logo

Hogyan készítsünk haj "Vízesés"?

A romantikus kép létrehozásához a Waterfall frizura tökéletes. És hogy ügyes volt, gondosan olvassa el a lépésről lépésre vonatkozó utasításokat.

Ki alkalmas?

A "francia vízesés" hajvágás leginkább alkalmas a hosszú haj tulajdonosainak, de közepes fürtökön is harmonikusnak tűnik. Különösen ezt a lehetőséget fogják értékelni a szövés szerelmesei, mint ebben a frizurában, ez nemcsak jól látható, hanem nagyon érdekesnek is tűnik.

Meg kell jegyeznünk, hogy a kép elveszítheti a különböző hosszúságú hajszálakat, vagyis a lépcsőzetes hajvágást. Rövid fürtök is kiemelkednek és kitapadnak, ami nagyban ronthatja a megjelenést.

Milyen esetekben teheted ezt a hajat?

Ha megszokta a haját a hajával, akkor a vízesés frizura az Ön számára mindennapos lehet. Alkalmas olyan munkákra is, amelyek nem igényelnek bizonyos korlátozásokat a frizurák kiválasztásakor (például a szakácsok számára elfogadhatatlanok a laza fürtök).

De leginkább a romantikus és nőies „vízesés” természetesen a barátokkal, randiokkal és partikkal való gyaloglásra alkalmas. Egyes esti ruhákhoz különleges alkalmakra is választható.

Mi a szövéshez szükséges?

 • Fésű, és lehetőleg gyakori fogak, amint tökéletesen fésülheti a haját, és így a haját tisztán viseli.
 • Vékony, rugalmas szalag vagy hajtű a szövéshez.
 • A fényhullámok létrehozásához hajsütőfogakat használhat.
 • A kiegészítők a díszítéshez használhatók.
 • Hasznos a türelem és a kezek ügyessége is.

Hogyan kell csinálni?

Készítsen "Vízesést" két fő módon.

Első út

Szóval, hogyan kell csinálni haját lépésről lépésre?

 1. Először óvatosan fésülje a haját.
 2. Ezután a templom körül válassza ki a fürtök részét és három egyenlő szálra osztja.
 3. Kezdje meg a legelterjedtebb zsinór szövését.
 4. Az egyes szálakat egyszer dobogatva szétválaszthatja a fejét a göndörséget (a koronánál, vagyis a kaszán felett), és kapcsolja be a szövésbe, összekötve a tetején lévő szálral. Ennek eredményeképpen ez a göndör lesz. Dobja el és lehetőleg vigye az arcra, vagy rögzítse úgy, hogy ne zavarja meg. Ez lesz a vízesés első jetje.
 5. A kiadott szál helyett ragadjon meg egy új szálat alulról (azaz a szövés alatt), és folytassa a fonat szövését.
 6. A felső szál mozgatásakor csatlakoztassa azt a fej tetején kiválasztott görbéhez. És engedje el azt a zsinórból és távolítsa el. Ezután válasszon ki egy új szálat az alján.
 7. Folytassa a szövés folyamatát, és válassza ki a fürtöket a tetejéről, és engedje fel a szálakat az alján, majd vegye fel az új hajat.
 8. Miután elérte a fej másik részét, rögzítse a frizurát, vagy, ha kívánja, folytassa a szövés végéig, a farok gumiszalaggal kötözve.

Második út

 1. Válasszon ki egy hajszálrészt az egyik fül fölött, három szálra osztja, és kezdje meg a fonást.
 2. Minden szálat egyszer kell dobni.
 3. Amikor a felső szálat át kell mozgatni, válassza ki a szálkeresztet a szál fölé, és tartsa rajta ezen a szálon.
 4. A szövés folytatása. Minden alkalommal, amikor meg kell mozdítania a következő felső szálat, válassza ki a görbét a fej tetején, és adja át a zsinóron.
 5. Miután elérte a fej másik részét, rögzítse a fonat csúcsát egy barrettával.

opciók

Nem a szokásos zsinór, hanem egy eredeti. Az alábbiakban néhány érdekes szövési ötletet javasolunk.

"Kettős vízesés"

 1. Először dörzsölje a fonatot. De ugyanakkor rögzítse minden szálat egy klipszalaggal vagy gumiszalaggal a végén (nem a közepén, különben nem tudja eltávolítani a rugalmas szalagokat). A zsinór vége is megjavul
 2. Ezután kezdj el szöveget ugyanazt a fonatot, másrészt, azaz azzal, amelyiken az első vége található. És be kell illesztenie azokat a szálakat, amelyeket korábban megjelentek és rögzítettek.
 3. Az oldalról barrettával zárja be a fonatot.

"Vízesés" szalaggal

A "French Falls" frizura még eredetiebbnek fog tűnni, ha szalaggal történik.

A teremtés pontosan ugyanaz lesz, de az elején szükség van egy szalagra. Helyezzük a zsinórok mögé, és csatlakozzunk a szélsőséges szálakhoz. Aztán minden egyes vége elkerülhetetlenül kiderül, hogy megjelennek a következő szálral együtt. De ezt az új göndörítéssel együtt kell felvenni, az alábbiak szerint. És a véget ugyanarra a szalagra lehet kötni.

"Vízesés" átlósan

Ezt ugyanúgy kell végezni, mint a szokásos módon, de ugyanakkor kezdje a lehető legmagasabb szövést és fokozatosan lefelé vezetni. Ez az opció nagyon eredetinek tűnik, különösen hosszú hajokon.

Két "vízesés"

Haj, kívánatos két részre osztani. Azonnal javítson ki, hogy ne zavarjon. Jelölje ki az egyik oldalon három szálat, és kezdje szőni a "vízesést", és hozza azt a rész széléhez, vagyis az elváláshoz. Rögzítse a csúcsot. Szintén fonja a fonatot a másik oldalon, összekötve azt az elsővel, és rögzítse a középre.

ajánlások

 1. Ha úgy dönt, hogy zsinórra teszel magad, de még soha nem csináltad, akkor nem szabad azonnal megkezdned a frizurát. Először meg kell értened a szövés jelentését, és ehhez mindent meg kell látnod. Kérj meg egy barátot vagy egy gyakorlatot rajta. Szintén illeszkedik egy parókát vagy egy hosszú hajú babát. Miután elsajátította az alapokat, megpróbálhatja megcsinálni a haját.
 2. Ha először nem tudsz semmit csinálni, ne aggódj. Csak légy türelmes és gyakorolj egy kicsit.
 3. A haj széteshet, de ez elkerülhető. Nedvesítse meg a kezét vagy fürtöt.
 4. Ne vigyük túlzásba a tartozékokkal, ne legyen túl sok, különben maga a szövés észrevétlen marad. A legjobb, ha egy gyönyörű és fényes hajtűet választunk, és rögzítéshez használjuk.
 5. Annak érdekében, hogy a „vízesés” frizura fürtökkel legyen ellátva, csak hajtsa fel a felszabadult szálakat és más laza fürtöket.

Válassza ki a legjobb opciót, gyakorolja magát, és egy zsinórot is készíthet!

http://safehair.ru/strijki/kak-sdelat-prichyosku-vodopad/

Hogyan készítsünk egy vízesés frizurát - lépésről lépésre utasítások a zsinór szövéshez

Az utóbbi időben a különböző fonatok frizurái nagyon népszerűvé váltak. Az egyik legjelentősebb ebben a szezonban a francia vízesés frizurája. Nagyon szépnek tűnnek, és nem minden haj fonódik, hanem csak egy része. Általában az ilyen könnyű és szép frizurák csak egy áldás egy lánynak, aki a megjelenését követi. Frizura vízesés, hogyan szőni és néhány funkcióját tovább tárgyaljuk.

