logo

Holdnaptár hajvágás

A hajvágás holdnaptárát az ókorban gyűjtötték össze, hosszú távú megfigyeléssel a Hold egészségre és hajnövekedésre gyakorolt ​​hatásáról.

Először is, a holdfázisok közvetlen hatást gyakorolnak a hajod növekedésére. Ha növekvő hold alatt hajvágást készít, a haj sokkal gyorsabban fog nőni, mint egy csökkenő holdú fodrász után. Ha gyakran szeretnél frizurát változtatni, akkor gyorsan meg kell nőzned a haját. Ebben az esetben a hajvágásnál jobb dátumot választani, amikor a növekvő Hold az első vagy a második negyedévben van. Ha éppen ellenkezőleg, nem szereted gyakran meglátogatni a fodrász szalonját, válasszon egy napot, amikor a Hold öregszik. Ez segíteni fog a Holdnaptár 2019-es vágásában. A csökkenő holdon történő vágás erősíti a hajgyökerét és megakadályozza azok elvesztését, de hosszú időn belül vissza fognak nőni. Az új holdban tartózkodnia kell a haj vágásától, mert ezekben a napokban a hajvágás lerövidíti a személy életét.

A holdfázisok mellett a holdnapok is nagy szerepet játszanak a hajvágásban. A Hold ciklus legfeljebb 30 napig tart, és minden holdnapnak saját jellemzői vannak.

A hajvágás következő horoszkópja a holdnaptáron és a hold hatásán alapul a haj egészségére és növekedésére. A holdnapokat kedvező, kedvezőtlen és semleges hajvágásokra osztják. A holdnaptár hajvágásairól részletesebb magyarázatok találhatók az „Alapvető szabályok a haj vágására a Holdon” című oldalon. A 2019-es havi hajvágási naptár segít kiválasztani a megfelelő időt a fodrász látogatásához.

Holdnaptár hajvágás 2019 márciusára

a holdnapok, a holdfázisok, a hold helyzete az állatöv jeleiben, valamint kedvező és kedvezőtlen napok a hajvágás és a hajfestés számára

http://astrosfera.ru/lunnyj-kalendar-strizhek.html

Lunar fodrász naptár március 2019-re

Tavasszal búcsút akarsz tenni a téli hidegnek, így a frizura megváltoztatása releváns lesz. A holdnaptárban a márciusi fodrászok azok a napok, amikor az új fodrász megfelelő lesz, és az az idő, amikor jobb a fürtök gondozása.

Vágja a hajat a legjobban azokban a napokban, amikor a hold helyet ad a kedvező energia. A szakértők azt ajánlják, hogy vegyék figyelembe a népszerű bölcsességet, hogy a fürtök vágása után a szerencse nem fordul el.

Válassza ki a legjobb napokat, amikor a stylistra megy, hogy mindig szépen nézzen ki, és jó hangulatban maradjon.

Mikor hajvágás: kedvező napok a hajvágás számára 2019 márciusában ^

Március 1, 2: A Hold gyenge helyzetben van a Bak a csillagképben. Ezek a napok sajnálatosak lesznek a hajvágás miatt, mivel a gyengített fürtök elrontása valószínű. Az asztrológusok azt ajánlják, hogy gondoskodjanak a fejbőrről, hogy erősítsék a hajhagymákat és megakadályozzák a hajhullást.

Március 3, 4: Hold a Vízöntőben. Manapság egy új fodrász könnyebbé és rosszabbá teszi a haját. A hajvágást azoknak kell végezniük, akiknek nehéz és vastag fürtök vannak. A hajszálak vágása megvédi őket a szekciótól. A vékony és törékeny göndör frizurák tulajdonosait ezekben a napokban a szalonban gondoskodni kell.

Március 5, 6 és 7: A Hold a Halakban. Az ötödik alkalommal az új hajvágás hosszú ideig tart, mivel a Hold tovább csökken. A New Moon március 6-án egy nagy nap, hogy megváltoztassa a haját. A haj vágása segít felfrissíteni az energiát, és a fodrász látogatását követő fürtök engedelmesek lesznek. A Hold március 7-i emelkedése is alkalmas haj változtatására.

Március 8-án 9: A Kos a Kos egy ideje a haj vágására. A semleges energia éjszakai fény lehetővé teszi a fodrász szolgáltatásainak használatát, de a provokatív hajvágás nem megfelelő. Az ellenségektől agressziót, valamint a család konfliktusait okozhatják.

Március 10-én, 11-én és 12-én: a hold tovább növekszik, és ez a három nap erős pozícióban lesz. A Taurus hatása segít fenntartani a pozitív hozzáállást, és egy hajvágás is alkalmas új kép létrehozására. A női frizurák és enyhén hullámos zárak biztosan vonzzák a férfiak figyelmét, és még alkalom lehetnek egy romantikus kapcsolat megkezdésére is.

Március 13-án 14: a Hold két napot tölt el Gemini-ben. Ezek a napok hajvágásokra alkalmasak, így biztonságosan utalhat egy ismerős mesterre, hogy megújítsa a haját, valamint hogy a hajfestést és a jól ápolt megjelenést a laminálással végezze.

Március 15, 16: A Rák csillagképében emelkedő Hold nagyszerű alkalom egy hajvágás megváltoztatására. A stylist által választott frizura segíteni fog egy radikálisan új kép létrehozásában és a szellemek felemelésében. A hold növekedése során a fürtök gyorsabban nőnek, így ezt a frizurát kell választani.

18: 18: Két nap a Hold Leóban marad, és a pozíciója gyenge lesz. Ebben a tekintetben az új hajvágás hátrányosan befolyásolhatja a haj és a fejbőrt. Javasoljuk, hogy az utazást a fő otthoni ápolásra cserélje hagyományos receptekkel.

Március 19, 20: A Hold a Szűzben semleges helyzetben lesz. Kedden és szerdán levághatja a haját, nemcsak a szalonban, hanem kérje meg szeretteit is, hogy vágja le a regrown tippeket vagy frufru. A hajvágás után a haj állapota nem változik.

Március 21-én 22: A 21-es telihold és az azt követő Hold csökkenése a mérlegben semleges idő a hajvágáshoz. Ezekben a napokban meglátogathatod a szépségszalonodat, hogy frissítsd a hajodat, és vágd le a hajod végét. Az ilyen gondozás enyhíti a fürtöket a keresztmetszetből, és ragyog.

Március 23, 24: Hold a Skorpióban. Az éjszakai fények gyenge pozíciója nem a legjobb idő a vágáshoz. A haj manipulálása után a korpásodás megjelenhet, és a fürtök élettelennek tűnnek. A házi tápláló maszkok és vitaminokban gazdag ételek segítenek tartani a hajat tökéletes állapotban.

Március 25-én, 26-án és 27-én: Három nappal a Hold a Nyilasban marad, de a legjobb, ha a haját március 25-én és 26-án vágja le. 27.-én a bolygók erős energiája hangulati ingadozást okozhat, és egy új frizurát valószínűleg nem adnak optimizmusnak.

http://hair-chic.ru/lunnyj-kalendar-strizhki-mart-2019.html

Amikor levághatja a haját a holdnaptáron. Oracle hajvágás, a hét napjai

Mikor tudom vágni a hajam, hogy egészségesebb legyen és szerencsét vonz? Amint az emberek varázslatos erővel rendelkeznek fürtökkel, ezért az őket érintő gondoskodás egész rituálé volt. Ez a tudás megmaradt, és talán néhányan hamarosan tudományos magyarázatot kapnak.

Megfelelő ellátás: milyen gyakran kell a haját vágni

A fodrászok legfrissebb állításai szerint szükség van a haj vágására, de ez nem csak annyira megtehető, mint amennyit a varázsló ajánlott.

Az a javaslat, hogy havonta egyszer fodrászra menjen, elavult. Most a stylistok javasolják, hogy készítsenek saját ütemtervet.

Annak megállapítására, hogy a haj milyen gyakran kell vágni, vegye figyelembe a haj hosszát, a frufru és a borotvált területek jelenlétét, valamint a fürtök általános állapotát.

Hosszú haj, ha egészséges, elegendő ahhoz, hogy évente kétszer vágjon. A többrétegű fodrászok tulajdonosainak 3-4 hónaponként kell ezt megtenniük.

