logo

Hair Forum.com

hajhullás kezelés

 • Fórumok listája ‹Talk.‹ Propecia (finasteride) - Propecia (finasteride)
 • A betűméret módosítása
 • Nyomtatáshoz
 • GYIK
 • galéria
 • bejegyzés
 • belépés

finaszterid nők számára?

finaszterid nők számára?

Kofe 2010. február 22., 12:41

Re: Finasteride a nők számára?

gudkov 2010. február 22., 13:38

Re: Finasteride a nők számára?

vitkras 2010. február 22., 2:55

Re: Finasteride a nők számára?

gudkov 2010. február 22., 03:09

Milyen kutatást olvasott ott és milyen szerzők. A linkek jönnek.

Itt van az, ami jelenleg a nőknél van:
"A brit tudósok közelmúltbeli tanulmányai megerősítették a gyógyszer hatékonyságát. A kísérletben 37, 19 és 50 év közötti, kopaszságban szenvedő nő vett részt. 2,5 mg / nap finaszteridet és fogamzásgátlót vettek be. terhesség és csökkentse a hím hormonok szintjét, amelyek hajhullást okoznak.

A hatékonyságot a betegek önállóan értékelték (a kérdőíves felmérés módszerével), és a kutatók a felülvizsgálati fényképekről az éves kezelés előtt és után. A szakértők szerint a 23 beteg (a betegek 62% -a) állapota jelentősen javult (12 - enyhe javulás, 8 - mérsékelt, 3 - jelentős). 13 beteg (35%) állapota stabilizálódott, és egy betegben romlott. A nők pozitívabban értékelték az eredményeket: 29 páciens érezte a javulást, 8 észlelt stabilizációt, senki sem észlelt romlást. Nem jelentettek mellékhatásokat. "

"Nincs 100% -os garancia semmilyen kopaszodás kezelésre" - mondja Dr. Nigel Hunt az Egyesült Királyság Alopecia Kutatóközpontjából: "De biztosak vagyunk abban, hogy a gyógyszer hatékonysága magas, annak ellenére, hogy erős embriotoxikus hatása van."

A kutatási eredményeket a Dermatológia Archívuma 2006. márciusában teszik közzé; 142: 298-302.

Re: Finasteride a nők számára?

vitkras 2010. február 22., 15:29

Re: Finasteride a nők számára?

Kofe 2010. február 22., 18:23

Re: Finasteride a nők számára?

folliculus 2010. február 22., 18:31

Re: Finasteride a nők számára?

vitkras 2010. február 22. 18:45

Re: Finasteride a nők számára?

még nem kopasz 2010. február 23., 01:18

Re: Finasteride a nők számára?

AlexTheBest 2010. február 23. 03:31

Re: Finasteride a nők számára?

Kofe 2010. február 23. 10:45

Re: Finasteride a nők számára?

vitkras 2010. február 23., 13:53

kávé, olvassa el ezt a kiadványt.

Re: Finasteride a nők számára?

gudkov 2010. február 23., 15:37

Ez a nonszensz nem olvasható

Re: Finasteride a nők számára?

Kofe 2010. február 23., 17:59

Re: Finasteride a nők számára?

gudkov 2010. február 23., 18:28

Ki van a konferencián

Jelenleg a fórumot böngészi: nincs regisztrált felhasználó és vendég: 1

http://www.volosy.com/forum/viewtopic.php?p=46864

Finasteride férfi értékelés a kopaszság

Androgén férfi és női alopecia: tünetek, különbségek, kezelési módszerek

A haj helyreállításához olvasóink sikeresen használják a Minoxidilt. Az eszköz népszerűségét látva úgy döntöttünk, hogy felhívjuk a figyelmet.
További információ itt...

A kóros hajhullás, ami súlyos elvékonyodáshoz vezet, és a helyeken és a teljes kihaláshoz, alopecia. Ez a betegség több fajra oszlik, amelyek okai, a betegség lefolyásának képe és a kopaszság típusa alapján különböznek egymástól. A leggyakoribb és legnehezebb kezelhető az androgén alopecia. Mi ez a betegség, hogyan kell kezelni, és lehetséges-e elkerülni a kopaszságot az ilyen hajhullással? Ezek a kérdések jelentős számú férfiakat és nőket érintenek.

tünetek

A férfi és női androgenetikus alopeciának teljesen különböző tünetei vannak. A férfiakban a szálak először vékonyak és gyengék lesznek, majd intenzíven elkezdenek kiesni a fej parietális vagy frontális részén.

Nőknél a betegség első tünetei megjelennek az elválás területén. Először is, az elválás körül hajhullás van, majd a betegség fokozatosan terjed a fej teljes felületén. A női androgenetikus alopecia általában 40-50 éves korig jelentkezik, a hajhullás diffúz módon történik. A patológia nem rögzíti a haj elejét, és nagyon ritka esetekben, amikor a hajhullás befolyásolja a templomokat.

A férfiak 95% -os alopeciáját androgenetikus alopecia okozza. Nőknél a betegséget nehezebb diagnosztizálni, ezért a szakértők véleménye változó. Feltételezzük, hogy az ebből az okból elvesztett nők száma 20 és 90% között mozog.

A súlyossági fokát

Különböző rendszereket használnak a tünetek diagnosztizálására és az androgenetikus alopecia súlyosságának meghatározására a férfiak és nők számára.

A nőstény androgenetikus alopeciát a Ludwig-skála szerint osztályozzák, a Norwood-skála szerint.

Alopecia nőkben Ludwig szerint

Az androgén alopecia nőkben három szakaszra oszlik:

 1. Az első szakaszban enyhe veszteség van, és ennek eredményeként a haj parietális részén a haja elvékonyodik.
 2. A második szakaszt a szálhígítás növekedése és a lerakódási zóna növekedése jellemzi.
 3. A harmadik szakaszban a fej felső részének kopaszsága fordul elő.

A nők teljes hajhullása nagyon ritka. Leggyakrabban a szálak nagyon ritkák. Ez azért történik, mert a hajnövekedés aktív fázisa jelentősen lerövidül, és a pihenőfázis ellenkezőleg sokkal hosszabb lesz.

Ha nagyon figyelmes a hajára, akkor az androgén alopecia első tünetei a betegség kialakulásának kezdetén láthatók. Ezeket az előző hajszálak elvesztése, a fejbőr zsírtartalmának csökkenése, a korpásodás és a viszketés megjelenése fejezi ki.

Alopecia férfiaknál Norwood

Az androgén alopecia férfiakban a betegség súlyosságától függően, a kezdeti enyhe és súlyos patológiától függően, a betegség hét szakaszára oszlik.

 1. Az első szakaszban a fejvonal elülső és időbeli részén jelentéktelen (nem haladja meg a két centiméteres) hajszálakat.
 2. A második szakaszban a templomok mélyedése háromszög alakú. Leggyakrabban szimmetrikusan vannak elrendezve. A haja a fej parietális részén elvékonyodik.
 3. A harmadik szakaszban a templomok templomai több mint 2 cm mélyek. Hajhullás kezdődhet a korona részén.
 4. A negyedik szakaszban a templomok kopasz területei és az elülső rész még tovább növekszik, és a hajhullás a koronában folytatódik. De a frontális és a korona kopasz foltok között van egy híd, amely nem érintette a haját.
 5. Az ötödik szakaszban a kopasz területek közötti partíció csökken, a haja rajta van.
 6. A hatodik szakaszban a kopaszság időbeli és korona területei összekapcsolódnak, és tovább bővítik határaikat.
 7. A férfiak betegségének hetedik szakaszában csak egy kis hajszalag marad, amely a fülek elejétől a fej hátuljáig terjed.

A betegség okai

Az androgenetikus lopetia a genetikai öröklés eredménye, amelyet generációról generációra továbbítanak. A tesztoszteron hím hormonja szembetűnő tényező, amely a szőrtüszőre hat. Pontosabban, aktív formája a dihidrotesztoszteron. A szőrtüsző szövetének szűkületét okozza.

Ennek eredményeként a tüsző nem tudja teljes mértékben táplálni a hajat, vékonyabbá válik, fokozatosan pisztolygá válik, és kiesik. Ezután a kötőszövet elkezdi betölteni a tüsző száját, és idővel teljesen felnövődik, teljesen elveszítve az új haj termelésének képességét.

A hormonális rendellenesség a női kopaszodás oka, mivel a tesztoszteron szintén megtalálható a tisztességes szex testében. A különbség csak a női és férfi betegség klinikai képében rejlik.

A statisztikák szerint a kopasz embereknek csak 5-7% -a nem rendelkezik hasonló betegséggel. Az esetek 75% -ánál az androgén alopeciát a nőstényen keresztül, 20% -án pedig az apai vonalat továbbítják.

Jelenleg a tudósok a DNS ismert tulajdonságai, ami potenciálisan hajhulláshoz vezethet. Ez lehetővé teszi, hogy diagnosztizálja és felismerje az örökletes kopaszodás hajlamát.

Kezelési módszerek

Jelenleg a modern orvostudománynak kevés módja van az örökletes hajhullás elleni küzdelemnek: gyógyszeres terápia, lézerterápia és transzplantáció (transzplantáció).

gyógyászati ​​készítmények

A gyógyszerkészítmények közül csak két gyógyszer van jelenleg klinikai vizsgálatban, és a nemzetközi minőségellenőrző hatóságok jóváhagyják, ezek a következők:

A külső felhasználásra szánt gyógyszer - Minoxidil (spray, hab vagy oldat formájában).

Az orális beadásra szánt gyógyszer - finaszterid (csak férfiaknak ajánlott).

Lézerterápia

Az androgén alopeciát ma kisfrekvenciás lézersugárzást termelő speciális eszközökkel kezelik. Az egészségügyi intézmények körülményei között erőteljes klinikai létesítményeket alkalmaznak, amelyek jó eredményeket adnak.

Otthoni használatra kifejlesztett egy speciális lézerfésűt. Tevékenysége sokkal gyengébb, mint egy professzionális telepítésé.

A lézeres kezelés és a gyógyszeres kezelés észrevehető hátránya a haj visszatérése eredeti állapotába a kezelés megszűnésekor.

szervátültetés

Ez egy sebészeti módszer a kopaszság problémájának megoldására. Ugyanakkor a szőrtüszők eltávolításra kerülnek a fejek olyan területeiről, amelyek nem érintkeznek hormonális expozícióval (gyakrabban a fej fejének vagy oldalsó részének hátsó része), és műtétileg a kopaszsághelyekre kerülnek beültetésre. Pozitív körülmények között egészséges haj nő ki ezekből a tüszőkből és biztonságosan nő az élet során.

A módszer hátránya, hogy ez a módszer nem alkalmazható minden beteg esetében. A sebészeti beavatkozás nem megfelelő eredményeinek gyakori esetei.

Hallgassa meg, mit beszél az orvos trichológusa androgén alopeciáról a videón.

A tudomány nem áll meg. A tudósok folyamatos kutatást végeznek és új utakat keresnek az örökletes hajhullás elleni küzdelemben. És talán, a közeljövőben egy új, hatékony módszer jelenik meg, és az androgén alopecia már nem lesz az emberiség ilyen akut problémája.

Néhány dolog a politika felett. Amikor David Cameron-t egy új, fodros haj frizurával ábrázolták, biztos lehet benne, hogy minden kopasz vezetője szimpatikus volt a Cameron stílusának megváltoztatására, de nyilvánosan jóváhagyta? Mernek megismételni, hogy megismételje ugyanazt a frizurát?

