logo

Vágott vagy nem vágott: mi van a haj hossza mögött?

A tavasz a nők számára az az idő, amikor leginkább a változást akarja. És most sokan kérdeznek: vágni vagy nem vágni a hajat? Nézzük meg ezt a témát filozófiai szempontból. Elhagyjuk a banális állításokat, hogy a „hosszú haj nőies”, hogy ez vonzza a férfiakat és így tovább. Beszélj a szabadságról, erőről és függetlenségről, és hogyan tükrözi a hajstílus a lényegünket.

Sokan ismerik azt a mítoszot, hogy Delila elcsábította Sámson hajait, és így megfosztotta őt erőtől, és amikor a haját egy istenség visszaküldte, Sámson hatalmát az ellenségek felé vitte.

A szlávok úgy vélték, hogy a három plexusból álló lányos fonat egyfajta szimbolikus kombinációja az isteni világnak, a halottak világának és a valóságnak, ami valahol áll közöttük. Azok a nők, akik áramló hajjal járnak, és a szlávok és sok más nemzet között boszorkányok voltak. A középkorban a téten égették.

A nőt, aki elvágta a haját, Karni-nak hívták a bánat istennőjének tiszteletére. Innen jött a "lop" szó.

Egy nő hosszú haja nemcsak az ereje, hanem a születendő gyermek életereje is. Ezért a házasság után a lányok két zsinórra fújtak. Hosszú ideig fennmaradt a meggyőződés, hogy egy terhes nő nem tudja elvágni a haját, különben elveszti az erejét, és vele együtt a baba meghalhat, vagy súlyos betegségben szenvedhet.

A hajnak van memóriája

A haj elemzésével megtudhatja az állampolgárságot, az étrendet, a rossz szokásokat, a környezetre vonatkozó információkat a területről, ahol az ember él, és még sok más. Minél hosszabb a haj, annál több információt gyűjthet, feltárva őket. Néhány pszichológus javasolja a haj vágását negatív sokkok, stressz és betegség után. És ha meg kell gyűjtenie a gondolatait, vagy csak el kell dobnia a nap folyamán felhalmozott problémákat, akkor alaposan fésülnie kell őket.

Sokan úgy vélik, hogy nem csak az energia koncentrálódik a hajban, hanem a memóriában is. Éppen ezért, amikor annyira szívesen kezdjük az új életet, először a frizurát változtatjuk meg. Ez a rituálék megtalálható a különböző vallásokban: a szerzetesek, a buddhisták kopaszul borotválják a fejüket, elválnak a régi életből stb.

Ami a hétköznapi embereket illeti, csak súlyos betegség, szerencsétlenség vagy érzelmi tapasztalat okozhatná a hajukat.

Ezért, ha megkérdezed magadról a vágásról vagy a vágásról, úgy érzi, hogy meg kell változtatnod a frizurát, ez szinte biztosan a lelkiállapotodhoz kapcsolódik. Ha a változás iránti vágy folyamatosan kísért, akkor azt jelenti, hogy nem vagy elégedett önmagával, vagy az életedben uralkodó helyzettel. Lehet, hogy nem változtathatod meg a frizurádat, de valami teljesen más: a szakmád, a környezeted, a hobbi, a világhoz és magadhoz való hozzáállás.

Hosszú haj, mint az engedetlenség szimbóluma

Egyébként érdekes tény: a nőknél a hajhagymák 1 mm-nél mélyebbek, mint a férfiaknál. Ez az egyik számos tényező, ami magyarázza, hogy a női haj erősebb, mint a férfiak, és miért hagyják hagyományosan a nők haját. Ennek ellenére még mindig vannak férfiak, akik inkább a rövid hajat kedvelik.

Az emberek hosszú haja az erő, a függetlenség, az identitás, a lázadás és az őrület megnyilvánulása. Erre egy élénk példa nemcsak a jól ismert kerékpárosok, szikla zenészek és hippik, hanem a flamenco táncosai és kántorjai is szolgálhatnak. Elemeik a ritmus, a szabadság, a szenvedély. Mindezek a tulajdonságok és törekvések a frizurájukban nyilvánulnak meg.

A vágás azt jelenti, hogy alárendeljük

A kérdés, hogy vágjuk-e vagy nem vágjuk le, emlékezzetek arra, hogyan szovjet időkben harcoltak a férfi hosszú frizurákkal. Az ilyen „üldöztetés” nem véletlen. Végtére is, még az ősi időkben is, hogy kivágja azt, hogy valakit le kell engedni, arra kényszeríteni a személyt, hogy bizonyos követelményeket teljesítsen a rendszeren. Róma császár Nero elrendelte, hogy vágja le a legionáriusait, és nem akarta, hogy „gondolkodjanak magukra”.

És most, mielőtt a hadseregben szolgálnak, a férfiak kopaszodnak! És nézd meg az irodai dolgozókat: szinte minden férfi rövid frizurát visel. Ma egy ilyen frizura kiválasztását az állapot, az érettség magyarázza, de kérdezzük meg magunkat egy filozófiai kérdésről, ez tényleg így van?

Hajvágás - egyfajta jele egy bizonyos rendszernek, így vagy úgy, hogy alárendeli a népét. Esetünkben ez az emberi civilizáció egészének gazdasági szerkezete.

Nyilvánvaló, hogy nem véletlen, hogy ebben a világban a hosszú hajú emberek, mind a férfiak, mind a nők különös figyelmet és csodálatot kapnak a szigorú ruhák és rövid frizurák iránt.

És ha a haj kialszik?

Az izzó 2-5 évig növekszik a haja, majd a tevékenysége megszűnik. De csak a haj és a gyökér egy része kiesik, és maga az izzó marad, és készen áll arra, hogy újra elvégezze a funkcióját. Miután a haj kialszik, a következő a nő. 8 hónappal az ő elődjének „nyugdíjazása” előtt már felkészül a megjelenésre.

És ha aggódsz, hogy a haja nem olyan vastag, mint amennyit szeretnénk, megpróbálok nyugodtan lecsökkenteni: a haj mennyisége genetikai tény, és nem változtathatunk itt semmit. Szóval elégedettek vagyunk azzal, amit birtokolunk és gyönyörű hajaink vannak!

http://24hair.ru/strich-ili-ne-strich-chto-skryivaetsya-za-dlinoy-volos/

7 jó ok arra, hogy ne hajtsa fel a hajat

Mint egy lány, aki az elmúlt öt évben pixie frizurát és elegáns rövid bobot viselt, azt mondhatom: a rövid haj mindig a népszerűség csúcsán van. De mások jóváhagyása és annak ellenére, hogy a nagymamám azt is állítja, hogy egy rövid hajvágás számomra szembe kell néznem, ismét nő vagyok a hajban, és félig ünnepélyes fogadalmat tettem - soha, soha nem vágtam őket újra. Miért? Íme 7 nagyon jó ok arra, hogy ne hajtsa végre a haj...

