logo

A legjobb elektromos borotvák nők számára

A nemkívánatos haj eltávolítása gondos kérdés, minden nőnek saját véleménye van ebben a kérdésben. Valaki egyszer és mindenki számára előnyben részesíti, hogy megszabaduljon a felesleges tarlótól, a fotó-epilálás üléseinél. Mások előnyben részesítik a shugaringot ilyen drága eljárásokkal, amelyek kiküszöbölik a szőrszálakat cukorpasztával. A hagyományos borotválkozás sok géppel vagy epilátorral rendelkezik.

Mi a különbség a női elektromos borotvák és a borotválkozó borotvák között?

A nők törekvései a szépség helyreállítására összehasonlíthatatlanok a férfiak által megjelenő idővel. Vannak kivételek az erősebb szex képviselői között, de általában egy nőnek több eljárást kell tennie annak érdekében, hogy kényelmesen érezze magát. Ez a lista tartalmazza a szőrtelenítést. Ha egy férfi nem zavarba ejtik a lábánál húzódó szőrszálakat, akkor nem valószínű, hogy mások megértik, ha nem használ borotvát ebben az esetben.

Míg a férfi csak az arcot borítja, a nőnek le kell borotválnia a szőrszálakat a lábakból, hónaljokból és intim helyekből. Közben a haj gyorsabban és különböző irányban nő. A női borotva és a férfiak borotválkozó gépe között a fő különbség a nagyobb számú lapát jelenléte, hogy ne hagyjanak ki egyetlen hajat. A női elektromos borotva szintén jelentős különbséggel rendelkezik a férfi változathoz képest: kifejezetten puha hajra tervezték, és az ember arcán durva tarlóval nem lehet megbirkózni.

A legjobb elektromos borotva a nők számára

A nők számára legjobb elektromos borotva kiválasztásához számos fontos eszközparamétert kell tudnia:

 • Borotválkozási rendszer: forgó és háló. Az elektromos borotva hálós rendszerrel alkalmas az érzékeny bőr tulajdonosai számára, és egy forgószerszámmal - azok számára, akiknek a legapróbb borotválkozásuk elsőbbséget élvez.
 • Ügyeljen arra, hogy a készülék tápellátását vagy akkumulátorát használja-e. A második lehetőség kényelmes az utazók számára, akiknek szükségük van rá.
 • A borotválkozás minősége a borotvafejek számától függ. A modern női elektromos borotvák átlagosan három fejjel vannak ellátva.
 • A szám mellett fontos a borotvafejek hatása. Ezek rögzíthetők vagy lebeghetnek. A második esetben könnyebb lesz elérni a hozzáférhetetlen helyeket.
 • Ha hozzászokott a borotválkozáshoz krémek használatával - a női elektromos borotva verziója a nedves borotválkozáshoz.
 • A trimmer jelenléte érdekes kiegészítő lehetőség, és hasznos lehet például egy bikini zónában.

Milyen jó borotva legyen

Jelenleg eladó nagyszámú borotvafajta nő. Egyrészt az eszköz egyszerű, de még mindig hasznos néhány pillanatot tudni a következők kiválasztásakor:

 • A pengék száma. Minden itt egyszerű - minél több pengét, annál simább a borotválkozás.
 • A kenőcsík jelenléte. Ez az opció megmenti az irritációt, és biztonságosabbá teszi a borotválkozást.
 • Mikrogreben. A kiegészítőkkel felszerelt gépek modern modelljei, amelyek felemelik a szőrszálakat, segítik őket a borotválkozásban.

Újrafelhasználható és eldobható borotvák nők számára

A női borotvák választása biztonságosan tulajdonítható az „örök” kérdések kategóriájának. Mit kell előnyben részesíteni - egy újrafelhasználható vagy eldobható borotva? Az egyszeri gép előnyei alacsony árra számíthatók, ami nem árt arra, hogy a készüléket néhány használat során eldobja, és lehetővé teszi új készülék megvásárlását. Negatív pillanatok is léteznek: bőrirritáció és törékenység. Az újrafelhasználható gépek kiváló minőségű borotválkozást és hosszú élettartamot vonzanak. A hiányosságok között: egy ilyen gép nem olcsó, és cserélhető kazettákat nehéz megtalálni.

Gillette

Az egyik legrégebbi borotvát és tartozékot gyártó cég a büszkélkedhet mind az eldobható, mind az újrafelhasználható női gépekben. A Gillette Venus borotva (Gillette Venus) népszerű találmánysá vált. Ez a modell kényelmes, gumírozott fogantyúval rendelkezik, amellyel a haját még zuhany alatt is borotválhatja, anélkül, hogy félni kellene a cseppektől. Ezen kívül a borotva ovális fejjel van ellátva, amely segít elérni a nehezen elérhető helyeket.

Schick

Ez az újrafelhasználható borotva-készítő létrehozta, amit sok nő álmodott. A Schick Intuition modell a pengéken kívül egy speciális tartályt is tartalmaz a körülötte, amely gélszappant tartalmaz. Amint a víz belép a borotvába, a közepes habok könnyebbé teszik a borotválkozást. Ez a lehetőség nagyszerű a bikini területre, nem lehet félni a haj beáramlásától.

A francia BIC cég elsősorban az irodaszerekre vált híressé, de minőségi borotvákat is gyárt. Sajnos a márka választékában csak az eldobható gépek állnak a fej cseréje nélkül. A márka egyik népszerű modellje a Miss Soleil, amely egy átlátszó rózsaszín fogantyúval ellátott gép. A készülék borotválása nem okoz irritációt, de a pengék nagyon élesek és nagyon óvatosan kell használniuk.

Elektromos borotva nőknek

Sok lány nem ismeri fel a borotvákat, inkább a borotválkozásra és a szőrtelenítésre szolgáló elektromos készülékeket részesíti előnyben. A női elektromos borotva gyorsabban és kevesebb erőfeszítéssel eltávolítja a nem kívánt szőrszálakat. Nem számít, hogy az eszköz akkumulátorral vagy hálózatról működik-e. Az ilyen típusú készülékek érzékeny bőrre is alkalmasak, nem irritálják.

barna

A női borotvák közül a Braun (Brown) a Silk Epil sorozat. Ennek a vonalnak a legtöbb modellje az epilátor, amely a szőrszálakat húzza a gyökérből. Ezek az eszközök azonban könnyen átalakíthatók női elektromos borotvává a fúvóka cseréjével. Ez a rész egy hálós borotvává alakítja át a készüléket, a végén egy fésű van, amely megragadja a hajat. Az epilátor fúvókája használható a láb vegetációjának borotválkozására, és egy borotva érzékeny területekre.

Remington

A modern, elegáns dizájnú női készülék Remington Cordless Ladyshaver száraz és nedves borotválkozásra alkalmas hajra van tervezve. A készülék nem fél a vizet, így a zuhanyban is használható. A borotva, amely két fejjel van, a hálózati feszültségen működik, de akár egy órát is működhet az akkumulátoron. A kényelmes felső rész a hajszárító használatát jelenti a bikini területén.

Phillips

A Philips cég (Philips) a fogyasztási cikkek egyik vezető gyártója. A Ladyshave univerzális borotva segít eltávolítani a nemkívánatos növényzetet a szervezetben. A készülék előnyei kiemelkednek: az akkumulátor, a 2 borotválkozás és a kényelmes fogantyú. A készlet tartalmaz egy speciális sapkát a borotvaháló védelmére.

Hol lehet megvásárolni, és mennyibe kerül

Vásárolhatsz egy női borotvát bármilyen hardverboltban, de a cserélhető kazetta újrafelhasználható borotvához való beszerzése nem könnyű. Általában a cserélhető egységek az online áruházakban vagy a közös beszerzési oldalakon jelennek meg. Az egyszeri gép ára 20 p. darabonként és újra felhasználható - 650 p. Ami a női elektromos borotvákat és epilátorokat illeti, jobb, ha nagy láncüzletekben vásárolják meg őket, mivel az interneten nagy esély van a hamisításra. A női elektromos borotva átlagos ára 2500 rubel.

Videó: Melyik a jobb, a gép vagy az elektromos borotva

Vélemények

Natalia, 21 éves: Mint minden nő, fontos számomra, hogy jó illatú legyen, és hogy a bőröm továbbra is pályázati maradjon. Hosszú ideig küzdöttem a második feladattal, gyakran irritációt keresve. Több borotva modellt használtam és biztonságosan eldobtam. Az elektromos borotvával történő borotválkozás is kényelmetlenséget okoz. Míg a hajat fésülni akarom, az ideális megoldás.

Anna, 32: Hajvágó vásárlása egy boltból ajándékként, észrevettem egy elektromos borotvát. Ezt megelőzően nem tudtam, mi volt a női borotva, mindig vásároltam olcsó eldobható gépeket. Elektromos eszközzel a szőrtelenítés most gyorsabb és nem irritálja! Szeretem azt a tényt is, hogy van egy akkumulátor a készletben, el tudom vinni a borotvát a tengerbe.

Elena, 28 éves: Ha összehasonlítod a nemkívánatos szőrszálak borotválkozásának módszereit, akkor az újrafelhasználható gépekhez adtam volna a hangomat. Miután elfelejtettem, hogy egy epilátort vegyen velem a nyaraláson, sürgősen ki kellett mennem a helyzetből. Szem egy olcsó gépen, miután megvettem, amit kellemesen meglepett. Zökkenőmentesen borotválkozik, nem irritálja a bőrt. Most már három éve használom, időről időre felváltva a kazettákat.

http://pobrey.ru/luchshie-elektrobritvy-dlya-zhenshhin/

Mi a legjobb női borotválkozó gép. Hogyan borotválkozzon egy elektromos borotva. Női elektromos borotva értékeli a vásárlókat.