Ha te vagy az egyikük, vannak dolgok, amiket tehetsz.

A férfi kopaszságát genetikailag szabályozzák, és főleg az anyai vonalon keresztül továbbítják. Tehát, ha anyai nagyapja vagy nagybátyja kopasz, akkor elveszítheti a haját. Ez a folyamat bármikor megkezdődhet, a pubertás pillanatától kezdve, de leggyakrabban 30 évig tart, és 50 év múlva a férfiak fele már elvesztette a haját. Legalábbis nem vagy egyedül a problémádban, ebben a társaságban Sean Connery, Zinedine Zidane, Heston Blumenthal, Jude Law és Larry David. A különböző országokban még kopasz férfiak is vannak. Senki sem törölte a pszichoterapeuta látogatását, ha nehezen tudja elfogadni a hajhullást.

 1. Ha cselekedni fog, akkor gyorsan cselekednie kell

mert ha teljesen kopasz, a harc véget ér. Még akkor is, ha félúton van, már elképesztően nehéz visszaszerezni az elveszett hajat. Ha a legkorábbi fázisban kezdi a gyógyszert, akkor jó eséllyel késleltetheti a hajhullást. A minoxidil és a Finasteride különösen hatásosak a kopaszodás kezdeti szakaszában.

„Bármely 20 vagy 21 év feletti ember elkezd egy kicsit elveszíteni a haját” - mondja Marilyn Sherlock, az Egyesült Királyság Trichológiai Intézetének elnöke. „Ezt nem feltétlenül előzi meg a férfi kopaszság. Ha a fejed tetején enyhén vékonyodik, elkezdjük a kezelést.

 1. Gyógyszerek működnek

A kopaszság témája hatalmas számú karlatánt vonz, de ne hagyd, hogy ez zavarja. „Csak két termék van, amelyeket klinikailag teszteltek, Minoxidil és Propecia [finasteride]” - mondja Sherlock. A minoxidil havonta kb. 15 £ -ot fizet, amelyet folyadék vagy hab alakít ki, amelyet a fejbőrbe kell dörzsölni. A Finstreid egy új gyógyszer a tabletta formában, és a férfiak 68% -ának bizonyult hatékonynak, de havonta kb. 50 font. Mindkét gyógyszer abbahagyja a munkáját, amint abbahagyja a használatukat, így sok pénzt költ. A transzplantáció, mint például a Wayne Rooney által elvégzett, a kiút, de legyen óvatos. „Nincsenek konkrét ajánlások a transzplantációs műtétre” - mondja Sherlock -, így ez egy kis kaland.

Sok más ok is van, amiért a férfiak és a kopaszodás mellett a férfiak és a nők kopaszodnak. Gyakran más típusú kopaszság könnyebben kezelhető, mint az androgén alopecia. „A kemény étrend jelenleg az első számú probléma” - mondja Sherlock. "Ez könnyen és gyorsan hajhulláshoz vezethet." Szóval, ha elveszíti a haját, nem szükséges feltételezni, hogy ez a kor. Orvosa esetleg korrigálható okot találhat. "

A haj helyreállításához olvasóink sikeresen használják a Minoxidilt. Az eszköz népszerűségét látva úgy döntöttünk, hogy felhívjuk a figyelmet.
További információ itt...

 1. Óvatosan stílusban

Ha a hajszálvonal visszahúzódik a templomoknál, jobb, ha részt vesz a ritkító területen. „Általában segít, ha a hajad nem túl vékony” - mondja Alex Glover, a Murdoch mester fodrászja. - Ha ez így van, akkor jobb, ha nem hajthatod vissza a hajat, hanem egy teljesen rövid frizurát készítesz, és a homlokod fölött bumm.

 1. A kopasz foltok bizonyos hosszúságot igényelnek

Cameron vágy, hogy lefedje a ritkító koronát, érthető, de rosszul kivitelezett. „A hiba az, hogy nagyon rövidre hagyta az elsőt” - mondja Glover. „Ha középen használod a hajat, hogy lefedjék a kopasz foltot a fej hátulján, egyszerűen csak hosszabb ideig tanácsolnám, és visszahúznám, lefedve a fej hátsó részének kopaszrészét, és biztosítani azt a stílusos termékkel. Lehet, hogy nagyon jónak tűnik a „régi srác” számára. De ha van egy bumm, mint a miniszterelnök, akkor elég nehéz.

8. Legyen óvatos - sziget!

Egyes férfiak hiányos kopaszsággal hagynak egy kis hajcsomót a homlokán, ami furcsanak tűnik, ha egyedül marad. - Ez teljesen bosszantó - mondta Glover. „Van olyan ügyfelem, akik hosszú ideig ezt megdarabolják és megrázzák, de jön egy idő, amikor nem járhat ilyen módon. Viccesnek tűnik. Ezen a ponton vagy szükség van a borotválkozásra, vagy a hosszú, haszontalan szálra.

Az évek során nagy sikereket ért el a parókák gyártási technológiájában, de a parókák parókák maradnak. Kiválaszthatja az Ön számára ideális ötletet, de vizsgáljuk meg, hogy folyamatosan aggód-e a rögzítés megbízhatósága miatt, vagy nem számít Önnek. Voltak olyan esetek, amikor a paróka a leginkább nem megfelelő pillanatban repült.

A borotvált fej alig néz ki tiszteletreméltónak, de jobb, mint a kopott folton szkennelt, szokatlan hosszú szálak. Ne használd túl korán. Ha a haja vékony vagy vékony hajú, javasoljuk a fodrászoddal való konzultációt ”- mondja Glover. „Például, ha szemüveget visel, nem hiszem, hogy egy borotvált fej díszít téged. De ez a személy arcától függ. Végül mindenki tudja, hogy a kopaszság minden embernél történik. Nincs semmi szégyenletes róla.

 1. Ha szeretné meghosszabbítani a fiatalokat

A technológiai feltöltések már régóta szilárdan szerepelnek a hajápolási eljárások kategóriájában.

Ha elhagyja azt a pillanatot, hogy ez a haja nem nő, akkor helyettesíthetik az elveszett hajat és meghosszabbíthatják a fiatalokat.

Nem látok okot a replikáció technikájának felhagyására, ha a kopaszság problémája kényelmetlenséget okoz. Kezelje ezt az eljárást a fogászatban. Legalábbis soha nem hallottam, hogy bárki is megtámadja a fogak behelyezését. "

http://oroste-volos.ru/oblysenie/finasterid-otzyvy-muzhchin-pri-oblysenii/

Finasteride haj értékelés


Csoport: Megbízható felhasználók
Üzenetek: 169
Felhasználói azonosító: 171
Regisztráció: április 2.-17

Az az érzésem, hogy nincs ilyen személy: huh:
Ellenkező esetben egy valódi személytől érkező megjegyzés már megjelennek ezen vagy más független fórumon.
Mindez, amit már bemutattunk, néhány fotó előtt / után (az utolsó a szó szerint már egy évvel ezelőtt, nem számítva a lány fotóját, amely nem mutat közvetlen különbséget) a fórumon csillapított hírnévvel (volosy) és Cain-tól: D

Ha van ilyen személy, kérjük, válaszoljon!


Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 28
Felhasználói azonosító: 434
Regisztráció: május 9. 18

Az az érzésem, hogy nincs ilyen személy: huh:
Ellenkező esetben egy valódi személytől érkező megjegyzés már megjelennek ezen vagy más független fórumon.
Mindez, amit már bemutattunk, néhány fotó előtt / után (az utolsó a szó szerint már egy évvel ezelőtt, nem számítva a lány fotóját, amely nem mutat közvetlen különbséget) a fórumon csillapított hírnévvel (volosy) és Cain-tól: D

Ha van ilyen személy, kérjük, válaszoljon!

http://hairtalking.ru/index.php?showtopic=251

Finasterid: a hajhullás hatékony gyógyszere

Mint tudják, a hím hörgés a hím hormonok - androgének - termeléséhez kapcsolódik. Az androgén csoport fő hormonja a tesztoszteron. Az androgének támogatják a tipikus férfi jelek kialakulását: serkentik az izomcsontok növekedését, valamint a fej és a test haját. De néha az androgének negatív hatást gyakorolnak a haj fejére gyakorolt ​​növekedésére. A korona és a homlok bőrsejtjeiben a tesztoszteron olyan enzimnek van kitéve, amely a tesztoszteront más típusú hormonokká alakítja. Ez a hormon és gátolja a haj növekedését.

Tartalomjegyzék:

Finasteride vs hajhullás

A gyógyszer blokkolja ennek a hormonnak a munkáját, 70% -kal csökkenti a koncentrációját (1 mg gyógyszer bevétele után). Meg kell jegyezni, hogy a Finasterid nem szünteti meg az androgén alopecia gyökereit, hanem csak a hormonok negatív hatását gátolja. Éppen ezért a kábítószer-bevitel befejezése után az új hajat az év során kieshet.

Ha valaki meg akarja tartani a haját, akkor a Finasteride-nek mindig szüksége lesz. A gyógyszer szinte azonnal elkezdi blokkolni a hormonok hatását. De ahhoz, hogy új hajat termeljen, időbe telik. Vegyük figyelembe, hogy az egészséges haj 1 centiméterrel nőhet havonta, így a látható javulások csak hat hónap után láthatók. Ritka esetekben a férfiak észrevették a hajnövekedés javulását 3 hónapos kezelés után. Ha a gyógyszer nem eredményezett pozitív eredményt egy évnyi kezelés után, további alkalmazása nem megfelelő. Ebben az esetben a kezelést abba kell hagyni, és a Finasteride-t egy másik gyógyszerrel kell helyettesíteni.

A vizsgálatok kimutatták, hogy a gyógyszerek szedése a férfiak 85% -ánál pozitív eredményt adott. Ugyanakkor a férfiak fele új évet hozott fel fél év alatt. A haj a koronán jobb lett.

Mikor láthatom az eredményeket

A Finasteride bevétele után a haj regenerálódásának első jelei a kezelés megkezdése után néhány hónap múlva láthatók. Megjegyezzük, hogy először az új szőrszálak lehetnek vékonyak és színtelenek, de idővel vastagabbak és sötétebbek lesznek.

Példa a gyógyszer használatára a Minoxidillal:

A végeredmény csak a gyógyszer rendszeres használatának egy éve után látható. És a maximális hatás 2 éves kezelés után lesz látható.

A tanulmányok és a betegek áttekintése kimutatta, hogy:

 1. Ez az egyik legbiztonságosabb és leghatékonyabb eszköz a férfi kopaszság elleni küzdelemre.
 2. Az anyag nemcsak megállítja a hajhullást, hanem javítja az állapotukat.
 3. A szexuális vágy csökkenése a férfiak mindössze 3% -ában volt megfigyelhető. De a mellékhatások a Finasteride bevétele után eltűnnek.

Íme egy példa egy semleges visszajelzésre a Finasteride-ről:

De nem lehet egyértelműen kijelenteni, hogy ezek a mellékhatások pontosan a gyógyszer beviteléhez kapcsolódnak, mivel a betegek véleménye a következőt jelzi:

 1. A mellékhatások a férfiak 60% -ánál is eltűntek, még akkor is, ha folytatták a gyógyszer fogyasztását.
 2. Amikor a próbákat egy csoportban végeztük, amely bábukat vitt, a mellékhatások szinte azonosak voltak.

A Finasteride költségei és analógjai

Természetesen megvásárolhatja a gyógyszer analógokat:

 • Alfinale - 329 rubel ár;
 • Prosterid - 130 rubel ár;
 • Penestar - 410 rubeltől;
 • Finast - 140 rubel ára.

