logo

Bosch hajszárító

A modern nők nehezen fordítanak sok időt a frizurára, és mindig jól akarok nézni. A Bosch hajszárítók nagy segítséget nyújtanak a gyors és szép stílus kialakításában.

Jellemzők

A Bosch híres német márka. A cég a háztartási készülékek és a szépségeszközök gyártására szakosodott. A hajszárító cégek nagyon népszerűek, és ez nem meglepő. Az eszközök otthoni stílusban és professzionális használatra alkalmasak.

A Bosch hajszárító előnyei nyilvánvalóak:

 • Minőség. Az eszközök megbízhatóak és tartósak. A termelési hibák rendkívül ritkák, mivel minden márkás terméket gondosan nyomon követnek a termelés minden szakaszában. A nagy teljesítmény és a kiváló műszaki jellemzők kiváló eszközöket biztosítanak.
 • Könnyű használat. A hajszárító kényelmesen illeszkedik a kezébe, könnyen kezelhető. A szárítás sebessége kellemesen meglepődött. És egyes modellek további csatolmányainak jelenléte lehetővé teszi, hogy különböző frizurákat hozzon létre, és az alkatrészt egy egyszerű mozgással helyettesítse.
 • Elegáns design. Az eszközök gyönyörködnek a szemben, méltó helyet foglalnak el az öltözőasztalon.
 • Az egészséges haj fenntartásához használja az innovációt. A hőmérséklet-szabályozás megváltoztatásának lehetősége lehetővé teszi, hogy a szőrzet bármilyen típusú hajának, beleértve a száraz és sérült, szelíd szárítását is kiválassza. Az ionizációs funkció további védelmet nyújt a szálaknak a magas hőmérsékletek negatív hatásai ellen, ragyogást és jól ápolt megjelenést biztosít számukra.

Ami a hibákat illeti, ez csak egy. Ez az összes hasznos opcióval felszerelt eszköz meglehetősen magas költsége. A tartományban azonban egyszerűbb modellek találhatók a középárban.

faj

Hajszárító

A besorolások alapján az otthoni stílusban sok lány inkább hajszárítót vásárol. Ezt az eszközt hajszárítónak vagy hajszárítónak is nevezik. Ez kombinálja a hajszárítás és a hajformázás lehetőségét egyidejűleg további eszközök használata nélkül.

Ilyen eszközzel könnyedén megadhatja a hajának luxus bazális térfogatát, lágy hullámokat készíthet, vagy akár haját is hajlíthatja. Az egész folyamat minimális időt vesz igénybe, és az eredmény egész nap folytatódik.

Az egyedülálló hajszárító elve alapja a stílus kialakítása a fésülködő fésű segítségével meleg vagy meleg levegő hatására. A sörték felmelegítik és rögzítik a hajat a kívánt pozícióba. A hajszárító funkciója lehetővé teszi a nedves hajok halmozását. Ez a fő különbség a készülék és a curling vagy styler között, amely csak teljesen száraz szálakat tesz lehetővé. Ebben az esetben először alaposan szárítsa meg a hajat, és csak akkor kezdje meg a frizurát. A hajszárítóval nemcsak a képet díszíti, hanem időt is takarít meg.

A legtöbb modell két vagy több fúvókával rendelkezik. A sörték anyagában, hosszában és elrendezésében különböznek, így különböző hatásokat hozhat létre. A legtöbb modell statikus. A sorozat azonban a fúvókák mechanikus forgatásával ellátott hajszárítót is tartalmaz. Az utóbbi opció kevés képzettséget igényel, de az ilyen hajszárítók is könnyen kezelhetők. Elég, ha megtanuljuk, hogyan kell rögzíteni a forgás gombot, és meghatározni a hullám irányát. A hajszárító minden modellje bármilyen hajra alkalmas. A lényeg az, hogy kövessük a készülék használatának egyszerű szabályait, és rendszeresen gondoskodjunk az ápoló maszkokról, hogy fenntartsák a szálak egészségét.

Ajánlások hajszárító-fésű kialakításához:

 • Ne rakjon nedves hajat, ebben az állapotban túlságosan sebezhetőek, és forró levegővel érintkezhetnek. Ezenkívül a túlzott nedvesség károsíthatja a készüléket. A szálaknak enyhén nedvesnek kell lenniük. A samponozás után szárítsa meg a haját rendszeres hajszárítóval, vagy hagyja megszáradni, és csak akkor folytassa a formázást. A további védelem érdekében a fürtök hővédelmet használhatnak.
 • Fésülje haját a stílus előtt. Ez teszi kényelmesebbé a fektetési folyamatot, és megvédi a hajat a törésektől és a szakadástól.
 • Válassza ki a 60 ° C-nál nem magasabb fűtési üzemmódot. Nem szabad a maximális hőmérsékletet beállítani, hogy a stílus gyorsabb legyen, jobb, ha a haj egészségét gondolkodik. Valójában még a hővédő szerrel végzett kezelés után is túl meleg levegő károsíthatja a szőrszálakat. Az optimális hőmérséklethatás ebben az esetben 45-60 ° C. 35-45 ° C elegendő a gyenge és sérült haj tulajdonosai számára.
 • Hajszálak, amelyek előzőleg 2-3 cm szélesre osztották őket, majd néhány másodpercen át kihúzták őket.
 • A tojásrakás után a lakkozással javítható a tartósság.

Ionizációval

Ez a hasznos funkció különös figyelmet igényel. A hajszárító gyakori használata kiszáríthatja a hajat, így törékeny és unalmas lesz. Ez akkor is lehetséges, ha nem túl meleg levegőt használ. A forradalmi tervezés segít megvédeni a fürtöket a nedvességvesztés és a túlmelegedés ellen. A készülék működése során negatív töltésű ionok lépnek be a haj felületébe. Tartják a nedvességet a szálak között, eltávolítják a statikus elektromosságot, megbízható védelmet nyújtanak a magas hőmérsékletek ellen.

