logo

Epilátor intim területeken

A kutatók bebizonyították, hogy a szexi fehérnemű nők magabiztosabbak. Hagyd magadnak, hogy folytassa a gondolatok láncát, és vegye figyelembe, hogy a sima bikini-térrel rendelkező tisztességes szex még csábítóbbá válik - ez segít nekik az intim területek epilátorának. Mi a különbsége a klasszikus analógtól, most már tudni fogja.

Jellemzők

Az epilálás nem mindig kellemes és még kényelmetlen folyamat, de pontosan ez lehetővé teszi a sima bőr hatásának elérését túlzott növényzet nélkül. Az intim terület depilációja (borotválkozás vagy szőrtelenítő krém használata) néhány napig megszünteti a szőrszálakat, és gyors ütemben növekszik. Az epiláció lényege a szőrtüszők eltávolítása és a tüszők szerkezetének megsértése, ezért a szőrszálak az eljárás után lassabban nőnek. További plusz, hogy sokkal vékonyabbak.

Az intim területhez tartozó epilátor lehetővé teszi, hogy 2-4 hétig megszabaduljon a nemkívánatos vegetációtól (a természetes hajnövekedés mértékétől és szerkezetétől függően). Számos funkciója van. Érdemes beszélni az otthoni szőrtelenítés előnyeiről egy speciális géppel:

 1. Könnyű használat. Kényelmesebb a haj eltávolítása, mint a testtel való bízás a mesternek (ha nem a legjobb barátja).
 2. A minőségi eredmény 2-4 hétig tart.
 3. A szőrszálak növekedése lelassul, minőségük „romlik” észrevehetően - a nők számára „kéz”.
 4. Lehetővé teszi, hogy egy mély bikini vagy egy klasszikus technika segítségével távolítsa el a hajat az intim területen. Az első lényege a teljes simaság, a második a haj eltávolítása a nadrágos vonal mentén.
 5. Pénzt és időt takarít meg - nem kell egy drága szalonban meglátogatnia, elég egy autót vásárolni és otthon használni - néhány évig (és még több).
http://wlooks.ru/udalenie-volos/epilyaciya/epilyator-dlya-intimnyh-zon/

Hogyan használja az epilátort a bikini zónában otthon

A bikini terület a test fájdalmasabb része bármilyen epiláláshoz. Azonban a divatirányzatok megakadályozzák bennünket a hajtól, még intim helyeken is. A szépség érdekében a nők készek arra, hogy teszteljék magukat a nem kívánt szőr eltávolítására, beleértve az epilátor használatát is.

Lehetséges-e eltávolítani a hajat egy epilátorral a bikini zónában?

A finom bikini területen a vékony és finom bőr nagyon érzékenyen reagál a gyökér eltávolítására, így a nők kényelmetlenséget okoznak. A szőrtelenítés különböző típusai ellenére az egyik legnépszerűbb módszer a nemkívánatos szőrszálak megszabadítására az epilátor használata.

Ez az egység egy speciális, forgófejű elektromos készülék. Munka közben kihúzza a szőrszálakat acél vagy kerámia csipesszel. Ez a módszer a haj eltávolítása lehetővé teszi, hogy gyorsan a bőr puha és sima.

Az epilátor használata azonban egy jelentős hátrányt jelent - az eljárás fájdalmassága. És ha a szőrtelenítésről beszélünk a bikini zónában, akkor egy kis zümmögő gép érzékelhető a „kínzás valós eszközének”. De tényleg olyan ijesztő?

A női intim zóna három részre osztható:

 • A bikini vonal a bőrt nem borító bőr. Ebben a helyen a fájdalom minimális lesz. Ezért lehetőség van e terület epilálására néhány perc alatt;
 • A mély bikini magában foglalja a haj eltávolítását a bugyik vonalában és a szájrészben, anélkül, hogy befolyásolná a szemérmet. Ez az eljárás hosszabb időt vesz igénybe, és speciális fájdalomcsillapítót igényelhet;
 • a teljes bikini - a haj teljes eltávolítása, beleértve a szemérmet és a fenék közötti bőrt. Senki sem dönti el az ilyen eljárást, előnyben részesítve egy kevésbé fájdalmas borotválást egy hagyományos géppel.

A kozmetika szempontjából nem számít, hogy pontosan hogyan végezzük el a nem kívánt haj eltávolítását, beleértve a mély bikini zónát is. Ez lehet olyan drága lézeres szőrtelenítés és csipesz használata. A lényeg az, hogy a választott módszer teljes mértékben megfelel a nőnek, és hozzájárul a kívánt eredmény eléréséhez.

A legjobb epilátor kiválasztása a bikini zónához

A szőrtelenítés eszközének kiválasztásakor nemcsak a gyártó árából és jó hírnevéből kell visszavonni. A bikini zónában nincsenek speciális epilátorok, a képviselt üzletek bármelyike ​​ugyanúgy eltávolíthatja a hajat a test bármely részéről.

A jó epilátornak kényelmesnek kell lennie, hogy "hazudjon" a kezében, és ne csúszjon le működés közben. A nem kívánt szőr intim helyen történő eltávolításához speciális fúvókával kell rendelkeznie, amely kevesebb csipesszel rendelkezik, mint a szokásos. Ez nemcsak a fájdalmat csökkenti, hanem a nehéz területeket is. Ezen túlmenően, amikor kiválasztunk egy eszközt, megtudjuk, hogy működik-e az akkumulátoron, vagy biztosan csatlakozik a hálózathoz.

Vannak epilátorok, amelyek a zuhanyban is használhatók. Ez az opció segít csökkenteni a szőrtelenítő eljárás fájdalmas érzéseit.

Az elektronikai áruházakban ma már jó hírű gyártókból származó epilátorok széles választéka áll rendelkezésre.

Panasonic ES-WD74

A vélemények szerint az intim zóna legkényelmesebb epilátora a Panasonic ES-WD74. Ez a készülék egy külön cserélhető fejjel van felszerelve, amely könnyen segít a bőr sima, még a legnehezebben elérhető területeken is. A Panasonic epilátor akkumulátorral működik, és vízálló tokkal rendelkezik, amely lehetővé teszi a zuhanyozásban való használatát. A 48 acél csipesz gyorsan és hatékonyan eltávolítja a nagyon rövid szőrszálakat is.

A Panasonic ES-WD74 epilátor alkalmas a fájdalommentes haj eltávolítására a bikini területén

Braun 7181 Silk-epil

A Braun 7181 Silk-epil is nagy igény van. A gyártó vezető szerepet tölt be a gondozó elektronika területén a mindennapi használatra. Ez a modell egy bikini felső és borotvafejet tartalmaz. A Braun epilátor segítségével nemcsak teljesen eltávolíthatja a hajat, hanem kreatív intim hajvágást is létrehozhat.

A korszerű epilátor Braun 7181 Silk-epil alkalmas a teljes szőrtelenítésre a bikini területén

Rowenta EP-8460

A Rowenta EP-8460 készülék megkülönböztető jellemzője a masszázsfejek jelenléte a fúvókán intim helyek kezelésére. Ez lehetővé teszi, hogy minimálisra csökkentsük az összes fájdalmat. A reflektorfény segít a legszebb szőrszálak eltávolításában.

Az Epilátor Rowenta EP-8460 masszázsfúvókával és spotlámpákkal rendelkezik

Hogyan kell otthon használni az epilátort

Az otthoni szőrtelenítés során fontos, hogy kövessük az elektromos készülék használatának sorrendjét és utasításait. Általában a leginkább kellemetlen érzések csak a haj első eltávolításakor tapasztalhatók. A későbbi eljárások toleránsabbak lesznek, mivel a szőrtüsző gyengül, és az epilátor gyorsabban kezeli.

