logo

Bővítse a mágikus hajhosszabbításokat

Üdvözlünk! Örülünk, hogy üdvözöljük Önt!

Mikrohajnövekedés szakemberei vagyunk, akik a vékony, rövid vagy ritka hajra mikro-hajformázásra specializálódtak! A részleges kiterjesztések és a zónás hajhosszabbítások (bang-kiterjesztések, templomhosszabbítások) mellett.

Mi is a mikro haj köd.

Képzés: egyénileg, bizonyítvány 3 500 r

Stúdiónk szakemberei sokéves tapasztalattal rendelkeznek minden technológia területén a hajhosszabbítás területén, de mindenki egyetért azzal, hogy a mikrohajahosszabbítás a legbiztonságosabb technológia a bővítésekhez.

A mikrokapszulák olyan kicsi, hogy nem töltik be a saját hajukat. Mikro-méretű kapszulák eléréséhez lehetővé teszi az egyes kapszulák egyedi kialakulását. Az alacsony olvadáspont nem károsítja a saját haját.

Bővítse a Magic hajot a természetes hajtól. Ez a hatás ismét mikrokapszulákat eredményezhet.

A mikrohaja kiterjesztések megoldhatják azokat a problémákat, amelyeket más módszerek nem tudtak megoldani. Mivel a kapszulák nagyon kicsiek és teljesen láthatatlanok, és a hosszabbítás akár egy hajra is elvégezhető, a mikrohajahosszabbítások lehetővé teszik a haj növekedését az időrészben, vagy a felemeléshez

Honlapunkon bemutattuk az összes olyan információt, amely segít a mikroszálas haj előnyeinek értékelésében. Megismerkedhet a kiterjedt mágikus technológiákkal és az olasz technológiával. Így a kupak, értékelje a technológiák előnyeit, nézze meg a mikro-növekedési technológiák segítségével létrehozott új képeket, megtanulhatja, hogyan választhatja ki a hajhosszabbításhoz megfelelő haját, hogyan kell gondoskodni a hajhosszabbításokról, és olvassa el ügyfeleink véleményét.

Kínálunk Önnek, hogy értékelje a mikrohaja minden előnyét a hajstúdióban az Oktyabrskaya metró közelében. Munkánk alapja, sok éves tapasztalattal rendelkezünk a kézművesek, a magas minőségű anyagok építésére és az elfogadható árakra. Ezért jönnek hozzánk az orosz show-üzletek és a VIP-személyek csillagai. Ha hosszú, egészséges haja tulajdonosa lesz, hívjon minket.

Minden típusú munka garantált!

Feljegyzések és konzultációk Tel, Wats App, Viber +7 929 651 80 45

A konzultációhoz küldjön egy fényképet hátulról

100 prszláv haj 45-50 cm + munka = 9 300 r

140 pr haj szláv 45-50 cm + munka = 13 000 r

200 pr haj szláv 45-50 cm + munka = 15 500 r Promóció január 1-ig!

http://extend-magic.com/

Hajhosszabbítás

A Micro-Hair Extend Magic ma a legmegfelelőbb technológia a hajhosszabbításhoz. A haj hosszabbodik egy speciális Extend Magic eszközzel, amely lehetővé teszi a kapszula méretének beállítását, így minimális. A viasz, amelyből a kapszula képződik, átlátszó, rugalmas és lágy szerkezetű, aminek köszönhetően a kapszula megszerzi a természetes haj színét. A kapszulák olyan kicsiek és tiszták, hogy az ujjaik csúcsaival alig érezhetőek.

Érdemes kiemelni az ExtendMagic technológia használatának előnyeit:

 1. A készülék használatakor az ExtendMagic mikrokapszulák képződnek, amelyek szinte észrevétlenek;
 2. Lehetőség van az időbeli és parietális zónák, valamint a frufru növelésére;
 3. Ez a kiterjesztés lehetővé teszi a szőrzet használatát a farokban az elit osztályig;
 4. A férfiak hajhosszabbításának lehetősége;
 5. Lehetséges, hogy a korrekciókat ritkábban végezzük el;
 6. Lehetséges, hogy könnyebben megbirkózzanak a problémás területekkel;
 7. Lehetőség van 3 cm-es hosszának növelésére.

Mikro hajhosszabbítás

A Micro-Hair Extend Magic a legtisztább technológia a forró és hideg mosási módszerek teljes skáláján. A viasz olvadáspontja körülbelül 70 fok, ami teljesen biztonságos a természetes hajra. Ez a technológia lehetővé teszi a ritka, folyékony és sérült hajra épülést.

Mikrohaja kiterjesztések Moszkvában

A mikro-nyújtás lehetővé teszi, hogy teljesen frizurát csináljon, magas farokot, bármilyen fürtöt, sima frizurát használjon, és a mikrokapszuláris kiterjesztést speciális megoldás segítségével végezzük, forró szerszám használata nélkül.

Az Extend Magic technológia használata lehetővé teszi, hogy nyugodtan látogassa meg a szaunát, a szoláriumot, a medencében és a tengerben úszni, mivel a kapszulák nagyon ellenállóak, beleértve a magas hőmérséklet hatásait is. A javítást legalább 3-4 havonta kell elvégezni.

A Micro-Extend Magic-nek nincs ellenjavallata.

Ez a kiterjesztési módszer a legtöbb olyan ügyfél számára alkalmas, akiket korábban nem támogatott sok közös technológia. Az Extend Magic módszer magában foglalta az összes legjobb oldalt a már meglévő hajszélesítési lehetőségek közül. Szeretném megjegyezni, hogy a mikrohaja kiterjesztések már férfiak rendelkezésére állnak.

