logo

Estel hajmaszk

A legtöbb lány elvesztette a haj megfelelő kozmetikáját keresve. És kétségbeesésben, az első elérhető sampont, kondicionálót vagy maszkot vesznek. Szoktuk, hogy az ár közvetlenül arányos a minőséggel, és igyekszünk drágább kozmetikákat választani. Az ilyen vásárlások azonban nem mindig sikeresek. Ez általában azért történik, mert elveszítjük a boltok polcain álló nagy buborékok számát. Vegyünk néhányat a legdrágább, menj a pénztárba. De csak használat után értjük, hogy ez a vonal nem felel meg nekünk.

A választást nehéz megtenni

Ma beszélünk Estelle kozmetikumokról, amelyek nagyban megváltoztatják a hajat, nevezetesen maszkot. Estelle maszkokat készítenek St. Petersburg LLC "UNICOSMETIC" -jában. Ezeket nagyszámú fodrász használja. Ennek a vonalnak az az előnye, hogy minden lány képes választani egy egyedi maszkot a haj típusára. Az Estelle maszkot állít elő erősen sérült, festett hajra, tápláló, hidratáló, keratin maszkot és haj helyreállítását.

Maszk sérült hajra

Otium maszk (Otium) A lanolinnal kiegészített csoda (a főtt juh gyapjúból nyert anyag) nagyon gyorsan visszatér a törékeny, sérült, nem rugalmas hajsugarak formájába, így a haj nagyon észrevehető. A maszk klímaberendezésként működik, így könnyedén fésülheti a haját.

A képen látható maszk sérült hajra Optium Miracle

Az Otium Miracle maszk alkalmazása

Használjon maszkot a sérült hajra, ha mossa meg a haját, és az eredmény nem tart sokáig.

 • Az Estelle maszkot alkalmazza a már mosott, de még nem teljesen megszáradt fürtökre.
 • Várjon 10-15 percet és öblítse le meleg vízzel.

Ennek eredményeként helyreállítható és természetesen fényes fürtöket kap.

Maszk színes hajra

A Curex Classic maszk vitaminokban és lecitinben gazdag, ami segít javítani a haj növekedését. Alkalmazáskor a gyökerek hatalmas mennyiségű tápanyagot kapnak, így belsejükből hidratáló bombát kapnak. A maszk kiváló védelmet nyújt a fürtök számára a környezeti hatások miatt.

Maszk hajra Curex Classic

A Curex Classic maszk alkalmazása

 • Vigye fel a maszkot a mosott, de nem nagyon szárított hajra, masszírozza a terméket a haj teljes hosszán.
 • Várjon 10-15 percet és öblítse le meleg vízzel.

Egy hónapnyi alkalmazás után érezni fogja a különbséget, a haj természetes színű lesz, és a sérült haj helyreáll.

Hidratáló hajmaszk

Az Otium Aqua maszk alkalmas élettelen, hígításra és erősen kiégett hajszárítóra és hajsütő hajra, antiszeptikus hatású, hidratálja és táplálja a sérült fürtök tulajdonosainak haját. És ami fontos - engedelmeskedik a hajnak. Az Otium Aqua maszkot a haj helyreállítására is használják.

Otium Aqua hajmaszk

Az Otium Aqua maszk alkalmazása

 • A terméket tiszta, de nem nagyon száraz hajra kell felhordani.
 • Várjon 5-10 percet és öblítse le meleg vízzel.

Végül a hajad nagyon kellemes tapintásúak lesznek, és megkapják a kívánt egészséges megjelenést.

Keratin hajmaszk

Az Estel Keratin hajmaszk az egyik fontos komponensét tartalmazza - a keratint. Ezzel a tápanyagok belsejéből táplálják a hajat, és nagyon gyorsan regenerálódnak.

Maszk ösztrát kerámia

Alkalmazza az Estel Keratin maszkot

 • A tiszta, de nedves hajra alkalmazott keratin maszk. A teljes hosszon elterjedt, különösen óvatosan alkalmazza a fejbőrre és a gyökerekre.
 • Várjon 5-10 percet és öblítse le meleg vízzel.

Egy bizonyos idő elteltével a hajod tisztasággal és egészséggel ragyog, és soha nem fogod emlékezni a korpásodásra és az osztott végekre.

A lány haját a maszk alkalmazása után

Az Estelle vonal maszkjainak használata után a haj nagyban megváltoztatja a szerkezetét, és nagyon különbözik a korábbiaktól. Lágyabbak, kellemesebbek az érintéshez, egészségesek, mert védettek a külső tényezőktől. Az Estelle hajmaszk egyfajta intenzív és tápláló terápia a sérült hajra.

A kutatás alapján kiderült, hogy a Curex Classic hajmaszk jelenleg a legelterjedtebb maszk, mivel alkalmas minden hajtípusra és sok nő számára népszerű.

Vélemények

Azok a lányok, akik legalább egy kicsit alkalmazták az Estelle-t, pozitív véleményt adnak. Gyakran nem hiszünk abban, hogy bármely termék segíthet a hajunkban, amíg magunknak nem látunk pozitív eredményt. A jó visszajelzést marketingkedvnek tekintjük, és nem akarunk hinni a termék gyógyító tulajdonságaiban. Könnyebb, ha szkeptikusak vagyunk, hogy figyelmen kívül hagyjuk a javasolt segítséget, mint hálával. Most látni fogunk néhány véleményt, amit a valódi vásárlók hagynak, és látni fogod magadnak az Estelle maszkok előnyeit és minőségét.

Vásárlói vélemények Otium Flow

Sophia Loren azt mondta: "A frizura befolyásolja, hogyan megy egy nap, és végül az élet." És nehéz teljesen egyetérteni vele, mert ha van egy mosatlan fejünk, akkor a hangulatunk romlik. Annak érdekében, hogy napunk és életünk tele legyen színekkel és jó érzelmekkel, meg kell választanunk magunknak a megfelelő hajápolást. Nos, ebben segítünk az Estelle maszkjainkban. Bármely Estel hajmaszk megváltoztatja a fürtöket.

http://volosfull.ru/maski-dlya-volos/estel.html

Estelle Hair Mask Receptek, vélemények és fotók

A jó minőségű és drága festéshez elegendő a haja, gondolod? És tévedsz. Támogató gondozás nélkül a szín gyorsan elhalványul. Egy saját pigment áttöri a szőkeet, és a barna hajú férfi nem néz ki annyira telített. Haj, akár nem is festve, úgy vagy úgy, hogy külső expozícióra alkalmas. És meg kell találni a megfelelő eszközöket, amennyire csak lehet, semlegesítve.

A hajmaszk a kondicionáló koncentrált krémes változata. A szerkezet építési fehérjéket, ritka olajokat, aminosavakat és vitaminokat tartalmaz. A háztartásban ismétlődő komponensek kombinációja nagyon nehéz.