Annak érdekében, hogy minimálisra csökkentsék a fájdalmat, vegye figyelembe az alábbi szabályokat:

 • nőknél a bőr érzékenyebbé válik a menstruáció kezdete előtt 3-4 nappal. Míg a "vörös napok" után a fájdalom sokkal kevésbé érezhető;
 • Nem kis jelentőségű a nap, amikor az epilálást végzik. Tehát a fájdalmas érzéseket a haj ébredés után azonnal eltávolíthatja. De a legjobb idő a bőr kezelésére 17 és 19 óra között lesz;
 • ha nagyon érzékeny bőrű, és még a szokásos csipesszel is pánikba kerül, speciális fájdalomcsillapítót használhat. Például az Emla krém, amely összetételében a lidokain miatt fagyasztó hatású;
 • egy bikini terület epilálásához egy modern berendezés segítségével elegendő 2-3 mm hosszú szőrszálak. A hosszabb szőrzetet ajánlatos a borotvával előkészítés vagy feldolgozás előtt néhány nappal a gyökérből való teljes eltávolítás előtt. Közvetlenül az epilálás előtt a bőrt forró fürdővel kell gőzölni;
 • jobb, ha elkezdjük eltávolítani a nemkívánatos növényzetet a bikini vonalból, fokozatosan mozogva a pubi és a labia. Ebben az esetben az epilátort megfelelő szögben kell tartani, és a készüléket szigorúan a szőrzet növekedése ellen kell tartani. A fájdalom minimalizálása érdekében kissé meghúzhatja a bőrt, és a forgófejek legkisebb sebességét csipesszel állíthatja be;
 • Közvetlenül az epilálás után a bőrt antiszeptikummal kell kezelni. Ez lehet klórhexidin oldat vagy speciális gyógyító gél, amelynek tulajdonsága lassítja a következő szőrnövekedést. Az eljárást követő első két napban tartózkodjon a tengerre és napozásra.

Az Emla krém helyi érzéstelenítéshez használható a bikini terület epilálása során.

Az epilátor használatának lehetséges következményei

Sima és finom bőr - ezt minden lány elvárja az epilációtól. Azonban nem mindig a kívánt eredményt közvetlenül az eljárás után lehet megfigyelni. Gyakran a bikini-területen piros foltok jelennek meg, amelyeket csipesszel agresszív szőrtelenítés okoz. Az irritáció több órát és néha néhány napot is igénybe vehet. Ebben az esetben minden a bőr egyedi jellemzőitől és szerkezetétől függ.

Ha nyaralást vagy dátumot tervez, akkor a legjobb, ha az epilálás 2-3 nappal a várt esemény előtt történik.

Az epilátor rendszeres használata megnövekedett haj kialakulásához vezethet. Ez a kellemetlen következmény könnyen kiküszöbölhető, ha gondoskodik a bikini terület finom bőrápolásáról a kezelések között. Ehhez elegendő egy tengeri só vagy őrölt kávé alapú bozót használata néhány naponta.

Áttekintés az otthoni szőrtelenítésről

Az interneten számos áttekintést találhat az epilátor használatáról a nem kívánt haj eltávolítására a bikini területén. A lányok véleménye, akik inkább önmagukban akarják megszabadulni a nemkívánatos növényzetektől, főként pozitívak, fájdalmas érzések ellenére.

Most csak az epilátort használom. A haj valóban sokkal lágyabbá, vékonyabbá, elveszett részévé vált a pigmentre, és megszűnt a szén-fekete, a gyökér a vastagságban felére csökkent, következésképpen a fájdalom egyre kevésbé, de ez a hatás csak a 4. eljárás után jelenik meg, ha az epilátort használja. Ne várjon csodákra azonnal!

Wilder wein

https://irecommend.ru/content/regulyarno-delayu-epilyatorom-glubokoe-bikini-uzhe-5-yi-god-sovety-byvalogo-mazokhista-po-ne

Lányok, nem hívok senkit ilyen típusú szőrtelenítésre! Ez egy kicsit fájdalmas és időigényes. Csak megosztom a tapasztalataimat. Nagyon sokáig mentem erre! Édesanyám néhány évvel ezelőtt kezdte ezt megtenni, de még mindig nem tudtam dönteni az inkvizícióról, de erre jöttem. Most már nem használom a gépet! Tétlen helyzetben fekszik. Nem tudom elképzelni, hogyan juthatok vissza a borotválkozáshoz. Nem az életben!

_printemps_

https://irecommend.ru/content/epilyator-dlya-samykh-smelykh-ili-kak-ya-prishla-k-epilyatsii-volos-tam-etim-sposobom-pri-pr

Az epilátor szőrtelenítés csak egy a sokféle módja annak, hogy a bőred sima legyen. Csak a bikini-terület esetében fordult hozzám. Számomra a legjelentősebb pillanat az, hogy a bőr puha marad és esztétikailag tetszetős is az eljárás után. És nem csak nekem tetszik)

Dideyda

https://irecommend.ru/content/cherez-ternii-k-zvezdam-epilyatsiya-dlya-chainikov-ya-obuzdala-tebya-shaitan-mashina-moi-opy

Videó: az epilátor által a bikini területén történő szőrtelenítés titka

Az epilátor finom bikini zónában való használatához tisztán egyedi anyag. Mindez a bőr érzékenységétől és a fájdalom küszöbétől függ. Mindenesetre, ez az egyszerű elektromos eszköz képes gyorsan megteremteni egy hangulatos helyet előkészítő műveletek és nagy készpénzes költségek nélkül. Elég, ha egyszerre egy jó minőségű epilátort vásárol, ami rendszeresen több éven át szolgál.

http://womond.com/po-zonam/epilyator-dlya-zonyi-bikini-otzyivyi-kakoy-luchshe.html

Epikátor a bikini zónához: hogyan kell kiválasztani és használni

Előnyei vannak a haj eltávolításának az epilátorból. Ahhoz, hogy ez az eszköz elég praktikus legyen, mert könnyen, kényelmesen és nem fontos használni. Nincs fogyóeszköz - ha vásárol, és akkor csak az akkumulátort tölteni vagy az elemeket cserélni. A haj bármely részén epilátorral eltávolítható, még a finom bikini területen is.

Epilátor vagy depilátor - hogyan lehet végül

Az eszköz, amelyet mindannyian epilátorként ismerünk, jobb lenne más módon hívni - egy depilátor. Végül is csak a hajat távolítja el, húzva a gyökérből. És az epilálási eljárás magában foglalja a tüsző elpusztítását is. Korábban csak szépségszalonok orvosai vettek részt ebben, most mindent otthon lehet tenni, mert olyan eszközök, mint a fotó- és lézerepilátorok jelentek meg. Olyan fényenergia-generátorokként vannak elrendezve, amelyek a megfelelő koncentrációban a hajra táplálkoznak, és elpusztítják őket a földre.

Általában, ha követi a pontos megfogalmazást, akkor az epilátorokat úgy nevezik eszközöknek, amelyek pontosan ezt az eszközt alkalmazzák. De úgy történt, hogy a gyártók, anélkül, hogy bonyolultak lennének, és anélkül, hogy részletekbe mennének, minden szőrtelenítésre tervezett eszközt gyártanak az epilátor jelöléssel. Beleértve azokat is, amelyek haját borotválkozáshoz és kopasztáshoz tervezték.