1. Téli hideg

Természetesen ez a tél enyhe volt, de a legtöbb területen télen nagyon hideg, és egy rövid hajvágás azt jelenti, hogy teljes mértékben megtapasztalja a hideg szél és a fagy. Ha kedves nő vagy hőfúvó, mint én, ez fontos ok, hogy ne vágja le a hajat. Brr!

2. „Rossz nap” a hajunkra

Kalapok és fejpántok - kiegészítők, amelyekre támaszkodhatunk, ha a haj nem friss, de az aranyos fonat, a farok vagy más frizura nem rövid választás. A hajam rossz, nagyon egyenes és nehezen stílusos, így több napom van, mint amennyit szeretnék.

3. Napi samponozás

A rövid hajú lányokat naponta meg kell mosni és stílusba kell venni, különben a haj zsírosnak látszik... még ha a haj sem piszkos. Hosszú fürtök esetén 2-3 mosás elegendő, ami a hajat elhalványítja.

4. Spit a népszerűség csúcsán

Különösen köszönet, hogy Katniss az éhségjátékokból, a zsinórok nagyon divatosak ebben az időben, de mi, rövid hajú lányok, nem viselhetjük őket! Ez egy nagyon jó ok arra, hogy a jövőben ne vágjunk szőrzetet, és szép szövést készítsünk belőle, például egy elegáns vízesés zsinór.

5. A férfiak hosszú hajat szeretnek

Egy kivételtől eltekintve, mindig csak a nőktől kaptam bókokat a rövid frizurámról. Azok közül a férfiak közül, akikkel találkoztam, mert rövid hajat viselek, csak az egyik kedvelte a fodrászomat, és legalább egyszer elgondolkodva megkérdezte, miért vágtam le a hosszú hajaimat. Egy közelmúltbeli interjúban még a gyönyörű Michelle Williams is elismerte, hogy a legtöbb férfi inkább a hosszú hajú lányokat részesíti előnyben.

6. Mindig vághatja őket, de...

Ha hosszú haja van, és csak azt gondolod, hogy nem az arcodra (vékony, hosszú haj hajlamos a jégcsapokra nézni), mindig vághatod őket. Másrészről, van egy jó ok, hogy ne tegyük meg...

7. A haj olyan sokáig nő

Tavaly télen egy pixie frizurát készítettem, és most, egy évvel később, alig tudok kicsi farkát csinálni. A hajnövekedés általában 1,5 cm / hó. Tehát, ha rövid haja van, sok időbe telik a termesztés. Ha türelmetlen vagy, mint én, és szeretném azonnal látni az eredményeket, akkor ez még egy a legjelentősebb oka annak, hogy nem vágta le a hajat.

http://air-hair.ru/7-xoroshix-prichin-ne-obrezat-volosy

Úgy döntöttek! A hosszú hajat vágó lányok vallomása

Miért vágják le a hosszú hajukat a nők, inkább egy rövid hajvágást?

Egy rövid hajvágás fest egy nőt, vagy az ő előjoga és előnye, hogy hosszú, buja fejét viselje?

Úgy tűnik, hogy nagymamáink és nagyapáink véleménye (végül is nagymamák rövidre vágnak) fokozatosan elavulttá válnak: egy nő már nem köteles hosszú hajat viselni.

Senki sem vitatkozna azzal a ténnyel, hogy egy vastag, hosszú, fényes "sörény" mindig vonzóbb a férfiaknak, mint egy rövid "sündisznó", és egy jól ápolt, hosszú hajú lány mindig vonzza a két nemét.

A közelmúltban összegyűjtöttem egy történetgyűjteményt arról, hogy a nők hogyan cseréltek hosszú hajat a rövid hajra, és miért jött el. Azt javaslom, hogy olvassa el ezeket a különböző történeteket.

Elena, 26: „Vágtam a hosszú, derékszögű hajaimat a vállam fölötti rövid négyzetre, nem véletlenül - egy új életszakasz kezdődött, ami egy karrierhez kapcsolódik: megnyitottam egy reklámcéget. Egy nagyon mobil élet kezdődött: találkozók az ügyfelekkel, oktatási szemináriumok, amelyeken részt vettem, egy kis, de kollektív csapat... Röviden, nem akartam, hogy egy érzékeny lánynak tekintsék, hanem egy erős üzleti nő képét akartam létrehozni - és erre festettem a hajomat Ultra-fekete és vágott, ahogy soha nem vágott. Örülök a frizurával, és tovább vágtam a hajam a fülek alatt, és most, néhány év múlva. Tapasztalatom szerint egy rövid hajvágású és sötét hajú nő sokkal könnyebb létrehozni egy üzletasszony képét, és ügyfeleit észleli (és közülük sokan vannak).

Galina, 36: „Soha nem vághattam volna le a gyönyörű hajam - hosszú, fényes, göndör haj. Mindent a kemoterápia miatt... le kellett vágnom, és nagyon rövid frizurát csináltam. Nem tetszett - nem sikerült elfogadni magam egy ilyen képben, és ez az! Úgy tűnt számomra, mintha az egész nőiség, az én szépségem elhagyott volna... Egy héttel egy frizurával „a fiú alatt” elhagytam, rájöttem, hogy nem tudom tovább venni - annyira kényelmetlen voltam. Szóval parókára mentem - és ebben találtam az üdvösséget. Természetesen olyan minőségi parókát akartam vásárolni, amely nem tűnne egy babahajnak. Mit tudok mondani, a kiválasztott parókát (és azt találtam, ami nagyon hasonlít az igazi hajamhoz) sok pénzt fizetett nekem, de elégedett voltam! Most, hogy a betegség és a kemoterápia véget ért, még mindig parókát viselek, de keményen dolgoztam az igazi hajmaszkokkal, csigákkal, masszázzsal... Gyorsan vissza akarom hozni a hosszú fürtöket, amelyeket soha nem vágtam le a szabad akaratodból!

Lisa, 27: „Az új frizurám - és azt kell mondanom, a váll alatti hajból, egy fiú frizurává alakult (azaz gyakorlatilag borotváltam a fejem) - meglepetés volt mindenkinek. Mi volt az oka? Valószínűleg a változás vágya - valami újat akartam az életemben, új színpad elindításához. Körülbelül hat hónappal ezelőtt csináltam egy fodrászot, aztán volt egy válságom - az értékek újraértékelése, és azzal a vágysal, hogy drasztikusan megváltoztassunk mindent. Megváltoztattam a munkámat - elmentem a „papírról” a kreatívra, elkezdtem találkozni egy új fiatalemberrel, elkezdtem egészséges életmódot... Megértem, hogy az ultra-rövid frizurám átmeneti, talán nem fogok ennyire vágni a hajam, de most úgy érzem kényelmesen. "

Irina, 28: „A történetem valószínűleg nagyon prózai - nem vágom a hajamat, úgy, hogy azt mondjam, a vágy. A terhesség alatt nagyon rossz lettek - tompaak lettek, törékenyek lettek, elszakadtak... Csak egyfajta varjú fészkel a fejére! Szóval úgy döntött, egy rövid négyzetet tett. És rájöttem, hogy nagyon kényelmes: korábban, amikor a haj hosszú volt, amit mindig velük végeztem - állandó maszkok, laminálás stb. A karanténban sokkal kevesebb időt töltök magamra - és ez jó, mert az ikrek születtek. Legalábbis addig, amíg a gyerekek nem nőnek fel, nem tervezek hajat termeszteni. Most már mindennel elégedett, férje nem volt ellene, és állandóan bókokat kapok a körülöttem lévőektől - azt mondják, hogy fiatalabbak és felfrissültek.

