logo

Hogyan válasszunk egy epilátort?

A tisztességes szex sok erőfeszítést tesz, hogy finom, szép és sima bőr szőrszálak nélkül. Eddig számos lehetőség van a cél elérésére. Valaki kedveli a lézer- vagy fotó-epilálást, valaki szőrtelenítő krémet, és néhányan borotvát használnak. Az epilátorok azonban egyre népszerűbbek. Hosszú ideig élvezik a bőr simaságát, ugyanakkor nem igényelnek drága szaloneljárásokat.

De ebben az esetben a siker közvetlenül függ a kívánt modell kiválasztásának helyességétől.

Mi az epilátor?

Az epilátor egy eszköz a haj eltávolítására egy izzóval. Az ilyen eszközök működésének elve a márkától függetlenül ugyanaz, és a szőrszálak gyökérből történő mechanikus húzásából áll. Ehhez forgasson több pár tárcsát, amelyek bezárása, a szőrszálak rögzítése és húzása közben. Ezeket a rendszereket többszörösnek nevezik.

Bár a szőrtelenítő eljárás némileg fájdalmas, nagyon hatékony. A szőrszálak 2 hét múlva, néhány esetben pedig egy hónappal később kezdődnek.

élelmiszer

Az epilátorok enni tudnak:

 • a hálózatból;
 • az akkumulátorról;
 • akkumulátorokból.

A hálózaton működő eszközök olcsóbbak, de jelentős hátrányuk van - a vezetéket. Az ilyen eszközökkel való munkavégzéshez szükség van egy aljzatra a fürdőszobában, és nem minden testrész kényelmes az epiláláshoz. Az ilyen eszközök a legjobb választás a haj eltávolításához a hajból.

Az akkumulátorral ellátott epilátorok drágábbak, de mindenhol használhatók - otthon, utazáskor, és nem lehetnek zavarba ejtve a kimenet keresését. A vásárláskor figyeljen a maximális akkumulátor élettartamra. Ez 20 perc múlva kezdődik, és elérheti az órát, ami után 2-4 órát vesz igénybe.

Kényelmes megoldás az epilátorok, ahol két AA elemet használnak áramforrásként. Velük elfelejtheti a fürdőszobában lévő vezetékeket, és ami a legfontosabb - biztonságosan bevihető bármilyen utazásra, és ha szükséges, egyszerűen cserélje ki a régi elemeket újakkal.

A sebességek száma

Első alkalommal vásárol egy epilátort, és felmerül a kérdés a szükséges sebességekről. Most egyre több gyártó gyárt kétféle sebességű epilátort:

 • magas - gyors szőrtelenítéshez;
 • lassú - finom epiláláshoz.

A második sebesség a bikini és más érzékeny területeken használható.

Az egysebességű epilátorok olcsóbbak, de nem mindig kényelmesek, különösen azok számára, akik korábban nem használták ezeket az eszközöket.

tervezés

Eladó epilátorok vannak, amelyek teste világos és egyszerű, stílusos és dekoratív, de a szépség a háttérben elhalványul, végül is fontosabb az eszköz gyakorlati és megbízhatósága.

Az epilátor kiválasztásakor vegye figyelembe az alakját. Fontos, hogy könnyen kezelhető legyen. Nem lehet nagyon kicsi és túl könnyű, mert akkor nem lesz nagyon kényelmes a munka.

Csipeszek száma

Az eljárás időtartama és hatása az epilátorban lévő csipeszek számától függ. A modern eszközöknek többcsipeszrendszere van, amely 20 vagy több forgó tárcsából áll. Ez lehetővé teszi, hogy a forgás sebességétől függően percenként 600–750 csíkot hajtson végre.

A multi-pincer rendszer 4 sor kettős kefével rendelkezik, ami lehetővé teszi az eljárás nagyobb hatékonyságát. Ezen kívül szinte minden epilátor modell kétféle csipesszel rendelkezik, amelyek különböző mértékű rögzítéssel rendelkeznek:

 • finom hajra;
 • normál és kemény hajra.

A 40-48 csipesszel rendelkező epilátorok segítségével gyorsan eltávolíthatja a hajat. De fel kell készülnie arra a tényre, hogy az eljárás elég fájdalmas lesz.

A 12–20 csipesszel rendelkező epilátorok minimális fájdalmas hatást biztosítanak, de a szőrszálak teljes eltávolításához többször kell átmennie a test egyik területére. Így a legjobb megoldás - 30-32 csipesz.

Csökkentjük a fájdalmat

Annak érdekében, hogy a szőrtelenítő eljárás a lehető legkényelmesebb és fájdalmasabb legyen, sok gyártó különböző rendszereket használ:

 • hűtés;
 • masszázs;
 • bőr nyújtás.

Például a hűtőrendszerek egyszerűek és hatékonyak. Ez lehet egy speciális kesztyű, amelynek gélje ismételten használható, vagy az epilátorban lévő rekeszek, amelyekbe az előfagyasztott tárolóedényeket behelyezik.

Számos modellben speciális masszázskezelések vannak, amelyek csökkenthetik a fájdalmat az eljárás során a test kezelt területeire gyakorolt ​​ponthatás miatt. Különösen népszerű epilátorok a bőr nyújtására. Megakadályozza, hogy a csipeszek érintkezzenek a bőrrel, ezáltal csökkentve a mikro sérülés kockázatát. A rendszer megbízhatóan rögzíti a bőrt, és nem hagyja, hogy az eltávolítandó szőrszálakkal együtt emelkedjen.

További fúvókák

A drágább epilátorok extra tippekkel rendelkeznek. Lehet, hogy:

 • Trimmer. A haj vágásához és a kívánt hosszra vágásához.
 • Hámlasztó fúvóka. Ez lehetővé teszi, hogy kezelje a bőr alatti szőrszálak problémáját.
 • Borotválkozó fúvóka Kényelmes területeken kényelmes haj eltávolítására.
 • Fúvóka korlátozó, amely lehetővé teszi a szőrtelenítés zónájának szélességének beállítását. Például korlátozó beállításával 5-ről 2 cm-re csökkentheti.
 • Fúvóka szőrtelenítésre epilálás után. Számos csipesz van elrendezve egy sorban, ami lehetővé teszi, hogy nehezen elérhető helyen hajhullást hajtson végre.

További funkciók

A drágább epilátorok számos további funkcióval rendelkeznek, amelyek az eljárást a lehető legkényelmesebbé teszik. Például egy úszó epilálófej, amely lehetővé teszi, hogy pontosan kövesse a test kontúrjait és folyamatosan megőrizze a bőrt érintő érintkezést. Ez biztosítja a tiszta szőrtelenítést még nehéz területeken is (például a térdben).

Különösen figyelemre méltó epilátorok vízálló tokkal. Használhatók zuhanyzóban vagy fürdés közben. Mint tudják, a meleg víz hatékonyan lágyítja a hajat, ami hozzájárul az egyszerű és gyors eltávolításhoz.

Néhány eszköz speciális ergonómiai kialakítású. Testük hasonlít a klasszikus borotvák körvonalaihoz. Ezek nem csúsznak ki a kezéből, ami különösen fontos a vízben végzett munka során. Számos gyártó az epilátorokat a Silence rendszerrel látja el, amely minimálisra csökkenti a zajt az eljárás során. Különleges kényelem érdekében az érzéstelenítő rendszert hideg levegő ellátásával használják, ami kevésbé fájdalmassá teszi az eljárást. Ezt a tartozékot nem kell előhűteni, és azonnal elkezdheti az epilálást.

Most egyre több epilátor van háttérvilágítással. Ez nagyon kényelmes, mert a fényes LED tökéletesen megvilágítja a kezelt bőrfelületet, sőt a legvékonyabb és legkönnyebb szőrzet is látható lesz.

Mit kell keresni az epilátor kiválasztásakor?

A testápolás nehéz és felelősségteljes gyakorlat. Ahhoz, hogy ez a folyamat a lehető legkényelmesebb legyen, vegye figyelembe a test tulajdonságait és a fájdalomérzékenységet. Ahogy a gyakorlat azt mutatja, jobb, ha epilátorokat választunk több sebességgel. Az első eljárásoknál állítsuk be a minimális sebességet, egy kicsit később, hozzászokva az érzékeléshez az eljárás során, növelhető.

Az epilátor kiválasztásánál jobb, ha a modelleket nagyszámú csatolmánygal vizsgáljuk. Végül is, ha most már csak a lábakról akarod eltávolítani a hajat, akkor lehetséges, hogy más területeken is használni akarod.

Arc epilátorok

A haj az arcán nem hozza hozzá a nő varázsát és bizalmát. Nem komoly, első pillantásra a probléma lehet a komplexek oka. Állítsa be a szemöldökét és távolítsa el az egyes szőrszálakat csipeszként. De mi van, ha számuk egyértelműen meghaladja a normát? A szépségipar fejlesztői speciális epilátorokat hoztak létre az arc számára. A klasszikus epilátorról alakjuk és méretük különböznek. Vékony orruk van csipesszel a szőrszálak kihúzásához. A szokásos epilátorokhoz hasonló modellek is vannak, de kevésbé széles felületűek.

Egy ilyen epilátor segítségével a szőrszálakat nemcsak az arcán, hanem az orrban is könnyen eltávolíthatjuk.

Az ilyen eszközök előnyei:

 • Tartós hatás.
 • A hajszálak eltávolításának képessége 0,02 mm hosszú.
 • Nincs irritáció, mert Csipeszek nem érintik a bőrt.
 • Sokoldalúságát. Ezek alkalmasak a szemöldök korrekciójára és az egyes szőrszálak eltávolítására.
 • Az eljövő fúvókák lehetővé teszik az arc hámlását.
 • A beépített fények nem rejtik el a legvékonyabb szőrszálakat sem.

Az arc-epilátorok a klasszikus mellett is értékesíthetők, és önmagukban értékesíthetők.

