logo

Honma Tokyo Hair Botox - valódi japán minőség

A kozmetikai szalonok egyre inkább helyreállítják a sérült hajat, fodrászok egy olyan eljárást javasolnak, amelyet Botoxnak neveznek Honma Tokyo hajra (Honma Tokyo). A gyógyszergyártó tartós terápiás hatást ígér, és a stylistok dicsérik az eredményeket. Vajon a japán botox haja lenyűgöző hatással van? A kabinban végzett eljárás meglehetősen drága, és nem mindenki úgy dönt, hogy megpróbálja. Mindenki számára hasznos, ha ezt az otthoni manipulációt meg tudjuk csinálni, mert ez egy nagyszerű módja annak, hogy kevesebb pénzt kapjunk.

Honma Tokióról

Honma Tokió hazája Japán, de a vállalat gyártása Brazíliában jött létre. A fogyasztók attól tartanak, hogy hamisítanak, így gyakran ez a területi zavar kínos.

A japánok az egész világ számára ismertek a fejlett fejlesztésekről, az új technológiákról. A kozmetikai termékek hatóköre nem kivétel. Az ország népe hatalmas sikert ért el az innovatív eszközök megteremtésében, és a rendelkezésre álló technológiákat tökéletessé tette.

A professzionális körökben a Botma for Honma Tokyo haját az analógok között a legjobb eszközként ismerik el. Fodrászok szívesen használják a munkájukban, nem fáradnak, hogy dicsérjék az eredményeket. Még a világhírű stylistok is pozitív visszajelzést adnak a termékről, amely igazolja a professzionális termékek minőségét.

Hogy megfeleljen

Honma tokyo Botox a hajra befolyásolja a fürtöket a szerkezet mélyén. Az eljárás után a haj szokatlanul sima, selymes, majdnem tükörfény. A haj mérlegei közel vannak, így a haj elveszíti a gondatlan bolyhos. A kábítószer segít megszüntetni a megosztott végeket, ami azt jelenti, hogy a Botox után a frizura szép lesz.

A Botox-szal való helyreállítási eljárást nagyon sérült hajra ajánljuk. Ez egy tartós kémiai haj (curling, festés, fehérítés), állandóan intenzív hőkezelés, mechanikai stressz (összetett haj), ellenálló formázó termékek túlzott használata.

Botox a haj h ecset botox capilar alkalmas azok számára, akik nem akarnak részt göndör haj, de azt akarja, hogy helyreállítsa őket sérülések után. A sorozat ideális a szőkeeknek is, mert megszünteti a sárgaságot. Ezen túlmenően a készítmény részecskéket tartalmaz, amelyek megakadályozzák a természetes kiégést, a termék fenntartja az árnyék intenzitását.

Egyes szalonok ilyen eljárást kínálnak az alopeciában szenvedők számára, de nem lehet megbízhatóan jelezni annak hatékonyságát ebben az irányban. A Botoxnak erős összetétele van, amely kedvezően befolyásolhatja a rúd, a tüszők szerkezetét, de nem közvetlenül stimulálja a növekedést. Elkészítettük Önnek a hajnövekedés és erősítés legjobb eszközeinek választékát.

Vékony, természetesen gyenge fürtökre is szükség van időszakos etetésre. Gyakran nem szükséges a Botox alkalmazása a megjelenés egyszeri javítása érdekében „kiutazáskor” vagy profilaktikus kezelésként.

A szakértők megállapították, hogy rendszeres használat esetén következményei lehetnek. A szőrszálak túlságosan nehézkesek lesznek, együtt maradnak, a gyökerek zsírosak, addiktívak.

Fontos! Az eljárást nem ajánljuk terhes, szoptató nők, gyermekek, idősek számára. Allergiás reakciók lehetségesek a készítmény összetevőire, ezért azok, akik hajlamosak az allergiás reakciókra, ébernek kell lenniük. Használja a kábítószer nem lehet jelen a bőr károsodása a fejen.

struktúra

A vállalat többféle alapot állít elő, amelyek alkalmasak a különböző struktúrák, a fürtök károsodásának mértékére. A botox a haj h kefe botox capilar-nak egyetemes összetételű, az intenzív helyreállítást igénylő különböző típusú szálak tulajdonosai képesek lesznek használni.

Literes tartályokban kapható, így a kompozíció sokáig tart. Azok számára, akik csak megismerkednek a kábítószerrel, sok online áruház 100-200 ml-es kézi csomagolást kínál.

A Botox összetétele számos hasznos anyagot tartalmaz a haj számára. Íme a főbb leírások:

 • Az Intra-Silane molekula - a fő innovatív komponens - hozzájárul a mag feltöltéséhez egy „csontvázzal”, amely támogatja a szerkezetet.
 • Hidrolizált keratin. Ez egy speciálisan feldolgozott fehérje, amely hasonló a természetes haj építőanyagához. A keratin behatol a magba, kitölti a felületen lévő üregeket és mikrokockákat.
 • Aminosavak. Az acetil-cisztein a csoport fő aktív savja. Hozzájárul a vízcsere normalizálásához, megakadályozza a kutikula pelyhek megsértését, erősíti a rudat, megakadályozza a törékenységet, kondicionáló hatást fejt ki.
 • A speciális Luna Matrix rendszer kiegyenlíti a kutikát, beépített UV-szűrővel, a tisztított fürtökön semlegesíti a meleg árnyalatokat. A vékonyabb fólia, melyet a haj felületén képez, megvédi a mechanikai hatásoktól.
 • Az aloe vera kivonat antiszeptikus hatású, különböző vitaminokban, ásványi anyagokban gazdag.
 • Zöld tea levelek kivonat hangok, erősíti, serkenti a növekedést. A növényi vitaminok, antioxidánsok gazdag komplexje természetes védelmi mechanizmust vált ki.
 • A Prakaksi olaj csodálatos hidratáló hatású, összetételében nagy mennyiségű hasznos savat stimulál a természetes belső folyamatok a hajban.

Az „erős” összetétel hozzájárul az intenzív telítettséghez, a visszanyeréshez. A káros anyagok hiánya lehetővé teszi, hogy a Botoxot teljesen biztonságosnak hívja.

Képek előtt és után

Útmutató az eljáráshoz

A honma tokyo szőrme Botoxot több szakaszban végzik. Az eljárás végrehajtása nem nehéz, még a kezdő is megbirkózik a műveletekkel. Készítse el a következő manipulációkat:

 1. Keverjük össze a sampont, amely a komplexum része. Tökéletesen kiküszöböli mindenféle szennyezést, előkészíti a hajat az alapösszetétel hatásaira.
 2. Tiszta göndör törött törülközővel, tegye a fő drogot. Kezelje az egyes szálakat a teljes hosszon, a fej és a gyökerek nem érintik.
 3. 30 perc elteltével a haj fésülése gyakori fésűvel a felesleges pénz eltávolításához. A szálakat közepes hőmérsékletű hajszárítóval szárítjuk. Nincs szükség ecset ecset használatára. A végén a fürtöknek teljesen száraznak kell lenniük.
 4. Egy egyenirányító segítségével minden szálat ki kell terjeszteni (2-7 alkalommal mindegyikre).
 5. A teljes hűtés után a hajat vízzel le kell öblíteni. Ezután szárítjuk, a kívánt módon lefektetjük.

