logo

Száraz sampon Kapous Fast Help Száraz sampon 150 ml

A Kapus Dry Help sampon elengedhetetlen termék, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan és tisztaan tisztítsa meg a haját. Az eszköz különösen fontos azok számára, akiknek a fürtjei gyorsan szennyeződnek a gyökérzónában, és elveszítik a pelyhességüket.

A gyors sampon használata egyedülálló előnyök egy sora:

 • a lehetőséget, hogy frissítse a szálakat mindössze 5-6 perc alatt, hogy visszatérjen a frissességre és a kötetre;
 • javítsák a zárak állapotát a megfelelő vitamin táplálkozás biztosításával;
 • használja a szerszámot bárhol és bármikor.

A száraz sampon összetétele rizslisztet tartalmaz - a legerősebb abszorbens, amely eltávolítja a felesleges bőrkiválasztást, és pozitív hatást gyakorol a faggyúmirigyekre. Kiegészíti a rizsliszt bambusz kivonatának hatását, amely erősíti a szálakat, és az illóolajokat, amelyek lágyítják, fokozzák és enyhítik a gyulladást.

A sampon gyors súgója semmiképpen sem rosszabb a drágább társaiknál. Használatát követően a haj szép és friss megjelenést ad, pompásan, miközben nem veszíti el a természetes fényt és a selymet.

Alkalmazás: fésű haj. Spray száraz Fast Help sampont a gyökérzónán vagy a teljes hosszon. Dörzsölje meg kézzel a kezét. Hagyja dolgozni 5-6 percig. Fésüljük át a szálakat egy fésűvel a maradék eltávolításához.

Termelés: Olaszország.

Márka: Kapous Professional

http://constant-delight.ru/kapous-fast-help-dry-shampoo/

Felülvizsgálat a "Katie_boo" -ról Kapous Studio száraz sampon "Fast Help"

torokfájás és köhögés, szörnyű szag, tiszta haj még mindig nem néz ki

Bármi más történik a női fejünkben. És a fején is. Az élet modern ütemében a száraz sampon sokak számára valódi üdvösség az olyan helyzetekben, ahol elengedhetetlen a hajmosás, de egyáltalán nincs lehetőség! Nekem is van ilyen pillanataim, és megszoktam, hogy mindig van egy hűséges asszisztens a polcon - száraz sampon. Sokáig használom a Girlz Only sampont, amit igazán szerettem, de most egyszerűen lehetetlen megtalálni azt az eladáskor. Talán abbahagyták a termelést, nem tudom (de már hozzászoktam, hogy a pénzeszközök, amiket szeretem, és eltűnnek az üzletekből).

Amikor új asszisztenst választottam, azonnal elutasítottam a Dove és Syoss opciókat, és nem engedtem el a tönkretételt Lee Staffordban. És akkor kaptam egy száraz sampont Kapousból. Nem szeretem a kozmetikáikat (már kipróbáltam egy csomó ápolási terméket, és nem tetszett nekik, de egyáltalán nem szeretem őket), így tényleg nem akartam megvásárolni a száraz sampont, de nem volt más választás.

A vásárlás idején (2015. január) a sampon 250 rubelt tett ki prof. most már 300 ugyanabban a boltban.

A csomagolás nem lehet egyszerű. Üveg ala lapátos hajlakk, fényes kék színben, ez minden.

Közvetlenül a fedél alatt permetező, nincs védőmembrán.

A permetező maga nem szoros, de rugalmas. Rosszul működik. Használat közben a sampont folyamatosan rázni kell, különben a por csak a porlasztás helyett „köpni”. A múltbeli samponnal nem volt ilyen probléma.

Nagyon hamar, szó szerint az első alkalmazás után, a permetező körül minden körül fehér virágzik. A permetezési lyuk eltömődésének veszélye.

Illatos, mint egy igazi sampon légfrissítő. A szag erős és hosszú ideig tart a hajon. A hajtermékhez kellemesebb illatot lehetett hozzáadni. És jobb egy parfüm nélkül.

A sampon mindenféle hajra alkalmas.

Ígéreteiben a gyártó említi az F-vitamin, a bambuszkivonat és a rizsliszt jelenlétét a készítményben. Ígéretek, hogy a Gyors Súgó erősíti a hajat, így kevésbé lehet mosni a fejét.

