logo

Folyadék a bionikus hajhoz

Ollin BioNika Fluid Reconstructor folyadék rekonstrukciója száraz, sérült hajok zabolaj alapú intenzív helyreállításához. Elősegíti a fésülést, kiküszöböli a hajszálak problémáját. Nem mérsékli, a haj fényét és jól ápolt megjelenését teszi lehetővé. Zabolaj - természetes antioxidánsokat tartalmaz, védi az UV sugárzástól, hidratálja.

Alkalmazás: Vigyen fel néhány csepp a tenyérre, és egyenletesen terjedjen át a hajon.

Térfogat: 100 ml
Gyártó: Oroszország, Ollin Professional

Vélemények (11)

14 bejegyzés

Szeretne véleményt hagyni? Csak regisztráljon.

  SolarKera
   2018. október 25. 07:52
  • Tetszik a tipp?
  • igen 0 nem 0
  • Tetszik a tipp?
  • igen 0 nem 0
  • Tetszik a tipp?
  • igen 0 nem 0
  • Tetszik a tipp?
  • igen 1 nem 0
  • Tetszik a tipp?
  • igen 0 nem 0
  • Tetszik a tipp?
  • igen 0 nem 0
  • Tetszik a tipp?
  • igen 0 nem 0
  • Tetszik a tipp?
  • igen 1 nem 0
  • Tetszik a tipp?
  • igen 1 nem 0
  • Tetszik a tipp?
  • igen 1 nem 0

  Megjegyzés: Olajos folyadék - a haj nem zsír, fél órán belül felszívódik. A kéz csúszós, de ismét felszívódott a kézbe, csak ne mossa le a szappant.
  A folyadékot mosás után egy napon használom, szárított hajra, egy érintést alkalmazok a tenyérre, dörzsölöm és szétszórom a haj végére.

  Ezt a folyadékot megelőzően csak hidratáló szérumot használtam, de amikor elkezdtem használni a folyadékot, észrevettem, hogy szükségem van rá, mert a vágás hosszabb ideig tart, és a tippek nem vékonyak. Ez segít megőrizni a tippeket egészséges, kevésbé megosztott és nem törött.

  A haj fésülését is elősegíti. Hála neki, a haja tökéletesen lapos, sima és puha, és a tippek fényesek és egészségesek.

  http://www.hairmaniac.ru/catalog/product/ollin-bionika-fluid-reconstructor-flyuid-rekonstruktor-ollin-1615/

  Folyadék-rekonstrukció (Ollin Bionika Fluid Reconstructor) - 100 ml

  Rövid leírás

  Ez nem lehetséges! Bizonyára ezt a csodálatos folyadékot próbálod kiáltani. Amit csinál, fantasztikus! Győződjön meg róla, hogy a hajod ragyog és ápolt. Teljes olvasás →

  Jellemzők:

  Tekintse meg a kérdéskört

  Ez nem lehetséges! Bizonyára ezt a csodálatos folyadékot próbálod kiáltani. Amit csinál, fantasztikus! Győződjön meg róla, hogy a haj fénye és ápolt megjelenése már az első használat során.

  Könnyű, súlytalan, az Ollin Bionika vonal hatékony felújítási képletével. A legjobb eszköz a száraz, sérült, törékeny hajok intenzív kezelésére és helyreállítására.

  Az Allin Bionics folyadék tulajdonságai

  • Rekonstruálja a sérült hajat és megkönnyíti a fésülést.
  • Eltávolítja a hajszekció és a tippek problémáját.
  • Nem teszi nehezebbé és nem ad zsírt a hajra.
  • Védi az UV sugárzástól.

  A folyadék alapja a zabolaj, természetes antioxidánsokat tartalmaz, tökéletesen hidratálja és regeneráló hatással van a hajszerkezetre.

  Használati módszer

  Vigyen fel néhány csepp a tenyérre, és egyenletesen terjessze a terméket a hajra, különös figyelmet fordítva a problémás területekre és tippekre.