Az ionizációs funkcióval ellátott hajszárító különösen javasolt száraz, sérült hajú lányok számára.

Hogyan válasszuk ki?

A hajszárító kiválasztásakor érdemes néhány pontot figyelembe venni:

 • Döntse el, hogy a készülék méretei fontosak-e Önnek. Az útválasztásnak kompaktnak és könnyen hordozhatónak kell lennie. A professzionális hajszárítók általában nagy méretűek, a nagy kapacitás és az opciók széles skálája miatt. A mindennapi otthoni használatra bármilyen opciót vehet igénybe.
 • Milyen célból megvásárolják a hajszárítót, és annak típusát és jellemzőit is meg lehet állapítani. A személyes használatra szolgáló eszköz kefe, rendszeres hajszárító vagy különböző fúvókákkal rendelkező változat lehet. Ez a személyes preferenciától függ. A stilisták általában teljes méretű hajszárítót kapnak, csúszásmentes fogantyúval, koncentrátor fúvókával, ionizációs funkcióval és a hőmérsékleti feltételek változásával.
http://wlooks.ru/fen/bosch/

Bosch PHA9760 hajszárító

1990 és 3989 között

Modell: PHA9760

Termék típusa: Hajszárító

leírás

Valószínűleg minden nő ideális lokonah-ról álmodik, mintha a kabinban lennének. Olyan modern eszközzel, mint a hajszárító, a melegítő hajlításhoz Bosch PHA9760 minden kívánsága valóra válik. Az ionizációs funkciónak köszönhetően a hajad példátlan szépséget szerez, és a speciális fúvókák lehetővé teszik a különböző frizurákkal való kísérletezést. A szálak fényesebbek, engedelmesebbek és simaak lesznek. Ezzel az eszközzel sokkal gyorsabban és könnyebben stílusozhatja haját.

Lágy csúszásmentes tapadás Az ionizáció hatására kialakuló antisztatikus hatás: az ionok millióinak köszönhetően a haj sima, selymes fényt ad, és megkönnyíti a fésülést. A két légáramlás és 3 hőmérséklet-szabályozó kombinált szabályozója az egyedi beállítások kiválasztásához. Hideg levegő üzemmód a frizura rögzítéséhez Kerek kefe visszahúzható fogakkal a fürtök automatikus kioldásához Fúvóka vegyes sörtékkel a térfogat kialakításához.

Teljesítmény: 1200 watt. Kerek kefe fej visszahúzható fogakkal fürtök létrehozásához. Fúvóka vegyes sörtékkel, hogy ömlesztett formát alkossanak. A fúvóka fésű a szárításhoz, ami a haj mennyiségét és kiegyenesítését biztosítja.

http://skidka-msk.ru/tovar/987365_fen-schetka-bosch-pha9760.html

Bosch hajszárító és egyenirányító

Rendezés: népszerűség újdonság neve ár

Összehasonlításhoz

Összehasonlításhoz

Összehasonlításhoz

Összehasonlításhoz

Összehasonlításhoz

Összehasonlításhoz

Összehasonlításhoz

Összehasonlításhoz

Összehasonlításhoz

Összehasonlításhoz

Összehasonlításhoz

Összehasonlításhoz

Összehasonlításhoz

Termelés nélkül

Összehasonlításhoz

Termelés nélkül

Összehasonlításhoz

Termelés nélkül

Összehasonlításhoz

Termelés nélkül

Összehasonlításhoz

Termelés nélkül

Összehasonlításhoz

Termelés nélkül

Összehasonlításhoz

Termelés nélkül

Összehasonlításhoz

Termelés nélkül

Összehasonlításhoz

Termelés nélkül

Összehasonlításhoz

Termelés nélkül

Összehasonlításhoz

Termelés nélkül

Összehasonlításhoz

Bosch hajszárító és egyenirányító

Annak érdekében, hogy mindig tökéletesnek tűnjön, nem szükséges minden alkalommal meglátogatni a szépségszalonokat vagy a fodrászokat. A német márka kis készülékeivel önállóan készíthet mesterműveket a fején, és a lehető leggyorsabban és finoman vigye a hajat. A Bosch hajszárítók és egyenirányítók megérdemelten vezető pozíciót töltenek be a hasonló készülékek tetején a magas színvonalú szerelés és anyagok, a megbízhatóság és a tartósság miatt. Az online áruházunkban az eredeti modellek teljes gyűjteményét találja meg, melyeket az otthoni küszöbértékre szállíthat.

A Bosch kompakt és stílusos háztartási készülékei széles választékát kínálja a modellek közül, amelyek közül mindig választhat az optimális technikai paraméterek és külső lehetőségek közül. A katalógus ezen részében „Bosch” hajszárító és egyenesítő van, amellyel professzionális szinten hajformázást hajthat végre otthon. A termékválasztékban:

 • Kézi szárítók;
 • egyenesítők, vagy vasalás;
 • fogók, stylerek, hajsütővasok, hajsütő kefék.

A német márka technológiájának megkülönböztető jellemzői a kiváló minőség és a részletekre való figyelem. Mindegyik modell átgondolva van az apróságokra és magas funkcionalitással rendelkezik. A Bosch PHD 2511 hajszárító számos alacsony árú termékből erőteljes hajtóműrendszerrel, 6 fúvási móddal, koncentrátorral és további hajszálkötések lehetőségével rendelkezik. A Bosch hajszárító kefe, amely műanyag vagy sörtéjű fogakkal ellátott kerek kefével van ellátva, enyhén csavart szálú elegáns frizura létrehozásához ideális.