Ár probléma

Az epilátor kiválasztásakor az ár fontos szerepet játszik. Ha hajlandó költeni:

 • 1199-ről 2500 rubelre a legegyszerűbb epilátorokat 1 vagy 2 sebességgel vásárolhatja meg, amelyek a hálózatból minimális számú mellékletgel működnek.
 • 2500 és 3500 rubel között epilátorokat kap a jól ismert gyártóktól, akik a hálózaton vagy az akkumulátorokon dolgoznak. Az arc legegyszerűbb epilátorai ebbe az árkategóriába tartoznak.
 • 3500 és 5000 rubel között megbízható és praktikus újratölthető epilátorokat vásárolhat, amelyek közül néhánynak egy kényelmes borotva alakja van.
 • több mint 5000 rubelt, többfunkciós eszközöket vásárolhat, amelyek sok fúvókával vagy egész készletekkel rendelkeznek, beleértve egy klasszikus epilátort a test és egy kis arc számára.

Kellemes vásárlást és szépséget!

http://club.dns-shop.ru/bitovaya-tehnika/%D0%9A%D0%B0%D0%BA-%D0%B2%D1% 8B% D0% B1% D1% 80% D0% B0% D1% 82% D1% 8C-% D1% 8D% D0% BF% D0% B8% D0% BB% D1% 8F% D1% 82% D0% BE% D1% 80 /

Okos blog

Intelligens blog a szépségről és az egészségről

Mi az epilátor és hogyan kell használni

Ma már számos lehetőség van a szőrtelenítésre, hogy kiválasszon egy megfelelő lehetőséget a nemkívánatos testszőr eltávolítására. A nők többsége a depilátort és az epilátort részesíti előnyben. Mik azok a különbségek?

Az epilátor egy háztartási készülék, amelyet úgy terveztek, hogy eltávolítsa a nemkívánatos szőrszálakat, és megragadja a gyökérrel. A nők szemszögéből az epilátor a kínzás eszköze, amelyet csak azért tartanak, mert "a szépség áldozatot igényel".

Depilátor - minden olyan eszköz vagy eszköz, amely képes átmenetileg eltávolítani a hajat, nem befolyásolja az izzót. Az első depilátort évszázadokkal ezelőtt feltalálták, és ez egy borotva. Ez idő alatt sok változáson ment keresztül. Sokan úgy gondolják, hogy egy elektromos szőrtelenítő egy epilátor, de ez a javaslat nem igaz. Most villamos depilátor, amelyet trimmernek hívnak, lendületet nyer. Ez az elektromos depilátor hálózatról és akkumulátorokról is működhet. A trimmerek nagyon kompaktak és kényelmesek a bikini terület depilálásához, így népszerűségük növekszik. A modern nők is széles körben használják krém. A depilátor elvén alapulnak, de speciális formájuk van, amely gátolja a haj növekedését.

A depilátor és az epilátor közötti különbségek

Ezek a két elv technikailag eltérőek. A depilátor csak a haj látható részével küzd, az epilátor pedig a gyökér eltávolítására összpontosít. Különbségük a következők:

 1. Mindkét módszer károsíthatja a bőrt. Ez gyakran irritációt és vörös kiütést okoz. A haj legbiztonságosabb módja a szőrtelenítő krém használata, amely finoman befolyásolja a finom bőrt.
 2. A depilátorok és az epilátorok eltérő költségekkel rendelkeznek. A borotva vagy krém olcsó lesz, de magukat a 3 naponta meg kell ismételni. Az epilátorok drágák, de 3-4 hetes hatásuk van. És az elektromos depilátor még drágább, mivel praktikus és könnyen használható.

Mi a jobb választani: depilátor vagy epilátor?

A helyes választás érdekében ezeket a fontos szempontokat kell összpontosítania:

 1. Írja be a bőrt. Ha a bőr túl érzékeny, akkor jobb, ha inkább egy szőrtelenítő krém helyett inkább borotvát vagy epilátort használ.
 2. A haj mennyisége. Ha nagy mennyiségű nem kívánt szőrzet van, jobb az epilátor használata, mert állandó használat esetén a haj vékony és gyenge. Ön is választhat egy elektromos depilátor. Menteni fogja az idejét, és nélkülözhetetlen lesz az utazás során.
 3. Fájdalom. Ha alacsony fájdalomküszöb van, akkor az epilátor nem az Ön számára. A legjobb megoldás egy elektromos depilátor, amely nem okoz kellemetlenséget a szőrtelenítés során.
 4. Olcsó. Számos szőrtelenítő krém cső költsége akkora, mint egy költségvetési epilátor.

Bármely nő meggyőződhet arról, hogy a lábak borotválása könnyebb, de a borotválkozás hatása rövid lesz. Az epilátor lelassítja a hajnövekedést, mivel a gyökér kihúzza őket, és az új szőrszálak nem jelennek meg 3-4 hétig.

Hogyan működik az epilátor és annak használatának elvei

Az epilátor az alábbi elv szerint működik: több lemez aktívan forog és megérinti, miközben húzza ki a szőrszálakat a gyökérből. Ezt a munkamenetet többcsipesznek nevezik, mindegyik gyártó használja, és a legkisebb szőrszálakat (0,5 mm-ig) képes rögzíteni. A legtöbb epilátor 2 vagy 3 sebességű csipesszel rendelkezik: az első sebesség alacsonyabb fordulatokkal és rövid és vékony szőrszálakkal, míg a másik kettő hosszú és durva szőrszálakat használ, amelyek nem félnek a kemény rándulásoktól.

Az epilátor használatának és az epilátor helyes epilálásának megértéséhez vegye figyelembe az epilátor típusait.

Tavaszi epilátor. Egy rugó van beépítve az epilátor fejébe. A szőrtelenítés folyamata az, hogy a rugó oldalra hajlik, és hajra húz. Ez az első generációs epilátor. Hátrányuk a rugó gyakori kopása, és ennek következtében annak cseréje. Ez a faj már elárasztotta hasznosságát.

Lemez epilátor. A működési elv ugyanaz, mint a rugó, de pár tárcsát alkalmaznak, amelyek érintkezésével a szőrszálakat kihúzzák. Ez a faj fokozatosan csipessé vált.

Csipesz epilátor. A működés elve ugyanaz, mint a lemezeknél, de itt vannak olyan kis lemezek, amelyek forgatáskor megtört mozdulatokat hajtanak végre és a szőrszálakat húzzák a gyökérből. Mindegyik hálózati vagy akkumulátoros üzemmódban működik. Ez az elektromos epilátor a legmodernebb és legkeresettebb, így nézzük meg részletesebben.

Az epilátor használata

Minden nőnek van kérdése, hogyan kell helyesen használni az epilátort. Az alábbiakban a szőrtelenítés epilátorának gyakorlati tanácsai találhatók. Végül is minden elektromos epilátor időbe telik, hogy megtanulják, hogyan kell helyesen használni. Általában a szakmai tapasztalat a tizedik eljáráshoz vezet. A folyamat felgyorsítása érdekében vegye figyelembe az epilátor megfelelő használatára vonatkozó ajánlásokat.

 1. Ha korábban használta a szőrszálakat tisztító depilátorokat, akkor a szőrtelenítés első ülése előtt meg kell hagynia a szőrszálakat. 2-3 napig tart, a szőrszálak 0,5 cm-rel fognak növekedni ebben az időben, és könnyen ragaszkodnak az epilátor csipeszéhez.
 2. Az első munkamenetet a lehető legkisebb sebességgel végezzük. Az epilátor még a legszebb és legszebb szőrszálakat is rögzíti, és képes lesz a fájdalom szabályozására. A masszázsfúvóka használata is ajánlott, hogy a fájdalom kisebb legyen.
 3. A legjobb, ha egy meleg zuhany vagy fürdő után hajszárító munkát végez. Meleg vízzel érintkezve a pórusok kibővülnek, ami megkönnyíti és fájdalommentesíti a hajhagymát. De ne felejtsük el, hogy az elektromos epilátor nem borotva, és nem helyettesítheti azt vízáram alatt.
 4. Az epilátort az eljárás során korrigálhatja, de jobb, ha az epilátort a hajnövekedés ellen kell tartani. Ez a módszer lehetőséget ad arra, hogy azonnal kihúzza az összes szőrszálakat, és ne vezesse az epilátort többször ugyanazon a helyen.
 5. Nem kell erőfeszítést tennie, és az epilátort a bőrre kell nyomni. Ez csak irritációt okoz. Jobb, ha sima mozgásokat végez, és az epilátorot enyhe szögben tartja, ami a csipeszek számára lehetővé teszi az összes szőrzet rögzítését.

A test különböző részeinek epilációja

Mindenki ismeri a fájdalomküszöb létezését, és mégis különbözik a test minden részén. Ezért az epilálás előtt elő kell készítenie a bőrt. Fontolja meg, hogyan kell megfelelően használni az epilátort a bőr minden felületén.

Epilációs lábak

Ez az eljárás könnyedén megtörténik, mert a lábadon a sima felület, de nem számíthat arra, hogy fél óra múlva kezelheti. Az előkészítés a lábak gőzölésével és dörzsölésével vagy súrolással történik. Ez segít eltávolítani a bőrtömörített réteget, és a szőrszálak kihúzása kevesebb fájdalmat okoz.

Underarm Epiláció

Itt a bőr nagyon érzékeny és specifikus. Az epilálás előtt 1-2 napig ne borotválkozzon a hónaljokon, hogy a szőrszálak hosszabbá váljanak és könnyebben fogjanak meg a csipesszel. A fájdalom csökkentése érdekében az eljárás során enyhén meg kell húzni a bőrt, ami hozzájárul a szőrszálak gyors és hatékony eltávolításához. Az epilálás után hűtsük le a bőrt jégkockával, és alkalmazzuk a kisbabát, ez eltávolítja az irritációt.

A bikini vonal a legérzékenyebb felület. Az epilációt itt ajánljuk hűtőközegek (kesztyű vagy permetezés) alkalmazásával. Az epilátor használata előtt távolítson el néhány hajat csipesszel, hogy a bőr megértse az eljárást. Maga az epilálási munkamenet után a bőrt alkohollal kezeljük, és a károsító bőr megnyugtatására és helyreállítására csecsemő krémmel terjesszük.