  Elérhető opciók a vásárláshoz:

  • 100 ml - 723139 cikk
  http://hair-market.ru/ollin-professional/bionika-fluid-reconstructor

  OLLIN BioNika folyadék-rekonstrukció - vélemények

  Negatív vélemények

  Az Ollin kozmetikumok használata

  fodrász ajánlása szerint a hővédelem és a folyadékelosztó végek.

  megjelenés

  Saját benyomásom

  A nedves hajra samponozás után minden alkalommal folyadékot alkalmazok.

  Előnyök: kellemes szag, költséghatékonyság (kis mennyiségű folyadék szükséges, 1-3 prés)

  hátránya:: a folyadéknak sok pozitív visszajelzése van, de sajnos az osztott végekkel való harcban nem segített nekem, sokáig használom, nem tapasztaltam pozitív hatást. Egy idő után hajvágás után a végek ismét elszakadnak.

  Ezt a folyadékot már nem fogom megvásárolni, az ideális megoldást fogom keresni)

  Miután elolvasta az interneten, érdemes megnézni ezt az eszközt, inkább inkább megvettem. Ár 400 p.

  Száraz hajom van osztott végekkel.

  Mosottam a fejemet a kedvenc samponnal, nyissa ki a megszerzett folyadékot. Örülök egy kényelmes adagolóval. A szag kellemes, nem bosszantó. A jogorvoslat maga is zsíros szerkezetű. A haj közepétől nedves hajra alkalmazva érzem magam - szép, könnyű fésű. A szokásos módon szárított hajszárítóval. A haja lágyabb lett, igen. A tippek tisztábbak. Kellemes, alig észrevehető szag volt a hajon. A száraz hajra próbáltam alkalmazni, de a termék nem szívódott fel, a haj olyan, mint a jégcsapok.

  Azt hiszem, azoknak, akik bolyhos, porózus hajjal rendelkeznek, az eszköznek nincs sok hatása. Mert egyáltalán nem mérlegel.

  A folyadék nem okozott sok lelkesedést. Általában nem rossz eszköz, de nem fogok többet vásárolni.

  Sima és simább haj, gyorsan ragyog és egészséges pillantást vet a hajra.

  (A kompozíció, gyorsan szennyezi a hajat, még mindig egy kicsit nehezebb, a haj is fel van osztva

  Helló mindenkinek) ebben az áttekintésben elmondom az OLLIN BioNika Fluid Reconstructorról. Vettem ezt a terméket a professzionális kozmetikumok áruházában az eladó tanácsára, ó, hogyan tette ki ezt a folyadékot! A mágikus megoldás, kiküszöböli a haj szétválásának problémáját, helyreállítja a hajot, védi. Olvasson egy korsót a kezében: Olaj alapú száraz, sérült haj intenzív helyreállításához szükséges folyadék. Elősegíti a fésülést, kiküszöböli a hajszálak problémáját. Nem teszi nehezebbé, ragyogást és jól ápolt megjelenést ad a hajnak. A zabolaj természetes antioxidánsokat tartalmaz, védi az UV sugarakat, hidratálja. Tehát úgy néz ki: Nagyon erős illata van, édes, hasonló a karamellhez, amely hosszú ideig nem tűnik el, a haj, miután tényleg jobban ápolt. De a legnagyobb, de! az eszköz összetételének ellenőrzése során megállapítottam, hogy a gyártó nagyon fontos részletet rejtett! A leírásban nem szerepel, hogy a szilikonok is szerepelnek. A szilikonok jól ápolt megjelenést adnak a hajnak, de nem gyógyulnak, és a szilikonokkal nem lehet újrakonstruktornak nevezni. A szilikonos termékek használatának elején a haj egészséges és fényes lesz, és a hatás azonnal, de nem minden olyan szép! Idővel a haj törékeny, vékony, könnyen törhet. És ha vékony haja van, a szilikonokkal való kezelés általában ellenjavallt. Nincs olyan vágy, hogy egy ilyen úgynevezett folyadékot használjon!