Francia vízesés - frizura saját jellemzőivel

A hosszú, közepes és rövid hajú fonás vízesés szövésének számos lehetősége van. A lányok nagyon egyszerű teljesítményt szeretnek, nem sok erőfeszítést és időt, valamint egy szép eredményt igényelnek.

A "vízesés" szövése nagyon hasonlít a szokásos francia zsinórra, de vannak különbségek.
A stílus előnyei a következők:
- nem kell segítséget kérni a szakemberektől, a saját vízesésedet otthon végezheted;
- a szövés tökéletesen megtartja a nap folyamán a rögzítési eszközök használata nélkül. Ez nagyon fontos, mert az ilyen eszközök gyakori használata jelentősen ronthatja a hajot;
- a francia vízesés frizura minden hajra jól néz ki, különösen érdekes, ha polírozással vagy ombre stílusban festik;

- egy ilyen frizura minden lányhoz hozzáteszi a nagyobb érzékenység és a nőiesség képét, amely nem csak vonzza;
A haj minden fajtájára és hosszára különböző frizurák és teljesítményük sajátosságai vannak, így milyen hajhoz illeszkedjen a legjobban a stílus és hogyan alkalmazkodik a különböző típusú fürtökhöz.

Ki illik a frizurához egy vízesés stílusában

1) A vastag szálakon végzett munkák során problémák léphetnek fel, ha egy szálat elválasztunk a másiktól. Ennek megakadályozására a haját viaszosíthatja, majd minden könnyedén megtörténik.
2) Kiváló mentési stílus lesz a ritka hajra, mivel további kötetet teremt. És a gyönyörű fürtök, amelyek a leggyakrabban kiegészítik a képet, és a zsinórral együtt, a haját bujaabbá teszik.

3) A fürtöket nem kell kanyarogni, ha azok természetesen egyszerűek és nagyon nehezen csavarhatók, nem kell még egyszer megsérülnie őket, így nagyszerű lesz.
4) A göndör megbirkózása egyáltalán nem nehéz, csak mousse-t kell használni, és a probléma megoldódik. Ha ez nem segít, akkor vasalást is igénybe vehet, de ez a lehetőség nem a legjobb, mert a vas elronthatja a hajat, ezért ne felejtsük el a hővédő hatású szerszámot. 5) De, és a fürtök hossza más lehet, a fő dolog nem túl rövid, nem rövidebb, mint az álla közepén.

Néhány tipp

Nem lehet túl szorosan kötegelni egy zsinórvizet, ez nemcsak azt a tényt fogja eredményezni, hogy nem tűnik nagyon szépnek és természetesnek, hanem a lehetséges fejfájásoknak is, amelyek sok kellemetlenséget okoznak.
Annak érdekében, hogy a kép tökéletes legyen, a legjobb, ha két tükröt használunk, az egyik elöl és a hátul, majd az egész folyamatot teljesen szabályozhatja.

Frizura vízesés - lépésről lépésre szövés zsinórra

A legjobb az egészben, hogy a frizura egy szövéses vízeséssel alkalmas közepes hajra, de a hosszú haj is nagyszerűen dolgozhat, csak gondosan kell cselekednie, hogy ne zavarjon.

Mint korábban említettük, a szövésnek több lehetősége is van, először is a klasszikus változatot kell figyelembe venni.
A köpenyes vízesés szövésének rendszere nem bonyolult és még egy kezdő is lehet. A következő lépésekben bemutatjuk a szakaszos szövéshez szükséges utasításokat és fényképeket.

Szóval hogyan készítsünk egy vízesés frizurát magadnak? Először is, a hajnak tisztának és fésültnek kell lennie, csak akkor kezdhetünk dolgozni. Kezdetben egy kis szálat veszünk az egyik templomból, három részre kell osztani, és a szövés elkezd szétzúzni egy szokásos menyét. De vannak különbségek, a szál, amely a szokásos szövés során a középső és az oldalsó között eltolódik, ebben az esetben a haj teljes tömegére kell esnie, ez lesz a vízesés első csapása, a másik pedig helyette lesz.
Akkor ugyanúgy kell eljárnod, hogy fokozatosan felvesszük a szálakat, és néhányat eldobjunk. Nem kell túl vékony fürtöket bevenni, egy kis menedéket hoznak létre, majd nem fognak nagyon kifejezővé válni.

Azok a szálak, amiket elengednek a lazításra, jobban meg fognak nézni, ha kicsit csípjük őket a curlingen.

A szövés a fej körül egy templomból a másikba történik. De ha meg akarja bonyolítani a frizuráját, megteheti azt, vagy hajtsa végre több sor zsinórra.

Sokféle változata van az ilyen típusú zsinórra.

A lányok számára ez a kép is nagyszerű, akár nyaralásra, akár érettségi célokra is használható. Ez egy nagyszerű frizura a nyáron. A nyár szezonja nagyon fontos.

Spit-vízesés - a második változat szövési rendszere

A vízesésnek nevezett fonat-frizura egy ilyen változata lehetővé teszi, hogy inkább egy ferde fonatot készítsen, mint egy lapos, vagyis leereszkedjen a templomból a fej hátsó részébe. A legjobb dolog az, hogy mindegyik oldalon egy pigtailet készítsünk, és összekötjük őket a fej hátulján.


A szövés itt ugyanaz, mint az előző változatban, ugyanúgy, ahogy a szál lecsökken, és egy másik helyett, de ugyanakkor lefelé kell mozdulnia, és válassza ki az alsó szálakat. A munka végén jobb a haj hajlítása is.


Ez a vízesés frizura bangsokkal néz ki. Ugyanakkor nem kell egy zsinórba ragadni, és az arc közelében lógó fürtök is csavarozhatók. Nagyon kíméletes és romantikus kép alakul ki.

Szövéskötéses vízesés rövid hajra

A rövid haj tulajdonosai szintén megtalálhatják a frizura vízesés megfelelő változatát.


Természetesen nem lehet nagyon rövid hajon frizurát készíteni, de frizurával, például egy négyzeten, egy ilyen kép létrehozása nagyon lehetséges. És ebben az esetben még kényelmesebb lesz dolgozni, mert a haj kisebb, és a kezükben nem lesz összetévesztés.

A szövés mintája ugyanaz marad, mint a hosszabb.

Frizura vízesés szalagokkal

A vízesés típusának ez a változata további szalagokkal történik. Ilyen gyönyörű szalagokat lehet megvásárolni bármilyen kézimunkaüzletben, vagy ahol a haj tartozékok kerülnek értékesítésre.


A szalag egy szálhoz van kötve, úgy kell megtenni, hogy a vége ne legyen túl hosszú, és elrejthető a frizura mögött. Kattints a közepére. Akkor mindent szőtt, mint korábban, csak akkor kell irányítanod, hogy a jobb szál és maga a szalag a felső részén legyen.
A szalag végén a körmök köré lehet becsomagolni, nagyon érdekes lesz.
A szövés lehetősége gyermekfrizurának is tekinthető, mert tökéletes az iskolának, mert a szalag szép és szép.

