logo

Kapous professzionális hialuronsav hajszín színpaletta

Kattintson a palettára a kívánt hang meghatározásához (egy nagy ablak nyílik meg egy új ablakban).

Ezután az alábbi lista segítségével léphet a kívánt termékhez.

FONTOS! A honlapunkon bemutatott árnyalatok a Kapous Professional Hyaluronic Acid színpaletta fényképei, amelyek a monitorok különböző beállításai miatt nem adhatják át a teljes mélységet és a színtelítettséget. Annak érdekében, hogy a Kapous Professional festése ne csalódjon meg, vegye figyelembe a színleírást, ne felejtse el kiválasztani a megfelelő Kapous Professional Hyaluronic Acid Cremoxont, és alaposan olvassa el az utasításokat az indítás előtt.

http://egos.by/tips/palitra-krasok-kapous-professional.html

MAGIC BLOND. Blondirovanie. KAPOUS PROFESSIONAL

Szemináriumot tartottunk a városban: "A szőke divatos irányai". A magam részéről bűncselekmény lenne elhagyni egy ilyen eseményt.

Az információ hasznos lehet a fodrászok és a színészek számára. És természetesen szőke.

Már említettem, hogy igazán szeretnék eljutni a Kapous-i szőke szőke szemináriumhoz, miután szőke lett. Szerencsére az ötlet sikeres volt, és kész vagyok megosztani mindent, amit megtanultam.

A szemináriumot a haj professzionális kozmetikumok egyikében tartották. Egy kis helyiség volt, amely távol volt az értékesítési területtől, tükrökkel, felvételkészítéssel, laptopral és TV-vel a diákok megjelenítéséhez, polcok különböző kezelésekkel és festékek Kapous. Az egyetlen hátránya a gyenge megvilágítás volt a félig alagsorban. Emiatt sok fotó sötét és nem világos. De a véleményem szerint a szeminárium lényege már nem a fényképeken van, hanem abban az információban, hogy a márka technikusa megpróbálta átadni a mestereknek - Vera Lisenkova. Mint engedelmes hallgató, megpróbáltam szinte minden szót megvizsgálni annak érdekében, hogy később elmondjam neked. A bejegyzés kb. Olyan stílusban kerül kialakításra, mint a vázlat. Egyfajta kiságy kezdőknek vagy elfelejtett színészeknek, és csak a szőke szerelmeseinek.


- A nyár eljött, és szőke jött vele. Minél melegebb az utca, annál inkább hajlandó felkelteni. Először is nézzük meg az Oroszországban aktívan használt új termékeket, és hamarosan hozzánk érünk.
1) A BLOND BAR ideális a balaage számára. 1: 2, 45 perc, 1,5-3,6% oxid. Jelentése: nem újranyomtatva, a haj felületén kapszulázva, csak nyitott technikákra alkalmazható, gyorsan működik. 6% - hosszú munkafolyamat, a haj nem szárad ki.
2) +9 - porkeverék, minden technikában működik + 9-12%, 55 perc. A technikai termék a legfényesebb eredményt adja. Szükségük van a por helyett, tisztázni, előkészíteni. Annak érdekében, hogy ne csináljunk kettős festést, megteheted a korrekciót. Fontos figyelembe venni a hátteret 900-ra (kilencszázad). Lila és hidegre is szükség van, néha a 900-as évekre csak 0,5 cm-re van szükség. Ahol a bázist tisztázták, a szárított vászon kivételével semmi sem jön ki. Példa: 9-ka jött, és könnyebb lesz lenni, csak egyszer veheted fel a 900. + ibolyát. Pigment: az arany kiszárad, könnyebb lesz, de a 9. hely marad. Most a fehéres, átlátszó blondok eltűnnek a divatból. Ebben az évben a meleg árnyalatok fontosak: réz, mahagóni, vörös, csokoládé alapú eper. A hideg 31, 81, 18 - ebben az irányban. A szőke számára a legfontosabb az, hogy mi? - Hangszínmélység - Háttér tisztaság - Oxid teljesítmény - Semlegesítés. Szőke készítmények 900. természetes alapja 9-12% (hialuron, orvos) 1: 2, 45-55 perc, 30 tömeg%, nem számolják az oxidot, az eredmény magasabb lesz, fontos, hogy ne túlzásba vegyük.
3) A festékek közvetlen hatásúak. Népi neon árnyalatok. Ez nagyon fiatal, szépen néz ki a klubokban, de azt is szeretném, ha a szín elég fényes lenne a nap folyamán. A Capus 8 árnyalataiban 0 - átlátszó. Egy keveréket festhet, átláthatóan dolgozhat a végeken, és a többit önmagában. Úgy tűnik, mintha nyújtás lenne.
4) A közvetlen pigmenteket eltávolító por ideális a fényes foltok eltávolítására. A közvetlen pigmentek anyagai 1,5 - 6%.
5) Por, krém Argana. Milyen szőke lesz az arganolaj nélkül. De ne feledd: mindez az olajjal - minden folyik, így 1: 1 - 1: 1.5. Ha több - leereszt, a munka rossz minőségű lesz. Gondosabb tisztázás a készítményben lévő olaj miatt. A porok is 1: 1, 1: 2, 1: 5. Legfeljebb 9%.


Az ügyfelekkel mindig van múlt, jelen és jövő.
- Határozza meg a természetes bázist.
- Figyelembe vesszük, hogy hová megyünk, a világítás hátterét. Bármit is akar az ügyfél, most meg kell állapítanunk valamit, ami segít a cél elérésében.
- Határozza meg a szürke haj lefedettségét (%).

Ha az ügyfél vékony, bolyhos hajú, vegye a kívántnál világosabb hangot, ez az ilyen haj jellemzője, törik a színt, és nem teszik lehetővé, hogy fényes legyen. Az a tény, hogy a haj vékonyabb, megragad. Szürke haj: 3 természetrész. - 1 óra szükséges. Szürke hajszínezés - 3, 4, 5, 6% oxid. A szürke haja csak oxigén volt: kinyílt - jött ki.
Az atom oxigén 2 funkcióval rendelkezik: oldja fel a pigmentet és oxidálja. A szürke haja belépett, létrehozott és megsemmisült. Feladat: 6 éves, 8,20 akar. Gyöngyházzal. 60-70% szürke haj, 6% oxid. Nem számít, mennyi a szürke haja, természetes alapja, ne felejtsd el róla. Ha 100% -os szürke festéket szeretne, akkor zavart okozhat a depregmentáció, fókuszban lévő különböző keverékek. A fejben 60% -ban szétszóródik. Ha a fókusz - 7,0, lépjen le egy szinttel, akkor a kívánt színt 8,23, ha több mint 50% meggyőzi a semleges vagy meleg árnyalatot. Ha melegebbet akarsz, valamit egy trojkával vehetsz. A haj üres, meleg bézs színű aranyat helyezhet. 2-3. A réz vörösre van helyezve, hogy semlegesítse az aranyat, de hőt ad. Az összes pigment oxidálódása 5% lesz, ha a fókuszos szürke haj, ha szétszórt - 4,5 és ugyanaz az egész fejen. 60% szürke alap és 1: 1 árnyék. A 2-es és 2-es oxidátor a 6. és az alatti szintekből áll, a gyökérzóna úgy ég, hogy a gyökér nem világít, nincs nyomás, a vér a fej tetején van, még akkor is, ha 3%, egy nagyon erőszakos reakció. 3 - színt állítottunk be, 1,5 - színezünk. Sörte keverék: 2 rész festék (1 nagyobb, mint a kívánt) és 1 rész oxidálószer.