Tanács. Ha szükség van rá, akkor az eljárás után azonnal mossa le a haját, de jobb, mint egy nap múlva. Ezt enyhe szulfátmentes samponokkal kell használni. Mosás után a hajat hajszárítóval szárítjuk. Kívánatos a botox utáni karbantartási eljárások végrehajtása (maszkok). A fürtöket tartsuk távol a szélsőséges hőmérsékletektől.

Jellemzők

A Botox Honma Tokyo nagyon népszerű a fodrászok és a közönséges fogyasztók körében. Az eljárás egyszerű, ezért sokan használják az eszközt. Ez sok pénzt takarít meg, mert a szalontervezés sokat fog elérni a zsebében.

A 2 termék (sampon, redukálószer) komplexje közel 12 ezer rubelt fog fizetni, de ezek 1 literes kapacitások. A gyógyszert gazdaságosan fogyasztják. Az eljárás eredménye körülbelül 2 hónap. Ismételje meg a manipulációt, mielőtt ez az időszak nem éri meg, mert fennáll annak a veszélye, hogy a fürtök túlhevülnek, és elkezdenek mérni, leállni.

A leggyakrabban pozitívan értékelik a kábítószert. Sok botox egy perm, agresszív fehérítés után takarít meg. A festett szőke dupla előnyökkel jár: a szerkezet helyreállítása, a sárgaság megszüntetése. Semleges, negatív értékelések gyakran az eljárás során szabálytalanságokkal járnak.

Sérült haj több mint táplálkozás, nedvesség. A haj Botox segíthet helyreállítani a problémás szálakat. Leggyakrabban ez a módszer a keratin visszanyerése vagy laminálása helyett előnyös.

Egyéb népszerű Botox márkák a hajhoz részletes alkalmazási utasításokkal:

Hasznos videó

A Botox alkalmazása hajra H-Brush Botox Capilar.

http://expertpovolosam.com/procedury/vosstanovlenie/botoks/honma-tokyo


Használati utasítás
HONMA TOKYO

Keratin egyenesítés Honma Tokyo Coffee Premium

Alkalmazás videó

2. lépés.
Blot a haját törülközővel és szárítsa meg 100% -ban.

3. lépés.
Osztjuk szét a 4 zónába. Mindig rázza meg a palackot a termékkel többször, mielőtt behelyezné, hogy az összes alkatrész jól összekeveredjen. Alkalmazza a Coffee Premium összetételét. Indítsa el az alsó zónát. Jelöljön ki egy 1 cm széles és 1 cm-es hátrafelé fekvő szálat.

4. lépés.
30 percig áztassa a hajra a kompozíciót (a legjobb eredmény eléréséhez használjon műanyag hajkabátot. Egy idő elteltével távolítsa el a felesleges összetételt szuper-vékony fésűvel. Ezután szárítsa meg a hajat hideg levegővel 100% -ra.

5. lépés.
Osztjuk szét a 4 zónába. Az alsó occipitalis zónától kezdve válasszon egy 1 cm-es szálat, majd egy szálas vasat a haj keskeny lemezekkel való kiegyenesítéséhez, amíg a nedvesség el nem párolog (általában 5-7 alkalommal). Az ajánlott vasalási hőmérséklet 210-230 ° C.

6. lépés.
Hagyja lehűlni a hajat (hideg levegővel fújja ki a hajat). A hozzávetőleges hűtési idő 15-20 perc.

7. lépés.
Alaposan öblítse le a haját folyó vízzel (SHAMPOO nélkül). Alkalmazza a maszkot Ultra Gloss a teljes hajhosszon. Hagyjuk 5-10 percig, majd alaposan öblítsük le meleg, folyó vízzel.

8. lépés.
Bármilyen módon hajtsa végre a hajformázást.

Kezelési utasítások: Használjon samponokat, amelyek nem tartalmaznak nátrium-lauret-szulfátot.


Botox hajra Honma Tokyo H-BRUSH Botox Capilar

Alkalmazás videó

1. lépés.
Alkalmazzon sampont a nedves hajra, intenzíven masszírozza őket, amíg a hab meg nem jelenik. Öblítse le a hajat meleg vízzel. Ismételje meg ezt a folyamatot még 2 alkalommal, ha szükséges;

2. lépés.
Szárítsa meg a haját egy törülközővel. Oszd őket négy részre, és óvatosan alkalmazzuk a megerősített helyreállítási rendszer szálat kézzel, a gyökerek megérintése nélkül. Hagyja a készítményt 20 percig hagyni;

3. lépés.
A szünet után távolítsa el az ultra finom fésűt, az összes felesleges összetételt a hajból, majd szárítsa meg meleg levegővel 100% -ra. A haj szárításakor nincs szükség kefe kefére;

4. lépés.
Hajegyenesítő, keskeny lemezekkel, szükség szerint többször fut a szálakon. (Általában 5-7 alkalommal). Vasalási hőmérséklet 190-210 Celsius fok;

5. lépés.
A haj teljes lehűlése után öblítse ki őket, és hajtsa végre a formázást.

http://www.mega-keratin.ru/shop/show-products/53/1/50/honma-tokyo/

A Honma Tokyo cég botoxja. A pályázati eljárás teljes leírása, az alapok összetételének elemzése

A Honma Cosmeticos brazil márka, de alkotói egy japán család, aki Brazíliába költözött a 21. század elején. A Honma család - örökletes gyógyítók, hazájukban, Japánban, a gyógynövényeket, kivonatokat és kivonatokat tanulmányozták, gyógyszereket készítettek, majd kozmetikumok gyártásával foglalkoztak.

Jelenleg a Honma Tokyo Professional professzionális kozmetikai piacon ismert a fodrászok számára olyan termékek gyártójaként, amelyek segítik a haj sima és fényes kialakítását, kiegyenesítését és szerkezetének helyreállítását. A professzionális kozmetikumok sorában a Honma Tokyo Botox hajszálak közé tartozik. Jogosan tekintik a sérült fejszőrnek az „elsősegélynek”, míg az egészséges Botox for Honma haj még elegánsabb.
[Tartalom]

Mikor szükséges a botox?

Az okok, amelyek miatt a haj elveszíti vonzerejét és egészséges megjelenését, a stressz, az egészségügyi problémák, és természetesen mechanikai károsodás az állandó meleg levegő szárítók, vasalás, festés, kozmetikumok használata miatt, amelyek nem mindig kielégítő minőségűek. A magas sótartalmú nap és a kemény víz is rontja a hajat, az életkor pedig egyre kevésbé keratin - az anyag felelős a szerkezet és a csillogásért. Ezért nem mindig elegendő hidratáló maszk és smink gondoskodni a régi szépség visszajuttatásáról a hajra.

