logo

Hogyan mossa a keratint a hajból

Ma keratin egyenesítést hajtottam végre, van egy bob vágott frizura, most a hajam olyan, mint a jégcsapok, egyáltalán nincs kötet. Általában nem szeretem. Ha most mosom a hajam, mosni fog? És a haj lesz a mosás után a térfogattal, mint korábban vagy már minden?

Igen, a kötet megy, tény. Igaz az olcsó bélyegeken.
Egy brazil robbantás - gyönyörű eredmény
Kokochoko-horror, mint a bunda haj

A samponoknak foszfátmentesnek kell lenniük, hogy a keratint ne mossák ki, azt is figyelmeztették, hogy ne úszjam a sós akaratban és a medencében. Tehát csináld az ellenkezőjét)))

És mit kell tenni most?

A keratint általában fokozatosan kiöblítik, de mindentől függ a készítmény. Próbáljon meg mosni mélytisztító samponnal. Ezek professzionális vonalakban vannak és lúgosabb pH-értékkel rendelkeznek.

Igaz, hogy a keratin nem alkalmas festett szőkeeknek? állítólag a haja égő.


a keratintól és az alkalmazás módjától függ. Ha vasalóval van ellátva és lezárva, akkor valóban rosszabb, de nem azonnal, hanem fokozatosan, amikor a keratint kiszárítják a hajból. De ha a mester profi, és minden rendben van, akkor rendben kell lennie

http://sovet.kidstaff.com.ua/question-1283462

Hogyan mossa le a keratint a hajból

szerző

a lányok segítenek.. az élet egésze szőke lett.. a keratin egyenesítése... az ipar gyökereinek meg kellett festeniük, hogy könnyebb, és a keratinnak nem egy festék veszi, mit tegyen? Van-e ellenszer a keratinnak.

A résztvevők legjobb válaszai

- És azt hittem, hogy maga a keratin haj áll... És kiderül, hogy ki kell mosni

- Ha jó minőségű keratinnal végeztél egyenesítést, akkor ez nem befolyásolja a színezést. Milyen festéket festett?

- mély tisztító sampon vagy szulfát samponok

- igen.. sampon-peeling vagy korpásodásnak kell mennie. menjen a fürdőbe, a mérlegek kinyílnak, és meg lehet mosni a keratint.

- Viszonteladó sampon, még mindig mély tisztító sampon a neutrogena-ban, vagy tisztító sampon a Paul Mitchell-től. Sokszor és minden elmosódott.

- Képzeld el, hogy van egy körömlakk. Ön megkapta, hogy ez a lakk helyreállítja a körömlemez szerkezetét. és most azt kérdezi, hogy „hogyan tépje ki a körmöket, hogy leöblítse a lakkot”?
Remélem, ne veszítsd el a reményt, hogy megtudd, mi van. A keratin egy fehérje, egy strukturális fehérje, amely a kéregben található - a haj belsejében. a hajszál belső részén. nem terjeszthető ki és nem mosható ki. Itt WASH, tisztítsd meg, könnyedén kímélje... és ezzel egy halom porózus hajat kap. a „keratin” -nak nevezett fejeden valószínûleg csak egy szilikon-oldat. kátrányszappan egyszer vagy kétszer lemosni.

- Pénteken magam tettem magam, 4 napig meg kellett tartanom, de ahogy láttam magam, mint egy hering, azonnal elmentem, hogy megmossa őket. De azzal, amit nem mossam le, 10-szer mosottam szappanos szappannal, nem segít, a hajam egyenes és sima, a kis fejemhez ragadt, és rettenetesen nézek ki (((Nos, mit kell tennem?

- olvassa el figyelmesen a lányokat, mielőtt bármit csinálna - a keratin egyenesítése ugyanabban az Európában törvény által tilos, nem tesztelte.

- Brad, én Európában élek, keratin nem tilos itt! Európában és Angliában sem

- Egy másik dolog az, hogy Európában szigorúan ellenőrzik a kábítószereket, így az európai keratin, ha 2-3 napig mossa meg a haját, gyorsan eltűnik, és ha követi a fodrász utasításait, akkor legalább három hónapig dolgozik saját termékeivel így egyszerűen használd a rendszeres sampont és a buy-in keratint, vagyis mondjuk az egyenesítés hatását, a keratin marad veled

- 2-8 hónapig keratint csináltam, és nagyon tetszik, és a hajam táplálkozik és egészségesebb lesz! Számomra hasznosnak tűnik.

