logo

Inoar keratin hajkiegyenesítés: az eljárás előnyei és hátrányai

Minden lány javítani kívánja a megjelenését a különböző eljárások alkalmazásával. A keratin haj összehangolása Az Inoar (Keratin Inoar) az egyik olyan eljárás, amely lehetővé teszi, hogy hosszú időn keresztül fényűzővé, sima, fényesvé váljon. A simítás mellett a keratint tartalmazó eljárás helyreáll, gyógyul, táplálja a szálakat. Hogyan működik ez az eljárás? Mi a költség? Mennyire biztonságos a szolgáltatás? Mindez megtalálható ebben a kiadványban.

A működés elve

Ennek a szolgáltatásnak a fő összetevője a keratin, amely a természetes curl alapja. Ugyanakkor a környezet hatása, a különböző káros tényezők hatásai miatt ez az anyag megsemmisül, elmosódik, a szőrszálak szerkezete vékonyabbá válik, elveszíti fényét, rugalmasságát.

Ennek a szolgáltatásnak a lényege, hogy az egyengető szálakat keratin oldattal kezelik, kitölti a sérült területeket, majd a magas hőmérsékletek hatására mikrofilmává alakul, magába foglalja a haját.

Ennek eredményeképpen a szálak sima, fényesek, védve vannak a környezeti tényezők külső hatásaitól.

struktúra

Az Inoar termékeket körülbelül 20 éve gyártják, és vezető szerepet töltenek be a keratinizáló gyógyszereket előállító márkák között. A Keratin egyenes Inoar vonal professzionális kozmetikumokra vonatkozik. Minden haj típushoz alkalmas.

A puha szálak számára a keratin Inoar marokkói, kemény Inoar G hajra. Az Inoar Moroccan Kit egy különleges összetételű mélytisztító sampont tartalmaz, az Inoar G Hair komplexum mélytisztító sampont, egyenesítő készítményt és maszkot tartalmaz.

Figyelem! Ezeknek a termékeknek a készítményei formaldehidet tartalmaznak az emberi szervezet számára biztonságos mennyiségben.

A fő komponens a keratin, a szerves kakaó kivonat, a jojobaolaj, a fehér agyag, a búza csíra fehérjék, a pantenol. Ezekben a készítményekben a szilikon nincs jelen.

A keratin szintezés Inoar előnyei:

 • rugalmas árpolitika;
 • biztonság;
 • elérhetőség;
 • hosszú távú gyógyszer (legfeljebb 6 hónap);
 • széles termékválaszték;
 • a nagy tapasztalat és a magasan képzett csapat kombinációjának köszönhetően.

Költség a kabinban és az otthoni használatra

A szolgáltatások költsége a kabinban jelentősen változik. Ezt befolyásolja az olyan tényezők, mint a szakember szakmaiságának szintje, a villamos energia költsége, a szalon nyeresége. A kabinban az ár a haj hosszától, sűrűségétől, a kiválasztott márkaösszetételtől függ.

Például, a keratin egyengető frufru Inoar-mal körülbelül 600–700 rubelt fog fizetni, átlagos hajhosszúsága a lapockaig, a költség mintegy 6 ezer rubel lesz. Otthon az ár a használt gyógyszer mennyiségére, a haj hosszára fog alapozni.

Például egy 100 ml-es térfogatú kiegyenesítő készlet körülbelül 1500 rubelbe kerül. Ez az összeg elegendő közepes hosszúságú fürtökhöz.

Ellenjavallatok

A keratin-egyenesítés Az inoar a formaldehid (aldehid) nevű káros anyag összetételében való jelenléte miatt tilos a következő esetekben:

 • hajhullás;
 • a fejbőr betegségei, a bőr károsodása;
 • terhesség
 • szoptatás;
 • megelőző, onkológiai betegségek;
 • bőrérzékenység, allergiás megnyilvánulások;
 • bronchialis asztma.

Nem ajánlott ezt a szolgáltatást vékony, kimerült szálakkal használni. Ennek oka az, hogy a művelet során a fürtök telítődnek az előkészítéssel, nehezebbé válnak, ami további veszteségekkel fenyeget. Ezzel az eljárással a fürtök elvesztik a mennyiséget, és vékony szőrrel a lány megjelenését befolyásolja.

Képek előtt és után

Az eljárás szakaszai

Ezt az eljárást brazilnak is nevezik. Az egész folyamat körülbelül 3 órát vesz igénybe.

Az Inoar termékek mind otthoni, mind professzionális szolgáltatásokhoz alkalmasak. Otthoni használat esetén fontos betartani a használati utasítást.

Az eljárás a következő eszközöket igényli:

 • mélytisztító sampon;
 • rektifikáló vegyület;
 • ecset az alkalmazáshoz;
 • utyuzhok;
 • hajszárító;
 • hajkefe.

Fontos! Szükséges, hogy az eseményt jól szellőztetett helyiségben tartsuk, mivel a készítmény formaldehidet tartalmaz, amely elpárologtatás esetén befolyásolhatja a látást, a központi idegrendszer fejfájást, szakadást okozhat.

Fázis algoritmus

 1. Az első lépés a haj mosása samponnal a hajporok mély tisztításához. Egyes szakértők azt javasolják, hogy 2-3 alkalommal ismételje meg.
 2. Továbbá a fürtöket törölközővel blottáljuk, 90% -os szárítással, fésülködéssel, ritka fogakkal, a kompozíció alkalmazásával folytatjuk.
 3. Alkalmazza a kompozíciót a szálakra, és 1 cm-re hagyja el a gyökereket. A feldolgozás hasonló a festési folyamathoz. Az alsó szálakkal kezdődően minden egyes szál bőségesen zsírozott.
 4. 20 percig kell ellenállni a szőrszálaknak, fóliával vagy sapkával.
 5. A következő lépés a haj szárítása. Csak ezután kezdődhet a vasalás az alsó szálakból 230 fokos hőmérsékleten. Minden szálat 5-7-ször kell kiegyenesíteni.
 6. Az utolsó lépés a fej mosása, hidratáló maszk alkalmazása a fürtökre, végső szárítás hajszárítóval.

A fellépés időtartama

A keratin összetétele az inoar 2 hónaptól hat hónapig tart. Ezt a tartományt a haj vastagsága, hosszúsága magyarázza, mert hosszú szálakon a készítmény gyorsabban lemosódik.

Megfelelő gondossággal, szulfátmentes samponok és keratin maszkok alkalmazásával a hatás sokkal hosszabb ideig tart.

Hajápolás az eljárás után

Más műveletekkel ellentétben az Inoar-os zárak egyenesítésével 40 perccel a műtét után, de nem 3 nappal később mossa le a haját.

