logo

Hogyan viselkedjen vissza a fekete haj

A barnák nem kevésbé népszerűek, mint a szőkeek. Képük világosabb és néha még agresszíven szexi, de ugyanakkor nagyon nőies és soha nem hagy közömbös férfi szívét. De egy nő egy nő - mindig változást akar. Egy ritka barna álmodik, hogy szőke lesz, de a vágy, hogy megváltoztassa a legalább néhány árnyalat hangját, és csokoládé vagy akár réz-vörös szín alakuljon ki.

A fekete haj újrafestése, minimális károsodást okozva, tapasztalt fodrászoktól kérdeztük.

Árnyék kiválasztása

Ha fekete hajod van - az átfestés eredménye, akkor nincs probléma a választással. Valószínűleg ismeri a színtípust, és hogy mely árnyalatok a legjobbak. De a természetes barnáknak gondosan meg kell vizsgálniuk magukat a tükörben, és gondosan és gondosan kell választaniuk a festéket. Ha ez nem veszi figyelembe a szemszínt és a bőrszínt, akkor nagyon kellemetlen események történhetnek. A fekete szemöldöket szintén át lehet festeni, de más természetes adatok is megváltoztathatók.

 • A grafit egy nagyon eredeti és szép árnyék, amely soha nem fog elmenni a divatból. De ez egy ravasz szín. Ez nem mindenkinek szól, és gyakran ad néhány további évet. A grafit csak egy színben különbözik a feketetől, de mégis könnyebbé teszi a hajat, és a kép lágyabb. Nem szabad megpróbálni újratapasztani belőle - gyakran a szín piszkos szürke, és csak rontja a haj benyomását.
 • Barna és minden árnyalata a legmegfelelőbb és biztonságosabb választás a barnák számára. A fekete színtől egytől 3-4-ig terjedő színekben különböznek, így a haj festése során nem fog túl sokat szenvedni. A szürke, kék vagy fekete szemekkel és tisztességes bőrrel rendelkező lányok számára jobb, ha kávét, sötétbarna vagy mokkát használnak. A zöld szemű és barna szemű szépségek vörös hajú árnyalatúak - tejcsokoládé, gesztenye, fahéj.
 • Az Auburn meglehetősen könnyű a természetes fekete haj megvilágításával. A színárnyalat a természetes pigment összetételétől és mennyiségétől függ - sárgás-vöröses lehet. A barna, zöld és még kék szemű barnáknak ez a színe általában nagyon sok. A színezés modern stílusában szépnek tűnik: ombre, balayazh, shatush. De akkor az alapfeketét kissé meg kell könnyíteni, hogy ne legyen túl éles kontraszt.
 • Brown. A barnanek nincs esélye, hogy a haja sajátosságai miatt lehessen a hideg árnyalatait. Ráadásul még az erős elszíneződés után is sárga szín marad. Rövid időre egy tonikussal semlegesíthető, de 3-4 mosás után újra megjelenik. De meleg szőke árnyalatok: karamell, búza, arany lesz szép és elfedik a nem kívánt sárgaságot.
 • A szőke a barnák legszélsőségesebb színezése. A szakemberek kategorikusan nem javasolnak ilyen radikális változásokat. Először is, egyszerűen kockáztatsz, hogy haj nélkül maradsz, amit 8-9 hanggal kell tisztázni. Másodszor, nagyon gyakran már rövid idő múlva, a szőke szőke korábbi barnák nagyon kényelmetlenül érezhetik magukat, és ismét sötétítik a színt. Itt csak egy rossz haj egészsége már nem tér vissza, és a festék rajta nagyon rossz.

A színezés technológiája attól függ, hogy melyik árnyalatot választotta magának.

derítés

Bármilyen hangot szeretne átfesteni a fekete haját, minden esetben könnyebb lesz, mint az eredeti. Ez azt jelenti, hogy a hajnak elszíneződnie kell:

 • barna - 1-3 tónussal;
 • piros - 3-4 tónussal;
 • szőke - 4-6 tonna;
 • szőke - 6-9 tónusú.

Ez többféleképpen is elvégezhető. És jobb, ha a tisztítást 5-7 nappal a festés előtt végezzük. Ezután a haj részlegesen helyreáll a traumatikus eljárásból.

mosás

A könnyű elszíneződés érdekében a szakemberek gyakran használnak mosást. Ez egy speciális vegyület, amely kis mennyiségű oxidálószert tartalmaz, amely finoman megnyitja a keratin mérlegeket és részben semlegesíti a pigmentet. Valójában nem távolítja el a teljesen természetes árnyalatot, de csak az új színt teszi lehetővé a haj lazább szerkezete miatt, hogy jobban tartsa a felületét. Ez megmagyarázza azt a tényt, hogy a haj megvilágítása után egy kis idő múlva sötétedik.

Lehetetlen mosás nélkül, még akkor is, ha a szőrzet festékkel festett vagy festékkel festett, de nem mindig megfelelően reagál a mosás kémiai összetételére, és furcsa zöldes árnyalatot szerezhet. De ha pár nap múlva megismétlik az eljárást, akkor teljesen lemosódik.

A mosás jó, mert közvetlenül a festés előtt tehetjük meg - nem okoz sok kárt a fürtök számára.

elszíneződés

A fehérítő készítmények sokkal agresszívebbek, de ha a fekete hajat világosbarna, vörös vagy meleg, világosbarna árnyalatban szeretné átfesteni, akkor nem lehet nélkülük.

A szakemberek általában világosító port használnak. Gyorsan és jól megszakítja a színes pigment molekulákat, és 10-20 perc alatt lehetővé teszi a tisztázást. De képesnek kell lennie arra, hogy helyesen dolgozzon porral. Ellenkező esetben könnyedén tönkreteheti a haját, vagy egyenetlen árnyalatot eredményez.

Biztonságosabb megoldás az otthoni élénkítéshez krém. Jobb a hajon keresztül elosztva, megtakarító hatása van, és nagyon könnyen használható. A professzionális krémek akár 8 tónust is tisztíthatnak egy festésben.

De a szakértők azt tanácsolják, hogy egy ilyen erős elszíneződés két szakaszra oszlik, legalább két hétig. Ellenkező esetben a haj merevvé válik, és a szőrszálak a teljes hosszon eltörnek.

A legtöbb rangsorban a következő három közül:

 • Kapouse fehérítő krém;
 • Blondest Blonde a CHI által;
 • Geal fények Loreal.

A Schwarzkopf-tól származó BlondMe gyógyszerek alkalmazása után elég jó eredményeket értek el, de a nők gyakran panaszkodnak, hogy a hajukat kiszárítják és rosszul megszüntetik a sárgás árnyalatot. De ez a vonal sokkal olcsóbb, mint más professzionális eszközök.

Népi utak

A népi jogorvoslatok segítségével a természetes feketéből hajlamosabbá tenni a hajfestés biztonságát és biztonságát. Őseink észrevették, hogy sok termék könnyű fényesítő tulajdonságokkal rendelkezik:

 • méh méz;
 • természetes sör;
 • kefir és tejföl;
 • citromlé;
 • fahéjpor;
 • színtelen henna.

