.

A ketokonazol komponense a gomba ellen küzd.

Tanulmányok kimutatták, hogy a keto sampon plusz:

 1. A seborrheás dermatitis hatékony kezelését biztosítja.
 2. A keto-samponnal történő kezelés után a remisszió sokkal hosszabb ideig tart, mint más hasonló eszközök alkalmazása után.

Ez a Keto sampon plusz

Az eszköz két fő összetevőből áll:

A sampon kiváló gombaellenes tulajdonságokkal rendelkezik, gyorsan megérti a fejbőr viszketését és a különböző hámlást. A termék használatának folyamatában a gomba növekedése megáll, aminek következtében csökken a korpásodás mennyisége és a viszketés megáll. Emellett javul a faggyúmirigyek munkája.

ketokonazol

A ketokonazol a gyógyszer fő összetevője, amely a fejbőrre kifejtett kifejezett gombaellenes hatásáról ismert. Megállítja a gomba membránjához szükséges elemek előállítását a fejlődéshez.

A szintézisük megsértése megállítja a gombák fejlődését és növekedését, fokozatosan megsemmisíti sejtjeiket. A ketokonazolnak kedvező hatása van a hajszerkezetre, helyreállítva a fő folyamatokat.

Cink-pirithion

A cink-pirithion gátolja a dermatitisz, a pikkelysömör és más gombás fertőzések kialakulását provokáló baktériumok kialakulását. Az anyag jó hatással van a hajszerkezet helyreállítására is. Ezért a keto plus-t gyakran a kopaszság kezdeti szakaszaiban írják elő.

Használati ajánlások

A keto sampont plusz a fejbőrre kell felhordani, óvatosan masszírozva. Ezután 5 percig el kell hagynia a szerszámot, majd öblítse le meleg vízzel. Milyen gyakran használjon sampont:

 • pityriasus zuzmóval - 5-7 nap,
 • seborrheás bőrgyulladással - hetente kétszer kétszer,
 • a megfosztás megelőzésére - 3-5 nap egy sorban
 • seborrheás dermatitis megelőzés - hetente egyszer egy hónapig.

Módszer és ajánlások felhasználásra

Használati utasítás: mellékhatások

A legtöbb esetben a sampon jól tolerálható, de a következő mellékhatások néha megfigyelhetők:

 • viszketés,
 • helyi fejbőrirritáció,
 • fokozott szárazság (olajosság) a hajban,
 • ritkán változhat a hajszín.

Használati utasítás

A termék ára 300 és 400 rubel között változik 60 ml-re. És még ha rövid haja van, a kezelés folyamata meglehetősen drága lesz. Ezért a vásárlás előtt sokan gondosan felülvizsgálják a véleményeket, hogy ne veszítsék el választásukat.

Vélemények

Különböző helyszíneken és fórumokon mind a férfiak, mind a férfiak kaphat véleményeket a keto pluszról. A legtöbb felhasználó esetében a pozitív hatás már látható volt a kezelés 10. napján. Ugyanakkor az emberek csak ezt a sampont használták támogatás nélkül.

Visszajelzés a felhasználótól:

A (z) "MARIAPRO99" áttekintése

A seborrhea súlyos formáiban szenvedő embereknél később pozitív hatás jelentkezett - a szerszámot legalább egy hónapig kellett használni.

Értékelést beküldte: "ivenera"

A legtöbb értékelés azt jelzi, hogy a haj és a fejbőr merészsége normalizálódott.

A seborrhea előrehaladott esetekben a tartós eredmények eléréséhez körülbelül 2,5 hónapig kellett alkalmazni a gyógyszert.

Visszajelzés az "eremeevatoma" -tól

De vannak negatív pontok: néhány ember rabja lett a terméknek. A kezelés során a korpásodás eltűnt, de miután a sampont törölték, ismét megjelent. Néhány ember is elkezdett elveszíteni a haját. Ez nagyon ritkán történik, de ilyen gondok esetén a pénzeszközök felhasználását meg kell állítani.

analógok

A keto plusz ára meglehetősen magas, így a vásárlók gyakran keresnek analógokat:

A Keto Plus analógjai: Sebozol, Nizoral, Mycozoral

Az analóg kiválasztásával győződjön meg arról, hogy a cink-pirithion és a ketokonazol szükségszerűen szerepel a termékben. A legtöbb analógban, de külön-külön. Ezért más samponok nem tudnak ilyen összetett hatást adni, mint a keto plus. Még ha az áruk is vonzóbb, a mono samponok nem adnak ilyen hatást, mint a keto plus.

