logo

Keratin egyenesíti ki a honma tokyo-t

A keratin egyfajta fehérje, amely felelős a haj szerkezetéért. A Honma Tokió cég keratin egyenesítésének neve alapján világossá válik, hogy ez az eljárás a lehető legtermészetesebb.

Valóban, a termékek nem tartalmaznak formaldehidet és formalint, amelyek összetétele főként természetes komponensek. A folyamat három szakaszban zajlik: az előkészítő szakasz, az egyenesítés, az utolsó szakasz.

Terméksor

Az eljárást a kabinban és otthon is elvégezheti. A Honma Tokió cég a keratin tartalmának köszönhetően a legkülönbözőbb szerkezetű hajok vonalzására készít uralkodókat, enyhén göndör és göndör. Emellett olyan futóművek is készülnek, amelyek lehetővé teszik a sérült szálak javítását a celluláris szinten. Így minden termék hét kategóriába sorolható:

1. Coffee Premium Minden Liss. Ez az eszköz lehetővé teszi, hogy még a leghátrányosabb fürtöket is kiegyenesítse, kivéve talán afrikai. A Honma Tokyo nagy teljesítményű Premium Coffee Premium Minden Liss kompozíciója a keratin egyenesítésnek nemcsak a hajat rontja, hanem a szerkezetét is rehabilitálja, s így hat hónapig sima és selymes. A legtöbb szerszámhoz hasonlóan a következők tartoznak: tisztító sampon, max. Csökkentés és Liss, maszk Ultra Shine.

2. Plastica Capilar. A gyümölcs- és bogyós kivonat jelenléte szerint három típus létezik:

 • Plastica Capilar Pitanga és Acai (cseresznye magkivonat). Könnyű fürtökkel rendelkező szőkeeknek alkalmas;
 • Plastica Capilar Maracuja (passiógyümölcs kivonat). A kompozíció elég erős ahhoz, hogy nagyon szoros fürtöket kapjon. Kellemes illata van;
 • Plastica Capilar Menta (mentol). Ez a Honrat Tokyo keratin egyenesítés hullámos hajra alkalmas, segít megszüntetni a hajskálát, sima és fényes.

3. Escova De Melaleuca. Gondozóeszköz, amely lehetővé teszi, hogy helyreállítsa a szőkék még élettelenebb szálait, vagy nagyszámú szürke haj jelenlétében. A teafilé, az aloe vera, a körte- és a banánkivonatok, a fekete ribizli stb. Miatt könnyen reagál a rehabilitációval. Az eredmény tartóssága legfeljebb hat hónap.
4. H-Brush Botox Capilar. Ezt a Honma Tokyo eszközt nemcsak keratin egyenesítésre fejlesztették ki, hanem a gyengített haj helyreállítására is. A sejtek szintjén a sejtek újrateremtik a membránt, kitölti az üregeket. Az eredmény egy egészséges ragyogás, szálak - sima és engedelmes. Ez ideális a szőkeeknek, hiszen a H-Brush Botox Capilar nagyszerű sárgasággal dolgozik. Ennek az eljárásnak az eredményét csak két hónapig tároljuk, de ez az eljárás korlátozás nélkül megismételhető, miután a hatás az utasítások szerint lejárt.
5. Biyouh Liss. A kompozíciót úgy tervezték, hogy helyreállítsa az élettelen osztott végeket. Az eredmény nem hosszú távú, de az eljárást meg lehet ismételni.

Hogy megfeleljen

Összefoglalva a fenti megjegyzéseket a Honma Tokyo termékekkel kapcsolatban, meg kell jegyezni, hogy a keratin egyenesítés hajra alkalmas:

 • Hullámos;
 • göndör;
 • szürke;
 • bármilyen szín.

Nem alkalmas afrikai, túl erős szerkezetű. Mint minden eljárás, a keratin egyenesítése és helyreállítása számos ellenjavallattal rendelkezik. Ezek a következők:

 • az összetevők egyéni intoleranciája;
 • 13 éves kor alatt;
 • 10 cm-nél rövidebb szálak;
 • terhesség, szülés, szoptatás.

Számos értékelés alapján azonban meg kell jegyezni, hogy a keratin-egyengetésre gyakorolt ​​negatív hatások elsősorban a Honma Tokyo nem megfelelő használatából adódnak. A Honma Tokyo termékek fő előnye, hogy termékeik nem tartalmaznak formalint és formaldehidet, szemben a versengő vállalatokkal.
"alt =" ">

A Honma Tokyo létrehozott egy speciális bioprotein hajegyengetéssorozatot. A szerszám 100% -ban természetes összetételű, lehetővé teszi az eljárást egy szakaszban. Nincs különös gondosság vagy háromlépéses egyengetés. Emellett a Honma Tokióból származó biofehérje-kiegyenesítés akár afrikai hajra is használható.

Használja a szalon látogatása nélkül

A vállalat különböző eszközöket gyárt, beleértve az otthoni használatra is. Az eljárás végrehajtható a szalonban, vagy akár a keratin egyengetéssel kapcsolatos speciális kurzusokon is, amelyek ma sokat nyitottak. Tehát a H-Brush Botox Capilar használható otthon. Az eljárás nem igényel további eszközöket vagy eszközöket.

Egyszerűen vásárolja meg az eszközt, és alaposan tanulmányozza a mellékelt utasításokat. A következő rövid útmutató a Honma Tokyo keratin egyenesítéséhez. Az eljárás több szakaszból áll:

 1. Először többször meg kell mosni a haját. Ebben az esetben a víznek elég melegnek kell lennie ahhoz, hogy kinyissa a hajméreteket.
 2. Ezután az intenzív rekonstrukciót alkalmazzák a szálakra, két centiméterre visszahúzva a fejbőrről.
 3. 30 perc múlva alaposan meg kell szárítani a hajat.
 4. Ezután ki kell egyenesítenie a vasszálat a szálon.
 5. Befejezés után a fejét öblítheti vízzel sampon nélkül.

Az eljárásban nincs különösebb nehézség. Mindazonáltal az utasításokat tisztán kell követnie, hogy valóban magas minőségű eredményt érjen el.
"alt =" ">
Általánosságban elmondható, hogy a Honma Tokyo gyártó nem igényel szulfátmentes sampont óvatosan, azonban az értékelés szerint a keratin egyenesítés eredménye a szokásosnál hosszabb ideig marad. Ezenkívül a laminálási haj is készíthető. Ez sokkal hosszabb ideig segíti a szerszámot a hajszerkezetben.

Lehetséges következmények

Nem számít, milyen viszonylag biztonságos az eljárás, nem szabad túlságosan is visszaélni. Jobb, ha a hajat pár hónap alatt pihenni kell. Mivel a látható külső hatás soha nem fogja helyettesíteni a belsejében elvégzett fejlesztéseket a vitaminok, az egészséges életmód stb. Negatív következmények következhetnek be:

 • allergiás reakciók;
 • viszketés;
 • korpásodás;
 • bántalmazással - törékeny és száraz haj.