- Tiltott formaldehid, amelynek alapján keratin volt. Aldehidekkel váltotta fel. A keratin önmagában nem tilos.

- Lányok, mondd meg nekem a polisszal, valaki sikerült mosni a keratin egyenesítést mélytisztító samponokkal? 3 nappal ezelőtt tettem, de nem nézhetem magam ennyire sima. Három napig megpróbáltam lemosni szokásos samponokkal, tegnap megvettem a Schwarzkopf mélytisztítását, mosottam, jobbnak tűnt, még a gyökereken is meg tudtam feküdni, de még mindig egyenesek voltak, mint a botok !! Talán van néhány módja ennek a felháborodásnak?

- A kabinban azt mondták, hogy csak az idő. A keratin 4-6 hónapig tart. Én is sajnálom, amit tettem...

- HELP. Hogyan mossa le ezt a "csoda" keratin hatást, az erőm nem több

- horror, csak 2 hagytam el (- (((((

- És van egy is ((Előtt ott volt a fürtök. Néhány hónap múlva várni a visszatérésüket... A mesterek megígérik, hogy minden helyreáll, ahogy már volt. Valaki már néhány hónapja volt, a haj régi szerkezete visszatért?

- Vettem magam egy hajcsavarót, így én megmentem magam.

- Sóoldat, hígítsuk 5 evőkanál. Kanál só vízben, alaposan öblítse le, tartsa a fejét 10 percig, öblítse le vízzel, ismételje meg többször, amíg teljesen ki nem ürül.

- és hogy mindenki kiderül. és megpróbálta magát, vagy valaki más képes volt lemosni ezt az egyenesítést.

- Nem számít, mennyire vicces, mert kémia. Ó, horror. Mit csináltam... ((((((több mint 3 hónap telt el, a gyökerek egyre nagyobbak, a kötet visszatért, de a fürtök nem. Nem tudom megtenni a stílust... 2 évig. Várj, amíg nőnek... (((( (((((((((
A lányok nem teszik meg. Elpusztítottam az összes hajam. Én nőttem fel, már régen vágniuk kellett......

- egy héttel ezelőtt egy keratin egyenesítést hajtott végre... horror. Furcsa vagyok.....

- És most nincsenek hajvágás az esküvőre = (((

- 6 hónap telt el, még többet mondanék. A haj visszatért a térfogatába, de az ilyen fürtök, mivel korábban nem kaptak, még mindig a végük egyenes!
A lányok soha nem csinálják ezt az eljárást, ha nem vagyunk készen arra, hogy a hajad lefagynak, és a kötet nem marad nyomként.
Ez az igazi kémia, csak egyenesítés!
Hajom van a válllapok alatt, és természetesen nem vagyok kész arra, hogy teljesen eltávolítsam a négyzet alatt lévő hosszat!
Azt tanácsolom neked! ne! Ne mossa le!
Szeretne egyenes, vegye fel utyazhki.

- só nem segít, csak a fejbőr sérült! Próbáltam mindent.
Ez a kémia, csak elviselni és vágni! Nos, a kötet 6 hónap múlva visszatér

- Helló mindenkinek! Az év során keratin egyenesítést is végeztem... utoljára Lettországban (Oroszországból), most már három hónapja volt, de nem ugyanaz a hatás, mint maga a hullámos bolyhos haj, amit most a legbiztosabban akar a haja, de sajnos azt mondták, amíg az újok vissza nem kelnek, egyenesek lesznek, és már el is mosott, mert most már nagyon könnyű a haja, de már meg akarom változtatni a sampont szulfáttal. Azt hiszem, gyorsabban megszabadulhat róla))

- és a keratinnal is nagyon rendetlen lettem, elkezdtek kijutni a hajból, folyékonyak lettek, most pbyu drága vitaminok, NEM SZÁRMAZ A GIRL DO! !! Mindent rosszul láttam, még a szag is csípős volt.

