logo

Finasteride (Propecia) vélemények

Finasteride és általános Propecia véleménye. A Finasteride és a Propecia kábítószerek használatát a hajhullásért maximálisan megvizsgáltuk. Az értékelés elküldéséhez használja az alábbi megjegyzéseket.

A Vitaly, amit meglehetősen szomorú voltam, kezdtem a finasteridet több mint egy évvel ezelőtt, fokozatosan elhaladt a hajvágás, de az új haj nem nőtt, de akkoriban elégedett voltam vele. Akkor kellemetlen mellékhatásai voltak, fájdalom a herékben, folyékony sperma, reggel elvesztett egy erekciót. Most már nem fogadom el a fin, de az összes mellékhatás megmarad. Megdöbbentem, ha két héten belül nincs javulás, segítségre van szükségem az orvosokhoz.

A több mint két évig tartó roma, 1/8 vagy 1/6 arányban osztom el a penestert, nincsenek jelentősebb mellékhatások, jól, ha csak a libidó csökkenése, bár valószínűleg már régen írtam nekem, 40 év hamarosan.

Volodya Pugh Finasterid több mint két éves, a járat normális, nincsenek mellékhatások. Ami a szőrzetet illeti, sokkal sötétebbek és terjedelmesebbek lettek, a zsírtartalom eltűnt, például 1 napig nem árt a hajam, nem volt szörnyű, csak úgy érezte, hogy napraforgóolajjal szennyezett. Most legalább egy hét nem az enyém, minden rendben van.

Misha És a fejemben a hajomban minden rendben van, nincs komoly mellékhatás sem, csak itt egy érdekes megfigyelés, a haj a lábamra esik, úgy érzem, mintha a lábam kopaszodik.

Igor láttam magamban a Propecia hatását, rögtön elmondom, hogy csak három hónapos rendszeres bevitel után észrevehetővé válik, 5 fokos kopaszságom van, ezért kis hajú sündisznóval borítottam, és nagyon örülök.

Alexey egy kicsit több mint egy hónapig veszem a finaszteridot, amíg nem volt egy kis hatása a hajamra, de azt, amit kellemesen meglepett, az volt, hogy az arc akne teljesen eltűnt, a bőr megállt. Korábban a reggeli edzés szappannal és vízzel nagy mennyiségű mosásból állt, és soha nem hagytam ki, de most teljesen elfelejthetem, a zsírosság eltűnt.

Yura Két évig tartott a finaszteridot, párhuzamosan a minoxidil-értékeléssel 3 évig. Először csak Minox volt, 6 hónap múlva a kopasz foltomban megjelent egy pelyhek, azt gondoltam, hogy megtaláltam az eszközöket, de nem, körülbelül egy évvel később a hajam élesen még kevésbé nőtt, hozzáadva Proscar (finasteride), a Proscar Minoxidillal nagyon jó eredményt adott, a Volso vesztesége teljesen megállt, kopasz patch benőtt. De sajnos mindent meg kell fizetnie, fájdalmas érzelmek voltak az ejakuláció során, elmentem a teszteket, az urológus azt mondta, hogy befejezzem a kopaszságra vonatkozó kezelést, mert ebben a pillanatban átmenetileg infertilis lettem. Megdöbbent. Ugyanezen a napon azonnal eldobtam mindent, pár hónap eltelt, az úton, a hajam még mindig többé-kevésbé normális volt, bár a legrosszabbra számítottam. De a tesztek még mindig nem túl jóak, bár jobbak. Itt van egy felülvizsgálat, remélem, hogy hasznos lesz, és figyelmeztetésként szolgál.

Alexander Pure pozitív értékelés a Propeciáról és a finaszteridról nagyon nehéz megtalálni, így nincsenek mellékhatások, tényleg vagyunk, szerencsések vagyunk, nem akarunk megosztani velünk. És egyébként a finaszterid, és az ebből származó általános Propecia tette át az FDA bizottságot, és irreális, hogy átadjuk a „káros” és „pusztító” gyógyszereknek! Következtetések levonása. Szintén tanulmányoztam a külföldi fórumokon, sok jó fotóval készült történetet és minden részletet.

Dima Itt a finaszteridról és a propetsii-ről szóló válaszukban mindent megmagyaráznak a potencia romlása miatt, ezért itt van mindent ellenkezője, csak nyereség és fájdalom nincs az ágyékban. 3 hónapig elfogadtam, a hajban is pozitív dinamika van, egy ilyen mini. De szeretném elmondani mindenkinek, hogy a teljes értékű kopaszfolt nem zárja be, így ha csak a hajhullás megállítását akarja megállítani.

Videó felülvizsgálata generic Finasterid - Propecia. Egy ember ezt a gyógyszert egy évig használta, és rögzített mindent a szalagra, és az alábbi eredményeket láthatja.

http://cosmosecret.ru/otzivy-kosmetologia/47-finasterid-propeciya-otzyvy.html

Hair Forum.com

hajhullás kezelés

 • Fórumok listája ‹Talk.‹ Propecia (finasteride) - Propecia (finasteride)
 • A betűméret módosítása
 • Nyomtatáshoz
 • GYIK
 • galéria
 • bejegyzés
 • belépés

Potencia és finaszterid

Potencia és finaszterid

Roman O. 2011. április 29., 01:07

Helló srácok, mindenki!

Gondolok egy kurzus kezdetére a finaszteridon, de abban a pillanatban aggódom, hogy a fin egy erekció hatása van:
ki, miután a fogadás kezdetét követően, és hogy pontosan hogyan befolyásolta a férfi döntése a férfi erejét?

Előre is köszönöm a rendelkezésre álló információkat - a probléma nagyon sürgős

Re: POTENTIAL és finasteride

Eduardo 2011. április 29., 02:24

Re: POTENTIAL és finasteride

moby11 2011. április 29. 9:55

Re: POTENTIAL és finasteride

vitkras 2011. április 29. 10:07

Re: POTENTIAL és finasteride

ggg12 2011. április 29., 12:26

Re: POTENTIAL és finasteride

V @ D1k 2011. április 29., 18:44

Re: POTENTIAL és finasteride

Roman O. 2011. május 2., 17:21

Re: POTENTIAL és finasteride

Szfinx 2011. május 2., 18:04

Re: POTENTIAL és finasteride

Garry 2011. május 4., 02:15

Roman O. írta: Guys, hello everyone!

Gondolok egy kurzus kezdetére a finaszteridon, de abban a pillanatban aggódom, hogy a fin egy erekció hatása van:
ki, miután a fogadás kezdetét követően, és hogy pontosan hogyan befolyásolta a férfi döntése a férfi erejét?

Előre is köszönöm a rendelkezésre álló információkat - a probléma nagyon sürgős

Erről nem létezett már egyetlen fiók, de új ügynököt hoz létre. túl lusta nézni a fórumon. például egy felméréssel:
viewtopic.php? f = 10t = 4742

Re: POTENTIAL és finasteride

Sintanial 2011. május 11., 21:47

Re: POTENTIAL és finasteride

Roman O. 2011. május 11., 23:02

Igen, persze olvassa el a történetét - természetesen.
Kíváncsi vagyok, hogy a tesztoszteron szintje eredetileg? Biztosan túlértékeltem egy pár egység - teszteltem, bár jól ismertem őket :) :))

Csak kétféleképpen lehet folytatni: kopaszodni, vagy finomságot elkezdeni a saját veszélyeinél.. Az utolsóra hivatkozok azzal a kifogással, hogy minden rendben lesz :)

Re: POTENTIAL és finasteride

Kiváló! 2011. június 3., 20:07

Re: POTENTIAL és finasteride

Roman Fenka 2011. június 03, 21:44

Re: POTENTIAL és finasteride

Eduardo 2011. június 4., 02:28

Re: POTENTIAL és finasteride

gudkov 2011. június 5., 06:48

Chubby és libido teljesen más dolog. Én is többször írtam, hogy a fogadás hátterében a döntők megálltak mindentől, ami megy, de az erekcióval nincs probléma.

http://www.volosy.com/forum/viewtopic.php?p=69354

A Finasteride megállítja a hajhullást

A Propecia megállítja a kopaszságot és visszatér a normális növényzetre

A jól ápolt haj a sikeres ember képének lényeges tulajdonsága. A mai férfiak szépségének normái normális növényzetet jelentenek a fejen, még felnőttkorban is. Azonban az erősebb nem minden tagja 40 év után nem büszkélkedhet egészséges hajjal. A világon minden évben nő a kopaszságban szenvedő férfiak száma. A probléma megoldására létrehozott több száz gyógyszer közül csak néhány tényleg segít. És csak egyet érdemel a hajhullás legjobb gyógyszereinek címe - Propecia.

A kopaszság okai

A férfi kopaszság 95% -ában az androgenetikus alopecia hibás. Ez egy genetikai rendellenesség, amely kopaszsághoz vezet a frontális és parietális területeken. Ez annak köszönhető, hogy a vérben megnövekedett a dihidrotesztoszteron szint. A hormon felhalmozódik a szőrtüszőkben, és a legtöbb esetben a következőket eredményezi:

 • Haj táplálkozási rendellenességek
 • A haj hígítása és fehérítése
 • Hajhullás

Ha időben nem kezdi meg a kezelést, a tüszők végül a kötőszövetekkel benőttek, és munkájukat szinte lehetetlen helyreállítani. Ezért szükség van a Propecia megvásárlására a hajhullás első jelei között.

Férfi hajhullás-kezelés - hogyan működik a Propecia

A hatóanyag a Finasteride 1 mg - egy komponens, amely lassítja a tesztoszteron átalakulását dihidrotesztoszteronokká. Kis adagokban ez az anyag rendkívül pozitív hatással van a hajnövekedésre. Csak 1 mg naponta elegendő a kopaszodás megállításához és a normál hajnövekedés helyreállításához.

A finaszterid egy gyógyszer, egy daganatellenes hormonális gyógyszer, amelyet jóindulatú prosztata hiperplázia (prosztata adenoma) és kopaszodás kezelésére használnak.