Mi a botox a hajra?

A Botox az eljárás neve, hasonlóan a Botox injekcióhoz, amely megőrzi a bőr fiataljait, megakadályozva a mimikus ráncok kialakulását. A botulinum toxin anyag megbénítja az izmokat, és megakadályozza, hogy azok megkötjenek. Természetesen nincsenek izomok a hajban, és a botulinum toxin nem alkalmazható, ez csak egy név az analóg módon a fiatalok megőrzésére szolgáló jól ismert eszközökkel. A Botox eljárás ugyanolyan hosszú ideig tartja a szálakat szépnek és fényesnek.

A Botox Honma Tokyo is „javítja” a törékeny és törékeny szálakat, mélyen behatolva és hidratálva, melynek következtében mély helyreállítás történik, a haj ismét lágy, szép és fényes lesz, helyreállítja a sérült rostokat, kitölti az üregeket, és hosszú ideig védelmet nyújt. Az eljárás után minden szál tükörszerű simaságot és selymességet szerez, a "fluffiness" eltűnik, és az osztott végek eltűnnek.

Botox vagy keratin? Botox előnyei

Ezek a két eljárás szakaszaiban és technológiájukban hasonlóak, azonban ezek hatása teljesen más. Először is, ezekhez az eljárásokhoz használt eszközök radikálisan különböznek a kompozícióban. Keratin egyenesítéshez formaldehidet használunk, amely veszélyes lehet, ha nem megfelelően vagy nagy mennyiségben használják. Ezért a keratin egyenesítése csak a szakemberek számára megbízható.

A Botox for Honma Tokyo haj nem tartalmaz olyan anyagokat, amelyek károsak a hajra: formaldehid, parabének és mások. Kétféle keratin: mikrokreatin oldható formában, amely kitölti az üregeket, és aminosavai, amelyek erősítik a hajat, vízcserét hoznak létre.

Az aloe vera kivonat további hidratáló hatást biztosít, és a teafa kivonat tovább növeli a növekedést és gondoskodik az antioxidáns tulajdonságokkal. A kompozícióban az A, B, C, D, purinok és koffein vitaminok is megtalálhatók.

Ha a keratin tökéletesen kiegyenesíti a hajat és megszünteti a bolyhosodást, akkor a Honma Tokyo Botox nem egyenesen húzza ki a fürtöket, kicsit elgörbülhet, de egészséges és ápolt megjelenésű, könnyen fésülhető, természetes csillogás és térfogat jelenik meg.

A legnagyobb gondossággal eljárva Botox valóban kezeli a szálakat, és nem csak egészséges megjelenést ad nekik. A keratin nem alkalmazható száraz és dehidratált hajra, mert fennáll a veszélye annak, hogy a szálakat még jobban megszárítja. Emellett a Honma Tokyo Botox Hair természetes színnel növeli a színt, és növeli az árnyék intenzitását. A fehérített hajban eltávolítja a sárgaságot, így egy tiszta szőke marad. Ez azonban nem alkalmas platina szőkere, mivel kékes színárnyalat jelenhet meg.

Ki a Botox a hajért?

A Honma Tokyo hajmárka Botox eljárásai alkalmasak olyan lányokra, akiknek a hajának a következő tulajdonságai vannak:

 • erősen villamosítottak, engedetlenek, könnyűek, mint a pelyhek;
 • a hajszerkezet egyenetlen, sérülést okoz (a stílus, a festés);
 • tippek osztva;
 • a haj unalmasnak és élettelennek tűnik;
 • száraz, göndör haj, amely extra hidratálást igényel;
 • fehérített vagy festett szálak.

Mindezen problémák Botox haj Honma Tokyo lehetővé teszi, hogy megoldja a lehető leghamarabb. Azonban, bár az utasítások a szerszámokhoz vannak csatolva, az eljárás önmagában eléggé bonyolult az otthoni használatra, jobb, ha a szalonban egy jó mesterrel végezzük.

A Botox alkalmazásának eljárási szakaszai

Azok számára, akik mégis úgy döntöttek, hogy otthon próbálkoznak a Botox Honma Tokióval a hajra, a használati utasítás biztosan nem lesz felesleges. Tehát az eljárás több szakaszban történik.

 1. Először is meg kell mosni a fejét egy szulfátmentes mélytisztító samponnal, amely elmosja a szennyeződéseket és a kozmetikumok maradványait a hajból, kinyitja a mérlegeket, felkészülve az aktív összetétel elfogadására. Eltávolítja a hajra helyezett parabéneket és környezeti anyagokat is. Ezt a sampont egy speciális fodrászüzletben lehet megvásárolni.
 2. Haja hideg levegővel, majdnem száraz állapotban szárítva. Ezután az intenzív rekonstrukció összetételét (intenzív rekonstruktor) a fej hátuljáról a lehető leggyorsabban alkalmazzák, így a gyökerektől 2-3 cm távolságra van, és 30-40 percig marad. Ügyelni kell arra, hogy a termék egyenletesen elosztva legyen a teljes hosszon.
 3. A haj alaposan megszáradt, így nincs vízcsepp. A felesleges források fésülni tudnak.
 4. A szálakat megfordítják, legalább 7-szer áthagyják a forró lemezek között.
 5. Ezután meg kell várni a teljes hűtést, és öblítse le a haját tiszta vízzel, ezúttal sampon használata nélkül. Ideális esetben fél óra múlva mossa le a haját az eljárás után. Ezt követően a szokásos módon végezheti el a fektetést.

A legjobb hatás érdekében a Honma Tokyo hidratáló maszkot alkalmazhatja. Ez javítja a hatást és a lehető leghosszabb ideig tartja.

Az eljárás hosszú ideig tart - körülbelül három óra, de a hatás akkor meghaladja az összes várakozást. A készítményt fokozatosan leöblítik a hajból. A Botox hatásának meghosszabbítása érdekében a haját csak speciális szulfátmentes samponnal kell mosni.

Az eljárás maximális hatása legfeljebb 6 hónapig tarthat, ami majdnem kétszer akkora, mint a szokásos, legfeljebb három hónapig tartó keratin egyenesítés.

A Botox alkalmazás néhány jellemzőjét figyelembe kell venni:

 1. meg kell szakítani az eljárásokat, mert a vegyi anyagok hatással vannak a hajszálakra, és legalább néhány hónapig pihenniük kell;
 2. Nem ajánlott a Botoxot gyakori festéssel használni: a gyógyszerek hatóanyagai helyreállítják a hajszerkezetet, de a fejbőr irritációját okozhatják;
 3. emellett gondoskodnia kell a hajápolásról is, mert a vitaminok és az aminosavak aktív hatása csak az eljárás során jelentkezik;
 4. nem használhatod a Botoxot nyitott fejű sebekkel, bőrgyógyászati ​​betegségekkel, valamint allergiás reakciókkal és egyéni intoleranciával;
 5. Tilos a terhesség alatt és a szoptatás alatt.