Az ezeken a termékeken alapuló maszkok rendszeres használatával egy hónap alatt 2-3 fejhéj tisztíthatnak a fejrészről, ugyanakkor észrevehetően javítják az állapotát. Ez talán az egyetlen módja annak, hogy biztonságosan megvilágítsuk a hajat.

By the way, a legtöbb esetben a kapott árnyalatok annyira természetesek és szépek, hogy a haj nem igényel további színezést.

Sok ilyen maszk receptje van, itt nem fogunk lakni. Csak azt tudjuk megjegyezni, hogy a kívánt eredmény elérése érdekében hetente 2-3 alkalommal kell megtenni, és legalább 1-2 órán át kell tartani. Szóval türelemmel. De azok szerint, akik ezt az eszközt használják, az eredmény megéri.

színezés

Amikor létrejön a közelgő festés alapja, akkor közvetlenül az eljáráshoz léphet. Ha festéket vásárol, ne feledje, hogy a fehérített hajnál a szín mindig világosabb és telítettebb, mivel a természetes pigment nem tompítja. Ezért válasszon olyan ügynököt, amely világosabb, mint a kívánt árnyék.

A fekete haj festésére csokoládé színnel vagy más sötétbarna színű árnyalatú anyagokkal általában magas minőségű tonik vagy egy ammónia nélkül szelíd festék. Ez egy újabb érv a barnák e különleges hangja mellett. Ezen túlmenően a szürke haj és a növekvő gyökerek nem lesznek olyan észrevehetők, és túl gyakran nem kell színezni a hajat.

A világosbarna és vörös árnyalatokhoz ellenálló festéket kell használni, különben a szín nagyon gyorsan lemosódik. Festés előtt hallgassa meg a szakemberek tanácsát:

 1. Nem szabad monokróm festést végezni - a fekete gyökereket néhány hét után észrevehetjük, jobb, ha a kiemelésre, a színezésre vagy a színátmenetekre fókuszálnak (ombré, balayazh stb.).
 2. A végeredmény nagymértékben függ attól, hogy a szálak mennyire egyenletesen festenek, és a sűrű, hosszú hajú munkavégzés csak rendkívül kényelmetlen - jobb, ha a szakemberek felé fordul.
 3. Ha a festéket mosatlan hajra alkalmazza, akkor kevésbé sérültek, de nem kell formázó szerszámok.
 4. Nem szabad túllépnie a festék tartózkodási idejét - ez nem növeli az új szín intenzitását, és tönkreteszi a haját.
 5. Ha a hajat 4 vagy több tónussal megvilágították, kis mennyiségű (legfeljebb fél teáskanál) természetes olajat lehet önteni: olajba, görgőbe vagy farokba a festékbe, hogy csökkentsék a negatív hatást.

Érdekes lehetőség van azoknak, akik zökkenőmentesen ki akarnak lépni a fekete színből - színátmenet hatású. Ez önmagában érhető el, ha festésre használják, mivel a haj minden alkalommal világosabb színárnyalatban nő. De az átmenet csak 3-4 hónap után lesz észrevehető. De ez a technika nem túl káros a hajra, és nagyon szép hatást teremt.

Otthoni gondozás

Ne felejtsük el, hogy a festett fekete haj könnyedén megvilágosodik. És ha ezt kémiai úton végezte - többé-kevésbé sérültek és további karbantartást igényelnek. Csak jó professzionális samponok és balzsamok szükségesek a színes hajra. Segítenek hosszabb ideig tartani az új szín intenzitását, és javítani fogják a haj állapotát.

A házi maszkokkal vigyázzon. Minden olajalapú termék tökéletesen lágyítja és hidratálja a hajat, de hozzájárul a pigment kioldódásához, de egyáltalán nem kell.

Vásároljon egy jó tonikát, és 2-3 hetente egyszer használja. Ez egy új színű bo gazdagabb lesz, festményt biztosít a szürke haj és a növekvő gyökerek. És kevésbé vasalók és ploek! Nem szükséges, hogy a sérült hajat is magas hőmérsékletre tegye ki.

http://cosmetism.ru/izmenenie-cveta/po-tipu-i-tonu/kak-perekrasit-chernye-volosy.html

Biztonságos módja annak, hogy a feketét fekete-barnáig átfestjük

Gyakran sértő és bosszantó, ha valami hülyeséget tettem meg ismét, hogy megpróbáljam megváltoztatni magam. A szépség érdekében gyakran elfelejtjük gondolkodni, aztán mi a teendő az aktuális pillanatra választott árnyalattal?

Jó, ha a hajat a sötétből átfestették néhány világos színben, ebben az esetben kijavíthatja a hibát, csak a hajfesték legközelebbi hangjának és árnyékának kiválasztásával.

De mi van, ha impulzívan úgy döntöttél, hogy sötétebb árnyalatokban, és még rosszabb, tiszta fekete színben fested a haját. Természetesen az ilyen helyzetet nehezebb megváltoztatni, mivel ebben az esetben még a szakemberek is különböző fehérítőszereket vagy mosószereket használnak, és alaposan ronthatják a haj állapotát.

Barna kiemelése a fekete haj

Különösen nehéz a barna vagy a gesztenye árnyalatokat visszaadni, miután a haj feketére festett. A fodrászok általában kétlépcsős eljárást hajtanak végre, az első lépés az előző festék öblítése, vagy a haj fehérítése, a második pedig a barna vagy gesztenye színárnyalatok alkalmazása.

Azonban mindkét szakasz súlyosan károsíthatja a hajszerkezetet, amely azonnal nemcsak ragyog, hanem törékenyebbé válik, még fésülésekor is aktívan eltörik.

Így néz ki a fodrászok könnyebb használata:

De ne aggódj, mert tökéletesen biztonságos, bár lassú, hogy visszatérhetsz a bíboros fekete kedvenc színeidhez.

Házi módok a barna tónusokhoz való visszatéréshez

Az otthoni módszer kiválasztása főként a haj kezdeti állapotától függ. Ha korábban megsérültek, akkor a módszert kell választani a legkönnyebben, ami még nem károsítja a hajat. Figyelembe kell venni azt a tényt, hogy a hajat festett festékkel festették, vagy hogy a festéket félig ellenállóvá tették-e.

A félig ellenálló festékkel jó eredményt érhet el otthonában.

Az egyik legbiztonságosabb és legegyszerűbb módja a hajfesték eltávolításának a speciális samponok használata. Az eljárás elvégzéséhez kétféle sampont kell választania: korpásodás és tisztítás.

A tisztító sampon olyan összetevőket tartalmaz, amelyek könnyen segítenek eltávolítani a pigmenteket a hajból. A korpásodás kezelésére szolgáló sampon szükséges a haj könnyű és puha fehérítéséhez. Mindkét mosószer segíti a 2-3 hangszínt többféle eljárás esetén.

A fekete hajfesték barna

Emlékeztetünk azonban arra, hogy a tapasztalat nélkül a kívánt hanghoz való kvalitatív megközelítés nem lesz könnyű otthon, ha soha nem használta a mosó- és színkorrekciókat, azt tanácsoljuk, hogy ne kockáztasson, és jól tanulmányozza az alkalmazás alkalmazását és az eljárás lehetséges következményeit.

