logo

Keressen egy megközelítést a porózus szerkezethez, növekszik a kaszkád: a küldetés (nem) megvalósítható

Üdvözlet mindenkinek! Az idő repül, és a hairmaniac.ru-nak köszönhetően több mint egy éve tudatosan gondoskodtam a hajamról, mindent meg akarok újítani és megmérni!

A hajom élettartamát az ELŐTT és a HM után.
Tekintsük át röviden mindkét időszakot, és lépjünk tovább az elhagyás folyamán kidolgozott elvekre.

Haj élettartama hm-ig

Amikor eljöttem a helyszínre, természetesen a haj történetét írtam, gyermekkori frizurával telített, belső okokból nagyon rossz hajfeltételeket és hosszú, egészséges hajokat... és aztán volt egy kaszkád, és egy újból kellett kezdődnünk erről részletesen és a fotóval itt.

Megpróbáltam megtalálni a kaszkádot a lehető leggyorsabban a webhely előtt. Fotó a kaszkád előtt / után

A hajam természeténél fogva egyenes és nehéz volt, de az átmeneti életkori hajvágás után porózus és enyhén hullámos lett, a mai napig a szerkezet nem változott, de véleményem szerint a CASCADE-hez viszonyított vastagság nagyobb volt


Az álmom az, hogy helyreállítsam a sűrűséget, remélem, lesz időm
De ezzel a kaszkáddal nyáron és őszen mentem

és inspirált: mert az enyém volt, azt jelenti, hogy vissza tudom kapni a hajam, nem égettem festékkel, nem kémiaval, csak egy fodrász!
Természetesen nem mindig szalmával jártam, a hajam úgy tűnt, hogy az én hangulatom szerint élnek, és napjainkig nem repülési napok vannak, de most egyre több kiszámítható seysas) néha a rövid is némi ilyen. De közelebb kerülünk az ügyhöz, 2016 nyarán eljöttem a Hairmaniac.ru oldalra, és eltűnt... komolyan és hosszú ideig! Nem azonnal regisztráltam, de elolvastam az összes régi hozzászólást, és vártam újra, ilyen eufóriám volt! Egy ilyen erőforrásról álmodtam, az ugyanolyan őrült helyről, mint én)
Aztán megtanultam az új márkákról, sok hasznos elméletről, és természetesen megnéztem a növényi színezést... az első profilfotóm, és valójában, amit a webhelyre jöttem:

Élet a fodrászral

Az első vásárlásaim az XM hatására a librederm spray, a Constant Delight 12-es elixírje és természetesen a legendás Kaaral Hydra.. Elkezdtem részt venni a helyszínen tartott maratonokon, amelyek rendszernek adtak, és megértettem, hogy milyen mértékben nőttek és javultak a minőség. 2016. július / október, ez a kollázs további lépéseket tett. 2017 januárjában nyertem a maratonot (a kezdők jelölését), a győztes posztot, és még többet inspiráltam! Ebben a maratonban jó mentességet kaptam az aasha henna alapú maszk mentollal és javítottam a minőséget egy sor puha samponnal és balzsammal. Nyereményként Lanza neem növényi szérumot kaptam, majd elmentem. Ebben az évben csak 2 maraton maradtam, nagyon fegyelmezett és segít a rendszer fejlesztésében.

2017. január 14. Először henna és basma keverékével festettem a hajam. És most ez az egyik szokásos ápolási lépésem, a szín nem változik drámai módon, de csak egy szép üreg jelenik meg. Ebben az évben a henna és a Basma "Soap Nuts" kiderült, hogy a legjobbak számomra, de Lady Henna bármikor megvásárolható. Nagyon gyakran nem festem a hajat, 3 hónap alatt szünetek voltak, de általában havonta másfélszer.

Márciusban összefoglaltam magam, és meggyőződtem arról, hogy a kaszkád teljesen megszűnt.
És ezután egy kis kollázs az egész időre a HM-en (bár nem mindennel, csak 2017 nyaráig tartott).

az ellátás alapelvei ma
1. Az arzenálban hidratáló, tápláló és helyreállító maszk.

Ha legalább nem maszk, akkor egy erős lakás (balzsam) ezekből a kategóriákból. Hajfürdőként használok javítószereket, havonta kétszer, váltakozó és hidratáló.

2. Mély tisztítás havonta egyszer

Itt alkalmazom a SHO-t, vagy csak az édesanyám tiszta vonalát fogadom el, egyetértek, ez nem egy mély tisztítás, de a tápláló / hidratáló samponjaim után ez egy kis szünet a nehéz készítményektől. Általában minden második nap mosom a fejem.

3. Henna / basma erősítése havonta vagy annál (ha szükséges)

Azt mondják, hogy a porózus szerkezet és a HB nem nagyon kombináció, de a porózus haj gyakran hiányzik a sűrűség és a súlyozás. Nem érzem magam a gyógynövények túlzott szárazságának, de egy szép bónuszt kapok színes árnyalatok és egészséges ragyogás formájában, nem is beszélve a sűrűség és a súlyozás hiányáról. Természetesen reméltem, hogy a henna tömítés megmenti a vágástól, de ez nem az oka...

4. Puha gumi, gyengéd fésülés és általában a haj tiszteletben tartása

A selyem párnahuzatokon alszom, ne töröld meg őket törülközővel, ne fagass egy fagyot a felszabaduló hosszal, stb.

5. A hőmérők nem gonoszok, ha jó hővédelem van.

Hajom a hajszárító után sokkal jobban ápoltnak tűnik, mert ha maga megszárad, akkor helyeken fürtök, bizonyos helyeken egyenes, és nem néz ki szépnek. A „hideg üzemmódban” megszáradok, előzetesen egy kicsit megszáradok természetesen. Kúpos fürtökön fürtök vagyok, régóta álmodtam róla, pár napig megyek ilyen stílusban, rögzítőeszközök nélkül, csak hővédelem.

Mindig nem használom a termo eszközöket, de korábban már kategorikusan elkerültem őket, bár a hajszárítóval egy ilyen eszköz sok eszközt nyit meg, és egy hajsütővas teljesen újnak fog tűnni! Ezért nem akarom, hogy meghajoljanak a termikus műszerek látványában, és ne engedjék őket a haj életébe :)

6. Megszakíthatatlan ellátás

Ha a tavaly írtam ezt a hozzászólást, biztosan elmondanám, hogy a porózus hajnak szendvicsre van szüksége, nem mosható: spray, krém, olaj. A halott szőr időszakában pontosan ez volt a helyzet, most számomra elegendő permet és olaj, vagy valami más. Hogyan szerettem írni a maratoni hozzászólásokban: a minimalizmus mindent! Úgy tűnik, hogy ez ellentmond a szerkezetemnek, de porózus hajra is kiszárad, és szárazságot okoz.

7. A test egészének egészsége

Tisztában vagyok a belső problémákkal, mint például a gyomorhurut és a vérszegénység, amely nagymértékben befolyásolja a haj állapotát. De ezek a problémák nem szűnnek meg, és ezért a haj egyáltalán nem egészséges 100%. De az életem stresszszintje jelentősen csökkent a tavalyi évhez képest, és remélem, hogy ez a szint marad. A vitaminokat is felkerestem, és februárban kezdtem a kurzust, hogy készen álljak a tavasszal.

8.A legfontosabb: a porózus haj nehéz, de szeretni kell.

Megtaláltam az előnyöket a struktúrában: a hangerőt, a hullámokat, és néha a kívánt simaságot, amit hiányzom.