A nemkívánatos haj eltávolítása gondos kérdés, minden nőnek saját véleménye van ebben a kérdésben. Valaki egyszer és mindenki számára előnyben részesíti, hogy megszabaduljon a felesleges tarlótól, a fotó-epilálás üléseinél. Mások előnyben részesítik a shugaringot ilyen drága eljárásokkal, amelyek kiküszöbölik a szőrszálakat cukorpasztával. A hagyományos borotválkozás sok géppel vagy epilátorral rendelkezik.

Mindig használjon könnyű ütéseket, nyomás nélkül, és a lábát a bokaitól kezdje. A hónalj szőrtelenítés minden oldalról - felülről, alulról és oldalról oldalra. És egy bikini területre, először borotválkozzon a hajnövekedés irányában, majd az ellenkező irányban a vaku borotválkozás érdekében.

A borotválkozás után fontos, hogy mindig használjon hidratálót. Ez megtartja a bőrt hidratálva, nem is beszélve a fényességéről. A szőrtelenítés olyan gyakran, amennyire szüksége van - néhány lány csinál minden nap, és néha csak néhányszor egy héten. Arról van szó, hogy jól érezzük magunkat, és biztonságban és gyönyörűen érezzük magunkat. Ne feledje, hogy mindig használjon új lapátot a bőr karcolódásának és vágásának megakadályozására. Ez azt jelenti, hogy meg kell változtatnia a pengéit az élesség vagy a kellemetlenség hiányának első jele.

Mi a különbség a női elektromos borotvák és a borotválkozó borotvák között?

A nők törekvései a szépség helyreállítására összehasonlíthatatlanok a férfiak által megjelenő idővel. Vannak kivételek az erősebb szex képviselői között, de általában egy nőnek több eljárást kell tennie annak érdekében, hogy kényelmesen érezze magát. Ez a lista tartalmazza a szőrtelenítést. Ha egy férfi nem zavarba ejtik a lábánál húzódó szőrszálakat, akkor nem valószínű, hogy mások megértik, ha nem használ borotvát ebben az esetben.

Minden borotválkozás után egyszerűen öblítse le a gépet, és hagyja levegőn megszáradni, hogy ne maradjon meg. Nem javasoljuk a borotvát megosztani, de rendben van, ha az anyjától vagy a húgától megkérdezi, hogy próbálja meg a kezét. Ha úgy dönt, hogy készen áll a borotválkozásra, jobb, ha Venus saját borotvát vásárol.

Most már ismeri az alapokat. Szerinted készen állsz a borotválkozásra? Ne feledje, hogy egy bizonyos kor nem létezik, teljesen rajtad múlik. Sok lány számára a borotválkozás nagyszerű módja annak, hogy megszabaduljon a nemkívánatos hajtól. Ezenkívül növelheti a biztonságot magadban, és olyan szép lehet, mint te. Ezek a test területétől függően léteznek, valamint a szőrtelenítéshez használt rendszer szerint. Az elektromos epilátorok az egyik olyan módszer, amelyet otthon használhatunk, húzzuk ki a hajat a gyökérből, és nagyon jól alkalmazkodunk a nagy területekhez, például a lábakhoz.

Míg a férfi csak az arcot borítja, a nőnek le kell borotválnia a szőrszálakat a lábakból, hónaljokból és intim helyekből. Közben a haj gyorsabban és különböző irányban nő. A női borotva és a férfiak borotválkozó gépe között a fő különbség a nagyobb számú lapát jelenléte, hogy ne hagyjanak ki egyetlen hajat. A női elektromos borotva szintén jelentős különbséggel rendelkezik a férfi változathoz képest: kifejezetten puha hajra tervezték, és az ember arcán durva tarlóval nem lehet megbirkózni.

Az ilyen gépek legújabb generációja magában foglalja a gél előnyeit, hogy a szőrtelenítés kevésbé fájdalmas legyen. Ebben a cikkben: Hogyan magyarázzunk meg néhány tippet és a tökéletes eredményt. Először is meg kell jegyezni, hogy a hajnak elég hosszúnak kell lennie ahhoz, hogy elektromos epilátort használhasson, és így eltávolítható legyen; Javasoljuk, hogy legalább 3 mm legyen. Ha a csigák még túl rövidek, az eredmények nem kielégítőek, mert nem távolíthatók el.

A tökéletes szőrtelenítés érdekében javasoljuk, hogy a megelőző órák előtti vagy az azt megelőző napon lehúzza a borotválandó terület bőrét. Ehhez használhat egy kesztyűt vagy egy bizonyos terméket a hámláshoz; így könnyebben és könnyebben eltávolíthatja a hajat.

A legjobb elektromos borotva a nők számára

A nők számára legjobb elektromos borotva kiválasztásához számos fontos eszközparamétert kell tudnia:

 • Borotválkozási rendszer: forgó és háló. Az elektromos borotva hálós rendszerrel alkalmas az érzékeny bőr tulajdonosai számára, és egy forgószerszámmal - azok számára, akiknek a legapróbb borotválkozásuk elsőbbséget élvez.
 • Ügyeljen arra, hogy a készülék tápellátását vagy akkumulátorát használja-e. A második lehetőség kényelmes az utazók számára, akiknek szükségük van rá.
 • A borotválkozás minősége a borotvafejek számától függ. A modern női elektromos borotvák átlagosan három fejjel vannak ellátva.
 • A szám mellett fontos a borotvafejek hatása. Ezek rögzíthetők vagy lebeghetnek. A második esetben könnyebb lesz elérni a hozzáférhetetlen helyeket.
 • Ha hozzászokott a borotválkozáshoz krémek használatával - a női elektromos borotva verziója a nedves borotválkozáshoz.
 • A trimmer jelenléte érdekes kiegészítő lehetőség, és hasznos lehet például egy bikini zónában.

Milyen jó borotva legyen

Jelenleg eladó nagyszámú borotvafajta nő. Egyrészt az eszköz egyszerű, de még mindig hasznos néhány pillanatot tudni a következők kiválasztásakor:

Ezenkívül jó, hogy a borotválkozás előtt forró vízzel vegye fel a fürdőt, nyissa ki a pórusokat és elősegítse a szőrtelenítést. Nagyon fontos, hogy a bőrt szárazon szárítsa, mielőtt az epilátor elkezdődik egy elektromos epilátorral. Azoknál, akik ezt a technikát használva súlyos depilációs fájdalmat szenvednek, javasoljuk, hogy jégcsomagokat helyezzen a borotválandó területre. Az elektromos epilátor egyes modelljeiben már létezik ilyen típusú rendszer a fájdalom csökkentésére, de ha nincs, akkor csökkentheti a sérülést.

Elektromos epilátor használata és a szőrtelenítés megkezdése esetén mindig a hajhoz képest ellenkező irányba kell tenni. Javasoljuk, hogy a bőrt egy kézzel, a másik a gépen húzza meg. A szőrtelenítés után a bőrt valószínűleg irritálja, így hidratálót vagy krémet kell használnia, hogy megnyugtassa a dermist és visszatérjen a normál állapotba.

 • A pengék száma. Minden itt egyszerű - minél több pengét, annál simább a borotválkozás.
 • A kenőcsík jelenléte. Ez az opció megmenti az irritációt, és biztonságosabbá teszi a borotválkozást.
 • Mikrogreben. A kiegészítőkkel felszerelt gépek modern modelljei, amelyek felemelik a szőrszálakat, segítik őket a borotválkozásban.

Újrafelhasználható és eldobható borotvák nők számára

A női borotvák választása biztonságosan tulajdonítható az „örök” kérdések kategóriájának. Mit kell előnyben részesíteni - egy újrafelhasználható vagy eldobható borotva? Az egyszeri gép előnyei alacsony árra számíthatók, ami nem árt arra, hogy a készüléket néhány használat során eldobja, és lehetővé teszi új készülék megvásárlását. Negatív pillanatok is léteznek: bőrirritáció és törékenység. Az újrafelhasználható gépek kiváló minőségű borotválkozást és hosszú élettartamot vonzanak. A hiányosságok között: egy ilyen gép nem olcsó, és cserélhető kazettákat nehéz megtalálni.

Hasonlóképpen az elektromos epilátor használata után óránként kerülni kell a napsugárzást. Végül az elektromos epilátor használata után tisztítsa meg és fertőtlenítse a gépet. Távolítsa el a fejet és tisztítsa meg a használati utasításban leírtak szerint, és a tárolás előtt távolítsa el az összes hajat.

A haj eltávolítása a szépség egyik problémája, amely leginkább egy személyre, különösen a nőre vonatkozik. Az elektromos epilátor a legjobb formula a nemkívánatos testszőr eltávolítására. A piacon végtelen elektromos epilátorok találhatók minden ízlés és zseb számára, amelyek többsége kényelmes otthoni használatra. Ha szőrtelenítő gépet szeretne vásárolni, tudnia kell, hogyan kell kiválasztani a legjobb lehetőségeket.