A vevő választása - elegáns modellek divatos színekben, 1800 wattos kapacitással. Az online áruházban Bosch hajszárítót vásárolhat 2 550 rubel áron.

Ezzel az eszközzel a legtöbb göndör haj egyenletes, gyönyörű szálakké alakítható. Kiegyenesítő vagy vasaló egyenes húzással egyenes húzással kiegyenesíti a hajat.

A fűtési szint kiválasztása a legfontosabb paraméter, amelyre a haj egészsége és megjelenése függ. Túl forró csipeszek károsítják a hajszerkezetet, és túl hidegek nem biztosítják a kívánt eredményt. A Bosch egyenirányítók kiegyensúlyozottak, valós körülmények között teszteltek, ami garantálja a fogyasztók magas szintű biztonságát és kényelmét. Egy kényelmes online szolgáltatás segítségével megvásárolhat egy német márkából származó hajvasalót a legkedvezőbb áron Moszkvában.

Hajformázók

A klasszikus curling analógja, a styler segíti az aranyos fürtöket egyenletes hajokon. A kerámia felület finom, egyenletes fűtése minimális károkat okoz a fürtök szerkezetének és a legkönnyebb csúszásnak. Ezenkívül a tervezés megvalósítja az ionizációs funkciót, amelynek köszönhetően a haj finomított ragyogást kap, és további védelmet kap a külső tényezőktől.

http://bs-rus.ru/bosch/feny-i-vyprjamiteli/

A Bosch fúvókával ellátott hajszárító Moszkvában

22 online áruházban

17 online áruházban

50 online áruházban

35 online áruházban

A rendelés alatt. Szállítás Moszkvából

A rendelés alatt. Szállítás Moszkvából

A rendelés alatt. Szállítás Moszkvából

A rendelés alatt. Szállítás Moszkvából

A rendelés alatt. Szállítás Moszkvából

A rendelés alatt. Szállítás Moszkvából

A rendelés alatt. Szállítás Moszkvából

A rendelés alatt. Szállítás Moszkvából

Készleten. Szállítás Moszkvából

A rendelés alatt. Szállítás Moszkvából

A rendelés alatt. Szállítás Moszkvából

23 online áruházban

A rendelés alatt. Szállítás Moszkvából

A rendelés alatt. Szállítás Moszkvából

Készleten. Szállítás Moszkvából

A rendelés alatt. Szállítás Moszkvából

Készleten. Szállítás Moszkvából

A rendelés alatt. Szállítás Moszkvából

Készleten. Szállítás Moszkvából

Készleten. Szállítás Moszkvából

Készleten. Szállítás Moszkvából

23 online áruházban

A rendelés alatt. Szállítás Moszkvából

Készleten. Szállítás Moszkvából

Készleten. Szállítás Moszkvából

A rendelés alatt. Szállítás Moszkvából

Készleten. Szállítás Moszkvából

A rendelés alatt. Szállítás Moszkvából

Készleten. Szállítás Moszkvából

Készleten. Szállítás Moszkvából

Készleten. Szállítás Moszkvából

Készleten. Szállítás Moszkvából

Készleten. Szállítás Moszkvából

Készleten. Szállítás Moszkvából

Készleten. Szállítás Moszkvából

Készleten. Szállítás Moszkvából

Készleten. Szállítás Moszkvából

Készleten. Szállítás Moszkvából

Készleten. Szállítás Moszkvából

Készleten. Szállítás Moszkvából

Készleten. Szállítás Moszkvából

Készleten. Szállítás Moszkvából

Készleten. Szállítás Moszkvából

Készleten. Szállítás Moszkvából

Készleten. Szállítás Moszkvából

Készleten. Szállítás Moszkvából

23 online áruházban

Készleten. Szállítás Moszkvából

Készleten. Szállítás Moszkvából

A rendelés alatt. Szállítás Moszkvából

A rendelés alatt. Szállítás Moszkvából

A rendelés alatt. Szállítás Moszkvából

Készleten. Szállítás Moszkvából

Készleten. Szállítás Moszkvából

Készleten. Szállítás Moszkvából

1 online áruházban

A Bosch hajszárítók ára fúvókákkal Moszkvában

A honlapon a Bosch fúvókákkal ellátott hajszárítót a jellemzőik szerint választhatja ki, részletes képeket, áttekintéseket és összehasonlíthat a moszkvai online üzletekben. A Bosh fúvókákkal könnyen megvásárolhatók olcsó (beleértve a hiteleket is)! Csak meg kell mennie a kedvenc ajánlataira, el kell olvasnia a fizetési feltételeket, és Moszkvában el kell juttatnia a szállítási kérelmet.

