logo

beszélgetések

Ezt a kérdést feltettem egy üvegfestmény megrendelésekor. Természetesen akril festékekkel festettem palackokon, poharakon és különböző üvegárukon, de nem ellenőriztem a fenntarthatóságot, mivel az ételek díszítő jellegűek voltak. És mégis érdekeltem a festékek stabilitása az üveg és a kerámiák koptatására, tartósságára, szilárdságára, összetételére és opacitására.

Az üvegfestéshez használt festékek kiválasztása igen nagy, az internet és a rendszeres üzletek a különböző gyártóktól származó festékek változatos listáját kínálják.

De ahhoz, hogy tanácsot kapjon az eladótól, meg kell határozni a célokat:

 • miért van szükség festékek használatára üvegre (díszítés, professzionális festés, mesterkurzus, gyerekek díszítésére);

Miért fontos tudni, hogy az üzletek drága és professzionális festékeket, valamint kis költségvetésű készleteket biztosítanak. 5-6 színből álló készletet vásárolhat 10-20 ml-re. Vagy vegye fel a színeket egyenként 20-80 ml-es palackokra egy adott mintázathoz.

 • milyen hatásra van szükség (átláthatóság, fényes felület, matt felület);

Van festett üvegfesték - átlátszó, könnyű áthalad rajtuk, és átlátszatlan (átlátszatlan) festékek, amelyek szárítás után ragyoghatnak, vagy matt felülettel rendelkeznek.

 • milyen tárgyat kell festeni (edények, ablakok, palackok, dekorációk).

Vannak olyan festékek, amelyeket nem lehet alkalmazni az élelmiszerekkel érintkező tárgyakra, valamint hogy sok festék nem ellenáll a mosószereknek.

Különböző gyártók festékeit használtam fel, amelyek nem igényeltek pörkölést, és azt mondták, hogy nem teljesen ellenállóak, könnyen eltávolíthatók a felületről mosószerrel és rongykal, ez az üveg és kerámia olcsó festékeire vonatkozik, és a drágábbak jobban megmaradnak, de le lehet vágni késsel sok erőfeszítés nélkül. Egy dekoratív palack esetében ez normális, de ha az ételeket díszíti, akkor még mindig meg kell égetnie őket a sütőben a festék rögzítéséhez. Nincs alapja a festésnek és a lakkoknak, ez a helyzet nem fog változni, ellenőrizni. Bár nem minden festéket teszteltek, de a legkedvezőbb árukat az üzleteinkben.

És még egy olyan funkció, amely a festékeket a hideg alkalmazáshoz használt festékekre osztja, amelyek nem igényelnek pörkölést a kemencében vagy a kemencében, valamint a magas hőmérsékleten rögzítendő festékekre.

És a tulajdonságok oszthatók festék az üveg: akril festékek, víz-alapú és festékek szerves alapon (oldószer). A vízalapú kefék és festékek könnyen moshatók vízzel, a szerves festékek fehér szeszes vagy oldószeres mosással lemoshatók.

A „Decola” cég „Neva palettája” festékei, Szentpétervár (5,6,9,12 színben, 20 ml-ben), vízalapú, teljesen nem kopásálló. Nem kell pörkölni.

Festeni üvegre szerves alapon "Gamma" Moszkva, stabilabb, de nagyon folyékony, homályos színek. Nem kell pörkölni.

Akril festék Olki (Oroszország, Szentpétervár) üveg és kerámia, félig matt, víz alapú. Nem különbözhet a hagyományos akril festékektől. Nem kell pörkölni. De van ugyanaz a cég festése az ólomüvegre. A fenntarthatóság nem ellenőrizték, az értékesítés során nem találkoztunk velünk.

Festett üveg festékek "IDEA vetro" cég Maimeri, Olaszország szerves alapon. Nem kell pörkölni. Könnyen mosható, nem használható ételek festésére élelmiszeripari célokra.

A professzionális vízalapú akril festékek Kreul Hobby Line, Németország. 160 * C-on - 90 percig sült. Élénk színek, ellenállóak. Ez a vállalat más, vízalapú és oldószeralapú készletekkel is rendelkezik. A legjobb választás a szakemberek és a festőüveg és kerámia szerelmeseinek.

Itt például egy másik készlet a Kreul Hobby Line-tól.

Kreatív eredmények és az összes legdrágább ötlet megvalósítása!

Hasznos! És azok számára, akik nemcsak ételeket szeretnek rajzolni és díszíteni, hanem ki is díszítik, hasznos lesz a parfümök és kozmetikumok online áruházának látogatása http://www.aro-market.ru/. Kiváló minőségű termékek, különleges ajánlatok, új parfümök és különböző promóciók várnak rád!
Iratkozzon fel a frissítésekre, és kapja meg a TworiSmelo honlapjának híreit és rekordjait!

© 2013 - 2014, https:. Minden jog fenntartva. A helyszíni anyagok másolása csak az oldalon található aktív hivatkozással lehetséges.

http://tworismelo.com/poleznie-soveti/kakie-vybrat-kraski-dlya-rospisi-po-steklu-i-keramiki.html/

Akril külső festék könnyen mosható vízzel, mit kell tennie.

Jó napot!
Talán a kérdésem hülyeségnek tűnik valakinek, de nem igazán értem a színeket, ezért felteszek egy kérdést ebben a fórumban, talán valaki elmondja.
Festett az ajtókat a fürdőszobában, valamint a fából készült asztal lábát homlokzati akril festékkel (azt mondták, hogy vízállóak voltak). Dnepro érintkező festék. 2-3 rétegben festett. 2 nap telt el, az ötlet az, hogy a festék már régen kiszáradt. Ma véletlenül egy nedves rongyot vesztettem be az ajtóba, nézek, és vannak nyomok festék a rongyon. Töltött egy rongyot az ajtón - törölte, és jól törölte. És még akkor is, ha az ujját az ajtón tartod - egy nyomkövetés marad rajta, azaz. festékfoltok.
A kérdés az, hogy van-e valamilyen lakk, amellyel lefedheti az egészet, és már nem kell félni, hogy mi fog lemosni vagy foltolni valaki ruháit. Csak az, aki nem mossa le a festéket, nagyon kár dolgozni. A szokásos büdös festékallergia, és ezért akril festett.
Nagyon hálás lennék a válaszért!

Én is panaszkodok. Fém bejárati ajtókat vásároltam anti-vandál bevonattal, amely elmosódott az esőtől, majd a földre mosott, majd.

http://www.mastergrad.com/forums/t146182-akrilovaya-fasadnaya-kraska-legko-smyvaetsya-vodoy-chto-delat/

Akril festékek: pozitív és negatív oldalak

A festékek és lakkok az ókor óta használatosak. Lehetővé teszik, hogy vonzóbbá tegye otthonát, és megvédje a kezelt anyagot a környezet káros hatásaitól. Abszolút vezetők ezen a területen az akrilfestékek, amelyeknek a jellemzői ebben a cikkben tekinthetők.