A SZÁRÍTOTT SHAMPOO HASZNÁLATA NEM CSERÉJE A FOGLALKOZÓ TÖMÍTÉSI SHAMPOOT.

Bután, izobután, alkohol DENAT. Oryza SATIVA keményítő, propán, DICOCOYLETHYL metoszulfát, PARFUM, propilén-glikol, sztearalkonium hektorit, linolsav, az izopropil-Carthamus mag olaj, linalool, -hexil CINNAMAL, Bambusa vulgaris-kivonat, cetrimónium-klorid, linolénsav Sav, TOCOPHEROL.

Hogyan működik? A sampont alkotó összetevők (például rizsliszt) elnyelik a faggyút. Ezt követően a sampont a zsírral együtt fésüljük ki, ez az egész titok.

Hogyan kell használni? Szükséges alaposan rázni a palackot és permetezni a sampont a hajra, hagyni 3-6 percig, majd óvatosan fésülni.

A sampon alkalmazása során a szőrzet fehér lisztből készült réteggel borítja a szemeit, szeme előtt szürke színű lehet, ez normális, így minden száraz sampon spray is.

A gyökerekre helyeztem, és elválasztom a hajokat.

Itt van a haj alkalmazáskor.

Ajánlom a fésű sampont fésűvel a természetes sörtékből! Ezzel a feladattal jobb, mint mások. Ha nincs ilyen, akkor egy gyakori fogú fésű fog, azt is megöleli, de egy kicsit rosszabb.

Hosszú ideig és óvatosan kell fésülködnie, különben fehér foltot hagyhat a hajára, de nem nagyon néz ki, enyhén szólva.

Ne felejtse el a fésűt „fésülés” után lemosni. A vaddisznó száraz sampon használata után úgy néz ki:

Nem a korpásodás, hanem a száraz sampon részecskéi.

A hajam: zsíros a gyökereken, száraz a szárazon. Minden nap mosom a hajam (csak a gyökereim), mert éjszaka a haja zsíros lesz a gyökereken, különösen a templom felett. Száraz sampont alkalmaztam csak a hajgyökerekre, nem értem a hosszat.

Általában száraz sampont használok a festés után másnap (a haj pigmentjének rögzítésére, jobb, ha nem mossa le a hajat másnap), amikor kikapcsolom a vizet, és azt akarom használni a vonaton. De nem ajánlom a száraz sampon használatát a vonaton, különösen ezt. Minden súlyossággal - elfojthatja.

Így működik a sampon (a haj a második napon a teljes mosás után):

Csak Girlz után a haja hatalmas volt, frissnek látszott, bár ragyogás nélkül. Tevékenységek sampon elég az egész nap.

Miután a Kapous kötet nincs hozzáadva. Pontosabban, ez az első néhány percben van, de leesik, és a haj rendetlen és unalmasnak tűnik. Ugyanakkor nincs érzés a tiszta hajról. Már néhány óra múlva a haj ismét elkeményedik, és a gyökereken kezd zsírozni, vagyis a haj hosszú ideig nem néz ki tisztanak. A haj minősége általában nem érinti legalább, ha gyakran nem használják.

Egyéb pillanatok (csak kellemetlen maradványok):

Jobb, ha nem beltérben használjuk. Hogyan? Nem tudom! De megbánni fogod, ha a nappaliban permetezed.

A sampon használata után a torkom rettenetesen kúszik, és köhögés jelenik meg, nem próbálok lélegezni használat közben, de úgy érzem, a sampon a légutakba kerül. Súlyos csiklandozás és köhögés fennmarad egész nap! Semmi ilyesmi nem volt csak Girlz Only-val!

És most csak pshiknula sampont tartok távol tőlem, most ülök és köhögök kb. 30 percig! Néhány horror!

Olvastam más lányok véleményét, és kiderült, hogy nem voltam az egyetlen, akivel szemben állt.

Gazdaság. Nem tudom pontosan megmondani, hogy mennyi ideig tart ez a patron. Eddig csak 3-szor használtam (nem mentettem), de súly szerint még mindig elég tele van.

Ez nem a legjobb a száraz samponok, és csak egy másik Kapous termék, amelyet nem kíván használni.