- Teljesen egyetértek veled

- Véletlenül elérte ezt a fórumot. Lányok, veled megyek. Mielőtt elkezdené a keratin egyenesítést, legalább ismeri ezt az eljárást? Vagy ez egy „divatos, mindenki csinál, és megyek, miért rosszabb vagy valami?”! Úgy tűnik, hogy nem is tudod, és csak elcsendesedsz és megragadsz most. Azt tanácsolom, hogy előzőleg elkeserítsen bizonyos eljárások következményeiről, hogy ne gondoskodjon Istentől egy ilyen csirke együttműködéstől.
Én magam szenvedett gyermekkorban a porózus szerkezetű hajjal, mosogatórongyként, esős napon is fészkelnek. Keratin egyenesítés 3-4 havonta. A hajam mindig önmagában nem vékony és meglehetősen vastag volt, és biztosíthatom önöket, hogy semmi sem történt velük, még mindig vastag, terjedelmes, és ami a legfontosabb, egyenes. És egyébként, elkezdtek kevesebbet megtörni, exfoliate stb. Ha három vékony szőrszál van a fején, és ezt az eljárást választja, mit vársz? Mit tesz hozzá a hajához vagy a kötetéhez? Nos, jól. Ha fürtök voltak, természetesen az első pillantásra hajszál volt, és az eljárás után csak látta a fején lévő tényleges hajat.
Ha valaki itt válaszol a kérdésre: „csináld vagy nem?” Olvassa el a fenti bekezdést. A Choco Shoko összetételével először csináltam, most folyamatosan Inoar-t csinálok. Olyan szaga van, mint a szemek, de ez egy kémiai eljárás. Ne aggódjon, és előzetesen megismerje az eljárást és annak következményeit.

- Sampon "Szerető Anya" (gyerekeknek) - 2-3-szor habozzon, öblítse le, haját 30 perc múlva megszárítsa (ha nem szárítja). Ismételje meg a következőt. nap. Amint megkapja a kívánt eredményt, menjen a nem szulfát samponokhoz és a megfelelő ellátáshoz.

- Én is kókusz shoko keratin egyenesítést hajtottam végre (Izrael), de az eljárás előtt azt mondták, hogy nagyon jó volt a mély haj helyreállítására, és egyetértettem. Amikor eljöttem haza az eljárás után, elkezdtem olvasni a véleményeket, és rémült voltam, sokan azt írják, hogy a hajam elkezdett esni, azonnal mostam a hajam rendszeres samponnal, de semmit sem mosott el, a hajam egyenes volt. Nagyon gyorsan kezdtek piszkoskodni. Most megyek a mezoterápia és a vitaminok.

- Lányok, olvassa el nagyon jó véleményét a SODE-ról. Adjunk hozzá 1 evőkanál. sampon csőben vagy sampon nélkül:
2-3 evőkanál ivóvíz
1-2 teáskanál méz
és nem egy csomó vizet, ami mindent keverhetne a sűrűség állapotáig. És a szokásos samponom.
A szóda minden szőrzetet lemoshat a hajból, aztán fényes, könnyű és terjedelmes lesz, amit annyira hiányozunk
Megpróbálom ma este
Sok szerencsét mindenkinek.

- Sajnálom... ezt nem tudom elolvasni. Mester vagyok, közel 25 éves tapasztalattal. Az a tény, hogy csak ostobaságot írsz. A keratin nem befolyásolhatja. A mosás kiürül, és a haj ismét visszafordul, mint korábban. És az a tény, hogy valószínűleg kémiai egyenesítése van. Itt pontosan addig tart, amíg meg nem vágod. Most olyan okos férfiak, akik olcsó vegyi anyagok. a keratin kiegyenesítése adja ki, amennyit csak akar. A kis beruházásokat végző csalók nem rossz pénz. És a valódi keratin bűn nem szükséges. Tapasztalataimmal biztosan elmondhatom, hogy ez a legjobb fellendülés, amely ma létezik. Sok márkán dolgoztam, megálltam a PRO-TECHS keratinnal nano képlettel. Azt mondhatom, hogy még reménytelenül sérült hajat is megtakarít. És te, kedves lányok, mielőtt elmennél a parancsnokhoz, ne habozzon megkérdezni, hogy mit csinál. Először olvassa el a véleményeket, nézze meg a csomagolást, tényleg ez a gyógyszer, amire számítottál. Nincs semmi baj ezzel. Végül pénzt fizet, és joga van tudni, hogy mit. Ismétlem... a keratin visszanyerése nem egyenlő

- Mesterként szeretném megkérdezni, hogy az INOAR összetételével egyenesítettek meg. Nem tetszett mindent, de a frufru nem kényelmes. most már nagyon vékony. Hogyan nem mossa le a frufru? és mi fog történni, ha szulfát samponokat használ?

