logo

Stiff Bristle Electric Shavers: A népszerű modellek rövid áttekintése

Egy ember ápolt megjelenése nagyon sokat jelent. Az első dolog, ami a férfiak általános pozitív képét határozza meg, egy gyönyörűen kialakított és letisztult szakáll vagy tiszta borotvált arc. Ezen opciók mindegyike saját eszközöket és eszközöket igényel.

Az elektromos borotvák már régóta népszerűvé váltak. Az elmúlt években a gyártók csak úgy javítják őket, hogy minden ember választhasson az ideálisnak. A borotvák sokfélesége nagyon lenyűgöző, de milyen borotvát igényel egy merev sörtéjű férfi? Melyek a legjobb borotvák?

Hogyan válasszunk egy elektromos borotvát a merev sörtékhez?

Azok a férfiak, akik naponta borotválják a tarlót, miközben még mindig kemények, rendszeres borotvát használnak, nem túl kényelmes. Ez a fajta borotválkozás gyakran bőrirritációt okoz, ami nem befolyásolja pozitívan az arcot. Az elektromos borotvák ebben a tekintetben sokkal kényelmesebbek és praktikusabbak.

Hogyan válasszuk ki az elektromos borotvát? Mit kell keresni a vásárlás előtt?

 1. Borotválkozási rendszer Kétféle típus van: rács és rotor. A rácsrendszer merev sörtékre és érzékeny bőrre alkalmas. A forgórész-rendszer gond nélkül megbirkózik egy egyenetlen sörtével;
 2. Borotvafejek Számuk és mobilitásuk közvetlenül befolyásolja a borotválkozás minőségét. A fejek száma 1 és 3 között lehet, az egyes gyártók pengéinek mozgási sebessége eltérő. A legjobb borotválkozáshoz választani kell egy háromfejű borotvát és a maximális sebességet.
 3. A nedves borotválkozás lehetősége. Vannak olyan modellek, amelyek alkalmasak a száraz borotválkozásra és a borotválkozásra speciálisan kialakított szerszámok segítségével. A funkció nem szükséges mindenkinek, de ha szükséges, akkor emlékeztetni kell arra, hogy nem minden elektromos borotva biztosítja azt;
 4. A trimmer jelenléte. A borotva egyéni igényeihez is hozzáadható. A trimmer a borotvaba van beépítve, és a szakáll és a bajusz beállítására szolgál;
 5. Energiaforrás. A borotvák különböző forrásokból tudnak dolgozni: a hálózatról, az egyszerű akkumulátoroktól az újratölthető akkumulátorokig. Több népszerű borotva akkumulátor, mert a tükör közelében nem mindenhol vannak aljzatok, és a vezeték nélküli borotvák nagyon kényelmesek;
 6. További funkciók. A főbb mutatókat, amelyekre érdemes figyelni, a fentiekben ismertetjük, a fennmaradó pontokat - a fogyasztó kívánságát.

Az elektromos borotva megvásárlásakor úgy döntenek, hogy a gyártóknak több lehetőséget és a funkciók összehasonlítását is figyelembe kell venni. Nemcsak a kívánságait, hanem a konkrét modellek jellemzőit is figyelembe kell vennie. Ami jobb, mint a jól ismert márkák borotva, segít meghatározni a cikkben későbbi minősítést.

Borotva minősítés

A polcokon számos cég és modell elektromos borotva látható. A különböző javaslatokból csak fuss el a szemtől. Melyek a legjobb elektromos borotvák a merev sörtékhez?

Braun

Braun tiszta borotválkozó arcbőre csak pozitív érzelmeket hagy. A 720s-4 sorozatú 7-es sorozat könnyedén megbirkózik a kemény sörtékkel, és a hármas rendszere négy irányban elforgatható, kettős borotva.

Az ilyen borotva elkészítése a legkényelmesebb borotválkozást biztosítja. És a napi használat nem hagy negatív következményeket.

Philips

A Philips S1310 készen áll arra, hogy a férfiak tarlójával nagyon kedvező áron harcoljon. Három mozgófej biztosítja a szoros borotválkozást, még a durva sörték is az elektromos borotva alá tartoznak.

Nincs trimmerje, hanem azért, mert Ez a funkció nem szükséges minden ember számára, ezért nem tekinthető nagy mínusznak. De a fogyasztók valódi hátránya az akkumulátor töltésének kötelezettsége.

Panasonic

Ez a híres cég borotva modellt kínál, mint például a Panasonic ES-6003. A rácsos elektromos borotva jó kés ellenállással rendelkezik. De a fő előny a nedves borotválkozás lehetősége, sok hím számára - ez fontos. A trimmer jelenléte a szakáll vagy a bajusz felhasználók számára is hasznos lehet.

E modell hátrányai nem különösen kellemesek:

 • Erős rezgés a használat során kényelmetlenséget okoz, néhány felhasználó megjegyzi, hogy a kéz elfáradt egy ilyen módból;
 • Rossz töltési rendszer. A jelző nem teszi lehetővé annak meghatározását, hogy a készülék mennyi idő alatt lemerüljön, és amikor a hálózatról töltődik, a borotva nem működik, ezért fennáll annak a veszélye, hogy az arc egy nem kívánt részével marad.

Berdsk

Az orosz gyártó szintén nem ért el ezt a minősítést. A Novoszibirszk régióban a Berdsk villamos borotvákat sok éven át gyártották, amelyek nem veszik fel a tervezésüket vagy a különleges funkciókat, hanem egyszerűen a céljukban vannak.

A 3114-es modell már régóta a piacon van, könnyen kezelhető a nehezen elérhető helyeken történő borotválkozással, és a durva tarlóhöz csak egy áldozat.

A hátránya az, hogy az ügyintézés hosszú ideig üzemel. És szem előtt kell tartani, hogy a borotva csak a hálózaton működik.

Jó, ha egy jó elektromos borotvát egy hazai gyártó készít.

Remington

Nem nagyon ismert cég a piacon, de mégsem gyengébb az elektromos borotvák gyártásában. A Remington XR1390 kiadásával ez a cég szerezte meg rajongóit. Ez a borotva számos előnnyel rendelkezik:

 • A vágógép jelenléte;
 • A nedves borotválkozás lehetősége;
 • Két pengék sora;
 • Hosszú élettartam és gyors töltés;
 • Tartós ügy.

Tipp Ne fizesse túl a beépített hajvágót, ha nem igazán szükséges.

Még mindig rengeteg előnye van, mivel minden fogyasztónak pontosan az a plusz lesz, ami ráébred. Különösen a borotva jó a merev sörtéjű férfiaknak, a borotválkozás minősége kiváló lesz.

SUPRA

Supra RS-213 minősítéssel rendelkezik - az egyik olyan elektromos borotva, amely a középső árkategóriában van, de előnyei vannak hasonló termékekkel szemben. A rotor modell, három mozgó fej, egy kettős penge lehetővé teszi, hogy tökéletesen borotvált arcfelület legyen.

A negatív pont a rossz akkumulátor és a hajgyűjtő rekesz hiánya. De ha beállítod, akkor a borotválkozás elég kényelmes lesz.

következtetés

A cikk ismerteti a legnépszerűbb és leggyakrabban vásárolt borotvákat, de mit kell tenni, ha nem állnak rendelkezésre, és a megrendelésnek sokáig várnia kell? Menj a boltba. Az elektromos borotvák széles választékkal rendelkeznek. Bármelyik boltban, egy jól tájékozott tanácsadó pontosan megmondja, hogy melyik borotva fordítja a figyelmet.

http://afmen.online/elektrobritvyi-dlya-zhestkoy-shhetinyi.html

Kemény sörtéjű elektromos borotva

Az elektromos borotva minden ember számára szükséges attribútum, aki a napi növekvő arcszőrzet gyors és jó minőségű ártalmatlanítását részesíti előnyben. Még azok is, akik hozzászoktak a géppel való borotválkozáshoz, elismerik, hogy kényelmesen használhatók otthon, de gyakran az elektromos borotva segít, amikor utazik vagy utazik.

