logo

Hogyan változtatja meg a frufru nőt

Hogyan változtatja meg a bumm egy nőt? Ha frizurát csinál egy bumm, akkor több tényezőt is figyelembe kell venned. Először is, a fontos szerepet a haj állapota befolyásolja. Ha a frufru buja és vastag haj jelenlétét feltételezi, akkor nem szabad ilyen vékony frizurát készítenie. Másodszor, az alakja az arc arányától függ. Például, ha az arc ovális, akkor minden frufru meg fog tenni. A fotók tökéletesen azt mutatják, hogy nem is számít, ha a homlok magas vagy alacsony.

A 30 év feletti nők attól félnek, hogy frufru viselnek, és teljesen hiába tegyenek - a frizura frufru nagyban csökkentheti az életkorot. Azonban itt kell figyelni, hogy milyen öreg egy nő. Ha az életkora érzései megfelelnek az igazi évek számának, a rossz bang annyira „megfiatalíthatja”, hogy a nő kicsit gyerekesnek látszik.

Elképesztő, de a frufru drámaian megváltoztathatja a megjelenést, és néha még életet is megváltoztathat. Ha eljött az idő a változásra, akkor az első dolog, amit el kell kezdeni egy frizura. Ez a legegyszerűbb és leghatékonyabb módja annak, hogy valami újat hozzunk életre. Haj - a megjelenés azon része, amely a legerősebb benyomást kelti, és melyet leginkább emlékeznek.

Ahogy a frufru megváltoztat egy nőt, egy nő megváltoztathatja a frufruit és létrehozhat egy új képet. Tehát a vastag arc csökkenti az arcot, ezért ideális az ovális, hosszúkás vagy téglalap alakú arcú nők számára. Számos opcióval rendelkezhet, és bármilyen hosszúságú hajra is alkalmas. De egy ilyen fodrász gondos napi formázást igényel.

Hogyan változtatja meg a frufru nőt

A szemöldökét lefedő hosszú ujjak jól mennek egyenes hajjal. A fodrászok opciói is vannak, sok - csak a szemöldök alatt, az orrig, és néha zárak is elérik az állát. Ezért szinte bárki számára hosszú hosszú frufru lehet választani.

Lehetővé teszik, hogy gyakran megváltoztassa a megjelenését és tökéletesen illeszkedjen a ferde frufruhoz különböző frizurákkal: az alábbi hajvágás fotó példái. Emellett könnyen elhelyezhetők. Nem csoda, hogy olyan népszerűek.

Az egyik divat trend - szakadt frufru, amely különböző hosszúságú és formájú lehet. Bájos gondatlanságot és szexualitást adnak. És mind a sima, mind a hullámos hajra. Ideális esetben ez a frufru ovális arcú szőke.

Futurisztikus, grafikus frufru, furcsa módon ad az arcnak a lágyságot és a nőiességet. A magas homlok sötét hajú tulajdonosaihoz illik.

Ha a homlok túl magasnak tűnik, akkor egy rövid vagy közepes szegély segíti a vizuális csökkentést.

A szemöldök egy gyönyörű formáját hangsúlyozza, és az aszimmetrikus bumm látványos rejtélyt ad. A hosszú és rövid frufru is aszimmetrikus lehet, és bármilyen hajhosszúsággal is elvégezhető. Ami az arc alakját illeti, jól néz ki egy kerek, ovális vagy hosszúkás arccal.

Nos, ha a szemöldök tökéletesek, a tulajdonosuk bang-arcra illik. De itt, a stylistnak keményen kell dolgoznia - fontos a tökéletes szimmetria elérése.

A gyapjú egy fleece-vel ismét divatossá vált - nagyon lenyűgözőnek és figyelemre méltónak tűnnek. A lényeg nem az, hogy túlzásba hozzuk a kötetet. Ebben az értelemben még egy kifejezett frufru hiányában is megtehető.

A frufru frizurák mindig divatban maradnak, sőt, olyan változatosak, hogy minden nő kiválaszthatja azt, ami vonzóvá és felejthetetlené teszi a képet. Ne félj kísérletezni!

http://rastikosa.com/kak-chelka-menyaet-zhenshhinu.php

30 példa arra, hogy a frufru megváltoztatta a csillagok megjelenését

Nem titok, hogy nemcsak az új hajszín, hanem a bordák is drasztikusan megváltoztathatják a képet.

Hosszú és oldalirányú, rövid a 40-es évek stílusában, vagy diplomázott - sok variáció létezik, de a legfontosabb az, hogy válassza ki azt, amelyik megfelel az Önnek.

Képtárunkban - 30 csillagos példák.

Néhány híresség megpróbált kísérletezni, de elhagyták és sietett, hogy a szokásos hosszúságra nőjenek (legalábbis emlékezzünk Olga Buzovára vagy Jessica Beale-re), míg mások - például Monica Bellucci vagy Svetlana Bondarchuk - még mindig nem tartoznak a frufruhoz és sok bókot kapnak.

Nehéz elképzelni, hogy Olga Buzova bumm! 2010-ben azonban Olga még mindig viselte (2016-os és 2010-es fotók)


Angelina Jolie esetében, amint számunkra, minden nyilvánvaló: gyönyörű és frufru nélkül (2009 és 2016 fényképek)


Victoria Lopyreva 2007-ben először levágta a bérletét, és három évig nem szétvált vele. Ennek eredményeként a modell rájött, hogy nem az ő verziója (2016 és 2007 fotók)

Kim Kardashian egyszerre szakadt bummot is viselt, és érdemes megjegyezni, hogy nagyon sokat jár (2015-ös és 2013-as fotók)

Jessica Alba nem merte a merész kísérleteket elvégezni, de időről időre frissíti a képet. Például 2009-ben a csillag vágta a frufru. Hozzáadta az Alba lágyságának megjelenését, de sok éven át a színésznő ő nélkül jár.

A "Mexikó nyaralás - 2" projekt ideje alatt Victoria Bonia olyan vastag frufru ment el ide, mint a szempillái (jobb fotó). Egyetértek azzal, hogy egy másik hajszínnel és frizurával a televíziós műsorvezető nagyon másnak tűnik (a 2016-os és 2013-as fotók)

Szó szerint a másik napon Marina Alexandrova megosztotta az Instagram-előfizetőkkel egy merész haj kísérlet eredményét. A színésznő, aki nagyon ritkán változtat semmit a megjelenésében, úgy döntött, hogy bumm. A csillagok rajongói egyetértettek abban, hogy sokkal fiatalabbnak tűnik, de mit gondolsz? (2015. és 2017. évi fotók)

2014-ben Kate Middletont a HELLO brit magazin olvasói ismerik el! híresség a luxus frizurával. Bizonyára több ezer angolnő is elvágta a frufruit, miután 2015-ben a hercegnő ezt tette (2014 és 2015 fényképek)

A pletykák szerint, amikor 2012-ben Jessica Beal úgy döntött, hogy levágja a frufru, férje, Justin Timberlake ellenezte, az énekes úgy gondolta, hogy egyáltalán nem fogja díszíteni a színésznőt. El kell ismernünk, hogy igaza van. Most a csillag sokkal vonzóbbnak tűnik.

2012-ben, a „The Hunger Games” című előadásának tiszteletére tartott partinál Jennifer Lawrence frufru jelent meg, és melyik képet szereted? (2011. és 2012. évi fotók)

Véleményünk szerint a frufru megbocsátja Brezhnev Vera képét. Először egy ilyen frizurával jelent meg 2012-ben a MUZ-TV-díjban (2016-os és 2012-es fotók)

A „Metód” televíziós sorozat sztárja, Paulina Andreeva határozott szépségvizsgáról döntött 2015 novemberében. Egyenes frufru a szemöldök alatt a rejtély képét adta neki, egyetért?