Ha szeretné megvásárolni a drogot, a Finasteride ára átlagosan 200-250 rubel.

Használati utasítás

A finasteridet az étkezéstől függetlenül napi 5 mg-os adagban kell szedni. Lenyelni a tablettát egészben. A gyógyszer hatékonyságának első értékelését hat hónapos rendszeres használat után lehet elvégezni.

Ha elfelejtett egy gyógyszert, rendszeresen menjen a Finasteride-re. Nem kell egyszerre 2 tablettát inni. Ez semmilyen hasznot nem hoz, és káros lehet.

Lehetséges mellékhatások

A kézikönyv a kábítószer-bevitel utáni lehetséges mellékhatásokkal kapcsolatos információkat tartalmaz, de a vizsgálatok azt mutatták, hogy a férfiak mindössze 0,5% -a tapasztalta a következő mellékhatásokat:

 1. Csökkent szexuális vágy.
 2. Nehéz erekciót elérni.
 3. Csökkent spermaszám.

Többek között, győződjön meg róla, hogy elmondja kezelőorvosainak, hogy a vérvizsgálat előtt Finasteridet szed. A gyógyszer befolyásolhatja a kutatási eredményeket és hamis eredményeket adhat.

Használati utasítás: ellenjavallatok

A finasteridet nem szabad bevenni:

 1. Nők.
 2. Gyermek.
 3. Az allergiás reakciókkal küzdő emberek a gyógyszer bármely összetevőjére.

Ezen túlmenően szigorúan tilos a kábítószerrel való érintkezés a terhes nők számára, nem is érinthetik a tablettákat, mivel ez hátrányosan befolyásolhatja a magzat fejlődését.

Miért nem szabad a nőknek szedni a Finasteridet

Igen, valójában a gyógyszer nem ajánlott nőknek a hajhullás ellen. Az a tény, hogy a szervezetnek a gyógyszer hatására gyakorolt ​​mellékhatásainak kockázata a nőknél többszöröse, mint a férfiaknál. Ezen túlmenően a Finasteride erősen nem javasolja a fogamzóképes nőknél történő ivást. A recepció csak menopauza után kezdődhet meg, valamint azok is, akik nem rendelkeznek gyermekekkel.
A Propecia (Finasterid) külföldi videó alkalmazása 14 hónap után:

http://safehair.ru/sredstva/finasterid-effektivnoe-sredstvo-protiv-vypadeniya-volos/

Hajhullás fórum

Különböző kezelések kopaszságra

Kérdések és vita Finasteride

Megvitatjuk a kopaszság kezelését finaszteriddal, minoxidillel és más drogokkal.

Üzenet pazz87 »2012. szeptember 08., 14:17

Üzenet pazz87 »2013. április 6., 22:24

Ezenkívül a test, a zsíros bőr, a korpásodás és a kopaszság semmilyen módon nem kapcsolódnak egymáshoz. Csak azt feltételezhetem, hogy a különböző típusú sejtek különböző érzékenységgel rendelkeznek a DHT-val szemben, ezért ezek a jelenségek nem kapcsolódnak egymáshoz.

A rejtély az is, hogyan viselkednek a haj a arcon / testen a finaszterid bevétele során. Néhány testszőr elkezdhet kiesni. Például a kezemre esik. Pontosabban könnyen kihúzható. Mások számára nincs változás. Nem hallottam a növekedés növekedéséről, de nem zárom ki.

Üzenet pazz87 »2013. április 6., 22:26

Jek posta: 2014. november 9., 2:10

A kíváncsiságnak el kell olvasnia (.):

"A kopaszság kezelésében a finaszterid súlyos depressziót okozhat a férfiaknál"
(An-tech.ru/2013/02/finasterid-propetsiya-pri-lechenii-oblyiseniya-mozhet-vyizvat-tyazheluyu-depressiyu-u-muzhchin/)

A standard tabletták 1/8 adagjának adagolásakor az adagot soha nem lépték túl. A befogadás első évének végén a kisebb depresszió tünetei jelentkeztek. A második évben élsz, mint egy zombi: a Fino-n növekvő minimális szőr nem fog boldogulni ugyanúgy, mint az első. A második év végére már megérted, hogy ez az út a semmibe. üdvözöljünk. 2,5,3 hónap elteltével megkezdődik a Finnországban megnövekedett gyors söprés, és a „törlési hatás” tudatossága hozzáadódik a kis örömteli pszichológiai állapothoz. Nem fogok mindent elmondani, hogy a visszagörgetés még rosszabb állapothoz vezet, mint a döntők fogadásának kezdetén (talán mindenki egyénileg), mert nyilvánvaló, hogy a fin nem korrigálja az okot, hanem kompenzálja az eredményt.
A helyzet megkezdett stabilizálódni többé-kevésbé a döntő visszavonását követő 1.5..2 év után. Személyes tapasztalat alapján készült.

Üzenet pazz87 »2014. november 11., 21:48

Üzenet Jek »2014. november 11., 23:25

Jobb. Hadd kezdőknek ismerjék a döntők teljes skáláját.

Pazuzu, milyen hatása van 1/20 adagban?

Üzenet andrej2014 "2014. november 15., 19:31

Üzenet Jek »2014. november 15., 20:42

Üzenet andrej2014-nek »2014. november 16., 10:55

Mert meg kell gondolni a fejével, és bár olvassa el a lehetséges következményekkel kapcsolatos véleményeket. Van még egy mondás: "Az intelligens haj rosszat hagy." Természetesen, amint ez a tengerentúli méreg rohant a hazai piacra, a szerencsétlen, ismeretlen emberek tömegei megragadják, mint egy szalma, a naiv reményben, hogy divatos tresseket teremtenek egy gyűlölködő kopasz fejre, amelyért mindenki keserű csalódásért, különböző csúnya mellékhatásokért vagy drogért fizetett függőség, és természetesen pénzügyi veszteségek; és ennek ellenére a termék iránti kereslet alig esik, mert a bolondokat nem fordítják le, és a bányászok és a trichológusok-transzplantológusok nemzetközi maffia-szindikátora vidáman táncol a csontjaikra. Szerencsére ezeknek a kvázi gyógyszereknek a káros tulajdonságairól megtanultam korábban, mint a létezésükről.

A fésülés módja még mindig szemét volt, amit szerettem volna a kétségbeesésbe, és végül a meglévő hajat tömegesen vágták a gyökéren, és mindent el kellett hagynom. És csak a fórum egyik résztvevőjének sikere, aki Lyapko iplicátorai segítségével kapott eredményeit képezte, inspirált engem, sőt nyáron is jelentősen javultam.

Mégis, azt hiszem, a legkevésbé fájdalommentes módszer a parókák, sapkák, rendszerek. Nagyszerű itt - az álmaid frizuráját azonnal megkaphatja, ellentétben a bányákkal, akik csak nullázott hajtásokat adnak az n. De sajnos, főleg a mi településünkön, ez az iparág rosszul távozik a férfiaknál, és az árak a moszkvai szalonok helyszínein sokan megijedhetnek.

http://forum.vipadenievolos.ru/viewtopic.php?t=65

Finasteride (Propecia) vélemények

Finasteride és általános Propecia véleménye. A Finasteride és a Propecia kábítószerek használatát a hajhullásért maximálisan megvizsgáltuk. Az értékelés elküldéséhez használja az alábbi megjegyzéseket.

A Vitaly, amit meglehetősen szomorú voltam, kezdtem a finasteridet több mint egy évvel ezelőtt, fokozatosan elhaladt a hajvágás, de az új haj nem nőtt, de akkoriban elégedett voltam vele. Akkor kellemetlen mellékhatásai voltak, fájdalom a herékben, folyékony sperma, reggel elvesztett egy erekciót. Most már nem fogadom el a fin, de az összes mellékhatás megmarad. Megdöbbentem, ha két héten belül nincs javulás, segítségre van szükségem az orvosokhoz.

A több mint két évig tartó roma, 1/8 vagy 1/6 arányban osztom el a penestert, nincsenek jelentősebb mellékhatások, jól, ha csak a libidó csökkenése, bár valószínűleg már régen írtam nekem, 40 év hamarosan.

Volodya Pugh Finasterid több mint két éves, a járat normális, nincsenek mellékhatások. Ami a szőrzetet illeti, sokkal sötétebbek és terjedelmesebbek lettek, a zsírtartalom eltűnt, például 1 napig nem árt a hajam, nem volt szörnyű, csak úgy érezte, hogy napraforgóolajjal szennyezett. Most legalább egy hét nem az enyém, minden rendben van.

Misha És a fejemben a hajomban minden rendben van, nincs komoly mellékhatás sem, csak itt egy érdekes megfigyelés, a haj a lábamra esik, úgy érzem, mintha a lábam kopaszodik.

Igor láttam magamban a Propecia hatását, rögtön elmondom, hogy csak három hónapos rendszeres bevitel után észrevehetővé válik, 5 fokos kopaszságom van, ezért kis hajú sündisznóval borítottam, és nagyon örülök.

Alexey egy kicsit több mint egy hónapig veszem a finaszteridot, amíg nem volt egy kis hatása a hajamra, de azt, amit kellemesen meglepett, az volt, hogy az arc akne teljesen eltűnt, a bőr megállt. Korábban a reggeli edzés szappannal és vízzel nagy mennyiségű mosásból állt, és soha nem hagytam ki, de most teljesen elfelejthetem, a zsírosság eltűnt.

Yura Két évig tartott a finaszteridot, párhuzamosan a minoxidil-értékeléssel 3 évig. Először csak Minox volt, 6 hónap múlva a kopasz foltomban megjelent egy pelyhek, azt gondoltam, hogy megtaláltam az eszközöket, de nem, körülbelül egy évvel később a hajam élesen még kevésbé nőtt, hozzáadva Proscar (finasteride), a Proscar Minoxidillal nagyon jó eredményt adott, a Volso vesztesége teljesen megállt, kopasz patch benőtt. De sajnos mindent meg kell fizetnie, fájdalmas érzelmek voltak az ejakuláció során, elmentem a teszteket, az urológus azt mondta, hogy befejezzem a kopaszságra vonatkozó kezelést, mert ebben a pillanatban átmenetileg infertilis lettem. Megdöbbent. Ugyanezen a napon azonnal eldobtam mindent, pár hónap eltelt, az úton, a hajam még mindig többé-kevésbé normális volt, bár a legrosszabbra számítottam. De a tesztek még mindig nem túl jóak, bár jobbak. Itt van egy felülvizsgálat, remélem, hogy hasznos lesz, és figyelmeztetésként szolgál.

Alexander Pure pozitív értékelés a Propeciáról és a finaszteridról nagyon nehéz megtalálni, így nincsenek mellékhatások, tényleg vagyunk, szerencsések vagyunk, nem akarunk megosztani velünk. És egyébként a finaszterid, és az ebből származó általános Propecia tette át az FDA bizottságot, és irreális, hogy átadjuk a „káros” és „pusztító” gyógyszereknek! Következtetések levonása. Szintén tanulmányoztam a külföldi fórumokon, sok jó fotóval készült történetet és minden részletet.

Dima Itt a finaszteridról és a propetsii-ről szóló válaszukban mindent megmagyaráznak a potencia romlása miatt, ezért itt van mindent ellenkezője, csak nyereség és fájdalom nincs az ágyékban. 3 hónapig elfogadtam, a hajban is pozitív dinamika van, egy ilyen mini. De szeretném elmondani mindenkinek, hogy a teljes értékű kopaszfolt nem zárja be, így ha csak a hajhullás megállítását akarja megállítani.