A torkom rosszul fáj, így nem is használom. Meggyőződésem, hogy ez káros, ezért nincs vágy, hogy egyáltalán használhassa.

Személy szerint nekem több hátránya van, mint a pluszoknak. Az ilyen minőség ára nem indokolt.

http://nsotz.com/review_216614

Száraz sampon Kapous Stúdió "Fast Help"

Semmi rendkívüli, de előre nem látható helyzetekre. + Fotó a sötét haj előtt és után.

Ezt a száraz sampont egy fodrász tanácsolta, mint egy sürgősségi jogorvoslatot, hogy a hajának többé-kevésbé tisztességes megjelenés legyen, amikor nem lehet teljesen mosni. Ez csak "többé-kevésbé tisztességes megjelenés" és kiderült.

A palack kicsi, a szaga kellemes, de mégis jobb, ha nem belélegzik, fájdalmasan fáj a torkában.

Alkalmazási módszer: rázza fel, 20-30 cm-es távolságra hajra szórja, 3-6 perc múlva fésülje fel.

A gyártó azt írja, hogy bambusz kivonatot, rizslisztet és F. vitamint tartalmaz.

Összetétel: bután, izobután, alkohol DENAT Oryza SATIVA keményítő, propán, DICOCOYLETHYL metoszulfát, PARFUM, propilén-glikol, sztearalkonium hektorit, linolsav, az izopropil-Carthamus mag olaj, linalool, -hexil CINNAMAL, Bambusa vulgaris-kivonat, cetrimónium-klorid., LINOLÉN-sav, TOCOPHEROL.

Elnézést kérek a fényképek minőségéért, de úgy tűnik, hogy van eredmény. Sötét haja az alkalmazás után nem hagy el, igazán tisztességes megjelenést ad, a haj kicsit kiterjedtebbnek tűnik, és nem elég egy napig elég jégcsapok. Balra TO, jobbra.

Nyilvánvaló, hogy a száraz sampon nem helyettesíti a teljes értékű sampont, számomra ez az eszköz olyan helyzetekre vonatkozik, ahol a víz hirtelen kikapcsol, vagy a tervek drámai változása, amikor úgy tűnik, hogy nem megy sehova, majd hirtelen ki kell mennie, és az idő rövid.

http://xlebez.ru/suhoj-shampun-kapous-studio-fast-help/

Száraz hajsampon, 150 ml

A Dry Fast Help sampon a haj és a fejbőr gyors és egyszerű tisztítását víz nélkül használja, és mindenféle hajra ajánlott.
Bambusz kivonaton alapuló sampon eredeti formula - a haj kiszáradása elleni védelem, rizsliszt-abszorbens tulajdonságok, illóolaj-antiszeptikus és nyugtató hatás, lehetővé teszi, hogy tisztítsa meg a hajat, így szép megjelenésű. A sampon elnyeli a faggyú feleslegét, amely szabályozza a faggyúmirigyek munkáját, lehetővé teszi, hogy kevesebb haj kerüljön mosásra. Néhány perccel az alkalmazás után a haj terjedelmes és könnyű lesz. Amikor a zsíros fejbőr száraz sampon „Fast Help” felváltja a „Profilactic” sampon sorozatát olajos hajra.

Használat előtt rázza fel a palackot és a haj gyökereire egyenletesen permetezzen 15-20 cm-t. Hagyjuk 3-6 percig hagyni, majd rázzuk fel és óvatosan fésüljük.

A TERMÉK HASZNÁLATA NEM TÁMOGATOTT EGYÉB FELADATBAN

Ön lehet az első, aki megcsinálja!

A felülvizsgálat elhagyásához be kell jelentkeznie.

http://www.kapous.ru/catalog/po-seriyam/studio-professional/ukhod-za-volosami/sukhoy-shampun-dlya-volos-150-ml/

Kapous száraz sampon „Fast Help”

leírás

Száraz sampon a hajhoz „Gyors segítség”

Ajánlatos 36 vásárló vásárlása.

Hozzáadva a kívánságlistához 95 alkalommal.

Használati módszer

Használat előtt rázza fel az üveget, és 25-30 cm távolságra egyenletesen szórja fel a hajgyökereket. Hagyjuk 3-6 percig hagyni, majd rázzuk fel és óvatosan fésüljük. A száraz sampon "Fast Help" használata nem helyettesítheti a teljes sampont!

