logo

Rövid hírek

A formatervezési minták sokfélesége lehetővé teszi, hogy az elektromos borotvákat kétféle - háló, forgó - borotvák írják le. A valóságban mindkét esetben: védőrács, mozgó pengék - a különbség csak az űrlapra korlátozódik. Ezért a legkisebb részletek kidolgozásával foglalkozik a kérdés, hogy hogyan válasszunk egy férfi elektromos borotvát. A háttér változatlan.

Nedves borotválkozás

Az elektromos borotvák egyes modelljei a lapátokat folyó vízzel kell mosni. Jó, ha nem egy fogásról van szó: a nedves környezet a mikroszkópos baktériumok szaporodására alkalmas legkedvezőbb feltételeket biztosítja. Az elektromos borotva folyóvízzel való mosása után nem lehet teljesen eltávolítani a szennyezést. Mindig szaggatott haj, kövér. Egy idő múlva az elektromos borotva használata irritálja a bőrt.

Az egyes alkalmazások után lépjen ki a pengéből, a rácsból. A folyamat további többletköltségeket vezet be. Ha nincsenek előítéletek az alapos tisztítás ellen, a férfi elektromos borotvái Don Juan társaivá válnak.

Nem minden modell alkalmas a "nedves" munkára. A forgó borotva csak száraz borotválkozás módban használható. A kést a folyamat végén tisztítják. A szőrszálakat óvatosan megrázzák.

A Panasonic vezeti a nedves borotválkozási szegmenst. Kísérletileg igazolt: a száraz módszerrel a japán elektromos borotvák a legjobb módon mutatják be magukat.

A gyártók öntisztító modelleket használnak. Meg kell érteni: az írók által feltalált csodák. A borotvát egy speciális tartályban lévő folyadékkal tisztítják. Az áram kiürítése új kellékanyagokat vásárol. Az öntisztító felső modellek vizsgálatakor erősen ajánlott figyelembe venni a tényt. Rezsi!

Forgó vagy háló

Előnyben részesülnek a titánnal vagy kerámiával borított kések. A tipikus rozsdamentes nikkelezett acél allergiás reakciókat okoz. A napi borotva borotva választja a vásárlót olyan termékkel, amely kedvezőtlen hatással van rá.

Ami a konstrukciót illeti, a szem számára ismert modelleket három kör köré vágva rotációsnak nevezzük, garantálva a legtisztább borotválkozást. A kések kör alakúan forognak a háló alatt, levágva a belső behatoló sörtéket. A sikert úgy érjük el, hogy a borotva megnyomja az arcát. A leírt képességet háromlapos forgó modellek biztosítják. A körök közepét megnyomják, és megkapják az arcprofil körvonalait. Néha középen egy speciális szilikon padot árulnak, ami garantálja a puha kapcsolatot.

A forgó pengéket rotoroknak nevezik, külső rögzített állórészek. A kifakult élek a hajat egy hím elektromos borotvával húzzák ki. Az arca fájdalmassá válik. Ez nehezen észrevehetően hosszú szakállas szépségekké válik. Itt az ideje, hogy újra elgondolkodjunk egy új kések beszerzéséről vagy egy elektromos borotva beszerzéséről. Gyakran a lapátok költsége meghaladja a készülék árának felét.

A rácsos elektromos borotva cigaretta alakú. Az ilyen modellek alkalmasak egy hosszú szakáll kezelésére. A motor panaszainak elnyomása, a hosszú sörték levágása. A tiszta borotválás nem lesz a legjobb, irritáció léphet fel. Az elektromos borotva mérete kompakt. A gyártók azt állítják, hogy a legjobb elektromos borotvák a férfiak számára. A háló vékonyabb, mint a korongok, és a bőrt jobban illeszkedik, ami kevesebb irritációt okoz.

Az érzékeny bőrű emberek hihetetlen jelentősége ellentmondásos, a geometriával kapcsolatban semmit sem lehet tenni. A rács határozottan vékonyabb, mint a forgó borotva külső kések. És ez nem mindig egy plusz: meg kell óvni a munkaterületet a hatásoktól és károktól. Miért? Olvassa el a felülvizsgálatot tovább!

Bármilyen tervezési blokk kések mozgatható és rögzített alkatrészeket alakítottak ki. Az a szem, amely az archoz ragaszkodik, egy penge. Ügyelni kell a férfi borotva kezelésére. A Dent háló megakadályozza a termék normál használatát.

A rögzített állórészlapok élesítése elvben lehetetlen, a mozgó pengék olyan összetett profillal rendelkeznek, hogy nehezen éles a szél. A gyári körülmények lehetővé teszik a vágófelület keményedését, a kézműves módszerekkel nem érhető el egy konkrét hatás.

A borotvák választékának vizsgálata Philips figyelmeztetés: a külső rögzített kések száma eltérő. Előnyben részesülnek azok a modellek, amelyeknél magasabb a statorok száma. Könnyen meghatározható az ütés ténye a megjelenés megvizsgálásával - a forgó elektromos borotvák minden késének egy koncentrikus gyűrűnek tűnik, amely számos szabályos nyílással rendelkezik, amelyek a kerületet borítják. Az állórészek száma 1-3.

A legtöbb gyártó saját élező kések gyártására törekszik, a gyakorlatban minden részlet leírja az élettartamot, ami hosszabb, mint amire nincs értelme működni. Mielőtt kiválaszt egy jó elektromos borotvát, nézze meg a tartalék alkatrészek és tartozékok polcait. Becsülje meg a talált alkatrészek költségét. Jobb, ha az elektromos borotvát előnyben részesítjük a legrosszabbakkal, amely a környező üzletekben széles körben képviselt késekkel, más alkatrészekkel rendelkezik.

Trimmerek vs fésű

A bajusz birtokosai egyszerűen csak a férfiak borotválkozására van szükségük. A tartozék úgy néz ki, mint egy kis visszahúzható fedél, amely a külső él mentén futó lapátokkal végződik. A vágóél tökéletes, világos bajusz alakot ábrázol. A mechanizmus úgy néz ki, mint egy fodrász. Ahogy a mester kezeli a whiskyt, a trimmer tulajdonosa finoman simítja az arc növekedését.

A professzionális fodrászgépek hasonlítanak egy kis kivételével a retikulált elektromos borotvákhoz: nincs védőrács, a néző látja a fogak között futó kést. Ennek következtében nem meglepő, hogy az elektromos borotvák gyártói azt gondolták, hogy speciális szakáll- és oldalsó fúvókákkal ellátott termékeket szállítanak.

A speciális cserélhető fésű nem teszi lehetővé, hogy a pengék közelebb kerüljenek a bőrhöz, az állandó távolságot az álla mentén csúszó műanyag fogak tartják fenn. A fúvóka eltávolításakor az elektromos borotva szokásos triviális dolog lesz. Flaunting gondolta az arcokat, hasonlót fog vásárolni. Hogyan válasszunk egy elektromos borotvát szakállas férfiaknak - a probléma megoldódott.