Nem ajánlott hajvászon használata, úszómedencék, sapkák nélküli kalapok használata. Ez annak a ténynek köszönhető, hogy a nedves, forró levegő elpusztítja a keratin filmet.

Mielőtt a tengerbe megy, a szakértők nem tanácsolják, hogy a szolgáltatást végezzék.

A megfelelő ellátás érdekében speciális szulfátmentes sampont vagy sampont kell használni, amely nem tartalmaz nátrium-kloridot. Időnként ajánlott speciális keratint tartalmazó maszkot alkalmazni.

Részletek a haj tisztításáról az egyenesítés után, megtalálható a honlapunkon.

Előnyök és hátrányok

Az inoar keratin egyenesítés pozitív oldala:

 • a sima, fényes fürtök hatása az első eljárás után észrevehető;
 • Kiváló alternatíva a vasalással történő egyenesítés vagy napi kiegyenlítés kémiai módszerére;
 • tartós hatás;
 • szálak lélegeznek;
 • Festhet fürtöket, formázhatsz;
 • az osztott végek problémája, statikus villamosítás;
 • a haj jól és ápoltnak tűnik még szél és rossz időjárás esetén is.
 • Hátrányok:
 • esetleges allergia a formaldehidre;
 • csökkentheti a fürtök mennyiségét;
 • meglehetősen hosszú időtartam;
 • egy idő elteltével a végek eltörhetnek;
 • az eljárás költsége meglehetősen magas;
 • gyakran a szőrzet állapota a keratinnal való egyengetés után romlik;
 • a műveletet egy bizonyos idő után meg kell ismételni;
 • a szakember alacsony képzettségi szintje károsíthatja a hajat.

Mielőtt elindulna a szalonban, figyelembe kell vennie a szolgáltatás minden jelzését és ellenjavallatát.

Az interneten hatalmas számú lelkes és negatív értékelés található. Mielőtt eldöntené, meg kell mérlegelnie minden előnyét és hátrányát. Javasoljuk, hogy csak a hasonló munkákkal rendelkező szakmai kézművesek számára bízz a fürtökben. Ha helyesen végezzük el, a hatás lenyűgöző lesz, és hosszú ideig örömmel fogja viselni a viselőjét.

Tudjon meg többet a keratin hajkiegyenesítésről cikkünknek köszönhetően:

Hasznos videók

Keratin hajkiegyenesítés.

A keratin hajkiegyenesítésre vonatkozó utasítások.

http://expertpovolosam.com/procedury/vypryamlenie/keratinovoe/inoar

beszélgetések

Vélemények.

45 bejegyzés

Az INOAR-ot használom. Ő a BEST - VERY LIKE. de miért nem lehet "Cocochoco" és az egész igazság a "háromnapos" kompozíciókról.

Sokan úgy gondolják, hogy a keratin-egyengetés minden formája azonos. Ezért gyakran, miután kipróbálták egyiküket és csalódtak, mindenki más elkezd szidni. De az összes kompozíció különböző. Még ugyanazon gyártón belül is lehetnek különböző tulajdonságokkal rendelkező kompozíciók, amelyek alkalmasak lehetnek bizonyos feladatokra, és egyáltalán nem alkalmasak mások számára. Nem is beszélve a különböző gyártók összetételéről.

De bármi legyen is a kompozíció - az egyenesítéshez, simításhoz vagy mindkettőhöz; Brazil, amerikai vagy izraeli - mindegyik két nagy csoportra oszlik. Az első csoportba azok tartoznak, akik után azonnal megmossa a haját, és a második - azok, amelyek után három napig nem tudod megérinteni a hajaidat - mossa meg, dörzsölje meg, helyezze a fülét, gyúrjon alvás közben (és aludjon, mint állva), és így tovább.

Úgy tűnik, milyen értelmetlen. És azok, akiknek száraz hajuk van, biztonságosan át tudnak menni ezen a három napon. De mi történik ezekben a napokban hajjal. A mester valószínűleg nem fogja elmondani. Vagy mondjuk, de nem magyarázza meg, miért. És minden nagyon egyszerű - ezekben a napokban a haj STRETCHED. Mivel az úgynevezett keratin behatolt a hajba, megtörte a diszulfidkötéseket, a haj „lágyult”, vasalóval rögzítette őket, és egy séta után elküldte Önt, és ekkor folytatódott egy enyhe kémiai reakció a hajban, ami 72 órán belül véget ér.

A „helyes” keratin (nemcsak az a személy, akit személyesen dolgozom - több van) borítja a hajat kívülről anélkül, hogy károsítaná őket. A maximális behatolás a nyitott hajszálakba kerül, de semmi sem oldódik fel vagy zavarja, csak a káros külső hatásoktól védi és megvédi. Nem akarom megismételni - OK, néhány hónap múlva egy ilyen kompozíció nyom nélkül mossa le, a haja visszatér az eredeti állapotához (emlékeztessem rád - a keratin nem gyógyul, de kozmetikai hatást fejt ki, és amikor a lány hat hónappal az eljárás után kijelentette, hogy „elvesztette a haját keratin "- ha egy nap megtörtént, akkor a haj csak ugyanolyan lett, mint korábban. Gyorsan hozzászoksz a jóhoz, és nem akarod emlékezni a rosszra).

A második nagy különbség az, hogy a különböző kompozíciókat különböző módon mossák. Keratin "három napos", mosás, először (két hét után) megfosztja a simaságot, a fényességet és a puhaságot. Ha valamit kiegyenesítettél, meg kell majd kezelnie az álmatlan botrányokat maszkokkal, olajokkal és balzsamokkal. Az „egynapos” keratint másképp mossuk le - először egy fényhullám jelenik meg, és a végén a simaság, a puhaság és a ragyogás eltűnik (és akár fél évet is tarthatnak, így a mesterek, akik azt mondják, hogy az eredmény fél éves, nem hazudnak, hanem ez nem az eredeti eredmény, és ezt meg kell emlékezni).

Keratint használok a hajam - ugyanabból a palackból, ahonnan kiegyenesítem az ügyfeleket. És soha nem használnám a "háromnapos" -t (kokochoko, globális keratin, Coppola, keratin tesztelés stb.) - ez jobb kémia, legalább egy kiszámítható eredmény - a hajbotok, de nem hasonlítanak a mellhöz, nem nyúlhatnak mint egy vontató (és aztán nem jönnek vissza - láttam ezt az ügyfelekkel, akik hozzám jöttek, miután korábban csináltam valamit kokochoko). És bár nem tudok fürtöket állni, még mindig jobbak, mint a "halott" "háromnapos" haj.

