logo

Mindent elmondunk az alopeciáról. Maszkok, kezelések, gyógyszerek

Az Estel Essex Super Blond Plus mikrogranulált porápoló hajának köszönöm az összes olvasó figyelmét, amikor fodrász tanfolyamokra mentem (később, miután egy kicsit dolgoztam ezen a területen, még mindig kijöttem belőle, de az igazság néha még mindig az otthoni ismereteimet alkalmazza) ).

És így Estel fehérítő por - a professzionális kozmetikumok osztályaiban értékesítik.

kötet dobozok nagyon nagy - 500 gr

ár - 460-550 rubelt, attól függően, hogy hol vásároljon.

Az Estel Essex por (por) fehéríti a hajat. Alkalmas minden hajtípusra és minden szőke technológiára. Működik 3%, 6% és 9% Estel ESSEX oxigensekkel.

A port 1: 2 arányban elegyítjük oxigénsavval.

Általában a pornak a hajra jutó expozíciós ideje (vizuális) 60 perc

Ilyen por (por) száraz formában (mérőkanállal) -

Ha az Estel port hígítóval hígítjuk, akkor ez kiderül kék konzisztencia

a szag a konzisztencia nem túl kellemes, általában az ammónia illata.

Por (por) Estel a gyökerek ismételt kiemelése és elszíneződése (regrown). Természetesen a haj fehérítése, csak valaki kevésbé sérült, és valaki erősebb, mindez a haj szerkezetétől (állapotától) függ.

A sárgulásról - néha sárgulás marad a fehérítés után, néha nem. Minden attól függ, hogy a haj mennyire csillog. Általánosságban elmondható, hogy a 2-10-es szintről van egy marginális tisztázás, melyekkel a mester meghatározza a poridő vizuális expozícióját. Előfordul, hogy egy barna lánynak 7-8 szintjének regionális tisztázása érhető el 15 perc alatt, néha 30-40 perc alatt, mindez az oxigenátortól (3%, 6%, 9%) és természetesen az államtól (szerkezet) függ. Volosha.Általános szabályként a haj megvilágítása mindig 7-8 szinten áll meg, legfeljebb 9. Nem szabad ellenállni fehérnek, pontosabban a 10. szintig, mivel a haj rosszul megsérül, eltörik.

Amikor a fehérítés után sárgul a haj, mindezt egy további eljárás rejti el. színezett haj.

Néha Estel port használnak "hajmosásra" (dekódolásra).

A lányok mindezeket ajánlják hogy ne vegyenek részt a haj elszíneződése otthon, mert Sok árnyalat van (festékkel festve is). Nagyon rosszul égetheted a hajaidat, majd az értékelésedben dobja a sárba - Estel por vagy más márkák, mivel ez a por elrontotta a hajat. itt csak a te hibád lesz, nem por. Azt javaslom, hogy forduljon a mesterhez!

Minden szép és egészséges haj, remélem, hogy a véleményem hasznos volt!

A BleachLights Pro Tech Evo egy csúcstechnológiás, gyors hatású por, amely ideális a teljes fényesítéshez és az egyes szálak kiemeléséhez fóliával. Akár 7 tónusú, még a legösszetettebb és festett hajra is ragyog, ugyanakkor kétszer olyan gyorsan, mint a szokásos por. Az expozíciós idő csökkentése pozitív hatással van a haj minőségére és a fejbőr állapotára. A por összetétele rizs keményítőt, poliquaternum 10-et, búzafehérjéket tartalmaz, amelyek hidratálják és kondicionálják a hajat, rendkívüli fényességet adnak és a fényesítési folyamatot gyengébbé teszik. A por különleges kék mikrogranulátumokat tartalmaz, amelyek a fehérített hajon lévő sárga pigmentet semlegesítik.

Javasoljuk, hogy a haj tisztasága természetes alapanyaggal 1-5 fokozatú legyen. A 6-os és annál nagyobb fényerő-fokozatú hajoknál ajánlatos festéket alkalmazni, mint egy szelídebb alternatívát. Keverjük össze a nemfémes edényekben, a munkakeverék kívánt konzisztenciájától függően 1: 1,5 vagy 1: 2 arányban oxidálószerekkel, a Special Special Blue 20/30/40 vol. Például a folyamatos tisztításhoz egy folyékonyabb munkaelegyre van szükség 1: 2 arányban, amely jól eloszlik a hajon. Ahhoz, hogy megkönnyítsük az egyes szálakat, szükségünk van egy vastagabb keverékre, amely nem terjed 1: 1,5 arányban. A százalékos oxidálószer kiválasztása befolyásolja az expozíciós időt. Minél magasabb az oxidálószer százalékos aránya, annál gyorsabb a fényesedés. Az átlagos expozíciós idő 10–35 perc, a szükséges tisztasági szinttől függően, de legfeljebb 60 perc.

A porok alkalmazásának általános szabályai:

 1. A természetes haj világosítása. Keverjük össze a port a kiválasztott oxidálószerrel egy nem fémes edényben 1: 2 arányban. Nagymértékben alkalmazza a munkakeveréket a hajra, a szálra a szálon, a végétől egészen a gyökérig. Álljon a kívánt eredményig - 20-35 percig. Bőséges vízzel mossuk le a 2. fázisú savanyú sampont és a 3. fázisú balzsamot;
 2. A visszanyert gyökerek tisztázása. Az első világítás után 3-5 héttel az ügyfél gyökereket termel, amelyek természetes színűek és jól láthatóak a könnyített hajon. A tisztításhoz szükséges, hogy a port összekeverjük a kiválasztott oxidálószerrel egy nem fémes edényben 1: 2 arányban. Alkalmazza a keveréket a visszanyert gyökerekre. Nem engedhetjük meg, hogy a keverék a már tisztított részén legyen. Álljon addig, amíg a kívánt eredményt el nem éri - 20-35 perc. Mossa le;
 3. A korábban festett haj könnyítése. Nagyobb arányban (9 vagy 12%) készítsünk por keverékét egy oxidálószerrel. A festett pigment a végeken és a hossz mentén kifestett szőrzet „eltömődött”, ezért intenzívebb tisztázást igényel. Nagyvonalúan alkalmazzuk a keveréket a csúcsoktól a teljes hosszáig, anélkül, hogy befolyásolnánk a visszanyert gyökereket. A fonalak fóliába vannak csomagolva. Készítsük el a por munkafolyamatának második részét oxidálószerrel 6% -kal és alkalmazzuk a gyökerekre. A visszanyert gyökerek nem tartalmaznak színező pigmentet, és sokkal könnyebben tisztázhatók. Ha a haj a végeken és a hossz mentén gyengén megvilágosodik, akkor a fóliát el kell távolítani, és újra fel kell használni a frissen elkészített munkaelegyet. Addig tartunk, amíg a kívánt eredményt el nem érjük, és nagy mennyiségű vízzel öblítjük a 2. fázisú savanyú sampont és a 3. fázisú balzsamot.