Ha nemkívánatos hatások jelennek meg, mint például a hajhullás, viszketés, az arc és a fej kiütése, a korpásodás megjelenése és erősödése, azonnal le kell állítani a Botox használatát, a tünetek kiküszöbölésére, konzultáljon egy trichológussal vagy egy bőrgyógyászral.

Néhány korlátozás ellenére a Honma Tokyo Botox használatának előnyei megkérdőjelezhetetlenek, ez egy nagyon hatékony, hosszú időtartamú és kifejezetten kedvező és esztétikus hatású megoldás. A haj sokkal egészségesebb, mint korábban, fésű és jól illeszkedik, színük, térfogata és fényessége javul, növekedésük is növekedhet. A haj Botox a Honma Tokyo már számos admiring véleményt gyűjtött az alkalmazás után, az eredmény vizuálisan észrevehető a képen, és vonzónak tűnik.

Hogyan lehet megszabadulni a ráncoktól 30 év után?

A 30 év után minden nő szembesül az arc ráncainak problémájával. És most öröm nélkül nézd meg magad a tükörben, észrevéve az életkori változásokat.

 • Már nem engedheti meg magának a fényes sminket, az arc-kifejezéseket, hogy ne súlyosbítsa a problémát.
 • Elkezditek elfelejteni azokat a pillanatokat, amikor a férfiak kifogásolták a kifogástalan megjelenést, és a szemük megjelent, amikor megjelent.
 • Minden alkalommal, amikor eljön a tükörbe, úgy tűnik, hogy a régi idők soha nem fognak visszatérni.

De a ráncok hatékony megoldása! Kövesse a linket, és megtudja, hogyan lehet egy hónap alatt megszabadulni a ráncoktól.

A 30 év után minden nő szembesül az arc ráncainak problémájával. És most öröm nélkül nézd meg magad a tükörben, észrevéve az életkori változásokat.

 • Már nem engedheti meg magának a fényes sminket, az arc-kifejezéseket, hogy ne súlyosbítsa a problémát.
 • Elkezditek elfelejteni azokat a pillanatokat, amikor a férfiak kifogásolták a kifogástalan megjelenést, és a szemük megjelent, amikor megjelent.
 • Minden alkalommal, amikor eljön a tükörbe, úgy tűnik, hogy a régi idők soha nem fognak visszatérni.

De a ráncok hatékony megoldása! Kövesse a linket, és megtudja, hogyan lehet egy hónap alatt megszabadulni a ráncoktól.

http://pomolodet.ru/kosmetologiya/botoks-dlya-volos-honma-tokyo-instrukciya-effekt.html

Honma Tokyo Botox haj

A szalonárakban egyre gyakrabban van Botox for Hair szolgáltatás, amely ismeretlen a fogyasztó számára a honma tokyo használatával. Ezt a gyártót ma már a világpiacon a legjobbnak tartják az eljárás végrehajtásához. Meg fogjuk mondani, hogy mi az, hogy hol lehet megvásárolni, és miért kell a Botoxot még azoknak is készíteni, akik félnek az injekciótól.

„És a Botox nem igazi!” - kiáltja azokat, akik elolvasták a honma tokyo-ból származó hajtermékek összetételét és használati utasításait, és teljesen igaza lesz.

És a Botox nem igazi, és egy fecskendő, és semmi köze a befecskendezési eljárásokhoz. De a haja minden érdességének simítása a legvalósabb.

Mi az eljárás jelentése? Az, hogy teljesen helyreállítsa a haj minden hajának szerkezetét. Miután a Botox-ot Honma Tokió hajra használta, minden szál tükör-sima és selymes lesz, a termék kiegyenlíti a haj szétvágott végeit, így eltávolítja a rendetlen és „bolyhos” hajat.

A "Botox for hair" eljárás előnyei

 1. A Botox egyik fő előnye, például a keratin visszanyerése - nem változtatja meg a haj természetes állapotát (nem egyenesíti ki erővel). Ez azt jelenti, hogy ha elégedettek vagyunk a göndör fürtökkel, az eljárás után így maradnak, csak sima, fényes és rugalmasak lesznek, mint a borító szépsége.
 2. Emellett a gyártó honma tokyo terméke nem csak vizuálisan néz ki a hajból, hanem tápanyagban gazdag összetételű.
 3. Ez a kompozíció valódi találatot jelent a lányok számára, akik könnyedén eltávolítják a sárgaságot. De ez a lehetőség sajnos nem alkalmas platinás szőkeeknek, mivel kékes árnyalatú lesz.
 4. Egy másik kétségtelen előny, hogy a terméket egy professzionális boltban vásárolhatja meg, vagy online rendelheti, majd otthon végezheti el az eljárást. Ekkor a szalon szolgáltatások magas ára nem akadályozza a haj szépségét.

Botox a honma tokyo hajra: vásároljon és fedezze fel a kompozíciót

Ha úgy dönt, hogy otthon hajtja végre az eljárást, könnyű a Botoxot beszerezni. Például online rendelhető speciális webhelyeken. Ez a gyártó többféle hajterméket gyárt (különböző típusú és mértékű kár). A legnépszerűbb a "Botox haj" a HONMA TOKYO H-BRUSH Botox Capilar. A többitől megkülönböztethető az egyetemesség (mind a száraz, mind a zsírszálak tulajdonosai számára alkalmas), valamint a leginkább sérült fürtökkel való munkavégzés magas hatékonysága. A készítményt Japánban fejlesztették ki, és a gyártás Brazíliában van.

Az ár egy rendszer két palack (pre-sampon és hatóanyag) az internetes források "harap" - mintegy 12 ezer rubelt mindkét. Különlegessége, hogy egy speciális előkészítő sampon 1800 rubelbe kerül. De ha megnézzük a kötetet (1 liternyi palack) és egy eljárás időtartamát (legfeljebb két hónapig), világossá válik, hogy ez a készlet rendszeres használat esetén több évig tart.

Ha csak egy új eszközt szeretne kipróbálni, megtudja, hogyan illeszkedik a haj típusához, és ne számítson a hosszú „együttműködésre” - 100 ml-es vagy annál kevesebb tesztkészletet talál. Legfeljebb 2 ezer rubelt fognak fizetni.

Ha gondosan olvassa el a címkét, világossá válik, hogy a szalonok több mesterje a Botox nevű haj teljes kezelésére. Természetes növényi kivonatok és keratin összetételében - valódi „hasznossági” raktár. Nem csoda, hogy ezt az eljárást "a szépség befecskendezése a hajba" is nevezik.

http://volospro.ru/vypryamlenie/honma-tokyo-botoks-dlya-volos.html

A Honma Tokyo hatékony botox áttekintése

A kozmetikai ipar Honma Tokyo Botoxot kínál hajápolásra, amelyet japán eredetű vállalkozó gyárt. A márka alkotója sok éven át növényi kivonatokat és előnyeit tanulmányozta. Japánban szerzett ismereteit követően Brazíliába költözött, ahol megnyitott egy olyan céget, amely termékeket teremt a szálak erősítésére és gyógyítására.