Először is, a maszk befolyásolja a haj belső szerkezetét, nevezetesen:

 • táplálja (gyenge és vékony);
 • hidratálja (száraz).

A haja jól ápolt megjelenésű, mert a maszk:

 • helyreállítja (sérült);
 • tartók (szín és hatás a szalon-eljárások után).

Az Estelle maszk használatának jellemzői

 • expozíciós idő - az utasítások szerint (nem több és nem kevesebb);
 • a haj típusának kiválasztásához szükséges;
 • a haj hosszának felét és a csúcsokat alkalmazzák;
 • sokkal jobban működik, ha üvegházhatást hoz létre.

Ha úgy dönt, hogy otthoni használatra szánt maszkot vásárol, először nézze meg a szalon katalógusát, amely az Estelle márka használatára specializálódott. De van olyan sok információ, hogy nagyon nehéz önmagadban kitalálni. A mesterek természetesen segítenek nekünk, és tovább vizsgáljuk az Estelle márka népszerű hajmaszkjait.

Estelle Newtone színfestő hajmaszk a Couture kollekcióból

A haj árnyékoló maszkja az Estelle újdonsága és sok érdeklődést kelt. Először is a maszk hatása, és további bónuszként - a haj színezése.

8 árnyalatú paletta, a színek összekeverhetők (bizonyos készségekkel). A szín legfeljebb három hétig tart.

Ideális azok számára, akik:

 • habozik a színnel kísérletezni;
 • siet egy fontos találkozóra, és megérti, hogy nincs idő a színezésre;
 • el akarja utasítani a színezést, de a haj nő és az árnyékot meg kell őrizni.

Hátrányok: A szín a festett és a hajára másképpen esik. A festett részt intenzívebben érinti.

Az Estelle Couture sorozatban egy kicsit távolabb van a 0/00 (semleges) hajszámon beállított maszk. Önmagában fényes fényt ad a hajnak. A színezés maszkokkal kombinálva átlátszóabb árnyalatokat ad.

Estelle maszkok a szőke minden variációjának fenntartására

A természetes, könnyű, fehérített és fehérített haj gondoskodik.

Lila Estelle maszk hideg szőke sárga hajjal (Prima Blonde)

300 ml széles nyakú kanna

Hátrányok: Nem állítható vissza. Az árnyékot fenntartja, de a sárgaság teljes semlegesítéséhez szükséges, hogy megvalósíthatóbb legyen.

Estelle Coral hajmaszk (lila szőke)

Nagyon szép csomagolás, 200 ml (ajándék opcióként néz ki)

Hátrányok: Nem

Estelle maszk sérült és súlyosan sérült hajra (Curex terápia)

500 ml széles nyakú bank

Hátrányok: A hatás nem halmozódik fel, a maszkot minden samponozás után kell használni. A készítmény szilikonokat és parabéneket tartalmaz (és nagy arányban). A szilikonból a haj tisztításához emellett mélytisztító sampont kell alkalmazni.

Keratin hajmaszk Estelle (Keratin)

Hátrányok: A keratin mellett nincs elegendő komponens, a hatás csak támogató. Könnyű maszk, de intenzív regeneráló hatás nélkül. Gyorsan fogyasztott.

Vélemények a (z) Estelle Hair Masks számára

Svetlana, 34 éves

Számos otthoni folt okozott súlyos károsodást a hajam számára. A legkisebb veszteséggel el akarok menni a természetes árnyékba. Most új munkát találtam, és folyamatosan nyilvános vagyok, így nem hagyhatom figyelmen kívül a megjelenést. Elolvastam az Estelle színárnyalat-maszkát, amely a sérült hajra is alkalmas. Tanácsos, megéri?

Irina, 23 éves

Sajnos nem zárhatjuk ki a környezet káros hatásait. Ezenkívül folyamatosan vasalommal kiegyenesítem magam, és ilyen kísérletekkel a csík annyira elrontja, hogy csak olló segíthet nekik. A hajmaszk Estelle Curex (Curex) megment egy rövid frizura, rendkívül lelkes véleményem van róla. A haj úgy néz ki, mint egy ragyogó vászon.

Katerina, 27 éves

Halványodott ashy szőke. A haja meleg árnyalatú, de az Estelle Prima Blonde maszk használatakor a hang egyenletesen hamissá válik. Talán vannak más uralkodók is?

Videó bemutató arról, hogyan működik a Newtone színezőmaszk

A videó nagy részletességgel írja le a Newton Estel sorozat szőrszálas maszkját. A mester elmondja, hogyan kell alkalmazni, mennyit kell tartani és hogyan kell lemosni a maszkot. Megjelenik a klienssel végzett munka eredménye és az összehasonlítás a tonizálás előtt és után.

http://www.joxin.club/krasota/uhod-za-telom/volosy/maski/estel-2.html

Estelle professzionális hajmaszkai (Estel Professional) - a főbb jellemzőkkel rendelkező vonalak áttekintése

Számos fodrász dolgozik az orosz cég Estel cégének termékeiben, és ez nem meglepő. A magas minőség és a megfizethető árak és a gazdag választék a fő tényezők, amelyek miatt az áruk iránti kereslet két évtizede nem csökken. Minden szépség, aki valaha tapasztalta ennek a márkának a maszkjait, határozottan arra törekszik, hogy hajápolási termékeket vásároljon az otthoni gyűjteménybe.

Mivel az Estelle leggazdagabb termékválasztéka megnehezítheti egy adott hajtípusra alkalmas termék kiválasztását, rövid áttekintést nyújtunk a híres márka uralkodóiról és maszkjairól. Mindegyikük az Estel Professional cím alá tartozik - ez a professzionális kozmetika, amely magas színvonalú, fodrászok mesterek számára készült. Szerencsére számunkra ma már megtalálható a szabad hozzáférés: vásároljon egy szaküzletben vagy rendeljen online a cég hivatalos honlapján.

Estel Professional Haute Couture (nagy divat)

Ragyogás színe

Ez egy olyan felállás, amely szerepel az Estelle legátfogóbb Haute Couture sorozatában. Három maszk mutatja be, amelyek csak a parfüm készítményekben különböznek:

 1. Szerelem: a fiatalok aromája és a könnyűség, a tengeri szellő illata, pezsgő, savanyú gyümölcsök, citrusok, gyöngyvirág, fehér vanília.
 2. Nagyon: rejtély és rejtély aroma, fekete marokkói rózsa, cédrus, orchidea és fehér pézsma illata.
 3. Mindig: univerzális illat bármely korban, szenvedélyes gyümölcsök, pünkösdi rózsa, rózsa, ylang-ylang, jázmin illata.

Térfogat: 200 ml. Csomagolás: puha szoba. Költség: 12,7 $ (a továbbiakban a hozzávetőleges ár, amely a helyszínen és a boltokban változhat).