Anna, 24: „Nem, nem, nem - soha többé nem fogom rövidre vágni a hajam! Nem tudom, miért döntöttem, hogy egy rövid frizurát csináltam - csak akartam valahogy frissíteni a képet. A magazin modelljeinek hajvágásai olyan vonzónak tűntek, hogy egy ujjal nem haboztam egy ujját a fodrászon, a legsikeresebb hajvágásom szerint - és... a fej első mosása után sajnálta. Igen, a fodrászatban szépen lefeküdtem a rosszul kezelt fejem, de nem tudom irányítani az ilyen szépséget - a hajam nem illik jól, nem vagyok profi hajszárító, és körülbelül fél órát vesz igénybe még többé-kevésbé stílusra! Nem azt mondom, hogy mi lesz a gyötrelem a télen, amikor leveszed a kalapodat, és a fejed szörnyen néz ki - legalábbis ezt megtette, bár nem... Mindent, soha többé!

Inna, 27: „Van egy hajvágásom, és nem sajnálom! Igaz, egyedülálló körülmények voltak: egy évet önkéntesként töltöttem Afrikában, fogyatékos gyermekekkel dolgozva. Nagyszerű élmény volt! Egy egész évet elhagyva a városomból és az én országomból, hirtelen úgy döntöttem, hogy megvágom a hajomat; ha a férfiak szinte mindenkinek van ilyen tapasztalata, akkor nagyon ritka a lányok számára. Mikor próbálok még kopasz lenni ?! Figyelembe véve, hogy városomban elemi osztályok tanáraként dolgoztam és szerettem a munkámat (visszajöttem ide), lehetetlen voltam, hogy kopogtassam a diákjaim előtt. És ezután lehetőség nyílt: senki sem látott engem egy egész éven át, kivéve talán az anyát és apát a Skype-on (de ők is fel fogják használni). Így Kenyába érve másnap habozás nélkül borotváltam, és egy év múlva a hajam tisztességes hosszúságot ért el a tanár számára. Nem éreztem többet a hajvágásomat - valószínűleg csak egy új élet szimbolikus találkozója volt.

És egy rövid hajvágásról döntene és miért?

http://www.myjane.ru/articles/text/?id=15826

és akik úgy döntöttek, hogy hosszú hajat vágnak vállig és elégedettek?

Amikor először vágta le a haját, az iskolában a fiúk gyakran kötődtek a székhez a zsinórra. Mostanáig nem tudom állni, amikor húzza a hajam ((ha egyszer hazajöttem, a farokba kötöttem, és a hátoldalon levágtam a farok mentén - anya kiabált - horror)

majd növekszik, átlagosan a válllapok alatt.
télen mindent megkapott - levágta a térét, és boldogan sétáltam egészben, vasaltattam - szép! most

csak egy négyzet, majd rövidebb, majd a vállak mentén - de már nem)

Szerző, a tegnapi napot szó szerint vágtam.
Hosszú, könnyű, vastag. Porózus és valaha megosztott.
Havi 7-10 ezeret töltök rájuk. És a hatás nem tökéletes.
És valahogy, tudod, fáradt vagyok a hollywoodi ragyogó és sima hajért.

Azt kell mondanom, hogy az elmúlt két nap alatt olyan sok bókot futottam le, amennyit nem sokáig hallottam)))

http://www.u-mama.ru/forum/women/fashion/606340/

Stílus titkok

Népszerű kiadványok

Legutóbbi megjegyzések

10 ok arra, hogy nagyon rövidre vágja a hajat

Hosszú ideje álmodtál a hajstílus változásairól? Az év eleje - itt az ideje, hogy vágja le a hajait, mint még soha.

Minden lány (vagy szinte minden) életében jön egy pillanat, amikor drasztikusan akarsz valamit megváltoztatni. És általában a megjelenésünkkel kezdődünk: a fogyás, a vágás, a másik szín átfestése.

A haj vágásához 100% -os meghatározásra van szükség. Soroljunk fel 10 jó okot, hogy miért kell egy rövid frizurát kipróbálni.

1. Soha nem fogod tudni, hogy ez a frizura jön-e, ha nem próbálod

Hogyan szidhatsz rövid hajat, ha soha nem mentél ilyen hajvágással? Minden tapasztalat és kísérletezés révén megtanulható. Talán rövid hajjal 100-szor kényelmesebbnek és magabiztosabbnak érezzük magunkat, és nem is hiszem.

Anne Hathaway hosszú, hosszú hajot visel

Egyszer kipróbálni akart egy autót

Aztán úgy döntött, hogy teljesen levágja a haját

Minden képben Ann gyönyörű. Mi a titok? A hírességek soha nem félnek a megjelenésük megváltoztatására és a tökéletes frizura keresésére.

2. Egy rövid hajvágás azt mutatja, hogy gondosan gondoskodik a megjelenéséről.

Hacsak természetesen ez nem igaz. A rövid fodrász és a jó stílus azt mutatja, hogy gyakran egy stylisthoz megy, fenntart egy fodrászot, törekszik egy új és kreatívra, próbálja meg követni az összes trendet. És nem kell semmit, hogy korán kelj fel, és szépen tegye a haját.

Egyrészt a hollywoodi csillagok hülye, hogy példát mutassanak, mert a professzionális stylistok és a képalkotók mindig együtt dolgoznak velük.

Másrészről nézd meg a Scarlettet a mindennapi életben: alig egy mester, aki sokáig dolgozott vele, és a haját egyszerűnek és ügyesnek látja

3. Rövid haj az egészséges haj.

Az a tény, hogy a hajnak nincs ideje elrontani. A napi stílus, a vasalás, a curling és a hajszárító nem olyan szörnyű, ha havonta egyszer fodrászba megy. Nincs osztott vég és törékeny haj. Mindig frissek és egészségesek.

A hajmodellek és a csillagok a leginkább szenvednek: mivel nem csak a stylistokat kínozzák

Nem is mentjük a hajat, ezért néha teljesen "frissíteni" kell őket

4. Egy rövid hajvágás lehetőségei, annál több, mint gondolnád

Hallgassa meg a "rövid hajvágás" kifejezést, képzelje el a gonosz borbélyt egy géppel a kezében. És akkor teljesen kopaszodsz a könnyekben, amik elfogynak a kabinból. Hülyeség! Tanulmányozza a rövid frizurák típusait előre. A legnépszerűbb és legszebb frizurák - ez talán a bob, pixie és undercut. Mindegyik teljesen más, és bizonyos formákat követel meg a stílusban. Tehát, mielőtt úgy dönt, hogy megváltoztatja a képet, megtalálja azt, amit biztosan szeret.