Az epilátor előnyei közé tartozik a hosszú távú hatás és működés, valamint a kényelem és a kényelem. Ezzel ellentétben azonban érzékeny területeken fájdalmak, beáramolt szőrszálak és irritációk vannak. Ezért minden nőnek meg kell választania, hogyan kell használni az epilátort és melyik zónákat kell alkalmazni az eljáráshoz. A fenti ajánlásokat és tippeket azonban nem szabad figyelmen kívül hagyni, mert segítenek a haj eltávolításában.

http://cleverblog.ru/chto-takoe-epilyator-i-kak-im-polzovatsya/

Hogyan válasszunk egy epilátort? Válassza ki a megfelelőt

A női szépség egyik eszménye a sima bőr. Olyan régen az emberiség úgy döntött, hogy a világ kedvéért minden nő, függetlenül korától és társadalmi státuszától, „borotválja” a lábát. Ilyen az esztétika, bár a higiénia is itt történik. Ennek eredményeként minden lánynak figyelnie kell a szépségét, és eltávolítania kell a felesleges hajat a testből. Ennek lehetősége sok, de ebben a cikkben az epilátor kiválasztását tekintjük. Mivel ez a készülék a leginkább alkalmas a legtöbb nő számára, és a legjobb alternatíva a szépség elérésére. Mindez azért, mert a haj eltávolítása és az eszköz olcsósége és a haj megszabadulásának folyamata jó hatással van. És így érezheti a maximális hatást, és megértheti a szőrtelenítés minden árnyalatait, érdemes elolvasni, hogyan kell kiválasztani a megfelelő epilátort a testéhez.

1. A szépség választást igényel!

El kell indulnia a megoldásból - válasszon egy epilátort vagy más módon? Végül is, ne feledje, hogy megszabaduljon a felesleges hajtól a testen, a nő borotválkozással vagy fotózással is segíthet (több módszer, de ezek a legnépszerűbbek). És ezek a két módszer teljesen fájdalommentesek, de az epilátorral való munka még mindig fájdalom (többet a későbbi fájdalomról, a legfontosabb, hogy már ne félj). A végén azonban a legtöbb nő továbbra is epilátorokat használ. Mindez azért van, mert az ár-minőség, ami hatékony az eszközzel. Ha fotó-epilálást igényel, akkor sok pénzre és állandó ülésre van szüksége, ami megengedheti magának. A borotva esetében állandó problémák vannak a szőrzet növekedésével. Végül is, a borotvát minden nap meg kell venni, mind a nő, mind a férfi tudja, bár nem, 2-3 naponta lehetséges, de még az unatkozó lány sem engedheti meg magának, hogy hetente kétszer pazarolja az időt. De az epilátor, bár némi fájdalmat okoz, de nagyon hosszú ideig ad eredményt. A kiváló minőségű készülék lehetővé teszi, hogy akár 5 hétig is elfelejtse a haját (természetesen nem az első szőrtelenítésnél, de legalább 3-4 eljárás után).

Úgy tűnik, hogy a probléma megoldódott, miért kell pontosan az epilátort választani, nem pedig borotvát. Minden nő számára elérhető és kényelmes, hogy szép legyen. És a fájdalom, ez nem olyan erős, mint látod.

2. Ez fáj nekem, fáj!

Mivel a fájdalomtényező sokat zavar, akkor a fájdalom küszöbén alapuló epilátort kell kiválasztani. Ha nem tetszik még a legkisebb fájdalom, akkor a készüléknek nem szabad olcsónak lennie és számos pozitív tulajdonsággal kell rendelkeznie a fájdalomcsillapítás csökkentéséhez. Bár a lányok, akik egyáltalán nem tolerálják a fájdalmat, jobb, ha egy borotvát gondolkodunk. A többiért meg kell nézni, hogy a modern márkák hordozzák.

Mielőtt továbblépnék, néhány szót kell mondanom a szőrtelenítésről és az egész eszközről. Az epilátor olyan eszköz, amelynek forgó tárcsa csipeszként működik. Ennek eredményeként, amikor dolgozik, kihúzza a szőrszálakat a gyökerekből, és ez teljesíti a fő funkcióját. Ezért, hogy megkönnyítsük a fájdalmat, a legkönnyebb a csipeszek számának csökkentése. Csak ne válassza ki az eszközt, nézve az epilátorok jellemzőit, hogy csökkentsék a számukat, van egy másik mód, a fúvókák. A fúvókák csökkenthetik a "csipeszek" számát, és így csökkentik a fájdalmat. Ez fontos: a kezdő nők számára, akik először szőrtelenítést végeznek; fiatal lányok és idősebbek, de nagyon érzékeny bőrűek; a hónalj és a bikini terület epilálásához. A fúvókával a folyamat sokkal kevesebb fájdalmat okoz, bár növeli az eljárás időtartamát.

Emellett az epilátorok sebessége is szabályozhatja a fájdalmat. Alacsony fordulatszámon a szőrszálak kihúzásának gyakorisága alacsonyabb, nagy sebességnél magasabb. Amikor kiválasztod, gondolj rá. A fájdalom vagy az érzékeny bőrtől való félelem esetén válasszon legalább két epilálási módú eszközt. Valójában azonban az olcsó és drága modellek többsége pontosan két móddal rendelkezik, egy és három nagyon ritka, de jobb, ha nem választunk modellt sebesség nélkül.

Ezután a masszírozóról, amely szintén a fájdalomtól való megtakarítás funkciója. Ha szüksége van rá, vegyél egy beépített masszírozóval ellátott epilátort. A munka során vibrációval lazítja a bőrt, és kellemesvé teszi a folyamatot. Ugyanakkor észrevehetjük, hogy még az olcsó modellek is rendelkeznek ilyen funkciókkal.

Ha még nagyobb fájdalomcsillapító hatást szeretne, akkor a fúvó funkció az Ön számára. Emlékszel, amikor kicsiek voltak, és anyád könnyedén felrobbantott a sérülés helyére, és minden eltűnt? Ilyen funkció létezik a modern epilátorokban, amelyek fújják az irritációs foltokat egy fúvóval, ami egy kicsit csökkenti a fájdalmat. Vannak olyan modellek, amelyeknek még van helye a jég alatt egy hasonló funkcióhoz, ez is segít. Az alábbiak szerint járnak el, a vizet az epilátor különleges helyére öntik, és mindent hűtőszekrénybe helyeznek, majd az epilálási folyamatot végzik. Hasonlóképpen, egyes eszközökben speciális gélek tartályai vannak, amelyek szintén enyhítik az irritációt és a fájdalmat.

Az ilyen tulajdonságok és kiegészítések korszerű epilátorokkal rendelkeznek a fájdalom csökkentése érdekében. Miután kiesett egy kis eredményt, mondjuk, hogy az epilátornak szükségszerűen több cserélhető béléssel kell rendelkeznie, beépített választóval kell rendelkeznie, két sebességgel kell rendelkeznie, és nem kell túl olcsónak lennie. Ami az árat illeti, később megtudhatja ennek a tényezőnek az összes pillanatait, jóllehet annyira világos, hogy a minőség mindig pénzbe kerül.

Az epilátorok megválasztásáról folytatott beszélgetések során érdemes a higiéniáról beszélni. Kizárólag nem fogjuk leírni a haj eltávolítását és a további olajokat és krémeket az eljárás megfelelő lefolytatásához. Tegyük fel a lemezeket, amelyek folyamatos tisztítást igényelnek. Ezért győződjön meg róla, hogy nézd meg, hogy a választásodat a csap alatt kell mosni. És ha egy kicsit több pénzt akarunk dobni, akkor olyan eszközöket vásároljunk, amelyek antibakteriális bevonattal rendelkeznek, ami folyamatosan védi a "fogókat" a baktériumoktól és nem teszi lehetővé, hogy véletlenül megfertőzze a fertőzést.

4. Finom helyek.

Amint már említettük, kényes helyekre van csatolmány. Ez az, ami csökkentheti a fájdalmat és a folyamatot elfogadhatóbbá teszi, de néha ez nem elegendő a bőr fokozott finomságának köszönhetően. Ez segít egy másik megoldásnak - a borotvának. Kiváló minőségű, drága modellekben ezt a műszer maga is figyelembe veszi. Ezért drága vásárlása nem jelenti azt, hogy ez a pénz hiábavaló a haszontalan krémek miatt. Kedves epilátor, ez is egy borotva az alku számára, ami még valamilyen költségmegtakarítást eredményez. Ezzel a választással már nem kell megvásárolnia egy speciális női elektromos borotvát vagy borotvát, amely ténylegesen megmenti a költségvetést.

5. Élelmiszer.

A teljesítmény-epilátorok típusai két típusra oszthatók: akkumulátorra vagy a hálózatra. A választás a szokás kérdése. Ha nem akarsz szőrtelenítést csak az aljzat közelében találni, és nem szereted a lógó zsinórokat, akkor az akkumulátortöltő eszközöket vesszük. Ha nem szereti a töltést, és a zsinórok nem zavarják meg, akkor az elektromos hálózaton keresztül kiválaszthatja a tápellátást. Az utóbbi módszer kényelmesebb az állandó jó munka miatt, de az elemek kisülése során a készülék teljesítménye határozottan csökken. De, aki szereti a szőrtelenítést a fürdőben, az epilátor nem alkalmas számukra a hálózatból, ez minden esetben nem biztonságos, még a legjobb szigeteléssel is. Higgy nekem, jobb, ha nem veszi a villamos berendezéseket a hálózatból a fürdőszobába! De ha nem fogsz hajhullást eltávolítani a fürdőben, és sokat utazol, akkor jobb, ha a készüléket tápellátással látja el, az akkumulátorok váratlan kiürülése miatt nem fogja meglepni.

6. Stuffy Dryuchki.

Néhány szó a krémekről, amelyek mindenhol megtalálhatók. Az epilátorban is érdekes megoldások találhatók, amelyeket már jeleztünk. Ez és mindenféle melléklet, valamint a borotválkozás, a hajvágás, a hámlás funkciói. A krémhez a gélt vagy a vizet tartalmazó tartályokat rendelhetjük. Vannak olyan zseblámpákkal rendelkező modellek, azaz az epilátor, mint egy autó, megvilágítja az utat. Ez mind jó és szép, csak ne feledje, hogy a modellek legfontosabb jellemzőit már régóta jelezték a cikkben. És a többit, saját belátása szerint, mivel nagy pénzt fognak állni, és az epilátor jelentős tulajdonságai nem fognak hozni, hacsak nem adnak egy kis kényelmet.