Az ExtendMagic használatakor minden egyes hajra speciális mikrokapszulák segítségével lehet beépíteni. Korábban az ilyen kapszulákat az angol és az olasz technológiákban használták, de észrevehetőek voltak, vagyis úgy érezték, hogy érintésre kerültek, ami miatt ez az eljárás nem volt lehetséges a férfiak számára. Most, sok férfi, aki ritka haja van, például a parietális területen, kiküszöbölheti ezt a kozmetikai hibát.

Korábban más módszerekkel a kapszulák valóban rossz méretűek voltak. Ez nagy hátrány volt, mivel az ügyfélnek kellemetlen érzése volt, főleg amikor lefeküdt.

Maga a viasz, amely egy kerotin nélküli kapszulában van, puha, mintha hajszínt kapna, mennyisége nagyon egyenletes, így mindig stílusos frizura lesz. Ez a módszer nem károsítja a természetes hajat. Például súlyosabb ütések vannak, amikor a fogókkal való egyenesítésnél a haj 200 fokra melegszik. Az ExtendMagic módszerrel a gyanta hőmérséklethatása csak 90 fok. Ez a technológia számos városban rendelkezésre áll, és természetesen a mosoly Moszkva is érdemes. Nem szabad elfelejtenie, hogy az ezzel a módszerrel termesztett hajra különös gondossággal kell eljárni. Vagyis speciális samponok és hajkefék használata. Nos, ahogy korábban említettük, meglátogathatja a szoláriumot, a medencéket, a szaunákat. A kapszulák nem fájnak.

Nincsenek ellenjavallatok erre a mikrohajahosszabbítási technológiára.

http://lakshmibeauty.ru/extendmagic

Mikrohaja A mágia kiterjesztése (mikrokapszuláris kiterjesztés)

Szeretné nőni a haját, és ugyanakkor természetes lenne? Moszkvában a mikrohaja vagy a mikrokapszula hajhosszabbítása megkülönböztethetetlen a fürtöktől.

Van egy nagy számú hajhosszabbítási technika, de mindegyiküknek nemcsak előnyei, hanem hátrányai is vannak. Újabban egy olyan technológia jött létre, amely a jelenleg ismert kiterjesztések legjobb típusát tartalmazza. A mikro-nyújtás (mikrokapszula hajhosszabbítás) nem csak gyorsabb módja a fürtök hosszának növelésének és térfogatának, hanem a legkedvezőbb technológia, amely nem károsítja a természetes hajat. Csak így lehet növelni a hajat a fej minden részén. Ezenkívül az egyetlen, amit a férfiak habozás nélkül használhatnak.

A hajszálak vagy a mikrokapszulák kiterjesztése egy egyedülálló technológia, amely különböző hosszúságú és hajú emberek számára elérhető. Még a mesterséges szálak háziasszonya, olyan vékony és észrevehetetlen, amit kapnak, nem találja az ízületeket. Ez az egyetlen kiterjesztés, amelyben nincsenek korlátozások az anyagválasztásra - használhatja a szláv, ázsiai, európai és még szintetikus szálakat is. Annak ellenére, hogy a mikrohullámok ára meglehetősen magas, de az eredmény megéri. Ezt támasztják alá azok a lányok észrevételei, akik az ilyen típusú kiterjesztést minden típusra preferálják.

Mikrohaja kiterjesztések: módszerek, leírás, jellemzők

A fentiekből kitűnik, hogy a név azt sugallja, hogy a szálakat hosszabbításra használják, sokkal kisebbek, mint a szabványos kiterjesztéseknél. A vékony szálak általában bizonyos területeken épülnek fel, például a templomok vagy a fej korona területén, vagy éppen felépítik a fejüket olyan lányok számára, akiknek természetes hajuk nem elég vastag ahhoz, hogy elrejtse az ízületeket. Például, amikor a szalaghosszabbításokat készítjük, a templomi zóna parancsnoka 3-4-szer kevesebbet kap a szálaknál, mint a standardok, és ezt a technológiát mikroszkóp-kiterjesztéseknek nevezték. Annak érdekében, hogy az olasz technológiát a szétválasztás vagy a templomok és a frufru ugyanazon területein növelje, kisebb szálakat is használnak, az ilyen típusú kiterjesztés a szakemberek között mikrokapszuláris hajhosszabbításként ismert. A koreai mikronizáció a szokásos módon különbözik a gyöngyök és a gyűrűk méretétől, amelyeket természetes és mesterséges szálak összekötésére használnak. Annak ellenére, hogy a mikrohulladékot alapvetően különböző technológiákban használják, egy közös vonása van - a szálak mérete és a szinte észrevehetetlen kapcsolódási pont. A mesterek azonban a hagyományos technikák alkalmazásával és a szálak méretének csökkentésével nem kaphatták meg a lehető legbiztonságosabb eljárást a hajra, egészen addig, amíg a műszer létrejött, ami fejjel lefelé fordította a fodrászvilágot.

Mikrohaja Hosszabbítsa a mágiát

Speciális termo-fogókkal és ragasztópisztolyt használva az épület meleg technológiájához, a mesterek alig tudták elérni, hogy a kapszula észrevehetetlen legyen. Sok időbe telik, de ennek eredményeként a kapszulák kézre érezték magukat, időnként alvás közben a lányok kellemetlen érzései voltak. Ezeket a kínzásokat addig folytatják, amíg az egyik vállalkozó feltaláló nem javította a bővítőeszközt, és ezáltal a fodrászatban valódi know-how volt. A készülék meghosszabbítja a varázslatot - lehetővé teszi bármilyen vastagságú szálak növekedését, akár egy hajra is. Ha a rögzítéshez korábbi keratin kapszulákat használtunk, amelyek meglehetősen merevek voltak, akkor most színtelen viaszot alkalmaztunk, amely meggyógyulást követően észrevehetetlen, és ami a legfontosabb, rugalmas kötést eredményezett. A Micro-Hair Extend Magic alapvetően különbözik attól, hogy a kapszula sokkal alacsonyabb olvadáspontját használja. Hasonlítsa össze az olasz hajhosszabbításokkal a termo csipeszeket 180-200 ° C-ig, és az Extend Magic készülék csak 90 ° C-on olvad a viaszot.