Ashle simpson visel bobot

Jennifer lawrence a pixie-t részesíti előnyben

És Miley Cyrus szereti az aláfutást

5. A rövid hajú idő megtakarítása vitathatatlan, de ha gyakorolsz, a szárítás és a stílus néhány percig tart.

Igaz, egy nagyon nehéz és nagyon egyedi kérdés. Néhány lány azt mondja, hogy rövid hajjal nincsenek problémák, és nagyon könnyű őket gondozni. Más lányok azt állítják, hogy a hosszú haj stílusa kevésbé időt vett igénybe, és rövid hajjal még hosszabb időn át kell kiabálni.

Nem állunk senki oldalán, de csak úgy gondoljuk, hogy biztosan megmentjük:

 • szárítási idő (természetes vagy hajszárító) - végül is a rövid haj gyorsabban szárad, mint a hosszú, ez tény;
 • sampon, kondicionáló, hajmaszk - a kozmetikumoknak kevésbé szükségük van;
 • a kötet létrehozásának ideje - hogy a fésű rövid hajon gyorsabb legyen, mint a hajon a derékig.

A többi a haj és a kemény edzés jellegétől függ. Amikor megtanulod, hogyan kell egy univerzális stílust készíteni, akkor minden olyan lesz, mint az óramű. És 30 perc helyett 5.

A stílus, mint az Emma Watson, könnyebb, mint valaha: szárítsa meg a haját, és vegye fel és finoman rázza meg a felső szálakat. Ne felejtsük el a gélt jó rögzítéssel.

A Kaley Cuoco fektetése nehezebb, és egy kicsit több időt vesz igénybe: el kell távolítania a haját, készítenie egy halomot és rögzítenie kell az eredményt lakkkal

6. Végül, a körülöttünk lévő emberek látni fogják a gyönyörű gyémánt fülbevalóikat.

Nem feltétlenül gyémántokkal, csak nagyon szép. Rövid frizurával az elegáns díszítésekre fordítanak megfelelő figyelmet: ezek nemcsak mindenki számára láthatóak lesznek, de még kiegészítik a stílust. És ha korábban nem szeretett volna fülbevalót változtatni, akkor az ékszergyűjteményed jelentősen megnő.

Hosszú fülbevaló - a tökéletes frizura „partner”

Eredeti, de szép fülbevaló kiemeli a szépségét

7. Egy rövid frizura is elrejtheti a kis arc-hiányosságokat.

Gondolod: „Vágd le a hajodat, és mindenki azonnal észreveszem a hatalmas homlokomat, nagy arcokat vagy hosszú arcot”. Ez nem olyan, mintha: egy rövid fodrász tökéletesen díszítheti a megjelenésének apró hibáit. Például könnyű elrejteni egy nagy homlokát és hosszú arcát egy pixie frizurával.

Michelle Williams egy nagy homlokát maszkolja buja frufru

Keira Knightley kissé hosszú arccal rendelkezik, de soha nem fogjuk észrevenni

8. Rövid hajvágás volt kopott, kopott és kopott.

Tudod, egy rövid hajvágás soha nem fog elmenni a stílusból. Csakúgy, mint a fényes fürtök. A 60-as évek Twiggy stílusának ikonja rövid frizurát viselt, a 90-es évek stílusának ikonja Diana hercegnő rövid frizurát viselt, és manapság a modern szépségek nem takarítják meg a gyönyörű hajukat. Tehát, ha valaki elmondja: "Ez már nem divatos!"

Twiggy imádta a rövid frizurát

Diana hercegnő is a rövid hajat részesítette előnyben.

9. Bármilyen korú és akár fiatal nők számára is alkalmas

Őszintén szólva, szinte minden fodrász azt mondja, hogy egy nőt 10 évvel fiatalabbá tesz. A rövid hajvágás az emelés „mágikus hatásának” is tulajdonítható. Stylistok azt mondják: ha eltávolítja a hajat az arcról, és felemeli, azonnal észrevenné a vizuális változásokat az életkorban kellemes módon.

Sharon Stone az 57-ben jól néz ki. Fogadunk, hogy nem csak a hajról van szó

Chris Jenner (anyja Kim Kardashian) már 60 éves, és ő is rövid hajú

10. Mert csak akarsz

Nagy változásokat tervez az életedben? Akkor kezdj egy frizurával. Ne fordítson figyelmet a közvéleményre, csak a kívánt módon járjon el.

Lily Collins szerint a rövid haj hűvös

Audrey Tautou egész életét rövid hajjal viselte.

Rihanna csodálatosnak tűnik!

Evan Rachel Wood elégedett a rövid hajával

Mint a honlapunk? Csatlakozzon vagy jegyezze fel (az új témákról szóló értesítéseket küldjük a levélnek) a MirTesen csatornánkon!

http://stil.mirtesen.ru/blog/43795580361/next

Nem tudom eldönteni: vágja le a hajat, vagy sem

A haj levágására vagy sem - ezt a kérdést a fiatal hölgyek és a hosszú hajú tiszteletreméltó milady kérdezik. Mindig volt rövid haj, mert vékonyak, egyenesek és nem vastagok. Mint sok anya, azt is álmodtam, hogy a lányom hosszú hajú volt.

Nem tudom eldönteni: vágja le a hajat, vagy sem

Gyermekkoromban mindig azt mondtam neki: az igazi hercegnőknek hosszú hajuk van. Miközben fiatal volt, meggyőzőnek tűnt. De a lány nőtt fel, és a véleményem már nem érdekelte.

Eugenia tanulóvá vált, és egyre gyakrabban kezdte meg a témát: levágta a haját, vagy sem. Minden érve általában kifogástalan volt, de rettegtek. E kérdés lényege az ügy. Zhenin a VGIK barátja - Andrei operatőrnek meg kellett készítenie a mozi világításról szóló oktatási filmet. A diákmunka alapja az amerikai film "A mágusok ajándékai". Ez egy fiatal szegény család története.

A karácsony előestéjén minden házastárs úgy döntött, hogy ajándékot készít: Egy órát akart adni neki, He He - fésű a hajért. Ahhoz, hogy egy szerető ajándékot vegyen és vegyen egy fésűt - eladta a zsebóra. Az órás lánc megérte őt - a gyönyörű hajának haját.

Ezek a film hősei, akik hiába áldoztak.

Lánya levágta a haját

Eugene színésznőként részt vett a forgatásban, és azzal a kifogással, hogy a hősnőnek rövid haja van, kivágta őket. Nem mondhatom, hogy egy rövid hajvágás az arca szembe, de sajnálom, hogy könnyes hosszú haját könnyekkel szakítom.

Öt vagy hat évig egy fodrászral sétált, és szerencsémre újra nőtt. Most más lányoknak is tanácsot ad: haját levágja, vagy nem, és mikor érdemes megtenni.

Meg akarom vágni a hajam

- Megérted, mi a helyzet. Egy rövid hajvágás egy lány számára természetesen hűvös. Ez szokatlan. Különösen a mi időnkben: a legtöbb lány hosszú hajú. Kare még mindig ott van. De egy rövid fodrász, amit egy mesteri fodrász készített. Mi lehet hűvösebb? Különleges vagy, kitűnjön a barátaid között.