A közepes hosszúságú hajat 3 hónaponként vagy egy kicsit gyakrabban lehet vágni a hajvágás formájának megtartása érdekében. A rövid haj hosszát 4-6 hét után kell beállítani.

Különös figyelmet kell fordítani a frufru, a underkat frizurára és a borotvált templomokra. Az egyenes frufru-t havonta egyszer kell beállítani, és hosszúnak kell lenniük, az oldala pedig 6-8 hét alatt 1 alkalommal. A kreatív hajvágásokat legalább havonta egyszer ki kell javítani.

Ezek a tippek elsősorban azok számára alkalmasak, akik nem változtatják meg a hosszát. Mi a teendő, ha el akarja hagyni a haját? Csinálom a göndör véget és milyen gyakran kell csinálni?

Milyen gyakran kell vágnia a tippeket

Sok nő úgy véli, hogy a hajuk végének levágásával növelik a növekedési ütemüket. Ez a vélemény rossz. A növekedési sebességet gének határozzák meg, és még a rokonok között is eltérő lehet.

A fürtök átlagosan havonta 8–13 mm-rel nőnek, nyáron gyorsabbak, télen pedig lassabbak. Ezért azoknak, akik a zsinórra akarnak nőni, elsősorban a megerősítésre és a táplálkozásra kell összpontosítaniuk.

Az egészséges haj végei elegendőek ahhoz, hogy évente 2-3-szor vágjanak, és problémásak - minden 10-12 héten belül. Fontos megjegyezni, hogy szépségük közvetlenül kapcsolódik a test általános állapotához.

Azok, akik nem vágják le a szálakat, tévednek. Minél hosszabb a haj, annál gyengébb lesz a végük, annál nagyobb a valószínűsége annak, hogy el fognak osztódni. Ezenkívül a haj egyenetlenül nő.

Ha hosszabb ideig nem vágja le a végeket, a nézet hanyag lesz. És a vágott szálakkal együtt olyan negatív érzéseket gyűjtsenek össze, amelyek hátrányosan befolyásolják az emberi állapotot.

Melyik a hét napja jobb haj vágása

A sikeres fodrász titka nemcsak a fodrász készségében rejlik. Ahhoz, hogy jó eredményt kapjunk, és pozitív energiával táplálkozzunk, számos tényezőt kell figyelembe venni.

Az egyik a hajkezelésre kiválasztott hét napja:

 1. Hétfő jó nap. A jelek szerint a levágott haj, a szorongás és a szomorúság eltűnik. Bármely kísérlet a képpel, a frizura drámai változásáig, megfelelő lesz.
 2. Kedd a megfelelő idő a fürtök vágására vagy a frufru beállítására. Ezek az intézkedések segítenek az egészség javításában, és erőt adnak a felhalmozott problémák megoldásához. Hasznos lesz egy hajvágás is azok számára, akik fáradtak a rutinból és szeretnék sokszínűbbé tenni az életet.
 3. Szerdán mindenki számára hajvágást kaphat, kivéve a csütörtökön születetteket. A fodrász látogatása javítja az idegrendszer, a memória és a tanulási képesség aktivitását.
 4. Hajvágás csütörtökön, törölheted a biofieldet, építhetsz a szeretteinkkel, és szerencsét vonzhatsz. A kommunikáció új ismerősökkel gazdagodik, a régi kapcsolatok helyreállnak.
 5. A pénteken készített hajvágás kedvezően hat az élet minden területére. Ez a nap a Vénusz égisze alatt megy át, így a hajjal végzett minden manipuláció jól megy. A fodrász munkája azonban nagymértékben megváltoztathatja a megjelenést és megzavarhatja a belső harmóniát.
 6. A szőrtelenítés jó szertartás. Ez segít javítani az érzelmi és fizikai állapotot, elfelejteni a régi problémákat és bűncselekményeket. A haj hossza gyorsan helyreáll. Erő, türelem és lehetőség nyílik arra, hogy a rejtett tehetséget magadban lássuk.
 7. Vasárnap csak a fodrász látogatása fáj. Hajvágás, egy személy elveszíti a szerencsét. Az egyetlen alkalom, hogy a napodon levághatod a hajodat, ha nincs szerencséje. Akkor a sors drámaian változik a jobbra.

Mikor jobb a haj vágása a 2018-as holdnaptár szerint

A Föld műholdja titokzatos módon befolyásolja az áramlást, a betakarítást és az emberi állapotot - lelki és fizikai.

Mikor tudom vágni a hajam a 2018-as holdnaptár szerint? Oracle hajvágás, a hét napjai

Őseink észrevették, hogy a haj minősége változik attól függően, hogy a hold mely szakasza van.

Lehet-e levágni a hajat, ha ma „sátáni nap” a holdnaptár szerint

Tudja meg, mikor lehet és nem tudja egyszerűen vágni a hajat. Elég, ha megnyitja a holdnaptárat az érdeklődési időre. Minden holdhónapban 4 „sátáni” nap van, amikor az éjszakai csillag teljesen el van rejtve az emberi szemektől.

Veszélyes a hajjal végzett manipulációk végrehajtása ebben az időben: az energiamező védtelen lesz, és az átkok hatalma szorozódik. Fontos tudni, hogy ez az egyes holdhónapok 9., 15., 23. és 29. napja.

Melyik fázisban jobb a haj vágása - melyik hold. A hold legjobb fázisa a hajvágáshoz

Növekvő Hold hajvágás

Növekvő Hold - a jólét és a növekedés jelképe, a legjobb idő, amikor levághatja a haját. Az ebben a fázisban levágott zárak gyorsabban fognak növekedni.

Ez a legkedvezőbb bármilyen hajszálak esetén: laminálás, festés, a tippek kiegyenlítése vagy új fodrász létrehozása. A legjobb, ha ezt egy 5, 8 vagy 11 holdnapon végezzük.

Lehet-e vágni a hajat a csökkenő holdon

Jobb, ha ezt az időt szenteljük a maszkok használatával, ez jelentős eredményt ad. Ha meg kell erősítenie a hajat, akkor kissé vágja le a végeket. De lassan nőnek vissza.

A csökkenő hold hajvágása is ronthatja a látást. Kedvező napok: 21, 26 és 27.

Lehet-e vágni a hajat a teliholdon - ha a hold teljes fázisa

A teliholdban a frizura radikálisan megváltoztatása nem kívánatos, de a megörökített szálakat meg lehet vágni. Az új hold ideje pedig a megjelenés kísérletezésére és a kép megváltoztatására használható.

Lehet-e levágni a hajat, ha holnap egy napfény, holdfogyatkozás

A nap- és holdfogyatkozás a válság és a veszteség ideje. Az asztrológusok azt tanácsolják, hogy ebben az időszakban ne látogasson el a fodrászba. Az emberi védőmező gyengül. Az egészség és a vitalitás eltűnik az ostrazhnye szálakkal, így a betegség veszélye nagy.

Amikor levághatja a haját az Oracle-en

A hajvágás kiválasztásakor érdemes figyelni a műholdat tartalmazó konstellációra.

A nők számára a legkedvezőbbek a Taurus, Szűz, Libra, Capricorn és Leo jelei.

Az Aquarius csillagképe kedvez a kísérleteknek, és a Halak csillagképének hatása alatt veszélyes, hogy bármit csináljunk hajjal.

Vághatom a hajam este

Egy új hajvágás megváltoztatja az életet a jobbra, ha nem csak a megfelelő napot választják, hanem a megfelelő időt is. A népszerű bölcsesség azt mondja, hogy a haját csak napközben lehet vágni.

Este, napnyugta után, könnyebben lehet hatalmat szerezni egy személy felett sötétség okozásával. Még az újjászületett végek vagy szegélyek vágása is könnyen megszakítható az isteni elvvel. Bármilyen hajszálak okozhatnak egészségügyi problémákat, fizikai és mentális. Azt is tekintik, hogy egy személy elveszíti a szerencsét és a pénzt.

Lehetőség van a haj vágására a terhesség alatt

Egyszer azt hitték, hogy az élet egy nő hajában rejtőzött. Különösen aggasztóan kezelt Kosam terhes: a várandós anyának tilos volt a hajvágás teljes időtartama alatt, és különösen a szülés előtt.