Ez segíteni fog egy hasonló feladat könnyű kezelésében, de nem minden nő dönt egy ilyen cselekedetről, mint a kép radikális változásáról. És nemcsak a változások szokásos félelme miatt, hanem a hajának egészségével kapcsolatos aggodalmak miatt is, mivel a Supra megvilágításának eljárását agresszív kompozíciókkal végezzük.

Supra Hair Brightening festék

Supra a lágy vagy gyengéd hajfestéshez: ereklye vagy elengedhetetlen eszköz?

A Supra az ammónia kétkomponensű készítményekre vonatkozik. Az életben megkapta a "fehér henna" nevet. A készlet színtelen henna port és az ammóniumsókon alapuló oxidálószerek keverékét tartalmazza. Az oroszlánrész az oxidálószerek összetételében ammónium-karbonát, de ammónium-perszulfátok, fémek és hidrogén-peroxid is jelen vannak, amelyek felgyorsítják a fehérítési folyamatot. A kompozíciók különböző koncentrációkat hoznak létre. 6% -os aktivátor krémeket használnak vékony hajra, vagy egy tónusú világításra. A növekvő koncentrációval (9%, 12%) a tisztázás intenzitása 7-re emelkedik.

Supra a lágy fényesítéshez

A Supra egy kémiai reakció, amelyben a melanin természetes színező pigmentjét eltávolítják a hajból. Ebben az esetben a haj struktúrája zavar, és a szerkezeti elemek elvesztése miatt a haj törékeny, könnyű és kiszolgáltatott lesz a külső agresszív tényezők, például az ultraibolya hatására. Ezért a fehérítő eljárás során a haj egészségének károsodása miatt felmerülő aggályok jó okokkal rendelkeznek.

Fontos! Az oxidálószerek minden színezőanyaggal reagálnak, így a Supra-t gyakran használják a festék eltávolítására, ha a festési eljárás után nem sikerült elérni a kívánt eredményt. Lehetetlen a haj kémia nélkül elszíneződni, ezért a gyártók az ilyen vegyületeket a készítményekbe vezetik be, amelyek csökkentik a reagensek pusztító hatását a fehérítési folyamat során.

Lehetetlen a haj kémia nélkül elszíneződni

A Supra-koncepció olyan gyengéd színezék, amely biológiailag aktív komponenseket (keratint, aminosavat, természetes olajat) tartalmaz, amely bizonyos mértékig kompenzálja az oxidálószerek negatív hatásait. A Supra átlagárai a puha szőrzet megvilágítására a tömegfogyasztók számára megfizethetővé teszik. Sok fodrász azt mondja, hogy ez a kompozíció a fehérítés után nem ad „csirke” árnyalatot, mint más festékek.

Fontos! A Supra használata szükségszerűen a fehérítés után különleges hajápolást igényel.

Mit kell tudni

Ha a haj gyenge, vékony szerkezetű, és nincs magas biztonsági rése, a sikertelen kísérletek katasztrófa után, a hajhullásig is véget érhetnek. Ez leggyakrabban a tisztázásra szolgáló eszközök nem megfelelő használatának köszönhető.

Gyengült haj a világítás után

Fontos! Az ilyen erőteljes eszközök, mint a Supra használatának szabályait használat előtt meg kell vizsgálni, és nem kell kapcsolatba lépni velük, miután rossz eredményeket értek el, és nézze meg az utasításokat a problémák okairól.

A legjobb Supra a Estelle-től és használati utasítás

Ha a haj eredeti színe sötét, nagy koncentrációjú készítményeket alkalmazunk. Csak piszkos (zsíros) hajra kell alkalmazni. A tisztítás után használt nemkívánatos sárgás árnyalat marad.

A könnyű, gyenge, sérült haj esetén a Supra-t kis mennyiségű oxidálószerrel (a Supra-t megtakarítva) vegye be. Ez a készítmény lágy fényesítést garantál, minimális károsodással a hajszerkezetre és a sárga árnyalat hiányára. Ez a készítményben található kék mikrogranuláknak köszönhetően érhető el. Vigyen fel nedves vagy piszkos hajra. Kíméletes tisztítás után a professzionális színezőanyagok felhasználhatók árnyékoláshoz.

A tisztítás előtt és után

Fontos! Supra a hajra professzionálisan, por és krémaktivátor segítségével értékesítik. A keverési szabályok a csomagoláson jelennek meg. Ha külön por és oxidálószer vásárol a kívánt koncentrációban speciális üzletekben (amelyeket nem ajánlott), szigorúan be kell tartania az arányokat (2: 1 térfogat szerint).

Hogyan keverjük össze a por oxidáló oxiddal 9?

Ahhoz, hogy a kívánt eredményt elérje, és ne sértse meg a hajat, a Supra-világítás végrehajtásához kövesse ezeket a szabályokat:

A keverék hígításához olyan edényekkel és szerszámokkal, amelyek nem tartalmaznak fémeket (kerámia, műanyag, üveg)

 • A keveréket kis tartalékkal állítjuk elő, hogy kiküszöböljük a hiányt. A por és tejszínaktivátor a csomagoláson feltüntetett arányban keverhető.
 • A haj színezésére szolgáló Supra keveréket alacsonyabb krémmennyiséggel készítjük, hogy vastag pépes masszát kapjunk. Ez azért szükséges, hogy a kompozíció helyben maradjon és ne terjedjen el.
 • Annak érdekében, hogy a kompozíció ne száradjon fel a felületen, a fej felhordása után polietilénnel van borítva és törölközővel csomagolva. Ez az alkalmazott paszta minden rétegében azonos hőmérsékleten marad, és egyenletes reakciót biztosít.
 • Supra a haj megvilágítására a csúcsoktól a gyökerekig terjed.
 • Ha csak a gyökerek megvilágítása szükséges, akkor a festék védelme előtt a többi haj védelme érdekében takaró vagy ricinolajjal bevonjuk a kívánt hosszúságú szegmensre.
 • A festék a kívánt tisztasági foktól függően öregszik, de legfeljebb 45 perc.
 • E határérték túllépése a készítmény mélyebb rétegeibe való behatolását és az izzók károsodását okoz, kémiai égést vagy allergiás reakciót okozva.
45 percig fel kell festeni a hajra
 • A készítményt meleg folyó víz alatt mossuk. Ettől a pillanattól kezdve a hajat sérültnek tekintjük, így azonnal el kell kezdeni a gyógyszeres balzsamok használatát a festék eltávolítása után. Az eljárás végén a hajat fújjuk (de nem töröljük le) és szárítjuk természetesen, hajszárító használata nélkül.

Hogyan lehet gyors helyreállítást elérni?

Miután a haj tisztításra került, szükség van olyan tevékenységekre, amelyek hozzájárulnak a sérült szerkezet helyreállításához.

