logo

Fen valera

A Valera hajszárító nem véletlenül tekinthető az egyik legjobb készüléknek az ilyen típusú készülékek között. Az elismerés az eszköz kifogástalan minősége, kiváló funkcionális jellemzői és könnyű kezelhetősége miatt következik be. A TM Valera különböző kategóriájú hajszárítót gyárt, nevezetesen:

 1. Professzionális - fodrász- és szépségszalonokban használható hajszárító. Nagy teljesítményű a gyors hajszárításhoz. Az anyagok tartóssága kopásállóságot biztosít - ez egy nagyszerű plusz, mivel a szervizszektor folyamatos működése miatt a berendezések hajlamosak a korai meghibásodásokra.
 2. Háztartási - hajszárító otthoni használatra. Ezek viszonylag kis méretűek, de ugyanakkor jó erővel rendelkeznek mind az egyszerű szárítás, mind a divatos stílus érdekében.
 3. Fal - speciális hajszárító szállodák és egyéb közintézmények számára. Nagyobb biztonság, kompakt, ergonómikus.

A hajszárító minden kategóriájában sokféle modell található. Ezek közül választhat és vásárolhat "Valera" hajszárítót, amely megfelel az összes kívánságodnak.

Valera hajszárító a hivatalos honlapon

A Valera népszerű márka, amely a világ minden tájáról fogyasztókat hódított meg. Ha a tervek már tartalmazzák a Valera hajszárító megvásárlását, a hivatalos weboldal gondoskodik arról, hogy a Valera hajszárítója ne hamis, hanem eredeti termék.

A Valera Swiss hajszárító a mérnökök fejlett fejlesztését és a legújabb svájci technológiát ötvözi, amely garantálja a haj luxus hajápolását:

 • A Valera hivatalos hajszárítója egyedi AC kollektormotorral rendelkezik, erős levegőnyomást eredményez, ezáltal biztosítva a hajszárító magas termelékenységét;
 • 95% -os környezetbarát anyagok további feldolgozásnak vannak alávetve, mindenki számára teljesen biztonságosak;
 • A „Valera” hivatalos hajszárító rendelkezik a csendes rendszerrel, amely az üzem közbeni zajt pontosan felére csökkenti;
 • Az ion kondicionálás megakadályozza a haj károsodását és túlzott szárítását.

Vásároljon TM Valera berendezést online áruházunkban! Csak eredeti termékeket értékesítünk minőségi garanciával.

Vásároljon hajszárítót Valera

Ha Moszkvában szeretné megvásárolni egy Valera hajszárítót, javasoljuk, hogy ismerkedjen meg ezzel a márkájú készülék széles skálájával honlapunkon.

Valera hajszárító megvásárlásához az online áruházban a rendelkezésre álló modellek közül ki kell választania a kívánt modellt, tegye a terméket a kosárba, majd töltse ki az űrlapot személyes adatokkal a szállításhoz.

Az ügyfél önállóan eldöntheti, hogyan vegye fel a Valera hajszárítóját, a hivatalos honlapon az összes lehetséges szállítási lehetőségről gondoltam: A futárszolgálatot használhatja, vegye fel a Valera hajszárítót a legközelebbi raktárból, vagy postai úton rendelheti meg az árut. A fizetés készpénzben és bankkártyával történik.

Annak érdekében, hogy a Valera hajszárítót a lehető leggyorsabban megkapja, üzletünk azonnal feldolgozza a megrendelést és megszervezi a szállítást.

Szeretné megtapasztalni a hajának elegáns professzionális gondozását? Elég vásárolni Valera hajszárítót!

http://valerarussia.ru/collection/feny-i-aksessuary

Valera hajszárító

4 090,00 р. 5 452,00 p.

6,219,00 p. 8 290,00 p.

6 594,00 р. 8 790,00 p.

6 444,00 p. 8 590,00 р.

4 733,00 p. 6 310,00 p.

14,246,00 p. 18 990,00 p.

5 919,00 p. 7,890,00 p.

6,429,00 p. 8 570,00 p.

5 318,00 p. 7 090,00 р.

7,015,00 p. 9 352,00 p.

5 618,00 р. 7 490,00 p.

4 193,00 p. 5,590,00 p.

5 243,00 p. 6 990,00 р.

5,994,00 p. 7 990,00 р.

5,694,00 p. 7,590,00 p.

5,994,00 p. 7 990,00 р.

14 624,00 p. 19,494,00 p.

5,994,00 p. 7 990,00 р.

4 119,00 р. 5 490,00 p.

Egyéb hajformázó termékek

Hírek és promóciók

Hajszárító

A professzionális hajszárító különbözik a háztartástól. Ha a házak olyan modelleket használnak, amelyek teljesítménye nem haladja meg az 1 500 W-ot, akkor a szalonokban és a fodrászokban a mesterek a stílust 1 800 és 2 400 watt közötti műszerek segítségével végzik. Lehetővé teszik, hogy a haját sokkal gyorsabban szárítsák meg, de ami a legfontosabb - egy erős fűtött levegő áramlása lehetővé teszi, hogy a gyökerekből a pelyhes hatás jöjjön létre. A kompakt útmodell segítségével technikailag lehetetlen a haját egy professzionális hajszárítóhoz hasonlóan csomagolni.

