logo

Hogyan készítsünk spirálszalagot

Gyakran láthatunk szatén- és rep-szalagokat, amelyek színes spirálokkal díszítettek.

Hogyan készítsünk egy szalagot a spirál, hogy a szalag megőrizze alakját és ne lazítson? Ez nagyon egyszerű - meg kell sütni a szalagot, a rúd köré csomagolva.

A szalagok spiráljához vegyen egy fából készült botot, és tekerje be a szalagot. Biztosítsa a végeket ruhacsipesszel vagy más módon. Logikus, hogy minél nagyobb a rúd átmérője, annál nagyobb lesz a spirál. A "szabad" spirál létrehozásához a szalagot átlósan a rúdra kell fordítani, így a fordulók között a terek kerülnek. Ahhoz, hogy szoros spirálot kapjunk, a szalagot szinte merőleges a rúdra, szorosan egymás után egymásra rakva.

Helyezzük a tányérokat a sütőlapra (fóliával vagy sütőpapírral előregyártjuk), és fél órán keresztül sütjük kb. 90 fokkal.

A sütés után távolítsa el a spirálokat a szalagokból, és hagyja lehűlni a ruhát. Távolítsa el a kapott spirálokat egy botból.

Most az ékszeredben hajlított szalagokat használhatsz. Például gyűjtsük össze őket egy kötegben, és csatoljuk egy rugalmas szalaghoz vagy barrettához.

http://hobby-country.ru/2015/05/12/curl_ribbon/

Hogyan szúrjunk szatén szalagot?

A szatén szalagok meglehetősen hatékonyak és megfizethetőek a díszítéshez. Gyönyörűen csillognak, élénk színekkel vannak ellátva, így lehetővé teszik ünnepi tárgyak létrehozását vagy ünnepi dekoráció elkészítését. Segítségükkel hajszálakat, fejpántokat, ékszereket készíthet.

A szatén szalagok jelentősége

Ennek az elemnek a segítségével hajvágókat, fejpántokat, ékszereket, ajándékokat díszíthet. Ha néhány egyszerű technikát használ, akkor a szatén szalagok spirál formájában csavarodhatnak. Ebben a formában még eredetiebbek.

Ha a szalag keskeny, virágokat készíthet a fürtökből, még a babák szőrszálakat is feltalálnak.

Az ilyen fürtök ajándékkal díszíthetik a csomagolást, hogy nagyobb ünnepélyt adjanak neki.

A szatén spirálok mindig előnyösebbnek tűnnek, mint a papíron és a díszítéssel.

Lépésről lépésre mennyire könnyű a szatén szalagot spirálba hajlítani

Számos módja van, a leggyorsabb és legpraktikusabb az alábbiakban. Több időigényes lehetőség van, amelyeket gyakran használnak nagy mennyiségű fürtök előkészítéséhez a jövőbeni használatra. Ha a lehető leggyorsabban és minimális fogyóeszközökkel van szüksége, akkor az első módszer alkalmas hajformázó termékek használatára.

Fából készült botokkal és lakkokkal

Lakk vagy hajhab használható, mindkét esetben optimális a rögzítés. Kis mennyiségű tekercs készítésére alkalmas 0,5-0,8 cm széles szatén szalagokból, szélesebb szalagokkal dolgozhat, majd több rögzítő eszközre van szüksége, és az eredmény nem lesz annyira kifejezett, mint a keskeny szalagok esetében.

Meg fog tenni:

  • hab vagy hajlakk;
  • fából készült bot vagy ceruza a spirál kívánt átmérőjétől függően;
  • vas.

Fontos! A szatén szalagot körülbelül kétszer kell vágni, amíg a végeredmény megtervezése megtörténik. Végül is, a fürtök mindenesetre rövidebbek lesznek.

A szalagot habbal vagy hajlakkával kell megnedvesíteni, majd egy fából készült botra kell csavarni.

Melegítsük a vasat (2. mód) és vasaljuk minden oldalról, forgassa el a pálcát az egyenletes rögzítéshez. Vasalás szükséges, amíg a szövet száraz. Óvatosan távolítsa el a pálcáról, és a göndör készen áll.

Meghúzható, kihúzható, de ismét visszatér az eredeti csavart alakjához. A szalag ugyanolyan lágy és elasztikus marad, ami nem ad más utat.