Az első módja egy speciális mosás (ez is egy színkorrekció). Ha egy ilyen eljárásról dönt, előbb meg kell vizsgálnia a tisztítót és a jövőbeni festéket, vagy két vagy egy különálló változatban.

Egy eljárásban lehetséges, hogy átmenetet 3-4 vagy annál több hangra lehessen alkalmazni, a minuszokat már leírtuk. Ha túlérzékeny, tesztelje az összetételt előre, például az allergiás reakciók csuklóján. Nincs bőrpír? Ezután folytathatja az eljárást.

Tehát, a második út: nedves a haj, majd alkalmazza a speciális tisztító sampon őket, jó, hogy hab a fejét. A hatás javítása érdekében kívánatos, hogy a haj samponból habosítsuk a habot polietilénben.

15 perc elteltével már le lehet mosni a habot, amely bő vízzel elnyelte a fekete festéket. Az 1-2 tónusokra való átmenet több eljárásban érhető el. Ezután barna színű festés.

A harmadik módszer a C-vitamin vagy az aszkorbinsav por vagy tabletta formájában történő alkalmazása. Ezenkívül zuhanyzós sapkát, törölközőt, fésűt és kedvenc sampont kell kapnia.
Ha a vitaminok tabletták, először összetörni kell, majd samponnal kell keverni, habba habosítva. Amint a massza egy pasztához hasonlít, azt a sapka alatt nedves hajra kell felhordani, majd ajánlatos fésülni a fürtöket ritka fogakkal.

A C-vitaminnal töltött pasztát a hajra legalább 1 órán át kell hagyni, és kellő időben csak le kell mosni, és a hajat a szokásos módon kell mosni. Szükség esetén a sampont és a C-vitamint használó eljárást meg kell ismételni, amíg a kívánt eredményt el nem éri.

Negyedik módszer: A természetes analógok, mint például a kefir és a sör a legbiztonságosabbak, és nem ártanak, azonban a 2-3 hangra való áttéréshez eltöltött idő 3-4 hétig terjedhet és heti 3 eljárást igényel.

http://maski.info/bezopasnyie-sposobyi-perekrashivaniya-volos-iz-chernogo-v-korichnevyiy-tsvet/

Sötét haja divatos kombinációja szőke

Talán szeretné feléledni a fekete hajait, de nem tudja, hogyan? Akkor itt vagyunk, hogy segítsünk a kérdések megválaszolásában! Forrás: krasotka.cc

A fekete haj legjobb ötletei szőke kombinációjával

A legjobb 12 fekete haj ötletet egy szőke kombinációval találtuk. A szőke tökéletesen kiegészíti a fekete hajat. Minden színárnyalat a meleg tónusoktól a jegesig terjed.

1. ASH BLONDE + LONG BOB

A következő ötletünk a gyönyörű hamu. A haj többnyire szőke, de fekete gyökerei és vékony keveréke sötét. Újra hozhatja létre ezt a világos és világos képet a stylistával. Ez a gyönyörű szőke árnyék tökéletes egy hosszú babhoz.

2. A VILÁGOS VONATOK SZÁRMAZÓ KIEGÉSZÍTÉSE

Ha vékonyabb szálakra van szükséged, próbálj ki ilyesmit. A haj a legfényesebb a gyökéren, és fokozatosan kicsit könnyebbé válik, amíg a legtöbb tipp fénybe nem kerül. Ez egy stílusos módja a haj újraélesztésének.

3. BLACK HAIR SUNNY BLISTS-vel

A fekete haja néha túl sötétnek tűnik. Ha úgy érzi, hogy Önnek és a hajadnak világosabbnak kell lennie, akkor megpróbálhat hozzáadni egy kis napfényt.

A gyökérben a haj fekete, és fokozatosan kiemelkedik barna és világos árnyalatokkal. A multi-tónusok egy szép, tengerparti és napfényes frizurát hoznak létre, ami a téli szezonban szükséges.

4. FEKETE GYŰJTEMÉNYEK ÉS KÖRNYEZET

Szeretné frissíteni a téli szezont? Akkor próbálj meg egy ilyen frizurát! Az itt használt szőke nagyon könnyű és jeges, tökéletes hideg évszakokra. Újra hozza létre ezt a stílust, vagy hagyja sötétebbé a hajat, és csak kiemelkedő elemeket ad.

5. BLACK-RUSAL BALAYAGE

Ezután csodálatos keverékünk van. A gyökerek színe fekete, majd fokozatosan világosbarnavá válik, nagyon világos szőkere. Ez a színváltozás nagyszerű! Ez a szín ötlet a leghosszabb hajra alkalmas.

6. BLACK W WARM GOLD

Van egy ötletünk, hogy a gyönyörű fekete haja meleg arany szőke. A színek hozzávetőlegesen közepén kerülnek hozzáadásra. Kiválaszthatja ezt a stílusos világítási technikát, vagy próbálhatja ki a gyökereket lefelé tartó háttérvilágítást. Ez a nagyszerű ötlet elképesztő lesz.

7. A BLACK, BROWN és LIGHT HAIR KOMBINÁCIÓJA

Következő nagyszerű stílusos megjelenésünk van. Főleg közepes hosszúságú hajra használják. Fekete színű, fényes fényekkel. Ez egy okos és könnyen használható ötlet, amely mindenkinek megfelel.

8. BLACK-HONEY HAIR

Ha nem szereted a nagyon fényes és világos szőkeeket, próbálj meg egy ilyen meleg és mézet. A haj gyönyörűen kiemelve egy lenyűgöző, sötét fényű árnyalattal. Ez az elegáns hajötlet elbűvöli a körülötted lévő embereket.

9. BLACK HAIR GOLD BLOND-val

A hajának elbűvölő megjelenése. A haja a gyökérben ismét sötét, majd fokozatosan beolvad egy lenyűgöző, szőke szőkebe. Egy merészebb lépést tehetsz egy csomó fényes kiemeléssel. Ez a haja félelmetes, és gyönyörű megjelenést ad a hajának.

10. SÖRÖS TONOK, JELENLEGES TÍPUSOKBAN

Ha nem vagy hajlandó leszel szőke, akkor ez az ötlet az Ön számára. A haj nagy része fekete, és csak meleg színek kerülnek a végére. Újra hozhatja létre ezt a képet, vagy megpróbálhat más árnyalatot. Ha kétségei vannak - ez egy jó módja, először próbálja ki a színt magadon, és akkor is eldöntheted, mi a hozzáállásod a szőke.

11. PLATINUM BLONDE ÉS FEKETE

Van egy másik platina képünk. Sötét gyökerei vannak, és a szőrszálak minden szeme szőke. A szín stílusos és divatos nőknek felel meg. Ideális lenne a téli szezonban.

12. BLACK ÉS RUSSIAN BOB

Az utolsó ötlet, amit meg kell mutatnunk, egy nagy bab. Bob egy kicsit rövidebb, mint a többi, amit bemutattunk, az álla előtt áll. Sötét fekete gyökerei vannak, hozzáadva világos és barna színekkel. Ez egy szép frizura és tökéletes az elegáns és elbűvölő hölgyek számára.