Beam vízesés

Ha nem akarja laza állapotban fürtöket hagyni, akkor összegyűjtheti őket egy csomagban, eredeti és szép.
Először is, a szokásos vízesés szövés a szabványos rendszer szerint történik. Amikor elkészült, a nem használt tippeket a farokba gyűjtik. A többi haj jól fésült. Ezután az összes haja rendszeres csomót hoz létre, amely egy vízesés szőrszálai alatt van rögzítve;

Zsinórvágás vízesés lépésről lépésre - videó

A vízesés köpött írásos formában történő lépésről lépésre történő szövése nem mindig egyértelmű, különösen azok számára, akik csak most kezdik a vonatot. Ezért az ilyen kaszálás szövésénél a videó lecke kényelmesebb lesz, mint valaha, mert sokkal könnyebb a helyes működés vizuális megértése.
És még egy tipp, mielőtt elkezdnénk egy ilyen zsinórra kezdeni egy kezdőknek, jobb, ha egyszerűbbek, majd folytassuk a bonyolultabb verziót. És az starterek számára is jobb, ha nem a saját magadnak próbálod megcsinálni a vízesés frizurát, hanem egy barátnak vagy nővérnek.

http://pricheska-strizhka.ru/prichyoski/kosy/kak-sdelat-prichesku-vodopad-poshagovaya-instruktsiya-pleteniya-kosy.html

Frizura vízesés lépésről-lépésre szövés

A fürtök, melyeket áttört zsinórba fonunk, amelynek egy része szabadon leesik, a szálak között fekve, hasonlítanak a vízsugarakra. Hajvágásként a vízesés egyszerű, de szépnek tűnik, minden alkalomra alkalmas - mind a kültéri, mind az esküvőre. Ez könnyen elvégezhető.

Melyik haj alkalmas

Frizura A francia vízesés egyenes és göndör hajra is alkalmas. A hajformázás hajvágásokra van tervezve, amelyek hossza az álla alatt van, amikor a szálakat fonni lehet, így laza hegyeket hagy. A stílus jól néz ki a hosszú hajokon. A homlokfelület ideális a nők számára, akik frufru nőnek, és el akarják távolítani a szálakat az elölről: így nem fognak szemébe nézni.

A vízesés a monoton festés és a melirovannomu komplex színnel történhet. A színek váltakozása eredeti, érdekes, romantikus, extra térfogatot és kifejeződést biztosít.

Lépésről-lépésre oktatás frizurák vízesés

Sok fajtájú frizura vízesés van. A klasszikus változat létrehozásához be kell tartania ezt a rendszert:

 1. Jó fésülni, hogy nincsenek matted szálak, csomók. Ahhoz, hogy a fürtök tanultabbak legyenek, hajtson végre egy stílusos gélt.
 2. Fésülje az oldalt.
 3. Szétválaszthatja a szálakat a homlokoldalon levő parting közelében.
 4. Oszd meg a köteget három egyenlő részre, és kezdj el egy szálkát szőni.
 5. A második szövés után kezdje meg a szálak előállítását: a fedél elkészítésekor engedje fel az alsó görbét, hogy szabadon lógjon, helyette ugyanolyan vastagságú laza haj, amely nem vesz részt a munkában.
 6. Ezután hasonló mintázattal szőzzük be: a felső gerendát a vízesésbe fonják, az alsó oldalt szabadon engedjük és helyettesítjük.
 7. Miután elérte az ellenkező fül fülbillentyűjét, rögzítse a lécet egy rugalmas szalaggal, hajtűvel vagy elrejti a szálak alatt. Kívánt esetben a zsinór nem vezethet az ellentétes templomba, és engedje el, hogy egyoldalú frizura legyen.

A haját szép íjjal, virággal, strasszos szegecsekkel, hajtűvel díszítheti. Ahhoz, hogy fényes legyen, szövéshez egy zsinórba:

 • zsinór;
 • bőr csipke;
 • Kontraszt szalag.

A fürtök

Frizura vízesés fürtökkel hasonló mintával történik. A szövés befejezése után a lazac alatt levő laza szálakat hajsütővasral vagy nagy vagy kis hajcsavarókkal kell csavarni, attól függően, hogy melyik fürtökre van szükség. Ne fésülje el a fürtöket, de óvatosan ossza meg őket a kezével, majd rögzítse őket lakkkal úgy, hogy azok ne szétesnek.

Dupla francia vízesés

Egy érdekes frizura egy dupla vízesés. Ugyanakkor két zsinórra fonódik, egymáshoz képest szimmetrikusan elhelyezve: felső és alsó. Nehézbb lehetőség:

 1. A bal oldali templom tetejétől egy nagy szál szétválasztásához (a halom szélességének meg kell egyeznie a templom méretével).
 2. Fésülj és kezdj el egy vékony, szoros pálcát szőni, fordított szövéssel, amikor a gerendák nem egymásra helyezkednek, hanem azok alatt.
 3. A fonat az auricle végére szőtt, majd ideiglenesen egy krokodil rögzíti.
 4. A további munka a jobb oldallal kezdődik.
 5. Válasszon ki egy kis szálat a templomból, és kezdje a szövést a klasszikus vízesés módszerével.
 6. Húzza fel a bal oldali malacokat, és tegyen egy krokodilot.
 7. A következő lépés az alsó szövés a jobb oldalon.
 8. Vegyünk egy szálat a felső szövés alatt, és kezdjük a felső zsinór szövését, hasonlóan a felsőhöz.
 9. Amikor az alsó zsinór eléri a felső és a bal szövésállomást.
 10. Távolítsa el a krokodilokat a bal és a jobb felső zsinórból, és kezdj el szőni egy szűk egyszerű fonatot a három szövésből.
 11. Rögzítse a zsinór vékony gumiszalaggal.
 12. Haj, amely laza maradt, csikorgott a curlingen.
 13. Fodrász fix lakk.
 14. A zsinórok csomópontja barrettával vagy fényes virággal díszíthető.

Csavarással

Hosszú, egyenes hajra alkalmas egy vízesés csavarral. Kezdők számára is alkalmas, három állandóan változó szálral nem, hanem kettővel, amelyek a szövés során használatosak. Vezetés:

 1. Válasszuk el a fül fölött levő széles szálat, osszuk két részre, és vigyük át úgy, hogy a felső rész alján legyen.
 2. Vegyünk egy új gerendát felülről, és tedd úgy, hogy az az alsó és a felső rész alatt legyen.
 3. A munka szálai áthaladnak. Ennek eredményeként a harmadik jelenik meg, mintha egy hurok lenne.
 4. Ezután a felső munkaszél alacsonyabb lesz, és fordítva.
 5. Ezután a következő szálat hasonló mintázattal húzza át őket.
 6. Ismételje meg a műveletet lefelé haladva.
 7. Amikor a munkaszálak végéig 5-7 cm-es marad, meg kell szüntetni a csokrok menetét, egy vékony zsinórra kell szőni, rögzíteni egy rugalmas szalaggal, és láthatatlan hajjal rögzíteni kell a fejed hátuljára.

Vízesés keret

A lányok, akik frufru nőnek vagy szálakat akarnak eltávolítani a homlokról, egy szegélyt szőhetnek. Ebben az esetben a szövésnek a templomoktól kell indulnia, és nem hátra, hanem a homlokán, a hajvonal mentén kell mozognia. Minél szélesebb a gerenda, annál vastagabb lesz a karika. Vezetés:

 • a kocsmában vegye szálakat az arc oldaláról, szabadon maradva;
 • Az ellentétes templomot elérve a vízesést barrettesekkel / gumiszalaggal rögzítik, vagy folytatják a zsinór szövését.

Térfogatú zsinórral

A frizura kötetlen zsinórral lenyűgöző. Az egyszerű létrehozása egyszerűbb: vegyél egy szálat többet a templomból, és kezdj szőni. Az új kötegeknek nem a zsinór tetején kell elkezdenie, hanem alatta. A többit a klasszikus vízesés rendszere szerint végzik. Miután befejezte a lövedéket, óvatosan húzza meg a fésűkagylót, hogy egyre bujabbak legyenek.