- Remélem, hogy visszajelzésem hasznos lesz azok számára, akik gondtalanul;) keratint készítettek és 3 tollat ​​kaptak! Egy parókára jöttem, és felajánlottam, hogy hajszálkezést keratinnal csinálok, milyen volt, és hogyan kell enni, nem tudtam! Elég, szokásos bolyhos hajom volt, mérsékelten göndör, az eredmény után megdöbbentettem :) mk Megtanultam, milyen nagy (hatalmas) a fejem és milyen szörnyű volt a hajam... ((( Természetesen a haj fényes, ápolt, véleményem szerint ez a profi Az edura tökéletes egy elegáns, curling sörény tulajdonosának, aki egy kicsit kiegyenesíteni akar, amit a gyártó ígér, ahogy kiderült, hogy nem kell kiegyenesíteni, de senki sem figyelmeztette, nagyon ideges voltam, elkezdtem keresni az interneten, hogy tájékozódjék arról, hogyan javíthatom ezt a felháborodást a fejemre emlékszem, hogy a mester kategorikusan megtiltotta a fejem mosását samponnal és szulfáttal, majd elkezdtem ACT-t kezdeni. Lányok, nem hiszem el, mosottam a fejem Pantinum-szal naponta kétszer 3 napig, a hajam a 3. napon aggódni kezdett, effe kt is. Próbálja ki. Remélem, hogy segíteni fog neked, de örömmel megszárítottam a fejem, és itt jöttem, hogy írj egy megjegyzést! Sok szerencsét. Mielőtt keratint csinálna, győződjön meg róla, hogy a kívánt eredményre összpontosít!)))

- Szeretném elmondani az ügyemről. Mielőtt az eljárást egy hónapig szenvedné. Felkeltem az egész interneten, most kitölthetem a gyönyörű füleket, milyen csodálatos eljárás nem rosszabb, mint bármelyik mester. Természetesen nincs semmi ellenem az eljárással szemben: a kérdés az, hogy kinek valójában szüksége van rá és ki nem. És úgy vélem, hogy a jóhiszemű mesternek, akit egy széken ültem, meg kellett volna mondanom és figyelmeztetnie, hogy milyen hatást érek el. És mit jelent ez: mielőtt kiegyenesedsz, ismerkedj meg az eljárással? Ön gyógyszerész, mielőtt az orvoshoz megy? Nem! Menj és bízol az egészségügyi szakemberedben... Így megyek, most sétálok, mint egy tehéncsúszda. Az egyetlen dolog, ami tetszik, hogy a haj gyorsan nő, csak egy hajvágás ment. Úgy gondolom, hogy a hajam szerkezetét és az arcom alakját nézve csak figyelmeztetni kellett az eredményre. Mindannyian egyéniségek vagyunk, valakihez megy, de az esztétikai okokból egyszerűen ellenjavallt valakinek. Szeretném tudni, hogy van-e különleges eltávolító vagy csak olló?

- Még nincs értelme levágni ezt a hajat. 7 hónapig levágtam és egyenes hajra másztam, megváltoztattam a haj szerkezetét.
Parikma *****, de már régóta tudom, hogy a fürtök visszatérnek, hat hónappal később azt mondták az ellenkezőjét, nem lesz több fürt. Ne csináld ezt a dolgot.

- Igen, a keratin agnes sóska egyszerűen gyönyörű. Nem volt ilyen hajom, mint gyermek

- Keratin egyenesítést hozott 7 hónappal ezelőtt. Az öröm kezdetén nem volt korlát, akkor elkezdte észrevenni, hogy a haja száraz és törékeny volt. Elkezdtem mosni a hajam szokásos samponnal. semmi sem segített, a haj nem változtatta meg a megjelenését. Úgy döntöttem, hogy nem kínozom meg a hajam, és újra egy szulfátmentes samponra váltottam. Elkezdtem a masochki.. hatását 0. most a fejem egy professzionális szulfát-sampon, a haj puha, de még mindig törékeny, így a lányok, a saját következtetéseit. Talán a gyenge hajnál jobb, ha nem ((

- A HAJTÁS SZÁMÁRA A KÖVETKEZŐ ÁLLAMOKBAN ÉS NEM TARTALMAZOTT.