- Ne felejtsd el kérdezni allergiás reakciókról.
- Határozza meg a fejbőr és a hajszerkezet típusát.
- A múlt a vége és hossza. Mindenesetre a keverék más lesz.
- A színek összeegyeztethetősége és a festési technikák kiválasztása.

Nagyon fontos tudni, hogy a helyes algoritmus a döntésekhez szükséges:
1) Természetes alap.
2) Háttér-tisztázás.
3) Semlegesítő szín.
4) szürke haj.
5) A hosszúság és a végpontok szintje.
6) Kívánt árnyék.

1 - hamu
2 - lila
3 - arany
4 - réz
5 - mahagóni (piros + lila)
6 - piros
7 kék
8 - csokoládé
0 - természetes
00 - megerősítve.

fekete - minden árnyalat felszívódása
fehér - minden árnyalat tükröződése


Végezzen el következtetést a korábban kapott adatokból (bázis, szürke, kezdeti eredmény) az oxidálószer szilárdságának meghatározásához. A helyesen összeállított algoritmus biztosítja, hogy pontosan meghatározhassa a színárnyalatok kompatibilitását és a színező technika választását.

Három elsődleges szín van - piros, sárga és kék. Az elsődleges nem érhető el keveréssel, másodlagos lehet.
A semlegesítés folyamatában még mindig egy semleges, sűrű színben jön ki, hasonlóan a bézshez. Szőke, hogy 9,10-es szintje hideg árnyalatú legyen, ha lila színárnyalat maradt, mit mondunk? - Ó, bocs.
Nem, figyelmeztetjük az ügyfelet, hogy lila lesz. Egy nap után jó hideg árnyalatú lesz. Ha azonnal megtennéd, elmosódott lesz, szürke. Meg kell nézni, hogy hidegre van szüksége. Előfordul, hogy a lányok gyakran kérnek hideg hamut, a képek megtekintése után, de ez a szín sok embert beteg és fáradt életben. Lehetőség szerint lefordíthatja a melegben ugyanabban a hangulatban. Kik a hűvös árnyalatok? Kapillárisok, vörös arc, serdülők (legfeljebb 27 évig), majd pigment foltok, ráncok stb. Jelennek meg. Ha hideg akarsz, minden esetben csak az ibolya. A semlegesítés elmúlik és tiszta hideg lesz.
Tekintsük a pigmenteket:
Sárga - kicsi, kerek; nem oldható fel, az arany szinte nem fordul elő. Az arany csak semlegesíthető.
A piros nagyobb pigment.
Kék - hosszúkás, hosszúkás.
Amikor a szőkeben drágává válik, a lányok otthon kezdik festeni a hajukat. Természetesen olcsó háztartási festékek. Ezek közül a festékek közül sok nem tartalmaz ammóniát, hanem származékai: benzolamin, professinális és mások kőolajtermékek hozzáadásával. A takarítás nélküli háztartási festék után nem lehet árnyalatot levonni. Haj laza, furcsa lepedékkel. Egyszer egy lány jött hozzám a festékével. E festék kabinjában rosszul éreztem magam. Vettem egy csomagot, kimentem vele a kompozícióhoz. Általában a mesterek ritkán figyelik a kompozíciókat, de a kíváncsiság elvitt. Amikor a kompozíciót megfejtették, az az olajon kábítószer volt. Ilyen hajfesték után száraz, mint valami részecskék rajta - ezek az idővel felhalmozódó toxinok. Nagyon nehéz tehát visszaadni nekik egy tisztességes megjelenést.


Az elszíneződés miatt az arany nem száradhat ki. Jobb, ha előnyösvé válik, és az aranyra alapozott árnyalatokat készít, és a haj minősége javul, és még inkább nagyon divatos. Kapusban sok új szőke van. A fő paletta: 1-1,5, 30-35 perc, függetlenül attól, hogy milyen színű. Ha 35 perc múlva meglátod, mit kapsz. Miután a hialuron szőrszálak simaak lesznek.

Fél-utántöltő - tonerek, tonerek.
Permamentny - 100% -ban működik.


"- Úgy néz ki, mint a haj? - Úgy néz ki, mint a borotválatlan lábak."
Ha több, mint 30 perc, a pigment 50% -át mindenhol le kell mosni, ha nem, akkor vannak toxinok, sók, fémek. Általában egy hónap múlva lemosódik. A haj több, mint amennyire belefér, nem fog, a haj szivacs, töltse ki, táplálja. A bezammiachke festék több lesz. Rézzel 40 percig ülök, egy piros molekula esetében 40 perc az ideális idő, hogy réz-réz maradjon hosszú ideig. Vörösben lila volt, de fuksziában nincs fukszia, csak egy kicsit, hogy azonnal futtatják a mosást és újra. Bár ez normális.


Alakformálás. Kevesebb% oxidálószer - kevesebb idő. Csak a tetején fedi le a hajat, valami van, és csak frissít. 1.k - a színt le kell mosni. 1,5% oxid, 3 fázis, 1-10 perc, nyitás, festékintézet, a fennmaradó 15 - a molekula felépítése, színtelen monomerek. 10 perc a stabilizáláshoz.
Krém bár a világításhoz. Minden krém kapsulirov.ammiak. A kapszulákat 4 percen belül feloldjuk. És ha a por 5 perc, keverjük össze a keveréket. Mint a viasz, a csíkok 5 perccel azelőtt festették, hogy 1: 1-et festettek, hogy kiváltsák a fényfoltokat. A por alkalmas ronggyal, gyökerek tisztítására, kiemelésére. A tisztítópor 1-2,4, 1-3. Erőszakos reakció, a hajnak fürdőznie kell. Az 1-1,5-ös technikus számára, hogy ne szivárogjon, semmi sem duzzad. Zárt technikában a reakció nagyobb. Csak a Magic Keratin nem működik benne - tilos, csak oxigén hozzáféréssel. A festék, krémfesték Magic minden alapvető. Az idő ellenőrzése alatt áll. "


Nagyon érdekes volt számomra, bár nem értettem mindent. Ha a hozzászólás hasznos volt - tegyen egy "pluszjelet", és biztosan írok ilyet.

http://www.hairmaniac.ru/valentinki-dlya-moih-byvshih-shampuney.html

A legdivatosabb szín kiválasztása a Kapous hajszínpalettáról, tippek a stylistoktól

A fürtök színének megváltoztatása izgalmas és döntő pillanat egy nő számára. A fodrász helytelen összetétele, gyenge festékminősége és szakszerűségének hiánya meglehetősen szomorú következményekkel és csalódásokkal jár. A Kapous Professional márka alkotói megpróbálták maximálisan megkönnyíteni és biztosítani a festési folyamatot. Az innovatív formula és a kiváló minőségű krémfestéknek köszönhetően az átalakulás csak pozitív érzelmeket hagy, és a Capus paletta segít az árnyék megfelelő választásában.