A Botox cselekvési elve és hatékonysága a Honma Tokyo hajához

A Botox for Honma Tokyo haj egy innovatív fejlesztés. Lényege gyógyító tulajdonságokkal rendelkező terápiás készítmény alkalmazása. A hatóanyagok azonnal behatolnak a fürtök szerkezetébe, simítják az osztott végeket, hidratálják és táplálják.

Az eljárás tartós hatást biztosít, átfogó fellépést biztosítva. Alkalmazása:

 • gyógyítja a kárt;
 • hidratálja a fürtöket;
 • eltávolítja a szekciót;
 • megkönnyíti a fésülést;
 • puha, ragyogó;
 • a szálakat engedelmesnek és egészségesnek teszi;
 • jól ápolt megjelenést biztosít.

Fontos. A japán Botox hajhoz természetes összetevőket tartalmaz, amelyek a teljes hullámhosszat lefedik. Minden hajra egy természetes keret képződik. Hála neki, erősnek, szépnek tűnnek, a rendetlen fluffiness eltűnik.

A Botox Honma Tokyo hajaira vonatkozó tulajdonságainak részletes leírása könnyen olvasható az absztraktban, amelyet minden egyes palackon az eszközzel írtak.

A javítási eljárást szépségszalonban lehet elvégezni, egy professzionális mesterre bízva. Az ülés 6 szakaszban zajlik. kozmetikus:

 • megmossa a fejét az ügyfélnek;
 • alaposan száraz hajszálak;
 • redukálószert okoz, visszahúzódva 3 cm-re a gyökerektől, és elterjed a nagyon tippekre;
 • 40 percen át hagyja a hatást;
 • forró levegővel fújja a hajat és forró vasalóval kezeli;
 • Egy órával a szárítás után öblítse le a fejet meleg vízzel, rögzítsen egy rögzítő maszkot.

Egyébként. A Botox Honma Tokyo otthoni felhasználása megengedett. A lenyűgöző eredmények elérése érdekében szigorúan kövesse a használati utasítást.

Ki használhatja

A Honma Tokyo Botox részét képező anyagokat fokozott biztonság jellemzi. Olyan férfiak és nők használhatják, akik nem elégedettek a hajuk állapotával.

Ilyen esetekben a kozmetikusok az eljárást javasolják:

 • rossz festés;
 • osztott végek;
 • törékeny szálak;
 • nehéz fésülés

Intenzív helyreállítás szükséges a sérült és túlhajtott szálakhoz, amelyek tápanyagokat és gondoskodást nem igényelnek. A Botox for Honma Tokyo haja megbízható védelmet nyújt az ultraibolya sugárzás, a sós víz, a szél, a fagy ellen, mert az ülések az év bármely szakában igényelhetők.

Az eljárás ellenjavallata

Az újdonság nem teszi a hajot nehéznek, nem egyenesíti ki a göndör zárakat, és alkalmas egyenes és göndör hajra.

A használat szigorú ellenjavallatai nem léteznek. A fő tilalom az egyéni intolerancia, amely természetes összetevőkben nyilvánul meg. Ennek kiküszöbölésére a csukló bőrére helyezzen néhány csepp készítményt. Ha 15 perc múlva nincs bőrpír, használjon hajterméket.

A gyártó nem ajánlja a Botox Honma Tokyo használatát:

 • terhesség alatt;
 • szoptatáskor;
 • ha a fej bőrén nem gyógyult sebek vannak.

A gyógyszer nem gyerekeknek készült. Tizennyolc éves kortól engedélyezett.

És mi is a Honma része

A Botox for Honma Tokyo haj jó ízű és gazdaságos fogyasztással rendelkezik. A készlet 2 műanyag palackot tartalmaz 1000 ml térfogatú, ami elegendő a hosszú, vastag szálak ismételt kezeléséhez. Egyszer használatos, jobb, ha két, 50 és 100 ml-es csőből álló próbaverziót vásárol.

A helyreállító kozmetikai termékek mindenféle haj számára hasznosak. Összetételében vannak olyan anyagok, amelyek felújítják a fürtöket, egészséges ragyogást és ragyogást biztosítanak nekik. A képlet fő összetevője az Intra-Silan. A laboratóriumban létrehozott innovatív molekula erősíti a magot és támogatja annak szerkezetét. Kiegészítő összetevők:

 • keratin. Erősíti és javítja a fürtök alakját. Fényesnek, hallgatónak és szépnek tűnnek;
 • zöld tea kivonat. A nagyvárosokban védelmet nyújt a szmog ellen, védi a szél és a fagy negatív hatásait;
 • kivonat aloe verából. Hidratálja, táplálja, megszünteti a szárazságot, a törékenységet, lágyítja és megkönnyíti a fésülést;
 • antioxidánsok és aminosavak. A szárítás során forró levegővel védje meg a száradást, megakadályozza a keresztmetszetet;
 • Pracaxi olaj. A sejtek szintjének helyreállítása megkezdődik, helyreállítja a helyi immunitást, megtartja a nedvességet, erősíti a fürtöket, erősebb.

A maximális védelem érdekében a gyártó egy speciális komplex Luna Matrix-ot tartalmazott a Botox Honma Tokyo összetételében. Ragasztja a sérült csúcsokat, eltávolítja a sárga színt a tisztított szálakon, és átlátszó, lélegző fóliát hoz létre minden hajra. A bevonat gyöngyszürke lesz, és megvédi a mechanikai sérüléseket.

Hogyan végezze el az eljárást otthon

A gyógyszert részletes utasításokkal látják el, így ha kívánja, az eljárást könnyen elvégezheti. Nincs szükség speciális készségekre és eszközökre.

 1. Ahhoz, hogy a Botox a Honma Tokió haját otthonában kímélje, mossa meg a haját a maximális tisztításra szánt samponnal. Ez segít eltávolítani a legkisebb zsírszemcséket és felkészülni az összetevők hatásaira.
 2. Fújja meg a haját és fésülje le. Osztjuk a hajat vékony szálakra. Alternatívan alkalmazza Botoxot rájuk, kissé visszafogva a gyökerekből. A hajhosszon terjedjen. Fél óra múlva fésülje át a fésűt finom fogakkal a felesleges anyag eltávolításához.
 3. Várjon még 10 percet, és jól szárítsa meg a fejét. Amikor teljesen megszáradt, vegye ki a vasalót, és hajtsa ki a haját.
 4. Az egyes szálakat 7 alkalommal forró készülékkel kezeljük. Vékony fürtök esetén állítsa be a takarékos üzemmódot - 160 fok. Hajtsa ki a vastag szálakat 200-210 fokos hőmérsékleten.

Nedves hajat meleg vízzel mossuk sampon nélkül. Szükséges, hogy ne ragadjanak össze. Száraz és fodrászba helyezzük.

Az eljárás otthonában történő végrehajtásának részleteit a videó tartalmazza:

Figyelmeztetés. A Botox Honma Tokyo hajra vonatkozó használati utasításában meg van írva, hogy ha a maximális hatást szeretné elérni, az egyengetés után hidratáló maszkot kell alkalmazni, majd mossa le a haját.