  Legyen óvatos, amikor ápolási termékeket vásárol, és figyeljen a kompozícióra! Remélem, hogy a felülvizsgálatom segít abban, hogy ne kerüljön reklám áldozatává)))

  Előnyök:

  hátrányai:

  haj és hasított

  Részletek:

  Az Ollin Professional-t sokáig és óvatosan szeretem, különösen a BioNika sorozat.
  A teljes boldogságért vettem egy folyadékot, hogy helyreállítsam az osztott végeket.
  Ezt használom, ahogy a fodrászon alkalmaztam - a már fektetett haj végein nem észlelek semmilyen változást az alkalmazás után, csak a szag nagyon jó és hosszú ideig marad, a konzisztencia olajos, ami nem nagyon kényelmes, ha nem alkalmazzák.
  Nincs szupergyógyulás, sem a hasítófejek, sem egy kicsit kevésbé törődnek, megkérdezték a fodrászot, ha valami rosszat csinálok, és több pénzt kell használnom, azt mondták, nem, a jogorvoslat csak a tippekre vonatkozik.
  Általánosságban elmondtam, hogy nem éltem a reménység folyadékával, ha túlzásba vesszük, akkor csak piszkos, karcsú hajat kapsz.

  Vettem ezt a folyadékot egy professzionális kozmetikai áruházban abban a reményben, hogy megmenti a száraz tippeket.

  Ez undorító éles édes szagot jelent. Nem tudom, hogyan kell leírni - karamell hercegnő. Nagyon vastag és ragadós. Amikor kinyomtatod a tenyerébe, úgy érzem, hogy elolvadnék az olvasztott édességet a hajamban.

  Nem elégedett a vásárlással. Hajjal nem csinált semmit, a haj is rosszul törött össze és össze van ragasztva. Rossz minőségű és nem kellemes termék. Nincs több vásárlás.

  A történet arról, hogy miért hoztam ismét rave értékeket... Olvasott pozitív véleményeket, a gyűjteményemben az OLLIN folyékony rekonstrukciója volt.

  Egy 100 ml-es üveg, 300 rubel ára.

  Ciklopentasioxán, dimetikon, ciklometikon, avena sativa (zab) rernel olaj, illat, alfa-izometil-lonon, cetral, izoeugenol.

  Szép palack egy kényelmetlen adagolóval, amely folyamatosan ragadt. A folyadék átlátszó, nagyon vastag és olajos (ragadós), karamell illatával. Könnyen felülbírálhatók. Több mint 6 hónapig használta, de nem értettem... A gyártó hajátalakításra, ápolt megjelenésre, fényességre, könnyű fésülésre, hidratálásra, UV-védelemre, és ami a legfontosabb, az osztott végek problémájának kiküszöbölésére, de a folyadék nem működik a hajamen. Az egyetlen dolog, amit észrevettem, enyhe súlyozás volt.

  Nem szerettem a folyadékot, nem ajánlom vásárolni!

  http://otzov-mf.ru/flyuid-rekonstruktor-ollin-bionika-otzyvy/

  Ollin Professional Fluid hajhoz "Reconstructor" (BioNika), 100 ml

  jellemzői

  leírás

  A folyadék száraz, sérült haj intenzív helyreállítására szolgál. A termék megkönnyíti a fésülést, kiküszöböli a haj szétválasztott végeinek problémáját. Nem mérlegel, ragyogást és jól ápolt megjelenést ad nekik. A zabolaj összetétele természetes antioxidánsokat tartalmaz, amelyek segítenek megvédeni a hajat az UV sugárzás ellen és tovább hidratálják őket.

  Hatóanyagok: zabolaj, ceramidok, C-100 kreatin.

  Alkalmazás: Vigyen fel néhány csepp a tenyérre, és egyenletesen terjedjen át a hajon.

  Gyártó ország: Oroszország.

  http://cosmetic-a.ru/maski-i-syvorotki/3060-ollin-professional-flyuid-dlya-volos-rekonstruktor-bionika-100-ml.html

  Ollin Fluid Reconstructor

  leírás

  Folyadék-rekonstrukció

  Ajánlatos 22 vásárló vásárlása.

  Hozzáadva a kívánságlistához 21 alkalommal.