A készülék megjelenésével a hosszabb és vastagabb hajú lányok számára elérhetővé vált a kiterjesztés. Nem számít, milyen ritka a haja, még a legkevésbé válogató és figyelmes személy sem fogja észrevenni a kapszulát. By the way, mivel a technológia bővítése Magic lehetővé teszi, hogy növelje a haj egyedileg, vált népszerűvé a férfiak körében. A szokásos technikák nem voltak alkalmasak a hajhosszabbításra a parietális zónában és a homlokon, és csak a mikrolizálás segítségével lehetett elrejteni a problémás területeket. A vékony és könnyű rögzítésnek köszönhetően a természetes hajat nem súlyozzák le, ami lehetővé teszi, hogy ezt a technológiát a gyengített hajra is alkalmazzák. Ugyanakkor érdemes megjegyezni, hogy az Extend Magic mikroeloszlása ​​különbözik más technikáktól, hogy munkaigényesebb és időigényesebb, mivel a szálak a lehető legvékonyabbak, a teljes kiterjesztéshez 2-3-szor szükséges. Az eljárás általában 4-6 órát vesz igénybe. időtartama a használt szálak számától függ. A technológia maga is nagyon egyszerű és nagyon hasonlít az olaszra: mesterséges szálat alkalmazunk a gyökérzónában lévő természetes hajra, majd mikrokapszulát alkalmazunk a csomópontra, amelyet az Extend Magic készülék melegít. Az edzés után a viasz kapszula ugyanolyan színű lesz, mint a haj. Figyelem! Győződjön meg róla, hogy a mester a Bővítés varázslatot használja a felépítés folyamatában, nem pedig a csipeszt.

Hajhosszabbítás

A fonásszőr az egyik kevés technológia, amely nem igényel gyors korrekciót. Először is, a hajat nem fésüljük ki, másodszor, még egy regrown kapszula is láthatatlan a hajon, harmadszor, a mesterséges szálak nem túlterhelik a hajat, így már régóta viselhetők. A zokni 3 és 6 hónap közötti időszakra halmozódott fel. A korrekciós folyamat megegyezik az olasz hajhosszabbításokkal.

http://victorystyle.ru/mikronarashhivanie-volos.html

Mikrokapszuláris hajhosszabbítás Moszkvában
Micro-Extend Magic

Szeretné, ha a haja a lehető legtermészetesebbnek tűnne? A moszkvai mikrokapszuláris hajhosszabbítások (mikro-paróka) lehetővé teszik a természetes fürtökkel megkülönböztethetetlen fürtöket.

A mikrokapszula hajhosszabbítása vagy a mikro-növekedés egy modern technológia, amely a legjobban illeszkedik a mesterségesen hosszabbító hajok meglévő módszereiből. Ez a gondos kiterjesztés, amely nem károsítja a természetes hajat, és lehetővé teszi, hogy bármilyen hosszúságot és térfogatot ne vizuálisan, sem érintés nélkül megkapjanak, nem megkülönböztethetőek a sajátodtól. Ma csak így tudod növelni a hajat a fej minden részén. Ő az egyetlen, aki alkalmas a férfiakra, és nem jelent semmilyen korlátozást a donorszálak kiválasztásában.

A mikrokapszulák felépítésének (mikrolizálás) ára meglehetősen magas, mivel ez nagyon gondos, szinte ékszeres munka. Az ArtHair szalonban dolgozó mesterek a legmagasabb szinten járnak el, amint azt a lányok, akik a mikrokapszulát más típusú kapacitásokat részesítik előnyben.

Microlining: technológiai jellemzők

Mikrokapszuláris hajhosszabbítások - egyedülálló forró technika, amely lehetővé teszi, hogy rövid hajra kiterjessze a hosszabbításokat, meghosszabbítsa a frufru és növelje a szőrzetet a templomokban és az elválásban. Ez a kiterjesztési módszer (az egyik közül az egyik) a haj és a rövid hajvágás ritkítására alkalmas. Ideális azok számára, akik nem rendelkeznek a haj vastagságával, vagy szeretnék újraéleszteni a vékony, folyékony és gyengített fürtöket. A mikrokapszuláris hajhosszabbításokat olyan férfiak is végezhetik, akik el akarják rejteni a kopasz foltjaikat. A munka a legkiválóbb szálakat használja (sokkal kisebbek, mint a standardok) és apró kapszulák (többször kisebbek, mint a szokásosak); lehetővé teszik, hogy olyan finom és észrevehetetlen természetes és mesterséges fürtöket kapjunk, amelyeket az új frizura tulajdonosa nem talál. A mikrokapszulák egyszerűsége lehetővé teszi a haj terhelésének csökkentését, így a felső szálak nem fésülnek ki, és a sajátuk nem húzódik ki. A mester 3 mm széles fogakat használ a miniatűr kapszulák rögzítéséhez; összehasonlításhoz: a szerszám szokásos szélessége kétszer akkora.

Általánosságban elmondható, hogy a hosszúságot 80 cm-re lehet növelni, 3-6 órát vesz igénybe; mindez függ a használt ponyádok számától (50 és 300 között).