2016-ban Svetlana Bondarchuk, aki általában nem hajlandó szépség-kísérleteket folytatni, meglepődött a rajongók egy éles képváltozással - a csillag levágta a ferde frufru. Nagyon tetszett a Bondarchuk: Svetlana legalább 10 évvel fiatalabbnak tűnt (a 2015-ös és a 2016-os fotók)

A 2012-es Beyoncé levágta a bummot, ami érzelmek viharát okozta rajongói között. Sokan még mindig úgy hívják, hogy az énekes szépségkísérlete az egyik leginkább sikertelen pályafutása (2015-ös és 2012-es fotók)

A Selena Gomez 2016 nyarán egy hosszú, aszimmetrikus bangot döntött a könnyű vékonyodással. Az énekes fotót jelentett egy új képen az Instagram oldalán. A követők igazán örültek a csillag szokatlan képének, és több ezer bókot írtak a kép alatt

2008-ban Katie Topuria szőke volt, és vastag frufru viselt, 2009-ben barna lett, és hosszú haját ismét megnövelte. Biztosak vagyunk abban, hogy a változások hasznot húztak neki, és te? (2016-os és 2008-as fotók)

Ha ugyanaz a szív alakú arca, mint Reese Witherspoon, akkor egy rongyos profilbanda minden bizonnyal tetszik (2015 és 2012 fotók)

Rihanna szereti a saját megjelenésével kísérletezni: növeli a haját, rasztazatot, és 2014-ben levágta a frufru. Igaz, az énekes hosszú ideig ilyen frizurával nem haladt át, 2015-ben nem volt nyom a balzsamokról

Taylor Swift szereti a frufru minden megnyilvánulásában (most rövid, majd egyenes és egyenletes, majd hullámos). 2015-ben (jobb fotó) az iHeartRadio Music Awards-on a csillag ismét megjelent ezzel a frizurával. Gondolod, hogy ő áll neki?

Bang Britney Spears néhány extra fontot adott hozzá, és az énekes arcát még kerekebbé tette. Remélhetőleg egy ilyen kísérlet után a csillag elbocsátotta a fodrászát (2016-os és 2003-as fotók)

2014-ben Jennifer Garner színésznő is csatlakozott azokhoz, akik kedvelik a frufru. Egyébként még mindig nem vesz részt vele

Jennifer Aniston többször kísérletezett a frufru. A színésznő egyik legsikeresebb változata 2004-ben próbált. Milyen csillagképet szeretne? (2016-os és 2004-es fotók)

Elena Podkaminskaya-t először 2016 márciusában jelentették ki hosszú bummmal, amikor megjelent a Film- és Televíziós Termelők Szövetségének díjátadó ünnepségén. Most a színésznő igaz ez a képre, és úgy tűnik, nem fog semmit változtatni (a 2015-ös és a 2016-os fotók)

A jobb oldali képen, amely 2009-ben készült, aligha ismeri fel Sophia Vergarát. Mindez azért, mert nem csak a sötét hajszín, hanem egyenesen szakadt frufru is. És mit gondolsz, ez a frizura a színésznőre megy?

Katy Perry, egy kísérletező és egy régóta rajongó, a parókák gyakran dönt a radikális változásokról. 2014-ben a szemöldökét egyenesen bevágta, az énekes nagyon stílusosnak tűnt vele

Salma Hayek megmutatja, hogyan lehet 10 évvel fiatalabb plasztikai sebészek nélkül. Bangs csodák!

2015 végén Ciara-nak volt egy bummja, amely egyébként nagyon az énekes arcának felel meg. A csillag sok éven át hűséges a képére, így a rajongók nagyon meglepettek, hogy egy új frizurával látják.

Mindannyian megpróbáljuk eldönteni, hogy Kerry Washington dörömböl-e vagy sem, mit gondolsz? (2013-as és 2015-ös fotók)

Haley Steinfield 2015-ben tiszta aszimmetrikus szegélyt készített. Nagyon aranyos és piszkos!

A „szakadt” élekkel rendelkező csapdák és a hanyag frufru most az egyik legjelentősebb. Vezető divatházak, köztük Balenciaga, Giorgio Armani és Giambattista Valli. Ünnepli, akik úgy döntöttek, hogy „pletykálnak” és vágják a frufruikat, biztosítják a sikerüket. Más hírességek nem vettek részt velük. Képtárunkban - 30 csillag frufru és anélkül, melyik megy, úgy dönt!

http://wom-paradise.ru/30-primerov-kak-chelka-izmenila-vneshnost-zvezd.html

Bimbó az arc típusa szerint (60 kép) - az ideális kép fő összetevője

Szinte minden lány legalább egyszer életében kísérleteket végzett a megjelenésével. Az okok eltérőek lehetnek: valaki úgy döntött, hogy radikálisan megváltoztatja a képet az elválás után, valaki csak unalmas lesz az unalmas kép. Ez az új frizura és frufru, amely néha képes valódi csodákat tenni, a tulajdonosaiknak sok pozitív érzelmet adva.

Nem vitatkozunk, az állandó vágy, hogy ne álljunk meg és változzunk, természetesen dicséretes. A legfontosabb, hogy emlékezzünk erre, hogy ezt felelősségteljesen közelítsük meg. Ellenkező esetben a következmények örökre megcsúszhatják a legkisebb kísérletet a megjelenés megváltoztatására.

A tökéletes bumm kiválasztása az arctípus alatt egyszerű, csak tudnia kell, hogyan

Például nem elég, ha véletlenszerűen akarunk bummot tenni, fontos tudni, hogyan válasszuk ki a megfelelő bangot az arc alakjának megfelelően. Ezt fogjuk tanítani.

Miért van szükségünk frufru

Ha még mindig kétséges, hogy szükség van-e bummra, és nem érti, miért olyan népszerű - a következő sorok az Ön számára.

 1. Szép! A jól ápolt frufru automatikusan hozzáad a nőiességhez és a vonzerejéhez. Könnyen válhat a kitöltött kép bizonyos kiemelésévé, amely az ellenkező nemű nézeteit vonzza.

A bumm segítségével a kép automatikusan lágyabb és nőiesebb lesz.

 1. Ez hasznos! Nem, egy fodrász frizurával nem növeli az egészséget, de teljesen elrejtheti néhány szabálytalan tulajdonságot, ami kétségtelenül előnyös lesz. Ha az arcod nem tökéletesen ovális, akkor megfelelően díszített szálak segítenek közelebb hozni a kívánt eredményhez.
 2. Ez látványos! Az alábbiakban többet fogunk beszélni arról, hogyan változnak a frufru arcok, de most érdemes megemlíteni, hogy az öregedésgátló kezelés kiváló eszközévé válhat.

A hosszú szálak elrejthetik a korai ráncokat és vizuálisan megfiatalíthatják az arcot. El kell utasítanom ezt a lehetőséget?

A frufru kiválasztása arctípus szerint

Ahogy korábban említettük, hogy a bumm stílusosnak és szépnek tűnhet, nem elég csak levágni. Az első dolog, amit el kell döntenie annak alakjáról, amelyet tökéletesen össze kell kötni az arcod típusával. Íme néhány titok.

kerek

Tehát melyik varázslatos változatot részesítsék előnyben a pufókkal?

 • Döntött szakadt frufru. Képes vizuálisan meghosszabbítani az arcot, így kevésbé szélesebb.
 • Átlós vagy ferde függöny. Egy kicsit feljebb kell állniuk az állszög felett, a legjobban elcsúsztatható.
 • Direct. Nem túl hosszú és nem túl rövid. A szemöldök fölött kb. Centiméterrel kell végződnie, és az oldalakon hosszúkás zárakkal kell ellátni.

Fontos tudni! Ne felejtsük el, hogy egy kerek arctípus és egy túlságosan hosszú bang, amely a korona területén kezdődik, nem kombinálható. Ezzel az opcióval csak a megjelenés hibáit hangsúlyozza, és ez nem az az ár, amit meg kell fizetnie a rögtönzött vágy, hogy meggondolatlanul kivágja a frufru.

Körte alakú

A körte alakú (háromszög alakú) arcformájú lányok számára jellemző a széles állkapocs és a keskeny homlok. Ennek megfelelően a kivágott szálak úgy vannak kialakítva, hogy kiegyensúlyozzák ezeket az arányokat, és nővé tegyék őket.

Hosszú, ferde szálak, mint a Jennifer Aniston a képen, tökéletesek körte alakú arcra

 • vastag frufru a szemöldök alatt, sima vagy íves éllel. Ez vizuálisan kitágítja a homlokát, ami az ilyen típusú arcokhoz szükséges;
 • hígított hosszú frufru vagy frufru, amely az álla alatt esik, ahonnan a figyelmet minden módon el kell zavarni;
 • hosszú, ferde opció, amely vizuálisan megnyújtja az arcot.