Akril festékek raktáron

Általános rendelkezések

Beszélgetést kezdve az említett felfüggesztésről, érdemes némi figyelmet fordítania annak előfordulásának történetére.

Egy kis történelem

A múlt század harmincas éveiben a német kémikusok kísérletileg megtanulták, hogyan kell kombinálni az akril- és metakrilsavakat különböző töltőanyagokkal, ami erős polimer szerkezeteket eredményez.

A század közepén az amerikai cég Bocour Artists Colors kiadta az első, alkohol alapú, Magna nevű akril festéket, amelyeket festésre terveztek. Továbbá népszerűségük növekedett, és ezzel együtt a termelési technológia.

Az alkoholt vízzel helyettesítették, és sokkal több kizsákmányolási szféra, valamint a gyártók voltak. Napjainkban az európai festékek és lakkok mennyiségének mintegy 80% -át teszik ki.

Ipari emulziógyártás

struktúra

Melyek az akril festékek ma?

Ezek a vízben diszpergált oldatok alfaja, és a következő összetételűek:

 • Vízbázis. A szuszpenzió felszínre való felhordása előtt az összes összetevőt tárolja és tárolja.
 • Poliakrilátok kötőelemként. Meghatározzák az összes szilárdsági jellemző nagyobb számát.
 • Színes oldhatatlan pigmentek. Az oldathoz elegendő árnyalatot adnak.

Színes pigmentek fotómintái

Mit jelent a víz diszperzió? Ez azt jelenti, hogy a felsorolt ​​komponensek nem oldódnak folyékony bázisban, de inert állapotban vannak. Abban a pillanatban, amikor az emulzió megérkezik a kezelt felületre, elkezdődik a vízmolekulák elpárolgása, ami megbízható polimer bevonatot hagy maga után, sok pozitív tulajdonsággal.

Műszaki adatok

Szóval, milyen akril festékeknek van ilyen figyelemre méltó képessége?

előnyök

 • Környezetbarát összetétel. Nincsenek mérgező váladékok és szagok. Emiatt ezek a felfüggesztések biztonságosan alkalmazhatók olyan helyiségekben, ahol gyermekek vagy allergiás személyek élnek.

Akril festékek az óvodában

 • Megfizethető ár. A legtöbb festék és lakk legdrágább összetevője az oldószer. A vízalapú készítmények hiánya jelentősen csökkenti a költségeket.
 • Nedvességállóság. A víz elpárolgása után fennmaradó polimerek a jövőben nagyon nagy ellenállással rendelkeznek, megbízhatóan védik a kezelt anyagot. Lehetővé teszi továbbá a felületek festését magas páratartalmú helyiségekben, például konyhában, fürdőszobában vagy pincében.

Fürdőszoba festett türkiz színű

 • UV-ellenállás. A napfény állandó kitettsége sok éven át nem lesz képes az akril bevonat eredeti megjelenését elhomályosítani. Ez azt jelenti, hogy a kiégés ki van zárva.

Még a fekete akrilfesték sem lesz elhalványulva, állandóan a nap alatt.

 • Fagyállóság. Tökéletesen megbirkózik -30 Celsius fokig, ami lehetővé teszi a homlokzati munkát.

Faház vízzel diszperzióval festett

Tipp: a nem használt akril festékek ugyanezen a tárolóedénye nulla hőmérsékleten szigorúan tilos. Ne felejtsük el a vízbázist, amely a hidegben kristályosodik, és a rosszabbra változtatja a felfüggesztés összes technikai mutatóját.

 • Hihetetlenül széles választék a világos, tartós árnyalatok. Lehetővé teszi, hogy olyan esztétikus bevonatot hozzon létre, amely harmonizálhat bármely belső térrel, és sok éven át szívesen látja a szemet.

Különböző színű akril festékek

 • A fényes és matt típusú festékek jelenléte. A fényes megjelenés nyereségesebb és fényesebb, de nehezebben kezelhető. A Matt praktikusabb és gyakrabban mosható.

Fényes felfüggesztés a szoba mennyezetén

 • A meglévő árnyalatok színezése. A keverési képességnek köszönhetően teljesen új, egyedi színeket hozhat létre, amelyek tovább fokozzák a tervezési lehetőségeket.

Fehér akril, sárga színnel keverve

Tipp: A keveréshez ajánlott speciális színezőeszközök használata. Ez lehetővé teszi, hogy beállítsa a kívánt eredmény programját, és szükség esetén ismételje meg. A saját kezedben véletlenszerűen kell cselekednünk, és valószínűleg nem lesz lehetséges a kapott szín visszaállítása.

Színezőgép

 • Kopásállóság. A polimer réteg tökéletesen ellenáll a gyakori érintkezésnek a lábakkal vagy a kezekkel. Így szabadon használhatja az akril festéket a padlók és más gyakran használt felületek befejezéséhez.

A padlót görgővel festjük

 • Rövid fagyasztási időszak. Az akril festék száradási ideje a környezeti feltételektől függ. +20 ° C-os hőmérsékleten a második réteget fél óra múlva lehet felhordani, és a teljes polimerizáció tizenkét órán belül történik.

Tipp: Ne használjon akril festéket 5 foknál alacsonyabb hőmérsékleten és magas páratartalom mellett. Mivel a víz elpárologtatása ilyen körülmények között szinte lehetetlen, és a megszilárdulás folyamata határozatlan ideig tarthat.

 • Rugalmasság. A bázis kis repedése, a hőtágulás és a kezelt felület lehetséges rezgése nem okoz repedést. Ez a paraméter lehetővé teszi a kis méretű mozgó alkatrészek festését is.
 • Könnyű használat. Az akrilfestékeket saját kezükkel könnyen alkalmazzák, egyenletes, egyenletes réteget képezve, csíkok és csíkok nélkül. Használhatja a keféket, görgőket vagy szórópisztolyt, az alap és a terület jellemzőitől függően.

Az emulzió felhordása a falra

Tipp: különösen nehezen elérhető helyek vagy kis tárgyak kényelmesen festhetők dobozokkal. Az aeroszolos emulziók még egyszerűbbek, és a legvékonyabb bevonattal képesek kitölteni a legmélyebb hézagokat.