Videó felülvizsgálata generic Finasterid - Propecia. Egy ember ezt a gyógyszert egy évig használta, és rögzített mindent a szalagra, és az alábbi eredményeket láthatja.

http://cosmosecret.ru/otzivy-kosmetologia/47-finasterid-propeciya-otzyvy.html

FINASTERIDE FOR IRONEDNESS

Ami az andrológusokat illeti. Hogy tőlük nem lesz értelme.

Ezeket egy trichológusnak kell elküldeni, amelyből nem lesz értelme, az Ön korában egyikük sem kockáztatná az 5 alfa-reduktáz inhibitorok felírását.

Vagy válaszolni fognak valamire, ami meddőség, impotencia, vagy egyszerűen „ezek a gyógyszerek nem írnak fel alopeciára”.

Sajnos az androgén alopeciában szenvedő emberek csak magukra támaszkodhatnak.

Szia, de ellenőriztem a gyógyszer árát, és túl magas. néhány kérdés az Ön számára
1. Hány évig volt a terápia?
2. Vannak olcsóbb lehetőségek a dunasterid számára?
3. Állítsa le a kopaszságát? Legalább egy kicsit jobb a vonal?

ps
és ha nem nehéz, nem tudod nekem adni a leveledet, akkor mi van, ha valamit kérdeztem

1) 2014. szeptembertől decemberig tartottam, és már nem vettem fel.
2) Nem, de az avodartot nem lehet minden nap elvenni, kumulatív jellegű, talán valaki és 1 kapszula 3 naponta elegendő lesz, de én minden nap személyesen vettem.
3) A kopaszság csak a recepció alatt áll meg. A befejezés után, de nem annyira.
A vonal nem lett jobb, a sűrűség 3 hónapra nőtt, majd a fej közepére emelkedett.

ÚJ üzenet létrehozása.

De Ön jogosulatlan felhasználó.

Ha korábban regisztrált, akkor "jelentkezzen be" (bejelentkezési forma a webhely jobb felső részén). Ha először van itt, regisztráljon.

Ha regisztrál, továbbra is nyomon követheti a hozzászólásait, folytassa a párbeszédet érdekes témákban más felhasználókkal és tanácsadókkal. Emellett a regisztráció lehetővé teszi, hogy magánszemélyes levelezést folytasson a tanácsadókkal és az oldal többi felhasználójával.

http://www.consmed.ru/androlog/view/1010009/

A Finasteride megállítja a hajhullást

A Propecia megállítja a kopaszságot és visszatér a normális növényzetre

A jól ápolt haj a sikeres ember képének lényeges tulajdonsága. A mai férfiak szépségének normái normális növényzetet jelentenek a fejen, még felnőttkorban is. Azonban az erősebb nem minden tagja 40 év után nem büszkélkedhet egészséges hajjal. A világon minden évben nő a kopaszságban szenvedő férfiak száma. A probléma megoldására létrehozott több száz gyógyszer közül csak néhány tényleg segít. És csak egyet érdemel a hajhullás legjobb gyógyszereinek címe - Propecia.

A kopaszság okai

A férfi kopaszság 95% -ában az androgenetikus alopecia hibás. Ez egy genetikai rendellenesség, amely kopaszsághoz vezet a frontális és parietális területeken. Ez annak köszönhető, hogy a vérben megnövekedett a dihidrotesztoszteron szint. A hormon felhalmozódik a szőrtüszőkben, és a legtöbb esetben a következőket eredményezi:

 • Haj táplálkozási rendellenességek
 • A haj hígítása és fehérítése
 • Hajhullás

Ha időben nem kezdi meg a kezelést, a tüszők végül a kötőszövetekkel benőttek, és munkájukat szinte lehetetlen helyreállítani. Ezért szükség van a Propecia megvásárlására a hajhullás első jelei között.

Férfi hajhullás-kezelés - hogyan működik a Propecia

A hatóanyag a Finasteride 1 mg - egy komponens, amely lassítja a tesztoszteron átalakulását dihidrotesztoszteronokká. Kis adagokban ez az anyag rendkívül pozitív hatással van a hajnövekedésre. Csak 1 mg naponta elegendő a kopaszodás megállításához és a normál hajnövekedés helyreállításához.

A finaszterid egy gyógyszer, egy daganatellenes hormonális gyógyszer, amelyet jóindulatú prosztata hiperplázia (prosztata adenoma) és kopaszodás kezelésére használnak.

Azonban, mielőtt a fényűző haja tulajdonosává válna, szenvednie kell. Annak ellenére, hogy a Propecia az első naptól kezdődik, a látható eredmények elérése érdekében 3-6 hónapot kell várni. Ugyanakkor lehetetlen a gyógyszert szedni szünetekkel, különben a kezelést újra kell kezdeni.
Emlékeztetni kell arra is, hogy a gyógyszer csak androgenetikus alopecia kezelésére szolgál, és haszontalan lesz a hajhullás más okaira is.

Mennyire hatékony a hajhullás?

Íme néhány olyan tény, amely a Finasteride magas kopásállóságára utal:

 • Az aktív hajnövekedés a Propecia megvásárlását követő 2-3 hónapon belül a betegek 67% -ánál volt megfigyelhető.
 • A hat hónapos hajkezelés után a férfiak 83% -a gyógyulhat vissza.
 • A gyógyszer bevétele esetén a haj normális növekedési üteme - 1-2 cm / hó. Ugyanakkor a Propecia nemcsak a koronán, hanem a frontális lebenyben is helyreállítja a hajnövekedést, amelyet nehéz kezelni.

Ellenjavallatok és mellékhatások

Az egyetlen, aki tilos Propecia-t szedni, nők. A gyógyszer használata súlyos hormonális meghibásodást okozhat a női testben, ami súlyosan káros az egészségre. Ugyanakkor a Propecia nem lesz terápiás hatása.
A férfiak biztonságosan vásárolhatnak Propecia-t. Ugyanakkor fel kell készülnie arra a tényre, hogy az esetek 3% -ában a gyógyszer bevétele a következő mellékhatásokat okozhatja:

 • Erekciós rendellenesség
 • Csökkent szexuális vezetés
 • Csökkent spermaszám

Propecia - a gyógyszer ára

Az orosz online gyógyszertárakban a Propecia 30 tablettát vásárolhat 1 tablettára. Ne rohanjon pénzt költeni az ilyen gyógyszerekre, valószínűleg generikus. Az eredeti Propecia ára legalább 3-4-szer magasabb. Ukrajnában az USA-ban készült eredeti Finasteride 1 mg Propecia vásárolható 3200 UAH áron 28 tablettára. A Portal Medicine Info arra ösztönzi Önt, hogy legyen óvatos és gondosan ellenőrizze a gyógyszertár véleményét a vásárlás előtt.

Propecia véleménye

Nem fogok hazudni, kellemetlen mellékhatások voltak, de két hónapon belül telt el. Nagyon boldog voltam, ha 6 hónap után a haj kezdett áttörni, ahol már nem volt. A többit illetően elégedett voltam ezzel a gyógyszerrel a hajhullás ellen.

Soha nem írt véleményeket. Most szeretném tájékoztatni az összes embert, aki elveszítette a reményt, hogy normális haját visszakapja a fejükre, hogy kijavíthassák a helyzetet. Most 33 éves vagyok, a hajam nagyon gyorsan vékonyodott. Tudom, hogy örökletes - mind a nagyapja, mind az apa 40 éves kora előtt kopaszodott. A Propecia-t az utasítások szerint kezdtem el, és 5 hónap múlva megjelentek az első eredmények. Két hiányos évre a kopaszság szinte észrevehetetlen, és a haj nem esik ki. Mindenkinek ajánlom a Finasteridát, aki kétségbeesett!

Alexander, 29 éves

Segít, függetlenül attól, hogy mit írnak vagy mondanak. A haj 2 hónapos belépés után leállt. Általánosságban elmondható, hogy a Propecia a hatékonyság szempontjából egyike a legjobbaknak. Azt mondom, mert nem kopasz, mint a többi társaim. A kopasz foltok nem teljesen benőttek, körülbelül kétharmada, és nem olyan észrevehetőek. Ki fél a mellékhatásoktól, hadd menjen kopasz. Ha a gyógyszer nem illik, mindig abbahagyhatja az ivást.

Propecia és más gyógyszerek

A Propecia megjelenése előtt az alopeciás gyógyszerek csak az esetek 35% -ában adtak eredményt. A pénz eltöltése után az ember egyáltalán nem volt biztos benne, hogy a gyógyszer segít megállítani a hajhullást. Propecia radikálisan megváltoztatta a helyzetet. A betegek több mint 80% -a, és a kezelés ismételt lefolyása mellett - a gyógyszer alkalmazása után - akár 90% -ig is egészséges hajjal büszkélkedhet. Ne habozzon, vásároljon Propecia-t (Finasteride), és kezdje el a stílusos frizuráját a lehető leghamarabb. Értékelje az orvosok munkáját, akik elkészítették ezt a cikket az Ön számára, osszák meg a linket bármely társadalmi hálózatban, nagyon hálásak leszünk a visszajátszásért!

http://www.medicina-info.com/propeciya-finasterid-ot-oblyiseniya/

Finasteride - a férfiak vásárlóinak véleménye

A prosztata adenoma egy jóindulatú prosztata proliferációja. Ez az állapot a fiziológiai és patológiás határon van, hiszen szinte minden idős korban jelentkezik, és egyfajta jele az orgona öregedésének. Ugyanakkor ez rengeteg kellemetlen tünetet okoz, ezért kezelést igényel.

Ennek a patológiának a megszüntetésére két kezelési módszert alkalmaznak - konzervatívak és operatívak. Ha a prosztatarák enyhén nőttek, és a betegség korai szakaszában van, akkor orvosi, azaz konzervatív terápiát igényel.

A finaszterid a prosztata adenoma számára kiváló gyógyszer. De nem csak inni kell, gondosan tanulmányozza a használati utasítást, és használat előtt konzultáljon orvosával. Mivel a gyógyszer nem mindenkinek szól.

Milyen tünetei vannak a Finasteridnek?


A kezelés megadása előtt meg kell vizsgálni azokat a vizsgálatokat, amelyek segítenek megtalálni a betegséget. De a következő szubjektív érzéseknek kell a szakemberek felé fordulni:

 • a vizelet időtartama jelentősen nőtt;
 • a vizelet nyomása észrevehetően gyengült, jet lassú, néha megszakítható;
 • a WC-be való belépés után nincs érzés a hólyag kiürítésére;
 • a vizelés kezdetén késleltetés van az izomlazítás és a jet megjelenése között;
 • a vizelet végén a vizelet cseppecskékben válhat ki;
 • éjszaka gyakori a WC;
 • a délutáni WC-beutazások is emelkedtek;
 • bizonyos esetekben meg kell feszítenie magát, hogy vizeljen;
 • az inkontinencia incidensek néha lehetségesek.

A prosztata adenoma esetén a vizeletáram sokkal gyengébb lesz.

Ezek a tünetek prosztata adenomát jelezhetnek. Annak érdekében, hogy ne kezdjék el a folyamatot, a kezelést az első tünetekkel kell kezdeni.

Finasteride összetétele

A fő hatóanyagnak ugyanaz a neve, mint a kábítószer kereskedelmi neve - finasteride. Általában egy tabletta 5 mg-ot tartalmaz.