Szeretném figyelmeztetni az összes lányt, akik úgy döntenek, hogy a kiegyenesítésnek tudatos választásnak kell lennie, a tudás alapján, hogy mi fog történni a hajukkal, miután ez vagy az eljárás. Természetesen "a haj nem fogak - nőjön vissza." De miért érzel rosszul, ha jól tudsz? Itt van az én személyes példám, elégedett vagyok))))

http://vk.com/topic-55048388_29096669

Inoar vélemények a kozmetikumokról a haj és a keratin egyenesítése és helyreállítása érdekében

A brazil Inoar Professional cég a fogyasztók számára ismert a keratin hajkiegyenesítéshez. A keratin egy természetes eredetű fehérje, amely helyreállítja a sérült haj szerkezetét. Vele együtt a haj jobban felszívódik
és egyéb hasznos anyagok.

Tehát az Inoar keratinnal rendelkező hajtermékek nemcsak a szálak simítását segítik, hanem a hajat is kezelik. A kozmetikumok előállításához az Inoar szakemberek más szerves eredetű összetevőket használnak: arganolaj, makadámia dió kivonat, búzafehérjék és mások. Az alkotóelemek természetessége az a elv, amelyet a vállalat már több mint 20 éve tart fenn attól a pillanattól kezdve, amikor a cég alapítója, az Inosensia Manoelle megnyitotta az első fodrászszalonot, és elindította a kozmetikai termékek gyártását. Ma az Inoar Professional kozmetikákat a világ 27 országában használják elit szalonokban, és 2012 óta van egy hivatalos képviselet a cég Oroszországban.

A keratin egyenesítése olyan gyógyszerek komplexe, amelyek a göndör göndör zárak kiegyenesítésére szolgálnak. Az eljárást több szakaszban hajtják végre. Először is jól kell mosni a haját samponnal, majd 15-40 percig alkalmazni kell a keratint tartalmazó keveréket, és hajformázóval hajtsa végre a hajformázást.
a hatás megerősítésére.

Az eljárást a szalonban és otthon is elvégezhetjük. Ez nem igényel különleges készségeket. Elég, hogy gondosan tanulmányozza az utasításokat, nézze meg az interneten a videó bemutatót, vagy "élő" képzést tartson, így a szép haj mindenki számára elérhető.

 • A keratin egyenesítése bármilyen hajra alkalmas, miután a fürtök egyenesek lesznek, sima és egészséges fényt kapnak.
 • Kiváló eredményeket lehet elérni az első eljárás után, és az egyenesítés hatása több hónapig is fennáll.
 • Az eljárás közvetlenül a festés vagy a permingelés után hajtható végre, az eszközök teljesen biztonságosak az ügyfél egészségére.
 • Az Inoar Professional cég rendszeresen tart promóciókat, amikor a pénzeszközöket csökkentett áron lehet megvásárolni.
http://iskalko-otzyvy.ru/inoar-otzyvy-o-kosmetike-dlya-volos-i-keratinovom-vypryamlenii-i-vosstanovlenii-otzyvy.html

Inoar keratin hajkiegyenesítő értékelések a kozmetikumok segítségével

Inoar Professional 1991 óta
év kozmetikumok és anyagok készítése
keratin hajkiegyenesítés és
minden évben termelési technológia
fejlesztése és korszerűsítése.

A cég kifogástalan hírnevet szerzett a hajápolási termékek gyártására fordított különös figyelem miatt: az összes Inoar termék természetes és biztonságos emberi egészségkomponensekből áll.


Kiváló minőségű Inoar termékek
nem csak a szakemberek értékelik
stylistok, hanem a tulajdonosok is
hajtalan és dehidratált haj. tovább
ma Inoar termékek
már a világ 27 országában oszlik meg.

Mi az, ami az Inoar kozmetikát különbözik a többi hajápolási vonaltól és
különlegesvé teszi? Vissza a 80-as években Brazília Inosencia
Manoel, az Inoar Professional alapítója
kezdett kísérletezni a vastagságán
de nagyon göndör haj, hogy kiegyenesítse őket és adjon nekik
egészséges megjelenés.


Inosensia a japán kozmetikumok képletén alapul
haj kiegyenesítése és finomítása. Ez Inosensia
elkezdte az arganolajat először létrehozni
kozmetikai hajápolási termékek.


Feladatuk elérni
a kutikula lezárása vonzerő miatt
pozitív töltés a hajkéregben
amely a haj közepén helyezkedik el, és
negatív töltés kutikula melyik
a göndör külső részén található.

Az Inoar Professional tartós.
az idő professzionális
kozmetikumok hajra. A kozmetikumok titka
Az Inoar hajápoló márka aktív
csak természetes
szerves összetevők. Kozmetikumok
Inoar haja az ő hírneve, ezért ő
különös figyelmet fordít a termékek biztonságára.
A cég szakemberei kutatnak minden összetevőt és
a fogyasztók számára csak bizonyított kozmetikai eszközöket biztosítanak

http://yellcom-otzyvy.ru/inoar-keratin-otzyvy-o-vypryamlenii-volos-pri-pomoshhi-dannoj-kosmetiki-otzyvy.html

Inoar Professional keratin hajkiegyenesítésről

A világhírű Inoar márka egy tehetséges asszony Inosencia Manoel, egy brazil kis családi vállalkozásából származik, aki a távoli 70-es években célt tűzött ki: hatékony eszközt találni a honfitársainak háborítatlan hajainak meggyógyítására. Inosensia óriási erőfeszítéseket tett a minták tesztelésére, és 1974-ben megnyitotta első szalonját. Munkájával sok nőt hozott a puha, kiegyenesített, rugalmas és egészséges hajának álmába. A 90-es években az Inosensia már nem hazai, hanem az Inoar márkanév alatt ipari jelleggel teljes szabadidős kozmetikai termékeket gyárt. A brazil cég termékei képesek voltak versenyezni a legjobb globális márkákkal, és sok országban szerzett szeretetet, csodálatot és hálát szerzett a különböző országokban. 2012 óta az Inoar Professional egy irodát nyit meg Oroszországban.

A szépség az, ami inspirálja és inspirálja az embereket. A haj csillogása és szépsége sugároz energiát és bizalmat ad a tulajdonosának. Lehetetlen jól nézni, ha a hajat kémiai kezeléssel lenyomják, a végükön szétesik és elszíneződött. Gyakran a haj helyreállítása javasolt. Az Inoar fejlesztései közé tartozik a marokkói olajfóliázás, a G-hajvonal, a sérült haj rekonstrukciója és a terhes nők speciális komplexei. A haj fénye, a lágy sugárzás, amit az Inoar wellness kezelések után bocsátanak ki, a szépség egyik legjelentősebb megnyilvánulása lehet.

