logo

Hogyan válasszunk egy férfi elektromos borotvát

Hogyan válasszunk egy férfi elektromos borotvát.

Ahogy mondják a "Philips" - ben, "Ne keverjük össze a ápolt sörtéket
azzal az eredménnyel, amit általánosan „elfelejtettem borotválkozni”.

Az ember életének legboldogabb pillanata - a gyermekkor véget ért és a fiatalok eljöttek. Neki jött a fő bizonyíték - bajusz és szakáll. Most borotválás örökre. Az első legegyszerűbb kérdés az, hogy mi? Az előrehaladás nem áll meg: a fodrászok és borotvák bőrpántokkal vannak eltűnve. Eljött az ideje a szerszámgépek és az elektromos borotvák békés együttélésének. Mindegyik rendelkezik saját résszel. Gépek árban részesülnek. Az elektromos borotva sok időt takarít meg, és minimális erőfeszítéssel egy millió lehet. Megvalósította a „gyors és egyszerű” elvét, míg minősége összehasonlítható a szerszámgéppel. Nem kell még a hálózatba is bekerülnie, elegendő az akkumulátor feltöltése előre, és víz és elektromosság hiányában borotválkozással, szó szerint útközben. Ezen túlmenően a szokásos pengék ellenjavallt száraz borotválkozással, és olyan esetekben, amikor a géppel, borotvával - amely az egyetlen, aki mindig segíthet, nincsenek hosszú feltételek. És folyamatosan segíteni fog: az ifjúságában - az első bolyhos borotválkozásra, és érettségben - az arcszőrzet és az öregség gondozására - kopasz területek megszervezésére. Általában, egy borotva az életben.

Tehát mi a különbség a modern borotvák között? Gondosan mérlegelje a kiválasztási kritériumokat.

Borotválkozási rendszer

Az örök probléma a lánynak, aki borotvát ad neki az embernek - forgó vagy hálós? Az örök probléma a férfiak számára: szerezzen be egy újat, mint a régi, vagy nézze meg, hogyan működik egy másik típus. A gép után minden rossznak tűnik. A rotor után, a hálóba megy, csak kiálthatsz: "Igen, egyáltalán nem borotválkozik, semmilyen módon, a házasság vagy mi?" És a háló után, a rotorhoz megy, nem lesz kevésbé meglepő: "Igen, ő húzza a haját, és vágja le a vakondot." Borotválkozó gép, mindig szüksége van időre, meleg vízre, új éles kazettákra, habra. Szükséges, hogy az orr alatt, az ajkak, a nyak sarkaiban, és még óvatosabban megkerüljék az összes veleszületett és szerzett bőrhibát, mint például a hegek, a vakok, a szarvas, a pattanások stb. az arcot korábban párolták, de a pengék mozgása a bőrön vágószőrnek érezhető. Elektromos borotva használatakor az érzések sokkal puhábbak, és a háló érintése általában jobban érintkezik a Coca-Cola 0,25 l-es előmelegített alumíniumdobozjával. És ez utóbbi nemcsak az érzéseken borotválkozik, hanem sokkal több járatot igényel, mint egy gép - az ereje más: egyenes vonalat kell készítenie a szakállról - ez megtörténik, meg kell mennie egy dühös hegen kívül sérülés nélkül. A forgó borotva elforgatja a köröket, és nem teszi lehetővé a szakáll vagy a bajusz alakjának szigorú betartását, de tisztább és gyorsabb. És mégis, az elektromos borotvához megy, teljesen elhagyhatja a fürdőszobát meleg vízzel, és ennek megfelelően hab vagy gél.

Borotválkozási módszer

Néhány borotva további nedvességet biztosít. Ebben az esetben a készülék kialakítása különleges tartályt tartalmaz, amely habot tartalmaz. A borotválkozó hab a bőr felületén egyenletesen eloszlik, hidratálja és lágyítja. Az ilyen borotvák fő hátránya, hogy speciális habot kell vásárolni.

Úszó borotvafejek

A borotvák következő technológiai innovációja az úszó fejek. Most az arc kontúrok ismétlődő rendszerének egy komponensévé válnak. A speciális rögzítésnek köszönhetően a fejek egymástól függetlenül is eltérhetnek, még a legnehezebb területeken is, ami a borotválási folyamatot hatékonyabbá teszi.

Borotválkozó egység mobilitása

A technikai innováció egy másik szintje a mozgatható borotvaegység. Most a gyártók egyre nagyobb mértékben szállítják a teljes borotválkozási egységet, amelyen a fejek helyezkednek el. Ennek következtében eltérhet különböző irányokban és síkokban. A nehéz helyeken áthaladó kis lengéscsillapítók visszaállítják az egységet eredeti helyzetébe. Ez még pontosabb ismétlést biztosít a fej anatómiai megkönnyebbülésének, egy kényelmesebb borotválkozásnak, és ennek megfelelően az arc komplex területeinek tisztaságának.

A borotválkozási szakaszok száma

Nagyon érdekes lesz, ha a kínai ipar ilyen csodája hat vagy akár hét szekcióval borotválkozóvá válik.

takarítás

A borotvákat, amelyek csak száraz borotválkozással járnak, csak száraz módszerrel lehet tisztítani, vagyis kinyitni a sörtéjű tartályt, és rázni a tartalmat a szemétbe vagy a mosogatóba, majd az ecsettel szállított kefével óvatosan megszabadulni a hajmaradványoktól, anélkül, hogy befolyásolnák a hálót. minden gondatlan kapcsolat veszélyes számukra. A végső tisztítást csak egy levegőárammal végezhetjük, például fújhatunk, de ez a módszer túl veszélyes - a szubmilliméteres hosszúságú, zárt légáramba könnyen belépő haj részecskéi rövid időre szuszpenziót képezhetnek a tüdőre ártalmasak (végül egy olyan részecske, amelyet még nem vettek ki) belül, örökké marad).

A borotvák, amelyek lehetővé teszik a nedves borotválkozást, lehetővé teszik a kést a folyóvíz alatt is - nagyon kényelmes azok számára, akiknek lehetőségük van (idő és hely) a vágóegység alapos szárítására és további kenésére. Bizonyos kivételes esetekben a borotva teljes idejű nyomása nem törlődhet - ha egy kicsit felgondolkodik, akkor meggondolhatja az ilyen kezelés okát, és a lustaság messze lesz az elsőtől. A tisztítási folyamat automatizálása, valamint a karbantartási idő csökkentése érdekében automatikus borotválkozással rendelkező borotvák vannak.

Ezt az egységet tisztító és töltőállomásnak nevezik. Fő funkciója a sörték eltávolítása és a vágóegység fertőtlenítése. Az alkoholok egyikét tartalmazó oldat, például izopropil, garantáltan a mosott részeket higiénikusabbá teszi, mint a csapvíz. Az illat a frissesség és a tisztaság illata. Az állomás is keneti a pengéket, majd megszárítja őket. Mindez egyszerre történik a beépített akkumulátorok töltésével. Az állomás a vágóegység állapotától függően különböző tisztítási programok szerint működhet.