A porózus haj általában hajlamos a hangulatváltozásokra, így meg kell tudnia érteni őket, és nem szabad azonnal elkezdeni az ollót. Példa ilyen napokra:


Remélem, hogy a haja történetem nem ér véget, az elvek is módosíthatók és javíthatók!

http://www.hairmaniac.ru/nayti-podhod-k-poristoy-struktureotrastit-kaskad-missiya-nevypolnima.html

A haj sima vágás alatt nő - a kaszkádtól a sima vágásig

A Cascade több évszakban megtartja aktualitását. A fokozatos fodrász vizuálisan növeli a haj mennyiségét, kijavítja az arc alakját és új közvetlen képet hoz létre. Azonban a lányok közül melyik nem akar változtatni. A fodrász kaszkád után sokan vissza akarnak térni az azonos hosszúságú hajra. Szóval, hogyan kell a hajat egy lapos vágás alatt termeszteni - a kaszkádból egy lapos vágásig? Kapjon választ az alábbi kérdésre.

Fontos a haj vágása a növekedéshez

Hölgyeink, akik a hajukat növesztik, gyakran félnek a szépségszalon látogatásától. Az ok - a félelem, hogy elveszítjük a regrown haj hosszát. Ez a megközelítés nem teljesen helyes. Az a tény, hogy a növekvő folyamat során a követelmények a hajra vonatkoznak: a pontosság, nincs szekció a tippeknél. A hajvágás megvédi a tanglingtól, kiküszöböli az osztott végeket, lehetővé teszi a fürtök jól fekvését.

Vannak spekulációk, hogy egy rövid hajvágás garantálja a fürtök szépségét és sűrűségét. Ez azonban a fikció. A szétválasztó szálak nem befolyásolják hamarosan növekedésüket, de megkönnyítik a sérült és száraz haj teljes tisztítását. Csak a gondoskodás és a megfelelő ellátás gondoskodik az egészségről és az erőnek a fürtökről.

A növekedés felgyorsulása

A haj kb. Egy-két centiméterenként havonta nő. Minden női személy egyedisége a fürtök eltérő növekedését okozza. A fürtök növekedésének meghatározó tényezői az élet és a táplálkozás ritmusa.

A haj növekedéséhez meg kell próbálni. Egy egyenletes vágás esetén körülbelül egy évig tarthat. Ennek a beállításnak köszönhetően nem lehet azonnal elérni a kívánt értéket. Amikor elérjük a vállfürtöket és az egyenletességüket a vágóvonal mentén, előrejelzik a test bizonyos pontjaira való növekedés időköltségét: a válllapokat, az övet.

Hibák a növekedés elleni küzdelemben

FONTOS! Parfüm a feromonokkal rendelkező nők számára, akik őrültek lesznek. Bővebben >>>

A haj helyreállításának elősegítése érdekében fontos a jó hidratálás és a maximális egészség. A magas hőmérséklet, a külön kozmetikumok túlzott használata, a ppd színezékek negatívan hatnak a hajra. Különleges jellemzői a speciális szálak törékenysége és kimerülése, következésképpen a fejlődés lassulása.

A legfontosabb dolog az, hogy hagyja abba a haj károsodását. A legtöbb lány, aki naponta harcol a haja miatt, hibázik. A preg rubin hibák akadályt jelentenek a haj regrowth-jában:

 • A haj mechanikai sérülése. Megsérült a nedves szálak fésülése, a mosás után dörzsölő szálak, feszes farkú, frizurák, fújás és a vasalás kiegyenesítése hővédelem nélkül.
 • A mérés túlmutat a haj szárazságának és elvékonyodásának.

Átfogó ellátás

Otthon egy esély, hogy a haj növekedését jelentősen kényszerítse. Ehhez használja a következő módszereket:

 • Nikotinsav. Könnyen megtalálható a gyógyszertárban. Vigye fel a kábelt a tiszta fejbőrre. Segít növelni a fej epidermiszének vérkapillárjait, és aktiválja a hajhagymákba történő véráramlást. Ha azonban negatív jelenségek fordulnak elő, mint például a korpásodás, az irritáció vagy a szédülés, az anyagot azonnal el kell utasítani.
 • Mustár maszkok. A recept egyszerűségében különbözik, lehetővé teszi a fejbőr melegítését. Szükséged lesz két nagy kanál száraz mustárra és olívaolajra, egy kis kanál cukorral. Minden komponenst forró vízzel keverünk a viszkozitású tejföllel, majd a szálakra alkalmazzuk. Az elegyet körülbelül 20 percig tartjuk.
 • A fejbőr rendszeres masszázsa tökéletesen növeli a vérkeringést és ösztönzi a fürtök regenerálódását. A masszázs fésű lehetővé teszi a fej masszázsát. Jellemzője a felhasznált textúra minősége és természetes jellege.
 • A haj rendszeres fésülése 50-szer minden irányban különböző irányokban.

Kozmetikai hajápolási termékek kompetens kiválasztása

Tartózkodjon az agresszív vegyi anyagoktól. Váltás a haj hidratáló szerekre: szérum, krémek, balzsamok.

Használjon kondicionálót, amely segít megőrizni a fürtöket, és egészséges megjelenést biztosít. A kendők regenerálásának elősegítése érdekében folyamatos használat javasolt. A kondicionáló-öblítés használata megakadályozza, hogy a rések között a súlyok hullámosodjanak.

Nyilvánvaló szárazsággal fürtöket használnak egy kitörölhetetlen kondicionálóhoz, amely felelős a hozzáadott védelemért és a nedvességért.

Illóolajok

A száraz hajat illető olaj az igazi szex iránti kereslet között van. Támogatja a fürtök korábbi erejének és fényességének visszatérését.

Számos előnye van:

 • hasznosság és hatékonyság, a faggyúmirigyek aktivitásának szabályozója;
 • a haj lágysága és engedelmessége;
 • választék választék bármilyen bőrre;
 • a haj növekedésének felgyorsítása, táplálkozási tüszők;
 • esztétikai nehézségek megoldása;
 • a fej epidermiszének kezelése.
 • konzisztencia viszkozitás;
 • minimális dózis az alkalmazásban, ennek a szabálynak a be nem tartása biztosítja a szokatlan frizurát.

FONTOS! A szempillák növekedésének egyedülálló serkentője és az izzók erősítése. Bővebben >>>

Alapokra és illóolajokra osztva. Az első csoportba tartoznak a gyógyító maszkok alapjául szolgáló gyógyszerek: farok, görgő, olajbogyó, len.

Az illóolajokhoz levendula, teafa, kamilla tartozik. A hajnövekedés megújítására, viszketés és seborrhea megelőzésére, a fej epidermiszének regenerálására, a gyulladásos folyamatok és a gombás betegségek elleni küzdelemre szolgálnak.

Használja a haj sérült végeinek dörzsölését, a maszkok tartalmát és a csomagolást. Ez egy koncentrált gyógyszer, amely tiszta formában nem alkalmazható. 5 csepphez általában keverjük össze az alapolajokkal a használat során. Ha hozzáadjuk a samponhoz, elég 2 csepp munkamenetenként. A fürtök öblítéséhez az anyagot meleg vízhez adjuk.

Az eljárást hetente legfeljebb 2 alkalommal hajtják végre. A teljes tanfolyam 12 kezeléstől 2 hónapig terjed. A gyógyszer kiválasztása során vegye figyelembe az epidermiszre és a fürtökre gyakorolt ​​hatásukat. A nagyobb hatékonyság érdekében gyakran keverjük össze az olajat.