Hogyan kerülnek bemutatásra az ötletek? Győződjön meg róla, hogy vonzzák mások véleményét!

http://zhenray.ru/modnye-sochetaniya-temnogo-cveta-volos-s-blondom.html

Hogyan festhetünk fekete-barna hajat

A haj fekete színezése után nehéz visszaadni a korábbi árnyalatot. Különböző tisztítószereket vagy mosószereket kell használni. A haj szelídebb választása a gesztenyefesték átfestése.

oktatás

1. A fekete és a gesztenye kiváló minőségű újrafestési hajai segítenek az osztályteremben. Ott a mester kiválasztja a mosás tökéletes változatát, és azonnal javasol egy olyan festéket, amely kiegyenlíti a színt, és nem károsítja a hajszerkezetet.

2. Ha úgy dönt, hogy önállóan hajtja végre ezt az eljárást, készítsen egy színtelenítőt. Ez lehet egy fényesítő, amely 3-4 héttel világosabbá teszi a hajat. Ön kap gesztenye festéket is, amelyet a hajára alkalmaz.

3. Mielőtt ezeket a termékeket használná, tesztelje az allergiát. Enyhén kenje meg a csuklót, és várjon negyven percig. Ha a bőr nem változik pirosra, akkor folytathatja az elszíneződést.

4. Tegye fel a kesztyűt, takarja le a vállát egy törülközővel, és hígítsa a tisztítószert. Óvatosan kefe festeni a szálakra, eltolva más irányba festve. Tartsa szigorúan a csomagoláson feltüntetett időt. Ezután szorosan öblítse le a készítményt folyó víz alatt. Győződjön meg arról, hogy a szerszám nem esik a szemébe. Érintkezés esetén azonnal öblítse le hideg vízzel.

5. A fehérítés után alkalmazzon speciális balzsamot vagy maszkot a hajára. Vegyünk ki 3-5 percet és öblítsük le. Szárítsa meg a haját. Ne feledje, hogy a szín egyenetlen lesz. A gyökerek közelében a haj kissé könnyebb lesz, mint a vége.

6. Most folytassa a festést gesztenye színben. Hígítsa a készítményt az utasításoknak megfelelően, és alkalmazza a hajra. Először terjesszen elő egyértelműbb gyökereket. Vegyünk ki tíz percet, majd a festéket a többire. Fésülje meg a fésűt ritka fogakkal, egyenletesen terjessze a festéket, és hagyja 20-25 percig hagyni. Az expozíciós idő függ a haj merevségétől és a színtől, amelyet a világítással nyerünk.

7. Ezután alaposan öblítse ki a haját, hajtsa vissza a balzsamot a haj javításához, öblítse le és szárítsa meg a fejét.

8. Ne feledje, hogy ez a színezés nem befolyásolja a haját. Alkalmazzon különböző táplálkozási maszkot. Rendszeresen dörzsölje meg a gyógyító olajokat a hajba, vagy alkalmazzon balzsamokat.

Tipp 2: A fekete haj újrafestése

Azok a nők, akik a fekete hajat más színben kívánják színezni, nem könnyű. Hasonló eljárás igényel időt, erőfeszítést és kitartást. A fekete színből való megszabadulás egy lépésben nem fog működni, hosszú folyamat.

oktatás

1. Fényesítő - a hasonló átfestés elengedhetetlen összetevője. A professzionális fodrászok nem ajánlják túl erős eszközök használatát, hogy ne sértsék meg a haj szerkezetét. Az első színezés után a haj színe 3-4-szeresére változik, ha teljesen tiszta hajszínt szeretne kapni, több eljárásra lesz szüksége.

2. A fehér henna vagy hidrogén-peroxid gyakrabban használatos tisztítószerként. Az első megvilágítás után a haj piros, sárga és bizonyos esetekben tiszta vörös színű lehet, attól függ, hogy a haja pigmentjei hogyan hatnak a fényesítő energiájával. A tisztázások között feltétlenül szükséges a balzsamok és a maszkok alkalmazása a haj erősítése érdekében. A legrosszabb esetben, amikor eléred a szükséges árnyalatot, a hajod állapota szomorúvá válhat, és először meg kell vágnod.

3. Ha fekete-ról világosabbra szeretne váltani, akkor hosszabb és ártalmatlan módszerrel többet is végezhet, tisztítószerek használata nélkül. A gyökerek növekedésével fokozatosan átfesthetik a kiválasztott árnyalatot, a színezéshez mindig világosabb hangot adva. Ez lenyűgöző színátmenetet eredményez, és egy idő után (hat hónap vagy egy év) képes lesz arra, hogy „kiszálljon” a kívánt színben.

4. Kémiai színtávolító helyett ezeket az analógokat használhatja. Úgy véljük, hogy erre a célra szokásos kefir vagy sör használható. Természetesen annak érdekében, hogy megmentse Önt a nemkívánatos fekete színtől, hosszú ideig használnia kell őket, de nem károsítják a hajat, hanem erősebbé és egészségesebbé teszik őket.

5. Ha gyorsan akarsz menni a feketéből, akkor speciális mosást alkalmazhatsz, amit professzionális fodrászatban vásárolhatsz. Ne feledje, hogy az összetételben lévő különböző olajok ellenére ez a mosás nagyon erősen elrontja a hajat. Ezenkívül még mindig nem lesz képes a feketetól teljesen tisztára, egyszerre tisztán lenni, így sokkal szórakoztatóbb, ha nem kockáztatod a hajod egészségét. A mosás során nagyon fontos, hogy kövesse az egyes utasításokat, és figyelje meg a termék meghatározott expozíciós idejét a hajra, hogy ne „égesse” őket.

6. Sok lány, aki elviselhetetlen és hosszadalmas eljárást követett el a haj megvilágítására, úgy találta, hogy a fekete szín sokkal világosabb, mint a rájuk, ezért a könnyedítési folyamat megkezdése előtt próbálja meg a kívánt szín parókát próbálni, vagy használjon egy speciális számítógépes programot, amely lehetővé teszi, hogy különböző kísérleteket végezzenek frizurák.

http://jprosto.ru/kak-perekrasit-volosyi-iz-chernogo-v-korichnevyiy/

Egyszerű és hatékony manipulációk a fekete haj újrafestése érdekében

A legtöbb nő tudja, hogy néha nehezen tudják visszaadni egy árnyalatot a zárakra, vagy más színt adni nekik. Például meglehetősen gyakori, hogy a hajat fekete és szőke között, vagy egy másik hangra visszanyerjük. Gyakran sokféle mosást, vegyi vegyületet és keveréket kell alkalmazni, amelyek a haj egészségének jelentős romlásához vezetnek.

A fekete eltávolítása nem olyan nehéz, mint gondolnád.

Ma arról fogunk beszélni, hogy hogyan lehet fényes árnyalatokkal átfesteni a fürtöket a könnyű kezekkel. Bízunk benne, hogy utasításai a lehető leghasznosabbak lesznek az Ön számára, még akkor is, ha már rendelkezik bizonyos ismeretekkel a tárgyalt témáról.