És most a tükör előtt állsz, vajon vajon milyen rövid hajvágás lesz. Már ültél a fodrász székében... Nem akarsz újra gondolkodni? Vágja a hajat, vagy sem.
Megmondom a tapasztalatomról: tökéletesen tisztában vagyok az egyéniségemmel egy rövid hajvágás, én őszintén szólva, bonyolult. És biztos vagyok benne, hogy a férfiak több lányt vonzanak hosszú hajjal. Ez tény. Ahogy Al Pacino hős mondta. - Tudod, mit jelent az arcod eltemetése a hajfelhőkön, és örök aludni akarsz aludni... - Hosszú hajban van varázslat... Ez a nőiesség első mutatója. Nem. Rövid hajvágás - saját módján, de hangsúlyozza a nőiességet is. Mindig stílusos. Egy kis francia. De nagyon kevesen érdekelnek egy rövid hajú lány.

... Tegyük fel, hogy ez a kulcsfontosságú kérdés, mint a „hasonló vagy nem tetsző” kérdés, amit maga döntött. Elmondta magát, hogy a haj hossza nem változtatja meg a lényegét, és nem befolyásolja a rajongók számát, vagy bátran úgy döntött, hogy egyáltalán nem törődik velük...

Itt az ideje, hogy továbblépjünk a kérdés gyakorlati oldalára.

Rövid hajápolás

Rövid hajvágás szükséges. Minél rövidebb lesz a haj, annál gyorsabban nőnek. (A férfiak jobban elmondják.) Egy héten belül - igen, egy hét alatt! - miután a fodrászra ment, a haj nem fog hazudni, mint korábban. Tegyük fel, hogy annyira eredeti és türelmes vagy találsz megoldást erre a problémára. És minden reggel kísérletezni fog a stílussal.

Itt megy a hónap... Nem volt ideje, nem tudott futtatni a fodrászba. Elvileg a frizura változása, amely már nem hazudik (.), Némileg észrevehető. De észrevehető. És ó, horror, minden nap bosszant. Irritáló. És hirtelen bizonytalanul érezheted magad... Mert elégedetlen a megjelenésükkel.

Ó, és itt úgy dönt, hogy vissza kell menned a hosszú hajra. Azonnal nem fognak növekedni. Kényesen és türelmesen kell megközelítenünk a "hosszát". És előbb-utóbb egy olyan hajvágás lesz a fejeden, ami nem felel meg neked. Ekkor nem fogod fényképezni úgy, hogy senki ne ismerje a szociális hálózatokat.

De ebben a pillanatban szinte emberfeletti akaratra van szükség. Vagy olyan közel van egy szerető személy, aki nem törődik azzal, hogy van egy varjú fészke a fején - amúgy szép vagy!

Fodrász. Rövid haj És most beszéljünk őszintén.

Miért vágta le a hajat

Úgy tűnik számomra, hogy ha van ilyen ötlete a fejedben -, hogy sürgősen megváltoztassa a frizurát - azt jelenti, hogy meg kell tenned. Ha ez a gondolat meglátogatta Önt, azt jelenti, hogy valószínűleg valamit kell megváltoztatnia az életben. A fodrászom azt mondja, hogy az emberek pszichológusként jönnek hozzá. Én magam is tudom, hogy ha egy nő akar valamit változtatni az életben, először a frizuráját változtatja meg. És jobb, ha a hajvágást megváltoztatjuk, mint egy kiütéses impulzív cselekedetet, amit később megbánni fog.

A hajvágás megváltoztatása azt jelenti, hogy ismeri magát a másik oldalról. Rövid haj biztosítja a bizalmat. Ez egy bizonyos bátorság. Ha ellazul, felismeri a karakteredet és megváltoztatja az életedet. Természetesen jobb. Minden változás jobb.

Vágja a hajat, vagy sem - az utolsó érv: a haj - nem a fogak. Menj vissza!
Gondolj arra, amit elveszítesz a hajod levágásával? Általában. Ó, semmi. És ha nem merészszel vágni a hajat, akkor ez a gondolat nem hagyja el. Ez viszket. Ezért... Nem jobb dönteni, és... mi jön?

De van még egy megoldás: ez a hajszín színváltozása. Nézd meg, milyen csodákat csinál az én mesterem, Alina hosszú hajjal. A festés mellett Moszkvában is nagyon kedvező áron tehetjük meg:

 • szalagépítés - 3000 rubel.
 • keratin haj helyreállítása 3000 és 7000 rubel között.
 • Alsó térfogat fél évre Fokozza fel / Bouffant - 4000 dörzsölje.
 • esti frizurák 700 rubelből.
 • 500 rubelt halmoztak fel.
 • mindenféle női hajvágás 500 rubelből.

Földrajzilag Alina Shcherbinka városában, a Prim-Park LCD-ben, Buninskaya sikátorban szolgál. Anya újszülött gyermekekkel vagy csak nagyon elfoglalt lehet rendelni egy kirándulást a házba - 500 rubelt.

Így oka a lányom Eugenia. A cikkben - fotói. Talán valaki élvezni fogja ezt a tapasztalatot és véleményt. Talán valaki lánya megtalálja a választ a kérdésére: levágja a haját, vagy sem ebben a cikkben. Ha még nem döntött, akkor a hosszú haj megfelelő gondozása sok éven át segít megőrizni a haj szépségét. Melyik haj jobb - hosszú vagy rövid? Ossza meg véleményét velünk!

http://dom-nashej-mechty.ru/otrezat-volosy-ili-net/

LiveInternetLiveInternet

-Címkék

-idézetek

Schamada / varrat nélküli rendszerek

A munkahelyi siker eléréséhez tervezzünk, éjjel, a teliholdon, írj egy tiszta papírlapra.

A MUNKÁK SZERZŐDÉSE A munkához való meggyőződés Egy fekete, egy fehér.

Schamada / Awakening rendszerek

A szűkítő hatású arcpakolás - csodákat tesz! Ez nagyon gyors, nagyon hatékony és igen.