Érdemes megjegyezni, hogy egy ilyen állomás munkájának befejezéséhez speciális patronokat kell vásárolni. Átlagosan elegendő 2-3 hónapig.

Ezért az automatikus tisztítással borotva kiválasztása előtt figyelembe kell venni ezeket a többletköltségeket.

trimmer

Úgy vélik, hogy a bajusz és a szakáll viselése lusta férfiak, akik nem akarnak minden nap borotválkozni, de minden arcszőrzet folyamatos gondoskodást igényel. Egy személynek szépnek és ápoltnak kell lennie. A szakáll vagy a bajusz határán egy borotvával való egyenes vonal megszerzése egy nem triviális feladat, és a beépített trimmer segítségével könnyen megoldható. A hosszú szakáll és egy művészi bajusz stílusa természetesen egy profi trimmerrel modellezhető, de a klasszikus kanadai vagy kecskefélék, valamint a templomok és a fülvonal tisztítása meglehetősen

Beépíthető és beépített trimmer. Általában két lemezből áll, amelyek egymáshoz képest elmozdulnak, és levágják az összes szőrszálakat, amelyek az úton vannak.

Trimmerek vannak beépítve a testbe és külön fúvókák formájában. A kamerákban egy villanásból épült - összecsukható és behúzható.

Az orrban lévő szőrszálak eltávolítására kör alakú trimmerrel ellátott fúvókák vannak, valamint a fúvókák, amelyek az arcot tiszta borotválkozásra adják (orvosi szempontból ez az ideális bőrbetegség).

A vágás általában nem stílus.

kijelző

A készülék megfelelő használatának folyamatos ellenőrzéséhez a gyártók elkezdtek mindenféle megjelenítést hozzáadni. Ezek lehetnek színes indikátorok, vagy teljes LCD kijelző formájában. A piktogramok és a feliratok segítenek a borotva akkumulátorának monitorozásában, így elmondják a szintjét és az alacsony töltöttségi szintet, vagy fordítva, a töltési folyamat vége felé, amikor eléri a magas értéket. Csak az energiaforrások ellenőrzése nem korlátozott, mivel az indikátor diagnosztikai üzeneteket jeleníthet meg a tisztítás szükségességéről, sőt a borotvafejek használatának időtartamáról, és ennek megfelelően a helyettesítés szükségességéről.

Áramellátó rendszer

és a hálózatról, és egyesek egyszerre engedélyezik mindkettőt. Ez azt jelenti, hogy ha a felhasználó figyelmen kívül hagyja a töltés és a borotvák szükségességét jelző állandó figyelmeztetéseket, akkor a reggeli eljárás folytatható a tápkábel csatlakozóaljzatához való csatlakoztatásával (ez azonban nem mindig áll fenn).

Ellentétes opció is létezik - olyan modellek, amelyekben a zuhany alatt lévő borotválkozás funkciója megvalósul, ezért az elektromos biztonság érdekében a véletlenszerű feszültség alatti vízhasználat megakadályozása érdekében a hálózat nem működhet. Az akkumulátorral ellátott borotvák nagyon kényelmesek - egyszerre borotválkozhatnak és mozoghatnak a lakásban, és ha nem kötődnek az aljzathoz, megtalálhatja a tökéletes megvilágítással vagy kényelmes tükörrel ellátott helyet. Az akkumulátor életciklusa véges értékű, általában 3-4 év kényelmes használat, amikor a kapacitása 5-10 eljárásra elegendő feltöltés nélkül. Ezután a degradációja meglehetősen észrevehetővé válik, és a korlátban egy töltést ér el egy borotválkozásig. Sok történet véletlenszerű növekedést, vagy éppen ellenkezőleg, drámai csökkenést mutat ebben az időszakban. Bár a hálózat tele van klipekkel az akkumulátor professzionális vagy önálló cseréjéről, de ebben az esetben a borotva valóságos feszességével a legtöbb esetben búcsút kell mondania.

Az akkumulátor teljesítménye saját speciális rést kapott a mobil vagy utazási borotvákban. Azok, akik a közúti úton vagy önmagukban vannak, értékelik ezt a módszert, amikor a készüléket méltóságteljesen táplálják, ami egyes esetekben a legjobb megoldás, mint egy drága borotvát egy instabil vonat kimenethez vagy egy autós átalakítóhoz, amely pszeudo sinusoiddal rendelkezik.

támogatás

Az egyszerű tárolás és egyidejű töltés érdekében a borotvák egy része állványt tartalmaz. Ez nagyon kényelmes - mert a függőleges helyzetben a borotva sokkal kevesebb helyet foglal el, és még ebben a helyzetben sem érintkezik a szilárd felületek.
Megjegyzés: meg kell különböztetni az állványt, amely nem végez több funkciót, kivéve a tárolást és a töltést, és az automatikus tisztításra szolgáló állomást, amely gyakran nevezhető állványnak is.

Csúszásmentes betét

A csúszásmentes betétek a fogantyúból különböző anyagokból, például szénszálból, gumiból vagy gumiból készülhetnek. A készülék kényelmét biztosítja, és még nagyobb kényelem érdekében megkönnyíti a felületet.

Költségtartományok

Legfeljebb 2000 rubel - nagy csoport induló borotvák (leggyakrabban a korábbi évek híres márkáinak másolatai). Elsősorban Délkelet-Ázsiában készül. A pótalkatrészek és a cserélhető vágóegységek nem széles körben elérhetők. Az elemek tipikus kapacitása. A borotva átlagos élettartama 2-3 év. Természetesen előzetesen véletlenszerű és kiszámíthatatlan kivételek vannak.
2000 - 5000 rubel - a borotvák legnagyobb csoportja. A Philips, a Braun és a Panasonic mindhárom bálnája, valamint a másodlagos gyártók legjobb modelljei jelennek meg. Itt a borotvák gyakran a legegyszerűbb változata a lebegő fejeknek és a mozgatható borotváknak. Vannak padlók. És ami a legfontosabb, a jól ismert márkák ilyen tulajdonsága "elfogadható minőség".
5000 - 9000 rubel - az automatikus tisztítás első legegyszerűbb állomásai, analóg kijelzők, 4-5 borotva. Az akkumulátor kapacitása nagyobb, mint az előző csoportban.
Több mint 9000 dörzsölje. - prémium nemcsak egy nagy névért, hanem egy tucat technológiának a borotválkozás minőségének javítására, mint például: lineáris motor, több mozgatható 3D fej, bőrvédő technológia, technológia, amely lehetővé teszi a borotva számára, hogy értékelje a sörtéket és alkalmazkodjon hozzá, ellenőrizze annak sűrűségét és további sűrűségét, és további hatalmas sűrű területeken. Van is igazán megbízható tervek és lenyűgöző design. Ennek a csoportnak a borotva a Li-ion akkumulátorok birodalma, amely egyszerre erős és gyenge, mivel a gyár termelésétől kezdve az ilyen akkumulátorok nagyon lassan elvesznek kapacitást. (Az alacsonyabb árú csoportban az elegáns borotvát láthatjuk - valószínűleg soha nem vásárolták meg ésszerű időn belül).

Viszlát gép!