Fontos a hajápolás a könnyítés után

A tisztított haj gondozásának szabályai rendszeres egészségügyi javító kozmetikai eljárások és a fizikai agresszív tényezőktől való védelem:

 1. Használjon speciális sampont.
 2. A természetes alapanyagokból származó maszkok rendszeres átfedése. legyen méz, kenyér, kefirmaszk. A fényesítő kiszárítja a bőrt. A nedvesítéshez maszkot kell felhordani növényi olaj hozzáadásával, benne oldott tokoferollal.
 3. A samponozás után a fejet egy gyógynövénytörmelékkel öblítjük, amelyek erősítik és stimulálják az izzókat. A hivatalos orvostudományban a csalángyökér és a csigolyatörzs független kábítószerként használják a hajhullást.
 4. A szelíd üzemmód a hajszárító, a ployk, a fém fésűkagyló és a csapok használata. Ne hajtsa végre a hajformázást. Védje a hajat az ultraibolya sugárzás közvetlen kitettségétől.
 5. Ne felejtsük el, hogy a test az építőelemek nagy részét a saját forrásaiból vonja, így az egészséges táplálkozás és a racionális életmód a haj gyors helyreállításának kulcsa.

Hol lehet megvásárolni és az átlagos árat

A mellékhatások ellenére a Supra festék alacsony költsége miatt továbbra is népszerű. Emellett minden kozmetikai áruházban por és oxigén formájában értékesítik. A por 30 gr-os zsákokban kapható. legfeljebb 750 gr. A Supra hajfesték átlagára - 55-665 rubel. Alacsonyabb költség a hamis!

Nem számít, milyen szelíd a folyamat, de technikailag még mindig nehéz, időigényes és munkaigényes. Biztonságosabb, ha a fejét egy profi kezébe helyezi. Szeretné kiemelni magát? Hajrá! Továbbá, vannak források otthoni kiemelésre, a hozzájuk mellékelt utasításokban a kiemelés minden lépése festett. Ahhoz azonban, hogy kiemeljünk egy nagyon nehézséget, kérj egy barátot, hogy segítsen.

A kiemelés technikája
MINDIG tesztelje az allergiás reakciót a fehérítőszer használata előtt. Jó a vizsgálat elvégzése 48 órával a festés előtt; de ha nincs idő, gyorsított tesztet végezhet. Ehhez keverjünk egy kis mennyiségű hatóanyagot egy oxidálószerrel (fejlesztőemulzió), alkalmazzuk az alkar belsejébe (könyökhajlítás) 1 cm szélesre, és hagyjuk legalább 30 percig hagyni, ha az alkalmazott keverék körül a bőr nem válik pirosra a megadott időn belül, biztonságosan alkalmazhatja a gyógyszert. De ha a bőrpír jelentkezik, a gyógyszer használata jobban megtagadható.
A kiemelés elvégzéséhez szüksége lesz egy gumi kupakra (vagy egy műanyag zacskóra), ahol sok lyuk van; horgolt horog; fehérítőszer, például Blondex, Blondoran-Supra; Gumikesztyűk; kerámia (de nem fém) vagy műanyag pohár; nem fémes bot az oldat keveréséhez; hab szivacs óra.
Tegyél egy kalapot a fejére. Szorosan kell illesztenie a fejét. Ne tegye a hosszú vagy közepes haj végét befelé - fedje le őket a vállát lefedő szalvétával. Horgolt húzással vékony hajszálak (ha műanyag zacskót használunk, a lyukakat horgolt horoggal kell áttörni, a kupakban a lyukakat előzetesen lyukasztják). Miután az összes szükséges szálat kihúzták, hígítsuk meg a fehérítőszert az utasítások szerint. Tegyük fel a kesztyűt és használjunk szivacsot a hajszálakra. Az expozíciós idő a kívánt fehérítési foktól függ (az utasításokban is). Természetesen sötétebb szőrszálak esetén a készítményt hosszabb ideig kell tartani a hajon, és ennek megfelelően könnyebb, kevésbé. Miután a gyógyszer elfogyott, anélkül, hogy eltávolítaná a kupakot vagy a tasakot, mossa le a zárakat vízárammal. Ezután távolítsa el a sapkát, mossa meg a haját samponnal és alkalmazzon balzsamot vagy balzsamot.
Szeretné színezni az egyes szálakat? A technológia ugyanaz, csak az elszíneződött szálaknál (amikor a fényesítő oldatot már leöblítették, és a zsák vagy sapka még mindig a fején van), a festéket külön szálakra kell felhordani. A megfelelő időt áztassa, öblítse le a zárakat, majd a fejét samponnal és balzsammal.

Ha szeretné megkapni a kívánt színt
Ha külön megvásárolta a Blondoran-t és az oxidálószert, nehéz lesz, hogy megtudja, milyen arányban hígíthatja. Kicsit leírom az oxidálószert és hány tónust a haj fényében, valamint milyen arányban hígítják a fényesítő port és az oxidálószert.
1) 6% oxidálószer - 3-4-szeresebbé teszi a hajat;
2) 9% -os oxidálószer - 5-6 tónusúvá válik;
3) 12% -os oxidálószer 7-8 tónusúvá válik.
A kiemeléshez a port és az oxidálószert leggyakrabban 1 (por): 1,5 (oxidálószer) vagy 1 (por): 2 (oxidálószer) arányban hígítjuk. Egyszerűen 20 g Blondoran + 30-40 mg oxidálószert.
1 gombóc = 20 mg
A kiemeléshez leggyakrabban 8–12% tartományban van az oxidálószer.
Példát fogok adni a festésről, de mindent egyénileg emlékszem, figyelembe kell venni a hajszínt - a könnyebb haj, annál kevésbé szükséges,% oxidálószer.
Én ezt a színezést csinálom a barátnőmnek, az eredmény mindig jó volt, a szálak sárgulása nélkül nyerhetők.
Az eredeti hajszín világosbarna. Hosszúság - középhajú vállhossz.
Hozzávalók:
2 zsák oxidálószer 12% 25 ml
2 tasakos Blondoran 20 g-ot
16 mg vizet.
Víz hozzáadásával kilépünk a 9% -os oxidálószerből. Ezt a százalékot a képlet alapján számítottuk ki.
50x12 / 9 = 66,6 (66,6-50 = 16,6 mg víz).
Minden keverék, jól keverjük össze, hajra 50 percig, legfeljebb 60 percig, de nem több. Ezután mossa meg a haját samponnal és alkalmazzon balzsamot, majd jól öblítse le a haját.

Az oxidálószer kívánt százalékának grammjának meghatározására szolgáló képlet
12% -os oxidálószerrel, víz hozzáadásával megkaphatja a kívánt oxidálószert. Ezt a százalékarányt könnyű megkapni, ismerve a képletet. Itt van a képlet:

Az oxidálószer szükséges mennyisége x oxidálószer / mennyiség / oxidálószer /%.
*******************************************
x - ez a jel a képletben - szaporodást jelent
/ - ez a jel a képletben - azt jelenti, hogy megosztjuk
Vegyünk egy példát:
Szükségünk van 50 mg - 9% oxidálószerre
12% oxidálószerünk van.
50x9 / 12 = 37,5 mg (37,5 olyan szám, amely azt jelzi, hogy mennyi mennyiséget kell bevennünk az oxidálószer mg-jának 12% -ára).
50-37,5 = 12,5 mg (12,5 olyan szám, amely azt jelzi, hogy mennyi mennyiséget kell bevennünk a vízbe)
37,5 mg 12% -os oxidálószer + 12,5 mg víz = 50 mg 9% -os oxidálószer.