Most, 2016-ban, ezek az eszközök annyira javultak, hogy sokan szívesen használják őket, és elégedettek az eredménnyel. Ennek oka a számos modern modell megjelenése, amelynek sokfunkciós és magas minősítése magukért beszél.

Előnyök és hátrányok

Az elektromos borotváknak sok előnye van, ami miatt ezeknek az eszközöknek a népszerűsége olyan nagy. Itt a főbb előnyök áttekintése:

 • magával viheti és utazás közben is használhatja;
 • sok borotva akkumulátorral működik (villamos energiát takarít meg és kényelmes helyen ülhet);
 • nem szükséges habot és más borotválkozási termékeket használni (de az érzékeny bőr esetében még mindig kívánatos);
 • a simán borotvált bőr hatása (borotvák még merev sörtékkel is megbirkózhatnak);
 • gyorsan és hatékonyan;
 • az elektromos borotva nem traumás;
 • megőrizheti vagy beállíthatja a bajusz és a szakáll alakját és hosszát;
 • nem okoz irritációt (ami különösen fontos a kezdeti tinédzserek és az érzékeny bőrű emberek esetében);
 • Ha szükséges, a készüléket mindig más borotválási módszerrel lehet kicserélni.

Az előnyök vitathatatlanok, és minden igazán jó borotva teljesen megvan. De nem tudsz átkelni és megvizsgálni a hiányosságokat:

 • sok borotva zajosan dolgozik (zavarhatják a még alvó családtagokat);
 • a sörték gyors növekedése;
 • egyes modellek meglehetősen nehézek, ami nem mindenki számára kényelmes;
 • a töltetlen akkumulátor a leginkább nem megfelelő pillanatban meghibásodhat;
 • egy igazán jó borotva általában drága (bár az évek folyamán maga is fizet);
 • Körülbelül évente egyszer lehet cserélni a vágóelemeket.

De ezek a hátrányok nem annyira komolyak, hogy megtagadják magadnak egy igazán kényelmes borotválkozási eszköz megvásárlásának örömét.

A felhasználói vélemények áttekintése során meggyőződhet róla, hogy az elektromos borotvák modern modelljei valóban „kiváló” -nak tekintik a közvetlen és kiegészítő funkcióikat. 2016-ban több modell lépett be a legjobb besorolásba, ismét megerősítve, hogy minden ember elektromos fegyveréhez szükség van.

Legnépszerűbb modellek

A legnépszerűbb típusok közé tartoznak az elektromos borotvák olyan férfiaknak, akiket csak a pozitív oldalon teszteltek és bizonyítottak. Kétféle elektromos borotva van - rács és forgó. A hálószemek biztonságosak, a pengéjük vékony fémháló alatt „rejtve” védik a bőrt a vágásoktól. A rotor egyenletesen borotválható forgó késekkel van ellátva, amelyek 1-3 fejen helyezkednek el (mindkét típus részletesebb áttekintése az egyes modelleknél). Ezek és mások egyenlő elismerést élveznek a felhasználók körében, és most, 2016-ban. Az elektromos borotvák egy bizonyos próbáját áthaladó modern lehetőségek közül az egyes modellek minősítése valóban megérdemeltnek tekinthető.

A legjobb elektromos borotvák egy cikkben történő további áttekintése természetesen nem lehet teljesen teljessé válik, így a 2016-ban a felhasználók körében a legmagasabb minősítést szerző legjobb modelleket tekintjük meg. És a borotvák közül melyik a legjobb - hagyja, hogy mindenki döntse el magáról:

 1. Braun 3050cc sorozat. Nagyon drága, de megéri az árát. Mind a hálózatról, mind az akkumulátorról működik (autonóm - 50 perc). 2 fejjel. Nem nedves borotválkozáshoz.
 2. PhilipsB6 2025. Elektromos borotva nedves és száraz borotválkozáshoz. Az akkumulátor élettartama 50 perc. Vízálló, 1 fejű és beépített trimmerrel a bajusz és a szakáll hosszának és alakjának korrigálására. Olcsó.
 3. PhilipsAT. Sokak szerint ez az elektromos borotva a rotációs elektromos borotvák közé vezethet, amelyek 2016-ban a legjobbak közé tartoznak. Megfizethető, vízálló (nedves borotválkozás lehetséges), 3 úszó fejjel. Autonóm munka - 40 perc
 4. Braun 720s-4 sorozat. Jogilag nagyon magas a minősítés a jelenlegi 2016-ban. Mind a hálózatról, mind az akkumulátorról működik (autonóm - 20 perc, és a töltés csak 5-7 percig tart). Az elektromos borotva száraz és nedves borotválkozásra alkalmas. A fogantyú gumírozott (kényelmesen használható a zuhanyban), erős akkumulátor. A háló elegendő másfél év, és cserélhető. Tároló tasakkal, egy penge tisztító kefével. A készülék megérdemelten a legjobb modellek tetejére kerül.
 5. PhilipsRQ 1260CC. Kiváló prémium elektromos forgatható borotva férfiaknak. Vízálló tok, mobil borotválkozó egység, 3 mozgatható fej és kijelző rendszer, jelezve a töltés szintjét, a kések cseréjének szükségességét és a tisztítást. Az akkumulátor erős, borotválkozás - óvatos. Használható zuhanyzóban és szárazon. A magas költségek ellenére 2016-ban a készülék nagyon magas minősítést kapott.
 6. PanasonicES-RT33 S. Három hálóval rendelkezik, amelyek egymáshoz nem kapcsolódnak, érintéssebesség-szabályozás. Merev sörtékhez, száraz és nedves borotválkozáshoz alkalmas. A készülék folyóvíz alatt mosható a védő külső háló eltávolítása nélkül. Van egy trimmer. 45 percig önállóan működik. A súlya mindössze 200 g.
 7. PanasonicES-ST25 KS. Ez a rácsos elektromos borotva tudatosan 2016-ban belépett a legjobb rangsorba. Három rácsos, beépített trimmerrel rendelkezik. Bármilyen borotválási módszer (nedves és száraz) esetén vízzel mossa le a háló eltávolítása nélkül. Vezérlés - érintés, jelzi a töltési állapotot és a működési módokat. Csatolt tároló fúvóka, hordtáska és tisztító kefe.
 8. Braun 790cc-4 sorozat. Elektromos borotva beépített trimmerrel, a sörték emelésének funkciója és a kemény és sűrű növényzethez való alkalmazkodás. Tisztítsa meg a borotvákat a hajrögzítő rendszernek köszönhetően. Öntisztító és önfeltöltő (tisztított, kenhető, szárított és töltött egy gombnyomás után). Az öntisztítás csak körülbelül 25 másodpercet vesz igénybe.
 9. PhilipsS9521 / 31. A forgó borotva olyan lapátokkal, amelyek akár egy nagyon rövid sörtéjű, bármilyen merevséget rögzítenek. A különböző irányba mozgó úszófejek lehetővé teszik, hogy a kések jobban megragadják a hajat. Alkalmas minden bőrtípusra. Három üzemmódja van. Öntisztítással, kenéssel és szárítással készült. A bajusz és a szakálla vágásához egy további tartozék is tartozik, amely lehetővé teszi a stílus modellezését és módosítását. Csak autonóm módon működik. 2016-ban a legjobb borotvák egyikének tekintik.
 10. Moser 3615-0051. Út borotva száraz borotválkozáshoz, akkumulátoros. A tok nem hordható anyagból, 1 fejjel. Rács, jól illeszkedik a bőrhöz, töltésszintjelzővel. Ez az út borotva egy stílusos fémdobozban kerül eladásra, kényelmes szállítására.