Mikrohaja Hosszabbítsa a mágiát

Hosszú ideig ragasztópisztolyt használva és egyszerűen csökkentve a szálak méretét, a mesterek nem tudták elérni, hogy a keratin kapszulák észrevehetetlenek legyenek, és a kiterjesztési eljárás a haj számára a lehető legbiztonságosabb volt. Az Extend Magic készülék a fodrászatban valódi forradalom lett, amely önmagában kiadja a ragasztóanyagot, lehetővé téve, hogy nagyon tiszta és miniatűr tartókat nyerjen a természetes és a donor szálakból. Ha a korábbi kapszulákat megfelelően kemény gyantából és keratinból alakították ki, melyeket 180 ° -os hőmérsékleten olvasztott vörös forró csipesszel megolvasztottunk, akkor ez a technika csak 90 fokig melegített puha viaszot használ: merevítéskor hajszínt kap, és láthatatlan, rugalmas vegyületet kap.

Rövid, ritka és vékony hajra való kiterjesztés (fénykép)

Most már nő a haj és a rövid haj, valamint a ritka, vékony haj, frufru vagy rövid haj. Az új technika lehetővé tette egy haj növelését is, ami a hagyományos módszerekkel lehetetlen volt, ezért népszerűvé vált a problémás területek elrejtésére törekvő férfiak körében. Bővítse a Magic Micro-hair kiterjesztéseket akár laza szálakon is, és az eredeti haj hossza és vastagsága sem fontos: a csatolmányok olyan könnyűek, hogy nem mérik le a természetes fürtöket. Igaz, hogy maga az eljárás elég időigényes, mert a kiterjesztett mágneses technológiát használó teljes körű kiterjesztéshez kettős, sőt háromszor több szálra van szükség, mint a szokásosnál.

http://arthair.ru/mikrokapsulnoe-narashhivanie-volos/

beszélgetések

Mikrohaja Hosszabbítsa a mágiát.

16 bejegyzés

Bővítse a mágiát
A technológiát Koreában találták ki.
A speciális készülék önmagában adagol egy méretező anyagot, a kapszulák kicsiek és tisztaak, növelhető a bang terület. Olvadáspont 90 fok. Eltávolítás olajjal vagy speciális eltávolító folyadékkal történik, esetleg otthon. A haj nem marad ráncok és károk. A kapszulák nem ragadnak össze.
1 mm x 5 mm-es kapszula
(mikro - 0,5 mm x 5mm)

Hátrányok - mivel az anyag elég puha és az épület ára

• A hajad teljesen bármilyen hosszúságúak lehetnek. Az Extend Magic lehetővé teszi, hogy kiterjessze az 1 cm hosszúságú szőrszálakat. Most, bárki, aki elhomályos hajjal rendelkezik a frontális vagy parietális zónában, megszabadul a kozmetikai hibától.
• Bővítse a Magic kiterjesztéseket egy hajra
• A mikrokapszula képletének alapja a fehérjében gazdag viasz, egy polimer. A viasz mennyisége szigorúan mérhető, így a stílusos hajod titka csak az Ön számára lesz ismert. A kapszulák annyira apróak és tiszták, hogy az ujjaik hegyével nem érezhetőek, hajszálúvá válnak. A csomópont puha tapintású és rugalmas.
• A technológia kiépítése A Magic bővítése megmenti az alvás közbeni kényelmetlenséget.
A kiterjesztések korrekcióját az Extend Magic technológiával 3-4 havonta kell elvégezni.
árak:

40cm - 1 szál - 125 rubel
50cm - 1 szál - 130 rubel
60cm - 1 szál - 135 rubel
70cm - 1 szál - 140 rubel
80cm - 1 szál - 145 rubel

http://vk.com/topic-13422813_22344290

A Magic fodrászok áttekintése

[quote name = 'jolie-julie' post = '125824' dátum = '18.2.2011, 16:22 '] Szia! A nevem Julia. Az Extend Magic technológiával dolgozom, és ezt mondhatom: Először is, ez messze nem egy ideális technológia. mivel sok előnye és hátránya van.
"+":
1) igen, még vékony hajra is készíthet, van egy forrasztópáka a készletben, ennek segítségével teljesen észrevehetetlen szálakat csatolhat, beleértve a bordát, a koronát, a whiskyt.
2) a viasz nem ragyog, de idővel sötétebb lesz
3) kapszulák nélküli hajhossz, ezért olcsóbb
4) beállíthatja a kapszulák méretét.
"-":
1) a szálak, különösen a kicsiek, csak ilyen módon repülnek el, de az a tény, hogy a viasz lágyul a vízből (mosás közben), és ha egy kicsit húz, a szál legyek. a szálak legfeljebb 40% -a repülhet le.
2) egy bumm készítése (CSAK MAN!) 3 órára van szüksége, és nem minden kliens ülni fog annyira
3) egy nagyon kellemetlen (nehézkes) készülék, és sok időt vesz igénybe, hogy felépítsük (hogy az egész fej mikro legyen, 2 napig tart 12 óra!)
4) nagyon drága technológia egy ilyen fésűvel
5) a kapszula csavarásakor a viasz az ujjak száraz bőréhez tapad, a kapszula laza, és gyorsabban esik le
6) egy forrasztópáka felépítése, melyet a gépből kell bevinni, ami kényelmetlen.