Általánosságban elmondható, hogy a kerma hajkiegyenesítésről szóló vélemények a Honma Tokióból pozitívak.

A nők véleménye

Kicsit hullámos szálak vannak, de nagyon rossz. A telepítés általában sok időt vesz igénybe, és az eredményt nem mindig lehet hosszú ideig megmenteni. Végül, több évig tartó kínzás után, megpróbáltam a Honma Tokyo termékeit. Először elvégeztem a szalonban az eljárást, és most időről időre otthon töltem a háztartási eljárásokat. Nagyon elégedett az eredménnyel. Ebben az esetben a haj nem rontja meg és egészséges és selymes.

Régóta keratin egyenesítést alkalmaztam, mivel megjelent a piacon. Átadott képzések. Szeretem a kerma-egyenesítést Honma Tokióból, és ára alacsony. Sok máshoz képest nem tartalmaz káros vegyi anyagokat, hanem a készítmény tele van gondoskodó kivonatokkal és olajokkal. Mindenkinek ajánlom, hogy próbálja ki! Nem rontja a hajat, így ha nem tetszik a hatás, akkor semmit sem veszít.

Megpróbáltam különböző kezeléseket otthon és a szalonban a különböző vállalatoktól. Természetükben a haja szar csúnya, úgy néz ki, mint "égett", ha nem kiegyenesedett. A vasalás hatása pedig az első nedvességre változik. A fodrászom azt tanácsolta, hogy próbálja meg vásárolni keratin egyenesítést Honma Tokióból. Most csak azt használom, de otthon, mert az eredmény kiváló, és két hónapig egyáltalán nem aggódhatsz a hajért.

http://volosylady.ru/uhod/keratinovoe-vypryamlenie-honma-tokyo

Tokió Honma. Kompozíciók, vélemény, szakmai felülvizsgálat

A keratin (keratin egyenesítő haj helyreállítása) - nagyon népszerű, ugyanakkor nagyon magas színvonalú eljárás. A Mane szépségstúdióban csak a legmagasabb minőségű és bevált kompozíciókkal dolgozunk.

Hadd mondjam el neked a brazil keratin egyenes Honma Tokió egyik vonalát. A keratin egy újítás a modern kozmetikumok területén a haj kiegyenesítésére és helyreállítására. A készítmények teljes sora nem tartalmaz formaldehidet, amely teljesen természetes alapanyagokból, olajokból, keratinból áll. Ezeknek a vegyületeknek a fenoxi-etanol (tartósítószer) miatt teljesen korrektáló tulajdonságai vannak, amelyek teljesen biztonságosak.

TOKYO HONMA - Japán technológia - brazil termelés.

Most pedig külön-külön és részletesen elmondom az összes kompozícióról. A vonal hatalmas, és van mit mondani.

TOKYO HONMA - COFFEE PREMIUM mindegyik szerencsétlen

A legerősebb összetétel az egész sorrendben. Tökéletesen kiegyenesíti a leghátrányosabb hajat, újjáéledik és helyreállítja őket. Ezt követően a keratin haj puha, egészséges, intenzíven hidratált.

Komponensek: aminosavak, kávébab kivonat, keratin,

Három fázisban működik: sampontisztító sampon, Keratin Max Reduction és Liss sampon, valamint az utolsó Ultimate Shine maszk.

Az eredmény 4-6 hónapig tart.

Ápolás: szulfátmentes sampon.

TOKYO HONMA - PLASTICA CAPILAR

A név önmagáért beszél. A kompozíció teszi a haj műanyagot, a tanulók, egészségesek, kiegyenesedik és ragyog.

Háromféle kompozíció létezik:

1. Cseresznye mag kivonattal, a Plastica Capilar Pitanga és az Acai. A szláv haj típusához. Lágy és enyhén göndör hajra.

2. A Plastica Capilar Maracuja passiógyümölcs kivonattal. A legerősebb összetétel. Kiegyenesíti az összes hajat, kivéve az afrikai. Elegáns ragyogás és kellemes illat. Az eredmény elegáns (nem, tényleg).

3. A Plastica Capilar Menta mentolon alapuló összetétel enyhén göndör hajra. Simítja a kutikát, ragyog.

Három fázisban működik: a Plastica Capilar mélytisztító sampon, az egyik a három, a haj típusától és állapotától függően egyedileg választva, véglegesítő.

Ápolás: szulfátmentes sampon.

TOKYO HONMA - ESCOVA DE MELALEUCA

Nagyon puha kompozíció szőke, szürke haj, "halott" és égett hajra. A maximális haj helyreállításának tulajdonsága. Ha a haj rosszul megsérül, és azt mondhatjuk, hogy nincs esély a helyreállásra, akkor ezt a kompozíciót használják, és csak akkor keratin egyenesítése.

Teásfa illóolajat, aloe verát, papaya, fekete ribizli, banán és körte kivonatot tartalmaz. A szag egyszerűen az isteni eljárás alatt van. Ezután a haj nagyon jó körte, ragyogás, puha és ápolt.

Három fázisban történik: Tea Tree Cleaning sampon, Tea Tree és Liss, Finish véglegesítő simítása és egyengetése.

Az eredmény 3-6 hónapig tart.

Ápolás: szulfátmentes sampon.

TOKYO HONMA - H-BRUSH BOTOX CAPILAR

Botox a haj, a legtöbb "halott" és a reménytelen haj. Visszaállítja az extracelluláris membrán és a két kén hidakat, ezáltal gyógyítja a hajat. Visszaállítja és visszaadja a haj rugalmasságát, kitölti a haj üregeit.

Zöld tea levélolajat, pracaxiolajat, aloe verát tartalmaz.

Ideális szőkeeknek, semlegesíti a sárgaságot. Tartja a hajszínt. A szerkezet összehangolása, a haj helyreállítása.

Mindenféle hajra alkalmas, terhes és szoptató.

Két fázisban végezhető el: Shampoo Prepair sampon és az intenzív rekonstrukció fokozott helyreállítása.

Ápolás: szulfátmentes sampon.

Az eredmény 1,5-2 hónap.

Folyamatosan megismételheti.

TOKYO HONMA - BIYOUH liss

Rövid távú egyengetés és haj helyreállítása. Visszaállítja a legtöbb élettelen hajot, helyreállítja a rugalmasságot, ragyog, tömíti a hasított végeket. Fegyverek és kiegyenesítik a hajat. Alkalmas mindenféle hajra. Lágy hajat biztosít. Megteheti, hogy terhes, szoptató és gyermek.

A készítmény kizárólag szerves anyagokból áll: prakaksi olaj, teafa levél kivonat, ricinusolaj, keratin aminosavak.

Az eredményt 2 hónapig tároljuk.

Ápolás: szulfátmentes sampon.