Festék példa dobozokban

 • Gőzáteresztő képesség A feldolgozott anyag szabadon „lélegezhet”.
 • Egyszerű tisztítás. Hogyan kell tisztítani az akril festéket? Az alkáli hatások és a különböző vegyi anyagok ellenállása lehetővé teszi a háztartási vegyszerek használatát a keletkező foltok és szennyeződések eltávolítására, ami lehetővé teszi, hogy a festett bevonatot mindig tisztán tartsa.
 • Könnyű helyreállítás. Ha a réteg sérült, vagy egyszerűen elfáradt a régi árnyékból, akkor könnyedén elvégezheti az új festést a régi festék felett anélkül, hogy megszüntette volna. Így például egy ilyen trükk nem lenne sikeres olajfestékekkel, mert felületük nagy kenőképességgel rendelkezik, és nem teszi lehetővé a szuszpenzió magas minőségű polimerizációját, amelyet felülről alkalmazunk.

Új festék a régi réteg felett

 • A tűzre való hajlandóság hiánya. Az inkompatibilitásuk révén jelentősen növelik az egész épület tűzbiztonsági szintjét, amelyben azokat használják.
 • Könnyű eltávolítás a szerszámról, a kezekről és a nem festett helyekről. A munka során, függetlenül attól, hogy milyen óvatos vagy, mindig van lehetőség arra, hogy festékanyagokkal olyan felületet lehessen festeni, amelyet nem erre szántak, és a kefe és a görgő előzetesen festék lesz. Ilyen esetekben vízzel mossa le az akril festéket? Igen, a nedves rongyok tökéletesen megbirkózhatnak a nem kívánt foltok megszüntetésével.

Hogyan törölhető a vízben diszpergált festék nyomai

 • A szinte bármilyen építőanyaggal való kombinálás lehetősége.

Tipp: fémfestés esetén ügyeljen arra, hogy gondoskodjon az alapos előkészítésről. Ezt meg kell tenni annak érdekében, hogy megvédjük a vasat a vízemulzió összetételében lévő vízzel való érintkezés ellen, és ezáltal megakadályozzuk a korrózió előfordulását.

Acél tetőfestés

 • Hosszú élettartam. Megfelelően követte a használati utasítást, hogy legalább tíz évig az egész és nem elveszett színes festék létezik.

hiányosságokat

Elvileg már az összes festmény hiányosságait már a veletek kapcsolatban felsoroltuk a szóban forgó festék néhány pozitív műszaki jellemzőjéhez.

De összegezzük:

 • Negatív hőmérsékleten történő tárolás lehetetlensége. Megoldja a fűtött raktár jelenléte.

Fűtött raktár festékek és lakkok számára a boltban

 • Rossz polimerizáció magas páratartalom és hideg körülmények között. Próbáljon meg megfelelő időben és megfelelő helyiségekben használni.

A homlokzat festése tiszta időben

 • A rozsda lehetősége a vasfelületeken a szuszpenzió alkalmazása során. A festés előtt csak óvatosan kezelje a fémet egy mély behatolású alapozóval.

Tipp: az alapozóban ajánlott a festék színéhez hasonló festék hozzáadása. Így megtakaríthatja a megfelelő színmélység eléréséhez szükséges festékanyag mennyiségét.

Primer fehér Kohler

Mint látható, az összes negatív pont könnyen kiküszöbölhető és nem közelíthető meg a csodálatos emulzió pozitív aspektusainak egészéhez.

következtetés

Ha a festészetre gondol, akkor a legjobb megoldás lenne az akril emulziók használatának bizonyított fél évszázados története. Az első és legfontosabb különbség a legtöbb más festéktől és lakktól az üzemeltetés teljes biztonsága és a kellemetlen szagok hiánya.

Szintén magas nedvességtartalmú, erős és hidegálló tulajdonságokkal, a színek változatosságával és a színezés lehetőségével, a könnyű használhatósággal és még sok más tagadhatatlan előnnyel jellemezhetők.

Eredetileg víz alapú szuszpenziókkal díszített szoba

Akril festékek - a modern tulajdonos legjobb választása! Ebben a cikkben egy videó csodálatos lehetőséget kínál arra, hogy megismerkedjen a vizsgált témához közvetlenül vagy közvetve kapcsolódó további anyagokkal.

http://nashaotdelka.ru/vnutrennjaja/okracka/vudkrasok/1800-akrilovye-kraski

A festékek használata a kézművesség tervezésében

Az első tapasztalatok jelölése

Hipotézis: Minden szín alkalmas a különböző anyagok kezelésére.

A kutatás tárgya: akril festék, olaj, akvarell, gouache.

Anyagok: papír, karton, műanyag, fa, gipsz, üveg.

Cél: kideríteni, hogy mely festékek alkalmasak papírból, kartonból, műanyagból, fa, gipsz, üvegből készült kézműves termékekhez.

A kísérlet folyamata: A festékeket különböző felületeken alkalmazzuk.

Figyelembe kell venni a szárítási időt, a vízmoshatóságot, a színes fényerőt, a színes átláthatóságot, a felületen lévő egyenletes lerakódást

papír

Festék típusa

Szárítási idő

Öblítő víz

A szín fényereje

Színes áttetszőség

Egységes alkalmazás

akril

áttetsző vízfesték

akvarell

olaj

Következtetés: Az olajfestékeket nem mossuk le vízzel, gouache-szal és olajjal a szárítás után, matt színt kapva, akvarell sápadt lett, az akril nem egyenletesen került a papírra, az olaj és az akvarell megszáradt a leghosszabb.

karton

Festék típusa

Szárítási idő

Öblítő víz

A szín fényereje

Színes áttetszőség

Egységes alkalmazás

akril

áttetsző vízfesték

akvarell

olaj

Következtetés: Az olaj és az akvarell hosszú ideig szárított; az akril és az olaj nem mosható ki vízzel, a szárítás után az akvarell sápadt.

műanyag

Festék típusa

Szárítási idő

Öblítő víz

A szín fényereje

Színes áttetszőség

Egységes alkalmazás

akril

áttetsző vízfesték

akvarell

olaj

Következtetés: A 3 órán át szárított olajat átlátszóvá nem váltották vízzel, akvarellrel és akrilossal, nem lehetett gouache-ot és akvarellet műanyagba helyezni.

faipari

Festék típusa

Szárítási idő

Öblítő víz

A szín fényereje

Színes áttetszőség

Egységes alkalmazás

akril

áttetsző vízfesték

akvarell

olaj

Következtetés: az olajfestékek a leghosszabb ideig száradtak, a víz nem rontja az akrilt és az olajat, a szárítás után az akvarell sápadt lett, a szárítás után az akril átlátszó marad, de a csíkok kiderültek.

gipsz

Festék típusa

Szárítási idő

Öblítő víz

A szín fényereje

Színes áttetszőség

Egységes alkalmazás

akril

áttetsző vízfesték

akvarell

olaj

Következtetés: Az olaj megszáradt a leghosszabb, az olaj nem mossa le az olajat és az akril, az akril megtartotta az átláthatóságot, egyenlőtlenül alkalmazta.