De egy egyszerű utasítás a fiatal hölgyek számára, akik a fej háromszög alakúak, ami segít elkerülni a frizura kiválasztásában bekövetkező fő hibát. Elkerülő oldali elválás! Csak a körte alakját hangsúlyozzák.

Fordított háromszög

Ellentétben az előző verzióval, az invertált háromszög szükségtelenül széles homlokot és keskeny hegyes állat jelent. Ebben az esetben fontos, hogy vizuálisan adjunk hozzá térfogatot az arc alsó részére, és szűkítsük a felsőt.

A következő típusú frufruok képesek megbirkózni ezzel:

 • ferde fokozatú vagy nem besorolt ​​hossz az arccsontokhoz;
 • az orrra hígított egyenes szálak;
 • Rövid szakadt egy pixie hajvágással.

Sok lehetőség van arra, hogy elrejtse a széles homlokát

Gondolva, hogy melyik frufru választható az „inverz háromszög” típusú, ne felejtsük el, hogy a ritka egyenes vagy túlzottan ferde változatok felhívják a figyelmet az álla.

Gyémánt alakú

A rombuszos arcú lányokat meglehetősen széles arccsontok és keskeny álla és homlok jellemzi.

Annak érdekében, hogy az alakzat a lehető legközelebb legyen az oválishoz, előnyben kell részesíteni a következő frufru:

 • egyenes elválás és a whisky zárak;

Amikor a gyémánt alakja az első dolog, hogy kiegyenlítse az arccsontok éles körvonalait

 • ferde frufru az arccsontok közepéig;
 • rövid, rongyos frufru, egy fiúfrizurával.

Ajánlás! Ne feledje, hogy az egyenes frufru opciók vizuálisan kibővítik az arccsontokat, így kerülni kell őket.

ovális

Az ovális arc kiegyensúlyozott szélessége és hossza lehetővé teszi a frufru és a frizurák megválasztását.

Az ovális fejű lányok hihetetlenül szerencsések, mert megpróbálhatják:

Az ovális arc szinte nem ront

 • vastag egyenes vagy őrölt frufru a szemöldök alatt;
 • frufru függöny;
 • ferde szálak érettségi nélkül, amely kényelmesen fésülhető a fül mögött;
 • texturális frufru a homlok közepére.

Az egyetlen dolog, ami jobb feladni - túl vastag egyenes vagy ívelt frufru. Ezzel az opcióval a természetes adatokat kedvezőtlen fényben mutatja be saját kezével.

hosszúkás

Ez az arc meglehetősen hosszúkás, homlok, álla és arca egyidejűleg ugyanolyan szélességű. A megfelelően választott hajkeret segíti az alakzat lerövidítését és közelebb hozni az ideális oválishoz.

Jobb választás az alábbi lehetőségek közül:

 • frufru, amely teljesen elrejti a homlokát;
 • vastag frufru, rongyos vagy sima éllel, amely alig éri el a szemöldökét;
 • ferde hosszú szálak, amelyek kerekítési hatást eredményeznek.

A megfelelő frizurával Cher ügyesen elrejti az arc hibáit.

A legjobb, ha elfelejtjük a rövid modelleket, csak még jobban nyújtják az arcukat.

A főbb 5 titka a frufru kiválasztásában

Tehát most már tudod, hogy milyen frufru, melyik arccal legjobban harmonizál. Bónuszként ossza meg veletek néhány hasznos tippet.

 1. A kép drasztikus változásai a legkorszerűbbek fiatal korban, az idősebb nőknek gondosnak és kiegyensúlyozottnak kell lenniük a változásokra.

A frizurák sok fajtája között biztosan talál valamit magadnak.

 1. A frufru típusának kiválasztása során ne felejtsük el a szekrényre és a mindennapi stílusra építeni.
 2. Ha először vágja le a homlokát körülvevő szálakat, az eljárást a tapasztalt fodrászra hagyja. Azt is ajánlja az Önnek megfelelő opciókat.
 3. Mielőtt hazudik a frufru, jobb, ha nedvesítse a haját. De ne feledd, amikor kiszáradnak, jelentősen rövidebbek lesznek.
 4. Leggyakrabban a magas termőképességű lányok nem mennek hosszú egyenes frufru, és a buja és terjedelmes lehetőségek nem alkalmasak az alacsony fiatalok számára.

Kétségtelen, hogy a teljes arc vagy a hosszúkás formák frufrujai csodákat tudnak dolgozni. Ezzel könnyen elrejtheti néhány hiányosságot, miközben egyidejűleg az erősségeire koncentrál.

A megfelelő választás révén még vonzóbbá és lenyűgözőbbé válik.

Ha többet szeretne megtudni a tárgyalt témáról, megtekintheti a videót ebben a cikkben.

Kérdéseit az észrevételekben felkérheti az anyagra.

http://shpilki.net/strizhki-pricheski/chelka/3090-chelka-pod-tip-lica

Kormányforma: hogyan válasszunk egy bangot az ember típusára

Két tucat lehetőség bármely személy számára

Úgy döntöttünk, hogy kapunk egy bangot, amit a "akar" vagy "az ideje, hogy valamit megváltoztassunk" vezéreljen. A stilistáknak saját nézőpontjuk van. Az ELLE megtanulta, hogyan válasszon egy bangot az arca alakja szerint.

Tényleg frufru van szüksége? Igen, ha egy elemet jelöl. Az első: a helyes frufru hozza az arc alakját az ideálishoz, azaz oválishoz. A második pont: a frufru felhívja a figyelmet a szemekre. A harmadik pont: elrejti a homlokán lévő keresztirányú ráncokat, ami a frufru a leginkább hozzáférhető és fájdalommentes korellenes kezelés.

Úgy döntenek, hogy hogyan válasszuk ki a megfelelő bangot, a fodrász tanulmányozza a haj szerkezetét, és még figyelembe veszi a bőr típusát is (a homlok feletti faggyú túl rövidíti a bumm „frissességét”). De a legfontosabb kritérium az arc alakja. Hét alapvető opció van, ezek kombinálhatók egymással, mint egy puzzle. Például az arc lehet a homlokától az alsó arccsontig kerek, állkapocs, vagy a hajszálvonal mentén szív alakú, téglalap alakú állkapocs. Ebben az esetben válasszon egy bangot a domináns geometriától függően, vagy attól függően, amelyik mindkét formára alkalmas. Ahhoz, hogy könnyebben megértsük, elkészítettünk egy részletes leírást és fényképeket a hírességekről, és az Ön és a stylistok számára.

Cameron Diaz; Kirsten Dunst; Jennifer goodwin

DANO: A holdnyílás ovális vízszintes egyenlő a függőleges, nincsenek éles sarkok. A legszélesebb rész az arccsontok vonala, a homlok és az áll állhat egy kicsit szűkebb.

CÉLKITŰZÉS: Az arc rajzolása, a körnek az ovális elhelyezéséhez.

JOBB HATÁROZAT: A szemöldök szintjei körbevágják a ferde szakadt frufru és létrehozzák a magasság illúzióját. Az arccsontot az arccsontok és a szuperhosszú függöny alatti átlós dudorok, amelyeknek a középponttól kissé eltolódnak, az arcot is kitágítják. Véget kell érniük az állszög felett, mivel a rövidebb frufru az arcoknak felesleges nagyságú. A probléma megoldásának egy másik megoldása, hogy „hogyan kell felvenni a béreket”, egyenes centiméterrel a szemöldök felett, hosszúkás oldalszálakkal. A titok a grafikában van, amely eltereli a figyelmet az arc puha vonalaitól.

MEGBÍZHATÓ MEGHATÁROZÁS: Erősen hígított és túl hosszú frufru, hajvágás a Diana és a Betty oldalakon, frufru, amely szinte a tetején kezdődik.

Taylor Swift; Hannah Simon; Kristen ritter

DANO: Az arc ovális alakja ideális, mert a szélesség és a hosszúság egyensúlyban van. Ezért az ovális arcú lányoknak nagyobb szabadságuk van a frizurák kiválasztásában.

CÉL: Ne rontja meg a természetes adatokat.