Előnye és hátránya a szőrtelenítő epilátornak

Az epilátor teljesen eltávolítja a hajat a follikuláris zsákból való eltávolításával. Használhatja a test bármely részének szőrtelenítésére, és a bikini nem kivétel. Hajat hosszú ideig eltávolítanak (a borotválkozáshoz képest) - 2-4 hét, az újabbak pedig vékonyabbak és gyengébbek. Ez a profikról szól. Vannak hátrányok is:

 • Pain. Az anesztézia nem tehet anélkül, hogy nem, de ez nem mindig segít - a kényelmetlenség csak a szokás miatt csökken. 3-5 eljárást kell elviselniük, majd magabiztosan és félelem nélkül el kell vennünk ezt az ügyet.
 • A viszketés, a szárazság, a bőr feszessége, a vörös foltok, a kis pattanások általában az irritáció jelei. Ennek elkerülése érdekében nem kell pénzt takarítanunk az epilátoron - válassza ki azt, amelyik egy speciális fúvókával rendelkezik a finom zónához, és olyan módot, amely nedves bőrön működik.
 • Barnított szőrszálak Ha a bőrt nem megfelelően gondozzák (gőzfürdő, hámlás, hidratálás, táplálás), akkor néhány haj nem tud felkelni, kanyarodni és elkezdeni. Ez egyaránt kellemetlen, fájdalmas és esztétikus - a bőrt a beáramlás helyén felduzzad, fekélyek alakulhatnak ki. Meg kell nyitniuk, minden egyes betakarított szőrszálát egyenként eltávolítani, várni, amíg a bőr meggyógyul, és csak akkor csináljon új szőrtelenítést.

Az epilátorok típusai

A bikini területén nincs különálló modell a szőrtelenítéshez, csak egy megfelelő fúvókát kell választania. A test epilátorai kétféle típusúak:

  Tétre. Halmozott felszíni - csipeszek. Számuk 20 és 48 között változhat. Minél több csipesz, annál gyorsabb és fájdalmasabb a szőrtelenítés és annál drágább az eszköz. Az ilyen epilátoros haj eltávolításához a bikini területen 5 mm-ig kell növekednie.

A bikini-zóna szőrtelenítéséhez jobb, ha egy csipesz-epilátort kell venni: az eljárás kevésbé fájdalmas lesz. Ha ez egy 32 vagy 40 csipeszes eszköz, akkor ez is alapos szőrtelenítés - nem kell kétszer ugyanazt a helyet dolgozni.

Depilációs bikini terület

A sikeres szőrtelenítés a megfelelő előkészítéssel kezdődik.

Az eljárás előkészítése

Először elő kell készítenie a bőrt a problémás területen: gőzzel, forró fürdővel és hámlással. A legjobb, ha természetes összetételű bozótot használunk - cukor vagy kávé. Forró fürdő vagy zuhany után a pórusok kinyílnak és a haj könnyebb lesz eltávolítani. A hámlásra azért van szükség, hogy megszabaduljunk a bőr kanos felső rétegétől és megakadályozzuk a beáramolt haj megjelenését.

Ha a bikini-területen lévő bőr érzékeny, 10–15 perccel a szőrtelenítés előtt alkalmazza a teljes problématerületet (a nyálkahártya kivételével) Lidocaine Spray vagy Menovazine. Ha úgy érzi, hogy az érzéstelenítő elkezdett fellépni, alkalmazzon talkumot a bőrön. Elnyeli a felesleges nedvességet - ez fontos, mert a száraz bőrre történő szőrtelenítés sokkal gyorsabb lesz.

Hogyan távolítsuk el a hajat egy epilátorral

A klasszikus bikini szabványos epilátor csúccsal feldolgozható. A mély bikini szőrtelenítésére alkalmasabb egy keskeny applikátor.

A szőrszálakat az epilátor segítségével távolítsa el a bikini területen:

 1. Ha a kívánt fúvóka rögzítve van, vegye ki az epilátort, és a munkafelülethez ragadja a bőrt. A fogantyú merőleges lesz a testre.
 2. A bikini zónában a bőr különösen vékony és érzékeny. Annak érdekében, hogy ne sértse meg, szerelje be a legkisebb sebességet az epilátorra.
 3. Vezesse a készüléket a haj növekedése ellen, és szabad kézzel húzza ki a bőrt a növekedés irányába. Mindez így nem volt olyan fájdalmas.
 4. Miután az összes hajat eltávolítottuk, kezeljük a bőrt egy antiszeptikummal. Bármelyik az otthoni gyógyszer mellkasában, például klórhexidinben fog működni.
 5. Ezután hidratálja a bőrt tejjel vagy testkrémmel, és 20-30 perc elteltével, amikor a termék felszívódik, a haj növekedését lassítja.

A haj beáramlásának megakadályozása érdekében hasznos a bőrt rendszeresen kezelni szalicilsavval.

Melyik epilátor jobb választani a bikini zónához

Mit kell keresni egy eszköz kiválasztásakor:

 • Az epilátor megvásárlása előtt fontos megérteni a bőr állapotát. Ennek alapján ki kell választania egy eszközt száraz szőrtelenítésre (krémek és gélek nélkül) vagy nedvesre, amely alkalmas az irritációra hajlamos bőrre. Vannak vegyes típusú epilátorok is, ahol lehetőség van az egyik módról a másikra váltani. A bikini esetében előnyösebb, ha olyan epilátort kell bevenni, amely a zuhanyban dolgozhat.
 • A sebességek száma. Legfeljebb három lehet, de gyakrabban kétféle modell van. Minél több, annál jobb, mert a kapcsolási módok, milyen érzéssel fogják eltávolítani a haj kevésbé fájdalmas.
 • Options. A standard készlet tartalmaz egy ecsetet a készülék szőrszálak tisztítására. Van egy kiterjesztett csomag, amely magában foglalja: borotvafejet, fúvókát hámozásra, finom zónákat, masszázst, arctisztítást stb. ugyanakkor csak egyötöde. A fúvókák száma befolyásolja az epilátor költségét.
 • Az élelmiszer típusa. Az epilátor működhet a hálózatról vagy az akkumulátorról. A készülék az akkumulátorral kényelmesebb, mert az úton is el lehet vinni, és különböző helyzetekben használhatja. Feltöltés nélkül az epilátor kb. 30–40 percig működik.
 • Háttérvilágítást. A legtöbb modellben most már ott van. A távollét nem kritikus, de a szőrtelenítés egy kicsit kevésbé kényelmes.
http://afrodita.guru/epilyatsiya-i-depilyatsiya/epilyator-dlya-zonyi-bikini-otzyivyi-kakoy-luchshe.html

Epilátor az intim területre: hogyan válasszuk ki a kínzás eszközeit, hanem hű asszisztenst

A női test szépségének egyik összetevője a sima bőr. Különös figyelmet fordítanak a bikini területre. Jelenleg sokféle módon lehet megszüntetni a szőrszálakat ebben a testrészben. Otthon gyakran használt epilátor.

Az intim terület epilátor kiválasztásának kritériumai

Nem titok, hogy a szőrszálak kihúzása a bikini területén nagyon fájdalmas érzésekkel jár. Az a tény, hogy itt a bőr érzékenysége túl magas, és a rajta növő haj kemény és vastag szerkezetű.

Ezért az epilátor kiválasztásakor nagy hangsúlyt kell fektetni a nagy hatékonyságra és a maximális fájdalomra az eljárás során.