1-2 tónusú világítás
Ilyen mosás több esetben is alkalmazható: ha a festés után fekete haj vagy hajszín van, akkor ez sötétebb, mint a várt eredmény; Ha meg akarja szüntetni a sárgaságot a hajból, a világítás után. Csak ilyen keveréket készítünk:
1) 20 g Blondoran;
2) 25 mg 6% oxidálószert;
3) 25 mg vizet;
4) 10 g sampont.
Összesen keverjük össze, száraz vagy enyhén nedves hajra kell helyezni, és hagyjuk 20-50 percig hagyni. Miért van ilyen idő? - a keverék felhordása után figyelje meg a hajszínt, fokozatosan megkönnyíti, mossa le a pillanatot, amikor úgy gondolja, hogy megkapta a kívánt világítást.
Tartsa hosszabb ideig, mint a megadott idő, nem éri meg, hiszen az ilyen összetétel 1-2 tónussal meggyengül, és még több fényt sem fog elérni, még akkor sem, ha hosszabb ideig tartja a haját a hajában.

Ha nem akar csalódást, vegye figyelembe az ajánlásokat
* A menstruáció során, hormonális gyógyszerek, terhesség, szőrszálak esetén a haj rosszul feszül.
* Ha hennával festetted a hajat, felejtsd el a kiemelést. A henna nagyon rossz a vegyi anyagokkal. Töltse le a henna-t teljesen ollóval. Ha nem akar várni, amíg a haj nő, a narancssárga színű zárakat kockáztatja.
* Ha a haja rossz állapotban van - vékony, törékeny, hasított, a kiemelés csak a hiányosságokat hangsúlyozza.
* Gondoljunk úgy, hogy a kiemelkedő frizurák és az egészséges, fényes hajra nézve különösen fontosak a kiemelések.

http://eisot.ru/hair-care/how-to-build-a-powder-for-clarification-hair-highlights/

Por (por) a haj megvilágítására, a legjobb módszerek áttekintése

A fehérítés olyan folyamat, amelynek során a haj természetes vagy színező pigmentje részben vagy teljesen összeomlik. E hatás eléréséhez számos természetes vagy vegyi anyagot használhat. A professzionális módszerek közül a porok vagy por a haj megvilágítására nagyon népszerűek. Milyen jellemzőkkel rendelkezik a tisztázás ez a változata?

Mi a por (por) a tisztázáshoz

A hajfehérítő por (máskülönben a hajfehérítő por nevezhető) a haj pigmentjének vagy egyedi szálainak megkönnyítésére szolgál. Az eszköz hatékonyan megkönnyíti a 7-8 tónusok fürtjeit, természetes barna és sötét színű árnyalatokkal is működik.

Az ilyen termék használata professzionális szalonfestéshez ajánlott. Az alkalmazás előtt fontos, hogy ne csak a kezdeti bázist és a fürtök állapotát értékeljük, hanem a hígítás és az alkalmazás technikájának teljes megértését is. A házi elszíneződés jelentősen károsíthatja a hajszerkezetet, mivel a poreszközök meglehetősen agresszív hatásúak.

A működés elve

A fényesítő por hatása az oxidációs reakcióra épül, ami a pigment granulátum elpusztításához vezet. A pigmentmaradványokat ezután egy speciális samponnal öblítjük ki. Az expozíció ideje alatt a pigment részecskék mérete csökken, ezért a teljes háttér világosabb lesz.

Teljesen elszíneződéssel a pigment részecskék helyett üregek képződnek a szálak szerkezetében - az ilyen hajokat porózusnak nevezik. A jövőben vissza kell állítani őket, mivel a színezőanyagok további expozíciója a hossz vagy a csapadék elszakadásához vezethet.

A tisztítási reakció végrehajtásához a port nem használjuk tiszta formában, hanem az oxigénezőszerrel összekeverjük. Az oxidálószer fokozza és gyorsítja a reakciót. A por forró vízzel együtt is használható - ezt a kompozíciót könnyű dekupázsálásra (színeltávolító) használják a korábban festett fürtökön.

A keveréket a tisztítás előtt közvetlenül felhasználás előtt készítjük. A por oxigénnel keverhető a gyártó által ajánlott arányban. Ha ez megtörténik, a hidrogén-peroxid bomlásának reakciója a víz és az aktív oxigén képződésével. Az aktív oxigén reagál a pigmentmolekulákkal, fokozatosan elpusztítja őket.

Fontos! A fehérítőszerek aktív alkáli összetevőket tartalmaznak, amelyek lehetővé teszik, hogy a hatóanyagok mélyen behatoljanak a hajszerkezetbe.

Mit tartalmaz?

A tisztító porok összetétele tartalmazza a fő összetevőket - hidrogén-peroxidot, lúgos pufferanyagokat, perszulfátokat, valamint segéd-lágyító és kondicionáló komponenseket.

 1. A hidrogén-peroxid alkalmazása az aktív oxigén lúgos komponensek hatására történő felszabadulásának köszönhető.
 2. Persulfátok - kémiai vegyületek, amelyek fokozzák a reakció lefolyását. A hidrogén-peroxiddal kombinálva lehetővé teszik a tisztázás hatását. A különböző gyártók termékeiben lehet ammónium, nátrium és kálium-perszulfát. Az ammónium-perszulfát a legtöbb színezőanyagban megtalálható. Ez az anyag oxidálószerrel keverve, amely megfelelő szagú ammóniát bocsát ki. Két másik vegyület lehet további reakciófokozó vagy "ammóniamentes" eszköz. A tisztítás hatékonyságával és a zárak károsodásának mértékével az ilyen vegyületek egyáltalán nem különböznek az ammónia-vegyületektől.
 3. Puffer anyagok - olyan vegyi anyagok csoportja, amelyek a reakció pH-ját a reakcióhoz szükséges szinten tartják. E komponensek nélkül a kémiai reakció ellenőrizetlen lenne.