JOGHATÁROZÁS: Vastag, lekerekített sarkokkal ellátott, szemöldökbordák (egyenes vagy világos). Bimbó függöny Brigitte Bardot szellemében. A ferde frufru érettségi nélkül, elég hosszú ahhoz, hogy a fülébe fésüljön. Rövid rongyos bumm bunda, enyhén göndör hosszú hajjal. Az ovális arcok esetében is ideálisak a divatos rövid frizurák, a homlok közepére texturált frufru.

Érvénytelen Határozat: Hosszú vastag frufru, egyenes és ív alakú, hogy az arca nehezebb legyen és elrejti a szemét. Nem is a választás - göndör és erősen hígított egyenes opciók, mikrochipek (rendkívül rövid), egyenes bangsok a grafikus négy vagy egyenes hosszú hajjal kombinálva.

Feszített ovális

Liv Tyler; Kelly Reilly; Alexa chang

DANO: A függőleges sokkal nagyobb, mint a vízszintes. A homlok, az arc és az álla egy széles.

CÉL: Vizuálisan vágja le a függőleges.

JOG HATÁROZAT: Úgy tűnik, hogy feszített arcok jönnek létre frufru viselésére. „Röviden” a frufru arcát, teljesen elrejtve a homlokát, vagy annak nagy részét. Az egyenes opciók vízszintes vonalat hoznak létre, amely kiterjeszti az arcot - válassza ki a sűrűbb vagy enyhén rongyos szélű, vastagabb frufru, amely alig borítja a szemöldökét. A hosszú ferde frufru kerekítési hatást eredményez. A Bangs-Bardo egyenes vagy enyhén ellentétes elválással is jó választás.

MEGBÍZHATÓ MEGOLDÁS: Bármilyen rövid frufru, valamint az álla "függönyök" tovább nyúlik az arcot.

Háromszög (körte)

Jennifer Aniston; Eli Larter; Kelly osbourne

DANO: A háromszög alakú vagy körte alakú arcot keskeny homlok és széles állkapocs jellemzi.

CÉL: Húzza ki a felsőt, és szűkítse az alját.

JOG HATÁS: Hogyan válasszuk ki a megfelelő bangot? A vastag, záró szemöldök egyenes vagy íves éllel az arc felső részének "súlyát" adja. A nagyon ritka frufru jól fogja kezelni ezt a feladatot, feltéve, hogy hosszú ideig marad. A függönynek az állkapocs alatt kell lennie, hogy ne vonzzon még nagyobb figyelmet erre a területre. Hosszú ferde frufru (akár szemmagasságban, akár az álla) "megszakítja" a háromszöget, és kihúzza az arcot. Az építészeti frufru egy hullám alakjába illeszkedik, vagy mint egy mohawk, ha szélesebb, mint az állkapocs vonal.

Hibás döntés: Kerülje a közvetlen elválást - hangsúlyozzák a körte alakú. A göndör szálak további kötetet hoznak létre.

Fordított háromszög

Reese Witherspoon; Carey Mulligan; Rashida jones

DANO: Az invertált háromszög alakú arcnak van a legszélesebb része - a homlok, a legszűkebb - az áll (általában a hegyes).

CÉL: A masszív tetejét álcázza, vagy hozza létre az alábbi szélességű illúziót.

JOBB HATÁROZAT: A Bangs tökéletesen elrejti a széles homlokát. Például, ferde, érettségi nélkül, vagy azzal az arccsontig, vagy a fül mögé húzva. A hígított egyenes frufru az orrhídig és a „függöny” egyenes elválással csak részben fedi le a homlokát, kiegyensúlyozza a felső és az alsó részét. A szájvonal hosszának kissé eltolt részével ellátott „függöny” tökéletesen kiterjeszti az arc alsó részét. Rövid, rongyos frizurák szépek a pixie hajvágással.

MEGBÍZHATÓ MEGOLDÁS: Nagyon ritka egyenes, valamint nagyon hosszú ferde lehetőség vonzza az állát. Hosszú, egyenes vastag frufru teszi az arc felső részét nehezebbé, és szuper rövid, szakadt szálakat nyit egy széles homlokát.

Négyzet és téglalap

Mina Suvari; Olivia Wilde; Lucy liu

DANO: Egyszerű: a négyzetben a hosszúság és a szélesség egyenlő, a téglalap hossza kissé hosszabb. Mindkét forma megkülönböztető jellemzői a nehéz, szögletes állkapocs.

CÉLKITŰZÉS: Az arcvonások lágyítása, a kerekesség illúziójának megteremtése.

JOBB HATÁROZAT: A Bridget Bardot bangs a-la zárja a homlokát mindkét oldalon, kerekítve az arcát. A vastag bordák szegélyezett szélével ellentétben nem egyezik meg az alsó vízszintes vonallal. Ez az opció jó mind az áramló hajra, mind a háttámlával eltávolítva (ebben az esetben hagyjon néhány arcszálat). Ha van egy bob vagy egy hosszú caret, válasszon hosszú ferde frufru.

MEGBÍZHATÓ MEGOLDÁS: Bármilyen hosszúságban és vastagságban levő egyenes frufru hangsúlyozza az állszög jobb szögeit.

Gyémánt (gyémánt)

Freida Pinto; Holly bogyó; Ashley greene

DANO: A szűk homlok és az álla nagy pofakövekkel együtt igen ritka. Általában a hajszálvonal szűkebb, mint a többi opció.

CÉL: A gyémánt a legegyszerűbb, ha közel van egy oválishoz, ezért tegyük ezt. A második feladat egy szűk hajszál elrejtése.

JOG HATÁROZAT: Az egyenes elválással ellátott templomok bezárása szintén jó, mert elrejti a homok bőségét a homlok oldalán. Ha nincs ilyen problémája, akkor az arccsontok közepéig a ferde frufru tetszik. A fiúk frizuráira vágja le a rövid, rongyos frufru és helyezze őket a tetejére.

MEGBÍZHATÓ MEGOLDÁS: Bármilyen egyenes frufru meghosszabbítja az arccsontok vonalát. Az oldalra húzódó botok egy szűk növekedési vonalat nyitnak.

A szív

A "szív" alakját a hajvonal határozza meg - a "V" betűt képezi. Ez csak egy olyan funkció, amely nem befolyásolja a frufru választását (egyébként olyan ritka, hogy Kim Kardashian a lézeres szőrtelenítésről döntött a homlokán). Ezért a szív alakú arcok is lehetnek kerekek, négyszögletesek és bármely más. A bimbók ennek alapján kerülnek kiválasztásra.

Hurst Shkulev Publishing

Moszkva, st. Shabolovka, 31b ház, 6. bejárat (bejárat a Lane Lane-ból)

http://www.elle.ru/krasota/beauty_blog/forma-pravleniya-kak-podobrat-chelku-k-tipu-litsa/

10 éves vagy annál fiatalabb? Hogyan változtatta meg a csillagok megjelenését

Lily james

A modern Hamupipőke bájos, hosszú hajú árnyalatú méz balayazh-ban. De amint Lily egy szamóca szőkeen átfestette a haját, és egy vastag bangot vágott, öt évvel idősebbnek tűnt. És az arca durva négyzet alakú. Mindez azért, mert úgy tűnik, hogy ez a gondatlan bérlet. Elrontja az egész képet.

Carey Mulligan

Carey bummokkal nem néz ki. De Lily James-szel ellentétben ez a gyerekes arccal rendelkező színésznő egy rövid baba-bangot alakít ki egy kislánynak, aki elkezdte használni az anyja sminkjét.

Suki vízpart

A brit modellnek meglehetősen magas és nagy homlok van. Egy bumm, az arca harmonikusabbnak tűnik.

Alexa chang

A kaméleon feltűnő példája. Végtére is, rohamokkal és anélkül megy. És a tökéletes választás Alex számára - a gondatlan frufru a sheggi stílusában.

Emma Stone

Emma határozottan jobb, mint frufru. Talán az oka az, hogy a külvilág számára szerencsétlen választást választott. Ha Emma stylist ritkább és rövidebb frufru tett volna, jobb lenne. By the way, Stone festés a szőke is nem megy.

Jennifer Lawrence

Természetesen, pufók és pufók Jennifer frufru határozottan szép. Megsimítja a sarkokat - az arca kisebb és keskenyebb.