Fogadás a terhesség alatt

A termék összetevői gyakorlatilag nem felszívódnak az anyatejbe, és nem lépnek be az anyai véráramba, így a Keto plus alkalmazása terhesség és szoptatás alatt nem tilos.

http://safehair.ru/sredstva/shampun-keto-plyus-effektivnoe-sredstvo-v-borbe-s-zabolevaniyami-kozhi-golovy/

Keto plusz készítő

Márka - NIZORAL / NIZORAL. Gyártó - Janssen-Cilag, JohnsonJohnson
Márka - SEBOZOL, ECODERM. Gyártó - Pharmaceutical Technologies Ltd.
Márka - KETO-PLUS. Gyártó - Glenmark Pharma
Márka - PERKHOTAL / PERKHOTAL. Gyártó - GEPACH INTERNATIONAL, India
Márka - CINOVIT. Gyártó - PHARMTEK, Oroszország

Használat előtt olvassa el az utasításokat: a terápiás gyógyszerek összetevőivel szembeni lehetséges túlérzékenység.

NIZORÁLIS - hatékony és biztonságos sampon a korpásodás és a fejbőr és a haj sok betegségének leküzdésére (zuzmó színű, seborrheás ekcéma). A globális gyógyszerpiacon több mint 10 éve ismert.

A NIZORAL sampon ketokonazol hatóanyagot tartalmaz. A gyógyászatban fungicid széles körben alkalmazott dungatofiták és élesztők (például Pityrosporum ovate) elleni magas gombaellenes aktivitással rendelkeznek. A sampon gyorsan csökkenti a hámlást és a viszketést, általában a zuzmószínű és a seborrheás bőrgyulladást - korpásodást (a korpásodást a fejbőr irritációja és az epidermális sejtek túlzott mennyiségű gomba által kiváltott felgyorsulása jellemzi).

A ketokonazol hatóanyaga hosszú ideig képes a bőr és a haj felső rétegében tartósan megvédeni őket a korpásodástól. Ebben az esetben a terápiás hatás akkor is fennáll, ha hagyományos kozmetikai sampont használunk.

Annak ellenére, hogy a NIZORAL sampon hatékony és elég hatásos terápiás szer, teljesen ártalmatlan, mivel a ketokonazol, a külső adagolás esetén, gyakorlatilag nem szívódik fel a szisztémás keringésben.

NIZORAL sampon 2%, 60 ml és 25 ml / Nizoral samponozás (2 kép)
A ketokonazol aktív gombaellenes komponensének köszönhetően a sampon elpusztítja a korpásodást okozó gomba, és hosszú ideig védi a fejbőrt és a hajat az ismétlődő megjelenésétől.
Jellemzők:
- nemcsak a betegség okát megszünteti, hanem lehetővé teszi, hogy nagyon gyorsan megbirkózzon a kísérő tünetekkel;
- a puha mosási alapokon alapul, amely a napi használat során még nem okoz irritáló hatást a bőrre;
- gyakorlatilag nincs mellékhatása, ami lehetővé teszi, hogy bármilyen korlátozás nélkül használják;
- megengedett a terhesség alatt.
- az első használat után a fejbőr viszketése, pelyhesülése és vörössége csökken.
Jelzések: a fejbőr gombás elváltozásainak kezelése és megelőzése (korpásodás, seborrheás ekcéma, pityriasis versicolor).
Használati módszer. alkalmazza az érintett területeken, hagyja 3-5 percig. (mint egy maszk), majd öblítse le a haját.
Alkalmazási rendszerek:
- a korpásodás és a seborrheás ekcéma kezelésében - hetente kétszer 3-4 hétig / megelőzésre - hetente egyszer vagy 2 alkalommal 2 alkalommal;
- pityriasis versicolor - naponta 5 napig / profilaxis esetén - 1 nap / nap 3 napig egymás után tavasszal a nyár kezdete előtt.
Aktív komponensek: 21 mg ketokonazol.

Sebozol - új sampon külső használatra dermatológiában és kozmetikában (hasonló a NIZORAL samponhoz) ketokonazol alapú. A malassezia furfur (Pityrosporum ovale) élesztő-szerű gombák által okozott bőrelváltozások kezelésére és megelőzésére szolgál. A rendszert a betegségtől függően alkalmazzuk.

Hatékonyan és alaposan lemosza a hajat, eltávolítja a korpásodást, megakadályozza a megjelenését és enyhíti a viszkető fejbőrt. Alkalmas mindennapi használatra és bármilyen típusú hajra. A NIZORAL-hoz hasonlóan szinte mindig ajánlott a korpásodás megelőzésére.

