logo

Permetezést "Légmennyiség" Estel Otium térfogatszóró 200 ml

Kiegészítő térfogatot teremt a haj túlterhelése nélkül, anélkül, hogy együtt ragasztaná. Hajerősséget, térfogatot, rugalmasságot és természetes fényt ad. Hatóanyagok: kollagén, pamut kivonat, rizs és búzacsíra kivonat, szójafehérjék.

A permet nagyon könnyű, összetételében pantenol és Butterfly komplex található. Az ilyen komponensek képesek a szükséges térfogat létrehozására. A frizura nem túlterhelt, láthatatlan optimális rögzítés biztosított, a haj egyáltalán nem tapad össze. A hidrolízis normalizálódik. A fejbőr lipidegyensúlya helyreáll.

Az Estel Otium Volume Spray rendszeres használatának köszönhetően a haj természetes, természetes fényt, rugalmasságot, simaságot és selymességet kap. Az eredmény mindenfajta szőr tulajdonosának lenyűgözni fog, még a legvékonyabb haj is terjedelmes és rugalmas.

Alkalmazás: Törölje le a törülközőszárított, tiszta hajra.

http://constant-delight.ru/estel-otium-butterfly-shape-sprey/

Az OTIUM VOLUME sorozat (OTUMUM VOLUM) a haj térfogatára

Az OTIUM VOLUME sorozat (OTUMUM VOLUM) a haj térfogatára

A zsíros és unalmas hajú lányok problémái hátra maradnak, mert a hajszálak kiemelkedő sorozata - Estel Otium Volume - gyógyító összetevőket tartalmaz. A készlet tartalmaz sampont száraz vagy olajos hajra, helyreállítja a balzsamot és egy egyedi spray-t a térfogat hozzáadásához.

Egyedi sorozat a haj mennyiségére Estel OTIUM Volume (Estel Otium Wolume)

Az innovatív technológiának köszönhetően a térfogat-elégtelenséggel kapcsolatos problémát figyelembe vették. Ezért az új sorozat szerkezete olyan elemeket tartalmaz, amelyek mélyen behatolnak a haj gyökérrendszerébe, telítettek és vastagabbá teszik őket. A gyógyszerek hatékonyságát olyan hatékony komponensek kombinációjával érik el, amelyek pozitív hatással vannak a fejbőr cirkulációjára. Ez növeli a gyökerek táplálkozását, és a haj megszerzi a szükséges rugalmasságot az alak és a térfogat hosszú ideig tartó fenntartásához. Egy egyedülálló terméksorozatot hoztunk létre, hogy a nők minden időben és akár rossz időben is jól nézhessenek.

Előnyös OTIUM volumentermékek

Sampon száraz hajra OTIUM térfogat

egyszerre két problémával küzd: sérült haj és elégtelen térfogat. A pantenol gyengéd összetétele óvatosan mossa, intenzíven hidratálja és erősíti az egyes hajokat. A fürtök nemcsak az egészséget, a szépséget és a ragyogást, hanem az antisztatikus hatású légmennyiséget is megszerzik.

OTIUM Volumen olajos haj sampon

A zsíros fejbőrt tartalmazó sampon összetétele a Butterfly komplex és egy egyedülálló elem - a panthenol, amely a kettős harcra irányul. Kezdetben, a fej faggyúmirigyeinek túlzott aktivitásával, majd vékony és tompa hajjal luxus térfogatot ad. Puha orvoslás, a felesleges zsírtartalmú mosás, a bőr egyensúlyának ellenőrzése és megakadályozza annak újbóli megnyilvánulását. A kiegyensúlyozott összetétel biztosítja a haj sűrűségének, szilárdságának szerkezetét, ezáltal növelve a stílus térfogatát és biztonságát.

Könnyű balzsam a haj térfogatára OTIUM Volume

A hatékony eredmény elérése érdekében ajánlatos a samponokhoz egy végső tisztítóelemet adni - a balzsamápolás az OTIUM Butterfly haj mennyiségéhez. A gyógyszerek egyedülálló összetétele táplálja és erősíti a vékony és gyengített szőrzetet, elősegítve a fésülést. Az engedelmes fürtök súlya nélkül a gyökerekből fog térni.

Spray-ápolás a haj számára "Air volume" OTIUM térfogat

A hajformázás végső érintése a Spray-care a haj térfogatának „Air effect” OTIUM kötet. A könnyű és kellemes szagot a térfogat hatékony növekedése egészíti ki, amely egész nap a súlyozás és a ragadós szőr hatása nélkül tart.