Jessica bil

Ez kiváló példa arra, hogy a frufruok éveket adhatnak hozzá. Ebben a képen minden nem ugyanaz: a haj hossza, a bumm stílusa és a szálak színe.

Reese Witherspoon

Reese egy gyémánt alakú arccal rendelkezik, és a jellemzők meglehetősen élesek. A bimbók harmonikusabbá és lágyabbá teszik őket. Ez adja a színésznő nőiességét. És az ő változata - csak a stroncium oldalán frufru.

Rooney mara

Azt mondják, hogy egy színésznő, aki frufru és fekete hajú, játszhat egy fiatal Audrey Hepburn-et. Egyetértünk azzal, hogy a színezés és a frufru fényűvé teszi a képet, és fényes. Rooney saját színével és frufru nélkül úgy néz ki, mint egy szomszéd lánya.

Marion Cotillard

Ez a furcsa rövid bumm nagy hiba volt. A bumm hiánya Marionot a hétköznapi életben gyötrő háziasszonygá változtatta, és az elegáns megjelenését egyszerűvé tette.

Beyoncé

Karrierje során az énekes sok képpel próbált. És mindenki ment vele, sőt sötét haj és rövid haj. De a hosszúkás frufru és a hosszú haj Beyonce különösen megy.

http://www.yapokupayu.ru/blogs/post/s-chelkoy-ili-bez-kak-zvezdam-luchshe

Az átalakulás nagyereje: hogyan változik a frufru a csillagok példáin

A frufru néha annyira radikálisan megváltoztatja az arcot, hogy nehéz felismerni egy személyt. Jó vagy rossz?

A közhiedelemmel ellentétben a frufru nagyon ritkán megy női arcokra. Gyakran - semmilyen módon. Vagy valahogy, de csak bizonyos megvilágítás és formátum alatt.

2018. május elején, a Metropolitan Művészeti Múzeumban (a leggyakrabban Met Gala néven ismert), Selena római stílusú frizurával, puha fürtökkel és nyitott arccal jelent meg. Néhány hónappal ezelőtt az énekes egy elegáns, szakadt bordát mutatott a szemöldök alatt. Meglepő módon közeledett hozzá, ezért reméljük, hogy a csillag visszatér a frufru.

A modell munkája a változás képessége, különösen a megjelenés tekintetében. Taylornak van frufru, de nem mindig viseli őket. Például 2018 februárjában megjelent hosszú, szabadon fekvő, egyenes hajjal, fésülködésével. Egy hónappal később a modell összeszedte a haját egy zsemle, és egy bangot adott hozzá nyilakkal.

A „Pretty little crooks” TV-sorozat sztárja nem visel bangot. De most. Korábban, 2012-ben, a színésznő, majd még egy kezdő volt egy bumm. Jó dolog, hogy megszabadult tőle.

Az életben Ariana bangkokkal rendelkezik. Igaz, még nem voltak sikeresek.

Felicity a frufru királynője. Valószínűleg minden lehetőséget választott a világon. Mégis, frufru nélkül ez nem nagyon érdekes.

De Lily Collins az a ritka fajta nő, aki, függetlenül attól, hogy milyen a mezri, hogyan és a ruha, függetlenül attól, hogy milyen haját - a szépség szépsége, csak saját árnyalataival.

http://true-lady.ru/spletni/2706

A frufru típusai: válassza ki a megfelelő opciót

A bimbók lehetőséget adnak arra, hogy valami újat hozzanak egy nő képébe, anélkül, hogy kardinális változást követnének. Rejtélyt ad a megjelenésének, és felhívja a figyelmet a szemére. A kompetensen megválasztott frufruok jelentősen megváltoztathatják a nő arculatát, vizuálisan fiatalabbá tehetik, hangsúlyozzák érdemeit és elrejthetik a megjelenése hibáit.

A frufru típusai és jellemzői

A leggyakrabban szemöldök hossza vagy kissé alatta van. Általában nem történik bejelentés, mert világos vágási geometriát igényel. Ez a bang tökéletes a hosszúkás alakra.

Lehetővé teszi a téglalap alakú és négyzet alakú felület arányainak vizuális kiegyensúlyozását. A bundák alkalmasak hosszú és rövid frizurákra. Lehet, hogy kényelmetlenséget okoz a göndör lányoknak, mivel gyorsan elkezd "bozontos" és a szemébe mászik. Emiatt a ferde frufru gyakran egyenes vagy hullámos hajon végeznek. Az éles ollót használják egy világos grafikus vágáshoz. Ha egy légkövesebb verziót szeretne kapni, akkor hajtsa végre a ritkítást.

Attól függően, hogy melyik szög, amellyel a mester megszorítja a fürtöket és a hosszúságkülönbségeket, a frufru lágy és tiszta, éles és észrevehető. Az érettség segíti a négyzet, a kerek és a háromszög alakú arc jellemzőinek lágyítását. Gyakran olyan nők használják, akik fiatalabbnak szeretnének kinézni.

Ez harmonizál az elegáns, hosszú frizurákkal, valamint rövid frizurával, mint például egy bob. A legegyszerűbb módja a hangsugárzások létrehozásának a vastag fürtökön. De ha vékony hajod van, akkor ne legyél elbátortalanítva: vizuális ragyogást érhetsz el egy megfelelően alakú szegély és egy összetett játék színével (színezéssel vagy kiemeléssel).

A bejelentés mértékétől függően a frufru az arcnak egy kis puha és romantikus, vagy éppen ellenkezőleg, extravagancia. Általában szexualitás, tevékenység és agresszivitás.

Segít létrehozni egy puha, elegáns megjelenést. Különösen szembe kell néznie olyan hölgyekkel, akik szigorú klasszikus stílust kedvelnek.

Általában rendkívüli kreatív egyének választják, akik magukra vonzódnak. És bár nem számít, hogy milyen frufru választott - szív alakú, sarok, ív, pingvin vagy más lehetőség formájában. Mindezen esetekben figyelembe kell vennie, hogy a hajvágás gyakori korrekciót és gondos ellátást igényel. Figyelem: mivel fontos, hogy a hajvágás vágása jól látható legyen, célszerű nem szőke hajra, hanem sötét hajra tenni.

Frizura kötetet és pompát ad hozzá. A bumm egyenes és fogazott. Javasoljuk, hogy ezt a vastag és erős hajon végezze, mert a vékony és a gyenge nem fogja megtartani a kötetet. Ez alkalmasabb az egyenes hajra, mert a hullámos haj kiürül. Az egyenes típusú többrétegű bang a négyzet és a kerek arc tulajdonosai, és a rövid - a kis jellemzőkkel rendelkező nőknek - megy.

Rövid lehet, a homlok legnagyobb részének megnyitása (alkalmas fiatal lányoknak vagy extravagáns természetnek), hosszúkás (nőies képet alkot), filmezett (további kötet benyomása).

Általában az alsó széle a fülgömb vagy az álla szintjén ér véget. Ez a fajta frufru nem csak lágyítja a szögfunkciókat, hanem elbűvölő képet is teremt. Ez lehet egy lehetőség egy sarokkal, két részre osztva, fésült oldalra, hajlításra vagy simán fordulva a hajvágás alsó sorába.

Hozd a rosszindulat jegyzeteit. Egy rövid, sima bang segít a tulajdonosnak, hogy stílusos francia nővé váljon (emlékezzen Audrey Thothra az Amelie filmben). Rövid és szakadt szegénység az excentrikusság, az udvariasság és az eredetiség benyomását kelti - ezért az ilyen típusú fodrászokat gyakran fiatal lányok választják szubkultúrákból.

Hogyan válasszunk egy bangot

Az arc típusa szerint

Ovális. Bármelyik bumm meg fog tenni neki.

Háromszög. Meg kell választani egyenes és ferde változata a frufru a szemöldök hossza vagy kissé alacsonyabb. Egy rövid nem fog működni, mivel hangsúlyozza az arccsontokat.

Tértől. A nehéz alsó állkapocs és a masszív homlok sima simításához nézze meg az aszimmetrikus fröccsöntő fokozatot vagy többrétegű. A vastag és hosszú frufru, valamint a túl rövid is el kell hagyni.