Fából készült botokkal és keményítővel

El kell kezdeni egy keményítőoldat elkészítésével, amely rögzítőszerként fog működni.

Fontos! Ezzel a módszerrel a spirálok természetes úton történő szárításához szükséges időt kell kiszámítani - a nap vagy a hőforrás közelében. A legjobb számítani a napra, hogy ne kelljen várni.

Annak érdekében, hogy ne kerüljön túlzottan felesleges, és ne legyen nehezebb a szövet, kényelmesen terjesztheti az oldatot permetező segítségével, biztosan nem lesz kozmetikai termékek otthon. A tartályban 1 evőkanál keverjük össze. 1 literes oldat 470 ml vízzel, előnyösen meleg. A teljes feloldódásig keverni kell, majd az oldatot egy palackba kell permetezni.

Csavarja be a szükséges mennyiségű szalagot a kívánt átmérőjű fa botra, a szélesség bármilyen lehet.

Fontos! Olyan szorosan vagy szabadon kell csavarni, hogy milyen meredek vagy terjedelmes fürtökre van szükség. Továbbá a bot átmérője befolyásolja, hogy a spirálok nagyok vagy kisek.

A szegmens elején és végén rögzítheti vagy szalagolhatja, vagy ruhacsipeszét. Permetezze a keményítőoldatot a teljes hosszúságra. Nincsenek száraz szigetek, mert ebben a helyen a szalag nem fog megtartani. Ezután a sodrott tuskót teljesen megszáradni kell, majd eltávolítani. A fürtök sűrűek és szilárdak.

Alkalmazás és hasznos tippek

Ha a második módszert használja, akkor a megoldást az ajándék után a szalag végére lehet feldolgozni. Ebben az esetben könnyű látni, hogy a vágás melyik részét meg kell húzni. Kényelmesebb és praktikusabb, de újra megszárad.

A kanyarodás helyesnek bizonyult, ezért fontos figyelembe venni a szalag természetes csavarodását. Természetes görbülete van, csavarás nélkül. Tekintsük a göndörítés természetes irányát, amikor egy pálcát forgatunk.

A haj- vagy szatén szalagok kész tekercsét valójában a hajdíszekben használják. Például, hogy különböző színeket gyűjtsön egy kötegben, amely egy rugalmas szalaghoz vagy hajtűhöz van csatolva.

http://tkaner.com/tkan/atlas/kak-zavit-atlasnuyu-lentu/

Hogyan készítsünk spirálokat a nejlon szalagról?

Meg tudná mondani, hogy lehetséges-e valahogy elhajolni a szalagot az organza vagy nylon (nem tudom, hogyan kell csinálni)? Az interneten mindenhol szatén szalagokból készült spirálokról beszélünk, de nem találtam egy szót a szalagról a szervekből ((A fiam és én hajat hajtottunk, hogy március 8-án óvodát készítsünk, csavart rozettákat, pár spirális akasztót akarunk, de hogyan nem tudom (mondja meg nekem.

Publikálva 2017. február 25., 11:44

15 hozzászólás

milena13 2017. február 25., 12:02

Egy csomótól szélig, egy tollal ceruzával

Malisa 2017. február 25. 12:36

ez világos, és akkor mi? olyan, mint amit meg kell javítani.

Marischka 2017. február 25., 12:32

nedves, szél a botok (ahonnan a botok nem tudom) és a mikrohullámú. Tehát az egyik barátaim meghajlították az íjakat.

Olga01234 2017. február 25., 14:24

a csöveknél a szélcsúcsok szélét és a vízből a vízzel öt órával rögzítse a pontokat, helyezze a fülét az akkumulátorra, és forgassa addig, amíg annyira jó lesz.

Malisa 2017. február 25., 14:35

nagy! Köszönjük értékes tanácsát! Megpróbálom, remélem, hogy minden kiderül!))

Olga01234 2017. február 25., 14:45

Amely 2017. február 25., 16:53

Szerencsés lányok az óvodában. Egy ilyen figyelmes úriember tőlük))

Malisa 2017. február 25., 17:17

pontosan egy évvel régebbi, mint az Öné), az utolsó születésnapja után érett ajándékokért) megértette, mennyire jó, ha ajándékokat adnak nekik) megpróbál valamit dobozba parkolni, és gratulál mindenkinek, vagy édességet ad mindenkinek - sikoltozik)) nem akarom jól megakadályozom) magam szeretek többet adni, mint amit kaptam)

Amely 2017. február 25., 17:31

Hasonlóképpen, én is olyan vagyok, mint egy gyermek, trombita, amikor egy személy reakcióját várom, amikor adok neki))

http://kashalot.com/club/post-7598795/

Hogyan lehet fürtöket létrehozni a szalagra a kreativitás érdekében?