Miért pontosan Kapus

Az orosz márka termékeiről először 2001-ben vált ismertté a Kapus. A fürtök gondozására és festésére szolgáló eszközök gyorsan elismerték a professzionális stylistok és a közönséges nők által elfogadott világhírű jóváhagyást. Mindez a kiváló eredmények, a rendelkezésre állás és a kívánt eredmények garantált elérésének köszönhető.

Kapous-rezisztens krémfesték, olasz technológiával. Elvette az európai és orosz szakemberek által elvégzett minőségi tesztet, amely jelentősen szűkíti a fogyasztók és a szakemberek minőségével kapcsolatos kétségeket. Ezen túlmenően, a Kapus alapok alkalmazásának még nagyobb mértékű elérése érdekében a vállalat rendszeresen képzési kurzusokat tart.

A Paint Kapous Professional számos előnnyel rendelkezik. Ezek közül kiemeljük a következőket:

 • az ammónia jelenlétét a termék összetételében az innovatív táplálkozási komponensek kompenzálják;
 • festés után az intenzív és ellenálló hang mellett a laminálás hatása is megfigyelhető, a fürtök erősek és egészségesek;
 • A Kapus elegáns palettája (több mint 100 tónusú) lenyűgöz a színválasztékával. Szőke vagy barna, barna hajú vagy vörös hajú - mindig megfelelő választás van;
 • tökéletesen fest a haj, beleértve a szürke szálakat;
 • színtartósság rendszeres használat mellett;
 • megfizethető árképzés magas színvonalú;
 • alkalmas otthoni és szakmai használatra.

Figyelem! Amellett, hogy a Kapus festékpalettája körülbelül 115 árnyalatot tartalmaz, egyedülálló lehetősége van arra, hogy kísérletezzen és új képeket kapjon egy hang és a másik keverésével.

Meg kell jegyezni, hogy a Kapus professzionális hajfestéke számos hátránya van:

 • a csomagolás belsejére nyomtatott krémfesték használati utasításai, ami nem túl kényelmes;
 • néhány tónusú krémfesték, különösen a fény, jellegzetes, kellemetlen szaggal rendelkezik;
 • A csomagolás színe néha nem felel meg a végeredménynek, szakmai elrendezést használ.

A meglévő hátrányok ellenére a Kapous hajfesték a szakemberek körében nagy igény. Azok számára, akik saját hajukat szeretnék festeni, a Kapous termékek is alkalmasak.

A márka festékei

A kép- és színkorrekció Kapus termékekkel való frissítéséhez a gyártó több gyűjteményt kínál:

 • Kapous Professional;
 • Kapous Stúdió;
 • Kapous nem ammónia.

Tekintsük részletesen a sorozat mindegyikét, jelezve a számokat.

Kapous Professional

Kapous Professional - hajfesték, amelyet tapasztalt kézművesek, stylistok használnak a színezéshez és az árnyékolás javításához (tonizálás). A termék lehetővé teszi, hogy gazdag, választott színeket érjen el a természetes és szürke hajokon, valamint a korábban festés előtt.

Az alapok összetétele természetes olajok komplexuma. Ezek harmonikusan kiegészítik egymást és megvédik a fürtöket a károsodástól, lágyítják a kémiai hatást, megakadályozzák a száraz végeket.

A Capus "Professional" festék 106 termékkel és 6 színfokozóval rendelkezik. Ezek természetes színek meleg és hideg árnyalatokkal, réz, arany, piros, lila jegyzetekkel, amelyek segítenek kifejezni a kép egyéniségét. Szőke, a gyártó 7 szuperbond variációt kínál. Átlagosan a Kapus sorozatból egy cső krémfesték 200 rubelbe kerül.

A fényképen megjelenő színelrendezés lehetővé teszi, hogy választásod legyen.

Kapous stúdió

A Kapous Studio krémfesték biztosítja a legkönnyebb hatást, és az eredmény mindenkit meglep. Hue, mint a játék, fürtök egészségesek és fényesek. Mindez az alapok kiegyensúlyozott összetételének köszönhető, amely kiegészíti a rizsfehérjéket és a ginzengkivonatot.

A tartós festéshez szükséges eszközök körülbelül 160 rubel lesz. Festék "Studio" is szívesen a hatékonyságát.

Fontos! Az ultrakönnyű opciók kiválasztásakor a gyártó 50-55 percig ajánlja a kompozíció szálakon való tartását. Az ilyen hosszú távú hatás biztosítja a kívánt hatást és tartósságát.

A hajfestékek palettája a Kapous Studio sorozatból 96 árnyalatból áll, benne egy nagyon könnyű gyöngyszőke, kakaó és sötét mahagóni található. A kiválasztott hangok mindegyike egyedülállóvá és érdekesvé teszi a képet, és a fürtök káprázatos fénye különleges, elegáns és luxus.

Kapous nem ammónia

A keratinnal ellátott Non Ammonia Kapus sorozat egyedülálló lehetőség arra, hogy fényes, divatos árnyalattal díszítse a képet, és ugyanakkor kerülje az irritációt és az allergiás reakciót. A gyűjtemény innovációja az, hogy az összetételben nincs ammónium agresszív összetevője. Ennek megfelelően a festés gyengébb és biztonságosabb.

A sorozat palettája 115 opcióból áll. Ez a leggazdagabb és leggazdagabb színgyűjtemény, amely lehetővé teszi, hogy a világ stilistái és a márka egyszerű csodálói a legélénkebb ötleteiket és képeiket valósítsák meg.

A Non Ammonia-t a Magic keratinnak is nevezik. Az a tény, hogy a festés után a haj selymes és fényes, mintha a keratin laminálás után lenne. A keratin festéke átlagosan 200 rubelt fog fizetni a csövönként. A sorozat árnyalatainak katalógusát tovább megtekintheti a fotón.