Amikor megvásárol egy eszközt az intim terület depilálására, meg kell vizsgálnia néhány pontot.

Az eszközök típusai

A gyártók kétféle epilátort kínálnak: csipeszek és lemezek. Az epilátorok lehetnek lemezek vagy csipeszek

A csipeszek apró csipesszel vannak felszerelve. Az eljárás során a szőrszálakat csipesszel felvesszük és kihúzzák a bőrből.

Csipesz lehet 20 és 50 darab között. A szakértők úgy vélik, hogy az optimális mennyiség 30-40 csipesz. Ha sok csipesz van, akkor a szőrtelenítési folyamat elég gyors, de nagyon fájdalmas lesz. Kis mennyiségű csipesszel csökken a fájdalom mértéke, de a szőrtelenítés folyamata is késik.

Lemezepilátorokban 20-30 lemez van elrendezve egy sorban. A készülék működése közben a lemezek forognak, és egyidejűleg egymással összenyomódnak, megragadják a felesleges hajat és kihúzzák őket a bőrből.

A csipeszek hatékonyabbak, mint a korong-epilátorok, mivel a bőr egyenletesebb lesz egyetlen menetben. Azonban a lemezeszközök jelentősen előnyösek az árban.

élelmiszer

A készülékek lehetnek hálózati vagy akkumulátorosak. Az elektromos árammal működő epilátort leggyakrabban otthon használják. Az ilyen modellek előnye, hogy nem kapcsolnak ki a leginkább nem megfelelő pillanatban. Ezen kívül ezek az eszközök sokkal olcsóbbak, mint az újratölthetőek.

Azonban utazás közben kényelmesebb az akkumulátorral működő epilátor használata. Az ilyen modellek nagyobb manőverezési képességet biztosítanak, és nem kötődnek a kimenet helyéhez. Ilyen eszközök kiválasztásakor mérlegelni kell, hogy a tervezés során mennyi kapacitást használnak.

Napjainkban olyan kombinált modelleket talál, amelyeknek két energiafogyasztási módja van: a hálózatról és az akkumulátorról.

Sebesség mód

A legtöbb epilátor modell két vagy három sebességgel rendelkezik. Alacsony fordulatszám mellett (600 fordulat / perc) vékony és puha szőrszálakat távolítanak el. A második sebesség általában 750 fordulat / perc. Úgy tervezték, hogy megszüntesse a szűkebb hajat.

A kívánt eredmény eléréséhez a bikini zónában különböző epilátor sebességek kombinálhatók.

fúvókák

A készülék megvásárlásakor feltétlenül ügyeljen arra, hogy milyen mellékleteket tartalmaz. Először is, az érzékeny területek szőrtelenítésére szolgáló fúvókáról beszélünk. Mivel a szőrszálakat a test kényes részében húzza ki „különleges” érzéssel, a kezelt bőrfelületnek kisebb területet kell kapnia. A bikini terület fúvóka a lemezek vagy csipeszek egy részét fedi le, és ennek megfelelően csökkenti a kellemetlenséget.

Bizonyos modellekben a bőrt szorító fúvókát a fájdalom csökkentésére használják. Előfordulhat azonban, hogy a bikini-területen való használata nem nagyon kényelmes, de ez a készülék a szőrszálak és a lábak eltávolításánál lesz szükség.

Ismeretes, hogy a bensőséges terület szőrtelenítése után gyakran előforduló szőrszálak fordulnak elő. A probléma elkerülése érdekében a szakértők azt javasolják, hogy a bőr felső rétegének elhalt bőrsejtjeit különböző módon távolítsák el. A peeling fúvókája lehetővé teszi, hogy előkészítse a bőrt a szekció előtt, és gondoskodjon róla az eljárás után.

Ha a bikini területén lévő szőrszálak hosszúak, akkor az eljárás során rosszul fognak fogni, és eltávolításuk túlzottan fájdalmas érzéseket okoz. Ezért a szőrszálak eltávolítása előtt a szőrszálakat le kell rövidíteni. Ebben az esetben a fúvóka-trimmer segít. Az epilátor sokoldalúbbá válik, ha különböző fúvókákat is tartalmaz.

Masszázs elemek

A fájdalom csökkentése érdekében egyes modellek masszázs összetevői vannak, amelyek az eljárás során lazítják a bőrt és kényelmesebbé teszik a szőrtelenítést. A masszázs elemek jelenléte az epilátor kialakításában csökkenti a fájdalmat

A szőrtelenítés lehetősége a zuhanyban

Sok nő azt állítja, hogy a szőrszálak káddal vagy zuhanyzóval történő eltávolítása sokkal fájdalmasabb, mert a bőr lágyul és pórusok nyílnak, és ez megkönnyíti a hajat a gyökerekkel együtt húzva. Ha a bőr túlérzékeny, ez a kritérium fontos szerepet játszik, ezért előnyben kell részesíteni azokat a modelleket, amelyeket nedves szőrtelenítéshez lehet használni.

Ezenkívül néhány epilátort zuhanyzselével vagy borotválkozó habgal együtt használnak. A hermetikus epilátorház lehetővé teszi, hogy közvetlenül a zuhanyban használja

Hűtési rendszer

A fájdalmas érzések kevésbé akadnak, ha a bőr kezelt területe lehűl (mindenki emlékszik arra, hogy gyermekkorukban fújtak a zöldekkel kezelt sebre).

A különböző gyártók eltérő módon testesítik meg a kezelt bőrterület hűtését. Néha a hűtő kesztyű vagy gél zsák az epilátorhoz kerül. Először hűtőszekrénybe kell helyezni, majd közvetlenül az eljárás előtt kell használni.

Egyes modellek beépített légáramlási rendszerrel rendelkeznek, amely hatékonyan lehűti a bikini terület bőrét. Az epilátor fúvó funkciója kevésbé fájdalmassá teszi az eljárást.

Fej típusa

Az epilátorok eltávolítható és nem eltávolítható epilálófejekkel rendelkezhetnek. Meg kell jegyezni, hogy a levehető fejek sokkal könnyebben tisztíthatók, ezért előnyben kell részesíteni az ilyen modelleket. A szakértők azt is javasolják, hogy úszófejű eszközöket válasszanak, mert megismétli a test összes kanyarodását az intim területen, ami sokkal hatékonyabbá teszi a szőrtelenítést.

háttérvilágítás

A bikini terület rosszul látható az eljárás során, ezért a depiláció minősége szenvedhet. Ezért a további lefedettség, mint mondják, nem árt. Ha a modell háttérvilágítással rendelkezik, akkor az is kedvez a választásnak.

Videó: válassza ki az epilátort

Ahhoz, hogy az epilátor megvásárlásakor helyes döntést hozzon, meg kell mérlegelnie az előnyöket és hátrányokat, és meg kell állapítania, hogy melyik harangok és sípok szükségesek az eljáráshoz, és amit megtehetsz anélkül, hogy minden új javítás növelné a készülék árát.

Szőrtelenítési szabályok

Mivel az epilátor használatát fájdalmas érzések kísérik (különösen az intim zónában), bizonyos ajánlásokat kell követni, amelyek nemcsak a fájdalmat csökkentik, hanem hatékonyabbá teszik az eljárást is.

A bőr elkészítése

A szakértők 1–2 nappal az eljárás előtt javasolják, hogy a bikini-terület bőrét puha súrolással vagy egy speciális fúvókával kezeljék. Ez eltávolítja a cornized réteget, és így kissé meghosszabbítja és felemeli a szőrszálakat, és az epilátor megbízhatóbb lesz a rögzítéshez.