http://areviews.ru/feny-bosh-s-nasadkami

BOSCH hajszárító

kompakt 1 fúvóka 1200 W

StarShine 1 fúvóka 500W

1 600W fúvóka

normál 2 fúvókák 1600W

normál 1 fúvóka 1800W fehér

kompakt 1 fúvóka 1200 W

kompakt 1 fúvóka 1200 W

szokásos 1 1400 W fúvóka

1800W 2 sebesség 3temp.rezh. fúvócső

400 W fúvókák

szokásos 1 fúvóka 1800 W

normál 2 fúvóka 1800W

normál 2 fúvókák 1600W

500 W 2 üzemmód 2 fúvókák

szokásos 2 2200 W fúvóka

2200W 2 sebesség 3temp.rezh. hub diffúzor

kefe 3 fúvóka 700W

normál 1 fúvóka 2000 W

hajszárító 2 fúvóka 700W

2kW fekete ezüstjelző ionizációs hub diffu

http://www.220-volt.ru/catalog/feny/bosch/

Bosch hajszárító

Elérhetőség: raktáron

Elérhetőség: nem elérhető

Elérhetőség: nem elérhető

Elérhetőség: nem elérhető

Elérhetőség: nem elérhető

Elérhetőség: nem elérhető

Elérhetőség: nem elérhető

Elérhetőség: nem elérhető

Elérhetőség: nem elérhető

Elérhetőség: nem elérhető

Elérhetőség: nem elérhető

Elérhetőség: nem elérhető

Elérhetőség: nem elérhető

Elérhetőség: nem elérhető

Elérhetőség: nem elérhető

Elérhetőség: nem elérhető

Elérhetőség: nem elérhető

Elérhetőség: nem elérhető

Elérhetőség: nem elérhető

Elérhetőség: nem elérhető

Elérhetőség: nem elérhető

Elérhetőség: nem elérhető

Elérhetőség: nem elérhető

Elérhetőség: nem elérhető

Elérhetőség: nem elérhető

Elérhetőség: nem elérhető

Elérhetőség: nem elérhető

Elérhetőség: nem elérhető

Elérhetőség: nem elérhető

Elérhetőség: nem elérhető

kézbesítés

 • asztrahán
 • Barnaul
 • Bryansk
 • Vlagyivosztok
 • Volgograd
 • Voronyezs
 • Jekatyerinburg
 • Ivanovo
 • Izhevsk
 • Irkutszk
 • Kazan
 • Kalinyingrád
 • Kemerovo
 • Kirov
 • Krasnodar
 • Krasznojarszk
 • Kurszk
 • Lipetsk
 • Magnyitogorszk
 • Makhachkala
 • Moszkva
 • Naberezhnye Chelny
 • Nyizsnyij Novgorod
 • Novokuznetsk
 • Novosibirsk
 • Omszk
 • Orenburg
 • Penza
 • dauer
 • Rostov-on-Don
 • Ryazan
 • lepedék
 • Szentpétervár
 • Szaratov
 • Tolyatti
 • Tomszk
 • Tula
 • Tyumen
 • Ulan-Ude
 • Ulyanovsk
 • Ufa
 • Habarovszk
 • Cheboksary
 • Cseljabinszk
 • Jaroszlavl
 • Vinnitsa
 • Dnepropetrovsk
 • Donetsk
 • Zhitomir
 • Zaporozhye
 • Kijev
 • Krivoy Rog
 • Lugansk
 • nevezetességek
 • Makeyevka
 • Mariupol
 • Nikolaev
 • Odessza
 • Poltava
 • Szevasztopol
 • Szimferopol
 • Kharkov
 • Herson
 • Cherkassy
 • Csernyihivi
 • Aktobe
 • Almaty
 • Astana
 • Karaganda
 • Kostanay
 • Pavlodar
 • Taraz
 • Uralsk
 • Ust-Kamenogorsk
 • Shymkent

A Bosch hajszárítót stílusos fúvókákkal szállítjuk Moszkvában és egész Oroszországban a lehető leghamarabb (szállítási módok és árak). Vásárolhat egy Bosch hajszárítót az online áruházunkban a futárszolgálat megrendelésével. Vagy vegye fel az árut a felvételi pontból.

http://www.sotmarket.ru/category/feny/brand/bosch.html

10 legjobb hajszárító

A hajszárítónak minden nőben kell lennie. Azonban nem mindenki tudja, hogyan kell kiválasztani. Például, miért ne vásároljon egy nagyon könnyű hajszárítót vagy egy szuper-erőset? A mi minősítésünk és a világos kiválasztási kritériumok egy ötletet fognak teremteni arról, hogy mi a „legjobb hajszárító” és hogyan találja meg.

Kiválasztási kritériumok

teljesítmény

Minél nagyobb a teljesítmény, annál gyorsabban szárad a szárító. A 2000+ wattos hajszárítók azonban megszárítják a hajukat, így nem alkalmasak a napi használatra. Jobb, ha 1400 - 1800 watt kapacitású modelleken marad.

funkciók

Sokan két sebességgel rendelkeznek, és valaki meg akarja kapni a teljes funkcionalitást. Mindenesetre az ionizáció és a hideg levegő ellátás ma nélkülözhetetlen funkciók.

Egy jó hajszárító nem lehet „pelyhes”, mert ez azt jelenti, hogy a motor fém tekercselése nagyon vékony. A professzionális motorokkal felszerelt hajszárító mindig nehezebb. Általában minél nehezebb a hajszárító, annál hosszabb ideig tart a készülék.

Test anyag

A hőálló, nagy hatású műanyag a mi választásunk. Ellenkező esetben a hajszárító teste gyorsan megolvad, vagy a készülék leesik a darabokra.

Melyik cég jobb?

Ma sok hajszárító gyártója van. A Philips, Bosch, Panasonic, Braun, Rowenta márkák jól bizonyították magukat. A BaByliss (Franciaország) és a Valera (Svájc) ígéretes cégei a vásárlók körében népszerűek, beleértve a szakemberek által. A SUPRA márka nagyszerű költségvetésű hajszárító gyártója. A 2015-ös legjobb hajszárítókról - további értékelésünk:

A legjobb kompakt hajszárító

 • Kompakt, összecsukható fogantyú
 • 3 üzemmód
 • Az optimális hőmérséklet kiválasztása
 • Hideg üzemmód
 • Koncentrátor (gyorsabb száradást biztosít)
 • Nincs jelentős észlelés
 • egyszerű
 • Erőteljes (2000 W)
 • Az ionizáció egyenletesebbé, hajlamosabbá teszi a hajat
 • 3 üzemmód (beleértve a turbót, a szelíd szárítást)
 • Külön hőmérséklet és légáram beállítás
 • Keskeny hub (irányáramot ad)
 • Levehető szűrő és grill
 • Szép design
 • Tiszta vezérlés, kényelmes kulcsok
 • Turbó üzemmódban meg kell tartani a gombot
 • A fogantyú összecsukódik, de nem a legkisebb.
 • kompakt
 • 2 sebesség
 • fúvócső
 • Hideg levegő üzemmód
 • Túlmelegedés elleni védelem
 • Nincsenek professzionális eszközök