A tapasztalt nővérek csavart szalagokat használnak a munkájukban, és nem szeretnék megosztani a gyártási funkciókat. De ma a „ZnayKak.ru” webhely megmutatja, hogy hogyan készítsen ilyen szalagokat többféleképpen. A szalagot ollóval vagy hőmérséklet és keményítő hatására csavarhatja. Bármely szalagot és különböző célokat használhat: ajándékcsomagolást vagy gumiszalaggal ellátott csapokat.

1. módszer "Ollók"

A legegyszerűbb, de nem kevésbé hatékony. A szalagra hajlításhoz használjon ollót. Először vágja le a kívánt szalag hosszát. De a kész formában sokkal rövidebb lesz, ezért fontolja meg ezt a szalag hosszának meghatározásakor.

A hatékonyabb eredmény érdekében meg kell határozni a termék természetes görbületét. A következő műveleteket kell végrehajtani ezzel a szalaggal.

Óvatosan ellenőrizze a szalagot, és határozza meg, hogy melyik oldala rossz oldalon van. Mivel a szalagot ollólapával kezeljük, a termék elülső része hajlamosabb a sérülésekre és a karcolásokra.

1. lépés. Az egyik kezével rögzítse a szalag szélét.

2. lépés: A második kézben vegye az ollót a nyitott formában.

3. lépés. Csatlakoztassa az olló csúcsát a szalag csípő oldalához, és húzza meg élesen a természetes görbület irányába. Próbálja meg az ollót a lehető legközelebb helyezni a szalaghoz.

Az ilyen műveletek eredményeként ilyen fürtöket kap.

№2 "Starch" módszer

Az olló használata nehéz ugyanolyan méretű fürtöket készíteni. Ezért alkalmazzon keményítőt, mivel gyakran használják a késztermék alakítására.

  • bármely keményítő;
  • szalag (szélesség nem számít);
  • spray-palack;
  • kerek bázis és clothespins.

1. lépés: A keményítőt hideg vízben oldjuk (470 ml folyadékhoz adjunk hozzá 1 evőkanál port). Keverjük össze alaposan vízben, amíg az egyenletesen nem egyenletes.

2. lépés: Rögzítse a szalag egyik széleit egy kör alakú, ruhacsipővel.

3. lépés. Csavarja a szalagot a munkadarab körül. Próbáld meg egyenletesen csinálni, miközben a termékhez szükséges fürtök között bármilyen távolságot tehetsz. Ne próbáljon meg egy szalagot egy másikra helyezni, különben a keményítő nem tud alakot adni az anyagnak.

Rögzítse a szalag másik végét ruhacsipesszel.

4. lépés: Öntsük a keményítőoldatot a spray-palackba, és helyezzük a keveréket a szalagra. Kezelje a terméket minden oldalról úgy, hogy az oldat egyenletesen felszívja a szövetet.

5. lépés. A feldolgozás után hagyja a szalagot teljesen megszáradni. Ez több órát is igénybe vehet, így előre fürtök.

Itt van egy ilyen szalag a keményítővel történő feldolgozás után.

3. módszer "Hőmérséklet"

Ha fényes felületű, fényes szalaggal rendelkezik, akkor a keményítő használata válhat, vagy tompa színt adhat a szövetnek. Ebben a kiviteli alakban célszerűbb a fürtök hőmérséklet-hatások alkalmazásával.

Ez a módszer több erőfeszítést igényel tőled, de ez a fürtök nem lesz kevésbé tartósak. Ugyanígy csavarja a szalagot az alaphoz, mint a keményítő feldolgozását.

1. lépés: Minden oldalról felhordjon vizet a szövethez.

2. lépés: Fóliába csomagolja a sütőlapot. Tegye a vakot a tetejére, és tegye a sütőbe. Állítsa a hőmérsékletet legfeljebb 90 fokra, különben a szalag és a ruhacsipesz egyszerűen megolvad.

3. lépés: 10 perc elteltével távolítsa el a szalagot, és győződjön meg róla, hogy a nedvesség teljesen elpárolog.