  Használati módszer

  Vigyen fel néhány csepp a tenyérre, és egyenletesen oszlassa el a hajat. Ne öblítse le.

  Hatóanyagok / összetétel

  Vélemények a folyadékfelújítóról:

  Ez a folyadék teljesen haszontalan, különösen, ha megnézzük a készítmény összetételét, azonnal látható, nem hoz semmit.
  Ciklopentasziloxán, dimetikonol, ciklometikon, Avena Sativa (zab) kernelolaj, illat, alfa-izometil-lonon, citrál, izougenol.
  Szilikon szilikon és szilikon futók. Természetesen először úgy tűnik, hogy a haj sokkal jobban néz ki, fényesebb lesz és könnyebben illeszkedik a hajba. De ez a hamis láthatóság! A szilikon egy filmet hoz létre a hajra, a haj úgy tűnik, hogy egészségesebbnek tűnik, de ennek a filmnek köszönhetően a tápanyagok nem áramolnak a hajra, elszakadnak, fájdalmasak és szárazak lesznek.
  Következtetés: Nagyon ajánlom ezt az eszközt. Ha még ilyen olajat is vásárolunk, akkor gazdagabb kompozícióval, ahol a hasznos olajok és szilikonok aránya egyenlő.
  Előnyök:
  1. viszonylag olcsó ár
  2. a könnyű textúra miatt még a legvékonyabb haj sem
  3. kényelmes adagoló
  hátránya:
  1. undorító szilikon készítmény
  2. A haj nem gyógyul, hanem megrepedt
  Nagyon ajánlom, hogy ne vásárolj. Jobb valami mást keresni.

  Megerősítem a tulajdonságokat:
  Az osztott végektől A szekció ellen

  http://beloris.ru/item/flyuid-rekonstruktor

  BioNika Fluid Reconstructor

  Folyadék a zabolaj alapú száraz, sérült haj intenzív helyreállításához. Elősegíti a fésülést, kiküszöböli a hajszálak problémáját. Nem mérsékli, a haj fényét és jól ápolt megjelenését teszi lehetővé. A zabolaj természetes antioxidánsokat tartalmaz, védi az UV sugarakat, hidratálja.

  Alkalmazási módszer: Néhány csepp folyadék, dörzsölje a tenyerét, és tegye a tiszta mosott haj csúcsára.

  Az online áruház és a kiskereskedelmi hálózat árai változhatnak.

  http://elize.ru/shop/product/8388/

  Ollin Bionika - Ollin Bionika Fluid Reconstructor 100ml

  Könnyű és hatékony folyadékvezeték Ollin Bionika. A legjobb módja a száraz, sérült haj és az osztott végek intenzív helyreállításának. Különösen szükséges azokhoz a fürtökhöz, amelyek állandóan festék- vagy kémiai permékkel vannak festve.

  • • Rekonstruálja és megkönnyíti a fésülést.
  • • Tökéletesen kiküszöböli a hajszálak problémáját.
  • • Nem teszi nehezebbé és ragyogja a fürtöket, és jól ápolt megjelenésű.
  • • Nem hagyja zsíros.
  • • Véd az UV sugárzás ellen.
  • • A folyadék alapja a zabolaj, természetes antioxidánsokat tartalmaz és tökéletesen hidratálja.

  Professzionális, igazán hatékony, prémium termék az Ollin Professional cégtől.

  Vigyen fel néhány csepp a tenyérre, és egyenletesen terjedjen át a hajra, különös figyelmet fordítva a problémás területekre és a tippekre.

  Térfogat: 100 ml - művészet. 390596

  Regisztráljon, hagyja termék véleményét, bónuszokat kapjon!

  Az Ön véleménye: Figyelem: A HTML nem támogatott! Használjon egyszerű szöveget.

  Értékelés: Rossz Jó

  Írja be a képen látható kódot:

  • Moszkva, st. Bratislavskaya d. 5-257
  • Pont. - Spot. 09.00 és 18.00 között
  • +7 (499) 3902841
  • [email protected]

  A Minimális rendelés az online áruházban Hair Strong 800 rubelt!