A legolcsóbb kompakt hajszárító a mi rangsorunkban. Az ilyen emberek gyakran „egyszerre” vásárolnak, mert a pénz nem kár, ha gyorsan rosszul megy. Lehet-e ilyen ár egy jó hajszárító? Kiderül, hogy képes. Több évszak működik megfelelően. Ez illeszkedik egy kézitáskába vagy baba hátizsákba. A kéz száradás közben nem fárad. És a hatalom nem a legkisebb. Ez a modell nem rendelkezik különböző modern funkciókkal és kiegészítő tartozékokkal, de a vásárlók nem várnak sokat. Nyáron kirándulhat, ősszel pedig, hogy a gyereket a medencébe juttassa - a Lumme 5+ -es feladatokat lát el. Két hasonló modell - 1040 (kissé eltérő kialakítás) és 1042 (erősebb, 1400 W) - ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkezik, és ugyanolyan költségekkel jár, így ha hirtelen nem volt Lumme LU-1041 a boltban, nyugodtan vegye be a 40 vagy 42-et.

 • Megfizethető ár.
 • Egyszerű.
 • Erőteljes (1200 W).
 • 2 sebesség.
 • Van egy hub.
 • Összecsukható fogantyú kényelmes, ívelt forma.
 • Túlmelegedés elleni védelem.
 • Nincsenek további funkciók és mellékletek.

A legjobb professzionális hajszárító

Nagyon kényelmes, professzionális európai hajszárító. Jól van a kezében, nem túlmelegszik, a gombok közvetlenül az ujjak alatt helyezkednek el, így egész nap alkalmas. A kiváló minőségű fűtőelem stabil működést biztosít. Nem szopja a szálakat, és a szárítás után a szőr puha, kellemes tapintású. A forró levegő fúvóka nagyon meleg, ezért óvatosan kell használni, különösen, ha még mindig kevés a tapasztalata.

http://www.expertcen.ru/article/ratings/luchshie-feni.html

Bosch hajszárító. Közúti, háztartási és szakmai

Bosch hajszárító. Közúti, háztartási és szakmai

Szépség és egészség. Ebben a szlogenben a német Bosch márka a háztartási készülékek széles skáláját értékesíti Oroszországban, beleértve a hajszárítót is. Ha ránézünk a boltok polcaira, kiderül, hogy ebben a résszel a gyártó nagyon szabadnak érzi magát. Valójában csak a Philips és a Rowenta képes a Bosch számára megvalósítható versenyre a javasolt lehetőségek számát tekintve, de a minőség tekintetében a németeknek sok kipirulása van a hüvelyükön. De először először.

Az első dolog, ami a vásárlót érdekli, a kérdés ára. A Bosch kínálatában mind az alacsony, mind a 700 rubel költségű modellek és a professzionális eszközök, amelyek ára 2500 rubelt ér el. Mint mindig, kezdjük az olcsóbb, fokozatosan felemelkedő árkategóriával.

Jelenleg az úgynevezett „utazási szárítók” a gyártó katalógusában a legolcsóbb sorozatnak tekinthetők. A lényeg magában a névben rejlik: nem kár, hogy egy ilyen hajszárítót egy zsákba dobjunk, sőt véletlenül elhagyjuk a szállodában, mert túrázásra alkalmas, és bármi megtörténhet egy túra során. Jelenleg a Beautixx Travel vonal három modellt tartalmaz: PHD1100, 1101 és 1150.

Bosch "közúti" hajszárító - PHD1100, 1101 és 1150 modellek

A PHD1100 kék hajszárító példáján keresztül elemezzük az eszköz legfontosabb paramétereit. Először is, a hatalom. Úgy vélik, hogy minél több ez a jellemző, annál jobb. Valójában más paramétereken kívül csak azt jelzi, hogy milyen gyorsan száríthatja meg a haját. Tehát a PHD1100 hajszárító teljesítménye 1200 W, ami egy átlagos érték. Ez azt jelenti, hogy az azonnali szárítás nem fog működni, de talán a jobbra, mert könnyebb a hajat átlagos teljesítményre helyezni.

Ahogy egy úteszközhöz illeszkedik, a modell működési feszültség kapcsolóval rendelkezik (110/230 V). A sebesség és a hőmérséklet szabályozása itt kombinálva, két sebességet és két hőmérsékletet biztosít, ami elég a nem professzionális használatra.

Egy speciális összecsukható fogantyú, melynek köszönhetően egy tipikus „pisztoly” hajszárító sokkal kevesebb helyet foglal el a szállítás és a tárolás során, szintén igazolja a „turisztikai” célállomást. A szállodában és otthonában a hurokfogas hasznos, így a hajszárító mindig kéznél volt. A modell standard túlmelegedés elleni védelemmel és csak egy, de a legnépszerűbb fúvókával van ellátva, amely a szárítás és a stílus szempontjából optimális irányú légáramlást szűkíti és felgyorsítja.

A PHD1100 modell ára nagyon demokratikus - körülbelül 700-750 rubel. Ugyanez a vörös változata hasonló tulajdonságokkal és konfigurációval - PHD1101 hajszárító. De a harmadik eszköz (PHD1150) ugyanabból a sorozatból „utazóknak” 100-150 rubelt drágább lesz. Mindez annak köszönhető, hogy a készlethez adapter és praktikus táska is tartozik a tároláshoz és a hordozáshoz.