De ezen alkotórészen kívül adjuvánsok is vannak:

 • laktóz-monohidrátok;
 • cellulóz és keményítő;
 • titán-dioxid;
 • magnézium-sztearát.

Mindegyikük egy meghatározott formát és típusú tablettát ad, és nem ad túl korai ahhoz, hogy feloldódjon. Segítenek a Finasteride-nek abban a pontban, hogy pontosan hol kell elkezdenie elnyelni és cselekedni.

A gyógyszert a mirigyszövet proliferációjának megállítására, valamint a prosztata hiperpláziájának csökkentésére írják elő.

Ez segít helyreállítani a húgycső türelmét, javítja a vizelet áramlását, valamint csökkenti a klinikai megnyilvánulások fényerejét.

Ezenkívül jelentősen csökkenti az akut vizeletretenció kockázatát, ami műtétet igényelhet.

Ha nem tudod a gyógyszert inni

A finaszterid szigorúan tilos a nők szedése, és a szülés alatt általában a gyógyszerrel való érintkezés nem kívánatos. Ez annak a ténynek köszönhető, hogy e gyógyszer hatóanyaga negatív hatást gyakorol a magzatra, különösen a hímre. Megakadályozza a nemi szervek normális fejlődését az embrióban.

Terhes abszolút kontraindikált kapcsolat a finaszteriddal

Ne használjuk a kábítószert olyan betegek számára is, akiknek allergiás reakciói voltak a Finasteride bármely összetevőjéhez. Ennek a gyógyszernek a használata a gyermekek betegségeinek kezelésére vonatkozó tapasztalatokkal nem rendelkeznek, így az ellenjavallt bevitel is.

Hogyan kell inni a gyógyszert

A Finasteride-t naponta egyszer 1 tabletta kell bevenni. Nem ajánlott a napi 5 mg-os dózis túllépése, mert a gyógyszer hormonális anyagokat tartalmaz. És ezt nem szabad visszaélni.

A kezelés folyamata mindig nagyon hosszú. Ez 5-6 hónap vagy annál hosszabb lehet. De mindezen kritériumoknak korlátozniuk kell az orvost. A gyógyszert a kezelőorvos állandó felügyelete mellett, rendszeres teszteléssel kell beadni.

Ellenkező esetben hormonális zavarok léphetnek fel a férfi testben, és különböző kellemetlen mellékreakciók alakulhatnak ki.

Mint minden más és különösen hormonális készítmény, a Finasteridnek nemcsak pozitív oldala van - gyógyító hatása, hanem egy negatív mellékhatása is. Ezek különböző szervekből és rendszerekből eredhetnek:

A prosztata adenoma kezelésére szolgáló készítmények

 • immunitás - allergiák, angioödéma az ajkakon és az arcon;
 • epidermisz - különféle bőrkiütések, súlyos viszketés, néha urticaria;
 • emésztőszervek - a májminták koncentrációjának növelése;
 • szív- és érrendszeri betegségek - szívdobogás, vagyis a szívizom remegése, ritkán - tachycardia;
 • psziché - a libidó éles csökkenése (az ellenkező nemű vágy). Általában ez a kellemetlen pillanat a kezelés kezdetén következik be, és teljesen eltűnik a második kezelési hét végéig. Ritka esetekben alacsony libidó figyelhető meg a teljes kurzus alatt, valamint a gyógyszer abbahagyása után is. Egy másik mentális zavar lehet depressziós állapot;
 • nemi szervek - átmeneti impotencia, fájdalom a herezacskóban, a sperma felszabadulásának megsértése (ejakuláció), a sperma koncentrációjának és motilitásának csökkenése a spermában;
 • fájdalom, duzzanat, néha az emlősmirigyek jelentős növekedése a férfiaknál.

A gyógyszer szedése ideiglenes impotenciát okozhat

Ha ilyen kellemetlen tüneteket tapasztal, tájékoztassa orvosát. Mert szükség lehet a Finasteride adagjának módosítására vagy bármely analóg kiválasztására.

A Finasteridet szedő betegek fokozzák az obstruktív uropathia kialakulásának kockázatát. Ez egy olyan állapot, amelynek során a húgyutak elzáródása zavarja a teljes rendszer bármely részét. Veszélyes, hogy a vesék patológiájához és funkcióik megsértéséhez vezethet.

Ezért a vizelet áramlását gondosan ellenőrizni kell a gyógyszert szedőknél.

Mielőtt elkezdené szedni a Finasteridet, győződjön meg arról, hogy a szervezetben nincsenek-e a következő betegségek, amelyek könnyen összekeverhetők a prosztata hiperpláziával:

 • onkológiai folyamat a prosztata mirigyében;
 • gyenge hólyag izmok;
 • prosztatagyulladás;
 • húgycső szigorítása;
 • a húgyhólyag beidegzésének megsértése.

A betegek véleménye

A férfiak prosztata adenomájára vonatkozó Finasteride-értékelés nagyon eltérő. Egyesek azt írják, hogy a gyógyszer bevétele egyáltalán nem segített nekik, és néha még rosszabb is, mert mellékhatásokat okozott. A legtöbb értékelés azonban pozitív.

Az emberek azt mondják, hogy a gyógyszer segített nekik megszabadulni a problémától, eltávolította a kellemetlen tüneteket, és nem okozott negatív változásokat a testben és a jólétben. A betegek megjegyzik továbbá, hogy a Finasteride árazási politikája nagyon hűséges, így még a gyógyszer hosszú távú használata sem rendelkezik erős költségvetéssel. Az alábbiakban néhány értékelés olvasható.

Ivan, 49 éves.
- Nulla expozíció a gyógyszerrel. A Finasteride semmilyen módon nem befolyásolta a prosztatitiszemet. A Finasteride-et kaptam négy hónapig, és elhagytam, az egyetlen dolog, amit szeretnék megjegyezni, hogy tényleg nincsenek mellékhatások, és nagyon köszönöm!

Fedor Petrovich, 59 éves.
„A liszt kegyetlen, de miután megkóstolták a Finasteride tablettáit, kis virágok jelentek meg a tövisek életében. A Finasteride tabletták arra emlékeztettek, hogyan kell élni a teljes tüdőben. A mellben most térdre remegés nélkül repülsz!

Maxim, 37 éves.
- Az orvos javaslata szerint ezeket a tablettákat vettem. Az utasítás természetesen megfélemlíti a mellékhatásait. De valójában a kezelés jól ment. Nem észlelt problémát a potenciaval.

Finasteride: indikációk és használati utasítások, az árak és a vélemények a férfiak, Finasteride az alopecia

A Finasterid egy androgén gyógyszer, amelyet eredetileg a prosztatarák tumorellenes szereként fejlesztettek ki.

Számos klinikai vizsgálat után felfedezték a Finasteride hatékonyságát a férfiak kopaszságának elleni küzdelemben.

A gyógyszer nem módosítja a tesztoszteront olyan hormonra, amely káros az izzókra, ami elősegíti a tüszők növekedését. Ennek következtében a férfiak hajhullása jelentősen csökken.

A hormonális gyógyszer fő összetevője a Finasterid. Ezenkívül a tabletták összetétele tartalmazhat segédanyagokat:

 • lauril-makrogliceridek;
 • magnézium megáll;
 • mikrokristályos cellulóz;
 • kukoricakeményítő;
 • nátrium-keményítő.

A finasterid fehér színű, kerek alakú tabletták formájában kapható, amelyek mindegyike 5 gramm hatóanyagot tartalmaz.

A gyógyszer gátolja a dehidrotesztoszteron aktivitását, ezzel megakadályozva a jóindulatú hiperplázia kialakulását a prosztata mirigyében. A szövetszaporodás megáll, a mirigy zsugorodik, és a betegség tünetei megszűnnek. A férfiaknál a vizelet kiáramlási sebessége nő, a vizelési gyakoriság helyreáll.

Használati jelzések

A finasteridet csak az orvos írja fel a következő problémákra:

 1. A vizelet kifolyásának megsértése.
 2. A prosztatarák jóindulatú hiperpláziával történő csökkentése érdekében.
 3. Az akut vizeletretenció kockázatának csökkentése érdekében, amely műtétet igényelhet.
 4. A hyperplasia tüneteinek csökkentése.

Ellenjavallatok

Az androgén gyógyszeres kezelést nem végezzük a következő betegségekben és állapotokban:

 1. 18 éves korig.
 2. Női szex
 3. Egy vagy több összetevő intoleranciája.
 4. A prosztata rosszindulatú daganatai.
 5. Súlyos veseelégtelenség.
 6. A húgyutak elzáródása férfiaknál.

Használati utasítás

A Finasteride napi bevitele 5 mg. A tablettát belsejében veszik és vízzel leöblítik. Rágja és összetörje, nem szükséges. A kezelés időtartamát szakember határozza meg. A legtöbb esetben a vétel legalább egy hónapig tart.

Legutóbb megjelentek a Finasteride hatóanyaggal kezelt krémek, amelyek a kopaszság kezelésére szolgálnak. Naponta kétszer kell alkalmazni a fejbőrre. A krémek adagolókban kaphatók. Egy alkalmazás elég hét vagy nyolc pshikov.

Mellékhatások

A Finasteride szedése során a következő mellékhatások lehetségesek:

 1. Egy allergiás reakció megjelenése. Különböző súlyosságú allergiák fordulhatnak elő a gyógyszer egyik komponensén. Néha enyhe viszketés tapasztalható. Nagyon ritka esetekben - angioödéma.
 2. A luteinizáló és follikulus-stimuláló hormon fokozott vérszintje. A koncentráció csökkenése az egyik hormonban egy másik növekedéséhez vezethet. Ezért a Finasteride szedése során figyeljen a mirigyek változására. A férfiaknál az emlőmirigy kialakulhat. Az orvosok véleménye szerint bizonyos esetekben a kisülés a mellbimbóból származik, és maga a mirigy fájdalmas lesz és tömörül.
 3. A szexuális funkció megsértése. Mivel az aktív hím hormon kialakulása csökken, megfigyelhető a szexuális vágy és a libidó csökkenése. Bizonyos esetekben a süllyedő folyadék térfogata csökken, és az ejakulációs folyamat zavart.

Általánosságban elmondható, hogy ha a Finasteride gyógyszert orvosa írja elő, és szigorúan az utasításoknak megfelelően, akkor a fent leírt helyzetek a legtöbb esetben elkerülhetők. A gyógyszer mellékhatásai rendkívül ritkák, de róluk tudni kell.

A gyógyszer Finasteride költsége

Szinte minden gyógyszertárban megvásárolhatja a Finasteride-t anélkül, hogy orvoshoz kaphatna receptet. Az ár a vásárlás helyétől és a gyártótól függ. Az orosz gyógyszer 30 tablettájának átlagos ára 230 rubel. Az izraeli Finasteride-teva kb. 350 rubelt fizet.

Vegyük a gyógyszert Finasteride csak a konzultációt követően szakember.

Finasterid analógok

A hajhullás csökkentése és a hajnövekedés javítása a férfiakban a Propecia gyógyszert írja elő, amely 1 gramm Finasteridet tartalmaz. A klinikai vizsgálatok kimutatták, hogy az ilyen dózis napi egyszeri alkalmazása normalizálja a hormonszintet és kiküszöböli a kopaszságot. A prosztata betegség esetén ez a gyógyszeradag nem hatékony, de javíthatja a haj növekedését.