-zene

-Mindig kéznél

-Feliratkozás e-mailben

-Keresés napló szerint

-Kategóriák

 • „AZ EGÉSZSÉGÜGYI KERETBEN. :) ”(5)
 • SOS (4)
 • „Orosz nyelv / helyesírás” (1)
 • "Avatarok" (14)
 • "ACTUAL és érdekes hírek" (796)
 • "ANIMÁCIÓ weboldalakhoz és blogokhoz." (16)
 • „Minden a napló / hozzászólások tervezéséhez stb.” (159)
 • „Sütés / zsemle. „(40)
 • „Kötés. „(606)
 • "Szöveg / Szín / Avatar generátor" (35)
 • "GOROSKOP, álomkönyvek, numerológia, szerencsejáték, tesztek" (384)
 • "Otthon és kényelem / Belső / javítás. „(212)
 • "Otthoni ügyvéd" (26)
 • „NŐK. „(148)
 • "Magazin" édes fog "(947)
 • „Breakfast. „(4)
 • "Téli előkészületek" (132)
 • Egészség és szépség (2461)
 • „Online játékok. „(8)
 • „Képek a megjegyzésekhez / képeslapokhoz. „(74)
 • „Cinema csarnokban. „(73)
 • CLIPART és törmelékkészletek (248)
 • "BOOK SHELF" (22)
 • - A szobanövények nem csak. „(162)
 • "Számítógépes műveltség" (41)
 • „CULINARY receptek. „(793)
 • "CULINARY trükkök és tippek háziasszonyok számára." (124)
 • "Maszkok a Photoshop számára" (1)
 • - Mantra / pihenjen. „(11)
 • "Az ismeretlen és érdekes világ." (105)
 • «World_FLASH - epigrafikus / képeslapok» (435)
 • „Zene, zene oldal” (250)
 • "A VÍZEK ÉS A HALÁSZATOK NEVEI" (7)
 • "Élvezze koktél italok" (107)
 • "Folk omens" (54)
 • "A legkisebb ruhák" (36)
 • "Csodálatos világunk" (12)
 • „ÚJ ÉV / KARÁCSONY. „(89)
 • "Napló és asztali háttérkép" (24)
 • "Kézműves tollak" (187)
 • „Szeretné a FRIENDS és az én vendégeimet. „(189)
 • „Gratulálunk a nyaralás / C boldog születésnapjára. „(58)
 • „Hasznos szoftver / linkek. „(30)
 • "Tippek és trükkök" (203)
 • „Segítség a bloggereknek / kódoknak. „(9)
 • „Az etikett szabályai. „(8)
 • „Példák / legendák / próza. „(11)
 • "Elválasztók" (13)
 • Szövegkeretek (730)
 • „Hal / tengeri ételek / harapnivalók. „(138)
 • „SALADOK ÉS TÖLTÉSEK / SANDWICHES és snackek. „(337)
 • - A legérdekesebb és vicces. „(48)
 • SZIMBÓLOK (8)
 • „Tippek a li.ru-hoz. „(63)
 • - Só, füst, pácolás, sütés. „(93)
 • „SAUCES / DARKERS / kötszerek levesekben stb. „(25)
 • „Versek, versek c zene” (152)
 • „Tervezési tervek / naplótervek” (2378)
 • „A téveszmék és a nagy titkok területe. „(38)
 • - TONNII MIR. „(1417)
 • TRAVNIK (10)
 • - Csodálatos élet. Idézetek, Élet és bölcsesség "(86)
 • „Leckében. „(6)
 • „Wick. „(2)
 • „Flash - Naptár + óra”. „(43)
 • „USB Flash meghajtók / Flash / lejátszók / Flash lejátszók megtekintése. „(371)
 • „Háttér. „(66)
 • Photoshop / leckék (74)
 • "Magunkat varrjuk" (192)
 • "Én Oroszország állampolgára vagyok" (20)
 • „Yandex képek / albumok. „(1)
 • GIMP (0)

-alkalmazások

 • Zenelejátszó
 • KépeslapokRegenerált képeslapok katalógusa minden alkalomra
 • Mindig nincs elérhető párbeszéd ^ _ ^ Lehetővé teszi tetszőleges Html-kóddal rendelkező panel beillesztését a profiljába. Bannerek, számlálók stb.
 • Kapcsolja be a music84 csatorna streaming rádióját tematikus zenével. Válasszon zenét és hallgasson

-Fotóalbum

-barátok

-Rendszeres olvasók

-statisztika

ELFOGADÁS: A SZÜKSÉGES VÁSÁRLÁS - VÁLTOZÁS AZ ÉLET.

ELFOGADÁS: A SZÜKSÉGES VÁSÁRLÁS - VÁLTOZÁS AZ ÉLET.

Ezek az emberi test ilyen természetes antennái. A tér láthatatlan életet adnak a testnek. Van egy legenda.

Régen egy férfi volt a férfi feje körül. Ez az, ami látható a szentek feje körüli ikonokon. És nem volt haj. A fej valamilyen bolyhos volt. Mint az újszülött fején.
Amikor egy ember bűnbe esett, a kozmikus energia sugarai a feje fölött egyre nehezebbek lettek, és hajra fordultak. És ez az ember és az ég közötti kapcsolat.

A haj a kozmikus erőnk forrása.

A mágia azt állítja, hogy ha valami történik a hajjal, megváltoztatja a láthatatlan folyamot, amely a bioenergetikus hullámokkal megtisztítja. Ezért a hajra gyakorolt ​​bármilyen hatás nemcsak a megjelenésünk, hanem az egész életünk irányában is változhat.

A kopaszság megelőzése és a mennyei fele Guardian Angel formájában való elvesztése érdekében a haj vágásakor tartsa be a biztonsági intézkedéseket. Világosan tudnia kell, mikor, miért változtatja meg a haját.

Nem bízhatsz a hajában senkivel. Az a személy, aki megveti, megváltoztatja a biofieldet. Amikor a fodrászhoz jön, ne csak divatos frizurákat válasszon, hanem energikus és vidám varázslót is, majd a frizurát követő életed jobbra változik.

Minél idősebb a fodrász, annál erősebb az élete. Ha önálló személy vagy, akkor szokott megoldani a saját problémáit, és nem tetszik, ha valami megakadályozza, hogy elvégezhesse, válasszon egy korosztályt vagy fiatalabbat.

Ha krónikusan szerencsétlen vagy valami furcsa okból, akkor érdemes egy nagyon régi és híres varázslót választani, még akkor is, ha az általa készített frizura drága lesz. De miután meglátogatott egy fodrászot, az életed drámaian megváltozik. És ha még mindig helyesen kiszámítja a látogatás idejét, akkor nemcsak megváltozik, hanem drasztikusan javul.

Maga jobb, ha nem vágja a hajat. Ez egy „babona”, bár nagyon nehéz egy személynek gyógyítani magát. Nem számít, mennyire erős és erős akaratú ember lehet, nagyon nehéz neki saját biofieldjének deformációit kijavítani, hiszen az ilyen deformált energiával átformálja őket.

Úgy gondolják, hogy jobb, ha fodrászod van, vagy például egy ugyanolyan nemű személy, mint a hajmaszk a szalonban. A hajvágás során megváltoztatod az éteres, asztrális és mentális biofieldeket, és ennek következtében könnyen átéljük valaki más befolyását.

Ezért, ha úgy tetszik, mint egy másik nemhez tartozó mester, akkor a személyes életében problémákat okozhat. Sámson bibliai meséiben tönkrement egy nőt, aki levágta a haját.

Ha azt szeretné, hogy a vágás után a haja gyorsabban nőjön, a frizurát teliholdon kell végezni.

Ha azt szeretné, hogy a haja kicsit megváltoztassa a tulajdonságait - például nem elégedettek azzal, hogy zavarosak, engedetlenek - akkor a fodrászra csökken a hold. De egy ilyen fodrász után a haj nagyon hosszú ideig nő vissza. Csökkenő holdon is jó, ha hajvágást akarsz hajolni, erősíteni a hajgyökereket.