Természetesen lehetőség van fodrászgép használatára is, az 1-es, de a fejbőr vékonyabb, mint a szakáll. A pengék élessége megakadályozza, hogy a borbély termékeket használjon, és rövidítse a bajuszát.

akkumulátor

Jó elektromos borotva drága. Száraz borotválkozás lehetséges mindenhol:

 • zsúfolt vonaton, reggel a leszállás előtt;
 • egy éjszakai repülés után, amely órákig tartott, 100 százaléka megnézni a repülőteret;
 • saját lakásában adjon helyet a fürdőszobában a feleségének és a gyermekeknek;
 • a busz, hotel, iroda, vasútállomás a munkanap kezdete előtt.

A hordozható elektromos borotva alkalmazása valóban nagyszámú. Ezért fontos az akkumulátor töltése. Elektromos borotva eladó 35 vagy 60 perc folyamatos munkához. Égett tulajdonosok állítása: 100% -os töltésű terméket használnak három hónapig.

Még akkor is, ha már nem kell üzleti útra mennie, emlékezzen a reggel és a nyüzsgésre. Hogyan válasszuk ki a megfelelő elektromos borotvát, és párhuzamosan további bónusz élettartamot kapjunk. A válasz az akkumulátor. A modell kiválasztásakor keresse meg a polcokon egy tartalék akkumulátort keresve. A rendelkezésre állás fontossága, a fent említett összetevők elérhetősége!

Modern intelligens modellek:

 1. Jelzővel felszerelt, töltőjelzés.
 2. Egyél az autó cigarettagyújtót.
 3. Adott esetben a tisztítás szükségességére vonatkozó figyelmeztető módszert is bemutathat.

A forgalmi dugó még mindig nem okoz mosolyt, de borotválkozhat, kérem az irodai lakosságot egy tiszta álla.

A vezetők

Amikor a beszélgetés a férfiak elektromos borotválkozásait érinti, a minősítés makacs és száraz borotválkozással kombinálva fedezi a Panasonic felső pozícióit. Akár 45 percig is üzemel, az ES-LF51 sima állát biztosítja a tulajdonosnak.

A Philips és a Braun már régóta híres lett a fodrász írógépeivel, így a gyártók megjelenése nem meglepő, a második és a harmadik helyet osztva. Egyes elemzők, közvélemény-kutatások, a holland gyökerekkel kapcsolatos aggodalmak által előállított férfi elektromos borotválkozásra számítanak. A német Braun a tíz legjobbja.

A három megnevezett óriás teljesen elfoglalja az előrejelzéseket és a véleményeket. Egyértelmű előnyben részesülnek a rács- vagy rotormodellek. Nagy szerepet játszik a gyártó neve, nem pedig a kések mozgásának, mozgásának kérdése.

Elegendő információ elegendő a helyes választáshoz. Ha nincs vágy, hogy mászhasson, hódítsa meg a csúcsot, vegye... egy Panasonic borotvát. Nem egy top modell, ES-SL41. Ha nem tetszik, akkor hagyja, hogy Yandex könyvtár dühös legyen.

Előnyök az elektromos borotvák ellen

A legjobb minőségű borotválkozási gépek biztosítják. Nincs lehetőség arra, hogy dermatológus segítségével összehasonlítsuk és ellenőrizzük a nyilatkozatot, de magabiztosan mondhatjuk: a „tiszta” bőr megjelenése elektromos modellek alatt nem lenyűgöző. Ma figyelembe vesszük a kapcsolódó szempontokat. És megpróbáljuk eldönteni az olvasók számára, hogy melyik elektromos borotva jobb vásárolni. Olvasni.

Napjainkban az elektromos borotválkozás két globális családját kísérletezők tenyésztették. Természetesen tudod:

Az utóbbiak kerek kerettel vannak ellátva forgó késekkel. A fej lebeg, a kések síkjai rugalmasan alkalmazkodnak az arc alakjához. A lapátok számát 2-5 intervallum határolja, aki úgy véli, hogy a mennyiség növelése növeli az árat. Atlant ATH 941 drágább, mint ez az 1000 rubel. Nem éri el a tipikus Gillette gépet. Már hallgathatja, hogy a fúvókák gyakran tompaak (külön beszélgetés témája).

Azonban az elektromos borotvák beállításai figyelemre méltóak a hangzás szempontjából? A tanácsadók azt állítják, hogy a hálómodellek fejének rendszeres használata szükségessé teszi a tartozék évenkénti megváltoztatását (drága Brown modelleknél a kifejezés hosszabb - 18 hónap). A vásárlás előtt érdeklődjön előre a művelet áráról. És hasonlítsa össze az eredményeket a pénzügyi lehetőségekkel. Ami a szakállformálást illeti, véleményünk szerint a hajvágó alkalmasabb, nem elektromos borotva. A női epilátorhoz hasonlóan a készülék több fúvókával is rendelkezik, amelyek különböző hosszúságú hajtásokhoz használhatók. Az egyenletes vastag szőrme megtartása nem lesz gond. A hajnyíró pengéi élesíthetők, a VashTechnik portál több, mint egy áttekintése a fodrász témája.

A trimmer a fodrász eszköz szánalmas látványa. Ha egy whiskyt, más férfi ékszereket szeretne alakítani, vegyen egy elektromos borotvát, amely a megfelelő opcióval van felszerelve. A chip ára kevés hatással van. És mi a hatás? A speciális know-how technológiák drága:

  Borotválkozási rendszerek. Ez elsősorban úszó fej. A tervezők folyamatosan harcolnak ezen a részen, így tökéletesebbé válnak, az oroszoknak a tudományos kutatásért kell fizetniük. A drágábbak azok az újdonságok, amelyek néhány év múlva vesztesek. A lebegőfej kifejezés a forgó borotvák számára azt jelenti, hogy minden egyes penge egy független síkban van. Ha egy mozgatható rögzítőmodulról van szó, az opció mozgatható borotvaegységnek nevezhető. Mindkét tulajdonságot úgy tervezték, hogy csökkentsék az emberiség egy erős felének gyötrelmét, hogy az arcokat rendelésre hozza. Cél: csökkentse az áthaladások számát, amíg el nem éri a kívánt eredményt (tiszta bőr).

Rögzített elektromos borotva kések

Hozzáadjuk, hogy az elektromos borotvaformázók több fúvókával rendelkeznek. Ehhez, amint azt fentebb említettük, a szakáll és az oldalsó égők egyenletes hosszúságának megőrzésének egyszerűsége. A készülék drága női epilátorokra emlékeztet. A legjobb modellek bőrrel érintkező trimmereket adagolnak. Az irritáció elkerülése érdekében.