A modern bűvészek azt is állítják, hogy a haj eltávolításával egy nő elveszíti az ő és a baba által szükséges életerőt.

Még a göndör regenerált végeit is meg kell tiltani. E szabály megsértése koraszüléshez, rövid élettartamhoz vagy a terhesség megszűnéséhez vezethet.

De az orvosok másképp gondolkodnak. Egyesek kifejezetten azt tanácsolják a betegeknek, hogy menjenek a fodrászba, ha ez növeli a szellemüket. Végül is, az anya pozitív érzelmei kedvezően befolyásolják a baba fejlődését.

Nincs egyetlen válasz erre a kérdésre. Megfigyelhető azonban, hogy a terhesség alatt a haj jobb lesz. Ezt fel lehet használni arra, hogy megkezdjük őket.

Lehet-e menstruáció alatt vágni a hajat

Havi - nem a legjobb idő, amikor a haját levághatja. A menstruáció során hormonok változnak, amelyek befolyásolják a bőr, a körmök és a haj állapotát. Ez az idő sikertelen a hajvágásnál.

A jelek szerint a fürtök gyengülnek, könnyen összekapcsolódnak és lassan nőnek, és egy nő gyorsan megbetegedhet vagy öregszik.

A fodrászok tapasztalatai azt mutatják, hogy a szálak elvesztik a rugalmasságukat és a csillogását, egyre gyengébbé válnak a gyökereken. Ez nem teszi lehetővé a jó stílus kialakítását.

A nő menstruációs ciklusa hasonló a holdhoz. Még akkor is, ha a női ciklus hosszabb, ugyanazokat a fázisokat foglalja magában, mint a fényciklus, csak a hosszuk hosszabb.

A holdciklus első fázisa az egyéni ciklusban, mint vérzési fázis. Ez kedvezőtlen a hajszálakkal szemben.

Lehet-e születésnapján vágni a hajat

Minél jobb a születésnapja, annál boldogabb lesz az év. A születésnapi partijának gondoskodnia kell a megjelenéséről. Előre kell gondolkodnod a hajról, mert a hajod levágása a mai napon a szerencsétlenség. Meg tudod csinálni a stílust: nem befolyásolja a sorsot.

Az a hét napja, amelyen a személy megszületett, szintén befolyásolja a hajvágás megfelelő időpontjának megválasztását:

 • A kedden születetteknek megfelelő napok csütörtök, szombat, vasárnap. Nem megfelelő - péntek.
 • Ha a születésnap szerdán esik, az ideális nap a szőrtelenítésre szombaton lesz, és csütörtökön jobb, ha más dolgokat csinál.
 • A csütörtökön születettek a legjobb eredményeket kapják hétfőn és pénteken. Szerdán nem szabad részt venni a varázslóban.
 • A pénteken született emberek legjobb napjai hétfő, csütörtök és szombat. Kedd nem kívánatos a hajvágás megszerzéséhez.
 • Azok számára, akik szombaton a világot látták, a kedvező idő szerda és péntek, a kedvezőtlen idő vasárnap.
 • A vasárnap születetteknek kedden és csütörtökön terveznek hajvágást, és hétfőn nem mennek a fodrászhoz.

Hétfőn a világon jelent meg, kívánatos, hogy csütörtökön, pénteken vagy szombaton menjen a fodrászhoz. A rossz nap vasárnap.

Ki jobban bízhat egy fodrászban

A megfelelő mester keresése nem csak egy szeszélyes szeszély. Az a személy, aki a frizurát idézi, megváltoztatja az ügyfelének auráját.

Azáltal, hogy a hajat valóban jó mesterre bízza, visszanyerheti, meggyőzheti az önbizalmat és szerencsét hozhat. Mik a jelek, hogy felismerjék a "fodrászodat"?

Fontolja meg ezeket a tényezőket a fodrász kiválasztásakor:

 • Pozitív hozzáállás. Egy jóindulatú mester, aki szereti az üzletét, pozitív energiával és a teremtés iránti vágysal terheli. Érdemes figyelmet fordítani a stylist általános ápolására - a rendezetlen megjelenés a fáradtság és a depresszió jele lehet.
 • Age. Minél idősebb a mester, annál inkább cselekszik az emberi biofield. Ez arra szolgál, hogy megszakítsa a bajok sorozatát, helyreállítsa a magabiztosságot és legyőzze a lelki válságot. A harmonikus természet, bár nem akar változni, jobb választani egy kora vagy egy kicsit fiatalabb fodrász.
 • Paul. A Trust curls mester a másik nemet veszélyes. A véletlen szimpátia problémákat okoz az ügyfél személyes életében.

A férjem levághatja a felesége haját

Nem mindig az a nap, amikor levághatja a haját, a megfelelő mester szabad. Ezenkívül nem mindig szeretné, ha csak a fodrászokhoz akar menni, hogy vágja le a frufru.

Könnyebbnek tűnik ezt a kérelmet a rokonokhoz, például férjéhez intézni. De van egy jel, amely megtiltja. A férj, aki feleségét vágja, lerövidíti az életét.

A feleség ugyanazon okból nem tudja elvágni a férjét. És az a tény, hogy egy pár rendszeresen megveti egymás haját, házasságtörést okozhat.

Ha nem tudod vágni a hajat

Vannak olyan időszakok, amikor egy személynek különösen szüksége van a magasabb hatáskörök védelmére és védelmére. A fürtök olyan szálak, amelyek összekapcsolják a kozmoszt és a nemzetséget, de ha gondolatuk van rájuk, ez a kapcsolat könnyen törhető vagy károsodhat.

Ennek elkerülése érdekében jobb, ha a generációról generációra továbbított ismereteket alkalmazzuk. Hasznos emlékezni arra, hogy mely napokban és életszakaszokban szigorúan tilos a haj vágása:

 1. A "sátáni napokban" a hold- és napfogyatkozások során.
 2. Vasárnap és szent napok.
 3. Esténként.
 4. Terhesség és menstruáció alatt.
 5. Diákok - az ülés során.
 6. Születésnapi és antagonista napokon.
 7. Gyermekek egy évig. Hiba lenne a baba kopaszának borotválása: nem befolyásolja a haj minőségét, és megfosztja az erejét.

Van még egy nagyon fontos szabály. Érdemes külön megmondani róla.

Miért nem vághatod le a haját

Azok számára, akik maguk döntenek - nem számít, milyen okból, tudnod kell, hogyan kell kiegyenlíteni az akció hatásait.

A haját levágva a személy deformálja a saját biofieldjét.

Ez megzavarja az energiacserét az Univerzummal, amely a mindennapi életben betegségnek, szeretteiktől való elkülönülésnek, pénzzel kapcsolatos problémáknak tűnik.

Úgy véljük, hogy az első független frizurát követően a bajok kicsiek lesznek, de mindegyik következővel növekszik. Ha rendszeresen megismétli ezt az akciót, az életedben elveszik a vesztes sorozatot.

A fodrászok között jól ismert jele van: az, aki a hajat vágja, hosszabb ideig él, mint amit vágott. Egy férfi, aki elvágja a haját, lerövidíti az életét.

Ennek elkerülése érdekében a vágás előtt egy ilyen szertartást kell elvégeznie: háromszor, hogy három csapot és vizet iszogasson a csapból, amit ma még nem nyitottak meg. Ezután permetezzen vizet a hajra.

A mágusok azt állítják, hogy a pénzzel kapcsolatos problémák akkor merülnek fel, ha a hosszát drámaian megváltoztatja. Például vágj egy kaszát. Egy apró hajvágás a legfontosabb, hogy ne tedd azt pénteken.

Vágás előtt háromszor át kell kereszteznie az ollót, és szent vízzel kell kifröccsenni a szálakon.

Az egészséggel kapcsolatos problémák elkerülése érdekében, ha beállítod a hajot egy szobában, ahol valami zöld, legalább egy szőnyeg van. És ismét, először, jobb, ha megnézzük a holdnaptárat.

Lehet teljesen elvágni a haját, mint korábban: a szent értelemben minden cselekedethez használt. A haj megfelelő gondozása, a zárak állapota javulni fog, ami befolyásolja a jólét javulását, növeli a hangulatot és az önbecsülést.