Szögletes. A magas homlok elrejtéséhez és a hosszúkás állazításhoz használjon vastag aszimmetrikus vagy egyenes frufru a szemöldökre. Kívánatos, hogy a fülek lezáródjanak, de el kell kerülni az egyenes és hosszú fürtöket. A szögletes funkciók lágyítása, beleértve a hosszúkás ferde frufru.

Round. A széles arccsontoktól való figyelem eltereléséhez ferde, aszimmetrikus vagy osztályozott frufru. A sziluett hajvágás nem kerekíthető. Például a sessun kategorikusan nem illik.

Szív-alakú. A háromszög alakú arc számára a legjobb megoldás a különböző hosszúságú szálakkal rendelkező bang-fokozat.

Gyémánt alakú. Tökéletes hosszúkás frufru, oldalra fésült.

Körte alakú. A tömeges őrölt frufru segít egyensúlyba hozni az arcot.

A hosszú orr világosabbá teszi a buja frufru.

Ha van egy kis orra, add fel a bummot, mert még vizuálisan is csökkentheti.

Magas homlok. Ez a hiba elrejti a buja frufru.

Alacsony homlok. A fénysugarakkal harmonizál.

Hajtípus szerint

Egyenes vonalak A bumm minden variációja megfelel Önnek, de az egyenes és gondolt megjelenés jobb.

Göndör és hullámos. Ezek összhangban vannak a fokozatos és hosszúkás frufru. Tökéletes egyenes szálakat szeretne a homlokát lefedni? Ezután meg kell feküdniük és egyenesíteni kell a vasalást.

Göndör. Ha a fürtök nagyon szemtelenek, a frufru-ból el kell hagyni, vagy rendszeresen használjon stílusos szerszámokat és vasalást.

Zsíros. A haj zsírfajtájú fürtökkel és arcbőrrel nemcsak a gyökereken, hanem a homlokával való érintkezéskor is elnyeli a faggyút. Jobb választani a kötetet (például hosszúkás), elhagyva az egyenes frufru.

Száraz. Általában könnyebbek és tágasabbak, így a kaszkád típusú lépcsős frizurák jól őrölt fröccsöntéssel jól illeszkednek. Ugyanakkor el kell kerülni a hígított tippeket is.

Vékony. Hosszú, masszív fésűs hajvágás, tompa, egyenletes vágást eredményezett, sűrűbb haj benyomását keltik. Az oldalsó stílussal rendelkező ferde frufru is használható. Néhány szál jól néz ki, érdekes fokozatú szerkezettel.

Kemény. Mivel a haj merev fejének sűrű és sűrű szerkezete van, és nehéz feküdni, ügyeljen a bang egyenes vagy hosszú változatára, amely oldalirányú.

Ritka. A folyékony fürtök jól néznek ki egy oldalirányú bumm, valamint egy lapos vagy rövid őrléssel.

Vastag. A vastag szálak általában nehezebbek, ezért illeszkednek a frufru, amely nem igényel további stílust és rögzítést. Ezek lehetnek klasszikus egyenes, ívelt vagy rétegelt változatok.

Hajvágás típusa szerint

Rövid hajvágás

Bob. Egyenes, ferde vagy hosszú oldalsó bumm lesz.

Négy egyforma. A frizura grafikus formája közvetlen bangot jelent, és egy nagy térre alkalmas, többrétegű, filmezett vagy volumetrikus öltöny.

Garzon. Ez a frizura könnyű gondatlanságot jelent, ezért válasszon rövid, aszimmetrikus vagy ferde frufru.

Pixie. Magas színvonalú frufru tollakkal.

Sassoon. Mivel a frizura lekerekített, az ovális bang alkalmas megoldás.

Közepes hosszúságú hajvágás

Cascade. Ez a divatos frizura alkalmas egyenes, hosszúkás, rétegelt vagy fokozatos változatra.

Létrán. Egyenes félkör alakú, lépcsős vagy hosszúkás frufru.

Debütált. A hajvágás magában foglalja az arc ív alakú kialakítását, így a vastag ovális vagy diplomázott frufru teszi meg.

Rhapsody. A frizura rendszere elvékonyodó frufru.

Hosszú haj

Hosszú caret, kaszkád, valamint fokozatos és sima hajvágás - mindezt frufru kiegészítheti. Az arc és a haj alakjától függően bármilyen frufru választhat, melyet az ízlés és a stylist tanácsai alapján vezetnek.

Ajánlások és hasznos tippek

Leggyakrabban a lányok megtagadják a frufru, mert nem tudják, hogyan kell megfelelően elhelyezni. De ha megnézzük, ez a tevékenység kevés időt és erőfeszítést igényel, de lehetővé teszi, hogy minden nap új képet hozzon létre.

 • Ecset beszerelése. A nedves hajat nagy átmérőjű kerek fésűvel és hajszárítóval helyezze el. Kívánatos húzni a szálakat, a forró levegőt az alulról felfelé irányítva, majd pedig a hidegtetőtől kezdve lefelé. Ez segíti a hajat formájának megtartásában.
 • Fektetése utjuzhkom. Ha tetszik egy felemelt vagy enyhén csavart bumm, használja a vasat. Irányítsa úgy, hogy a haj végei kissé hajlottak a homlok felé.
 • Ha van egy ferde hosszú bangod, akkor egy kis stílust helyezhetsz rá, és irányíthatod a légáramot a hajszárítóból, hogy a hajod szépen el legyen helyezve az oldalára.
 • Hosszú frufru lehet fürtökbe tenni. Ehhez használjon hajsütővasat.
 • Ha nagyobb mennyiséget szeretne adni a hajának, jobb, ha a tetejétől kezdve frufru választja.
 • Az alacsony zsírtartalmú lányok jobban adják fel a hangsugárzókat, és magasak - egyenes és hosszú.
 • Ha érdekes módon meg akarja verni a frizurát, add hozzá a segédeszközöket - a kötést, a szalagot, a hajvágót, a láthatatlan szőrszálakat, a karika, a koszorú stb.

Ha egy kicsit bosszantó hajvágást szeretne újjáéledni, jobb eszköz, mint egy bumm, nem találja meg. Válassza ki az arc alakjának és jellemzőinek, a haj típusának és színének megfelelő tökéletes választékot - és biztos lehet benne: teljesen új és friss megjelenést fog kapni!

http://concept-hair.ru/vidy-chelok

20 fotó a csillagokról, amelyeket meg kell látni, mielőtt megdöntötte a frufru

Bangs - úgy tűnik, hogy nem a radikálisabb átalakítási eszköz - még mindig felismerhetetlenné válik az arc. Kapcsolat híresség a frufru, mint általában, röpke és állandó: ritkán a világ egyik csillaga és erős hölgye tartja az iskola lojalitását. Azok számára, akik csak az inspirációt adják, és levágják a frufru, felkeltettük a vörös szőnyegen (és nem csak) szembesülést.

Emma Watson

Nem tudjuk kifejezni együttérzésünket Emma Watsonnak, akit egyáltalán nem díszített a Golden Globe 2018-ból származó mikrochip (hogy az ilyen szépség bizonyos áldozatokat igényel, írunk a „Nagyon rövid bang” anyagban). Úgy gondoljuk, hogy a színésznő és most még szembe kell néznie a buja gyermekes frufru, amely a jelenlegi változat helyett inkább Hermione úrt viselt. Egy jól őrölt mikrochatch, amely természetes zűrzavar hatással van, nem rossz, mert egy 27 éves Watsont tomboy huligánvá alakít, de rendkívül diszkrónikusan.

Dakota Johnson

Bravó! Dakota frufru szembe kell néznie: ideálisan elrejti a homlok szédítő magasságát. Jó a színésznők tress közepes vastagságú, őrölt, a templomok hosszabbítására szolgáló lehetőség. Ne feledje, hogy Miss Johnson ─ mind a szépség, mind a divat appearance megjelenése általában sokkal sikeresebb lett, miután a pletykák az Ilon Mask-val való kapcsolatáról szóltak, bár nem megerősítették. De a kapcsolat Chris Martin-szal és ez a stílus ikonja. A szerelem inspirál.