A prioritás barna.

A gyönyörű hölgyek leggyakrabban érdekeltek a fekete hajfestés barna színben való átfestésében, mert ez a szín a legegyszerűbb. És majdnem mindenkihez megy.

Ahhoz, hogy megkapja, elő kell készítenie:

Pontosítás. A műveletek sorrendje

Szóval, hogyan kell festeni a fekete-barna hajra? Először segítséget kell kérnie a tisztítótól, amely segít megváltoztatni a fürtök hangját három árnyalatban. Csak akkor használhatja a barna festéket.

Egy kis erőfeszítéssel barna hajúvá teheti

Figyeljen! Garantált, hatékonyan és hatékonyan végzi a teljes eljárást egy szépségszalonban. Ott megtalálja a szükséges árnyalatot, mindent megtesz, hogy megvédje a fürtöket a színező készítmények és más kémiai keverékek negatív hatásaitól.

Az eljárás megkezdése előtt győződjön meg róla, hogy bármilyen allergiás reakciója van-e a kiválasztott fényesítővel vagy festékkel szemben.

 • Vigyen fel egy kicsit a csuklóra vagy a belső könyökre;
 • Figyelje a bőre reagálását;
 • ha negyven perc elteltével a bőr nem változik, nem vált vörösre, viszketés vagy más negatív megnyilvánulások nem jelennek meg, akkor a gyógyszer teljesen biztonságos az Ön számára.

Ezenkívül a tevékenységek sorrendje a következő:

 • fedjük le a vállakat egy törülközővel vagy régi sállal;
 • viseljen kesztyűt, ami a szerszámmal érkezik;
 • készítse elő a tisztítószert.

Figyeljen! A tisztítószer és a festék hígításához nem lehet fémszerkezeteket használni. Mivel a vegyszerek reagálnak a fémvel, és az eredmény kiszámíthatatlan lesz. Például a fürtök kékre vagy zöldre váltak.

A tisztítószereket alaposan ki kell öblíteni.

Ha a megoldás kész:

 • vegyen egy kefét és óvatosan alkalmazza a keveréket a szálakra;
 • tegye félre a már feldolgozott hajat;
 • a tisztítószert pontosan úgy kell tartani, mint a csomagoláson a keverékkel jelzett;
 • miután megtörtént, öblítse le jól a haját, hogy öblítse ki a tisztítószert.

Ügyeljen arra, hogy a fejedből származó víz ne kerüljön a szemébe, és ha ezt nem lehet elkerülni, azonnal mossa le bő vízzel.

Miután megmosta a haját, kezelje a hajat balzsammal, amely lehetővé teszi, hogy azonnal visszaállítsa a fürtöket, és hasznos anyagokkal, nyomelemekkel és vitaminokkal telítse őket. Tartsa a balzsamot legalább hét percig, majd szárítsa meg a fejét.

Figyeljen! Világítás után a haj egyenetlen árnyalatú lesz - sötétebb lesz a gyökereknél és könnyebb lesz a hegyekben. De ne essen pánikba - mindezt a festék alkalmazása után kijavítják.

Festési. A műveletek sorrendje

A színezést önmagában is könnyű megtenni.

Most részletesebben vizsgálja meg, hogyan kell festeni a haját a könnyítés után.

Ebben az esetben a műveletek sorrendje a következő lesz:

 • hígítsa a festéket, szigorúan betartva a dobozban található utasításokat;
 • kezdje el alkalmazását - először a könnyebb területekre vonatkozik;
 • tíz perc elteltével alkalmazza a keveréket más területekre;
 • Vegyünk egy fából készült fésűt, kevés fogakkal, és fésüljük a hajat, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a keverék az összes hajra oszlik;
 • várjon húsz-harminc percet - a haj vastagságától függően;
 • mossa le a festéket bő vízzel;
 • Alkalmazzon balzsamot a hajszerkezet helyreállításához;
 • hét perc múlva öblítse le a balzsamot és szárítsa meg a fejét.

Ha mindent helyesen csináltál, kedves barna árnyalatúnak kell lenned.

Hogyan juthat el más árnyalatokhoz?

Most fontolja meg, hogyan lehet átfesteni a feketét a fényesre vagy más árnyalatokra. Elvben a cselekvések sorrendje közel azonos lesz.

Bár néhány árnyalattal kapcsolatos a szálak kiegyenesítése. Ezért fogjuk részletesen megvizsgálni az összes intézkedést.

A megfelelő megközelítéssel bármilyen más fekete is kaphat.

Egy tisztító kiválasztása

Tehát, ha csokoládé színben vagy más hasonló árnyalatban szeretné átfesteni a haját, akkor nem teheti meg fényesítő nélkül.

Például:

 • hidrogén-peroxid;
 • vagy színtelen henna.

Az első eszközökkel történő tisztítás után azonban a hajad váratlan árnyalatokat szerezhetnek:

Ez annak köszönhető, hogy a hajban lévő pigmentek különleges kölcsönhatása van a meglévő tisztítókészítményekkel. By the way, ne felejtsd el használni a balzsamot, amely helyreállítja a fürtök szerkezetét.

Hosszú, de biztonságos

Jobb és biztonságosabb módja annak, hogy feketétől csokoládéig színezzen fényesítőszereket. Az egyetlen hátránya, hogy túl sokat kell várni.

A módszer lényege a következő:

 • használja a kiválasztott festéket, ahogy a haj gyökerei nőnek;
 • minden alkalommal szükség van egy világosabb hang kiválasztására;
 • végül érdekes, szokatlan gradienshatás lesz;
 • de a kívánt hangot legkorábban hat-hét hónapig, vagy akár egy évvel később is megkaphatja.

Természetes mosások

Bizonyára, ez nem titok az Ön számára sokáig, hogy minden kémiai tisztító és más anyag károsítja a fürtöket.

Ennek eredményeként, még balzsamok alkalmazása után is:

Az egészségük teljes helyreállításához sok időt, erőfeszítést és pénzügyeket költenek.

A kémiai vegyületek helyett természetes, természetes fényesítőszereket is használhat.

Ezek például:

 • házi készítésű kefir;
 • természetes méz;
 • könnyű minőségű sör.

Példa a természetes mosások "munkájára"

Természetesen az eredménynek túl sokáig kell várnia, de biztos lehet benne, hogy a haja megőrzi egészségét és szépségét. Ezenkívül a természetes fényesítők természetes erősséggel, vitaminokkal és hasznos mikroelemekkel töltik be őket.

Gyors eredmények

Azonban az emberiség gyönyörű felének képviselői nem rendelkeznek idővel ahhoz, hogy lassan megszabaduljanak a bosszantó feketeektől.

Ha a lehető leggyorsabban el kell távolítania egy nem hasonlított hangot, használja az erre a célra tervezett speciális mosásokat. A professzionális fodrászok üzletekben és szalonokban értékesítik őket.

A keverékek használatával ne feledje, hogy:

 • rendkívül negatívan befolyásolja a zárak egészségét;
 • az egyik alkalmazás gyakran nem elegendő a teljes tisztázáshoz.