  A kézbesítés napján SMS-értesítést küldünk a megrendelés címzettjének, megjelölve a futár nevét, telefonszámát, szállítási határidejét, megrendelési számát és rendelési összegét. Szükség esetén a címzett mindig kapcsolatba léphet a futárral, megkerülve az online áruházat. A futár 30-60 percen belül kapcsolatba lép az ügyféllel, és meg fogja határozni a címet és a szállítási időt. Előzetes hívás nélkül a futár nem megy a címre!

  A Moszkvában történő szállítás ideje

  • • A moszkvai körgyűrűn belül, péntek péntek 10: 00-14: 00, 14: 00-18: 00, 18: 00-22: 00 között
  • • A Moszkvai körgyűrűn kívüli szállítás időközönként 10: 00-18: 00 között történik.

  Ezekben az időintervallumokban a vevőnek az alkalmazásban megadott címen kell lennie, és hívásra rendelkezésre kell állnia.

  Fizetési megbízás

  • Készpénz a futárnak a megrendelés kézhezvételekor.
  • Előre fizetés bankkártyákkal és egyéb elektronikus eszközökkel.
  • „Készpénz a szállításkor” az Oroszország régiói részére történő szállításkor.

  Szállítás Moszkvában a Moszkva körgyűrűn belül

  • Futár a Moszkva körgyűrűn belül.
  • Szállítási költség - 250 rub.
  • 3.000 rubel vásárlási összeggel - ingyen
  • Szállítási határidő: 2 munkanap.
  • Fizetési módok: készpénz a futárnak, a megrendelés vagy az előlegfizetés elektronikus úton történő kézhezvétele után.

  Szállítás Moszkva melletti városrészekre

  • Futárral Moszkva kerületébe: Vostochny, Zhulebino, Kozhukhovo, Kosino, Kurkino, Mitino, Molzhaninovsky, Nekrasovo, Novo-Peredelkino, Novokosino, Észak-Butovo, Északi, Solntsevo, Dél-Butovo.
  • Szállítás 350 rubelből.
  • 4000 rubel rendelési összeggel. - ingyenes
  • Szállítási idő - 2-3 munkanap.
  • Fizetési módok: készpénz a futárnak, a megrendelés vagy az előlegfizetés elektronikus úton történő kézhezvétele után.

  Szállítás a legközelebbi városokba a moszkvai régióba

  • Futárral 10 km-en belül. az MKAD-tól, a városokig: Odintsovo, Krasnogorsk, Khimki, Dolgoprudny, Lobnya. Mytishchi, Korolev, Yubileyny, Balashikha, Reutov, Zheleznodorozhny, Lyubertsy, Kotelniki, Dzerzhinsky, Lytkarino, Vidnoe, Moszkva.
  • Szállítási költség - 400 rub.
  • 6000 rubel megrendeléssel. - ingyenes
  • Szállítási idő - 2-3 munkanap.
  • Fizetési módok: készpénz a futárnak, a megrendelés vagy az előlegfizetés elektronikus úton történő kézhezvétele után.

  Figyelem! Szállítási költség Zelenogradban - 550 rubel.

  Szállítás Szentpéterváron a Ring Roadon belül.

  • Futár a körgyűrűn belül.
  • Szállítási költség - 350 rubel.
  • 4.000 rubel vásárlási összeggel - ingyen
  • Szállítási határidő: a szállítmányok szállítása Szentpéterváron szerdától péntekig, 11: 00-20: 00 között történik a megrendelés beérkezését követő második munkanapon. Időintervallumok: 11: 00-16: 00 és 16: 00-20: 00 között.
  • Fizetési módok: elektronikus fizetés.

  Figyelem! A Ring Roadhoz és a Leningradi régióhoz futárszolgálatot nem adunk meg. Válasszon szállítási módot az Orosz Post által.

  Az orosz postai kézbesítés.

  • A szállítási költség automatikusan kiszámításra kerül, attól függően, hogy mekkora a tömeg és az indulási költség és a régió.
  • Szállítási határidő: az indulástól számított 1-től 8 hétig (lásd a szállítási kártyát)
  • Fizetési módok: postai úton vagy elektronikus úton történő átvételkor.