Az Estel Otium Volume sorozatának boldog tulajdonosává válása nagy mennyiségű hajra kap:
-az eszközök első alkalmazása után egészséges és vastag haj;
-száraz vagy zsíros hajokkal kapcsolatos problémák megoldása, továbbá a térfogat növekedése;
-A sorozat természetes és bevált összetevőket tartalmaz, amelyek nem járulnak hozzá az allergiák és a korpásodás kialakulásához;
-a térfogat hosszú távú hatása, súlyozás és ragadós lepedék nélkül a hajra.

Az Estel vezető pozíciót tölt be, és a jól ismert márka termékei minőségi terméknek bizonyultak, és joggal szerezték a fogyasztók különleges bizalmát. Az új sorozat fejlesztése a probléma belső és belső felszíni vizsgálatára és korai felszámolására irányult. Ezért a bemutatott termékek használata lehetővé teszi a lenyűgöző eredmények elérését.

http://estel-online.ru/products/category/seriya-otium-volume-otium-volyum

Estel Otium Volume Spray-hajápoló haj "Air volume" 200 ml.

Estel Otium Volume Spray-hajápoló haj "Air volume" 200 ml.

Tulajdonságok: rugalmasság; kötet

Hatóanyagok: kollagén; pamut kivonat rizs kivonat és búzacsíra fehérje szója

Művelet: Kiegészítő hangerőt hoz létre a haj túlterhelése nélkül, és anélkül, hogy összeillesztené őket. Hajerősséget, térfogatot, rugalmasságot és természetes fényt ad.

Aroma piramis: Felsõ jegyzetek - alma, zöld jegyzetek;
szívjegyek - gardenia, frézia, őszibarack;
alapjegyzetek - pézsma, cédrus

http://www.profhairs.ru/shop/kosmetika_dlya_volos/estel/otium/otium_butterfly/estel_otium_butterfly_shape_sprey_dlya_obema_volos_200_ml/

Lépjen kapcsolatba velünk

Az árut nem lehet visszatéríteni.

A jó minőségű termékeket, amelyeket nem lehet cserélni (visszajuttatni), az Orosz Föderáció Kormánya által 1998. január 19-én jóváhagyott listában sorolnak fel. 55. További információ

  • leírás
  • paraméterek
  • kézbesítés

További alapmennyiséget teremt a haj túlterhelése nélkül. A kitozán hajerősséget és rugalmasságot biztosít. Alkalmazás: egy speciális fúvóka spray-vel a haj gyökerénél hajszárítót helyezzen.

Kozmetikai cél:

A termék tömege csomagolással (g):

NAGYVÁLLALATOK a barátokkal:

A kérdésekre és visszajelzésekre vonatkozó szabályok

Felülvizsgálat vagy szavazás szükséges
regisztrációval

Jelentkezzen be fiókjába Wildberries vagy regisztráljon - nem több, mint két perc.

SZABÁLYOK KÉRDÉSEKRE ÉS VISSZATÉRÍTÉSRE

A felülvizsgálatok és kérdések csak a termékre vonatkozó információkat tartalmazhatnak.

Az értékelések legalább 5% -os visszaváltási százalékos ügyfeleket és csak a megrendelt és szállított árukat hagyhatnak.
Egy termék esetében a vevő nem lehet több, mint két vélemény.
Legfeljebb 5 fotót csatolhat az értékelésekhez. A képen látható terméknek jól láthatónak kell lennie.

A következő vélemények és kérdések nem kerülhetnek közzé:

  • a termék más üzletekben történő megvásárlására mutat;
  • bármilyen elérhetőségi adatot tartalmaz (telefonszámok, címek, e-mailek, linkek harmadik fél webhelyeihez);
  • bántalmazással, más ügyfelek méltóságának vagy áruházának megsértésével;
  • nagyszámú nagybetűvel (nagybetűvel).

A kérdéseket csak akkor kapják meg, ha választ kapnak.

Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy szerkeszteni vagy közzétenni a felülvizsgálatot és egy olyan kérdést, amely nem felel meg a megállapított szabályoknak!

Betöltési hiba

Legfeljebb 5 fényképet adhat hozzá.

Az üzenetet megkaptuk, és elfogadtuk.

Egyes felülvizsgálatok ellenőrzést igényelnek, így a közzététel késhet.

http://www.wildberries.ru/catalog/4178702/detail.aspx

Hajspray az Estel Professional Otium Volume Volume térfogatára Légtömeg 200 ml

jellemzői

leírás

Professzionális eszköz Spray-ápolás Estel Otium Butterfly Spray 200 ml-es levegő hatás a vezető szakemberek által kifejlesztett hajmennyiségre, hogy a hajának további kellemes hangulatot adjon. A termék széles körben használható otthoni és szakmai ellátásban.