A fotó jó példa arra, hogyan működik a gyár.

Ezért győződjön meg róla, hogy mérlegeli az előnyeit és hátrányait, eldöntve, hogy hajlandó-e kockáztatni a fürtök egészségét. És ha még mindig dönt egy ilyen mosás használatáról, olvassa el figyelmesen az utasításokat, és szigorúan kövesse azt.

A végén

Most már tudod, hogy milyen színben tudod gyorsan és egyszerűen átfesteni a fekete hajat, akár otthon is, anélkül, hogy segítséget kérnénk a szépségszalonban, mert a varázsló szolgáltatásainak ára néha indokolatlanul magas. Ebben a cikkben további videó segít abban, hogy jobban megértsük és megértsük a fent leírt műveletek elvét.

Helló, természetes szőke vagyok, csak most barna lettem... most könnyebb leszek. minden félelem, ami nem működik. a fodrászüzletben...

Tamara (shpilki.net)

Helló, Julia. Ha sötét színezéshez növényi festéket - hennát, basmát vagy ezek keverékét használtuk -, akkor a színváltozás során az eredmény kiszámíthatatlan, és rendkívül nehéz visszaadni egy világos színt, és nem minden szakember végez ilyen munkát. De ha a hajot állandó kémiai festékkel festették, a helyzet javítható. Próbáld ki az Estel Color Off savmegtisztítóját. Ez lehetővé teszi, hogy mossa a mesterséges pigmentet a hajból, és 2 tónussal könnyíti meg őket. Az eljárást meg lehet ismételni, megkönnyítve a világosabb hajot, miközben nem károsítja a szerkezetüket. A mosás befejezése után a haját festékkel színezheti, színüket igazítva. De hogy a végeredmény tetszett, jobb, ha kapcsolatba lép egy szakemberrel.

Alena

DD! 26 éves vagyok, születésem után a hajam szürkére vált. A természetes szín szinte fekete, sötétbarna vagy valami. Fekete volt, majd mocha. Most azt akarom, hogy legyen, a szín könnyebb, tejcsokoládé, de természetesen természetes.

Tamara (shpilki.net)

Helló Nos, ha már megálltál a GW. Ezután elkészíthet egy savas mosóvíz-színező céget, Estel-t. A mesterséges pigmentet kiszárítja a hajból, lehetővé téve, hogy egészséges állapotban tartsa, miközben a színeket 2 színnel megvilágítja. Ügyeljen arra, hogy kövesse a gyártó ajánlásait a mosás és a festék színének kiválasztása tekintetében.
A könnyebb szín elérésének másik módja, hogy a pigmentet porpor szőke összetétel segítségével mossuk.
Mindkét esetben az eljárás után festeni kell. Jobb a szín kiválasztása a mosás után, mert valószínűleg a színárnyalatot kell beállítania.

Nastya

Fekete hajszínem van, szeretném visszaadni a fényes szőkeemet, hogyan lehet visszaadni, hogy ne károsítsam a hajam

Tamara (shpilki.net)

A mosás lágyabb változata - a Color Off az Estel-től. Az egyik eljárás 2 színnel növeli a hajszínt. Amikor kilép a feketeből, legalább 3-4 alkalommal meg kell ismételnie. Ez egy eljárással hajtható végre a haj sérelme nélkül, de türelmesnek és pár csomagnak kell lennie a kompozícióval. Mosás után festeni kell a hajat, hogy semlegesítse a sárga pigmentet. A legjobb az egészben, ha egy ilyen összetett eljárás egy tapasztalt színészet hajt végre.

Gulnaz

Üdvözlünk! Nekem van a fekete hajam, és most több színben szeretném megvilágítani. Még mindig igazán akarok nevelni őket, de nem tudok, felkerekednek, és folyamatosan kiegyenesítem őket, így el fognak repülni tőlem

Tamara (shpilki.net)

Üdvözlünk! Ha a haj természetes és még nem festett, akkor a színeket 2 színnel növelhetjük a haj állandó festékkel történő festésével. Ha már festette a haját, akkor mossa meg a mesterséges pigmentet óvatosan és a haj sérülése nélkül, egy professzionális savmegtisztító segítségével: az egyik eljárás segít a színek világosabbá tételében 2 tónál. Lehetőség van a haj állapotának helyreállítására és a napi vasalási eljárás megkönnyítésére keratin hajkiegyenesítés segítségével. A wellness-eljárások után könnyebb lesz a hossz növekedése.

Sabina

Üdvözlünk! Lehet-e festeni a sötét hajat világosítás nélkül?

Tamara (shpilki.net)

Helló A sötét hajról világosabbra történő átmenetet könnyebbé teheti, ha korábban festéket használt. A mesterséges pigmentet savmegsemmisítő segítségével lehet mosni a hajból anélkül, hogy sérülnénk őket. Attól függően, hogy mennyire fényes az eredményt, ismételje meg az eljárást egymástól többször egymás után. Egy ilyen mosás után színezheti a haját.

Okoh81879525

Helló Ma a színemet világos színűre festettem, de barna lett, miért? Fekete hajam volt, és soha nem festettem

Tamara (shpilki.net)

Helló A festékkel könnyített természetes haj nem lehet több, mint 2-3 tónus. Egy fényesebb por segítségével világosabb eredmény érhető el.

Manzoor

Ha hennával festették, nem festik újra?

Tamara (shpilki.net)

A legjobb eredmény akkor érhető el, ha gazdag barna tónusokkal festjük.
A henna meglehetősen nehéz. Ha a festés „friss”, akkor a festéket egy kicsit mossa le az olajmaszkokkal. Ha már régóta festett, akkor csak világosító porral könnyítheti meg a haját. Ugyanakkor a henna piros pigmentje hosszú ideig a hajban marad, csak világosabbá válik (közelebb a narancssárga árnyalathoz), és a későbbi mosásoknál ragyog. Az ilyen eljárások után vissza kell állítani a hajat.

Helló, világos színekben szeretném átfesteni a fekete hajat

Tamara (shpilki.net)

Helló Döntsön a haj tónusának és árnyékának szintjén, mossa meg a mosást. Ha a hajszín a kívánt hangszínszint lesz, akkor a színezést elvégezheti, kiválasztva a kívánt árnyalatot, figyelembe véve a színtörvényeket.

Gulnur

Helló, természetes hajszínem fekete, világosabb színt akartam festeni. Például a cappuccino vagy a karamell színe. Hogyan kell otthon csinálni. Köszönöm előre.

Tamara (shpilki.net)

Helló A cappuccino és a karamell a natív színéhez viszonyítva viszonylag világos árnyalatok, így a hajat a szőke pornak elszíneződnie kell egy világos piros háttérre (a festék nem fog enyhén enyhülni). Miután árnyalhat. A „karamell” melegebb és jól illeszkedik a piros háttérre, mert ez a színárnyalat elegendő egy aranyfestékkel (például 7.3) választani, egy barna festéket (7.6). A cappuccino nehezebb. A hideg árnyalathoz természetes szín (7.0), kék mikron (2 gramm minden 30 gramm festék) és „világosbarna” (7.76 vagy 7.71) színezékre van szükség.