 • tompa fehér, tejszerű szín;
 • közepes konzisztencia;
 • a szag a kiválasztott maszktól függ.

Összetétel (a továbbiakban csak a maszkok hatékonyságát biztosító fő hatóanyagok jelennek meg): parfümkészítmény a választott hatóanyagtól függően.

Akció: aktív ápolás, telítettség, hidratálás, a felület simítása, kristálytisztítás súlyozás nélkül.

 1. Alkalmazza a nedves hajra.
 2. Tartsa legfeljebb 10 percig.
 3. Öblítsük le.
 • hangsúlyt helyeznek a parfümkészítményre, nem pedig az ápolásra;
 • külső hatás a belső szerkezet jelentős változása nélkül;
 • a gazdag illatból szédülhet;
 • sok "kémia" a készítményben egy minimális mennyiségű hatóanyaggal.

Estel Professional Haute Couture luxus (luxus)

A luxus egy másik vonal az Estelle Haute Couture sorozatában. Minden maszk gazdag és tartós aromával és magas költséggel rendelkezik. Összetételük és cselekvésük azonban más. Térfogat: 200 ml. Ár: 10,46 USD.

 • tejfehér színű (a vonal több maszkjában);
 • vastag konzisztencia;
 • édes, de nehezen illatos.
 1. Alkalmazza a nedves hajra.
 2. Tartsa legfeljebb 10 percig.
 3. Öblítsük le.

Az egész Luxus vonal legfőbb hátránya egy gazdag, nehéz aroma, amelyből sokan szédülnek és alvás közben zavarnak. Vannak olyan panaszok is, amelyek túlságosan „kémiai” összetételre vonatkoznak.

ragyog

Név: maszk ragyog. Csomagolás: puha szoba.

 • selyemfehérjék;
 • kitozán;
 • LipidCare - egy keratin lipid komplex kationokkal;
 • B5 provitamin;
 • hialuronát.

Akció: ragyogás, kár helyreállítása, selymes felület, erősítés, olyan védőfólia létrehozása, amely az ultraibolya fényt tükrözi, és minimálisra csökkenti a mechanikai károsodást, de lehetővé teszi a levegő áthaladását, intenzív táplálkozás, a lipidszint szabályozását.

javítás

Név: visszaállítás. Csomagolás: puha szoba.

 • biomimetikus komplexek;
 • kaméliaolaj.

Akció: a lipidszint intenzív helyreállítása, a hidratáló hatás, a természetes sugárzás.

csigavonal

Név: sérült hajra, amely fürtöl. Csomagolás: puha szoba.

 • kartánolaj (crambe);
 • szója-peptidek;
 • ceramidok;
 • állati viasz.

Művelet: károsodás helyreállítása, káros negatív tényezők elleni védelem, törékenység megelőzése, hasított végek kezelése, további nedvesség, vitaminokkal való telítettség.

szín

Cím: luxus szín. Csomagolás: műanyag edény az Estelle átlátszó design dobozában.

 • LipidCare - lipid-kerámia komplex;
 • Rep'HAIR - természetes biokomplex;
 • szőlő polifenolok;
 • lipidek;
 • rózsaszín viasz;
 • fitoszterolok.

Akció: az irizáló árnyalat maximális megőrzése, a kutikula simítása, nedvesítése, lágyítása, bármilyen károsodás regenerálása, telítettség.

haj

Név: maszk-energia, szín helyreállítása és védelme. Csomagolás: műanyag edény az Estelle átlátszó design dobozában. Szín: sárga.

 • LipidCare - lipid-kerámia komplex;
 • Rep'HAIR - természetes biokomplex;
 • avokádóolaj;
 • koffein;
 • méhviasz.

Akció: károsodás regeneráció, színvédelem, természetes fény, hidratáló hatás, erősítés.

Hűvös szőke

Név: maszk hideg árnyalatokhoz. Csomagolás: műanyag edény az Estelle átlátszó design dobozában. Szín: lila.

 • mangó vaj;
 • lila pigmentek;
 • orchidea olaj.

Akció: mély táplálkozás, a szőke szőke árnyalat megbízható védelme.

szőke

Cím: luxus szőke haj. Csomagolás: műanyag edény az Estelle átlátszó design dobozában. Szín: Fehér gyöngy.

 • LipidCare - keratin lipid komplex;
 • gyöngy;
 • shea vaj;
 • mandulaolaj

Akció: először tápláló maszk, garantálja a telített szín megőrzését, a lipidréteg helyreállítását, hidratálást, megfelelő ellátást, gyöngyfényt.

Lila szőke

Név: korall (rózsaszín) maszk. Csomagolás: műanyag edény az Estelle átlátszó design dobozában. Szín: meleg rózsaszín.

 • LipidCare - keratin lipid komplex;
 • orchideaolaj;
 • mangó vaj.

Művelet: puha rózsaszín árnyalatú, fényes, puha és selymes színezés.

Estel Professional Haute Couture Newtone (tonizálás)

Az Estelle a Newtone sorozat (új hang) a Haute Couture sorban volt. A haj minden árnyékoló maszkja csak a megadott színben különbözik:

 • 0/00 - átlátszó, a természetes hajszín megőrzése érdekében;
 • 7/34 - világosbarna, arany és réz;
 • 7/44 - világosbarna, intenzív réz;
 • 7/56 - világosbarna, vörös lila;
 • 7/75 - világosbarna, barna rubin;
 • 8/36 - világosbarna, aranylila;
 • 8/61 - világos szőke, hamvas lila;
 • 8/76 - világos szőke, barna lila;
 • 9/65 - szőke, vörös lila;
 • 10/45 - világos szőke, réz és rubin;
 • 10/6 - szőke, világos lila;
 • 10/7 - szőke, világosbarna árnyalat;
 • 10/73 - világos szőke, barna arany;
 • 10/76 - világos szőke, barna lila.

Név: színes injekció. Térfogat: 435 ml. Csomagolás: műanyag tartály kényelmes adagolóval. Költség: 11,91 USD.

 • a szín a kiválasztott árnyalattól függ;
 • zselés konzisztencia;
 • nem nagyon kellemes, de elviselhető szag.
 • keratin komplex;
 • termoaktivator;
 • vitaminok;
 • méhviasz.

Művelet: tonizálás, sérült kutikula helyreállítása, árnyék megőrzése hosszú távon, szép fényesség, hasított végek kezelése.

 1. Viseljen kesztyűt.
 2. Vigyen fel mosott, de nem teljesen szárított hajra.
 3. Fésülje a haját
 4. Várjon 3-10 percet. (a gazdagabb árnyalatra van szükség, annál tovább fog tartani).
 5. Öblítsük le. Ne használjon tisztítószert.
 • Bármely Estelle színezőmaszk a hajban túl sok „kémia” -ot tartalmaz a cetearil-alkohol, klorid, propilén-glikol, dietil-amin, hidroxi-etil-cellulóz, ciklopentaszilán, fenoxi-etanol, metil-paraben, etilparaben, propil-paraben, dimetikon és más mérgező anyagok;
 • kellemetlen szag;
 • nehéz megtalálni az eladáskor.