Gillette

Az egyik legrégebbi borotvát és tartozékot gyártó cég a büszkélkedhet mind az eldobható, mind az újrafelhasználható női gépekben. A Gillette Venus borotva (Gillette Venus) népszerű találmánysá vált. Ez a modell kényelmes, gumírozott fogantyúval rendelkezik, amellyel a haját még zuhany alatt is borotválhatja, anélkül, hogy félni kellene a cseppektől. Ezen kívül a borotva ovális fejjel van ellátva, amely segít elérni a nehezen elérhető helyeket.

Nem kétséges, hogy egy elektromos autószűrő a legjobb módja annak, hogy néhány percen belül legyen. Több mint 50 órás tanulmányt végeztünk, ahol összehasonlítottuk a piacon eladott 40 terméket, és az Ön számára a legjobb öt opciót választottuk. Ebben a kézikönyvben a legjobb elektromos epilátor megvásárlásához megtalálhatja a 3 szekciót, amely segít kiválasztani a legjobb szőrtelenítő gépet.

A legolcsóbb ajánlásaink

Ha már megérti, hogy mit szeretne, az alábbi linkeken találja ajánlásainkat és az általános katalógust.

A legjobb ár- és minőségmodell

Schick

Ez az újrafelhasználható borotva-készítő létrehozta, amit sok nő álmodott. A Schick Intuition modell a pengéken kívül egy speciális tartályt is tartalmaz a körülötte, amely gélszappant tartalmaz. Amint a víz belép a borotvába, a közepes habok könnyebbé teszik a borotválkozást. Ez a lehetőség nagyszerű a bikini területre, nem lehet félni a haj beáramlásától.

Ma már sok szőrtelenítő gép található a piacon, így ha a legjobb elektromos epilátort szeretné megvásárolni, tartsa szem előtt ezeket a tippeket. Az epilátorok sok modellje van a piacon, ezért határozza meg, hogy melyik igényeinek kell választania a legjobb alternatívát. Válasszon ki egy kis, könnyen tisztítható, könnyű és kezelhető modellt, amely lehetővé teszi, hogy azt a helyet vegye el, ahol azt akarja. Ügyeljen a fejen lévő csipeszek számára, valamint a szőrtelenítés sebességére, annál több csipesszel a hajra, annál kevésbé lesz szükség a borotválkozáshoz. Ha az epilátort a test számos régiójában használja, győződjön meg róla, hogy a szükséges tartozékokkal rendelkezik, és cserélhetők. Győződjön meg róla, hogy a kiválasztott eszköz ergonómikus fogantyúval rendelkezik, amely megkönnyíti a használatát és az engedelmességet, ami lehetővé teszi az epilálás kényelmesen és egyszerűen létrehozását. Egy olyan modellre vonatkozó ajánlat, amelyet a kertészkedés során használhat, nagyon praktikusak és hasznosak az érzékeny bőrre. Ha a tökéletes testet hosszabb ideig nem szeretné viselni, vásároljon egy elektromos epilátort, hogy segítsen bámulatosan és rosszul nézni.

A francia BIC cég elsősorban az irodaszerekre vált híressé, de minőségi borotvákat is gyárt. Sajnos a márka választékában csak az eldobható gépek állnak a fej cseréje nélkül. A márka egyik népszerű modellje a Miss Soleil, amely egy átlátszó rózsaszín fogantyúval ellátott gép. A készülék borotválása nem okoz irritációt, de a pengék nagyon élesek és nagyon óvatosan kell használniuk.

Elektromos epilátorok jellemzői

A szőrtelenítés nagyon gyakori tevékenység a nők és férfiak körében, akik a megjelenésükről gondoskodnak, így a legjobb elektromos epilátor kiválasztása kötelező. Számos tényezőt kell figyelembe venni a végső döntés meghozatala előtt, ezért ne felejtsük el figyelembe venni a következő pontokat.

Ha szabadságot és kényelmet keres bosszantó kábelek nélkül, akkor a legjobb, ha vezeték nélküli modellt választ, de ne feledje, hogy az akkumulátort minden használat előtt meg kell töltenie. Sebesség: Többféle sebességű elektromos epilátort találhat a piacon, amelyek ideálisak a test különböző területein történő felhasználásra. Fény: a legtöbb modern epilátor tartalmaz egy kis fényt, hogy megtalálhassa a hajat, ami elhalványult és teljesen eltávolítja az összes hajat. Ergonómia: az epilátornak teljesen ergonómikusnak, azaz kényelmesnek és könnyen használhatónak kell lennie. Az elektromos epilátornak kényelmesnek, könnyűnek és kicsinek és hordozhatónak kell lennie. Kiegészítő funkciók: ellenőrizze a kiválasztott modell által kínált további funkciókat, mivel vannak olyan epilátorgépek, amelyek olyan funkciókkal rendelkeznek, amelyek nagyon érdekesek lehetnek, például olyan hangok, amelyek segítenek meghatározni, hogy helyesen használják-e őket.

 • Cable.
 • Például a minimális sebességek ideálisak a felső ajak és a hónalj számára.
Az elektromos epilátor szektor nagyon széles, széles termékválasztékot talál, bár a márkák tekintetében elmondható, hogy 3 márka dominál a piacon.

Elektromos borotva nőknek

Sok lány nem ismeri fel a borotvákat, inkább a borotválkozásra és a szőrtelenítésre szolgáló elektromos készülékeket részesíti előnyben. A női elektromos borotva gyorsabban és kevesebb erőfeszítéssel eltávolítja a nem kívánt szőrszálakat. Nem számít, hogy az eszköz akkumulátorral vagy hálózatról működik-e. Az ilyen típusú készülékek érzékeny bőrre is alkalmasak, nem irritálják.

E márka elektromos epilátorai biztonságot, sebességet, kényelmet, könnyű kezelhetőséget és számos funkciót biztosítanak, gondoskodnak a bőrről, és nagyon puha. Minőség, ár, tervezés és könnyű kezelhetőség.. A legjobb elektromos epilátor megvásárlásához fontos, hogy tudd, hogy a márkától, a további funkcióktól, a dizájntól és egyéb tényezőktől függően a legkülönbözőbb árakat megtalálod.

Az árak általában 15 és 140 euró között mozognak. Az elektromos test epilátorának megválasztása az Ön igényeitől és a költségvetéstől függ, hogy meghatározza, milyen árat keres és milyen funkciókat igényel. Ez az alapmodell kiváló ár-érték arányt biztosít azoknak a nőknek, akik nem akarnak sok pénzt költeni. Kérjük, vegye figyelembe, hogy sebessége és különféle tartozékok, amelyek nagyon hasznosak. Könnyű és könnyen kezelhető.

barna

A női borotvák közül a Braun (Brown) a Silk Epil sorozat. Ennek a vonalnak a legtöbb modellje az epilátor, amely a szőrszálakat húzza a gyökérből. Ezek az eszközök azonban könnyen átalakíthatók női elektromos borotvává a fúvóka cseréjével. Ez a rész egy hálós borotvává alakítja át a készüléket, a végén egy fésű van, amely megragadja a hajat. Az epilátor fúvókája használható a láb vegetációjának borotválkozására, és egy borotva érzékeny területekre.

Minőségi anyagokkal és tökéletes kivitelezéssel rendelkezik. Gyakorlati, funkcionális és kiváló minőségű epilátor nagyon alacsony áron. Csak egy sebességgel rendelkezik, de ez nagyszerű. Szükségem lesz egy kis zsákra, hogy megtartsam, de az árért érdemes megkérdezni. ”.

Kábel nélküli használata lehetővé teszi, hogy a fürdőszobában vagy zuhanyzóban használjon egy szelídebb epilálást. Rendszeres használat esetén a gép által nyújtott szőrtelenítés gyakorlatilag fájdalommentes. Képes megszabadulni a rövidebb hajról. A fej 40% -kal szélesebb, mint más epilátorok, ami kevesebb idő alatt csökkenti a haj mennyiségét. Ideális a lábakra, hónaljokra, angolra és még az arcra is. Ez praktikus, funkcionális, hatékony, könnyen tisztítható és könnyen kezelhető.

Remington

A modern, elegáns dizájnú női készülék Remington Cordless Ladyshaver száraz és nedves borotválkozásra alkalmas hajra van tervezve. A készülék nem fél a vizet, így a zuhanyban is használható. A borotva, amely két fejjel van, a hálózati feszültségen működik, de akár egy órát is működhet az akkumulátoron. A kényelmes felső rész a hajszárító használatát jelenti a bikini területén.

Ezen kívül sikerül kihúzni azokat a rövid szőrszálakat, amelyeket az előző nem kapott, és a viaszot. A szőrtelenítés legkedveltebb módszerei közé tartozik a szőrtelenítés pengével. A nagyszerű szövetségese a nőknek, akik a gyakorlatiasságot igyekeznek, gyorsan, fájdalommentesen eltávolítják a hajszálakat és nagyon hatékonyak lehetnek.

Az eszközt azonban helyesen kell használni. Helena Zanut bőrgyógyász szerint a penge eltávolítja a bőr felszínrétegét, és kisebb sérüléseket okozhat, mint például a vágások és a beáramolt szőrszálak. Ahhoz, hogy a bőre sima és foltoktól és irritációtól mentes legyen, ellenőrizze a 7-es gyakori hibákat, amikor a depilációról van szó, és tudni kell, hogy mit kell a hatékony eredmények biztosításához.