A megnövekedett rugalmasság, a természetes sugárzás helyreállítása, a negatív légköri hatások elleni védelem biztosítja a hajban lévő olaj dörzsölését.

Minden nő egyetért abban, hogy a kozmetikumok szorosan és a haj és a bőr típusától függően válogatnak. A kozmetikumok hatékony kiválasztása garantálja az üdvösséget egy nehéz, de megoldható problémától.

http://o-krasote.com/otrastit-volosyi-pod-rovnyiy-srez-ot-kaskada-do-rovnogo-sreza/

Hogyan lehet a hajat szörnyű kaszkád frizurával termeszteni?

Szörnyű.. Sori a minőségért. Olyan, mint egy idióta. Az erők már nem nőnek. Kérem a fodrászot, hogy ne érintse meg a kalapját, de azt mondják, hogy formát kell adni. Majdnem egy éve nőttem, de nem tudom egy hosszúra vágni, a kezem nem emelkedik.. egy rövid fodrász katasztrófa számomra. A farok nem tehet, mert a haj tetején rövid. A haj nagyon göndör, még akkor is, ha ugyanolyan hosszú volt... és nagyon nehéz lőni, de újra megráncolódnak. Hátulról általában a szőrszálak szinte a válllapokig terjednek, de a fej tetejéhez képest vastag, úgy néz ki, mintha hozzáfűzöm volna a hajat. Nem tudom vágni, és nem tudok ilyen módon járni. A haja színe gyöngyszőrű, szőke, égett és olcsó volt, az összes haja égett, most már maxaxokkal visszaállítom. Sikerült magam festeni, mint egy természetes szőke, bár tetszik nekem. Segítség.. kérem

Két évre van szüksége. a mester mindig tudat alatt próbálja megismételni a hajvágást. és ha más hajvágás. cső) nem nőnek.

A VladaRain nem online konzultáció. itt várhat egy évre a válasz) olyan türelmetlenséggel, amit nem növekszik vissza)

Fórum Fodrászok írták: körülbelül két évre van szükséged. a mester mindig tudat alatt próbálja megismételni a hajvágást. és ha más hajvágás. cső) nem nőnek.

A VladaRain nem online konzultáció. itt várhat egy évre a válasz) olyan türelmetlenséggel, amit nem növekszik vissza)

Vadim0209 írta: Keressen egy képet egy fodrászral, melynek vége, újra megnövekedése után, és mutasd meg a mesteredet. Ha nem talál közös nyelvet, módosítsa a varázslót. Sajnos a haj regrowth elég sokáig tarthat. Rövid hajvágásból egy rövid frizurát csinálva azonnal megkapja az eredményt, amire támaszkodott, és a rövidektől fogva nem fogsz azonnal megnyúlni. De ez nem jelenti azt, hogy abba kell hagynia a szalon látogatását. A jó mester kevésbé fájdalmas lesz az átmeneti fázisban.
Sok szerencsét!
Ui És a maszkok jóak!

Nagyon szerencsés vagy! Általában ez egy centiméter. Pontosabban 0,3 mm / nap. Tudományos tény. Vannak kivételek, de ritkán.

Nagyon köszönöm. De én nagyon ideges vagyok, nagyon nehéz levágni a hajat, amit olyan szorgalmasan növekszel. Ha tudod, mennyire sajnálom a hajodat, és a haj gyors növekedéséről - ez igaz. Barátok meglepődtek, már 2 cm-ben nőttem 1 cm-re. Ez nagy ritkaság.

Nem borotválok drága szalonokban.. fodrászgazdaság)) és valószínűleg látható. Én másra megyek, nincs más választás. Kérjük, ne érintse meg a sapkát! És nekem - jól, hogyan? A haja fel van osztva, és az alakzat szükséges. Azt mondom, hogy nem érdekli az űrlapot, ne érintse meg, mindegy, ismét a sapka levágva. 3 hónapig 6 cm-rel nőttem volna, ha nem a felirovkáért és a frizurákban való inkompetenciáért. Sajnálom, hogy most már 2 vagy több cm-rel rövidebb lesz, ami nőtt. A fotó azt mutatja, hogy a haj hullámos. Eltávolíthatok 1 cm-t, nem többet. Megértem, hogy a haj nem a fogaim, visszaállnak.. de nem vagyok rövid hajvágásom, még a vállak felett sem. nem tűnik nőiesnek, és növeli az arcvonásokat is, az orr nagyon kiemelkedő. Röviden, ez csúnya, úgy néz ki, mint egy férfi… ezért elviselek egy ilyen szégyent a fejemben.
Caret - ugyanaz a dolog.. bár ez lenne a legjobb megoldás, hogy korrigálja a mostani... de ez egy csendes horror, csúnya és ez az egész! Az arca azonnal olyan, mint egy hörcsög, az arca vastag. Általánosságban elmondható, hogy csak az átlagos hajahosszúságom van, csak a lapocka fölött.. sem rövidebb, sem hosszabb.. A hajvágás nem gördül, nem.. Egyetlen hosszúságú volt, gyönyörű, és az ördög húzta ezt a kaszkádot (sajnálom)

Hajvágást akarok - egy létrát. Igaz ez utána?

Vlad, a létra a kaszkád egyszerű neve.

És hogyan hívják fel ezt a fodrászot, amikor a haj sapka nélkül van, de hogyan megy, meghosszabbodik a létra?)

a kaszkádot különböző szögekben vágják, attól függően, hogy milyen eredményt szeretne,
legvalószínűbben azt jelenti, hogy ha minden felemelkedik, amikor nyírni kezd - egyszerű szavakkal)))

Fel, de kupak nélkül. Ez tényleg?)))

Sok lánynál látom ezt a kaszkádot, de csak egy. Igen, és akkor már száz évvel ezelőtt elment a divatból. Prichina a la 80. Régimódi és vulgáris

Látnia kell ezt a "sapkát" profilban, ami pontos lenne.

Vlada, és egy vágatlan fodrászért fizetsz, vagy botrányos vagy?

Svetlana *** írta: látnod kell ezt a "sapkát" profilban, ami pontos lenne.

Vlada, és egy vágatlan fodrászért fizetsz, vagy botrányos vagy?

Két alkalommal volt botrány.. így tettek, nem fizettek. A frufru vágták, hogy édesanyám kedvesem... olyan bolondként jártam, mint egy ilyen szégyen.
Általánosságban elmondom, hogy most félek a fodrászoktól, nőnek a haj, és elrontom mindent. A leginkább bosszantó dolog az volt, hogy az utoljára vágta, arra kérte, hogy ne távolítsa el a hosszúságot, bár ezúttal mesterként azt kellett mondania, hogy csúnyanak látszott a sapkához képest, és szükség lenne 1 cm-es eltávolítására, de nem mondtam. Nem érdekelnek, több mint elég ügyfelük van, különösen a rövid hajú korban. Ők hozzászoktak ahhoz, hogy megrepedjenek, mindezek a rövid hajvágások, és az az érzés, hogy egy speciálisan jó hosszúságú zsákmány. Közepes hajhosszú lányok és hosszúak általában félnek ezekről a gazdaságosztályokról... mellettem, azt hiszem))))

Köszönjük a becsületességet)
Rövidebb frizurát le kell vágni)

A fodrászok ilyen gyilkosságával és gyűlöletével jobb, ha tényleg a hajat termesztik
vagy menjen a kurzusokba - mi belülről tudná a témát, néhányan meg tudják vágni magukat)

Svetlana *** írta: Köszönjük a becsületességet)
Rövidebb frizurát le kell vágni)

A fodrászok ilyen gyilkosságával és gyűlöletével jobb, ha tényleg a hajat termesztik
vagy menjen a kurzusokba - mi belülről tudná a témát, néhányan meg tudják vágni magukat)

Mit értesz?)) Nincs gyűlöletem. Általában kedves vagyok. De a sértés. És nem pénzről van szó, hanem a mester kezében. Ha növekszik, ahonnan szükség van, akkor jól csökken. Hiszek a jó mesterek és szakemberek között, de valamilyen oknál fogva nem találkozom.
Ami a rövid hajvágás összetettségét illeti, nem tudtam, mi volt nehezebb.. Megértetted, ha rövid időn belül elmentem volna, szeretnék részt venni a fejemben lévő rendetlenséggel, de nem megyek. A kép elveszíti a nőiességet, és túl vulgárisnak tűnik. Tehát a közeljövőben semmi sem javítható. Meg fogom nézni a frizurákat a közepes hajra, amit hajvágókkal és rákokkal lehet elvégezni.