Hatóanyagok / összetétel

rizsliszt, bambusz levél kivonat, illóolajok.

Vélemények a Dry Fast Hair samponra:

Különböző márkák száraz samponjait használtam, így azonnal látom a különbségeket, tulajdonságokat, előnyöket és hátrányokat.
Ebben a samponban egy nagy előny - olcsó.
Hátránya az, hogy fehéren hagyja a haját. Az a tény, hogy a különböző márkák raidja más. A 600 rubel samponban nem elég, és könnyen eltűnik. A samponban a 300-400-as évekig - a fehér lepedék is nagyon könnyen eltűnik.
Személy szerint kompromisszumot kell kötnöm ezzel a samponnal - egy erős patinával, de olcsó.

Nem akarok másodszor vásárolni. A lélek nem hazudik. És így - a felelősségükkel rendesen.

Megerősítem a tulajdonságokat:
A zsírosság ellen A haj védelme Tisztító haj

Belarusz száraz samponok után úgy döntöttek, hogy megpróbálják ezt megpróbálni. A lényeg általában ugyanaz. Jó illatú, nem éri el a haját, nem érzékelhető a sötét hajon. A használat teljes ideje alatt soha nem volt eltömődve és áramlott. Nem zárja el a fejbőrt, alkalmazása után alig érzem magam. Többet fogok venni!

Megerősítem a tulajdonságokat:
A zsírosság ellen A haj mennyisége Tisztító haj A zsíros gyökerekből

Jó sampon, jól eltávolítja a zsírt, de! az irodai fiókban feküdt és kiömlött. Spray! Nem tudom, hogyan, de a hétvége után jöttem, kinyitottam a dobozt, és belsejében egy kis sampon szagával öntöttük a folyadékot. Hogyan történhet ez az elme, amit nem fogok alkalmazni.

Megerősítem a tulajdonságokat:
A zsírosság ellen A zsíros hajra A zsíros gyökerekhez A zsíros fejbőr számára

A termék kategóriái

Különböző márkák száraz samponjait használtam, így azonnal látom a különbségeket, tulajdonságokat, előnyöket és hátrányokat. Ebben a samponban egy nagy előny - olcsó. A hátránya - elhagyta.

http://beloris.ru/item/suhoy-shampun-dlya-volos-fast-help

Száraz haj sampon (Kapous Studio Fast Help száraz sampon) - 150 ml

Rövid leírás

Szüksége van a haj frissítésére víz nélkül? Próbálja ki a gyors gyors sampont bambusz kivonattal, azonnal megtisztítja a fürtöket és töltse ki. Teljes olvasás →

Jellemzők:

Tekintse meg a kérdéskört

Szüksége van a haj frissítésére víz nélkül? Próbálja ki a Fast Help sampont bambusz kivonattal, amely azonnal megtisztítja a fürtöket és kitölti őket térfogattal, könnyűséggel, frissességgel.

A száraz sampon Kapous Fast Help tulajdonságai

 • A száraz formula teljesen kicserélheti a sampont, alkalmas mindenféle hajra és néhány percen belül tisztítja őket víz nélkül.
 • A bambusz kivonat védi a hajszálakat a kiszáradástól.
 • A rizslisztnek abszorbens hatása van.
 • Az illóolajok, amelyek antiszeptikusak, megnyugtatják a fejbőrt, és szép megjelenésűek.
 • A sampon elnyeli a felesleges zsírt a gyökérzónában és normalizálja a faggyúmirigyeket, így a haját ritkábban mossuk.

Használat eredménye: terjedelmes és könnyű haj, illatos tisztaság és frissesség.

Használati módszer

 • Rázza meg a dobozot, és 25-30 cm-es távolságból permetezze a terméket a gyökerekre.
 • Várjon 3-6 percet, majd rázza meg a haját és fésülje őket.
 • A zsíros szőrszálak tulajdonosai alternatív száraz sampont kaphatnak a Kapous Profilactic termékekkel.