Rövid hajra

Bár a vízesés a nők számára ajánlott, ha a haj legalább a vállakhoz jut, a szövés a tulajdonosokat és a rövidebb hajvágásokat teheti. A szükséges hossza elegendő ahhoz, hogy egy pólót szőzzünk és laza szálakat szabadítsunk fel. Az egyetlen árnyalat:

minden egyes köteget mousszával kell kezelni. Tehát a szörnyű szőrszálak nem esnek ki a pogácsából, és könnyen szőttek a zsinórba.

Hogyan készítsük el a hajat

A teljes fej kerülete nehezen zsinórkötésű vízeséssel van. A stilisták azt tanácsolják a nőknek, hogy végezzék el saját hajukat, hogy kövessék a szabályokat:

 • A fektetés során használjon több tükröt, hogy különböző szögekből láthassa a fejét. Látni fogod időben és kijavítod a hiányosságokat.
 • Jobb a kosu vízesés közepére szőni: először a jobb templom oldaláról, majd balról. A találkozóhelyen lévő tippek a szabad szálak alatt elrejtődnek, a farokot, szalaggal vagy barrettával rögzítik.
 • Az első kísérletek előtt jobb, ha barátnőt vagy babát gyakorolnak.
 • Bár a köpenyes vízesés gyorsan elmarad, képzettség nélkül ez nem könnyű. A ház elhagyása előtt legalább egy órát kell elosztani, hogy nyugodtan, ideg nélkül, frizurát készítsen.
 • Elősegíti a hab és a formázó gél munkáját. A szálakat engedelmesebbé teszik.
 • Ha a haj túl kemény vagy túl száraz, a szövés során balzsamot, kondicionálót alkalmaz. Ha ezek a források nem állnak rendelkezésre, a szálakat vízzel kell megnedvesíteni.
 • Először nem szükséges szalag vagy vékony csipke szövése a hajba. Ezt akkor kell megtenni, amikor a vízesés problémamentes lesz.
 • Ma már csak tiszta, mosott fejen hajátok. Egy bonyolult zsinór, amelyből kiengedett szálak lesznek, csodálatosabb, terjedelmesebb, szebb.
http://sovets.net/2484-pricheska-vodopad.html

Frizura „francia vízesés”: fajták, lépésről lépésre utasítások (49 kép)

Valószínűleg minden lány legalább egyszer gondolt egy szép, de ugyanakkor egy egyszerű frizura létrehozására minden nap. Frizura A francia vízesés nagyszerű megoldás erre a problémára. Ideális egy napi kirándulásra, és egy romantikus esti sétára. A francia vízesés nagyon látványos frizura, de megvalósításának technikája meglehetősen egyszerű, és könnyen elsajátíthatja magát. Ebben a cikkben a frizura francia vízesés fajtáiról beszélünk, megtanuljuk, hogyan kell lépésről lépésre elvégezni a frizura alapjait, és megvizsgáljuk a különböző variánsokat.

"Francia vízesés" frizura lépésről lépésre

Mielőtt elkezdené létrehozni ezt a csodálatos frizurát, elő kell készítenie a szükséges eszközöket. Szükségünk lesz tehát:

 • masszázsfésű;
 • finom fésű a szálak elválasztásához;
 • kicsi, átlátszó, rugalmas stealth.

Most már folytathatod a frizurát.

 1. Először is óvatosan fésülje meg a haját, hogy lapos és nem kacsintó legyen. Ha göndör haja van, akkor a gyökereken gyantázni kell, hogy megkönnyítsék a munkát.
 2. Ezután szétválasztjuk az első szálat az arctól. Ha vastag zsinórra vágyik - vastagabbnak kell lennie, de éppen ellenkezőleg - vékonyabb.
 3. Ezután elkezdjük a legelterjedtebb kocsikat a 5-6 centiméter hosszúságú, a fej közepe felé haladva.
 4. Most a felső szál, amelyet be kellett vezetni az érintetlen frizuraba, lógva. Ehelyett új szálat vezetünk be a zsinórba, és megkötjük.
 5. A következő lépés a felső szál ismételt felszabadítása, és egy új helyett.
 6. Hasonlóképpen befejezzük az összes szövést.
 7. Pigtailünk vége láthatatlan gumiszalaggal rögzül.
 8. A rezinochki helyett egy szokásos spikelethez illeszthetünk egy menedéket, és az oldalra rögzíthetjük.
 9. Végül használhatja a hajlakkot, hogy a frizurát jobban tartsák és megőrizzék.

Nagyon kedvező francia vízesés a göndör hajra néz. Ezeken valóban hasonlít egy vízesésre. Ha egyenes haja van, akkor egy romantikusabb és érzékiebb kép létrehozásához a szőrszálak kissé hullámosak lehetnek.

Frizurák fajtái "Francia vízesés"

Ha elsajátította a frizura alapvető technikáját, akkor könnyebben folytathatja a bonyolultabb fajtákat. Mindegyiküknek saját saját héja van, ami minden képben nagyszerű lesz. Tehát megkülönböztetni:

 • Dupla francia vízesés;
 • Francia vízesés szalaggal vagy gerendával;
 • Francia vízesés csavarással.

Dupla francia vízesés

Ez a frizura nagyon könnyen szőtt, és több mint luxus. Tehát egy kettős francia vízesés létrehozásához először a fonatot az egyik oldalra kell fonni a fent leírt technikával. Ezután az első zsinórból kioldott szálakkal ugyanazt a fonatot fonjuk le. Meg kell próbálnunk a szálak szimmetrikus szövését, hogy egyformán szépek legyenek. Mindkét zsinór csúcsa rugalmas vagy láthatatlan.

Francia vízesés szalaggal vagy gerendával

A szalag segít, hogy ünnepi és elegáns megjelenést hozzon létre. Hogy hozzon létre egy francia vízesést szalaggal, csak a zsinór szövésének kezdetén, csatolja azt a középső szálhoz, és fonja le a végére. Indítsa el a szalagot a haj mélységében. A véget levághatja vagy lazíthatja a hajjal.

Azok számára, akik nem szeretik a laza hajat, van egy verziója a francia vízesésnek, amely tökéletesen kiegészíthető egy sugárral. Először a szokásos francia vízesés zsinórját fonjuk le, és végül egyszerűen összegyűjtöttük a haját egy könnyű zsemle és rögzítjük egy rugalmas szalaggal. A köteg virággal díszíthető, csak azt figyelheti, hogy ez nem túlterheli a képet.

Francia vízesés csavarással

Ahhoz, hogy a szokásos zsinór helyett ilyen jellegű vízesést hozzunk létre, a flagella zsinórját használjuk. És minden alkalommal, amikor megfordítunk két szálat, amelyek közül az egyiket elengedtük, az alapszövés technikájához hasonlóan.

http://womans.ws/2018/03/29/pricheska-frantsuzskij-vodopad-raznovidnosti-poshagovaya-instruktsiya-49-foto/

Frizura vízesés - szövés, fotó

Egy szép nevű vízesésű frizura valóban úgy néz ki, mint egy vízfolyás - benne a haj szövésbe fonódik, amelyben a fürtök egy része szabadon leesik, mint a vízsugarak. Ez a stílus nagyon szépnek tűnik, minden alkalomra alkalmas, és egyidejűleg az ilyen frizurát is könnyedén fonhatja. Ebben a cikkben megismerheti a vízesés frizura jellemzőit, típusait, szövési módszereit, és lépésről-lépésre a szép szövés létrehozására vonatkozó utasításokat.

Milyen szőrszálak alkalmasak a vízesésre?