Ez csak egy rövid áttekintés a 2016-os időszak legkedveltebb legnépszerűbb elektromos borotváinak több tucatjáról. Nem terjed ki azokra a modellekre, amelyek valóban megérdemeltek. Ezért, amikor kiválasztunk egy eszközt a boltban, minden esetben konzultálnia kell az eladóval, vagy egy független részletes áttekintéssel a kívánt borotva tulajdonságairól.

Hogyan válasszuk ki

Bármely termék megválasztása a személyes igények és az ügyfél igényei alapján történik. Az elektromos borotva megszerzését ugyanazzal az elvvel lehet megközelíteni - csak hogy pontosan meghatározzuk, hogy pontosan mit szeretnék látni a megvásárolt eszközön, és melyik elektromos borotva jobban illeszkedik az adott kívánsághoz.

Sokak számára a monetáris szempont meghatározó a "villamos borotva kiválasztásának" kérdésében, mert nem mindenki engedheti meg magának a drága vásárlásokat. De ezekre az eszközökre vonatkozóan minél magasabb az ára, annál nagyobb az esély arra, hogy az eszköz nagyon hosszú ideig tart. És a készülék élettartama alatt ez a költség több, mint önmagáért fizet.

dokumentáció

Fontos meggyőződni arról, hogy a teljes dokumentumcsomag a vásárláshoz csatolva van (különösen a jótállási kártya a szervizközpontok címeivel, ahol kapcsolatba léphet a készülék meghibásodása esetén).

A borotva típusa

Akkumulátor borotvát vagy hálózati hajtású borotvát vásárolnak - jobb, ha előzetesen döntenek (könnyebb lesz egy irányba keresni). Újratölthető kényelmesebb, bárhol használható, függetlenül a hálózathoz való hozzáféréstől. Jobb, ha olyan lítium-ion akkumulátorokat keresnek, amelyek nem használnak rövidebb működési időt, amikor a készüléket előre töltik, ha újratöltésre kerül (ha az akkumulátor más típusú, akkor a készüléknek teljesen lemerültnek kell lennie, majd fel kell töltenie).

Készülékberendezés

Azt is el kell képzelni, hogy hány vágóelemet szeretnék egy borotvában. Talán sokak számára az a tény, hogy minél több fej van - minél szélesebb a befogási terület, annál gyorsabb az eljárás. Nem kevésbé fontos a fejek mozgása - ez lehetővé teszi, hogy a sörtéket egyenletesen borotválkozzon az arc minden kanyarban és nehezen elérhető helyen.

További funkciók

Annak érdekében, hogy ne fizessen túl, az elektromos borotva kiválasztása előtt el kell döntenie, hogy szükséges-e további funkciói. Az elektromos borotva „borotva” vágható, az extra hosszúságot vágva (maga a borotva nem tudja megbirkózni vele), a beépített tartályt öntő gél vagy krém, amely hidratáló érzékeny bőrt biztosít a borotválkozás során és hűtési rendszert az érzéstelenítéshez és az irritáció valószínűségének csökkentéséhez. Ha ezek a funkciók szükségesek - érdemes többet fizetni.

Tisztítási módszerek

Itt csak preferenciák alapján. Az automatikus tisztítás kényelmesebb (csak nyomja meg a gombot, és a készülék gondoskodik magáról). De ha nincs különbség, akkor egy borotvát is kefével vásárolhat, hogy eltávolítsa a borotvált sörtét és a bőrrészecskéket kézzel.

Hogyan használjon elektromos borotvát

A készülék használatához nincs szükség speciális készségekre és tapasztalatokra, ezért nincs szükség a szabályok hosszú felülvizsgálatára. Elég csak megérteni az elektromos borotva működésének elvét, és figyelembe kell venni néhány árnyalatot:

 • tisztítsa meg az arcot (arcmosás) az eljárás előtt, és hagyja megszáradni a bőrt (ha azt szárazra borítja);
 • a borotvát az arcán simán, nyomás, rándulások és más „lelkesedés” nélkül vezetni (a készülék mélyen elmerült fejei a késekhez való hozzáférést biztosítják, ami ritka, de a felső réteg levágása lehetséges);
 • ha a bőr olajos, tisztítsa meg a területet krémmel vagy kölnivel a száraz borotválkozás előtt, és hagyja száradni az arcot;
 • merev sörtékkel, egyenlőtlenül növekvő vagy különböző irányban kilógó, sima és puha körkörös mozdulatokkal borotválkozik;
 • a borotválkozási erőfeszítéseknek azonosnak kell lenniük az eljárás során;
 • a borotva promóciónak a hajnövekedés irányában kell lennie;
 • a kezelés után öblítse le az arcát hideg vízzel, és a bőrre szokásos bőrápolási termékeket (krémeket stb.) alkalmazzon.

Tipp: a makacs bizalommal, hogy a sörték növekedése elleni borotválkozás sokkal hatékonyabb, jobb, ha az „arany átlag” elvét követjük, vagyis először tartsuk a borotvát a növekedés mentén, majd ellenük. Ám óvatosnak kell lennie a készüléknek az ellenkező irányú bőrön való csúsztatására. Ne használja ezt az opciót érzékeny bőrre.

Elektromos borotvaellátás

Az elektromos borotva gondozása ugyanolyan egyszerű, mint a használata. Csak kellő időben kell tennie mindent:

 • először tanulmányozza az utasításokat, amelyek az egyes modellek ellátására vonatkozó konkrét követelményeket jelzik;
 • minden használat után tisztítsa meg a készüléket (mossa le vízben vagy tisztítsa meg a kefével);
 • 1 mosható folyékony szappan mosható borotvákhoz használható;
 • szárítsa meg a borotvát a szabadban (ne tegye nedvesen az esetre);
 • csak a rendeltetésszerű használatára használják (nem mint epilátor vagy hajvágó a fejen);
 • helyesen működtesse az akkumulátort (csak a teljes kisütés után töltse fel);
 • ez nem árt legalább néha a háló vagy fejek alkoholos fertőtlenítésére.

Jó elektromos borotva, még ha kézzel is megvásárolható, megfelelő gondossággal és gondos kezeléssel nagyon hosszú ideig tart, és ez igazolja a költségeket. És a hosszú távú használat hatékonyságát és örömét senki sem vitatja.

http://pobrey.ru/elektrobritva-dlya-zhestkoj-shhetiny/

Hogyan válasszunk elektromos borotvát érzékeny bőrű vagy merev sörtékkel rendelkező férfiaknak?

Helló

Ma arról fogunk beszélni, hogyan válasszunk egy elektromos borotvát férfiaknak. Modernitásunk különbsége a technológia gyors változása, nemcsak az iparágban, hanem a hazai szférában is. A technikai fejlődés ilyen gyors ütemével egy hétköznapi ember számára meglehetősen nehéz megérteni az ipar által kínált áruk sokféleségét.

Hogyan válasszunk egy jó elektromos borotvát, és egyértelműen megvásároljuk a legmegfelelőbb modern opciót? Próbáljuk megérteni az elektromos borotva kiválasztásának főbb kritériumait és azok előnyeit a régi borotvákkal szemben.