Miért vásárolnak még egyszer eldobható gépeket vagy szalagokat? Mert tudod nélkül tudsz menni hozzájuk. A borotva eltörte, vagy az akkumulátor nem illeszkedik a rossz időbe - nem probléma, akkor géppel, és még egy hosszú szünet után is először fog dolgozni (kis darabok - természetesen - anélkül, hogy ez lenne). A fordított átmenet hosszú függőséggel történik - egy hét, egy hónap, és aki soha nem mehetne. Mi az oka? Az a tény, hogy a legtöbb nem tudja, hogyan kell megfelelően borotválkozni, a kéz mozgását a géppel ugyanarra a mozgásra egy elektromos borotvával. És minimális nyomással meg kell érintenie a bőr felületét, különben a borotva nem borotválkozik, hanem csak az arcot karcolhatja. Lassan kell lassan borotválkoznia, óvatosan és simán mozgatva a kezét a hajnövekedés irányába.
Ez az, most elrejtjük a gépet egy esős napra, és válasszunk egy borotvát.

http://club.dns-shop.ru/bitovaya-tehnika/%D0%9A%D0%B0%D0%BA-%D0%B2%D1% 8B% D0% B1% D1% 80% D0% B0% D1% 82% D1% 8C-% D0% BC% D1% 83% D0% B6% D1% 81% D0% BA% D1% 83% D1% 8E-% D1% 8D% D0% BB% D0% B5% D0% BA% D1% 82% D1% 80% D0% BE% D0% B1% D1% 80% D0% B8% D1% 82% D0% B2% D1% 83 /

Top 20 elektromos borotva

Az elmúlt években egy igazán jó borotva kiválasztása meglehetősen kihívást jelent. Minden évben egyre több új modell kerül a piacra. Fontos megtanulni, hogyan lehet megkülönböztetni a komoly innovációkat a tisztán „marketing” -ektől. Felülvizsgálataink segítenek a választásban. Az értékelés magában foglalja az alacsony költségű borotvákat és a prémium elektromos borotvákat is. A merev sörtékkel rendelkező tapasztalt férfiaknak borotvái vannak, valamint olyan modellek is, amelyeket az első borotváknak egy tizenévesnek lehet bemutatni.

A jó elektromos borotva kiválasztásának fő kritériumai

 • borotválkozás minősége
 • bőrirritáció
 • megbízhatóság
 • az ár
 • akkumulátorok vagy elemek
 • ergonómia
 • további funkciók

A férfi elektromos borotva típusai

forgó

Borotválkozási rendszerük két vagy három fejből áll, amelyek külső lemezekből állnak, amelyek vágásukkal és késekkel forognak. A forgómodellek előnye, hogy a hajszálvágásnak a lehető legközelebb a bőrhöz vágása miatt még egyenetlenebb sörtéknél is tiszta és sima borotválkozás van. A forgó borotvák között több modell áll rendelkezésre a merev sörtékhez. Hátránya, hogy ha a bőr érzékeny, az ilyen borotvák irritációt okozhatnak (bár vannak olyan modellek, amelyek könnyen kiválaszthatók). A legjobb forgó elektromos borotvákat gyártó cég a Philips.

háló

A működés elve hasonló, de ebben az esetben a kések nem forognak, hanem oldalról oldalra rezegnek. Felülről vékony fémhálóval vannak ellátva, és sok lyuk van, amelyeken keresztül a szőrszálak áthaladnak a pengékre. Az ilyen borotvák még háromnapos sörtékkel is jól működnek, és még a rácsrendszerek jobban érzékelik az érzékeny bőrt. Egyébként a tinédzser első borotvaát jó hálós modellekből kell kiválasztani. Jellemző hibák - hangos munka és problémás borotválás a nyakban. A Braun és a Panasonic által gyártott jó elektromos rácsos borotvák.

A 2018-as rácsos és forgó borotvák legjobb népszerű modelljeit az ügyfelek és a szakértők véleményeiből állítottuk össze.

http://www.expertcen.ru/article/ratings/luchshie-elektrobritvy.html

Hogyan válasszunk egy férfi elektromos borotvát - a fajtákat és a legjobb modelleket

A borotválkozási idők visszafordíthatatlanul a múlté. A modern férfiak több technológiai eszközzel küzdenek a felesleges arcszőrrel: elektromos borotválkozással. A piacon megjelenő típusok és modellek sokfélesége csak egy problémát jelent - a választási problémát. Lássuk, mi az elektromos borotva és mit érdemes figyelni, amikor vásárol.

Fajták és funkciók

Az első különbség, amely a szemre ütközik, a lapátok eszköze. Kétféle eszköz létezik:

 • Rotary. A borotválkozó rész egy forgó rotorból áll, lamellás lapátokkal és rögzített kör alakú állórészrel. A borotválkozás során a szőrszálak behatolnak az állórács réseibe, és a mozgó lemezek levágják. A forgó borotvák 2-3 pár „rotor plus stator” -ot tartalmaznak a fejen. Vannak 4-5 hálós termékek. Ez felgyorsítja a szőrtelenítés folyamatát, amely pontosan levágódik a gyökéren. A kiváló minőségű borotválkozás az ilyen típusú készülék „kártyája”. Csak drága borotva ad ilyen hatást. A forgó borotva előnye, hogy a lebegő fejek tökéletesen illeszkednek az arc alakjához, ami hatékonyabbá teszi a borotválkozást. Gyorsabban borotválják le a sörtéket, és jobban ellenállnak a mechanikai sérüléseknek.
 • Rács. A hosszú pengéket széles rácsokkal elválasztják a bőrtől, és borotválják le a sörtéket, így transzlációs mozgásokat hoznak létre. Ez a módszer kevésbé irritálja a bőrt, és a háló alakja megkönnyíti a haj eltávolítását az orr közelében. A speciális fúvókák lehetővé teszik, hogy szokatlan frizurákat hozzon létre, és ne csak az arcán levő összes „arcszőrzetet” távolítsa el. A borotválkozás sebessége és tisztasága a lapátok számától függ.

A rotációs és hálós borotvák fő jellemzőinek részletes összehasonlítása megtalálható ebben a cikkben.