Az ősi szláv magi tanács. Ha hideg, enyhén vágja le a hajat, hogy a betegség negatív energiája eltűnik a vágott tippekkel, és a test könnyebben törölhető.

A haj nem lehet bizonyos holdnapokon (9, 15, 23 és 29 nap a holdnaptár szerint) vágni, valamint a nap és a holdfogyatkozás napjain. Az ilyen eljárások után megbetegedhet, vagy - ahogy azt a régi időkben mondták - levágta a memóriát és az elmét.

Mielőtt feliratkozna egy fodrászra, határozza meg, hogyan kívánja megváltoztatni az életét:

Hajvágás hétfőn.

Kedvező nap. Ekkor megszabadulhat a negatív érzelmek és az életben felhalmozott megoldatlan problémák nagy számától. A nap kedvező a haj színezésére.

jobb, ha a fodrásznak nincs fizikai ereje vagy a fontos probléma megoldására irányuló akarat, ha hiányzik a tevékenysége, vagy kínozza az élet monotonitását.

egy jó fodrász, hogy megtanuljon valami újat vagy érdekeset, találkozzon új barátokkal vagy vonzza a régieket, növelje az utazások, mozgások és kommunikáció számát az életben.

elősegíti a másokkal való kapcsolatok változását, hozzájárul egy személy népszerűségéhez, növeli szerencsét és jólétet.

Péntek a női szépség napja.

Amikor a héten ezen a napon látogat egy fodrászot, nemcsak a haj stílusát változtatja meg, hanem a megjelenését is megváltoztatja. Ezért, ha elégedett vagy azzal, hogyan nézel ki a hét ezen napján, jobb, ha nem vágja le a hajat.

Ha kedvesebbé válik, látogasson el a fodrászba pénteken, amikor a Nap megy Bakra (december 24. - január 22.) vagy Taurus (április 22. - május 21.).

Szombat jó nap egy fodrászra.

A haj egészséges ma. A karmikus adósságok és bűneink eltávolított részével.

Jobb, ha nem vágja le a hajat - megölheti a sorsát vagy a szerencsét. Ez a nap jó csak a krónikus vesztesek számára - talán a sors irgalmas lesz, és egy ilyen eljárás után jobb lesz.

http://www.liveinternet.ru/users/der_engel678/post353289578

Hosszú haj vágása vagy nem vágva? (előnyök és hátrányok)

Az a kérdés, hogy a hosszú haj a legjobb, vagy egy rövid hajvágás, határozott válasz hiánya miatt van ítélve. Még akkor is, ha megpróbál interjút készíteni az emberekkel annak érdekében, hogy kiderítsen néhány egyértelműbb véleményt ebben az ügyben, akkor nem fog sikerülni. Egy rövid hajvágás tűnik a szexualitás színvonalának, míg a másik pedig kegyetlenül bírálják. Ha állandó elképzelésed van egy rövid hajvágásról, mielőtt eldöntheted, hogy ezt a lépést megtennéd, válaszoljon néhány kérdésre magadnak.

Arcforma

Egy jó mester valószínűleg képes lesz egy rövid frizurát választani az arcod alakja alatt, de érdemes megjegyezni, hogy egy rövid fodrász nem felel meg az Önnek, ha van egy kerek ar négyzet alakú áll. Másrészt, egy rövid fodrász segít például egy rövid homlok elrejtésében, ami kifejezőbbé teszi.

Nyak, nyak, álla és váll alakú

A rövid haj hangsúlyozhatja megjelenése méltóságát, de ugyanolyan sikerrel hangsúlyozhat és hátrányokat okozhat. A kellemetlen meglepetés elkerülése érdekében értékelje megjelenésük józan előnyeit és hátrányait.

Egyenes vagy göndör haj

A göndör haj nagyon kedveli a túlzott nyomást, ha rövidre vágja. Néhány stylist szerint nem szabad vágni a göndör hajat több mint 5 cm-nél az állszög alatt. Másrészt kiváló rövid frizurát és göndör hajat készíthet. A göndör haj vágása egy speciális művészet, és ha ilyen hajú, akkor gondolja át kétszer, hogy melyik mesterre alkalmazza.

Kis teszt

Ha már meghozta a döntést, és mentálisan elszakadt a hosszú hajával, akkor végezzen el egy döntő tesztet. Fésülje meg és csípje meg a hajat a fej hátulján. Ezt legjobban kád vagy zuhany után kell elvégezni, amikor a haj nedves. Vigyázz magadra a tükörben, és gondolj arra, hogy készen állsz-e arra, hogy ezt a gondolkodást meglehetősen sokáig látd? Ha igen, nyugodtan menjen a fodrászhoz.

Rendelkezésre álló fajta

Úgy véljük, hogy sok stílusos lehetőség csak a hosszú hajúak számára áll rendelkezésre, és ha van egy rövid hajvágásod, akkor tényleg nincs mit tenni. Eközben minden hajvágásnál legalább két lehetőség van: egy zavaros fej és egy sima fej. Egy rövid hajvágás lehetővé teszi, hogy minden meglévő stílusos terméket alkalmazzanak: a gél „megnyalta” hatását, vagy „hideg hullám” hatását eredményezi, a hajkrém segítségével megmentheti a frizura kontúrjait, a habot hozzáadja a kötetet, és a viasz segít az ékezetek elhelyezésében.

Rövid szőrszálak különlegességet adhatnak a különböző ékszereknek, kalapoknak, fejpántoknak, fejpántoknak, fésűknek és egyéb kiegészítőknek.

A hosszú haj mindig gyönyörű. Hosszú haj a korabeli időkből egy különleges titokzatos aura, körülötte sok legenda és hagyomány volt, de ha még egy rövid hajvágást akarsz, akkor ne menj a kompromisszumra, mert ha csak néhány centimétert vágsz le, akkor soha ne értékeld ezt így egy rövid hajvágás az Ön számára.

http://www.figarohair.ru/poleznye-sovety/otrezat-dlinny-e-volosy-ili-ne-otreza.html

A haj vágása azt jelenti, hogy megváltoztathatja az életedet, még a régi időkben sem kétségbe vonta. Jelek a hajról

A nők számára a haj egyfajta totem. A haj vágása azt jelenti, hogy megváltoztathatja az életedet, még a régi időkben sem kétségbe vonta. Sok öreg, és nem annyira elhanyagolható egy fodrász.

Korábban azt hitték, hogy az emberi életerő rejtve van a hajban. Hatalmas számú tiltás kapcsolódik a hajhoz: nem lehetett a szélre dobni; vágás, mosás és még fésülés csak bizonyos napokon megengedett. Ahhoz, hogy részese legyen a hajának, hogy lerövidítse az életet, csökkentse az erőt, megfosztja magát a vagyonától.

A haj szerves részét képezte sok rituálékban: a keresztség (a hajat a viaszszálon), esküvő (menyasszonyi haj), temetkezés (az özvegy hagyta a haját). Olyan személy részének tekintették őket, aki képes helyettesíteni.