Ha száraz szőrtelenítés történik, közvetlenül a beavatkozás előtt a bőrt kádban kell párolni. A forró víz megnyitja a pórusokat, és a szőrszálakat sokkal könnyebb lesz kihúzni.

A kozmetikusoknak azt is tanácsolják, hogy a kezelt száraz bőrre talkumot vagy bébiort alkalmazzanak. Ennek köszönhetően a haj sűrűsödik, és a csipeszek vagy lemezek felvételét megkönnyítik.

A szőrszálak optimális hossza 1-2 mm legyen. A rövidebb haj epilátor nem rögzíthető, és a hosszú hajat észrevehető fájdalommal húzza ki, így a szőrtelenítés előtt a fúvóka-vágóval csökkentheti a hosszát.

Az epilátor használata

Miután a bensőséges terület bőre teljesen felkészült, folytathatja a szőrtelenítést.

A készüléket olyan kényes felszereléssel kell ellátni, amely érzékeny területeken a szőrszálakat eltávolítja. A szőrtelenítés típusától függetlenül (száraz vagy nedves) a készüléket 90 ° -os szögben kell tartani a bőrfelülethez képest, és a hajnövekedés ellen kell mozogni. Ezen szabályok betartása mellett a szőrtelenítés nagy hatékonysága biztosított.

Az ismételt eljárást csak 2-4 héten belül kell elvégezni, a test élettani jellemzőitől és a hajnövekedés intenzitásától függően.

A fájdalom csökkentése

A fájdalom mértékének csökkentése érdekében fájdalomcsillapítók, például Emla krém vagy más lidokain alapú gyógyszerek használhatók. Az Emla-t a bikini területre vastag rétegben alkalmazzuk egy órával az eljárás előtt, és egy okklúziós matricát helyezünk a tetejére. Az Emla krém anesztetikus hatással van a bőrre.

Az alkalmazási idő lejárta után a matricát el kell távolítani, a krém maradványait száraz ruhával kell eltávolítani, és a szőrtelenítés megkezdődik.

A fájdalomcsillapítók használatával az epilátor segítségével feldolgozható és a mély bikini zóna. Ha azonban az eljárás után súlyos következményekkel jár az irritáció és a gyulladás, akkor meg kell gondolni más módszereket a szőrszálak megszüntetésére ebben a testrészben.

Egy kis bőrfelület feldolgozását követően speciális kesztyűkkel vagy csak jégkockákkal lehet hűteni. A víz helyett gyógyító gyógynövények (kamilla, körömvirág, menta, zsálya stb.) Infúzióit fagyaszthatja.

Először a bikini zónát a készülék alacsony fordulatszámaival kezeljük, majd a folyamat nem lesz olyan fájdalmas. Fokozatosan a bőr hozzászokik az eljáráshoz, és a szőrtüszők sokkal gyengébbé válnak. Ezután növelhető az epilátor sebessége.

Böngéssze a népszerű modelleket

A boltok polcain leggyakrabban a Panasonic, Braun, Philips, Rowenta, Remington gyártóktól származó epilátorok találhatók. Ezek a vállalatok különböző eszközöket kínálnak, beleértve az intim terület depilációját is. Az alábbiakban bemutatjuk azokat a modelleket, amelyek a bikini terület epilátorainak minősítését szolgálják.

Panasonic ES-ED90

Ez a készülék egy fúvókát tartalmaz a szőrtelenítéshez a kényes területen. A modell zuhanyozás közben használható. Ezen kívül kis mennyiségű tusfürdő is alkalmazható az epilátor fejére, ami sokkal kellemesebbé teszi az eljárást.

Az eszköz akkumulátorral működik, míg a szünetmentes munkaidő 30 perc, és a töltés időtartama körülbelül egy óra.

A modell lebegő fejjel és háttérvilágítással van felszerelve. Az epilátor jelentős előnye a zajmentes. A Panasonic ES-ED90 fúvókákkal rendelkezik

A Panasonic ES-ED90 hátrányai:

 • magas ár;
 • rossz szőrszálak.

Braun 7281 Silk-epil Xpressive

A Braun 7175 Silk-epil 7 epilátor hatékonyan eltávolítja a még láthatatlan szőrszálakat is. Ez a készülék úszó fejjel, fúvóka a borotválkozáshoz és a masszázshoz. Az epilátor képes meghatározni a szőrszálakat.

A szőrtelenítés elvégezhető a fürdőszobában. A készülék akkumulátorról működik, az üzemidő 40 perc, és a töltés időtartama 1 óra.

A fájdalom csökkentése érdekében a készlet tartalmaz egy kesztyűt a bőr hűtésére.

A hátrányok közé tartozik az eszköz magas költsége. A Braun 7175 Silk-epil 7 modell kiemeli a szőrszálakat

Philips HP 6521

Ez a modell akkumulátoron is működik. A készüléknek két sebessége van. Az epilátor fúvókával van ellátva az érzékeny területek szőrtelenítésére.

A készüléket a zuhanyban lehet használni. A gyártó egy speciális rendszert alkalmaz a készülékben, amely csökkenti a kényelmetlenséget az eljárás során.

A Philips HP 6521 epilátor a lemezre vonatkozik. A lemezek hipoallergén anyagból készültek ezüstionokkal.

A modell hátrányai közé tartozik a magas zajszint és a megvilágítás hiánya. A Philips HP 6521 epilátor használható a zuhanyzóban

Rowenta csend puha ep5660

A készülék egyik jellemzője egy dupla tok, amely lehetővé teszi a zaj minimálisra csökkentését. A készülék irritáció nélkül enyhe szőrtelenítést biztosít. Emellett a modell masszázsgolyókat tartalmaz, amelyek csökkentik a fájdalmat.

Az előnyök közé tartozik a berendezések úszó fej. A készlet tartalmaz egy fúvókát az intim területre, a hámlást és a trimmert.

A készüléket a hálózat táplálja, ami jelentősen csökkenti annak költségét és súlyát. Az epilátor azonban csak száraz szőrtelenítéshez használható. A Rowenta Silence soft ep5660 olcsóbb, mint a többi analóg, ami a hálózati tápegység miatt van

Remington EP7020 sima selymes

Az amerikai cég csipeszei úszó fej, fúvóka a bikini területre és egy masszázsfúvóka. A készülék még nagyon rövid szőrzetet is rögzít, ezért az intim terület hatékonyabban simítható.

A készülék csak száraz szőrtelenítésre szolgál. Remington EP7020 sima A selymesnek két sebessége és háttérvilágítása van. Epilátor Remington EP7020 Sima A selymes csak száraz szőrtelenítésre szolgál.

Kémiai depilátorok

Bármilyen trükköt is használhatnak az epilátorok gyártói, a bikini zónában lévő szőrszálak eltávolításának folyamata még mindig fájdalommal jár, ezért néhány nő nem mernek használni a test ezen részének depilálására szolgáló eszközöket. A haj eltávolítása a szőrtelenítő krémekkel történik.

A készítmény összetevői elpusztítják a hajszálat, míg a hajgyökér ép. Ezért a hajat a bőrön 2-3 nap alatt észrevehetjük.

A szőrtelenítő krém kiválasztásakor ügyelni kell arra, hogy milyen összetevőket tartalmaz a készítmény. A vezető gyártók gazdagítják a terméket olyan anyagokkal, amelyek jelentősen csökkentik a haj növekedését és lágyítják a szerkezetüket. Ezért a szőrtelenítő krémek rendszeres használatával a haj rosszabbodik és gyengül.