7. Drága vagy olcsó.

Amint már említettük, az árnak meg kell egyeznie a mindenki számára világos minőséggel. A drága modell kiválasztásakor számos funkciót, számos kiegészítést kapunk, ami a szőrtelenítés folyamatát szinte fájdalommentes és gyors. Csak olyan olcsó modellek találhatók, amelyek szintén sokak lehetnek, és csak egy tanács van, ha olcsó, akkor csak egy jól ismert márkát választ, pontosan átlagos minőséget kaphat. És az összes többi - az árat meghaladjuk az átlagnál, ha minimális fájdalmat és maximális hatást akarunk. Egy drága eszköz 4-5 hétig enyhíti a hajat, miközben egy igazán sima bőr. Az olcsó modellek nemcsak rosszul epilálódhatnak, ami több testet tesz lehetővé, de a bőrt is károsíthatja. Néha a rossz epilátorok rossz szögben húzzák ki a szőrszálakat, ami nagy irritációt, fájdalmat és még az új szőr növekedési szögét is megváltoztatja, egyszerűen a bőr belsejében nőnek. Nem éri meg a kockázatot, miután egy kicsit több pénzt költöttünk, nemcsak egy minőségi funkciót betöltő epilátort kapunk, hanem nagyobb tartósságot is biztosítunk, és ennek megerősítése garanciát jelent. Egy ilyen eszköz hosszabb ideig fog működni, először is a jó teljesítmény miatt, másodszor a gyenge kereslet miatt, mivel a haj egyre kevésbé fog nőni, és kevesebb munkája lesz, harmadszor a munkamenet sebessége miatt. epilálás. És már a lábakról, amelyek a női szépség ideálisvá válnak, és csendben vagyunk, ez felbecsülhetetlen hatás.

8. Márka kiválasztása.

Majdnem mindent már elmondtak, és megvehetsz vásárolni, de a választás csökkentése érdekében megpróbálunk kipróbálni néhány márkát, hogy felhívjuk a figyelmet a legjobbra. Mivel helyesen tanulunk választani, nem ajánljuk az olcsó, hanem drágább vásárlást, mert ez egy szabadalmaztatott dolog. Csak nem hiszem, jól ismert gyártók háztartási áruk régen szeretnék, hogy szívesen minden szegmensében a lakosság, így most lehet vásárolni olcsó és kiváló minőségű, mérsékelten. Tehát a leggyakoribb gyártók, akik már régóta győztek el a kiváló szőrtelenítő eszközökkel, a gyártók: Braun, Philips és Rowenta, és a rendelés nem számít. Minden márka saját pozitív újításokkal rendelkezik, és a legjobbat választva egyszerűen nem fog működni.

Ez az, minden olvasó, aki olvassa a végét, gratulálok, az epilátorokról teljes körű tájékoztatást kap. Most már nem nehéz kiválasztani ezt a fontos eszközt magadnak, csak azért fontos, hogy pénzt találj egy igazán jó eszközért, amely nem tud sírni, és tökéletesen simítja a bőrt.

Ha kimaradt, javasoljuk, hogy megismerkedjen a következő anyaggal a Gázkályha kiválasztása témakörben. Azt is javasoljuk, hogy olvassa el az előző cikket, hogyan válasszon hajszárítót?

http://mishanya-g.ru/na-zametku/kak-vybrat-epilyator-vybiraj-pravilno

Hogyan kell eltávolítani a hajat egy epilátorral?

A haj eltávolítása az epilátor segítségével az egyik legkényelmesebb és leghatékonyabb módja az otthoni szőrtelenítésnek. Akciója több hétig tart, mivel a szőrszálakat az izzókkal együtt eltávolítják, ami jelentősen gyengíti és elvékonyítja őket további növekedéssel.

Érzések az eljárás során és az eredmény az eszköz típusától, a megfelelő előkészítéstől és az epilálást követő bőrápolástól függ.

A modern epilátorok típusai és hogyan működnek

Az otthoni készülék piacán 2 fő típusú epilátor van:

 1. Tétre. A csipeszek kis fémlemezekkel vannak ellátva, amelyek a fej forgatásakor rögzítik és eltávolítják a szőrszálakat. A készülék sebessége a csipeszek számától függ: a 20-csipesz a leghosszabb, de kevésbé fájdalmas, 60-csipesz jelentősen időt takarít meg, de csak nem érzékeny zónákhoz (lábak, kezek). A legjobb megoldás 32-40 csipesszel rendelkező készülék.
 2. Disc. A lemezeszközökben lemezlemezek helyett párhuzamos lemezek vannak, amelyek a fej mozgásakor először bezáródnak, megragadják a szőrszálakat, majd kihúzzák és kinyitják, hogy ne zárják el a fúvókát.

Néhány eszköz további tartozékokkal rendelkezik, amelyek az epilációt hatékonyabbá teszik és csökkentik a fájdalmat. A további eszközök és funkciók elérhetőségétől függően az alábbi típusú epilátorok léteznek:

 1. Trimmerrel vagy borotvafejjel. Az ilyen fúvókákkal felszerelt eszközök lehetővé teszik a haj eltávolítását a további eltávolításhoz, vagy átmenetileg a fájdalmas és hosszú eljárást.
 2. Masszázslemezzel. A készülék mozgó fején található speciális lemez lehetővé teszi, hogy a bőrt az eljárás során megnyomja, és csökkentse a feszültséget, amikor a haj kihúzódik. Ez segít csökkenteni a fájdalmat és megakadályozza a haj törését a gyökérben.
 3. Hűtőfúvókával. A hűtőmotorok egy speciális, a hűtőszekrényben előhűtött gélvel ellátott kesztyűvel vagy egy hideg levegőt fújó készülékkel vannak felszerelve. A hűtés nem érzéstelenítő módszer, hanem csak az idegek érzékenységét csökkenti. A hidegnek való kitettség lezárja a pórusokat, és növeli a haj eltávolításának valószínűségét.
 4. Víz alatti epilátorok. A meleg víz segít a bőrt kipárolgatni és csökkenteni az érzékenységét.
 5. Masszázsfúvókával. A masszázsfúvóka különbözik a hajtástól. Mechanikusan hat a bőrre, enyhíti a fájdalmat.
 6. Fúvókákkal a takarékos üzemmódhoz. További fúvókák korlátozzák a fej munkafelületét, csökkentve a fájdalom szindróma intenzitását az aktív csipeszek vagy lemezek kisebb száma miatt. Ezek a tippek lehetővé teszik, hogy egy erősebb eszközt (40-60 csipesszel) vásároljon és használjon, beleértve a hónaljokat és a bikini zónákat is.
 7. Útmutatókkal. Fel vannak szerelve az előtte lévő munkafejre. A kefék felemelik a szőrszálakat, és lehetővé teszik, hogy a csipeszek vagy lemezek eltávolítsák a legrövidebbeket.

Az eszköz használatának előnyei és hátrányai

A szőrtelenítés egyéb módszereivel összehasonlítva az epiláló epilátor az alábbi előnyökkel rendelkezik:

 • tartós hatás (legalább 3-4 hét);
 • az epilálási zóna teljes simasága, a sörték és a szőrmaradványok hiánya;
 • az egyszerű használat és az eljárás rövid időtartama (az előkészítés és a szőrtelenítés a zóna méretétől függően 15-30 percet vesz igénybe);
 • a hosszú távú használat lehetősége további anyagok vásárlása nélkül (szőrtelenítő krém, cukorpaszta stb.);
 • az eszköz alacsony költsége (a szalon eljárásokkal és otthoni lézer- és fotószőrtelenítő eszközökkel);
 • nincsenek mellékhatások (égési sérülések, vágások, allergiás reakciók, amelyek a viasz, karamelltömeg, borotva és szőrtelenítő krém használata esetén jelentkezhetnek);
 • fokozatos elvékonyodása és gyengülése.

Az epilátorok használatának hátrányai:

 • az alkalmazás fájdalma (a bőr nagy érzékenységével, a készülék használata nehéz lehet);
 • a tüszőkárosodásban és a hajat elvékonyodó beáramlás lehetőségében;
 • a hajhagymák területén a kis vérerek károsodásának kockázata, az epilálási zóna súlyos irritációja közvetlenül az eljárás után;
 • az epilálás ellenjavallatai (például varikózusok);
 • a hasadék sörték esetében a módszer nem hatékony.

Hogyan kell otthon használni az epilátort

A súlyos kényelmetlenség és a szövődmények elkerülése érdekében a bőrt elő kell készíteni, kövesse a szőrtelenítés szabályait és gondoskodjon az epilációs zónáról.

edzés

A szőrtelenítés előkészítéséhez az alábbi lépéseket kell végrehajtania:

 • forró zuhanyzóval vagy káddal gőzölje be a bőrt, óvatosan dörzsölje meg egy mosogatórongyral, hogy a hámréteg felső rétegét lehúzza;
 • vágja le a szőrszálakat az epilálási zónában 4-5 mm-re (a hosszú haj növeli az eljárás fájdalmát, és hajlamos a vágásra);
 • alkalmazza az anesztézia megfelelő módszereit, ha szükséges, tegyen egy gélt kesztyűbe a fagyasztóba;
 • a bőrt antiszeptikus oldattal kezeljük;
 • pszichológiai kényelmet biztosítson (kapcsolja be a zenét, gyújtja be az aromát, stb.).

A szőrtelenítés elvégzéséhez nem volt fájdalmas, nem kell 3-5 napig tartania a menstruáció előtt és a ciklus első napjaiban. A legmegfelelőbb idő a ciklus 5. napja (a hónap utolsó vagy utolsó napja).

Esténként (16.00 és 18.00 között) a fájdalomküszöb enyhén emelkedik, így a kellemetlen kozmetikai eljárások kevésbé fájdalmasak lesznek.

A haj eltávolítása előtt ne használja a szokásos folyadékot, gélt és krémet fürdő után. Ha az utasítás nem teszi lehetővé a készülék vízben való használatát, az epilációs zónának száraznak kell lennie.