üveg

Festék típusa

Szárítási idő

Öblítő víz

A szín fényereje

Színes áttetszőség

Egységes alkalmazás

akril

áttetsző vízfesték

akvarell

olaj

Következtetés: az olaj, az olaj és az akril nem mossa le a leghosszabb ideig, az akril és az akvarell megszáradt a szárítás után, az akril átlátszó maradt, a gouache és az akvarell egyenletes alkalmazása nem volt lehetséges.

A lényeg:

 1. A festékek a felületre különböző módon kerülnek felhordásra. Minden kézművesnek ki kell választania a "festéküket"
 2. A gouache és az akvarell nem alkalmas üvegre és műanyagra, mivel ezekre a felületekre lehetetlen.
 3. Az akril minden kézműves munkához alkalmas. Papíron, kartonon a gipsz egyenetlenül kerül alkalmazásra
 4. A gouache papírból, kartonból, gipszből, fából készült kézművességre alkalmas. Gyorsan szárad, mély matt színt alkot.
 5. Akvarell papír, fa, vakolat kézművessége. A festékek hosszú ideig száradnak, szárítás után nagyon sápadtak.
 6. Az olajfestékek minden anyaghoz alkalmasak. Hátrányok: hosszú száradási idő; ne mossa le vízzel; szükség van az egészségre ártalmas oldószerekre.

1. függelék: A munka teljes szövege.

2. függelék: Bemutatás.

Szerző: Anton Kotlov, 8 éves, Gregory Kotlov, 8 éves, az MBOU 4. középiskolai 1. osztályú diákok, Polyarnye Zori városa, Murmanski régió. Fej: Semenova Lyudmila Ivanovna, a legmagasabb kategóriájú MBOU 4. középiskolai tanár, Polyarnye Zori városa, Murmanski régió.

 • Ksenia Olegovna
 • 2012. április 5.
 • 20773
 • 11

Bónusz rubelt kapsz a tevékenységedért!

Kedves olvasóink! Hagyja megjegyzést erről a cikkről. Véleménye nagyon fontos számunkra és más felhasználók számára. Minden hozzászólásért kapjon 1 bónusz rubelt!

Kattintson a szociális hálózat gombra, és ossza meg ismereteit barátaival.

http://www.o-detstve.ru/forchildren/research-project/9546.html

Együtt

Akril festékek

Katerina_555 04.02.2010, 14:01

Tigra 2010.02.04., 14:03

Nemrégiben akril festéket vásároltam a boltban, és nem tudom, mit kell rajzolni, és hogyan kell kijavítani őket, hogy ne mossanak le? És akril festékekkel festhetem az üveg, szemüveg, ajtó stb.

Tudsz festeni semmit. a tetejéről lakattal van rögzítve.
A palackot akrilokkal festem.

Katerina_555 04.02.2010, 14:06

Nemrégiben akril festéket vásároltam a boltban, és nem tudom, mit kell rajzolni, és hogyan kell kijavítani őket, hogy ne mossanak le? És akril festékekkel festhetem az üveg, szemüveg, ajtó stb.

Tudsz festeni semmit. a tetejéről lakattal van rögzítve.
A palackot akrilokkal festem.

Katerina_555 04.02.2010, 14:09

Tigra 2010.02.04. 14:19

akril fényes. még mindig matt van, de a színek egy kicsit megduzzadnak.

Írhatsz egy lemezt. megpróbálod! az akrilhoz kell hozzászoknod, de nagyon szeretem - egyesíti az olaj és az akvarell tulajdonságait.
Az üvegen hígítatlan akrilot kell helyezni, különben 3-4 rétegbe kell helyezni. Egyes színek egyenetlenek. Általában a fő dolog, amit el kell kezdeni))), majd tovább megy

Poosha 2010/04/22 14:22

Tigra 2010/04/04 14:42

Az akril festékek szinte bármilyen felületre esnek. És a lakk nem feltétlenül rögzített, van idő, amikor szükségtelen (például tavaly nyáron akrilfestékkel ellátott balettlakásokat festettem, szuper, jól, kiderült, hogy nincs szükség lakkra)

közönséges akril vagy akril textíliákhoz? Ezek különböző festékek.
ha nem festette be az üvegfelületet, a festéket egyszerűen le kell mosni az első mosás után.

Lora G 02/05/2010 11:45

Az akril festékkel festett kartonfestéket lakk nélkül rögzítettem

és még egy hűtőszekrény

A Folk Art cég akrilja szerint 7 nap után nedvességet és tartósságot szerez.

Lenusya 2010/05/13 13:31

Panda_t 05.02.2010, 14:19

Tud valaki elmondani, hol lehet megvásárolni az akril festéket? hosszú ideig egy üveg vázát fogok díszíteni egy belső térhez, de nem tudom, hol vásároljon festéket. És egyébként, amit általában egy üvegfelületre helyeznek? Egy címer?

Abdi véleményem szerint a legnagyobb választék. És különleges ólomüveg is. És a márványozáshoz. És az üveg kontúrjai.

Panda_t 05.02.2010, 14:22

A Folk Art cég akrilja szerint 7 nap után nedvességet és tartósságot szerez.

Ó, irigysem az embereket, akik rajzolhatnak.

Önző kérdés - hol volt a gyógyítás?

Lenusya 2010/05/02, 14:26

Lora G 02/05/2010, 14:29

A Folk Art cég akrilja szerint 7 nap után nedvességet és tartósságot szerez.

Ó, irigysem az embereket, akik rajzolhatnak.

Önző kérdés - hol volt a gyógyítás?

Ez egy közös kert, melyet egy bazár egy közönséges akril borít a boltból.
És nem tudom, hogyan kell egyáltalán felhívni, ez egy stroke technika, nem kell tudnom felhívni ott, csak megtanulom.
A postát szerkesztettékLora G: 02/05/2010, 14:31:48

Katerina_555 2010.02.08. 14:24

Az akril festékkel festett kartonfestéket lakk nélkül rögzítettem

és még egy hűtőszekrény

A Folk Art cég akrilja szerint 7 nap után nedvességet és tartósságot szerez.

Beauty! Ma hazamegyek a munkából, és mindent otthon festek. )))

Katerina_555 2010.02.08. 14:26

Tud valaki elmondani, hol lehet megvásárolni az akril festéket? hosszú ideig egy üveg vázát fogok díszíteni egy belső térhez, de nem tudom, hol vásároljon festéket. És egyébként, amit általában egy üvegfelületre helyeznek? Egy címer?