Sebozol sampon, 100 ml, 5 ml-es zsákok №5 (2 kép)
A sampon kifejezetten sebiostatikus, keratolitikus-hámlasztó hatású, elpusztítja a korpásodást, elnyomja a korpásodást okozó gombák létfontosságú aktivitását (antimikrobiális és gombaellenes hatások). Eltávolítja a seborrhea hatásait. Használható a korpásodás megelőzésére. Rendszeres használat esetén teljesen megakadályozza a korpásodás megjelenését. Javítja az érzékeny bőr állapotát. 3-4 alkalmazás után a fejbőr természetes funkciója helyreáll, és a korpásodás eltűnik.
Jellemzők:
- terhesség alatt alkalmazható;
- gyermekkori gyakorlatban az első életévtől használható;
- más ketokonazolt tartalmazó samponokhoz nem ajánlott;
- glükokortikoszteroidokkal való komplex terápiában alkalmazható;
- ez gazdasági: 1 palack = 2-3 hónapos alkalmazás
Jelzések: korpásodás, seborrheás dermatitis, varicolor (pityriasis) versicolor, seborrheás psoriasis.
Használat: 5 ml sampont kell alkalmazni a nedves haj és a fejbőr tisztításához, habzáshoz és 5 percig hagyni, majd alaposan öblítse le.
Korpásodás alkalmazás:
- 1. szakasz korpásodás eltávolítása: heti 2 alkalommal 4 hétig;
- A korpásodás 2. fázisának megelőzése: hetente egyszer vagy 2 héten belül 1 alkalommal, a korpásodás súlyosságától függően.
* A rövid profilú megelőzés érdekében célszerű 5 ml-es Sebozol sampont használni.
Alkalmazási módszer a test érintett területein: sampont kell tennie zuhanyozás közben, 5-7 percig tartva a bőrön, majd öblítse le.
- többszínű zuzmó kezelése: naponta egyszer 1 - 7 napig;
- seborrheás psoriasis esetén: naponta egyszer 5 napig, majd heti 1-2 alkalommal.
* Az elért eredmények rögzítéséhez és a terápiás hatás fenntartásához alapellátásként (napi használat) célszerű a hipoallergén Ecoderm sampont használni.
Hatóanyagok: 1% ketokonazol (10 mg / g).

ECODERM hipoallergén sampon, 150 ml
A bőrgyógyászatban és kozmetikában való mindennapi külső használatra, valamint 1 éves gyermekgyógyászati ​​gyakorlatra tervezték. A semleges tisztítószerek különleges összetétele támogatja a bőr védő funkcióját, és különösen gyengéd tisztítást biztosít. A sampont az érzékeny fejbőrre és a testre, valamint a terápiás samponokkal és termékekkel való váltás alapjaként mutatják be. A bőrgyógyászatban a felnőttek és az atópiás dermatitiszben, pszoriázisban és a fejbőr seborrhájában szenvedő gyermekek fenntartó terápiájaként alkalmazzák. Megszünteti e betegségek megnyilvánulásait (viszketés, erythema, duzzanat, szárazság). Ezáltal a haj puha és természetes ragyogása ideális mindenféle hajhoz.
Jellemzők:
_ terhesség alatt alkalmazható;
- hosszú ideig alkalmazható terápiás és profilaktikus szerként;
- kombinálható Sebosol samponnal, egyéb orvosi samponokkal vagy termékekkel;
- önállóan alkalmazható profilaktikus szerként (a terápiás hatások fenntartása érdekében).
Használat: nedves hajra vigyük fel, habozzuk a hab képződését, majd öblítsük le. Ha szükséges, ismételje meg az eljárást.
* Ez az eljárás alapvető és a terápiás szerek további alkalmazása esetén olyan tünetek, mint a seborrhea (korpásodás), alopecia (hajhullás), atópiás dermatitis és psoriasis.

A KETO-PLUS egy kombinált gombaellenes szer, amely a Glenmark Pharma (Glenmark Pharmaceuticals Ltd.) ketokonazolon és cink-piritionon alapul.

A ketokonazol gombaellenes hatású, dermatophyták (Trichophyton spp., Epydermophyton spp., Microsporum spp.), Élesztő és élesztőszerű gombák (Candida spp., Malassezia futur / Pityrosporum ovale /) ellen.
Cink-pirithion - antiproliferatív hatással van az epiteliális sejtekre; van némi aktivitása a Pityrosporum ovale és a Pityrosporum orbiculare ellen, ami a bőr túlzott hámlását okozza.

Ezeknek a antimikotikumoknak más hatásmechanizmusa van, kumulatív hatása és kölcsönös hatása növeli a kezelés hatékonyságát. A sampon részét képező Cokebetaine megakadályozza a száraz bőr megjelenését, támogatja a hajszerkezetet és rugalmasságot és ragyogást biztosít.

KETO-PLUS sampon, 60ml
Gyorsan csökkenti a fejbőr hámlását és viszketését a korpásodás és a seborrheás dermatitis miatt. A fejbőrt károsító bőrgyulladások komplex terápiájában lehetőség van a súlyosbodások gyors és hatékony leállítására, valamint a remisszió időtartamának növelésére a profilaktikus kurzusok felírásakor.
Jellemzők:
- a terhesség és szoptatás ideje alatt megengedett;
- a glükokortikoszteroidokkal való komplex terápiában (például a fejbőr psoriasisában) alkalmazható;
- gyakorlatilag nincs irritáló hatása, és nincs ellenjavallata.
Jelzések: a fejbőr gombás elváltozásainak kezelése és megelőzése (pityriasis versicolor, seborrheás dermatitis, korpásodás).
Alkalmazási módszer: a fejbőr hajára és bőrére masszírozó mozdulatokkal, és 3-5 percig (maszkként) hagyjuk; majd mossa le.
Alkalmazási rendszerek:
- a pityriasis zuzmójának kezelésében - napi 5-7 nap / megelőzésre - naponta 3-5 napig.
- seborrheás dermatitis kezelésében - hetente kétszer 1 hónapig. profilaxis esetén - hetente egyszer 1 hónapig.
Aktív összetevők: 2% -os ketokonazol és 1% cink-pirition.