Azonban, mielőtt a fényűző haja tulajdonosává válna, szenvednie kell. Annak ellenére, hogy a Propecia az első naptól kezdődik, a látható eredmények elérése érdekében 3-6 hónapot kell várni. Ugyanakkor lehetetlen a gyógyszert szedni szünetekkel, különben a kezelést újra kell kezdeni.
Emlékeztetni kell arra is, hogy a gyógyszer csak androgenetikus alopecia kezelésére szolgál, és haszontalan lesz a hajhullás más okaira is.

Mennyire hatékony a hajhullás?

Íme néhány olyan tény, amely a Finasteride magas kopásállóságára utal:

 • Az aktív hajnövekedés a Propecia megvásárlását követő 2-3 hónapon belül a betegek 67% -ánál volt megfigyelhető.
 • A hat hónapos hajkezelés után a férfiak 83% -a gyógyulhat vissza.
 • A gyógyszer bevétele esetén a haj normális növekedési üteme - 1-2 cm / hó. Ugyanakkor a Propecia nemcsak a koronán, hanem a frontális lebenyben is helyreállítja a hajnövekedést, amelyet nehéz kezelni.

Ellenjavallatok és mellékhatások

Az egyetlen, aki tilos Propecia-t szedni, nők. A gyógyszer használata súlyos hormonális meghibásodást okozhat a női testben, ami súlyosan káros az egészségre. Ugyanakkor a Propecia nem lesz terápiás hatása.
A férfiak biztonságosan vásárolhatnak Propecia-t. Ugyanakkor fel kell készülnie arra a tényre, hogy az esetek 3% -ában a gyógyszer bevétele a következő mellékhatásokat okozhatja:

 • Erekciós rendellenesség
 • Csökkent szexuális vezetés
 • Csökkent spermaszám

Propecia - a gyógyszer ára

Az orosz online gyógyszertárakban a Propecia 30 tablettát vásárolhat 1 tablettára. Ne rohanjon pénzt költeni az ilyen gyógyszerekre, valószínűleg generikus. Az eredeti Propecia ára legalább 3-4-szer magasabb. Ukrajnában az USA-ban készült eredeti Finasteride 1 mg Propecia vásárolható 3200 UAH áron 28 tablettára. A Portal Medicine Info arra ösztönzi Önt, hogy legyen óvatos és gondosan ellenőrizze a gyógyszertár véleményét a vásárlás előtt.

Propecia véleménye

Nem fogok hazudni, kellemetlen mellékhatások voltak, de két hónapon belül telt el. Nagyon boldog voltam, ha 6 hónap után a haj kezdett áttörni, ahol már nem volt. A többit illetően elégedett voltam ezzel a gyógyszerrel a hajhullás ellen.

Soha nem írt véleményeket. Most szeretném tájékoztatni az összes embert, aki elveszítette a reményt, hogy normális haját visszakapja a fejükre, hogy kijavíthassák a helyzetet. Most 33 éves vagyok, a hajam nagyon gyorsan vékonyodott. Tudom, hogy örökletes - mind a nagyapja, mind az apa 40 éves kora előtt kopaszodott. A Propecia-t az utasítások szerint kezdtem el, és 5 hónap múlva megjelentek az első eredmények. Két hiányos évre a kopaszság szinte észrevehetetlen, és a haj nem esik ki. Mindenkinek ajánlom a Finasteridát, aki kétségbeesett!

Alexander, 29 éves

Segít, függetlenül attól, hogy mit írnak vagy mondanak. A haj 2 hónapos belépés után leállt. Általánosságban elmondható, hogy a Propecia a hatékonyság szempontjából egyike a legjobbaknak. Azt mondom, mert nem kopasz, mint a többi társaim. A kopasz foltok nem teljesen benőttek, körülbelül kétharmada, és nem olyan észrevehetőek. Ki fél a mellékhatásoktól, hadd menjen kopasz. Ha a gyógyszer nem illik, mindig abbahagyhatja az ivást.

Propecia és más gyógyszerek

A Propecia megjelenése előtt az alopeciás gyógyszerek csak az esetek 35% -ában adtak eredményt. A pénz eltöltése után az ember egyáltalán nem volt biztos benne, hogy a gyógyszer segít megállítani a hajhullást. Propecia radikálisan megváltoztatta a helyzetet. A betegek több mint 80% -a, és a kezelés ismételt lefolyása mellett - a gyógyszer alkalmazása után - akár 90% -ig is egészséges hajjal büszkélkedhet. Ne habozzon, vásároljon Propecia-t (Finasteride), és kezdje el a stílusos frizuráját a lehető leghamarabb. Értékelje az orvosok munkáját, akik elkészítették ezt a cikket az Ön számára, osszák meg a linket bármely társadalmi hálózatban, nagyon hálásak leszünk a visszajátszásért!

http://www.medicina-info.com/propeciya-finasterid-ot-oblyiseniya/

Propecia véleménye az orvosokról

Stock Fotó Propecia 30 tabletta

Hogyan kaphatok 6% kedvezményt?

 • 1. Készítsen 100% -os előrefizetést az Ön számára megfelelő módon, és 3% kedvezményt kapjon a megrendelés teljes költségéről
 • 2. A 100% -os előlegfizetés megtakaríthatja a postaköltséget, amelyet a postai küldemények megrendelésének kézbesítése esetén általában 3% -nak tesz ki

Így teljes előrefizetéssel 6% -ot takaríthat meg a megrendelés megvásárlásáért fizetett készpénzben.

Orvos trichológus Vitaly Kuznetsov

A kábítószert férfiak és nők használhatják.

A Propecia a férfiak kopaszságának kezelésére létrehozott gyógyszer. Olyan esetekben írom fel, hogy a betegség androgén formája esetén a fejen lévő haj hiánya hormonális háttér meghibásodásával jár.

nyalánkság

A Propecia hatással van a hajhagymákban felhalmozódó dihidrotesztoszteron előállítására. A tüszők nagy nyomásnak vannak kitéve, amely után a szerkezete sérült. Ezen túlmenően a gyógyszer stabilizálja a húgyutak átjárhatóságát. Javítja a jóindulatú daganattal rendelkező betegek állapotát. Így lehetősége van csökkenteni a nemkívánatos formációk kockázatát.

ellenérvek

Propecia egy erős gyógyszer. Használat előtt ki kell zárnia számos korlátozást.

Ha ezt nem teszi meg, lehetséges egy nemkívánatos reakció:

 1. a szexuális intimitás iránti érdeklődés elvesztése;
 2. abnormális változások az ejakuláció folyamatában;
 3. duzzanat a végtagokban (karok, lábak);
 4. általános gyengeség, szédülés, fájdalom a templomokban;
 5. bőrkiütés (arc, nyak, mellkas);
 6. depresszió, ideges kimerültség.

Ha mellékhatás jelentkezik, a kezelést azonnal le kell állítani.

Orvos trichológus Jurij Sereda

A hajhullás ma meglehetősen gyakori patológia. Azonban az egyik dolog az, amikor a fejbőr elején a haj elvékonyodásával jár együtt, és egy másik, amikor az ok a hormon hormonális változásai.

nyalánkság

A Propecia képes eltávolítani az androgén alopecia tüneteit. Hatékonysága az erős összetételnek köszönhető. A gyógyszer alapját képező finaszterid képes gátolni az 5-alfa-reduktázt, amely a tesztoszteront dihidrotesztoszteronokká alakítja. Ennek a folyamatnak a eredménye a hormon koncentrációjának növekedése a prosztatarák szövetében.

A farmakológiai hatás az androgén alopeciával és a jóindulatú daganatok különböző formáival rendelkező betegek általános állapotának stabilizálódásából ered.

ellenérvek

A Propecia gyógyszerkészítményének hátrányai a következők:

Itt olvashat érdekes cikkeket:

Orvos trichológus Vladimir Ishtsov

Egyetlen tabletta nem ad eredményt.

A korai kopaszodás elleni küzdelemben csak két gyógyszer, a Propecia és a Minoxidil megerősítette fellépését. Véleményem szerint az első gyógyszer a legjobb. Hatékonyságát klinikai vizsgálatokban tesztelték. A betegek mintegy 98% -a pozitív hatással volt a szervezetben.

nyalánkság

A kétségtelen előnye a Propecia bevételének módja. Ez a kérdés részletesebb figyelmet kívánok adni.

Tehát a napi arány 5 mg Finasterid naponta. A gyógyszert a terápia részeként írják elő. Egyetlen tabletta nem ad eredményt. A farmakológiai hatás eléréséhez három hónapos rehabilitációs kurzust kell végezni. Minden egyes eset egyedi, ezért ha a korai kopaszságot találja, konzultáljon egy trichológussal.

ellenérvek

Mint minden gyógyszer, a Propecianak számos hátránya van. Ez befolyásolja a testet, ami kiszámíthatatlan reakciót okozhat. Az átfogó kezelés megkezdése előtt győződjön meg arról, hogy nincsenek ellenjavallatok. Ha van, akkor nemcsak nem lesz pozitív eredmény, hanem „aláássa” az egészségét.

Az orvosok kínálják a betegeiket

Orvos trichológus, Alekszej Zelensky

A Propecia olyan termék, amely a Viagra után második helyen áll. Erős reakciót váltott ki a nyugati piacon, amely után a világ más országaiban is keresett.

nyalánkság

A gyógyszer lehetővé teszi a következő problémák megoldását:

 • elnyomja a dihidrotesztoszteron túltermelését;
 • megakadályozza a hajhagymák elhullását;
 • a kopaszság jóindulatú formájának megelőzése.

Továbbá javaslom a Propecia használatát a prosztata hiperplázia tüneteinek kiküszöbölésére. A szerszám pozitív hatással van a vizelet áramlási sebességére, valamint a húgyutak állapotára.

ellenérvek

Ha beszélünk a mínuszokról, sok ellenjavallat áll:

 1. abnormális máj enzimvizsgálati eredmények;
 2. rosszindulatú daganatok a prosztatában;
 3. a hólyagfunkcióval kapcsolatos problémák;
 4. akut allergiák finaszteridra vagy dutaszteridra;
 5. az obstruktív uropathia tünetei.

A kezelés előtt győződjön meg arról, hogy nincsenek ellenjavallatok.