A kényelmes eljárás alapvető szabályai

A kényelmes epiláláshoz kövesse ezeket a szabályokat:

 • az első eljárásnál a fej mozgásának minimális sebességét kell kiválasztani (később a lábak és a karok esetében növekszik, és a hónaljok és a bikini esetében is minimális lehet);
 • a szőrszálak eltávolítása során nem szabad erősen préselni az ütközés területére, hanem sima és puha csúszásra a száraz bőrre;
 • szükség van a készülék munkafelületének vezetésére a hajnövekedés ellen (az eljárás végén lehetőség van arra, hogy a hatást egy gazdaságban a növekedés irányába rögzítsük);
 • tartsa az epilátort a bőrfelülethez képest megfelelő szögben;
 • A hónalj, a has és a bikini fehér vonalának kitettsége előtt ajánlott a készüléket a lábakon tesztelni;
 • érzékeny bőrű és kemény hajú területeken (hónaljok, intim területek), a bőrt kissé nyújthatja az epilálás során, hogy csökkentsék a fájdalmat és biztosítsák a maximális hajat;
 • Más zónákkal ellentétben ajánlott a lábak eltávolítása az eljárás előtt nemcsak mosogatórongyral, hanem bozótával is.

A finom zónákban jobb, ha a legvékonyabb szőrszálakat kezdjük a szélén. Ez lehetővé teszi, hogy hozzászokjon az érzésekhez és beállítsa a fej és a készülék mozgásának sebességét.

Későbbi bőrápolás

Az epilálás utáni bőrápolás a következő lépéseket tartalmazza:

 1. Fertőtlenítés. A szőrtelenítés után a mikrotraumák a bőrön maradnak, amelybe a fertőzés könnyen behatolhat. A pontgyulladások és a fekélyek előfordulásának megelőzése érdekében minden epiláló zónát kezelni kell antiszeptikumokkal: klórhexidin, Furacilin, Miramistin és mások.
 2. Az irritáció eltávolítása. A szőrtelenítő terület vörössége normális mellékhatás. Néhány órán belül megfigyelhető. A gyógyulási idő lerövidítésére a Bepanten-t, a Boro Plus-t, a Malavit-ot, a D-pantenolt vagy más gyógyító szereket a bőrön kell alkalmazni. A gyógyító krémek alkalmazása előtt a bikini és a hónalj terület jégkockával dörzsölhető a kamilla, tölgyfa kéreg, vérfű vagy körömvirágból.
 3. Hidratáló és tápláló bőr. Minden egyes eljárásnál a szőrszálak vékonyabbak és gyengébbek, így nem tudnak mindig áttörni a réteget és növekedni. A normál növekedés érdekében a bőrt puha és gyengéd kell, hogy legyen: ezt a hidratálószerek időben történő hámlásával és használatával biztosítják.

Az eljárást követő 1-2 napon belül abbahagyja a dezodorok, izzadásgátló szerek és az alkoholt és más irritáló összetevőket tartalmazó kozmetikumok alkalmazását.

Gyakorlati tanácsok

A kényelmes szőrtelenítés fontos árnyalatok, amelyek lehetővé teszik az epilálási zóna minőségi érzéstelenítését, megakadályozzák a beáramlást és megbirkózzanak a beáramolt haj problémájával, ha még mindig felmerül.

Ajánlott hajhossz

Az optimális hajhossz a legkevésbé fájdalmas és hatékony epiláláshoz 2-5 mm. Az epilátorok néhány modellje lehetővé teszi a rövidebb szőrszálak eltávolítását - 0,5 mm-től.

Az egyes modellek pontos hosszát az utasítások jelzik.

Mint az érzéstelenítés

A hűtőfúvókák és az optimális idő kiválasztása mellett a szőrtelenítés megkönnyítése érdekében a következő eszközöket használhatja:

 1. A helyi érzéstelenítőkre (lidokain, prilokain) alapuló spray, krém és tapasz. A permetezés A lidokain, a krém és a vakolat Emla csökkentheti a kezelt terület érzékenységét és simán eltávolíthatja a hajat. 40-60 perccel az eljárás előtt alkalmazza őket a bőrre. Krém és spray használatakor a bőrt műanyag borítással borítja. A javítás használata megszünteti ezt a stádiumot, de mérete és száma a számnál (nem több, mint 3) lehetővé teszi, hogy csak a legérzékenyebb területekre ragassza.
 2. NSAID-ok és fájdalomcsillapító tabletták. A fájdalomcsillapítók (Nise, Ibuprofen, Ketorolac, Baralgin, Tempalgin) csökkenthetik a fájdalom intenzitását. A tablettákat az eljárás előtt 30-40 perccel veszik. Az érzékeny területek epilálásakor a fájdalomcsillapítókat helyi érzéstelenítőkkel kell kombinálni. A módszer hátránya az NSAID-ok antikoaguláns hatása, ami növeli a kis hematomák kockázatát.
 3. A fájdalomcsillapítók injekciói. Az érzéstelenítés leghatékonyabb módja az érzéstelenítő injekció (2% -os lidokainoldat). Az injektálásokat egy inzulin fecskendővel végezzük 3-4 cm távolságban, egy kockás mintával (0,2-0,3 ml injekciónként). A szőrtelenítés azonnal megkezdhető a zóna zsibbadása után. Az eljárás előtt allergotestet kell tartani, mert a lidokain gyakori allergén. Tilos az érzéstelenítő a labiában.

Hogyan lehet elkerülni a benőtt hajat

A beáramolt haj megelőzése az alábbi módszerekkel érhető el:

 • epilálás irányváltással;
 • peeling mosogatórongy vagy fürdőkefével;
 • súrolás az epilátorhoz vagy a durva só, kávé stb.

A hámlást és a tisztítást legkorábban 3-5 nappal az eljárás után végezzük.

Hogyan kell kezelni a benőtt szőrszálakat, ha még mindig megjelennek

Ha lehetetlen megakadályozni a beáramlást, akkor tegye a következőket:

 1. Pontozott cink kenőcs és más, akne elleni aknák a benőtt hajra. A gyulladás enyhíti a körömvirággal, aloe-szal és kamillával. Amikor a haj megjelenik, távolítsa el a csipesszel.
 2. Tegye át a bőrt egy tűt, miután fertőtlenítette a körülötte lévő területet, a kezét és a szerszámokat. Hajtsa ki a haját, és ismét fertőtlenítse a helyet.
 3. Forduljon egy kozmetikushoz vagy egy bőrgyógyászhoz.

Squeeze a tályog a haj nem lehet.

Hogyan lehet eltávolítani az irritációt

Az epilálás után az irritációt és a bőrpírot eltávolíthatja az alábbi eszközökkel:

 • a sajt és az aloe cellulóz tömege;
 • csehországi, kamilla, öröklési, körömvirágú petesejtek;
 • dörzsölés jég gyógynövényes főzéssel;
 • gyógyító kenőcsök alkalmazása (mentő, Boro Plus, Bepanten, Aravia krém, olívaolaj 1-3 csepp teafaolajjal).

Annak érdekében, hogy ne súlyosbítsuk az irritációt, szükséges, hogy az eljárást követő néhány órán belül ki lehessen zárni az ágyneművel vagy ruhával való érintkezést.

Hogyan lehet kiterjeszteni az eredményt

A hajnövekedés-gátlók segítségével elhalaszthatja az újra epilálás szükségességét. Ezek közül a leghatékonyabbak a következők:

 • citromlé és ecet;
 • Hajnövekedés-gátló spray (bőrápoló orvos);
 • papain alapú inhibitor krém (Aravia);
 • krém Eveline Q10 + R;
 • hajápoló haj eltávolítása után Velvet 5 in 1;
 • az arnica és az aloe kivonattal (Green Mama) stb.

Hogyan kell fertőtleníteni a készüléket használat után

Tisztítsa meg az epilátorfejet egy speciális kefével (a készülékkészletben), egy régi fogkefével vagy egy vékony fúvókával ellátott porszívóval. Ha az utasítás megengedi, a fúvóka folyó víz alatt öblíthető.

Szárítás után a munkafejet fertőtleníteni kell alkohollal vagy más fertőtlenítőszerrel.

Lehet-e mosni az eljárás után

Néhány órán belül az epilálás után jobban fel kell adni egy zuhanyzót, mivel a nedves bőr és a törülközővel való érintkezés fertőzést okozhat. Vegyünk fürdőt csak a bőr teljes gyógyulása után.

Ellenjavallatok

Tilos az epilátor használata az alábbi ellenjavallatokkal:

 • varikózus vénák;
 • a herpesz súlyosbodása;
 • keloid hegek, pszoriázisos plakkok és ekcéma a szőrtelenítés területén;
 • friss tan, égési sérülések és egyéb bőrkárosodások;
 • SARS, a krónikus fertőző betegségek súlyosbodása.

Terhesség alatt először konzultáljon orvosával.

következtetés

A mechanikai szőrtelenítés a megfelelő végrehajtás során gazdaságos, kényelmes és hatékony módszer a szőrtelenítésre. A speciális kozmetikai és orvosi szerek lehetővé teszik, hogy hosszú ideig megőrizze a bőr simaságát és maximálisan érzéstelenítse az eljárást.

http://gidbody.ru/krasota-i-uhod/depiljacija/udalenie-volos-epiljatorom

Az epilátor elve

A mai napig, hogy eltávolítsuk a nemkívánatos szőrszálakat, és sima, selymes bőrt kapjunk, sokféleképpen lehetséges, hogy az egyik a haj eltávolítása. Ebben a tekintetben sok nő gyakran csoda, hogy az epilátor működik?

Mi az epilátor

Mi az epilátor? Ez egy speciális elektromos eszköz, amely a testszőr eltávolítására speciális lemezek segítségével történik, amelyek a gyökérből húzzák őket. Az epilálás nagyon fájdalmas, és sok nő érzékeli a középkori kínzás eszközét, ami a sima és selymes bőr megszerzésének előfeltétele.

Egyesek tévesen úgy vélik, hogy az epilátor és a depilátor ugyanaz. Távol tőle. Míg az epilátor eltávolítja a hajat az izzóval együtt, a szőrtelenítő csak a külső réteget eltávolítja anélkül, hogy befolyásolná a haj gyökereit. A szőrtelenítés és a szőrtelenítés továbbra is a fő módszerek a nem kívánt szőrzet elleni küzdelemben.