A 3. szakaszban végezzük el a Sampoo Prepair sampon előkészítését, a „Rendszer fegyelem és a hajkiegyenesítés” Rendszer Discipine és Liss, a „végső” befejező tömítőanyagot.

Jó megoldás annak érdekében, hogy teljesen helyreállítsa a hajszerkezetet, ha "megöl", majd készítsen komolyabb és tartósabb keratint, például: COFFEE PREMIUM all liss, PLASTICA CAPILAR.

TOKYO HONMA - NUTRI BLOND oldat

A kompozíció célja, hogy helyreállítsa a szőrszálakat, valamint a vékony és szürke hajat. Tökéletesen semlegesíti a sárgaságot és mélyen táplálja a hajat. Védi a hajat az UV sugárzás ellen.

Kollagént és keratint, levendula, lila és rozmaring virágkivonatot tartalmaz.

Ez nem keratin egyenesítés, nevezetesen hidratálás, ápolás, laminálás.

A 3. lépésben: a Nutriblond Solution tápláló samponja, a Nutriblond Solution tápláló tonizáló maszkja, a Nutriblond Solution spray-tömítőanyag.

Az eredmény 3-4 hétig tart. Az eljárást folyamatosan és minden festéssel meg lehet ismételni.

Ápolás: szulfátmentes sampon.

TOKYO HONMA - N-MEGOLDÁS

A mélyhulladék helyreállítására tervezték. Ha a haja szörnyű állapotban van, égett, törékeny, először ezt az eljárást hajtjuk végre, és csak azt követően teszünk keratint. Az N-MEGOLDÁS nem igényel termikus expozíciót. Biológiai laminálás és laminálás. Rendszeres használat esetén kumulatív hatása van, és sűríti a hajat.

Az eljárást több formában végzik, a haj állapotától függően. Ez lehet laminálás, bio-laminálás.

A keratin, a visszanyerés és a laminálás kombinálható a festéssel, fokozással, építéssel és egyéb eljárásokkal. Minden készítmény azonnal lemosásra kerül.

Ismét a HONMA TOKYO összes összetétele nem tartalmaz formaldehidet, biztonságos és kiváló minőségű. A készítmények többféle típusa, a lamináláshoz, a helyreállításhoz, a lamináláshoz.

A készítményeket egyenként választjuk ki a haj típusától függően.

Személyes tapasztalatom alapján elmondhatom, hogy a minőség gyönyörű. Mivel ismételten fekete mosás után a hajam csak elkezdett eltörni. De miután elkészítettem a Botoxot a hajért, a törékenység eltűnt, és a csillogás megjelent.

Telepítse az alkalmazást a mobiltelefonjára, regisztráljon a szépségstúdiónkban és kapjon egyszeri 10% kedvezményt. Elérhető az iOS és az Android számára

http://greeva.ru/blog/57-tokyo-honma/

Egyenes és sima haj? Nézze meg a Honma Tokyo keratin egyenesítő készleteket!

A keratin hajkiegyenesítés egyszerű módja annak, hogy a haj egészséges, fényes és sima legyen.

Ennek az eljárásnak az egyre növekvő népszerűsége alapján számos keratin-egyengető kompozíciót előállító sor jelent meg.

Az egyik a brazil sorozat, amely a japán hajápoló hagyományokon alapul - Honma Tokyo.

A Honma Tokyo Hair Kits típusai

A Honma Tokyo többféle keratin egyenesítő készletet gyárt. Bár van némi különbségük, ugyanaz a céljuk - a haj javítása és kiegyenesítése, fényes és szépvé tétele.

Kávé Premium (prémium kávé)

Keratint, Arabica, Aloe Barbadensis kávébabot és speciális „Luna Matrix” rendszert tartalmaz. Ennek a vonalnak a terméke nemcsak a hajat kiegyenesíti, hanem hidratáló hatású.

A készlet a következőket tartalmazza:

 • Mély tisztító sampon - Coffee Premium sampon;
 • a Max Liss - Coffee Premium;
 • gondoskodó maszk Ultra Shine - Coffee Premium.

A hatás kb. 6 hónapig tart. Egy ilyen készlet ára átlagosan 9 000 rubel.

Kínálunk egy videót a keratin egyenesítés eszközéről Coffee Premium:

Plastica kapillár

A Plastica Capillar márka fehérjékkel és aminosavakkal telített. Minden típusú hajhoz használják. Kombinálja a természetes extraktumokat, a kationos polimereket és az ezüst mátrix rendszert.

Együttesen mélyen behatolnak a hajszerkezetbe, helyreállítják és helyreállítják a természetes egyensúlyt.

A készlet tartalmaz:

 1. Sampon mélytisztítás (mélytisztító sampon).
 2. A Pingang és az Asai korrekciós és helyreállítási rendszerek megválasztása (Redukció) Liss PitangaAsai) vagy Mentol (Redukció) Liss Mentol).
 3. Finalizer (Finalizátor).

A hatás 3-6 hónapig tart. A készlet ára 2000 rubeltől kezdődik.

Az első számú

Number One Banán ans A kávé az intenzív ellátás és a teljes hajkiegyenesítés eszköze, amely erősíti és helyreállítja a haj teljes hosszában.

A maszk banán és kávé glikolos kivonatait, valamint a Luna Matrix rendszert tartalmazza. Lágyságot, fényt és természetes egyensúlyt biztosít, haját 100% -kal kiegyenesíti.

A hajba három hajápolási termék kerül:

 1. mély tisztító banán sampon Kávé sampon előkészítő;
 2. keratin összetétele Banán gondozására és kiegyenesítésére Kávé Tratamento intensivo brasilero;
 3. ápoló maszk a banán eljárás befejezéséhez Kávé Mascara finalizadora ultra brilho.

Az alkalmazás hatása körülbelül hat hónapig tart. A körülbelül 12 000 rubel készletének költsége.

Escova de Melaleuca Szőke

Az Escova de Melaleuca Blond egy olyan keratin egyenesítő rendszer, amelyet kifejezetten a nagyon sérült haj, fehérített, fényesített vagy fehérített fürtök ellátására terveztek.

A sárgaság megszüntetésére szolgáló lila pigmentet, valamint számos esszenciális aminosavat, olaj burritit, teafaolajat és aloe barbadenis kivonatot tartalmaz.

A készlet a következőket tartalmazza:

 1. sampon mélytisztításhoz Tea Tree Deep Cleaning 1000 ml;
 2. keratin hajkiegyenesítő rendszer Tea Tree Smooth 1000 ml Liss;
 3. véglegesítő, amely a Finish 300 ml hatását rögzíti.

Az eredményt 3-6 hónapig tároljuk. Az átlagos költség 14 000 rubel.

Keressük a keratin egyenesítés eszközét Escova de Melaleuca Blond:

Plast haj bixyplasztia

A Plast Hair Bixyplastia egy nemes olajokból és citrus esszenciákból, passiógyümölcsből, mentából és brazil dióból álló formula, amely a haj puhaságát, fényét és hidratálását biztosítja.