A készülék ereje befolyásolja az árát: az online áruházunkban hűséges árak a fodrászati ​​termékek gyártói számára, mint például a Babyliss, a Coifin, a Dewal, a Gamma és mások. De minél erősebb a modell, annál magasabb a költsége. Ezért a vásárlók számára, akik otthoni használatra szánt professzionális szerszámot kívánnak vásárolni, 1 800 wattos modellt ajánlunk. Ezek elég erősek ahhoz, hogy a mosás vagy a szalonformázás megismételése után is gyorsan szárítson még hosszú hajat, de a készülékek ára demokratikus marad.

Ha festett, fehérített vagy vékony hajú, válasszon egy hideg levegővel rendelkező modellt. A forró levegőtől eltérően nem szárítja ki a hajat vagy a fejbőrt. Ha a haj természetesen göndör, göndör, vagy gyorsan szeretné létrehozni a göndör fürtök hatását, válasszon modelleket diffúzorral.

Rendeljen online vagy kérjen hívást! Fodrász kiegészítőket szállítunk minden régióban.

http://www.joypet.ru/ukladka-volos/feny-dlja-volos/valera/

Valera

A svájci Valera cég a professzionális hajápolási termékek európai gyártója. Egy modern, jól felszerelt gyárban Svájcban a képzett munkavállalók naponta több mint 10.000 elektromos készüléket gyártanak, amelyeket az ügyfelek világhírű védjegyei alatt gyártanak.

Valera - profi hajszárító korlátlan PRO 5.0 RC (2400 W)

Valera - Professzionális hajszárító Korlátlan PRO 5.0 RC (2400 W). A Valera Salon új sora Svájc VALERA exkluzív hajszakorvos. Tervezte:.

Valera - Profi hajszárító Korlátlan Pro 5.0 gyöngyfehér (UP 5.0 RC PW) 2400 W

Cikk: Rt-UP 5.0 RC PW

Valera - professzionális hajszárító Unlimited Pro 5,0 gyöngyfehér (UP 5.0 RC PW) 2400 watt. Új sor a Valera Salon-tól Exkluzív svájci szakorvos.

http://www.stylist-prof.ru/index.php?category_id=3target=categories

Valera hajszárítók - kiválasztási kritériumok

Néha nehéz navigálni a modern hajszárítók sokféleségében. A minőségi eszköz nem mindig a legdrágább termék. A multi-styler, a fal és a kompakt eszközök hosszú és szilárdan elfoglaltak egy bizonyos rést a piacon. Nem az utolsó sorokban vannak a Swiss Valera hajszárítók.

Hajszárító - a kinevezés és az alapvető jellemzők

A hajszárító olyan elektromos készülék, amely nemcsak száraz, hanem bármilyen frizurát is modellezhet, mint például a stílus, a hajsütés, a haj kiegyenesítése, valamint a szükséges kötet megadása.

A megfelelő hajszárító megválasztása általában a piacon bemutatott modellek jellemzőinek és árainak tanulmányozásával kezdődik. Az utóbbi jelentős eltérést mutathat az eszköz típusától, bizonyos funkciók jelenlététől vagy hiányától függően. A professzionális hajszárító ára jelenleg tízezer rubelt meghaladhat, míg a legolcsóbb háztartási eszközök ára háromszáz rubel.

teljesítmény

A sűrűség és a levegő áramlási sebessége, és ezáltal a szárítási folyamat időtartama függ a szárító teljesítményétől. Az eszközök e paraméter szerinti besorolása így néz ki:

 • legfeljebb 1 kW egy tipikus indikátor a multi-styler (hajszárító-kefék) számára, amelyek nem szárítják meg a hajat, de hosszú időre meg kell szárítaniuk a vastag hajat;
 • 1-2 kW a kompakt és háztartási ultrabiztosítási opciók standard indikátorai, nagyon gyorsan megbirkózhatnak bármilyen hajjal, de ha nem lehetséges a fűtés és a levegő áramlási sebességének szabályozása, megzavarhatják azok szerkezetét;
 • A háztartási és professzionális készülékek több mint 2 kW-os jellemzője, hogy a legvastagabb hajat néhány perc alatt megszáríthatjuk, de a maximális teljesítmény mellett a túlzott száradás és a haj károsodásának veszélye áll fenn.

Működési módok

Bármely hajszárító működési módja közül kettő a legfontosabb:

 • különböző fokú fűtés. A légáram hőmérsékletének beállítása - ez egy nagyon szükséges opció, amely nélkül nem kap kényelmes és biztonságos hajszárítást. A hajszárító költsége közvetlenül arányos a hőmérséklettartományok számával - minél több az utóbbi, annál drágább az eszköz. A professzionális eszközöket négy-hat mód jelenléte jellemzi, a jó háztartási modulok két vagy három hőmérsékleti tartományt tartalmaznak;
 • több légáramlási sebesség. A legtöbb hajszárítónak, beleértve a szalont is, két módja van a légáramlás sebességének beállítására. Vannak olyan eszközök a piacon, amelyek nagyszámú kapcsolással rendelkeznek, de általában egy ilyen funkció nem túl népszerű, és ezek az eszközök drágábbak.

fúvókák

A további fúvókák funkcionálisabbá teszik a szárítót, de jelentősen növelik az árát. A több vagy kevésbé fejlett modulok csomagja a következőket tartalmazza:

  csomópontok - szükségesek a légáram szűkítéséhez (a fúvóka átmérője a céltól függően hat-kilenc milliméter). A hub jelenléte a hajszárítón lehetővé teszi, hogy a forró levegő áramlását a megfelelő helyre irányítsa, és csak azon a szálon dolgozhasson, amelyet jelenleg helyez.