Bella Hadid

A fiatalabb Hadid képének megváltoztatása nem idegen, ezért 2017-ben megcsodáltuk az arcát frufru és vele együtt. Ilyen ideális ovál esetén minden lehetséges, de előbb gondolkodnia kell arról, hogy mennyi erőfeszítést érdemes megőrizni egy ilyen bang ─ vastag, tökéletesen sík és tükör-sima megjelenésűnek (egyébként megfelelő keretet igényel, és Bella rendelkezik ezzel a klasszikus kinézettel).

Melania Trump

Egy egyszerű, nem sűrű bumm, amelyet az Egyesült Államok első hölgye tíz évvel ezelőtt viselt, véleményünk szerint több, mint a jelenlegi baba-stílus, az „oldalsó frufru” (és valójában nem bangs, hanem az arccsontokkal kissé megkötött szálak)..

Emma Stone

Hollywood leggazdagabb lánya (amiről beszélünk, ─ "A leggazdagabb színésznő 10 legjobb ruhája Hollywoodban") szereti a frufru és nem csak akkor visel, ha a hajszínét szőkere változtatja. De ez volt az a lehetőség, ami számunkra a legszebb és valahogy különösen szokatlan volt. Bangs, egyébként, segít a színésznőnek, hogy vizuálisan korrigálja a kis szemeket.

Carla Bruni

Franciaország korábbi első hölgye jobb a bumm nélkül, ami egy kis ruddy bun-t tesz ki az arcából. A bumm nélkül Karl kifinomultabb és elegánsabb. Ugyanakkor a Madame-hez való őrlés a „mast hev” korában, ami bizonyítja Brigitte Macron-ot, mert nagyon kényelmes, hogy elrejtse a homlokán lévő ráncokat (különösen, ha nem bántalmazza a Botoxot).

Reese Witherspoon

Reese arc ovális egyike azoknak a sikeres példáknak, amikor jó a frufru és a nélkülük. Egy határozott plusz az, hogy a szépen hígított frufru (általában Witherspoon viseli az "oldalsó" opciót) még inkább élvezi a színésznő aranyos, hűvös baba arcát.

Michelle Obama

Michelle Obama az életkorhoz képest a tipikus „anti-age opciót” részesítette előnyben, és nem vesztett el. Azt tanácsoljuk, hogy csökkentsük a bouffant mértékét, és a 80-as évek dühös.

Gigi Hadid

Gigi vastag, rongyos ráncai divatosan elkeseredettnek és zavartnak tűnnek, de még mindig nem hiszem el ezt a képet (még akkor sem, ha Versace modell). Talán azért, mert egy ilyen frizura a múlt század (emlékszem Rachel Green-re a barátokról, egyébként nem is felejtettük el Jennifer Aniston-t).

Kate middleton

A Cambridge hercegnő története indikatív: egy gyors döntés után (2015 szeptemberében Kate levágta a frufruit, amikor újszülött Charlotte-ot szoptattak otthon), hosszú összefonódás következett. Kate Middleton szinte azonnal elkezdte kettéosztódni, megcsavarodni és a fülek mögé helyezni, és láthatatlannak tűnt. Szerencsés volt a hercegnő, mert az ovális ovája ─ pun: ovális! ─ lehetővé teszi, hogy szinte szabadon kísérletezzen hajjal és stílussal. De ez nem minden, így ne sajnálom, hogy impulzív döntést hoz.

Emilia Clark

Bang nem a legsikeresebb Daenerys kozmetikai kísérlet a Thrones játékából. Ezen túlmenően, egy ilyen elhomályos sűrű, egyenletes hosszúságú, szerkezetben összeomlott. Vegyünk egy megjegyzést, ha le akarja vágni a frufru: előre meg kell határozni, hogy van-e olyan forgószél, amely garantálja a bumm két esztétikai szétesését a központban.

Kendall Jenner

A Golden Globe-nál Kendall anélkül jelent meg, hogy fröcskölt, ami sajnálatos: jól látta az arcát, és véleményünk szerint titokzatosabb, érdekesebb és elbűvölőbbé tette a lányt.

Jennifer aniston

Egyszer, Jenn karrierjének hajnalán, aki nem igazán határozta meg a hosszú hajat, sem a színét vagy alakját, kísérletet tett rajta rajta bangsokkal, amelyek kegyetlenül „elfogyasztották” a színésznő arcának elegánsan kiterjesztett oválisát, és meglehetősen megbocsátották neki. Nem meglepő, hogy Aniston már régóta nem gondolt rá.

Anne Hathaway

Ilyen nagy arc jellemzőkkel, mint például Ann's, a frufru óvatosan kell kezelni: azonnal felemelte őket többször them kétes hatással.

Chloe Moretz

A Brooklyn Beckham lány nem bántalmazza a frufru viselését, és nem teszi meg a helyes dolgot: az ovális arc nem rendelkezik háromszög alakú, felfelé kiterjedő arcformával ─ a bumm még szélesebbé és masszívabbá teszi. Csak egy opció ideális: hosszú oldalrészek az oldalra (ami meglepően hasonlít a lánynak egy potenciális anyához).

Katy perry

Mielőtt az énekes magabiztosan megváltoztatta volna a frizuráját az ultrahangra, megpróbálta a mikrochipet. Túl rövid hosszúság és erős „lejtős” elvékonyodás a megfelelő ovális és tökéletes szemöldökkel szemben.

Lady gaga

De Stephanie Joanne Angelina Germanotta (hányan képes lesz emlékezni Lady Gaga valódi nevére?) Szépnek tűnik, és így van (bár a szemöldök a „nélkül” opcióhoz jól járna a könnyítéshez).

Jessica bil

Justin Timberlake felesége bangokkal ─ egyszerű, sima, közepes vastagsággal csodálatos. Ideális még néhány milliméter hosszú, szemöldök szemöldöke is.

Taylor gyors

Az énekes már régóta védte meg a frufru, és talán hiába: Taylor „csupasz” homlokát megnyitja a szemét, és kevésbé nehézvé tette. Továbbá, a Taylor által most viselt változat (jobb fotó ─ a friss decemberi koncertektől az országos előadókig) egy kicsit retro mothballs.

Selena gomez

Úgy gondoljuk, hogy a közeljövőben jobban el akarja hagyni a frufru viselését, mert egy 25 éves énekes arcának genetikai szerkezete miatt a gyerek egyszerűen elhagyta a csecsemőt.

Emily Ratazhkovski

Az Emily ─ könnyű „retro” változatának bangja szép és talán még praktikus is (egy ilyen hamis bang könnyen kezelhető egy pár láthatatlan férfival).

Jennifer Lawrence

Bang Jennifer nem avatkozott be, de nem igazán „divatosnak” tőle. Ítélet: frufru nélkül.

Beyoncé

Mindenki régóta hozzászokott a Beyonce hajváltozásokhoz, de biztosak vagyunk benne, hogy nem emlékszel a mikrochipre, amellyel a három gyermek anyja 2014 októberében flaunált. Ha a „mini” elképzelés nem hagyja el az anyag első és utolsó fotóit sem, ez az opció.

http://www.marieclaire.ru/krasota/20-foto-zvezd-kotoryie-nujno-uvidet-prejde-chem-otrezat-sebe-chelku-/

Bimbó az arc típusa szerint (60 kép) - az ideális kép fő összetevője

Valójában minden nő legalább egyszer életében kísérleteket végzett saját megjelenésével. Az előfeltételek különbözőek lehetnek: valaki úgy döntött, hogy az elválás után radikálisan megváltoztatja a stílust, valaki csak unalmasvá vált az unatkozó képre. Pontosabban, az új haj és a frufru néha képesek igazi csodákat dolgozni, és a tulajdonosaiknak sok pozitív érzése van.

Nem vitatkozunk, a változatlan vágy, hogy ne álljunk meg és változzunk természetesen, dicséretes. A legfontosabb dolog, hogy szem előtt tartsuk ezt a megközelítést. Ellenkező esetben a következményei örökre megcsúszhatják a fajok legkisebb példányait.

Kiválóan alkalmas bang kiválasztása a személytípus alatt nem nehéz, csak tudnod kell, hogyan

Például, nem elég, ha egyszerűen csak gondolkodni akarunk a bérletre, fontos tudni, hogyan válasszuk ki az arc alakjától függően a megfelelő szegélyt. Ez az, amit tanítunk.