A keratin a hajszerkezet fő összetevője, így ez a fehérje az Inoar redukálószerek egyik fő összetevőjévé vált. Samponok, balzsamok, csomagolások, habok, klímaberendezések és egyéb termékek összetételében az Inoar-t aktívan használják természetes eredetű anyagokból: természetes kakaóvaj, makadámia, napraforgó,


olajbogyó, szezám, lenmag, arganolaj, búzafehérjék, gyömbérkivonat és különböző gyógynövények. Mindegyikük táplálja a hajat, élénk és selymes, eltávolítja a nemkívánatos fluffitást és telítődik az egészséggel a fejbőrről a tippekre.

Az Inoar tudomásul veszi, hogy a tudomány legfrissebb eredményei, az Inoar tanúsítvánnyal rendelkező kozmetológus készségei és a nagyszerű kombinációra való törekvésünk elnyerhető. Ezért az Inoar Professional termékeket egy professzionális termékcsalád és egy otthoni vonalzó képviseli, hogy az eredményt a szalonban végrehajtott eljárás után tartsa.

Gyakran előfordulhat, hogy egy kép létrehozásához a túlzott göndör haj komoly akadályt jelent. Az inoar eljárások nemcsak egyenesek lesznek, hanem selyem csillogást és páratlan simaságot adnak nekik.

A különböző göndör hajfajtáknak saját szerkezeti jellemzői vannak. A speciálisan kialakított hajkiegyenesítési eljárás figyelembe veszi ezeket az árnyalatokat. A forrás típusától függően különböző egyengető komplexek ajánlhatók: G-HAIR, marokkói marokkói haj műanyag, brazil brazil afro keratin egyenesítés.

A haj speciálisan elkészült, majd a kompozíciót alkalmazzák, amely enyhíti a göndör feszültséget, majd egy vasat alkalmazunk az egyengetésre, majd majdnem azonnal a haj mosható és hajszárítóval fektethető. Az eredmény több hónapig tart, és ami a legfontosabb, akkor az eljárás megismétlése esetén kumulatív hatása van.
Az inoar kozmetikumok segítenek a haj egészséges, jól ápolt és királyi gyönyörűnek lenni.

http://otzyvy-kommentarii.ru/1710-inoar-professional-otzyvy-o-keratinovom-vypryamlenii-volos.html

Véleményem a keratin egyenesítésről 4 eljárás után. Visszajelzés a keratinnal Inoar és Cadiveu.

Üdvözlünk! A keratin egyenesítése általában, és különösen az "Inoar" összetételéről szól. A jól ismert női moron bölcsesség úgy hangzik: egyenes haj - göndör, göndör egyenes. 4 alkalommal keratin egyenesítést végeztem, az első két alkalommal cadiveu-t, az utolsó 2 inoar-t. Szeretnék egy kicsit elmondani a keratin hajkiegyenesítésről szerzett tapasztalataimat, akinek ez az eljárás alkalmas, és aki nem nagyon.

Szóval, a természet "jutalmazott" vékony, engedelmes hajjal, szeszélyes szeszélygel, ahol valahol göndör és valahol nem. Általában mindaddig, amíg emlékszem magamra, mindig nem voltam elégedett velük, és több éven keresztül kiegyenesítettem őket az összes velem. Semmit sem tudott a hővédelemről, és elvileg minimális gondozási termékeket használt. Természetesen a haj nagyon kemény volt mindezektől a megfélemlítésektől, továbbra is csalódást okozott, és napról napra folytattam.

Először 2010-ben megtanultam a keratin-egyengető eljárásról, és tűzoltattam, hogy bármilyen áron állítsam magam.

Amikor az életemben elvégeztem az első keratin egyenesítési eljárást, vadul örültem a hajom állapotának. Tökéletes volt, egyenes, fényes haj! Nem álltak az előttem lévőek mellett. Mondtam mindenkinek a csodálatos kiegyenesítésről, aztán nagyon kevesen tudták, mi az. Nos, én magam döntöttem, hogy rendszeresen végezzem el ezt az eljárást.

Idővel elkezdtem azonosítani a hajam típusával kapcsolatos hiányosságokat. Először is, minden nap elkezdtem mosni a hajam, mert különben a hajam úgy nézett ki, mintha bőségesen szennyezném a medvezsírral. Nos, a második pont a kötet.. nem volt a fejemben. Még akkor is, amikor egy kis halomban csináltam a stílust, a kötet türelmetlenül hagyott pár órával, pontosan úgy, mint a hajam tisztasága. Általánosságban elmondható, hogy az idő elteltével a keratint lassan elpárologtatták, a fürtök kiderültek és "elrontották" az egész képet, és minden alkalommal, amikor megtörtént, újra keratintam.

Két eljárás után keratin inoar-ra váltottam, mivel a lánymester azt mondta, hogy egyenesítek, sokkal kisebb mennyiségű formaldehid van az inoárban, nem annyira káros, és nem kell 72 órán keresztül a fején tartani, hogy a haj egyenes legyen. De még mindig 24 órán át tartottam keratint az eljárás után, nem tudom, úgy tűnt nekem, hogy biztonságosabb lenne.

Mit mondhatok inoárról, ez a keratin egyenesíti a hajat is, de kevésbé ragyog, mint a Cadevio, és egy kicsit gyorsabban mossa le a haját. De a hajam hamarosan piszkosabb lesz, este pedig jégcsapok voltak a fejemben, különösen az első hónapot követően.

Általánosságban elmondható, hogy a keratin-egyenesítésnek sok előnye van, és valószínűleg ugyanolyan számú mínusz. Én magam is úgy döntöttem, hogy ezt az eljárást már nem teszem, mert sok kellemetlenséget ad nekem:

 • A szőrzetet minden nap meg kell mosni, csak sampon nélkül. A keratint lassan ki kell mosni a hajból. Amikor elkezdtem az első eljárást, egyetlen eladó sem tudta, mi volt az SLS, és úgy nézett rám, mint egy bolond, most persze nincs ilyen probléma, samponokat szerezhetsz szinte minden boltban, de mégis nem mindegyik sampon alkalmas;
 • a haj nagyon sima, kötet nélkül. Az utolsó alkalom, hogy keratin egyenesítést hajtottam végre Inoarában is, 10 cm-rel visszahúzódva a gyökerekből, de ez egyáltalán nem segített nekem, a tippek súlya alatt - a hangerő nagyon gyorsan eltűnt;
 • És végül, azt hiszem, ez nem olyan ártalmatlan, nemcsak a szervezet, hanem a haj számára is. Miután a keratint leöblítették, a hajam nagyon sajnálatos állapotban volt, szó szerint gyűlöltem őket. Az a tény, hogy amikor a keratint leöblítették, folytattam a hajomat minden nap mosni, és hajszárítóval kíméletlenül fújni kezdtem, de a keratin már nem volt ilyen védve, és rövid időn belül szalma megjelenést kaptak. Ez a látvány minden alkalommal arra kényszerített, hogy újra elvégezzem a kiegyenesítést. Jelenleg elutasítottam a keratint, és több mint egy éve nem egyeztettem a hajam. Aktívan részt vesz az egészséges haj kezelésében és növekedésében.