A kiválasztás előtt azt javasoljuk, hogy legyőzzük a hivatalos gyártó helyét, hogy elolvassuk, hogy a világ örömteli. Az elektromos borotvák esetében a termékkártyák meglepően keveset mondanak. A technológiák teljes listája csak a gyártónál található. És megtudjuk, hogy a fejlett elektromos borotvák borotválkozás közben hidegítik a bőrt. Hogyan? Hisszük, hogy a Peltier termoelektromos hatását használjuk. Ma az ókori felfedezés (a XIX. Század elején) gyümölcsei elsajátították a háztartási készülékeket, az elektromos borotváknak nem kell sok energiájuk.

Összehasonlítja a rácsos és forgó borotvákat

 • A precíz borotválkozás meghatározza a rácsmodell választását. Az egyszerű forma könnyen reprodukálja az egyenes vonalakat. Meg kell választani egy olyan márkát, amely nem húzza a hajat. A reklámban egy esetleges hiba nincs meghatározva, ezért egy adott borotvát illetően először hívhatja a támogató szolgálatot. Készülj fel, a beszélgetés hülye lesz (az ügyintézők azt mutatják, hogy hiányzik a vágy a technikai információk megismerésére), kitartó, az eredmény elérése. Azt mondják, hogy a cégek rögzítenek beszélgetéseket a szalagon, a szerkesztők azt javasolják, hogy tegyenek hasonló lépéseket. Könnyebb az IP-telefónia, a patak-rabló használata. És ha egy elektromos borotva megvásárlása után kiderül - a tanácsadó hazudott, feltöltötte a YouTube-videó felülvizsgálatát a beszélgetés rögzítésével. Az eredmény csodálatos lesz.

Elektromos borotva

Elektromos borotva trimmerrel

Reméljük, hogy segítettünk meghatározni az olvasók feladatát, hogy emlékezzünk: a személyes higiéniai cikk kiválasztásakor gondosan olvassa el a know-how technológiákra vonatkozó információkat, a gyártó honlapját, ha egy drága elektromos borotvát kíván vásárolni. Az olcsó, korlátozza magát a funkcionális, készen áll, hogy dobja ki a készüléket, bosszantva a munka minőségét. A 800 rubel ma egy használhatatlan modul mérsékelt kifizetése, melynek lehetősége az, hogy tesztelje az arcát a kínai gyártási csővezeték képességeivel. Elbúcsúzzuk, emlékeztetünk: a választás, az áruk elektronikus katalógusainak, például a Yandex-piacnak a használata szükséges.

Három bálnás férfi borotválkozás

A népszerűség témakörében sok példány van. Annyira a hackneyed téma (a borotválkozás tisztasága és az irritáció), hogy néha azt szeretné, ha a szegény fickókat kozmetikushoz látogatná, hogy lézeres epilálást végezzen. Három-hat eljárás (több blond), és nem unalmas borotválkozás. A borotválkozás után azt jelenti, hogy azt hiszik, hogy felszabadítják a szakállat. Vagy egy kék álla, amely a férfiasság jele? Ma azt mondjuk, hogy melyik elektromos borotva jobb a férfiak számára. Ha az olvasó pozitívan válaszolt a feltett kérdésre, ez nem jelenti azt, hogy az anyag haszontalan lesz, mivel a VashTehnik portál célja, hogy az olvasókat atípusos értékeléssel kezelje!

Bár a tiszta borotválkozás géppel vagy veszélyes pengével történik, az eljárás sok időt vesz igénybe. Szükséges a hab feloldása (hagyomány diktálja a szappan használatát), lassan hajtsa végre az eljárást, ügyelve arra, hogy ne sérüljön meg, és kezelje az arcot krémmel. Az élet jelenlegi ritmusa, az üzlet fut, a hosszú folyamatok csak az elfutók és a bankárok számára engedélyezhetők. Az elsőtől megfosztották egy bizonyos foglalkozást. A második lehetővé tette a lassúságot: a személyes időt (pénzt).

A manuális bálna mellett két vadon élő elektromos is van:

 • forgó borotvák;
 • elektromos rácsos borotvák.

Több száz cikk tárja fel az egyszerű eszközök működésének elvét. A pengék fokozatosan forognak vagy mozognak a bőrt érintő háló mögött. A csomóponton a haj vágása történik. A mozgás természetétől függően az elektromos borotvák családjának pengéit hívják.

Most hozzátesszük, hogy a fodrászok száraz és nedves borotválkozással rendelkeznek. Az első nem különbözik a hagyományos, a második krémmel, géllel. Miután a pengék fejét vízzel öblítettük, az ilyen borotvákat moshatónak nevezik. A technológia fejlődése fokozatosan ment végbe. Először megjelentek a nettó típusú mosható borotvák, majd rotációs sorozatok. Most, hogy a különbség ezekben az eszközökben a finomságokban, amely csak a szakemberek számára ismert, nem kísérletileg tesztelt, tudományosan nem megalapozott.

Lássuk a férfiak elektromos borotváinak értékelését, miután valaki más véleményt szerzett, tovább fogunk táncolni.

A férfi elektromos borotvák értékelése: 2014. március

A fordítók azt állítják, hogy dolgoztak a népszerű elektromos borotvák listájának összeállítására a RuNet-től kapott ügyfél-visszajelzések elemzése alapján. A reklám trükk, nehezen válaszolható. A bemutatott húsz, a Philips, a Panasonic és a Braun modell őszintén szólva nem meglepő. A fenti lista alapja az, hogy megpróbálja azonosítani a győztest. Véleményünk van: a legjobb elektromos borotva férfiaknak, amellyel magabiztosnak érzi magát.

Forgó elektromos borotva Philips YS534

Megnyílik a Philips termék borotva értékelése. Első gondolat - a termék nedves borotválkozásra alkalmas? Látni fogjuk. A készüléket a testápoló eszköz helyezi el. A SmartClick mechanizmusának köszönhetően három borotvafej könnyen megváltozik, mindegyiknek egyedi célja:

 1. Dupla rotorfej a borotválkozáshoz.
 2. Szakállvágó állítható hossza 1 - 5 mm.
 3. Trimmer a testhez, három fúvókával (bal lábak a nevetésre borotválkozásra).

Amikor megérinti az utolsó tartozékot, akkor a leginkább a mellkasot értjük.

A Philips borotva nedves és száraz borotválást tesz lehetővé. Győzd le a tarlót, kihasználva a zuhanyzó használatát. Töltse fel az eszközt. Az aljzat egy órája (speciális fehér adapterrel) 40 perc folyamatos munka. A szakemberek azt mondják: elegendő kapacitás van egy hónapig a forgó borotva használatához.

A készülék teste vízálló, nedves borotválkozással, a kést időszakosan vízzel áramlik a csapból. A Philips néhány modellje nyitva van, és a reggeli napsugárzás után utánozza a bimbót. Akár a kifinomult forgó borotva is ugyanezt teheti, a bemutatott információ néma.