- Már 8 hónapig járok, de nem is gondolja a mosást. A hatás ugyanaz, mint az első napon, de tisztességes a hajipar számára. Keratin nélkül nem tudtam nőni, elrontottak és szörnyűnek tűntek. Minden nap szükség volt arra, hogy a hajat a hajszárító és a hajformázó vas kegyetlen vágásait tegye ki. 8 hónapig soha nem használtam hajszárítót vagy vasat, és ezeken a zsarnokokon a hajam helyreállt és jól néz ki. Csak a barátnőktől és anyukáktól kapott bókokat fogadom el, és a férjem nem tudja könnyedén kezelni a szépségemet))))

- A keratin Grammy 3 napja, nem tetszett, hogy a frufru nyúlik))
Vettem a Weasel mosógélt, és 30 másodpercig helyeztem, majd leöblítettem és a szokásos szulfát samponra helyeztem 5 percig. Ezt még két hajmosás után tette, és a következő két alkalommal maszkot készítettem a frufru számára, mert a mosógél nukleáris dolog volt)), de a keratin 50% -kal mosott. Most a bumm még mindig nem göndör, de messze van a tintától.
Azt hiszem, ugyanazt lehet tenni az egész fejen, ha a kérdés a keratin mosása, és nem kevésbé traumatikus mosás, mert károsodás nélkül sok hétig mosható egy sls)
Egy másik pillanat, a mosás előtt, a forró víz alatt tartottam a bordát, de nyugodt voltam, hogy kéz alatt tartsam, hogy enyhén gőzöljek.
És még egy pillanat)) - A Grami nem formaldehidön van, és nem feltétlenül szétterül, így könnyebb kiöblíteni, mint az erőteljes kokochok.

- Készült brazil hajkiegyenesítés. Miután nem sajnálta a pénzt, elmentem egy hideg szalonba a moszkvai Tverskayán. Hosszú hajaim számára, samponnal, kondicionálóval és otthoni ápoló maszkkal együtt, ez 20 ezer dollárba kerül. A fejen természetellenesen fényes, a derékig terjedő, a szeme, a szája, az ételét felemelő ekytrilizuyutsya. Ezenkívül a nézet sokkal régebbi lett. 30 évig egy kicsit, először szerettem volna visszafordítani az időt, hogy a lábaim ne legyenek a tehetségtelen varázsló ezen átkozott szalonban.

- Lányok. Korábban régebben csináltam a kretint, a természetes hajom elég vastag és terjedelmes volt, folyamatosan kellett használni a vasat. Az első alkalommal keratin, nagyon elégedett volt. A haj fényesebbé, egyenesebbé vált, és sokkal gyorsabban kellett szárítani, mint korábban. Ez a szépség körülbelül 6 hónapig tartott, de a haj szerkezete még mindig nagyon jó volt. De. Egy megjegyzés. A mester jó volt, és a 2 centiméter gyökereiből RETRICTED-et csináltam, hogy ne pusztítsuk el a gyökerek hangerejét.
Ezúttal újra elhatároztam, és azért, hogy ne veszítsem el a kötetet, csak a csúcsokon és a felső hajon tettem, de. Ó, horror, a mester egyenesen a gyökerekből tette. A végén. Nos, érted. És azt hiszem, mit tegyek? a fejen élő és egészséges haj, de csúszós. Megtaláltam a megoldást. A saját felelősségedre mosott szappannal Eared Nannies. Nyilvánvaló, hogy sok fodrász rettegett, mert ez túl sok, de a fluffinessem egyszerre visszatért. Ur. Az egyetlen dolog, hogy tanácsolom, hogy konzultáljon a mesterrel, mert a haj egy kicsit piszkosnak érzi magát.