Mi mást kell figyelni

A hajszárító kiválasztásakor a következő fontos funkciókat és jellemzőket is figyelembe kell venni:

 1. Kerámia fűtés. A kerámia nem villamosítja és egyenletesen oszlik el a hőt, kiküszöbölve a hajkárosodás kockázatát.
 2. Ionizációs. Az ilyen opcióval rendelkező eszközök speciális módon befolyásolják a hajat a feltöltött részecskékkel, és eltávolítják tőlük az elektrosztatikát, és gyengébb kezelést biztosítanak. Ez a funkció különösen hasznos lesz, ha a hajod törékeny lesz.
 3. Turmalin bevonat. Az ionizációs hatás fokozására kerámia fűtőberendezésre kerül. A haj, szárított hajszárítóval, turmalin bevonattal, telítettebbé válik, sima és egyenletes.
 4. Anyagtest és fúvókák. A hajszárító kiválasztásakor utoljára, de nem utolsósorban figyelni kell a test és a fúvókák minőségére. Általában hőálló műanyagból készülnek. A hajszárítót a legerőteljesebb módban röviden bekapcsolhatja. Ha kellemetlen szag van - a készülék gyenge minőségű anyagból készül, veszélyes a beszerzése.
 5. Zaj. A csendes professzionális hajszárító modulok meglehetősen drága, de alacsony akusztikai hatásuk van. Műszaki szempontból a zajmentes működés különböző módokon érhető el, például csőrendszerek alkalmazásával, növelve a burkolat hangszigetelését az eset vastag falával vagy egy speciális hangelnyelő műanyaggal.

A hajszárító típusai

A modern piacon számos különféle hajszárító található. Ezek több fő kategóriába sorolhatók:

 1. Háztartási. Az alsó és középső árszínvonalú hajszárítók a vásárlók körében a legnépszerűbbek, azonban alacsonyabb teljesítményűek, nem mindig magas színvonalú szerelvények és a minimális korrekciók száma. A háztartási hajszárítók eléggé alkalmasak otthoni használatra, de a szakértők gyakran nem ajánlják őket használni.
 2. Kompakt (közúti). A kis modulok kényelmesek az utazáshoz. Az ilyen eszközök kis kapacitása hosszabb szárítási folyamatot jelent, de az alacsony ár, a mobilitás, a tömörség és a haj túlszáradásának kockázata nem teszi szükségessé a közúti hajszárítót minden helyzetben. A közelmúltban a kompakt készülékek gyártói hajlamosak arra, hogy az akkumulátorról váltsanak. Ez lehetővé teszi a hajszárító használatát, nem csak utazáskor, hanem például szabadtéri kikapcsolódás során is.
 3. Hajkefék kefék. Az alacsony teljesítmény ellenére ez a kategóriájú készülék megfelel azoknak, akik szeretik a frizurákat, a hajot vagy a haj kiegyenesítését. A fenékkefék előnyei között említhetők a cserélhető fúvókák, a könnyű használat, a beépített hőmérsékletszabályozó érzékelők.

Valera hajszárító

A Valera cég különböző típusú hajszárítókat gyárt:

 • szakmai,
 • falra szerelhető
 • multistayery.

A Valera hajszárító beépített túlmelegedés elleni védelemmel rendelkezik, és a Rotocord rendszer megakadályozza a hálózati kábel csavarását. Egyes modellek beépített ionizációs rendszerrel, turmalin bevonattal és egyéb opciókkal rendelkeznek.

Swiss Silent Jet 8600 Ionic

Hajszárító Valera Swiss Silent Jet 8600 Ionic, melynek egyik fő előnye, hogy a vásárlók nagy teljesítményt és megbízhatóságot mutatnak, a gyártó professzionális eszközként alkalmazza a haj szárítására és formázására. Ennek a modellnek az a hátránya, hogy valakinek jelentős súlya lehet, de ez viszont a termék minőségéről beszél. A használati útmutató letölthető innen.

Előnyök: Nagyon erős, ellentétben a régi modellekkel, most van egy speciális „gomb” (nem tudom, mi helyesen hívják), ami nem teszi lehetővé a drót csavarását - egy csodálatos dolog!

Hátrányok: Nehéz, valakinek hátránya lehet. Éppen ellenkezőleg, tetszik nekem, úgy érzem, hogy jó minőségű dolgot tartasz a kezedben.

Megjegyzés: Mindig átlagos hőmérsékleten használom, optimális, és a haj nem szárad ki, ami nagyon fontos. Néhány hajszárítóban túl meleg vagy nem elég meleg, és ez a megfelelő középső föld.

Chefonov Vika

https://market.yandex.ru/product/12444525/reviews?track=tabs

Pluszok: Csodálatos hajszárító. Nagyon sokáig felvettem, olvastam egy csomó véleményt, megálltam a modellen, és nagyon elégedett vagyok. Van egy ionizációs funkció, ezért nem szárítja meg a hajat. Nem zajos, nagyon erős.

Hátrányok: Valószínűleg csak néhány drága. Megjegyzés: Határozottan javasoljuk. Szakmai svájci technológia, további tippek vannak. Az ionizáció miatt nem károsítja a hajat.

Én magam és mosás után kutyám szárítására használom. Nagyon erős gép, tetszik.

Leonova Olga

https://www.onlinetrade.ru/catalogue/feny-c50/valera/fen_valera_swiss_silent_jet_8600_light_ionic_sxj_8600_d_rc_htk_sxj_8600_d_rc-276186.html#tabs_feedbacks

Előnyök: Erőteljes és ugyanakkor könnyű és nem terjedelmes, ionizációs móddal, viszonylag csendes, nagyon kényelmes használat egy európai országban.