Ezért egy speciális medálban lévő anyák gyerekek fürtjeit, szerelmeseiket - a második felének haját viselték.

 • Nem szabad frizurát kapnia a terhesség alatt. Az ókorban az emberek haját megmentették a hidegtől. Ahhoz, hogy kivágják őket, azt a fagyasztást jelentik, amit a terhes nőknek nem szabad megtennie.
 • A babát legkorábban egy éven belül meg kell vágni.
 • Ősi idők óta úgy gondolják, hogy a szőrös sokkal boldogabb, gazdagabb és egészségesebb, mint mások. Ezért a szőrtelenítés az összes rejtélyes áru és a hozzájuk kapcsolódó előny elvesztésével függ össze. Azt is megpróbálták, hogy ne fésüljék a babát, hogy ne „vágják le a boldogságot” és „levágják az elmét”.
 • És itt van a holdnaptár jele: ha először egy gyermeket vágtak le, amikor a Hold csökken, akkor korai kopasz foltja és rossz haja lesz.
 • A fodrásznak ugyanolyan neműnek kell lennie, mint az a személy, aki úgy döntött, hogy haját vágja. Korábban azt hitték, hogy az ember nem engedheti meg, hogy bárki kivágja magát a felesége mellett, hogy ne pusztítsa el családját. Állítólag a hajvágás során megváltoztatja a biofieldet, és ennek következtében könnyen leeshetünk mások hatására. Ezért, ha szereted a különböző nemek mesterét veled, ez a személyes életed negatív eseményeihez vezethet.

Ennek az ősembernek a gyökerei a bibliai történetekben is megtalálhatók: Sámsont elpusztította a nő, aki levágta a haját.

 • Ne bízzon senkivel bárkinek. Az, aki levágja, megváltoztatja a személyes biofieldet. Ezért, fodrászszalon látogatásakor ne csak divatos frizurákat válasszon, hanem vidám és energikus mestert is, majd az élet a hajvágás után jobb lesz. Ez könnyen megmagyarázható: a pozitív gondolkodású mester egész szívével megközelíti az ügyet, és az új frizurája kiváló lesz.
 • Ha beteg, győződjön meg róla, hogy vágja le a haja végét úgy, hogy a betegség negatív energiája eltűnik a vágott tippekkel.
 • Nem kell vágni a hajat az úgynevezett sátáni napokban. Ezek a holdnaptár 29., 23., 15. és 9. napja, valamint a hold- és napfogyatkozás napjai. A régi időkben úgy vélték, hogy ezekben a napokban a hajvágás után megbetegedhet, vagy "levághatja az elmét és a memóriát".
 • Nem szabad a hajat festeni a menstruáció idején. Ez a jel önmagában és tudományos indoklással rendelkezik. A hajfesték óriási mennyiségű kémiai vegyületet tartalmaz, a test havi érzékelése sokkal élesebb és allergiás reakciót okoz, még akkor is, ha korábban nem volt ott. Egyébként, ez olvasható néhány festéket tartalmazó dobozban.
 • A fodrász életkora is befolyásolja az életedet. Ha magad szokott megoldani a felmerülő problémákat, válasszon egy egyenlő korú mestert, vagy akár fiatalabb, mint te. De ha az Ön számára megmagyarázhatatlan okokból valamilyen módon nem vagy szerencsétlen, használja a jól ismert és régi mester szolgáltatásait, még akkor is, ha jelentős összeget fizet. Az eredmény megéri! Az életed drámaian és pozitívan változik.
http://internet2u.ru/primety-svyazannye-s-volosami/

10 ok arra, hogy egy rövid hajvágást válasszon

Hosszú hajjal való részvétel.

A holnapi üzleti elhalasztás végtelen lehet. Aztán gondolkodjunk: „Hát, miért nem mentem oda, ahová akartam / nem vallottam be szerelmemet / nem költöztek el egy másik városban élni?”. Javasoljuk, hogy határozottan cselekedjünk. Kezdje a kicsiet - készítsen egy rövid frizurát, amiről mindig álmodik! Ennek 10 oka van!

1. Sokáig nem voltál a figyelem középpontja, és talán soha nem is? Szóval, mély kilégzéssel és a fodrász kérdésével: "Hogyan lesz egy hajvágás?" Válasz: "A lehető legrövidebb." Ne felejtsd el elhelyezni egy fotót a szociális hálózatokon, és jobb, ha utoljára jön egy bachelorette pártra, vagy későn kell dolgozni. Persze: nem maradsz észrevétlenül. Enjoy!

2. A második pont az elsőből következik. Egy rövid hajvágás nem csak vonzza a figyelmet, hanem egy lakmus teszt is, melynek barátai vagy ismerősei tapintatnak és jó oktatásnak vannak kitéve, és ki nem. „Valami, amit hiába vagytok” vagy „Hosszabb hajjal jobb volt” - a megjegyzések nem olyanok, akik szeretnek, hanem azok, akik mások rovására történnek. Következtetéseket lehet levonni - ki az.

3. Könnyebbé teszi az életét reggel. Rövid haj készítése sokkal könnyebb, mint gondolnád. Elég, ha formázószerrel szórjuk, és ujjaival formáljuk őket.

4. A hajod sokkal egészségesebb lesz. Először vágja le az osztott végeket. Másodszor, többé nem kell szárítani a haját hajszárítóval - tökéletesen kiszáradnak maguknak tíz percen belül.

5. Rövid hajvágással (ha természetesen jó mesterből, és nem a legközelebbi fodrászból származó gyakornokból készült) mindig stílusosabb (és ott, divatos, ifjúsági), mint a hosszú haj. Még egy egyszerű fehér trikó és vékony farmer is megdöbbentően néz ki, és rock és roll egy lány, aki úgy dönt, hogy egy pixie hajvágás.

6. Ne engedje meg a tudatalattiat. Ha az élet nem megy a kívánt módon, egy rövid hajvágás a legjobb módja annak, hogy jelezze magát: "Készen állok a változásra!" És van egy olyan vélemény is, hogy a haj negatív információkat tartalmaz. Miért van szüksége erre? Szabadulj meg róla.

7. Agnes Dane, Twiggy, Mia Farrow - mindezek a lányok híresek lettek, és stílusos ikonok lettek a radikális hajvágásuknak köszönhetően. Mi rosszabb?

8. Először döntsön egy rövid hajvágáson - próbáld ki magad az erősségért. Majdnem olyan, mint egy ejtőernyős ugrás, csak a lehetséges negatív hatások sokszor kevesebbek. Egész életedben élhetsz és soha nem teheted. "Most vagy soha" - ez a mottónk!

9. Rövid hajvágás segít az arcra összpontosítani. Senki sem vett észre, milyen nagy és szép a szemed? Ne aggódj - rövid frizurával nyilvánvalóvá válik!

10. Nem veszít semmit. Haj, tudod, nem fogak, ebben az esetben nőnek vissza.

http://look.tm/beauty/9542-10-prichin-reshitsya-nakonets-to-korotko-podstrichsya/