Van egy csomó mínusz, ami valójában nem létezik, úgy tűnik számomra, hogy nem tanítottak neked nagyon jól, először ez a felhalmozódás 3-4 hónapig tart, a szálak elvesztése nem több, mint 10 darab, ha rosszul ragasztott szálak vannak.
Sok időt vesz igénybe a felépítés befejezése, de legfeljebb 8 óra.
6 éve dolgozom ezzel az eszközzel, és először hallom, hogy a viasz ragaszkodik az ujjaimhoz, ha a kapszula nem sűrű, azt jelenti, hogy rosszul alakult ki.
A forrasztópázt csak a kapszulák ragasztására használják, a gyantát nem kell bárhol elhelyezni, a kapszulát nagy készülékkel alakítják ki.
Itt valójában minden előnye és hátránya. és mégis - a korrekciót 1,5-2 hónapon belül kell elvégezni, nem pedig 3-6-ban, ahogy azt ígértem, így figyelmeztesse az ügyfeleket, és általában gondosan gondolja át, ha szüksége van erre.

http://beauty.net.ru/forum/forum1510/topic160555/messages/

ExtendMagic Hair Extensions

A koreai ExtendMagic hajhosszabbító technika hatékony és biztonságos módja a hajhosszabbításnak az innovatív technológiák felhasználásával. Ennek a módszernek az alkotói kezdetben olyan eljárást akartak kifejleszteni, amely minőségi jellemzői tekintetében jobb lenne az európai építési technológiáknál. Az eljárás a világ vezető fodrászai között magas pontszámot kapott, akik meg voltak győződve arról, hogy az ExtendMagic hajhosszabbítás gyors és megbízható szalon eljárás. Az ExtendMagic technológia előnye a biztonság, mert a segédanyagok olvadási hőmérsékletének felépítésekor 90 fokot ér el, ami lehetővé teszi, hogy a hajszerkezetet kiváló állapotban tartsák.

Az ExtendMagic hajhosszabbítási technológia költsége

Standard kapszula mérete

Szláv hajvágás

legfeljebb 40 cm 1 térfogat (100 gramm)

Szláv hajvágás

legfeljebb 50 cm 1 térfogat (100 gramm)

Szláv hajvágás

legfeljebb 60 cm 1 térfogat (100 gramm)

Szláv hajvágás

legfeljebb 70 cm 1 térfogat (100 gramm)

Szláv hajvágás

legfeljebb 80 cm 1 térfogat (100 gramm)

Professzionális hajhosszabbítás az ExtendMagic technológiával Moszkvában

Professzionális stúdió a hajhosszabbításhoz A HairBeauty egy szuper-modern kiterjesztést nyújt az ExtendMagic technológiára!

Az ExtendMagic technikát neves koreai kozmetikai tudósok fejlesztették ki, akik célja, hogy az európai módszereket meghaladó hajhosszabbítási technológiát hozzanak létre.

Ennek eredményeképpen az ExtendMagic nagyra értékelte a világ vezető szalonjait, amelyek hajhosszabbításokat gyakoroltak, és újdonságnak számít az orosz divatipar számára.

Szalonunkban láthatja a technika előnyeit, többek között:

 • a hajhosszabbításra szolgáló speciális készülék, az önadagoló ragasztószerkezet eljárás során történő használata. Ez biztosítja a nagyon kis és tiszta kapszulák előállítását, amelyek teljesen láthatatlanok egy nem profi fodrász számára;
 • Az ExtendMagic megkülönböztető tulajdonsága egy gyengéd hőmérsékleten, amelyen a kompozíció megolvad - nem haladja meg a kilencven fokot, ami az egyes hajok szerkezetét holisztikus, egyenletes és sima.

Ez a technológia nem ajánlott sérült és vékony hajra, így eltávolításakor nem károsítja őket.

Ha gyönyörű és stílusos hajvágást szeretne megszerezni az anyai haj elrontása nélkül, javasoljuk, hogy jelentkezzen be a szalonunkra az ExtendMagic-on. A végrehajtás idejére ez a technológia körülbelül 3-5 órát vesz igénybe.

Hidd el, hogy a kényelmes és hangulatos HairBeauty szalon ideje észrevétlenül halad!

http://narashivanie-volos.ru/narashchivanie-volos-extendmagic/Narashivanie-volos-ExtendMagic.html

Technológia Dream haj és a varázslat kiterjesztése: hajhosszabbítás rövid hajra

Ha egy idővel lehetett volna növelni a fürtöket, csak a saját haja közepes hosszúságra nőtt, majd a fodrászati ​​technológia kifejlesztésével most már elérhetővé vált a hajhosszabbítás a rövid hajra. Ez több különböző módszerrel is elvégezhető.

Gyors Cikk NAVIGÁCIÓ

Hosszúsági korlátozások

Lehetőség van a rövid szálak hosszúká alakítására, hosszabbítással, mindössze 5-7 centiméternyi saját haj hosszától. Egy tapasztalt mester könnyen átalakíthat egy rövid hajvágást közepes hosszúságú hajra.

Annak érdekében, hogy a fürtöket hagyományos módon 50 centiméterre növeljék, 10-15 cm-es saját szálakkal kell rendelkezniük, ha még hosszabb hajszálakat akarunk, akkor legalább 20 cm-rel növekszik.

Közvetlenül arányos kapcsolat van: minél hosszabb a saját haja, annál hosszabb lesz a szálak. Nagyjából azonban a hosszúsági paraméterek az egyéni jellemzőktől függnek, és ebben a kérdésben a nőknek a saját vágyukon kívül egy tapasztalt szakember ajánlásaihoz kell vezetniük.

A fent említett korlátozások a szálak hosszára vonatkoznak a hagyományos technológiákra. Az 5 cm-nél rövidebb szálakat nem szabad megzavarni.

Új technológiák Az álomszőrzet és a mágia kiterjesztése lehetővé teszi, hogy a saját hajainkon lévő donorszálakat 1 centiméterről növelje.

A frizura módosítása a kiterjesztés után megtekinthető a képen.

Álom haj

Technológia hajhosszabbítások Az álomszőr a mikrokapszulára utal. Ezen eljárás során a mester a képzett ékszerész munkáját méltó cselekvéseket végez. A kapszulák ebben az esetben kétszer kisebbek, mint a szokásos felépítésnél. Gyakorlatilag láthatatlanok, és nem érzékenyek az érintésre. Ez egy nagyon fáradságos folyamat, mivel a csatolt szálak ebben az esetben a szokásosnál kétszer vékonyabbak, ami könnyen látható a képen.