Hátrányok: Csak az automatikus leállítási mód hiányzik, amikor eltávolítja a kezét a szárító fogantyújából.

A hajszárítót sürgős kérésként ajándékba vásárolták a házastársnak :) Bár a Valera Swiss Silent Jet 8600 hajszárító professzionális modell, és eredetileg fodrászok-stylistok számára tervezték a szépségszalonokban, olyan kényelmes és könnyen használható, amit a feleségem örömmel használ. minden előnye otthon.

Személyesen neki hajszárítás kezdett kevesebb időt szánni, a lány vastag haja stílusa sokkal könnyebb lett neki, a kötet hosszabb ideig tart, a haj nem túlmelegszik, a tippek nem olvadnak meg és nem villamosak, a haj már sima és rugalmas. Hajszárítója kényelmes és nehezen tartható, a kéz nem fárad, még akkor sem, ha a hajat a fej hátsó részén formázza. A ROTOCORD huzal szabad forgatásának speciális rendszere, amely biztosítja a hajszárító használatát anélkül, hogy a huzalt 360 ° -os forgatás közben megfordítaná, szintén segít. A házastársa leggyakrabban az átlaghőmérsékletet és a legintenzívebb levegősebességet használja, ez a mód a legoptimálisabbnak bizonyult: a haj nem túlszárad, és a szárítási / formázási idő minimális.

Alexander

http://zguru.ru/feny-i-pribory-dlya-ukladki-volos/valera/swiss-silent-jet-8600-light-ionic-sxj-8600-rc/reviews

Svájci Silent Jet 7500 Light Ionic

Ez egy viszonylag kompakt készülék professzionális hajszárításhoz és stílushoz. Számos mód és fúvóka a szárítóban Valera Swiss Silent Jet 7500 Light Ionic lehetővé teszi a különböző frizurák kiváló minőségű modellezését. A felhasználók hátránya a túlzottan hatalmas tápkábel. A használati útmutató itt található.

Nagyon csendes, nem nehéz, erőteljes, stílusos. A hajszárító nagyon elégedett volt. A hajszárító csak szuper. Egy hónapig nem találtak hibát. Mindenkinek tanácsot adok.

Ovtsyn Olga

https://market.yandex.ru/product/12477598/reviews?track=tabs

Előnyök: Csendes, könnyű, nem terjedelmes, ionos munkák, a stílus egy kicsit hosszabb ideig tart, mint egy hagyományos hajszárítóból, a kábel hossza mindenütt eléri. Összességében nem rossz.

Hátrányok: A gombok hozzászoknak az oldalhoz.

Megjegyzés: Egy fúvókát használok. Szükséges a diffúzorhoz is hozzászokni. Összességében nem rossz.

Galina

https://www.onlinetrade.ru/catalogue/feny-c50/valera/fen_valera_swiss_silent_jet_7500_light_ionic_sxj_7500_d_rc_htk_sxj_7500_d_rc-276181.html#tabs_feedbacks

Pluszok: Igazán nagyon csendes hajszárító, különösen a többi professzionális Valerához képest, még csak nem is számított. Az anyámnak ajándékként vásárolták. Kompakt és elég könnyű prof. (Az anya kényelmes, a keze nem fárad el, amikor fektet). Hátrányok: nem találtam meg észrevételt: Az anya nem szerette a három méteres nem csavaró vezetéket: túlsúlyos volt, és lába alatt lógott. Néhány nappal később értékelte a kényelmét, és most már fogalma sincs arról, hogy miért sikerült ilyen vezetés nélkül. Ez ritkán fordul elő, de a valóságban a hajszárító még a vártnál is jobbnak bizonyult.

Olga

http://zguru.ru/feny-i-pribory-dlya-ukladki-volos/valera/swiss-silent-jet-7500-light-ionic-sxj-7500-rc/reviews

Valera Premium 1200 Super

A Valera Premium 1200 Super helyhez kötött fali hajszárítót a gyártó javasolja a lakóházak fürdőszobáiban és hálószobáiban, valamint szállodákban, szállodákban, panziókban és szállókban történő használatra. A kényelmes csavart rugós kábel nagyszerű lehetőségeket nyújt a telepítés során. Az eszköz hiányosságai között - nem túl magas teljesítmény. A használati útmutató a gyártó honlapján található ezen a linken.

A szálloda jó hajszárítója olcsó, de Svájcban készült.

Ivan

https://www.ploika.ru/goods/valera-premium-1200-compact.html

Premium Smart 1600 aljzat

A Valera Premium Smart 1600 Socket hajszárító kétségtelen előnye, hogy beépített euro-aljzat található más háztartási készülékek csatlakoztatására. Az egység felszerelhető a fürdőszobában, vagy például egy magánház (apartman), valamint egy szálloda, szálloda vagy panzió hálószobájában. Ennek a modellnek alacsony a teljesítménye, és nem túl sok üzemmódja van, ami befolyásolja az eszköz általános funkcionalitását.

A hajszárító öltözőkkel már felszereltek három fitneszklubban, de nem voltak panaszok a munkával kapcsolatban. Szeretem a tényt, hogy erősebb, mint a legtöbb fali hajszárító, ami fontos az ügyfél számára.