Hogyan kell gondoskodni a hajról az eljárások után

Átlagosan az otthoni helyreállítás körülbelül 2 órát vesz igénybe, de az eljárás megéri az elveszett időt. A fürtök azonnal radikálisan átalakultak. Ezüstös ragyogást, ragyogást és elegáns megjelenést kapnak.

A hajápolás a Botox Honma Tokyo után nem bonyolult.

 1. A kozmetikusoknak tanácsos foszfátmentes sampont használni a rendszeres mosáshoz. A szelíd formula gyengéd tisztítást biztosít, és nem szakítja meg a védőbevonatot.
 2. Hetente egyszer vagy kétszer tápláló és hidratáló maszkokat készít. Vedd fel őket egy speciális áruházban, a haj típusod alapján, vagy használj bizonyított népi recepteket.
 3. Mosás után ne hagyja természetesen száradni a fejét. Fújja a forró levegőt. Ez segít megőrizni a frizurát vonzóbbá.

A Honma Tokió hajának Botox-eljárása után a fürtök lágyak és lágyak.

Tanács. Az eredmény hosszú ideig tartó megtartása érdekében hajtsa végre a kozmetikai olajok és lakkok használatát. Az eszközök szerkezete sérti a védő keret integritását, és hozzájárul a film gyors mosásához.

A szakemberek ajánlása

Ha az ülést a szabályoknak megfelelően tartják, annak hatékonysága legalább 8 hétig fennmarad. A szakértők nem javasolják, hogy Honma Tokyo Botoxot több mint 3 havonta végezzék el. Ellenkező esetben a szálak túlterheltek a tápanyagokkal, zsírosak lehetnek, összeilleszkedhetnek és unalmasak.

A kozmetikusok megjegyzik, hogy a készítmény összetevői hajlamosak felhalmozódni a hajszerkezetben. Ennek köszönhetően a Honmo Tokio hajszárítója minden új munkamenetben fokozza a hatékonyságot.

Fontos. Ritkán Honma Tokió a hajért a szálak kiesését okozhatja. Ennek elkerülése érdekében hagyja abba az eljárást egy hónapon belül a perm után, és ne tegye a Botoxot a vártnál gyakrabban.

következtetés

Ha betartja a használati utasítást, a Botox a Honma Tokió hajához erős helyreállítást, gyógyító károsodást és a fürtök szerkezetében lévő üregek feltöltését biztosítja. Természetes fényességet, puhaságot és selymességet mutat, amely több hónapig is fennmarad.

http://faceandcare.ru/obzor-effektivnogo-botoksa-honma-tokyo/

HONMA TOKYO H-BRUSH UTASÍTÁS

Az évelő japán kutatás és fejlesztés lehetővé tette a HonmaTokyo Professional számára, hogy hozzon létre egy olyan gondoskodó komponensek kombinációját, amelyek szó szerint gyógyítják a sérült területeket, helyreállítják az intercelluláris membránokat, kitölti az üregeket és hosszú ideig megtanulják a hajat.

A H-Brush White Botox a progresszív ápolás innovatív vonala a leginkább sérült hajra is (nincs pigment)

H-BRUSH A Botox Capilar a progresszív ápolás innovatív vonala a leginkább sérült hajra is (Pigmented)

oktatás

1) Alkalmazza a Honma Tokyo H-BRUSH Botox Capilar-t, hogy a sampont nedves hajra készítse elő, intenzíven masszírozza őket, amíg a hab meg nem jelenik. Öblítse le a hajat meleg vízzel. Ha szükséges, ismételje meg ezt az eljárást 2-3 alkalommal.

Ha szükséges, az eljárás előtt festeni kell:

 • Végezze el a festést;
 • Óvatosan mossa le a festék keveréket a hajból nagy mennyiségű vízzel;
 • Ugrás (1. lépés), folytassa az eljárást.

2) Szárítsa meg a haját egy törülközővel és szárítsa meg a hajszárítóval 100% -ban.

3) Oszd meg a hajat 4 részre, és óvatosan ecsettel, alkalmazzuk a Honma Tokyo H-BRUSH Botox kapilláris rekonstrukciót vagy Honma Tokyo H-Brush fehér ápoló rekonstrukciós szálat 1 cm-re a fejbőrtől.

4) 30 percig áztassa a hajat a kompozícióra (a legjobb hatás érdekében műanyag kupakot kell használni).

5) Egy szünet után távolítsa el a szuper finomságot a hajból, és hűvös levegővel szárítsa 100% -ra.
6) Oszd meg a hajat 4 zónába, az alsó nyakszívó zónában válasszuk ki az 1 cm-nél vastagabb szálakat

7) A hajkiegyenesítő egyenesítővel hajtsa végre a szálakat annyi alkalommal, amennyire szükséges. (Általában 5-7 alkalommal), a vas ajánlott fűtési hőmérséklete 190-210 ° C (190 ° C - vékony és gyengített, 210 ° C - kemény, sűrű, göndör hajra jó állapotban).

8) Hagyja lehűlni a hajat (hozzávetőleges hajhűtési idő 15-20 perc). Alaposan öblítse le a haját folyó vízzel (sampon nélkül).

9) Bármilyen módon hajtsa végre a hajformázást.

ELJÁRÁS ELLENŐRZÉSE:

A hajmosáshoz használjon szulfátmentes samponokat vagy hidrolizált keratint tartalmazó samponokat. Az eredmény javítása és a keratin egyenes hatásának hosszabb ideig történő megmentése érdekében használja a Honma Tokyo sort. Azt is javasoljuk, hogy száraz hajat fújjon.

SZÜKSÉGES ESZKÖZÖK:

 • Professzionális hajszárító
 • Lapos vas, fűtési hőmérséklet 230 ° C-ig
 • Haj klipek
 • Vinyl kesztyűk
 • Szénsütés gyakori fogakkal
 • Fodrász kefe
 • Fodrász tál
http://keratin-beauty.ru/instructions/h_brush.html

Botox a hajra Honma Tokió. Vélemények, használati utasítások, akik alkalmasak, jelzések és ellenjavallatok, következmények, ár

Kevés lánynak van vastag és tanuló haja a természetből. A stílusos termékek, vasalás és hajszárító használata, hajfestés - mindezek a tényezők fokozatosan gyengítik a hajat, így vékonyak és élettelenek.

A törékeny gyengített hajok tulajdonosai számos különböző kozmetikai terméket és szalon eljárást alkalmaznak, hogy a hajuk jól ápolt és egészséges legyen, de a kívánt hatás nem mindig érhető el.

A tudomány nem áll meg, az orvosok és a tudósok folyamatosan fejlesztenek új technológiákat és eszközöket, amelyek segítenek a haj helyreállításában. Ilyen innovatív termékek közé tartozik a Honma Tokyo Professional márkájából készült haj Botox, amely rövid idő alatt vezető pozícióba került.

Mi a botox a hajra?