Alapok áttekintése

Minden nap élénkítő porok egyre népszerűbbek a professzionális és otthoni színezésű fürtökben. Számos termék akár 8 tónusú színváltozást garantál, és ami a legfontosabb, minimális károsodást okoz a hajra. A népszerű és hatékony porszerű tisztítóeszközökről kis áttekintést nyújtunk Önnek:

 • A Matrix Light Master egy erősítő és erős hatású. A gyógyszer pantenolt tartalmaz, amely a tisztítás során törődik a szálakkal. A Matrix Light Master akár 8 hangszínt is elszíneződhet, és sárguló színeket ígér. 1: 1 arányban hígítva, a hatás további hő és elrejtés nélkül folytatódik. A keveréket az alkalmazás után 50 percig kell tartani. Fólián keresztül kiemelve a port egy oxidálószerrel keverjük 1: 2 arányban. Az oxidálószer százalékos arányát a kívánt eredmény alapján választjuk ki.
 • Wella Blondor a Wella bestsellerje a fehérítésben. Alkalmazható a korábban festett hajra a károsodás veszélye nélkül. A termék intenzíven tisztázza a megrendelést (akár 7 tónusig), és egy speciális formula megakadályozza a sárga árnyalatok megjelenését. A Welxon Perfect 6, 9 vagy 12% -át a Wella Professional oxigénként használják 1: 1 vagy 1: 2 arányban. A festés során, amely a készítmény fejbőrrel való érintkeztetésével jár, ajánlott legfeljebb 6% -os oxidálószer használata. A színezés általában körülbelül 1 óra.
 • Estel Princess Essex - por a hatékony szőkeítéshez, számos előnnyel rendelkezik. Az alkalmazás eredménye - egyenletes tisztítás 7 színre sárgaság és egyéb nemkívánatos árnyalatok nélkül. Az Estel Princess Essex speciális összetevői megakadályozzák a szőrszálak elvesztését nedvességgel, de éppen ellenkezőleg, erősítik és hidratálják őket. Az elkészített készítmény könnyen leesik a hajra, nem kellemetlen szaga, és nem irritálja a fej bőrét. A port egy oxidálószerrel keverjük 1: 2 arányban. A forrás színétől függően az oxigénsav alacsony és magas százalékos arányában elszíneződés lehetséges.
 • A Londa Blonding Powder a professzionális Londa termékcsalád. A Londa Professional oxiddal keveredik (1,9% és 12% között) 1: 1,5 vagy 1: 2 arányban. Lágy szőke, alkalmas a korábban festett szálak megvilágítására, a természetes szín megváltoztatására és a szürke haj festésére. Az egyedülálló összetétel biztosítja a haj vízháztartását és hatékonyan fehéríti őket 7 szintig.
 • A Compagnia Del Colore (Blu) egy rendkívül hatékony anyag, amellyel 6-7 tónusával elszíneződik a haj. A gyógyszer guar-gumit tartalmaz a készítményben, gondoskodik a hajról, hidratálja és erősíti szerkezetüket, ragyogást és simaságot biztosít. A nehéz termékek mikrogranulái megakadályozzák a levegőben való diszpergálódást, ha összekeverik. A Compagnia Del Colore kék por tisztításának másik jellemzője - a sárgaság megjelenése a szálakon kizárt. A vállalat képviselői azt állítják, hogy ez a termék garantálja a tökéletes és biztonságos színezést;

Az opciók mindegyike garantálja a fürtök tartós és intenzív fehérítését a szépségszalonban vagy otthon.

Hogyan válasszuk ki

A választás során figyelni kell az alkalmazás alábbi jellemzőire:

 • Bármely fehérítőszer összetétele igen agresszív komponenseket tartalmaz, amelyek lehetővé teszik a fényes szőke elérését. Ezek hatása azonban ronthatja a fürtök szerkezetét, szárazvá és törékenyvé teszi őket.
 • Nem ajánlott a színtelenítő por használata otthon. A professzionális mesternek előzetesen ki kell értékelnie a nyers adatokat a hatékony és biztonságos festés biztosítása érdekében.
 • A fényesítő por hatására a természetes és az előzőleg színes fürtök színpigmentje jól megsemmisül, így a régi festék lemosására szolgál, mielőtt egy másik színre vált.
 • A szín eltávolítása után meg kell színezni a hajat, hogy biztosítsuk az egyenletes árnyalatot, töltse ki a szerkezetet és megvédje a fürtöket a további károktól.
 • A por segítségével elérhetjük a vakító színezés hatását, így sikeresen használják a különálló szálakon a hangok zökkenőmentes átmenetéhez.
 • Különböző vegyi anyagok használata esetén előzetes kiszámíthatatlan reakciók lehetségesek.

A biztonságosabb világítás érdekében kipróbálhatja a természetes jogorvoslatokat, mint például: a haj kamilla megvilágítása, vagy a haj esszenciális olajjal történő megvilágítása. A népi világító eszközök széles választékát gyűjtöttük össze.

Ajánlott! Az összes fehérítő termék közül az egyik legnépszerűbb termék az Estel Princess Essex por. Helyes használat esetén a készítmény nem okoz irritációt a fejbőrben, kellemes mandula-szaga, optimális és gondos tisztázást biztosít. Az Estel Professional terméke nagyon kedvező áron és elérhetőséggel rendelkezik a professzionális ápolási termékek között.

Oxigén kiválasztás

A professzionális festési és szőke szerszámokkal való munka során a mester maga választja ki a szükséges oxidálószert. Ha a fehérítési eljárást az oxigéngáz alacsonyabb százalékában hajtja végre, miközben növeli a kompozíció expozíciós idejét, tisztább eredményt kaphat.

Az oxigénező szer nagy aránya a haj koagulálódásához vezet. Az ilyen expozíció eredményeként a haj felületén található pigment granulátum összeomlik, és a belsejében lévőek nem lesznek hatással. Ez az oka annak, hogy a nagy mennyiségű oxidálószerből készült házi szőke gyors hatást és kellemetlen sárga színt ad, ami nehezen árnyékolható.

Az Estel Princess Essex por példáján szereplő tisztázási utasítások

Miután kiválasztotta az Estel Princess Essex-et, figyelembe kell venni, hogy ugyanazon gyártótól származó oxigént kell használni. Az Estelx-nek semleges szaga és krémes konzisztenciája van. Ez a termék kiszámítható, hatékony eredményt biztosít a nem kívánt színárnyalatok nélkül, és egészséges haját fogja tartani.

Fénykép az Estel Princess Essex alkalmazása előtt és után

A keverék elkészítése

Az Estel Princess Essex hajfehérítő por fehérítőpor készítéséhez tegye a következőket:

 1. Viseljen kesztyűt.
 2. Egy nem fémes edényben, ecsettel keverjük össze az Estel Princess Essex port Estel Essex oxidálószerrel 1: 2 arányban. Átlagos hossz esetén 30 g por és 60 ml oxidálószer elegendő.
 3. Keverje össze alaposan, amíg sima.
 4. A készítményt az elkészítés után azonnal fel kell használni.

Videó arról, hogyan kell hígítani a haj fehérítőjét:

eljárás

Ha a fehérítést először végezzük:

 1. Osztjuk a szálakat 4 részre - a fültől a fülig és a homlokról a fej hátuljához.
 2. Vigye fel a vegyületet a gyökerektől 2 cm-re.
 3. A keveréket a hajra szórjuk, elválasztva a vékony 0,5 cm-es szálakat és egyenletesen festjük át a teljes hosszában. Kezdje a fej tetejétől, csúsztasson felülről lefelé, majd lépjen az oldalsó zónákra.
 4. 10-15 perc múlva, amikor észrevehető, hogy a főhossz kissé megvilágosodik, alkalmazza a kompozíciót a gyökérterületre.
 5. A teljes expozíciós idő 40–50 perc. Ebben az időszakban figyelemmel kell kísérni a tisztázás sebességét.
 6. A kívánt hang elérésekor mossa le a haját samponnal, hogy megállítsa a reakciót.
 7. Alkalmazzon balzsamot vagy kondicionálót a professzionális helyreállító gondozóból a nedves szálakba.