A gyönyörűen áramló fürtök létrehozásához szüksége lesz a haj hosszára az állból - ebben az esetben a szálakat már fonhatjuk, és a szabad végek maradnak. Ez azt jelenti, hogy a vízesés alkalmas egy hosszú autó vagy egy bab tulajdonosai számára, a hosszabb kaszkád hajvágásai és természetesen az azonos hosszúságú fürtök tulajdonosai számára. Különösen szép ez a frizura a hosszú hajra néz, ami lehetővé teszi, hogy bemutassa a fényűző haj szépségét.

A lényeg az, hogy a vízesés frizura tökéletes azoknak, akik frufru nőnek, és a homlokukról hajszálakat akarnak eltávolítani. A homlokán egy perem formában való szövés elrejti a frufru regrown szálait, és a haj nem fog bejárni a szemedbe.

Az egyenes vagy sodrott haj tekintetében a vízesés szövése ízlés kérdése. A frizura minden hajra jól néz ki, de egyenes szálakkal kombinálva ez alkalmi választás lesz, de a fürtök szövése alkalmas az ünnepi stílus kialakítására. A frizura vízesés nagyszerű, mint egy esküvői vagy promóciós frizura.

Továbbá, ez a lehetőség frizura előnyösnek tűnik a melirovannyh hajra és összetett színű fürtökre. A szálak színe váltakozva további hangerőt és kifejezést ad a frizura.

lehetőségek frizurák

A gyönyörű szövés létrehozására számos lehetőség áll rendelkezésre. A szövés különböző módjai lehetővé teszik a frizurát szimmetrikusan vagy egyoldalúan, hogy rögzítse a haj egy részét vagy az összes fürtöt. Szintén sok lehetőség van frizura vízesésre gerendákkal, zsinórokkal és farokkal.

Klasszikus vízesés

Ez a változás magában foglalja a hátsó templomok két zsinór szimmetrikus szövését, amelyek barrettával vagy rugalmas szalaggal vannak összekötve. Azt is elrejtheti a fonatok csúcsait a hajszálak alatt, ami egy egységes zsinór hatását hozza létre.

Dupla vízesés

Mivel egy vízesés stílusában való szövés egyrészt laza szálakat tartalmaz, sokan ezt a funkciót használják kettős zsinór létrehozására: csak meg kell fonni a maradék szálakat ismét zsinórba. És ez lehet bármilyen szövés: „spikelet”, „fish tail” stb.

Egyik út

A klasszikus "vízesés" aszimmetrikus variációja, amikor a fonat csak a fej fele vagy a fülek fölött szőtt. A zsinór laza hegyét gyönyörű barrettával lehet rögzíteni, vagy összetettebb frizurába szőtt.

Vízesés keret

Ez egy nagyszerű lehetőség azoknak, akik hajszálakat akarnak eltávolítani a homlokról. Ebben az esetben a szövés a templomoktól kezdődik, és nem vezet vissza, és a hajszál közelébe sző, szálakat szedve az arc oldaláról, és laza szálakat hagy.

Frizura vízesés kötet zsinór

Gyönyörű frizura vízesés, melyet egy kötetlen zsinór kombinál. Ezenkívül szabadon hagyható vagy buja csomagban is elhelyezhető. Készíthet két szimmetrikus zsinórra.

Vízesés egyenes hajon

Ez az egyenes haj frizura lehetővé teszi, hogy hangsúlyozzák szerkezetüket és selymességüket. Ebben az esetben fontos, hogy a hajat jól fésülje, és a hidratáló spray-k vagy a formázó termékek segítségével sima legyen. A hajszálak jobb szétválasztása érdekében a szálaknál ritkán fogas fésű használható.

Vízesés a fürtökön

Leggyakrabban a vízesés csavart hajon történik. Ez a frizura nagyon szép és elegáns. Ha a haj hosszú, akkor a haj létrehozása után lehajthatja, és a rövid hajok a hajformázás megkezdése előtt hullámosodhatnak. A hullám meghosszabbításához rögzítőeszközöket kell használni, így a frizura hosszabb ideig marad az eredeti formában.

Lépésről lépésre utasítások zsinórra vízesés

Az egyértelműség kedvéért néhány példát adunk a látványos frizura létrehozásának lépésről-lépésre.

1. lehetőség:

 1. A "vízesés" szövésénél választott szál három részre osztható.
 2. Kezdje meg a szokásos fonat szövését.
 3. Hagyja a szálat, amely szabad végnek bizonyult lefelé, nem fonni, hanem vegyen egy vastagságú szálat a haj szabad tömegéből, és szövesse meg a frizura.

4-6. Ismételjük meg a lépéseket a következő szálra, minden alkalommal, amikor szabadon hagyjuk az alsó szál végét, és kiválasztjuk az azonos vastagságú szálat a haj tömegéből.

2. lehetőség:

 1. A templomban 3 azonos szálat különítsünk el. A kényelem kedvéért a fényképeket 1,2,3-ra kell számolni.
 2. Az 1. szakasz a nyár közepére lép.
 3. Csúsztassa az 1 szál csúcsát, és középen mozgassa a 3 szálat.
 4. 3. tipp a felső felemeléshez és a 2 szál közepére való elmozdulás.
 5. Engedje le a 2 szál csúcsát és engedje el.
 6. El kell különíteni a hajszálak teljes tömegétől a 4 szál tetején, és mozgatni a közepére.
 7. Tegye a szál végét lefelé 4
 8. A 4-es szöveget egy zsinórban szövjük.
 9. Ismételje meg az előző lépéseket, minden alkalommal, amikor szabadon hagyja az alsó szál csúcsát, és megragad egy új hajszálat felülről.

3. opció

Szóval egy kettős frizura vízesés:

Vízesés frizura dekoráció

Még inkább szép, ez a stílus további díszítéssel fog kinézni. Ezek lehetnek szalagok és íjak, színes gumiszalagok és hajcsavarok, friss virágok és gallyak. Szalaggal zsinórszövés esetén ajánlatos fényes anyagot venni, kontrasztos színnel a hajjal. A szalagot a kezdetektől fogva kell csatolni, és a szöveget úgy kell kialakítani, hogy a balszál a szalaggal alulról induljon, és a jobb oldali szál egyidejűleg felülről legyen.

Tippek a frizurák létrehozásához

 • Ha a haj kemény, szemtelen vagy túlhajszolt, akkor feltétlenül használja a kondicionálót vagy a hajbalzsamot. Szintén alkalmas nedvesítő, kitörölhetetlen spray-k.
 • Ha a frizurát egész napra tervezték, akkor válassza ki a klasszikus verziót, és rögzítse a fonatot a hátra egy gumiszalaggal - így tovább tart.
 • A szövés előtt a szőrzetet óvatosan fésülje meg természetes sörtékkel.
 • A hullámos és kemény haj jobban illeszkedik a gyökerekhez viasz és egy kis vízzel.
 • Ha a haj a hajba tolódik, akkor megszórhatja a fonatot a lakkkal, és kissé sima. Egy üveg lakkot legalább 15 cm távolságban kell tartani a fejtől, hogy ne érje el a haj ragasztását.

Videó utasítások frizura vízesés szövéshez

A látszólagos bonyolultság ellenére a vízesés frizura egyszerűen kivitelezhető, és nem igényel különleges készségeket. Próbáld meg szőni ezt a zsinór barátnőjét, majd folytassa a saját haját kísérleteket.

http://damskiydom.com/moda/pricheski/pricheska-vodopad.html

Frizura vízesés: 9 típusú szövés egy romantikus képért

A frizura, amely a fonatból származó haj "vízesése", nagyon népszerű. Alkalmas a mindennapi munkavégzéshez, séta vagy különleges alkalomra. Egyre több menyasszony kedveli ezt az esküvő napján. Romantikát és gyengédséget ad minden képnek.