Estel Professional Curex (festés után)

A Curex vonal Estelle kifejezetten festett hajra készült. Térfogat: 500 ml. Csomagolás: jar. Költség: 5,74 USD.

 • fehér szín enyhe árnyalatokkal;
 • vastag, olvadó textúra;
 • kellemes szag.
 1. Vigyen fel mosott, de nem teljesen szárított hajra. A legfőbb dolog - nem az érintett gyökerek.
 2. Tartsa legfeljebb 10 percig.
 3. Öblítse ki a fejét.

A hátránya, hogy sok a "kémia" a kompozícióban.

Nap virág

Név: Napvirág, UV-szűrővel ellátott maszk helyreállítása és védelme. Ez az eszköz, ellentétben a többi Curex sorban, alkalmazható a gyökerekre.

 • UV szűrő;
 • gesztenye;
 • tokoferol;
 • méhviasz.

Művelet: mély nedvesítés, intenzív telítettség, természetes hidrobalansz normalizálása, károsodás regenerálása, védőrendszer az ultraibolya sugárzás ellen.

Színes mentés

Név: Szakértői szín.

 • kandelilla viasz;
 • mikropolimery.

Akció: színezés, színezés, károsodás rekonstrukció, a kutikula kiegyenesítése, regeneráció károsodása.

terápia

Cím: Intenzív terápia a sérülések kezelésére.

Művelet: intenzív telítettség, törékeny, megosztott és szárított hajápolás, tartós hidratálás, belső felújítás.

Versus tél

Név: téli maszk-gondozás. Alkalmazható a fejbőrre, mivel hatóanyagai befolyásolják a gyökereket. Ez halvány kékes árnyalatú.

Akció: gyökerek táplálása, hidratáló hatás, természetes hidrobalansz helyreállítás, puha, szépség és vitalitás visszatérése, erősítés, antisztatikus hatás (villamosítás hiánya), megbízható védelem az alacsony hőmérsékletektől és a fagytól.

Estel Professional Otium (pihenő)

Az Estelle Otium vonala számosféle maszkot tartalmaz a különböző hajtípusokhoz. Térfogat: 300 ml. Csomag: egy kerek műanyag doboz ezüst szalaggal a felső szélén. Költség: 9,49 USD.

 • fehér szín;
 • krémes, egyenletes konzisztencia;
 • illat illata.
 1. Alkalmazza a nedves hajra.
 2. Tartsa legfeljebb 10 percig.
 3. Öblítsük le.

Ne használjon heti 2-szer.

Hullám csavar

Név: krémes maszk a göndör hajért (természetesen göndör és minden kémiai hullámzás után).

 • kollagén;
 • tokoferol;
 • makadámiaolaj;
 • B5 provitamin;
 • selyemfehérjék;
 • állati viasz.

Akció: maximális telítettség, hidratáló, rugalmasság, fegyelmező funkció (az Estelle-től származó kifejezés: azt jelenti, hogy az ilyen maszk után engedelmeskedik a haj, könnyű fésülést és problémamentes stílust biztosít).

 • zsíros, zsírérzetet hagy;
 • nehéz leöblíteni;
 • egyenesítő hatása van.

Név: Teljesítménymaszk - szilárdság és szilárdság hosszú hajra.

Akció: mély regeneráció, intenzív táplálék a gyökértől a csúcsig, természetes sugárzás, simaság, hidrobalansz helyreállítás.

A hiányosságokat nem azonosították.

Színes élettartam

Név: vitaminfesték koktél a festett hajápolásra.

 • tokoferol;
 • kakaóvaj;
 • B5 provitamin;
 • méhviasz.

Akció: vitaminok telítettsége, szép árnyék, a korai elhalványulás megelőzése, a természetes erő visszatérése.

Hátrányok: nehézségek megszerzése, mivel nem mindenhol értékesítik.

Miracle Revive

Név: a helyreállítási csoda - intenzív regeneráló maszk.

Akció: a lipid gát intenzív helyreállítása, a sérülés és a vágás szerkezetének rekonstrukciója, rugalmasság, szilárdság, rugalmasság, mély táplálkozás, ragyogás.

 • a hatás csak vizuális, belülről nincs átalakulás;
 • nem foglalkozik a vágásokkal;
 • kevés összetevő a kompozícióban - sokkal inkább "kémia".

Megnevezés: komfortmaszk / vízmaszk, maximális hidratáló hatással.

 • kolin;
 • állati viasz;
 • egyedi aminosav komplex, amely peptidvegyületeket és szójafehérjéket tartalmaz;
 • tokoferol.

Művelet: hidratáló hatás, a víz egyensúlyának normalizálása, károsodás regenerálása, rugalmasság visszatérése, antisztatikus hatás.

Több hidratáló maszk az ezen az oldalon található cikkben.

 • nem mindegyiknek van hidratáló hatása;
 • nem természetes összetétel;
 • nehezebbé teszi a hajat;
 • fésülködés nehézsége.

gyémánt

Név: Gyémánt - selyemmaszk a beállításhoz és a fényességhez.

Akció: aktív ápolás, telítettség, hidratáló hatás, sérült területek regenerálása, erősítés, simítás, selymesség, rugalmasság, természetes sugárzás.

Hátrány: nincs kumulatív hatás.

Chocolatier

A Chocolatier sorozat az Otium Estium sorában található. A fő jellemzője a kakaóvaj összetétele. Különbségek - cél: szőke és barnák számára ajánlott.

 • Chocolatier fehér csokoládé - ​​SPA-maszk szőke hajra, szőke;
 • Chocolatier Dark Chocolate - SPA-maszk sötét hajra, barnákhoz.

Térfogat: 300 ml. Csomagolás: jar. Költség: 8,97 USD.

 • fehéres sárga (fehér csokoládé), gazdag barna (sötét);
 • vastag konzisztencia, viaszra emlékeztet;
 • vanília puding illata (fehérben), diócsokoládé (sötétben).
 • kakaóvaj;
 • állati viasz;
 • Gardenia Tahitian (Monoya);
 • vanília kivonat;
 • kókusztej;
 • búzafehérjék.

Művelet: károsodás helyreállítása, hidrolízis stabilizálása, vitaminokkal való telítettség, fegyelmező funkció, védelem.

Alkalmazás: Az Estelle ezt a maszkot csak professzionális használatra ajánlja.