Abdi-ban meg lehet vásárolni mindent, amit akar, és ecsettel kell festenie, de meg kell tartania a vízben, különben a kefe megszárad.

Lenusya 2010.08.22. 14:36

És ecsettel kell festenie, de meg kell tartania a vízben, különben a kefe megszárad

http://vse.kz/topic/293315-akrilovie-kraski/

Festékek gyerekeknek

A rajz egy személyes kreativitás, amelyben minden gyermek egyedisége nyilvánul meg. Ez a tevékenység nagymértékben befolyásolja a gyermekek fejlődését mind fizikailag, mind a személyes tulajdonságok kialakulásában. A rajzolás segíti a kisgyermekeket a tapintási érzelmek kialakulásában, a kezek finom motoros készségében, a színérzékelésben, befolyásolja az idegrendszer és az agy fejlődését. Az idősebb gyermekek alkotják a világ művészi felfogását, esztétikai világképet és harmóniaérzetet.

A rajzolás során felhasználható termékek száma és sokfélesége lehetővé teszi, hogy a fiatal művészek kérésére egy vagy másik választást hajtson végre.

A munka első lépéseit már 6-7 hónapos korban lehet elvégezni. Az ujjfestékek erre nagyon alkalmasak. A gyerek anyjával együtt már átviheti a tintát a korsóból a papírba, a tenyerével összekeveri a tarka festékekkel, és hagyja a tollal egy papírlapon nyomot. Nagyon jó, ha a szülők támogatják a gyerek önálló cselekvés iránti törekvését, érdeklődnek a rajzolás iránt. Gyakran a gyerekek szenvedélye a rajzoláshoz szakmává alakul, vagy az élet fő szenvedélyévé válik.

Még ha a rajz nem a gyermek fő szenvedélyévé válik, ezek a tevékenységek pozitív jelet hagynak a kis ember általános fejlődésén. A szülők fő feladata, hogy ebben a szakaszban a megfelelő tételeket válasszák a gyermek számára, miközben ő tanul tanulni.

Gyerekek festékei

Ujjfestékek

Ezek a festékek 6-7 hónapos csecsemőknek jóak. Az ebben a korban élő gyerekek még nem képesek az ujjaikban tartani egy ecsetet és szabályozni a vonalak hosszát vagy vastagságát. Ahhoz, hogy ujjfestékeket használjunk festéshez, csak merítsen egy ujját egy üvegedénybe és tartsa egy papírlapra.

Az ujjfestékek alapja a víz és az élelmiszer festékek. A jó minőségű ujjfestékek nem tartalmaznak káros mérgező anyagokat, és teljesen ártalmatlanok a gyerekekre. Még akkor is, ha ez a festék a tenyeréből el van zárva, semmi szörnyű nem fog történni. Az ujjfestékek összetétele sót vagy keserű élelmiszer-összetevőt tartalmaz, ami arra kényszeríti a gyermeket, hogy ne ismételje meg a kísérletet az ízlés szerinti szín meghatározásával.

Az ujjfestékek gél-konzisztenciájúak, nem terjednek el, nem térnek ki az edényből, amikor felborulnak, jól keverik.

A gyermek ujjfestékkel nem csak papírra vagy kartonra, hanem üvegre, műanyag fóliára is festheti a csempézett falon található kádat. Sablonok és bélyegek rajzolásakor az idősebb gyermekek elkezdhetik elsajátítani a kefe tulajdonlásának technikáját. Szintén elfogadható, hogy olyan fiatal művészeket festenek, mint a tündérmesék karakterei: nyuszik és rókagombák, pecsétek és mókusok. A kiváló minőségű ujjfestékek gyorsan leöblítik a bőrt, könnyen lemoshatják a szennyezett ruhákat és lemoshatják a csempe, üveg vagy tükrök felületét.

Akvarell festékek

Szinte minden felnőtt tudja, hogyan kell dolgozni akvarellekkel. Ezek a készségek, amelyeket gyermekkorban kaptak. Az akvarell festékeket környezetbarát terméknek tekintik. A vitathatatlan előnye, hogy számos szín és ödéma van jelen.

Az akvarelleket gyakran használják a gyerekek az óvodák művészi fejlődésének osztályában. Általában egy ilyen korú gyermek már használhat ecsetet festeni. Az iskolákban a képzőművészeti leckék akvarellekkel is foglalkoznak.

Akvarell lehetővé teszi, hogy nagyon könnyű a textúra, átlátszó rajzok. A különböző színek keverésével nagyon gazdag szín- és árnyalat palettát kapunk.

Az akvarell festékek kibocsátásának formája más. Ezek általában műanyag vagy kartondobozba csomagolt lapok. Akvarell készíthető és csövek.

Gouache festékek

Ezek a festékek zsíros szerkezetűek, konzisztensek. A gouache festékek lehetővé teszik, hogy sűrű réteget hozzon létre. Ezeknek a színeknek a színe nagyon széles, világosak és telítettek. A gouache festékeket üvegben csomagolják.

A gouache festékek előnye az a tény, hogy sikeresen nem csak az iskolások, a festészetben kezdők, hanem professzionális művészek is használhatják őket.

A gouache festékeket poszter festékekre és művészeti festékekre kell osztani. A festészethez művészeti gouache festéket használnak. Gouache poszter összetétele sűrűbb, világos, telített színei vannak. Ezt a gouache-t a díszítésben használják.

Olajfestékek

Ezek a festékek olajat tartalmazó paszta, sűrűségűek. Olajfestékek hosszú ideig száradnak, filmet adnak.

Az olajfestékek fő szabálya az „első - hígabb festékek, majd vastag hígítatlan kenet” elve. Az olajfesték fehér szeszes oldattal hígítva. A hígított festék gyorsabban szárad. Ha az első réteg hígítatlan festék, akkor később reped.

A gyártótól függően az olajfestékek némileg eltérnek a minőségüktől. A professzionális olajfesték a legjobb pigment. A kezdő festék egyszerűbb lehet. Egy kis számú színnel kezdheted, nem több, mint öt. Az olajfestmény készségének megszerzése során a művész által használt színek száma tizenkétre emelkedhet.

Az olajfestékek a professzionális fogmosás szintje. A speciális művészeti iskolákban dolgozó gyerekek, akik már megtanulták az akvarell festékek és gouache tulajdonjogát, ilyen festékekkel dolgozhatnak.

Akril festékek

Ezek a festékek könnyen kezelhetők. A színpaletta elég nagy, az árnyalatok telítettek és világosak. Az akril festékek egyik fő előnye, hogy gyorsan száradnak. Szárítás után vízzel nem mossuk le. Az akril festékek rögzítésére szolgáló lakkozás nem szükséges.