Ennek a frizurának a sok mástól való kellemes különbsége az, hogy létrehozása nem igényel hatalmas időt vagy szakmai készségeket. A vízesés egy fonott vízszintes vagy átlósan fonott, szálon áthaladó szálakkal megkötött, vízesés hatását létrehozó szál.

Franciaországból jött hozzánk. A verzió két változata létezik:

 1. Az első inspiráció forrása szerint a híres francia vízesés, amelynek magassága meghaladja a 4000 métert - Gavarni. Valóban, a hosszú haj, a vállra eső, vízszerű fúvókákat hoz létre, és hasonlít a természeti jelenségre.
 2. A második változat egyszerűbb és pragmatikusabb. Szerintük a vízesés őse volt a szokásos francia zsinór, amelyet a fodrászok különböző módon igyekeztek diverzifikálni, végül megkapva ezt az elegáns változatot.

Hasznos tippek a téli és a nyári

A hajok sikeres és gyors gyűjtéséhez jobb, ha előzetesen elkészül. Néhány eszközre lesz szükség:

 • tükör;
 • masszázsfésű;
 • rögzítőeszközök;
 • kis szilikongumi;
 • fésű egyenes gyakori fogakkal elválasztani a szálakat.

A professzionális fodrászok az alábbi ajánlásokat teszik a folyamat egyszerűsítésére:

 1. A fonás előtti kemény hajtalan hajért ügyeljen arra, hogy a haját légkondicionálóval vagy hidratáló maszkkal mossa le. A szélsőséges esetben a kiegyenesítő ápolást biztosító, kitörölhetetlen permetet használhatja.
 2. Ha a frizurát egész nap meg kell őrizni, jobb, ha a zsinór klasszikus rögzítését rugalmas szalaggal választja ki, láthatatlan nőkkel vegye fel több helyen, és erős lakkal rögzíti.
 3. A hullámos haj vízzel enyhén megnedvesíthető, így könnyebb lesz velük megbirkózni.
 4. A pigtailben túlságosan vastag haj, célszerű lakkkal szórni és a kiálló hajat simítani. Ugyanakkor a ragasztott szálak hatásának elkerülése érdekében a lakkot a lehető legnagyobb mértékben meg kell őrizni.
 5. Ha van bumm, jobb, ha szétválasztja vagy rögzíti a hajtűvel.

Standard opció: még egy amatőr is megbirkózik

A képen a zsinór szokásos változata a "Vízesés" stílusában:

A klasszikus francia vízesés létrehozására vonatkozó lépésenkénti utasítások:

 1. Ideális esetben a haj legyen tiszta és fésült. A tapasztalatlan kézművesek számára ez nagyban megkönnyíti a munkát. A göndör hajú lányoknál néhány stylist javasolja a viasz vagy más súlyozószerek használatát a hajgyökerekhez, így sokkal könnyebb megbirkózni velük.
 2. A finom fésű elválasztja az első szálat - az arca legközelebbi részét. Vastagsága a természetes vastagságtól és a pigtail kívánt vastagságától függ - minél vastagabb a szál, annál nagyobb lesz a kapott vonal szélessége.
 3. Aztán elkezdjük a fejre vágni egy pillangót, fokozatosan a fej hátuljához vezetve. Különlegessége az, hogy minden olyan felső szálat, amelyet be kell írni, még érintetlenül marad. Ehelyett egy másik szál van beillesztve, amely tovább fonódik a frizura.
 4. Ily módon vízszintes vagy átlós zsinórt szőnek a feje fölé.
 5. A véget egy kis, átlátszó gumiszalaggal rögzítik. A frizura befejezésének másik lehetősége nem lehet egy gumiszalag, hanem egy köpködés egy tüskéjébe és az oldalról történő rögzítés.
 6. Annak érdekében, hogy a szövés hosszabb ideig tarthasson, a kialakítás után lakkozással rögzíthető, vagy a szövés előtt habszivacsral.

A klasszikus változat szövési rendszere:

A klasszikus változat természetesen a leghíresebb a hosszú hajon. Ez az opció két azonos zsinórból áll, amelyek a templomból a fej hátuljába kerülnek. Ezek egy helyen, gumiszalaggal vannak rögzítve.

A videó a fonás technikáját mutatja:

Hogyan kell fonni magát:

Ezen felül, egy vízszintes zsinór egyik templomból a másikba is készíthető, finoman elrejtve a végét. Ha az egyik zsinór nem szövhető, elrejtheti a fej hátulján összekötő kettő tippeit, az egyiket a másik alatt. Ez egy megszakítás nélküli vonal hatását is eredményezi.

Az alábbi szálak egyenesen vagy görbülhetik őket. A szőnyeg kissé bolyhosabbá válik, még romantikusabb megjelenést hozva létre.

A klasszikus változat mellett a hosszú haj lehetővé teszi a tulajdonosok számára, hogy mindenféle kísérletet végezzen zsinórral, irányukkal és kapcsolatukkal.

Frizurák különböző hosszúságúak: vonzó és szerény

Közepes hajra

A közepes hosszúságú vízesés számára is jó a haj. Ideális ez a frizura egy hajvágás, egyenletes hosszúságú kaszkádok és létrák nélkül.

Közepes hosszúság esetén az alacsony zsinórral rendelkező vízesés különösen jónak tűnik. A kötet létrehozásához a haját hajcsavarókkal vagy hajcsavarókkal hajthatja elő.

Különösen lenyűgöző vízesés a közepes szőrzeten a szövés alacsony elrendezésével fog kinézni.

Röviden

A legtöbb fashionistas úgy gondolja, hogy a vízesés nem alkalmas rövid hajvágásokra, és csak közepes vagy hosszú hajra lehet gyűjteni. Ez azonban nem így van. Rövid ideig ez a frizura is alkalmas. Továbbá a gyűjtés technikája változatlan marad, csak erősebb rögzítésre van szükség, mivel a rövid szálak ugrik ki a zsinórból.

Vízesés a klasszikusokon kívül

Ma ez a frizura nemcsak a klasszikus változatban, hanem a kettős, aszimmetrikus, különféle díszítések mellett történik. A kaszát egy végtag végéig elszáradt tüskéscsonkkal végződhet, egy tompa csomót vagy egy kecses áttört virágot:

A fürtök

A legkedveltebb lányok és egy népszerű lehetőség, különösen a kiadvány számára, fürtökkel vagy fürtökkel rendelkező vízesés. Ebben az esetben a ferde csavar alatt lévő szálak. A napi opcióhoz megfelelő nagy hanyag fürtök állnak rendelkezésre. Különleges alkalomra jobb választani egy sűrű fürtöket, melyeket jó kozmetikumokkal és hajvágókkal rögzítenek. A kis fürtöknek is van helye, adnak valamiféle naivitást és játékosságot.

kettős

Ez az opció nagyon érdekesnek tűnik, és két párhuzamos zsinór szövéséből áll. Sokan úgy gondolják, hogy szinte lehetetlen, hogy önállóan kettős vízesés jöjjön létre. Azonban a tükör előtt több edzés után ez a feladat bármely lány hatalmában lesz.

Hogyan szőni: meg kell kezdeni a felső zsinór. A rögzítés után a másikra léphet. Ehhez meg kell használnia az első pigtailből kioldott szálakat.

A pigtailek végén csatlakozni kell.

A szőr kettős vízesés szövésének terve:

A két szövés közötti távolság a haj hosszától függ. Minél alacsonyabb, annál jobban be tudsz lépni az alulról.