Használati utasítások és ajánlások

A Kapous Professional hajfesték csak a Capus Oxide krémmel kombinálva működik. A koncentráció a kívánt eredménytől és a festés céljától függően 1,5% és 12% között változhat. Például egy 6% -os oxid elegendő a haj fejének festéséhez, és a teljes tisztítás (3-4 tónussal) 12% -os oxidot igényel.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a tiszta festék alkalmazása fürtökön elfogadhatatlan. Meg kell hígítani CremOXON krémmel.

A festés technikája azt jelenti, hogy a Kapus megegyezik másokkal:

 1. A színező készítmény előkészítése. Ehhez a festéket a gyártó által javasolt arányban kell összekeverni az oxiddal. Rendszerint a festék 1 része az 1,5 rész oxidálószer.
 2. Allergia tesztet végeznek.
 3. Az előkészített keveréket egyenletesen kell felhordani, indokolatlan megtakarítás nélkül.
 4. 2-3 perccel a festés vége előtt habzó festék. Ehhez adjon hozzá egy kis vizet, és masszírozza a fejét.
 5. Egy idő után a festék maradványai vízzel leöblítenek.
 6. A következő lépésben jól öblítse le a sampont.
 7. Az eredmény javításához és a kémiai hatás enyhítéséhez segít a tápláló balzsam.

Tudjon meg többet arról, hogyan kell festeni a haját otthon a honlapunkon.

Az elsődleges és újra festő technika kissé eltérő. Tekintsük mindkét folyamatot részletesebben.

Azok számára, akik első alkalommal festik a festést, a cég a következő eljárást kínálja a festék alkalmazására:

 1. Először festjük át a szálak hosszát, miközben 3-4 cm-re indulsz a fejbőrről.
 2. 20 perc múlva végezze el a gyökérrész festését.
 3. Várja meg a hátralévő időt, és mossa le a festéket.

Fontos pont! Ha úgy dönt, hogy frissíti a képet és a festéket csak a visszanyert gyökereken, a márka szakértők két kompozíció használatát javasolják. Az első (a gyökerekhez) nagy koncentrációjú krém-oxiddal készül, mint a szokásos festés. A második keverékben alacsonyabb koncentrációjú oxidot adunk hozzá, hogy csökkentsük a korábban festett fürtökre gyakorolt ​​hatást.

Az ismételt festés ebben a sorrendben történik:

 1. Magas koncentrációjú keveréket alkalmazunk a bazális, regenerált zónára. Ebben az esetben fontos, hogy ne érintse meg a korábban festett részt.
 2. 15 perc múlva kezdje meg a többi haj foltját. Ehhez használjon kevésbé koncentrált keveréket.
 3. 20 perc múlva mossa le a festéket a hajból.

Ezenkívül a gyártó elkészítette ügyfelei számára a tökéletes festés néhány titkát:

 • Használjon ecsetet és kesztyűt a szálak festésére, és a keveréket műanyag vagy üvegáru készítéséhez;
 • Fontos, hogy a festéket és az oxidot közvetlenül a festés előtt hígítsuk. Ha hosszú haja van, és sok sminkre van szüksége, ajánlatos több előkészítésre osztani. Jellemzők és ötletek a hosszú haj festésére, olvassa el honlapunkat;
 • a szálakon a festék maximális tartózkodási ideje 55 perc (szőke árnyalatok esetén). Más esetekben 35-40 perc elegendő. Ha hőt használ, az expozíciós idő jelentősen csökken. Mennyire kell tartani a kompozíciót a haj fején, a különbség a természetes és a kiválasztott hang között, az oxid koncentrációja;
 • A festés előtt alaposan tanulmányozza a gyógyszerre vonatkozó utasításokat, és végezzen allergia tesztet;
 • frissítse a színeket a gyökerek növekedésével, havonta egyszer. A szürke hajú nőknek 2 hetente meg kell ismételniük az eljárást;
 • a gyökereknél a kémiai folyamat intenzívebb és gyorsabb, mivel a hőmérséklet magasabb. Tekintsük ezt a tényezőt a festék összetétel eloszlása ​​során.

Egy nő képében fontos minden részlet, beleértve egy kis fürtöt is. A Kapus krémfestő készítői lehetőséget adnak arra, hogy nemcsak ezt a harmóniát érjék el, hanem a túlfolyásokkal is folyamatosan kísérletezzenek. A hamut, bézs, mahagóni vagy titán jegyzetek segítenek ebben. Legyen nagyszerű!

Kétség, hogy milyen hajszínt válasszon? Több színt és árnyalatot kínálunk, amelyek népszerűek ebben a szezonban:

Különösen az Ön számára készítettünk egy áttekintést a legjobb programokról a hajszín és a frizura kiválasztására egy fényképből. Hűek segítői lesznek, amikor új íjat hoznak létre.

http://expertpovolosam.com/procedury/okrashivanie/sredstva/kraska/kapous

A Capus hajfesték áttekintése

A természetes hajszín gyakori változása nemcsak károsítja a megjelenését, hanem hátrányosan befolyásolja a fürtök általános állapotát. Sokan azt mondják, hogy a természet által adott szín a legjobban megfelel nekünk. A nők azonban állandó változásokat és merész döntéseket akarnak, és ennek következtében sokféle kísérletet teszünk lehetővé a hajunk színével. Ráadásul ma már a haj károsodása nélkül is lehetővé vált, hogy a kozmetikai cégek biztonságos és tartós festéket fejlesztettek ki a tartós festéshez vagy a haj intenzív színezéséhez, amely kiváló minőségű alkotórészekből áll, és mind természetes, mind festett és szürke hajhoz használják. A "Kapus" (Kapous) festékről beszélek, amely megfelel a legmagasabb színvonalnak, és tökéletes kombinációja az árnak és a minőségnek.

Először is szeretnék felajánlani egy képet a Kapus színpalettájáról a hajra, amely számos, többnyire pozitív véleményt mutat azok között, akik szeretik a hajuk színével kísérletezni.

Profi festék "Kapus" véleménye hajra

Nina, 42 éves

Hallottam az első csodálatos tippet a Kapus Studio festékről egy munkatársnál, aki azt mondta, hogy ez a maszk univerzális a szürke haj elfedésére. Nagyon elégedett a 100 ml-es cső alacsony árával és térfogatával, elég három festésre. Nem csak elégedett egy dologgal: 8,3-os árnyalatot használok, amely az arany színének tekinthető. Néha azonban kellemetlen sárgaságom van a hajon. A mesterem azt javasolta, hogy 8,8-os árnyalattal festem meg a hajgyökereket, vagyis sötétebbé tegyük - az eredmény kiváló volt. Már fél éve használom ezt a festéket, és teljesen elfelejtettem a szürke hajat. Emellett nem észlelek semmiféle romlást a haj állapotában, bár három hetente színezek - a helyzet mindig jó állapotban van. Mindenkinek ajánlom!