Véleményem szerint ez: természetesen a keratin a nem kívánt fürtök áldozata, az egyenesítés a vastag göndör hajon tökéletes lesz, ezért csak a vastag hajú lányoknak ajánlom, de ha nincs vastag haja vagy nagyon vékony - nem éri meg.

Minden gyönyörű haj!)

Felvétel navigáció

Véleményem a keratin egyenesítésről 4 eljárás után. Visszajelzés a keratinnal Inoar és Cadiveu. : 4 hozzászólás

Az Ön véleménye csak hiper hasznos számomra, köszönöm! Csak álmodom és komolyan gondolkodom a keratin hajkiegyenesítésről. De a felülvizsgálat elolvasása után kezdtem kétségbe vonni. Ez az eljárás nem csak meglehetősen drága, de kiderül, hogy számos hibája és árnyalata van

Köszönöm, örömmel segítek. Jelenleg az eljárás nem olyan drága, ha nem a kabinban, hanem otthon a mesterrel. Mindig 2 és 3 ezer között voltam, szalonok számára nagyon olcsó. Természetesen érdemes háromszor gondolkodni, mielőtt egyáltalán csinálnánk.

http: //xn--b1accz8b1g.xn--j1amh/ru/%D0%BA%D0%B5%D1%80%D0%B0%D1%82% D0% B8% D0% BD% D0% BE% D0 % B2% D0% BE% D0% B5_% D0% B2% D1% 8B% D0% BF% D1% 80% D1% 8F% D0% BC% D0% BB% D0% B5% D0% BD% D0% B8 % D0% B5_% D0% B2% D0% BE% D0% BB% D0% BE% D1% 81_inoar-r673227.html

Inoar vélemények a kozmetikumokról a haj és a keratin egyenesítése és helyreállítása érdekében

A brazil Inoar Professional cég a fogyasztók számára ismert a keratin hajkiegyenesítéshez. A keratin egy természetes eredetű fehérje, amely helyreállítja a sérült haj szerkezetét. Vele együtt a haj jobban felszívódik
és egyéb hasznos anyagok.

Tehát az Inoar keratinnal rendelkező hajtermékek nemcsak a szálak simítását segítik, hanem a hajat is kezelik. A kozmetikumok előállításához az Inoar szakemberek más szerves eredetű összetevőket használnak: arganolaj, makadámia dió kivonat, búzafehérjék és mások. Az alkotóelemek természetessége az a elv, amelyet a vállalat már több mint 20 éve tart fenn attól a pillanattól kezdve, amikor a cég alapítója, az Inosensia Manoelle megnyitotta az első fodrászszalonot, és elindította a kozmetikai termékek gyártását. Ma az Inoar Professional kozmetikákat a világ 27 országában használják elit szalonokban, és 2012 óta van egy hivatalos képviselet a cég Oroszországban.

A keratin egyenesítése olyan gyógyszerek komplexe, amelyek a göndör göndör zárak kiegyenesítésére szolgálnak. Az eljárást több szakaszban hajtják végre. Először is jól kell mosni a haját samponnal, majd 15-40 percig alkalmazni kell a keratint tartalmazó keveréket, és hajformázóval hajtsa végre a hajformázást.
a hatás megerősítésére.

Az eljárást a szalonban és otthon is elvégezhetjük. Ez nem igényel különleges készségeket. Elég, hogy gondosan tanulmányozza az utasításokat, nézze meg az interneten a videó bemutatót, vagy "élő" képzést tartson, így a szép haj mindenki számára elérhető.

 • A keratin egyenesítése bármilyen hajra alkalmas, miután a fürtök egyenesek lesznek, sima és egészséges fényt kapnak.
 • Kiváló eredményeket lehet elérni az első eljárás után, és az egyenesítés hatása több hónapig is fennáll.
 • Az eljárás közvetlenül a festés vagy a permingelés után hajtható végre, az eszközök teljesen biztonságosak az ügyfél egészségére.
 • Az Inoar Professional cég rendszeresen tart promóciókat, amikor a pénzeszközöket csökkentett áron lehet megvásárolni.
http://iskalko-otzyvy.ru/inoar-otzyvy-o-kosmetike-dlya-volos-i-keratinovom-vypryamlenii-i-vosstanovlenii-otzyvy.html

Keratin hajkiegyenesítés Inoar

Majdnem egy év telt el, most már kész vagyok beszélni erről az eljárásról! Készülj fel, a tipp hosszú, de hasznos és informatív!

Üdvözlünk! A keratin egyenesítés kérdése általában, és különösen az „Inoar” összetételéről szól. Híres nők pridur bölcsesség: egyenes haj - göndör, göndör egyenes. 4 alkalommal keratin egyenesítést végeztem, az első két alkalommal cadiveu-t, az utolsó 2 inoar-t. Szeretnék egy kicsit elmondani a keratin hajkiegyenesítésről szerzett tapasztalataimat, akinek ez az eljárás alkalmas, és aki nem nagyon.

Szóval, a természet "jutalmazott" vékony, engedelmes hajjal, szeszélyes szeszélygel, ahol valahol göndör és valahol nem. Általában mindaddig, amíg emlékszem magamra, mindig nem voltam elégedett velük, és több éven keresztül kiegyenesítettem őket az összes velem. Semmit sem tudott a hővédelemről, és elvileg minimális gondozási termékeket használt. Természetesen a haj nagyon kemény volt mindezektől a megfélemlítésektől, továbbra is csalódást okozott, és napról napra folytattam.

Először 2010-ben megtanultam a keratin-egyengető eljárásról, és tűzoltattam, hogy bármilyen áron állítsam magam.