Egyoldalas

Az egyoldalú vagy aszimmetrikus változat az egyik zsinór szövése az oldalra. A feje fölött mehet, vagy csak a fülek fölött lehet. A laza véget egyszerűen egy gumiszalaggal rögzíthetjük, szalaggal díszíthetjük vagy összetettebb frizurát hozhatunk létre. Például laza szálakat lehet összegyűjteni a farokba.

http://wikiw.life/uxod-za-soboj/volosy/pricheska-vodopad.html

Hogyan készítsünk egy vízesés frizurát: lépésről lépésre

Szép felszerelés, látványos smink - mire van szükség a tökéletes képhez? Ez jó, jó stílus, ami egyébként akár a legelterjedtebb íjnak is dísze lehet. A haj laza vagy zsinórra fonva, különféle farok, csokrok - amelyek csak a stylistok és a fodrászok nem kínálnak a lányoknak. Legyen érdekes és látványos stílus, amely egy lányt oszt ki a tömegből, és mindenki figyelmét vonzza a fürtjeire, és ezt otthon is megteheti. Hogyan készítsünk egy vízesés frizurát, ami olyan divatos az új szezonban?

Egy kicsit a hajról

A vízesés, vagyis pontosabban a francia vízesés, néhány évvel ezelőtt megjelent, és azonnal megnyerte a lányok szeretetét. Elegáns, szép és ugyanakkor (ami nagyon fontos!) Egyszerű a végrehajtásban. Miután néhányszor képzett magadra vagy egy barátnőre, egy nő később könnyedén létrehozhat egy fodrász mesterművet.

Frizura vízesés teszi a képet finom, nőies, romantikus és finom. A tisztességes szex képviselői, akiket a természet elegáns, hosszú fürtökkel ítéltek oda, egyszerűen csak egyszer kell megpróbálni. És miután ezt egyszer megtettük, lehetetlen lesz megállítani!

A stílust hosszú hajon lehet elvégezni, és egyaránt sikeresen végrehajtható közepes hajon is. Azok a lányok, akiknek fürtjei túl rövidek, sajnos nem lesznek képesek ilyen frizura boldog tulajdonosává válni.

Mi az eredete

Francia vízesés - frizura, tökéletes egy este. Tökéletesen ötvözi az esti és koktél ruhákat, magas sarkú cipőket, elegáns tengelykapcsolókat. De honnan származott ez az érdekes név? Két elmélet létezik.

Az első hipotézis szerint a név a csodálatosan szép vízesésből származik, amely a franciaországi Ibériai-félsziget kis északi részén található.

A második elmélet sokkal hétköznapibb, és ennek megfelelően a név a frizura alapját képező névtelen fonatból származik, és a tiszta hullámokkal eső hajok vizuálisan hasonlítanak egy ilyen természetes jelenségre, mint egy vízesés.

Néhány szó szövés előtt

Az előkészítő szakasz egyszerű. Elég, ha tudunk néhány egyszerű pontot a memóriában.

 • A haj legyen tiszta és fésült. Ez azért fontos, mert még egy kis csomó a göndörben is törni fogja az erőfeszítéseit, és arra kényszeríti Önt, hogy kezdje újra.
 • A huncut haj könnyű permetezéssel előszórva vagy mousse alkalmazásával.
 • Jobb, ha már megszokta a szokásos francia zsinór szövését, ez lehetővé teszi az ideális frizurát az elsőtől a másodikig. De ez még nem szükséges, mert az alábbiakban bemutatott szakaszos mesterkurzus során könnyen megtanulhatja az ilyen szövés alapjait.

Vízesés frizura: lépésről lépésre

Tehát a szövés folyamata:

 1. A hajszál homlokoldalán három egyenlő részre osztjuk. Helyezze a jobb oldalt a középre, majd tegye a bal oldalon. Ismételje meg kétszer a manipulációt.
 2. Elkészítjük a vízesés első patakát: először helyezzük el a felső szálat a középre, majd az alsóra. Az alatta maradt szál kizárásra kerül a szövésből.
 3. A kiadott szál helyett egy újat veszünk a fonat alatt lévő haj tömegéből.
 4. Egy új szálat is hozzáadunk a zsinór felső részéhez. A klasszikus változatban a szövés úgy megy, mintha párhuzamos lenne a padlóval, a fejen át, de lehetséges, hogy a pigtailet az átló felé irányítsák, hogy egy cikkcakkot készítsen.
 5. Ezt a technikát követve tovább folytatjuk a szövést. Azok a szálak, amelyek már nem kötődnek a szövéshez, kényelmesebb az előretekerés, hogy ne zavarjanak, és hogy ne véletlenszerűen szúrják ki a fürtöket ebből a tömegből.
 6. A zsinórt a végéhez kötjük, vagyis az ellenkező fülhöz, biztosítva annak végét a láthatatlanul.

A frizura vízesés videó szövése, amely az alábbi videóban megtekinthető, kész!

Végül néhány szó

Ahhoz, hogy fürtök lehullanak, látványosabbnak látszottak, csavarozhatók a hajlításhoz.

A köpenyes csuklókat egyenként ki lehet húzni, hogy a szövés volumetrikus legyen.

Fektetése jobb fix hajlakk.

A frizura vízesése, melynek fényképe az alábbiakban látható, kész!

Látványos íj

Mi kombinálható egy gyönyörű hajstílussal? Először is:

 • egy rövid koktél ruha, például egy halhatatlan klasszikus - egy kis fekete;
 • ruha a padlón, monofonikus, csillogó;
 • elegáns, nyitott vállakkal ellátott jumpsuit;
 • nadrág vékony pántos pólóval kombinálva, az új szezonban bársonymodellek, csipkével kombinálva;
 • magas csizma, ha a hideg évszakról beszélünk;
 • cipő vagy szandál magas sarkú cipővel.

A francia vízesés szokatlan és érdekes frizura, amely eredeti képe lesz a képnek. A kabinban lévő stylist könnyedén készíthet egy ilyen készletet, de sok pénzt fog fizetni, és bármelyik lány megtanulhatja, hogy egy ilyen zsinór szőre szövessen.

Mondja barátnőinek

Támogassa a Womee projektet, mert az összes lelkünket beleillesztjük - ossza meg a cikket barátnőkkel az alábbi gombok egyikére kattintva

http://womee.ru/kak-sdelat-prichesku-vodopad/

Hogyan készítsünk egy hajszálkeresztet, hogy csináld magad

Szövő köpeny vízesés

Elkezdünk egy kis malacot szőni a jobb oldalon, elválasztva egy kis szálat a jobb fül felett. Ezt a szálat egy szokásos pigtailnek nevezzük, ezt a részt három részre osztva.

A sorok egyik sorát szövettük, majd óvatosan elhagytuk a szálat a fenék alatt, és egy másik szálat veszünk a fejből, ami a kezünk mellett ugyanolyan méretű, mint amit elhagyottunk, és szövünk a zsinórunkba.

Ezután a bal oldali szálon egy másik hajszálból vesszük a fejet, szövjük és vastagabbá tesszük. És így tovább folytatjuk a szövést, és a jobb oldali szálat hagyjuk alulról, és ahelyett, hogy a másik fejét vesszük.

A szövés pigtails vízesés különböző módokon szőtt:

átlósan a fej felett

A fej fele szőni.

Győződjön meg róla, hogy az alsó szálak alul maradnak, hogy a vízesés hatása ne tűnjön el.

Ez az ifjúsági frizura csak csavart hajra néz ki. A fürtök és az áramlás, mint egy igazi vízesés. És azok számára, akik az Ombre színezését általában szerencsésnek tartják, a többszínű vízesés hatása egyszerűen elképesztő, nem lehet eltávolítani a szemét.