 • nehezen kapható;
 • nem használható gyakran;
 • a hatás nem olyan erős, mint amit a gyártók jeleztek;
 • sötét csokoládé kategorikusan ellenjavallt a szőkeeknek, fehéreknek - barnáknak;
 • sötét csokoládé erősen talajolja a vizet, ruhákat, törölközőt.

Estel Professional Prima Blonde (a legjobb szőke)

 • hideg szőkeeknek készült ezüst maszk;
 • komfortmaszk a szőke haj különböző árnyalatainak gondozásához.

Térfogat: 300 ml. Csomagolás: jar. Költség: 9,57 USD.

 • fehér színű komfortmaszkban és gazdag lila ezüstben;
 • krémes konzisztencia;
 • kellemes aroma.
 • természetes gyöngy komplexum természetes gyöngyök kivonataival;
 • B5 provitamin;
 • keratin.

Akció: maximális gondozás, a mikrotermékek mély regenerálása, vitaminok telítettsége, hidratáló, selymes, ezüst csillogása.

 1. Viseljen kesztyűt.
 2. Vigyen fel frissen mosott, levetkőzött hajra.
 3. Legfeljebb 10 (komfortmaszk) vagy 20 perc. (Silver).
 4. Öblítsük le.
 5. Legfeljebb heti 2 alkalommal kell alkalmazni.
 • az ezüst maszk intenzív lila árnyalat mögött marad;
 • kifejezett szárítás, de nem hidratáló hatás.

Egyéb maszkok az Estelle-től

Estel professzionális keratin

Név: keratin maszk. Térfogat: 250 ml. Csomagolás: puha szoba. Költség: 8 USD.

 • fehér szín;
 • vastag, burkoló konzisztencia;
 • illatos, gazdag, édes aroma.
 • keratin komplex;
 • kókuszolaj;
 • vízoldható szilikonok;
 • arganolaj;
 • tokoferol;
 • tejsav.

Akció: belső felújítás, a puhaság, a rugalmasság, a rugalmasság, a sűrűség és a ragyogás visszatérése, táplálkozás, telítettség keratinnal, hidrobalansz fenntartása.

 1. Vigyen fel mosott, de nem teljesen szárított hajra.
 2. A teljes hosszúságot puha masszírozó mozdulatokkal osztja el.
 3. Tartsa legfeljebb 10 percig.
 4. Öblítse ki a fejét.
 • sok "kémia" a készítményben: cetil- és sztearil-alkoholok, cetrimónium-klorid, kőolajtermékek, szilikonok, mérgező anyagok (fenoxi-etanol, metil-paraben, etil-paraben, propilparaben);
 • a keratin mennyisége a termék teljes összetételében minimális;
 • a legjobb hatás érdekében az ugyanazon sorozatból származó keratin vizet az Estel-től kell használni;
 • nem hatékony: az alapok magas fogyasztása.

Estel Professional Genevie Pour Femme

Név: csak nők számára. Térfogat: 200 ml. Költség: 8,89 USD. Csomagolás: puha szoba. Főbb jellemzők:

 • fehér szín;
 • folyékony konzisztencia;
 • erősen illatos aroma.
 • echinacea, rózsaszín rhodiola;
 • kollagén;
 • ceramidok;
 • illatosított víz.

Akció: a sérült szerkezet regenerálása, megerősítése, fiatalítása, intenzív megnedvesítése, természetes erő visszaadása, tartós illat.

Alkalmazás: a tiszta fejre maximum 5 percig alkalmazható. Öblítés.

 • ha éjszaka csinálod, erős és tartós illatú fejfájást kaphatsz;
 • szilikonból áll.

Következtetések levonása

Az Estelle maszkjainak tanulmányozásával könnyen azonosíthatja közös jellemzőit. Érdemes megjegyezni a következő előnyöket:

 • az Estelle illatszerkészítményei, amelyek hosszú ideig a hajon maradnak, a kellemes mágikus illatok kellemes vonatával;
 • az Estelle laboratórium tulajdonában lévő innovatív szerzői jogok: keratin és lipid komplexek és egyéb képletek;
 • nagy hatékonyság;
 • a B5 és E vitaminok szinte minden maszkjának jelenléte;
 • szakmai megközelítés.

A maszkok mínuszjai közül a felhasználók leggyakrabban megjegyzik:

 • túlságosan édes aromák, amelyek növelik a nyomást, megakadályozzák az alvást, szédülést okoznak;
 • magas költségek;
 • az eredmények és az ígért ígéretek közötti eltérés;
 • sok "kémia" a kompozícióban.

Ha nem rendelkezik magas vérnyomással és asztmával, és nem félsz mindenféle alkoholból, kloridból, szilikonból és parabénből, kozmetikumok részeként, az orosz cég Estel professzionális maszkai - ez teszi igazán gyönyörűnek a hajat.

http://rosy-cheeks.ru/maska-dlya-volos-estel.html

Estelle hajmaszk, a sorozat összes terméke

Az Estel egy orosz cég, amely professzionális kozmetikumok fejlesztésére és gyártására specializálódott, amelynek célja a haj gondozása, rehabilitációja és színezése. Ez a márka mindent tartalmaz ahhoz, hogy a fürtök jól nézzenek ki, nagyszerűek legyenek. És minden kiváló minőségű szerszám használható szépségszalonokban és otthon is. A vállalat egyik legkeresettebb terméke az Estel hajápoló maszkja, amely számos problémát segít megoldani. Lássuk, milyen típusú Estel maszkok léteznek, akik számára alkalmasak és hogyan kell megfelelően alkalmazni.

Mindenféle maszk Estelle

Az Estelle cég minden egyes hajfajtához saját maszkvonalat fejlesztett ki. Az egyéni jellemzők elszámolása segít a maximális hatás elérésében és egy adott probléma megoldásában, a szálak egészségesebbé tétele, vastagabbak, tetszőleges árnyalatot ad nekik. Végtére is, amint tudod, az univerzális kozmetikumok nem léteznek, és ami egy nőre vonzódik, a másik a korpásodást, allergiát és egyéb negatív reakciókat okozhat, még akkor is, ha a termék minőségi.