Ebben a hasznos videóban tudni fogja, mikor kell vágni a haját:

Ez a videó megmondja, hogy mikor hajthatja végre a hajat a hét napján:

Sokan azt mondják, hogy lehetetlen a vasárnapi hajvágást ortodox hagyományok szerint összevetni, azzal a ténnyel összehasonlítva, hogy a vasárnap szent napnak számít a keresztény naptárban. De a legérdekesebb dolog az, hogy a szombaton és vasárnapon mennek az emberek, hogy hajvágást kapjanak, mert más hétköznapokon dolgoznak. Vasárnap soha nem vágtam a hajam és a köröm.

http://lifegirl.ru/kogda-mozhno-podstrigat-volosyi-po-lunnomu-kalendaryu-orakul-strizhek-dni-nedeli.html

Lunar hajvágási naptár 2019

10 megfelelő és biztonságos fodrász titka

Zodiákus jelek, a Hold és más frizurák titkai 2019

Legendák és szabályok

Ha úgy gondolod, hogy az egyik ősi legenda, akkor ősi időkben, még az Ószövetség eseményei előtt, a Földön élő embereknek nem volt hajuk, a szokásos bemutatónkban. Úgy véljük, hogy a távoli őseink között a „frizurák” jobban hasonlítanak egy szelídre, amit most csak az újszülötteknél látunk.
Azonban ez nagyon le volt fantasztikusan képes felhalmozni a biológiai energiát, melynek jelenlétét a fényes halo fölött határozta meg. Körülbelül egy ilyen csoda az Isteni Nimbus, most már látható az ikonok.

De a legenda szerint a bukás után az efemer, tágas szőrszálak, amelyek segítségével egy személy kozmikus energiával vádolták, nehézkes és durvább lett. Tulajdonképpen ez a haj megjelenése. Van azonban egy változat, amely a szálakon és a fürtökön keresztül, és a mai napig egy titkos kapcsolat az ember és a menny között. Ez a kapcsolat mindaddig fennáll, amíg az emberek ismét a legmagasabb fejlettségi szintre emelkednek.

Ezért a hajat óvatosan kell kezelni, felismerve, hogy ezek trükkös antennák, amelyek segítségével testünk az életet biztosító erőket vonja be az űrbe. A régi időkben biztosak voltak abban, hogy a hajvágás drasztikusan megváltoztathatja az ember sorsát. Ezért a vágószálakhoz kapcsolódó titkos rituálék ismerete eddig megmaradt. Vannak olyan titkok, amelyek azt sugallják, hogy mikor vágja le a haját.

Lunar hajvágási naptár minden 2019-es hónapra


A modern mágia a hajat az emberek és a kozmosz közötti kapcsolatnak tartja. Minden manipuláció velük, nemcsak a megjelenésünket megváltoztatja, hanem a láthatatlan bioenergetikai folyó áramlását is megzavarja, mosva minket a hullámokat hordozó erőkkel.

A korai kopaszság nem csak kozmetikai hiba. Ez a hatalmas védelem elvesztése a Guardian Angel arcán. Ennélfogva a fő és a változatlan szabály - a hajat óvatosan kell kezelni, emlékezve arra, hogy a rájuk gyakorolt ​​hatás nem nyom nélkül halad, hanem közvetlenül a sors, az élet és az egészség jobb vagy rosszabb oldalán tükröződik.

Szerencsére évszázadok óta nem vesztették el az emberiség szent titkait és gyakorlati ismereteit, amelyek segítenek megőrizni a hajuk szépségét és erejét. Ha 2019-ben bizonyos szabályokat és törvényeket követel meg, akkor nemcsak megcsodálhatja a körülötte lévőeket luxus fürtökkel, hanem teljes mértékben kihasználhatja a kozmosz energiáját.

Tíz titok a megfelelő és biztonságos frizurának

Titkos

Sokan intuitív módon választják a fodrászukat. Csak neki bíznak a hajukban. És egyébként teljesen igazak. Nem bízhat abban, hogy hajvágást csinál az első fodrásznak. Ez az ember, okosan ollóval megfordítva, megváltoztatja a biofieldet az út mentén. Ha még nem találtad meg a „fodrászodat”, akkor ne feledd, hogy egy energikus, jóindulatú, mester képes megváltoztatni az életedet a jobbra, mintha optimizmussal töltenéd.

Az idősebb és tapasztaltabb stylist, annál erősebb lesz a befolyása. Ezért ha önálló személy vagy, aki hozzászokott a döntések meghozatalához, hogy felelősséget vállaljon magadért, akkor jobban üljön egy székre egy olyan mester számára, aki ugyanolyan korú, mint te vagy egy kicsit fiatalabb.

Ha úgy érzi, hogy krónikusan szerencsétlen, mintha egy fekete vonal érkezett volna, akkor forduljon egy idősebb és hitelesebb szakemberhez. Hagyja, hogy tiszteletteljesen átveszi a munkáját, de az új frizuraért fizetve nem fogod megbánni. Szó szerint közvetlenül a fodrászbolt elhagyása után a sors az első kellemes meglepetés. Nem csak elfelejtené a bajokat, de úgy érzi, hogy a sors kedvező az Ön számára, ha még mindig kedvező napokat választasz a szalonban.

Második titok

Van magyarázat arra, hogy a népi optika soha nem vágja le saját szálát. A tapasztalt pszichika fontos szabályt ismer - lehetetlen, hogy pozitívan befolyásolják a saját biofieldet. Sőt, valójában az emberek gyakran meglepődnek: miért nem tudnak elismerni a bűvészek és az összes látás maguknak, gyógyítani vagy megváltoztatni a sorsukat. Erőik, az akaratuk lehetővé teszik számukra, hogy gyógyítsanak másokat, korrigálva mások biofieldek deformációit. De a sajátoddal sajnos lehetetlen. Vagy a következmények ellentétesek a kívánatosakkal.

Harmadik titok

Tudtad, hogy az éteres, fém és asztrális biofieldek vágásakor? Más szóval, ha fodrászszékben vagyunk, rendkívül érzékenyek a másik befolyására. Először is, a mester maga dolgozik rajtad.

Ennek alapján nem ajánlott, hogy a haját az ellenkező nemű fodrászra bízza. Ezt így magyarázzák: állítólag, ha egy nő, egy férfi vágja a hajat, akkor érzései vannak rá. És akkor is, ha egy gyönyörű ügynök baleset nélkül elhagyja a szalont, akkor később nehézségekbe ütközik a személyes, családi kapcsolatokban.

Példaként még Sámson legendáját is vezeti. Szerinte, a rejtélyes Dalida szépség, amely a bibliai hős hatalmának titkát keltette, elrejtve a fürtök integritásában, levágta őket. Ennek eredményeként Samson elvesztette erejét és meghalt.

Titkos négy

Még akkor is, ha pontosan tudja, mikor jobb a haját vágni, mindig figyelje, mi történik a vágott szálakkal később! Semmilyen esetben ne hagyja, hogy a fodrászok a vízbe dobják őket. Ha követi ezt a tanácsot, akkor képes lesz arra, hogy a fürtök és a ragyogást megőrizze extrém öregkorban.

Titok öt

Erősítse, javítja a haját a 2019-es Holdnaptár-frizurákhoz. Például, ha azt akarja, hogy minél hamarabb növekedjék, akkor menj a fodrászhoz a telihold napjaiban. A szálak állapotának javítása érdekében, például, hogy engedelmeskedjenek, simaak, fésülködjenek, a szalon látogatása időben megtörténik abban az időpontban, amikor az éjszakai lámpák csökkenő szakaszban vannak. Tekintsünk egy árnyalatot, miután egy hajvágás történt a csökkenő hold napjaiban, a haja a szokásosnál lassabban nő. Igaz, ez az időszak jó a gyökerek, hajhagymák megerősítésére, ami segít megakadályozni a veszteségeket.

Hatodik titok

A holdnaptár a hajvágás kedvező napjait is javasolhatja, és megadhatja azokat a számokat, amelyekben a kategorikus nem ajánlott a hajra ollóval megérinteni. Az őseink észrevételei szerint jobb, ha nem csinálsz hajvágást a hónap 9., 15., 23., 29. napján, mert felhalmozódhat a memória és az elme problémái. Tartózkodjon a frizuráktól 2019-ben, és a nap és a holdfogyatkozás idején.