P / s Szeretném vágni magam, a YouTube-on van egy csomó videó a lányokról, akik vágják magukat... de ugyanolyan hosszú hajra van szükséged, hogy most már csak lehetetlen vágni magad

A legbiztosabb lépés a hajvágás, rákok frizuráinak megtekintéséhez

Én magam nem szeretem a rövid hajvágásokat, vagy nem vágom vagy magam)
bár én is elmegyek, valamint a poharak és más kalapok)

Svetlana *** írta: A megfelelő lépés a hajvágás, rákok frizuráinak megtekintéséhez

Én magam nem szeretem a rövid hajvágásokat, vagy nem vágom vagy magam)
bár én is elmegyek, valamint a poharak és más kalapok)

És valamilyen okból allergiás vagyok a rövid hajvágásokra. Rettenetesen nem tetszik. Azt hiszem, először is, ez nem túl nőies, és csak kevesen vannak ilyen hajvágásokkal, és ez! az arc megfelelő arányával. Az én esetemben nagy arcvonásaim vannak, és amikor rövidre vágom a hajam, a tulajdonságok durvaak, nem nőiesek. Ronda volt. Azt hiszem, a nők 10% -a rövid. komoly arcvonásokkal, puha, nagyon jó.. de még mindig nem tetszik, nem számít, milyen rövid a fodrász.
És nem tudom, mit kellene bátorítanom, hogy elvágjam a hajam, ami majdnem a válllapokig van.
Tudom, hogy most van egy hajvágásom)) és kritikus vagyok rá, de nem tagadom meg, és ez az! Fogok szenvedni)
Sajnálom..

P / s Amikor látok egy hosszú hajú nőt, jó és ápolt, függetlenül attól, hogy milyen korban van - mindig csodálom.. nagyon szép.

VladaRain írta: Igen, hogy te)) Nincs gyűlöletem. Általában kedves vagyok. De a sértés. És nem pénzről van szó, hanem a mester kezében. Ha növekszik, ahonnan szükség van, akkor jól csökken. Hiszek a jó mesterek és szakemberek között, de valamilyen oknál fogva nem találkozom.
Ami a rövid hajvágás összetettségét illeti, nem tudtam, mi volt nehezebb.. Megértetted, ha rövid időn belül elmentem volna, szeretnék részt venni a fejemben lévő rendetlenséggel, de nem megyek. A kép elveszíti a nőiességet, és túl vulgárisnak tűnik. Tehát a közeljövőben semmi sem javítható. Meg fogom nézni a frizurákat a közepes hajra, amit hajvágókkal és rákokkal lehet elvégezni.

P / s Szeretném vágni magam, a YouTube-on van egy csomó videó a lányokról, akik vágják magukat... de ugyanolyan hosszú hajra van szükséged, hogy most már csak lehetetlen vágni magad

Egyetértek Marigate-tal!
Ne felejtsétek el az irigylésre méltó gazdaságossággal. Ezen túlmenően, ha évekig nem talál mestert, kérdezze meg barátait / barátnőit / kollégáit, akik a legszebb és szükségesebbek. Ajánlás szerint - mindig könnyebb. Már láttad, hogy ez a mester megfosztott, még ha nem is rajtad, akkor legalább láthatóvá vált másokon - ez egy szörnyű horror vagy kevésbé alkalmas lehetőség. Ezen túlmenően, a képzett mester egyszerűen konzultációt tarthat, és nem fogja megcsinálni, javasolni fogja a gondoskodást és az időt, amikor jobb, ha eljön és helyesbíti a fejét!

Rövid hajvágás egy álom)) Jobb, ha ezt nem csinálom pontosan az én fiziognomia segítségével))) És így mindig azt mondanám, hogy ha az arc és a tulajdonságok alakja lehetővé tenné, nagyon régen sétáltam) nagyon szeretem. És úgy gondolom, hogy nagyon jó, ha rövid stílusban kísérletezünk mind a stílusban, mind a színezésben. Ez a hajvágás plusz része. És próbáld meg 2-3 havonta változtatni hosszú hajjal - vagy ki fognak jönni, vagy valami méltatlanná válnak!

és a rövid hajam brutális lánysá vált. Ugly.. és igazságtalanul. És nem tudok rövid frizurát állni, még akkor is, ha egy nő szép, és rövid frizurája nagyon jó. Nem tudom megnézni a levágott hajat.. és még több nőt 35 évesen. 25 éves vagyok, és mindig hosszú hajjal fogok járni, csak a vállpengék alatt, és jó maszkokkal helyreállítom a hajat, amit ma is csinálok.

És nem fogok frizurát kapni egy srác alatt, sem semmit.. és nem akarok. Szeretem a tükröződésemet a tükörben, és elveszítem a göndör hajamat, amikor egy kicsit nőek vissza. Ez általában gyönyörű lesz. És most egy ilyen hajvágással lazán járok, és tetszik! Szeretek magamnak... aki összezavarja a megjelenést - ne nézz ki.
Az egyetlen dolog, amit nem szeretem a pillanatban rossz fodrász.
A P / s szinte minden stylist tanácsolja nekem, hogy levágjam a hajomat és formázzam. És nem akarom! Hosszú hajú vagyok, és utálom a rövid hajvágásokat. Annak ellenére, hogy megölik, nem fogok meggyőzni. Nem tudom elviselni a rövid vágású hajat. És a lényeg.

Ami a megtakarításokat illeti, a Monet szalonba ment, ahol elrontottam egy hajvágást. 4,000 2,5 évvel ezelőtt.. és nulla értelemben. Készen állok arra, hogy fizessem azt a mestert, aki megért, és hajvágást hoz nekem, amit akarok. Nem szándékozom ugyanazt a pénzt adni Krivorukovnak

http://beauty.net.ru/forum/forum1269/topic166218/messages/

Hogyan növekszik a haj a kaszkád után

Gyakran felmerül a kérdés a következő tartalommal: „Öt évig nőttem a hajat, de nem fognak növekedni. Miért történik ez?

ELSŐ

Azt mondták, hogy minden 3 hétben meg kell vágnia a haja végét. Ez nem így van! Kiváló minőségű frizurával több hónapig járhat. És nem azzal a gondolatsal, hogy nem várhatsz, amíg a következő látogatás még egyenletes lesz, hanem azzal, ami teljesen megfelel Önnek. A megfelelően vágott férfifej három hónap után is jól néz ki.

Még a hosszú haj senki sem érzékeli hajvágásnak. A munkával a formával csak az 1 cm hosszúságot vágjuk a teljes kerület mentén. Ez rossz. Még a hosszú haj frizurájának egy bizonyos formájúnak kell lennie.