Phillips

A Philips cég (Philips) a fogyasztási cikkek egyik vezető gyártója. A Ladyshave univerzális borotva segít eltávolítani a nemkívánatos növényzetet a szervezetben. A készülék előnyei kiemelkednek: az akkumulátor, a 2 borotválkozás és a kényelmes fogantyú. A készlet tartalmaz egy speciális sapkát a borotvaháló védelmére.

Hol lehet megvásárolni, és mennyibe kerül

Vásárolhatsz egy női borotvát bármilyen hardverboltban, de a cserélhető kazetta újrafelhasználható borotvához való beszerzése nem könnyű. Általában a cserélhető egységek az online áruházakban vagy a közös beszerzési oldalakon jelennek meg. Az egyszeri gép ára 20 p. darabonként és újra felhasználható - 650 p. Ami a női elektromos borotvákat és epilátorokat illeti, jobb, ha nagy láncüzletekben vásárolják meg őket, mivel az interneten nagy esély van a hamisításra. A női elektromos borotva átlagos ára 2500 rubel.

Videó: Melyik a jobb, a gép vagy az elektromos borotva

A sima bőr egy gyönyörű megjelenés egyik összetevője, amelyre bármely nő törekszik. És ha korábban sikerült elérni a lábak, a hónaljok és a bikini területének simaságát, csak egy egyenes borotvát használva, akkor ma sokkal jobb a helyzet. A gyártók sokféle modern borotvát és gépet kínálnak, amelyek mindegyikének saját célja és előnye van. Nézzük meg, hogyan különböznek egymástól, és hogyan válasszanak egy jó, jó minőségű női elektromos borotvát.

Női elektromos borotvák - hogyan válasszuk ki a legjobbat?

Napjainkban háromféle eszközt használnak a nemkívánatos haj eltávolítására - az epilátor, a trimmer és az elektromos borotva:

 • Az epilátor eltávolítja a hajat a testen, húzza őket mechanikusan egy kis csipeszrendszerrel. Ezenkívül minden haj eltávolítása az izzóval együtt, amely sima bőrt biztosít elég hosszú (legfeljebb 3 hét) időtartamig;
 • A női trimmer úgy van kialakítva, hogy a hajat egy bizonyos hosszúságra (0,5 mm vagy annál nagyobb) vágja. Ez a készülék intim frizurák létrehozására, a bikini területén kialakuló és rövidítő szőrszálak létrehozására, valamint a szemöldök kívánt alakjának megadására szolgál;
 • női elektromos borotva nem húzza ki a szőrszálakat, de finoman borotválja. Ajánlott az érzékeny bőrű és alacsony fájdalomküszöbértékű nők számára, mert az ilyen borotva fémhálóval védi a finom bőrt a vágásoktól és a mikrotraumáktól. Ugyanakkor az ilyen borotválkozás kevésbé lesz hatásos: 2-3 nap elteltével a bőr sima, és az eljárást meg kell ismételni.

Az elektromos borotvák szintén eltérőek. Ezek különböznek:

Végül pedig a női lábakhoz és a bikini területhez tartozó elektromos borotva különféle fúvókákkal értékesíthető. Ez lehet például egy fúvóka-vágó vagy egy fúvóka a szőrtelenítéshez, amely az elektromos borotvát egy univerzális „2 in 1” készülékké alakítja.

Szintén nagyon kényelmesek azok a tulajdonságok, mint a vízállóság (ez lehetővé teszi, hogy a zuhanyozóban borotvát használjon), a fények (alaposabb borotválkozás), a test kontúrjait követő úszófej jelenléte és a feszültségkapcsoló (ez a helyzet, ha különböző országokba utazik).

A Mizutani olló egyik legsikeresebb és legmodernebb modellje - a SWORD-t folyamatosan kísérletezik. És mint egy magas színvonalú modell, amely stabil keresletet és érdeklődést élvez.
Professzionális eszközök fodrászok számára

http://osayt.ru/hair-removal/what-is-the-best-shaving-machine-for-women-how-to-shave-with-an-electric-shaver/

Hogyan borotválkozzon egy női borotva

A női elektromos borotvák használata egyre népszerűbb. Ez annak köszönhető, hogy az eszköz könnyen használható, mivel nincs szükség erőfeszítésre, előkészítésre és nagy mennyiségű hulladékra. Ez az opció a legmegfelelőbb azok számára, akik ellenjavallt más szőrtelenítési módszerekkel és az alacsony fájdalomküszöböt alkalmazókkal.

Mik azok a női elektromos borotvák

Munkájuk mechanizmusa szerint egy elektromos borotva jobban hasonlít az ollóhoz, mint egy pengéhez. A pengék általában a bőr felszínén szőrszálakat vágnak, elektromos borotvában a nem kívánt növényzet levágása a bőr felszínére gyakorolt ​​közvetlen hatás nélkül történik. A bőrrel való érintkezés különleges háló miatt nem fordul elő.

A legjobb borotva a következő gyártók által elismert készülékekhez: Braun, Panasonic, Remington.

A különféle elektromos borotvák a következők:

A forgókészülék forgó mozgásában a középtengelyen forgó jellegű, a szőrszálak eltávolításra kerülnek, és belépnek a ferde hornyokba. A hálószemek lekerekített formájúak, és a vágott szőrszálak a fémhálóba esnek.

A női borotva alkalmas a nemkívánatos növényzet eltávolítására bármely bőrfelületen, beleértve a bikini zónát is, amelyet a fokozott érzékenység jellemez.

Az elektromos borotva leginkább alkalmas a szőrszálak eltávolítására a bikini területén. A szőrtelenítés során nem fordul elő sérülés a bőrön, sok modell mellett a zuhanyban is használható. Ezen a területen jobb, ha a készüléket egy keskeny fejjel kívánja előnyben részesíteni, ami a nem hozzáférhető helyeken is eltávolítja a nem kívánt szőrszálakat.

Hogyan borotválkozzon egy elektromos borotva

Annak érdekében, hogy a borotválkozási folyamat kényelmes legyen és a kívánt eredményt elérje, ajánlott néhány iránymutatást követni az elektromos borotvák használatához a nők számára. Szükséges tehát:

 1. Előre gőzölje a bőrt.
 2. A borotvák száraz borotválkozáshoz történő használatakor a kezelendő felületet óvatosan törölközővel kell megszárítani.
 3. Nedves borotválkozáshoz egy speciális habot vagy borotválkozó gélt használjon a kezelt területre.
 4. A szőrtelenítés folyamatát gondosan és zökkenőmentesen kell végrehajtani, hirtelen mozgások nélkül. Szükséges a hajnövekedés irányába mozogni.
 5. A borotválkozás közben egy kicsit nyújthatja a bőrt - ez csökkenti a felmerülő kellemetlenségeket.
 6. A beavatkozás után ajánlott a bőr felületét speciális krémmel kezelni.
 7. Használat után a készüléket meg kell tisztítani. Ezt egy speciális kefével lehet elvégezni, amelyet általában a borotva tartalmaz. A nedves borotválkozó eszközök folyó víz alatt tisztíthatók.

Fontos! A borotvát soha ne nyomja túl sokat. Annak ellenére, hogy a készülékben a bőr károsodása ellen védett, ebben az esetben fennáll a sérülés veszélye.

Az elektromos borotva és a hagyományos borotvák hatékonyságának és eredményének összehasonlítása

Sok nő aggasztja a kérdést: mi a jobb borotva vagy elektromos borotva kiválasztása?

A gyártók különféle borotvákat kínálnak, amelyeket kifejezetten a nők számára terveztek. Különböző számú lapát, úszófej, gélpárna és más, a depiláció kényelmét növelő összetevői lehetnek.

A borotva eldobható és újrahasználható. Mégis, az újrafelhasználható gépek a legjobb női borotva. Jó minőségű borotválkozásuk van, tartósabbak, de drágábbak az eldobhatóakhoz képest.

A borotválkozási gépek hátrányai a következők:

 • a borotválkozás utáni irritáció valószínűsége;
 • a gépek vagy cserélhető kazetták gyakori cseréjének szükségessége;
 • bőrkárosodás veszélye;
 • szükség van az eljárás végrehajtására vízben további kozmetikumok használatával, amelyek szintén bizonyos monetáris kiadásokat igényelnek.

A nők elektromos borotvái drágábbak, mint a gépek, de hosszabb ideig tartanak. Használatuk során a vágások valószínűsége sokkal alacsonyabb, mivel a készülék nem érintkezik közvetlenül a bőrrel.

A borotválkozás utáni irritáció kockázata szintén alacsonyabb. Az elektromos készülékek víz nélkül használhatók, bárhová magával vihetők, és bármilyen kényelmes helyen használhatók. De szükségük van a borotvafej megváltoztatására is, ami általában körülbelül másfél év.

Segítség! Az elektromos borotva jó alternatíva az érzékeny, ingerlékeny bőrű, valamint allergiás reakciókra hajlamos emberek számára.

A géppel és elektromos borotvával történő borotválkozás után kapott eredmény összehasonlításakor meg kell jegyezni, hogy a szőrtelenítés minősége még mindig jobb a gép használata során.

A nemkívánatos növényzet egyszerű borotvával való eltávolítása tisztább, a bőr egészségesebbé válik, ahogy a pórusok tisztítása folyik. Mindkét esetben mind az elektromos borotva, mind a gép használata esetén az eredményt rövid ideig tartjuk, és az eljárást hamarosan megismételjük.