A készlet tartalmaz:

 1. sampon mélytisztításhoz Honma Tokyo BixyPlastia;
 2. Honma Tokyo BixyPlastia simítószer.

Az eredmény átlagosan 6 hónapig tart. A készlet ára 14 000 rubel.

Megnézzük a keratin egyenesítés eszközének formáját Plast Hair Bixyplastia:

Mi a különbség a más gyártók termékeinek és készleteinek összetétele között?

 1. Nem tartalmaz formaldehidet.
 2. A termékek széles választékát kínálja, amelyek mindenféle hajhoz használhatók.
 3. A hatás becsült időtartama hat hónap.
 4. A készletek ára 2000 és 15 000 rubel között mozog.
 5. Nem okoz allergiás reakciókat.
 6. Lehetővé teszi szulfátokat tartalmazó samponok használatát.
 1. Minden haj típushoz alkalmas.
 2. Formaldehidet tartalmaz.
 3. Lelassítja a festék mosását.
 4. Lehetővé teszi, hogy összeszorítsa és összegyűjtse a haját az egyenesítési eljárás után.
 5. A haj nem igényel állandó hajformázást hajszárítóval.
 6. Az eredmény legfeljebb hat hónapig tart.
 7. Az ár 7000 rubelből áll.
 1. Két kompozíciót állít elő: CocoChoco (Original) és CocoChoco Pure.
 2. Formaldehidet tartalmaz.
 3. A CocoChoco Pure hatása 4-5 hónap, CocoChoco (Original) 3-4 hónap.
 4. Szükséges az egyengetés utáni 3 napos szabályok betartása: ne nedves, ne mossa, ne fújja le stb.
 5. Ár 6000 rubelt.

A Honma Tokyo keratinizációs készleteket speciális szépségszalonokban, Moszkvában és Szentpétervárban értékesítik. A keratin-készletek is megvásárolhatók az internetes hivatalos értékesítési helyeken.

Használati jelzések

Keratin egyenesítést ajánlunk a hullámos és göndör hajú lányok számára a szelíd és szelíd stílushoz, valamint a gyógyításhoz szükséges bármilyen hajhoz, amely erősséget és fényt kölcsönöz a szálaknak.

Ellenjavallatok

A keratin készítmények alkalmazása nem ajánlott a következő esetekben:

 • ha a fejbőr betegsége, károsodása és gyulladása van;
 • hajhullás, mivel az eljárás után a haj egyre nehezebb lesz, és a helyzet súlyosbodhat;
 • allergiás reakciók jelenléte az összetevőkre, valamint a hörgő asztma;
 • terhesség és szoptatás;
 • a rák jelenléte.

Az eljárás jellemzői

A haj hajkiegyenesítésének eljárása nagyon egyszerű. Csak a kompozíciókat kell egyenként felhelyezni a hajra, hogy az utasításokat egyértelműen kövesse, és a szőrt jól alkalmazza az alkalmazás után. Ennek a készítménynek az előnye a formaldehid hiánya, amely az eljárást kevésbé károsítja a hajra, csökkenti az allergiás reakciók valószínűségét, és megszünteti az eljárás során a kellemetlen szagot.

Milyen eredmény várható?

A keratin egyenesítése után a haj kiegyenlítődik, kevésbé pelyhes, egyenes, puha, fényes, engedelmes és vitalitással töltött. Az eljárás után a hajformázás könnyebbé válik, kevesebb időt vesz igénybe. A várt hatás 3–6 hónapig tart, attól függően, hogy a választott vonal és a megfelelő ellátás pedig az eljárás után.

Hogyan kell gondoskodni a hajról az eljárás után?

Miután keratin egyenesített meg Honma Tokióval, néhány szabályt kell követni:

 • A haját csak három nappal az eljárás után mossa le.
 • Jobb a szulfátmentes sampont használni.
 • Két hétig nem ajánlott a szálak festése.
 • Az első három nap a hajat nem lehet összegyűjteni, szúrni és áztatni.
 • Érintse meg a haját, amennyire csak lehetséges.
 • Emellett maszkokkal és balzsamokkal kell táplálnia a hajat.

Ha otthon végezte el az eljárást, ne feledje, hogy minden terméket csak kesztyűvel kell alkalmazni, és nem befolyásolja a fejbőrt.

Azt ajánljuk, hogy nézzünk meg egy videót arról, hogyan kell gondoskodni a hajszálakról a keratin egyenesítése után:

következtetés

A Honma Tokyo vonal a kiegyenesítő termékek széles választékát kínálja, amelyben minden lány a legjobb áron választhatja ki a hajához megfelelő terméket. Az eredmény hosszú ideig szívesen, a haj szép lesz, egészséges és puha.

http://beautyexpert.pro/uhod/volosy/keratinovoe-vypryamlenie/sdf/nabor-honma-tokyo.html

A legjobb hajegyengető - Tokyo Honma keratin

Hogyan hajtsa ki a hajat, és ugyanakkor helyreállítsa és erősítse meg őket?

Az eddigi leginkább ártalmatlan eszköz a keratin egyenesítés.

Összehasonlítva a kémiai egyengetéssel és a vasalással, ez a haj megváltásának nevezhető.

A világban számos ilyen eszköz gyártója van, de itt beszélünk a brazil HONMA Tokyo (Tokyo Honma) cég termékcsaládjáról.

Hajtermékek típusai

Ez a gyártó termékeket gyárt kemény, világos és szürke hajhoz, gyermekeknek és terhes nőknek, valamint olyan eszközt, amely mindenféle hajhoz használható.

Kemény (Coffee Premium All Liss)

Hajra használják:

 • afrikai;
 • ázsiai;
 • Kaukázusi típusok.

A készlet háromfázisú komplexet tartalmaz:

 1. mélytisztító sampon;
 2. termorekonstrukciós rendszer;
 3. hasznosítás;
 4. véglegesítő.

Eladó palackok:

Ár 4.000 és 16.000 között.

A gyártó azt állítja, hogy a komplexum a következőket tartalmazza:

 1. aminosavak;
 2. építési fehérjék;
 3. kationos polimerek;
 4. szorított kávé bab arabica.

Száraz és göndör (Relax Liss)

A készlet tartalmaz:

 • futófelület (150 ml);
 • relaxer (1000 ml);
 • egyenirányító (300 ml);
 • balzsam-semlegesítő (300 ml);
 • rekonstrukció (500 ml).

A költség 12 000 p.

tartalmaz

 1. tengeri moszat kivonat;
 2. rozmaringkivonat;
 3. zabkivonat.

Világos és szürke (Escova De Melaleuca)

Károsodott hajhoz használható. A palackok mennyisége 50-1000 ml, az ár 1000 és 14000 rubel között van
A háromfázisú komplex szerkezete a következőket tartalmazza:

 • teásfa olaj, provitaminokban gazdag, ami segít helyreállítani a haj szerkezetét;
 • a burti gyümölcsei;
 • aloe vera kivonat;
 • zöld tea kivonat.