Az elektromos borotvák fő előnyei

A főbb előnyök, amelyek megkülönböztetik az elektromos borotvát a hagyományos borotvától, a következők:

 • fejek elkülönítése;
  A borotválkozás során a pengék nem érintik az emberi bőrt. Ez nemcsak a vágásoktól való teljes biztonságot garantálja, hanem az irritáló hatás hiányát is.
 • vízzáróság;
  A modern borotválkozási eszközök ez a jellemzője lehetővé teszi, hogy száraz és nedves borotválkozásra is alkalmas legyen, valamint a zuhanyban lévő borotvát használják anélkül, hogy félelem lenne az elektromos kisülésektől.
 • automatikus tisztítás;
  A modern borotválkozási eszközök tisztítórendszere teljesen automatizált. Gyakran az automatikus tisztítás az eszköz állványaiban található, ami szintén nagyon kényelmes.
 • akkumulátor töltések;
  A töltők használata nagyon kényelmes az úton vagy a kempingben. Egy embernek mindig van egy szép megjelenése.
 • forgó és hálós lehetőségek.
  Az egyes lehetőségek előnyeit közvetlen összefüggésben kell tartani az ember bőrének érzékenységével.

A borotválkozási folyamat férfi érzékelésének sajátosságai

A borotválkozási eszköz kiválasztásának kritériumai nagyban függnek az ember hozzáállásától az egyszerű higiéniai eljáráshoz.
Jól ismert, hogy a különböző korú és temperamentumú férfiak másképp érzékelik a borotválkozási folyamatot.

Fárasztó folyamat

Néhány esetben a napi borotválkozás irritáló, és gyorsan szeretnék befejezni ezt a kellemetlen eljárást. Ebben az esetben célszerű egy rotoros rendszerű borotvát vásárolni, amely a munkáját viszonylag gyorsan és hatékonyan végzi el.

Higiéniai eljárás

Néha a férfiaknak ez a napi „szertartás” egyszerűen egy szükséges higiéniai eljárás, ugyanúgy, mint a fogak fogása. Az ilyen emberek számára fontos a borotválkozás minősége. Számukra elfogadható lehetőség lenne a rotációs típusú drága, kiváló minőségű modellek.

Új kép

Vannak férfiak, akik szokatlan szakáll- vagy bajuszformával próbálják megváltoztatni megjelenésüket, új akcentusokat adva neki. Számukra különféle fúvókákkal és trimmerekkel rendelkező modelleket kell kiválasztani, amelyek lehetőséget adnak exkluzív lehetőségek létrehozására.

Leírhatatlan pihenés

És van egy kategória a lakosság férfi fele, aki szó szerint szereti a borotválkozási folyamatot, és leírhatatlan élvezetet kap belőle. Ezeknek a férfiaknak a legjobb, ha vízálló hálót vásárolnak a nedves borotválkozással vagy héliumvegyületek hozzáadásával.

Felmerül a kérdés: "Hogyan válasszuk ki a megfelelő elektromos borotvát egy embernek, annak ízei és preferenciái miatt?"

Útmutató az elektromos borotva kiválasztásához

Kiváló minőségű elektromos borotva kiválasztásához és megvásárlásához először néhány lépést kell tennie:

 • Olvassa el a 2016-2017-es évben kiadott eszközök felhasználói véleményét;
 • figyeljen a készülék megjelenésére;
 • hasonlítsa össze az ilyen típusú termékek árait különböző üzletekben;
 • további borotválkozási funkciók megtekintése;
 • többet megtudhat az eszközfunkciók változatosságáról;
 • elemzi az eszköz műszaki jellemzőit;
 • döntse el a borotva típusát: töltés vagy
  csak az áramon keresztül.

Miután elvégezte az összes szükséges lépést a borotválkozási eszközökkel kapcsolatos legkülönbözőbb információk megszerzéséhez, figyelembe kell vennie az elektromos borotva személyre szabott más árnyalatai megvásárlásakor.

Elektromos borotva kiválasztása bőrtípus szerint

A borotválkozási eszközök modern modelljei száraz és nedves borotválkozásra tervezték. Teljesen lezárt állapotban vannak, nem engednek nedvességet, és nem érnek áramot. A készüléket a férfi bőr érzékenységének és a sörték merevségének megfelelően kell kiválasztani.

Az érzékeny bőrű férfiaknak

Az érzékeny bőrtípusú emberek számára helyes lesz vásárolni modelleket rácsrendszerrel és visszahúzható trimmerrel, mivel a trimmer képes a hosszú hosszú tarlót jól és lágyan eltávolítani, függetlenül beállítva a lapátok kívánt dőlését.

Az érzékeny bőrt is irritálhatja az eszköz fejének fűtése. Ezért az ilyen típusú bőrre jó választás egy elektromos borotva, amely a felületi fűtést megakadályozó hűtőberendezésekkel rendelkezik.

tanács

Férfiak merev sörtékkel

Ez a fajta ember a legjobb, ha a forgó típusú elektromos borotvákat választja.
Ma a hagyományos forgó változatok jelentős változásokon mentek át a test működésének és alkalmazkodásának javításában. Forgófejek forgatása szinte tökéletesen borotválkozik. A hélium párásítóval van lehetőség, amely a férfiak borotválási folyamatát a lehető legkényelmesebb és kellemesebbé teszi. Ne felejtsük el, hogy a borotválkozó gél megakadályozza a bőr irritációját, lágyítja a bőrt.

így

A merev sörték esetében az elektromos borotva típusának kiválasztása a legjobb
vásároljon egy modern típusú forgó típust különböző funkciók jelenlétével.

Top 3 népszerű elektromos borotva

A legkedveltebb cégek áttekintése, amely a férfiak borotválkozási tartozékát képviseli a piacon, a következő minősítést tükrözi.

Philips

Ennek a gyártónak az elektromos borotva a fogyasztók körében magas minősítést kapott. A magas műszaki jellemzők és az európai minőség szintje különbözik.

A vállalat modelljeinek műszaki jellemzői:

 • önélező penge rendszer;
 • borotválkozási felületek mozgása 4 irányban;
 • nagy teljesítményű akkumulátor, a töltés 30 percen belüli üzemideje;
 • vannak olyan modellek, amelyek fix hálózati kapcsolattal rendelkeznek;
 • alacsony költség;
 • kiváló minőségű zománc tok.

Panasonic cég

Meglehetősen olcsó borotválkozási eszközöket gyárt. A cég legpraktikusabb modellje a nedves borotválkozáshoz, mert vízálló tokkal rendelkezik.
Az eszközök jó minőségűek, de kevés funkcionalitásuk és erős rezgésük van.

 • magas színvonalú munka;
 • jól veszi fel a nehezen elérhető helyeket;
 • van egy trimmer;
 • hosszú feltöltés lehetősége az újratöltés után;
 • alacsony költséggel jellemezhető.

Braun Company

Olcsó és kompakt borotválkozási eszközöket gyárt.

A főbb jellemzők a következők:

 • kiváló minőségű napi borotválkozás;
 • vízzáróság;
 • hűtési funkció;
 • automata adaptáció a sörték sűrűségéhez;
 • az eszköz tömörsége;
 • megfizethetőség.

A hiányosságok közé tartozik a bőrre gyakorolt ​​erős hatás, amely irritációt és kellemetlen érzést okozhat. Ezért a vállalat eszközeinek használatakor krém vagy krém kell a bőr borotválkozás után lágyítani.

A modern ember jellemzője egy jól ápolt és rendezett megjelenés. Még ha a ruházati stílus némi gondatlanságot is jelent, akkor feltétlenül átgondolt és aprólékos gondoskodik a megjelenésükről.