Hasznos a Propecia-n:

Orvos trichológus Konstantin Yurkevich

Helló A Propecia ma a finasteride védjegye. Kezdetben a terméket úgy gyártottuk, hogy kiküszöböljék egy olyan betegség következményeit, mint a prosztata adenoma. Sokkal később kiderült, hogy segít megbirkózni az androgenetikus alopeciával.

nyalánkság

A Propecia használatát három esetben ajánlom.

A diagnózis módjától függően a kezelés teljes időtartama függ:

http://aptekaman.ru/katalog/vypadenie-volos/propeciya-kupit/propeciya-otzyvy-vrachej.html

Finasteride Propecia vélemények

A klinikai vizsgálatok során észlelt mellékhatások ritkák voltak, és nem a férfiak többségére vonatkoztak. Az esetek mintegy 0,5% -ában a férfiak a következő szexuális szférával kapcsolatos mellékhatások valamelyikét tapasztalták:

csökkent libidó (csökkent libidó)
nehézséget okoz az erekció
sperma csökkentése
A mellékhatások teljesen eltűntek a Propecia-t szedő férfiaknál.
Nincs egyetlen vélemény a Propecia e mellékhatásokban való részvételéről két okból:

A mellékhatások a férfiak többségében (58%) eltűntek, akik továbbra is propeciát szedtek.
A kontrollcsoportban a Propecia bevétele helyett a placebót (a „dummy” -t, amely nem tartalmazott finaszteridet, de gyógyszerként adták be) ugyanazokat a méreteket figyelték meg!
A Propecia befolyásolhatja a prosztatarákot kimutató vérvizsgálat eredményét. Ez nem jelenti azt, hogy a Propecia használata prosztatarákot okoz. Ez azt jelenti, hogy az elemzés eredményeként hamis diagnózist kaphat. Ha megvizsgálja, jelentse, hogy Propecia-t szedi az orvosához.

http://www.triholog.ru/forum/forum6/topic422/

Finasterid (Propecia): vélemények, utasítások, recepció, gyógyszertárak vásárlása

A különböző okokból előforduló kopaszságot alopeciának nevezik. És a fordított kifejezés, amely „kopaszság eltűnése” -ként fordítható le, egy prófétai. Pontosan ez az, amit a „Propecia” -nak neveznek, és az anyag kémiai neve az INN szerint finasterid. Abban az esetben, ha már választotta, és az orvos pontosan finasteridet írt, akkor azonnal lépjen a cikk utolsó részébe - azt fogja mondani, hol vásárolhat kiváló minőségű kopaszodó tablettát megfizethető áron, és a szállítással.

Ugyanebben az esetben, ha szüksége van információra a finasteridről, hogyan működik, milyen indikációi vannak a felhasználásnak, az adagolási rend és a lehetséges mellékhatások, akkor ez a cikk lehetőséget nyújt arra, hogy megismerkedjen ezzel a gyógyszerrel, amelynek használata olyan sok és a betegek jóindulatú értékelései.

Finasteride: mi ez a gyógyszer, és hogyan működik?

A Finasterid szintetikus szer, és anti-androgén hatású. Az eszköz blokkolja az 5-alfa-reduktáz enzimet, amely drasztikusan növeli a tesztoszteron aktivitását, és egy másik vegyületté - dihidrotesztostronvá alakítja. Ennek eredményeként csökken a vér koncentrációja. Ismeretes, hogy a "férfi hormon" hozzájárul a kopaszsághoz: a magas tesztoszteronos betegek gyakran ezt a problémát tapasztalják. Ezen túlmenően a magas vérszint a vérben hozzájárul a prosztata méretének növekedéséhez.

Ezért, amikor a dihidrotesztermon koncentrációja csökken a vérben, a prosztata mérete csökken, és a vizelet javul, ezért hivatalosan a finaszteridot a prosztata adenomának jelzett gyógyszernek tekintik, és daganatellenes antiandrogén.

Ennek hatása a hajnövekedés visszaesésében is nyilvánul meg az elveszett helyeken, így a finaszterid tartalmú tabletták kopaszak, de csak akkor, ha a kopaszság a hím hormonok szintjének növekedésével jár a vérben. Mi a gyógyszer formája, és hogyan kell használni?

Az androgén alopeciából származó indikációk és adagolási rendek

A Propecia a kopaszodás örökletes formájának kezelésére szolgál. E szerszám használata az alopecia más formáiban nemcsak haszontalan, hanem káros is. Végül is, a finaszterid olyan eszköz, amely túlnyomó hatást gyakorol a hormonokra, és csak nyilvánvaló feleslegükkel használható, ami természetesen csak a férfi testben fordul elő.

Ezért a finaszterid tabletták csak férfiaknál használhatók, csak az orvos - trichológus látogatása után, aki igazán diagnosztizálja az alopeciát, és csak a vér androgének szintjének meghatározása után. Ellenkező esetben (ha a hormon szintje normális vagy alacsony), ez azt jelenti, hogy a finaszterid tabletták nem segítenek a kopaszságban, hanem ellenkezőleg, olyan mellékhatásokat okoznak, amelyek a férfi funkció depressziójához kapcsolódnak. A leggyakoribb tünetek a nőgyógyászat vagy az emlőmirigyek megnagyobbodása.

A nőknél a finaszteridot nem használják. Végül is, a nőknél az androgének megnövekedett szintje nem a „norma” lehetősége, hanem a betegség tünete, például a policisztás petefészek. Ezért, hogy fontolja meg a „Propecia nem segített” nők értékelését, értelmetlen.

A finasterid alkalmazása nagyon egyszerű - egy tabletta naponta. Az eredeti gyógyszer minden tablettája elég szokatlan - egy nyolcszög barna színű, amely 1 mg hatóanyagot tartalmaz. Néhány analóg 5 mg-ot tartalmaz, mivel az adagolás módosítása szükséges lehet.

Fontos tudni, hogy a hormonális alopecia befolyásolja a fej homlok- és parietális területeit, ahol a szőrtüszők „reagálnak” az androgénekre. A finaszterid alkalmazása a kopaszodáshoz a fej hátsó részén, alopecia alopecia esetén is haszontalan és még káros. Olvassa el a véleményeket, mivel "a gyógyszer nem segített", de nem kell segíteni.

A „Propecia” (ez egy általános) figyelembe vételével emlékeznünk kell arra, hogy látható hatást lehet elérni legkorábban a folyamatos bevitel fél évében. Ezért előre kell állítanod egy hosszú tanfolyamot, és természetesen meg kell szabályoznod a vérben lévő hormonok koncentrációját ebben az időszakban. A finaszterid még hosszabb időtartama általában 1 - 2 év.

Ami az eredeti drogot illeti, ez a Proscar, a Merck Sharp és a Dome minden joga van a márkához és a szabadalomhoz.

Ellenjavallatok a gyógyszer bevétele és mellékhatásai tekintetében

A finaszteridet nem a nők, sem a férfiak nem használhatják, akik kopaszodást indítottak a hormonális funkció „virágzása” előtt, azaz 18-20 évig.

A finaszterid ellenjavallt az endokrin mirigyeknél szenvedő férfiaknál, vagy az endokrinológusnak következtetést kell adnia arról, hogy nincsenek-e ellenjavallatok az androgénszint csökkenéséhez.

Proscar tabletták és generikus készítmények (Propecia) ellenjavallt súlyos máj- és veseelégtelenség, allergiás reakciók és gyógyszer-intolerancia esetén.

Ennek az ágensnek a mellékhatása dózisfüggő: minél nagyobb az adag, annál nagyobb a hím hormonok szintje. Hosszú távú belépéssel leggyakrabban a betegek véleménye szerint fordul elő:

 • csökkent libidó vagy libidó;
 • az ejakuláció volumene csökken az ejakuláció során (a prosztata csökkentése miatt);
 • allergiás kiütés lehetséges megjelenése;
 • Az endokrinológusok véleménye szerint a gyógyszer nagy dózisainak tartós használatával a feminizáció jelei jelentkezhetnek.

Speciális utasítások és a gyógyszer egyedi felhasználása

Az alopecia kezelése közvetlenül függ a hormonok szintjétől, és viszont a gyógyszer dózisától függ. Ezért lehetséges, hogy az adagolás naponta 1-5 mg-ra fokozatosan növelhető, ahogyan az utasítások lehetővé teszik, de a vér hormonszintjeinek ellenőrzése alatt.

Mivel a finaszteridot nemcsak kopaszságra használják, hanem utasításai szerint a prosztata adenoma kezelésére is, mielőtt a tablettákat szednénk, urológusnak kell vizsgálnia, és ki kell zárnia a prosztata és a húgycső betegségeit, különösen a prosztatitisz és az urogenitális fertőzések.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy az eredeti finaszterid és a gyógyszertárban megvásárolható összes generikus kárt okozhat a szervezetnek, ha öngyógyul. A gyógyszer bevétele előtt orvoshoz kell fordulni, meghatározni a indikációkat és a tanulmányi hormonokat. Ellenjavallatok és mellékhatások lehetségesek, így a recepciónak orvosnak kell lennie.

Abban az esetben, ha elfelejtette a gyógyszert, akkor ne vegye be a következő napon dupla adagban. Ne feledje, hogy a fenntartható hatás eléréséhez nem szükséges a vérben lévő hormonok koncentrációjának gyors változása, hanem hosszú távú és állandó csökkenése. Csak hagyja ki az egyik napot, és folytassa a következő napon, mint mindig.

A generikus gyógyszerekről és ezeknek a gyógyszereknek a kiskereskedelmi beszerzéséről a gyógyszertárláncban

Továbbra is beszélni kell a generikus gyógyszerekről, vagy a Propecia-tól eltérő egyéb eszközökről, amelyek finaszteridot tartalmaznak és az androgén alopecia kezelésére alkalmazzák. Mindezek a tabletták, és a vélemények szerint a bevitelük eredménye teljesen összehasonlítható az eredeti jogorvoslat hatásával. Az utasítások, a dózisok és minden egyéb azonosak a "Proscar" -al, kivéve az árat, ami többször is alacsonyabb lehet.