Amikor az életemben elvégeztem az első keratin egyenesítési eljárást, vadul örültem a hajom állapotának. Tökéletes volt, egyenes, fényes haj! Nem álltak az előttem lévőek mellett. Mondtam mindenkinek a csodálatos kiegyenesítésről, aztán nagyon kevesen tudták, mi az. Nos, én magam döntöttem, hogy rendszeresen végezzem el ezt az eljárást.

Idővel elkezdtem azonosítani a hajam típusával kapcsolatos hiányosságokat. Először is, minden nap elkezdtem mosni a hajam, mert különben a hajam úgy nézett ki, mintha bőségesen szennyezném a medvezsírral. Nos, a második pont a kötet... nem volt a fejemben. Még akkor is, amikor egy kis halomban csináltam a stílust, a kötet türelmetlenül hagyott pár órával, pontosan úgy, mint a hajam tisztasága. Általánosságban elmondható, hogy az idő elteltével a keratin lassan elmosódott, a fürtök kiugrottak és „elrontották” az egész képet, és minden alkalommal, amikor megtörtént, újra keratintam.

Két eljárás után keratin inoar-ra váltottam, mivel a lánymester azt mondta, hogy egyenesítek, sokkal kisebb mennyiségű formaldehid van az inoárban, nem annyira káros, és nem kell 72 órán keresztül a fején tartani, hogy a haj egyenes legyen. De még mindig 24 órán át tartottam keratint az eljárás után, nem tudom, úgy tűnt nekem, hogy biztonságosabb lenne.

Mit mondhatok inoárról, ez a keratin egyenesíti a hajat is, de kevésbé ragyog, mint a Cadevio, és egy kicsit gyorsabban mossa le a haját. De a hajam hamarosan piszkosabb lesz, este pedig jégcsapok voltak a fejemben, különösen az első hónapot követően.

Általánosságban elmondható, hogy a keratin-egyenesítésnek sok előnye van, és valószínűleg ugyanolyan számú mínusz. Én magam is úgy döntöttem, hogy ezt az eljárást már nem teszem, mert sok kellemetlenséget ad nekem:

 • A szőrzetet minden nap meg kell mosni, csak sampon nélkül. A keratint lassan ki kell mosni a hajból. Amikor elkezdtem az első eljárást, egyetlen eladó sem tudta, mi volt az SLS, és úgy nézett rám, mint egy bolond, most persze nincs ilyen probléma, samponokat szerezhetsz szinte minden boltban, de mégis nem mindegyik sampon alkalmas;
 • a haj nagyon sima, kötet nélkül. Az utolsó alkalom, hogy keratin egyenesítést hajtottam végre Inoarában is, 10 cm-rel visszahúzódva a gyökerekből, de ez egyáltalán nem segített nekem, a tippek súlya alatt - a hangerő nagyon gyorsan eltűnt;
 • És végül, azt hiszem, ez nem olyan ártalmatlan, nemcsak a szervezet, hanem a haj számára is. Miután a keratint leöblítették, a hajam nagyon sajnálatos állapotban volt, szó szerint gyűlöltem őket. Az a tény, hogy amikor a keratint leöblítették, folytattam a hajomat minden nap mosni, és hajszárítóval kíméletlenül fújni kezdtem, de a keratin már nem volt ilyen védve, és rövid időn belül szalma megjelenést kaptak. Ez a látvány minden alkalommal arra kényszerített, hogy újra elvégezzem a kiegyenesítést. Jelenleg elutasítottam a keratint, és több mint egy éve nem egyeztettem a hajam. Aktívan részt vesz az egészséges haj kezelésében és növekedésében.

Véleményem szerint ez: természetesen a keratin a nem kívánt fürtök áldozata, az egyenesítés a vastag göndör hajon tökéletes lesz, ezért csak a vastag hajú lányoknak ajánlom, de ha nincs vastag haja vagy nagyon vékony - nem éri meg.

. Az Inoar Keratin Recovery a legmagasabb minőségű és legbiztonságosabb! Rendezett, kapott, készült, elégedett volt! + hajszálkép a keratinizáció előtt és után.

Végül érettem a felülvizsgálat előtt!)) Már tapasztaltam keratinizáló hajat, csak egy Coco Choco kompozíciót -…. Ez a probléma ezzel a CocoChoco-val, nagyon káros ((úgy döntöttem, hogy biztonságosabb kompozíciót keresek! Elolvastam, tanulmányoztam, fodrász szakemberekkel kommunikáltam, és választottam a nagy amerikai gyártású terméket - Inoar marokkói hajkezelés.

A hivatalos oldalról megrendelt kompozíció, a megfelelőségi és minőségi tanúsítványokkal együtt! 2 db 1000 ml-es palackhoz 7500 rubelt fizettek. A szállítás ingyenes.

Azon az estén, amikor megrendeltem, elkezdtem az eljárást, amit magam csináltam, egyedül, szörnyen kényelmetlenül)))) Először egy rózsaszín tisztító samponnal mostam a fejem, elég kellemes illata van. Aztán a haját hajszárítóval megszárította és keratint alkalmazott, miután ismét megszárította a haját egy hajszárítóval...... és a szeme elkezdett vágni... mivel mindezt egy nagy tükör előtt a folyosón végeztem, a szellőztetés minimális volt, és ez volt az eredmény. És végül, a legérdekesebb, egyenes vasalással)))) A halott hajomon 210 ° C-ot állítottam be. Ó, milyen gőz a hajszálral felkel! Aztán csak könnyeim voltak a szemeimből)))))) Nem tudtam elviselni, és ennek eredményeként ahelyett, hogy a csúszást 10-szer a vasra tette volna a szálakra, 2-3)))))))... azt hittem, nem csinálok semmit és mindent semmiért! De nem! Keratin nagyon jó, és elvette!

Az eredmény: a haj sima, puha, a kötet nem megy sehova! Ha mosom a hajam, és természetesen száradnak, a hoo mennyisége! Csak kevésbé pusheniya, így volt a kokochoko! Ha a hajszárító és a szokásos egyenes fésű a kezemben - tökéletesen egyenes és sima!

Aztán még mindig kiegyenesítettem a barátomat, de ezúttal sem az erkélyen (jól szellőztetett), sem én és nem tapasztaltam kényelmetlenséget. Elfutott tőlem, vagy inkább boldogan repült el)) örült a hajának)))) Különösen azért, mert azonnal fel tudsz mosni és mosni.

Itt van egy fotó a hajam előtt és után. Azt hiszem, nem rossz, mivel 80% -kal kevesebb vasat dolgoztam, mint amire számítottam!

Általában az Inoar valóban ár-érték arány! Határozottan ajánlom.

A haj sokkal puhábbá és simábbá vált. De van egy légy a kenőcsben.