A kiváló minőségű és jó elektromos borotvanak köszönhetően a személy önállóan elrendelheti a megjelenését: a szakállot modellel, a bajuszát vágja és a szemöldökét tökéletes formájúvá teszi. Napjainkban a fej borotválkozása igen lényeges, ami egy modern elektromos borotva modell segítségével is elvégezhető, amely széles körű funkcionalitással rendelkezik és garantálja a tiszta megjelenést.

megállapítások

Az elektromos borotva gondos elemzése után nemcsak a modern dizájn megoldások széles választékát tekinthetjük meg, hanem azt is, hogy az egyes vásárlókhoz külön kell kiválasztani a tartozékot.

http://1informer.com/this-is-interesno/kak-vybrat-elektrobritvu-dlya-muzhchin-s-chuvstvitelnoj-kozhej-ili-zhestkoj-shhetinoj-2262

Hogyan válasszunk egy férfi elektromos borotvát

Hogyan válasszunk egy férfi elektromos borotvát.

Ahogy mondják a "Philips" - ben, "Ne keverjük össze a ápolt sörtéket
azzal az eredménnyel, amit általánosan „elfelejtettem borotválkozni”.

Az ember életének legboldogabb pillanata - a gyermekkor véget ért és a fiatalok eljöttek. Neki jött a fő bizonyíték - bajusz és szakáll. Most borotválás örökre. Az első legegyszerűbb kérdés az, hogy mi? Az előrehaladás nem áll meg: a fodrászok és borotvák bőrpántokkal vannak eltűnve. Eljött az ideje a szerszámgépek és az elektromos borotvák békés együttélésének. Mindegyik rendelkezik saját résszel. Gépek árban részesülnek. Az elektromos borotva sok időt takarít meg, és minimális erőfeszítéssel egy millió lehet. Megvalósította a „gyors és egyszerű” elvét, míg minősége összehasonlítható a szerszámgéppel. Nem kell még a hálózatba is bekerülnie, elegendő az akkumulátor feltöltése előre, és víz és elektromosság hiányában borotválkozással, szó szerint útközben. Ezen túlmenően a szokásos pengék ellenjavallt száraz borotválkozással, és olyan esetekben, amikor a géppel, borotvával - amely az egyetlen, aki mindig segíthet, nincsenek hosszú feltételek. És folyamatosan segíteni fog: az ifjúságában - az első bolyhos borotválkozásra, és érettségben - az arcszőrzet és az öregség gondozására - kopasz területek megszervezésére. Általában, egy borotva az életben.

Tehát mi a különbség a modern borotvák között? Gondosan mérlegelje a kiválasztási kritériumokat.

Borotválkozási rendszer

Az örök probléma a lánynak, aki borotvát ad neki az embernek - forgó vagy hálós? Az örök probléma a férfiak számára: szerezzen be egy újat, mint a régi, vagy nézze meg, hogyan működik egy másik típus. A gép után minden rossznak tűnik. A rotor után, a hálóba megy, csak kiálthatsz: "Igen, egyáltalán nem borotválkozik, semmilyen módon, a házasság vagy mi?" És a háló után, a rotorhoz megy, nem lesz kevésbé meglepő: "Igen, ő húzza a haját, és vágja le a vakondot." Borotválkozó gép, mindig szüksége van időre, meleg vízre, új éles kazettákra, habra. Szükséges, hogy az orr alatt, az ajkak, a nyak sarkaiban, és még óvatosabban megkerüljék az összes veleszületett és szerzett bőrhibát, mint például a hegek, a vakok, a szarvas, a pattanások stb. az arcot korábban párolták, de a pengék mozgása a bőrön vágószőrnek érezhető. Elektromos borotva használatakor az érzések sokkal puhábbak, és a háló érintése általában jobban érintkezik a Coca-Cola 0,25 l-es előmelegített alumíniumdobozjával. És ez utóbbi nemcsak az érzéseken borotválkozik, hanem sokkal több járatot igényel, mint egy gép - az ereje más: egyenes vonalat kell készítenie a szakállról - ez megtörténik, meg kell mennie egy dühös hegen kívül sérülés nélkül. A forgó borotva elforgatja a köröket, és nem teszi lehetővé a szakáll vagy a bajusz alakjának szigorú betartását, de tisztább és gyorsabb. És mégis, az elektromos borotvához megy, teljesen elhagyhatja a fürdőszobát meleg vízzel, és ennek megfelelően hab vagy gél.

Borotválkozási módszer

Néhány borotva további nedvességet biztosít. Ebben az esetben a készülék kialakítása különleges tartályt tartalmaz, amely habot tartalmaz. A borotválkozó hab a bőr felületén egyenletesen eloszlik, hidratálja és lágyítja. Az ilyen borotvák fő hátránya, hogy speciális habot kell vásárolni.

Úszó borotvafejek

A borotvák következő technológiai innovációja az úszó fejek. Most az arc kontúrok ismétlődő rendszerének egy komponensévé válnak. A speciális rögzítésnek köszönhetően a fejek egymástól függetlenül is eltérhetnek, még a legnehezebb területeken is, ami a borotválási folyamatot hatékonyabbá teszi.

Borotválkozó egység mobilitása

A technikai innováció egy másik szintje a mozgatható borotvaegység. Most a gyártók egyre nagyobb mértékben szállítják a teljes borotválkozási egységet, amelyen a fejek helyezkednek el. Ennek következtében eltérhet különböző irányokban és síkokban. A nehéz helyeken áthaladó kis lengéscsillapítók visszaállítják az egységet eredeti helyzetébe. Ez még pontosabb ismétlést biztosít a fej anatómiai megkönnyebbülésének, egy kényelmesebb borotválkozásnak, és ennek megfelelően az arc komplex területeinek tisztaságának.

A borotválkozási szakaszok száma

Nagyon érdekes lesz, ha a kínai ipar ilyen csodája hat vagy akár hét szekcióval borotválkozóvá válik.

takarítás

A borotvákat, amelyek csak száraz borotválkozással járnak, csak száraz módszerrel lehet tisztítani, vagyis kinyitni a sörtéjű tartályt, és rázni a tartalmat a szemétbe vagy a mosogatóba, majd az ecsettel szállított kefével óvatosan megszabadulni a hajmaradványoktól, anélkül, hogy befolyásolnák a hálót. minden gondatlan kapcsolat veszélyes számukra. A végső tisztítást csak egy levegőárammal végezhetjük, például fújhatunk, de ez a módszer túl veszélyes - a szubmilliméteres hosszúságú, zárt légáramba könnyen belépő haj részecskéi rövid időre szuszpenziót képezhetnek a tüdőre ártalmasak (végül egy olyan részecske, amelyet még nem vettek ki) belül, örökké marad).

A borotvák, amelyek lehetővé teszik a nedves borotválkozást, lehetővé teszik a kést a folyóvíz alatt is - nagyon kényelmes azok számára, akiknek lehetőségük van (idő és hely) a vágóegység alapos szárítására és további kenésére. Bizonyos kivételes esetekben a borotva teljes idejű nyomása nem törlődhet - ha egy kicsit felgondolkodik, akkor meggondolhatja az ilyen kezelés okát, és a lustaság messze lesz az elsőtől. A tisztítási folyamat automatizálása, valamint a karbantartási idő csökkentése érdekében automatikus borotválkozással rendelkező borotvák vannak.

Ezt az egységet tisztító és töltőállomásnak nevezik. Fő funkciója a sörték eltávolítása és a vágóegység fertőtlenítése. Az alkoholok egyikét tartalmazó oldat, például izopropil, garantáltan a mosott részeket higiénikusabbá teszi, mint a csapvíz. Az illat a frissesség és a tisztaság illata. Az állomás is keneti a pengéket, majd megszárítja őket. Mindez egyszerre történik a beépített akkumulátorok töltésével. Az állomás a vágóegység állapotától függően különböző tisztítási programok szerint működhet.