A hetedik titka

Melyik a hét napja jobb haj vágása

A hét minden napja 2019-ben is különleges hatást gyakorolhat a hajnövekedésre és még a jóllétre is, annak a személynek a sorsa, akihez tartoznak:

 • Hétfő: biztonságosan mehetsz a szalonba. A haj elvisel, hajvágás és színezés. A fodrász közben a szeretőjük, „eldobja” a felhalmozott negatív érzelmeket és aggodalmakat, nem fog aggódni a triviálisságok miatt, eléggé elrontotta az idegeit.
 • Kedd: egyedülálló nap azok számára, akik nem találják meg az erőt, hogy megoldják a problémát, vagy fontos döntést hozzanak. Látogasson el a fodrászra is, hasznos lesz azok számára, akik a rutinban szenvednek, és új fényes benyomásokat keresnek.
 • Szerda: a holdnaptár hajvágásakor ezen a napon meg kell tervezni a fodrászot a nyugtalan emberek számára. Azonban azok számára is alkalmas, akik csak egy kis romantikát vagy kalandos szellemet akarnak hozni az életükbe. Például találkozhat valakivel, menj egy izgalmas utazásra.
 • Csütörtök: a hét közepén a hajjal végzett manipulációk azoknak mutatnak be, akik kapcsolatba kívánnak állni másokkal, akik népszerűségről és hírnévről álmodnak. Vagy talán csak meg akarja leküzdeni a túlzott félelmet és az elszigeteltséget.
 • Péntek: ez egy különleges nap, amikor drasztikusan megváltoztathatja a megjelenését. Úgy gondoljuk, hogy ha elégedett a tükörben lévő saját elmélkedésével, akkor pénteken jobb, ha nem kísérletezünk frizurákkal. Ha éppen ellenkezőleg, jobbra akarsz váltani, akkor válassza ki a kedvező napokat (péntek) abban az időszakban, amikor a Nap a Bakra költözik (december 24-től január 22-ig), vagy a Taurus-ra (április 22-től május 21-ig).
 • Szombat: ez az idő a képváltozásokhoz ajánlott. Az új frizura sikeres lesz, a szálak egészséges ragyogást és erőt fognak kapni. Biztosítják, hogy rövid szőrszálakkal együtt szombaton „eltávolíthatja” az adósságokat és a bűnöket az egész verseny karmajából.
 • Vasárnap: 2019-ben a hajvágás holdnaptára kategorikusan nem javasolja, hogy új frizurákra gondoljanak, különben a szerencse elfordul tőled. Ha ez olyan krónikusan szerencsétlen, akkor eldöntheti, hogy kísérletezzen - vasárnap nézni a szalonba, hogy megváltoztassa a képet. Talán az új megjelenés segít a sorsnak, hogy forduljon a jobbra?

Titkos nyolc

Nem elég, ha a heti fodrász kedvező napját választjuk. Meg kell elemeznie azt is, hogyan kapcsolódik a születésnapjához. Kiderül, hogy napok vannak olyan antagonistákkal, amelyek a hajvágás minden pozitív hatását tisztán negatívnak és még veszélyessé teszik!

 • Például, ha hétfőn született - a szépségszalon látogatásának napjai: csütörtök, péntek és szombat. Vasárnap a legrosszabb pillanat.
 • A kedden született emberek csütörtökön, szombaton és vasárnap ajánlott hajvágás. Pénteken jobb, ha nem zavarja a fejed növényzetét.
 • A vasárnapok harmonikusak a környezetben élő gyermekek számára, és csütörtökön ellenjavallt.
 • Csütörtökön született hétfőn, kedden, pénteken, vasárnap. De szerda az antagonista napja.
 • Pénteken született - kedvező napok: hétfő, csütörtök, szombat, vasárnap. Az antagonistát kedden tartják.
 • Az első születésnapja szombaton esett, majd pénteki energiája is megvédi Önt, de a vasárnap nem fog jó szerencsét adni a kívánt eredményhez.
 • És végül, mindenki, aki látja a vasárnapi fényt, emlékezzen arra, hogy mikor vágja le a haját, hogy sikeres napja legyen - kedden és csütörtökön. Vasárnap azonban hétfőn „ellenjavallt”.

És ismét nincsenek kivételek nélküli szabályok. A 2019-es Lunar Haircut naptár azt tanácsolja, hogy pontosan a „rossz” napokon lépjen a fodrászba, abban az esetben, ha minden nincs ragasztva, egyszerűen karmikus visszalépések folytatódnak. Kiderült, hogy az ilyen nap frizurájának megváltoztatása után az élet lelassul egy ideig, de a sors hirtelen és váratlan fordulatot eredményez, ami győzelemhez és boldogsághoz vezet!

Titkos kilencedik

Amikor jobb, ha 2019-ben vágjuk a hajat, hogyan gyorsítsuk fel növekedésüket és erősítsd meg, mondd el a hold helyzetét az égen. Sokat függ attól, hogy az állatövi csillagkép az éjszakai fény. Egy különleges hold horoszkóp, amely jelzi az állatöv jeleinek helyzetét, a hajvágásra kedvező napokat kínálhat.

Kos. Amikor a hold ebben a jelben jobb, az új frizurát elhalasztani. A fodrászati ​​manipulációk ebben az időszakban gyakorlatilag nincsenek hatással a haj általános állapotára. De az emberi test rosszul reagál rájuk, és az immunrendszer meghibásodhat, vagy a krónikus betegségek súlyosbodhatnak.

Bika, Szűz és Bak - egy nagyszerű alkalom, hogy látogasson el egy stylistra. Tökéletesen kiderül, hogy a fodrászat és a zárak is könnyen bejuthatnak a csomagolásba. Ezenkívül aktívan növekszenek, és csúcsaik kevésbé vannak kitéve a keresztmetszetnek.

A Gemini és a Libra a levegő horoszkóp jelei. Talán ezért a Hold idején uralkodása során nagy mennyiségű, tágas hajvágást ért el. Ezek a kedvező napok akkor használhatók, ha fel akarja gyorsítani a haj növekedését.

Rák és halak. Ha van egy célod, ameddig csak lehetséges, tartsa a hajvágás tiszta kontúrjait, és adja meg a haj táplálékát és erejét, majd használja az időszakot, amíg a hold e zodiákus jelek hatása alatt áll.

Lev. A 2019-es hajvágási naptár szerint ez nem a legjobb alkalom, hogy meglátogasson egy mestert, ha elégedett az életével és jól jár. De ha problémáid vannak, és a szerencsétlenségek a fejedre esnek, próbáld ki a szerencsét - változtassa meg a frizuráját. Talán akkor a sorsodban jöjjön a kívánt változás a jobbra?

Skorpió. Ez a jel a Holdban nem ígér kedvező napokat a fodrászok számára, mert az intrigájával Scorpio kiszámíthatatlanul zavarja a személyes életét. Ez azt jelenti, hogy egy fodrászat után egyaránt javíthatja partnereivel való kapcsolatait, és súlyosbíthatja a problémákat és félreértéseket.

Nyilas. A 2019-es holdfrizurára vonatkozó naptár ajánlja a Nyilas használatát a szakmai területen. Ez azt jelenti, hogy a horoszkóp fodrászja is hozzájárulhat a karrierem növekedéséhez. Ez bizalmat fog adni, és sikerül elérni, hogy megérdemelt hatalmat nyerhessen a kollégák körében.

Vízöntő. Ne rohanjon a fodrászra az Aquarius uralkodása alatt. Ön továbbra is elégedetlen lesz a mester munkájával és a hajának állapotával.

Titkos tizedik

A horoszkóp jelének hatása a születésnapra

Ha betartja az összes szabályt, nem elég, ha a hajvágás kedvező napjait választja, még egy sikeres frizura titka, alakja, hossza és még színe is összhangban van az állatöv jelével, amely alatt a személy született. A hajvágás holdnaptárában megtalálhatók a stílusok közös jellemzői, amelyek segítenek intenzíven közvetíteni és kiaknázni a kozmosz energiáját.

Kos

Kos, az úgynevezett sport fodrászok, amelyek nem igényelnek gondos stílust, rövid szálak. Először is, az ilyen frizurák fiatalosnak, tónusúnak tűnnek. Másodszor, ténylegesen egy energiát adnak, és pozitív hatással vannak a jólétére. Nem véletlen, hogy a régi időkben az emberek, amikor betegek voltak, rövidre vágták a hajukat. És ez hozzájárult a helyreállításhoz.