A depilátorok közül a legnépszerűbb eszközök a következők:

 • Veet krém. Használható még túlzottan irritáló bőrre is. A Veet sorában olyan eszközök találhatók, amelyek közvetlenül a zuhanyban használhatók. Ezenkívül a gyártó a krémet a szőrtelenítő krémre való felvitele után teljes körű bőrápoló krémet kínál; Az érzékeny bőrű Veet krém használható az intim terület depilálására
 • A Cliven a bőrt puha és bársonyos. Mandulaolajat és glicerint tartalmaz. A krém nem csípős illatú, mint a többi termék; A Cliven krém gyengéden táplálja a bőrt mandulaolajjal és glicerinnel
 • A bársony az alacsony áron hatékony eszköz. A fogyasztók azt mondják, hogy a krém szinte nem okoz allergiát, de hátránya az erős szag; A bársony krém tengeri alga kivonatokat tartalmaz
 • Evelin talán a szőrtelenítő krémek legnagyobb sora. A fogyasztói visszajelzések szerint az Evelin termékek nemcsak hatékonyan eltávolítják a hajat a test felszínéről, hanem lágyítják és fiatalítják a bőrt, simítják, hidratálják és helyreállítják; A termék selyemfehérjéket és aloe vera kivonatot tartalmaz
 • Az uborka uborka jelentősen lelassítja a távoli szőrszálak növekedését a papaya, a hop és a zsálya levelek kivonata miatt, az uborka és az aloe vera kivonat pedig hidratálja a bőrt. Az uborka uborka nemcsak eltávolítja a szőrszálakat, hanem óvatosan ápolja az intim terület bőrét

Szőrtelenítő krémek nem ajánlottak a szőrtelenítéshez a mély bikini területen, mivel az aktív kémiai komponensek károsíthatják a nyálkahártyát, és súlyos gyulladáshoz vezethetnek.

Vélemények

Megvettem a legegyszerűbb Braun Silk Epil 1-et. Ez a modell több okból is vonzott. Kedves cégem. Nincsenek olyan extra modulok, amelyek a könnyű használat illúzióját hozzák létre. A beépített zseblámpa, a víz alatti használatának képessége, az önálló akkumulátor nem volt számomra hasznos. Tisztában voltam azzal, hogy először fájt a fejlettebb modellek masszírozó görgői és hűtőpárnái ellenére. Igen, és a 20 helyett 40 csipet alig tette volna kevésbé fájdalmat... És az eredmény fenntartása sokkal könnyebb lesz. Az egység költsége. Eldorádóban 1350 p. Ha zavarba kerül a keresés, alacsonyabb áron találhat. Nem látom a további érzéstelenítés szükségességét magamnak, szenvedek. Sőt, a leginkább fájdalmas volt az első eljárás. Még nyugodtan költöztem. Először a haj kb. 0,3-0,5 cm-t kell termesztenie, ha a haj hosszabb, ollóval kissé vágja le. Az eredmény fenntartásához hetente egyszer megyek át az epilátoron. 10-15 percig tart. A fogyasztói Dideyda Braun Silk Epil 1 epilátort használt az intim terület kezelésére.

Dideyda

http://irecommend.ru/content/cherez-ternii-k-zvezdam-epilyatsiya-dlya-chainikov-ya-obuzdala-tebya-shaitan-mashina-moi-opy

Nagyszerű epilátor Panasonic ES-ED90! Bikini esetén is használok. Előnyök: 48 csipesz, fény, nedves szőrtelenítés, 2 mód, bikini fej, hámozófej, úszó epilálófej + tusfürdő ajándékként. Az epilátor akkumulátoros. A teljes töltés elegendő ahhoz, hogy a lábak, a hónaljok, a bikini és a hámlási lábak (magam és a férjem) epilálása megtörténjen, és maradhatok! Költségek körülbelül egy óra. Az epilálás során néha megszakad a haj egy része, ezért néhány nap múlva megismételem az eljárást, hogy eltávolítsam a maradékot. Először az epilálás előtt egy kis lidokainot permeteztek a hónalj és a bikini bőrére. Most már nem éreztem fájdalmat az epilálásból.

kökörcsin

http://irecommend.ru/content/otlichnyi-epilyator-ispolzuyu-dazhe-dlya-bikini

Régebben az epilátor (van egy öregkori barna) csak eltávolította a hajat a lábamon, és minden más forró viasz volt. És miután megvásárolta a Braun Silk Epil Xpressive 7281 Epilátort, már nem volt szükségem viaszra. A lábak egyáltalán nem sérülnek meg, és a bikini és a hónalj zóna eléggé érezhető. Mennyi időt és pénzt használtam a haj eltávolítására, de most könnyű és gyors. És mindig sima bőr!

Marussia-I-I

http://irecommend.ru/content/super-puper-kozha

Epilátor Philips HP 6521/01. Egy készletet vettem fel, magában és egy mini-epilátorban is megtalálható az intim területeken és a hónaljokon (+ tisztító kefe és töltő). De hogy őszinte legyek, pár hónap múlva a második megállt, és lehetetlen volt megjavítani, nem értette, így eldobtam! Ehhez lőttem egy csillagot (úgy nézett ki, mint egy trimmer, ugyanolyan hosszú és vékony, de nem vágta le, de kivette). Én is tetszik az epilátor (nem csak a lábamra, hanem más érzékeny helyeken is használtam). A nagy plusz az, hogy vízben használható, és ez tökéletesen segít eltávolítani a felesleges kényelmetlenséget (különösen, ha magas érzékenységi küszöb van). Ez azt jelenti, hogy biztonságosan hazudhatsz egy forró fürdőben, gőzzel ki a bőrt és a proepiliruyutsya-t. Persze hangosan hangzik, de ez semmi. Mind a száraz bőrre, mind a nedvesre húzok (itt, mivel valaki számára kényelmesebb). Nem húzza ki a szőrszálakat, vagyis nem húzza ki nagyon rövidre (1 mm), akkor legalább 2-3 mm-re kell nőnie.

Akvamarin96

http://irecommend.ru/content/komfortnoe-epilirovanie-bez-boli-vozmozhno

Valahogy nem hozzászokok az akkumulátor epilátorokhoz. A garancia végéig élnek és csodálkoznak. Általában ismét pszicho lettem, amikor az akkumulátor, miután 5 percig dolgozott, kérte a töltést, elment a boltba. Vettem ezt a rózsaszín elbűvölő teremtményt (Rowenta Silence soft ep5660 epilátor), amely a hálózatból dolgozott. Nem is tudom, miért, a cselekvés, további pontok. Foglalkozzon munkájukkal. A legkevésbé fájdalmasnak érzi magát, bár ha igazán tisztességes, tényleg csak az első alkalommal fáj. Viszonylag zajos. Számomra egy nagyon jelentős BUT - a lábánál vékony, ritka szőke haj. Úgy érzi, pontosan felére szakadt. De ez egy 5 tömeget kap a hónaljok és a bikini terület számára. Általánosságban elmondom, hogy a kemény vastag haj tulajdonosainak világos lelkiismerettel ajánlom. A modellhez csatolmány nélküli modellt használva teljesen haszontalan, talán csak hámlásra, de semmi különösre. A korlátozók csak zavarják.