Az első kísérletek a haj eltávolítására a nemkívánatos helyekről az ókori Egyiptomban történt. A viaszozáshoz és a szőrtelenítéshez különböző viaszmaszkokat és csipeszeket használtunk.

A működés elve

Az epilátor működésének elve a speciális párok pár párhuzamos elindulásán alapul, amely kölcsönhatás esetén a haj rögzítésével és a közeledő mozgásnak köszönhetően tépje ki a gyökérből.

A többpontos rendszer esetén a legkisebb szőrszálakat is el lehet távolítani. Ilyen rendszert használnak minden gyártó, bár más néven. A gyártótól függetlenül minden eszközön több sebesség van, amelyeken a csíkok gyakorisága függ.

 1. Az első mód nem hosszú és vékony hajra van tervezve. Ez viszonylag alacsony sebességgel rendelkezik. A szakértők azt javasolják, hogy az első sebességet kis és törékeny szőrszálakkal dolgozzák fel olyan helyeken, ahol fennáll annak a veszélye, hogy ne szakadjon ki, hanem hajtsa le a hajat.
 2. A második mód gyorsabb, gyakrabban fordul elő. A hosszú és erős haj eltávolítására tervezték. A második üzemmódban a készülék sebessége nő, ezért az eljárás ideje jelentősen csökken.

Az epilátorok típusai

A tervezéstől és a működési elvtől függően a következő típusú epilátorokat különböztetjük meg.

 1. Disc. A készülék középpontjában forgó korongok vannak, amelyek egymással érintkezve hajszálak. Ezek a modellek a modern csipeszek prototípusa.
 2. Tétre. A csipesz-epilátor működésének elve különbözik a lemeztől, mivel a forgó tárcsák helyett a lemezek fémlemezeket használnak. Az ilyen eszközöket nagyobb hatékonyság és sebesség jellemzi.

Természetesen a lézer és a fotopilátorok teljesen eltérő elvvel rendelkeznek, de általában a szépségszalonokban használatosak. Habár ma a hazai használatra tervezett modellek elkezdődtek, mégsem szereztek szignifikáns eloszlást a magas költségek és a számos alkalmazás-árnyalat miatt.

Mit kell vásárolni vásárolni

Ha ilyen típusú epilátorokat vásárol, figyeljen a következő pontokra.

gyártó

Az epilátor kiválasztásakor nem szabad előnyben részesíteni az ismeretlen márkák olcsóbb modelljeit. A legvalószínűbb, hogy egy ilyen eszközt nem különböztet meg a nagy megbízhatóság és a funkcionalitás. A híres márkák termékeinek megvásárlásával garantáltan kapsz egy speciális szervizközpontban a szolgáltatáshoz való jogot.

Az érzéstelenítés

Ez a paraméter a használat szempontjából a legfontosabb. Attól függ, hogy fájdalmat tapasztal-e az eljárás során. Különböző modellekben az érzéstelenítés különböző módon történhet:

 • hűtés;
 • masszázs;
 • használjon fúvókákat.

Az első esetben, a bőr lehűtése érdekében a készülék esetében szükség van egy speciális tartály elhelyezésére, amelyben fagyasztott víz van. Ez a módszer jól működik minden bőrtípuson.

Hogyan működik az epilátor masszázs rendszerrel? A masszázs egy kiegészítő fúvókával van ellátva, amely különleges formájú, amely a bőrrel való interakció során hatással van az idegvégződésekre és „elvonja” magát a fő fájdalomtól.

A hagyományos fúvókák használata alacsony árkategóriájú modellekben történik. Ellentétben a masszázsfúvókával, a szokásos fúvókának nincs fájdalomcsillapító hatása. A működési elv a fúvókán található speciális lyukakon alapul, amelyek átengedik a fejbőr egyes részeit, ezáltal csökkentve a használat pillanatnyi fájdalmát.

ergonómia

Vásárláskor ügyeljen a készülék megjelenésére és alakjára. Ügyeljen arra, hogy tartsa a kezében, és hozzon létre néhány jellegzetes mozgást a levegőben. Ha ezeknél a műveleteknél némi kényelmetlenséget tapasztal, tekintse meg egy másik modellt. Ügyeljen a gombok elhelyezkedésére: könnyen és kényelmesen kell nyomni.

A tárolás és a szállítás kényelme

Gyakran előfordul, hogy az epilátorhoz egy speciális táska, amely a készülék tárolására szolgál. Enélkül a készülék szállítása eléggé problematikus lesz. A legtöbb gyártó nagy figyelmet fordít a készülék esetére, és szép és stílusos megjelenést biztosít.

Használati ajánlások

Sok nő, akik először szedték az epilátort, azon gondolkodnak, hogy hogyan használják helyesen? Az interneten könnyedén megtalálhat egy csomó videót a folyamat részletes magyarázatával, így fontos tippeket adunk az alábbiakban, hogy segítsen gyorsabban kezelni az eszközt.

 1. Növekszik elég hosszú szőrszálak. Ha a szőrtelenítés során eltávolítja az összes hajat a kezdeti szakaszban, a szőrtelenítéshez legalább 0,5 cm-es hajhossz szükséges. Túl kicsi szőrszálak nem ragadhatják meg a lemezeket, és így eltávolíthatják őket az izzóval.
 2. Vegyünk egy forró zuhanyzót. Az eljárás legkedvezőbb ideje a forró zuhany vagy fürdő után eltelt idő. A hőnek pozitív hatása van a bőrre, a pórusok nyitva vannak, ami hozzájárul a nem kívánt szőr könnyebb és gyorsabb eltávolításához.
 3. Az eljárás során ne nyomja meg az epilátort. Ez károsíthatja a bőrt, és véglegesen megakadályozhatja az ilyen események lebonyolítását. Tartsa az epilátort kis szögben, és simán csúsztassa a bőrt a jobb szőrtelenítés érdekében.
http://tehnika.expert/dlya-krasoty/epilyator/chto-takoe-i-kak-rabotaet.html

epilátorokhoz

Otthoni epilátor - olyan eszköz, amely könnyen és fájdalommentesen segít megszabadulni a nemkívánatos testszőrzettől. A termékek különböző technológiákon működnek, amelyek mindegyike előnyei és hátrányai.

Hogyan működik az epilátor

A legnépszerűbb kétféle epilátor:

A termékek a lemezek elforgatásával működnek. Amikor elfordulnak, megérintik egymást és elkapják a szőrszálakat, kihúzva őket.

A leggyakoribb eszköztípus. A szív - fémlemezek. A szőrszálakat húzza, megragad, húzza és kihúzza.

A lézeres epilátor működésének elve

A lézer melegíti a melanint tartalmazó sejteket. A sugár a haj csúcsához megy, és elmegy az izzóhoz, elpusztítva. A művelet másodpercekben történik. Az eljárás fájdalommentes, csak meleg van.

A fotoepilátor elve

A munka szelektív fototermizmuson alapul. Egy speciális lámpa fényt bocsát ki. Az impulzus áthalad a bőrön, hőenergia keletkezik. Ez befolyásolja a hajban lévő melanint.

A hőt a szőrtüszőbe áramlik, amelyből atrófia, és a tüsző összeomlik. A haj növekedése megáll.

Minél több melanint tartalmaz a hajban (annál sötétebb), annál hatékonyabb lesz az eljárás. Ennek oka abban rejlik, hogy egy sötét szín képes jobban elnyelni a fényt. A könnyű és finom szőrszálak esetében az alkalmazás hatástalan.

A trimmer elve

Trimmer - speciális eszköz a szőrtelenítésre. Gyakran használt szemöldök, orr, fül. Az ebből a feladatból semmilyen más típusú epilátor nem fog megbirkózni. A szokásos alkalmazási helyek a hónalj és a bikini vonalak.

Az akkumulátor trimmerek működnek. A vágóelem szívében két sor erős fémlapát van felszerelve. Az alsó fogak egy pozícióban vannak rögzítve, a felsőek pedig mozognak.

A készülék táplálja a tápellátást, a fogak két sora indul. Kinyitják és bezárják a szőrszálakat.

Az epilátorok típusai és funkciói

epilátor

Ez egy kis eszköz, amely kényelmesen illeszkedik a kezedbe. A fő rész csipesz. Ezek a forgó fej forgásirányában fognak és húzza a szőrszálakat.

Ha szokásos vagy forgó borotvát használ, a szőrszálak gyorsabban nőnek, láthatóvá válnak. Az epilátor pedig a gyökérrel együtt húzza őket. A növekedés lassul, és egy új izzó akár 4 hétig is megjelenik.

A multi-pincer rendszer lehetővé teszi a nagyon rövid hosszúság eltávolítását 0,5 mm-től. Néhány modell másodpercenként 600-700 csíkot tesz.

photoepilator

Készülék a nemkívánatos haj fájdalommentes eltávolítására. A nagy pontosságú fénysugárzásnak köszönhetően a hatás a gyökéren található, amelyből a növekedés teljesen leáll vagy megáll.

Korábban az ilyen eljárásokat csak a szalonokban hajtották végre, de ma már vannak háztartási fotószűrők.

trimmer

A trimmerek két típusra vannak osztva:

 • széles munkalappal;
 • keskeny munkalapon.

Egy széles terület nagy területet rögzít, a borotválkozás gyorsabb. A mintákat, az eredeti formákat egy keskeny vágóelem alkotja, a nehezen elérhető helyeket feldolgozzák.

A teljes készlet általában két fúvókát tartalmaz:

 • tiszta borotválkozás
 • egy bizonyos hosszúságra vágás.

Az első teszi a bőrt sima, a második - a szükséges hosszúságú hajat hagyja. A készülékeket intim frizurák létrehozására is használják.

Lézeres epilátor

A stabil eredmény eléréséhez hosszú távú használat szükséges. Először is, a hőhullám elnyeli a haj melanint. Vékonyabb lesz, és néhány eljárás után az izzó meghal.

A teljes eltávolításhoz 4-5 eljárás szükséges, ez függ a hajnövekedés szerkezetétől és egyedi jellemzőitől. Egy munkamenethez az eredmény nem érhető el. Ezért a lézeres szőrtelenítés hosszú időt igényel. A kezelések közötti idő 3-4 hét.