A 2019-es Holdnaptár szerint ennek a jelenségnek a magyarázata. Az Aries jele a testünkben az agy területére vetül, válaszolva az asztrológia szemszögéből, a folyamatos oxigénellátásért, ami a folyamatos vérellátással lehetséges. Ha tudja, hogy mikor és hogyan lehet a haját Aries horoszkópjának megfelelően vágni, akkor stabilizálhatja az agyi aktivitást.

Ennek az állatövnek a frizurái segítenek az embernek, hogy mentálisan koncentráljon és a legmegfelelőbb döntéseket hozza a globális tervek és projektek megvalósításához. Rövid szálak, nem véletlen, hogy az üzleti nők, gyakran döntőek, hozzászoktak a döntések meghozatalához, és képesek kiszabadítani magukat a legnehezebb helyzetekből, következmények nélkül és a külső támogatás gyakran választani. Gyakran ezt a stílust követi a sportolók és a dinamikus, hihetetlen életstílusú hölgyek.

Bika

A középhosszú hajról készült frizurák a Taurus Lunar naptár hajvágásaira utalnak. A divat trendjei szerint különböző technikákkal végezhetők. De a fő dolog az, hogy a szálak szabadon fekszenek, ami a gondatlanság hatását okozza. A fodrász ez a látszólag érintetlen természeti szépsége és kegyelme egy tehetséges furcsa okos trükkök segítségével érhető el.

Elegáns, áramló fürtök, ezt nem könnyű elérni a modern formatervezési termékek használata nélkül: lakkok, gélek, viaszok. De nem szívesen látnak mesterműveket a Taurus fején. És 2019-ben a hajvágás hajvágási naptára megígéri azoknak, akik helyesen felvették a haját, sok szerencsét az ingatlanügyletek végrehajtásában.

Ikrek

Ez a horoszkóp jele - a levegő és a tér eleme. Ennek az állatövi jelnek az egyedisége abban rejlik, hogy nem fél a modern kísérleteket festéssel és állandó fürtökkel. A kémiai anyagok nem károsítják a Gemini szálakat, még akkor sem, ha ideális hosszúságuk van kiválasztva - a vállig.

Hullámos fürtök, hamu és kékes árnyalatokkal festve, szépek és elegánsak. Az ilyen frizurák lehetővé teszik az idegrendszer és a légzőszervek rendezését. És titkos erejük abban rejlik, hogy 2019-ben segítenek kapcsolatba lépni másokkal és sikerrel járnak az iskolában és az utazásban.

rák

Ez a titokzatos jele a horoszkópnak, amely a középkorral magyarázhatatlanul társult. Az akkori lovagoknak volt egy népszerű frizura, amely hasonlít a jelenlegi quadokra. A keresztesek nem véletlenül választották, mert biztosak voltak abban, hogy energiával és erővel töltik ki őket. A szőnyeg a rákban született kortársaink számára is alkalmas.

Ez a konstelláció hatással van a genetikai memóriára. Ezért a 2019-es holdfrizurára vonatkozó naptár azt javasolja, hogy azok a rákok, akik jó kapcsolatokat kívánnak kialakítani az idősebb családtagokkal, azt javasolják. Egyébként ez az elegáns fodrász segíti a fiatalokat egy méltó partner kiválasztásában, akivel gondolkodhat a házasságról. És a szülők jóváhagyják ezt a jelöltet.

oroszlán

Nehéz elképzelni a vadállatok királyát csodálatos sörénye nélkül. Ezért és a horoszkóp jeleinek képviselői számára ideális a buja fürtök. A "természetes" szépség elérése csak egy komplex lépcsős frizura segítségével lehetséges. Enyhén göndör zárak adnak mennyiséget és könnyedséget.

Ha a természet nem ad fürtöket, akkor használhatja a hajcsavarókat. Vagy, ha a mesterrel konzultálnak, vegyenek igénybe vegyi perm. A hajvágási naptár azt tanácsolja, hogy az "oroszlán manes" a szív- és érrendszeri betegségekben szenvedőknek.

Ezen kívül, a frizura a jele Leo szerint a horoszkóp, fejleszteni kreatív képességeit. 2019-ben segítenek abban, hogy magabiztosabbak legyenek, kedvesebbek és nagyvonalúbbak, vidámabbak legyenek, életükben egy kis romantikát és ünnepséget.

Szűz

Ennek a horoszkópnak a jele a gyönyörű asszonyhoz kapcsolódik, ami sok erőfeszítést tesz a megjelenésének javítására. A Virgosok szeretik a kozmetikumok használatát a szépség hangsúlyozására, és tévesen elfedik a hiányosságokat. Tehát számukra a szokásos dolog - hajfestés, parókák, frizurák, bélések viselése.

Érdekes, hogy mindezek a mesterséges eszközök és technikák csak a Virgók számára segítenek abban, hogy erős kapcsolatokat alakítsanak ki a Kozmoszmal, amely folyamatosan fújja őket energiára, a fodrászat "trükkjei" ellenére.

A 2019-es holdfodrász naptár szerint a Virgos által ajánlott frizurák segítenek megbirkózni a hatalmas mennyiségű unalmas munkával, segítenek a tanulmányokban, a különböző kézművességekben és kereskedelemben, sőt még a gyomor-bélrendszer állapotának javítását is.

Mérleg

E jel alapján született a klasszikusok. Számukra az ideális választás az időigényes, stílusos frizurák - buja, de szigorú és elegáns. A hölgyek illeszkednek az elegáns stílushoz, amelyek hangsúlyozzák a tulajdonos titokzatos és hozzáférhetetlenségét.

A férfiaknak stílusos, klasszikus frizurákat kell választaniuk - szigorúak és tömörek. A mérlegek gyakran egy elegáns és tökéletes, a látszólagos egyszerűségükben, az öltözködés stílusában részesülnek, ami lehetővé teszi számukra, hogy egyenlő alapon érezzék magukat a társadalom legmagasabb körének képviselőivel. Ez garantálja számukra a mások hatáskörét és tiszteletét, valamint a kollégák és az üzleti partnerek bizalmát. A hajskálák segítenek a vesék és a húgyúti rendszer működésének szabályozásában.

Skorpió

A víz elemének ezen jeleinek képviselői állandóan megnövelt energiaáramra van szükségük. A Scorpions férfiak és nők számára a "vamp" stílusa szerves - egyenes és sima szál.

Ha rövidek, akkor hozzáad egy kis tüzet és szenvedélyt a "víz" lényegéhez. Ami viszont szexualitást ad nekik és egyszerűen vonzza az ellenkező nemű tagokat. És minél több figyelmet, csodálatot, annál szebb a Scorpions.

Démoni vonzerejük, amelyet az „a la vamp” stílus hangsúlyoz, megköveteli a felülről történő táplálás folyamatos támogatását, különösen szokatlan, rendkívüli helyzetekben. Segíti a reproduktív rendszer egészséges szerveinek fenntartását, és nem veszíti el a szexuális vágyakat.

Nyilas

Ennek a horoszkópnak a jele alatt gyakran születnek olyan emberek, akik meglehetősen konzervatívak. Elkerülik a megjelenést és a cselekedeteket. Ugyanakkor a szigorúság és a túlzott korlátozás idegen a számukra.

A Nyilas jele alá tartozó nők számára a 2019-es hajvágás hajvágási naptára az Athena Pallas ősi görög istennőjének egy változatát kínálja, aki bátor harcosként kényelmesen rövid hajat (frufru) viselt az arca előtt és egy hosszú ló farok a nyak hátulján. Körülbelül ugyanaz, de a hím férfi kialakítása és az előnyben részesített Zeus Thunderer.

Talán nem minden erősebb szex képviselője készen áll arra, hogy dönteni egy ilyen merész, extravagáns frizuráról a mai napon, de láthatod azt a félelmében, hogy Tarzanról vagy a névneveiről szól, ami népszerűsíti a férfi test szépségét.

Megfelelően választotta a Hold horoszkóp fodrászát 2019-ben, segíti a Nyilas számára, hogy sikerüljön a politikában, a művészetben, a vallás és a papság területén. És képes hatékonyan beállítani a máj munkáját.