A frizura tökéletes egy strandhoz, egy nyári séta a barátnőivel vagy egy szeretővel, és nagyon szép lesz, ha megünnepeljük a születésnapját is. Különösen, ha hatalmas virággal vagy gyönyörű hajtűvel díszíti a vízesésedet.

Hogyan készítsünk hajot oroszul

Frizura vízesés az iskolában

Vízesés - hogyan hajtsa végre a hajat

Pigtail szövés, mint esti stílus

Boho köpködik

Rövid hajra szőni zsinórra

http://yxod-za-volosami.ru/blog/kak_sdelat_prichesku_vodopad_svoimi_rukami/2013-09-25-352

Frizura vízesés technikával és lépésről lépésre fényképekkel

Egy gyönyörű frizura fontos része bármely nőnek. Lehetőségek azok létrehozására bőséges. Ma arról fogunk beszélni, hogy miként szőzzünk egy francia „vízesés” frizurát, és nézzünk egy lépésről lépésre a teljesítményéről, és csatoljunk egy videó utasítást a „vízesés” létrehozásához rövid, közepes és hosszú hajon.

Mit kell ehhez a frizura

Az ilyen szövés nagyon népszerű az utóbbi időben. A hajad fonott, és ugyanakkor laza. Az ilyen szövés nagyon szépnek tűnik, ha a hajat lófarokba vagy zsinórba gyűjtik.

Látványos lesz az egyenes és göndör hajon. A "vízesés" létrehozásához fésülködésre van szükség egy vékony véggel a haj fésüléséhez és a szálak, a gyönyörű rugalmas szalag vagy a hajtű elválasztásához, ha úgy dönt, hogy összegyűjti őket. Ha a haj erősen „elhalványult”, nedvesítse meg vízzel.

Hogyan készítsük el ezt a frizurát a saját kezeddel - lépésről lépésre útmutató fényképekkel

Egy francia „vízesés” frizura létrehozásához meg kell értenie a szövés mintáját. Nagyon egyszerű, mindenki önállóan megtanulhatja, hogyan kell csinálni. Kezdheted a fej mindkét oldalán.

Szövés frizura "vízesés"

 • Határozza meg a szövés kezdetét. Ha van egy bumm, akkor egy közös frizura szőtt. Válasszuk le a haj oldalsó szálát, és két egyenlő részre osztjuk. Ezek a szálak az egész szövés alapját képezik.
 • Tegyen egy szálat a másik tetejére, átkelve őket.
 • A kapott szálakat megtartva vegye felül a harmadik szálréteget, és helyezze a két fő közé, átlépve őket. A haj harmadik szakasza nem vesz részt a szövésben, leesik.
 • A következő hajszál a felső részről, és ismét a két fő között helyezkedik el, amelyek metszenek és leesnek.
 • Így a szempillák a fej másik végéhez kapcsolódnak. Mindig vegye a felső szálakat, amelyek csak a két fő között vannak rögzítve, és lógjanak le. Ez a fajta szövés frizura, a "vízesés", mivel a szálak leesnek.
 • Miután elértük a másik végét, a két fő szálat gumiszalaggal rögzítjük vagy elrejtjük a haj alatt.

Hajvágás "vízesés" átlagos hajhosszon

Ha a haja közepes hosszúságú, ebben a frizurában „vízesés” gyűlik össze. A zsinórra húzva fokozatosan engedje le a főszálakat. A szövés végének elérése után kiválasztjuk a hajat és egy vékony, rugalmas szalaggal rögzítjük.

Egy divatos frizurát kapunk, amely tökéletes mind a mindennapi használatra, és különleges alkalomra.

Frizura "vízesés" rövid hajra

Ez a frizura rövid hajra is könnyű. A fent bemutatott szövési sémával a bob hajvágás „vízesése” így fog kinézni. Nagyon egyszerű és gyors frizura, ami nem sok időt vesz igénybe a csomagoláshoz. A rövid hajok frizura "vízesés" formájában jól fog kinézni a vékony hajokon.

A vizuális kötet létrehozásához általában különböző színezési technikákat alkalmaznak. Az egyszerű kiemelés vagy színezés nagyszerű megjelenést biztosít a frizurának. A fonat szövésénél a fő szálak szorosabbra húzhatók, de kissé hozzáadhatók. Ebben az esetben a pigtail nagyobb lesz.

Göndör vízesés

Ha fürtöket akarsz kapni, először meg kell csavarodnod a haját, és csak akkor kezdesz szőni. A szövési technika ugyanaz - a felső szálak áthaladnak a két fő szálon, és szabadon maradnak. Az alábbi képen látható a „vízesés” frizura, amelynek fürtjei a fej tetején gyűltek össze.

És itt kapunk egy kötetes fonatot, anélkül, hogy a szövés fő vonalait szigorítanánk.

Esküvői "vízesés"

Az esküvői frizura ideális lehetősége lesz a "vízesés" frizura a laza hajon, hullámos fürtökkel. Fésülködés a hajfésűvel és vasaló használata a hajra, a fejek hátuljától kezdődően fújja a szálakat. Felső fürtök szálnak a gyökérzónában, kötetet adva, különálló frufru. Ezután a "vízesést" fonjuk a fürtök óvatos elosztásával, és a hajhajat a hajlakkhoz rögzítve. Bangs a helyes irányba húzódott.

Alternatív megoldásként létrehozhat egy „vízesést”, amely a fej mindkét oldaláról szövésből indul, összekötve a közepén lévő zsinórokat és láthatatlanul rögzíti őket. Az esküvői megjelenés befejezéséhez használjon gyönyörű hajdíszeket.

"Vízesés" pigtailekkel

Ha a haját fonni akarja, elmondjuk, hogyan készítsünk egy vízesést, és tegyük egy menyasszonyba.

 • két szálat választunk felülről, és a klasszikus sémának megfelelően szövünk, a zsinór leesésével;
 • a felső szálakat a fej közepére szőjük;
 • Ezután áthaladunk a két fő szálon, és egy kívánt hosszúságú menedéket alakítunk ki, és rugalmas hajszalaggal rögzítjük.

Itt van egy frizura, a kaszát hosszú hajokon kapjuk.

"Többfokozatú vízesés"

A haját több sorban fonhatja.

 • Először, hajtsa végre a haj klasszikus változatát egy templomból a másikba.
 • Ezután vegye ki az új szálakat az oldalról, ahonnan a szövés megkezdődött, és a következő sort használja az első sor alsó részének segítségével.
 • Biztosítsa a végeket gumiszalaggal.

Próbáld meg betartani a szimmetria frizurákat.

Videó arról, hogyan kell ezt a frizurát csinálni

Ha vonzza a "vízesés" szövés technikáját, a haj létrehozásához lépésről lépésre nyújtunk egy videót.
A "vízesés" létrehozásának módja gyűrűk kialakításával. Itt egy gyűrűt alkotunk az első szálból. Ezután megragadjuk a következő szálat két ujjal, és egy hurkot képezve, nyújtsuk ki és keresztezzük. Nagyon érdekes és egyszerű technika egy szép frizura létrehozásához.

A részletes videó utasítások többszintű hajat alkotnak "vízesés". Minden egyes réteg létrehozása megismétli az előző sor szövési technikáját.

Egyszerű módja egy vízesésnek a fej mindkét oldalán, a farok közepén gyűjtött. A szövés befejezése után minden szál vasalás segítségével tekercsbe kerül. A hosszú hajú haj ez a változata tökéletes az ünnepi megjelenéshez.

http://www.joxin.club/krasota/pricheski-i-strizhki/pricheski/vodopad.html