  Információ az orosz régiók vásárlóinak.

  A csomagot szárazföldön küldjük. Ha a megrendelést hitelkártyával vagy elektronikus úton fizeti, a szállítási költség jelentősen csökken, mert nem fizet a pénzátutalásért (nincs külön díj a "készpénzben történő szállításkor").

  Például egy 3000 parcella árán dörzsölje. az orosz postai megbízás költsége "készpénzben" lesz 155 rubel. azaz több mint 5%!

  A szállítási költség és a "készpénzben történő szállítás" díja automatikusan kiszámításra kerül, és a megrendelés utáni elhelyezéskor a fizetés módjának kiválasztásakor megmutatja Önnek.

  A megrendelés elküldése után értesítést kap a szállítmány számával. A szállítmány száma alapján nyomon követheti a megrendelés állapotát honlapunkon.

  Fontos! Óvatosan töltse ki a szállítási címet, telefonszámot, irányítószámot és adja meg a teljes nevet.

  http://hairstrong.ru/hair_care_products/ollin_bionika/fluid-reconstructor.html

  Ollin BioNika Fluid rekonstrukciós folyadékfelújító 90 ml

  Ollin Fluid Reconstructor A fésülést megkönnyíti, megszünteti a szőrszálakat.

  Kapcsolódó termékek

  250 ml Ollin BioNika sampon rekonstrukció

  Finoman tisztítja, helyreállítja és regenerálja a sérült hajréteget.

  Ollin Bionika Energy Serum Reconstructor 150 ml

  Védelmet nyújt a környezet káros hatásai ellen, ragyogást és sugárzást biztosít.

  Ollin BioNika intenzív maszk rekonstrukciója 200 ml

  A haj sérültebb területeire táplálkozik, táplálja és simítja a porózus szerkezetet

  leírás

  Ollin Professional BioNika folyadékfelújító folyadékfelújító

  Folyadék a zabolaj alapú száraz, sérült haj intenzív helyreállításához.
  Nem mérsékli, a haj fényét és jól ápolt megjelenését teszi lehetővé.

  Zabolaj - természetes antioxidánsokat tartalmaz, védi az UV sugárzástól, hidratálja.

  http://bestkosmetika.ru/shop/Ollin/OLLIN-BioNika-Intensivnoye-Vosstanovleniye-volos/fljuid-rekonstruktor/

  Ollin haj olaj fajták és tippek a használatához

  Az Ollin (Ollin) egy professzionális kozmetikai márka, amelynek célja a természetes alapanyagokból készült hajápolási termékek létrehozása. A haj gondozásához olajok szükségesek, mivel segítenek megoldani a problémák egész sorát - szárazság, zavartság, fényesség és simaság hiánya.

  Az olajat úgy kell kiválasztani, hogy figyelembe vegye a szőrszálakat. Az Ollin márkanév olyan termékeket tartalmaz, amelyek megfelelnek a különböző típusú tulajdonosoknak.

  A vonal előnyei és hátrányai

  Az Ollin a népszerű Astoria Cosmetic cég által feltárt márka. Szabadalmaztatott számos olajat tartalmazó képletet. Márka lehet nevezni szakmai, mert az alap, gondosan kiválasztott és át a szükséges kutatási összetevők. A sorozat jó, mert az azonnali eredményekre összpontosít.

  A hajolajok megoldják az ilyen problémákat:

  • Osztott végek.
  • Száraz fejbőr, korpásodás.
  • Életmentesség festés vagy perm.
  • A fényesség és a simaság hiánya.
  • Zavartság, túlzott fluffitás.

  A sorozat hátrányai csak az árnak tulajdoníthatók, nem mindenki kicsi. Egy másik kisebb, ami nem zavar néhányat a kompozíció szilikonja. Napjainkban gyakorlatilag nincs eszköz ezen anyagok nélkül, segítenek a hajnak sűrűbbnek és fényesebbnek tűnni.

  faj

  Tekintsük az olaj típusait és azok összetételét.