Oleg

https://www.ploika.ru/goods/nastennyi-fen-valera-533-05-032-04L.html

Turbo stílus 1000 turmalin

A Valera Turbo Style 1000 Tourmaline hajszárító kefe hajszárításra és különféle frizurák kialakítására szolgál, és kompakt méretének köszönhetően a készüléket utazás közben is magával viheti. A turmalin bevonat és az iongenerátor további hajvédelmet biztosít.

Egyéb előnyök:

 • tömörség,
 • tervezés
 • hideg levegőellátás funkció.

Hátránya a fúvókák fűtése.

Töltse le a felhasználói kézikönyvet.

A modell első hajszárítója azonnal kiégett és kiégett. A második hajszárító 6 hónapig élt, és gyászos üvöltővel kísérte munkáját. Nem ajánlom.

használó

https://market.yandex.ru/product/638848/reviews?track=tabs

Előnyök: A kompakt, erőteljes, lehetővé teszi a fürtök készség nélküli készítését, forgó tápkábel jelenlétét

Hátrányok: A turmalin technológia nem működik, kényelmetlen gombelrendezés

Nem szeretem a közterületeken a hajszárítót: szállodák, sportklub stb. Megnéztem, hogy milyen lehetőségek vannak az úton, de nem tetszett semmit, attól tartok, nincs elég erő az otthonom után. Aztán eszembe jutott, hogy hajszárítót is szerettem volna. Ezeket az elvtársakat nem lehet kompaktnak nevezni, de a verzióm csak éppen ilyen.

A Valera Turbo Style 1000 Tourmaline kefe hajszárítójának három fúvókája van. Nem használtam a modellező hub fúvókát. A visszahúzható sörtékkel ellátott termikus fúvóka (átmérő 22 mm) nagyon kényelmes volt. Mire a tojásrakás során drága voltam, de először először fürtöket készítettem. És talán, miután megszokta, a stílus gyorsabb lehet. De az eredmény azonnal örült nekem. És a fürtök egész napig tartottak, este este természetesen egy kicsit kiegyenesedettek, és megálltak a hűvös fürtök, de az általános megjelenés nagyon nagy volt (annak ellenére, hogy nem használtam semmit a hajlakk kivételével). A hajszárító kiválasztásakor figyelembe kell venni, hogy ennek a változatnak a fúvókái nem forognak a tengelye körül.

Minden csavaró mozgásnak a legtöbbet kell tennie. De mivel a tápkábelnek ilyen lehetősége van, nem lehet megfordítani ezt a hajszárítót: semmi sem zavarodott, minden kényelmes. Még nem vettem hajszárítót, de igen az edzőteremben. És az a tény, hogy megérti a két „hengeret” (maga a hajszárító, egy huzal és egy kefe), de nem hajlik fel, mint egy rendszeres közúti hajszárító, akkor nagy előnynek tartják - sokkal könnyebb lesz egy bőröndbe helyezni.

A turmalin technológia nagy reményei. Elektromos hajat szenvedek, különösen télen. Ez a hajszárító nem tudott megbirkózni. Minél hosszabb a föld, annál rosszabb lesz. (De itt egy hajtermék segített, amiről feltétlenül írok egy áttekintést). A rögzítés le is nyitható, mivel az erre a célra szolgáló gomb egyértelműen az ujj alá esik. Ez zavarja a szárítási / fektetési folyamatot. Összességében a Valera Turbo Style 1000 Tourmaline csiszolt hajszárító elégedett. Folyamatosan használom, de saját hajszárítóval együtt. De számomra az útválasztás a legjobb választás!

KonfiturYNB

https://otzovik.com/review_4583174.html

Előnyök: kompakt, fényes design, hideg levegőellátás

Hátrányok: a fúvókák felmelegednek

Megjegyzés: Ajándékként kapott. Több mint 3 hónapot használok, és úgy döntöttem, hogy írok egy véleményt. Ezzel a hajszárítóval általában elfelejtettem, milyen speciális fésű, fésülködés, hajcsavarók és (dobja ki!) Hajegyenesítő. Korábban fésülni kellett, vagy csavarodni vagy kiegyenesíteni. Most nincs, szárított és lefektetett. Mire, 5 percig, ha nagyon szép, 10 percre van szüksége. A hajvágásomban kaptam a hangerőt, mint a reklám samponok modelljei. Fésűvel több, mint valódi. Ha nem rángatsz rá, akkor csak egyenesen hagyja a hajat. A csillogás és a simaság tényleg megjelent. A frizura legalább 2 napig tart, ha nem kötődik a farokhoz. Nincs szükség gélekre, habokra és más dolgokra. Az alak tökéletes. A hajsütőfej nagyon kényelmes, de néha a kezek elfáradnak, ha sokat görbülnek. Hajszárítóval néha csak a gyökereket szárítom, mintha erre lett volna létrehozva. Kompakt hajszárító, teljes kozmetikai táska, kényelmes magával vinni. A hátrányokban fűtőfúvókákat írtam. Ez akkor áll fenn, ha a legmelegebb levegőn megszárad, és azonnal eltávolítja a fúvókát. És így - a dolog tökéletes és nélkülözhetetlen

A felhasználó elrejtette adatait

http://afrodita.guru/tehnika-dlya-krasoty-i-zdorovya/professionalnyie-fenyi-valera.html