A design mellett a következő lehetőségeket kell figyelni:

 • Trimmer. A cserélhető vagy beépített trimmer jelenléte lehetővé teszi a szakáll és a bajusz gondozását. Szintén segít megbirkózni a futó sörtékkel. Az elektromos borotvák rácsai és pengéi nem fogják jól a hosszú szőrszálakat. Ezért, mielőtt a borotválkozás megtörténne, a vágógépet le kell vágni.
 • A nedves borotválkozás lehetősége. A fejlett modellek egy adagolótartályt és egy automata géladagoló rendszert tartalmaznak, amely segíti a sörtéket és csökkenti a bőr irritációját.
 • Aktív hűtőrendszer. A gyártó kérésére az arc lehűtése csökkenti a bőr irritációját és megzavarja a fájdalomérzékelők érzékenységét, így kényelmesebbé válik a borotválkozás.
 • Automatikus tisztítás. A pengéket és a hálót a dokkolóállomáshoz való beépítéskor gélnel tisztítják. Opcionális funkció, amelyre nem lehet túlfizetni.
 • Tápellátás vagy akkumulátor. Vannak "hálózat", akkumulátor és hibrid modellek. Az akkumulátor lehetővé teszi, hogy ne függjen a hálózati aljzatoktól, de várnia kell, hogy az akkumulátor leült-e. Ideális - „hibrid” borotvák, amelyek a hálózaton vagy az akkumulátoron működhetnek. Szintén kényelmes eszközök az USB töltés (vagy munka) használatával. Nem kell újabb áramellátást szerezniük az úton.
 • Az akkumulátor típusa. Jobb borotvákat vásárolni lítium elemekkel, amelyek nem rendelkeznek "memóriahatással". Nem töltik le a kapacitást, ha a töltőt a teljes kisülés várakozás nélkül csatlakoztatja.
 • A pengék száma. Legalább a háló borotva - egy penge, a forgó - kettő. Az elektromos borotva borotválkozás minősége kis mértékben függ a lapátok számától. De ez a szám befolyásolja a sörték eltávolításának sebességét.
 • Az arc kontúrok ismétlésének rendszere. Az úszó késekkel és mozgatható fejekkel ellátott borotvák minimalizálják a vágás lehetőségét, és nem hagyják el a borotválatlan bőrfelületeket.
 • Display. Nagyon hasznos az akkumulátor töltöttségének mértéke, a kések cseréjének vagy tisztításának szükségessége. A kijelző a fogantyúban van, és nem zavarja a borotválkozást, de jelentősen megnöveli a készülék árát.

Legnépszerűbb elektromos borotvák

Remington XR1410 (Flex360 Groom Kit) - kényelmes és ergonómikus

Erős rotációs borotva három borotvafejjel.

 • tároló tok és tisztító kefe;
 • a száraz és nedves borotválkozás rendszerének támogatása;
 • vízálló kialakítás, amely lehetővé teszi, hogy borotválkozzon a zuhanyban, és mossa le a kést vízzel;
 • arc kontúr ismétlődő rendszer;
 • beépített trimmer;
 • akkumulátor töltésjelző;
 • lítium-polimer akkumulátor, amely 45 percig üzemel;
 • töltési idő - legfeljebb 4 óra;

A borotvát azoknak ajánljuk, akik szakállat igényelnek, és hajlandók fizetni a széleskörű funkcionalitásért.

http://manlife24.ru/uhod/brite/kak-vybrat-elektrobritvu-muzhchine.html

Hogyan válasszunk elektromos borotvát érzékeny bőrű vagy merev sörtékkel rendelkező férfiaknak?

Helló

Ma arról fogunk beszélni, hogyan válasszunk egy elektromos borotvát férfiaknak. Modernitásunk különbsége a technológia gyors változása, nemcsak az iparágban, hanem a hazai szférában is. A technikai fejlődés ilyen gyors ütemével egy hétköznapi ember számára meglehetősen nehéz megérteni az ipar által kínált áruk sokféleségét.

Hogyan válasszunk egy jó elektromos borotvát, és egyértelműen megvásároljuk a legmegfelelőbb modern opciót? Próbáljuk megérteni az elektromos borotva kiválasztásának főbb kritériumait és azok előnyeit a régi borotvákkal szemben.

Az elektromos borotvák fő előnyei

A főbb előnyök, amelyek megkülönböztetik az elektromos borotvát a hagyományos borotvától, a következők:

 • fejek elkülönítése;
  A borotválkozás során a pengék nem érintik az emberi bőrt. Ez nemcsak a vágásoktól való teljes biztonságot garantálja, hanem az irritáló hatás hiányát is.
 • vízzáróság;
  A modern borotválkozási eszközök ez a jellemzője lehetővé teszi, hogy száraz és nedves borotválkozásra is alkalmas legyen, valamint a zuhanyban lévő borotvát használják anélkül, hogy félelem lenne az elektromos kisülésektől.
 • automatikus tisztítás;
  A modern borotválkozási eszközök tisztítórendszere teljesen automatizált. Gyakran az automatikus tisztítás az eszköz állványaiban található, ami szintén nagyon kényelmes.
 • akkumulátor töltések;
  A töltők használata nagyon kényelmes az úton vagy a kempingben. Egy embernek mindig van egy szép megjelenése.
 • forgó és hálós lehetőségek.
  Az egyes lehetőségek előnyeit közvetlen összefüggésben kell tartani az ember bőrének érzékenységével.

A borotválkozási folyamat férfi érzékelésének sajátosságai

A borotválkozási eszköz kiválasztásának kritériumai nagyban függnek az ember hozzáállásától az egyszerű higiéniai eljáráshoz.
Jól ismert, hogy a különböző korú és temperamentumú férfiak másképp érzékelik a borotválkozási folyamatot.

Fárasztó folyamat

Néhány esetben a napi borotválkozás irritáló, és gyorsan szeretnék befejezni ezt a kellemetlen eljárást. Ebben az esetben célszerű egy rotoros rendszerű borotvát vásárolni, amely a munkáját viszonylag gyorsan és hatékonyan végzi el.

Higiéniai eljárás

Néha a férfiaknak ez a napi „szertartás” egyszerűen egy szükséges higiéniai eljárás, ugyanúgy, mint a fogak fogása. Az ilyen emberek számára fontos a borotválkozás minősége. Számukra elfogadható lehetőség lenne a rotációs típusú drága, kiváló minőségű modellek.

Új kép

Vannak férfiak, akik szokatlan szakáll- vagy bajuszformával próbálják megváltoztatni megjelenésüket, új akcentusokat adva neki. Számukra különféle fúvókákkal és trimmerekkel rendelkező modelleket kell kiválasztani, amelyek lehetőséget adnak exkluzív lehetőségek létrehozására.

Leírhatatlan pihenés

És van egy kategória a lakosság férfi fele, aki szó szerint szereti a borotválkozási folyamatot, és leírhatatlan élvezetet kap belőle. Ezeknek a férfiaknak a legjobb, ha vízálló hálót vásárolnak a nedves borotválkozással vagy héliumvegyületek hozzáadásával.

Felmerül a kérdés: "Hogyan válasszuk ki a megfelelő elektromos borotvát egy embernek, annak ízei és preferenciái miatt?"

Útmutató az elektromos borotva kiválasztásához

Kiváló minőségű elektromos borotva kiválasztásához és megvásárlásához először néhány lépést kell tennie:

 • Olvassa el a 2016-2017-es évben kiadott eszközök felhasználói véleményét;
 • figyeljen a készülék megjelenésére;
 • hasonlítsa össze az ilyen típusú termékek árait különböző üzletekben;
 • további borotválkozási funkciók megtekintése;
 • többet megtudhat az eszközfunkciók változatosságáról;
 • elemzi az eszköz műszaki jellemzőit;
 • döntse el a borotva típusát: töltés vagy
  csak az áramon keresztül.

Miután elvégezte az összes szükséges lépést a borotválkozási eszközökkel kapcsolatos legkülönbözőbb információk megszerzéséhez, figyelembe kell vennie az elektromos borotva személyre szabott más árnyalatai megvásárlásakor.