Felújítás festés vagy kémiai hullám után (H-BRUSH Botox Capilar)

Ez az eszköz nem kiegyenesedik, hanem magában foglalja a megosztott végek megszüntetését. Megvéd a kiégés ellen. A készlet egy kondicionáló samponból és egy intenzív újraindítóból áll. A palackok térfogata 50-1000 ml. Ár 1000 és 12000 r között. A szerkezet a következőket tartalmazza:

 1. elasztin;
 2. cisztein;
 3. zöld tea levél kivonat;
 4. Pracaxi gyümölcskivonat.

Keratin terhes nők és szoptató anyák számára (Biyouh Liss)

tartalmazza:

 • ricinusolaj;
 • kupuasu kivonat;
 • Pracaxi kivonat;
 • zöld tea levél kivonat;
 • vörös bogyós gyümölcsök kivonata.

Tokyo Honma Remedy mindenkinek (Plastica Capilar)

Az első termékhez hasonlóan háromfázisú komplexet is tartalmaz. A boltokban háromféle komplexum található, amelyek a növényi kivonatok összetételében különböznek:

Egy 100 ml-es készlet körülbelül 2000 p.

Ezeknek az alapoknak az alkalmazását az alábbi utasításokban kell leírni:

 1. Hajszárító készítése, vasaló haj hajkiegyenesítésére, fésű gyakori fogakkal, konténer és ecset a termék felhordásához, bilincsek.
 2. A nedves hajra mélytisztító sampont alkalmazzon, masszázs, amíg a hab fel nem tűnik, öblítse le. Ismételje meg az eljárást 2-3 alkalommal.

Ha az eljárás foltos, a sampont el kell hagyni.

 • Teljesen szárítsa meg a hajat (jobb hajszárító).
 • Indítsa el a keratint. Először dolgozzuk fel a nyakszöget. A terméket kb. Centiméter széles szálakra kell felhordani. Kerülje az érintkezést a fejbőrrel: ehhez alkalmazzon, centiméterrel visszahúzódjon a bőrből.
 • A készítményt tartsa a hajon kb. 30 percig.
 • Távolítsa el a felesleges hajat gyakori fogakkal és teljesen száraz hajjal hideg levegővel.
 • Alkalmazza a végterméket és száraz is.
 • A hajat a hajat a haj kiegyenesítésére hajtsa végre. Meg kell osztani a haj teljes sokkját 4 részre, és a nyakszívó lebenytől kezdve 1 cm szélességű szálakat kell elosztani, vasalással kezelni, amíg a párolgás megszűnik.

  Az eljárás utáni ápolási ajánlások:

  • 3 napig nem mossa le a hajait, és próbáljon meg ne kötözni a haját gumiszalagokkal, ne húzza meg a hajat és ne tegye le a fülét (mert a keratinnak még nincs ideje a keményedésre, és az egyenetlen nyomok is maradhatnak).
  • A jövőben használjon mosásra szánt mosásmentes samponokat (amelyek nem távolítják el a keratint a hajból) vagy samponokat hidratált kerotinnal, például ugyanabból a cégből.
  • Száraz haj, hogy hajszárítót készítsen.
  • Az első két hét során tartózkodnia kell a haj festésétől és a vasalástól. A festés során ammóniamentes szerszámokat használ.
  • A hajformázás után a hajformázás után nem lesz szükség spray-k és gélek használatára, elég, ha hajszárítót és hajsütővasat használ. Ellenkező esetben a haj unalmasnak és piszkosnak tűnhet.
  • Emellett jó aludni selyem párnahuzatok használata, amelyek kevésbé súrlódást okoznak, és úszás közben a medencében viseljen zuhanyzó sapkát, hogy elkerülje a haj nátrium-kloriddal való érintkezését.

  Az eljárás hatása átlagosan három hónapig tart. A haj keménységétől és porozitásától függően, valamint arról, hogy az ajánlások teljesülnek-e, 1 hónaptól 6-ig terjed.

  A keratin egyenesítés pozitív hatása: a fésülés egyszerűsége, a haj megőrzése rossz időjárás esetén, egészséges ragyogás, selymesség, védelem a naptól és a portól.

  Az eljárás hátrányai:

  1. időtartamát;
  2. a formaldehid szagából szakadás;
  3. fokozott törékenysége a hajnak.

  Az eljárás nem végezhető el:

  • A fejbőr betegségeire és sérüléseire.
  • A hajhullás fokozódása (a hajhagymák gyengülése), mert a keratin kezelésében a haj egyre nehezebb lesz, és a veszteség növekedni fog.
  • Allergiás reakciók a termék összetevőire, különösen a formaldehidre, amelyek a készítményben szerepelnek.

  Általánosságban elmondható, hogy a vizsgált vállalat termékeire vonatkozó vélemények nem rosszak, de ezek a források inkább olyan puhaak, inkább alkalmasak a sérült haj javítására, ami segít az ellátásban. Vannak panaszok a termék túlzottan csípős illata és nem túl magas tartóssága miatt.

  http://hairhomecare.ru/procedures/vypryamlenie-volos/keratinovoe/brazilskoe/honma-tokyo.html

  Tokió Honma. Kompozíciók, vélemény, szakmai felülvizsgálat

  A keratin (keratin egyenesítő haj helyreállítása) - nagyon népszerű, ugyanakkor nagyon magas színvonalú eljárás. A Mane szépségstúdióban csak a legmagasabb minőségű és bevált kompozíciókkal dolgozunk.

  Hadd mondjam el neked a brazil keratin egyenes Honma Tokió egyik vonalát. A keratin egy újítás a modern kozmetikumok területén a haj kiegyenesítésére és helyreállítására. A készítmények teljes sora nem tartalmaz formaldehidet, amely teljesen természetes alapanyagokból, olajokból, keratinból áll. Ezeknek a vegyületeknek a fenoxi-etanol (tartósítószer) miatt teljesen korrektáló tulajdonságai vannak, amelyek teljesen biztonságosak.

  TOKYO HONMA - Japán technológia - brazil termelés.

  Most pedig külön-külön és részletesen elmondom az összes kompozícióról. A vonal hatalmas, és van mit mondani.

  TOKYO HONMA - COFFEE PREMIUM mindegyik szerencsétlen

  A legerősebb összetétel az egész sorrendben. Tökéletesen kiegyenesíti a leghátrányosabb hajat, újjáéledik és helyreállítja őket. Ezt követően a keratin haj puha, egészséges, intenzíven hidratált.

  Komponensek: aminosavak, kávébab kivonat, keratin,

  Három fázisban működik: sampontisztító sampon, Keratin Max Reduction és Liss sampon, valamint az utolsó Ultimate Shine maszk.

  Az eredmény 4-6 hónapig tart.

  Ápolás: szulfátmentes sampon.