Amikor újra regenerálódik a visszanyert gyökerek, azok színe jelentősen eltérhet a teljes hossztól.

 1. Sima hangzás érdekében jobb, ha ugyanazt a terméket használjuk, amelyet korábban tisztítottak. A kompozíciót csak visszanyert gyökerekre alkalmazzuk, anélkül, hogy befolyásolnánk a korábban tisztított szálakat.
 2. Az expozíciós idő után a keverék többi részét a teljes hosszra osztja, és hagyja 2-3 percig az árnyék kiegyenlítéséhez.
 3. Ezután öblítse le samponnal.

Hasznos tudni a tisztázásról:

Estelx Essex vélemények

 • A Estel Princess Essex-et használták először az Estel professzionális sorozatából. A korábbi magyarázatok nem adták meg a kívánt eredményt, a szín folyamatosan sárgaságot mutatott, és a szálak nagyon szárazak és törékenyek lettek a végén. Ennek a terméknek az előnye kellemes krémes készítmény, semleges és nem irritáló szag, jó élénkítő eredmény és lágy haj. A tonizálás után végre kaptam egy szép hamu szőke.
 • Mindig Estel-alapokat használok. A szalonban könnyítsen, csak a bizonyított mesterre bízom a frizurámban. A szőkeítés csodálatos hatása, valamint a színezéshez és ápoláshoz szükséges termékek teljes választéka kedvező áron. Ezen kívül az Estel termékeket mindig széles választékban mutatják be más gyártókhoz képest.
 • Egy barátom tanácsára megpróbáltam a mátrix porát árképzéssel és minőséggel egy jövedelmezőbb Estelle hercegnővé változtatni. Nem csalódott ez a termék. A fehérítés után nincs csirke sárgaság, a haj jó állapotban van, nem húzódik ki, könnyen illeszthető. Számomra ez különösen fontos, mert szeretném megtartani a fürtök hosszát és egészségét, miközben szőke marad.

Hasznos videók

Vartan Bolotov mesterkurzust folytat a haj tisztításánál a tiszta hajon, alacsony százalékban, a Salerm márkán.

http://expertpovolosam.com/procedury/osvetlenie/sredstva/pudra

Hogyan lehet világosabbá tenni a hajat a szőke szőke szőrme (por) segítségével?

2016. december 23. A haj megvilágítása, vagy egyébként szőke lesz a haj természetes pigmentjének fehérítésének folyamata, vagy 6-8 szintre történő megvilágítása. Az eljárást sötét, festett és természetes hajra alkalmazzák. Megvalósításához szükséges egy tisztító port és egy oxidáló emulziót vásárolni. Számos szakértő ajánlásai szerint a termékeket a Londa Professional márkanevű márkanevű cégek tisztázására használhatja.

A Blondoran Londa Professional por a haj megvilágítására szolgáló pornak tekinthető, jobb formázással. Szerinte a termék hét eljárással hajthatja végre a hajat egy eljárással. A por egyedülálló formulája magas nedvességtartalmú lipideket tartalmaz, amelyek megakadályozzák a szerkezet kiszáradását az eljárás során. A képlet minden tisztítási technikára is alkalmazható. Kényelmes használni, mert nem képez porot, nem kiszárad, és nem ürül ki. A termékek hatékonyságát megerősíti a haj sárgasághatásának hiánya.
szőke után.

A fehérítő keverék elkészítéséhez a por kombinálódik Londa Professional oxidatív emulziókkal, különböző százalékos arányokkal:

 • 3% - emulzió, mely a világosabb és világosabb ékezetek létrehozására szolgál a már színezett haj szerkezetében; segíti a fehérített fürtök tisztaságának vizuális hatását is;
 • 6% - a maximális koncentrációhatár, amelyet a fej bőrével érintkezve és a gyökerek megvilágításakor lehet használni;
 • 9% - tökéletesen észlelhető, ha a haj teljes hosszában dolgoznak, különösen akkor, ha a haj előzőleg sötét árnyalatú volt;
 • 12% - kényelmes a balazha tartása esetén. A Balayazh fóliák vagy termikus papírok (szabadban) segítségével tisztázza a haj végét.

Színpadi világosítás

Hajfehérítő technika

 1. Készítsen homogén krémes tömeget a tisztítás érdekében. Ehhez meg kell hígítani a port az emulzióval 1: 1,5 vagy 1: 2 arányban egy nemfémes edényben. A következetességnek kényelmesnek kell lennie az Ön által választott munkához. Fontos, hogy ne haladja meg a legmagasabb arányt (1: 2), mivel a fénycsillapító aktivitás a porhoz, nem pedig az oxidálószerhez van hozzárendelve. Ő az, aki akár hét tónusig megvilágítja a haját, és az oxidatív emulzió nagy mennyiségben való keverése teszi lehetővé a por tisztaságát az alacsonyabb tisztításra (csak néhány tónus).
 2. Fésülje a haját, és a fej hátuljától kezdve szétvágja a szálakat egyenletes négyzetekre. Az egyes szálak elválasztásánál, a csúcsoktól kezdve, rögzítse a klipszalaggal.
 3. A munka elkezdése egy keverékkel a kopás előtti kesztyű fényesítésére és fólia vagy hőpapír készítésére.
 4. Az egyes szálakat váltakozva feldolgozzuk egy keverékkel a tisztítás érdekében. Alkalmazzon egyenletesen egy speciális ecsettel. A szál fóliába vagy hőpapírba történő csomagolása után. A balayazha technikájának alkalmazása a termikus hatás biztosítására nem szükséges.
 5. Az expozíció maximális ideje 45-50 perc a hajra. Fontos, hogy a tisztítási folyamatot 7-10 percenként vizuálisan ellenőrizzék.
 6. Áztatás után a hajat alaposan le kell mosni vízzel samponnal.
Ha több, mint hét tónusú fényt szeretne megvilágítani, akkor a kettős világítás technikáját alkalmazzuk. Két szakaszból áll. Először a hajat por keveréssel és 6% -os oxidatív emulzióval nyert keverékkel tisztítjuk. Ez a szakasz akár 50 perces expozíciót és állandó vizuális vizsgálatot igényel. A második - a stabilizálás után egy új por és 3% emulzió keveréke van a szárított hajra. E szakasz időtartama nem több, mint 15 perc.

Extra gond

A szakemberek véleménye szerint a haj előzetes gondoskodást igényel a könnyebb eljárás elvégzése előtt. Színezés előtt ajánlatos speciális védőolajat alkalmazni, például egy rekonstrukciós vezetékből, hogy kiegyenlítse és megakadályozza a károsító hatásokat a fürtökön. Közvetlenül az eljárástól kezdve nem hagyhatja ki a fennmaradó pénzeszközöket.