Umora

http://irecommend.ru/content/khoroshii-epilyator-dlya-zhestkikh-volos

Az intim terület depilálása az epilátor használatával fájdalmas érzésekkel jár. Ezért egy eszköz megvásárlásakor helyesen kell megközelítenie a választását. A szakértők azt ajánlják, hogy olyan modelleket vásároljanak, amelyekhez tartozékai vannak az érzékeny területek depilálásához. A nagy előnye az, hogy az epilátort a zuhanyban használjuk, mert a víz alatt a fájdalom nem olyan akut. Sok fogyasztó azonban úgy véli, hogy az összes tartozék nem mindig indokolja a készülék magas árát.

http://epil.guru/epilyatsiya/depilyator-dlya-intimnoy-zonyi.html

Az otthoni epilátorok értékelése a bikini zónában. Előnyök és hátrányok

Egy nő mindig a hibátlan megjelenésért törekszik. A bikini terület nem kivétel. Nagyon nehéz elérni a tökéletes bikini területet rendszeres borotvával. A legjobb megoldás az epilátor használata, ami nemcsak jó eredményt ad, hanem hosszú ideig is rögzíti.

 • Gyors navigáció a cikkben:
 • A legjobb epilátor a bikini területén
 • Az epilátorok működésének elve
 • A fájdalom epilátorok típusai
 • Hogyan válasszunk egy epilátort?
 • Az intim terület epilátor jellemzői
 • A bikini zóna epilátorra vonatkozó követelmények
 • Vélemények

Melyik epilátor alkalmasabb a bikini területre

A bikini területén a haj eltávolítása meglehetősen kellemetlen folyamat. A technika javul, és egyre több módszer van a probléma megoldására a legkevésbé fájdalmas érzésekkel.

A bikini terület az egyik legkényesebb hely.

A lányok választhatják maguknak a legmegfelelőbb módot:

• borotva, epilátor használata;
• krémek és krémek használata;
• bioepiláció;
• elektrolízis;
• fotoepiláció;
• lézeres szőrtelenítés.

A bikini zóna epilátorát megkülönböztetni kell a listától: az értékelés, amelyik egyebek között jobb, segít meghatározni a legmegfelelőbb modell kiválasztását. Vásárlás előtt figyelni kell természetesen a megjelenésre, a könnyű használatra, a működési elvre, a hasznos funkciókra, a működési módokra, a sebességekre.

Szükséges, hogy az epilátor olyan eszközökkel rendelkezzen, amelyek csökkentik a fájdalmat (hűtőgél, hideg levegő, masszázsfúvókák).

A bensőséges területen lévő bőr érzékeny, és gondos ellátást igényel.

Ehhez válasszon egy eszközt, amely vízben dolgozhat. A forró bőrben lévő meleg nedves bőr könnyebb feldolgozni az epilálási folyamatot. Így a kellemetlen eljárás kevésbé fájdalmas, gyorsabb és hatékonyabb lesz.

A bikini zóna epilátorainak véleménye alapján arra gondolva, hogy melyik a jobb, arra a következtetésre jutunk, hogy három gyártó van: Brown, Roventa és Panasonic.

A legjobb Panasonic epilátorok modelljei a cserélhető fejek, amelyek lehetővé teszik a bikini terület gondos díszítését. Engedélyezett vízben való felhasználásra. Van egy megbízható akkumulátor, nagyszámú csipesz, ami azonnal eltávolítja a szőrtelenítést.

Panasonic epilátor modell vízben való használatra

A Roventa cég szinte minden modellje trimmerrel és speciálisan kialakított fúvókával rendelkezik a bikini terület számára. A fej magában foglalja a fájdalmat csökkentő masszázsgolyókat.

A barna modellek legalább három tippet tartalmaznak. Emellett a modell epilátorként és borotvaként is használható, amely lehetővé teszi a bikini terület tisztítását és a fennmaradó nemkívánatos szőrszálakat.

Ha az epilátor megvásárlására vonatkozó döntés már megtörtént, de van néhány nehézség a megfelelő kiválasztás, a megfelelő modellválasztás, nem kell zavarodni, mindenki hasznos információkat, tippeket és véleményeket talál az interneten.

Az epilátorok típusai a cselekvés elvén

Az intim zónában az epilátor használata előtt ajánlatos megismerkedni a működési elvével, és megtanulni az epilátorok lehetséges típusait a működési elv szerint.

A bikini zóna modern epilátora (a vélemények, amelyek az ilyen eszközök között jobbak, nagyon hasznosak) egy egyedülálló hordozható eszköz.

Fő célja a bőr tisztítása a fejbőrről. Az epilátor forgó tárcsákat vagy lemezeket (multi-csipeszrendszert) tartalmaz, amelyek gyökérrel húzzák ki a szőrszálakat. Minden modell csak a lemezek, lemezek (20-40 pár) számában különbözik. Ezenkívül a készülék sebessége és a sebességek közötti váltás (a hajszálak kihúzásának sebessége egy bizonyos ideig) változik.

Barna epilátor modell masszázsfúvókával

A kevesebb mint 33 szőr eltávolítása a korong epilátorok, valamint a 20 vagy 40 lamellás elválasztás. Úgy véljük, hogy a lemezeszközök minél kvalitatívabbak, de leggyakrabban lamellárisak. Ez annak a ténynek köszönhető, hogy a lányok még mindig szeretnék, ha a fájdalmas folyamat a lehető leggyorsabban megtörténne.

A lemezepilátorok előnye, hogy nem okoznak allergiát bőrirritáció formájában.

Érdekes tény! A háztartási készülékek piacán az epilátorok nem olyan régen megjelentek, mint 20 évvel ezelőtt. Óvatosan kapták őket. Az első epilátort a Philips 1988-ban kiadta.

Az epilátor segítségével az intim zónából történő szőrtelenítés fájdalmas eljárása nem minden készen áll. Sok lány nem hízelgő az epilátor használatáról a bikini területén. A depiláció jobb módja azonban Öntől függ.

Az epilátorok típusai az érzéstelenítés módszere szerint

A fő ok, amiért a lányok nem sietnek, hogy szerezzenek epilátort egy bikini területre, az eljárás fájdalmassága. Ha a bőr nem túl érzékeny, akkor ez a módszer a szőrtelenítésre alkalmas, de a nagyon érzékeny bőrű emberek számára ezen a területen a legjobb az epilátor alternatívája.

Az a tény, hogy az intim zóna epilátor hirdetései sima és bársonyos bőrt ígérnek legfeljebb négy hétig, lenyűgöző. Azonban azok, akik még mindig úgy döntöttek, hogy megvásárolják az epilátort, meg kell ismerkedniük azokkal az információkkal, amelyek a különböző típusú eszközök között különböznek az érzéstelenítés típusától.

Tehát az érzéstelenítés során figyelembe veszik:

 • A vibrációs masszázs mértéke. Masszázs, lazít és simítja a bensőséges terület bőrét, ami csökkenti a fájdalmat. Különösen kifejlesztették a Brown epilátorok vibrációs masszázsát.
 • A hűtés mértéke. Az epilátorokban speciális hélium zsákként használható, amelyet a hűtőszekrényben az eljárás előestéjén hűl, valamint házi készítésű szokásos jégcsomagot, hideg törülközőt.
 • A fúvás mértéke. Epilátorok, speciális fúvókával, mini-ventilátorokkal, amelyek hideg levegőt áramolnak a kívánt bőrfelületre. A Philips híres az epilátorok jó fúvásától. Ez az opció ideális az érzékeny és érzékeny bőrre.
A megfelelő epilátor kiválasztása komoly megközelítést igényel.

Minden érzéstelenítő hatású epilátor esetében speciális jelöléseket (SE, E, SS) használnak.