Érdemes megjegyezni, hogy egy ilyen állomás munkájának befejezéséhez speciális patronokat kell vásárolni. Átlagosan elegendő 2-3 hónapig.

Ezért az automatikus tisztítással borotva kiválasztása előtt figyelembe kell venni ezeket a többletköltségeket.

trimmer

Úgy vélik, hogy a bajusz és a szakáll viselése lusta férfiak, akik nem akarnak minden nap borotválkozni, de minden arcszőrzet folyamatos gondoskodást igényel. Egy személynek szépnek és ápoltnak kell lennie. A szakáll vagy a bajusz határán egy borotvával való egyenes vonal megszerzése egy nem triviális feladat, és a beépített trimmer segítségével könnyen megoldható. A hosszú szakáll és egy művészi bajusz stílusa természetesen egy profi trimmerrel modellezhető, de a klasszikus kanadai vagy kecskefélék, valamint a templomok és a fülvonal tisztítása meglehetősen

Beépíthető és beépített trimmer. Általában két lemezből áll, amelyek egymáshoz képest elmozdulnak, és levágják az összes szőrszálakat, amelyek az úton vannak.

Trimmerek vannak beépítve a testbe és külön fúvókák formájában. A kamerákban egy villanásból épült - összecsukható és behúzható.

Az orrban lévő szőrszálak eltávolítására kör alakú trimmerrel ellátott fúvókák vannak, valamint a fúvókák, amelyek az arcot tiszta borotválkozásra adják (orvosi szempontból ez az ideális bőrbetegség).

A vágás általában nem stílus.

kijelző

A készülék megfelelő használatának folyamatos ellenőrzéséhez a gyártók elkezdtek mindenféle megjelenítést hozzáadni. Ezek lehetnek színes indikátorok, vagy teljes LCD kijelző formájában. A piktogramok és a feliratok segítenek a borotva akkumulátorának monitorozásában, így elmondják a szintjét és az alacsony töltöttségi szintet, vagy fordítva, a töltési folyamat vége felé, amikor eléri a magas értéket. Csak az energiaforrások ellenőrzése nem korlátozott, mivel az indikátor diagnosztikai üzeneteket jeleníthet meg a tisztítás szükségességéről, sőt a borotvafejek használatának időtartamáról, és ennek megfelelően a helyettesítés szükségességéről.

Áramellátó rendszer

és a hálózatról, és egyesek egyszerre engedélyezik mindkettőt. Ez azt jelenti, hogy ha a felhasználó figyelmen kívül hagyja a töltés és a borotvák szükségességét jelző állandó figyelmeztetéseket, akkor a reggeli eljárás folytatható a tápkábel csatlakozóaljzatához való csatlakoztatásával (ez azonban nem mindig áll fenn).

Ellentétes opció is létezik - olyan modellek, amelyekben a zuhany alatt lévő borotválkozás funkciója megvalósul, ezért az elektromos biztonság érdekében a véletlenszerű feszültség alatti vízhasználat megakadályozása érdekében a hálózat nem működhet. Az akkumulátorral ellátott borotvák nagyon kényelmesek - egyszerre borotválkozhatnak és mozoghatnak a lakásban, és ha nem kötődnek az aljzathoz, megtalálhatja a tökéletes megvilágítással vagy kényelmes tükörrel ellátott helyet. Az akkumulátor életciklusa véges értékű, általában 3-4 év kényelmes használat, amikor a kapacitása 5-10 eljárásra elegendő feltöltés nélkül. Ezután a degradációja meglehetősen észrevehetővé válik, és a korlátban egy töltést ér el egy borotválkozásig. Sok történet véletlenszerű növekedést, vagy éppen ellenkezőleg, drámai csökkenést mutat ebben az időszakban. Bár a hálózat tele van klipekkel az akkumulátor professzionális vagy önálló cseréjéről, de ebben az esetben a borotva valóságos feszességével a legtöbb esetben búcsút kell mondania.

Az akkumulátor teljesítménye saját speciális rést kapott a mobil vagy utazási borotvákban. Azok, akik a közúti úton vagy önmagukban vannak, értékelik ezt a módszert, amikor a készüléket méltóságteljesen táplálják, ami egyes esetekben a legjobb megoldás, mint egy drága borotvát egy instabil vonat kimenethez vagy egy autós átalakítóhoz, amely pszeudo sinusoiddal rendelkezik.

támogatás

Az egyszerű tárolás és egyidejű töltés érdekében a borotvák egy része állványt tartalmaz. Ez nagyon kényelmes - mert a függőleges helyzetben a borotva sokkal kevesebb helyet foglal el, és még ebben a helyzetben sem érintkezik a szilárd felületek.
Megjegyzés: meg kell különböztetni az állványt, amely nem végez több funkciót, kivéve a tárolást és a töltést, és az automatikus tisztításra szolgáló állomást, amely gyakran nevezhető állványnak is.

Csúszásmentes betét

A csúszásmentes betétek a fogantyúból különböző anyagokból, például szénszálból, gumiból vagy gumiból készülhetnek. A készülék kényelmét biztosítja, és még nagyobb kényelem érdekében megkönnyíti a felületet.

Költségtartományok

Legfeljebb 2000 rubel - nagy csoport induló borotvák (leggyakrabban a korábbi évek híres márkáinak másolatai). Elsősorban Délkelet-Ázsiában készül. A pótalkatrészek és a cserélhető vágóegységek nem széles körben elérhetők. Az elemek tipikus kapacitása. A borotva átlagos élettartama 2-3 év. Természetesen előzetesen véletlenszerű és kiszámíthatatlan kivételek vannak.
2000 - 5000 rubel - a borotvák legnagyobb csoportja. A Philips, a Braun és a Panasonic mindhárom bálnája, valamint a másodlagos gyártók legjobb modelljei jelennek meg. Itt a borotvák gyakran a legegyszerűbb változata a lebegő fejeknek és a mozgatható borotváknak. Vannak padlók. És ami a legfontosabb, a jól ismert márkák ilyen tulajdonsága "elfogadható minőség".
5000 - 9000 rubel - az automatikus tisztítás első legegyszerűbb állomásai, analóg kijelzők, 4-5 borotva. Az akkumulátor kapacitása nagyobb, mint az előző csoportban.
Több mint 9000 dörzsölje. - prémium nemcsak egy nagy névért, hanem egy tucat technológiának a borotválkozás minőségének javítására, mint például: lineáris motor, több mozgatható 3D fej, bőrvédő technológia, technológia, amely lehetővé teszi a borotva számára, hogy értékelje a sörtéket és alkalmazkodjon hozzá, ellenőrizze annak sűrűségét és további sűrűségét, és további hatalmas sűrű területeken. Van is igazán megbízható tervek és lenyűgöző design. Ennek a csoportnak a borotva a Li-ion akkumulátorok birodalma, amely egyszerre erős és gyenge, mivel a gyár termelésétől kezdve az ilyen akkumulátorok nagyon lassan elvesznek kapacitást. (Az alacsonyabb árú csoportban az elegáns borotvát láthatjuk - valószínűleg soha nem vásárolták meg ésszerű időn belül).

Viszlát gép!