A haj minden maszkja Az Estel-t ilyen eszközök képviselik:

 1. Twist. Ez a szerszámkészlet kifejezetten különböző hosszúságú göndör fürtökhöz készült. Az Estel Twist maszk helyreállítja és táplálja a hajat, lágyabbá, rugalmasabbá teszi, segít a mérlegeknek, hogy szorosabban ragadjanak a rúdhoz, ezáltal erősítve és erősítve.
 2. Otium körte. Ez a maszk kifejezetten szőke és szőke hajú tulajdonosok számára készült. Segíti a fürtök helyreállítását, vastagabbá tételét, sárgaságának eltávolítását, valamint a szálak csillogását és fényét.
 3. Curex Classic. Ez a maszk mindenféle haj és fejbőr számára. Ez helyreállítja az egyensúlyt, normalizálja az anyagcsere folyamatokat, hosszabb és vastagabbá teszi a hajat. Ezen kívül egy ilyen maszk Estelle táplálja és hidratálja.
 4. Curex terápia. Ez az Estel által kifejlesztett maszk száraz, törékeny és sérült hajra. Javítja a hajhagymák tápanyagokkal való ellátását, segít abban, hogy a szálakat a gyökértől a csúcsig a teljes hosszon helyreállítsa, megakadályozza azok elvesztését, törékenységét és szétválasztását.
 5. Curex színes mentés. Ez a termék Estelpomogaet gondoskodik a színes hajról. Nemcsak helyreállítja a fürtöket, és megakadályozza a szín elmosását, hanem az árnyalatot is világosabbá teszi, egészséges és jól ápolt megjelenést, selymességet és puhaságot biztosít, így jobban illeszkedik a stílushoz és a fésülködéshez.
 6. Otium Miracle. Ez egy éjszaka intenzív maszk, amely lehetővé teszi, hogy óvatosan és hatékonyan megfordítsa a bolyhos és szemtelen, törékeny, hasított végekkel és rosszul sérült hajokkal egy luxus frizurává.
 7. Otium Flow. Ez Estel feszesítő termék hosszú hajápoláshoz. Segít abban, hogy a haj egészséges és szép legyen, helyreállítsa a szerkezetüket és felébredjen a nyugvó szőrtüszők növekedésében, védi a külső tényezők negatív hatásaitól.
 8. EstelKeratin. Ez a maszk a hajra, amely keratin helyreállítást igényel. Alkalmazása után a szálak egyenletesek, mint a tojásrakás után, fényes és selymes. Átmegyek a vállakon, és világos árnyalattal rendelkeznek.
 9. OtiumAqua. Ez a termék Estelle, melynek hidrogén hatása van. A szerszám kifejezetten száraz és törékeny hajok számára készült, nedvességhiány miatt, nagyszerű segítő lesz, ha gyakran fűtött helyiségekben vagy légkondicionált szobában van, ahol a levegő nagyon száraz. Emellett a forró szezonban történő használat segít a szárazság kezelésében, a haj szépebbé és egészségesebbé teszi.
 10. Newtone. Ezek Estel tonizáló maszkok, amelyek nemcsak a hajápolást, hanem egy új színt is adnak. Ez egy nagyszerű lehetőség azoknak, akik meg akarják változtatni a képüket, de kényelmesen megpróbálják megtenni, a frizura sérelme nélkül. Az Estelle Newton színezésmaszkja ragyogást ad a szálaknak, de nem segít drasztikusan megváltoztatni a tónust vagy a festéket a szürke hajra.

Estel Newtone tonizáló hajmaszk

Az Estel Newtone színárnyalatának színpalettája 7 árnyalattal rendelkezik, amelyek közül minden nő képes megtalálni a számára megfelelő hajszínt.

Estelle Tinting A Newtone ezt az árnyalatot adja:

 • aranybarna;
 • vörös réz;
 • intenzív réz;
 • piros;
 • barna-vöröses;
 • barna-bíbor;
 • lila piros;
 • semleges a fényes fény, a gazdag saját hang és a ápolás hatására.

Az Estel Newtone tonizáló hajmaszk mindenféle szálra alkalmas. Ez segít helyreállítani a szerkezetüket és árnyalatot ad, ami minden nő színétől függően eltérő lesz. Ezen túlmenően az ilyen színezőmaszk megvédi a hajat a napsugarak negatív hatásaitól, köszönhetően a Newton-formulában található UV-szűrőnek.

A segéd -, színezés - és textúrázó elemek mellett A Newtone a következőket tartalmazza:

 • E-vitamin, haj megerősítése és helyreállítása, életerő és ragyogás, a hajhagymák oxigénnel és tápanyagokkal való növekedésének és telítettségének aktiválása;
 • a tejsav, amely hozzájárul a regenerációs folyamatok megkezdéséhez az Estelle-ben, hidratálja és segít megbirkózni a törékeny és hasított végekkel, így a szálak jobban és lágyabbá válnak;
 • A méhviasz, amely táplálja a haj és a fejbőr Estel Newtone tonizálását, hasznos anyagokkal telíti őket, és borító hatást fejt ki, sűríti a hajszerkezetet és erősebbé teszi.

Az Estelle árnyékoló maszkja nagyon kényelmesen alkalmazható, és a festés után az árnyékot lassan és egyenletesen mossák, ami lehetővé teszi a fürtök fényességét és ápolását több hétig. Az Estel Newtone további előnyei a termék alacsony költsége, az első használat után látható hatás, az árnyalatok összekeverése az eredeti koktélszín megszerzéséhez.

Az Estel Newtone-nak számos rajongója van a különböző korú nők körében. Mindannyian pozitívan beszélnek a tonizálószerrel, megjegyzik előnyeit más árnyékoló samponokkal és maszkokkal szemben. Leginkább az Estel Newtone-t kedvelik azok, akik hajlamosak a hajukat szokásos festékkel festeni, és az ilyen eljárás minden negatív következményét tapasztalták: törékenység, szárazság, hasított végek, élettelen szín és egészséges ragyogás hiánya. De más nők örömmel folyamatosan megváltoztatják a képüket, szépek és jól ápoltak, nagyon kevés időt és pénzt költenek az Estelle színezésére.

Hol lehet megvásárolni az Estel Newtone-t, és milyen áron

Estel Newtone tonizáló maszkot vásárolhat szaküzletekben és néhány gyógyszertárban. Az alábbiakban felsoroljuk azokat a helyeket, ahol online rendelhet és szállíthat. De figyeljen az árára és a feltételeire.

Vásároljon színezett Estelle-t A Newtone lehet:

 • Nara Beauty online áruház 650 rubel áron.
 • kozmetikai bolt Egészség és szépség laboratórium.

Keratin haj maszk Estel Keratin és vélemények róla

Estel Keratin - egy maszk a haj helyreállításához és ápolásához, amely a simítás, a forrasztás és a negatív külső tényezők elleni védelmet eredményezi. A szerszám segít a színek javításában és javításában, a keratin egyenesítés hatásának megjelenésében. A keratin maszk csomagolása nagyon kényelmes használat, és speciális adagolóval van felszerelve. Az Estel Keratin-t minden egyéb eljárás után használják, beleértve a sampont és a sampont. Alkalmazza a keratint az egész hajszálon 5-7 percig, majd öblítse le vízzel.