Az orvosok szerint a legnépszerűbbek a következő gyógyszerek:

Az egyetlen nehézség, amelyet többet kompenzál az ár ajánlat, az, hogy ezek a gyógyszerek nem állnak rendelkezésre 1 mg-os dózisban, de azonnal 5 mg-os tablettánként. Ezért mindegyik tablettát 5 részre kell osztani, és 5 napig „nyújtani”, és csak 5 mg / nap dózis elérése után nem szükséges. Úgy tűnik, ez nagyon kényelmetlen, és csökkentheti a kezeléshez való alkalmazkodást. De a betegek véleménye szerint ez könnyen elvégezhető, különösen azért, mert sokan a tablettát 4 részre osztják, és a kezelést 1,25 mg-os adaggal kezdik. Ez sokkal egyszerűbb, azonos hatékonysággal.

Figyelem! Ez az oldal tájékoztató jellegű és nem árul el kábítószert. Ha vásárolni szeretne egy gyógyszertárban, az eredeti finasteride kiváló minőségű analógjait, kattintson az alábbi linkre:

Emlékeztetni kell arra is, hogy ezt a gyógyszert, mint sokan, csak a kezelőorvos által előírt módon kell figyelembe venni, figyelembe véve az összes ellenjavallatot.

http://infazavr.com/finasterid-propeciya-otzyvy-instrukciya-priyom-kupit-v-aptekah.php

Finasteride Propecia vélemények


Csoport: Megbízható felhasználók
Üzenetek: 169
Felhasználói azonosító: 171
Regisztráció: április 2.-17

Az az érzésem, hogy nincs ilyen személy: huh:
Ellenkező esetben egy valódi személytől érkező megjegyzés már megjelennek ezen vagy más független fórumon.
Mindez, amit már bemutattunk, néhány fotó előtt / után (az utolsó a szó szerint már egy évvel ezelőtt, nem számítva a lány fotóját, amely nem mutat közvetlen különbséget) a fórumon csillapított hírnévvel (volosy) és Cain-tól: D

Ha van ilyen személy, kérjük, válaszoljon!


Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 28
Felhasználói azonosító: 434
Regisztráció: május 9. 18

Az az érzésem, hogy nincs ilyen személy: huh:
Ellenkező esetben egy valódi személytől érkező megjegyzés már megjelennek ezen vagy más független fórumon.
Mindez, amit már bemutattunk, néhány fotó előtt / után (az utolsó a szó szerint már egy évvel ezelőtt, nem számítva a lány fotóját, amely nem mutat közvetlen különbséget) a fórumon csillapított hírnévvel (volosy) és Cain-tól: D

Ha van ilyen személy, kérjük, válaszoljon!

http://hairtalking.ru/index.php?showtopic=251

Finasteride - a férfiak vásárlóinak véleménye

A prosztata adenoma egy jóindulatú prosztata proliferációja. Ez az állapot a fiziológiai és patológiás határon van, hiszen szinte minden idős korban jelentkezik, és egyfajta jele az orgona öregedésének. Ugyanakkor ez rengeteg kellemetlen tünetet okoz, ezért kezelést igényel.

Ennek a patológiának a megszüntetésére két kezelési módszert alkalmaznak - konzervatívak és operatívak. Ha a prosztatarák enyhén nőttek, és a betegség korai szakaszában van, akkor orvosi, azaz konzervatív terápiát igényel.

A finaszterid a prosztata adenoma számára kiváló gyógyszer. De nem csak inni kell, gondosan tanulmányozza a használati utasítást, és használat előtt konzultáljon orvosával. Mivel a gyógyszer nem mindenkinek szól.

Milyen tünetei vannak a Finasteridnek?


A kezelés megadása előtt meg kell vizsgálni azokat a vizsgálatokat, amelyek segítenek megtalálni a betegséget. De a következő szubjektív érzéseknek kell a szakemberek felé fordulni:

 • a vizelet időtartama jelentősen nőtt;
 • a vizelet nyomása észrevehetően gyengült, jet lassú, néha megszakítható;
 • a WC-be való belépés után nincs érzés a hólyag kiürítésére;
 • a vizelés kezdetén késleltetés van az izomlazítás és a jet megjelenése között;
 • a vizelet végén a vizelet cseppecskékben válhat ki;
 • éjszaka gyakori a WC;
 • a délutáni WC-beutazások is emelkedtek;
 • bizonyos esetekben meg kell feszítenie magát, hogy vizeljen;
 • az inkontinencia incidensek néha lehetségesek.

A prosztata adenoma esetén a vizeletáram sokkal gyengébb lesz.

Ezek a tünetek prosztata adenomát jelezhetnek. Annak érdekében, hogy ne kezdjék el a folyamatot, a kezelést az első tünetekkel kell kezdeni.

Finasteride összetétele

A fő hatóanyagnak ugyanaz a neve, mint a kábítószer kereskedelmi neve - finasteride. Általában egy tabletta 5 mg-ot tartalmaz.

De ezen alkotórészen kívül adjuvánsok is vannak:

 • laktóz-monohidrátok;
 • cellulóz és keményítő;
 • titán-dioxid;
 • magnézium-sztearát.

Mindegyikük egy meghatározott formát és típusú tablettát ad, és nem ad túl korai ahhoz, hogy feloldódjon. Segítenek a Finasteride-nek abban a pontban, hogy pontosan hol kell elkezdenie elnyelni és cselekedni.

A gyógyszert a mirigyszövet proliferációjának megállítására, valamint a prosztata hiperpláziájának csökkentésére írják elő.

Ez segít helyreállítani a húgycső türelmét, javítja a vizelet áramlását, valamint csökkenti a klinikai megnyilvánulások fényerejét.

Ezenkívül jelentősen csökkenti az akut vizeletretenció kockázatát, ami műtétet igényelhet.

Ha nem tudod a gyógyszert inni

A finaszterid szigorúan tilos a nők szedése, és a szülés alatt általában a gyógyszerrel való érintkezés nem kívánatos. Ez annak a ténynek köszönhető, hogy e gyógyszer hatóanyaga negatív hatást gyakorol a magzatra, különösen a hímre. Megakadályozza a nemi szervek normális fejlődését az embrióban.

Terhes abszolút kontraindikált kapcsolat a finaszteriddal

Ne használjuk a kábítószert olyan betegek számára is, akiknek allergiás reakciói voltak a Finasteride bármely összetevőjéhez. Ennek a gyógyszernek a használata a gyermekek betegségeinek kezelésére vonatkozó tapasztalatokkal nem rendelkeznek, így az ellenjavallt bevitel is.

Hogyan kell inni a gyógyszert

A Finasteride-t naponta egyszer 1 tabletta kell bevenni. Nem ajánlott a napi 5 mg-os dózis túllépése, mert a gyógyszer hormonális anyagokat tartalmaz. És ezt nem szabad visszaélni.

A kezelés folyamata mindig nagyon hosszú. Ez 5-6 hónap vagy annál hosszabb lehet. De mindezen kritériumoknak korlátozniuk kell az orvost. A gyógyszert a kezelőorvos állandó felügyelete mellett, rendszeres teszteléssel kell beadni.

Ellenkező esetben hormonális zavarok léphetnek fel a férfi testben, és különböző kellemetlen mellékreakciók alakulhatnak ki.

Mint minden más és különösen hormonális készítmény, a Finasteridnek nemcsak pozitív oldala van - gyógyító hatása, hanem egy negatív mellékhatása is. Ezek különböző szervekből és rendszerekből eredhetnek:

A prosztata adenoma kezelésére szolgáló készítmények

 • immunitás - allergiák, angioödéma az ajkakon és az arcon;
 • epidermisz - különféle bőrkiütések, súlyos viszketés, néha urticaria;
 • emésztőszervek - a májminták koncentrációjának növelése;
 • szív- és érrendszeri betegségek - szívdobogás, vagyis a szívizom remegése, ritkán - tachycardia;
 • psziché - a libidó éles csökkenése (az ellenkező nemű vágy). Általában ez a kellemetlen pillanat a kezelés kezdetén következik be, és teljesen eltűnik a második kezelési hét végéig. Ritka esetekben alacsony libidó figyelhető meg a teljes kurzus alatt, valamint a gyógyszer abbahagyása után is. Egy másik mentális zavar lehet depressziós állapot;
 • nemi szervek - átmeneti impotencia, fájdalom a herezacskóban, a sperma felszabadulásának megsértése (ejakuláció), a sperma koncentrációjának és motilitásának csökkenése a spermában;
 • fájdalom, duzzanat, néha az emlősmirigyek jelentős növekedése a férfiaknál.

A gyógyszer szedése ideiglenes impotenciát okozhat

Ha ilyen kellemetlen tüneteket tapasztal, tájékoztassa orvosát. Mert szükség lehet a Finasteride adagjának módosítására vagy bármely analóg kiválasztására.

A Finasteridet szedő betegek fokozzák az obstruktív uropathia kialakulásának kockázatát. Ez egy olyan állapot, amelynek során a húgyutak elzáródása zavarja a teljes rendszer bármely részét. Veszélyes, hogy a vesék patológiájához és funkcióik megsértéséhez vezethet.

Ezért a vizelet áramlását gondosan ellenőrizni kell a gyógyszert szedőknél.

Mielőtt elkezdené szedni a Finasteridet, győződjön meg arról, hogy a szervezetben nincsenek-e a következő betegségek, amelyek könnyen összekeverhetők a prosztata hiperpláziával:

 • onkológiai folyamat a prosztata mirigyében;
 • gyenge hólyag izmok;
 • prosztatagyulladás;
 • húgycső szigorítása;
 • a húgyhólyag beidegzésének megsértése.

A betegek véleménye

A férfiak prosztata adenomájára vonatkozó Finasteride-értékelés nagyon eltérő. Egyesek azt írják, hogy a gyógyszer bevétele egyáltalán nem segített nekik, és néha még rosszabb is, mert mellékhatásokat okozott. A legtöbb értékelés azonban pozitív.

Az emberek azt mondják, hogy a gyógyszer segített nekik megszabadulni a problémától, eltávolította a kellemetlen tüneteket, és nem okozott negatív változásokat a testben és a jólétben. A betegek megjegyzik továbbá, hogy a Finasteride árazási politikája nagyon hűséges, így még a gyógyszer hosszú távú használata sem rendelkezik erős költségvetéssel. Az alábbiakban néhány értékelés olvasható.