Elektromos borotva kiválasztása bőrtípus szerint

A borotválkozási eszközök modern modelljei száraz és nedves borotválkozásra tervezték. Teljesen lezárt állapotban vannak, nem engednek nedvességet, és nem érnek áramot. A készüléket a férfi bőr érzékenységének és a sörték merevségének megfelelően kell kiválasztani.

Az érzékeny bőrű férfiaknak

Az érzékeny bőrtípusú emberek számára helyes lesz vásárolni modelleket rácsrendszerrel és visszahúzható trimmerrel, mivel a trimmer képes a hosszú hosszú tarlót jól és lágyan eltávolítani, függetlenül beállítva a lapátok kívánt dőlését.

Az érzékeny bőrt is irritálhatja az eszköz fejének fűtése. Ezért az ilyen típusú bőrre jó választás egy elektromos borotva, amely a felületi fűtést megakadályozó hűtőberendezésekkel rendelkezik.

tanács

Férfiak merev sörtékkel

Ez a fajta ember a legjobb, ha a forgó típusú elektromos borotvákat választja.
Ma a hagyományos forgó változatok jelentős változásokon mentek át a test működésének és alkalmazkodásának javításában. Forgófejek forgatása szinte tökéletesen borotválkozik. A hélium párásítóval van lehetőség, amely a férfiak borotválási folyamatát a lehető legkényelmesebb és kellemesebbé teszi. Ne felejtsük el, hogy a borotválkozó gél megakadályozza a bőr irritációját, lágyítja a bőrt.

így

A merev sörték esetében az elektromos borotva típusának kiválasztása a legjobb
vásároljon egy modern típusú forgó típust különböző funkciók jelenlétével.

Top 3 népszerű elektromos borotva

A legkedveltebb cégek áttekintése, amely a férfiak borotválkozási tartozékát képviseli a piacon, a következő minősítést tükrözi.

Philips

Ennek a gyártónak az elektromos borotva a fogyasztók körében magas minősítést kapott. A magas műszaki jellemzők és az európai minőség szintje különbözik.

A vállalat modelljeinek műszaki jellemzői:

 • önélező penge rendszer;
 • borotválkozási felületek mozgása 4 irányban;
 • nagy teljesítményű akkumulátor, a töltés 30 percen belüli üzemideje;
 • vannak olyan modellek, amelyek fix hálózati kapcsolattal rendelkeznek;
 • alacsony költség;
 • kiváló minőségű zománc tok.

Panasonic cég

Meglehetősen olcsó borotválkozási eszközöket gyárt. A cég legpraktikusabb modellje a nedves borotválkozáshoz, mert vízálló tokkal rendelkezik.
Az eszközök jó minőségűek, de kevés funkcionalitásuk és erős rezgésük van.

 • magas színvonalú munka;
 • jól veszi fel a nehezen elérhető helyeket;
 • van egy trimmer;
 • hosszú feltöltés lehetősége az újratöltés után;
 • alacsony költséggel jellemezhető.

Braun Company

Olcsó és kompakt borotválkozási eszközöket gyárt.

A főbb jellemzők a következők:

 • kiváló minőségű napi borotválkozás;
 • vízzáróság;
 • hűtési funkció;
 • automata adaptáció a sörték sűrűségéhez;
 • az eszköz tömörsége;
 • megfizethetőség.

A hiányosságok közé tartozik a bőrre gyakorolt ​​erős hatás, amely irritációt és kellemetlen érzést okozhat. Ezért a vállalat eszközeinek használatakor krém vagy krém kell a bőr borotválkozás után lágyítani.

A modern ember jellemzője egy jól ápolt és rendezett megjelenés. Még ha a ruházati stílus némi gondatlanságot is jelent, akkor feltétlenül átgondolt és aprólékos gondoskodik a megjelenésükről.

A kiváló minőségű és jó elektromos borotvanak köszönhetően a személy önállóan elrendelheti a megjelenését: a szakállot modellel, a bajuszát vágja és a szemöldökét tökéletes formájúvá teszi. Napjainkban a fej borotválkozása igen lényeges, ami egy modern elektromos borotva modell segítségével is elvégezhető, amely széles körű funkcionalitással rendelkezik és garantálja a tiszta megjelenést.

megállapítások

Az elektromos borotva gondos elemzése után nemcsak a modern dizájn megoldások széles választékát tekinthetjük meg, hanem azt is, hogy az egyes vásárlókhoz külön kell kiválasztani a tartozékot.

http://1informer.com/this-is-interesno/kak-vybrat-elektrobritvu-dlya-muzhchin-s-chuvstvitelnoj-kozhej-ili-zhestkoj-shhetinoj-2262

Hogyan válasszunk egy elektromos borotvát egy ember számára

Ebben a cikkben megtudhatja:

Az elektromos borotva a férfiak egyik legkeresettebb készüléke. Ez annak funkcionalitásának és használhatóságának köszönhető.

A férfiak borotválása folyamatos folyamat, és nem tűnt fel egy éjszakán. Az ősi időkben a férfiak használtak kőből, hogy megszabaduljanak a hajtól, a kések megjelentek a 19. században, de manapság borotvát vagy elektromos borotvát használnak az arcszőrzet megszabadítására, a második lehetőség pedig kényelmesebb.

Tudod mit: Az első elektromos borotva 1923-ban szabadalmaztatott Jacob Schick. A megjelenése előtt veszélyes üzlet volt a borotválkozás. A szilícium és egy kés segített a szakálltól.

Jelenleg a piacon nagy választéka van az elektromos borotváknak. Ez megnehezíti a vásárlási folyamatot. Egy jó elektromos borotva kiválasztásához, amely megfelel Önnek vagy emberének, ismernie kell a borotva tulajdonságait és funkcionalitását.

Az elektromos borotvák típusai

Az elektromos borotvák megválasztásával kapcsolatban először meg kell osztani az összes ilyen típusú eszközt két nagy csoportba:

Rácsos elektromos borotvák

Alkalmasak érzékeny bőrre, a rezgő pengék jelenléte miatt, speciális lyukakkal védett hálóval védve. Még a bőrre nehezedő nyomás is megakadályozza a vágást.

De a védelem miatt lehetetlen mindig a haj vágásánál jó egyenletes eredményt elérni. A háló megakadályozza, hogy az éles elemek eljutjanak a bőrhöz, ami minimális sörtéjű 1-2 mm-t hagy. Először is a legolcsóbb modellekre vonatkozik.

Rotációs borotvák

Ilyen eszköz különbözik a rács típusától forgó pengék jelenlétében. A forgó borotva a test bizonyos területein borotválhatja le a maximális szőrszálakat. Ez a borotva tökéletes a normál bőrtípusú emberek számára.

Mivel a borotva körökkel borotválkozik, a bajuszokat vagy a szakállát nem lehet tökéletesen megmunkálni.

Az érzékeny bőrű férfiak esetében az ilyen eszközök nem fognak működni, mivel bizonyos mértékig kellemetlen és akár fájdalmas érzéseket okozhatnak. Ez mind a drága, mind a viszonylag olcsó modellekre vonatkozik.