Azt is érdemes figyelembe venni, hogy nem minden szőrzet felelős a haj hosszáért. Lehet beszélni arról, hogy milyen fodrász, rövid vagy hosszú, csak az időzóna hossza alapján. Ez az időzóna hossza, és nem a hosszú "farok" a fej hátulján.

MÁSODIK

Mi általában történik egy szépségszalonban:

Ügyfél: „Kicsit borotváljon, ne érintse meg a hosszát!”. Fodrász: „Nagyszerű! Csináljunk csak egy „mozgást az arcra”... vagy esetleg egy hosszú frufru, amely szétesik, vagy érettségi, vagy valami más, tévedhetetlen javaslat, amely kizárólag a típus-mester fejében él.

Nos, milyen ügyfél nem hajlandó "az arcát mozgatni"? Ezután a mester megkezdi a munkát. A feje hátulján 0,5 cm-t vág le, és amikor a templomokról van szó, meglehetősen hosszú szálak indulnak el tőlük. Megdöbbent, hogy megkérdezi, hogy mit csinál, és vigasztalja Önt, megmutatja a fennmaradó hajat hátulról. Típus semmi szörnyű történt. Egy ilyen fodrász után vizuálisan úgy néz ki, mintha semmi sem változott volna. Úgy tűnik, hogy csak a tippek lettek levágva, de a fej érzései szerint a haj 3-szor kisebb lett. A csodálatos frizurát viselő folyamatban is észreveszed, hogy nemcsak a haj 3-szor kisebb volt, hanem azt is, hogy 3-szor több időt töltesz a stílusra.

Ebben a pillanatban elkezd mozogni egy körben. Nincs haj, semmi nem fekszik, minden rossz. Senki sem tudja megérteni vagy megmagyarázni semmit. A következő alkalommal ismét ismételje meg ugyanazt a hajvágást. És még ha megváltoztatja a szalont és a mestert. Csak megszokta - egy pár hajvágás. Shorn - minden rossz. Csak korábban. Nos, érted, mit értem.

HARMADSZOR

A frizurát nagyon gyakran kaphatja meg, és a frizura minden alkalommal hosszabb és hosszabb lesz. Csak nem tudod vágni, ahol a haj beállítja az alaphosszat.

Hadd magyarázzam el: ha a „klasszikus vágást” vesszük, akkor tizenkét hajvágást tanulmányoznak benne (a leghosszabbtól a legrövidebbig). A vizsgán résztvevő hallgatónak ezeket a hajvágásokat egy próbabábuon kell elvégeznie - a leghosszabb és a legrövidebb végével. És ezek teljesen különböző frizurák. Ugyanezt tesszük ugyanúgy: ha a hajat növesztjük, fokozatosan az ellenkező irányba haladunk - a legrövidebbtől a leghosszabbig. És ily módon a hosszú hajra tizenkét különböző frizurát kapsz, és a célvonalon abszolút minőségben hosszú hajú lesz.

Az én álláspontom ez: a legjobbak azok a frizurák, amelyeknek több hajuk van. És közülük a legjobbak azok, amelyekben a haj minősége magasabb. Ahhoz, hogy képes legyen, anélkül, hogy a frizurát a fején állnánk.

VÁLTOZÓ VECTOR

A hollywoodi csillagok frizuráit csodálják, de senki sem gondolja, hogy a csillagok kiválasztása azon a elven alapul, hogy „rossz hajod van - a szakmából!”. Valószínűleg egyszerűen vannak olyan szakemberek, akik tudják, hogyan és mit kell tennie.

Nem tetszik a frizura? Ha mindenképpen színezed és elvágod a hajaidat, akkor csak változtasd meg a vektort, és mindent teljesen könnyedén meg fog történni - még a haj átlagos hosszával is, csak egy látogatás után a haj jelentősen nagyobb lesz, és a haj hosszabb lesz és könnyebb lesz.

Amikor egy ügyfél azt mondja, hogy meg akarja változtatni a haját, akkor mindössze annyit kell tennie, hogy szabadítsa fel a saját hajának teljes potenciálját, és soha nem adja fel őket.

Az öt bűnös az, hogy rossz haja van: természet, isten, szülők, te és fodrászod. Egyedül elhagyjuk az első háromat - értelmetlen, hogy állítson ellenük, semmit sem lehet megváltoztatni. A két maradék, te és a fodrászod, a javulás lehetősége.

A jó frizura két ember erőfeszítésének eredménye. Ha jó hajvágást látsz valakinek, ez azt jelenti, hogy 50 százalék az érdeme. És ez az eredmény viszonylag könnyen megduplázható, hozzáadva a hivatásos mester 50 százalékát. A megoldások sokáig léteznek. Ezeket összegyűjtjük, rendszerezzük és végtermékként díszítik. Bár ebben a szakaszban ez a termék új és még mindig egyedülálló.

A MINŐSÉG FELHASZNÁLÁSI MUNKA

Nem mennyiségi, hanem a minőség a munkám másik elve. A fogorvoshoz jön egy hollywoodi mosoly, nem pedig az, hogy évek óta „elvált”. Már régóta ideje eltávolítani az embereket az "előfizetési díjból", amelyen a kozmetikai cégek és a szépségszalonok hosszú és makacs ültetvényekkel rendelkeznek. Ha már régóta az egyikükbe megy, várva, hogy végre megkapja az álmaid frizuráját, és még nem kapta meg, akkor valószínűleg nem fogod.

Mindig megpróbálok visszavonni egy ügyfelet az „előfizetési díjból”, havi látogatásokból, amelyekből csak a pénztárcában lévő pénzösszeg, és semmi más nem változik. Megpróbálom frizurává tenni az álmait, ami nagyon hosszú ideig jól fog kinézni. Azaz, az "előfizetési díj" helyett az "önkéntes hozzájárulások".

Felvétel és konzultáció telefonon:

+7 (499) 702-00-89

+7 (926) 575-00-89 WhatsApp, Viber, Telegram

http://oleg-volkov.ru/tips/otrashivanie_volos

Hogyan nő egy rövid fodrász

Néhány nő rövid hajvágást szeretne viselni, a fiatalabb lányok többnyire hosszabb hajú vagy közepes hosszúságú hajat viselnek. Természetesen a legtöbb nő életében legalább egyszer kísérletezett a hajhosszúsággal, amely után gyakran ésszerű kérdés merül fel: „Hogyan lehet rövid hajú frizurával termeszteni a hajat?”.

A következő cikkben egyszerű technikákat fogok elmondani, amelyekkel a kívánt hosszúságú fürtöket megnövelhetjük.

A hajvágás fontossága

A hosszúszőrű Rapunzel-termesztés követői fő szabálya nem zárja ki a hajvágást, ami a tippek jól ápolt megjelenéséhez szükséges. Végül is, az alábbi hajok sokkal vékonyabbak és gyengébbek, és erős harcosokra van szükséged. 3 havonta egyszer vágjon egy centimétert.

Ne aggódj, még mindig a feketeben maradsz. Vegyük a kézi számológépet és számítsuk ki. A nap folyamán a haj 0,2–0,3 mm-rel növekszik, egy hónap alatt a növekedés körülbelül 8 mm, három után pedig mindössze 2,5 cm-es lesz, a hajvágásnál a nettó nyereség legalább 1,5 cm.. És semmiképpen nem ért egyet a mester meggyőzésében, hogy a végeket profilozzák! Ez a ritkításuk és keresztmetszeteik elkerülhetetlen útja, ami csak bonyolítja a feladatot.