A Dream haj technológia fő előnye, hogy lehetővé teszi, hogy hajhosszabbításokat hajtson végre rövid hajra, még akkor is, ha a saját hossza nem haladja meg az 1 centimétert.

Ez a módszer a fejek parietális vagy frontális részében is növelheti a szálakat, ami nemcsak a nők, hanem a férfiak számára is nagyon fontos.

A férfiak fotói egyértelműen megerősítik ezt.

A technológia a Dream hair technológiával 2-3-szoros növekedést ér el, és akár 80 centiméter hosszúságot is elérhet. Ezen technológia feldolgozásához a fej teljes felülete átlagosan 200-250 szálat igényel. A korrekció szükségessége a haj növekedési sebességétől függ. Ez általában három-négy hónaponként történik.

A mikrokapszulák előállításához használt kompozíció egy megerősített keratin.

A technológiára építve Az álomszőr lehetővé teszi, hogy a fejen lévő donorszálak jelenlétét mások számára észrevétlenül észrevegyék.

Miután ezt az eljárást elvégezte a fürtök gondozása során, kövesse az alábbi szabályokat:

 • ne használjon maszkot és balzsamokat folyékony alapon;
 • ne használjon samponokat száraz hajra, hogy mossa meg a haját;
 • mossa meg a fejét csak a zuhanyban, egyenesen függőleges helyzetben, anélkül, hogy a fejet megdöntené;
 • semmiképpen nem szabad lefeküdni nedves fejjel;
 • a lefekvés előtt lefekvés előtt gondoskodnia kell a haj biztonságáról a mechanikai sérülésektől, mert ezt a farokba lehet fonni, vagy fonatba fonni, ahogy a lány a képen.

A technológia hátrányai Az álomszőrzet nagy bonyolultságot és magas költséget jelent. A költségek csökkentése érdekében lehetőség van a kombinált módszer alkalmazására is: a fej parietális és frontális részén, valamint a nyakpántos mikrolevezés elvégzésére, a hagyományos technológiáknak megfelelően. Ennek az eljárásnak a hatása látható a képen.

Hallgassa meg a tanácsokat a kiterjesztett fürtök gondozására, ha videón lehet.

Bővítse a mágiát

A technológia kiterjesztése a varázslat az épület meleg módszereire utal. Egyedisége abban rejlik, hogy a hagyományos módszerekkel ellentétben lehetővé teszi, hogy a szálakat még nagyon rövid hajokon is növelje. Ennek köszönhetően lehetõvé válik a frufru felépítése és a partings közelében. A kapszulák sorrendje ebben az esetben nagyon eltérő lehet.

A folyamat lényege abban rejlik, hogy a hajat először egy speciális samponnal mossuk, hogy biztosítsuk a donorszálak erős és megbízható csatlakozását. A következő lépés a folyamat. A mester szétválasztja a finom szálakat, adományozó anyagot visz magukra, a lehető legközelebb helyezi a gyökerekhez, speciális gélt bocsát ki, és speciális fogóval (lásd a fotót) fűtve rögzíti.

Mivel a csatolt szálak sokkal kevésbé hagyományosan használatosak az építéshez, ez a folyamat elég hosszú. Átlagosan 4-6 órát vesz igénybe. De az erőfeszítés megéri, hiszen az eredő hatás a haj teljes természetességének illúzióját eredményezi.

Az Extend mágikus módszer lehetővé teszi a természetes és mesterséges fürtök legmegfelelőbb változatának kiválasztását. Hogyan kell kinézni a szálakat az építéshez?

Ez a technológia hozzáférhetővé tette a haj növelésére szolgáló eljárást azoknak a kategóriáknak a esetében is, amelyekhez korábban nem volt elérhető.

A rövid hajvágás tulajdonosai mellett a technológia bővítése varázslat lehetővé tette a vékony és gyenge hajú tulajdonosok számára. Ebben az esetben a kötőelemek nagyon kis súlyúak, és nem hoznak túl nagy terhelést.

A mágikus kapszula mérete kisebb, mint 1 milliméter. Nem kemény keratinból készülnek, hanem egy speciális viaszanyag segítségével, amely rugalmasságot és láthatatlan kötődést biztosít. Ez a technológia gyakorlatilag megszünteti a fésülést, ezért nincs szükség gyakori korrekcióra. Elég, ha ezt 4-6 hónaponként végezzük el.

A Micro-Extend varázslat forró fogóval történik. Ezzel szemben a hagyományos módszerekkel ellentétben a készülék csak 90 fokos fűtésű (hagyományos technológiáknál 180-ra melegszik fel).

Az Extend magic hair extensions segítségével úszhat a tengerben, és még a szaunába is látogathat. Ezeknek a szálaknak a gondozása ugyanazokat a szabályokat követi, mint az előző esetben.

Nézet A mágikus kiterjesztés folyamatának kiterjesztése a videón lehet.

Azok számára, akik kétségbe vonják az innovatív építési módszerek előnyeit, a fotó meggyőző bizonyíték lehet.

http://tvoilokony.ru/stil/narashhivanie/volos-na-korotkie-volosy.html

Mikro hajhosszabbítás

Az építési technológia minden évben javult. Ma nincs értelme elavult módszerek igénybevételére, amelyek elrontják a hajat, és mesterséges megjelenésük. Mikrohajahosszabbítások segítségével elkerülhető a leggyakoribb beavatkozás utáni gondok, ha csak előnyöket kapunk belőle.