A Gepach cégtől származó gombaellenes szerek PERCHOTAL (krém, kenőcs, sampon) fungicid és fungisztatikus hatásúak.

A fejbőr gombás fertőzésére szolgáló PERCHOTAL sampont használják a korpásodás, valamint a penészgomba, a haj, a pityriasis és a seborrheás bőrgyulladás kezelésében.

A sampon hatékonyságát ketokonazol érte el, amely a Pityrosporum gombásodást okozó gomba ellen hat, és tartós terápiás hatást biztosít. A felhasználás gyakorisága és az adagolási formák kiválasztása - a bizonyítéktól függően.

A gombás fertőzés befolyásolhatja az arc bőrét (homlok, orrráncok) és hozzájárulhat a pustuláris betegségek, az acne vulgaris, a kellemetlen érzés kialakulásához. Ebben az esetben a PERKHOTAL sampon enyhíti a korpát és javítja a bőr állapotát.
Kezelés:
1. szakasz (súlyosbodási időszak): sampon 2% - hetente háromszor 1 hónapig;
2. szakasz (támogató ellátás): sampon 1% - 1 alkalommal hetente 1 hónapig.
Fontos: a fej mosásakor vigye fel a habot az arcra, az expozíciós időt - legalább 5 percig. Ha nincs eredmény, forduljon szakemberhez!

PERCHOTAL sampon 1%, 25 ml, 60 ml, 100 ml
A korpásodás hamar elfárad, az oka miatt. Javítja a bőrt, enyhíti a gomba, csökkenti a hámlást és a viszketést. Biztonságos a hosszan tartó használathoz.
Használat: 3-5 perc múlva alkalmazza az érintett bőrre és hajra. mossa le.
Alkalmazási rendszerek:
- penészgomba kezelésére: naponta egyszer 5 napig / megelőzésre - naponta egyszer 3 napig;
- korpásodás kezelésére: 1% sampon 3-4 naponta 8 héten keresztül / megelőzésre - csak akkor, ha szükséges a klinikai megnyilvánulások ellenőrzése alatt.

PERHOTAL sampon 2%, 25 ml, 60 ml, 100 ml
Alkalmazási rendszerek:
- seborrheás dermatitissel: 2% -os sampon hetente kétszer 2-4 hétig / megelőzésre - hetente egyszer 1-2 hetente.
- pityriasis versicolor: 2% sampont alkalmazunk az érintett bőrre a szomszédos területek 3-5 perces befogásával, majd leöblítjük.

ch'ing

A CINOVIT alapok egy cink-pirithionnal és klimbazollal rendelkező innovatív képleten alapulnak. Az első a gyógyszerpiacon egyedülálló termékek a cink-pirithionnal megfizethető áron! Integrált megközelítés a korpásodás és a seborrheás dermatitis (irritáció, viszketés) egyéb megnyilvánulásának megszüntetésére; higiénikus bőrápolás a bőrgyulladás és a gombás betegségek kezelésére;
- a bőrirritáció elleni küzdelem, a méretezés és a viszketés;
- normalizálja a faggyúmirigyeket.

A sampon két gombaellenes komponenst tartalmaz, amelyek fokozzák egymás hatását és megbízhatóan megbirkózhatnak a korpásodással;
Cink-pirithion - gyulladáscsökkentő, gombaellenes hatás, antibakteriális hatás;
Climbazol - gombaellenes hatás (hatásossága a ketokonazollal összehasonlítható);

* A sorozat a ZINOVIT krém helyi alkalmazásra is vonatkozik (bőrbetegségek, amelyek irritáció, bőrpír, hámlás, viszketés (bőrgyulladás, allergiás megnyilvánulások, felszíni napsugárzás és égési sérülések, rovarcsípések), ZINOVIT tusfürdő (bőrápolás a test és az arc számára a következő betegségek: psoriasis, atópiás dermatitis (ekcéma, neurodermatitis), seborrheás dermatitis, pityriasis versicolor, mikrosporia (más bőrfelületeken végzett gombás szűrések megelőzésére mosás közben), nyaki dermatofitózis, sima bőr dermatofitózisa), gyere vissza