Vélemények

A női elektromos borotvák véleménye többnyire pozitív. Ezeket az eszközöket használó emberek feljegyzik a könnyű használatukat, a nedves és száraz borotválkozás esetén a bőrön való káros hatás hiányát. A felülvizsgálatok során azt is írják, hogy ilyen borotvák használatakor rendkívül ritka esetekben irritáció lép fel.

Mit gondolsz? Ossza meg tapasztalatait a cikk alatt található megjegyzésekben.

Használhatók a test különböző részein, beleértve a bikini területet is. Ebben a zónában a gyártók még szűkebb fejű eszközöket is kínálnak, ami lehetővé teszi a nem kívánt növényzet eltávolítását a leginkább hozzáférhetetlen helyen. A készülék magasabb költsége gyorsan kiegyenlíti a fúvókák gyakori cseréjének szükségességét. Ezt a borotvát bárhol is magával viheti, ami lehetővé teszi a nem kívánt szőrszálak eltávolítását bárhol.

A fórumok azonban megtalálhatók, és negatív véleményt adnak a női elektromos borotvákról. Bizonyos esetekben a szőrtelenítés elvégzése után néha irritációt figyeltek meg. Szintén nehéz megtalálni egy cserélhető fejet egy adott eszközmodellhez. Néha a nők azt mondják, hogy egy elektromos borotva használat után is meglehetősen nehezen tisztítható a benne lévő szőrszálak.

következtetés

A női elektromos borotvák népszerűsége az egyszerűség és az egyszerű használat miatt következik be. Az ilyen borotvával történő szőrtelenítés kevesebb időt igényel, ellentétben a nemkívánatos növényzet kezelésének más módjaival, ami nagyon fontos a nők számára, akik nem akarnak több percet vagy akár órákat tölteni a szőrtelenítésre.

Az elektromos borotváknak számos előnye van, az egyik legfontosabb a bőr sérülésének valószínűségének hiánya. A borotvákhoz képest azonban az eredmény némileg rosszabb. Borotvák segítségével a szőrtelenítés tisztán történik, ami közvetlenül befolyásolja az eljárás minőségét.

http://vashynogi.com/krasota/epil-depil/zhenskaya-elektrobritva.html

A legjobb elektromos borotva az intim területen lévő nők számára

Elektromos borotvák a nők számára az akció elvén, mint az olló, mint a borotva. A klasszikus pengék egyszerűen levágják a tüszőket, és az elektromos készüléknek nincs közvetlen hatása a bőrre. A bőrrel való érintkezés kizárható a háló vagy a fejek speciális szerkezete miatt.

 • 1. Mit kell figyelembe venni a választás során?
 • 1.1. Pengék típusa, hajvastagság
 • 1.2. Fúvókák száma
 • 1.3. Munka sebessége
 • 1.4. Használati módszer
 • 1.5. Teljesítmény típusa
 • 1.6. További funkciók
 • 2. Hogyan használjon elektromos borotvát
 • 3. A női elektromos borotvák típusai: a legjobb modellek áttekintése.
 • 3.1. Philips BRL 140
 • 3.2. Panasonic ES2216PC
 • 3.3. Braun LS 5160 és 5560
 • 3.4. RemingtonCordlessLadyShaverWDF
 • 3.5. Remington WDF4840 és WDF5030
 • 4. Az elektromos borotva karbantartása
 • 5. Erősségek és gyengeségek
 • 6. Gyakran ismételt kérdések

Az eszközök két fő típusa van:

 1. Forgó (a középtengely körüli körben mozgó penge és a tüszők eltávolításra kerülnek, és belekerülnek a ferde hornyokba).
 2. Rács (a pengék lekerekített alakja, amely a nemkívánatos növényzetet metszi, egy fémhálóba szorítva).

Az elektromos borotva egy univerzális eszköz, amely megszabadulhat a haj minden részéről, beleértve az intim területét is, amely érzékenységéről ismert.

Mit kell figyelembe venni a választás során

A készüléket több szempont szerint is értékelheti. Ha a célod - depiláció a bikini zónában, a hónaljban, a lábakban, akkor jobb egy úszó fejű modellt vásárolni. Az utazás szerelmeseinek vezeték nélküli elektromos borotva fog működni.

Pengék típusa, hajvastagság

A borotva gyártók olyan eszközöket fejlesztettek ki, amelyek különböző hosszúságú, vastagságú és merev hajúak. Próbáljon meg egy univerzális modellt választani, amely kiegészítő fúvókákkal van ellátva, amelyek többféle üzemmódban működnek.

Fúvókák száma

Előnyösek a maximális számú fejű eszközök, de az ilyen modellek nem olcsóak. Ezért az ár és a minőség szempontjából két fejű elektromos borotva jó eredményt ad.

Munka sebessége

Különböző típusú hajokat eltávolítanak működési módjukkal. Például a vékony szőrszálak jobban tisztíthatók nagy forgási sebességgel, és a vastagok mérsékelt fordulatszámon jól vágnak le. Ezért a készüléknek legalább két sebességgel kell rendelkeznie.

Használati módszer

A készülék észrevehető előnye a száraz és nedves borotválkozás lehetősége. Az érzékeny területeket gél vagy hab segítségével nedvesen kell borotválni. Száraz borotválkozás.

Teljesítmény típusa

A költségvetésű eszközök általában a hálózaton működnek, így a fürdőkád vagy zuhanyozás közben tilos használni őket. Ha van pénzügyi lehetőség, akkor figyeljen az akkumulátorok vagy az újratölthető elemek borotváira. Minél hosszabb az autonóm munkaidő, annál jobb és erősebb az eszköz.

További funkciók

A versenytársak közötti kiemelés, valamint a vásárlók vonzása érdekében a gyártók különböző fúvókákkal kiegészítik a borotvákat. Ez lehet egy fúvóka hűtő funkcióval, masszírozó, pulzálások vagy egyéb kiegészítések, amelyek csökkenthetik a kényelmetlenséget. Ezeknek az opcióknak az előnye azonban csak akkor lesz észrevehető, ha van egy alap csipesz fúvóka. Enélkül nem érdemes teljesen haszontalan dolgokat fizetni.

Hogyan használjon elektromos borotvát

Annak érdekében, hogy a túlzott növényzet eltávolítása során ne szembesüljön kellemetlen érzés, és hogy az esztétikai eredmények eredményeit elérjük, egyszerű szabályokat kell követni.

 1. Razorte a bőrt a zuhanyban vagy a fürdőszobában.
 2. Száraz borotválkozáshoz egyszerűen kezelje a kezelendő területet meleg meleg víz alatt, majd puha törülközővel törölje le.
 3. Nedves borotválkozás előtt habot vagy gélt kell felhelyezni a testre.
 4. A készüléket simán és óvatosan mozgassa a hajszálon. Ne tegyen hirtelen mozdulatokat vagy rándulásokat.
 5. A lehetséges kellemetlen érzések csökkentése érdekében ajánlott enyhén meghúzni a bőrt.
 6. A szőrtelenítés után kezelje a bőrt, amely nyugtatja azt, és nem teszi lehetővé az irritáció megjelenését.
 7. Tisztítsa meg a készletben található eszközt kefével. A belsejében kalapált szőrszálak negatívan befolyásolhatják a borotválkozás minőségét. Ha a borotva nedves haj eltávolítására alkalmas, akkor meleg vízzel tisztítható.
 8. A készülék magas biztonsága ellenére nem kell a borotvát a szőrtelenítés alatt a bőrbe nyomni. Az ilyen manipulációk sérülést okozhatnak.

A női elektromos borotvák típusai: a legjobb modellek áttekintése

Nem könnyű kiválasztani a legjobb női elektromos borotvát, sok modell hasonló a jellemzőkkel és a funkcionalitással. Ezért az Ön preferenciáitól függ. Az alábbiakban az első 7 elektromos borotva található.

Philips BRL 140

A készülék lebegő feje megismétli a test minden kanyarodását, a borotvaháló mindkét oldalán van egy lekerekített hegyes vágó, amely biztosítja a sima csúszást és védelmet nyújt a sérülések ellen. A csomagolásban további tárolókosárral ellátott fúvókák találhatók. Emellett a készülék töltésjelzővel is rendelkezik, és folyamatosan működik körülbelül egy órán keresztül. Továbbá láthat egy kis Philips BRL 140 videofelvételt is.

Panasonic ES2216PC

A csendes modell akkumulátorokból működik. Használható vízben vagy száraz bőrön. Négy úszó feje van, amelyek könnyen követik a test kontúrjait. A vékony védőrács segít elkerülni a véletlen sérüléseket, ugyanakkor biztosítja a megfelelő közelséget és kényelmet. A borotva kiváló minőségű, hipoallergén penge van, amely érzékeny területeken is irritálhatja a szőrszálakat.

Braun LS 5160 és 5560

A borotvákon úszó fejeket és tágas elemeket telepítettek. A borotvával együtt számos tartozék tartozik, beleértve a bőrhámlást is. Mindenféle borotválkozáshoz alkalmas. A vízálló burkolat lehetővé teszi, hogy borotválkozzon a zuhanyban, és félelem nélkül mossa le az alkatrészeket folyó víz alatt. Az akkumulátor és az ár közötti különbség.

RemingtonCordlessLadyShaverWDF

Elektromos borotva elemekkel felszerelt. Lehetősége van gyors töltésre. Tartalmazza: két fúvókát, trikert a bikini tervezéshez. Nedves és száraz borotválkozásra tervezték. Sajnos az akkumulátor élettartama csak fél óra. A készülékhez csatolt tárolóeszköz mellett a tisztításhoz használt kefe.