4. lépés. Amikor az anyag lehűlt, az eltávolítható az alapból.

Tanács. Különböző méretű fürtök esetén használjon más átmérőjű alapot.

Most már tudod, hogyan készítsd el a fürtöket a szalagon, hogy díszítsd az ajándékot vagy használd a kézimunka és a kreativitás.

http://www.znaikak.ru/kaksdelatzavitkinalentedlyatvorchestva.html

Szatén szalagok gumi "spiráljai". Mester osztály lépésről lépésre fényképekkel

Az ollóval való munkavégzésre vonatkozó munkavédelmi szabályok:
1. Az ollónak tompa, lekerekített végekkel kell rendelkeznie.
2. Jól beállított és élesített eszközökkel dolgozzon.
3. Az ollót a gyűrűk hozzákötik, és zárt lapátok távolodnak tőled.
4. Ne hagyja ki a vágószerszámokat.
5. Vágás közben figyelje a kés mozgását.
6. Menjen át az olló gyűrűk előre, tartva a zárt végeket.
7. Ne játsszon vágószerszámokat, ne vigye az arcát.
8. Az ollóval végzett munka során ne járjon az irodában. Dolgozz az asztalnál.
9. Csak ezeket a szerszámokat használja a rendeltetésüknek megfelelően.

A munkahelyi védelem szabályai gyertyával és meccsekkel, cigarettagyújtóval:
1. Távolítsa el a laza hajat.
2. Ne hajlítsa le a gyertyát vagy a gyufát.
3. A gyertyának üvegben vagy ónszerűen kell lennie.

4. Az égetett mérkőzések nem dobják be a szavazólapon lévő dobozt, és üvegbe, ón edényekbe helyezik.

A munkavédelemre vonatkozó szabályok, amikor a termogun dolgoznak:
1. Ne hagyja felügyelet nélkül.
2. Működtetéskor szerelje fel a termogun-t az állványra, és ne helyezze az oldalára.
3. Csak szervizelhető szerszámot dolgozzon ki.
4. Ne érintse meg a pisztoly hegyét, és ne érintse meg a forró ragasztót.
5. A munka végén.

A tűvédelemmel kapcsolatos munkavédelmi szabályok:
1. Tárolja a tűket egy adott helyen (egy speciális doboz, pad). Ne hagyja őket a munkahelyen (asztal), ne hagyja őket a szövetben, ne tegyen tűket, csapokat a szájába.
2. Törött tűk darabjai, hogy összegyűjtsék és átadják a tanárnak. Ha a tű eltörik otthon, akkor a roncsokat papírba kell csomagolni és biztonságos helyen el kell dobni.
3. Tegye a tűt a tűdobozba és a menetbe.
4. Ne helyezze a tűt ruházatba, puha tárgyakba, falakba, függönyökbe.
5. Ne varrjon házakat kárpitozott bútorokhoz (fotelek, kanapék, stb.).
6. A tűvel végzett munka során ne zavarjon.
7. Ismerje meg a tűk számát, a munkához vett csapokat. A munka végén ellenőrizze a számukat, győződjön meg róla, hogy megtalálta az elveszett tűt.
8. A munka befejezése után a termék jól összecsukható és egy meghatározott helyen tárolódik.

A spirálok két módja van: sütés, forrás. Ezen módszerek mindegyikén saját módszerek és árnyalatok vannak. A témával kapcsolatos anyagokat tanulmányozva egy elfogadhatóbbat választottam. Szeretném megosztani veletek az új készségemet.
Szóval kezdjünk!
A csöveket koktélokra vágjuk egy levélpapírral / vágóval a végektől kb. 1 cm-rel.

http://ped-kopilka.ru/blogs/marina-genadevna-shabanova/rezinki-spiralki-iz-atlasnyh-lent-master-klas-s-poshagovym-foto.html

Hogyan hajlíthatsz egy szalagot egy spirálban

Jó napot, kedves vendégeink és a Hot Laces blog szép olvasói! Végül, mesterkurzust készített a szatén szalagokból készült spirálok készítésében. Régóta spirálokat akartam csinálni, de valahogy nem értek el minden kéz. És most azt mondhatom, hogy a spirálok egyáltalán nem nehézkes, de kicsit zavaró lehet.