150 ml-es TsINOVIT korpás sampon
Sampon: haj- és fejbőrápolás korpásodás és viszketés, száraz és zsíros seborrhea, seborrheás bőrgyulladás, pikkelysömör és atópiás dermatitis kezelésére. A hatóanyagok a gombák ellen küzdenek, enyhítik a bőr irritációját és viszketését, normalizálják a felszíni sejtek kihalásának sebességét és a faggyúmirigyek munkáját.
Indikációk: a fejbőr psoriasise; a fejbőr atópiás dermatitise; a fejbőr seborrémiás dermatitise; viszkető fejbőr; korpásodás; olajos seborrhea; száraz seborrhea.
Alkalmazási módszer: A fejbőr teljes felületére egyenletesen eloszlatni, 1 percig masszírozni, alaposan öblítse le. Ismételje meg az eljárást: tegye vissza és hagyja 2-3 percig hagyni, öblítse le.
Alkalmazási rendszerek:
- a korpásodás kiküszöbölésére - heti 2-3 alkalommal 1 hónapig / megelőzésre - heti 1-2 alkalommal.
Hatóanyagok: Cink-pirition 2%, klimbazol 1%, karbamid 3% (hidratáló és enyhe hámlasztó hatás), pantenol 1% (felgyorsítja az epithelizációs folyamatot, gyenge gyulladáscsökkentő hatás), mentaolaj.

FIGYELEM! Ezeket és más termékeket online gyógyszertárakban lehet megrendelni és vásárolni.

Ha nincs raktáron lévő termék, használja az ORDER NON-FIND MEDICINES funkciót.
Az Ön megrendelése - a szállítóktól származó áruk elérhetőségétől függően - kerül elhelyezésre.

http://www.lekarctva.ru/novinka/view/398/

Keto plusz

Keto plus: használati utasítás és értékelés

Latin neve: Keto plus

Hatóanyag: ketokonazol (ketokonazol) + pirithion-cink (pirition-cink)

Gyártó: Glenmark Pharmaceuticals Ltd. (Glenmark Pharmaceuticals, Ltd.) (India)

A leírás és a fotó aktualizálása: 18/27/2018

A gyógyszertárak ára: 479 rubeltől.

A Keto plusz gombaellenes szer.

Forma és összetétele

Adagolási forma - sampon: rózsaszín színű, viszonylag kellemes szagú szuszpenzió (5, 10, 60, 75, 80, 100 és 150 ml műanyag palackokban, flip-top típusú csavaros kupakkal, 1 palack kartondobozban) keto plusz alkalmazása).

1 g sampon összetétele:

 • hatóanyagok: ketokonazol - 20 mg; cink-pirition - 10 mg;
 • kiegészítő komponensek: sampon Velcro SX200; "Svájci csokor".

Farmakológiai tulajdonságok

farmakodinámia

A sampon farmakológiai hatása a hatóanyagok tulajdonságai miatt következik be:

 • A ketokonazol egy szintetikus imidazol-dioxolán-származék, amely gombaellenes hatással rendelkezik a Candida spp. és a Malassezia furfur (Pityrosporum ovale), valamint az Epidermophyton spp., a Trichophyton spp. és a Microsporum spp.;
 • A cink-pirition olyan komplex vegyület, amely antiproliferatív hatást fejt ki az epiteliális sejtekre, és gombaellenes hatást mutat a Pityrosporum orbiculare és a Pityrosporum ovale gombák ellen, ami a bőr túlzott hámlását okozza.

A keto plusz gyorsan csökkenti a fejbőr viszketését és pelyhesedését, amely általában a seborrheás dermatitiszhez vezet.

farmakokinetikája

A sampon helyi alkalmazásával a hatóanyagok felszívódása elhanyagolható. Még a gyógyszer hosszú távú alkalmazása esetén sem a ketokonazol, sem a cink-pirition nem észlelhető a vérben, ami arra utal, hogy a keto plus nem rendelkezik szisztémás hatással.

Használati jelzések

A Keto Plus sampon a Malassezia furfur (Pityrosporum ovale) által okozott bőr- és fejbőr-elváltozások megelőzésére és kezelésére szolgál, beleértve a különböző típusú korpásodást, a fejbőrt és a pityriasist.

Ellenjavallatok

A keto plus ellenjavallt bármely, a sampon aktív vagy segédanyagával szembeni túlérzékenység esetén.

Keto plus, használati utasítás: módszer és adagolás

A keto pluszot az érintett bőrre és fejbőrre kell felhordani, 3-5 percig hagyni és vízzel öblíteni.

A sampon gyakorisága és a kezelés időtartama:

 • pityriasis versicolor: naponta 5-7 napig;
 • seborrheás dermatitis: hetente kétszer 1 hónapig.

A sampon gyakorisága és a megelőző kezelés időtartama:

 • pityriasis versicolor: naponta 3-5 napig;
 • a fejbőr seborrémiás dermatitise: hetente egyszer 1 hónapig.

Mellékhatások

A Keto sampon plusz általában jól tolerálható. A helyi irritáció és viszketés ritkán fordul elő, a haj száraz vagy zsíros lehet.