A Propecia az első naptól kezdődik, de a látható eredmények eléréséhez legalább három hónapig tart. Ebben az esetben a gyógyszert rendszeresen kell bevenni, különben a kezelést meg kell ismételni.

A Propecia csak akkor írható elő, ha a kopaszság a férfiak hormonális szintjének változásával jár. Más esetekben a jogorvoslat haszontalan lesz. Ezért, ha le akarja állítani a hajhullást, a gyógyszer használata előtt ajánlott a hormonok tesztelése.

Az a tény, hogy a Finasteride aktívan küzd a kopaszsággal, több tényezőt is bizonyít:

 1. A Propecia bevételekor a haj normális aránya egy-két hónap alatt érhető el. Ugyanakkor a hajnövekedés a koronán és a frontális lebenyen is helyreáll.
 2. A betegek 83% -ánál a haj a hat hónapos gyógyszercserét követően helyreállt.
 3. A férfiak 67% -ánál az aktív hajnövekedés két-három hónap múlva észrevehetővé válik.

Meg kell jegyezni, hogy a Propecia előkészítése során a Finasteride kis adagja ellenére bizonyos esetekben mellékhatások jelentkezhetnek:

 • csökkentse a sperma számát;
 • a szexuális vágy csökkenése;
 • erekciós zavarok.

A Propecia meglehetősen drága. Átlagosan 28 tabletta, körülbelül 6 ezer rubelt kell fizetnie.

Finasteride - vélemények

A finasterid kezelés nem gyors. Hat hónapig használtam. De segített csökkenteni a prosztata mirigyét. Ez idő alatt nem figyeltek meg mellékhatásokat.

Először is, a szexuális vágy egy kicsit csökkent, és már meg akartam állítani a tabletták szedését. De meg kell kezelni, így a kurzus folytatódott. Egy idő után minden helyreállt.

Neskorye megpróbálja kezelni a kopaszságot ezzel a gyógyszerrel, amelyre azt szeretném mondani, hogy nem láttam semmilyen változást ebben a részben. A haj nem javult.

Jóindulatú prosztata-daganatom és gyenge vizeletkiáramlásom van, ezért elfogadom az Omnik-t és a Finasteridet. A hatás tíz napos belépés után észrevehetővé vált. A hasmenés azonban megjelent. Elutasította az Omnik-t, és a szék visszaállt.

Az orvos elrendelte, hogy naponta egyszer vegyek be Fluridint és Finasteridet. Két hónappal később észrevette, hogy egyre kevésbé hasonlít a szexuális vágyra. Attól tartok, hogy hamarosan teljesen eltűnik.

Ez a helyzet nem felel meg nekem, így egy új találkozóra megyek az orvoshoz. De a gyógyszer pozitív hatással van a hajra.

Növekedésük sebessége változatlan maradt, de sokkal jobban kezdtek nézni, és a veszteség csökkent.

Családunkban minden ember ugyanolyan korban elveszi a haját. Nem akarok kopasz lenni, így amikor észrevettem, hogy a haj kezd vékonyodni, elkezdtem azonnal cselekedni.

Próbáltam sok spray-t, ami egyáltalán nem segített. Miután elolvasta a Finasteride véleményét, úgy döntöttem, hogy ezt a gyógyszert használom. A fogadásának eredménye, elégedett voltam.

A kabát elkezdett felépülni, a haj egyre kevesebbre esett.

Tudom, hogy a gyógyszert a prosztata kezelésére használják. De azt tanácsolta nekem, mint a hajhullás orvoslását. Mielőtt a Finasteridet bevenném, hormonteszteket végeztem.

A tesztoszteron a normál felső határnál volt. Több hónapig vettem a gyógyszert. Nem azt mondom, hogy a haj egyre több lett, de a veszteségük megállt. És a haj maga is vastagabb lett.

Még a színe is kicsit megváltozott.

A Finasteride véleményeiben azt olvastam, hogy a naponta egy gramm a hatóanyagot sűrűvé teheti, és alkalmas a prostatitis megelőzésére is. Egész négy hónapig ivott ezek a tabletták. Ennek eredményeként nagyon ideges lett, és még mindig hányinger volt.

Úgy döntöttem, hogy feladom a drogot, és két nap múlva sokkal nyugodtabb lettem. Egy barátom is ezeket a tablettákat veszi, és beszél a hatékonyságáról. Nincs változás a hajamban.

Csak kijött a mellékhatások.

Ha a Propecia nem segített valakinek, akkor ez valószínűleg hamis vagy valamilyen egyedi reakció. Először is ingerlékenység formájában volt mellékhatásom. Erőteljesen minden rendben volt. Ezzel párhuzamosan, csalánnyal húzta a fejét. Az eredmény elégedett.

A szárítás után a törülközőn lévő haj nem marad, és a felső nem ragyog. Ismerem az embereket, akiket a Propecia-val való kopaszkodásért is kezelnek. Mindenkinek megvan a maga eredménye. Néhány szőr egy hónap után észrevehetően jobb lett, míg mások, hogy elérjék a kívánt hatást, egész éven át tablettákat kellett szedniük.

Ennek eredményeként ez a gyógyszer szinte mindenkinek segít. Ez csak az ár, amit alacsonyabb lehetett volna.

A férfiak finasterideje elengedhetetlen

A Finasteride gyógyszert kizárólag férfiaknak szánták, mivel sikeresen kezeli a gyulladt prosztata mirigyét.

Tabletta formájában kapható, ajánlott egy beteg szerv jóindulatú hiperplázia esetén.

A meghatározott gyógyszerek fogadását előzetesen meg kell egyeztetni orvosával, mert orvosi ellenjavallatok vannak, lehetséges mellékhatások előfordulása.

A gyógyszer Finasteride általános leírása és használati utasításai

A gyógyszer az antiandrogén szerek farmakológiai csoportjába tartozik, amelyek hatása a tesztoszteront dihidrotesztoszteronokká alakító speciális enzim termelésének megszüntetésére irányul.

Az utolsó hormon felelős a prosztatarák növekedéséért, ezért csökkenteni kell az ember vérében a koncentrációját a hyperplasia során.

Egyszerűen fogalmazva, a Finasteride feladata a tesztoszteron mennyiségének csökkentése a beteg urogenitális funkciójának normalizálása érdekében.

Ezt a terápiás hatást a hatóanyagok kémiai képletében kifejtett aktivitása okozza.

A hatóanyag, a finaszterid, az ember hormonjait szabályozza, elnyomja a tesztoszteront, csökkenti a patológia méretét, csökkenti a gyulladást, normalizálja a vizelet áramlását és hozzájárul az érintett prosztatarák produktív helyreállításához. Ezenkívül figyelmeztetés az egészségügyi komplikációkra, amelyek sebészeti beavatkozáshoz vezethetnek.

A hatóanyagok hatékonyan felszívódnak a szisztémás keringésbe, ami nem függ a fő étkezéstől. A finaszterid végső plazmakoncentrációja az egyszeri adag beérkezésétől számított 8 óra elteltével érhető el.

Az anyagcsere-folyamatot a májban végzik, és az inaktív metabolitok nagyobb mértékben a vizelettel ürülnek ki, részben a bél segítségével (széklet).

Ha a gyógyszer nem megfelelő, az orvos kiválasztja ugyanazon farmakológiai csoport helyettesítését.

A gyógyszer Finasteride alkalmazásának indikációi és ellenjavallatai

Ez a keskeny profilú gyógyszer a progresszív prosztata adenoma, a fő és a segédkezelő szer ajánlott.

Részvételével a patológia fókusza csökken, a vizelet kiáramlási sebessége nő, és csökken a vizeletretenció és az azt követő gyulladásos folyamat kockázata.

Annak érdekében, hogy a vizeléssel kapcsolatos összes probléma szinte azonnal megszűnik, a libidó növelése, a belső önbizalom lehetséges.

A finaszterid orvosi ellenjavallatokkal rendelkezik, beleértve a gyermekek korát és a férfi test fokozott érzékenységét a szintetikus eredetű aktív összetevőkre.

A gyógyszert nem engedélyezik a nők bármely korban történő alkalmazására, valamint a vesék és a máj súlyos krónikus jellegű károsodása esetén.

Az abszolút ellenjavallatok a prosztatarák és az obstruktív uropathia.

Használati jellemzők, a gyógyszer Finasteride napi adagjai

A gyógyszer bevont tabletták formájában kapható, amely orális adagolásra szolgál.

A Finasteride egyetlen adagját meg kell fogyasztani rágás nélkül, miközben elegendő vizet fogyasztanak.

Egy tabletta 5 mg hatóanyagot tartalmaz, amely a gyógyszer egyetlen dózisának felel meg. A nap folyamán ne vegyen be legfeljebb 1 tablettát, lehetőleg este.

A Finasteride konzervatív kezelése hosszú, több hónapig is eltarthat. A prosztata mirigy csak az orális adagolás 12. hetében csökken, és a 16. héten a vizelet kifolyása normalizálódik. Az orvosok azt javasolják, hogy teljes körű tanfolyamot vegyenek igénybe, és az általános terápiás hatás fokozása érdekében más gyógyszereket is felírnak a gyógyszer kölcsönhatása miatt.

A gyógyszer Finasteride analógjai

A gyógyszer nem mindig működik az orvos tervei szerint.

Néhány klinikai képen a mellékhatások előfordulása nem zárható ki, amely után sürgősen meg kell szakítani a kezelést, és kiválasztani a jelzett farmakológiai csoport analógját.

Ha a bőrön kiütés van, vagy a libidóval kapcsolatos problémák, ezek nyilvánvaló jelei annak, hogy a szervezet nem kompatibilis a Finasteride hatóanyagaival. Az orvosok a következő analógokat ajánlják:

Vélemények a gyógyszer Finasteride

A világhálón rengeteg pozitív visszajelzést talál a gyógyszer működéséről. Bármely gyógyszertárban megvásárolható, de jobb, ha az egyéni konzultációt követően kerül felhasználásra. A kezelés hatásos, bár egyes betegek szerint túl hosszú és drága. A legfontosabb dolog a végeredmény, és minden bizonnyal ez lesz. Ezt írják a betegek:

Victor, 46 éves: „A prosztata gyengesége már krónikus, ezért rendszeresen végzem a Finasteridet. Segít, megkönnyebbülés, különösen, ha a WC-re megy. De a barátom nem kapta meg a gyógyszert, és szinte már impotenssé vált. Tehát a mellékhatások is fontosak, hogy ne hagyjuk figyelmen kívül. ”

Igor, 37 éves: „Ezt a gyógyszert a prosztata gyulladására vittem, nagyon hatékony, megbízható. Először rossz lett, mivel a napi dózis kissé túlzott volt, de az általános egészségi állapot visszaállt, és még a Finasteride eredménye is megjelent.

Michael, 41: „Kezelt adenoma a Finasteriddal, nem volt mellékhatás és nem romlott. De a pozitív változások kellemesen örültek egy hétig tartó rendszeres fogadás után, nem is kellett várniuk három hónapot. Fájdalom nélkül elkezdtem elmenni a WC-hez, és az ágyban kevesebb probléma van.

A Finasteride egy olyan kombinált gyógyszer, amelyet kizárólag az erősebb nemek képviselőinek szánnak. Alkalmazása után helyreállítható a vizelet áramlása, normalizálja a prosztata méretét, enyhíti a gyulladást. A pozitív eredmény minden bizonnyal az lesz, hogy csak a felszíni öngyógyítás legyen jelen a sérült fél életében.