Ne feledje, hogy a fehérített hajok vonzerejének és sugárzó megjelenésének megőrzése érdekében további gondoskodást kell alkalmazni a maszkok, balzsamok, puha samponok és más, a sorozatból származó ápolási termékek segítségével a színes hajra.

http://profistyle.in.ua/reviews/kak_osvetlit_volosy_s_pomocshyu_blondrana_pudry_londa

Szőrtelenítő, szőke és világosító haj

A lemorzsolódás egy professzionális kifejezés a kozmetikai szín eltávolítására a hajból, egyszerűen - „mosás”.

Az eltávolítót akkor használjuk, ha meg akarunk szabadulni a nemkívánatos árnyalatoktól, például a sikertelen festés eredménye. Sajnos ez nemcsak otthon, hanem a kabinban történik.

A gyakorlatból származó eset:

Valahogy egy lány jött a szalonban. A lány vágyának hideg (hamu) szőke lett. Az egyetlen dolog, amit a színész parancsnoka nem vette figyelembe, a színisztika egyszerű szabálya.

A fejen sárga hajszín (szőke után) + hamu szőke (minden ashy árnyalat alapja kék pigment) = zöld.

Ez a helyzet nem ritka. Hosszú szenvedésű szőkeünk nem akarnak sárga, lila, bordó vagy zöld árnyalatokat kapni a hajukon a festés eredményeként. Ha valami ilyesmi történt, a mosás segít megmenteni a helyzetet.

Különböző típusú mosások vannak.

Természetes mosások - vegyi szennyeződések nélkül. Használhatók otthon.

A természetes mosás:

 • olajok (farok, mandula, görgő, olíva) - kívánatos, hogy melegen alkalmazzuk a hajat, előmelegítsük;
 • savanyú termékek (kefir, savanyú tej);
 • mosószappan, mert lúgot tartalmaz;
 • alkoholos italok (sör, pálinka);
 • Az aszpirin oldat 5 ml tablettánként 200 ml vízben.

Savas mosások - felületes hatás. Az ilyen mosások általában elveszítik a kozmetikai árnyalatot, anélkül, hogy befolyásolnák a haj természetes pigmentjét.

Fehérítő mosások - mély cselekvés. Tegyük részletesebben az utóbbit.

A fehérítő mosások különböző célokat szolgálhatnak.

Az árnyalat megszüntetése - a mosás szőkeeken dolgozik, amikor a nemkívánatos árnyék nem sokat különbözik az előző színtől, mint mondják, egy kicsit túlterhelt.

 • por (előnyösen fehér) - 30 g;
 • forró víz - 60 g;
 • sampon - 10 g.

Minden keverés sima. Gyorsan terjessze a nedves haj összetételét. Emulgeáljon 5-10 percet. Leöblítjük.

Tisztítószer, amely narancssárga színű, sötét (fekete) hajúvá válik.

 • por - 30 g;
 • oxidálószer 6% vagy 9% - 30 g;
 • víz - 60 g;
 • sampon - 5-10 g.

Minden keverés sima, és hajra 20 percig kell alkalmazni. Ezután vizuálisan irányítjuk a folyamatot. Leöblítjük.

A hármas eltávolító egy eltávolító, amely egyszerre legfeljebb háromszor alkalmazható. A hármas eltávolítót akkor használják, amikor a haj toxikációja történt (a szín színe és végső soron szennyeződés), vagy hogy tisztaebb színt kapjon, oldalsó árnyalatok nélkül. A hármas mosásnál por kell használni. A por nem használható.

 • por - 20 g;
 • oxidálószer 3 - 20 g;
 • víz - 20 g;
 • sampon - legfeljebb 10 g.

Minden keverjük sima és alkalmazza a hajra.

 • por - 30 g;
 • oxidálószer 6% - 60 g
  vagy
 • por - 30 g;
 • oxidálószer: 6% - 45 g

Minden keverjük sima és alkalmazza a hajra.

 • por - 30 g;
 • oxidálószer: 9% - 60 g

Egyes cégekben a mosás nagy oxiddal és csökkenéssel kezdődik.

 • A készítmény első alkalommal 9% -os oxiddal van felhordva;
 • második alkalommal 6% -os oxiddal;
 • a harmadik - 3% -os oxiddal.

Minden attól függ, hogy az eredeti szín a fejen és a színezék minőségén van. Ha a hajfestés kimerül (háztartási festékek), akkor jobb, ha magas oxiddal mosunk.

A mosást egy lépésben 3-szor helyezzük el. Minden szakaszot legfeljebb 15-20 percig tartunk. Az idő után a kompozíció samponnal nem öblíthető le, és csak törölje le a törülközőt, és friss kompozíciót alkalmazzon.

Megjegyzés: A fenti példákban a grammokban megadott számot feltételesen jelezzük, és a haj vastagságától és hosszától függően változhat. Az arány fontos.

A Blondation a természetes haj pigment mély fehérítése. A pigment teljes tisztulást szenved és színtelen lesz.

A Blondirovanie (elszíneződés) a legaktívabb a hajhullás terhelésénél. Az érintett szőke: por, por és oxidálószer. Ha por és por keveredik, a reakció aktívabb lesz.

A világítás akkor történik, ha a haj legalább két tónusúvá válik. Itt használjuk a paletta alapszíneit, vagy speciális sorozatú festékeket - világosítást (szőke).

http://estportal.com/dekapirovanie-blondirovanie-i-osvetlenie-volos/

A legjobb porok értékelése a haj megvilágítására. Használati utasítás és egyéb gyakorlati ajánlások

Amikor egy szőke-szőke haj tulajdonos szőke akar lenni, világosabb krémszínű festék használható.

Ha azonban meg akarja könnyíteni a sötét vagy a korábban festett hajokat, ne végezze el a könnyebb porokat.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő oxidálószert és könnyítsük fel a hajat por- vagy elszínezőporral, és hogyan különböznek egymástól a különböző gyártók?

Mi a por vagy por a fürtök fényesítéséhez?

A por vagy por, amely egy adott oxidálószerrel keverve hajszálakat tartalmaz, lehetővé teszi a természetes vagy korábban festett haj fehérítésének elérését több szinten.

A gyógyszerek összetétele és működésének elve

Bármilyen világító szer szívében áll:

 • hidrogén-peroxid;
 • perszulfátok;
 • lúgos pufferanyagok.

A perszulfátok sói fokozzák a tisztítási reakciót. A porok összetétele leggyakrabban ammónium-perszulfátot tartalmaz, amely az oxidálószerrel érintkezve ammóniát bocsát ki. A kálium-perszulfát és a nátrium-perszulfát nem bocsát ki ammóniát, és nem ad kellemetlen szagot.

A pufferelőszerek stabilizálják a keverék pH-ját a fehérítési folyamat során, hogy megakadályozzák a kémiai reakció ingadozását.