A hajra szánt Botox egy haj helyreállítási eljárás, amely a hajszerkezetbe behatoló terápiás készítmény alkalmazásán alapul, kitölti az üregeket, bezárja a mérleget és kitölti a nedvességet.

Az eljárás hosszantartó hatást fejt ki: a felesleges flufficitás megszűnik, a csúcsszakasz megáll, a haja lágy lesz a tápanyagösszetétel hatására, a hidratáló összetevők simítják a mérlegeket, így a haj fényes és sima lesz.

Honma Tokióról

A botox a Honma Tokyo hajára Brazíliában készül. A márka története Japánból származik, ahol a Honma család sok évet szentelt a gyógynövények tanulmányozására. Gondosan tanulmányozták a kivonatok és kivonatok hatását, és egyedi kombinációkat hoztak létre, hogy magas eredményeket érjenek el a sérült haj kezelésében. 2008-ban a család megnyitotta a céget, és Brazíliába költözött.

Itt képesek voltak kombinálni a gyógynövények és az innovatív technológiák terén szerzett tapasztalatokat. Ennek eredményeként egy olyan termék jelent meg a piacon, amelyet sok fodrász és fodrász szakemberek nagyra értékeltek.

A botox haj kompozíciója Honma Tokióból

A Honox Tokió hajának Botoxja elsősorban a természetes összetétele miatt értékelhető.

Az alkatrészeket úgy választják ki, hogy a szerszám univerzális legyen minden hajtípus esetében:

 • A jól megválasztott B, A, C és D vitaminok komplexének részeként.
 • A zöld tea kivonat természetes védőfunkciókat idéz elő. Az antioxidánsok tökéletesen tompítják a fejbőrt és stimulálják a szőrtüszőket.
 • Az aloe kivonat erős hidratáló hatású, segít normalizálni a bőr vérkeringését.
 • Az aminosavak szilárdító hatásúak. Kitölti a szerkezetet, így a haj rugalmasvá és rugalmassá válik.
 • Innovatív fejlesztések: az Intra-Silane molekula és a Luna Matrix rendszer. Ezek a komponensek a hajszerkezet helyreállítója, és védő UV-gátat képeznek.
 • A hidrolizált keratin olyan anyag, amely szerkezetileg hasonló az emberi haj sejtjeihez. Ennek a komponensnek a feladata, hogy kitöltse a kialakult üregeket. Különösen ez az összetevő eltávolítja az osztott végek problémáját.
 • A Pracaxi olajmagok kedvező hatást gyakorolnak a fejbőrre, megújítják a sejteket, és metabolikus folyamatokat váltanak ki. Továbbá, ez az olaj a magas hidratáló hatása miatt értékelhető.

Hogy megfeleljen

A haj helyreállítása olyan módon alkalmazható, akiknek a következő problémái vannak:

 • A hajszerkezet károsodása mechanikai feszültség miatt (hajszárító, hajsütővas, vas, festés);
 • A göndör haj természeténél fogva szárazságra és porózus szerkezetre hajlamos, aminek következtében tolódik;
 • Osztott végek;

A botox haj erősíti az osztott végeket egy eljárásban

 • Keresett
 • Olos a tengervíz és a napsütéses nap hatására;
 • Élet nélküli haj, amely táplálkozás és gondozás hiányzik.
 • http://ladysdream.ru/botoks-dlya-volos-honma-tokyo.html

  Botox haj Honma Tokyo: használati utasítás

  A Honma Cosmeticos egy japán család tulajdonában lévő brazil kozmetikai márka. A Honma házaspár múltbeli élete a japán történelem évszázadainak mélységében gyökerezik, őseik már régóta gyakorolják az orvostudományt: megértették a gyógynövényeket, gyógyszereket készítettek, majd elkezdték személyi ápolási termékek gyártását. A Honma termékek ma már a professzionális stylistok és fodrászok körében híresek terápiás és kozmetikai hatásuk miatt. A hasonló tulajdonságokkal rendelkező gyógyszerek között vezető szerepet tölt be a sérült hajra gyakorolt ​​gyorsított hatás miatt.

  Mit jelent ez

  Japán híres innovatív és fejlett fejlesztéseiről különböző területeken, és a szépségipar nem kivétel. A kozmetikai cégek kutatási részlegei jelentős előrelépést tettek az új termékek fejlesztésében, a meglévők javításában.

  A professzionális fodrászok a Botox Honma Tokiót az első helyek közé sorolják az analóg eszközök között. A stílusok pozitívan beszélnek a kompozícióról, szívesen használják a gyógyszert a munkában, és dicsérik az eredményt.

  A termékeket a türelmetlen és bolyhos hajú lányok közönségének szánják, akiknek javítaniuk kell a megjelenésüket, táplálniuk kell vitaminokkal. A szerszám nem fogja kiegyenesíteni a fürtöket - nem lesz vasalási hatás, de egy jól ápolt megjelenés szőr lesz.

  A forradalmi eszközök előnyei:

  • A haj állapotának gyors javulása.
  • A sérült szerkezet gondos elhagyása és helyreállítása.
  • Komplex helyreállítás, amely egyszeri használat után látható.
  • Az eljárás egyszerűsége, hogy otthon is elvégezhető legyen.
  • A haj nem kap mechanikai sérülést, ellentétben a keratin egyenesítéssel, amelyet nem lehet száraz szálakon elvégezni, mivel fennáll a veszélye annak, hogy még többet szárítanak.

  A gyógyszer összetétele

  A gyártók többféle termékcsaládot gyártanak különböző típusú hajokhoz 1 literes tartályokban. Az alapkészítmény univerzális, enyhe különbség az adalékanyagokban, amelyek a fürtök kezdeti állapotától és a kívánt hatástól függően változnak.

  A készítmény számos tápanyagot tartalmaz:

  • Az Intra-Silane molekula egy olyan innováció, amely a hajszálakat kitölti, és amely támogató csontvázat alkot.
  • Hidrolizált keratin. Bizonyos módon feldolgozott fehérje, amely mélyen behatol az egyes rúdokba, kisebb károkat tölt be, úgy, hogy a szálakat megnedvesítik.
  • Aminosavak. Az acetil-cisztein - normalizálja a vízcserét, megőrzi a kutikákat, erősíti a hajat, elvégzi a légkondicionáló funkcióit.
  • Luna Matrix - a rendszer kiegyenlíti a hajszál méreteit, egy olyan filmmel borítja őket, amely megvédi az UV sugarak negatív hatásait és a környező városi környezet káros hatásait.
  • Az aloe vera kivonat a jótékony anyagok kincsei, vitaminokkal és nyomelemekkel táplálja a hajat, táplálja és hidratálja a fejbőrt, segít gyógyítani a gyulladást, enyhíti a statikus elektromosságot, és jó antiszeptikus.
  • A zöld tealevél kivonatának tonikus hatása van, felgyorsítja a növekedést, aktiválja a természetes védelmi mechanizmusokat.
  • Továbbá hidratáló olajokat tartalmaz, amelyek serkentik a haj természetes folyamatait és az A, B, C, D vitaminokat.