Az Estele keratin maszkja különböző összetevőket tartalmaz, amelyek folyékony anyagot biztosítanak, amely biztosítja a hatóanyagok behatolását a hajba, valamint:

 • glicerin, lágyító és hidratáló szálak, amelyek segítik őket ragyogni és színesebbé tenni;
 • glükóz, ami növeli az Estel Keratin más összetevőinek hatását, ami segít helyreállítani a hajszerkezetet;
 • a keratin, amely védő és regeneráló hatású, a hajat vastagabbá és egészségesebbé teszi, javítja a színüket és telítettebbé teszi;
 • aromás összetétel, amely az Estelle keratinnak szelíd, érzéketlen aromát ad a fürtöknek;
 • A valin egy olyan aminosav, amely segít sima és hidratáló hatású;
 • leucin, amely egyben a szöveti regeneráció folyamatában szerepet játszó aminosav, amely védőhatással bír;
 • izoleucin, amely vitalitást és ragyogást ad a hajnak, helyreállítja a szerkezetüket.

A szakértők javasolják az Estelle Keratin keratin maszk használatát azoknak, akik a szalma, a vastag és a tompa haj hatására szenvednek. Az Estel Keratin rendszeres használatával még a leghátrányosabb és sérültebbek is kezdenek jól ápoltnak látszani, vasalás nélkül, simábbá, simábbá és fényesebbé válva.

A nők általában pozitív visszajelzést adnak az Estel Keratin keratin hajmaszkáról. A negatív közül csak a gyors fogyasztását és azt, hogy a maximális hatás érdekében az Estelle keratin készítmények teljes sorát kell használni. Sokan örömmel írják fel a fellebbezéseket, hogy bár az Estel Keratin maszk alkalmazása nem hasonlítható össze a keratin egyenesítéssel, a hatás a termék első használata után észrevehető és fokozatosan felhalmozódik. A haj azonnal simábbá válik, enyhén súlyozott, de térfogatú. Ezen túlmenően néhány vásárló megjegyezte a Keratin keratin maszk antisztatikus hatását az értékelésében.

Maszk erősen sérült hajra Estel Otium és vélemények róla

A laza és sérült haj különleges gondosságot igényel. És Estel kifejlesztett egy egyedi terméket az ilyen fürtök helyreállításához - az OTIUM Miracle maszk. Különösen ez a szerszám alkalmas száraz, porózus, törékeny és hajlamos vágási tippekre. A gyártó szerint az Estelle intenzív maszkja a súlyosan károsodott hajra, és az ügyfelek véleménye megerősíti ezt, ragyog, megkönnyíti a fésülést, felgyorsítja a növekedést és a helyreállítást.

A maszk összetétele Az Estel Otium a sérült szálakhoz különböző anyagokat tartalmaz, többek között:

 • szilikonok, amelyek helyreállítják a fényességet és a szálak színét telítettebbé teszik, erősítik a fürtöket;
 • lanolin, amely elindítja a szöveti regeneráció folyamatát és revitalizálja a hajat;
 • pantolakton, hogy segítsen nedvesíteni és kondicionálni;
 • tejsav, amely segít hatékonyan megtisztítani a fejbőrt és a hajat, gyógyítja a kis repedéseket, enyhíti a gyulladást, helyreállítja a fürtöket;
 • a tokoferol-acetát, azaz az E-vitamin, amely erős antioxidáns, táplálja és lágyítja a bőrt, hajlékony és selymes, hidratálja, védi a külső hatásokat és csökkenti a gyulladást.

A sérült hajra vonatkozó intenzív maszk fő előnyei közé tartoznak a nők, akik ezt használják, a megjegyzések a következők:

 • vastag szilikon konzisztencia, kényelmes az alkalmazáshoz és az öblítéshez;
 • kellemes aroma, amelyet egy ideig a fürtökön tartanak;
 • azonnali hatás (az első alkalmazás után megjelenik az eredmény);
 • megfizethető költség;
 • nem terjed a fejen való tartózkodás során;
 • visszatérés ragyogása és rugalmassága;
 • a fésülés könnyebb.

Azonban az Otium Estelben az ügyfél rosszul sérült hajainak hiányosságait találták meg és jelezték a megjegyzésekben. Ez a hiányosság a szerszám alkalmazása után és a maximális hatás használatának szükségessége több hónapig.

Vélemények az Estelle Masks Series-ről

A kozmetikumok következő előnyeit a szakemberek és a nők, akik az Estelle hajszálain próbálták meg, a következő előnyöket élvezik:

 • magas hatékonyság és sokoldalúság;
 • elfogadható ár;
 • könnyű alkalmazás és öblítés;
 • a kozmetikai áruházban történő vásárlás lehetősége;
 • a hajnövekedés felgyorsulása a maszkok rendszeres használatával, elvesztésük és törésük megszűnésével;
 • a hizlalás és a haj súlyának hiánya;
 • természetes összetevők a készítményben;
 • kellemes maszkszag.

Az Estelle maszkok felülvizsgálatában mutatkozó hiányosságaiból csak az ugyanazon vonal több termékének egyszerre történő használatának szükségességét és az Estel termékek hosszú ideig (2-4 hónap) történő használatát hangsúlyozzák. Továbbá, a haj minden mosása után nem szabad hajhullást használni, hanem heti 2-3 alkalommal.

Itt van az egyik Estelle termékleírása a Margaritától a Tvertől:

Sok éven át szenvedtem attól, hogy a hajam erősen tolódott, nehéz stílus és fésű. Ahhoz, hogy valahogy rendbe hozza a haját, lakkokat és vasalást használt, ami tovább súlyosbította a helyzetet. És a születés után a haj kezdett kiesni, homályosnak és élettelennek tűnt. Egy barátomnak ajánlott, hogy használja az Estel Keratin keratin maszkot. Először nem vettem észre a különleges hatást. A frizura csak simább és lágyabb lett. De egy hónappal később levágta a felvert végeket, és rájött, hogy most a frizura jól néz ki és vasalás nélkül. A fürtök puhaak, fényesek, természetes színeik gazdagabbak és mélyebbek.

Amint láthatod, minden nő megfelelő eszközt találhat az Estel maszkok sorában, függetlenül az életkortól, a bőr típusától és a hajtól. Az egy sorozatú Estel termékek használata több hónapig, a szálak védelme a külső tényezők negatív hatásaitól és az egészséges életmódtól, segít helyreállítani az egészségét és kiváló megjelenését a hajának, valamint hosszú ideig megőrizni.

http://volos-club.ru/maska-dlya-volos-estel/

Estelle hajmaszk: Top 14

Egészséges, fényes és szép haj - minden nő vágya. Célja, hogy a festés, a stílus és a curling tesztek után visszaállítsa őket? Ez akkor lehetséges, ha a megfelelő maszkot választja a hajához. Figyelmet kell fordítani egy jól ismert gyártó termékeire a kozmetikai piacon - Estel.