Többet érdekel a kések fertőtlenítése. Több felhasználás után a penge elnyeli a baktériumokat, az élő lények folyóvize nem akadályozza. Nyilvánvaló, hogy a gélt (krém) megvásárolják a megfelelő összetevőkkel, amelyek megölik a mikrobákat.

A kések megismételik az arc alakját, a rések egy körbe kerülnek, a leírt mechanizmus a legrosszabb lehetőség, a Philips állítása szerint: a forgó elektromos borotva egy passzálása elegendő a sima borotválkozáshoz. Vonzza a szakállvágót. Az aljnövényzetet alkotó él kialakítja az arcán egy három napos tarlót, néha szükség lesz rá.

Egy jó elektromos borotva férfiaknak fekete kendővel kiegészítve, kényelmes, ha itt az ideje, hogy megtisztítsa a maszkot az autó belsejében, amely egy parafával elakadt. A forgó borotva hangos, ezért ne használja a terméket a tanár elrejtése közben. Száraz borotválkozással a szőrszálak belsejében összegyűlnek, majd később tisztíthatja a terméket.

A Philips YS534 forgó borotva ára 3000 rubel (különleges ajánlat), vagy drágább (nincs promóciós esemény). A minősítés második helyét az azonos gyártó borotva választotta két fúvókával. A szakállas trimmer hiányzik, de választani fog egy mellkasot. A hasonlóságok jelenléte miatt az YS521 modellt feleslegesnek tartjuk.

Töltsük fel, mondjuk: a töltésjelző segít abban, hogy javítsa azt a pillanatot, amikor a forgó borotvanak szüksége van fali aljzatra, karbantartás:

 • a fej cseréje kétévente egyszer;
 • A testvágó cseréje évente.

A gyártó ingyenes karbantartása 2 év.

Rács borotva Philips BG 2025

A harmadik helyet egy rácsos borotva foglalja el ugyanazon Philips férfiak számára, amely a testápolás lehetőségét is biztosítja. Az akkumulátort 8 órán át kell tölteni, hogy 50 percig használhassa. A készülék nedves és száraz borotválást támogat, a hálót allergiás hatású. A gyártó nem nyilatkozott arról, hogy mi a helyzetük, feltételezzük, hogy a hatás a titán bevonatra korlátozódik.

A trimmer szerkezetileg csatlakozik a borotvafejhez, és az ecset örömmel 3 mm hosszúságú csírát képez. A töltő és tároló dokkolóállomás, a jelző megmondja, hogy mikor van ideje használni a modul szolgáltatásait. A borotva támogatja a multinacionális teljesítmény szabványokat, nem igényel kenést, a garancia két év.

Úgy vélik, hogy borotvák borotválkoznak, így szőrszálakat hagynak, de az orvosok ezt a módot javasolják - könnyű borotválkozás, láthatatlan. A kisebb érintkezési terület miatt a modellek kevésbé irritálják a bőrt, mint a forgó.

A rács borotva A Philips BG 2025 vízálló és a zuhanyzókban való használatra tervezték, mint a korábbi modellek. A készülék költsége kétszer alacsonyabb, mint az előző, ezért a projektet költségvetési lehetőségnek nevezzük.

Rácsos elektromos borotva Panasonic ES ST25

A Panasonic a legjobb elektromos borotvákat gyártja nedves borotválkozáshoz, nem lepődünk meg a készülék magas költségeivel (6000 rubel) és jelenlétével a minősítésben. Három független rács követ minden arcot a maximális hatás érdekében. Gondoljunk csak arra, hogy a motor fordulatszáma a hajtások vastagságától függ (borotválkozásérzékelő technológia). Ez azt jelenti, hogy a Panasonic elektromos borotva valószínűleg nem húzza ki a haját. Figyelemre méltó minőség. Ez az üzemmód azonban kikapcsolható.

Egy órás töltés után a készülék negyvenöt percig működik. Az elektromos borotva száraz és nedves borotválást tesz lehetővé. Az öblítéshez használjon egy pár burkolatfedelet, amelyek a rácsok alatt helyezkednek el, amelyek három. A gyártó azt állítja: a dokkolóállomáson keresztül a készüléket az elektromos hálózat feszültségéről széles amplitúdóhatárral töltheti. Ne kísérelje meg az alállomásra jutni az energia feltöltése érdekében, hanem az oroszországi aljzatból, töltse fel!

Beépített, behúzható trimmer, amely alkalmas a szakáll vágására. Rácsos elektromos borotva A Panasonic ES ST25 számos olyan tulajdonsággal rendelkezik, amelyek hosszú távú működést biztosítanak. Különleges típusú akkumulátor, lineáris motor 13 000 ford / perc.

Az ötödik helyen az ES LV65 modell lenyűgöző teljesítményt mutat. A motor fordulatszáma 14 ezer fordulat / perc, öt rács. A fej függőleges síkban folyamatosan rezeg, sima, jó minőségű borotválkozással. Az LCD kijelző egyidejűleg a töltésjelzővel is elvégezhető. Azok, akik az eszközt az úton tartják, hasznos gombzár be van kapcsolva. Az intelligens rácsos elektromos borotva felgyorsított töltési móddal van felszerelve, ez csak 1 munkamenetre elegendő. És természetesen száraz és nedves borotválkozás.

Ugyanakkor a készülék ára 10 000 rubelre harap. Ez a legjobb elektromos borotva típus vagy az egyik legjobb.

A piacon ma létező trendek körvonalazódnak, de magunk nem hiszünk mások értékelésében. A kereskedők megpróbálják eladni az árukat drága vagy elavult. Ebből a felár, ami súlyosbítja az üzletemberek zsebét. A legjobb modellek valódi minősítésével ellentétben azonban nincs ok arra, hogy ne bízzunk a Philips és a Panasonic között. Tekintsük a bemutatott minősítést, mint egy rövid áttekintést a mai népszerűségről. Ez a nedves és jó minőségű borotválkozás lehetősége. Vegyük a modellt jól ismert gyártóktól. És melyik elektromos borotva jobb, döntse el magának.

http://vashtehnik.ru/britvy/kak-vybrat-muzhskuyu-elektrobritvu.html

Hogyan válasszunk egy férfi elektromos borotvát

Hogyan válasszunk egy férfi elektromos borotvát.

Ahogy mondják a "Philips" - ben, "Ne keverjük össze a ápolt sörtéket
azzal az eredménnyel, amit általánosan „elfelejtettem borotválkozni”.