Ivan, 49 éves.
- Nulla expozíció a gyógyszerrel. A Finasteride semmilyen módon nem befolyásolta a prosztatitiszemet. A Finasteride-et kaptam négy hónapig, és elhagytam, az egyetlen dolog, amit szeretnék megjegyezni, hogy tényleg nincsenek mellékhatások, és nagyon köszönöm!

Fedor Petrovich, 59 éves.
„A liszt kegyetlen, de miután megkóstolták a Finasteride tablettáit, kis virágok jelentek meg a tövisek életében. A Finasteride tabletták arra emlékeztettek, hogyan kell élni a teljes tüdőben. A mellben most térdre remegés nélkül repülsz!

Maxim, 37 éves.
- Az orvos javaslata szerint ezeket a tablettákat vettem. Az utasítás természetesen megfélemlíti a mellékhatásait. De valójában a kezelés jól ment. Nem észlelt problémát a potenciaval.

Finasteride: indikációk és használati utasítások, az árak és a vélemények a férfiak, Finasteride az alopecia

A Finasterid egy androgén gyógyszer, amelyet eredetileg a prosztatarák tumorellenes szereként fejlesztettek ki.

Számos klinikai vizsgálat után felfedezték a Finasteride hatékonyságát a férfiak kopaszságának elleni küzdelemben.

A gyógyszer nem módosítja a tesztoszteront olyan hormonra, amely káros az izzókra, ami elősegíti a tüszők növekedését. Ennek következtében a férfiak hajhullása jelentősen csökken.

A hormonális gyógyszer fő összetevője a Finasterid. Ezenkívül a tabletták összetétele tartalmazhat segédanyagokat:

 • lauril-makrogliceridek;
 • magnézium megáll;
 • mikrokristályos cellulóz;
 • kukoricakeményítő;
 • nátrium-keményítő.

A finasterid fehér színű, kerek alakú tabletták formájában kapható, amelyek mindegyike 5 gramm hatóanyagot tartalmaz.

A gyógyszer gátolja a dehidrotesztoszteron aktivitását, ezzel megakadályozva a jóindulatú hiperplázia kialakulását a prosztata mirigyében. A szövetszaporodás megáll, a mirigy zsugorodik, és a betegség tünetei megszűnnek. A férfiaknál a vizelet kiáramlási sebessége nő, a vizelési gyakoriság helyreáll.

Használati jelzések

A finasteridet csak az orvos írja fel a következő problémákra:

 1. A vizelet kifolyásának megsértése.
 2. A prosztatarák jóindulatú hiperpláziával történő csökkentése érdekében.
 3. Az akut vizeletretenció kockázatának csökkentése érdekében, amely műtétet igényelhet.
 4. A hyperplasia tüneteinek csökkentése.

Ellenjavallatok

Az androgén gyógyszeres kezelést nem végezzük a következő betegségekben és állapotokban:

 1. 18 éves korig.
 2. Női szex
 3. Egy vagy több összetevő intoleranciája.
 4. A prosztata rosszindulatú daganatai.
 5. Súlyos veseelégtelenség.
 6. A húgyutak elzáródása férfiaknál.

Használati utasítás

A Finasteride napi bevitele 5 mg. A tablettát belsejében veszik és vízzel leöblítik. Rágja és összetörje, nem szükséges. A kezelés időtartamát szakember határozza meg. A legtöbb esetben a vétel legalább egy hónapig tart.

Legutóbb megjelentek a Finasteride hatóanyaggal kezelt krémek, amelyek a kopaszság kezelésére szolgálnak. Naponta kétszer kell alkalmazni a fejbőrre. A krémek adagolókban kaphatók. Egy alkalmazás elég hét vagy nyolc pshikov.

Mellékhatások

A Finasteride szedése során a következő mellékhatások lehetségesek:

 1. Egy allergiás reakció megjelenése. Különböző súlyosságú allergiák fordulhatnak elő a gyógyszer egyik komponensén. Néha enyhe viszketés tapasztalható. Nagyon ritka esetekben - angioödéma.
 2. A luteinizáló és follikulus-stimuláló hormon fokozott vérszintje. A koncentráció csökkenése az egyik hormonban egy másik növekedéséhez vezethet. Ezért a Finasteride szedése során figyeljen a mirigyek változására. A férfiaknál az emlőmirigy kialakulhat. Az orvosok véleménye szerint bizonyos esetekben a kisülés a mellbimbóból származik, és maga a mirigy fájdalmas lesz és tömörül.
 3. A szexuális funkció megsértése. Mivel az aktív hím hormon kialakulása csökken, megfigyelhető a szexuális vágy és a libidó csökkenése. Bizonyos esetekben a süllyedő folyadék térfogata csökken, és az ejakulációs folyamat zavart.

Általánosságban elmondható, hogy ha a Finasteride gyógyszert orvosa írja elő, és szigorúan az utasításoknak megfelelően, akkor a fent leírt helyzetek a legtöbb esetben elkerülhetők. A gyógyszer mellékhatásai rendkívül ritkák, de róluk tudni kell.

A gyógyszer Finasteride költsége

Szinte minden gyógyszertárban megvásárolhatja a Finasteride-t anélkül, hogy orvoshoz kaphatna receptet. Az ár a vásárlás helyétől és a gyártótól függ. Az orosz gyógyszer 30 tablettájának átlagos ára 230 rubel. Az izraeli Finasteride-teva kb. 350 rubelt fizet.

Vegyük a gyógyszert Finasteride csak a konzultációt követően szakember.

Finasterid analógok

A hajhullás csökkentése és a hajnövekedés javítása a férfiakban a Propecia gyógyszert írja elő, amely 1 gramm Finasteridet tartalmaz. A klinikai vizsgálatok kimutatták, hogy az ilyen dózis napi egyszeri alkalmazása normalizálja a hormonszintet és kiküszöböli a kopaszságot. A prosztata betegség esetén ez a gyógyszeradag nem hatékony, de javíthatja a haj növekedését.

A Propecia az első naptól kezdődik, de a látható eredmények eléréséhez legalább három hónapig tart. Ebben az esetben a gyógyszert rendszeresen kell bevenni, különben a kezelést meg kell ismételni.

A Propecia csak akkor írható elő, ha a kopaszság a férfiak hormonális szintjének változásával jár. Más esetekben a jogorvoslat haszontalan lesz. Ezért, ha le akarja állítani a hajhullást, a gyógyszer használata előtt ajánlott a hormonok tesztelése.

Az a tény, hogy a Finasteride aktívan küzd a kopaszsággal, több tényezőt is bizonyít:

 1. A Propecia bevételekor a haj normális aránya egy-két hónap alatt érhető el. Ugyanakkor a hajnövekedés a koronán és a frontális lebenyen is helyreáll.
 2. A betegek 83% -ánál a haj a hat hónapos gyógyszercserét követően helyreállt.
 3. A férfiak 67% -ánál az aktív hajnövekedés két-három hónap múlva észrevehetővé válik.

Meg kell jegyezni, hogy a Propecia előkészítése során a Finasteride kis adagja ellenére bizonyos esetekben mellékhatások jelentkezhetnek:

 • csökkentse a sperma számát;
 • a szexuális vágy csökkenése;
 • erekciós zavarok.

A Propecia meglehetősen drága. Átlagosan 28 tabletta, körülbelül 6 ezer rubelt kell fizetnie.

Finasteride - vélemények

A finasterid kezelés nem gyors. Hat hónapig használtam. De segített csökkenteni a prosztata mirigyét. Ez idő alatt nem figyeltek meg mellékhatásokat.

Először is, a szexuális vágy egy kicsit csökkent, és már meg akartam állítani a tabletták szedését. De meg kell kezelni, így a kurzus folytatódott. Egy idő után minden helyreállt.

Neskorye megpróbálja kezelni a kopaszságot ezzel a gyógyszerrel, amelyre azt szeretném mondani, hogy nem láttam semmilyen változást ebben a részben. A haj nem javult.

Jóindulatú prosztata-daganatom és gyenge vizeletkiáramlásom van, ezért elfogadom az Omnik-t és a Finasteridet. A hatás tíz napos belépés után észrevehetővé vált. A hasmenés azonban megjelent. Elutasította az Omnik-t, és a szék visszaállt.

Az orvos elrendelte, hogy naponta egyszer vegyek be Fluridint és Finasteridet. Két hónappal később észrevette, hogy egyre kevésbé hasonlít a szexuális vágyra. Attól tartok, hogy hamarosan teljesen eltűnik.

Ez a helyzet nem felel meg nekem, így egy új találkozóra megyek az orvoshoz. De a gyógyszer pozitív hatással van a hajra.

Növekedésük sebessége változatlan maradt, de sokkal jobban kezdtek nézni, és a veszteség csökkent.

Családunkban minden ember ugyanolyan korban elveszi a haját. Nem akarok kopasz lenni, így amikor észrevettem, hogy a haj kezd vékonyodni, elkezdtem azonnal cselekedni.

Próbáltam sok spray-t, ami egyáltalán nem segített. Miután elolvasta a Finasteride véleményét, úgy döntöttem, hogy ezt a gyógyszert használom. A fogadásának eredménye, elégedett voltam.

A kabát elkezdett felépülni, a haj egyre kevesebbre esett.

Tudom, hogy a gyógyszert a prosztata kezelésére használják. De azt tanácsolta nekem, mint a hajhullás orvoslását. Mielőtt a Finasteridet bevenném, hormonteszteket végeztem.

A tesztoszteron a normál felső határnál volt. Több hónapig vettem a gyógyszert. Nem azt mondom, hogy a haj egyre több lett, de a veszteségük megállt. És a haj maga is vastagabb lett.

Még a színe is kicsit megváltozott.

A Finasteride véleményeiben azt olvastam, hogy a naponta egy gramm a hatóanyagot sűrűvé teheti, és alkalmas a prostatitis megelőzésére is. Egész négy hónapig ivott ezek a tabletták. Ennek eredményeként nagyon ideges lett, és még mindig hányinger volt.