Alina, 24 éves

A "Capus" széles festékpalettája minden nő ízét kielégíti. Azonban a közelmúltban meglehetősen jó véleményt hallottam a Kapus hajfestékről, amely ideális a szőkeeknek. Kísérleteztem, és az eredmény nem volt kielégítő - tetszett a szín a festék alkalmazása előtt, de kiderült, hogy a hajomban más. Amennyire értem, szakember segítségével csak helyesen festhet.

Alexandra, 40 éves

Nemrég hallottam egy csomó csodálatos véleményt a hajszálak Kapus festékéről - ez egy nagyon szelíd formula, amely nem tartalmaz még egy csepp ammóniát, óvatosan befolyásolja a haj szerkezetét, fényűző fényt és lágyságot adva a hajnak. Szinte senki sem mondja, hogy ez a festék instabil, így az öröm nem tart sokáig. Ezen túlmenően, a festék világosabb árnyalatai nagyon erős illatúak, és a palettán feltüntetett szín néha nem esik egybe a hajra kapott árnyalattal.

Marta, 20 év

Általában egy szépségszalonba megyek részleges vagy teljes színezésre. Szeretném megpróbálni színezni a haj gyökereit és kísérletezni árnyalatokkal. Mondja meg, kérem, lehet-e önállóan használni a Kapus festéket, és milyen alapszabályokat kell követni a festés során?

Diana, 29 éves

Kérjük, tájékoztassa arról, hogy milyen típusú festék létezik, és van-e különös különbség ezek között?

Angela, 45

Elkapta a Kapus festéket, hogy festesse a gyűlölt szürke hajat, de szó szerint néhány hét múlva újra kiszivárgott. Mindenki azt mondja, hogy ez a festék ideális a szürke haj elfedésére, talán valami rosszat csinálok?

http://www.joxin.club/krasota/uhod-za-telom/volosy/okrashivanie/kraska/otzyvy/kapus.html

Hajfesték Capus hialuronsavval. Paletta, fotó a színezés előtt és után. Használati utasítás

A hajfestés olyan folyamat, amelyet felelősen kell megközelíteni. A festéknek nemcsak a haj színárnyalatát kell létrehoznia, hanem nem is száradnia, hogy elkerülje a fürtök károsodását. A legtöbb nő választja meg a Kapus hajfestéket a gazdag paletta miatt, amelynek fotója a következő cikkben látható.

Jellemző hajfesték Capus

Az alacsony ammóniatartalmú krémfesték a színhez tartósságot biztosít, helyreállítja a festett hajot. Az olasz gyártó terméke szigorú minőségellenőrzésen megy keresztül, nem csak külföldön, hanem Oroszországban is.

A stylistok és az egészségügyi dolgozók tesztelésében való részvétel miatt a gyártónak sikerült elérnie a magas színvonalú festéket, amely nem károsítja a hajat és a fejbőrt.

A márka Kapus a professzionális szerszámok kategóriájába tartozik, de az egyszerű keverés és alkalmazás miatt könnyen használható otthon. A fő Kapus palettánál több mint 100 árnyalat segít abban, hogy ideális színben megállítsa a választást. A szerszám a sorozattól függően 100, 150 és 200 ml-es csövekben kapható.

A festék különbözik az egyéb természetes összetételektől, ami nemcsak hajszínt ad, hanem megvédi őket a környezet káros hatásaitól, a napsugaraktól.

Festék összetétele

Minden festék márka kapus különböző természetes összetételű.

Fő összetevők:

 • rizsfehérjék;
 • hidrolizált selyem;
 • ginseng;
 • keratin;
 • kamilla kivonat;
 • boszorkány mogyoró anyagok;
 • desszertkivonat;
 • kakaó illóolaj.

A festék nem tartalmaz káros parabént és p-feniléndiamint, amely gyengéd hatást fejt ki a fejbőrre.

Színpaletta

A Capus egyike a kevés hajszínnek, gazdag színpalettával, amelyek fényképei árnyalatok telítettségét közvetítik.

A márka 22 alapszínt és több mint 80 árnyalatot tartalmaz:

 1. Természetes: platina, gesztenye, fekete.
 2. Természetes telített: gesztenye, világos gesztenye, sötét / világos / nagyon tisztázott.
 3. Ashen: kék-fekete, világos hamu / hamu szőke, kőris gesztenye.
 4. Arany: arany / platina / hamu.
 5. Arany: gesztenye, sötét arany / tisztított / nagyon könnyű / platina szőke.
 6. Rózsafa: sötét / világos gesztenye homok.
 7. Arany intenzív: arany / világos / nagyon világos szőke.
 8. Gesztenye: sáfrány gesztenye, borostyán gesztenye / sötét szőke.
 9. Bézs: világos és sötét.

A Capus hajfesték szélesebb színpalettával rendelkezik.

 • Gyöngy: gyöngyfény / világos / nagyon világos szőke.
 • Réz szőke: sötét / réz-mahagóni szőke.
 • Arany bézs: sötét és világos szőke.
 • Csokoládé: kakaó, csokoládé, kávé, dió, fahéj, hamu barna / sötét szőke.
 • Réz: réz-gesztenye, természetes réz-gesztenye.
 • Vörös mahagóni: réz és vörösbogyó.
 • Réz-arany: világos és sötét réz-arany.
 • Piros: vörös és réz, világos vörös-barna, sötétvörös szőke.
 • Szőke: természetes, hamu, ezüst-hamu, könnyű gesztenye, lila, gyöngy bézs, arany, arany gesztenye, réz.
 • Hideg: barna hideg, telített világosbarna és sötét szőke.
 • Piros telített: világos vörös sötét szőke.
 • Lila: sötét lila, sötét lila és gesztenye, sötét / gazdag / világos lila szőke.
 • Vörös-lila: intenzív szőke.
 • Kapus előnyei és hátrányai

  A Kapus hajfesték (paletta, amelynek fotói még több mint 100 tónusú lesz) több előnye van:

  1. A festék könnyen keverhető és használható otthon.
  2. A festék összetevők nem irritálják a fejbőrt.
  3. Ár-érték arány - a professzionális festékek között a vállalat meglehetősen alacsony árat kínál.
  4. A festéket gazdaságosan fogyasztják, egy csomag elegendő több felhasználásra, átlagos hosszúságú hajjal.
  5. Széles színpaletta - kombinálhatók, hogy különleges árnyalatot kapjanak.
  6. Teljesen fest a szürke hajra.

  A festék hátrányai:

  1. Gyenge színtartóság (egy hónapig).
  2. A kapott árnyék néha eltér a csomagon megjelenő hangtól.
  3. A fénytónusok festéke erős illatú.