Remington WDF4840 és WDF5030

Mindkét borotva sok jó visszajelzést kapott az ügyfelektől funkcionalitásuk és az anyagok minősége miatt. Két speciális acél borotvafej hálóval van borítva, így nem lehet félni a vágásoktól. Az akkumulátor lehetővé teszi, hogy borotválkozzon mind a száraz bőrön, mind a hajat vízben. Az 5030-as modell mandulaolaj csíkkal van ellátva, amely az eljárás során hidratálja a bőrt.

Elektromos borotvaápolás

Fontos lépés a borotválkozási folyamat befejezésében a készülék tisztítása és gondozása.

 1. Távolítsa el a maradék hajat ecsettel vagy folyó víz alatt. Ez az egyetlen módja a kiváló minőségű borotválkozásnak és az élettartam növelésének.
 2. A nedves borotválkozási eszközöket egyszerűen folyó víz alatt leöblítjük és alaposan megszárítjuk.
 3. Ne félj szétszerelni a borotvát, mert a fő szennyezés csak a borotválkozási rész belsejében marad.
 4. A drága modellek gyakran öntisztító rendszerrel vannak ellátva, vagy olyan érzékelő van felszerelve, amely jelzi az alkatrészek tisztításának szükségességét.
 5. A munkadarab-részeket hat havonta kenjük és szükség esetén cseréljük ki.

Erősségek és gyengeségek

Ha sokféle módja van a haj eltávolításának, a nők elektromos borotva nem veszít előnyeiből:

 • az eljárás sebessége, egyszerűsége és kényelme;
 • alkalmas minden zónára;
 • a készüléket egyszer és hosszú ideig vásárolják meg, és hagyományos gép használata esetén a lapátokat gyakran kell cserélni;
 • alkalmas utazáshoz és otthon történő használatra;
 • megszüntették a vágások lehetőségét (megfelelő működéssel);
 • az eljárás nem okoz fájdalmat, mert a tüszők nem szakadnak ki, mint egy vugaszolással vagy shugarálással, hanem gondosan levágják a bőrfelületet;
 • számos úszófej biztosítja a közeli borotválkozás kialakulását, amelyet nem lehet garantálni egy hagyományos géppel;
 • nincs allergiás reakció;
 • A borotvákat gyakran olyan elemekkel vagy akkumulátorokkal látják el, amelyek nem korlátozzák a szőrtelenítés helyét a kivezetés jelenlétéhez.
 • az eredmény rövid távú megőrzése a shugaringhoz vagy a viaszozáshoz képest;
 • az eszköz költsége, bár csak egyszer kell fizetnie;
 • a szőrszálak, a bőrrészecskék és a zsír tisztításának lehetséges komplikációi;
 • Ha egy elektromos borotva ismételten egy helyen vezet, akkor irritáció léphet fel.

Gyakran feltett kérdések

Epilátor vagy elektromos borotva: ami jobb?

Az epilátor hosszabb „sima láb” hatást biztosít. Továbbá, a szőrszálak vékonyabbak, ritkák, de az epilálás közbeni érzések nem a legkellemesebbek. Ha szeretné, hogy az eljárás kényelmes legyen, válasszon egy elektromos borotvát.

Mit válasszunk egy elektromos borotvát vagy egy szokásos gépet?

A hagyományos gép és az elektromos borotva az akció elvén hasonlít egymásra. De amikor elektromos készüléket és egy klasszikus gépet választunk, jobb, ha megvásárolja az elsőt. Sokkal biztonságosabb a bőrrel való közvetlen érintkezés hiánya miatt, és hosszabb ideig tart.

http://badhairs.ru/udalenie-volos/zhenskaya-elektrobritva-dlya-zony-bikini

Női borotva: hogyan kell kiválasztani és használni

A test tökéletesen sima bőre vonzóvá és ápoltá teszi a nőt. A modern kozmetika különböző technikákat kínál a felesleges növényzet eltávolítására - a rendszeres borotválástól a különböző típusú szőrtelenítésig és a szőrtelenítésig. A borotválkozás azonban továbbra is a bőr fájdalommentesebb eljárása: a megvalósítás során a szőrszálak nem szakadnak el a gyökértől, mint az epilálás során, de csak a kívánt hosszúságra vágják le. A kívánt eredménytől függően egyszerű borotválkozó borotvákat, elektromos borotvákat és trimmereket használnak. Minden eszköznek előnyei és hátrányai vannak. Ezért a borotva kiválasztásakor először határozza meg, hogy milyen célra van szüksége. Ezzel összhangban tanulmányozza a piacon bemutatott modellekre vonatkozó információkat és azok jellemzőit.

Borotválkozási eszközök: opciók nők számára

A borotválkozáshoz a következő típusú borotvákat használják:

 • borotva vagy borotva Az eszközt évtizedek óta használják, és nem veszíti el a népszerűségét. A borotva a szőrszálakat közelebb hozza a gyökérhöz, mint az elektromos borotva, ezáltal tisztább borotválkozással. A gyártók rendszeresen javítják ezeket az eszközöket, és számos lehetőséget biztosítanak a gyors és kényelmes borotválkozáshoz. A borotva borotvák legnagyobb hátránya, hogy vízre és speciális borotválkozási termékekre van szükség, amelyek nem mindig állnak rendelkezésre. Emellett a borotválkozó gép érzékeny bőr irritációt okozhat. A női borotvák nemcsak az élénk színekben és az elegáns designban különböznek a férfi borotváktól, hanem egy speciális hidratáló csík jelenlétében is, amely javítja a csúszást, megakadályozza a bőr kiszáradását és az eljárás kellemesebbé és fájdalmasabbá teszi. A gép a felesleges haj eltávolítására használható a női test bármely részén; A női gépek kifejezetten finom bőrre vannak tervezve: biztosítják a borotválkozás biztonságát és az eljárást követő irritációt.
 • elektromos borotva A szerszámokkal ellentétben az elektromos borotva borotválkozási eljárás mindig rendelkezésre áll. Még az áramforrás jelenléte nem szükséges, mivel a legtöbb korszerű eszköz jó kapacitású elemekkel rendelkezik. A fő különbség az elektromos borotva és az epilátor között az, hogy óvatosan levágja a szőrszálakat az alapról, míg az epilátor kihúzza őket a gyökérből. Az elektromos borotva kevésbé károsítja a bőrt, ezért ajánlott a nagy érzékenységű és irritációra hajlamos nőknek, valamint az alacsony fájdalomküszöbértéknek. A borotvapengék speciális fémhálózatokkal vannak lezárva, a lyukakon keresztül, amelyeken a szőrszálak belépnek, és a vágókések levágják. Ennek köszönhetően a bőr teljesen védve van a mikropórusoktól. A haj vágásakor a penge kissé kerekíti a csúcsát, ami a regrowth során kevesebb kellemetlenséget okoz. Az elektromos borotva sokoldalú és alkalmas a lábak, kezek, hónaljok és intim területek borotválkozására. Egyes modellek speciális, keskeny csatlakozókkal rendelkeznek a nehezen elérhető helyeken való munkavégzéshez; Az elektromos borotva készletben található tartozékkészlet sokoldalúvá teszi a készüléket, és lehetővé teszi a lábak, a földalatti terület és a bikini terület kezelését.
 • Trimmer. Ezzel a szőrszálakat rövidre lehet rövidíteni (0,5 mm vagy annál nagyobb). A trimmert általában frizurák és stílusok kialakítására használják intim helyeken, valamint a haj bikini területén történő lerövidítésére. A trimmer segítségével sokféle minta és kép kivágható a hajból. Esztétikus és vonzó. Előfordulhat, hogy a szemöldökkorrekcióhoz speciális tartozékokat csatolnak az eszközhöz. A trimmert olyan nőknek ajánljuk, akiknek a bőrük olyan finom és vékony, hogy az egyenletes borotválkozás elektromos borotvával irritációt okoz;
 • A trimmer segít megszabadulni a felesleges hajtól és létrehoz egy eredeti hajvágást az intim területen
 • epilátor. A legjobb választás egy olyan többfunkciós eszköz megvásárlása, amely számos funkciót egyesít. Például, fontos, hogy epilálást végezzünk, mielőtt elhagynád, hogy hosszú ideig eltávolítsuk a felesleges hajat, és ne pazaroljuk az időt a rendszeres borotválkozásra. És ünnepélyes és különleges időpontokban szép képet készíthet a hangulatos környezetben. A multifunkcionális eszköz alapja egy elektromos borotva, és csatolóként egy trimmer és epilátor van csatlakoztatva. Az epilátor rögzítésének kisebb számú kis csipesze van, mint egy teljes értékű készülék, amely lehetővé teszi a haj modellezését a bikini területén. Fordított helyzet is van: az epilátor vagy a trimmer alapkészülékként működik, és a borotvafej van csatlakoztatva.
A borotvafejjel ellátott epilátor és a vágófej elengedhetetlen termék a funkcionalitás szempontjából.

Videó: hogyan válasszuk ki a megfelelő borotvát

Elektromos borotvák jellemzői

Az elektromos borotválkozási eszközök közül az elektromos borotva a legváltozatosabb és legbiztonságosabb. Használatakor a bőr sérülése kevesebb, mint az epilátor, és a borotvát az egész testre, beleértve a bikini területet is lehet alkalmazni.