Munka mechanizmus

A fényesítőszerek mechanizmusának alapja egy erős oxidációs reakció, amely fokozatosan elpusztítja a természetes vagy mesterséges pigmentet. Ennek eredményeképpen a pigmentmolekulák helyén üregek keletkeznek, amelyek miatt a haj könnyű és porózus lesz. Ez a tisztázás hátterét képezi.

A sikeres festés érdekében fontos meghatározni a hajszín kezdeti szintjét és a kívánt hangot.

Alaphangok

 • Az 1. ábra fekete.
 • 2 - nagyon sötét gesztenye.
 • 3 - sötét gesztenye.
 • 4 - közepes gesztenye.
 • 5 - könnyű gesztenye.
 • 6 - sötét szőke.
 • 7 - közepes szőke.
 • 8 - világos szőke.
 • 9 - szőke szőke.
 • 10 - nagyon világos szőke.

Gyártók értékelése

Schwarzkopf Igora Vario Blond Plus (Schwarzkopf Igora)

Ez 7 szintig garantálja a tisztázást (és a Super Plus por 8 szintig). Ez a por a Fiber Bond technológián alapul, amely lehetővé teszi, hogy maximalizálja a haj festését. Az Igora egy meglehetősen kemény fényesítő, ezért alkalmas bármilyen szintű hajra.

1: 2 arányban hígítjuk 3 vagy 6 százalékos oxidálószerrel. A 9 vagy 12 százalékos oxidálószer használata nem kívánatos a hajkárosodás nagy kockázata miatt. Legfeljebb 20-30 percnél jobban ellenáll.

Londa Blondoran (Londa)

Ez a fényesítő por úgy is tervezték, hogy akár 7 szintet is fehérítsen, beleértve a korábban festetteket is. Egyedisége a HydroProtect technológiájában rejlik, amely lehetővé teszi, hogy megőrizze a haj nedvességét a könnyítés során. Alkalmas bármilyen szintű hajra.

1: 2 vagy 1: 1,5 arányban hígítottuk oxidálószerekkel, 3%, 6%, 9% vagy 12%. Legfeljebb 50 perc.

Schwarzkopf BLONDME

Egy másik fényesítő por a Schwarzkopf cégtől. Az eszközök 9 szinten biztosítják a tisztázást. Ennek a pornak a sajátossága a Borkötési technológia (borostyánkősav alapú), amely megvédi a fehérítés folyamatában bekövetkező károsodást, minimálisra csökkenti azok törékenységét és porozitását. Ez a sor a prémiumra vonatkozik. Alkalmas bármilyen szintű hajra.

1: 1,5 és 1: 2,5 közötti arányban hígítjuk, 2%, 6% vagy 9% oxidálószer alkalmazásával. Expozíciós idő - 20-45 perc.

Koncepció Soft Blue Lightening Powder és Concept Intensive White Lightening por

Több költségvetési forrás a haj fehérítésére. Mindkét por akár 6 szintet is könnyíthet. A puha por (Soft Blue) gyengébb hatást fejt ki az akácmagok guar tartalma miatt. Egy intenzívebb fényesítő (intenzív fehér) lehetővé teszi a sötét haj fehérítését, valamint a sztrippelés (színeltávolító) elvégzését. A rizs keményítő és a barna alga a por összetételében megvédi a hajat. Alkalmas hajra a 4-5-ös szinttől kezdve.

Mindkét terméket 1: 2 arányban hígítjuk oxidálószerekkel: 1,5%, 3%, 6%. Az expozíciós idő 5-30 perc az intenzív fehér és 15-60 perc a Soft Blue esetében.

Matrix Light Master (Matrix)

Ez a színtelenítő por akár 8 szintet is fényesít. A termék pantenolt tartalmaz, amely gondoskodik a hajról.

Alkalmas a sötét haj megvilágítására a 2-3-as szinttől kezdve.

1: 1 - 1: 2 arányban hígítjuk, 3%, 6%, 9% vagy 12% oxidálószerekkel. A tartási idő maximum 50 perc.

Használati utasítás

Hogyan kell tenyészteni?

 • A fehérítéshez por vagy por kerül felhasználásra oxidálószerrel alkotott keverékben.
 • Különböző arányban keverik, leggyakrabban 1: 2 (1 rész por 2 rész oxidálószerre).
 • A színező készítmény előállításához nem használhatunk fémszerkezeteket (csak műanyag vagy kerámia).
 • A keveréket közvetlenül felhasználás előtt elő kell készíteni.

Melyik oxidálószer választja?

 • 3%: a gyökereken és az egész hosszban történő megvilágítás érdekében gondos fehérítés.
 • 6%: a gyökereken végzett munka maximális aránya.
 • 9%: csak hosszúságú, nagyon sötét, korábban festett hajra.
 • 12%: csak a célok szabadban történő megvilágítására.

Hogyan és hogyan kell alkalmazni a pasztát?

 • A vakító pasztát speciális kefével alkalmazzák a mosatlan haj szárításához.
 • A kényelmesebb színezés érdekében jobb, ha az összes hajat a homlokról a fülbe, a fülbe, a másik fülébe osztja.

Mennyit kell tartani?

A fényesítő porok teljes expozíciós ideje általában nem haladja meg az 50 percet. A festék túlzott káros hatásainak elkerülése érdekében azonban jobb, ha 10 percenként ellenőrzik a folyamatot.

Hogyan flush?

Az idő után le kell mosni a keveréket a haj samponnal történő mosásával 2 alkalommal. Ezután táplálja a tápláló maszkot a sérült vagy fehérített hajra.

balesetvédelmi

A biztonság fő szakaszai:

 • Allergia tesztet kell végezni az utasításoknak megfelelően.
 • Javasoljuk, hogy a por / por és az oxidálószert ugyanazon a gyártónál használja.
 • Viseljen kesztyűt, amikor a színező készítményt alkalmazza.
 • Kerülje a szembe jutást és a sérült bőrt.
 • Ne lépje túl a festék expozíciós idejét, egyértelműen ellenőrizze az elszíneződés folyamatát.

Lehetséges negatív következmények

A haj „lazítása” folyamatában a pigmentmolekulák megsemmisítése következtében üregeket képeznek. Ennek megfelelően a haj porózusvá válik, és ezért megsérül. Ezért a fehérített hajat ugyanazon a napon „zárva” kell tartani a színező festékkel a sérült mérlegek kiegyenlítéséhez.

Ellenjavallatok

 • Ha az előző festés után egy hónapnál rövidebb idő alatt elhalványult vagy görbül.
 • Ha a fejbőr gyulladt.
 • Ha a haj előzetesen természetes festékekkel festett (henna, basma).

Lehetőség van önálló porlasztásra önállóan otthon, különösen, ha a haj rövid és természetes. Azonban jobb, ha a hosszú, korábban festett haj fehérítését hivatásos mesternek kell bízni.

http://hairhomecare.ru/coloring/vidy-okrashivaniya-volos/osvetlenie/sredstva-dlya-osv/poroshki.html