  A Bionika Professional folyadékfelújítója

  Az olaj segít megbirkózni a sérült hajjal, vizuálisan sűrűbbé és simavá teszi őket. A természetes zabolaj, szilikonok, parabének, természetes antioxidánsok összetétele. A zabolaj segít a száraz haj helyreállításában, a permet formája kényelmesen kiküszöböli a problémát a haj mérése nélkül.

  Elősegíti a fésülést. Nedves, tiszta vagy száraz hajra is alkalmazható. Az alkalmazást követően hajszárítóval száríthatja a haját, vagy egyszerűen fésülheti. Fontos - termikus védelemként működik, így biztonságosan alkalmazható hőkezeléssel - curling vagy csipesszel.

  Tres olaj

  Ez a márka sorozat legismertebb és legnépszerűbb olajja. Kényelmes palack van adagolóval, így ha alkalmazzák, nem lehet túlzásba venni a maszk mennyiségével.

  Különböző hasznos összetevőket tartalmaz:

  • szőlőmagolaj;
  • Inca-inch;
  • jojobaolaj;
  • vitaminok;
  • valamint néhány nem kritikus felületaktív anyagot.

  A termék mindenféle hajra alkalmas - univerzális és helyreállítási célokra. A könnyű spray nem hoz létre filmet a hajra, valamint olajos fényt, mint általában az olajok esetében.

  A frizura fényes és sima lesz. A rajzolás módja: a mosott száraz vagy nedves hajra való használat. Használhatja ezt a módot: permetezzen párszor egy fésűre, és gyalog át a hajat a gyökértől a csúcsig. Ön hajra permetezheti, majd fésülheti.

  Shine Blond Omega 3

  Különleges olaj kifejezetten könnyű és festett hajú emberek számára készült. Nem titok, hogy a szőke, és különösen természetellenes, olyan problémákkal szembesülnek, mint a szárazság, a szétválasztás, a hajzavar. Ez az olaj segít elérni a szükséges nedvességszintet, kiegyenlíti az engedetlen szálakat és természetesebbé teszi a hajszínt, megszüntetve a sárgaságot.

  Az érdekes anyagok összetétele:

  1. Omega-3 és omega-6 zsírsavak;
  2. felületaktív anyagok;
  3. PEG.

  Táplálják és hidratálják az ismételt festés által károsodott hajat. Az alkalmazás módja egyszerű: nyomja meg egy kicsit a tenyéren, és enyhén patja rá a hajra, különös figyelmet fordítva a tippekre.

  Szervizvonal

  Ez az olaj kifejezetten a fejbőrt a hajfestés során megmentette. Ha érzékeny bőrű, dermatitisz vagy kémiai égési hatás van, akkor a festék felhordása előtt használja ezt az eszközt. A parabének, a szilikonok és az ánizsolaj részeként. Alkalmazható olyan helyekre, amelyeket nem akar festeni - a hajszálvonal mentén, a templomokban, a füleken, a nyakon és a vállak közelében.

  Az olaj segít megmenteni a bőrt a festéktől, mert gyakran csöpög azokon a helyeken, amelyeket nem szeretnénk látni. Az olaj könnyen lemosható. Alkalmazási módszer: a színezés előtt préselje ki az olajat a csőből a tenyerébe, és fedje le a bőrfelületeket a haj és a test közelében. Miután leöblítette a festéket, óvatosan törölje le a felületet az alkalmazott anyaggal. Ezeken a helyeken a festékből nem lesz nyom.

  Hogyan kell használni?

  A leggyakoribb kérdés az, hogy öblítsük ki az olajat. Ne feledje, hogy az olajvédő szervizvonal kivételével nem szükséges a kioldódás. Ezek az olajok könnyen felszívódnak, és hatással vannak a haj szerkezetére. A lényeg nem az, hogy túlzásba vesszük a mennyiséget, különben a haj zsírosnak és rendezetlennek tűnhet, bár a permetező termékek egyáltalán nem nehezítik őket.