Gyermekkorunkban sok anyának erős volt az a meggyőződése, hogy a nagy vágású hajvágás a „vastag és hosszú” világra ugrás. Mennyire hajlamos az ártatlan fejektől elszállni a haj, nehéz megmondani. De a kísérlet áldozatai szerint nem lettek hajuk elegáns.

A trichológusok még mindig azon tűnődnek, hogy ki jött ez a kerékpár. Ugyanakkor nem tagadják, hogy a csecsemőkben a borotvált szőrszálak felgyorsítják a bolyhos szálak sűrűbbé, idősebb gyermekek számára történő átmenetét. De nem több. Ezért a jövőre vonatkozó tanácsadás: ne kínozzátok a gyermeket az új képpel - ez nem lesz jobb, és a manipulációk nem fognak áthaladni a gyermek pszichéjében.

Ártalmas a haj növekedésére

A szépség nemcsak áldozatot, hanem tudatosságot igényel. Mostantól minden lépést két kategóriába sorolnak: „lehetséges” és „lehetetlen”. Nem gondoltad, hogy csak azt mondod: "nő, haj, nagy és kicsi"?

Szabaduljunk meg a samponoktól, ha az első négy összetevőből a -ane, -cone, -thiconol. A "Szilícium-völgy" lakóiról beszélünk. És bár a szilikon azonnali WOW hatást eredményez: a szálak sima, fényes, könnyű fésű, esetünkben ez egy rossz segítő. Ez azért van, mert a haj áthatolhatatlan fóliával van borítva, vagyis nem teszi lehetővé, hogy az ápolási termékek hasznos összetevői mélyen bejutjanak a hajba.

Könnyű felismerni az ellenségeket a csomagoláson (szulfát) vagy egy hatalmas habszivacson (úgy, hogy tudod, hogy hozzáadják az oktatásához).

A MINIMUM kommunikáció magas hőmérsékleten történő megismerése. Hajszárítóval, vasalással, hajhengerrel elpusztítja a haj védőréteget. Ennek eredményeként a nedvesség könnyen elpárolog, így a szálak szárazak és törékenyek. Hő nélkül nem tehetünk - termikus védelmet és természetes olajokkal és keratinnal készült termékeket használunk fel. Ez utóbbi a haj fő építőanyaga. Vegyük figyelembe, hogy a pénzeszközök felhasználásával ezzel az anyaggal helyreállítási munkát végez.

FELIRATKOZÁS A FESTÉKRŐL, ez ideális. Kicsi a hitünk abban, amit tehetünk, ezért javasoljuk a természetes színezékekre való áttérést (szerves színrendszerek, Kydra Nature). Sokkal kegyesebbek a hajhoz, mint a hagyományosak. De itt is lehet ravasz: válasszon egy árnyalatot a lehető legközelebb a természetes színéhez. Amikor a gyökerek nőnek, a színkülönbség jelentéktelen lesz. Ez azt jelenti, hogy nem kell túlságosan árnyalnia őket.

Hogyan lehet a hajat egy rövid vagy sikertelen fodrász után növeszteni?

A reaktív eredmény érdekében fontos, hogy egy sor eszközt használjunk. Természetesen jó maszkokkal és vitaminokkal is jó hatást érhetünk el, de ha masszázsokkal és szalon eljárásokkal kombinálják őket, a fürtök „mint az élesztő” elkezdenek növekedni. A megfelelő gondozás eredménye a hajnövekedés folyamatában

Tippek az otthoni haj gyors növekedéséhez:

Ne hagyja figyelmen kívül a balzsamok és a kész maszkok használatát. Gyakran tartalmaznak olyan összetevőket, amelyek önmagukban nem használhatók (növények kivonatai, saját képletek, természetes hialuronsav stb.);

 • A szalon laminálás helyett zselatin maszkot készíthet. Ehhez keverjük össze a tejet és a port, adjunk hozzá kenyeret a kedvenc balzsamhoz, és 40 percig alkalmazzuk a nedves hajra. Mindezek közül a legjobb, ha ilyen maszkot végeznek a hajmosás után. A simaság és a fényesség hatása 3 napig tart; Még akkor is, ha sikertelen vágás után a hajat növeszted, ne felejtsd el, hogy három havonta vágja le a tippeket. Ez megoldja a törött fürtök problémáját, és megvédi a hosszát a törékenységtől;
 • Kombinálja az önmasszázsokat a bemelegítő maszkokkal - ez növeli az eljárások hatását mindkét irányban; Próbáljon természetes színt termeszteni, ne gyulladjon a gyökerekre. A festék összetétele olyan kémiai vegyületeket tartalmaz, amelyek lassítják a tüszők fejlődésének sebességét. Alternatív megoldásként henna, kamilla vagy basma is használható;
 • Ne igazítsa vagy hajlítsa össze a haját. Jobb, ha a termálstílusot a „napi menüből” ki kell zárni. Ha igazán szüksége van a göndör haj vágására - nedvesítse meg és szárítsa meg a szárítóból a hűvös levegőből a felső és alsó irányba;
 • Kombinálja a gyógyszertári termékeket (vitaminokat, tinktúrákat, kivonatokat) a szakemberekkel (növekedési kapszulák, szérum stb.). Ez segít megtakarítani a költségvetést és megakadályozni a „függőséget” az ápolási termékekkel szemben.
 • Szép, hosszú haj kemény, hosszú távú munka. De még akkor is, ha véletlenül levágtad őket egy „fiúk” frizurára - nem kell kétségbeesni. Végül is, mint a körmök, vissza fognak nőni. És talán még jobb lesz, mint korábban.

  Főbb ajánlások

  Először is nézzük meg, mit csináljunk a rövid hajjal, hogy ne csak gyorsan növekedjenek, hanem szépnek látszanak, és a növekvő fürtök vonzó hajszálakat képeztek.

  Kövesse az űrlapot

  Tehát, ha tudni akarod, hogy hogyan tudsz egy rövid hajvágásból nőni a hajat, ne felejtsd el a fő szabályt - ne hagyjuk figyelmen kívül a meglévő hajvágás alakját.

  Ha hagyod, hogy mindent megtesz, a frizura lesz:

  • dörzsölje fel
  • lógjon minden irányban;
  • és a fürtök a fej különböző részein jönnek ki.

  Ennek eredményeként a fejed nagyon vonzónak tűnik, és a növekvő haj egyenetlen lesz.

  Rendszeres vágás

  Fontos továbbá a tippek időnkénti kivágása, ami nem csak lehetővé teszi, hogy elkerülje a megosztott végek megjelenését, hanem garantálja:

  • gyorsabb szálnövekedés;
  • egészségügyi fürtök.

  Figyeljen! Elég, ha két hónap alatt egyszer meglátogatjuk a fodrászatot, hogy több millimétert távolítson el a hegyekről. Mivel a haja körülbelül fél centiméter havonta nő (és ez a legkisebb szám), a hajad még ilyen vágásokkal is nőnek.

  Ne használja vissza a hajvászonokat és egyéb tartozékokat.

  Ne használja vissza a hajvászonokat és más hasonló termékeket. A haj összegyűjtéséhez és rögzítéséhez a szakemberek fejpántokat használnak - megtartják a növekvő szálakat, nem engedik őket a szemedbe esni.

  Legyen óvatos a frizurák kiválasztásakor

  A fentieken kívül a szakértők nagyon óvatos megközelítést javasolnak a frizurák kiválasztásában.