Előnyök és hátrányok

A borotválkozó borotvák változatossága jelenleg elképesztő. Ha választásukkal nincs nehézség, akkor az elektromos borotvák megválasztásával a helyzet más. Ezért a szakértők azt tanácsolják, hogy fordítsanak figyelmet bizonyos típusú eszközök előnyeire és hátrányaira.

Az elektromos borotvák pozitív tulajdonságai a következők:

 • a hálózat nagyfokú biztonsága;
 • kis összméret;
 • viszonylag kis súly;
 • Az érzékeny bőrre való képesség.

Az elektromos borotvák előnyeinek megértése során érdemes megérteni a forgó eszközök pozitív tulajdonságait is. Ezek a következők:

 • az arc alakjának ismétlése;
 • alaposabb és egységesebb hajvágás;
 • a jó borotválkozás lehetősége nehezen elérhető helyeken.

Annak érdekében, hogy megértsük, melyik borotvát választja, meg kell fontolnia ezen eszközök hiányosságait is. Lehetővé teszik a vásárlás legjobb módját.

A rácsos borotvák nem túl jó és egyenletes vágószőrszálak, és rotációs - gyenge biztonság. Ezért az első típusú eszközök nem alkalmasak olyan férfiakra, akik teljesen megszabadulnak a legkisebb sörtétről, a második pedig azoknak, akik bőrt okoznak.

Mit kell keresni a választáskor

Ha úgy dönt, hogy vásárol egy férfi elektromos borotvát, tudnia kell, mit kell keresnie a vásárláskor.

A főbb tényezők közül a szakértők rámutatnak a következőkre:

A védelem jelenléte. Elsősorban olyan esetekben van szükség, amikor egy ember túl bonyolult bőr. Ebben az esetben nem érdemes megvenni egy eszközt az elem nélkül.

Elemezze, hogy a borotválási folyamat során károsodott-e. Minél gyakrabban volt, annál megbízhatóbb a modell.

Száraz vagy nedves borotválkozás. Kétféle borotválkozás van: száraz és nedves. A száraz leghíresebb borotvák büszkélkedhetnek. De nem minden borotva képes megbirkózni a nedves borotválkozással (amikor az arcra gél vagy hab kerül). Ha érzékeny bőrű, érdemes megfontolni a nedves borotválkozás lehetőségét.

Tisztítási funkció A borotvák többsége kefével van ellátva, amelyet a borotva tisztítására használ. A száraz és nedves borotválkozásra tervezett borotvák büszkélkedhetnek azzal, hogy egy csap alatt moshatók. Néhány eszköz öntisztító funkcióval van ellátva - a habot a borotvafejekre kell felhordani, majd a turbó üzemmód aktiválódik, miután befejeződött, a borotva vízzel öblítésre kerül.

Az anyag, amelyből a penge készül. Az érzékeny bőrre válasszon egy titánból készült elektromos borotvát. A vas ebben az esetben nem olyan jól illeszkedik.

Trimmer funkciók. Ez az elem alkalmas azoknak, akiknek a szakáll, a bajusz vagy a templomok megmunkálása szükséges. Ilyen esetben tanácsot ad egy elektromos borotva értékesítési asszisztensének.

A borotvafelület jelenléte, az arc megjelenésének megismétlése. Az eszköz ezen jellemzője nem minden alapvető. Ezt érdemes megfontolni. Jelenleg a legtöbb termék lebegő fejekkel vagy mozgatható borotvaegységgel jön ki.

Az akkumulátor jelenléte. Elsősorban azokban az esetekben szükséges, amikor a készüléket nem csak otthon használja. Érdemes meggondolni, hogy hol fogják használni a borotvát. Folyamatos utazás esetén a legjobb, ha több pénzt költünk egy akkumulátor eszközre.

Az elektromos borotváknak sok pozitív felhasználói véleménye van az interneten. Figyelmet kell szentelniük. Nem mindig a boltban van, az értékesítési tanácsadó objektív módon értékelheti a készülék használatának jellemzőit, mivel főként csak a gyártó által szolgáltatott objektív adatokra összpontosít. Ezen túlmenően ez a szakember érdekelt az eszköz értékesítésében.

A készülék minden funkciójának megértése révén Ön egy megbízható, funkcionális és kiváló minőségű ajándékot vehet fel magának vagy egy olyan embernek, aki hosszú ideig, problémamentesen használja.

Melyik elektromos borotva választható

Ha úgy dönt, hogy elektromos borotvát vásárol az Aliexpress-en, ne feledje, hogy a Kínából származó borotvák az alacsony költségük és az alacsony minőségük miatt különböznek. A portál által kínált összes választásból igaz, hogy mi lesz a minőség és az ár szintjén. Ehhez alaposan olvassa el a véleményeket. Más üzletekben hasonló eszköz vásárolható meg magasabb áron. Ez az oka annak, hogy a felszerelések beszerzése ezen a portálon a közelmúltban jelentős népszerűségre tett szert.

A férfiak legjobb elektromos borotvái sokféle modellt tartalmaznak, különböző céljuk miatt.

Olyan eszközök, amelyek népszerűek:

Braun sorozat - 9 9240s

A Syncro Sonic technológia, amely megkülönbözteti az eszközt, megvizsgálja a sörte vastagságát és az arc kontúrokat. Ez viszont az eszköz meglehetősen alapos működésében tükröződik. A borotvapengék titánból készültek és különleges védelmet nyújtanak. Sok szakértő részesíti előnyben a Braun modellt.

Braun Series modell - 9 9240s

Panasonic ES-RT - 37

Ezt a borotvát úszó fejjel, viszonylag alacsony költséggel, nedves bőrkezelés lehetőségével, az akkumulátor jelenlétével, valamint megbízható szereléssel különböztetik meg. Sok szakértő szerint a Panasonic ES-RT-37 a költség és a minőség szempontjából nagyon optimális eszköz.

Panasonic ES-RT-37 modell

Panasonic ES-LV9N-S820

Ez a modell száraz és nedves borotválkozásra is alkalmas. 5 fejjel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy azonnal elnyelje a bőr nagy részét. Ezen túlmenően az eszköz rendelkezik egy erős akkumulátorral. Érdemes figyelmet fordítani arra, hogy mennyi ideig tarthat az újratöltés nélkül. Ez a paraméter eléri a 60 percet.

Panasonic ES-LV9N-S820 modell

Philips S9521 / 31

Ez a modell különböző borotválkozási típusokhoz alkalmas. Három fejű rotorrendszerrel rendelkezik. Ezenkívül a készülék 45 percnyi munkához tervezett akkumulátorral van felszerelve. A borotva rendelkezik egy kényelmes érintőképernyővel, amely lehetővé teszi a folyamat megfigyelését. Ha egy férfi szakálla különböző irányban növekszik, akkor ezt a Philips-modellt kell megadnia. Ez annak a ténynek köszönhető, hogy a készülék lapátjai 8 különböző irányban mozognak.

Philips S9521 / 31 modell

Vitek Vt-1377

Ez a modell elsősorban alacsony költségű. Ugyanakkor nagyon jó műszaki jellemzői vannak. Három úszó fej biztosítja a jó hajvágást. A készülék akkumulátorát csak 30 percre tervezték. Ebben az esetben a töltés 2 órát vesz igénybe.