  Az olajok rendszeres használatával a haj valóban átalakult. A száraz tippek természetesen extra gondoskodást és hajvágást igényelnek, de ezek az olajok vizuálisan szigorúbbak és tisztábbak. Ha folyamatosan „táplálja” a haját olajjal, akkor hálásak lesznek neked - sima és selymes lesz.

  Továbbá nem ajánlott az olajok használata egy bonyolult frizura előtt, mivel nem járulnak hozzá a fürtök megtartásához, hanem éppen ellenkezőleg, sima. Az olajok rendszeresen használhatók, de leggyakrabban télen jobb, ha a haj különösen nedvességre van szüksége. Ami az ellenjavallatokat illeti, az atópiás dermatitisben és az allergiában szenvedőknek óvatosnak kell lenniük, az alapok összetételére vonatkoznak. Nem ajánlott, hogy a sérült bőrön olajokat használjon, jobb, ha a használat előtt tesztet végez.

  következtetés

  Az Ollin olajok olyan professzionális termékek, amelyek helyreállítják a hajod életét, jobbá és tápláltabbá teszik. A gondozás alapja - természetes összetevők, a kompozíció szilikonjai ne rémítsenek meg, csak segítenek megtartani ezeket az anyagokat a hajban, sűrűbbé és selymesebbé tenni a szerkezetüket.

  Olajok univerzálisak és bármilyen típusú hajra illeszkednek, a fő dolog nem az, hogy túlzásba hozza a termék mennyiségével, különben a szennyeződés piszkos zsíros zabkása lehet. Az Ollin-t professzionális üzletekben, valamint olyan részlegekben értékesítik, ahol fodrásztermékek kerülnek bemutatásra. Kis költségük van, így az ár ebben az esetben nem lesz elrettentő.

  http://hairhomecare.ru/hair_products/oil/ollin.html

  Folyadék a bionikus hajhoz

  A természet vékony és száraz hajjal jutalmazott, és az osztott végek - az első számú probléma egyszerű. Mindig különleges samponokat, balzsamokat, maszkot és így tovább. Előnyben részesítették a kitörölhetetlen eszközöket: száraz olajokat, szérumokat, spray-ket. Végül a választásom az Ollin Bionika folyadékfelújítóra esett. A textúra nagyon vastag, csak néhány kattintással. Nagyon gazdaságosan fogyasztják, a 100 ml-es mennyiség ellenére. Fél évig töltöttem egy kicsit több, mint a palack felét, bár minden samponozás után használom (heti 3-4 alkalommal). Ilyen szerszámok használata esetén fontos, hogy ne hajtsa ki a hajat, hogy a haj ne látszódjon zsírosan, és ne veszítse el a kötetet. Ezért kell ezt a folyadékot megközelítőleg a hossz közepén alkalmazni. Körülbelül 2 hónapos használat után éreztem a kézzelfogható eredményt: a tippek életre keltek, a haj kevésbé zavarodott, és egészséges ragyogást szerzett. Nem volt szükségem erős újraélesztésre, mivel soha nem festettem a hajam, de ez a folyadék segít a sérült végek helyreállításában a termikus expozíció után. A különböző vasalók és hajszárító használatának szerelmeseinek abszolút megtalálása. A haj sima és könnyebben fésülhető. A várt hatás egyértelműen elérhető. Ami a kompozíciót illeti, ott vannak szilikonok, így az ökológiai termékek szerelmesei nem kedvelik ezt a terméket. A szag csak finom, de nem tart sokáig. Természetesen az alacsony ár nagyon jó bónusz. Röviden, nagyon elégedett vagyok ezzel a találattal. A legjobb eredmény elérése érdekében kipróbálja az Ollin Bionika reenactors teljes sorát.

  Az otthoni hajápolási termékeim szerves része a kitörölhetetlen eszköz. Sok különböző kipróbált olaj és szérum, végül ezen a folyadékon telepedett le. Több mint egy éve használom. Csak egy csodálatos eszköz, mindig jól ápolt és élénk tippek, abszolút nem osztva és nem törik. A kedvencek mindegyike kitörölhetetlen!

  http://ollin-shop.com/product/ollin-bionika-flyuid-rekonstruktor-90ml-fluid-reconstructor