Valera hajszárító ionizációval

Elérhetőség: raktáron

Elérhetőség: nem elérhető

Elérhetőség: nem elérhető

Elérhetőség: nem elérhető

Elérhetőség: nem elérhető

Elérhetőség: nem elérhető

Elérhetőség: nem elérhető

Elérhetőség: nem elérhető

Elérhetőség: nem elérhető

Elérhetőség: nem elérhető

Elérhetőség: nem elérhető

Elérhetőség: nem elérhető

Elérhetőség: nem elérhető

Elérhetőség: nem elérhető

Elérhetőség: nem elérhető

Elérhetőség: nem elérhető

Elérhetőség: nem elérhető

Elérhetőség: nem elérhető

Elérhetőség: nem elérhető

Elérhetőség: nem elérhető

Elérhetőség: nem elérhető

Elérhetőség: nem elérhető

Elérhetőség: nem elérhető

Elérhetőség: nem elérhető

Elérhetőség: nem elérhető

Elérhetőség: nem elérhető

Elérhetőség: nem elérhető

Elérhetőség: nem elérhető

Elérhetőség: nem elérhető

Elérhetőség: nem elérhető

p - az árak rubelben vannak

 • asztrahán
 • Barnaul
 • Bryansk
 • Vlagyivosztok
 • Volgograd
 • Voronyezs
 • Jekatyerinburg
 • Ivanovo
 • Izhevsk
 • Irkutszk
 • Kazan
 • Kalinyingrád
 • Kemerovo
 • Kirov
 • Krasnodar
 • Krasznojarszk
 • Kurszk
 • Lipetsk
 • Magnyitogorszk
 • Makhachkala
 • Moszkva
 • Naberezhnye Chelny
 • Nyizsnyij Novgorod
 • Novokuznetsk
 • Novosibirsk
 • Omszk
 • Orenburg
 • Penza
 • dauer
 • Rostov-on-Don
 • Ryazan
 • lepedék
 • Szentpétervár
 • Szaratov
 • Tolyatti
 • Tomszk
 • Tula
 • Tyumen
 • Ulan-Ude
 • Ulyanovsk
 • Ufa
 • Habarovszk
 • Cheboksary
 • Cseljabinszk
 • Jaroszlavl
 • Vinnitsa
 • Dnepropetrovsk
 • Donetsk
 • Zhitomir
 • Zaporozhye
 • Kijev
 • Krivoy Rog
 • Lugansk
 • nevezetességek
 • Makeyevka
 • Mariupol
 • Nikolaev
 • Odessza
 • Poltava
 • Szevasztopol
 • Szimferopol
 • Kharkov
 • Herson
 • Cherkassy
 • Csernyihivi
 • Aktobe
 • Almaty
 • Astana
 • Karaganda
 • Kostanay
 • Pavlodar
 • Taraz
 • Uralsk
 • Ust-Kamenogorsk
 • Shymkent
http://www.sotmarket.ru/category/feny/funktsia-ionizatsii/brand_valera.html

Valera hajszárító

Diffúzor kompakt hajszárítóval Valera DSN

Professzionális hajszárító Valera Academy Pro 2.1 2000W AP 2.1 RC

Professzionális hajszárító Valera Master Pro 3.1 2000W gyöngy fehér MP 3.1X RC PW

Professzionális hajszárító Valera Master Pro 3.1 2000W Rose Gold MP 3.1X RC RG

Professzionális hajszárító Valera Master Pro 3.1 2000W fekete MP 3.1X RC

Professzionális hajszárító Valera Master Pro 3.2 2400W Pearl White MP 3.2X RC PW

Professzionális hajszárító Valera Master Pro 3.2 2400W Rose Gold MP 3.2X RC RG

Professzionális hajszárító Valera Master Pro 3.2 2400W fekete MP 3.2X RC

Professzionális hajszárító Valera Master Pro Light 3.0 2000W Pearl White MP 3.0X RC PW

Professzionális hajszárító Valera Swiss

A Valera hajszárítók kiváló minőségű svájci professzionális prémium berendezések. A hajszárítók alkalmasak a szépségszalonok és fodrászok szakemberei számára, valamint igényes felhasználók otthoni használatra.

Meghívjuk Önt, hogy találkozzon, válasszon és vásároljon egy Valera hajszárítót a boltban swisshair.ru: kizárólag eredeti svájci berendezéseket kínálunk.

Valera hajszárító: a legfontosabb előnyök és jellemzők

A hajszárító gyártásánál a Valera svájci szakemberek olyan innovatív megoldásokat használnak, amelyekkel a Valera technológia kiemelkedik a többi gyártó termékeiből. Az alkalmazott technológiákat a Valera márka szabadalmaztatja.

A professzionális Valera hajszárító fő előnyei a következők:

 • Alacsony súly, melynek köszönhetően a készüléket hosszabb ideig használhatja;
 • Speciális szerelés A Rotorcord nem teszi lehetővé, hogy a kábel megforduljon, ami nagyban leegyszerűsíti a készülékkel végzett munkát;
 • A hajszárító nagyon erős - ez lehetővé teszi, hogy gyorsan kiszáradjon és stílusos legyen még a nagyon vastag haj;
 • A huzal fűtőelemek segítségével a levegőáramlás hőmérséklet-eloszlása ​​egyenletesen eloszlik;
 • Hosszú élettartam A hosszú élettartam - a hajszárító több évig is tart, akár napi szakmai használat mellett is (akár 10 000 munka egy felső modellen);
 • Az eszközök nagyon csendesen működnek: valójában a hajszárítók beépített „hangtompítókkal” vannak ellátva kialakításuk miatt (Smart Airflow technológia), amely biztosítja mások és a mester kényelmét;
 • Az IONIC CARE ionizációs függvény jelenléte, valamint a turmalin technológia használata A turmalin lehetővé teszi a haj szárazságának egészségtelen károsodását - a természetes nedvesség és a kisméretű fésülés megőrzésével;
 • A professzionális Valera Swiss vonal minden hajszárítóját két fúvókával egészítik ki, amelyek közül az egyik fűtetlen Touch Me hub.