  Kapous sorozat festékek és azok különbségei

  A Kapus cég 3 sorozatot gyárt professzionális hajfestéshez:

  1. Professzionális - különböző állandó kompozíció, selyem használatával, lamináló hatás létrehozásával.
  2. Stúdió - a korábban festett és természetes hajra csökkentett ammóniatartalmú sorozat.
  3. A nem ammónia nem ammónia festék.

  A festékek mellett a gyártó olyan eszközöket is gyárt, amelyek növelik a festés intenzitását (erősítők):

  1. Speciális háló - a kiemeléshez.
  2. Erősítő színe - egy telítettebb vagy elnémított árnyalathoz.

  Kapous Professional

  A kapus hajfesték (paletta, melynek színe a festés után a hajra jó minőségű és hatékonyságú) a készítményben található minimális ammónia-tartalommal rendelkezik. A festéknek köszönhetően a szürke haj színét és teljes árnyékolását biztosíthatja.

  A festés következtében a fürtök megszerzik a laminálás hatását.

  A képletben hidrolizált selyem található. Célja egy láthatatlan film létrehozása, amely megvédi a hajat a napfénytől, a szín kiszáradásától és a törékenységtől. Ennek következtében a kiválasztott árnyalat hosszú ideig fennmarad.

  Szakmai festék sorozat:

  • nemes árnyalatot ad a hajnak;
  • fürtök gondozása;
  • megvédi a centrifugálást a törékenységtől.

  A sorozat 115 árnyalatú, klasszikus és szokatlan színben (például vörös-lila szőke).

  Kapous stúdió

  A Dye Studio nagyszerű a természetes hajszínre vagy festésre, mivel ugyanolyan finoman befolyásolja a ginzengkivonat és a rizsfehérjék miatt kialakuló göndör szerkezetét.

  Ebben a sorozatban javított hidratáló készítményt használunk, amely:

  • a tükörre ragyog;
  • védi az ultraibolya expozíciótól;
  • megakadályozza a törést;
  • simítja az osztott végeket és megőrzi őket.

  A sorozat 48 különböző árnyalatú, természetes meleg és hidegtől ashy és aranyrézig terjed.

  Kapous nem ammónia

  A Kapus hajfestékek sorozatát a sokoldalú természetes paletta különbözteti meg, amelyet a fotón nehéz átadni.

  Annak ellenére, hogy az összetételben nincs ammónia, a festék segítségével a festék tartós színt érhet el, anélkül, hogy hatalmas pénzügyi és időköltségekkel járna.

  A festék óvatosan befolyásolja a fürtöket és a fejbőrt, kivéve az allergiás reakciókat.

  Az ammónia helyett egy etanol-amint használnak, ami növeli a haj szilárdságát és a külső hatások ellenállóképességét. A színpaletta sokoldalú, természetes árnyalatokból áll, amelyek tökéletesen festik a szürke hajat.

  Festék a Spesial Mesh kiemelésére

  Speciális háló - krémes festék, amely tartós színt ad a hajnak. Textúrája miatt a szerszám tökéletesen alkalmazható, a haj károsodása nélkül. A sorozat kreatív színezésre készült.

  A panetenol és a foszfolipidek a következőkhöz járulnak hozzá:

  • táplálkozás;
  • növelje a göndör rugalmasságát;
  • csillogás;
  • ellenálló szín.

  A festék színkiemelésre szolgál. Ajánlott természetes vagy fehérített hajra.

  5 színből álló sorozat:

  A sikeres kiemeléshez a Kapus-oxiddal 1: 2 arányban kell keverni. Az áztatás 45 perc.

  "Cremoxon Oxidants" eszközök

  Az Oxidot kifejezetten a Capus festékekkel, bármilyen sorozathoz tervezték. A speciális formulának köszönhetően könnyen keverhető a festékkel, és a hajra is felhordható.

  Rendelkezésre áll 1000 ml térfogatban és 5 különböző konzisztenciában bizonyos festési célokra:

  1. 1,5% - tonizálásra tervezték.
  2. 3% - a hiányzó ragyogást színes hajra adják, sötétről sötétre, vagy világosról sötétre.
  3. 6% - az 1 tónus tisztázásához.
  4. 9% - 2-3 hangosítással.
  5. 12% - 3-4 pontosítással.

  Különböző oxidok kombinálhatók egymással, valamint a szempillák és szemöldök festésénél is.

  Decoxon 2 fase a színkorrekcióhoz

  Abban az esetben, ha egy nemkívánatos árnyalat színezése után kiderült, a Decoxon 2 faze eszköze a mentéshez jön. Ez a kétfázisú emulzió a színezés után a teljes vagy részleges színkorrekcióhoz készült.

  Az emulziót közvetlenül a festés után vagy 24 órán belül kell alkalmazni. Ha a kívánt hatást nem érik el először, akkor a szerszámot napi 4-szer használhatja. Az emulzió óvatosan eltávolítja a festéket anélkül, hogy befolyásolná a haj természetes pigmentjét.

  Az emulzió 2 db 200 ml-es tartályban kapható, amelyeket azután rázás után ajánlott egyenlő arányban összekeverni. Ezután egyenletesen kell alkalmazni a száraz hajra, és hagyjuk állni 20 percig. Mossa le meleg vízzel és rendszeres samponnal. Az eljárás után nem lehet balzsamokat és hajmaszkokat alkalmazni.

  Festék keverési szabályok

  A Kapus hajfestéket, mielőtt otthon használná, tanulmányozni kell, fontolja meg a haj palettáját és fotóit.

  Először meg kell:

  1. Határozza meg a meglévő hajszínt.
  2. Vizsgálja meg a szürke haj jelenlétét és arányát.
  3. Válassza ki a kívánt árnyalatot.

  Ezután válaszd a krém-oxidot:

  1. Ha a természetes hajszín színezett - 1,9%.
  2. Ha a hajat sötétebbé kell tenni - 3%.
  3. Ha 1,5 tónusos tisztítás szükséges - 6%, 3 tonna - 9%, nagyon erős tisztázás - 12%.

  A festék és az oxid kiválasztása után nem fémtartályban kell összekeverni 1: 1,5 arányban.

  A festékek használatára vonatkozó utasítások

  A keverék alkalmazása kissé eltérő az elsődleges és az újfestődés esetén:

  1. Ha ez az első színezék, a festéket a teljes hosszúságban kell elosztani, az utolsó körben a gyökereken lévő területre kell alkalmazni. A fejbőr hőmérséklete magasabb, mint a haj hossza, így a festék gyorsabb lesz.
  2. Újra festés esetén a keveréket előzetesen festett hajra, majd a gyökerekre kell felhordani. Javasoljuk, hogy a gyökerekhez egy telítettebb oxid-keveréket vegyen fel, feltéve, hogy korábban nem festették őket.