Mi az a frufru?

Ha még mindig kétséges, hogy szükség van-e bummra, és nem ismeri fel, miért olyan népszerű - a következő sorok az Ön számára.

 1. Ez nagyszerű! A jól ápolt frufru automatikusan hozzáteszi saját nőiességét és vonzerejét a tulajdonosának. Egyszerűen válik a befejezett megjelenés kiemelkedő pontjává, amely az ellenkező nemű szemét vonzza.

A bang, a gép képe lágyabb és nőiesebb lesz.

 1. Ez hasznos! Nem, egy fodrász frizurával nem egészíti ki az egészséget, de képes lesz arra, hogy teljesen elrejtse bizonyos hibás funkciókat, amelyek minden bizonnyal hasznosak lesznek. Ha az arcod nem tökéletes kör alakú, akkor a speciálisan megtervezett szálak segítenek közelebb hozni a kívánt eredményhez.
 2. Szép! Az alábbiakban beszélünk arról, hogyan változnak a frufru arcok, de jelenleg érdemes megemlíteni, hogy egyszerűen az öregedésgátló kezelés gyönyörű eszközévé válhat.

A hosszú szálak elrejthetik a korai ráncokat és ennek megfelelően vizuálisan megfiatalíthatják az arcot. Érdemes feladni ezt a képességet?

A frufru kiválasztása arctípus szerint

Amint azt korábban említettük, úgyhogy a frufruod divatosnak és szépnek tűnik, nem elegendő csak levágni. Először meg kell határoznia annak alakját, amelyet tökéletesen össze kell kötni az arcod típusával. Íme néhány titok.

kerek

Tehát melyik varázslatos változatot részesítsék előnyben a pufókkal?

 • Döntött szakadt frufru. Képes vizuálisan meghosszabbítani az arcot, így a legkevésbé széles.
 • Átlós vagy ferde függöny. Egy kicsit az állcsík felett kell végezniük, az elválás legjobban ferdén történik.
 • Sima. Nem túl hosszú és nem túl kicsi. Körülbelül centiméterrel a szemöldök felett kell végződnie, és a hosszúkás szálakkal ellátott élekkel kell keretezni.

Alapvetően tudd! Ne feledje, hogy a kerek felület és a fejrészektől kezdve rendkívül hosszú frufru nem keveredik semmilyen módon. Ezzel az opcióval csak a külső hiányosságokat hangsúlyozza, és ez nem az a költség, amelyet érdemes kifizetni egy röpke vágy miatt, hogy tudatlanul levágják a frufru.

Körte alakú

A körte alakú (háromszög alakú) arcú nők esetében jellemző a széles állkapocs és a keskeny homlok. Ennek megfelelően a kivágott szálak úgy vannak kialakítva, hogy kiegyensúlyozzák ezeket az arányokat, és nővé tegyék őket.

Hosszú, ferde szálak, mint a Jennifer Aniston a képen, tökéletesek körte alakú arcra

 • vastag frufru a szemöldök alatt, sima vagy ívelt él. Szükség esetén vizuálisan kiterjeszti a homlokát az ilyen típusú arccal;
 • hígított, hosszú frufru vagy frufrufüggöny, amely az álla alatt esik, ahonnan a figyelmet minden módon el kell zavarni;
 • hosszú ferde változat, amely vizuálisan megnyújtja az arcot.

De a szokásos összefoglaló a fej háromszög alakú nőjével, amely segít elkerülni a frizura kiválasztásában bekövetkező fő hibát. Elkerülő oldali elválás! Csak a körte alakját hangsúlyozzák.

Fordított háromszög

Ellentétben az előző verzióval, az invertált háromszög extra széles homlokot és keskeny hegyes állat jelent. Ebben az esetben fontos, hogy vizuálisan adjunk hozzá térfogatot az arc alsó részére, és szűkítsük a felsőt.

A következő típusú frufruok képesek megbirkózni ezzel:

 • ferde fokozatú vagy nem besorolt ​​hossz az arccsontokhoz;
 • az orrra hígított egyenes szálak;
 • kicsi szakadt egy pixie frizurával kombinálva.

Egy nagyszámú opció segít elrejteni egy széles homlokát

Amikor az „invertált háromszög” típusú arcválogatással gondolkodik, ne felejtsük el, hogy a legritkább egyenes vagy rendkívül ferde opciók figyelmet kapnak az álla.

Gyémánt alakú

A gyémánt alakú arcú lányokat meglehetősen széles arccsontok és keskeny álla és homlok jellemzi.

Annak érdekében, hogy az alakzat nagyon közel álljon a kerekítetthez, a következő opciókat kell előnyben részesíteni:

 • egyenes elválás és a whisky zárak;

Amikor a gyémánt alakú, először simítsa ki az arccsontok éles körvonalait.

 • ferde frufru az arccsontok közepéig;
 • kicsi, szakadt frufru a fiúk frizurájával.

Ajánlás! Ne feledje, hogy az egyenes frufru opciók vizuálisan kibővítik a széles arccsontvonalat, így kerülni kell őket.

kerekded

A lekerekített felület egyensúlyi szélessége és hossza lehetővé teszi, hogy teljes mértékben kísérletezzen a frufru és a frizurák választékával.

A kerek fejű lányok elég szerencsések voltak, mert megpróbálhatják:

A kerek arc valójában semmit sem árthat el

 • vastag egyenes vagy őrölt frufru a szemöldök alatt;
 • frufru függöny;
 • a fül mögött kényelmesen fésülhető ferde szálak érettségi nélkül;
 • texturális frufru a homlok közepére.

Az egyetlen dolog, ami jobb elfordulni, egy nagyon vastag, egyenes vagy ívelt bumm. Ezzel az opcióval vizuálisan, saját kezűleg jelenítheti meg a természeti adatokat egy veszteségmentes fényben.

hosszúkás

Ez az arc meglehetősen hosszúkásnak, homloknak, állának és arcának néz ki ugyanolyan szélességgel. Megfelelően választott hajkeret segít látszólag lerövidíteni az alakot, és közelebb hozza a tökéletes oválishoz.

A következő lehetőségek jobb választása:

 • frufru, amely teljesen homályos a homlokán;
 • vastag frufru rongyos vagy egyenletes élekkel, csak a szemöldökhöz jutva;
 • ferde hosszú szálak, amelyek kerekítési hatást eredményeznek.

Egy jól megválasztott frizura segítségével Cher ügyesen elrejti néhány archibát

A legjobb az, ha elfelejtjük a kis modelleket, csak még jobban nyújtják az arcukat.

A főbb 5 titka a frufru kiválasztásában

Tehát most már megérted, hogy milyen frufru milyen arccal a leginkább harmonikus. Nyereményként megosztjuk Önnel néhány hasznos tippet.

 1. A legjelentősebb konfigurációkat leginkább fiatal korban végezzük, az idősebb nőknek gondosan és gondosan mérlegelniük kell a változásokat.

A frizurák sokasága között biztosan talál valamit magadnak

 1. A frufru típusának kiválasztása során ne felejtsük el a szekrényre és a napi stílusra építeni.
 2. Ha először vágja a homlokát a homlokán, a funkciót egy tapasztalt fodrász hagyja el. Azt is tanácsot ad az Önnek megfelelő opcióknak.
 3. Mielőtt hazudik a frufru, jobb, ha nedvesítse a haját. De ne feledd, amikor megszáradnak, jelentősen rövidebbek lesznek.
 4. A legtöbb esetben a legmagasabb növekedéssel rendelkező lányok nem haladnak egyenesen egyenesen, és a nagy hölgyek nem nagyon alkalmasak buja és nagy lehetőségekre.

Az eredmény

Habozás nélkül a teljes arcra vagy hosszúkás alakokra irányuló frufru csodákat lehet dolgozni. Segítségével egyszerűen elrejthet bizonyos hiányosságokat, párhuzamosan az erősségeire összpontosítva.

A helyes választás révén még aranyosabb és félelmetesebb lesz.

Ha még többet szeretne megtudni a tárgyalt témáról, megtekintheti a videót ebben a cikkben.

Kérdéseit az észrevételekben felkérheti az anyagra.

http://my-perfect.ru/chelka-pod-tip-lica-60-foto-glavnyj-komponent-idealnogo-obraza/