Valera svájci hajszárító modellek

A professzionális vonal A Valera lehetővé teszi, hogy szinte minden költségvetésen hajszárítót válasszon, és a legigényesebb ügyfelek igényeit és igényeit lezárja. A hajszárító teljesítménye 1800 W és 2400 W között változik, az ára megközelítőleg 5 500 rubel és majdnem 19 000 között van.

Mindenesetre, milyen hajszárítót választana, garantálja a legmagasabb minőséget, a fejlett technológiát és a gazdag berendezéseket.

A swisshair.ru áruházban csak eredeti svájci Valera svájci termékeket vásárolhat.

A bolt katalógusában bemutatott berendezésekre hivatalos jótállás biztosított. Szerezzen megbízható professzionális felszerelést a haj szárítására és stílusára - értékelje az innovatív megoldások minden kényelmét és hatékonyságát!

http://swisshair.ru/feny-valera/

Valera hajszárító

6,485 rubelt Árak összehasonlítása Olga Ovtsyn: Nagyon örültem a hajszárítónak. A hajszárító csak szuper. Egy hónapig. 1 értékelés

5 846 dörzsölje. Árak összehasonlítása Korpusova Anastasia: Cool, tetszik. 1 értékelés

3 298 dörzsölje. Hasonlítsa össze az árakat Semenenko Yana: nem szerettem a hajszárítót, alacsony fogyasztású, a legnagyobb sebességgel - ilyen 7 értékelés

4 376 dörzsölje. Árak összehasonlítása Nataliya Nataliya: csalódott, nagy, a fogantyú természetesen összehajtható, de méretben, utazáskor. 2 értékelés

7 885 dörzsölje. Árak összehasonlítása Zholobova Anastasia: Ez a harmadik hajszárító közel 10 éve, 7200. 4 vélemény

7 890 dörzsölje. Árak összehasonlítása Névtelen: Nehéz, de a motor teljesítménye indokolja. Az utazás során nem fog megtenni. 3 értékelés

7 590 dörzsölje. Árak összehasonlítása Anonim: vásároltam itt Valera hajszárítót, mivel a régi teljesen hibás, úgy döntöttem. 2 értékelés

7 696 dörzsölje. Árak összehasonlítása Névtelen: Otthoni használatra és nem többre. 2 értékelés

4 153 dörzsölje. Árak összehasonlítása Jurij Panov: Kedves üzleteink, köztük a futár! Köszönöm 6 értékelés

7 243 dörzsölje. Árak összehasonlítása zyzia: vásároltam egy hajszárítót ajándékként március 8-án anyámnak. A hajszárítóban. 1 értékelés

http://spb.shops-prices.ru/bytovaya-tehnika/tehnika-dlya-krasoty/feny/valera

Új hajszárító a Valerából

A valerai márka svájci mérnökei ismételten örülnek innovatív megoldásaiknak, a TOUCH ME egy olyan fúvóka, amely nem melegszik fel. Most az új Valera hajszárítóval felszerelt fúvókák. Az SX 9500Y RC és SX 6500Y RC már nem melegszik fel, és hosszú ideig is hűvös marad.

A kétrétegű fúvókák innovatív szabadalmaztatott módszere lehetővé teszi, hogy melegen maradjon működés közben.

A hajszárító használatakor a fúvóka mindig hűvös marad, és biztonságosan és szabadon forgatható bármely irányban.

A TOUCH ME:

több lehetőség a kreativitásra,

több kényelem és biztonság.

Csendes működés

Új hajszárító Valera mod. Az SX 9500Y RC és az SX 6500Y RC örömmel működik. A Valera korábbi modelljeivel összehasonlítva, amelyek egyébként speciális ventilátorral is rendelkeztek, ami csökkentette a zajt, a mérnökök további 50% -kal csökkentették a zajt.

Az innovatív hangelnyelő légszűrő lehetővé teszi, hogy a Valera Swiss hajszárító az egyik legkevésbé zajló hajszárító.

Alacsony zajszintet érnek el a struktúra labirintusán áthaladó hanghullámok újraelosztásával, és elnyelik a szűrő belsejében egy speciális habhüvely.

Az SX 9500Y RC és az SX 6500Y RC hajszárító új modelljei a szabadalmaztatott ROTOCORD technológiával is rendelkeznek, melynek köszönhetően a kábel nem zavarba ejt, és nem sérül, de a hajszárító 360 fokos elforgatását teszi lehetővé.

A levegőáramlás sebességének és hőmérsékletének 6 kombinációja különböző stílusokat és frizurákat hoz létre, és a negatív ionáramot sugárzó iongenerátor antisztatikus hatású.

A függesztett hurok és a rugalmas három méteres kábel növeli a munka kényelmét.

A Valera SX 9500Y RC és az SX 6500Y RC modellek jellemzői

Teljesítmény 2000W

Univerzális váltóáramú motor

Csendes működés

6 sebesség- és légáram-hőmérséklet-kombináció

http://btest.ru/novosti/novye_feny_ot_valera/

Áttekintés: Hajszárító Valera professzionális Swiss Turbo 8200 ionos turmalin - Otthoni használatra hajszárító örökre. Soha nem fog törni.