  A festék felhordását 15-20 percig kell tartani. Az öblítés előtt ajánlatos rövid fejmasszázst tartani és a festéket habozni. Ajánlatos egy speciális sampont használni, amely semlegesíti a festéknek a fejbőrre gyakorolt ​​hatását.

  Szakemberek és vásárlók véleménye

  Capus hajfesték, paletta, fotó festés után - mindez megerősíti az eszközök professzionalitását. Azonban könnyen alkalmazhatóak otthon, így a festék a fogyasztók körében igényelhető.

  A szakemberek és a vásárlók véleménye a Capus festékét támogatja:

  1. Miután megvásárolta a Capus festékét egy stylist ajánlására, sikerült elérnie a szalon ápolás hatását.
  2. A termék megfelel a szürke haj festésének és sokáig tart. A szürke szőr csak akkor válik láthatóvá, ha a gyökerek nőnek.
  3. A festék meglehetősen gazdaságos. A professzionális ellátás viszonylag alacsony költsége pénzt takarít meg egy szépségszalonban.
  4. Ritkán találunk ilyen széles árnyalatú palettát, mint a Kapus festékekben. Még a legigényesebb ízű nők is választhatják a színüket.
  5. Az ellenállás mellett a festék védő tulajdonságokkal rendelkezik, mivel természetes összetételű. Soha nem lehetett olyan gyorsan növeszteni az egészséges és fényes hajat.

  Ár festékek Capus

  A Kapus festék ára Moszkvában és Oroszország régióiban kissé eltér.

  Az árkülönbséget különböző szériák vásárlásakor észleli:

  1. Kapous Professional - a 100 ml térfogat kb. 300-350 rubelt fog fizetni.
  2. Kapous nem ammónia - ugyanez az összeg 400 rubelbe kerül.
  3. A Kapous Studio - 100 ml 350 rubel költséggel jár.
  4. Kapous Special Mesh - 100 ml 200 rubel.

  A festék mellett oxid- és védőkesztyűt kell vásárolni. Az Oxide Capus 1000 ml-es mennyiségben kapható 250 rubel áron.

  A fényképezés után a haj festék Capus, gazdag színpaletta, elfogadható ár és a professzionális színezés hatása - csak egy kis része az eszköz előnyeinek.

  Videó a hajfestékről Capus

  A festék alkalmazása:

  A festék festése Kapus:

  http://ladysdream.ru/kraska-dlya-volos.html

  CAPE vonalzó szőke.

  Természetes szőke vagyok, de állandóan színezem a hajaimat merevségre és térfogatra, mivel vékony és nem elég nekem.

  Általában porszerűsítem, és a tetején az árnyalat a sárgaság eltávolítása érdekében.

  És a színezés színpadán (általában ez valami hamu, gyöngy vagy platina), mindig kaptam egy karkötőt - túl sötétek lettek, szürkeek... És csak normál színt vettek csak 5 mosás után.

  Tegnap a boltban, az eladó tanácsot adott nekem egy átlátszó festék, 1000-es szám.

  Keverjük össze a szokásos, az arány 1/1, majd az oxidálószert 1 / 1,5 arányban adjuk hozzá, és színezzük.

  Lányok, ez szuper! Sárgaság a por eltűnése után, de a szürke nem jelenik meg! Egy ilyen átlátszó, átlátszó hamutartó árnyékot kapunk! Nagyon örülök.

  Ha valaki ezt a színvonalat használja, próbálja meg.

  http://www.baby.ru/blogs/post/717914962-264983776/

  Kapous hajfesték színpaletta

  A Kapous egy professzionális hajápoló vonal, amely egyesíti a természetes, gyengéd összetevőket. Az ár és a minőség ideális aránya nemcsak szakembereknek, hanem minden lánynak is elérhetővé teszi a szépségét és az egyéniségét.

  A Capus hajfesték hatalmas szín- és árnyalati palettával, valamint európai minőséggel büszkélkedhet. A vállalat nem folytatja le a teljesítést, folytatja a kísérletezést, felfedezéseket a szépség területén, javítja és örömmel fogyasztjait.

  A Kapus festékek előnyei és hátrányai

  Hosszú évek alatt a vállalat jól bevált, és sok hölgy számára az egyetlen márka, amelyet a haj festésére használnak.

  Kapus kedvező hírnevét kapta okból, de azért, mert a következő előnyökkel rendelkezik:

  1. A „Kapous” -ot olasz és spanyol vállalatokban állítják elő, ezért kétszer áthalad a minőségellenőrzés: az első a hazában, a második Oroszországban.
  2. Széles színpaletta, amely megfelel az emberiség gyönyörű felének minden igényének.
  3. Festék keveréke nagyon könnyen használható, nem terjed, alkalmas az otthoni festésre.
  4. Költséghatékony használat.
  5. Az ammónia hiánya.
  6. Biztonsági használat.
  7. Nincs irritáló / allergiás komponens.
  8. A színek könnyen összekeverhetők, létrehozhat egyéni árnyalatot. Nem sok professzionális cég büszkélkedhet ilyen tulajdonságokkal.
  9. A hidrolizált selyem jelenléte, amely hozzájárul a szín tartós tartósságához, és megvédi az UV sugárzásokat a védőfólia hatásától.
  10. Garantált 100% -os festés a szürke haja.
  11. A kapszula ártalmatlan a haj struktúrájára, nem rombolja őket, hanem éppen ellenkezőleg, az olajok és a keratin hatására lágyságot ad.
  12. A kakaóvaj a kompozícióban erősebbé teszi a gyökereket, erősítve őket.
  13. A szőke színek nem tartalmaznak szennyeződéseket, amelyek sárga vagy narancssárga színt adnak.
  14. A Kapous vonal gyártása rendkívül tapasztalt professzionális kozmetikusokat alkalmaz.
  15. Ideális ár-érték arány.

  De mint minden ebben a világban, az érme 2 oldalán van, a Capusnak van néhány hátránya is:

  1. A világos árnyalatok festéke éles, kellemetlen szaggal rendelkezik.
  2. A csomag belső oldalára nyomtatott kellemetlen utasítás. Néhányan még nem találják meg.
  3. Nem mindig 100% -kal színezhető össze a paletta képéből a kapott árnyalattal.
  4. Az első fényerő és a színtelítettség rövid időtartama.

  A meglévő hiányosságokkal ellentétben a Kapous nagyon népszerű a fodrászok, professzionális stylistok és azok számára, akik büszkék a gyönyörű hajukra.