Az akril festékek drágábbak, ára magasabb, mint az akvarell és a gouache festékek. Először is, a színekkel való ismerkedés időszakában meg kell vásárolni egy hat színből álló alapkészletet. Ezeknek a festékeknek a keverésekor más munkadarabokat is kaphat a munkához.

Akril festékeket használnak:

 • papír,
 • karton,
 • kerámia,
 • műanyag termékek.

A víz a festék hígítására használható. Mindaddig, amíg a festék friss és nem szárad, könnyen eltávolítható.

Az akril festékek nagy száma és mennyisége van: a papírok és a ruhák, az üveg és a kerámiák esetében a festékek matt és fényesek lehetnek, üvegekbe csomagolhatók vagy aeroszol formájában kerülhetnek ki.

Hogyan válasszuk ki a gyerekek festékeit?

 1. A csomagoláson a festékkel ellátott információk (gyártó és annak adatai, összetétele, gyártási dátuma és a felhasználás időtartama, a biztonságos használatra vonatkozó ajánlások és szabályok).
 2. Nagyon fontos az a nyelv, amelyben a termékinformáció bemutatásra kerül. A festékkel a dobozon feltüntetett különböző információk mennyisége és részletessége lehetővé teszi a gyártó megítélését. Minél kevesebb információ áll rendelkezésre, annál valószínűbb, hogy rossz minőségű terméket kap.
 3. A legkényelmesebb a festékek üvegekben. Ez azért van, mert a gazdaságosabb fogyasztás, a palettán dolgozni kell a szükséges mennyiségű festéket.
 4. Ne vásároljon festéket, savas, mérgező színt. A színárnyalatoknak természetesnek kell lenniük.
 5. A festékek nem lehetnek nagyon erős vagy kellemetlen szagok. A legkisebb művészek számára jobb, ha szagtalan festéket vásárolnak, hogy elkerüljék a nemkívánatos baba reakcióját.
 6. A rajzolásban használt festékek minőségének fő mutatója a festékek színező komponensének egységessége.
 7. A száraz festék nem használható a munkához, a kis részecskék a homok hatását eredményezik.
 8. Ahhoz, hogy a rajzolás folyamatában megfelelően működjön, ugyanazon márka festékeit kell használni, mivel a különböző gyártók által készített festékek keverésekor előfordulhat, hogy nem kapja meg a kívánt eredményt.

kapcsolódó anyagok

A baktériumok aggodalma miatt több millió festékfoltot küldtek vissza.

A Sargent Art körülbelül 2,8 millió festékdobozot emlékezett fel az Amerikai Egyesült Államokban, mivel káros baktériumokat tartalmazhatnak.

A New Kensington Művészeti Galériája Pittsburgh ipari múltját mutatja be

Ornato Vince kiállítása „Ők nem anonimek” bemutatják a munkálatok metallurgia perspektíváit. New Kensington, PA. „Vince Ornato a munkavállaló és a mérnök által létrehozott, a munkavállaló által képviselt struktúrát festő struktúrából kialakított szerkezetből mutatja be Pittsburgh ipari múltjának mindennapi életét és ünnepeit. Az Ornato olajművei szeptember 3-tól szeptember 30-ig kerülnek bemutatásra a New Kensington Művészeti Galériájában. A művész recepciója szeptember 15-én, kedden 17.00-20.00 között kerül megrendezésre a galériában.

Pasztell művészet

A művészi gyakorlatban elképzelhető és elképzelhetetlen vizuális eszközöket használnak. Néha ezek a szokásos festékek, minden lehetséges eredetű folyékony és szilárd anyagok és néha a leginkább váratlan anyagok. A nagyon jól ismert „pasztell” szó (egy finom, láthatatlan árnyalatról beszélve) a színező pigmentek egyik módszeréből származik. A pasztell szó a "tészta" latin kifejezésből származik, vagy hasonló összetételű. Megértjük, hogy miért kapta meg az érdekes színes pasztell krétát egy ilyen nevet, és milyen típusú pasztellek kínálhatják a modern piacot.

http://lkmprom.ru/analitika/kak-vybrat-kraski-dlya-risovaniya-rebenku/

A festéket le kell mosni a konyhai falakról.

Catherine: Hello! Van egy ilyen kérdésem. A konyha falán gipszkarton van vakolva. A falakat nagy nedvességtartalmú szobákhoz mosófestékkel alapoztuk és festettük. Ha nedves ruhát tart a falon, a festéket leöblítik... miért?

Miért mossa le a festéket?

A kérdés megválaszolása, nem tudva, hogy melyik festéket használta, nagyon nehéz. Ha vízbázisú festék volt, akkor a felületet, amelyen a festéket felhasználták, minden esetben egy festékréteget mossunk le. Különösen azért, mert nedves ruhát használ. A vízemulzió egy ilyen tulajdonsága.

Abban az esetben, ha valamilyen más festéket használtak, akkor feltételezhető, hogy hamis vagy lejárt árut vásárolt. Nincs más ok. Nagyon gyakran a festék megváltoztatja tulajdonságait, ha télen helytelenül tárolták, azaz ha megfagyott, majd felolvasztották. De ebben az esetben a felületen is nehéz lesz alkalmazni. Hogy rögtön észreveszed.

http://remontmechty.ru/otvety/steny/kraska-smyvaetsya-so-sten-kuxni

Hogyan válasszunk egy jó vízálló festéket a fürdőszobában szag nélkül?

A falak festése a fürdőszobában jó alternatíva a csempe befejezésére. Bár az ilyen kialakítás unalmas lehet valakinek, a színházi megoldások és anyagok ügyes kiválasztásával, a festett falak stílusosak és modernek.

Ez a befejező módszer előnyei:

 • alacsony költség;
 • nem igényel nagy fizikai erőfeszítést;
 • az önálló munkavégzés képessége;
 • nem igényel sok időt;
 • korlátlan díszítési lehetőségekkel rendelkezik.

A színek különböző koncentrációival különböző színeket és árnyalatokat érhetünk el. A falak felülete teljesen festhető, csempézett, műanyag vagy üveg bevonattal kombinálható. A fürdőszobával, zuhanyzóval, csaptelepekkel körülvett területek más anyagokkal vághatók.

Mi alkalmas a fürdőszobákra?

Nem minden festék alkalmas a fürdőszobában történő javításra. Ezek a festékek a nedvességállóság, a gőzáteresztő képesség, a csiszolóanyagokkal szembeni ellenálló képesség, a könnyű kezelhetőség, a baktericid tulajdonságok. A festékek műszaki jellemzői a csomagoláson és a csomagoláson jelennek meg.