Egyedi esetekben, főként szürke hajú vagy kémiai károsodásban szenvedő betegeknél a hajszín változása lehetséges.

Néha nőtt a hajhullás a Keto Plus időszak alatt.

túladagolás

A gyógyszer külső használatának módja miatt a túladagolás nem valószínű.

Sampon véletlen lenyelése esetén ajánlott hányást vagy gyomormosást indítani. Különleges kezelés nem szükséges.

Különleges utasítások

Ügyeljen arra, hogy a szembe ne kerüljön. Ha ez megtörténik, a szemét bő vízzel kell mosni.

A gépjárművek vezetésére és a komplex mechanizmusokra gyakorolt ​​hatás

A gyógyszer összetevői nem befolyásolják hátrányosan a személy kognitív és pszichomotoros funkcióit.

Használat terhesség és szoptatás alatt

A gyógyszer összetevői gyakorlatilag nem felszívódnak, ha kívülről alkalmazzák, így a Keto plus nem ellenjavallt terhes és szoptató nőknél.

Kábítószer-kölcsönhatások

Olyan betegeknél, akik hosszú ideig helyi glükokortikoszteroidokat (GCS) alkalmaztak, hirtelen abbahagyásával kivonási szindróma alakulhat ki. Ezért a Keto Plus terápia kezdetén a GCS egyidejű alkalmazását folytatni kell, és fokozatosan - 2-3 héten belül - meg kell szüntetni.

Nem ajánlott a GCS-t tartalmazó dermatológiai termékeket samponnal kombinálni.

Figyelembe véve a jelentős szisztémás felszívódás hiányát, a keto és más gyógyszerek közötti kölcsönhatás nem valószínű.

analógok

Keto plusz analógjai: Mycozidin, Nitrofungin, Nihlofen oldat, 1%, Fengotherbin Neo és mások.

A tárolás feltételei

Gyermekektől elzárva tartandó, fénytől védve, legfeljebb 25 ° C hőmérsékleten.

Felhasználhatósági időtartam - 2 év.

Gyógyszertár értékesítési feltételek

A vény nélkül kapható.

Keto plusz vélemények

A vélemények szerint a Keto Plus egy hatékony kezelés a korpásodás és a seborrheás dermatitis kezelésére. A betegek megjegyzik, hogy a sampon jó illatú, és gazdaságilag fogyasztott. Sokan jelentős előrelépést észlelnek a gyógyszer első használata után.

A hátrányok közé tartozik a magas költség (vagy egy kis mennyiségű sampon az ár), a palack kényelmes adagolójának hiánya.

Ritka negatív jelentésekben a betegek a kifejezés hiányáról vagy a hatás teljes hiányáról írnak. Néhányan panaszkodnak, hogy a haj sampon után túl száraz lett.

A keto plusz ára gyógyszertárakban

A Keto Plus hozzávetőleges árai: 60 ml-es palack - 499–551 rubel, 150 ml-es palack - 767–774 rubel.

Keto Plus: árak az online gyógyszertárakban

KETO PLUS 60ml sampon

Keto plusz sampon 60 ml

Keto plusz sampon 60 ml

Keto plusz sampon fl. 60ml

KETO PLUS 150ml sampon

Keto plusz sampon 150 ml

Keto plusz sampon 150ml

Keto plusz sampon 150 ml

Keto plusz sampon fl. 150ml

Oktatás: Rostov Állami Orvostudományi Egyetem, "Általános orvoslás" szakterület.

Általános információk a gyógyszerről, tájékoztató jellegűek és nem helyettesítik a hivatalos utasításokat. Az önkezelés veszélyes az egészségre!

Sok tudós szerint a vitaminkomplexek gyakorlatilag haszontalanok az emberek számára.

A betegek 5% -ánál az antidepresszáns klomipramin orgasmust okoz.

Veseink egy perc alatt képesek három liter vér tisztítására.

Az Oxfordi Egyetem tudósai olyan tanulmányokat tartottak, amelyekben arra a következtetésre jutottak, hogy a vegetarianizmus káros lehet az emberi agyra, mivel a tömeg csökkenéséhez vezet. Ezért a tudósok nem ajánlják kizárni a halakat és a húst a táplálkozásból.

Az antidepresszánsokat szedő személy a legtöbb esetben újra depresszióban szenved. Ha egy személy saját erővel küzd a depresszióval, minden esélye van arra, hogy örökre elfelejtse ezt az állapotot.

A tanulmányok szerint a nők, akik hetente néhány pohár sört vagy bort fogyasztanak, fokozottan veszélyeztetik az emlőrák kialakulását.

A beteg kiszorítása érdekében az orvosok gyakran túl messzire mennek. Például egy bizonyos Charles Jensen 1954 és 1994 között. több mint 900 daganateltávolítási művelet fennmaradt.

A WHO tanulmánya szerint a mobiltelefonon egy fél órás napi beszélgetés növeli az agydaganat 40% -os kialakulásának valószínűségét.