  TOKYO HONMA - PLASTICA CAPILAR

  A név önmagáért beszél. A kompozíció teszi a haj műanyagot, a tanulók, egészségesek, kiegyenesedik és ragyog.

  Háromféle kompozíció létezik:

  1. Cseresznye mag kivonattal, a Plastica Capilar Pitanga és az Acai. A szláv haj típusához. Lágy és enyhén göndör hajra.

  2. A Plastica Capilar Maracuja passiógyümölcs kivonattal. A legerősebb összetétel. Kiegyenesíti az összes hajat, kivéve az afrikai. Elegáns ragyogás és kellemes illat. Az eredmény elegáns (nem, tényleg).

  3. A Plastica Capilar Menta mentolon alapuló összetétel enyhén göndör hajra. Simítja a kutikát, ragyog.

  Három fázisban működik: a Plastica Capilar mélytisztító sampon, az egyik a három, a haj típusától és állapotától függően egyedileg választva, véglegesítő.

  Ápolás: szulfátmentes sampon.

  TOKYO HONMA - ESCOVA DE MELALEUCA

  Nagyon puha kompozíció szőke, szürke haj, "halott" és égett hajra. A maximális haj helyreállításának tulajdonsága. Ha a haj rosszul megsérül, és azt mondhatjuk, hogy nincs esély a helyreállásra, akkor ezt a kompozíciót használják, és csak akkor keratin egyenesítése.

  Teásfa illóolajat, aloe verát, papaya, fekete ribizli, banán és körte kivonatot tartalmaz. A szag egyszerűen az isteni eljárás alatt van. Ezután a haj nagyon jó körte, ragyogás, puha és ápolt.

  Három fázisban történik: Tea Tree Cleaning sampon, Tea Tree és Liss, Finish véglegesítő simítása és egyengetése.

  Az eredmény 3-6 hónapig tart.

  Ápolás: szulfátmentes sampon.

  TOKYO HONMA - H-BRUSH BOTOX CAPILAR

  Botox a haj, a legtöbb "halott" és a reménytelen haj. Visszaállítja az extracelluláris membrán és a két kén hidakat, ezáltal gyógyítja a hajat. Visszaállítja és visszaadja a haj rugalmasságát, kitölti a haj üregeit.

  Zöld tea levélolajat, pracaxiolajat, aloe verát tartalmaz.

  Ideális szőkeeknek, semlegesíti a sárgaságot. Tartja a hajszínt. A szerkezet összehangolása, a haj helyreállítása.

  Mindenféle hajra alkalmas, terhes és szoptató.

  Két fázisban végezhető el: Shampoo Prepair sampon és az intenzív rekonstrukció fokozott helyreállítása.

  Ápolás: szulfátmentes sampon.

  Az eredmény 1,5-2 hónap.

  Folyamatosan megismételheti.

  TOKYO HONMA - BIYOUH liss

  Rövid távú egyengetés és haj helyreállítása. Visszaállítja a legtöbb élettelen hajot, helyreállítja a rugalmasságot, ragyog, tömíti a hasított végeket. Fegyverek és kiegyenesítik a hajat. Alkalmas mindenféle hajra. Lágy hajat biztosít. Megteheti, hogy terhes, szoptató és gyermek.

  A készítmény kizárólag szerves anyagokból áll: prakaksi olaj, teafa levél kivonat, ricinusolaj, keratin aminosavak.

  Az eredményt 2 hónapig tároljuk.

  Ápolás: szulfátmentes sampon.

  A 3. szakaszban végezzük el a Sampoo Prepair sampon előkészítését, a „Rendszer fegyelem és a hajkiegyenesítés” Rendszer Discipine és Liss, a „végső” befejező tömítőanyagot.

  Jó megoldás annak érdekében, hogy teljesen helyreállítsa a hajszerkezetet, ha "megöl", majd készítsen komolyabb és tartósabb keratint, például: COFFEE PREMIUM all liss, PLASTICA CAPILAR.

  TOKYO HONMA - NUTRI BLOND oldat

  A kompozíció célja, hogy helyreállítsa a szőrszálakat, valamint a vékony és szürke hajat. Tökéletesen semlegesíti a sárgaságot és mélyen táplálja a hajat. Védi a hajat az UV sugárzás ellen.

  Kollagént és keratint, levendula, lila és rozmaring virágkivonatot tartalmaz.

  Ez nem keratin egyenesítés, nevezetesen hidratálás, ápolás, laminálás.

  A 3. lépésben: a Nutriblond Solution tápláló samponja, a Nutriblond Solution tápláló tonizáló maszkja, a Nutriblond Solution spray-tömítőanyag.

  Az eredmény 3-4 hétig tart. Az eljárást folyamatosan és minden festéssel meg lehet ismételni.

  Ápolás: szulfátmentes sampon.

  TOKYO HONMA - N-MEGOLDÁS

  A mélyhulladék helyreállítására tervezték. Ha a haja szörnyű állapotban van, égett, törékeny, először ezt az eljárást hajtjuk végre, és csak azt követően teszünk keratint. Az N-MEGOLDÁS nem igényel termikus expozíciót. Biológiai laminálás és laminálás. Rendszeres használat esetén kumulatív hatása van, és sűríti a hajat.

  Az eljárást több formában végzik, a haj állapotától függően. Ez lehet laminálás, bio-laminálás.

  A keratin, a visszanyerés és a laminálás kombinálható a festéssel, fokozással, építéssel és egyéb eljárásokkal. Minden készítmény azonnal lemosásra kerül.

  Ismét a HONMA TOKYO összes összetétele nem tartalmaz formaldehidet, biztonságos és kiváló minőségű. A készítmények többféle típusa, a lamináláshoz, a helyreállításhoz, a lamináláshoz.

  A készítményeket egyenként választjuk ki a haj típusától függően.

  Személyes tapasztalatom alapján elmondhatom, hogy a minőség gyönyörű. Mivel ismételten fekete mosás után a hajam csak elkezdett eltörni. De miután elkészítettem a Botoxot a hajért, a törékenység eltűnt, és a csillogás megjelent.

  Telepítse az alkalmazást a mobiltelefonjára, regisztráljon a szépségstúdiónkban és kapjon egyszeri 10% kedvezményt. Elérhető az iOS és az Android számára

  http://greeva.ru/blog/57-tokyo-honma/

  ÚTMUTATÓ HONMA TOKYO COFFE PREMIUM

  A HONMA TOKYO COFFEE PREMIUM Az összes Liss brazil keratin egyenesítő vonal erős hajfehérítő hatással rendelkezik a fehérjékben és az aminosavakban gazdag képletnek köszönhetően. A formula a Arabica kávé glikolsav kivonat, a Luna Matrix System és a kationos polimerek tökéletes kombinációját is tartalmazza, amelyek aktívan hatnak a haj porozitásának csökkentésére, rugalmas védőfóliát hoznak létre, ami a hajegyensúlyt egyenletesebbé, közvetlenebbé teszi. Ezenkívül a haj nedvességgel telített, lágy lesz és intenzív fényt kap.

  oktatás

  1) Alkalmazza a HONMA TOKYO Coffee Premium mélytisztító sampont nedves hajra, intenzíven masszírozza őket, amíg a hab meg nem jelenik. Öblítse le a hajat meleg vízzel. Ismételje meg ezt az eljárást még 2-3 alkalommal, ha szükséges.