Vitek Vt-1377 modell

A rács, forgó borotvák különféle pénzösszegekért vásárolhatók. Mielőtt választaná, melyik berendezést vásárolja meg, értékelje, milyen funkciókat kell fizetnie. Nem minden eszköz tulajdonsága hasznos lehet egy adott ember számára - ezt először meg kell ismernie.

http://kak.expert/bitovay-tehnika/vybrat-elektrobritvu

Hogyan válasszuk ki az elektromos borotvát? Top modellek és szakértői tippek

A férfiak több mint egy évszázadig borotválnak és szakállaznak. A borotválkozási módszerek azonban az ókorban és a középkorban jelentősen különböztek.

Hogyan válasszunk egy elektromos borotvát? Megpróbáljuk válaszolni erre a kérdésre, valamint a legjobb eszközök értékelését. A megszerzett ismeretek segítenek abban, hogy a legjobb tudáson alapuljon. Ez nagyon fontos, mert nagyon nehéz választani egy modellt.

Az elektromos borotvák típusai

Kétféle elektromos borotva létezik - háló és rotációs.

 • A rácsos elektromos borotva rezgő pengével rendelkezik, amellyel a szakállot borítja. Az éles kések a rács alatt vannak kis lyukakkal, így a borotva a lehető legbiztonságosabb lehet. A vágások nem jelennek meg, még akkor sem, ha véletlenül a borotva borítja. De nem mindig teszi lehetővé a tökéletes eredmény elérését. A háló megakadályozza, hogy az éles részek a kívánt távolságra közeledjenek a bőrhöz, így még mindig minimális sörték maradhatnak. Gyakran ez olcsóbb modellekkel történik, a drágább eszközök esetében az eredmény jobb lesz.
 • Forgó borotva. Ez a készülék forgó pengével rendelkezik. Lehetővé teszik a maximális bőrszőrszálak borotválását. Az ilyen modellek sokkal jobban működnek, mint a háló. De vannak hátrányok. A tulajdonosok gyakran panaszkodnak a borotválkozás és az irritált bőr fájdalmai után. Ez a tulajdonság drága és olcsó modellekben is megtalálható.

Rotary Shaver Review

A forgó borotva kapta a nevét az éles pengék megfelelő mozgása miatt. Jellemzően egy ilyen eszköz két vagy három borotvaelemből áll, bár most öt kést tartalmazó modell van.

Eszközfunkciók

A készülék belsejében a hajtóművet viselő motor van. Ez magában foglalja a borotválkozási eszközöket is. Mindegyikük pontosan egyénre szabott és nagy fordulatszámú.

A szakálla hajvágás a lapátok és a háló csomópontjánál történik. Amikor a sörték bejutnak a lyukba ezek között az összetevők között, két részre oszlanak, így a fájdalom.

Ha a pengék nem elég élesek, akkor a belső szálakat meghúzza. Így van egy további lehetőség a bőrirritáció elérésére. Tapasztalt felhasználók tudják, hogy a kellemetlen érzések elkerülése érdekében nem szabad erősen ragaszkodni a borotvához a bőréhez.

takarítás

A forgó típusú elektromos borotvát mindig meg kell kenni és megtisztítani a hajból, amely a fejen belül maradhat késsel. Milyen gyakran tisztítja a készüléket? A válasz a használat gyakoriságától, a haj típusától és sűrűségétől függ. Ne felejtsük el, hogy csak a borotvát kell használni, ez egyéni eszköz a személyes higiénia érdekében.

A vásárlás előtt kérdezze meg az eladót, ha speciális tisztító spray áll rendelkezésre. Ha igen, kezelje a hálót és az éles részeket, majd törölje le egy további kefével.

Hogyan válasszunk egy forgó borotvát?

A forgó borotva megvásárlásakor vegye figyelembe a hálók motoros képességeit. Kívánatos, hogy ugyanolyan módon préseljék őket, azaz szinkronban, és mindegyikük mozgása egyéni pályán halad.

Vannak forgó borotvák és nedves borotválkozás, de valamilyen oknál fogva sok gyártó nem szól. Adunk néhány tippet:

 • A Panasonic márka a nedves borotválkozási eszközök gyártóinak vezetője;
 • az eljárás után a borotválkozási részt víznyomás alatt mossuk;
 • kérdezze meg az eladó nedves borotválkozásának lehetőségét.

Előnyben részesítse a titánlapátú borotvát és a dokkolóállomást, amely tisztítja és fertőtleníti az eszközt. Bizonyos esetekben a modellben van egy trimmer a készletben, ez nem feltétlenül felesleges, amikor a sörtéket igazítjuk vagy a szakállmintát beállítjuk. És jobb választani egy férfi elektromos borotvát egy akkumulátorral.

Nettó borotva

A háló borotva egyik fő előnye a tömörség és a miniatűr méret. Korábban a rácsmodellek különböztek a nedves borotválkozási képességüktől, de az idő múlásával a rotációs rendszer hasonló funkciót is szerzett.

A hálós borotvák ritkán alkalmazkodnak az arcuk alakjához, és állandó borotvafelületük van. De a készlet számos modelljében trimmerek találhatók. Szintén a hálós modellek kényelmesebbek a hajszálak eltávolítására.

A kések mozognak a rácson, és levágják a szőrszálakat. Borotvát használva ellenőrizze a rács integritását. Ha meg van hajlítva, akkor új kést kell vásárolnia, mivel a borotva nem fog működni, és nem valószínű, hogy vissza tudod hajlítani a hálót.

Van még egy hátránya, hogy a kezelt bőrfelület területe kicsi, ezért néha problémát okoz a külön-külön növekvő szőrszálak. Ennek megoldásához a gyártók megpróbálják növelni a rácsok számát, ami növeli a bőr gyors és sima borotválkozásának esélyeit.

A modern borotvák fokozatosan már rugalmas hálót használnak a kényelem és kényelem növelése érdekében. Hamarosan valószínű, hogy a rácsos borotvák minden előnyét kiegyenlítik, és nehezebb lesz kiválasztani a megfelelő eszközt a különböző típusú eszközökről.

A jó elektromos borotva kiválasztásának kérdésére könnyebb volt eldönteni, hogy milyen férfiaknak alkalmas ez vagy az ilyen típusú eszköz.

Ennek megfelelően a rács megfelel azoknak, akik naponta nem használnak borotvát. Szintén figyelembe veszi a haj merevségét. Ha megemelkedik, az ilyen borotva nem valószínű, hogy megbirkózik a túlzott növényzettel. A hálós borotvát akkor kell megválasztani, ha a trimmer jelenléte létfontosságú az Ön számára, bár néhány rotációs modellben is megtalálható.

Fő kiválasztási kritériumok

Tekintettel a fentiekre, a borotva kiválasztásával kapcsolatban számos fontos kérdést kell kezelnie.

Miután megválaszolták őket, eldöntheted, hogyan válasszuk ki a megfelelő elektromos borotvát. Fontos figyelembe venni a következő pontokat.