Elérhető opciók a vásárláshoz:

Kérdések és válaszok

1 Miért ilyen alacsony árak, és hogy vannak-e kedvezmények a nagykereskedőknek?

Nem vagyunk létrehozva azonnali nyereségre, de online áruházunkban szeretnénk vásárolni! Megpróbáljuk megtartani a kozmetikumok minimális árát, így nincsenek nagykereskedelmi kedvezmények. Az árut közvetlenül a forgalmazótól rendelik meg, és minimális kereskedelmi árréssel értékesítik.

2 Melyek a szállítási idő Moszkvában és a moszkvai régióban?

Ha a megrendelést hétköznapon (pénteken kívül) helyezik el, és 14:00 óráig a szállítás naponta lesz. Például, a megrendelést hétfőtől 14.00-ig, a szállítás lesz szerdán. Bizonyos esetekben a Moszkvában és a régióban a szállítási idő akár három napig is megnőhet.

3 Szállítás van-e Szentpétervárra?

Igen, futárszolgálat a 3. napon, a megrendelés előtt 14.00 óráig. Ha a hétvége leesik, akkor nem vesznek figyelembe, ami gyorsabb lenne a megrendelés fogadásához, a legjobb, ha hétfőn vagy kedden kerül sor. Például, ha hétfőn vásárol, a szállítás ezen a héten csütörtökön lesz.

4 Oroszország régiójából vagyok, hogyan vásárolhatok?

Rendelkezik a weboldalon, vagy hívja a megadott telefonokat. Miután meggyőződtünk a raktárkészlet elérhetőségéről, akkor a szállítás vagy a teljes megrendelés fizetendő. Ezután a termékeket elküldi a gyülekezetnek. Miután a megrendelést a szállítmányozó társaságba költözték vagy Oroszország postai postahivatalára szállítják (a választott szállítási módtól függően).

5 Mennyibe kerül a rendelés a városomnak, és mi a költsége?

Körülbelül a helyszínre történő szállítás pontos költsége és pontos költsége a "kosárban" látható a megrendelés elhelyezésének szakaszában, megadva a címét és indexét a megfelelő mezőkben. Figyelem! A szükséges indexet meg kell adni. Az Orosz Föderáció, az "SDEK", a "Boxberry" postai küldeménye várható az indexen!

Szállítási összefoglaló

Szállítás Moszkvában és a legközelebbi Moszkva régióban hétfőtől szombatig történik a megrendelés megerősítése és feldolgozása után. Például: a megrendelést hétfőn 16.00 óráig, majd szerdán leszállítjuk. A Szentpétervárra történő szállítás hétfőtől péntekig 2 munkanapon belül történik a megrendelés futárszolgálatba történő átadása után. A hétvégén és ünnepnapokon végzett megrendelések a következő munkanapon kerülnek feldolgozásra.

http://hair-market.ru/kapous/studio-fast-help-dry-shampoo

Száraz sampon hajhoz Kapous száraz sampon gyors segítség

bután, izobután, alkohol-denát, oryza sativa keményítő, propán, dikó-propil-hidroxi-etil-ammónium-metoszulfát; sav, tokoferol.

A Kapous Fast Help száraz sampon a haj és a fejbőr gyors és egyszerű tisztítását víz nélkül használja, és mindenféle hajra ajánlott.

Eredeti sampon-képlet a következők alapján:
- kivonat.

A Kapous Fast Help száraz sampon a haj és a fejbőr gyors és egyszerű tisztítását víz nélkül használja, és mindenféle hajra ajánlott.

Eredeti sampon-képlet a következők alapján:
- A bambusz kivonat egy erős hajvédelem a kiszáradás ellen!
- a rizslisztkivonat abszorbens tulajdonságokkal rendelkezik, ami hosszú frissesség és térfogat érzetét adja!
- F-vitamin - fontos eleme a haj erősítésének!

Tökéletesen megtisztítja a hajat, így szép megjelenést biztosít.
A sampon elnyeli a felesleges faggyút és lehetővé teszi a haj gyakrabban történő mosását.
Néhány perccel az alkalmazás után a haj terjedelmes és könnyű lesz.

http://kosmetista.ru/catalog/product/21709

Száraz sampon "Kapous Fast Help" vonal Studio Professional, 150 ml


Gyártó: Olaszország.