A hagyományos formázó tényezőre, azaz a Bosch hajszárítókra fordulunk, amelyekben a fogantyú nem hajlik. A legolcsóbb megoldás itt a Beautixx Eco vonal bézs modellje PHD3200, melynek átlagos ára 750 rubel. Azonban ez az eszköz, bár nem tudja, hogyan kell átalakítani, kompakt mérettel rendelkezik, és utazásra is alkalmas. A fent említett hajszárítók közül csak három jellegzetesség található. Először is, a maximális teljesítmény 1400 wattra emelkedett. Mint látható, még akkor is, ha a paraméter magasabb, nem befolyásolta az árat, ami ismét bizonyítja, hogy a szárító ereje nem tekinthető a fő árképzési paraméternek, és biztosan nem éri meg, hogy egyértelműen összpontosítson a vásárláskor. Másodszor, a feszültségkapcsoló hiánya, amelyet figyelembe kell venni, ha hajszárítót visz magával egy utazás során. És végül egy nagyon hasznos funkció "hideg légáramlás", amelyhez a testnek külön gombja van. Ez az opció már hosszú ideig szabványos, és forró levegővel húzott fürtök rögzítésére szolgál.

Klasszikus Bosch hajszárító - PHD3200 és 3300 modellek

Ugyanabból a sorozatból és sötétkék hajszárítóból PHD3300. Azonban ez nem csak a szín. Itt és egy új, 1600 W-ig terjedő ugrás, és a második leggyakoribb fúvóka is - a diffúzor. Ez az eszköz már közvetlenül telepítésre lett tervezve, és nagy számú lyukú harang. Ha diffúzort használ, a levegőáram egyenletesen oszlik el a fúvóka teljes területére, ugyanakkor a sebesség leáll, és a hőmérséklet csökken, ami a haj hajlékony ápolását eredményezi. Az úgynevezett "ujjak" a haj mennyiségének növelésére szolgálnak, de ez a folyamat bizonyos készségeket és találékonyságot igényel. Figyelembe véve, hogy az összes többi paraméter és tartozék érvényben maradt, a PHD3300 hajszárító 900-950 rubelbe kerül. A PHD3305 modellhez hasonlóan, amely egyedülállóan stílusos ezüst színű.

Néhány Bosch hajszárítót a katalógusban nem önállóan, hanem a kombinált hajápoló sorok részeként helyeznek el. Például a StarShine sorozatban a StarShine DryStyle PHD2511 hajszárító mellett hajszárító és hajvasaló is rendelkezésre áll. Az első dolog, ami elkapja a szemedet, az általános tervezési stílus: a fekete és rózsaszín elbűvölő keveréke a csillagok csobbanásával. Ha kifejezetten a PHD2511 modellről beszélünk, akkor figyeljen a következő pontokra. A teljesítmény ismét emelkedett, most egy 1800 wattra. A hőmérsékleti rendszerek száma háromra nőtt, azonban a sebesség még mindig két, ami összesen hat kombinált változatot biztosít számunkra. A berendezés többi része nem változott meg: a „Hidegfúvás” funkció, a hurokfogas és csak egy hub csatolás.

Bár a DryStyle PHD2511 hajszárító a StarShine sorozathoz tartozik, minden eszköz külön megvásárolható. Az online boltokban a modell átlagos költsége 800 rubel.

A Bosch „soros” hajszárítói a csillogó StarShine DryStyle PHD2511 és Beautixx Comfort modellek - PHD5513 és 5560

A készülékek következő tandemje a Beautixx Comfort vonalra utal. Ezek a Bosch PHD5513 és PHD5560 hajszárítók. A PHD5513 fekete-fehér változata valójában nem fog semmit újszerű, kivéve egy kis árnyalatot. Nem titok, hogy minden olyan eszköz, amelynek munkája a levegő desztillációjával jár, rendszeresen szennyeződik. A hajszárító természetesen nem porszívó, hanem levegőbevezető is. Tehát itt lehet eltávolítani a rácsot és tisztítani a készüléket. És így minden a helyén van: hat üzemmód, hideg légáram, hub és teljesítmény 1800 wattig. Az ár azonban megnövekedett, és jelentősen meghaladta az ezer rubelt árukategória pszichológiai szempontból fontos szerepét.

Még ennél is drágább, a 1350-1400 rubel körüli régióban a Bosch Beautixx Comfort ion PHD5560 ezüst modellje megfizet. De itt az árcédulát igazolja az a tény, hogy először van egy további fúvóka-diffúzor, másodszor pedig a hajszárító ionizációs funkcióval van ellátva. A technológia lényege, hogy a haj a negatív töltésű részecskékkel - ionokkal van telítve -, amelyek a hajszárítók gyártói szerint ragyognak és csökkenti a "pelyhet" a telepítés után. Nem az a tény, hogy úgy érzi, hogy a rendszeres és az "ionizált" hajszárító között a működési különbség van, de az árban, amit már beépített.

Kicsit fentebb azt mondtuk, hogy a szárító nagy teljesítménye nem a legjobb segítő asszisztálásban. De minél erősebb a készülék, annál gyorsabban kiszárad, ami különösen hasznos a hosszú vagy túl buja hajú tulajdonosok számára. Ha kifejezetten szárításra szánt hajszárítót vásárol, figyeljen a GlamouRed Care sorozatú PHD5712 fémvörösre vagy a Purple Passion vonal rózsaszín PHD5714 modelljére. Mindkét változat 2000 W teljesítményű, két sebességgel, három hőmérsékleti üzemmódban működik, hideg levegővel és két fúvókával. A PHD5712 megkülönböztető tulajdonsága 1350 rubel értékű. nemcsak egy fényes, ragyogó szín, hanem egy szép bónusz is - egy klip a zsinór tárolásához. A PHD5714 hajszárítót csökkenő zaj jellemzi, de nem rendelkezik diffúzorral, és körülbelül 1200 rubelbe kerül.