Az ember életének legboldogabb pillanata - a gyermekkor véget ért és a fiatalok eljöttek. Neki jött a fő bizonyíték - bajusz és szakáll. Most borotválás örökre. Az első legegyszerűbb kérdés az, hogy mi? Az előrehaladás nem áll meg: a fodrászok és borotvák bőrpántokkal vannak eltűnve. Eljött az ideje a szerszámgépek és az elektromos borotvák békés együttélésének. Mindegyik rendelkezik saját résszel. Gépek árban részesülnek. Az elektromos borotva sok időt takarít meg, és minimális erőfeszítéssel egy millió lehet. Megvalósította a „gyors és egyszerű” elvét, míg minősége összehasonlítható a szerszámgéppel. Nem kell még a hálózatba is bekerülnie, elegendő az akkumulátor feltöltése előre, és víz és elektromosság hiányában borotválkozással, szó szerint útközben. Ezen túlmenően a szokásos pengék ellenjavallt száraz borotválkozással, és olyan esetekben, amikor a géppel, borotvával - amely az egyetlen, aki mindig segíthet, nincsenek hosszú feltételek. És folyamatosan segíteni fog: az ifjúságában - az első bolyhos borotválkozásra, és érettségben - az arcszőrzet és az öregség gondozására - kopasz területek megszervezésére. Általában, egy borotva az életben.

Tehát mi a különbség a modern borotvák között? Gondosan mérlegelje a kiválasztási kritériumokat.

Borotválkozási rendszer

Az örök probléma a lánynak, aki borotvát ad neki az embernek - forgó vagy hálós? Az örök probléma a férfiak számára: szerezzen be egy újat, mint a régi, vagy nézze meg, hogyan működik egy másik típus. A gép után minden rossznak tűnik. A rotor után, a hálóba megy, csak kiálthatsz: "Igen, egyáltalán nem borotválkozik, semmilyen módon, a házasság vagy mi?" És a háló után, a rotorhoz megy, nem lesz kevésbé meglepő: "Igen, ő húzza a haját, és vágja le a vakondot." Borotválkozó gép, mindig szüksége van időre, meleg vízre, új éles kazettákra, habra. Szükséges, hogy az orr alatt, az ajkak, a nyak sarkaiban, és még óvatosabban megkerüljék az összes veleszületett és szerzett bőrhibát, mint például a hegek, a vakok, a szarvas, a pattanások stb. az arcot korábban párolták, de a pengék mozgása a bőrön vágószőrnek érezhető. Elektromos borotva használatakor az érzések sokkal puhábbak, és a háló érintése általában jobban érintkezik a Coca-Cola 0,25 l-es előmelegített alumíniumdobozjával. És ez utóbbi nemcsak az érzéseken borotválkozik, hanem sokkal több járatot igényel, mint egy gép - az ereje más: egyenes vonalat kell készítenie a szakállról - ez megtörténik, meg kell mennie egy dühös hegen kívül sérülés nélkül. A forgó borotva elforgatja a köröket, és nem teszi lehetővé a szakáll vagy a bajusz alakjának szigorú betartását, de tisztább és gyorsabb. És mégis, az elektromos borotvához megy, teljesen elhagyhatja a fürdőszobát meleg vízzel, és ennek megfelelően hab vagy gél.

Borotválkozási módszer

Néhány borotva további nedvességet biztosít. Ebben az esetben a készülék kialakítása különleges tartályt tartalmaz, amely habot tartalmaz. A borotválkozó hab a bőr felületén egyenletesen eloszlik, hidratálja és lágyítja. Az ilyen borotvák fő hátránya, hogy speciális habot kell vásárolni.

Úszó borotvafejek

A borotvák következő technológiai innovációja az úszó fejek. Most az arc kontúrok ismétlődő rendszerének egy komponensévé válnak. A speciális rögzítésnek köszönhetően a fejek egymástól függetlenül is eltérhetnek, még a legnehezebb területeken is, ami a borotválási folyamatot hatékonyabbá teszi.

Borotválkozó egység mobilitása

A technikai innováció egy másik szintje a mozgatható borotvaegység. Most a gyártók egyre nagyobb mértékben szállítják a teljes borotválkozási egységet, amelyen a fejek helyezkednek el. Ennek következtében eltérhet különböző irányokban és síkokban. A nehéz helyeken áthaladó kis lengéscsillapítók visszaállítják az egységet eredeti helyzetébe. Ez még pontosabb ismétlést biztosít a fej anatómiai megkönnyebbülésének, egy kényelmesebb borotválkozásnak, és ennek megfelelően az arc komplex területeinek tisztaságának.

A borotválkozási szakaszok száma

Nagyon érdekes lesz, ha a kínai ipar ilyen csodája hat vagy akár hét szekcióval borotválkozóvá válik.

takarítás

A borotvákat, amelyek csak száraz borotválkozással járnak, csak száraz módszerrel lehet tisztítani, vagyis kinyitni a sörtéjű tartályt, és rázni a tartalmat a szemétbe vagy a mosogatóba, majd az ecsettel szállított kefével óvatosan megszabadulni a hajmaradványoktól, anélkül, hogy befolyásolnák a hálót. minden gondatlan kapcsolat veszélyes számukra. A végső tisztítást csak egy levegőárammal végezhetjük, például fújhatunk, de ez a módszer túl veszélyes - a szubmilliméteres hosszúságú, zárt légáramba könnyen belépő haj részecskéi rövid időre szuszpenziót képezhetnek a tüdőre ártalmasak (végül egy olyan részecske, amelyet még nem vettek ki) belül, örökké marad).

A borotvák, amelyek lehetővé teszik a nedves borotválkozást, lehetővé teszik a kést a folyóvíz alatt is - nagyon kényelmes azok számára, akiknek lehetőségük van (idő és hely) a vágóegység alapos szárítására és további kenésére. Bizonyos kivételes esetekben a borotva teljes idejű nyomása nem törlődhet - ha egy kicsit felgondolkodik, akkor meggondolhatja az ilyen kezelés okát, és a lustaság messze lesz az elsőtől. A tisztítási folyamat automatizálása, valamint a karbantartási idő csökkentése érdekében automatikus borotválkozással rendelkező borotvák vannak.

Ezt az egységet tisztító és töltőállomásnak nevezik. Fő funkciója a sörték eltávolítása és a vágóegység fertőtlenítése. Az alkoholok egyikét tartalmazó oldat, például izopropil, garantáltan a mosott részeket higiénikusabbá teszi, mint a csapvíz. Az illat a frissesség és a tisztaság illata. Az állomás is keneti a pengéket, majd megszárítja őket. Mindez egyszerre történik a beépített akkumulátorok töltésével. Az állomás a vágóegység állapotától függően különböző tisztítási programok szerint működhet.

Érdemes megjegyezni, hogy egy ilyen állomás munkájának befejezéséhez speciális patronokat kell vásárolni. Átlagosan elegendő 2-3 hónapig.

Ezért az automatikus tisztítással borotva kiválasztása előtt figyelembe kell venni ezeket a többletköltségeket.

trimmer

Úgy vélik, hogy a bajusz és a szakáll viselése lusta férfiak, akik nem akarnak minden nap borotválkozni, de minden arcszőrzet folyamatos gondoskodást igényel. Egy személynek szépnek és ápoltnak kell lennie. A szakáll vagy a bajusz határán egy borotvával való egyenes vonal megszerzése egy nem triviális feladat, és a beépített trimmer segítségével könnyen megoldható. A hosszú szakáll és egy művészi bajusz stílusa természetesen egy profi trimmerrel modellezhető, de a klasszikus kanadai vagy kecskefélék, valamint a templomok és a fülvonal tisztítása meglehetősen

Beépíthető és beépített trimmer. Általában két lemezből áll, amelyek egymáshoz képest elmozdulnak, és levágják az összes szőrszálakat, amelyek az úton vannak.