Sertésként koktélcsöveket használtam. Azt mondják, hogy jobb, ha a fából készült sushi botokat. Nem volt ilyen. És a szatén szalagok szélessége 0,5 centiméter volt.

A szalagokat a csövekre tekercselik, rögzítik, majd feldolgozzák. A feldolgozásnak két módja van: pörkölés és forralás. Körülbelül tíz-tizenöt percig kell kezelni. Tizenöt percig csináltam. 100 fokos hőmérsékleten kell sütni. - Mi a jobb: főzés vagy sütés? - kérdezed? Megjelenésükben nincs különbség. De személy szerint jobban tetszett a főzés.

Milyen spirálokat lehet használni? Először is az ajándékok díszítésére. És a lányok íjak díszítésére is, a virágok díszítésére. A szalagok szélessége eltérő lehet. És a botok vastagsága is eltérő lehet. A feldolgozás után a spirál lágy marad, de a csavar nagyon tartós.

http://kanunnikovao.ru/spiralki-iz-lent-varka-i-zapekanie/

A szatén szalagok göndörítése

Szeretnék egy mesterkurzust felajánlani a szatén szalagok göndörítésére.

Az interneten az alábbi lehetőségek állnak rendelkezésre:

1. Öblítsük vízzel + burgonyakeményítővel.

Eredmény: a szalag nem tartja az űrlapot, nagyon villamosodik.

2. Csavarja be a fa botot és a sütőt.

Alkalmas vastag és hosszú szalagokhoz. Van egy vékony 3 mm-es szalag. Szükséges, hogy apró darabot hajtsunk fel, és a sütő érdekében nem értelme.

3. Használjon akril lakkot.

Alkalmas szatén szalagokhoz, de a szalagok rendkívül merevek, virágzóak, végül virágoznak.

4. Utolsó tapasztalatom - a hajformázás használata. Nekem van ez a hab. Azt hiszem, használhatsz gélt vagy hajhabot is. A kompozíció majdnem ugyanaz.

Egy kis habot préselünk, megnedvesítjük a szalagot, és a szükséges átmérőjű fából készült kefére tekerjük.

Vasaló 2 pozícióban vas szalag, görgető kefe 15 alkalommal oda-vissza.

Hagyja lehűlni szobahőmérsékletre és távolítsa el a szalagot a keféről.

Annyira jól tartja, legalább tegyen valamit vele, nyújtsa, lazítja, eredeti formáját veszi, ugyanakkor mindent ugyanolyan puha és rugalmas.

http://www.livemaster.ru/topic/1820165-kak-zavit-atlasnye-lentochki

A szalagok díszítésére szolgáló spirálok

A ruhák, kalapok, kesztyűk, stb. Díszítésére látványos, de nem egyszerű dekoráció - szalagok spiráljai.

Követelmények azokra a szövetekre, amelyekből lehetséges ilyen spirálok kivitelezése: szép megjelenés, kis súly, méretstabilitás, rugalmasság, alacsony törésképesség. Példánkban chifont használunk.

Vágja ki a szalagot a lánc ferde irányába. Ez azért fontos, mert a csavart állapotban keresztirányban vagy hosszirányban vágott szalagok csúnya gyűrődéseket képeznek. A szalagok széleinek feldolgozásához minden szelethez hozzáadunk 1,5-2 cm-t. A végső formában levő „szél” szélessége a támogatás nagyságától függ: minél szélesebb a támogatás, annál szélesebb az él.

A szalag végei lekerekítettek (ahogy az a 01. ábrán látható), ha élesen vágják ki, akkor a szélesség sarkaiban nem lesz elegendő az "él" feldolgozásához.

A szegélyt a szalag elölről és belülről is lehet feldolgozni. Például, ha az "él" az alkatrész elülső oldalán történik, akkor a szalagot az asztalra felfelé helyezzük. A szalag elülső oldalán 0,3–0,4 cm széles varrástámogatást kell hajlítani, és egy kis, egyenes öltéssel egyenesen meg kell söpörni. Ezzel egyidejűleg a vonal végein nem végeznek harangokat, de a szál végein egy csomót kell kötni, és a szál végeit kb. 3-4 cm hosszú szabadon hagyni, hogy eltávolítsák a vonalat (03 ábra).

A szalag második vágása ugyanúgy történik, és a szál végei szabadon maradnak a vonal további eltávolítása érdekében (02. ábra).