Átlagos értékelés: 4,2 az 5-ből

Finasteride - használati utasítás, vélemények, analógok

"Finasterid" - olyan gyógyszer, amely férfiaknak készült. Ezzel sikerül sikeresen kezelni a prosztatarák gyulladását. Ezt a gyógyszert orvos írja fel. Szigorúan tilos az önkezelés során használni, mivel számos súlyos mellékhatással és ellenjavallattal rendelkezik.

A gyógyszer általános leírása

A "Finasterid" olyan antiandrogén gyógyszerek csoportjára utal, amelyek aktívan elnyomják egy olyan enzim termelését, amely a tesztoszteron dihidrotesztoszteronokká történő átalakulását provokálja. Ez a hormon miatt a prosztata természetellenesen nő. Ennek a jelenségnek az eredményeként az ember prosztata hiperplázia alakul ki. A gyógyszer segít megoldani ezt a problémát.

A gyógyszer terápiás hatást fejt ki az ilyen fontos komponens, mint a finaszterid tartalma miatt. Az anyag szabályozza a hormonokat a férfi testben. Csökkenti a gyulladásos folyamatok megjelenését és elnyomja a túlzott tesztoszteron termelést. Egy másik gyógyszer adja ezeket az eredményeket:

 1. Csökkenti a prosztata patológiáját. Ez a csökkenés általában a kezelés megkezdése után 3 hónappal következik be.
 2. Normalizálja a vizelet áramlását, ezáltal megoldva az urogenitális rendszer késleltetésének problémáját. A 16 hetes kezelés után a betegek javulását figyelték meg.
 3. Visszaállítja az érintett prosztatát.
 4. A húgyutak elzáródásának problémája eltűnik. Ez 7 hónappal azután kezdődik, hogy az ember elkezdte a gyógyszert rendszeresen bevenni.
 5. Megakadályozza a prosztata betegségei által gyakran előidézett szövődmények előfordulását.

A "Finasterid" és más hasonló gyógyszerek összetételében jelenlévő hatóanyagok, például az "Omnick", fokozatosan felszívódnak a véráramba.

8 óra elteltével egy adag bevétele után a maximális plazmakoncentrációt elérjük. Az anyagcsere-folyamat a májban történik. Valamennyi inaktív metabolit a vizelettel ürül a vesén keresztül.

Némelyikük a bélben van, és természetesen elhagyja a testet.

Használati útmutató Finasterid adenoma


A prosztatarák hiperpláziája (adenoma) sok olyan férfiban fordul elő, akiknek életkora már 45 éves volt. A betegség bizonyos mértékig korfüggőnek tekinthető, a hormonális szerkezetátalakítás és a test természetes öregedésének hátterében fordul elő.

A patológia kezelése szükséges és fontos annak érdekében, hogy elkerüljük a prosztata súlyos szövődményeit és visszafordíthatatlan változásait. A korai stádiumokban a gyógyszerekkel való konzervatív terápia, különösen a Finasteride, nagy hatékonyságot mutat.

Adenoma és "Finasteride" - lássuk, hogyan segít a gyógyszer.

A "Finasteride" rövid leírása és hatása

A „Finasterid” a tesztoszteron-5-alfa-reduktáz inhibitorokból álló szintetikus hormonális gyógyszer. Az urológiai gyakorlatban a jóindulatú prosztata hiperplázia (prosztata adenoma) és a kapcsolódó vizelési rendellenességek kezelésére alkalmazzák. Kizárólag férfiaknak nevezték ki a betegség fő tüneteinek enyhítésére és a szövődmények megelőzésére.

A hatóanyag egy speciális intracelluláris enzimet tartalmaz, amely megakadályozza a férfi testhormon tesztoszteron átalakulását biológiailag aktív dihidrotesztoszteronokká. Csökken a koncentrációja a prosztata vérében és szövetében, csökken a daganat növekedésének stimuláló hatása.

A finaszterid a prosztata adenoma számára kiváló gyógyszer.

Ennek eredményeként:

 • a prosztatarák térfogata csökken;
 • a vizelet áramlása növekszik;
 • a húgyutak elzáródása megszűnik;
 • fokozatosan helyreállította a test működését.

Kiegészítő összetevők:

 • laktóz;
 • kukoricakeményítő;
 • mikrokristályos cellulóz;
 • magnézium-sztearát;
 • makrogol;
 • titán-dioxid;
 • indigokarmin;
 • Valium.

A fő hatóanyagnak ugyanaz a neve, mint a kábítószer kereskedelmi neve - finasteride

A gyógyszerre vonatkozó indikációk és ellenjavallatok

A "Finasteride" egy rendkívül speciális gyógyszer, amelyet kizárólag urológiában használnak. Közvetlenül befolyásolja az urogenitális rendszer működését és a nemi hormonok működését. Nincs más hormonális hatása.

Közvetlen jelzések a gyógyszer kinevezésére csak két kóros állapot:

 • jóindulatú prosztata hiperplázia (adenoma);
 • androgenetikus alopecia (alopecia).

A gyógyszer hatása célszerű és szisztematikus. A kezelés számos fontos hatással jár, amelyek a terápia eredményeként érhetők el:

 • a prosztatarák méretének csökkentése;
 • a test duzzanata és hiperémia eltávolítása;
 • a vizelet kifolyásának javítása a húgyhólyagból;
 • a betegség legfőbb diszkomfort tüneteinek letartóztatása;
 • az akut vizeletretenció kockázatának csökkentése;
 • komplikációk és műtétek megelőzése;
 • a kopaszság felfüggesztése férfiaknál.

A gyógyszert a mirigyszövet proliferációjának megállítására, valamint a prosztata hiperpláziájának csökkentésére írják elő.

A szigorú ellenjavallatok nem rendelkeznek a hormonális kezeléssel. Szükséges figyelembe venni azokat a célállapotokat, amelyekben nincs hozzárendelve. Ezek a következők:

 • túlérzékenység a készítményre;
 • női nem (különösen a terhesség alatt);
 • gyermekek 18 éves korig.

A "Finasteride" használatának módja

A tablettákat kizárólag szájon át, azaz belülről vettük. Tilos a rágás vagy őrlés. Sok vizet kell inni.

A befogadási idő nem számít, az élelmiszer nem befolyásolja a hatóanyag abszorpcióját. Étkezés közben vagy étkezés után is fogyaszthat egy tablettát.

Célszerű meghatározni az időt úgy, hogy a vétel minden nap körülbelül ugyanabban az időben történik.

A tabletták hatása fokozatosan alakul ki, a tartós hatás körülbelül 3 hónapos rendszeres használat után érhető el. A kezelés 6–7 hónapja során a tünetek szignifikáns csökkenése, a vizelési folyamat javulása figyelhető meg.

A Finasteride-t naponta egyszer 1 tabletta kell bevenni.

Veseelégtelenség esetén az adag módosítása nem szükséges. Idős korban feljegyezzük a finaszterid eliminációjának bizonyos mértékű csökkenését, amely nem befolyásolja az általános állapotot - egy speciális rendszer nincs kiválasztva.

Lehetséges mellékhatások

Vannak panaszok a következőkkel kapcsolatban:

 • allergiás bőrreakció - viszketés, bőrpír, kiütések, arcduzzanat;
 • szívdobogás;
 • impotencia;
 • ejakulációs zavarok (ejakuláció);
 • az emlőmirigyek fájdalma és bővülése;
 • fájdalom a herékben;
 • depressziós állapot.

Mint minden más és különösen hormonális készítmény, a Finasteridnek nemcsak pozitív oldala van - gyógyító hatása, hanem egy negatív mellékhatása is.

Túladagolás esetét nem azonosították, nincs specifikus antidotum.

Különleges ajánlások

A finaszteridet a betegek jól tolerálják, de az óvintézkedéseket nem szabad elhanyagolni.

A gyógyszerrel történő kezelés és kezelés során figyelembe kell venni az összes jellemzőjét, kövesse néhány fontos utasítást:

 • A terápia megkezdése előtt fontos kizárni olyan súlyos betegségeket, mint a rosszindulatú prosztatarák, a fertőző prosztata, a húgyhólyag-hipotenzió, a húgycső szűkület - ha vannak kóros betegségek, a gyógyszert nem használják;
 • a vizeletáram erős csökkenése, és nagy mennyiségű maradék vizelet folyamatos orvosi ellenőrzést igényel az obstruktív uropathia kialakulásának kockázata miatt;
 • a fiatal (fogamzóképes korú) és a terhes nőknek el kell kerülniük a Finasteride kis adagjait is - a magzat (férfi) fejlődésének kóros zavaraihoz vezet;
 • rendszeresen ellenőrizni kell a laboratóriumi vizsgálatok teljesítményét, ellenőrizni kell a vesék, a máj, a húgyhólyag állapotát;
 • nem alkalmazható laktóz intoleranciában szenvedő betegeknél;
 • a gyógyszerkölcsönhatást nem azonosították, ez egy átfogó kezelési rendben alkalmazható
 • körülbelül hat hónappal a terápia leállítása után a prosztatarák változása bizonyos mértékig helyreáll, ezért a legtöbb esetben ismételt kurzusokra van szükség;
 • Nem gyakorol negatív hatást a pszichomotoros reakciókra, a terápia során engedélyezhető a szállítás és a komplex mechanizmusok ellenőrzése.

A Finasteridet szedő betegek fokozzák az obstruktív uropathia kialakulásának kockázatát.

Az orvos minden ajánlásának betartása és az állam folyamatos ellenőrzése - a jólét ígérete és a gyors helyreállítás.

"Finasterid" a prosztatarákból - analógok

Több gyógyszer közül választhat:

Az adenoma finaszteridja: férfi értékelés

A hormonalapú prosztata adenoma elleni gyógyszereket a férfiak nem mindig tolerálják. Vélemények vitatott kezelés, néhány segített megszabadulni az összes fájdalmas tünetek, míg mások panaszkodnak az abszolút haszontalan a "Finasteride". A reakció tisztán egyedi, számos tényezőtől függ. Minden árnyalatot meg kell beszélni orvosával.

A gyógyszer Obl Pharm "Finasteride" (5 mg tabletta) - áttekintés


Előszó:

A "Finasteride" használatának kezdete a "ALERANA" spray-vel együtt itt: http://irecommend.ru/content/da-nu-nafig-takie-vol…

Nem használtam ezeket a tablettákat, hanem az egyik családtagomat. Szorosan figyeltem a folyamatot, és még mindig megfigyeltem az elért eredményeket, bár mindkét gyógyszert nem használták egy ideig.

A "Finasteride" gyógyszer a prosztatarákhoz kapcsolódó valamihez kapcsolódik. Ki törődik - az interneten elérhető tablettákkal kapcsolatos utasítások teljes egészében. De ezt a gyógyszert nem a rendeltetésszerű célra használtuk, hanem a hajnövekedés ösztönzésére és a kopaszság megelőzésére. Erről bővebben a felülvizsgálat első bekezdésében található hivatkozás található.

Itt azt kell mondani, hogy a kopaszságot mint ilyen nem figyelték meg. Csak egy pillanatban úgy tűnt, hogy az a személy, hogy a haja intenzívebben elhagyta a fejét, mint korábban.

És a tesztoszteron elemzése a normál felső határt mutatta. Egyes férfiak szerint az ilyen tesztoszteron elkerülhetetlenül kopaszsághoz vezet...

Itt egy „recept” található a hálón, melynek segítségével a haj a fejére ragadt.