A nedvességállóság kategóriája mindenfajta festékben található: víz diszperzió, alkid, akril, olaj. Az olaj- és alkidfestékek jó tapadásúak, a festett felületek jól mosnak, de ugyanakkor jellegzetes szaguk van, amely hosszú ideig eltűnik, és az olajfestékek is hosszú ideig száradnak.

A lakóövezetben, a fürdőszobákban, a konyhákban végzett munka legmegfelelőbb jellemzői a víz alapú festékek.

Víz diszperziós festékek

Ezt a festékfajtát a következő előnyök jellemzik:

 • nem tartalmaznak toxinokat;
 • nem károsítják az egészséget;
 • nincs szaga;
 • gyorsan szárad;
 • könnyű használat.

Sokoldalúak, nagyszerű díszítő tulajdonságokkal rendelkeznek, és jól illeszkednek bármely belső térbe.

A víz alapú festékek különböző alapokon készülnek, és ezektől függően különböző típusú víz-diszperziós festékek vannak.

Az akril vízalapú festékek jól borítják a felületet, alacsony költséggel, kiváló nedvességállósággal és gőzállósággal rendelkeznek.

A szilikonfestékeket eredetileg homlokzatok festésére tervezték, de jellemzőik a fürdőszobában a falak díszítésére. Nem félnek a víztől és a gőztől, tartósak, ellenállnak a mechanikai sérüléseknek. Ez az egyik modern és kényelmes festési lehetőség.

A PVA alapú festékek alacsony nedvességállósággal és alacsony költséggel jellemezhetők. Ezek alkalmasak száraz helyiségek vagy mennyezetre a fürdőszobában jó szellőztető rendszerrel.

A latex festékek vékony, víz, gőz és szennyeződés elleni védőfóliát képeznek. A festett felületek meglehetősen egyszerűek és könnyen tisztíthatók.

A szilikátfestékek folyékony üveg alapján készülnek. Ezek mélyen behatolnak a felületbe, vakolt, beton, pala, kő, tégla felületeken használhatók. Az ilyen festékek jó nedvességállósággal és hőmérséklettel szembeni ellenállással rendelkeznek. Megakadályozzák a penész és a penész. Az élettartama legfeljebb 10 év lehet.

Nagyfokú átláthatósággal rendelkeznek, kiválóan alkalmasak fürdőszobák, konyhák, csarnokok, folyosók festésére.

Ismerje meg ezt a cikket, hogyan válasszon ventilátort egy páratartalom-érzékelővel felszerelt fürdőszobához.

Klór alapú festékek

Kifejezetten a hosszú távú vízzel való érintkezéshez készültek, és a medencék, fürdők, szaunák festésére szolgálnak. Megakadályozzák a korrózió kialakulását és baktericid hatásúak.

Nagy szilárdságúak és nem félnek a mechanikai sérülésektől. A festett felületek könnyen tisztíthatók és könnyen tisztíthatók.

A nedvesség, az ultraibolya és a légköri expozíció elleni magas fokú védelem miatt sokáig nem veszítik el a színüket, és nem fakulnak.

Ezek a festékek nem tartalmaznak mérgező anyagokat. Legfeljebb 27 fokos hőmérsékleten használhatók. Különböző a magas költségek.

Hogyan válasszuk ki?

A vízalapú festékeket nem használják fémfelületek festésére, mivel ezek fém korrózióhoz vezethetnek. Nem ellenállnak a mechanikai sérüléseknek, a csiszolóanyagokat és a keféket nem szabad a festett felületek kezelésére használni.

Az akril- és latexfestékek elég jól bizonyultak, miközben viszonylag alacsony árakon különböztek.

A szilikát és a szilikon drágábbak, mint az akril festékek, de hosszabb használatban vannak és ellenállóbbak a károsodásokra.

A festék kiválasztásakor nemcsak a kompozíciót, hanem a gyártót is figyelembe kell venni. A legkedveltebb szagtalan gyártók különböző árkategóriákban - Ticcurilla, Tex, Dulux, Joby.

Felkészülés a festésre

A festékanyag jó eredményének és jó tapadásának érdekében felületkezelést kell végezni. Még a legjobb festék sem fogja elrejteni a felszíni szabálytalanságokat.

Az első lépés a régi bevonat eltávolítása kaparóval, spatulával, csiszolópapírral vagy egy speciális tárcsával. A maradék port meleg vízzel és szappannal vagy mosószerrel mossuk.

Gipsz szabálytalanságok és egyéb hibák. Miután a gitt megszáradt, a kezelt területeket ki kell egyenlíteni és csiszolni kell csiszoló kendővel.

Gomba és penész által érintett helyek kezelése. Ehhez használhatja:

 • fungicidek;
 • klórtartalmú anyagok;
 • háztartási antibakteriális szappan;
 • réz-szulfát.

A felszíni előkészítés után primert alkalmazunk. A festékkel való jobb tapadás érdekében az alapozót két rétegben kell felhordani. Minden rétegnek jól kell száradnia. A baktericid tulajdonságokkal rendelkező latex primerek jól bizonyították magukat.

Festés

A megvalósításhoz különböző eszközöket, gépesített vagy manuálisan használhatunk.

A festékfestés gazdaságos festékfogyasztást és gyors munkát biztosít, valamint a festék jó áthatolását a felület pórusaiba.

A görgők jól festik a felületet, megtakarítják a festékfogyasztást, de nem tudnak sarkokban és nehezen elérhető helyeken dolgozni. A görgő szélessége a festés területétől függ.

Ha ecsettel festjük, van egy nagy festékfogyasztás, szükséges a foltok szintje, de a festékréteg sűrűbb. A kefefestés a leginkább időigényes munka.

A minőségi eredmény érdekében a festéket 2-3 rétegben alkalmazzuk.

Ha a különböző színeket és árnyalatokat használó dekoratív munkákat használnak, a maszkoló szalagot használják a területek kijelölésére. A határok speciális stencilekkel jelölhetők.

A kényelmesebb megkezdeni a festést a sarkokon és a nehezen elérhető helyeken. A festési kefék jobban megfelelnek erre. Ezután a szilárd területek görgővel vannak festve. A festék egyenletes elnyeléséhez a görgőkben speciális hornyokkal ellátott tálcákat használnak. A görgő és a tálca segítségével létrehozhat egy festékanyagot is - nagy vagy kicsi.

Kezdetben ki kell számítani a megfelelő mennyiségű festékanyagot, hogy ne kelljen újra választania az árnyalatot, mivel az egyes tételek és egy darabszám árnyalatai eltérhetnek. Ha több festéket vásárol, akkor ugyanabban a potban kell kevernie őket. A bankban a különbségek nem észrevehetők, de ez a festék megszáradása után észrevehetővé válik.