Nem javasolt lézeres epilátor használata sötét bőrön. Melanint tartalmaz, amelyet a hőhullám elnyel. Ha elvégzi az eljárást, égési sérülések vagy életkori foltok lesznek.

fúvókák

hűsítő

Egy speciális mechanizmus hidegíti a bőrt borotválkozás közben. A fúvóka csökkenti az irritációt, csökkenti a kényelmetlenséget az eljárásból, kevésbé fájdalmasvá teszi az eltávolítást. A hűtőfúvóka tartály formájában készült vízzel. Az eljárás előtt hűtőszekrényben kell hűteni.

epilálás

A szokásos szőrtelenítő szerelvény a gyökérrel együtt a kopasztás elvén működik. A bőr egy ideig sima lesz. De a kellemetlen, fájdalmas szakadás érzése.

Néha irritáció lép fel, amelyet a speciális kozmetikumok használata okoz.

hámlás

A fúvókát epilálás után bőrápolásra használják. Kinevezés - a felület felső rétegének hámlása. A benőtt szőrszálakat szabadítják fel, további növekvő megáll.

borotválkozás

A fúvóka elektromos borotva funkcióval rendelkezik. A levehető borotvafej lehetővé teszi, hogy gyorsan és fájdalommentesen megszabaduljon a hajból. De túl gyorsan nőnek vissza.

Ennek a mellékletnek a használata ajánlott a bikini vonalhoz, a hónaljhoz, mivel sok idegvégződés van itt, a vibro-epiláció kényelmetlenséget okoz.

Spot eltávolítás

A fúvóka egy sorban elrendezett kis csipesszel van felszerelve. Lehetővé teszi a bőr kis területeinek kezelését. A helyszín eltávolítása eltávolítja az egyes szőrszálakat, amelyek az epilálás után maradnak.

A csipeszek száma

A különböző gyártók modelljei különböző számú fogóval vannak felszerelve:

A csipeszek száma befolyásolja az eljárás időtartamát és minőségét. A modern modelleknél a multi-pinset rendszer 20 forgó tárcsából van felszerelve. 600 -750 csíkot tesznek percenként.

élelmiszer

akkumulátor

Az akkumulátorról működő eszközök lehetővé teszik, hogy bármelyik helyet válasszanak ki, nem függenek a közelben lévő aljzat létezésétől. Ők önállóak. De a tömeg növekszik, ami további terhelést biztosít.

A hosszú szőrtelenítés nehéz. Ha elfelejtette feltölteni az epilátort, gyorsan használja azt nem fog működni. Az akkumulátor akár 45 percig is működik.

Hálózat / akkumulátor

Ez az egység kombinált tápegységgel rendelkezik. Ez kényelmes: otthon otthon csatlakozhat az elektromos áramhoz, és az akkumulátor használatához szükséges úton.

Epilátor a hálózatból

Ezek a termékek kizárólag villamos energiával működnek, ami korlátozza a kimenetek és a kábel hosszát. De mindig készen állnak a használatra, és mérséklik az öngyújtót, ami kényelmesebbé teszi az eljárást.

Ha a fürdőszobában a villamosenergia-felhasználástól függ, különös gondossággal kell eljárni, és akkor is megvalósítható, ha a konnektorot felszerelik.

A sebességek száma

Az epilátorok 1-3 sebességgel rendelkeznek. A legtöbb terméknek két sebessége van a különböző típusú haj és borotválkozáshoz.

A vékony és rövid szőrzet módja. Ha nagy sebességgel távolítják el őket, hirtelen rángatózik, megszakadnak, és sörték maradnak. Ebben a módban hosszú folyamat ad kellemetlenséget, így más típusú haj esetén más sebességgel rendelkezik.

Hosszú és / vagy merev szőrszálas területeken alkalmazható. Erős rándulásra van szükségük az eltávolításhoz. Ebben az üzemmódban az eljárás időtartama csökken, a kényelmetlenség minimális.

Az érzékeny területeken, mint például a hónaljban, alacsony sebesség ajánlott.

Epilátor funkciók

Háttérvilágítású epilátor

Ez a funkció megvilágítja azt a területet, amelyben a készülék működik. A folyamatot jobban ellenőrzik, és az eredmény jobb. Belül egy kis lámpa, néha tükörrel van felszerelve. A fúvóka mélyszőrtelenítő zóna bikini számára készült.

Nedves haj eltávolítása

A készüléket vízzel, kozmetikával lehet használni. Ez megtisztítja a bőrt, megszünteti az irritációt, enyhíti a kellemetlenséget. A teljesítmény nagyobb, mint a száraz borotválkozásé.

Úszó fej

A lebegő fej jobban eltávolítja a hajot a térdek alatt. Alkalmas bikini vonal feldolgozásra.

masszírozó

Egy speciális eszköz, amely az eljárás során masszázsmozgásokat tesz lehetővé. A masszázs intenzitása miatt csökken a fájdalom, javul a vérkeringés és a bőr megjelenése.

A görgők az epilálás során eltávolítják a kellemetlenséget. A masszírozó kerekek egyidejűleg forognak a termék működő részével.

méltóság

Az epilátor pluszjai

 • Hosszú időre megszabadulni a hajtól.
 • Az eljárás könnyen elvégezhető otthon.
 • A legtöbb modell nem igényel krémet vagy viaszt.
 • Egyszerű tisztítás.
 • Kompakt méret.

Trimmer plusz

 • A legnagyobb előnye a készülék kompakt mérete. Külsőleg a tollhoz hasonlíthat, vagy kissé szélesebb lehet. Ezért könnyedén magával viheti a női kézitáskában.
 • A intim területen a mintázott hajvágás legpontosabb végrehajtása.
 • Választható hajhossz.
 • Az eljárás teljesen fájdalommentes.
 • A bőr nem irritált, mivel nincs közvetlen érintkezés.
 • Megfizethető ár.
 • Hosszú élettartam.
 • Könnyű gondoskodás a mellékelt tisztító kefével.
 • Biztonsági használat.

A fotógyűrűk előnyei

 • A termék biztonságos, minimális hatással van a bőrre, megmarad a sejtek szerkezete és életképessége.
 • Nem érzékeny bőrre fájdalom. Egy személy érzi magát egy kicsit melegen.
 • A biztonsági óvintézkedéseknek megfelelően nem okoznak kárt a szervezetnek.
 • Az eredmény az első alkalmazás után észrevehető.
 • Könnyű használat a miniatűr méret miatt; megengedhető magával vinni, mivel kis helyet foglal el.
 • Gyors feldolgozási terület.
 • A test bármely területére vonatkozik.

A lézeres epilátor előnyei

 • Az eljárás fájdalommentes, kényelmes.
 • Használat a test minden részén megengedett.
 • A hegek és égési sérülések nem tartoznak ide.
 • Gyors eljárás.
 • Eltávolítási hatékonyság.

problémák

Az epilátor hátrányai

 • Fájdalmas érzések az eljárás során. A különböző mellékletek és leállások hozzáadásával került sor.
 • Sok modell sok zajt kelt.
 • Az eljárás sokáig tart.

A lézeres epilátor hátrányai

 • A sötét bőrű, szőke hajú emberek használatának korlátozása.
 • Egy kis terület a befogás következtében - hosszú szőr eltávolítási folyamat.
 • A hatás eléréséhez számos eljárás szükséges.
 • Kellemetlen bizsergés a testrész kezelése során.
 • A termék magas ára.

Hátrányai a fotószűrőnek

 • Tilos a cserzett bőrön tartani a munkát.
 • A pigmentáció megjelenése a testen.
 • A túlmelegedés viszketést és pislogást okoz.

Trim fülek

 • A szőrszálak vágása gyakran ismétlődik, mivel 2 nap után nőnek.
 • Az eljárás nem hagyja a bőrt sima.

A lézeres epilátor hátrányai

 • Hajhagymás eltávolítás 2-3 mm mélységben.
 • Ez a folyamat kiszárítja a bőrt.
 • A szőke szőrszálakat nem távolítják el.

Problémák az eljárás után

Rossz eredmény

 • A készülék rossz mozgása. Mozgassa az epilátort a hajnövekedés ellen.
 • Rossz epilátorfej-elhelyezési szög van kiválasztva. A helynek 90 ° -os szögben kell lennie a kezelt terület felületéhez képest.

duzzanat

2-7 napon belül eltűnik. Folyamatosan jeget kell alkalmazni. Kerülje a közvetlen napfényt.

fertőzés

Ritka égési sérülések vagy sérülések után. Szükséges az orvoskal való konzultáció.

zúzódások

Néha vannak olyan zúzódások, amelyek 5-10 napon belül eltűnnek.

Melyik epilátor jobb

Gyártó anyag

Fém csipeszek

Összetétel - rozsdamentes acél. Olcsó anyag, de a termékeknek jelentős hátránya van: a szőrszálak eltörtek vagy kihagynak. És egy idő után a vágóelemek tompaak.

Kerámia csipeszek

A termékeknek magas a költsége, de a kézzelfogható használat előnyei. A fazekasság teljes fogást biztosít minden hajra, húzva a gyökérből. Az érzékeny bőrt sokkal jobban figyelembe veszi.

megjelenés

A terméknek nemcsak az esztétikai oldalról, hanem a kényelmes használatra is alkalmasnak kell lennie. Könnyen kezelhető, könnyen kezelhető. A fúvókákat nehézség nélkül eltávolítják, a gombokat megnyomják. Ellenőrizze, értékelje az eszköz érzéseit.

További funkciók

 • Kényelmes fogantyú, hasonló a borotva tartóhoz.
 • A zajcsökkentő mechanizmusok védik a hangos hangokat.
 • A vízálló tok lehetővé teszi, hogy a készüléket zuhanyzóval vagy káddal vegye igénybe, ami kényelmesebb. Kevesebb irritáció jelenik meg a párolt bőrön.

Kivehető fej

Az eljárás után a vágóelem eltömődött a hajjal. Tisztításhoz használjon egy kis ecsetet, amely az egységhez csatlakozik. De az összes tartalom eltávolítása nem működik.