A mikro-finom megfogás egy továbbfejlesztett kiterjesztés, amely lehetővé teszi az eljárás végrehajtását rendkívül rövid, vékony vagy ritka hajra. Ha a szokásos kiterjesztéshez 6-7 cm-es saját hossza szükséges, akkor a mikro is elérhető a rövid hajvágás tulajdonosai számára (3-4 cm-től). Mikrohaja növekedés alatt kis szálakat használnak. A standardhoz képest a vastagságuk 2–3-as tényezővel különbözik. Könnyűségük és láthatatlanságuknak köszönhetően a bangkok és a templomok területén is lehetővé vált a mikro-szélesítés. Különösen problematikus esetekben a varázslók néhány szálra vághatnak egy szálat, hogy felépüljenek a sűrűsíteni kívánt területeken. Ez gyakran szükséges a koronán ritka hajú nők és férfiak számára.

Annak ellenére, hogy a mikrohaja ideális esztétikai problémák megoldására, a szokásos hosszabbításhoz is használható.

 • rövid hajvágással (3 cm-től) végezhető;
 • létrehoz egy természetes kötetet;
 • a nyújtható szál rögzítési pontja mindig észrevehetetlen marad, még akkor is, ha a haj összegyűlt;
 • a kinyitható haj kényelmesebb viselése kis szálak és alig észrevehető kötések miatt;
 • ugyanazon szál hosszú távú viselése (3-6 hónap);
 • ritka korrekció (egyszer 2-2,5 hónap);
 • hosszabbító haj festhető, kiemeli, kiegyenesíti, hajlik és csinál bármilyen frizurát;
 • az eljárás után a fürdőbe, a szaunába, a medencébe, a tengerbe úszhat.
 • az eljárás 1,5-2-szer hosszabb ideig tart, mint a szabványos szálak felépítése (2-6 óra, a leghosszabb felhalmozódás az Extend Magic alkalmazással történik);
 • magasabb ár.

Fotó az eljárás előtt / után a világos és sötét hajokon

A mikrohajahosszabbítások több elterjedt kiterjesztési technológia általános neve. Hasonló tulajdonságokkal rendelkeznek a teljesítményben, tökéletesen meghosszabbítják és növelik a hangerőt. De vannak közöttük is különbségek, amelyek a technikai oldalon vannak. Folytassuk az egyes technikákat külön-külön. Összesen három van:

 1. Koreai (bővítse a mágiát),
 2. Olasz (mikrokapszula),
 3. Japán (RINGSTAR).

Koreai kiterjesztés mágia

A koreai technológia a legdrágább az összes három mikrovezérlésnél. Ennek több oka van. Először is, a mikrohullámú meghosszabbításra szolgáló eszköz egy csomó pénzt fizet a mestereknek, így növelniük kell az eljárás költségeit. Másodszor, a Magic bővítése nem vonatkozik a fénytechnikákra. Szükség van mesteri készségekre és kitartásra. Gyakran 4-6 órát fogyasztanak egy ügyfélre! Ugyanakkor meg kell alakítaniuk magukat és a szálak és kapszulák szélességét. Természetesen az ilyen munka nem tehet olcsó.

Az Extend Magic előnyei azonban vannak. Mikrolizáláshoz viaszot használunk, amely 90 ° C-on olvad, és keratinként nem 200 fok. A viasz alacsony olvadáspontja miatt a haj kevésbé feszült, ami azt jelenti, hogy a koreai felhalmozódás a gyengített vékony hajokon is elvégezhető.

A viasz kapszulák biztonságosan rögzítik a kiterjesztett szálat egy természetes anyaggal. Biztonságos és kényelmes viseletet biztosítanak. Biztos lehet benne, hogy semmi sem fog eltűnni még a fürdők vagy a medencék meglátogatása után sem.

A kapszulák mérete kicsi. Néhány nappal a mikrohajahosszabbítások után az ügyfél megszokta őket, és megállítja az érzést. A kapszulák alakja lehet kerek vagy lapos. A mester a klienssel együttműködve választja ki. Az idő múlásával a viasz nem ragyog, hanem sötétebbé válik, és alkalmazkodik a hajszínhez. Ez megakadályozza az ún. Pszeudo-korpásodás jelenségét, amikor a kapszulák leereszkednek a regenerált szálakra, és a felső rétegeken ragyognak.

Az Extend Magic előnyeinek és hátrányainak mérlegelése során figyelembe kell venni, hogy más technológiák ugyanolyan jó eredményeket adhatnak. Például a japán mikrohajahosszabbítások nem károsítják őket, de többször olcsóbbak. Az olaszokat hasonló technológiával végzik, de rövidebb eljárással rendelkezik. A mesterek többsége megtagadta a mágikus terjeszkedést a nyereségtelenség miatt, noha néhány szépségszalon újdonságnak ajánlja.

Olasz mikrokapszula

Mikro hajhosszabbítások esetén a kapszulák kialakításához keratin kapszulákat, fűtőeszközt és csipeszeket használunk. A szálakat a keratinnal együtt a gyökerektől 1 cm-re távolítják el, majd a keratint egy fűtőberendezéssel megolvasztják, és csipeszek segítségével kapszuláris rögzítést (kerek vagy lapos) alakítanak ki. A kész kapszula nagyon kicsi, nem több, mint egy tűszem. Mérete miatt nem észrevehető, még akkor sem, ha farkát vagy kúpot készít. Az eljárás elég gyors (legfeljebb 4 óra). Rendszerint használjon 150-200 szálat.

A keratin olvadásához 180 fokos hőmérséklet szükséges. Ez nem kicsi, így a haj feszült. Ha sérült vagy haj hajlamos hajhullásra, a legjobb, ha bármilyen más hidegépítést végez. Például japán.