Dupla hajlítsa meg a kazettát a süllyesztett szélén a kiegyenlítés és a söpörés mértéke alapján (04 ábra). A keresztmetszeti diagramban az így hajtogatott vágás hasonlít a héj fordulatára (05. ábra).

A hajtogatott élek eltömődését egy kézi, sík varrással kell ellátni, jobbról balra. Végezze el a tűszúrást a "szél" belsejében, és húzza ki a tűt a fő rész és a hajtogatott "él" közé. Ezután egy tűvel ragadjon 1-2 fonalat a fő rész szövetéből, átszúrja az "élet" a tűvel 1-2 szál stb. (06., 07. ábra). Ebben az esetben a vonal az "él" belső széléhez képest 1-2 mm-rel mozog.

Távolítsa el a varrási vonalakat a szál bal oldalán lévő finoman húzva. Először a külső öltés vonalat törli, majd a belső öltés.

Forgassa a szalagot fejjel lefelé, és hajtsa befelé a szalag jobb sarkát 0,3 cm-rel felfelé (08 ábra). Szükség esetén egy hajlított sarok elhajtható egy vékony csapszeggel (09. ábra). Ezután hajtsa le a szalag alsó részét (most már a felső felső szélét) kétszer ugyanúgy, mint a felső széle mentén, és söpörje fel, így 3-4 cm-es szálmentes marad (10. ábra).

TIP. A titkos BEADING öltés készítésére szolgáló szálakat nagyon vékonynak kell választani, ideális esetben színben illeszkedni a szövethez, amelyből a szalag készül. Szintén illeszkedik a vékony monofil. A vastagabb szálak nem alkalmasak erre a munkára, mivel elpusztítják a szövet szerkezetét.

Hajtsa fel a szalag alsó (most - felső) szélét, rögzítve a hajlított sarkokat, hasonlóan a szalag felső szélének öltéséhez (11. ábra). A vonal végén végezze el a láthatatlan, tiszta zárat, és távolítsa el a szálat az "él" belsejében (12. ábra). Óvatosan távolítsa el a söprés vonalát.

A szalagok spiráljainak összekapcsolása a termékkel

Ha a szalagot a termék egyes részeihez (a hüvelyek aljához, a gallérról leeresztve stb.) Varrják, akkor a terméket felfelé helyezzük az asztalra. Fordítsa el a kész szalagot (ha a modell „élének” az elülső oldalán kell lennie) fordítsa meg fejjel lefelé, a szalag sarkát előzőleg megjelölt helyen rögzítse, majd a szalag csavart egy spirálba és a termékre kerül. Ugyanakkor szükséges, hogy a spirál minden egyes fordulatát olyan pontokon rögzítsük, ahol később a szalagot a termékhez kell varrni (13. és 14. ábra). Ezután a szalagot a titkos öltésekkel a termékhez varrják.

Távolítsa el a csapokat. A dekoratív spirál kész!

http://pokroyka.ru/dekorirovanie-odezhdy/spirali-iz-lent-dlya-ukrasheniya-odezhdy/

mamakuban.ru

Ezek a virágok díszítik a hajat, és felejthetetlen képet hoznak.

Díszítsen minden frizurát a varázslatos újévi ünnepben! MK az oldalon!

Szalag a fonatban - a szezon újdonsága, amellyel hangsúlyozhatja az egyéni stílusát

Ha szereted a rózsákat, akkor ez az előlap az Ön számára. Lélegezze be a virágzó illatot.

Tizenkét évszázaddal ezelőtt feltalálták ezeket a berendezéseket a gyakorlatiasság és az esztétika között. Tegye a belső teret másoknak a kívánságod szerint.

Fél. Színház. Üzleti vacsora. Ez a díszítés tökéletes minden helyzetben.

A lótusz egy titokzatos színvilág, ez olyan, mint egy lámpa, és az ókori évszázadokba küld, köszönhetően a keleti rejtélyeknek.

Gyönyörű rezinochki illeszkedik minden divatos iskoláslány, és nem hagyja bárki közömbös.

érdekes

Mester osztály spirál Kanzashi

Már régóta kértem, hogy mutassam be az "Ozorny spirál" mesterkurzust. Semmi bonyolult ebben az MK-ban, különösen azért, mert sokan vannak az interneten, és sietve észreveszem, hogy mindent másként csinálnak. Meg fogom mutatni az utamat, mindenki számára alkalmas, valamint a Kanzashi mesterek elkezdésére, ezért azoknak vagyok, akik már régóta részt vettek ezzel.