 1. Döntse el, hogy milyen típusú borotválkozási eszköz használható: nedves, száraz vagy mindkettő.
 2. Mi a frizurája: kemény vagy vékony és gyenge? Ügyeljen a sörték hosszára.
 3. Ha a bőr túlságosan érzékeny a vasra, válasszon egy titán bevonatú borotvát.
 4. Ha a trimmer jelenléte fontos, ezt a tényezőt is figyelembe kell venni.
 5. Szükségem van egy borotválkozó felületre, amely az arc kontúrjait követi? Nem mindenki számára ez a funkció alapvető.
 6. Szükségem van egy dokkolóállomásra az automatikus tisztításhoz? Ez további költségekkel jár, talán magad is kezelheti.
 7. Ha csak az otthoni borotva használatát tervezi, gondoljon arra, hogy szükség van-e akkumulátorra.

Különösen portálunk olvasóinak számára megbízható online áruházakat választottunk ki, ahol kockázatmentes és megfizethető áron vásárolhatsz egy elektromos borotvát, melyet Oroszország bármely városába szállítasz:

 1. Népszerű online áruház nagy választékban az elektromos borotvák és a szerény árak.
 2. Népszerű online kereskedési platform. Szállítás Oroszországban és a FÁK-ban.
 3. Egy másik megbízható, nagy választékú és alacsony árakkal rendelkező online áruház, ahol vásárolhat egy elektromos borotvát.

Top 10 népszerű elektromos borotva

A legnépszerűbb és egyre népszerűbb modelleket felvettük. Milyen elektromos borotva jobb vásárolni, csak rajtad múlik, tanácsot adunk és rövid áttekintést adunk minden egyes technikai eszközről.

Panasonic ES-8109

A rácsos elektromos borotva három mozgatható fejet használ, hogy megismételje az arc görbéit és a rácsot nagyobb számú lyukkal.

A készülék nedves és száraz borotválkozásra alkalmas. Fordulási sebesség - 13000 perc.

A készlet tartalmaz egy trimmert, fedelet, tisztítószert speciális permetezés, töltés és védőburkolat formájában.

Az akkumulátort 1 órán át töltik, és állandó üzemben kb. 45 percig tart.

Philips Power Touch 727

Ezt a borotvát szinte csendes működés jellemzi, és sima és gyors borotválást tesz lehetővé. A kiválasztott opció további lapátokkal rendelkezik, a Flex rendszer Lebegés az arc, az akkumulátor és az akkumulátorok kontúrjainak csúsztatásához.

A fő előnyök a töltési művelet elérhetősége és időtartama 15 óra. A tulajdonosok véleménye a sörtékkel való kiváló harci borotválkozásról szól. Ár - körülbelül 4-5 ezer rubel.

Philips Power Touch 727

Ez egy forgó borotva, amelyet innovatív technológiák és magas minőség jellemez. Ez az opció nagy érzékeny bőrű férfiaknak.

Egyszerűen a víz nyomása alatt mossuk. A betegek felismerik a mozgatható fej által nyújtott kényelmet, ami lehetővé teszi az arc legbonyolultabb területeinek kezelését.

Az előnyök közül kiemelhetjük a nagy munkaidőt a hálózathoz való csatlakozás és a borotva cserélhető részeinek jelenléte nélkül.

Ár - 14-15 ezer rubel.

Braun 5050 cc sorozat 5

Erőteljes elektromos borotva, amely képes megoldani a növényzetnek az arcról való eltávolításával kapcsolatos nehézségeket. A készülék csak száraz borotválkozásra szolgál. Van egy pár mozgó fejük.

Tisztító funkcióval rendelkező dokkolóállomás. Stílusos megjelenésében és csendes munkájában különbözik. A tulajdonosok elégedettek a borotválkozás minőségével és a készülék gyors működésével, ami időt takarít meg. Az ár eléri a 17.000 rubelt.

Philips S9151 / 31

Ez egy stílusos dizájnú forgó borotva. Az összes fogyasztó megemlíti az akkumulátor nagy kapacitását és a puha borotválkozást.

A fő előnyök a csendes működés és a használat után nincs irritáció. Tartalmaz egy tisztítóeszközt és trimmert is. A magas ár kivételével a hátrányokat nem tárják fel.

A készülék költsége eléri a 23.000 rubelt, de a felhasználói vélemények azt mondják, hogy megéri a kiadott pénzt.

Online áruház ajánlatok

Jól ismert online áruház (link a termékhez), kiváló minőségű és viszonylag olcsó elektromos borotvák széles választékát kínálja.

Panasonic ES-RT 37-S 520

A modell fő előnye a kiváló minőségű borotválkozás hab felhasználásával. A munka után borotva borotválkozás után simogassa a borotvát.

A költség alacsony, de az előnyök jelentősek. Például a borotva nem okoz irritációt, lehetővé teszi a nedves borotválkozás lehetőségét, kiváló minőségű akkumulátorral rendelkezik.

Ár - 5500 rubelig.

Online áruház ajánlatok

Népszerű online otthoni készüléküzlet (a termékhez való hivatkozás), amely Oroszország minden régiójába szállít.

Panasonic ES-LT8N-S820

Ez egy innovatív, kiváló minőségű modell, amely rácsrendszerrel rendelkezik. Az ügyfelek véleménye arra a következtetésre vezet, hogy ez a borotva a szegmens egyik legjobbja.

Szinte minden pozitív tulajdonságot egyesít, amelyek a többi fent leírt villamos borotvához tartoznak. Az ár 13 500 rubel.

Philips S7720 / 26

Ez a rotor modell az érzékeny bőrt olyan gondosan kezeli, mint a rácsos eszközök legjobb képviselőit.

A borotválkozó gyűrűk maximális kényelmet és sima csúszást biztosítanak, ami nem okoz irritációt. A tulajdonosok enyhe borotválkozást észlelnek még a nyakán is.

Tartalmaz egy tisztító rendszert.

Ár - körülbelül 16 000 rubel.

Panasonic ES-RF31

A borotva kombinálja a száraz és nedves borotválkozás képességét. Az eset ellenáll a vízszivárgásoknak, így a készüléket közvetlenül a csaptelep alatt lehet mosni.

Jellemzők: gyors borotválkozás, kényelmes kialakítás és megfizethető ár mindenki számára.

A költség 6500 rubel.

Online áruház ajánlatok

Jól ismert online áruház (link a termékhez), amely kiváló minőségű elektromos borotvák széles választékát kínálja Oroszországban. A becsült költség 5 690 rubel.

Braun 9240s sorozat 9

A pozitív vélemények száma a modellről csak átgördül. Szuper jó minőségű nedves és száraz borotválkozás - ez megkülönbözteti ezt a borotvát. Erőteljes motorral van felszerelve és vízálló házzal rendelkezik.

A mozgó fej segít a tökéletes bőrápolás elérésében az irritáció lehetősége nélkül. A készlet többféle vágógépet tartalmaz különböző célokra, például a különböző irányú, a bőr melletti és a nehezen elérhető helyeken található haj eltávolítására.

http://kakvybrat.online/bytovaya-tekhnika/krasota-i-zdorove/elektrobritva