A levehető fej folyóvíz alatt mosható, gyorsan eltávolítva a felhalmozott szőrszálakat. Az ilyen csipeszek tovább tartanak.

Fúvóka kezdőknek

Speciális korlátozó fúvóka, amely részben zárja a munkafejet és a csipeszeket. A fogás területe csökken, a kellemetlen érzés csökken.

A rögzítés nem jár jelentős előnyökkel, mivel még mindig jobb, ha sima borotválkozás céljából eltávolítjuk. A szelíd bőr nem sérült meg. Nincs irritáció.

Az epilátor használata

Működési szabályok

 • Kezdje a hajszálakat.
 • A bőr tiszta, nem zsíros, krém nélkül.
 • Jobb, ha este eltávolítja a szőrtelenítést, hogy a bőrpír áthaladjon egy éjszakán át.
 • Ha szükséges, tegye a fúvókát.
 • Ha a termék gél vagy hab használatát teszi lehetővé, alkalmazza azokat.
 • Enyhén húzza ki a bőrt, lassan, préselés nélkül vezesse az epilátort a haj növekedéséhez.
 • A legjobb hatás eléréséhez mozgassa a készüléket különböző irányokba. A lábánál vezesse az epilátort felfelé. Hajtsa végre a lábát egyenesen a térd alatt.
 • Győződjön meg arról, hogy az eszköz simán csúszik, és az úszó csúcs a test vonalát követi.
 • Egy helyen tartsa a terméket egyszer.
 • Különösen ügyeljen az ízületek körüli terület kezelésére.
 • Az eljárás után alkalmazzon hidratálószert.

Az érzékeny területek epilálása

 • A hónaljban és a bikini területén végzett szőrtelenítés különös gondossággal jár.
 • Vannak speciális tippek az érzékeny területekre.
 • A bőrt alaposan meg kell tisztítani a szagtalanító maradéktól.
 • Emelje fel a kezét, és vezesse a készüléket különböző irányokba.
 1. Az epilátor egy személyi higiéniai cikk, ezért gondosan kell gondoskodni.
 2. Tisztítás előtt győződjön meg róla, hogy a készüléket kihúzta.
 3. Ne használjon csiszolóanyagot vagy oldószert.
 4. Kerülje el, hogy folyadék kerüljön a készülék belsejébe.
 5. A munkadarabot minden használat előtt meg kell törölni egy antiszeptikummal.
 6. Az eljárás után a fúvókát meleg vízzel mossuk.
 7. Merítse a vízálló termékeket teljesen, így a felület tökéletesen tiszta marad.
 8. A mosás után minden alkatrészt alaposan meg kell szárítani. Ehhez helyezze őket egy tiszta, tiszta felületre. Vegyünk egy törülközőt a nedvesség felszívásához.
 9. Szárítás után meg kell törölni az összes elemet alkoholos mártással.
 10. Javasoljuk, hogy minden egyes munkamenet után tisztítsa meg a készüléket.

óvintézkedéseket

 • A készülék használata előtt olvassa el figyelmesen az utasításokat a sérülések elkerülése érdekében.
 • A fotó-epilálás és a lézeres eljárás során ügyeljen arra, hogy fedezze a születésnapokat, a tetoválásokat, a szeplőket, a vakondokat, a szemölcsöket.
 • Ne használja a készüléket más célra.
 • Ne érintse meg a vágó részt vagy a fűtőelemeket a kezével.
 • Tartsa távol a készüléket gyermekektől.
 • Tartsa távol a terméket víz- és fűtőforrásoktól.
 • Tilos a készüléket károsodás jeleivel használni.
 • Ha égés történik, azonnal állítsa le az eljárást.

szavatosság

Az epilátorok minden típusára a standard garancia egy év, ha a gyártó nem hosszabbítja meg az időtartamot.

A garancia a termék megvásárlásának napjától érvényes.

A garanciális kötelezettségek nem érvényesülnek:

 • Ha a készülék megrongálódott a vevő hibájából, helytelen vagy gondatlan működés miatt.
 • Ha a terméket viselték.
 • Vannak hibák, amelyek nem befolyásolják az eszköz működését.
 • Ha a javítás nem szervizközpont volt.
 • Használt nem eredeti alkatrészek.

üzemzavarok

 • Az eszköz nem töltődik

A probléma az akkumulátor vagy a töltőberendezés meghibásodása. A meghibásodás meghatározásakor a berendezés cseréje szükséges.

 • A készülék nem kapcsol be

Ha sorban fut, ellenőrizze a vezeték és a csatlakozások integritását. Ha az akkumulátortól függ, az oka lehet benne. Vagy égett tábla, teljesítményvezérlő.

 • Rossz haj eltávolítva

Sokan úgy gondolják, hogy a kések tompavá váltak, de az önélező kések kiváló minőségű eszközökbe kerülnek. Valószínűleg a fej eltömődött, mély tisztítást igényel.

 • Nem fog haj

Ellenőrizze a fúvóka integritását, szükség esetén cserélje ki. Csak teljes tisztítást igényel.

gyártók

Braun

A német cég, amely prémium minőségű berendezéseket gyárt, az árut a legszigorúbb, szigorúan ellenőrzött gyárakban gyártják, a gyártó garanciájától függően. A masszírozó görgők enyhítik a fájdalmat.

Néhány eszköz hűtő kesztyűvel van ellátva, amely kiküszöböli az irritációt. A bikini epilátor beépített ujjainak köszönhetően még kis szőrszálakat is felemelnek, ami tökéletesen simítja a bőrt. Az akkumulátorok 40 percig működnek.

Panasonic

Az epilátorok tartománya elég széles. Ezek egyszerű modellek, kiegészítő funkciók nélkül, fúvókák és drága termékek. Kettős tárcsás rendszer, a fejek különböző síkokban mozognak, a fúvókák a hámláshoz, a lábak csiszolása, a bikini vonalak és a hónaljok, megáll.

Minden eszközt alacsony zajszint jellemez. Egyes modellek háttérvilágítással rendelkeznek.

Az új epilátorok száraz és nedves szőrtelenítő eljárást tartanak fenn. Az ES-WU sorozat 24 csipesszel, száraz szőrtelenítéssel és egy sebességgel rendelkezik.

Az ES-ED modellek egy órát töltenek, fél órát dolgoznak szünet nélkül. Minden készüléknek két sebessége van. Ezek a modellek 48 csipesszel, speciális lemezrendszerrel vannak felszerelve.

Philips

A készülékek kiváló minőségű szőrtelenítést garantálnak, mivel széles SatinPerfect fejjel vannak ellátva, a kerámia tárcsákkal együtt az összes szőrzetet egy mozgásban távolítják el. Még az egyszerű modellek is rendelkeznek aktív vibrációs rendszerrel a kényelmetlen helyek kezeléséhez.

A termékek két sebességgel működnek, a minimális csipeszek száma 21. A készülékek könnyen tisztíthatók, és gyakran higiénikus teljesítményt nyújtanak.

A drága modellek tartalmazzák a tökéletes borotválkozáshoz szükséges fúvókát, és a test kontúrjain csúsznak, jó lejtőn.

Különös figyelmet érdemel a Philips SatinPerfect modell. A készüléket úgy tervezték, hogy gondoskodjon a test minden részéről, beleértve az arcot is. Egy óra, 40 perc alatt kerül felszámolásra. Továbbá a csomag tartalmaz egy tükör, csipesz, fúvóka intim területeken, utazási eset.

Rowenta

Minden eszköz 24 csipesszel van felszerelve. Ez a szőrtelenítés leghatékonyabb módszere. A modellek két munkadarabot tartalmaznak.

A Fashion sorozat egyszerű eszközei száraz bőrkezelésre, a hálózatról történő munkavégzésre szolgálnak, további mellékletek nélkül. Az érzéstelenítés funkcióját masszázsgolyók végzik, a fej rendes, de a csaptelep alatt könnyen tisztítható.

Drága Silence Soft line modellek - száraz szőrtelenítő eszközök. Multifunkcionális, 5 fúvókával (hámlás, borotválás, érzékeny terület, bikini-trimmer, korlátozó).

Az ügyet egy speciális technológia, tehát csendesíti. A csomagcsomag fájdalomgolyókat tartalmaz, de még velük is fájdalmas a hónalj-terület kezelése. Számos eszköz a nedves haj eltávolítása.

Silk'n

A cég megkülönböztető jellemzője a fotoszilátorok gyártása. Az alap egy speciális HPL ™ technológia, amely egyedi érzékelőt tartalmaz a bőrszín meghatározására. A biztonsági mechanizmus figyelmezteti a készülék sötét és cserzett területeken történő használatát.

A Silk'n Glide technikát bőrgyógyászok tesztelték, és teljesen biztonságos otthoni használatra. A készülék csak a bőrrel érintkezve működik. A látásra való károsodás kizárt.

Eltávolíthatja a szőrszálakat a test minden részéről, beleértve az arcot is. A háztartási készülékek tökéletesen megbirkózhatnak az aktív növekedési fázis haj eltávolításával.

TouchBeauty

A cég kompakt rózsaszín trimmereket gyárt. Népszerű vízálló modell a zuhanyozáshoz. Akkumulátorokkal működtetve, amely biztosítja a termék független működését.

A vágóelemet egy kettős acél penge mutatja szuper vékony hálóval. A készülék azonos sebességgel működik. De elég, mert a borotva nem okoz kényelmetlenséget.

Vitesse

Francia védjegy. A VS-961 modell halvány rózsaszín az ár és a minőség középosztályára utal. Az eszköz előnye - a hálózatról való munka, az akkumulátor fél órát tölt.

A csomag tartalmazza a fúvóka-fésűt és a hosszú távú töltést. A munka sebessége egy. A termék gondos kezelése egyszerű, külön mellékelt kefével. A nedves haj eltávolítása megengedett.

A Vitesse VS-374 modell fekete és kék színben jelenik meg. Külsőleg úgy néz ki, mint egy borotva. A kombinált élelmiszer - a tápegységből és az akkumulátorból. A díj körülbelül 40 percig tart.

A csomag tartalmaz egy állványt és tokot a készülék tárolásához. Zajos.

http://vash.market/bytovaya-tehnika/dlya-krasoty-i-zodrovya/strizhka-volos/epilyatory.html