  A nemkívánatos komponensek hiánya lehetővé teszi a Botox Honma biztonságos eszközeinek rangsorolását. Az egyik palackban kombinált hasznos anyagok tökéletes kombinációja felújítja a hajat, anélkül, hogy megmérné, csak természetes mennyiséget ad.

  Használati jelzések

  A botox haj Honma Tokió minden olyan nőnek hasznos lesz, aki nem szeret haját. Az eljárást olyan lányok számára ajánljuk, akiknek a haját megsérült a következők miatt:

  • színező;
  • kémiai perms;
  • Használjon vasalást és hajszárítót;
  • mechanikai hatás;
  • a stílus használata növeli a rögzítést.

  A fürtök elveszítik szép megjelenését a stressz vagy az egészségügyi problémák miatt. A napsütés és a kemény víz kárt okoz, és a hagyományos hajápoló maszkok használata nem mindig jár a kívánt hatással.

  Jelek, hogy a haj különleges gondossággal jár:

  • szemtelen, erősen villamosított;
  • osztott végek;
  • élettelen és túlhajszolt.

  Mindezen problémák miatt a Botox a Honma Tokió hajára segít, és a lehető legrövidebb időn belül megteszi.

  Erősségek és gyengeségek

  A Honma Tokyo nem csak a kozmetikai ipar újdonsága, hanem egy fejlett hajápoló termék.

  Előnyei:

  • tartós hatás;
  • az önmegvalósítás összetettsége;
  • széles termékcsalád minden hajtípushoz;
  • a festett szín beállítása;
  • a fürtök természetes állapotának maximális megőrzése;
  • természetes összetevők a készítményben;
  • terápiás hatás.

  A Botox, mint a törékeny haj javítása, kitölti az üregeket és visszaállítja őket, miközben védelmet nyújt.

  Terápiás hatást biztosítva meggyógyítja megjelenését és belső állapotát. A gyógyszer fényesebbé teszi a haj színét, tűzzel éget. A könnyített szálak megszabadulnak a sárgaságtól, de a platina szőkenek gondosan kell vele lennie, hogy elkerülje a kék vagy lila színárnyalat megjelenését.

  Az eljárás végén a fürtök sima és selymesek, mint a tükör. A szerszám tömöríti az osztott végeket, a végek nem tolnak, így a frizura jól ápolt.

  Negatív pontok:

  • a hatóanyag bőrrel való érintkezése allergiás reakciókat válthat ki;
  • Az ismételt alkalmazás között szünetet kell tartania.

  Használati utasítás

  Minden Honma Tokyo üveg tartalmaz használati utasítást. Az eljárás könnyű kezelése. A folyamat több lépcsőre áll:

  • Fejtisztító sampon mélytisztítás, amely a komplexumban található. Megnyílik a hajpelyhek, eltávolítják a szennyeződéseket és a formázó termékek maradványait, a parabéneket az otthoni samponoktól el kell mosni. Ezek előkészítő tevékenységek a fő fellépések előtt.
  • Tisztítsa meg a fejet egy törülközővel, és távolítsa el a nedvességet. A fő összetétel haladéktalanul a szárított hajra kerül, a 2-3 cm-es gyökerekből indulva. Le kell mozognia a csúcsokra, egyenletesen el kell terjednie a teljes hosszon, és hagynia kell áztatni.
  • Fél óra múlva a fésülés szálai eltávolítják a Botox feleslegét. Szárítsa meg a haját a fejével, hogy ne legyen még egy kis nedvesség.
  • A vas gondosan kiegyenesíti az egyes szálakat, 5-7 alkalommal költ.
  • Öblítsük le a hűtött hajat sampon nélküli vízzel, semmilyen módon.

  A haját ugyanazon a napon mossa le, de a mesterek azt tanácsolják, hogy egy kicsit szenvedjenek, és mossa meg a következő napot. A legjobb hatás eléréséhez a Honma Tokyo maszkot kell alkalmazni a szálakra. Ez lehetővé teszi, hogy a gyógyszer hosszabb ideig maradjon a hajszálban és meghosszabbítsa a hatást.

  A Botox teljes eljárása három órát vesz igénybe, de a végeredmény megéri az eltöltött időt. A gyógyszert fokozatosan leöblítik, de a haj gondozása után az eljárás után hosszabb ideig tarthatja a gyönyörű hatást.

  Az alapok kiadásának aránya

  Rövid - 50 gramm;

  Közepes - 70 gr. Ha nagyon vastag, akkor 100 grammra lesz szüksége.

  Hosszú - 100 gr. Nagyon hosszú ideig szükség lehet további 20 grammra.

  Botox eredmény

  A Botox népszerű eszköz a fogyasztók és a professzionális kézművesek körében. Az eljárás egyszerű a szalonban és az otthoni verzióban. A gyógyszer fogyasztása meglehetősen gazdaságos, és az eredmény 3-6 hónapig folytatódik. Még a leginkább elhanyagolt hajok ismét élnek és egészségesek lesznek.

  A Botox egyre népszerűbb, és a vélemények többnyire pozitívak. Sok lány lánya megmentővé vált a perm vagy festés után. Abban az esetben negatívan beszélnek, ha az eljárás végrehajtása során hibákat tettek, vagy a gondozási javaslatokat nem követték.

  A haj egészséges lesz, könnyen fésülhető és illeszkedik, engedelmeskedik és él.

  A kezelés után gondoskodjon

  A Botox készítése után a hajápoláshoz továbbra is használnia kell a kozmetikumokat.

  Továbbá:

  • vitaminokat;
  • használjon maszkot: vásárolt és házi;
  • védje meg a fejét a hőmérséklet-változásoktól.

  Az eljárás után jobb választani a szulfátmentes samponokat, inkább hajlamosak a hajszerkezetre, és a kezelés összetétele nem kerül ki olyan gyorsan.

  Ellenjavallatok

  A Botox Honma minden előnye ellenére nem ajánlott használni:

  • lányok menstruáció alatt;
  • idősebb nők;
  • 16 év alatti gyermekek;
  • terhes és szoptató nők;
  • ha vannak sebek a fejen, bőrgyógyászati ​​betegségek.

  Egyes komponensek allergiás reakciót okozhatnak, óvatosnak kell lennie. Mellékhatások esetén - kiütés, viszketés, korpásodás és egyéb dolgok - a gyógyszer használatát le kell állítani és orvoshoz kell fordulni.

  A Botox nem ajánlott gyakran. A legjobb választás minden félévben. A felesleges tápanyagok negatívan befolyásolják a fürtök állapotát, zsírsá válnak, elvesztik a térfogatot és nem képesek teljes mértékben felszívni a vitaminokat.

  A Botox Honma számos pozitív visszajelzést kapott a stylistoktól és ügyfeleiktől. Az eredmény azonnal észrevehető lesz. A képek előtt és után beszélnek magukért.

  http://facelift.guru/uhod-za-volosami/botoks-dlya-volos-honma-tokyo-instrukciya-po-primeneniyu.html