A permet nagyon könnyű, összetételében pantenol és Butterfly komplex található. Az ilyen komponensek képesek a szükséges térfogat létrehozására. A frizura nem túlterhelt, láthatatlan optimális rögzítés biztosított, a haj egyáltalán nem tapad össze. A hidrolízis normalizálódik. A fejbőr lipidegyensúlya helyreáll.

Az Estel Otium Butterfly Spray rendszeres használata miatt a haj mennyisége természetes, természetes fényt, rugalmasságot, simaságot és selymességet kap. Az eredmény mindenfajta szőr tulajdonosának lenyűgözni fog, még a legvékonyabb haj is terjedelmes és rugalmas.

Alkalmazás: a hajra kell szórni, tiszta, nedves, kissé szárított törülközővel, majd a hajszárítóval lefektetni. Bármilyen típusú haj és bármilyen hosszúság tökéletesen érzékeli ezt az eszközt, és lehetővé teszi, hogy hatékonyan cselekedjen a hajra.

http://evapro.ru/product/sprej-uhod-obema-vozdushnyj-obem-otium-200ml

ESTEL Otium Butterfly hajápoló hajápolás "Levegőhatás" 200 ml

A Butterfly komplex és a pantenol könnyű spray-je további mennyiséget teremt, a frizura túlterhelése nélkül, optimális láthatatlan rögzítést biztosít, a haj ragasztása nélkül. Normálizálja a víz egyensúlyt, hajszilárdságot, rugalmasságot és természetes fényt ad.

Normálizálja a víz egyensúlyt, hajszilárdságot, rugalmasságot és természetes fényt ad.

Spray a szárított törölköző tiszta haj, tegyen egy hajszárító.

http://proflc.ru/uhod-za-volosami/sredstva-dlya-ukladki-i-obema/estel-otium-butterfly-sprej-uhod-dlya-obema-volos-vozdushnyj-effekt-200-ml/

Estel, Hajápolás, Otium Volume, 200 ml

Vásárolja meg ezt a terméket olcsóbb a "Eladás" -> "Markdown" részben

A termékről

Az Otium Butterfly könnyű, Estel-féle spray-kezelése segít a frizura extra térfogatának növelésében anélkül, hogy túlterhelné, és optimális, redukálhatatlan rögzítést biztosít, anélkül, hogy a haj együtt ragadna. A pillangókomplexumnak és a pantenolnak köszönhetően a hidrolízis normalizálódik, és a haj erőssége, rugalmassága és természetes ragyogása van.

Használati módszer:

Spray a szárított törölköző tiszta haj, tegyen egy hajszárító.

A márkáról

Több mint egy évtizede az egészség és a haj vonzerejét a hazai Estel márka, a fodrászok és ügyfeleik kedvenc márka ismertette. A cégcsoport számos hajápolási termék gyűjteményéből áll, köztük több mint 180 hajfesték árnyalatú, egészségjavító kozmetikumok, stílusos termékek és még sok más. Az Estel márka nemcsak az orosz piacot nyerte el, hanem a márka termékeit világszerte több mint 150 országban értékesítik.

http://www.krasotkapro.ru/catalog/sprey_dlya_ukladki_volos_/estel_sprey_ukhod_otium_butterfly_dlya_obema_volos_200_ml/

Spray mousse a bazális térfogatú Estelle-hez

A tökéletes hajformázó termék végtelen keresése mindenki számára ismerős - olyan eszközt keresünk, amely nem ragad össze vagy szennyezi a hajat, nem irritálja a fejbőrt, és ugyanakkor nem magas áron.

Ezeket a termékeket nem nehéz megtalálni, például az Estel alapszálas térfogatú spray-habot, amely mindig ON-LINE (Estelle Alveys Online).

Mindig az ON-LINE egy új Estel stílusú termékcsalád, amely különböző alkalmazásokhoz spray-t, habokat és lakkokat tartalmaz. A bazális térfogatú Estael-permetező hab, ahogyan azt a neve is jelzi, a hajgyökerek rögzítésére szolgál a megnövelt térfogati és jól rögzített stílus megszerzése érdekében. A gyártó megígéri nekünk: a gyökerek mennyiségét, az erős rögzítést, az egészséget és a haj gondozását, a törékenységtől és a keresztirányú gyökerektől való megszabadulást. Többfunkciós csodálatos termék. Mi a gyakorlatban?

Egy szép 250 ml-es palack úgy néz ki, mint egy normál hajlakk, de a kupak eltávolítása után egy vékony orrú adagolót látunk a helyi alkalmazáshoz közvetlenül a hajgyökerekre. Ez nagyon kényelmes, de ki kell igazítani, mert a nyomás elég erős.