- Lányok, keratin 2 nappal ezelőtt. A hajat 3 napig nem lehetett mosni, de másnap reggel mostam. Erőm nem az volt, hogy megnézem magam a tükörben ezzel a lógó hajjal. Nincs kötet, bár minden csillogás és áramlás. Most kétszer kátrány-samponnal, majd rendes szulfát samponnal mossuk. A kötetem majdnem visszatért, de a hajam nem szűnt meg ragyogástól, és mint a fektetés után! Bár nem is fektettek le és csak szárítottak hajszárítóval. Talán a hosszú hajnál a keratin kanyarodik, és hűvösnek tűnik, de az átlagos hajam úgy néz ki, mintha nem igazán lenne kötet. Általánosságban elmondható, hogy most mindenféle formázó eszközzel fogom elvégezni a kötetet, majd meglátjuk.

- Legalább egy érthető válasz! Megdöbbentem az ilyen hülye vélemények. A keratin nem egyenlő!

- A hajam nem göndör, egyenes, de buja, régóta hosszú volt, de úgy döntött, hogy egy szukát lő, és úgy döntött, hogy egy keratin egyenesítést hajt végre
rettegés ((sajnálom, a haja olyan, mint egy tőr)

- A Koko shoko után a haja szárazabb lett, és a megjelenés megnedvesítette a tehenet.
Kinek van vastag haja a tiéd, aki vékony vagy kicsi horror - szörnyű, és már 7 hónapig nem mosott ki sultfat samponnal.
Nos, az a tél.

- jó neked, tél... és nincsenek sapkák. Most szégyellem, hogy a ház közelében...... (((

- Általában megdöbbent az összes értékelés. Lányok, mit akartál? Keratin egyenesítése. Egyenesnek kell lenniük! A keratin kitölti a hajat, a mérleget simítja, a haj sűrűbbé, simavá és fényesebbé válik. Szüksége van a fürtökre vagy hajcsavarókra a fejen és készen áll. De a fürtök szépek, fényesek lesznek. A keratin visszanyerése sok lány számára megváltássá vált. És így. aki azt akarja, hogy visszaállítsa a struktúrát egy perm után, általában az orvos rendezte.
És egyenesítettek és panaszkodtak, hogy egyenesen...

- és én is, zselé, ami ezt a csodát tette)))
Szuka *****, vágja a haját)))))))

- oh girls :))))
Keratin egyenesítést végeztem 2014.05.15-én a dr :) -on)))
egy kicsit több mint egy év telt el. és ez igen igen igenaaam. soha nem mosott le. :)))))
a hajipar, lásd a 20-at és egyforma, ugyanaz az egyenes.
de kezdetben, amikor keratint csináltam, tudta, mi folyik itt. de arra számítottam, hogy fél év múlva le kell mosni... mielőtt mega volumetrikus és hullámos haj :) :))) az idei évig kétszer mostam (szőke), és kiemelve)))))))

- de egyébként, keratinnal, bármilyen frizura hajlítható. tartsa nagyon hosszú ideig, és ne is rontjon

- Nekem nem volt keratin egyenesítése, de milyen keratinnal kezeltem, ami a nagy kiterjedésű hajomat sima szálakká változtatta. Ez szörnyű. Szulfátokkal sampont próbáltam - nincs hatása. Aztán kipróbáltam egy szódás receptet (3 evőkanál szódát, 3 liter mézet, vizet). Úgy mosta a haját, mint egy sampon. Egyszer a haj 2-szer nagyobb lett. Megpróbálom tovább mosni a hajam

- Lányok! Hat hónaponként 2,5 évig keratint csinálok, az INOAR SAMA-összetételét végzem, azt hiszem, hogy ha valakinek van valamilyen hátránya, például törés, stb., Akkor minden kérdés a szerencsétlen mesterednek van. Hadd magyarázzam meg, miért: a keratin alkalmazása után a hajat meg kell szárítani, hogy száraz legyen, de ne legyen túlhevítve, a vasalattal való egyengetés során a hőmérsékletet meg kell tartani, a szőke és a vékony haj esetén max. 210 fok, normál haj esetén 220, vastag és „brazil” a haj max. 230 fok! Ha a HF eljárása után a hajod megszakad, ez egy felügyelet és a vágy, hogy könnyed pénzt szerezz a mestereddel..... És elégedett vagyok a HF-szel és a teljes mosás után! Sok szerencsét!