A működési elv szerint minden elektromos borotva két típusra osztható:

 • Rács: a lekerekített pengék egy vékony fémrács mögött helyezkednek el, mikrólyukakkal, amelyek vibrációs mozgásokat és vágott szőrszálakat hoznak létre a lyukakba. A borotválkozó nettó elektromos borotva a legérzékenyebb, és érzékeny bőrre alkalmas. Azonban nem mindig lehetséges megbirkózni a háló borotva kemény szőrszálával, ezért a bőrön „tüskés” területek lehetnek; A női elektromos borotvák nagy része a rács típusára utal
 • forgó: a borotvapengék a középtengely mentén speciális kör alakú rácsokban forognak, amelyek ferde lyukakkal vannak ellátva, és levágják a belsejébe behatoló szőrszálakat. Ez a módszer a kemény hajnál hatékonyabbnak tekinthető, mivel a pengék közelebb kerülnek a bőrhöz és a hajgyökérhöz. A rotációs borotválkozás utáni borotválkozás és viszketés gyakori.

A női borotvák többsége eladásra került - net. Ez annak a ténynek köszönhető, hogy a nettó borotvák finomabban és jobban megbirkózhatnak a vékony szőrszálakkal, valamint gyakran különböző fúvókákkal vannak ellátva, amelyek a nők körében igényesek. Egyes nők azonban borotvák férfi modelljeit használják, beleértve a forgószerszámokat is.

Az elektromos borotvában lévő forgófejek és rácsok száma egyaránt változik. A férfi modellekben számuk elérheti az öt vagy többet, és a női modellekben elég egy vagy kettő, mert a nők szőrszálai gyengébbek és vékonyabbak. A fejek lebeghetnek, azaz a mozgatható tartókon. Ez lehetővé teszi, hogy tökéletesen megismételje a testrészek körvonalait, és ezáltal kényelmesebbé és tisztábbá teszi a borotválkozást. A kiváló minőségű elektromos borotvák nőknek úszófejű rendszerrel rendelkeznek, ami megkönnyíti a borotválkozási folyamatot, különösen intim helyeken.

Tizenéves lányok, finom bőrükkel és finom szőrükkel, a nettó típusú borotvák jobban megfelelnek a szelíd borotválkozásnak. A borotvanak úszó pengével kell rendelkeznie - ez lehetővé teszi az összes felület sikeres kezelését.

A lebegő borotvafej szerelőrendszere lehetővé teszi a test kontúrainak megismételését és a nehezen elérhető helyek kezelését

Az elektromos borotva hasznos tulajdonságai vízállóak (így használhatók a zuhanyzóban), a habzással vagy géllel, a fényekkel és a nagy sebességű működési módokkal való nedves borotválkozás a hatékony borotválkozáshoz és epiláláshoz.

Felhasználási feltételek

Az elektromos borotvák modern modelljei általában száraz és nedves borotválkozásnak felelnek meg. A száraz borotválkozás víz nélkül történik, és nedvesen nem csak víz, hanem borotválkozó gél is szükséges. A nedves módszert kevésbé traumásnak tekintik a bőr számára, a hidratáló és fertőtlenítőszerek mellett gyakran szerepelnek a borotválkozási termékek. A nedves borotválkozás kevésbé száraz, mint a bőr

Az első borotválkozás utáni eljárások után a bőrön bőrpír és irritáció léphet fel. Ez normális a bőr új eszközhöz való adaptálásának idejére. Ha azonban a bőr problémái nem teltek el, akkor túl érzékeny. Ezért speciális kozmetikumokkal kell lágyítani a borotválkozást. Bölcsebb lenne lefekvés előtt lefekvés előtt, aztán a bőrnek elegendő ideje lesz ahhoz, hogy helyreálljon.

Az elektromos borotva száraz és nedves módszerek használatára vonatkozó szabályai meglehetősen egyszerűek:

 • nedves borotválkozás előtt a bőr felületét gél vagy hab segítségével kell kezelni; jobban hajtsa végre az eljárást a fürdőszobában;
 • a száraz borotválkozás a bőrt talkumporral vagy bébiporral történő porosításával enyhítheti az eljárás előtt; az eljárás után a port meleg vízzel és mosószerrel le kell mosni; A száraz borotválkozás folyamatának enyhítésére és a bőr megóvására a babapor segít
 • a borotválkozó gélt a legjobban használják, nem pedig habot, mivel simább borotválkozással rendelkezik. A borotválkozás előtt néhány perccel a szőrszálakra a terméket lágyabbá teszik;
 • forgó típusú elektromos borotva segítségével távolítsa el a hajszálakat sima körkörös mozdulatokkal, a rácsos borotva esetében a mozgásoknak progresszívnek kell lenniük - felfelé és lefelé;
 • érintse meg a borotva bőrét enyhén, nagy nyomás nélkül; ne próbálja meg többször tartani az eszközt ugyanazon a helyen;
 • a hónalj területét jobban kezeljük egy borotválkozó gélrel, egy úszófejű borotvával, míg a mozgásoknak szaggatottaknak, rövideknek kell lenniük, és felülről lefelé kell irányítaniuk;
 • A bikini zónában a nedves borotválkozási módszer alkalmasabb, mivel a bőr itt a legkényesebb és irritálóbb. A problémák elkerülése érdekében a borotvát kizárólag a haj növekedésére kell irányítani, és a szabad kezével egy kicsit húzza le a bőrt - ez segít abban, hogy a szőrszálakat egy mozdulattal vágja le.

A borotválkozás utáni fertőtlenítésre használt alkoholos krémek további irritációt okozhatnak. Jobb helyettesíteni őket az alábbi eszközökkel:

 • két acetilszalicilsavból és két evőkanál glicerinből álló por keveréke;
 • hidrogén-peroxid;
 • mangán oldat;
 • klórhexidin oldat;
 • egyenlő mennyiségű olíva- és teafaolaj keveréke;
 • hideg tömörítés gyógynövények infúziójával - kamilla, körömvirág vagy öröklés.
Ne felejtsük el, hogy a bőrt hidratálják az eljárás után - borotválkozás után használjon speciális krémeket, beleértve az aloe, kamilla vagy körömvirág kivonatokat

A borotválkozás után ajánlatos 20 percig nem öltözni, hogy a bőr lélegzeteljen. A borotvával kezelt bőrfelületekkel érintkező ruhák lazaak és, ha lehetséges, természetes anyagokból készülnek.

Ápolóeszköz

Az elektromos borotvák és trimmerek rendszeres tisztítást igényelnek, mert a borotválkozási eljárás elvégzése után a vágott szőrszálakat, a bőrrészecskéket és a segédanyagok maradványait el kell távolítani a készülékből (nedves borotválkozáskor).

Az elektromos borotva gondozása a következő elemeket tartalmazza:

 • a vízálló tokkal ellátott elektromos borotvák modelljei és a nedves borotválkozás funkciója elegendő a folyó víz alatt történő öblítéshez, az összes törmelék eltávolítása; A borotvát, a vágóegységet is szétszerelheti és külön-külön mossa le;
  Az elektromos borotvákkal ellátott nedves borotválkozási modellek folyó víz alatt öblíthetők.
 • Vízzel való tisztítás után a készüléket speciális olajjal kell megszárítani és kenni, ami általában a készletben található (az online áruházakban is megtalálható). A kenést a készülék minden mosása után kell elvégezni, mert a víz zsírtalanítja a vágóelemeket és gyors romláshoz vezet. Vigyen fel néhány csepp olajat a lapátokra, és kapcsolja be a készüléket a termék egyenletes elosztásához; A rendszeres kenés meghosszabbítja a készülék élettartamát.
 • Időről időre meg kell tisztítani a borotvát egy speciális mosószerrel. Ehhez:
  • mosószert alkalmazzon a készülék borotválkozó felületére;
  • kapcsolja be a készüléket, és tartsa kissé működőképes állapotban, hogy a szerszám a készülék minden sarkába nyúljon;
  • ezután kapcsolja ki a készüléket, húzza ki a borotva részt és alaposan öblítse le vízzel;
  • szárítsa meg az alkatrészeket és szerelje fel a borotvát;
 • A szárazon tisztított modellek gyakran szemétkosárral rendelkeznek. Ebben az esetben el kell távolítania a vágóegységet, rázza ki a szemetet a tartályból, és tisztítsa meg a készülék mechanizmusát egy speciális kefével. Nem ajánlott kefével tisztítani a borotva hálóját, mert olyan vékony, hogy könnyen károsodhat. Ezt a részt csak alaposan ki kell törölni a hajból;
  A készletben található speciális kefe úgy van kialakítva, hogy eltávolítsa a szőrszálakat a készülékből
 • a borotva vágóelemeket évente másfélszer kell megváltoztatni.

A fejlett elektromos borotva modellek öntisztító funkcióval rendelkeznek. E lehetőség kihasználásához az eszközt az állomásra kell helyezni, speciális utasításokat kell alkalmazni, és nyomja meg a gombot. Ezután egy intelligens eszköz mindent megtesz.

A női borotvák értékelése

Borotva megvásárlásakor bölcsebb, ha egy jól ismert gyártó eszközt részesítünk előnyben, amely értékeli a hírnevét és kizárja az alacsony minőségű termékeket. A legnépszerűbb márkák ezen a piacon a Braun, a Philips és a Remington. A trimmerek esetében vezető gyártók a Braun, a Veet és a Panasonic. Ezeknek a márkáknak a modellje árai meglehetősen magasak. Mindenesetre fel kell készülnie arra a tényre, hogy az elektromos borotva jelentősen meghaladja a borotvát. De sokkal hosszabb ideig tart, miközben időt és energiát takarít meg.