Az Estele bazális térfogatú mousse használata előtt a palackot meg kell rázni, hogy összekeverje az összetevőket, különben nem hajlékony szerszámot alkalmazunk a hajra.


A mousse konzisztenciája nagyon kellemes - rugalmas, de nem ragadós, nem folyik át a kezeken, sűrű felhő marad, könnyen eloszlik a hajon. Ha a habot a haj teljes hosszában alkalmazzuk, modellezheted a frizurát, és fürtöket hozhatsz létre.

De a legjobb eredmény a mousse, ha a haját részlegesen törülközőszárított hajra mosás után alkalmazza, és az elválasztó vonal mentén a gyökerekbe vezet. Nagyobb térfogat esetén szükséges a gyökerek feldolgozása nemcsak az elválás, hanem a mélyebb rétegek mentén is az elválás minden oldalán. Ezért szükséges, hogy minden szálat kerek kefével emeljünk, és hajszárítóval szárítsuk meg. Az eredmény kellemesen meglepődik. A haj élőnek és rugalmasnak tűnik, nem ragad össze. A kötet még a második napon is megtartja, és talán a hab gyengébb formáját rögzíti, de nem mérlegeli a fürtöket. A fej nem tűnik piszkosnak, a korpásodás nem jelenik meg, a fejbőr nem irritál. A gazdaságos használat, a szag nem feltűnő, a palack fényes - szilárd pluszok.

A termék kálium-szorbátot - kálium-szorbátot tartalmaz, amelyet a kozmetikumokban széles körben használnak a termék megfelelő minőségének biztosítása érdekében. Ez a tartósítószer például számos fitness termék része. Vannak E és B5 vitaminok a haj megerősítésére. Van egy örök társ, a Linalool formázó termékek - allergia ellenjavallt.

Tehát mi a helyzet a kárral és az egészségügyi előnyökkel foglalkozó bíró számára. A termék árkategóriájában jó, könnyen kezelhető, hosszú eltarthatósági idővel - 3 év és szép design. Ha nem akarja túlfizetni a márkát, kapja meg az árnak megfelelő árut, és támogassa a hazai gyártót, határozottan ajánlom ezt az Estel spray-habot.

http://vashivolosi.ru/index.php/uhod-za-volosami/sprej-muss-dlya-prikornevogo-obema-estel.html

Estel Otium térfogatszóró hajápoló hajápolás 200 ml

Kiegészítő térfogatot teremt a haj túlterhelése nélkül, a haj tapadása nélkül.

Kapcsolódó termékek

Estel Otium Volume sampon olajos hajra 250 ml

Táplálja a haj belső szerkezetét, intenzív helyreállítást biztosít.

Estel Otium Volume sampon száraz hajra 250 ml

Finoman megtisztítja a száraz hajat, intenzíven hidratálja őket, sűríti a szerkezetet.

Estel Otium térfogatápoló haj 200 ml-es haj mennyiségére

Extra térfogat, rugalmasság és rugalmasság.

leírás

Estel Otium térfogatforma A haj és a pantenol térfogatának permetezése gondoskodik a vízegyensúly normalizálásáról, biztosítja a haj erősségét, rugalmasságát és természetes fényét.

Látható hangerőt biztosít a haj túlterhelése nélkül. Normálizálja a vízegyensúlyt, növeli a természetes erőt és a haj fényét.
Spray a szárított törölköző tiszta haj, tegyen egy hajszárító.

Ügyeljen az Estel Blossom shine balzsamra a színes hajra. Professzionális kozmetikumokat vásárolhat Estel hajra az online áruházban és a kiskereskedelmi üzletben.

http://bestkosmetika.ru/shop/estel-Professional/Liniya-sredstv-po-ukhodu-za-volosami-OTIUM/ Pillangó - Lliniya-sredstv-po-ukhodu-za-volosami-OTIUM / sprei-dlya-obema- volos-estel-otium-pillangó /

Estelle hajlakk

A Butterfly komplex és a pantenol könnyű spray-je további mennyiséget teremt, a frizura túlterhelése nélkül, optimális láthatatlan rögzítést biztosít, a haj ragasztása nélkül. Normálizálja a víz egyensúlyt, hajszilárdságot, rugalmasságot és természetes fényt ad.

Alkalmazás: Törölje le a törülközőszárított, tiszta hajra.

Térfogat: 200 ml
Gyártó: Oroszország, Estel Professional

Vélemények (1)

Szeretne véleményt hagyni? Csak regisztráljon.

http://www.hairmaniac.ru/catalog/product/2753/