  Különösen nem szabad fodrászokat választani:

  Ez annak köszönhető, hogy sokkal könnyebb és könnyebb az egyenes haj termesztése, ezért a legjobb, ha hajvágást választunk:

  Figyeljen! A fokozatos frizurák rendkívül kiszámíthatatlanok, amikor felnőnek. Sok időt és erőfeszítést kell tennünk ahhoz, hogy ezeket igazítsuk. És az ilyen szolgáltatások fodrász ára meglehetősen magas.

  Maximális nedvesség

  Azok számára, akik rövid időn belül meg akarják érteni a haj növekedését, emlékeznünk kell még egy szabályra - a fürtöket hidratálni és táplálni kell. Különösen fontos a fehérje bevitelének biztosítása. Ez különösen igaz a festett vagy száraz hajra.

  Ez a következő módon érhető el:

  • speciális samponok;
  • speciális balzsamok és kondicionálók;
  • maszkok, házi receptek szerint főzve.

  A rendszeres használat eredményeként észre fogod venni, hogy a hajad megszerzett:

  • vonzó megjelenés;
  • ragyog;
  • egészség;
  • rugalmasságát;
  • lágyság;
  • selymesség.

  Ez pozitívan befolyásolja a szálak növekedési sebességét.

  Illúziós hosszabbítás

  Ha fáradt vagy arra várni, hogy a haja visszatért, és máris hosszú haját akarja, használjon olyan speciális módszereket, amelyek a szálak számára látható hosszúságúak.

  Például speciális módon állíthatja be a frizurát:

  • bangot alkotnak;
  • profilhullámok.

  Figyeljen! Ne feledje azonban, hogy a frufru mindenki számára nem alkalmas. Ezért fontos figyelembe venni az arc alakját, a fürtök vastagságát. Először egy tapasztalt szakemberrel kell konzultálnia - a stylist minden bizonnyal ajánlásokat ad, amelyek segítenek megoldani az összes problémát.

  Néhány hatékony recept

  Ugyanebben a szakaszban leírjuk, hogyan lehet rövid időn belül, hosszú időn keresztül nőni a hosszú haj, ezen vagy más eszközök felhasználásával. A népi és nem csak a módszerekről lesz szó - mindannyian teszteltek és hatékonyak. Válassza ki azt, amit szeretnél jobban, mint másokat.

  Első módszer

  Az első módszer, hogyan lehet aktiválni a saját kezűleg a fürtök növekedését, magában foglalja a nikotinsavat, amely a következőket tartalmazza:

  Érdekes módon a nikotinsav gyakran szerepel a különböző kozmetikai hajápolási termékek összetételében. És semmiképpen nem kell cigarettával és dohányzással társítani.

  Ha a nikotinsav hajra gyakorolt ​​pozitív hatásairól beszélünk, akkor meg kell jegyezni, hogy:

  • aktiválja a növekedést;
  • sokkal erősebbé teszik őket;
  • hidratál;
  • felfüggeszti a leesést;
  • aktiválja a fejbőr vérkeringését, ami biztosítja a gyökereknek a vitaminok szállítását;
  • segít egyszer és mindenkorra legyőzni egy ilyen kellemetlen jelenséget, mint a korpásodást.

  A savakat használók szerint a havi növekedés legalább három centiméter havonta. Vásárlás nem probléma - eladják bármely gyógyszertárban.

  A sav használata egyszerű:

  • nyissa ki az ampullát;
  • terjessze a tartalmat a fejbőrre;
  • dörzsölje a könnyű masszázsmozgásokat.

  A teljes kezelési idő pontosan harminc nap szünet nélkül, utána három hónapig szünetet kell tartania, és meg kell ismételnie a harminc napos kurzust.

  Második út

  A rövid hajvágás után a haj megfelelő módon történő növekedésének módja a mustárporból készült maszk használata. Ez a maszk kétségtelenül az első hely az ilyen alapok értékelésében.

  Az ilyen magas helyet az okozza, hogy a mustár fűtő hatást fejt ki, és ez aktiválja a fejbőr vérkeringését, és a gyökerek aktívabbak:

  • vitaminok;
  • hasznos anyagok;
  • nyomelemek.

  A maszk elkészítése és használata egyszerű:

  • száraz por;
  • tiszta vízzel hígítjuk;
  • a folyékony savanyú tejszínhez hasonló keveréket kell tartania;
  • tegyen maszkot a gyökerekre;
  • fedje le a hajot műanyag zacskóval vagy zuhanyzóval;
  • tizenöt vagy húsz percig tartsuk, de ha a maszk nem sokat söpör, és hosszabb ideig képes elviselni, akkor akár egy órát is tarthat.

  Azt is hozzáadhatja a maszkhoz:

  • farokolaj;
  • olívaolaj;
  • csirke tojássárgája.

  A maszk fűtési hatásának növelése érdekében hozzáadhat egy kis mézet vagy cukrot, de ne feledje, hogy ebben az esetben az égés elég erős lesz.

  Figyeljen! Egy ilyen maszk nem ajánlott, ha sérült a bőr, a vágás, a karcolások. És ha a maszk alkalmazása után hihetetlen égési érzést érez, azonnal le kell mosni bő vízzel, és legközelebb további növényi olajat kell hozzáadnia.

  A mustármaszk hetente legfeljebb kétszer, pontosan egy hónapig készül, majd hat hónapos szünet szükséges.

  Harmadik út

  Használja a növényi olajok teljesítményét, például:

  Mindegyikük erősítheti a fürtöket és növelheti a növekedést. Ehhez csak akkor kell a kiválasztott olajat a fürtök teljes hosszára, és a gyökereit fél órával a fej minden mosása előtt alkalmazni. A kezelés teljes időtartama két hét és egy hónap között mozog.

  Negyedik módszer

  Győződjön meg róla, hogy a szükséges vitaminokat és különböző hasznos anyagokat a szervezetben biztosítani kell.

  Ezenkívül ajánlott a kézhezvétel biztosítása:

  • E-vitamin;
  • cink;
  • A-vitamin;
  • A és Q10 koenzimek.

  Ezért fordítson különös figyelmet a napi étrendre, és próbálja meg normalizálni. Végtére is, egy hatalmas tudás a haj növekedése játszik, amit kap a testből a szőrtüszők.

  Ezért győződjön meg róla, hogy a napi menü a következő termékeket tartalmazza:

  • különféle húsok;
  • főtt tojás;
  • tejtermékek, beleértve a joghurtot;
  • diófélék;
  • hal, különösen vörös.

  10 ok a haj növekedésére:

  Hosszú hajúvá teszi, hogy gyönyörűnek érezze magát. A szép, egészséges haj minden nő természetes díszítése. Nagyon mérsékelten öltözhet, de ha ugyanakkor a haja a napban csillog, és szépen pislog a szélben, kevés ember figyeli a ruháit általában - úgy néz ki, mint egy millió gyémánt nélkül is. Különleges alkalmakra, bonyolult stílust készíthet a mester vagy elegáns fürtökkel, és lenyűgözőnek látszik.