Louise

Helló Ma kakaó és jég színeiben világos, szőke színezett hajjal fekete. Hogyan fény? Nem sok, de legalább barna. Ha a festék könnyebb, működik?

Tamara (shpilki.net)

Hello Louise. Festékfesték nem világít! Forró a saroknál (vagyis közvetlenül sikertelen festés után) a színt le lehet mosni aszkorbinsavval: 4 porzsák 1 liter forró vízzel, öblítse ki a haját és álljon fél órán keresztül egy törülköző alatt. Ezután mossa le samponnal és alkalmazzon regeneráló maszkot. Ez a módszer nem mindig működik (a hajtól, a festéktől stb. Függően) és csak egy és fél tonna mosás után. Ezért, ha egy ilyen mosás eredménye nem felel meg az Önnek, vásároljon egy professzionális savmosót (például öblítse le a színt) - lemosza a pigmentet 2 tónussal. Mosás után győződjön meg róla, hogy árnyékolódik a haj.

névtelen

Üdvözlünk! Kérem, mondja meg. Soha nem festettem a hajam, a hajom színe sötét gesztenye, sötét szőke lesz. De tisztázás nélkül?

Tamara (shpilki.net)

Üdvözlünk! Ha 6% -os oxidálószerrel festjük a hajat, akkor 2 árnyalatú, világosabb árnyalatú, mint a természetes. Könnyebb hajszínt szeretne kapni, így meg kell könnyítenie.

Milánó

Helló, 17 éves vagyok, égő barna vagyok, a természetes hajszín fekete (még túl sok), mindenki megkérdezi, hogy festettem-e, vagy kiegyenesítettem? Soha nem mondtam, hogy soha nem festett, és nem egyenesítek. Szeretnék konzultálni arról, hogy milyen színű legyen festeni a hajam? Én sötét bőrű vagyok, és attól tartok, hogy nem minden szín megfelel nekem, sajnálom őket, de ugyanakkor azt akarom, hogy a változtatások legalább egyszer próbáljanak valamit.

Tamara (shpilki.net)

Hello, Milánó. Kezdj egy kis változással - tegyél egy blokk kiemelést (válasszon nagy szálakat - például frufru), vagy világosítson meg 3-4 tónusokkal, majd a színezett haj véget érjen (egy ombre készítéséhez). A megoldás a hajvágás formájától és a bátorságától függ. :)

Újra festettem, hogyan tudom mosni?

Tamara (shpilki.net)

Helló Két módszer: savmegtisztító vagy szőke por.

http://shpilki.net/okrashivanie/okrasit/1213-kak-perekrasit-chernye-volosy

Hogyan lehet a fekete színtől barna színnel újrafesteni?

Mondja meg, kérem. 2 hónappal ezelőtt vettem festéket, a színe sötétbarna hajú, de látszólag túlexponált, és fekete színű volt, mint a szén. Napraforgóolajjal népi mosást készített, egy kicsit leöblített és kiégett a napsütésben. most sötétbarna, fekete csíkokkal. Hogyan festhetem a hajam tiszta barna? milyen hang?

Alina, Oroszország, 32 év

3 válasz

Jó napot Szükség van a lebontásra, a népi jogorvoslatok nem vonják vissza a mélyen behatolt pigmenteket. Csináld jobban a szakemberekkel, és nem a legjobban. Ahogy már írtam, hogy barátom színtelenül barna, barna, stb. Színez, a haj még mindig fekete lesz. De szüksége van rá. Az otthoni használatra szánt festékek nagyon nehéz elérni a kívánt eredményt. Nem lehet egyetlen formula a színezéshez mindenféle hajra! Ha pontosan tudod, mit akarsz, magyarázd el egy szakembernek. Tudatosan tanulmányozta és szerzett tapasztalatot :)

Egyetértek. Jobb, ha leöblítjük a szakemberek maradványait, majd kísérletezzük újra.

Alina, jó délután! Valószínűleg először gyengéden kell mosni (pl. Estel), majd festeni a haját, de sajnos otthon nagyon nehéz elérni a kívánt eredményt anélkül, hogy szakmai végzettséggel rendelkeznénk ezen a területen. Azt javaslom, hogy forduljon egy fodrász szakemberéhez - segít neked egy szép, egyenletes színben.

További kérdések a "Hajszínezés" témában

175 további kérdés a témáról: Hajszínezés

http://www.kleos.ru/cosmetic/voprosi-kak-iz-chernogo-perekrasitsya-v-korichnevyij-tsvet/

Nehéz módja a barnatől a hajszálúnak - hogyan lehet minimális veszteséget kapni?

Egyes lányok és nők életében bizonyos időszakokban változást akarnak. És szinte mindig kezdődik a hajszín globális változása. De egy dolog az, amikor egy szőke akar egy barna vagy csokoládé hajszínt találni, és egy másik, amikor egy barna hirtelen úgy dönt, hogy szőke lesz. A feketeből való kiszállás mindig könnyű feladat. És mindenekelőtt a hajszerkezet egészsége és integritása forog kockán.

És mi valójában a bonyolultság?

A világosbarna árnyalat különösen szeszélyes. Ha mesterségesen kell elérni, akkor a legszínvonalasabb trükköket használják. Ellenkező esetben, ha egy nőstény orr-nymph akar lenni, egy asszony fenyegető zöld színt szerez a fürtjein. Szinte lehetetlen, hogy a barnaről a szőkere átfestjük.

Az ilyen otthoni kísérletek teljes összeomlással, sőt még a fürtök jelentős károsodásával járnak. Bizonyos hajszálakat szeretnének megszerezni, néhány nő agresszív ipari festékekkel egyszerűen „megégeti” őket, és így fennáll a veszélye.

Nem ritka, hogy az ilyen festés után a fürtök csak eltűnnek. Szóval hogyan lehet a feketét világosbarna színben átfesteni, és egyáltalán lehetséges? Tényleg szükséges-e hosszú és fájdalmasan nőni a natív színt annak érdekében, hogy legalább közelebb kerüljünk a szőkehez, és minimális veszteséggel szerezzük be?

Ez nem teljesen igaz. De rendkívül fontos, hogy válasszon egy kompetens és tapasztalt szakembert, aki segíthet a radikális változások keresésében.

A reinkarnáció módjai

Bármely modern fodrász számos lehetőséget kínál a fekete és a szőke színezésére. Egy jó mester pontosan tudja, hogyan lehet segíteni a fekete színtől. De a baj az, hogy a nagyon tehetséges fodrászok most nagyon kevések, és nem mindenki szeretné értékelni az egyéni problémákat a munka megkezdése előtt. Ennek eredményeképpen egy minta és a fiaskó hatása van.

Az a tény, hogy a zárak szerkezete egyedülálló, és a sebezhetőség minimalizálása érdekében fontos a haj kezdeti állapotának diagnosztizálása. Még a hírhedt eltávolító is nem minden nő számára alkalmas, mit kell beszélni az agresszív kémiai fehérítésről.