Egy gumi esetében 0,5–0,6 cm széles szalagra lesz szükségünk, egy tekercshez körülbelül 60 cm hosszú (meghatároztam annak érdekében, hogy kb. Mennyi szalagot tudjunk kiszámítani). Olló, könnyebb, tűvel ellátott tűvel a rugalmas szalag és a 10-12 koktélcső.

Ha színes spirálokat készítek, akkor két csövet egy színre. Jelenleg szeptember 1-jén gumiszalagot készítek.

Vesszük a csöveket, és vágjuk az egyik szélét.

A szalagot a vágásba helyezzük, és óvatosan elkezdjük csavarni a csövet. Nem vágom a szalagot kész darabokra, csak akkor, amikor teljesen becsomagoltam a csövet, vágtam a szalagot a tekercsről, és így tovább.

A cső másik végét egy menetzel rögzítik, hogy a szalag ne lazuljon ki.

Tehát mind a 10 csövet végezzük.

Ezután forraljuk fel forró vízben 10 percig egy serpenyőben. (Vegyük a régi serpenyőt kifejezetten a munkára, és nem kár).

Ha a szalagok különböző színűek, jobb, ha a fényeket a sötétektől elkülönítve főzzük, mivel azok színezhetők.

Néhány képzett munkavállaló minden csövet műanyag burkolatba fúj, úgyhogy a szalagok nem nedvesednek, és így nem főznek. Mások általában néhány percig 180-200 gramm hőmérsékleten előmelegített kemencébe helyezik. (csak film nélkül). Sokan panaszkodnak, hogy a szalag ég.

Számomra közel állj hozzá. Vegyük ki a csövünket és helyezzük őket a csomagolásra.

Ha nem sietsz, csak várjuk, hogy kiszáradjanak. Ha az idő kifogyott, hajszárítóval lehet szárítani.

Ezután óvatosan lazítsuk meg a szalagot, és kapjuk a fürtöket.

Félig hajtogatott spirál, és már ebben a formában varrni a rugalmas zenekarra, de szeretem a rövid spirálokat, bujanak és huncutnak tűnnek különböző irányokban.

Vágjon minden szalagot a közepén, és szivargyújtóval énekelje.

Ezután egy szálat fogunk egy tűvel, és elkezdjük összegyűjteni a spirálokat, áthúzva őket egy tűvel középen, miután összegyűjtöttük őket, visszatértünk egy tűvel, hogy biztosítsuk őket.

Minden, ami a kicsi, a varratokhoz erősen varrja őket.

Eredményjavító hajlakk. Minden rezinochka "Naughty spiral" kész!

Ha nem akarja tölteni a személyes idejét, megvásárolhatja az ilyen "Naughty spirálok" gumit a boltunkban!

Ne felejtsük el, hogy az anyag szerzői jog és másolás csak engedélyével és a mamakuban webhelyre mutató hivatkozással lehetséges. ru

http://mamakuban.ru/index.php/blog/95-master-klass

Varrás "csavart szalag"

A varrás "csavart szalag" (lásd az ábrát) A csavart csavart csavart ábrázolja.

A varrott csavart szalag leírása:

Ehhez nyújtsa ki a tűt a munka elejére, mérje meg a kívánt hosszúságot, és csavarja a szalagot, mint egy spirál (1). Ezután húzza ki a tűt a szalaggal a rossz oldalon (2, 3).

A szalag túlzott feszültsége nem szükséges. A varrás elkészítésekor győződjön meg róla, hogy a szalag helyesen van elhelyezve: fényes arccal felfelé kell fordítani, a tekercseknek nem szabad egymás fölé kerülniük, hanem a széleik érintkeznek egymással.

Ahhoz, hogy a szalagot a szalagtekercsek szélei közötti résekben rögzítse az alapszövethez, titkos öltéseket készítsen a szalag színének megfelelő szálakkal. Annak érdekében, hogy a csavart szalag kanyarodása ne csípje le a varrott oldalon, a végét rejtett menetes öltéssel csatolja a fő anyaghoz.

A „csavart szalag” varrás a szárak, ágak, szűk virágszirmok és absztrakt minták hímzésére szolgál (4).

http://vse-sama.ru/tehnika-vyshivanija-lentami/shov-zakruchennaja-lenta.html