- Lányok! 1,5 évvel ezelőtt készítettem Coco Chocót, ez valami volt, a végek lazultak, a haj szörnyű állapotban volt, 1-15 hónapig mosottam, később elmondom, hogyan. ugyanazt a rake-et újra megint leesett, a hajat megölt állapotban, és természetesen a térfogata nulla! Mi a legszomorúbb dolog: Kezdje elmosni, azt hiszem 2-3 hétig mosni fogok, a kátrányt zsírtalanító szappannal mossuk le. Győződjön meg róla, hogy izzad a balzsam! Többször is hozzáadom Ferryt vagy Kaplyut a szappanos fejemhez, és mindegyikhez egyre több, a keratin lemosódik a térfogatú mosással, és ez nem olyan káros, mint a szódával való mosás stb.

- majdnem 2 héttel telt el, mióta csak most kezdtem a rake-t Inoarból, és a keratin szinte teljesen eltűnt, legalábbis a kötet, de természetesen nem olyan, mint korábban. Nem vagyok hosszú frizurám, de valamilyen oknál fogva ezek a 3-5 cm élettelenek, csak mesterségesek, szárazak és nem adnak normális fésűt, attól tartok, hogy nem kell 3 cm-es hajvágásomra vágni a hajam!

- Alla, valószínűleg, ahogy már említettük, ismét a mester filctollra léptél!)) Már két évig már ugyanazzal a mesterrel végeztünk egyenesítést az Inoar kompozíciókkal, és mindkettő elégedett) A haj egyenes és puha, és számomra a legfontosabb dolog, hogy a kötet nem szenved, de a hajam nagyon nagy és hullámos a természetből!
Ismerek egy csomó lányt, akik panaszkodnak, hogy a hajuk megölte a keratin egyenesítést, de most már biztos vagyok benne, hogy minden attól függ, hogy a mestered!

- Lehet mosni a hajat szódával! Adjon hozzá egy adag sampont és / vagy öblítse le külön-külön. Mély tisztító samponként működik. Kicsit segített nekem!

- Itt van kövér hajom, de brazil olaj jött fel. Erős fürtök mostanra szokatlanul simaak, már megszoktam :) Elkeseredett az eljárással kapcsolatos tanácsadás.

- Lányok, ugyanaz a történet! Mindig, minden nap vasalóval kiegyenesítettem a hajam, hajszárítót használtam. A mosott haj hetente kétszer. És mindez azért, mert bolyhos és még mindig hosszú. Ha nem száradsz hajszárítóval, akkor fürtök keletkeznek, és ha a fürtök fésülködnek és egy kis fekvésű fürtök. Ha kiegyenesed, meg fogsz feküdni, tökéletes! Csodálatos kötet! És menj ki az utcára.. bumm, ha a páratartalom magas, akkor minden! Rémültek. Sokan azt tanácsolták, hogy keratint kiegyenesítsenek. A nővér fodrász megmutatta a munkájuk fotóit, nagyszerűnek látszott. A haj fényes és egyenes. Azt hiszem, hadd csináljam. És akkor jött a pillanat. Tegnap... A tükörbe nézek, és megértem, hogy teljes n... c. Azt mondta, hogy éjjel-nappal jár. Rendben. Felébredek, és 3 fejem van a fejemre. Elfutottam, hogy elmoshassam, azt gondoltam, hogy legalább megmossam, megpróbálom elhelyezni..... És mi volt a csalódásom, amikor a 3 csomó lógott. 5 óra telt el. És a fej olyan, mintha a bivalyok elrontanák volna..... Nos, nem tudok a hangerőn kívüli fejre nézni, nem tetszik a LIESON-nak. Nem gondolom, hogy olyan sok minden! Most már az interneten van, találkozott a válaszokkal. A lányok, még egy nap sem mentek el, és ülök és zokogtak, olvassák a véleményedet. Tényleg lehet, hogy a hajam soha nem lesz olyan bolyhos, mint korábban? Hogy csalódott vagyok. Isten tiltsa meg is mászik! Azok, akik írnak - menjenek! Nikróm tetszik. Ez az én HAJ. Holnap elkezdem az eljárást, hogy ezt a szart a fejemből leöblítsem minden fent felsorolt ​​módon. Mert lehetetlen így élni.