Ez a Tűz eleméhez tartozó jel a „uralkodásának” időszakában született embereket pragmatikus és aktív emberként jellemzi. Mérsékelten hétköznapi, gazdaságos és értékű kényelem, idő és erőfeszítés. Mivel a Nyilas a holdhoroszkóp szerint illik a frizurákhoz, amelyek minimális gondosságot és gondozást igényelnek.

Bak

Kíváncsi, hogy ennek a jelnek az úriemberei gyakran intuitívan választanak nagyon rövid hajvágást vagy túlterhelik a fejüket. És helyesen cselekednek, mert ez a brutális stílus nem akadályozza meg őket abban, hogy egyértelműen felvegyék az energia-rezgéseket, és rajzolják ki a konstelláció támaszkodó energiáját.

A nők előnyben részesítik a hajszálcsiszolt opciókat egy selyemkendő, kalap vagy sál alatt. És gyakran a fejfedő alatt elrejtik egy luxus zsinórra, amit éreznek, büszkék és soha nem fognak egyetérteni abban, hogy a karrier-törekvések érdekében is levágják.

A Bakok olyan gyakorlók, akik pontosan az alkalmazott területeken találják magukat. Ők anyanyelvűek arany kezekkel. Frizurájuk kedvez a csontrendszernek és a fogaknak.

Aquarians

Ha a horoszkóp ezen jele alatt született, nagyon érzékeny a legújabb divatirányzatokra. És ez a helyes helyzet, mivel az Aquarius esetében nincsenek egyértelmű ajánlások a hosszúságra, a hajszínre és az ajánlásokra.

Igazak, amikor a legbátrabb kísérletekről döntenek. Például, punk Iroquois, hosszú hippi fürtök, vagy rendkívül lakonikus, rövid frizurák minimális stílusban.

Az Aquarius új frizurájának megválasztása, néha az idő előtt, az üzleti kilátások, az új projektek és a jövedelmező kapcsolatok. Ennek a jelnek az ellenőrzése alatt az edények, az artériák és a vénák vannak.

hal

Ezek a miszticizmusba ágyazott emberek, akik a létezés jelentését és az univerzum harmóniáját szimbolizálják. Frizuráiknak összetetteknek kell lenniük, amelyek összefonódó szálakból állnak, például a trükkös zsinórok a valóságban az univerzum különböző elemeinek tükröződése.

Az ilyen összetett hajformák a hal energiáját adják és garantálják a magasabb hatáskörök védelmét. Ugyanakkor 2019-ben harmonizálják a Halak életét, racionalizálják sorsukat, és segítenek a merész ötletek és kreatív tervek megvalósításában.

A horoszkóp jelének képviselői, a béke rendkívül fontos. Ezért a helyesen választott frizura rendben tartja az idegrendszerét, módosítja az anyagcserét, és általában erős gyógyító hatással lesz az egész testre.

Mikor van jobb, ha a haját Holdnapokon vágja

 1. Hold nap A hajvágás rövidebb lesz.
 2. Hold nap Egy szépségszalonba való látogatás után valószínű, hogy viták és börtönök jönnek létre.
 3. Hold nap Ha zavarja a hajat, károsíthatja az egészségét. Egy másik kockázat, hogy elveszteni vagy ostoba pénzt költeni.
 4. Hold nap Fennáll a kockázata az orrnyálkahártya és a szájüreg betegségeinek kiváltására. A hajvágás kényelmetlenséget és félelmet fog okozni a szeretteik elvesztésében.
 5. Hold nap Kedvező idő egy új frizura számára. Ön növeli a tőkét, és új ingatlanokat kap.
 6. Hold nap Rossz időszak, mert „elkaphat” egy hideg és más vírust. Csípett orr, vöröses szemek - mindez nem valószínű, hogy hozzáadná szépségét és varázsát.
 7. Hold nap Új fodrász kíséri körülötte a gyűlöletet és a nyugalmat. Tudod veszekedni a vezetővel, vagy egy szerettével. A tibeti naptárban ezt a napot „égőnek” nevezték, mert a fürtökre és a szálakra gyakorolt ​​bármilyen hatás az egészség súlyos romlásához vezet.
 8. Hold nap Siess a mesterhez. Ön kívülről átalakul, és esélyt kap arra, hogy boldogan élhessen, tiszteletben és tiszteletben.
 9. Hold nap Szerencsétlenségek, ez az, amit a hajvágás ezen a napon vezet.
 10. Hold nap Egy undorító nap, amely „mindenféle vírust” elenged a testetekbe.
 11. Hold nap Vágd el a hajodat, akkor meg fogod szerezni az elme, a harmónia és a gondolatok következetességét. Vagy talán előrelátó ajándékot kaphat.
 12. Hold nap A hajvágás ma növeli a sérülés és az élet egyéb veszélyeinek kockázatát.
 13. Hold nap És ez, az összes jelzéssel ellentétben, az egyik legjobb pillanat a fodrász ollóval való átalakuláshoz. A frizura szép lesz, és még minden dolog, mint az óramű!
 14. Hold nap Döntse el a hajvágást, most, ha javítani szeretné a pénzügyi helyzetét, és dicséretet szereznie kell a feletteseitől.
 15. Hold nap Jobb, ha nem lépsz a fodrászüzlet küszöbére ezen a napon! Ha figyelmen kívül hagyjuk ezt az ajánlást, akkor valószínűsíthető a mentális zavarok, pánik és magas vérnyomás-válság.
 16. Hold nap Ezen a furcsa napon a hajjal végzett manipulációk hibákhoz és a romboló szokások újjászületéséhez vagy súlyosbodásához vezethetnek. Például nem lehet leküzdeni a kísértést, hogy mérje meg a dohányzást vagy alkoholt.
 17. Hold nap Ne vágja le a hajat, különben az egészségügyi problémák, a sérülések és az egészségügyi problémák valószínűsíthetők. Az idegrendszer különösen sebezhető lesz. Keleten úgy vélték, hogy a szálak megérintése ezen a napon aktiválhatja a gonosz szellemeket.
 18. Hold nap Ijesztő nem a megfelelő alkalom a fodrász látogatására. Először is, a rablók bejuthatnak a házába, miközben egy széken ül. Másodszor, a háziállatok (macskák, kutyák és más állatok) előre látják a gondjaidat, és a tulajdonos aggódása miatt megbetegedhet. Tibetben ezt a napot „égőnek” nevezték, azaz a vágás következményei nagyon veszélyesek lehetnek az egészségre és az életre.
 19. Hold nap Várj erre a napra! A hajvágás ma hozzájárul az élet meghosszabbításához.
 20. Hold nap El kell halasztanunk egy új frizura terveit. Ellenkező esetben a depresszióba esik, apátia érzi magát minden körülvevő körül.
 21. Hold nap Nagyszerű alkalom, hogy jó fodrászatot készítsen, javítsa jólétét, és vigyázzon rád.
 22. Hold nap A mai frizura minden érzékben segít szaporodni. Ez azt jelenti, hogy egyrészt javítod a jólétedet, és kapsz új tulajdonságot. Másrészről a fogyás kockázata.
 23. Hold nap Vágja haját, és rendkívül elégedetlen lesz a megjelenésükkel - a tükörben egy furcsa arcú furcsa személy néz rád! Ráadásul veszteségeket is szenvednek.
 24. Ha az egészséged kedves, akkor elhalasztja a szalon látogatását! Ebben a napban a hajhosszabbítási naptár nem ajánlott erősen a hajhossz csökkentése érdekében.
 25. Hold nap Ma az olló és a fésű, ha megérinti a haját, szembetegséget okoz. Ez lehet banális árpa, vagy a látás súlyos romlása.
 26. Hold nap Egy új frizura garantálja a boldogságot és az örömöt ezen a napon!
 27. Hold nap Kiváló, ha ma új frizurát készítesz! Sok szerencsét és jólétet fog hozni.
 28. Hold nap Ha szeretné, hogy valaki igazán tetszik, akkor ne habozzon, hogy új frizurát készít. A fodrászüzlet ellenállhatatlanul kilép.
 29. Hold nap Ne vágja a hajat ma. Ez egy nagyon kedvezőtlen időszak, amikor a karma szenvedhet.
 30. Hold nap Ne feledje, hogy ez a nap a legveszélyesebb a fodrászokra. Ez szerencsétlenséget, bajt, érintkezést okozhat az ellenséggel, vagy akár balesetet is okozhat az autópályán.