GlamouRed Care PHD5712 sorozatú hajszárító és lila Passion PHD5714 sorozatú modell

Nos, a Bosch „home” választékában a legerősebb (2200 W) a fekete PureStyle PHD5962 kétfokozatú hajszárító két fúvókával és ionizációval tekinthető. Egy másik példa arra a tényre, hogy a hatalom ritkán érinti az árat: ez a modell átlagosan körülbelül 1100 rubelt jelent.

A high-tech stílust kedvelőknek egyszerűen csak úgy kell kinéznie, mint egy Bosch Quattro-Ion PHD5767 hajszárító a BrilliantCare sorozatból. Ennek a készüléknek a kialakítása fényes vörös körkörös megvilágítással jellemezhető, amely akkor aktiválódik, amikor a Quattro-Ion speciális funkció aktiválódik - négycsatornás ionizáció. Ehhez adjon hozzá 2000 W teljesítményt, hat működési módot, két fúvókát és egy puha csúszásmentes fogantyút, és nagyon hatékony eszközt kapunk a szárításhoz és a stílushoz. Lehetőség egy fejlett amatőrnek, poluprofinak. És demokratikus áron, ritkán meghaladja a 1300 rubelt.

BrilliantCare sorozatú hajszárítók - Quattro-Ion PHD5767 és Business PHD5781 modellek

Ugyanazon Bosch Business PHD5781 vonalon lévő hajszárítóban nem figyeltek meg négycsatornás megvilágítású ionizációt. Vagyis van egy lehetőség, de a standard változatban. De mindenféle más krém. Először egy kényelmes összecsukható fogantyú tároláshoz és szép színekhez (fehér plusz fukszia). Ezután egy különálló "Turbo" gombot, amely azonnal kiszabadítja a levegő áramlását a maximális teljesítményre (2000 W). Végül pedig egy speciális program „A hajfestés karbantartása és védelme”, gondosan gondoskodva a festett hajról optimális sebesség-hőmérséklet üzemmódban. Ezért nem kell megmagyarázni, hogy ez a modell drágább, mint a fenti, és legalább 1400-1450 rubelbe kerül. Ez a hajszárító egy erősebb (legfeljebb 2200 W) analóg a katalógusban - a Hairtype PHD5980 készülék arany színű, de ugyanazokkal a paraméterekkel az árcédula nem elég megfelelő - körülbelül 1700 rubel.

Itt közel állunk a hajszárítókhoz, amelyek elégedettek egy professzionális fodrászral. A sorozatot ProSalon néven nevezik, és három különböző "meredekségű" modellből áll.

A ProSalon PHD9760 hajszárító a leginkább "szegény" opció, amely mégis körülbelül 1850 rubelt fog fizetni. Mi pontosan ez a szakember? Az a tény, hogy a szokásos háztartási hajszárítókban van egy egyenáramú motor, amely minden érdeme szerint nem túl tartós. Igen, ez tőle van, és nem szükséges, mert időről időre otthoni hajszárítót használ. A professzionális eszközről expozícióra van szükség, mert a kabinban reggelről estig fog működni. Ezért a ProSalon sorozat minden modellje váltakozó áramú motorral (váltóáramú motor), tartós és erősebb légáramlást biztosít.

Professzionális Bosch hajszárító - ProSalon PHD9760, 9769 és 9940 sorozatú modellek

A PHD9760 hajszárító egy elegáns, matt fekete tok, amely puha csúszásmentes markolattal (szabadalmaztatott puha tapintású), 2000 W teljesítménygel, két sebességgel, három hőmérséklet beállítással, hűvös levegővel és ionizációs jellemzőkkel rendelkezik. A háztartási Bosch-modellekhez hasonlóan ez a készülék eltávolítja a légbeszívó rácsot, amely lehetővé teszi a haj és a por belsejének tisztítását. Fúvókák is a "pro" -hoz - egy diffúzor, hosszú "ujjak" és szupersky hub. És még a vezeték is hosszabb - 3 m, szemben a standard 1,8 m-rel.

Furcsa módon az azonos tulajdonságokkal rendelkező arany változat, a ProSalon PHD9769 modell, kevésbé igényes, ára kissé alacsonyabb - körülbelül 1750 rubel. A német gyártó jelenlegi katalógusának legdrágább eszköze a ProSalon PHD9940 hajszárító 2500 rubel áron. A költséges ugrás az, hogy itt az AC-motor kisebb és könnyebb, ami javítja az ergonómiát és csökkenti a súlyt (a fodrász vagy stylist fontos árnyalatai), miközben megtartja az összes alapvető paramétert. Ezen kívül a teljesítmény elérte a 2200 wattot.

Mint látható, a Bosch minden alkalomra hajszárítót kínál, az olcsó "közúti" opcióktól, amelyek a szállítás során fejleszthetők, a hétköznapi háztartási gépekre és a drága modellekre, amelyekkel nem szégyen, ha fodrászban dolgozunk. A németek ára a szokásos módon magas, de megéri. És ha alkalmazkodik magadhoz, akkor egy ilyen megbízható barátoddal remekművet hozhatsz létre a fejed tisztábbá, mint egy szépségszalonban.

http://podberi-fen.ru/article/articles/feny-bosch-dorozhnye-bytovye-i-professional-nye/19.html

Bosch hajszárító

Hasonló termékek

Az ON NO online áruház kedvező feltételek mellett kínál egy Bosch hajszárítót Moszkvában. A Bosch alacsony áron kínált hajszárítói széles választékát rendelheti meg a szállítással vagy a raktárból történő felvételsel. Bosch hajszárító - értékesítés és garancia, áruk cseréje és visszaküldése.