  Színpaletta

  A különböző színpaletta 106 különböző árnyalatot tartalmaz. A kényelem érdekében csoportokba sorolhatók:

  1. Természetes 3 hang.
  2. Természetes telített. 6 szín a világostól a sötétig.
  3. Ash árnyalatok. 7 füstös opció.
  4. Rózsafa. 3 variáció meleg árnyalattal.
  5. Arany. 6 típus.
  6. Arany intenzív. 3 napellenző.
  7. Arany réz. A választás 2 világos, modern tónust biztosított.
  8. Red. Válasszon a 3 szín közül.
  9. Bézs szőke. 2 lehetőség.
  10. Gyöngyház. 3 irizáló faj.
  11. Arany bézs, 2 sötét, 1 aranyozott fénytónus.
  12. Csokoládé. 10 csokoládé "ízletes" lehetőség.
  13. Réz, réz szőke, piros, vörös mahagóni, réz-arany, piros intenzív, vörös-lila. Több mint 20 különböző tüzes fényes árnyalatú tűz.
  14. Lila.
  15. Világosodó.
  16. Különleges szőke. 7 fényesítő árnyalat gyűjteménye, amely lehetővé teszi a színek több színre váltását.
  17. Tonic. A színek színezésének számos lehetősége ideális a könnyű fürtök tulajdonosai számára, akik nem akarják drasztikusan megváltoztatni a képüket.

  A „Kapous” folyamatosan követi a divatot, ezért rendszeresen kitölti a palettát új, élénk színekkel, amelyek nemcsak a női szépséget, hanem az egyéniséget is hangsúlyozzák.

  Használati utasítás

  Különösen a Kapus festék esetében a vállalat krém-oxidot (CremOXON) hozott létre, amely nélkül nem lehet festék keveréket készíteni. Az oxid mellett további termékek is rendelkezésre állnak, amelyek kölcsönhatásba lépnek a festékkel, lehetővé téve a szín javítását, vagy éppen ellenkezőleg, semlegesítik azt.

  Az oxid koncentrációt 5 változatban adjuk meg:

  • 1,5% - új árnyék létrehozása;
  • 3% - sötétszínű, sötét hajú színárnyalatokkal növeli a korábban festett szálak fényerejét; a fénytől a sötétig történő festéshez használják;
  • 6% - tónusú hang, vagy a kezdeti hajszínnél világosabb hang;
  • 9% - olyan szín elérése, amely több tónusú, mint a kezdeti;
  • 12% - 3-4 színnél kisebb szín elérése, mint a kezdeti.

  Fontos pontok:

  1. A kívánt hang eléréséhez helyesen meg kell határozni a fürtök kezdeti színét, miután megvizsgálta őket a fény alatt.
  2. Szükséges, hogy a hajat a haj kontúrja mentén zsírkrémmel kenje be, hogy elkerülhető legyen a fül, stb. Festése.
  3. Ügyeljen arra, hogy egyszer használatos kesztyűt használjon.
  4. A festék csak műanyag edényekben főzhető. Kerülje a fémtárgyakkal való érintkezést általában.
  5. A festéshez használjon speciális kefét.
  6. A festék keveréket közvetlenül a festés előtt készítsük el.
  7. A festés elvégzése kis külön zárakkal.
  8. Annak érdekében, hogy a szín egyenletes legyen, a hajat gyorsan 15 percig kell festenie.
  9. A festési időt a festék felhordásának pillanatától számoljuk.
  10. A festéket nem lehet 45 percnél tovább tartani, csak egy különleges szőke - akár 55 percig. A kiegészítő hő használata 1/3-kal csökkenti az expozíciós időt.
  11. Ne feledkezzünk meg az allergiás reakció vizsgálatáról. Ahhoz, hogy ezt tegye, egy kis mennyiségű festékkeveréket kell a fül mögé helyezni. A reakció a nap folyamán előfordulhat.

  Festék keverék elkészítése:

  • meghatározza az oxigén színét és százalékát;
  • keverjük össze egy nem fémes tartályban 1: 1,5 arányban;
  • 100 grammra számíthat. festékcsőre 150 ml oxigénre van szükség (1 üveg).

  Az elsődleges festés folyamata eltér a gyökerek színezésétől. Tehát a fürtök festése után, mint a reflexió, ismernie kell a következő technikákat:

  1. Elsődleges festés. Kezdetben a keveréket az összes haj hosszára alkalmazzuk, festetlen, körülbelül 4 cm-re a gyökerektől. Ennek oka, hogy a fejbőr hőmérséklete magasabb, ezért a festési reakció intenzívebb. Ezért azonnal meg kell színezni a hosszát, várni 20 percet, majd festeni kell a gyökérzónára. 20 perc múlva elkezdheted öblíteni.
  2. Másodlagos színezés. A visszanyert gyökerek színezésével számítva. A keverék nem esik a korábban festett szálakra. A gyökerek festéséhez vagy a szín frissítéséhez két keveréket kell készíteni, amelyek két különböző oxidból készülnek: nagyobb a százalék a gyökereknél, gyengébb százalék a maradék hosszúsághoz. Kezdetben erős oxiddal elegyített keveréket alkalmazunk a gyökerekre és 15-20 perc elteltével. gyenge oxid teljes keveréke. 15-20 perc után le lehet mosni.

  A festék mosása előtt kis mennyiségű vizet kell felhordania a tenyeréből, és a festéket habozni kell. Használjon sampont a mosáshoz.

  Költsége

  A professzionális festék ára 130 rubel. üvegenként. A vásárlás átlagos ára - 150-200 rubel.

  Krém-oxid 60 ml térfogatban - 20-40 rubel.

  Vélemények

  „Ezt a festéket csak egy éve vásároltam. Bár a csalódás nem történt meg, a minőség nem romlik. Az ilyen időszakban a haj nem romlott, bár 1,5 havonta festettem. Igaz, nehéz festéket vásárolni, kicsit eladja, ahol van, egy lány fodrász segít ebben.

  „A Capus jó márka, az ár-érték arány kiváló. A haj egyenletesen festett, a festék nem folyik le az arcról és a nyakról. Még elviselhető illatú is. Színpaletta minden ízléshez. A szín egy hónap múlva fokozatosan elveszíti a fényt.

  „A festék rosszul festett szürke hajra. A negyedik fejmosás után szürke szőrszálak kezdtek nézni, mert nincs különösebb lelkesedés.

  „A szürke haja még mindig egy kicsit, de a létezők festettek Kapus festékkel. 14 nap alatt árnyékolom a gyökereket. Elégedett. Hosszú ideig festje meg eléggé. Azt tanácsolta barátai és kollégái számára.

  - Kapous festéket vettem a tanácson. A haj önállóan festett otthon. Most piros vagyok, megkaptam, amit akartam, szín - nem hagyom abba a keresést! A haj puha, és a nap ragyog. Én csak nem szeretem, hogy mit kell vásárolni balzsam és kesztyű.

  http://prokrasotu.net/volosy/pokraska/color/kapus-palitra.html