Miért vásárolnak még egyszer eldobható gépeket vagy szalagokat? Mert tudod nélkül tudsz menni hozzájuk. A borotva eltörte, vagy az akkumulátor nem illeszkedik a rossz időbe - nem probléma, akkor géppel, és még egy hosszú szünet után is először fog dolgozni (kis darabok - természetesen - anélkül, hogy ez lenne). A fordított átmenet hosszú függőséggel történik - egy hét, egy hónap, és aki soha nem mehetne. Mi az oka? Az a tény, hogy a legtöbb nem tudja, hogyan kell megfelelően borotválkozni, a kéz mozgását a géppel ugyanarra a mozgásra egy elektromos borotvával. És minimális nyomással meg kell érintenie a bőr felületét, különben a borotva nem borotválkozik, hanem csak az arcot karcolhatja. Lassan kell lassan borotválkoznia, óvatosan és simán mozgatva a kezét a hajnövekedés irányába.
Ez az, most elrejtjük a gépet egy esős napra, és válasszunk egy borotvát.

http://club.dns-shop.ru/bitovaya-tehnika/%D0%9A%D0%B0%D0%BA-%D0%B2%D1% 8B% D0% B1% D1% 80% D0% B0% D1% 82% D1% 8C-% D0% BC% D1% 83% D0% B6% D1% 81% D0% BA% D1% 83% D1% 8E-% D1% 8D% D0% BB% D0% B5% D0% BA% D1% 82% D1% 80% D0% BE% D0% B1% D1% 80% D0% B8% D1% 82% D0% B2% D1% 83 /

A férfi elektromos borotva kiválasztása

A gépes szerszámgépek, sok férfi úgy dönt, hogy megpróbál egy elektromos borotvát. Rögtön azt mondjuk, hogy elveszíti a borotválkozás sebességével - általában több időt vesz igénybe. A sűrű növényzet tulajdonosai számára a borotválkozás minősége romlik. Az eljárás azonban általában kellemesebb. A legfontosabb dolog - a megfelelő borotva kiválasztása. Ne feledje, hogy ez egy jó ajándék egy embernek február 23-án vagy bármely más ünnepen.

Az elektromos borotvák típusai: forgó vagy hálós

A mai napig kétféle elektromos borotva létezik: forgó és háló (háló). Ez azonban nem jelenti azt, hogy a modellválasztás kicsi, éppen ellenkezőleg. A választás nagyon nagy, és ez zavaró. Külső hasonlóság mellett az árak jelentősen eltérnek egymástól. Mi a különbség? Hogyan válasszuk ki az elektromos borotvát úgy, hogy kényelmes, igényes és nem holtsúlyú legyen. Nézzük meg.

Hogyan válasszuk ki az elektromos borotvát: hajtsa be a részleteket

Amint úgy dönt, hogy választ egy elektromos borotvát, el kell döntenie, hogy egy hálót vagy egy forgószerszámot szeretne-e használni. A megjelenésükben a különbség nyilvánvaló és nyilvánvaló. Forgó - forgó tárcsák éles vágással az élek mentén, amelyek a szőrszálakat vágják. Egy ilyen eszközzel nem számít, hogy milyen hosszúak vagy rövidek a sörték, akár egyenletesen nőttek, akár nem. És a sörték szinte közel kerülnek a bőrhöz.

Rács - több lyukú lemezek, amelyek alatt rejtett finoman vibráló pengék vannak. A sörték beleesnek a lyukba, éles pengékkel vágva. Azaz, egy ilyen borotva "nulla alatt" nem fog kijutni. Mindig legyen nagyon rövid szőrszál - a rács vastagsága.

A különbség a szabad szemmel látható forgó és hálós borotvák között

Külsőleg, a rotor és a rács elválasztása nem jelent problémát, hanem a választás között? Minden nem olyan nehéz. Másképpen borotválkoznak:

 • A forgó elektromos borotva tisztábbá és gyorsabbá válik, ha hálós elektromos borotvát használ, ugyanazt a helyet kell elérnie, hogy ugyanazt az eredményt érje el. Ez azt jelenti, hogy a merev és vastag sörtéknél jobb választani a forgót. De a borotválkozás közbeni érzések nem a legkellemesebbek - a sörték enyhe csípése van. Az irritábilis bőr esetében ez az opció nem megfelelő.
 • A rácsos borotva borotválkozás a borotválkozás során nem érinti a bőr érdességét - hegek, vakolatok, mindez károsodás nélkül. Úgy érzi, mintha a bőrön át mozgó meleg fém lenne. Ez azt jelenti, hogy a hálós borotva jó a puha és ritka sörtékhez. Ideális egy tinédzser vagy egy fiatal férfi számára, aki most kezd borotválni. A hálók még nagyobb áthaladások esetén is kevésbé irritálják a bőrt, így a rács borotva érzékeny és irritált bőrre alkalmas.

A forgó és rácsos borotvák összehasonlítása

A nettó elektromos borotva még egy plusz: kényelmes, hogy tiszta vonalat hozzon létre vele. Ha meg kell tartani a szakáll, a bajusz, a templomok kontúrját - ez a feladat a nettó borotvának, de nem a forgókeretnek. Igaz, vannak elektromos borotvák, amelyek visszahúzható trimmerrel vannak ellátva, ami nehézség nélkül eleget tesz ennek a feladatnak.

Tehát szükség van egy forgó vagy rácsos borotvára, amelyet a bőr típusa határoz meg. Továbbá megértjük a technikai részleteket és lehetőségeket, amelyek növelik a borotválkozás kényelmét.

Vezetékes vagy újratölthető

Miután eldöntötte a típusát, ki kell választania egy elektromos borotvát a táplálás útján. Vezetékes, újratölthető. Vezetékes, egyenlő tulajdonságokkal rendelkező, olcsóbb, de a mobilitás korlátozódik a vezeték hosszára, és gyakran zavarja.

Plusz az akkumulátor, hogy a cselekvés szabadsága nem korlátozott. Az autonóm tápegységnek köszönhetően még áramkimaradás esetén is megtartják munkaképességüket, és egyértelmű előnyökkel járnak az utazás, az üzleti utak és a szabadtéri kikapcsolódás terén. Az újratölthető borotva kiválasztásakor azonban ügyeljen az akkumulátor típusára. Ezek többféle típusúak lehetnek.

Az akkumulátoros borotvák lehetnek rotációs vagy nettó típusúak. A töltő érintkező vagy érintés nélküli típusú lehet. Ha egy embernek elektromos borotvát szeretne választani ajándékként, jobban szeretni fogja a kapcsolatfelvétel lehetőségét

Ne használjon vezeték nélküli elektromos borotvát nikkel-kadmium akkumulátorral (Ni-Cd) - ezek az elemek „memóriahatással” rendelkeznek. Ha nem töltötte fel teljesen a töltést (ami általában megtörténik), az akkumulátor kapacitása jelentősen csökken (a szinttől, amelytől kezdve a töltés megkezdődött). Ezért egy idő múlva az akkumulátor „megszünteti” a töltést - gyorsan lemerül. Minden más típusú elem (Ni-Mh, Li-Ion) ebben a tekintetben jobb, de sokkal drágább. Ez azonban a helyzet, amikor jobb, ha nem mentjük el.

Vannak olyan modellek, amelyek mind a hálózatról, mind az akkumulátorról működhetnek, azaz a tápkábelbe beépített feszültség-átalakító, amely biztosítja az akkumulátor töltéséhez szükséges feszültséget (pl. Okostelefonok töltése). Az akkumulátor feltöltése akkor következik be, amikor a tápkábel csatlakozik a hálózathoz, nincs töltőállomás. Egyrészt kényelmes, másrészt nem túl. A borotvát a töltőállomásra helyeztem és ott áll. Ha nincs állomás, akkor kitalálnia kell, hogy hová tegye a borotvát, és zavart okoz a töltés keresése és egy hely a számára. De ha olyan elektromos borotvát szeretne választani, amely a lehető legkisebb helyet foglalja el, de ugyanakkor nem korlátozza a mozgást, akkor jobban meg kell vizsgálnia az ilyen modelleket.