  Ha szükséges, az eljárás előtt festeni kell:

  - A festék keveréket bő vízzel alaposan mossuk.

  - Ugrás (1. lépés), folytassa az eljárást.

  2) Fújja szárazra a haját 100% -ban. Alkalmazza a HONMA TOKYO Coffee Premium keratin összetételét. Indítsa el az alsó nyakszívó zónából. Jelöljön ki egy 1 cm-es szélességű szálat, és távolítsa el a fejbőrtől 1 cm-t. A készítményt 30 percig hagyja (a legjobb eredmény érdekében használjon műanyag kupakot a hajra).

  3) Az idő lejárta után távolítsa el a felesleges összetételt egy finomfésű fésűvel. Ezután szárítsa meg a hajat hideg levegővel 100% -ra.

  4) Oszd meg a hajat 4 zónába. Az alsó occipitalis zónától kezdve válasszon egy 1 cm széles szálat, majd a szálat egy vasalóval kezelje a haj kiegyenesítéséhez, amíg a nedvesség le nem párolog (általában 5-7 alkalommal). A vas ajánlott fűtési hőmérséklete 210-230 ° C (210 ° C - vékony és gyengített, 230 ° C - kemény, sűrű, göndör haj jó állapotban).

  5) Hagyja lehűlni a hajat (a hideg levegővel fújja le a hajat). A haj hozzávetőleges hűtési ideje 15-20 perc. Öblítse ki a haját, és az eljárás befejezéséhez a HONMA TOKYO Coffee Premium teljes hosszúságára vegyen fel egy ultra-fényes maszkot. Várjon 5-10 percet, majd mossa le folyó vízzel, sampon használata nélkül.

  6) Bármilyen módon hajtsa végre a hajformázást.

  ELJÁRÁS ELLENŐRZÉSE:

  A hajmosáshoz használjon szulfátmentes samponokat vagy hidrolizált keratint tartalmazó samponokat. Az eredmény javítása és a keratin egyenes hatásának hosszabb ideig történő megmentése érdekében használja a Honma Tokyo sort. Azt is javasoljuk, hogy száraz hajat fújjon.

  SZÜKSÉGES ESZKÖZÖK:

  • Professzionális hajszárító
  • Lapos vas, fűtési hőmérséklet 230 ° C-ig
  • Haj klipek
  • Vinyl kesztyűk
  • Szénsütés gyakori fogakkal
  • Fodrász kefe
  • Fodrász tál
  http://keratin-beauty.ru/instructions/coffe_premium.html

  Zárt csoport

  HONMA TOKYO PROFESSIONAL

  információ

  Leírás: A BRARUS-PROFESHINAL LLC a Honma Tokyo hivatalos képviselője Oroszországban és a vámunió országaiban

  Moszkva, st. Bruttó 28, 2 fl.
  8 (800) 250 49 40
  +7 (499) 290 75 78 További információk...
  minden nap 9: 00-21: 00 között

  St. Petersburg, Ligovsky Prospect 50/1
  8 812 240-15-16
  minden nap 9: 00-21: 00 között

  Krasnodar,
  Str. Piros 176 lt. 5/1
  8 861 204 16 94
  E-péntek 9-00 és 18-00 között

  lepedék
  Str. Gastello, 35A
  8 (846) 219-28-18
  E-péntek 9-00 és 18-00 között

  http://vk.com/honma_tokyo_professional


  Használati utasítás
  HONMA TOKYO

  Keratin egyenesítés Honma Tokyo Coffee Premium

  Alkalmazás videó

  2. lépés.
  Blot a haját törülközővel és szárítsa meg 100% -ban.

  3. lépés.
  Osztjuk szét a 4 zónába. Mindig rázza meg a palackot a termékkel többször, mielőtt behelyezné, hogy az összes alkatrész jól összekeveredjen. Alkalmazza a Coffee Premium összetételét. Indítsa el az alsó zónát. Jelöljön ki egy 1 cm széles és 1 cm-es hátrafelé fekvő szálat.

  4. lépés.
  30 percig áztassa a hajra a kompozíciót (a legjobb eredmény eléréséhez használjon műanyag hajkabátot. Egy idő elteltével távolítsa el a felesleges összetételt szuper-vékony fésűvel. Ezután szárítsa meg a hajat hideg levegővel 100% -ra.

  5. lépés.
  Osztjuk szét a 4 zónába. Az alsó occipitalis zónától kezdve válasszon egy 1 cm-es szálat, majd egy szálas vasat a haj keskeny lemezekkel való kiegyenesítéséhez, amíg a nedvesség el nem párolog (általában 5-7 alkalommal). Az ajánlott vasalási hőmérséklet 210-230 ° C.

  6. lépés.
  Hagyja lehűlni a hajat (hideg levegővel fújja ki a hajat). A hozzávetőleges hűtési idő 15-20 perc.

  7. lépés.
  Alaposan öblítse le a haját folyó vízzel (SHAMPOO nélkül). Alkalmazza a maszkot Ultra Gloss a teljes hajhosszon. Hagyjuk 5-10 percig, majd alaposan öblítsük le meleg, folyó vízzel.

  8. lépés.
  Bármilyen módon hajtsa végre a hajformázást.

  Kezelési utasítások: Használjon samponokat, amelyek nem tartalmaznak nátrium-lauret-szulfátot.


  Botox hajra Honma Tokyo H-BRUSH Botox Capilar

  Alkalmazás videó

  1. lépés.
  Alkalmazzon sampont a nedves hajra, intenzíven masszírozza őket, amíg a hab meg nem jelenik. Öblítse le a hajat meleg vízzel. Ismételje meg ezt a folyamatot még 2 alkalommal, ha szükséges;

  2. lépés.
  Szárítsa meg a haját egy törülközővel. Oszd őket négy részre, és óvatosan alkalmazzuk a megerősített helyreállítási rendszer szálat kézzel, a gyökerek megérintése nélkül. Hagyja a készítményt 20 percig hagyni;

  3. lépés.
  A szünet után távolítsa el az ultra finom fésűt, az összes felesleges összetételt a hajból, majd szárítsa meg meleg levegővel 100% -ra. A haj szárításakor nincs szükség kefe kefére;

  4. lépés.
  Hajegyenesítő, keskeny lemezekkel, szükség szerint többször fut a szálakon. (Általában 5-7 alkalommal). Vasalási hőmérséklet 190-210 Celsius fok;

  5. lépés.
  A haj teljes lehűlése után öblítse ki őket, és hajtsa végre a formázást.

  http://www.mega-keratin.ru/shop/show-products/53/1/50/honma-tokyo/

  Honma Tokyo Keratin egyenesítése

  A technika

  Keratin hajkiegyenesítési folyamat Honma Tokióval

  szakaszból áll:

  1. Tisztogatás. A por, a szennyeződés, a zsír és a maradványok eltávolítása érdekében a fejet samponnal mossuk 1-3 alkalommal.
  2. Hajegyenesítés. A tiszta hajat törölközővel szárítjuk. A fej hátuljától kezdve a gyógyszert Honma Tokió egyenesítésére használják. Kezelje az egyes szálakat, egyenletesen szétosztja a szerszámot, elkerülve a hajszálakra esését. Expozíciós idő - 20-30 perc.
  3. Egymásra rakható. A hajat hajszárítóval szárítjuk, és 190-230 ° C-ra melegített vasalóval kezeljük. Minden szálat 8-tól 25-ig simítunk.