A 2018-as legnépszerűbb modellek listája segít a különböző modellek képességeinek meghatározásában és a helyes választásban.

Braun LS 5160 és 5560

Mindkét modellben lebegő fej stroke, nedves és száraz borotválkozási funkciók, beépített trimmer és különböző fúvókák, beleértve a hámozófejet is. A Braun LS 5160 modell sok fúvókát tartalmaz, beleértve a fúvókát a hámláshoz

Ezek az eszközök csak az akkumulátorban és az árban különböznek. Mivel az 5560-as akkumulátor jobb, költsége magasabb. A Braun LS 5160 modell különbözik a korábbi erőteljes újratölthető akkumulátoroktól

Philips BRL 140

Ennek a modellnek a sajátossága, hogy egy úszó fej, amely a test kontúrjait követi. A borotvaháló mindkét oldalán kerekítő hegyekkel ellátott trimmer található, amely sima csúszást és védelmet nyújt a vágások ellen. Egy nő nem tapasztal kellemetlenséget az eljárás során. A készlet tartalmaz további tartozékokat és borotva tasakot. A Philips BRL 140 modell beépített trimmerrel rendelkezik, lekerekített hegyekkel és szép ergonómiai kialakítással.

Remington WDF4840 és WDF5030

Két funkcionális modell, amelyek sok pozitív visszajelzést kaptak a nőktől. Két hálós borotvafej, beépített trimmer, száraz és nedves borotválkozási funkció, valamint egy újratölthető akkumulátor, amely lehetővé teszi az eszköz használatát anélkül, hogy csatlakozna az elektromos hálózathoz. A Remington WDF4840 elektromos borotva két hálófejjel és nedves és száraz borotválkozási funkcióval rendelkezik.

A WDF5030 modell és a WDF4840 között a fő különbség az, hogy különleges dupla hálóval rendelkezik, nyitott metszőkkel és egy szalag mandulaolajjal, amely borotválkozás közben hidratálja a bőrt. Ezért a borotva ára magasabb, mint az előző. A Remington WDF5030 elektromos borotva hasonlít a WDF4840-hez, de van egy mandulaolajcsík és egy jobb borotválási háló.

Braun SilkEpil FG 1100

A trimmerek közül két olcsó modell élvezi a sikert, melynek az ára 1-2 ezer rubel az egyik előny, mivel az ügyfelek többször megjegyzik, hogy egy ilyen hasznos eszköz többet fog fizetni.

Kompakt, könnyű női trimmer a stílushoz a bikini területén és a szemöldök alakításához. Jó ereje van, hosszú ideig töltődik, és tollként néz ki. A Braun SilkEpil FG 1100 trimmer jó akkumulátorral és nedves borotválkozással rendelkezik

Ezt a modellt habokkal és vízzel öblíthetjük. A felhasználók a készülékkel való borotválkozás pontosságát, fájdalommentes bőrt és intim helyeken nem irritálják. A készlet tartalmaz más fúvókákat és stencileket az intim hajvágásokhoz.

Veet Sensitive Precision

Ez egy trimmer a test érzékeny területeire. Csak száraz borotválkozásra szolgál, négy hasznos fúvóka van egy készletben, hatékonyan működik egy akkumulátorról, fájdalom és vörösvérzés nélkül meghaladja a felesleges szőrszálakat, és lehetővé teszi az intim hajvágás létrehozásának művészetét. A Veet Sensitive Precíziós trimmer csak száraz borotválkozásra szolgál, és további tartozékokkal rendelkezik

Az internetes vélemények szerint a férfiak még Veet trimmert vásárolnak: ideális bajusz és szakáll vágásához.

Vélemények

A Philips Satin Shave Advanced BRL 140 női elektromos borotva az, amit keres! Előnyök: Hosszú távú használat. Tiszta borotválkozás. Hátrányok: Nem)) Majdnem egy hónap múlva eljutottam egy megfelelő elektromos borotvához. Elolvastam egy csomó véleményt, bevásároltam, kérdeztem az eladóktól, és végül megvettem ezt. Nem bántam egy percre! Borotválás. Borotválkozás nagyon tiszta és tiszta, nincs allergia. Természetesen, ha hasonlít egy borotvával, nagyon hosszúnak tűnik, de megéri. Csak száraz borotválkozást használok. Csak olyan kényelmes. Töltés. Január körül vettem, és az első alkalommal júliusban került sor. Bár elég gyakran használom. Tisztítás. Kis kefével van ellátva. Nagyon kényelmes és nagyon tiszta. Nem volt probléma ezzel. Options. Egyszerű fehér tasak tároláshoz, fúvóka, trimmer és kefe a tisztításhoz.

Smirnova-os

https://otzovik.com/review_5478265.html

Nagyon sokáig használom. Tényleg nincs bosszúság, és ez az elektromos borotva fő előnye. És vásároljon jobb az online áruházban. Rendszeres üzletekben a választás nem túl nagy, egyre több epilátor találkozik. Ez egyébként megtörténik, és az epilátorok egy ilyen fúvóka a bikini zónához. Általában veszek egy második elektromos borotvát, és nagyon örülök. Csak egy probléma van velük, lehetetlen gyakorlatilag egy cserélhető hálót vásárolni, és amikor az első hálóm unalmas volt (és ez egy évvel a vásárlás után történt), akkor most vettem egy új borotvát. Bár lehet valahol ilyen, cserélhető hálóval. Nem tudom, nem találkoztam. És melyik vásárolni, azt hiszem, a különbség kicsi. Most Remington vagyok, nagyon elégedett vagyok vele.

iri-irika

http://www.liveinternet.ru/community/make_up/post149563361/

Női elektromos borotvát használok. Ez az epilátorhoz lett kötve, így nem mondom az árat: Phillips; háló; Borotválok a zuhany alatt, vagyis nem szárazak. Nincs irritáció, nagyon elégedett.

érzés

https://eva.ru/static/forums/33/2004_6/153020.html

Van egy fúvókával ellátott epilátor, mint egy borotva. Az epilátorral a barátok sem voltak - szőrszálak nőnek. De egy elektromos borotva, jó kapcsolat)) A minuszokból - nem fog eléggé simán, plusz - gyorsan és irritáció nélkül. Vészhelyzetekben használom, amikor nincs idő a fürdőszobában, hogy „gőzölje” a haját és borotválkozzon, és sürgősen meg kell szabadulnia tőlük. Természetesen a „kender” egy kicsit érezhető, de vizuálisan nem észrevehető. És a haj nem nő.

svájcisapka

http://www.penzamama.ru/node/17195

Elektromos borotva van, körülbelül 5 éve használom. Ma csak dühös voltam - kicsit tompa lettem, és normális borotvával kell borotválnom. A gonosz nem elég... Mivel éltem nélkülem. A fő hátránya az, hogy a szőrszálak növekedésekor szúrnak, és az elektromos borotva után legalább nem dörzsölik, és nincs irritáció.

gombolyag

http://www.penzamama.ru/node/17195

És már régóta fektettem az ilyen típusú borotvákra (hálóval). Apa csak rendelkezett velük)) Vannak olyan elektrolízisgépek, amelyek egy rácskal helyettesíthetők. De megvettem egy ilyen Barna Barát, mielőtt magam születtem volna, és több mint 4 éve nem volt irritáció))

chudiki

https://must-have.livejournal.com/53989.html

Több éve csak az elektromos borotvát használtam. Először volt egy Brown, egy egyszerű borotválkozófejű epilátor. A csodálatos mindennel borotválkozás, sima, jól, nem tudott elegendő belőle. Ezután a körülmények miatt vettem egy elektromos borotvát egy hölgy borotválkozásával, természetesen sokkal rosszabbra borítja. Szörnyű irritációkat tapasztalok a bőrömön minden más típusú szőrtelenítésről, egy elektromos borotva - az én üdvösségem és a kezem nincsenek onnan, mindig egy szokásos borotvával vágom, és ez nem történhet meg egy elektromos borotvával.

i_will_be_88_cm

https://kosmetichka.livejournal.com/16807688.html

A női borotvák nem a gyártók számára forgalmazó mozdulatok, hanem a kifejezetten finom női bőrre tervezett eszközök. A női borotvák fő követelményei - tiszta, jó minőségű borotválkozás és a bőrön belüli irritáció hiánya az eljárás után. A funkcionalitás kellemes kiegészítője az ergonómikus kialakítás, a könnyű használat és a fúvókák a legtöbb modell kialakításához. A vélemények alapján elmondható, hogy az eszköz egy adott nőnek való megfelelő megértése csak a felhasználási tapasztalattal rendelkezik. Egyesek inkább borotválkozó borotvákat részesítenek előnyben a borotválkozás tisztasága miatt, mások inkább az elektromos borotvát kedvelik az irritáció hiányában, míg mások trimmereket választanak, remélve, hogy elkerülik a viszketést és a gyulladást. Az univerzális eszköz borotvát és beépített trimmert kombinál, valamint speciális tippeket és csipeszeket is tartalmaz az epiláláshoz. Egy ilyen eszköz a legjobb választás azoknak, akik még nem döntöttek a preferenciáikról.

http://epil.guru/brite/britva-dlya-intimnoy-zonyi-zhenskaya.html