Ezen túlmenően, egy jó mesternek feltétlenül tisztáznia kell veled, hogy mennyi ideig festetted a fürtöket sötét színekben és milyen konkrét termékeket használtál. A színész azonnal felismeri az összes kockázatot, amely a sikerhez vezető úton várja Önt, és előzetesen válassza ki a tisztességes helyreállító ellátást, amely segíthet a haj újraélesztésében az elvégzett tevékenységek után.

Vessünk egy pillantást a három legegyszerűbb módra, hogyan lehet festeni a feketét a szőkere, és részletezni, hogy milyen kockázatok és árnyalatok vannak mindegyikük számára.

mosás

Fontos, hogy a mosást csak akkor végezze el, ha az ügyfél a választ a kérdésre keresi - hogyan változtathatja meg a fekete színtől a színt. Természetesen az egyikből és még két mosásból nem lesz szép hajú. Mi a mosás? Ez az alkalmazás egy bizonyos összetételű hajra, a méhkéreg mesterséges pigmentjének kiöblítése. Ennek eredményeképpen garantáltan piros hangot kap, és intenzitása a pigment kozicitásától és a sötét színek festésének időtartamától függ.

Ez annak a ténynek köszönhető, hogy a festék elpárolog, de a hajban elég piros pigment van.

A mosás mindig az első lépés a tisztázás útján, de nem helyettesítheti azt. Ha élénkbarna hajra akarsz válni, akkor csak szüksége lehet rá.

Ha tisztább és könnyebb tónusokat keres, a sötét pigment végső erejéig a későbbi elszíneződés szükséges.

Ellentétben a gyakori tévhitekkel, a mosás nem rontja és nem rontja el a hajat, de észrevehetően megszáríthatja a végeket. Mindenesetre a fő csapás rájuk nem vonatkozik egyáltalán, hanem az ezt követő tisztázás.

alakformálás

Néhány fodrász, válaszolva a fekete színről csokoládéra történő színváltás kérdésére, javasolja az úgynevezett „fokozatos tonizálást”.

Szó szerint - rendszeresen jársz a szalonba, és egy bizonyos színben fested át a tiédet. A mosást nem lehet egyszerre elvégezni, de jobb, ha legalább egy eljárást alkalmazunk.

Az új szín átfedése nem világít, hanem további pigmentet ad. Ezért, ha színtisztítás nélkül ajánljuk, tudd, hogy a legmagasabb, amit elérsz, egy gazdag kávé, csokoládé vagy gesztenye hang.

A festék kissé (néhány árnyalatban) elszíneződhet, kivéve, ha a natív világosbarna színű. És ez jelentéktelen.

De ha a festék egyidejűleg nem-ammónia, akkor valóban kihasználhatja az ilyen javaslatot, és fokozatosan kijuthat a feketeből, anélkül, hogy elveszítené a fürtök minőségét.

elszíneződés

Ez a megoldás mindhárom esetében igaz. A fehérítés magában foglalja a természetes és mesterséges pigment teljes kéregét a kéregből. Ugyanakkor hatékonyságával együtt ez az eljárás is nagyon agresszív. Ezt hagyományosan és egyetemesen tartják a mosás után, és gyakran azonnal.

Ha a fodrász nem kielégítően diagnosztizálta a haja állapotát, javasolja, hogy kerülje el a mosást és előkészítse a haját a következő kémiai hatásra. Az elszíneződés akkor is releváns, ha a kérdésre válaszol - hogyan lehet fekete-pirosra színezni.

Ebben az esetben egyáltalán nem lesz problémája - elég lesz, ha egyszerre alacsony koncentrációjú oxidálószerrel alkalmaznak semleges port, majd tónusúvá teszik a hajot bármely kiválasztott árnyékba, hogy egységes legyen.

Ha folyamatosan árnyalatokra törekszik, 2-3 eljárást kell végrehajtania egy bizonyos időintervallummal. Előre kell készítenie magát arra a tényre, hogy több hónapig teljesen közömbösnek kell lennie a teljesen csúnya hajszínnel. Szabályként, hogy egy szőkeből kilépjen egy barnaből, két vagy három fehérítés következik be, hogy teljesen megszüntesse a pigmentet a hajból.

Csak akkor, ha a haja tiszta, sápadt anyagsá válik sárgaság és vörösség nélkül, elkezdhet színárnyalni a kívánt színben. De még ha minden tökéletesen megtörtént, a színészek hozzáadnak egy speciális korrektorot a festékhez - egy mikesztonhoz, amely „megállítja” a felesleges árnyalatokat. Például azok számára, akiknek a haja piros, használjon lila mikstonot. És azoknak, akik hamar szőrössé válnak, enyhén rozsdás sárgasággal, kék festékszórót adnak a festékhez.

A zöld színárnyalat megjelenése szinte mindenütt azok számára szól, akik úgy döntenek, hogy a hajukat vöröses-szőke színezéké teszik. "A nyeremény" kifizetéséhez a cseresznye vagy a skarlát hozzáadható a színező festékhez. Ebben az esetben a végső árnyalat valóban egyedülálló és tetszetlenül szép lesz.

A mosás vagy a fehérítés előkészítésének szakaszai

Még ha a mester valamilyen oknál fogva nem adott részletes útmutatást a cselekvésekhez, segítünk abban, hogy gondosan felkészüljünk a későbbi fekete-világosbarna átmenetre.

A hét folyamán mossa meg a haját samponnal a mély tisztításhoz. Eltávolítja nem csak a por, a faggyú és a formázó termékek maradványait, hanem jól lemosza a pigmentet, ezáltal semlegesíti az ezt követő agresszív hatást. Ha nincs lehetősége egy professzionális szerszám megvásárlására, használjon rendszeres korpásodásgátló sampont - ez jól teljesíti ezt a feladatot.

Hogyan lehet segíteni a hajat és megőrizni az erejét és egészségét?

 • Győződjön meg róla, hogy a zsilipeket olajozza, és feszesítő maszkot készít. A hajadnak természetes védőanyagokkal kell rendelkeznie a közelgő „támadás” előtt;
 • Kérd meg egy fodrászot, hogy használjon nem koncentrált színezéket. A kis százalékos elszíneződésű termékek lassan lassan, de szinte nem károsítják a hajat;
 • Ideális esetben a por és az oxidálószer nem tartalmaz ammóniát és más romboló elemeket;
 • Győződjön meg róla, hogy a festék professzionális volt, és teljes sebességgel futtassa azokat a „színészeket”, akik a megszokott háztartási terméket színezik. Nemcsak a hajat könyörtelenül kiszárítja, hanem kétséges eredményeket is eredményez;
 • A további gondozásért forduljon először a mesterhez. Mindenképpen szükség van professzionális helyreállító maszkokra és elixírekre, hővédő krémekre vagy olajokra (ha illeszkednek), speciális samponok és balzsamok a szín fenntartásához.

Készen állsz az X órára? Akkor menj a szalonba, és hagyd, hogy a reinkarnáció a lehető legjobb módon történjen! Vigyázz a hajodra, és támogassa ezt a "nehéz" pillanatokat.

http://mjusli.ru/krasota_i_zdorove/uhod_za_volosami/put-iz-bryunetki-v-rusuyu