Még akkor is, ha egy férfi szíve nem veri meg, még mindig sokáig élhet, ahogy a norvég halász Jan Revsdal megmutatta. "Motorja" 4 órakor megállt, miután a halász eltűnt, és elaludt a hóban.

Az emberi vér hatalmas nyomáson „halad át” az edényeken, és integritásuk megsértésével képes akár 10 méteres távolságra lőni.

A "Terpinkod" köhögés elleni gyógyszer egyike a legmagasabb eladóknak, nem gyógyászati ​​tulajdonságai miatt.

A legmagasabb testhőmérsékletet Willie Jones (USA) regisztrálta, aki 46,5 ° C hőmérsékletű kórházba került.

Az amerikai tudósok egereken végzett kísérleteket, és arra a következtetésre jutottak, hogy a görögdinnye lé megakadályozza az atherosclerosis kialakulását. Az egerek egy csoportja sima vizet ivott, és a második görögdinnye levét. Ennek eredményeként a második csoport edényei mentesek a koleszterin plakkoktól.

A képzett személy kevésbé érzékeny az agyi betegségekre. A szellemi tevékenység hozzájárul a további szövetek kialakulásához, kompenzálva a betegeket.

Az embereken kívül csak egy élő teremtmény a Föld bolygón - kutyák - szenved prostatitiszben. Ez tényleg a leghűségesebb barátaink.

Sokan emlékeznek a kifejezésre: "A Krím-félsziget egészségi központja." Az egykori Szovjetunió és most a FÁK országaiban, a Balti-tengertől a Csendes-óceánig, valószínűleg nem találhatók.

http://www.neboleem.net/keto-pljus.php

Keto Shampoo Plus - használati utasítás, ár, vélemények és analógok

A Keto Plus sampon gyakori gyógyszer a korpásodás és a fejbőr különböző betegségeinek kezelésére. A Keto Plus-ról számtalan rave-értékelés önmagáért beszél. Milyen jól működik ez a gyógyszer és hogyan használják azt helyesen?

Olvassa el véleményét a Skin-Kap termékcsaládról (krém, spray, sampon), értékeléssel, használati utasítással és aktuális árakkal.

A keto sampon Plus tulajdonságai és összetétele

A ketokonazol a Keto Plus sampon fő hatóanyaga. Hatékonyan foglalkozik a gombával és a bőrgyulladás és más bőrelváltozások kezelésére szolgál. A második hatóanyag a pirition-cink. Antimikrobiális hatása van, zuzmó kezelésére, gombás eredetű betegségekre és a bőr gyulladásának eltávolítására használják.

A Keto Plus sampon kiegészítő komponensei:

 • Nátrium-lauril-szulfát
 • Propilénglikol
 • Magnézium-szilikát
 • Szilícium-dioxid
 • Kókuszolaj kivonat
 • víz

Ha a haja szürke haja van, vagy vegyi kezelésnek van kitéve, akkor a termék használata után enyhe elszíneződés lehetséges. Ha kiesnek, a folyamat átmenetileg fokozódhat.

A kompozíció tartalmaz egy "francia csokor" illatot, amely virág illatú. A szín rózsaszínes. 60 ml fehér műanyag injekciós üvegben kapható. Minden palack kartondobozba van csomagolva. Sampon gyártó indiai cég Glenmark Pharmaceuticals Ltd.

Mikor ajánlott a Keto Shampoo Plus használata?

Ketoconazole sampon Keto és hatékonyan megbirkózik a gombás bőrbetegségekkel, enyhíti a viszketést és az irritációt, kiszárítja a bőrkárosodást, csökkenti a gyulladást. Alkalmazható önmagában vagy komplex terápiában.

Használati jelzések:

 • Fejbőr seborrhea
 • Pityriasis versicolor
 • Bármilyen eredetű korpásodás

A Keto Plus sampon nem szívódik fel a szervezetbe, bármilyen korban, valamint terhesség és szoptatás alatt is alkalmazható.

A kezelés mellett a gyógyszert a gombák előfordulásának megakadályozására is használhatjuk a fertőzött és nyilvános helyeken (úszómedencék, szauna, szolárium, szanatóriumok és rekreációs létesítmények) látogató személyek számára. Vagy ha az egyik családtagnak van gombája.

Keto Plus: használati utasítás

A Keto Plus nem ajánlott más tisztítószerekhez. Ez csökkentheti a terápiás hatást. Ne használjon ketokonazolt tartalmazó gyógyszereket is. Ennek a komponensnek a túladagolása a bőr megrepedéséhez, száradásához és irritációjához vezethet. Ha az eszközt komplex terápiában használják, akkor azt a trichológussal kell összehangolni.

Keto Plus utasítások:

 1. A scaly megfosztó sampon kezelésére naponta 7 napig használják.
 2. A seborrheás dermatitisz esetében elegendő, ha a sampont hetente 2-3 alkalommal, 30 napos időtartammal alkalmazzák. Ezután nézd meg az eredményt.
 3. A zuzmó sampon előfordulásának megakadályozása érdekében három napig mossa meg a fejét.
 4. A seborrhea megelőzéséhez elegendő, hogy a hajat 5-7 napon belül 1 hónapig mossa le.