 • A hosszú hajok segítenek egyensúlyba hozni a fizikum arányait. A figurák bizonyos típusai, különösen a „körte alakú”, nagyon gyakran vonzza a figyelmet a fenékre, mint az ilyen alakzat legjelentősebb pontjára, és ez még inkább észrevehető, ha egy rövid hajvágás van a fejen. A hosszú hajok segítik a sziluett megnyúlását és az arányok egyensúlyát. A legjobb az egészben, hogy a hajának egy kis kötetet adjon a fürtöknek vagy egy tiszta halomnak.
 • Képessége, hogy haját egy lófarokba stílusozzák. Talán nincs univerzálisabb frizura. Ez szinte mindenre illik - és a sportos stílushoz, a klasszikushoz, és egy esti lehetőséghez. Egy ilyen frizurával fiatalnak, türelmetlennek és egyáltalán nem unalmasnak tűnik. És hány tartozék létezik ilyen frizura!
 • Megtakarítást. Nem kell 3-4 hetente futtatni a fodrászba, hogy a hajvágás a kívánt alakot adja. Néhány évig jó összeget gyűjtöttünk össze)) Ne felejtsd el elfelejteni a mesteredet egyáltalán, a haj szétválasztott végei és a visszanyert gyökerek (ha hajszálod) nem díszítik senkit.
 • Érezd a haj erejét. A világ számos kultúrájában a haj mágikus tulajdonságokkal rendelkezik, nemcsak egy nő dísze és stílusának tükröződése.

  Vagy fordítva, a jövőbeni változásokat provokáljuk?

 • Szexi. Ősi idők óta a hosszú haj egy nőt díszített. Korábban egy nő termékenységének jelképévé váltak, de most inkább az érzékiség és a nőiség jelképének tekintik őket. Bár valószínűleg a férfi tudat az ókorban újra és újra megfordul, és egy hosszú hajú nő sokkal kívánatosabb számukra. Ezért sok feminista használta ollóval az egyenlőség védelmét ebben a szférában a férfiakkal. De ma is élvezhetjük mind a fürtöket, mind a sündisznót, és elfelejthetjük az összes buta sztereotípiát.
 • Légy természetes. Próbálj meg harmóniát találni a természet és a magad között. Ha a természet a szüléstől gyönyörű hajjal jutalmazott, csak egy ilyen bűncselekmény az ilyen szépség levágása. Ha lehetséges, próbálja meg természetes festékeket használni, öblítse le növényi tápoldattal, hogy a haja fényes, egészséges és erős legyen, ameddig csak lehetséges. Egyébként a narancshéj hámja meglepően fényesvé teszi a hajat, és hűvös aromát ad nekik. Személyesen ellenőrzött!
 • Engedd magadnak egy kis szabadságot. Semmi sem fejezi ki a "szabadság" szó lényegét, mint a laza hajok csodálatos "sörényét". Ez nem jelenti azt, hogy szabad hippévé kell válnod, csak hagyd, hogy a hajod növekedjen annyira, ahogy (és te) akarsz, és néha csak engedd el, hogy élvezze a haját a vállán. Állítsa be saját szabályait, és hagyja el a különböző egyezményeket mások számára.

  Végül nem számít, hogy mely okok fogják szolgálni a referenciapontként a hajat. De ne feledje, hogy a hosszú haj jó csak akkor, ha gondoskodnak. Ne felejtsük el alaposan fésülni őket, hajszárítóval, vasalóval és fogóval kevesebbet, időben vágja ki a tippeket, és időről időre táplálja a tápláló maszkokat. Ha készen állsz arra, hogy időt szánjon a hajodra, akkor hagyd, hogy a kívánt hosszúságra nőjön és élvezze a természeti gazdagságot!

  http://hairinform.ru/eto-interesno/otrastit-volosy-s-korotkoj-strizhki.html

  Csillagos példa: hogyan lehet a rövid haj nőni?

  Milyen nőies és stílusos ahhoz, hogy egy nehéz úton haladjon a „frizuráktól a fiúkig” a „szenvedélyzárakig”? Vegyünk egy híresség példát

  Michelle Williams

  Divatos fodrász "pixie" volt az egyik legkedveltebb színésznője - "Marilyn Monroe a mi korunkból" több mint hat éve viselt, amíg végül nem döntött úgy, hogy újra felszabadítja a hosszát. Ennek első lépése aszimmetrikus bob volt, a következő - egy négyzet. Néhány hónappal később, amint a haja elég erősen visszatért, Michelle bátran levágta a frufru - érezte a különbséget!

  Carrie mulligan

  Mint a kollégája a boltban, a Carey Mulligan képgalériája egy „pixie” -vel kezdődött, amellyel nem sokáig elvált. A "Nagy Gatsby" barátnője a haj növekedéséhez és kényelméért gyakran olyan stílusos trükköt hozott: a szálak az esti stílusban vannak elrendezve, ami nem tárja fel a valós hosszúságot. Vegyük a fegyvereket! Még a rövid szőreket mindig egy kis farokba lehet gyűjteni, amit Carrie nem használhatott a társadalmi események egyikében. Az eredmény egy midi hosszúságú, és nincs folyamatstressz.

  Emma Watson

  Egyszerre ennek a hollywoodi okos lánynak a radikális frizura 2011-ben lett a leginkább megvitatott haj. Hosszú ideig azonban a fiatal színésznő nem volt elég: néhány hónap múlva nyilvánvalóvá vált - Emma mindenképpen vissza akarja térni a régi fürtökre. Hermione Granger nem a mágikus vagy a felső részekre törekedett. Minden sokkal egyszerűbb - egy kis gél a stílushoz, és a haj kötötte vissza az elegáns helyzetet. Négy hónappal később Harry Potter barátnője már megmutatta magabiztos autóját.

  Jennifer Lawrence

  Egy másik szépség, amely átment a komoly hosszú növekvő fürtökön. Lawrence 2013-ban csatlakozott a Pixie fodrászok ezredéhez. Ez nem meglepő - a frizura abszolút hit a szezonban. Jennifer azonban nem élvezte a hosszú trendet, gyorsan elengedte a ferde bangot a következő átalakuláshoz. Fésűs fésű sima haj: több mint száz éve a leggyakoribb lehetőség a kétes hosszúság és a nyerési idő elrejtésére. By the way, a színésznő segített a felső szálak, amelyek hozzá mennyiséget a bob hajvágás.

  Anne Hathaway

  Ki mondta, hogy a rövid haj statikus és érdektelen. Csodálja meg Anne Hathaway képeinek galériáját és vidám kísérleteit a stílussal, a „Les Miserables” című film nemzetközi premierjén. (Mellesleg éppen a zenei forgatás miatt, hogy a színésznő feloszlott a hajával, és borotválta a fejét.) Köszönöm, Ann, mert nem hagyta, hogy a stylistok unatkozzanak ebben az időben, és megmutatta az összes stílusát rövid hajjal: teljesen sima és terjedelmes, bumm, majd - nélkül.

  Charlize Theron

  A referencia szépség soha nem volt idegen a radikális kísérletekkel. A transzformáció következő szakasza a „Mad Max: Fury Road” című film forgatásának erőteljes „sün”. Öt egész hónapig a színésznő türelmesen elrejtette a borotvált fejét különböző sapkák és sálak alatt. A megjegyzéshez: a haj hosszával végzett kísérlet kiváló ok arra, hogy színükkel játsszon. Tehát egy másik szerep érdekében Charlize átmenetileg rövid hajú barna lett, megváltoztatta a szokásos, ha nem őshonos, szőke. Az új árnyék nem tartott sokáig - Charlize visszanyerte a platina fényességét, és ezzel egy hosszú ferde szegélyt szerzett. Ma a Theron ismét a „hollywoodi hercegnő” stílusában büszkélkedhet.

  Hurst Shkulev Publishing

  Moszkva, st. Shabolovka, 31b ház, 6. bejárat (bejárat a Lane Lane-ból)

  http://www.elle.ru/krasota/celebrities-beauty-secrets/zvezdnyiy-primer-kak-otrastit-korotkie-volosyi/