Trimmerek vannak beépítve a testbe és külön fúvókák formájában. A kamerákban egy villanásból épült - összecsukható és behúzható.

Az orrban lévő szőrszálak eltávolítására kör alakú trimmerrel ellátott fúvókák vannak, valamint a fúvókák, amelyek az arcot tiszta borotválkozásra adják (orvosi szempontból ez az ideális bőrbetegség).

A vágás általában nem stílus.

kijelző

A készülék megfelelő használatának folyamatos ellenőrzéséhez a gyártók elkezdtek mindenféle megjelenítést hozzáadni. Ezek lehetnek színes indikátorok, vagy teljes LCD kijelző formájában. A piktogramok és a feliratok segítenek a borotva akkumulátorának monitorozásában, így elmondják a szintjét és az alacsony töltöttségi szintet, vagy fordítva, a töltési folyamat vége felé, amikor eléri a magas értéket. Csak az energiaforrások ellenőrzése nem korlátozott, mivel az indikátor diagnosztikai üzeneteket jeleníthet meg a tisztítás szükségességéről, sőt a borotvafejek használatának időtartamáról, és ennek megfelelően a helyettesítés szükségességéről.

Áramellátó rendszer

és a hálózatról, és egyesek egyszerre engedélyezik mindkettőt. Ez azt jelenti, hogy ha a felhasználó figyelmen kívül hagyja a töltés és a borotvák szükségességét jelző állandó figyelmeztetéseket, akkor a reggeli eljárás folytatható a tápkábel csatlakozóaljzatához való csatlakoztatásával (ez azonban nem mindig áll fenn).

Ellentétes opció is létezik - olyan modellek, amelyekben a zuhany alatt lévő borotválkozás funkciója megvalósul, ezért az elektromos biztonság érdekében a véletlenszerű feszültség alatti vízhasználat megakadályozása érdekében a hálózat nem működhet. Az akkumulátorral ellátott borotvák nagyon kényelmesek - egyszerre borotválkozhatnak és mozoghatnak a lakásban, és ha nem kötődnek az aljzathoz, megtalálhatja a tökéletes megvilágítással vagy kényelmes tükörrel ellátott helyet. Az akkumulátor életciklusa véges értékű, általában 3-4 év kényelmes használat, amikor a kapacitása 5-10 eljárásra elegendő feltöltés nélkül. Ezután a degradációja meglehetősen észrevehetővé válik, és a korlátban egy töltést ér el egy borotválkozásig. Sok történet véletlenszerű növekedést, vagy éppen ellenkezőleg, drámai csökkenést mutat ebben az időszakban. Bár a hálózat tele van klipekkel az akkumulátor professzionális vagy önálló cseréjéről, de ebben az esetben a borotva valóságos feszességével a legtöbb esetben búcsút kell mondania.

Az akkumulátor teljesítménye saját speciális rést kapott a mobil vagy utazási borotvákban. Azok, akik a közúti úton vagy önmagukban vannak, értékelik ezt a módszert, amikor a készüléket méltóságteljesen táplálják, ami egyes esetekben a legjobb megoldás, mint egy drága borotvát egy instabil vonat kimenethez vagy egy autós átalakítóhoz, amely pszeudo sinusoiddal rendelkezik.

támogatás

Az egyszerű tárolás és egyidejű töltés érdekében a borotvák egy része állványt tartalmaz. Ez nagyon kényelmes - mert a függőleges helyzetben a borotva sokkal kevesebb helyet foglal el, és még ebben a helyzetben sem érintkezik a szilárd felületek.
Megjegyzés: meg kell különböztetni az állványt, amely nem végez több funkciót, kivéve a tárolást és a töltést, és az automatikus tisztításra szolgáló állomást, amely gyakran nevezhető állványnak is.

Csúszásmentes betét

A csúszásmentes betétek a fogantyúból különböző anyagokból, például szénszálból, gumiból vagy gumiból készülhetnek. A készülék kényelmét biztosítja, és még nagyobb kényelem érdekében megkönnyíti a felületet.

Költségtartományok

Legfeljebb 2000 rubel - nagy csoport induló borotvák (leggyakrabban a korábbi évek híres márkáinak másolatai). Elsősorban Délkelet-Ázsiában készül. A pótalkatrészek és a cserélhető vágóegységek nem széles körben elérhetők. Az elemek tipikus kapacitása. A borotva átlagos élettartama 2-3 év. Természetesen előzetesen véletlenszerű és kiszámíthatatlan kivételek vannak.
2000 - 5000 rubel - a borotvák legnagyobb csoportja. A Philips, a Braun és a Panasonic mindhárom bálnája, valamint a másodlagos gyártók legjobb modelljei jelennek meg. Itt a borotvák gyakran a legegyszerűbb változata a lebegő fejeknek és a mozgatható borotváknak. Vannak padlók. És ami a legfontosabb, a jól ismert márkák ilyen tulajdonsága "elfogadható minőség".
5000 - 9000 rubel - az automatikus tisztítás első legegyszerűbb állomásai, analóg kijelzők, 4-5 borotva. Az akkumulátor kapacitása nagyobb, mint az előző csoportban.
Több mint 9000 dörzsölje. - prémium nemcsak egy nagy névért, hanem egy tucat technológiának a borotválkozás minőségének javítására, mint például: lineáris motor, több mozgatható 3D fej, bőrvédő technológia, technológia, amely lehetővé teszi a borotva számára, hogy értékelje a sörtéket és alkalmazkodjon hozzá, ellenőrizze annak sűrűségét és további sűrűségét, és további hatalmas sűrű területeken. Van is igazán megbízható tervek és lenyűgöző design. Ennek a csoportnak a borotva a Li-ion akkumulátorok birodalma, amely egyszerre erős és gyenge, mivel a gyár termelésétől kezdve az ilyen akkumulátorok nagyon lassan elvesznek kapacitást. (Az alacsonyabb árú csoportban az elegáns borotvát láthatjuk - valószínűleg soha nem vásárolták meg ésszerű időn belül).

Viszlát gép!