  A vas alkalmazása után távolítsa el a felesleges keratint a hajból, táplálja a tápláló maszkot, és hajszárítóval ismét szárítsa meg a haját.

  információ

  Honma Tokyo Keratin egyengetés - vastag és göndör haj kiegyenesítése prémium kozmetikával a HONMA Cosmeticos-tól. Az eljárás nem károsítja a hajszerkezetet, hanem éppen ellenkezőleg - gyógyító hatása van.

  A ragyogó, tökéletesen sima és egyenes szálak 3-6 hónapig a professzionális keratin egyenesítés eredménye. Az Ola szépségközpontok szakemberei jól ismerik az egyengető technikákat, a munka eredménye meghaladja az ügyfelek elvárásait.

  Eszközök

  Honma Tokyo vonalak használtak:

  • Coffee Premium All Liss - alkalmas kemény fürtökre: afrikai, ázsiai és kaukázusi típusok. Kávébabokat, aminosavakat, valamint fehérjéket és kationos polimereket tartalmaznak.
  • kipiheni magát Liss. A sorozat eszközei száraz és göndör hajúak. Zab, rozmaring és hínár kivonatait tartalmazzák.
  • Escova De Melaleuca. Szürke, könnyű és sérült haj kiegyenesítésére szolgál. Az alapok összetétele a zöld tea és az aloe (kivonatok), a burriti gyümölcsök és a teafaolaj. Az eredmény tartóssága - hat hónapig.
  • H-BRUSH Botox Capilar. Ennek a sorozatnak az eszközeinek nincsenek kifejezett kiegyensúlyozási tulajdonságai, de segítenek megszabadulni a haj felosztása problémájától. Gyakran használják a görbék szerkezetének helyreállítására, gyakori festés vagy perm. A prakakxi gyümölcsök és teafa levelek, elasztin, cisztein alapján készült. Az ilyen eszközök ideálisak a könnyű hajú tulajdonosok számára, akik képesek megbirkózni a nemkívánatos sárgasággal. Az eljárás hatása 2 hónapig tart.
  • Plastica Capilar. Univerzális jogorvoslatok. Bármilyen szerkezetű és típusú haj kiegyenesítésére használható. Növényi kivonatokat tartalmaz - passiógyümölcs, mentol, pitanga, acai.
  • Biyouh Liss. Eszközök használhatók a haj kiegyenesítésére a terhesség és a szoptatás ideje alatt. A komponensek zöld tea, vörös bogyós gyümölcsök kivonata, kupuasu és prakaksi, ricinusolaj. Állítsa vissza és illessze az élettelen felosztó hajat. Az alkalmazás eredménye nem hosszú távú, de az eljárást gyakran meg lehet ismételni.

  A keratin-egyengető készítményeket a szakértők egyéni alapon választják ki - a haj típusától, a test jellemzőitől függően.

  http://olacenters.com/services/keratinovoe-vypryamlenie-honma-tokyo/

  Keratin hajkiegyenesítés

  Legfeljebb 30% kedvezmény
  Ár-tól 2500

  Maszk a haj helyreállításához mint ajándék!

  Tökéletes megközelítés a szépségedhez

  Siess, hogy hagyjon kérést!
  Kap egy hajmaszkot ajándékba!

  Honma tokyo profi

  Ez a leghatékonyabb, innovatív, regeneráló és simítószer!

  Fedezi a haj védőburkolatával

  Elmenti és megmenti a haj mennyiségét

  Revitalizálja és sűríti a hajat

  Megakadályozza a törést és az osztott végeket

  az ügyfelek elégedettek a szolgáltatásaimmal

  ügyfelek
  állandóvá vált

  Az eljárást káros füst nélkül végzem

  Biztonságos hajkiegyenesítés füst nélkül

  A Honma Tokió hivatalos képviselője

  Egyenes és egészséges haj 6 hónapig

  Minőségi anyagok formaldehid nélkül

  A haj egy órával az eljárás után mosható.

  Garantált eredmények minden munkához

  Az árak 2-3-szor olcsóbbak, mint a szalonokban

  Iratkozzon fel most, és ajándékba kap egy hajmaszkot!

  Hogyan készíthetek tökéletes egyenes hajat

  Határozza meg a szükséges összetételt

  A hajat speciális samponnal mosjuk

  Egyenesítse ki az egyes szálakat

  Egyengető és haj helyreállítása

  A szolgáltatás költsége a haj hosszától függ.

  Iratkozzon fel most és kapjon
  hajmaszk ajándékként!

  Kérdése van?

  Hívjon a telefonon:

  Vagy kérdezzen:

  Költsége
  haj kiegyenesítése

  Siess, hogy hagyjon kérést!
  Kap egy hajmaszkot ajándékba!

  Eredményeink

  Az összes fotó és videó a munkáról, lásd az instagramot

  Visszajelzés az elégedett ügyfelektől

  A mesterről

  Üdvözlünk! Irina vagyok, 2013 óta professzionálisan foglalkozom a haj keratin egyenesítésével, polírozásával, helyreállításával és kezelésével. Haj, amit igazán élvezek! Nagy örömömre szolgál, hogy átalakítalak, kedves lányok. Örömmel segítek és tanácsot adok minden kérdésemben!

  Gyakran feltett kérdések

  Lehet-e terhes?

  Mennyit tud mosni a haját?

  Mennyi ideig tart a hatás?

  Mennyit tudok festeni?

  Meg tudom csinálni a haj festését?

  Használom a curlinget?

  Kérdése van?
  Kérdezzen!

  Hogyan találj meg

  Kedves lányok! Örömmel fogadom Önt egy hangulatos stúdióban, amely Moszkva központjában található, száz méterre a Krasnopresnenskaya metróállomástól: ul. Konyushkovskaya, ház 32

  Regisztrálhat és telefonon vagy Viberen, Telegramon és Whatsappon keresztül konzultálhat

  Az eljárást bármely nap 10: 00-22: 00 között teheti meg, de kérjük, regisztráljon előre!

  http://honma-keratin.ru/