Úgy döntöttem, hogy feladom a drogot, és két nap múlva sokkal nyugodtabb lettem. Egy barátom is ezeket a tablettákat veszi, és beszél a hatékonyságáról. Nincs változás a hajamban.

Csak kijött a mellékhatások.

Ha a Propecia nem segített valakinek, akkor ez valószínűleg hamis vagy valamilyen egyedi reakció. Először is ingerlékenység formájában volt mellékhatásom. Erőteljesen minden rendben volt. Ezzel párhuzamosan, csalánnyal húzta a fejét. Az eredmény elégedett.

A szárítás után a törülközőn lévő haj nem marad, és a felső nem ragyog. Ismerem az embereket, akiket a Propecia-val való kopaszkodásért is kezelnek. Mindenkinek megvan a maga eredménye. Néhány szőr egy hónap után észrevehetően jobb lett, míg mások, hogy elérjék a kívánt hatást, egész éven át tablettákat kellett szedniük.

Ennek eredményeként ez a gyógyszer szinte mindenkinek segít. Ez csak az ár, amit alacsonyabb lehetett volna.

A férfiak finasterideje elengedhetetlen

A Finasteride gyógyszert kizárólag férfiaknak szánták, mivel sikeresen kezeli a gyulladt prosztata mirigyét.

Tabletta formájában kapható, ajánlott egy beteg szerv jóindulatú hiperplázia esetén.

A meghatározott gyógyszerek fogadását előzetesen meg kell egyeztetni orvosával, mert orvosi ellenjavallatok vannak, lehetséges mellékhatások előfordulása.

A gyógyszer Finasteride általános leírása és használati utasításai

A gyógyszer az antiandrogén szerek farmakológiai csoportjába tartozik, amelyek hatása a tesztoszteront dihidrotesztoszteronokká alakító speciális enzim termelésének megszüntetésére irányul.

Az utolsó hormon felelős a prosztatarák növekedéséért, ezért csökkenteni kell az ember vérében a koncentrációját a hyperplasia során.

Egyszerűen fogalmazva, a Finasteride feladata a tesztoszteron mennyiségének csökkentése a beteg urogenitális funkciójának normalizálása érdekében.

Ezt a terápiás hatást a hatóanyagok kémiai képletében kifejtett aktivitása okozza.

A hatóanyag, a finaszterid, az ember hormonjait szabályozza, elnyomja a tesztoszteront, csökkenti a patológia méretét, csökkenti a gyulladást, normalizálja a vizelet áramlását és hozzájárul az érintett prosztatarák produktív helyreállításához. Ezenkívül figyelmeztetés az egészségügyi komplikációkra, amelyek sebészeti beavatkozáshoz vezethetnek.

A hatóanyagok hatékonyan felszívódnak a szisztémás keringésbe, ami nem függ a fő étkezéstől. A finaszterid végső plazmakoncentrációja az egyszeri adag beérkezésétől számított 8 óra elteltével érhető el.

Az anyagcsere-folyamatot a májban végzik, és az inaktív metabolitok nagyobb mértékben a vizelettel ürülnek ki, részben a bél segítségével (széklet).

Ha a gyógyszer nem megfelelő, az orvos kiválasztja ugyanazon farmakológiai csoport helyettesítését.

A gyógyszer Finasteride alkalmazásának indikációi és ellenjavallatai

Ez a keskeny profilú gyógyszer a progresszív prosztata adenoma, a fő és a segédkezelő szer ajánlott.

Részvételével a patológia fókusza csökken, a vizelet kiáramlási sebessége nő, és csökken a vizeletretenció és az azt követő gyulladásos folyamat kockázata.

Annak érdekében, hogy a vizeléssel kapcsolatos összes probléma szinte azonnal megszűnik, a libidó növelése, a belső önbizalom lehetséges.

A finaszterid orvosi ellenjavallatokkal rendelkezik, beleértve a gyermekek korát és a férfi test fokozott érzékenységét a szintetikus eredetű aktív összetevőkre.

A gyógyszert nem engedélyezik a nők bármely korban történő alkalmazására, valamint a vesék és a máj súlyos krónikus jellegű károsodása esetén.

Az abszolút ellenjavallatok a prosztatarák és az obstruktív uropathia.

Használati jellemzők, a gyógyszer Finasteride napi adagjai

A gyógyszer bevont tabletták formájában kapható, amely orális adagolásra szolgál.

A Finasteride egyetlen adagját meg kell fogyasztani rágás nélkül, miközben elegendő vizet fogyasztanak.

Egy tabletta 5 mg hatóanyagot tartalmaz, amely a gyógyszer egyetlen dózisának felel meg. A nap folyamán ne vegyen be legfeljebb 1 tablettát, lehetőleg este.

A Finasteride konzervatív kezelése hosszú, több hónapig is eltarthat. A prosztata mirigy csak az orális adagolás 12. hetében csökken, és a 16. héten a vizelet kifolyása normalizálódik. Az orvosok azt javasolják, hogy teljes körű tanfolyamot vegyenek igénybe, és az általános terápiás hatás fokozása érdekében más gyógyszereket is felírnak a gyógyszer kölcsönhatása miatt.

A gyógyszer Finasteride analógjai

A gyógyszer nem mindig működik az orvos tervei szerint.

Néhány klinikai képen a mellékhatások előfordulása nem zárható ki, amely után sürgősen meg kell szakítani a kezelést, és kiválasztani a jelzett farmakológiai csoport analógját.

Ha a bőrön kiütés van, vagy a libidóval kapcsolatos problémák, ezek nyilvánvaló jelei annak, hogy a szervezet nem kompatibilis a Finasteride hatóanyagaival. Az orvosok a következő analógokat ajánlják:

Vélemények a gyógyszer Finasteride

A világhálón rengeteg pozitív visszajelzést talál a gyógyszer működéséről. Bármely gyógyszertárban megvásárolható, de jobb, ha az egyéni konzultációt követően kerül felhasználásra. A kezelés hatásos, bár egyes betegek szerint túl hosszú és drága. A legfontosabb dolog a végeredmény, és minden bizonnyal ez lesz. Ezt írják a betegek:

Victor, 46 éves: „A prosztata gyengesége már krónikus, ezért rendszeresen végzem a Finasteridet. Segít, megkönnyebbülés, különösen, ha a WC-re megy. De a barátom nem kapta meg a gyógyszert, és szinte már impotenssé vált. Tehát a mellékhatások is fontosak, hogy ne hagyjuk figyelmen kívül. ”

Igor, 37 éves: „Ezt a gyógyszert a prosztata gyulladására vittem, nagyon hatékony, megbízható. Először rossz lett, mivel a napi dózis kissé túlzott volt, de az általános egészségi állapot visszaállt, és még a Finasteride eredménye is megjelent.

Michael, 41: „Kezelt adenoma a Finasteriddal, nem volt mellékhatás és nem romlott. De a pozitív változások kellemesen örültek egy hétig tartó rendszeres fogadás után, nem is kellett várniuk három hónapot. Fájdalom nélkül elkezdtem elmenni a WC-hez, és az ágyban kevesebb probléma van.

A Finasteride egy olyan kombinált gyógyszer, amelyet kizárólag az erősebb nemek képviselőinek szánnak. Alkalmazása után helyreállítható a vizelet áramlása, normalizálja a prosztata méretét, enyhíti a gyulladást. A pozitív eredmény minden bizonnyal az lesz, hogy csak a felszíni öngyógyítás legyen jelen a sérült fél életében.

Átlagos értékelés: 4,2 az 5-ből

Finasteride - használati utasítás, vélemények, analógok

"Finasterid" - olyan gyógyszer, amely férfiaknak készült. Ezzel sikerül sikeresen kezelni a prosztatarák gyulladását. Ezt a gyógyszert orvos írja fel. Szigorúan tilos az önkezelés során használni, mivel számos súlyos mellékhatással és ellenjavallattal rendelkezik.

A gyógyszer általános leírása

A "Finasterid" olyan antiandrogén gyógyszerek csoportjára utal, amelyek aktívan elnyomják egy olyan enzim termelését, amely a tesztoszteron dihidrotesztoszteronokká történő átalakulását provokálja. Ez a hormon miatt a prosztata természetellenesen nő. Ennek a jelenségnek az eredményeként az ember prosztata hiperplázia alakul ki. A gyógyszer segít megoldani ezt a problémát.

A gyógyszer terápiás hatást fejt ki az ilyen fontos komponens, mint a finaszterid tartalma miatt. Az anyag szabályozza a hormonokat a férfi testben. Csökkenti a gyulladásos folyamatok megjelenését és elnyomja a túlzott tesztoszteron termelést. Egy másik gyógyszer adja ezeket az eredményeket:

 1. Csökkenti a prosztata patológiáját. Ez a csökkenés általában a kezelés megkezdése után 3 hónappal következik be.
 2. Normalizálja a vizelet áramlását, ezáltal megoldva az urogenitális rendszer késleltetésének problémáját. A 16 hetes kezelés után a betegek javulását figyelték meg.
 3. Visszaállítja az érintett prosztatát.
 4. A húgyutak elzáródásának problémája eltűnik. Ez 7 hónappal azután kezdődik, hogy az ember elkezdte a gyógyszert rendszeresen bevenni.
 5. Megakadályozza a prosztata betegségei által gyakran előidézett szövődmények előfordulását.

A "Finasterid" és más hasonló gyógyszerek összetételében jelenlévő hatóanyagok, például az "Omnick", fokozatosan felszívódnak a véráramba.

8 óra elteltével egy adag bevétele után a maximális plazmakoncentrációt elérjük. Az anyagcsere-folyamat a májban történik. Valamennyi inaktív metabolit a vizelettel ürül a vesén keresztül.

Némelyikük a bélben van, és természetesen elhagyja a testet.

Használati útmutató Finasterid adenoma


A prosztatarák hiperpláziája (adenoma) sok olyan férfiban fordul elő, akiknek életkora már 45 éves volt. A betegség bizonyos mértékig korfüggőnek tekinthető, a hormonális szerkezetátalakítás és a test természetes öregedésének hátterében fordul elő.