Miért vásárolnak még egyszer eldobható gépeket vagy szalagokat? Mert tudod nélkül tudsz menni hozzájuk. A borotva eltörte, vagy az akkumulátor nem illeszkedik a rossz időbe - nem probléma, akkor géppel, és még egy hosszú szünet után is először fog dolgozni (kis darabok - természetesen - anélkül, hogy ez lenne). A fordított átmenet hosszú függőséggel történik - egy hét, egy hónap, és aki soha nem mehetne. Mi az oka? Az a tény, hogy a legtöbb nem tudja, hogyan kell megfelelően borotválkozni, a kéz mozgását a géppel ugyanarra a mozgásra egy elektromos borotvával. És minimális nyomással meg kell érintenie a bőr felületét, különben a borotva nem borotválkozik, hanem csak az arcot karcolhatja. Lassan kell lassan borotválkoznia, óvatosan és simán mozgatva a kezét a hajnövekedés irányába.
Ez az, most elrejtjük a gépet egy esős napra, és válasszunk egy borotvát.

http://club.dns-shop.ru/bitovaya-tehnika/%D0%9A%D0%B0%D0%BA-%D0%B2%D1% 8B% D0% B1% D1% 80% D0% B0% D1% 82% D1% 8C-% D0% BC% D1% 83% D0% B6% D1% 81% D0% BA% D1% 83% D1% 8E-% D1% 8D% D0% BB% D0% B5% D0% BA% D1% 82% D1% 80% D0% BE% D0% B1% D1% 80% D0% B8% D1% 82% D0% B2% D1% 83 /

Top 20 elektromos borotva

Az elmúlt években egy igazán jó borotva kiválasztása meglehetősen kihívást jelent. Minden évben egyre több új modell kerül a piacra. Fontos megtanulni, hogyan lehet megkülönböztetni a komoly innovációkat a tisztán „marketing” -ektől. Felülvizsgálataink segítenek a választásban. Az értékelés magában foglalja az alacsony költségű borotvákat és a prémium elektromos borotvákat is. A merev sörtékkel rendelkező tapasztalt férfiaknak borotvái vannak, valamint olyan modellek is, amelyeket az első borotváknak egy tizenévesnek lehet bemutatni.

A jó elektromos borotva kiválasztásának fő kritériumai

 • borotválkozás minősége
 • bőrirritáció
 • megbízhatóság
 • az ár
 • akkumulátorok vagy elemek
 • ergonómia
 • további funkciók

A férfi elektromos borotva típusai

forgó

Borotválkozási rendszerük két vagy három fejből áll, amelyek külső lemezekből állnak, amelyek vágásukkal és késekkel forognak. A forgómodellek előnye, hogy a hajszálvágásnak a lehető legközelebb a bőrhöz vágása miatt még egyenetlenebb sörtéknél is tiszta és sima borotválkozás van. A forgó borotvák között több modell áll rendelkezésre a merev sörtékhez. Hátránya, hogy ha a bőr érzékeny, az ilyen borotvák irritációt okozhatnak (bár vannak olyan modellek, amelyek könnyen kiválaszthatók). A legjobb forgó elektromos borotvákat gyártó cég a Philips.

háló

A működés elve hasonló, de ebben az esetben a kések nem forognak, hanem oldalról oldalra rezegnek. Felülről vékony fémhálóval vannak ellátva, és sok lyuk van, amelyeken keresztül a szőrszálak áthaladnak a pengékre. Az ilyen borotvák még háromnapos sörtékkel is jól működnek, és még a rácsrendszerek jobban érzékelik az érzékeny bőrt. Egyébként a tinédzser első borotvaát jó hálós modellekből kell kiválasztani. Jellemző hibák - hangos munka és problémás borotválás a nyakban. A Braun és a Panasonic által gyártott jó elektromos rácsos borotvák.

A 2018-as rácsos és forgó borotvák legjobb népszerű modelljeit az ügyfelek és a szakértők véleményeiből állítottuk össze.

http://www.expertcen.ru/article/ratings/luchshie-elektrobritvy.html

Hogyan válasszunk egy elektromos borotvát egy ember számára

Ebben a cikkben megtudhatja:

Az elektromos borotva a férfiak egyik legkeresettebb készüléke. Ez annak funkcionalitásának és használhatóságának köszönhető.

A férfiak borotválása folyamatos folyamat, és nem tűnt fel egy éjszakán. Az ősi időkben a férfiak használtak kőből, hogy megszabaduljanak a hajtól, a kések megjelentek a 19. században, de manapság borotvát vagy elektromos borotvát használnak az arcszőrzet megszabadítására, a második lehetőség pedig kényelmesebb.

Tudod mit: Az első elektromos borotva 1923-ban szabadalmaztatott Jacob Schick. A megjelenése előtt veszélyes üzlet volt a borotválkozás. A szilícium és egy kés segített a szakálltól.

Jelenleg a piacon nagy választéka van az elektromos borotváknak. Ez megnehezíti a vásárlási folyamatot. Egy jó elektromos borotva kiválasztásához, amely megfelel Önnek vagy emberének, ismernie kell a borotva tulajdonságait és funkcionalitását.

Az elektromos borotvák típusai

Az elektromos borotvák megválasztásával kapcsolatban először meg kell osztani az összes ilyen típusú eszközt két nagy csoportba:

Rácsos elektromos borotvák

Alkalmasak érzékeny bőrre, a rezgő pengék jelenléte miatt, speciális lyukakkal védett hálóval védve. Még a bőrre nehezedő nyomás is megakadályozza a vágást.

De a védelem miatt lehetetlen mindig a haj vágásánál jó egyenletes eredményt elérni. A háló megakadályozza, hogy az éles elemek eljutjanak a bőrhöz, ami minimális sörtéjű 1-2 mm-t hagy. Először is a legolcsóbb modellekre vonatkozik.

Rotációs borotvák

Ilyen eszköz különbözik a rács típusától forgó pengék jelenlétében. A forgó borotva a test bizonyos területein borotválhatja le a maximális szőrszálakat. Ez a borotva tökéletes a normál bőrtípusú emberek számára.

Mivel a borotva körökkel borotválkozik, a bajuszokat vagy a szakállát nem lehet tökéletesen megmunkálni.

Az érzékeny bőrű férfiak esetében az ilyen eszközök nem fognak működni, mivel bizonyos mértékig kellemetlen és akár fájdalmas érzéseket okozhatnak. Ez mind a drága, mind a viszonylag olcsó modellekre vonatkozik.

Előnyök és hátrányok

A borotválkozó borotvák változatossága jelenleg elképesztő. Ha választásukkal nincs nehézség, akkor az elektromos borotvák megválasztásával a helyzet más. Ezért a szakértők azt tanácsolják, hogy fordítsanak figyelmet bizonyos típusú eszközök előnyeire és hátrányaira.

Az elektromos borotvák pozitív tulajdonságai a következők:

 • a hálózat nagyfokú biztonsága;
 • kis összméret;
 • viszonylag kis súly;
 • Az érzékeny bőrre való képesség.

Az elektromos borotvák előnyeinek megértése során érdemes megérteni a forgó eszközök pozitív tulajdonságait is. Ezek a következők:

 • az arc alakjának ismétlése;
 • alaposabb és egységesebb hajvágás;
 • a jó borotválkozás lehetősége nehezen elérhető helyeken.