Hogyan használjuk a sampont:

 1. A hajat vízzel kell nedvesíteni.
 2. Kis mennyiségű sampon hab a tenyérben, fedje le a hajat, különös tekintettel a bőrre.
 3. Álljon 3-5 percig.
 4. Mossa le meleg vízzel.

Ha a szerszám használata után a hajformázás problémái vannak, használhatja a légkondicionálót. De csak hosszra és tippekre kell alkalmazni, elkerülve a bőrön való találatokat.

Ha a gyógyszer nem segített végül a probléma kezelésében, akkor folytassa a kezelést. Ebben az esetben nem kell szünetet.

Keto sampon ára

A sampon gyógyszer, és csak a gyógyszertárakban vásárolhatja meg. Moszkvában a Keto Plus átlagos ára 530 rubelt 60 ml-es üvegenként. Volgogradban csomagonként 480 rubelt vásárolhat.

Keto sampon Plus: vélemények

Mivel a kábítószert már régóta gyártották, sok fogyasztó már találkozott és megosztotta a megjelenéseit használat után. A Keto Plus sampon értékelései változatosak, de többnyire pozitívak.

A Keto Plus sampon a seborrheás dermatitisből szállított meg, amellyel néhány hónapig csak 2 hét alatt harcoltam. Őt egy trichológus nevezte ki nekem. Most ajánlom ezt a gyógyszert minden barátomnak.

Albina, 43 év:

Egy hatékony korpásodás elleni gyógyszer. Ha csak annyit kezdenek, hogy 1-2 alkalommal mossa le a haját. A viszketés az első mosás után megy végbe. És soha nem merülnek fel problémák az akvizícióval, bármely gyógyszertárban vásárolhat.

Van egy nagyon érzékeny fejbőr és a korpásodás gyakran évente 5-ször, ez biztos. Korábban használt népi jogorvoslatok, különböző kenőcsök, mosodai szappan. Most folyamatosan kapok ketokonazollal. Ezek kényelmesebbek és gyorsabbak. A Keto Plus mellett a Perhohot és a Nizoral is. Különböző eszközöket vásárolok, nincs különös preferencia.

Svetlana, 37 éves:

Nagyon szeretem a drogot, de az árcsípést. Rövid hajú emberek számára alkalmas, és a köpenyes buborékok mosásához 60 ml csak 2 alkalommal, majd egy szakaszon elegendő. A seborrhea kezelése során 7 buborékot vettem, ami jól tükröződik a pénztárcában.

Vlada Koroleva, 23 éves:

Keto Plus kiszabadított a pityriasis versicolor-ból. És elég gyorsan. De az egyetlen negatív az volt, hogy használat után nem tudta a haját stílusosítani. Nagyon szárazak lettek, és különböző irányba ragadtak. Már a csúcsokon és a balzsamoknál kissé lágyabb és élénkebb lett. Most minden rendben van.

Keto Plus nem segített nekem, hogy megbirkózzon a seborrheaval. Több mint egy hónapig használják. 3 alkalmazás után a bőrbetegség javult, a kezelést az utasítások szerint folytattam. De nem volt további javulás, de nem volt rosszabb. Más eszközt kellett használnom.

Nagy sampon, igazán segít a korpásodás gyógyításában. A fogyasztás nagyon gazdaságos, a hajom mosásához elég egy csepp, egy érme mérete. By the way, először meglepődtem a kellemes illata, nem is vártam el. Mivel a csomagoláson fel van tüntetve, hogy a gyógyszer úgy gondolja, hogy a szag hiányzik, vagy a sampon semleges illatú lesz.

Analógok sampon Keto Plus

A Keto Plus mellett számos olyan termék található, amely ketokonazolt tartalmaz, de a hatóanyagok összetevői között nincs pontos egyezés. A gyógyszerek kissé eltérhetnek a hatóanyag összetételében és koncentrációjában. Általánosságban elmondható, hogy a cselekvés és a jelzés ugyanaz, csak a használati feltételek eltérhetnek. Népszerű analógok: Nizoral, Sibazol, Mykozoral, Perkhotal, Mikanisal. Ha figyelembe vesszük a Pertionion Zinc második hatóanyagát, akkor a Skin-cap analógként működhet.

A Keto Plus sampon hatékony és megfizethető kezelés a korpásodás és a gombás bőrkárosodások számára. A gyógyszer könnyen használható, gyakori és bármely gyógyszertárban megvásárolható. Egy másik nagy előnye az ellenjavallatok hiánya, és a mellékhatások kockázata kevesebb, mint 1%.

http://zdorov-volos.ru/shampuni-i-sredstva/shampun-keto-plus-otzyivyi-instruktsiya.html