A honlapon megadott információk, beleértve az árukat, csak tájékoztató jellegűek, és nem egy nyilvános ajánlat. A bemutatott termékek árai és műszaki jellemzői előzetesek és nem garantáltak NEM. A tényleges értékesítési árak a Call-center menedzsereknél tisztázhatók. ON NO NO fenntartja magának a jogot, hogy az információs portálon feltüntetett árakat és az áruk műszaki leírását a webhely látogatóinak előzetes értesítése nélkül megváltoztassa. A webhely látogatóinak minden személyes adatait az "Adatvédelmi irányelvek" pontban meghatározott célokra dolgozzák fel. Ha nem ért egyet az adatvédelmi irányelvekkel vagy a webhely használati szabályaival, a felhasználónak el kell hagynia a webhelyet. Adatvédelmi nyilatkozat NEM.

Én, üzenetet küldök, regisztrálok a webhelyen, valamint más tevékenységeket végzek, aminek eredményeként személyes adataim elérhetővé válnak az Online LLC-nél, hozzájárulok az Online LLC-hez személyes adataim feldolgozásához a 2006. 07. 07. szövetségi törvény szerint. 152-ФЗ „Személyes adatok” és az Adatvédelmi irányelvek.

Én, üzenetet küldök, regisztrálok a webhelyen, valamint más tevékenységeket végzek, aminek eredményeként személyes adataim elérhetővé válnak az Online LLC-nél, hozzájárulok az Online LLC-hez személyes adataim feldolgozásához a 2006. 07. 07. szövetségi törvény szerint. 152-ФЗ „Személyes adatok” és az Adatvédelmi irányelvek.

Én, üzenetet küldök, regisztrálok a webhelyen, valamint más tevékenységeket végzek, aminek eredményeként személyes adataim elérhetővé válnak az Online LLC-nél, hozzájárulok az Online LLC-hez személyes adataim feldolgozásához a 2006. 07. 07. szövetségi törvény szerint. 152-ФЗ „Személyes adatok” és az Adatvédelmi irányelvek.

http://www.onno.ru/ru/brand/bosch_bt/ware/fen/

BOSCH hajszárító

Annak érdekében, hogy lépést tartson az időkkel, az emberiség gyönyörű fele néha valódi csodát vagy egy jó tündér segítségét igényli, amely másodpercek alatt képes egy közönséges magabiztosságot magabiztosnak és luxus istennőnek lenni. A modern életstílus azt sugallja, hogy a sikeres nőnek mindig látványosnak kell lennie, függetlenül attól, hogy otthon van, várja a vendégeket, jelentéseket készít egy munkahelyi találkozóra, vagy pihenhet családjával egy üdülőhelyen. Szerencsére, minden nő, aki álmodik arról, hogy folyamatosan változik a képe, kísérletezik a megjelenésükkel és egyszerűen minőségi hajápolást készítenek, legalább egy kis időt töltenek rá, kiváló termékeket kínálnak a Bosch-tól, beleértve a hajszárító, az egyengető és egyéb hajápoló eszközök széles skáláját.

A német Bosch cég több mint száz éve létezik az otthoni készülék piacán, és még mindig nem szűnik meg a technikai fejlődés és az innováció újításaiból. Kivétel a Bosch hajformázására szolgáló eszközök sorozata. Bármely nő választhat egy hajszárító modellt, amely tökéletes neki.

 • Az aktív életmódot vezető nők a kompakt és kis modelleket gyors szárításra és stílusra tervezték;
 • a divat és a figurák a különböző fúvókákkal rendelkező modelleket részesítik előnyben, és számos légáramlási sebességet és különböző hőmérsékleti viszonyokat biztosítanak, amelyeket függetlenül szabályozhatnak;
 • lányok, akik szigorúan ellenőrzik a haj egészségét és állapotát, valamint azok, akik gyakran festik hajukat, olyan ionizációs modelleket szereznek, amelyek csökkentik a statikus kisülést és a funkciót a hajszín fenntartására és védelmére;
 • A Bosch termékeit is sikeresen használják világszerte vezető szépségszalonokban és fodrászokban a minőségi és professzionális hajápolás érdekében az ügyfelek számára.

A Bosch hajszárítók nemcsak magas funkcionalitással, könnyű használatsal és sokféle szín- és tervezési megoldással rendelkeznek, hanem megfelelnek a legmagasabb minőségi követelményeknek is. A készülékek hőálló és erős műanyagból készülnek, így biztos lehet benne, hogy a hajszárító a működés ideje miatt nem olvad el, és elesik. A csomagolóeszközök ára is kellemesen meglepő. Gyakorlatilag minden lány és nő megengedheti magának egy ilyen vásárlást, és ajándékot készíthet a hajának: a háztartási gépek üzleteinek polcain könnyedén kiválaszthatja az opciót a pénzügyi képességeitől függően. A legtöbb nő szívesen osztja meg a Bosch hajszárítóit. Leginkább elégedettek az ár és a minőség arányával, az eszközök megszakítás nélküli működésével, tartósságával és a használat praktikusságával.

Most kétségtelenül rájön, hogy az életmódodnak nincs pontosan ez a „varázspálca” - a Bosch hajszárítója. Azonnal olvassa el ezt a cikket, és keresse meg az új asszisztensét egy stílusos és kreatív kép létrehozásában, hogy hirtelen átalakulással meglepje barátait! A Bosch új exkluzív tartozéka a kincstárának egy másik kincse - a hajod isteni szépségének titkának titkára.

http://fen.tkat.ru/vendor/BOSCH/