Annak érdekében, hogy ne hagyja ki a kedvező napokat, hagyja a naptár google vagy a naptár yandex jegyzeteit és emlékeztetőit

Frizurák, amelyek a jobb életért változnak

Még akkor is, ha biztosan tudod, mikor jobb, ha elvágod a hajat, akkor még mindig gondolj: miért csinálsz egy új frizurát vagy fested a saját szálaidat? Végtére is, ezek a manipulációk a megjelenéssel befolyásolják a jólétét, és még a hozzáállásodat is. A 2019-es holdnaptár és az asztrológia segít kiválasztani a belső "I" -nek megfelelő frizura stílusát és típusát. Ez az egyedülálló tudás megtanítja, hogyan kell modellezni az életedet, megváltoztathatod a sorsodat, és pozitívan befolyásolhatja jólétét és egészségét.

Földlakók vagyunk, naiv bizonyosságban vagyunk, hiszünk abban, hogy elég a földrajzi koordináták vagy postai cím alapján ismerni a helyét. De ritkán gondolunk arra a tényre, hogy mi is része vagyunk a Cosmos nevű hatalmas térnek. Erőteljes hatással van a Föld bolygó minden élőlényére. Világűrnek, energiának, Holdnak, Napnak és más tárgyaknak adunk helyet. Különféle környezeti katasztrófákat provokálnak, serkentik a legerősebb elektromágneses viharokat.

A lakóhelyünk természetesen egy bizonyos jelet is hagy nekünk, jólétünket és viselkedésünket. Végül is, akaratlanul résztvevői vagyunk az űrfolyamatoknak, amelyek jelenleg a világ egy bizonyos részére irányulnak. A csillagok úgy vélik, hogy elküldik nekünk a legtisztább energiát. Ezek közül a legerősebb - a nap. Az év folyamán 12 fő csillagképet halad át, amelyek ismerik a zodiákus jelek nevét.

A metafizikában a haj mikroszkopikus antennák, amelyek kozmikus energiát fogadnak és továbbítják az emberi testbe. Ha megváltoztatjuk a szálak hosszát vagy színét, az energia áramlása is változik.

Ez azt jelenti, hogy mielőtt új frizurát döntene, elemeznie kell, amit 2019-ben igyekszel, ami hiányzik. Talán álmodsz a boldogságról a személyes életedben, vagy a fő cél egy lenyűgöző karrier és széles körű nyilvános elismerés?

Miután meghatározta a prioritásait, esélyt kap arra, hogy egy ilyen egyszerű segítség segítségével megváltoztassa a sorsát, mivel az első pillantásra úgy tűnik, a módszer, mint egy sikeres hajvágás. Tegyük fel, hogy most már profi eredményei vannak. Akkor meg kell választania a frizurát egy földi vagy tüzes zodiákus jel. Ha jelenleg szeretné erősíteni a helyzetét a társadalomban, akkor a Föld vagy Libra jeleire jellemző frizurák energiája segít.

Amikor 2019-ben célt tűzött ki mások támogatásának igénybevételére és hasznos kapcsolatok készítésére, valamint új ismeretek vagy információk megszerzésére, akkor az Air és a Szűz jeleinek ajánlott hajvágásai irányítják.

Azoknak, akiknek nincs személyes életük, meg kell nézniük a víz és a tűz elemei frizuráját. Ha döntést hoz, és pontosan tudod, hogy mit akarsz, emlékszel még egy fontos szabályra: a horoszkóp jele nem lehet ellentétes a kiválasztott frizura stílusával, így a tűzjelzők vágása és formázása olyan emberek számára alkalmas, akiknek születésnapja a tüzes vagy szellős időszak alatt esik állatövi csillagképek. De a víz jele alatt született, ellenjavallt, mivel elrettentik a szerencsét.

Ha a jele a levegő vagy a tűz elemei közé tartozik, nyugodtan válasszon egy légjelet tartalmazó frizurát. Amikor a születésnapja Taurus, Libra vagy Szűz idején esik, akkor nem szabad sietni a "air" frizurával. Nem fognak boldogságot és sikert hozni.

Ennek megfelelően a Halak, Rákok és Skorpiók jelei alatt született emberek alkalmasak a víz frizurákra, valamint a Föld jelei által javasolt összes stílusra. De a "tüzes" hajvágásokat el kell kerülni.

A földi jelek frizurái hasznosak a Föld és a víz jeleinek képviselőinek kiválasztásában, és „légy” Gemini, Libra és Aquarius számára egyszerűen károsak.

Tudod, hogy a hajod színe határozza meg, hogy melyik égi test energiát húzod? És a frizura alakja ad választ a kérdésre, milyen energiát használsz leginkább. Egyenes, hosszú, sima, mintha az áramló fürtök a víz jeleire jellemzőek.

A közepes hosszúságú hullámos szálakat általában az Air jelek emberek részesítik előnyben.

Naughty, vastag, forgószárak és fürtök gyakran láthatóak ezek fején. aki a Szűz, a Bika és a Bak alatt védte a Föld elemeit.

A vöröses, bronz és arany árnyalatú hajok, amelyek gyakran a koronán és az elülső részen röviden levágtak, általában olyanok, akik már születésük óta tüzes védők voltak: Kos, Leo és Nyilas.

A hajhossz határozza meg a személy által észlelt energia sebességét és mennyiségét. Tehát minél hosszabbak a szálak, annál több energiát rajzol, de ugyanakkor lassabban jut hozzá. A hosszú haj energiát ad a személynek, de a körülötte lévő eseményekre adott reakciója meglehetősen lassú. A rövid hajvágás ellenkezőleg, gyorsan és impulzív módon válaszol mindenre.

Van ilyen jele: ha nincs okod a sorsra panaszkodni, akkor ne rohanj fel a hajra. De ha a dolgok nem olyanok, mint szeretné, vágja meg a szálakat kár nélkül. Megjegyzendő továbbá, hogy sok nő, aki sikeres volt az üzleti életben, rövid frizurát visel. De a homebody és a „just moms” gyakran tartanak fonatokat vagy frizurákat a hajuk közepes hosszúságú. Innen arra a következtetésre jutottak, hogy a dinamikus rövid hajvágás növeli a tevékeny hölgyeket, és azt tanítja, hogy a férfiak stratégiai gondolkodásra gondolnak.

Hasznos tippek

A 2019-es holdnaptár segít a sorsod jobb megváltoztatásában, de az ősi időkben tapasztalt szépségek arzenáljában számos módja van arra, hogy a hajod egészséges és fényes legyen. Napjainkban ezek a titkok egyre nagyobb igényeket támasztanak, mint valaha, mert egyre többé válnak azok a tényezők, amelyek hátrányosan befolyásolják a frizura állapotát - a gyönyörű nők fő díszítését.

Milyen régi receptek használhatják sikeresen kortársainkat?
Ez például daisy. Minden idők és népek szőkék gyógynövényként használták a gyógyhatású kamillát, ami ragyogást és arany árnyalatot adott a fürtöknek. Készítsünk oldatot négy evőkanál száraz fűre egy csésze forró vízre.

A szőke nők körében népszerű másik lehetőség a citrom. Ha vízzel bizonyos arányban hígítjuk, és ezt a megoldást a mosott szálakra helyezzük, akkor az állapotuk jelentősen javul. A citromterápia azonban nem alkalmas barna hajú nők és barnák számára. Hajaik csúnya sárga árnyalatot kaphatnak.

A haj állapota közvetlenül függ az étrendtől. A menünek kiegyensúlyozottnak kell lennie, és elegendő mennyiségű fehérjetartalmú élelmiszert kell tartalmaznia, amely pozitívan befolyásolja a szálak növekedését és megjelenését. A tudósok legújabb tanulmányai bizonyították a természetes selyem ágynemű előnyeit. Kiderül, hogy ha a fej egy selyem párnahuzaton nyugszik, akkor a haj nem sérült meg, és nem zavart, ami szintén kedvező hatással van az állapotukra.

http://www.i-sonnik.ru/lunnyj-kalendar-strizhek-2015/