Annak érdekében, hogy megértsük, melyik borotvát választja, meg kell fontolnia ezen eszközök hiányosságait is. Lehetővé teszik a vásárlás legjobb módját.

A rácsos borotvák nem túl jó és egyenletes vágószőrszálak, és rotációs - gyenge biztonság. Ezért az első típusú eszközök nem alkalmasak olyan férfiakra, akik teljesen megszabadulnak a legkisebb sörtétről, a második pedig azoknak, akik bőrt okoznak.

Mit kell keresni a választáskor

Ha úgy dönt, hogy vásárol egy férfi elektromos borotvát, tudnia kell, mit kell keresnie a vásárláskor.

A főbb tényezők közül a szakértők rámutatnak a következőkre:

A védelem jelenléte. Elsősorban olyan esetekben van szükség, amikor egy ember túl bonyolult bőr. Ebben az esetben nem érdemes megvenni egy eszközt az elem nélkül.

Elemezze, hogy a borotválási folyamat során károsodott-e. Minél gyakrabban volt, annál megbízhatóbb a modell.

Száraz vagy nedves borotválkozás. Kétféle borotválkozás van: száraz és nedves. A száraz leghíresebb borotvák büszkélkedhetnek. De nem minden borotva képes megbirkózni a nedves borotválkozással (amikor az arcra gél vagy hab kerül). Ha érzékeny bőrű, érdemes megfontolni a nedves borotválkozás lehetőségét.

Tisztítási funkció A borotvák többsége kefével van ellátva, amelyet a borotva tisztítására használ. A száraz és nedves borotválkozásra tervezett borotvák büszkélkedhetnek azzal, hogy egy csap alatt moshatók. Néhány eszköz öntisztító funkcióval van ellátva - a habot a borotvafejekre kell felhordani, majd a turbó üzemmód aktiválódik, miután befejeződött, a borotva vízzel öblítésre kerül.

Az anyag, amelyből a penge készül. Az érzékeny bőrre válasszon egy titánból készült elektromos borotvát. A vas ebben az esetben nem olyan jól illeszkedik.

Trimmer funkciók. Ez az elem alkalmas azoknak, akiknek a szakáll, a bajusz vagy a templomok megmunkálása szükséges. Ilyen esetben tanácsot ad egy elektromos borotva értékesítési asszisztensének.

A borotvafelület jelenléte, az arc megjelenésének megismétlése. Az eszköz ezen jellemzője nem minden alapvető. Ezt érdemes megfontolni. Jelenleg a legtöbb termék lebegő fejekkel vagy mozgatható borotvaegységgel jön ki.

Az akkumulátor jelenléte. Elsősorban azokban az esetekben szükséges, amikor a készüléket nem csak otthon használja. Érdemes meggondolni, hogy hol fogják használni a borotvát. Folyamatos utazás esetén a legjobb, ha több pénzt költünk egy akkumulátor eszközre.

Az elektromos borotváknak sok pozitív felhasználói véleménye van az interneten. Figyelmet kell szentelniük. Nem mindig a boltban van, az értékesítési tanácsadó objektív módon értékelheti a készülék használatának jellemzőit, mivel főként csak a gyártó által szolgáltatott objektív adatokra összpontosít. Ezen túlmenően ez a szakember érdekelt az eszköz értékesítésében.

A készülék minden funkciójának megértése révén Ön egy megbízható, funkcionális és kiváló minőségű ajándékot vehet fel magának vagy egy olyan embernek, aki hosszú ideig, problémamentesen használja.

Melyik elektromos borotva választható

Ha úgy dönt, hogy elektromos borotvát vásárol az Aliexpress-en, ne feledje, hogy a Kínából származó borotvák az alacsony költségük és az alacsony minőségük miatt különböznek. A portál által kínált összes választásból igaz, hogy mi lesz a minőség és az ár szintjén. Ehhez alaposan olvassa el a véleményeket. Más üzletekben hasonló eszköz vásárolható meg magasabb áron. Ez az oka annak, hogy a felszerelések beszerzése ezen a portálon a közelmúltban jelentős népszerűségre tett szert.

A férfiak legjobb elektromos borotvái sokféle modellt tartalmaznak, különböző céljuk miatt.

Olyan eszközök, amelyek népszerűek:

Braun sorozat - 9 9240s

A Syncro Sonic technológia, amely megkülönbözteti az eszközt, megvizsgálja a sörte vastagságát és az arc kontúrokat. Ez viszont az eszköz meglehetősen alapos működésében tükröződik. A borotvapengék titánból készültek és különleges védelmet nyújtanak. Sok szakértő részesíti előnyben a Braun modellt.

Braun Series modell - 9 9240s

Panasonic ES-RT - 37

Ezt a borotvát úszó fejjel, viszonylag alacsony költséggel, nedves bőrkezelés lehetőségével, az akkumulátor jelenlétével, valamint megbízható szereléssel különböztetik meg. Sok szakértő szerint a Panasonic ES-RT-37 a költség és a minőség szempontjából nagyon optimális eszköz.

Panasonic ES-RT-37 modell

Panasonic ES-LV9N-S820

Ez a modell száraz és nedves borotválkozásra is alkalmas. 5 fejjel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy azonnal elnyelje a bőr nagy részét. Ezen túlmenően az eszköz rendelkezik egy erős akkumulátorral. Érdemes figyelmet fordítani arra, hogy mennyi ideig tarthat az újratöltés nélkül. Ez a paraméter eléri a 60 percet.

Panasonic ES-LV9N-S820 modell

Philips S9521 / 31

Ez a modell különböző borotválkozási típusokhoz alkalmas. Három fejű rotorrendszerrel rendelkezik. Ezenkívül a készülék 45 percnyi munkához tervezett akkumulátorral van felszerelve. A borotva rendelkezik egy kényelmes érintőképernyővel, amely lehetővé teszi a folyamat megfigyelését. Ha egy férfi szakálla különböző irányban növekszik, akkor ezt a Philips-modellt kell megadnia. Ez annak a ténynek köszönhető, hogy a készülék lapátjai 8 különböző irányban mozognak.

Philips S9521 / 31 modell

Vitek Vt-1377

Ez a modell elsősorban alacsony költségű. Ugyanakkor nagyon jó műszaki jellemzői vannak. Három úszó fej biztosítja a jó hajvágást. A készülék akkumulátorát csak 30 percre tervezték. Ebben az esetben a töltés 2 órát vesz igénybe.

Vitek Vt-1377 modell

A rács, forgó borotvák különféle pénzösszegekért vásárolhatók. Mielőtt választaná, melyik berendezést vásárolja meg, értékelje, milyen funkciókat kell fizetnie. Nem minden eszköz tulajdonsága hasznos lehet egy adott ember számára - ezt először meg kell ismernie.

http://kak.expert/bitovay-tehnika/vybrat-elektrobritvu