Az utóbbi időben a haj nagyon rosszul viselkedett: zavaros, rámenős. Úgy döntöttem, hogy segítsek nekik keratin egyenesítéssel. Körülbelül három évvel ezelőtt egy kiegyenesítő MARCIA-t csináltam, de 3 napig nem mostam a hajam. Ráadásul sok új eszköz jelent meg, amelyek közül az INOAR-ot választottam, miután elolvastam sok pozitív véleményt. Ott voltam otthon a lánygal, és ennek következtében elégedett voltam az eljárással. Egy óra múlva le lehet mosni, de azt tanácsolták, hogy reggel másnap reggel tegyék. Az eljárás körülbelül három órát vett igénybe. A keratint 20 percen át a hajon kell tartani, és csak akkor kezdjük ki egyenesítéssel 230 fokos vasalattal.

Az érintéshez a haj észrevehetően lágyabbá vált, nem egyáltalán nyomva! Vasalás nélkül csak hajszárítóval és kefével lehet kiegyenesíteni. Korábban lehetetlen volt. Továbbá, ha a hőkezelt haj nem bocsát ki keratinszagot.

De mégis, az egyenesítés nem oldotta meg az összes problémámat, a hajam még mindig zavaros, és alvás után enyhén összezsugorodik (a haj nem a legjobb állapotban van, igaz), de sokkal kevesebb, mint az eljárás előtt. By the way, az első mesterem azt mondta, hogy a hatás jobb a festett hajra, mivel ezek porózusabbak. Soha nem festettem a sajátomat, így nem tudom, hogy ez igaz.

De itt fogok kiemelni egy hátrányt - a hajam hamarosan piszkosabb lett! Általában a harmadik napon nem tökéletesen tiszta, de most már túlságosan hasonlít a 4. napra. Nem tudom, hogy a keratin hibás-e, vagy a szulfátmentes sampon hibája.... (Syossot használok, talán nem kellett volna úgy döntenem, hogy megváltoztatnám azt a szabályt, hogy ne vegyek tömegpiacot....).

Egyenesítés után a hajszőrzetben hamarosan hozzáadok egy hónappal később.

Nagyon örülök az eredménynek! Inoar

Mielőtt elkezdené ezt az eljárást, olvastam egy csomó információt, áttekintést, áttekintettem egy csomó videót. És most írok, hogy valaki olvassa el a véleményemet ugyanezen döntéssel kapcsolatban! Készült Inoar kompozíció. Ő szerezte meg magát, és anyja segítségévei tette.

A hajam vékony, göndör. Mindig természetesen közvetlen álmodott

Ha megmossa a hajam, és miközben megszárítom a hajam, fésülködöm a hajam, majd a hajam egyenes lesz. Közel kellett mennem az archoz egy vasalóval, hogy még ott is lehessen (mivel mindig ugyanaz volt). De ha eső vagy párás a külső, a haj azonnal elkezdett göndöríteni

Most az eredményekről. A legfontosabb számomra természetesen az volt, hogy a haj egyenes volt. A gyártók által alkalmazott kezelés nem érdekelt. Végül az eljárás után (azonnal mosni, egyáltalán nem várni), tökéletesen egyenes hajat kaptam! nagyon sima, selymes, nem kusza. A fésülködéshez elegendő volt egy fésűt tartani, mivel a hajam vékony és bolyhos volt, erős volumen volt, az eljárás után eltűnt, jól, elvben ugyanolyan hatással lenne, mintha minden hajat teljesen vasalommal ki kellene húznom. Általában ez nem zavar engem. Ha korábban meg kellett szárítanom a hajam és ugyanakkor fésülködtem, miközben száradtam, most nem használok fésűt, de csak 3-4 percig fújtam, kikapcsoltam a szárítót, fésültem és egyenes hajjal! Mindent! Számomra ez a legfontosabb dolog! És még ha az utcai páratartalom vagy a haj nedves kézzel is megérintem, nem görbülnek.

Ugyanezt tette a lányának, ő is örült! Haj engedelmes. Megfordult, amit nem tudott eltávolítani, kiegyenesedett! A telepítés 5 percig tart, bár egy órát kellett töltenie.

2014.03.16-án tettem meg, míg a hatás időtartamáról ebben az időben tudok mondani. Általánosságban elmondható, hogy a direktitás hatása megmarad!

1. Szőrzet az eljárás előtt, természetesen szárítva. A fürtök mindaddig mentésre kerülnek, amíg fésűvel nem fésüljük őket;

2. Fésűvel és hajszárítóval feszített haj az eljárás előtt;

3. Az eljárás megkezdődött. Mosott hajtisztító sampon;

4. Közvetlenül az eljárás után;

Megpróbálom elmosni az összes erőt. (Fotók)

Lányok, kedvesem, nem tanácsolom, hogy tegye ezt az eljárást! Természetesen vastag, porózus göndör haja van, irreális térfogata és bolyhossága. Mindegyik fektetés, vasalással egyenesítés számomra sok órás munkaigényes eljárás. Az utcán az alacsony páratartalom eltörölheti az összes erőfeszítést egy éjszakán át. De jobb, ha egy uszkár járni, jobb, mint amit keratin egyenesítés után kaptam!

Röviden, a következő festmény után rájöttem, hogy a hajam hamarosan véget ér, és úgy döntött, hogy rendbe hozzák őket a következő út előtt. Úgy döntöttem, hogy drága eszközökkel nem kezeltem a hajamat, hogy időt és pénzt takarítsak meg, úgy gondoltam, keratint fogok csinálni, és elfelejteném a hajproblémákat. Általánosságban elmondható, hogy keratin megígérte, hogy sok problémát ment meg, és sok szabadidőt biztosít.

Találtam egy lány varázslót az interneten keresztül, eljött az eljárás. Mindent rendben tett, az eljárás körülbelül 4 órát vett igénybe, mert a haja nagyon káros. Miközben vasalással egyenesítettek, minden bizonnyal úgy éreztem (mint mindenki más) egy éles, elviselhetetlen szagot, amely kivágta a szememet, de mivel nem voltam gyáva vagy nem riasztó, nem tulajdonítottam semmit, amíg igazán nem fojtottam ezzel a bűzzel, ösztönösen ugrott a székből! Megkérdeztem a mestertől, hogy mi a fenét jelent? Mester egy arcmaszkot adott nekem, megnyugtatott, és mivel sehol nem volt visszavonulás, vártam az eljárás végét.