Még mindig vannak „harangok és sípok”, mint egy töltő, amely az alkalmazott feszültséghez igazodik (Braun Series 3 300s). A töltés 100 és 240 V között lehet a hálózatban. A bemeneten lévő szűrő beállítja a töltési paramétereket. A borotva ez a változata alkalmas arra, hogy részt vegyen egy részén.

A borotvafejek száma és mobilitása

Általában bármilyen típusú elektromos borotva van, egy, két, három, négy és öt borotvafejjel. A legjobb választás három borotvafej. Ezek a legtöbb csaták. Az „érett tarló” egy vagy két borotvaelem nem elég. Ez a lehetőség a tizenévesek vagy a ritka növényzet tulajdonosai számára. Négy-öt olyan, aki nagyon merev és vastag sörtéjű. De ezek a márkás borotvák egy kicsit, de sok kínai. A kérdés az, hogy a „többfejű” megbirkózás mindig jobb, mint a háromelemes márkájú borotválkozás. Valaki szerencsés, és jól működik, és valaki frusztrációval háromelemes rotor modellt vásárol.

A borotválkozási elemek száma - egytől ötig

Néhány évvel ezelőtt a borotvafejek elkezdtek mozgóvá válni - úszóak. Amikor megnyomják, megváltoztatják a helyzetüket, és a helyzetük csak az arc szerkezetétől függ, és nem kapcsolódnak egymáshoz. Tehát a pengék jobban megismételik az arc kontúrját, így a borotválkozás tisztább, különösen a nehezen elérhető helyeken - a nyakon, az arccsontokon.

Mozgatható borotvafejek és rácsok, mozgatható blokk - mindez növeli a borotválkozás kényelmét

Emellett modellek mozgatható borotválkozó egységgel is rendelkeznek. A nyomás következtében az egység felső részének meredeksége megváltozik, ami még jobban teljesíti az egyéni szerkezethez való alkalmazkodást. Ebben az esetben nem kell megváltoztatnia a kar helyzetét. Az ilyen „független felfüggesztés” az utóbbi években kialakult vonalakban van, és ez a „harangok és sípok” jelentősen növelik az árat.

Trimmer és típusa

A trimmer egy extra kés hosszú szőrszálak vágásához. A bajusz és / vagy szakáll tulajdonosai számára szükséges a trimmer jelenléte, hogy megőrizze a bajusz alakját. Ezek a kések rövidítik a szőrszálakat borotválkozás nélkül, és lehetővé teszik, hogy tiszta vonalat alkosson a borotvált és borotválatlan bőr határán.

A trimmer borotva kényelmes a tiszta kontúrok fenntartásához.

Számos típus van: összecsukható, csúszó, úszó. Az összecsukható és visszahúzható trimmer lehet forgó és rácsos elektromos borotva is. Az úszó trimmer beépítve van az elektromos borotva borotva rendszerbe. Levágja a hosszú szőrszálakat, és a hálók védik a borotvákat.

A beépített trimmerrel meg lehet vágni a templomokat, lerövidítheti a hosszú szőrszálakat

A típusától függetlenül a borotva-trimmerek nem elegendőek a sűrű arcszőrzet teljes ellátásához. Képesek tartani egy nagyon rövid szakáll állapotát, mint például a kecskefélék, a „háromnapos tarló” vagy a fény borotválatlan. A teljes értékű szakállhoz külön trimmerre van szükség. A trimmer borotva kényelmes a nem egyenletesen termesztett vagy túl hosszú sörtéknél, amelyeket a borotválkozási rendszer nem tud kezelni. Ebben az esetben először le kell rövidíteni a növényzetet egy trimmerrel, majd a "borotválkozás" normál üzemmódban kell elvégeznie.

Száraz és nedves borotválkozás, hidratáló

Néhány évvel ezelőtt az elektromos borotvák csak száraz borotválkozást tartottak. Ma sok olyan modell van, amely habot vagy borotválkozó krémmel borotválkozik, és kiváló munkát végez ezzel a feladattal. Szemmodellek jó értékeléssel - Panasonic ES-3042, Panasonic ES-LT2N, Braun 3080s sorozat 3, Panasonic ES-RF31, Braun MG 5050, Panasonic ES-RF41, Braun 5040-es sorozat 5 stb. Rotor modellek nedves borotválkozással - Philips AT 890, Philips S9031, Philips PT 723, Philips AT 756, Philips S5530, Philips S5672.

Igen, drágábbak, sokkal drágábbak (kb. 50%), de szeretik pontosan azt a tényt, hogy ma választhatsz, hogyan borotválkozzon ma - krémmel vagy anélkül.

Van egy árnyalat. Nedves borotválkozás esetén minden egyes eljárás után öblítse le a rendszert. Ellenkező esetben a baktériumok a krém maradványaiban szaporodnak, ami súlyos bőrirritációt okozhat.

Az elektromos borotvák habot és borotválkozó krémeket boríthatnak.

Továbbá léteznek olyan modellek, amelyekben az utóízesítő krém kapacitása épül. Speciális tartókeretben, utóhullámmal, amely automatikusan eloszlik a bőrön. A frusztráció célszerűsége nagyon kétséges. Először is, ezek a modellek a borotválkozó krémek egyes gyártóival párhuzamosan jönnek létre, és csak egy bizonyos márkát használhat, ami önmagában már bosszantó. Másodszor, a borotvák újratöltésére szolgáló lotion költsége jelentősen magasabb. Harmadszor, a borotvák maguk ilyen képességekkel drágák. Általában ez az elképzelés nem olyan jó, mint amilyennek az első pillantásra tűnik.

Általánosságban elmondható, hogy egy elektromos borotvát szeretne választani minden alkalomra, lásd a modelleket a nedves borotválkozás lehetőségével. Vízállóvá válnak, és száraz borotválkozással is, folyó víz alatt leöblíthető, nem pedig a sörtéket porra fogják.

Hogyan válasszunk egy elektromos borotvát: a gyártóval határozzuk meg

Ha úgy döntött, hogy milyen típusú elektromos borotva van - rács vagy forgó, nem kell sokat választania. A forgó borotva Phillips-et gyárt. Gyakorlatilag nincsenek versenytársak. Sok kínai márka változatos mértékű, de nincsenek „komoly” gyártók. Tehát, ha egy embernek rotációs elektromos borotvát keres ajándékként, csak a Philips modellek közül választhat. Bár ez nem olyan egyszerű, mint amilyennek látszik.

Azok számára, akik jó nettó borotvát akarnak találni, a feladat nem sokkal nehezebb. Két gyártó van: Braun és Panasonic. Mindkettő azonos minőségű termékeket gyárt, ugyanabban az árkategóriában működik. A Panasonic nagyon érdekes modellekkel rendelkezik, ahol olyan részek találhatók, mint az érintés nélküli töltés, a leggyorsabb motorok. A Panasonic saját élezőrendszerrel rendelkezik, amely évekig megőrizte élességét. Általában nagyon jó elektromos borotvák. De van egy dolog. Ha szükségessé válik a borotvaelemek (pengék vagy rácsok) cseréje, akkor szinte lehetetlen megtalálni őket. Számos modellben egyedülállóak és nem mindig elérhetők a szervizközpontokban.

A nettó borotva kiválasztásakor el kell döntenie, hogy megvásárolja-e a Panasonicot vagy a Brownot.

A Braun elektromos borotvában az alkatrészek nem eredetiek - a tervezési szabványos borotválkozási elemeket használ. Ha szükséges, ne találjon problémát. Néhány évvel ezelőtt a Panasonicnak volt előnye: először fejlesztették ki a borotvákat a nedves borotválkozás lehetőségével. Ma Brownnak van ilyen modellje, és jó véleményt kapnak.

http://elektroznatok.ru/bytovaya-tehnika/vybor-elektrobritvy