A patológia kezelése szükséges és fontos annak érdekében, hogy elkerüljük a prosztata súlyos szövődményeit és visszafordíthatatlan változásait. A korai stádiumokban a gyógyszerekkel való konzervatív terápia, különösen a Finasteride, nagy hatékonyságot mutat.

Adenoma és "Finasteride" - lássuk, hogyan segít a gyógyszer.

A "Finasteride" rövid leírása és hatása

A „Finasterid” a tesztoszteron-5-alfa-reduktáz inhibitorokból álló szintetikus hormonális gyógyszer. Az urológiai gyakorlatban a jóindulatú prosztata hiperplázia (prosztata adenoma) és a kapcsolódó vizelési rendellenességek kezelésére alkalmazzák. Kizárólag férfiaknak nevezték ki a betegség fő tüneteinek enyhítésére és a szövődmények megelőzésére.

A hatóanyag egy speciális intracelluláris enzimet tartalmaz, amely megakadályozza a férfi testhormon tesztoszteron átalakulását biológiailag aktív dihidrotesztoszteronokká. Csökken a koncentrációja a prosztata vérében és szövetében, csökken a daganat növekedésének stimuláló hatása.

A finaszterid a prosztata adenoma számára kiváló gyógyszer.

Ennek eredményeként:

 • a prosztatarák térfogata csökken;
 • a vizelet áramlása növekszik;
 • a húgyutak elzáródása megszűnik;
 • fokozatosan helyreállította a test működését.

Kiegészítő összetevők:

 • laktóz;
 • kukoricakeményítő;
 • mikrokristályos cellulóz;
 • magnézium-sztearát;
 • makrogol;
 • titán-dioxid;
 • indigokarmin;
 • Valium.

A fő hatóanyagnak ugyanaz a neve, mint a kábítószer kereskedelmi neve - finasteride

A gyógyszerre vonatkozó indikációk és ellenjavallatok

A "Finasteride" egy rendkívül speciális gyógyszer, amelyet kizárólag urológiában használnak. Közvetlenül befolyásolja az urogenitális rendszer működését és a nemi hormonok működését. Nincs más hormonális hatása.

Közvetlen jelzések a gyógyszer kinevezésére csak két kóros állapot:

 • jóindulatú prosztata hiperplázia (adenoma);
 • androgenetikus alopecia (alopecia).

A gyógyszer hatása célszerű és szisztematikus. A kezelés számos fontos hatással jár, amelyek a terápia eredményeként érhetők el:

 • a prosztatarák méretének csökkentése;
 • a test duzzanata és hiperémia eltávolítása;
 • a vizelet kifolyásának javítása a húgyhólyagból;
 • a betegség legfőbb diszkomfort tüneteinek letartóztatása;
 • az akut vizeletretenció kockázatának csökkentése;
 • komplikációk és műtétek megelőzése;
 • a kopaszság felfüggesztése férfiaknál.

A gyógyszert a mirigyszövet proliferációjának megállítására, valamint a prosztata hiperpláziájának csökkentésére írják elő.

A szigorú ellenjavallatok nem rendelkeznek a hormonális kezeléssel. Szükséges figyelembe venni azokat a célállapotokat, amelyekben nincs hozzárendelve. Ezek a következők:

 • túlérzékenység a készítményre;
 • női nem (különösen a terhesség alatt);
 • gyermekek 18 éves korig.

A "Finasteride" használatának módja

A tablettákat kizárólag szájon át, azaz belülről vettük. Tilos a rágás vagy őrlés. Sok vizet kell inni.

A befogadási idő nem számít, az élelmiszer nem befolyásolja a hatóanyag abszorpcióját. Étkezés közben vagy étkezés után is fogyaszthat egy tablettát.

Célszerű meghatározni az időt úgy, hogy a vétel minden nap körülbelül ugyanabban az időben történik.

A tabletták hatása fokozatosan alakul ki, a tartós hatás körülbelül 3 hónapos rendszeres használat után érhető el. A kezelés 6–7 hónapja során a tünetek szignifikáns csökkenése, a vizelési folyamat javulása figyelhető meg.

A Finasteride-t naponta egyszer 1 tabletta kell bevenni.

Veseelégtelenség esetén az adag módosítása nem szükséges. Idős korban feljegyezzük a finaszterid eliminációjának bizonyos mértékű csökkenését, amely nem befolyásolja az általános állapotot - egy speciális rendszer nincs kiválasztva.

Lehetséges mellékhatások

Vannak panaszok a következőkkel kapcsolatban:

 • allergiás bőrreakció - viszketés, bőrpír, kiütések, arcduzzanat;
 • szívdobogás;
 • impotencia;
 • ejakulációs zavarok (ejakuláció);
 • az emlőmirigyek fájdalma és bővülése;
 • fájdalom a herékben;
 • depressziós állapot.

Mint minden más és különösen hormonális készítmény, a Finasteridnek nemcsak pozitív oldala van - gyógyító hatása, hanem egy negatív mellékhatása is.

Túladagolás esetét nem azonosították, nincs specifikus antidotum.

Különleges ajánlások

A finaszteridet a betegek jól tolerálják, de az óvintézkedéseket nem szabad elhanyagolni.

A gyógyszerrel történő kezelés és kezelés során figyelembe kell venni az összes jellemzőjét, kövesse néhány fontos utasítást:

 • A terápia megkezdése előtt fontos kizárni olyan súlyos betegségeket, mint a rosszindulatú prosztatarák, a fertőző prosztata, a húgyhólyag-hipotenzió, a húgycső szűkület - ha vannak kóros betegségek, a gyógyszert nem használják;
 • a vizeletáram erős csökkenése, és nagy mennyiségű maradék vizelet folyamatos orvosi ellenőrzést igényel az obstruktív uropathia kialakulásának kockázata miatt;
 • a fiatal (fogamzóképes korú) és a terhes nőknek el kell kerülniük a Finasteride kis adagjait is - a magzat (férfi) fejlődésének kóros zavaraihoz vezet;
 • rendszeresen ellenőrizni kell a laboratóriumi vizsgálatok teljesítményét, ellenőrizni kell a vesék, a máj, a húgyhólyag állapotát;
 • nem alkalmazható laktóz intoleranciában szenvedő betegeknél;
 • a gyógyszerkölcsönhatást nem azonosították, ez egy átfogó kezelési rendben alkalmazható
 • körülbelül hat hónappal a terápia leállítása után a prosztatarák változása bizonyos mértékig helyreáll, ezért a legtöbb esetben ismételt kurzusokra van szükség;
 • Nem gyakorol negatív hatást a pszichomotoros reakciókra, a terápia során engedélyezhető a szállítás és a komplex mechanizmusok ellenőrzése.

A Finasteridet szedő betegek fokozzák az obstruktív uropathia kialakulásának kockázatát.

Az orvos minden ajánlásának betartása és az állam folyamatos ellenőrzése - a jólét ígérete és a gyors helyreállítás.

"Finasterid" a prosztatarákból - analógok

Több gyógyszer közül választhat:

Az adenoma finaszteridja: férfi értékelés

A hormonalapú prosztata adenoma elleni gyógyszereket a férfiak nem mindig tolerálják. Vélemények vitatott kezelés, néhány segített megszabadulni az összes fájdalmas tünetek, míg mások panaszkodnak az abszolút haszontalan a "Finasteride". A reakció tisztán egyedi, számos tényezőtől függ. Minden árnyalatot meg kell beszélni orvosával.

A gyógyszer Obl Pharm "Finasteride" (5 mg tabletta) - áttekintés


Előszó:

A "Finasteride" használatának kezdete a "ALERANA" spray-vel együtt itt: http://irecommend.ru/content/da-nu-nafig-takie-vol…

Nem használtam ezeket a tablettákat, hanem az egyik családtagomat. Szorosan figyeltem a folyamatot, és még mindig megfigyeltem az elért eredményeket, bár mindkét gyógyszert nem használták egy ideig.

A "Finasteride" gyógyszer a prosztatarákhoz kapcsolódó valamihez kapcsolódik. Ki törődik - az interneten elérhető tablettákkal kapcsolatos utasítások teljes egészében. De ezt a gyógyszert nem a rendeltetésszerű célra használtuk, hanem a hajnövekedés ösztönzésére és a kopaszság megelőzésére. Erről bővebben a felülvizsgálat első bekezdésében található hivatkozás található.

Itt azt kell mondani, hogy a kopaszságot mint ilyen nem figyelték meg. Csak egy pillanatban úgy tűnt, hogy az a személy, hogy a haja intenzívebben elhagyta a fejét, mint korábban.

És a tesztoszteron elemzése a normál felső határt mutatta. Egyes férfiak szerint az ilyen tesztoszteron elkerülhetetlenül kopaszsághoz vezet...

Itt egy „recept” található a hálón, melynek segítségével a haj a fejére ragadt.

Tehát a recept tartalmazza az Aleran spray és a Finasteride tabletták használatát. Mindkét pénzt megvásárolták. Ahh... még mindig meg kell említeni, hogy a tablettákat ajánlott lenyelni, de a felhasználó nem merte használni egy ilyen ártatlan drogot, és sikerült feltalálnia saját "módszerét" a Finasteride használatára.

A HASZNÁLAT ÉS AZ EREDMÉNYEK KAPCSOLATAI:

A Finasteride tablettákat NEM használták lenyelésre, amit nagyon örülök. A gyógyszer nem biztonságos, mint amilyennek a leírásból kitűnik. Emellett tilos bármilyen érintkezés terhes és szoptató nőkkel. Mert jelentős mellékhatása van.

Az alkalmazott tabletták nagyon viccesek. A tartályba dörzsölték a por állapotát, majd kis mennyiségű (a kar alá) növényi olajba keveredtek.

Továbbá ez a keverék a hajra a csuklójával volt felhordva... a felhasználó nem dolgozott sokat a dörzsölésen, a hajával ötször megdörzsölte a kezével, elindult az üzlete körül.

Természetesen kívánatos leöblíteni, de észrevettem, hogy a keveréket nem mindig mossák le a hajból.

Milyen rendszeresen ez történt? Igen, szörnyű... Néha minden nap, esténként, több napig egymás után. Ezután a felhasználó könnyedén elfelejtette a „hajhullást”, és nem használhatja a csodája módszerét egy-két napig. Ezután kezdje újra használni egy nap alatt.