Japán RINGSTAR

A japán mikrohajahosszabbítók teljesen megszüntetik a magas hőmérséklet és a ragasztó káros hatásait. Ezeket egyszerűen nem használják. A technológia lehetővé teszi a szálak rögzítését speciális cermet gyűrűkkel, amelyekben szilikon betétek vannak. A RINGSTAR gyűrűk mérete nem haladja meg a mérkőzésfejet, és a súly nem feltétlenül észrevehető a fejen. A meghosszabbított szálak megbízhatóan megtartva teljesen láthatatlanok maradnak a kíváncsiskodó szemeknek.

A kiterjesztés időtartama 2-3 óra. A használt szálak száma 150 darab. Az eljárás során a mester természetes és tágítható szálat vezet át a gyűrűbe, majd csipesszel összenyomja. A korrekció során a gyűrűk csiszolva vannak: a saját és a kiterjesztett szőrük érintetlen marad. Ez utóbbit többször is újra felhasználhatja.

A RINGSTAR egyetlen mínusz. Az a tény, hogy a kis gyűrűk színválasztéka nagyon szűk. A gyártó csak 6 árnyalatban gyártja őket. Ha nem szabványos hajszíne van, akkor egyszerűen nem alkalmasak az Ön számára.

A mikrolizálás utáni gondozás:

 1. a hajat csak álló helyzetben kell mosni, semmiképpen nem szabad mosni, miközben a fejet előre billentik;
 2. a nedvesítéshez és a táplálkozáshoz szükséges összes eszközt a hossz közepétől a csúcsokig alkalmazzák;
 3. fésülködéshez a fogak ritka fogakkal és golyók nélkül használják a végeket;
 4. fésülve tartsa a hajat a kezével;
 5. elkezd fésülni a tippektől, fokozatosan magasabbra és magasabbra mozdulva;
 6. ne fésülj nedves hajot;
 7. nem tudsz lefeküdni nedves fejjel;
 8. lefekvés előtt a haj fonva vagy alacsony farokba kerül;
 9. A fektető hőmérők (hajszárító, vas) használatakor ne érjen hozzá a meghosszabbított szálak rögzítési területéhez (a legjobb, ha kb. 10 cm-re mozog a kapszuláktól).

Hogyan és miért történik a korrekció?

Annak ellenére, hogy a mikrovezetés megbízhatóan rögzíti a mesterséges szálakat, még 2-2,5 hónapon belül 1 alkalommal is tervezni kell a tervezett korrekciót. Ebben az időszakban a saját haja nő, és ezzel együtt a kiterjesztési helyek egy kicsit alulra nőnek. A keratint, a viaszot vagy a csörgők formájában kialakított tartókat egy kívülálló helyettesíti, mivel ezek már nem a gyökérzónában vannak.

A korrekció során egy speciális megoldás vagy fogók segítségével a kis gyűrűk szétbontásához a meghosszabbított szálakat eltávolítjuk. Ha jó állapotban vannak, ugyanazt a technológiát alkalmazzák. A haj újbóli felhasználása 2-3 alkalommal végezhető el. Ez csökkenti a korrekció költségét, mert nem kell a fogyóeszközök frissítéséért fizetnie.

http://blogkrasotka.ru/mikronarashhivanie-volos/

Technológia mikro hajhosszabbítások A Magic bővítése

Technológia mikro hajhosszabbítások A Magic bővítése

A hajhosszabbítás új technológiája radikálisan különbözik a már évek óta használt technológiáktól. A mikro-nyújtás segítségével jelentősen növelheti a haj hosszát és térfogatát Ha ezt a technológiát alkalmazza, a hajhosszabbítás akkor is végrehajtható, ha az ügyfél haja nem haladja meg a három centimétert.

A donorszőrszálak speciális mikrokapszulákkal vannak rögzítve az ügyfél hajához. A színtelen kapszulák nem tartalmaznak keratint és nem érzik magukat a fején még alvás közben sem. A felhalmozódást egy speciális berendezéssel végzik, amely a kapszulát 90 fokos hőmérsékleten melegíti, és olvasztással biztosítja a donorszál megbízható összeköttetését az ügyfél hajával. Egy ilyen eszköz segítségével nemcsak szálak, hanem egyéni szőrszálak is növelhetők, ami ezt az eljárást nemcsak nőknek, hanem férfiaknak is alkalmassá teszi. Ebben az esetben lehetőség van arra, hogy kiválasszuk a szükséges számú szálat és növeljük őket mind az egész fejen, mind az egyes zónákban.

A Magic bővítés előnyei

 1. Ezzel a technológiával növelheti a vékony szálak számát anélkül, hogy károsítaná az ügyfél haját.
 2. A mikrokapszulák nem érzik magukat a hajban alvás közben, vagy ha a haj feszes farokba húzódik.
 3. Az ilyen növekedés korrekciója legfeljebb 3-6 hónaponként történhet.
 4. Bővítse a Magic hajhosszabbításokat nem igényel bonyolult kezelést, és több hónapig tartsa tisztán megjelenését.
 5. Az ilyen hajok lehetnek hullámosak, kiegyenesedhetnek és festékezhetnek.
 6. A megbízható rögzítésnek köszönhetően a hajhullás százalékos aránya jelentősen csökken.
 7. Ennek a technológiának megfelelően a hajok a templomokban és a parietális zónában növelhetők.
 8. Ily módon a szálakat még nagyon ritka és vékony hajokon is növelheti.

Ha az új technológiát szeretné növelni, bővítse a varázslatot, akkor lépjen kapcsolatba velünk. Szalonunkban a hajhosszabbítások ára csak attól függően alakul ki, hogy mennyi szál szükséges a természetes térfogat kialakításához.

http://www.voloslux.ru/tekhnologiya-mikronarashchivaniya-volos-extend-magic