Tehát a recept tartalmazza az Aleran spray és a Finasteride tabletták használatát. Mindkét pénzt megvásárolták. Ahh... még mindig meg kell említeni, hogy a tablettákat ajánlott lenyelni, de a felhasználó nem merte használni egy ilyen ártatlan drogot, és sikerült feltalálnia saját "módszerét" a Finasteride használatára.

A HASZNÁLAT ÉS AZ EREDMÉNYEK KAPCSOLATAI:

A Finasteride tablettákat NEM használták lenyelésre, amit nagyon örülök. A gyógyszer nem biztonságos, mint amilyennek a leírásból kitűnik. Emellett tilos bármilyen érintkezés terhes és szoptató nőkkel. Mert jelentős mellékhatása van.

Az alkalmazott tabletták nagyon viccesek. A tartályba dörzsölték a por állapotát, majd kis mennyiségű (a kar alá) növényi olajba keveredtek.

Továbbá ez a keverék a hajra a csuklójával volt felhordva... a felhasználó nem dolgozott sokat a dörzsölésen, a hajával ötször megdörzsölte a kezével, elindult az üzlete körül.

Természetesen kívánatos leöblíteni, de észrevettem, hogy a keveréket nem mindig mossák le a hajból.

Milyen rendszeresen ez történt? Igen, szörnyű... Néha minden nap, esténként, több napig egymás után. Ezután a felhasználó könnyedén elfelejtette a „hajhullást”, és nem használhatja a csodája módszerét egy-két napig. Ezután kezdje újra használni egy nap alatt.

A "minden-pro-mindent" körülbelül 2 hónapot vett igénybe. Az Aleran spray (amelyről részletesebben egy másik felülvizsgálatban a szövegben nagyobb a kapcsolat) az út mentén, ugyanakkor szörnyű, ugyanolyan célra, azaz a hajhullás megelőzésére használták.

De SOHA ezeket a két drogot nem használta fel. Ez azt jelenti, hogy ha reggel "Aleran" -ot szórnak a fejre, aztán esti "Finasteride" -et verett.

Ennek következtében megálltak a hajhullásokkal kapcsolatos panaszok. Személy szerint én nem veszem észre, hogy a haja vastagabb lett.

A haj minősége azonban megváltozott - vastagabbá, keményebbé és (esetleg), ezért vizuálisan úgy néz ki, mintha szignifikánsan nagyobb lett volna. De DARKER lettek. És ez nagyon észrevehető.

A szőkeektől szinte fekete lettek. Természetesen a szín nem nevezhető teljesen feketenak, hanem a nagyon sötét „nedves aszfalt” színének, azaz nem tiszta fekete színének.

Azóta már több hajvágást tapasztaltak, és hajuk megegyezik a furcsa (véleményem szerint) módszereik alkalmazása után. Ma már nem használják a "Finasteride" -et, nem "Alerana" -ot

Személy szerint nem vagyok különösen elégedett az eredménnyel, de nem tagadhatom, hogy van eredmény. Ez rendkívül szabálytalan és pofigisztikus használat.

Ami pontosan ilyen eredményt adott - nem tudom. És senki sem tudja, azt hiszem. Azt mondják, az "Alerana" nem elegendő ahhoz, hogy ha "Finasteride" nélkül használják. Talán ez a hatás e gyógyszerek együttes alkalmazásának köszönhető.

Alacsonyította az értékelését, mert a gyógyszer egyáltalán nem ártalmatlan, de azért is, mert nehéz azt mondani, hogy ez a „Finasteride” annyira befolyásolta a haj minőségét - nem tudom, otthon nem ellenőrzik.

Mivel a kábítószert más célokra használták, akkor nem tudom megmondani, mennyire hatékony ez, ha azt a rendeltetésszerűen használom.

Nyomja meg az "ajánlást" gombot, de csak a férfiaknál, és csak a közeli terhes vagy szoptató nő hiányában. És óvatosan. És a nők nem is tudják, hogy hasznos lehet-e. Igen, és csak ugyanarra az alkalmazásra javaslom, amelyet a felülvizsgálatomban leírtam... ebben a változatban nem figyeltem meg semmilyen negatív következményt.

Finasteride férfi értékelésének alkalmazása

A hormonterápiát ma széles körben alkalmazzák különböző betegségek kezelésére és a szervi rendellenességek helyes kezelésére. A finaszterid az egyik legnépszerűbb gyógyszer, amelyet nemcsak a prosztata különböző betegségeinek kezelésére, hanem a kopaszság kezelésére is felírtak.

Ez a gyógyszer új generáció. Komplex hatása van a férfi testre, nem addiktív, de egyik mellékhatása a libidó jelentős csökkenése lehet. A gyógyszer a finaszteridra való túlérzékenység esetén nem használható - ez a fő ellenjavallata.

Van egy egész sor olyan betegség is, amelyben a finaszterid rendkívül óvatosan használható. Ezzel a gyógyszerrel történő önkezelés, mint bármely más gyógyszer, nem elfogadható.

Ha az orvos a finaszteridot felírta, a gyógyszer használatának szabályait szigorúan be kell tartani, hogy az alkalmazása ne okozzon nemkívánatos következményeket az egészségi állapotra.

Az alopecia és a prosztatarák gyógyszereit 1997 óta használják

A gyógyszerek reklámozásánál a finaszterid indikációk használata a használatához gyakran azon a tényen alapul, hogy a gyógyszer a férfiak kopaszságának egyetemes kezelése. Például az USA-ban az orvostudományi szakemberek az 1-es drogot ismerik el az anrogén alopeciáról.

A régi és az új világban ez a gyógyszer más néven is ismert: Finpezia, Propecia, Proscar. Kezdetben a gyógyszert csak a megnagyobbodott prosztatarák kezelésére szánták.

A mellékhatások azonosítására szolgáló gyógyszer tesztelése segített megállapítani, hogy a felhasználás a haj növekedését okozza a fejen és a haj állapotának megváltozását.

1997 óta a finasteridet széles körben használják az Egyesült Államokban, majd Európában, a férfiak kopaszságának kezelésére. De a gyógyszer nem nyújt kevésbé hatékony segítséget a jóindulatú prosztata hiperpláziában szenvedő embereknek. A kurzus alkalmazással rendelkező finaszterid képes:

 • csökkentse a megnagyobbodott prosztata méretét;
 • javítja a vizelet áramlását;
 • csökkentse az akut vizeletretenció kockázatát.

Ha elemezzük az interneten és a nyomtatásban közzétett drogok számos értékelését, érdemes megjegyezni, hogy sok olyan beteg, aki az év során bevette a drogot, hogy megszabaduljon a kopaszságtól, elérje célját.

A szakértők figyelmet fordítanak arra, hogy ha a gyógyszert 12 hónapig használják, a fejbőr nem kezd helyreállni, a finaszterid nem hoz hasonló eredményt, még akkor sem, ha a terápia folytatódik.

Általánosságban elmondható, hogy a hormonális kábítószerrel kezelt férfiak 90% -a megerősíti, hogy a fejükben a hajhullás tényleg leáll, és a hajszálvonal visszanyer. A kopasz fejterápia során jelentősen csökken a kopasz foltok száma a fejen, vagy teljesen eltűnnek.

A pozitív vélemények a haj állapotára vonatkoznak, amelynek szerkezete a test hatására a szervezetben javul.

A terápia sajátosságairól

A gyógyszeres kezelés hosszú. A prosztatarák kezelésének folyamata több hónapig tart - amíg a betegség klinikai tünetei eltűnnek vagy csökkennek. A gyógyszer tabletta formában kapható, és orálisan adagolható.

A gyógyszerek kategóriájába tartozik, amelyek jól felszívódnak és könnyen behatolnak a test szövetébe és folyadékaiba. A gyógyszer magas biológiai hozzáférhetősége 80%. A Finasteride a maximális hatását a használat után 1-2 órán belül éri el.

A vélemények és a szakértői értékelések szerint: a hormonális gyógyszerek esetében ez meglehetősen magas eredmény. Metabolitok formájában a gyógyszer a vesékben és a belekben választódik ki.

Figyelembe veszik: a beteg állapotának javulása néhány hónappal a kezelés kezdete után kezdődik, de a terápiás hatás megszilárdítása érdekében a hormonális hatóanyagot ajánlott 6 hónapig vagy annál hosszabb ideig használni.

Figyelembe kell venni: férfiaknál a kezelés alatt megfigyelhetőek az impotencia és a libidó gyengülése. A kezelés során a betegek panaszai a depressziós impotenciáról és a természetes éhínség hiányáról az ellenkező nemhez képest nem ritkák.

A terápiás kurzus végén azonban a libidó fokozatosan visszatér a normális szintre.

A gyógyszer eltarthatósági ideje 36 hónap, és a tárolás körülményei között száraz, hűvös, sötét helyen nem csökken a gyógyszer jellemzői az egész idő alatt.

A gyógyszer mellékhatásainak listája meglehetősen kiterjedt, amit a beteg visszajelzésének elemzése is megerősít. A finaszterid terápia során a férfiaknál gyakran kiütés jelentkezik. A mellékhatások között lehet viszketés, csalánkiütés, az emlőmirigyek túlérzékenysége.

A beteg állapotának leírása a kezelés időpontjától kezdve gyakran magában foglal álmosságot, a gyógyszer közvetett hatása miatt az idegrendszerre. Bizonyos esetekben a gyógyszer az arcra puffadást okozhat.

Egy speciális téma az, hogy a veseelégtelenségben diagnosztizált betegek kezelésére gyógyszerek alkalmazhatók.

A finaszterid nem befolyásolja hátrányosan a vese szövetét, és alkalmazása nem tiltott különböző fokú veseelégtelenség esetén. A legtöbb esetben a szokásos napi dózis - 5 mg - megfelelő az ilyen betegek számára.

A kezelés megkezdése előtt azonban az embernek minden bizonnyal átfogó diagnózist kell elvégeznie (beleértve a rektális vizsgálatot is) a prosztatarák jelenlétére vonatkozóan.

Az obstruktív uropátia fennáll.

Azok, akik májelégtelenségben szenvednek, a gyógyszert általában nem írják elő - mindez függ a máj működésének szintjétől és a belső szerv szöveteinek károsodásától. Azt is tudni kell, hogy a gyerekeket nem írják elő finaszterid. A terápia időtartamának meghatározásakor a következőket feltétlenül figyelembe kell venni:

 • más, a beteg által használt gyógyszerek;
 • a személy életkora;
 • az egészségi állapota;
 • az urogenitális rendszer betegségeinek jelenléte vagy hiánya.

Az idősebb betegek, valamint a veseelégtelenségben szenvedők, a finaszterid a testből sokkal lassabban megszűnik.

Ha egy személy hemodialízisben van, a finaszterid nem ajánlott neki, mivel egy hormonális szer használata jelentősen ronthatja az egészséget. A 70 évesnél idősebb személyek nem ellenjavallták, és alkalmazása általában nem igényel további változtatást a standard adagban.

Egy másik fontos intézkedés, amelyet a terápia során meg kell tenni, a vizeletrendszer és a szervezet által naponta felszabaduló vizelet mennyiségének ellenőrzése. A betegek áttekintése alapján egyértelmű, hogy a férfiak különböző vizelési zavarok miatt panaszkodnak. Az obstruktív uropathia kialakulásának és kialakulásának első jelei között azonnal forduljon orvoshoz.

Fontos figyelembe venni a következő pontot: rosszindulatú prosztata degeneráció esetén a finaszterid nem írható elő.

http://pochk.ru/preparaty/finasterid-otzyvy-muzhchin.html