A "minden-pro-mindent" körülbelül 2 hónapot vett igénybe. Az Aleran spray (amelyről részletesebben egy másik felülvizsgálatban a szövegben nagyobb a kapcsolat) az út mentén, ugyanakkor szörnyű, ugyanolyan célra, azaz a hajhullás megelőzésére használták.

De SOHA ezeket a két drogot nem használta fel. Ez azt jelenti, hogy ha reggel "Aleran" -ot szórnak a fejre, aztán esti "Finasteride" -et verett.

Ennek következtében megálltak a hajhullásokkal kapcsolatos panaszok. Személy szerint én nem veszem észre, hogy a haja vastagabb lett.

A haj minősége azonban megváltozott - vastagabbá, keményebbé és (esetleg), ezért vizuálisan úgy néz ki, mintha szignifikánsan nagyobb lett volna. De DARKER lettek. És ez nagyon észrevehető.

A szőkeektől szinte fekete lettek. Természetesen a szín nem nevezhető teljesen feketenak, hanem a nagyon sötét „nedves aszfalt” színének, azaz nem tiszta fekete színének.

Azóta már több hajvágást tapasztaltak, és hajuk megegyezik a furcsa (véleményem szerint) módszereik alkalmazása után. Ma már nem használják a "Finasteride" -et, nem "Alerana" -ot

Személy szerint nem vagyok különösen elégedett az eredménnyel, de nem tagadhatom, hogy van eredmény. Ez rendkívül szabálytalan és pofigisztikus használat.

Ami pontosan ilyen eredményt adott - nem tudom. És senki sem tudja, azt hiszem. Azt mondják, az "Alerana" nem elegendő ahhoz, hogy ha "Finasteride" nélkül használják. Talán ez a hatás e gyógyszerek együttes alkalmazásának köszönhető.

Alacsonyította az értékelését, mert a gyógyszer egyáltalán nem ártalmatlan, de azért is, mert nehéz azt mondani, hogy ez a „Finasteride” annyira befolyásolta a haj minőségét - nem tudom, otthon nem ellenőrzik.

Mivel a kábítószert más célokra használták, akkor nem tudom megmondani, mennyire hatékony ez, ha azt a rendeltetésszerűen használom.

Nyomja meg az "ajánlást" gombot, de csak a férfiaknál, és csak a közeli terhes vagy szoptató nő hiányában. És óvatosan. És a nők nem is tudják, hogy hasznos lehet-e. Igen, és csak ugyanarra az alkalmazásra javaslom, amelyet a felülvizsgálatomban leírtam... ebben a változatban nem figyeltem meg semmilyen negatív következményt.

Finasteride férfi értékelésének alkalmazása

A hormonterápiát ma széles körben alkalmazzák különböző betegségek kezelésére és a szervi rendellenességek helyes kezelésére. A finaszterid az egyik legnépszerűbb gyógyszer, amelyet nemcsak a prosztata különböző betegségeinek kezelésére, hanem a kopaszság kezelésére is felírtak.

Ez a gyógyszer új generáció. Komplex hatása van a férfi testre, nem addiktív, de egyik mellékhatása a libidó jelentős csökkenése lehet. A gyógyszer a finaszteridra való túlérzékenység esetén nem használható - ez a fő ellenjavallata.

Van egy egész sor olyan betegség is, amelyben a finaszterid rendkívül óvatosan használható. Ezzel a gyógyszerrel történő önkezelés, mint bármely más gyógyszer, nem elfogadható.

Ha az orvos a finaszteridot felírta, a gyógyszer használatának szabályait szigorúan be kell tartani, hogy az alkalmazása ne okozzon nemkívánatos következményeket az egészségi állapotra.

Az alopecia és a prosztatarák gyógyszereit 1997 óta használják

A gyógyszerek reklámozásánál a finaszterid indikációk használata a használatához gyakran azon a tényen alapul, hogy a gyógyszer a férfiak kopaszságának egyetemes kezelése. Például az USA-ban az orvostudományi szakemberek az 1-es drogot ismerik el az anrogén alopeciáról.

A régi és az új világban ez a gyógyszer más néven is ismert: Finpezia, Propecia, Proscar. Kezdetben a gyógyszert csak a megnagyobbodott prosztatarák kezelésére szánták.

A mellékhatások azonosítására szolgáló gyógyszer tesztelése segített megállapítani, hogy a felhasználás a haj növekedését okozza a fejen és a haj állapotának megváltozását.

1997 óta a finasteridet széles körben használják az Egyesült Államokban, majd Európában, a férfiak kopaszságának kezelésére. De a gyógyszer nem nyújt kevésbé hatékony segítséget a jóindulatú prosztata hiperpláziában szenvedő embereknek. A kurzus alkalmazással rendelkező finaszterid képes:

 • csökkentse a megnagyobbodott prosztata méretét;
 • javítja a vizelet áramlását;
 • csökkentse az akut vizeletretenció kockázatát.

Ha elemezzük az interneten és a nyomtatásban közzétett drogok számos értékelését, érdemes megjegyezni, hogy sok olyan beteg, aki az év során bevette a drogot, hogy megszabaduljon a kopaszságtól, elérje célját.

A szakértők figyelmet fordítanak arra, hogy ha a gyógyszert 12 hónapig használják, a fejbőr nem kezd helyreállni, a finaszterid nem hoz hasonló eredményt, még akkor sem, ha a terápia folytatódik.

Általánosságban elmondható, hogy a hormonális kábítószerrel kezelt férfiak 90% -a megerősíti, hogy a fejükben a hajhullás tényleg leáll, és a hajszálvonal visszanyer. A kopasz fejterápia során jelentősen csökken a kopasz foltok száma a fejen, vagy teljesen eltűnnek.

A pozitív vélemények a haj állapotára vonatkoznak, amelynek szerkezete a test hatására a szervezetben javul.

A terápia sajátosságairól

A gyógyszeres kezelés hosszú. A prosztatarák kezelésének folyamata több hónapig tart - amíg a betegség klinikai tünetei eltűnnek vagy csökkennek. A gyógyszer tabletta formában kapható, és orálisan adagolható.

A gyógyszerek kategóriájába tartozik, amelyek jól felszívódnak és könnyen behatolnak a test szövetébe és folyadékaiba. A gyógyszer magas biológiai hozzáférhetősége 80%. A Finasteride a maximális hatását a használat után 1-2 órán belül éri el.

A vélemények és a szakértői értékelések szerint: a hormonális gyógyszerek esetében ez meglehetősen magas eredmény. Metabolitok formájában a gyógyszer a vesékben és a belekben választódik ki.

Figyelembe veszik: a beteg állapotának javulása néhány hónappal a kezelés kezdete után kezdődik, de a terápiás hatás megszilárdítása érdekében a hormonális hatóanyagot ajánlott 6 hónapig vagy annál hosszabb ideig használni.

Figyelembe kell venni: férfiaknál a kezelés alatt megfigyelhetőek az impotencia és a libidó gyengülése. A kezelés során a betegek panaszai a depressziós impotenciáról és a természetes éhínség hiányáról az ellenkező nemhez képest nem ritkák.

A terápiás kurzus végén azonban a libidó fokozatosan visszatér a normális szintre.

A gyógyszer eltarthatósági ideje 36 hónap, és a tárolás körülményei között száraz, hűvös, sötét helyen nem csökken a gyógyszer jellemzői az egész idő alatt.

A gyógyszer mellékhatásainak listája meglehetősen kiterjedt, amit a beteg visszajelzésének elemzése is megerősít. A finaszterid terápia során a férfiaknál gyakran kiütés jelentkezik. A mellékhatások között lehet viszketés, csalánkiütés, az emlőmirigyek túlérzékenysége.

A beteg állapotának leírása a kezelés időpontjától kezdve gyakran magában foglal álmosságot, a gyógyszer közvetett hatása miatt az idegrendszerre. Bizonyos esetekben a gyógyszer az arcra puffadást okozhat.

Egy speciális téma az, hogy a veseelégtelenségben diagnosztizált betegek kezelésére gyógyszerek alkalmazhatók.

A finaszterid nem befolyásolja hátrányosan a vese szövetét, és alkalmazása nem tiltott különböző fokú veseelégtelenség esetén. A legtöbb esetben a szokásos napi dózis - 5 mg - megfelelő az ilyen betegek számára.

A kezelés megkezdése előtt azonban az embernek minden bizonnyal átfogó diagnózist kell elvégeznie (beleértve a rektális vizsgálatot is) a prosztatarák jelenlétére vonatkozóan.

Az obstruktív uropátia fennáll.

Azok, akik májelégtelenségben szenvednek, a gyógyszert általában nem írják elő - mindez függ a máj működésének szintjétől és a belső szerv szöveteinek károsodásától. Azt is tudni kell, hogy a gyerekeket nem írják elő finaszterid. A terápia időtartamának meghatározásakor a következőket feltétlenül figyelembe kell venni:

 • más, a beteg által használt gyógyszerek;
 • a személy életkora;
 • az egészségi állapota;
 • az urogenitális rendszer betegségeinek jelenléte vagy hiánya.

Az idősebb betegek, valamint a veseelégtelenségben szenvedők, a finaszterid a testből sokkal lassabban megszűnik.

Ha egy személy hemodialízisben van, a finaszterid nem ajánlott neki, mivel egy hormonális szer használata jelentősen ronthatja az egészséget. A 70 évesnél idősebb személyek nem ellenjavallták, és alkalmazása általában nem igényel további változtatást a standard adagban.

Egy másik fontos intézkedés, amelyet a terápia során meg kell tenni, a vizeletrendszer és a szervezet által naponta felszabaduló vizelet mennyiségének ellenőrzése. A betegek áttekintése alapján egyértelmű, hogy a férfiak különböző vizelési zavarok miatt panaszkodnak. Az obstruktív uropathia kialakulásának és kialakulásának első jelei között azonnal forduljon orvoshoz.

Fontos figyelembe venni a következő pontot: rosszindulatú prosztata degeneráció esetén a finaszterid nem írható elő.

http://pochk.ru/preparaty/finasterid-otzyvy-muzhchin.html