Valera nem egy nagyon népszerű márka. Csak egy ilyen hajszárítót akartam vásárolni, mert a fodrászom tanácsot adott nekem. Nos, ez érthető, ha egy professzionális hajszárító ellenáll a fodrász szalonjának terhelésének, akkor egyedül, ha naponta egyszer használják, egy ilyen hajszárító örökre fog működni. Az első hajszárító, amit 2004-ben vásároltunk anyámmal! És öt évvel ezelőtt elmentem a szüleimtől, és pontosan ugyanezt vásároltam. Nos, anyukám hajszárítója még mindig működik, hűségesen szolgál, soha 12 éve nem törte meg! És a hajszárítóm természetesen soha nem bukott meg. Ez csak egy örök hajszárító!
A professzionális hajszárító megvásárlása előtt a híres márkákból szárított hajszárítót vásároltunk a tömegpiacról. Hat havonta új hajszárítót kellett vásárolnom. Nem ellenáll a terhelésnek és kiégettem, nagyon vastag hajom van. És nem nehéz kiszámítani, hogy mennyi megtakarítottunk egy Valera professzionális hajszárító megvásárlásával.

A hajszárító elég nagy. Nagyon szokatlan az első használat során. De gyorsan hozzászoksz hozzá. És most már nem értem, hogy miként száríthatom meg a haját alacsonyabb árakkal, úgy tűnik számomra, hogy elfújnak, mielőtt a haj teljesen megszáradna.
Két professzionális tipp található. Szűkek, de ugyanakkor szélesek, így a fodrászszalonokban és a szalonokban van a fejed, amikor egy kerek fésűre húzzuk.

Ezért a kabinban mindig jobban kiderül, mint otthon, és szárításkor nem repül el a fésűtől különböző irányokban.
Valera professzionális hajszárító ionizációval. A haj nem kiszárad, és nem mágnes.
Két teljesítménymódja és két hőmérsékleti módja van.

És van egy gomb is, hogy gyorsan bekapcsolja a hideg levegőt.

A hajszárító használata után mindig hűvös frizurát kap. Hajmennyiség, fényes, egészséges.

Vettem ezt a hajszárítót egy speciális fodrászüzletbe. De most már megtalálható a nagyobb készüléküzletekben.

Minden barátnak ajánlom a professzionális hajszárítót és a Valerát.

http://otzovik.com/review_2868096.html

Miért vásároljon egy professzionális Valera hajszárítót?

VALERA - a hajápoló berendezések fejlesztésére és gyártására szakosodott szakemberek csoportja.

A VALERA egy svájci márka. A VALERA erénye a „Made in Switzerland” szlogenjének jó hírneve. A híres svájci kereszt, amelyet egy nemzetközi logó elismer, garantálja a VALERA márka pozitív megítélését. A svájci kép olyan tulajdonságokkal jár, mint a kompetencia, a pontosság, a megbízhatóság, a környezet és az egészség tiszteletben tartása, valamint a kizárólagosság. A svájci kereszt a márka egyedülálló pozicionálását és hitelességét jelenti, valamint pozitív hatást gyakorol az értékbecslésre és a fogyasztói választásra.

Valera 545,09 DV

Ha otthoni használatra szánt hajszárítót választ, akkor vegye fel a figyelmet az ultra-csendes hajszárítóval, Valera 545.09 DV-vel. Hagyományosan Svájcban készül, és ionizátorral van felszerelve, hat hőmérséklet- és levegősebesség-kombinációval, két csúszós kapcsolóval, hideglevegő-nyomógombbal, fúvókával a levegőáramlás koncentrációjához, egy eltávolítható szűrőhöz és egy függő szemhöz. A kapacitása 2000 watt.

A szakemberek Valera® egy speciális iongenerátort hoztak létre, amely nagyszámú negatív töltésű ionot termel. Így a Valera® iongenerátor a vízmolekulákat a legkisebb részecskékre bontja, amelyek behatolnak a hajba, és hidratáló hatást fejtenek ki, és antisztatikus hatásúak, így a haj fényes és egészséges megjelenést biztosít.

Valera Swiss Nano 9200 Superionic T

Professzionális hajszárító Valera Swiss Nano 9200 A Superionic T fodrászok és szépségszalonok számára alkalmas, egy innovatív turmalin technológiával létrehozott, erős és kompakt iongenerátoros hajszárító. Hat levegősebesség és hőmérséklet kombinációja és egy hideg levegő gomb, egy eltávolítható fém légszűrő, két fúvóka a légáramlás irányításához, egy rendkívül rugalmas tápkábel, 3 m hosszú és kapacitása 2000 watt. A turmalin alapú iongenerátornak köszönhetően a haj megtartja természetes nedvességét, ami lehetővé teszi a hajformázás és szárítás rendszeres megszáradását a haj károsítása nélkül.

A Valera® hajszárítóval felszerelt motorok egyedülálló svájci minősége jelentősen meghosszabbítja az eszközök élettartamát és jelentősen csökkenti a törés mértékét.

Minden Valera® hajszárítóban hullámos fűtőelemet használnak, melynek következtében a légáram hőmérséklete egyenletesebben oszlik el a hagyományos spirális fűtőelemekkel összehasonlítva.

A Valera® termékek vásárlása határozottan a helyes választás. Ezek a hajszárítók megbízhatóak, tartósak, könnyen kezelhetők. Biztosak vagyunk benne, hogy biztosan kedveled őket. A Valera® hajszárító a legjobb hajápoló segítő!

http://gooosha.ru/pochemu-stoit-priobresti-professionalnyj-fen-valera/