Ezenkívül más módszereket is megpróbálhat az érzéstelenítés előtt, mielőtt az epilátorot használná a bikini területen (tabletták, spray-k, krémek).

Miután megpróbálta a bikini zóna epilátorát (a vélemények, amelyek jobban megtalálhatók a speciális weboldalakon), kompetensen megvitathatja a különböző modellek minőségét, tanácsot adva a barátaidnak.

Milyen sorrendet kell követni az epilátor kiválasztásakor

A bikini zóna megfelelő epilátorának kiválasztása nehéz, még a felhasználók véleménye is, amelyik jobb, néha nem segít ebben a feladatban. Annak érdekében, hogy valahogy megértsük az epilátorok sokféle modelljét, érdemes önmagunknak kiemelni a választás főbb szempontjait.

Először is:

 1. A sebességek száma.
 2. A fő fúvókák.
 3. A csipeszek vagy lemezek száma.
 4. Diet.
 5. További fúvókák.

Sebesség üzemmód epilátor. Fontos szerepet játszik a szőrtelenítésben. A hibásan kiválasztott üzemmódban a szőrszálakat nem húzza ki, hanem egyszerűen törik. Ezután az eljárás hatása legfeljebb egy hétig tart.

Három sebesség van: gyors, lassú és normális.

Minél alacsonyabb az epilátor sebessége, annál alaposabban tisztítja a bőrt.

A lassú módot általában vastag és kemény szőrszálakhoz használják. A normál mód hosszú hajra alkalmas, rögzíti és könnyen húzza. A gyors kezelés növeli az eljárás fájdalmát, de lerövidíti annak időtartamát.

Az epilátor fő tippei a legelterjedtebbek, vagy elősegíthetik a szőrtelenítés folyamatát. Vannak vízfúvókák (használat előtt, fagyasztóba helyezve), hűvös levegő hűvös levegővel, masszázsfúvókák, fúvókák, amelyek a csipeszek egy részét lefedik.

A csipeszek száma lehetővé teszi a szőrtelenítés folyamatának lelassítását vagy felgyorsítását. Ez a szám 17 és 40 darab között mozog. A technika javul, így egyes vállalatok már kezdik 48-pincér epilátorok gyártását.

Az epilátorok, amelyek nemcsak a hálózatról, hanem az akkumulátor vagy az akkumulátor segítségével is működnek, gyakorlati szempontból tekinthetők. Ennek következtében lehetővé válik, hogy hosszú útra, vagy olyan helyekre kerüljön, ahol nem lehet használni az aljzatot. A 15 percig tartó bikini zóna epilátora negatív visszacsatolást kap (amelyik jobban láthatóvá válik), és az egy vagy több órát tartó természetesen a legnépszerűbb lesz.

További multifunkcionális fúvókák - nagy előnye az intim térség többi epilátormodelljéhez képest, amelyen a fejlesztők keményen dolgoznak.

Ilyen kiegészítő fúvókák vannak:

 • világítás;
 • egy sor fúvókát a bikini vagy a hónalj számára;
 • masszázs, hűtés vagy hélium fúvókák;
 • fúvókák hámláshoz;
 • trimmer (intim hajvágást tesz lehetővé, állítsa be a szőrszálakat, rajzoljon vonalakat).

Mindezek a fúvókák minimálisra csökkentik a fájdalmat. Igaz, az epilátor ilyen mellékletekkel nem nevezhető költségvetésnek. A készülékben található fúvókák halmaza attól függ, hogy a felhasználó mennyire vár.

Milyen jellemzői vannak az intim terület epilátorának

Nem kétséges, hogy a bikini zóna epilátorának bizonyos tulajdonságai vannak. Ellentétben a haj eltávolításával az intim zónától (krémek, krémek, borotvák, stb.), Az epilátor használata megköveteli a bőr előkészítését az eljárás előtt és azt követő gondozás után.

Ha a legegyszerűbb epilátort használja, akkor az eljárás előtt alaposan gőzölje a bőrt, dörzsölje be, érzéstelenítőt, hámozzon. Az epiláció körkörös, masszázsmozgásokban történik. A hajhossz körülbelül 3 mm legyen. Az eljárás után a bőr tisztított területére hűtőkötést alkalmazunk.

A helyesen választott epilátornak köszönhetően az eljárás könnyű és fájdalommentes lesz.

A bőrfoltok is tápláló, hidratáló krémmel kenhetők. A következő napon a beavatkozás után krémet alkalmazhat a szőrszálak beáramlása ellen. Ne felejtsük el hetente többször hámozni.

Ismerve az epilátor technikai jellemzőit az intim ellátásért, könnyen választhatja ki a megfelelő opciót. Az epilátorok fő jellemzői a kívánt eredmény hosszú időn át történő megőrzése, az eljárás megkönnyítésére szolgáló további kötőelemek, a sebességszabályozás és a bármilyen helyen történő használat lehetősége.

Figyeljen! A bikini terület epilátora még mindig elektromos eszköz, nem minden modell vízben való működésre van tervezve, így a veszélyes helyzetek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy olvassa el a csodálatos technika használatára vonatkozó utasításokat.

A bikini terület epilátorának követelményei

Általában egy intim területhez tartozó epilátor vásárlásakor nem lehet teljes körű konzultációt folytatni az eladóval. Végtére is, nem dicsérhet és nem tanácsot adhat a legpraktikusabb modellnek, hanem az, ami drágább, nem hatékonyabb, vagy amit gyorsan el kell adnia.

A Rowenta epilátor modellje a fúvókákkal a bikini területén való munkavégzéshez

Miután részletesen megvizsgálta a fogyasztók véleményét, a különböző modellekre vonatkozó információkat, a barátok tanácsát, kiemelhetjük a fő kiválasztási kritériumokat.

 • Először is, az epilátor árának igazolnia kell és összhangban kell lennie a minőséggel. Célszerű lenne egy jól ismert és bevált márka (Roventa, Brown, Philips) epilátort vásárolni, amely szükségszerűen garanciakártyát tartalmaz a műhelyek és a szervizközpontok címével.
 • Másodszor, legalább az anesztetikus hatásnak (vízzsákok, masszázsfúvókák) kell lennie.
 • Harmadszor, az epilátor nem lehet túl nehéz, kényelmes és méretű, és minden gomb könnyen hozzáférhető legyen a készülék működése közben.

Emellett vonzó megjelenés vonzza a lányok figyelmét. A készletben található minden epilátort védőburkolattal vagy zsákkal kell ellátni, hogy könnyen mozgatható vagy tárolható legyen otthon.

A bikini zóna epilátorának kiválasztásakor ezek a viszonylag egyszerű szabályok betartásával bármelyik lány egy jó minőségű, megbízható és kényelmes modellt vásárolhat, amely egy évnél hosszabb ideig tart.

Az intim zónában történő szőrtelenítés meglehetősen fájdalmas és kellemetlen eljárás. Azonban a haj eltávolítása a bikini területén nemcsak esztétikai megjelenés, hanem a higiénia fenntartása érdekében is szükséges. Annak ellenére, hogy a probléma megoldására számos módszert alkalmaztak, az epilátor még mindig nem veszíti el népszerűségét és praktikusságát.

Hogyan válasszunk ki egy megfelelő epilátort? Videó szakértői tanácsok:

A szőrtelenítő epilátor titka. Szeretné tudni? Tekintse meg a videót:

http://womane.ru/rejting-domashnix-epilyatorov-zony-bikini.html