- Szeretnék mindenkinek tanácsot adni a FIX NANOKERATIN NANOTECHNOLOGIES alapú kozmetikumoknak:
?NANO KERATINOV egyenesítő és protézis haj FIX NANOKERATIN
?hat hónapig tarthat;
?ÚJ GENERÁCIÓS KERATIN a glioxilsavon;
?Károsító anyag nélkül;
?KÉSZÍTMÉNY nélkül Szag!
?BOTOX a hajhoz FIX NANOKERATIN (? 3-4 hónapig tartó kezelés);
? NEM SULFATIKUS ORGANIKUS KOSMETIKA (samponok, maszkok)
?KERATIN FEKETE NANOKERATIN 3D EFFECT
?+NANOPLEX rendszer! CLASS SUITE! Elváltak 1: 1, 1: 1,5, 1: 2, 1: 2,5 vagy 1: 3 a színezéshez!
?A festékre por lehet! ? Festj egy lila pigmentre?
?AMMONIA nélkül! ? ULTRAST RESISTANT, festékek több mint 100% SEDIN!
?LÉZER HAJTÓKHOZ (? Klemazonu cseréje,? Minden eljárás hatásának javítása);
?3D rekonstrukció (? Laminálás 7 perc alatt!)
. ÉRTÉKESÍTŐK OROSZORSZÁGBAN BRIT HAIR GROUP:
??keratin-volos.com
? SZEMINÁRIUMOKKAL
88007757983
89687042555
KÉSZ fél évet dolgozom, nagyon elégedett vagyok!

- Azt is gyorsan el akarom mosni. Nem a gyökerekből, egy kicsit visszavonultam. De még mindig nincs kötet. A haj azonnal piszkos, mi a zsíros. Nem vagyok biztos benne, hogy mit csináltak nekem jó kompozícióval, általában a botexre törekedtem, sokat olvastam. Eljöttem erre az eljárásra. A mester biztosította, hogy a keratin jobban illeszkedik a hajamhoz, és a botox nem lesz hatással. Bízom abban, hogy a szakember így beszél. Most nagyon sajnálom. Megpróbálom ma mosni minden lehetséges módon. Remélem, szerencséd van a tanácsával!

- Mi a legjobb sampon a mély mosás tisztításához, hogy gyorsan megmossa?

- És vannak olyanok, akik igazán sikerült gyorsan elmosni valamivel? 1-2 mosáshoz? Ez egyszerűen lehetetlen elviselni!

- Minden, amit meg lehetett tenni, minőségileg történt. Promóciók és ott is. A mesterek hozzáállása a professzionális munkavégzéshez és egyéni megközelítéshez. Az eljárások után jól nézek ki.

- A lányok nem látják ezt a válást pénzért! Három nappal ezelőtt egy brazil hajvasalást végeztem, a nyári meleg és én kaptam a kucheryashki-t. Most kaptam a nyomorult, állandóan zsíros, kopott szőrszálakat a sikkes haj helyett, most a fejem kétszer naponta samponnal, Obye egy kicsit megjelent, de milyen szörnyű állapotban tartottam a hajam.

- Ma tettem ezt az eljárást, nagyon sajnálom, hogy a vékony hajú lányokat nem kell megbánni, de azonnal megvásároltam egy kötetre és fésűre a fésűhöz

- A keratin ***** kiegyenesítése után már telt el 5 hónapon belül, amit én tettem. tegyük ezeket a botokkal a fejen.

- 2015 októberében keratint készítettem (11 hónap). Először karcsú, most néhány szálcsípő volt, volumetrikusvá vált. A göndör hajom körülbelül 10 cm-rel nőtt, és nem hasonlít egy erősítésre. először göndör, majd élesen egyenes. Haj hosszú és levágta a saját, egyáltalán nem opció! ))) Most megyek ((sajnálom, hogy ezer alkalommal tettem. Azt hittem, hogy a keratin eltűnik az idő múlásával, és nem lesz észrevehető a szőrzet és a szőrszálak előtt a keratinnal. Sajnos ez nem így van.

- Az egész Európában nem teljesen tilos.

- A keratin egyenesítése után olvasok olvasták, és az az érzésem, hogy mindenki kezébe ment egy mesterhez. A lányok hozzám jönnek, kiegyenesítem a kötetet, a haj szép marad és egészségesebb. És minden hónapban magammal teszem magam, hogy a hajam egyre gyorsabban növekedjen és 2 hónap múlva +5 cm. Általában 5 cm-rel nőttek fel 1,5 éven belül.

http: //xn----8sbwahcjpdfgmo7frh.xn--p1ai/kak-smyit-keratin-s-volos/