Ha vannak szabálytalanságok és szükség van az első réteg sűrűbb alkalmazására, akkor ecsetet kell használnia, és a második réteget már egy hengerrel lehet felhordani.

Hogyan kell festeni a csöveket a fürdőszobában? Részletes utasítások.

Olvassa el, hogyan illesztheti a falakat a fürdőszobában a csempe alatt. A munka szakaszai és hasznos tippek.

A szín és a design megválasztása

A világos színek vizuálisan nagyítják és bővítik a helyet, így kis fürdőszobákhoz kerülnek kiválasztásra. Ugyanezen célból a vízvezeték, a bútorok és a kiegészítők ugyanabban a hangban vannak. Nos hangsúlyozzák a szoba tisztaságát és pontosságát, úgynevezett "hideg" színeket: kék, türkiz, szürke, kék.

A tágas fürdőszobákban kontrasztos formatervek, mélyebb telített színek alkalmazhatók. De szem előtt kell tartani, hogy a cseppek nyomai jobban észrevehetők a sötét árnyalatokon.

A fényes festékek csak tökéletesen sima falakhoz alkalmasak, különben minden szabálytalanságot hangsúlyozni fognak. A matt színek muffelek és elrejtik a hibákat, és vonzónak tűnnek a designban. Kút maszk szabálytalanságok matt megkönnyebbülés kompozíciók.

Árnyék kiválasztásakor konzultálhat egy szakemberrel. Általában a szupermarketek építésénél van egy automatikus festékkeverő szolgáltatás, hogy megkapja a kívánt árnyalatot.

A fürdőszobában a falak festése lehetővé teszi, hogy ne csak megújítsa belső terét, hanem kreatív képességeit is megmutassa.

Mint ez a cikk? Iratkozzon fel az RSS-en keresztüli frissítésekre, vagy tartsa be a Vkontakte, az Odnoklassniki, a Facebook, a Twitter vagy a Google Plus szolgáltatásokat.

Feliratkozás e-mail frissítésekre:

Mondd el a barátaidnak!

A mosható kategóriából víz diszperziós festéket vittem be a fürdőszobába. Ez a fajta diszperzió alkalmas a magas páratartalmú fürdőszobában. Ez a leginkább ellenálló festék.

Úgy döntöttünk, hogy a fürdőszobában javításokat végzünk, és mint mindig, nem akarok fizetni a dolgozóknak, menteni fogunk, és mindent megteszünk. A legfontosabb dolog, hogy válassza ki a megfelelő festéket, hogy ne duzzadjon a nedvességtől. Nos, mindent, most kék színű fürdőt festettünk, amit most mosunk, mint a tengeren.

http://vannaja-komnata.com/delaem/steny/vodostojkaya-kraska-bez-zapaha.html

Hogyan mossa az akril festéket

festés előtt távolítsa el a régi akril festéket

A festékeket bizonyos szakmák emberek - festők, építők, művészek - kezelik.

Gyakran a saját kezükben végzett javítások során a lakástulajdonosoknak festékkel kell elpirulniuk.

Véletlenül akril festékcseppek esnek a padlóra, bútorokra, ruhákra és kezekre.

El kell döntenünk, hogyan kell mosni az akril festéket, hogy a javítás sikeresen befejeződjön.

Az akril festékek tulajdonságai

A festéshez szükséges anyagok sokasága egyszerűen elképesztő. De egy speciális rést elfoglalnak akril festékek, amelyek a víz-diszperziós festékek csoportjába tartoznak.

Ezek különböznek a többi festéktől és lakktól abban az esetben, ha vízzel hígíthatók, pigment paszta a felhordás során, de szárítás után nem veszünk nedvességet.

Ilyen festékeket használnak a beltéri és kültéri épületekben, valamint a festésben.

Az akril vékony, egyenletes rétegű felületen fekszik, fényes, gyorsan létrehoz egy erős filmet, amely nem igényel megerősítést lakkal vagy speciális rögzítővel. Ajánlott csak zsírtalanított alapra (fa, fém, beton, vászon stb.) Alkalmazni.

Akril eltávolítási technológia a felületről

Egy órán át friss akril festéket könnyen eltávolíthat a felületről egy szokásos ruhával. Hogyan mossa az akril festéket, ha már száraz?

 1. A friss festéket tiszta vízzel mossuk le, mosószer hozzáadásával lehetséges. Ezután törölje le a felületet, vagy várjon szárazra.
 2. Szárítás után az akril eltávolítása bármely felületről nem könnyű. A nap folyamán egy erős film képződik felülről. A megsemmisítéshez oldószert kell használni. Fehér alkohol, benzin, aceton. A festett réteget spray-vel vagy szivaccsal oldószerrel fedjük le, majd ecsettel eltávolítjuk a hámlási festékkel együtt. A felületet a tisztítás után ajánlott mosni.
 3. A szakértők azt javasolják, mint az akril festék mosása anélkül, hogy sok fizikai erőfeszítésre lenne szükség. Azonnal fel kell töltenie egy speciális mosást, amely percek alatt elpusztítja az akril szerkezetét.

Különleges mosási funkciók

Akkor vásárolhat egy speciális szerszámot az akril festék eltávolításához hardver- vagy szaküzletekben. Az utasításokban fel kell tüntetni a szerszám célját: univerzális mindenfajta festékhez vagy különlegeshez (csak akrilhoz).

A tisztítószer használatához kesztyűt és ruhát kell viselni. Alkalmazza a felületre jobb spray-t. A permetezés egyenletesen esik az egész területre.

A mosási művelet 10-15 percig tart. A film feloldódik, a maradékokat szivaccsal könnyen eltávolíthatjuk, foltok elhagyása nélkül. Az egyetlen probléma akkor merülhet fel, ha az anyag szerkezete egyenetlen. Ezután az alapoknak többet kell költeniük, de az eredmény ugyanolyan tökéletes lesz. Bármely anyag teljesen akrilmentes lesz.

ajánlott

Szentpétervár
Str. Magnitogorsk, 11 A, 3. épület
Értékesítési osztály: Metallistov Ave., 32 épület 1
Irodai munkaidők: hétfő-péntek, 10.00-17.00 (ebéd nélkül) Szo-nap, 10-14.00
Tel / Fax: (812) 438-07-23 (többcsatornás)
Hagy egy kérést: [email protected]
Szállítás Oroszország egész területén

Moszkva
B iroda C "Yauza-torony, sz. Rádió d. 24 k.1, m." Baumanskaya "
Irodai munkaidők: hétfő-péntek, 10.00-17.00. alrendelés (ebéd nélkül)
Tel./Fax: +7 (495) 369-04-07

http://dockerspb.ru/blog/kak-smyt-krasku/chem-otmyt-akrilovuyu-krasku