Az eljárás után a haj nagyon puha, fényes, nem bolyhos volt, haját a hajra tette. De a kötet nem olyan, ami nem volt, piros volt. Mintha a fejet egy hétig nem mossák. Az őrre vitt engem, úgy döntöttem, hogy mindig mosni fogom a fejemet otthon és eltűnik a prillinenis hatás. Képzeld el, milyen csalódásom volt, amikor meg nem szűntem! Az egész horror az volt, hogy a mester megígérte, hogy a hatás körülbelül 4 hónapig tart!

Egyenesítés után egy kicsit kevesebb, mint egy hónap telt el. Az alsó sor: naponta kétszer mossam a fejem, hogy a gyökereken legalább néhány kötet jelenik meg; A fejemet egy hétköznapi HARD (szulfát) samponnal mosom 50 rubelre, hogy a lehető leghamarabb leöblítsem ezt a szemetet, mert az üzleti útom április 6-án, és szégyellem, hogy ilyen jégcsapokkal a fejemben megyek; Az egész hónapot az eljárás után töltöttem, és a hajat egy farokba kötötték.

Most örülök, hogy minden újonnan megjelent göndörödnek a fejemre, mert ez jelzi, hogy ez az átkozott keratin lemosódik! Kérjük, nézze meg a képeket és értse meg mindent!

Határozottan tanácsolom a pupsikit, ha a haj elromlik - kezelje őket, és ne használjon olyan kétes intézkedéseket, mint a keratin egyenesítés. Az Estel Otium Miracle Cream-Balsam segít a kezelésben. Valószínűleg ez az egyetlen eszköz, amellyel még mindig nem voltam csalódott!

http://xlebez.ru/keratinovoe-vyprjamlenie-volos-inoar/

INOAR vélemények

Hatékony kozmetikumok
tökéletes hajért

2012 óta az orosz lakosok hatékony hajtermékeket vásárolhatnak az Inoar Professional globális márkájáról, amelyek áttekintése rendkívül pozitív. Az Inoar termékek használata során látni fogod, hogy a hajod egészséges és ragyogóvá vált. Még túl sérült szálak is fényűző fürtökké válnak.

A márka progresszív eszközökkel rendelkezik, erős regeneráló hatással. Különösen népszerűek a cég termékei között a folyékony keratin alapján létrehozott hajkiegyenesítő komplexek. Nem kevésbé népszerűek a samponok, balzsamok és más forradalmi hajkozmetikumok.

Az eszközökről Az inoar értékelés már több ezer elégedett ügyfelet hagyott el, értékelve a tisztességes minőséget és a felhasználás összehasonlíthatatlan hatását. A hajszerkezetbe behatoló anyagok miatt az ügyfelek elképesztő hatást látnak.

Az Inoar különös figyelmet fordít az ügyfelek motivációjára. A jó minőségű alapok mellett az ügyfelek bónuszokat kapnak, amelyek miatt a vásárlások különösen nyereségesek lesznek. Hihetetlenül gyakran a márka érdekes versenyeket tart, ahol mindenki részt vehet.

Az Inoar Professional különleges együttműködési feltételeket kínál. A szerződés gyors és meglehetősen egyszerű regisztrálási folyamata lehetővé teszi, hogy ne töltsön több időt, ami az üzleti partnerek számára fontos. Szükség esetén a cég vezetője a szerződés bejegyzéséhez szükséges iratokkal érkezhet a boltba vagy a szalonba. Amikor egy ügyfél egy másik városban lakik, a szükséges papírokat futárral küldjük.

Az Inoar arra törekszik, hogy a legmegfelelőbb legyen ügyfelei számára. Ezért fizethet a megrendelésért bármilyen módon, ami az Ön számára kényelmes. Például egy automatikus tárolási fizetési rendszer vagy egy szervezet elszámolási számlájának használata. Az irodában készpénzben fizethet.

http://verifiednews.ru/article/151-inoar-otzyvy.html

Olvassa el a véleményét az Inoar Professional-ról itt.

A kozmetikumok titka a keratin tartalmában rejlik - olyan anyag, amelynek több mint 90% -a haj áll. De a gyakori stílus, a kémiai perms, a változó hajszín és a rendszeres mosás miatt a haj elveszti a keratint és törékeny és élettelen. Ilyen esetekben a szakemberek úgy vélik, hogy a keratin egyenesítése hatékony. Érdemes más hajtermékeket használni, például samponokat és keratint tartalmazó maszkokat. Olyan, mint egy építőanyag, amely kitölti az egyes hajok sérült területeit, és felújítja a fürtöket.

A keratin mellett az Inoar termékek egyéb szerves összetevőket is tartalmaznak: növényi kivonatok és természetes olajok, amelyek pozitívan befolyásolják a haj állapotát. Az Inoar Professional kozmetikumok más előnyei is vannak:


Biztonság. Az inoar kozmetikumok természetesek és ártalmatlanok. A többi vállalat által gyártott hasonló termékektől eltérően nem tartalmaz káros anyagokat. A keratin egyenesítés módszere például a perm után vagy a haj festése után hajtható végre.

Szakmai megközelítés és sokéves kutatási tapasztalat. A márka kozmetikáját több mint 20 éve csak képzett vegyészek és biológusok fejlesztik ki.

Elérhetőség. A keratin hajkiegyenesítés hatásának megismerése érdekében forduljon a szépségszalon szakembereihez, és megvásárolhatja a szükséges eszközöket, és elvégezheti az eljárást, miután elolvasta az utasításokat, vagy videofelvételeket nézett a cég honlapján.

Ár. A kozmetikumok ára összhangban áll a minőségével. Ezen túlmenően, a minőségi Inoar használatával az ügyfél más költséges eljárásokat takarít meg, mivel ezek szükségessége egyszerűen eltűnik, a haj egészséges lesz és jól néz ki.

Az Inoar technológusainak vitathatatlan eredménye a keratin hajkiegyenesítés termékcsaládja, amelyet a világ 27 országában lévő ügyfelek értékelnek.

Ezzel az eljárással nemcsak a göndör göndör fürtök kiegyenesedhetnek, hanem a belsejéből is javíthatják a haját, ragyoghatnak és eltávolíthatják a bolyhosodást. Kiválaszthat egy hatékony szerszámot bármilyen hajra. Például a vastag hajhoz ajánljuk a G-Hair keratint, a brazil afro keratint, csökkentik a térfogatot, de nem hoznak létre tapadóképességet és hajszürkességet. És a marokkói hajápoló, az Argan Oil System, az Apple Jelly Keratin mennyiséget ad a finom hajhoz.

Az eljárás hatása 2-6 hónapig tart, a választott eszközöktől és a haj egyedi jellemzőitől függően.

http://bestratings.ru/?p=7976