A száraz samponok az utóbbi években egyre népszerűbbek lettek. Most már szinte minden márkában megtalálható, amely kozmetikát készít a hajápoláshoz, és annál nehezebb egy igazán működő eszközt választani. A Fast Help alapanyagként rizslisztet és bambusz kivonatot használ. Természetes eredetük miatt nem ártanak a fejbőrnek, hanem éppen ellenkezőleg, antiszeptikus, gyógyító hatásuk van, és megvédik a hajat a túlzott szárazságtól és törékenységtől. Emellett kiváló munkát végeznek az alapvető funkciókkal: segítenek frissíteni a haját, szép és ápolt megjelenést adnak neki.


A száraz sampon hatása A gyors súgó:

A rizsliszt elnyeli a faggyút, és megköti a szennyeződések és a por részecskéit, majd fésülésekor eltávolítja őket a hajból. Ennek következtében a Fast Help sampon összetevői nem növelik a stílusodat, és visszaadják a hangerőt a teljes sampon után.


Használati módszer:

Rázza meg a száraz sampont néhány másodpercig. Spray a megfelelő mennyiségű pénzt a haja gyökereit, és hagyja száradni 2-5 percig. Ezután fésülje a haját, hogy eltávolítsa az abszorbens maradékot. A sampont a gyökértől a csúcsig kell fésülni. Ezt óvatosan kell megtenni, és ne felejtsük el az időbeli és a nyaki részeket.


Figyelem!

A sampon csak vészhelyzeti intézkedésként használható, és nem cseréli ki teljesen a sampont.

Az alapok felhasználásának hatása egyéni.

Száraz sampon "Kapous Fast Help" vonal Studio Professional, 150 ml - vélemények:

Gyors segítség örökre a kozmetikusomban!

Vettem magamnak ezt a dolgot, mert. munkahelyi természetfeletti foglalkoztatáskor néha nincs időm, hogy megtisztítsam magam! És azt mondhatom, hogy ez egy teljes öröm! Lányok, azt javaslom! Megszórtam a fényemet, de piszkos fejem, fésültem ki a hajkefével, és voila-val, ha a hajam tele volt mosással!
Határozottan kell lennie.

http://careprost-shop.ru/sukhoy-shampun-kapous-fast-help-150ml.html

A Capus száraz sampon áttekintése

KAPOUS PROFESSIONAL száraz sampon (Capus) A Fast Help gyors és egyszerű tisztítást biztosít a haj és a fejbőr víz nélkül, és mindenféle hajra ajánlott. Bambusz kivonaton alapuló sampon eredeti formula - a haj kiszáradása elleni védelem, rizsliszt-abszorbens tulajdonságok, illóolaj-antiszeptikus és nyugtató hatás, lehetővé teszi, hogy tisztítsa meg a hajat, így szép megjelenésű. A sampon elnyeli a faggyú feleslegét, amely szabályozza a faggyúmirigyek munkáját, lehetővé teszi, hogy kevesebb haj kerüljön mosásra. Néhány perccel az alkalmazás után a haj terjedelmes és könnyű lesz.

Alkalmazási módszer: használat előtt rázza fel a palackot és 25-30 cm távolságra egyenletesen permetezze a hajgyökereket. Hagyjuk 3-6 percig hagyni, majd rázzuk fel és óvatosan fésüljük.

Alacsony árgarancia. Alacsonyabb árat találtunk - küldje el a linket, és további kedvezményt kapunk!

http://www.professional-magazine.ru/Suhoy-shampun-dlya-volos-Fast-Help-150-ml-artikul-993-Studio-Kapous-Professional-pr-vo-Germaniya_20015t.html

Sampon száraz kapous stúdió gyors súgó (150 ml)

leírás

A Dry Fast Help sampon a haj és a fejbőr gyors és egyszerű tisztítását víz nélkül használja, és mindenféle hajra ajánlott.

Bambusz kivonaton alapuló sampon eredeti formula - a haj kiszáradása elleni védelem, rizsliszt-abszorbens tulajdonságok, illóolaj-antiszeptikus és nyugtató hatás, lehetővé teszi, hogy tisztítsa meg a hajat, így szép megjelenésű. A sampon elnyeli a faggyú feleslegét, amely szabályozza a faggyúmirigyek munkáját, lehetővé teszi, hogy kevesebb haj kerüljön mosásra. Néhány perccel az alkalmazás után a haj terjedelmes és könnyű lesz.

http://irmag.ru/cat/i167800/