Estelle maszkok jellemzői

Az adott gyártó maszkainak jellemzői:

 1. A termékek széles skálája folyamatosan frissül.
 2. Minden áru magas minősége.
 3. Az innovatív technológiák használata.
 4. A hajápolási termékek egyik vezető képviselője.
 5. Tapasztalat az orosz piacon - több mint 15 éve.
 6. A természetes összetevők használata a készítményben.
 7. Alacsony költség.
 8. Nagy csomagolási mennyiség.
 9. Gyors eredmény az alkalmazás után.
 10. Kellemes illata minden terméknek.

A maszk maximális eredményét csak a megfelelő alapok kiválasztásával lehet elérni. Ehhez meg kell ismernie a javasolt tartományt típus szerint.

Estelle Curex terápia

A sérült fürtök.

Ez a maszk azoknak szól, akiknek a fürtjei megsérültek a következők miatt:

 • festés.
 • hajszárító, hajsütővas vagy más termikus szerek használata.
 • hajlamosak lebontani a végeket.

Hatóanyagok:

hatás:

 1. A száraz szálak eltávolítása.
 2. Recovery.
 3. Hidratálják.
 4. Teljesítmény.
 5. Recovery.
 6. Megakadályozza az osztott végeket
 7. Kellemes ragyogás.

Ár: kb. 500 - 540 rubel kedvezmények nélkül.

Estelle Curex Classic

Alapvető klasszikus gondozás bármilyen típusú.

Kiegyensúlyozott telítettség minden egyes göndör tápanyaggal. Nem függ a típustól.

Hatóanyagok: búzafehérjék

hatás:

 1. Óvatos gondosság.
 2. További védelem.
 3. Teljesítmény.
 4. Hidratálják.

Ár: kb. 480 rubel.

Estelle Otium Pearl

A fehérített fürtök.

A sárgaság megszüntetésére a tisztított zárakon, és nemes fényt adva nekik.

Hatóanyagok: intenzív regeneráló komplex.

hatás:

 1. Enyhítésére.
 2. Csökkentés és a sárgaság állandó használata és megszüntetése.
 3. Sima és puha.
 4. Egészséges ragyogás.
 5. Egy jól ápolt megjelenés.

Ár: 590 rubelig.

Estelle Otium Miracle

Az unalmas és gyengített fürtök számára, amelyeknek nincs életerő.

Hosszú ideig alkalmazza a hajra. Még jobb éjjel, és reggel mossa le.

Hatóanyagok:

 • szabadalmaztatott helyreállítási komplexum;
 • lanolin;

hatás:

 1. Ez rugalmasságos fürtöket biztosít.
 2. Visszaállítja a hajszerkezetet.
 3. Ez rugalmasságot biztosít.
 4. Ragyog.
 5. Tartós ellátást biztosít.

Ár: 470 és 670 rubel között

Estelle Otium Twist

Göndör és göndör fürtök megszervezése, vitalitás kitöltésével.

Hatóanyagok:

 • kollagén;
 • selyemfehérjék;
 • pantenol;
 • szabadalmaztatott komplex ellátás;

hatás:

 1. Az engedelmes fürtök.
 2. Ne nyomja.
 3. A frizura megőrzi az alakot.
 4. Gyönyörű fényt adva.

ár:

Estelle Otium Flow

A hosszú haj maszkja A hosszú fürtök állapotának javítása.

Hatóanyagok:

hatás:

 1. Kiváló minőségű hidratáló.
 2. Étkezés olajok.
 3. Helyreállítási szerkezet.
 4. Növelje az erődöt.
 5. A törékenység megakadályozása.
 6. A csúcsok keresztmetszetének megakadályozása.
 7. Növelje a hangerőt.
 8. Természetes fényesség hozzáadása.

ár:

Estelle Curex színes mentés

A színes fürtök.

Védelem a festék elvesztése és az egészséges nedvességegyensúly fenntartása ellen.

Hatóanyagok:

hatás:

 1. A maszk rendszeres használata lehetővé teszi, hogy hosszabb ideig tartsa a festett haj színét.
 2. Védi a szálakat a kémiai festékek negatív hatásaitól.

ár:

Estelle Sun virág

Napozáshoz.

Cél:

 1. A tengerparti nyaralóknak a hegyekben.
 2. Azok számára, akik sok időt töltenek a napsütésben, a forró napokon.

Hatóanyagok:

 • UV szűrő;
 • gesztenye kivonat;
 • vitamin komplex;
 • méhviasz;

hatás:

 1. Védi a napfény káros hatásaitól.
 2. Lágyítja és nem mérje le a haját.

ár:

Estel Otium Blossom

Színvédelem és táplálkozás. Színes szálakhoz.

Hatóanyagok:

hatás:

 1. Fényes fény.
 2. Jól karbantartott megjelenés.
 3. Megtartja a haj fényes színét.
 4. Megerősíti a szerkezetet.

ár:

Estel Haute Couture időkódja

Egy elegáns megjelenésért.

Védi a külső tényezőket:

 1. Erősítése.
 2. Színvédelem.

Cél:

 1. Megvédi a gyengített szálakat a forró levegő agresszív hatásától a telepítés során.
 2. Regenerálja a lipidréteget.
 3. Táplálja.
 4. Erősíti.
 5. Visszaállítja.

Hatóanyagok:

 • innovatív szabadalmaztatott komplexum;
 • koffein;
 • avokádóolaj;

hatás:

 • Erős, erős fürtök, telített energiával.

ár:

Estel keratin

Leírás:

 1. Teljesítmény.
 2. Recovery.
 3. Tartsa a nedvesség egyensúlyát.
 4. Keratin telítettség rendszeres használat esetén.

Cél:

 1. A hajat belülről tömíti.
 2. Regeneráló akció.
 3. A nedvességmérleget szabályozza.
 4. Lágyságot ad.
 5. Rugalmasságát.
 6. Rugalmasságot eredményez.
 7. Gloss.

Hatóanyagok:

hatás:

 1. Intenzív regeneráció belülről.
 2. Minden szál látható egészséges szépsége.

ár:

 • Körülbelül 470 - 600 rubel.

Estel Otium Aqua

Intenzív hidratáció és szerkezetátalakítás antisztatikus eredménnyel.

Cél:

 1. Száraz és normál fürtök intenzív nedvesítéséhez.
 2. Visszaállítja.
 3. Simaságot ad.
 4. Anti-statikus eredmény, ha alkalmazzák.
 5. Megakadályozza az osztott végeket.
 6. Rugalmasságot és rugalmasságot biztosít.
 7. Ő törődik.

Hatóanyagok:

hatás:

 • Sima és rugalmas szálak súlyozás nélkül.

ár:

Estel Q3 pihenjen

Leírás:

 • Megerősíti és telíti a szerkezetet olajokkal, jól ápolt.

Cél:

 • A haj felületén olajvédő réteg megőrzése.

Hatóanyagok:

 • arganolaj;
 • makadámiaolaj;
 • nanoceramics;
 • A, E vitaminok komplexei;

hatás:

 1. Visszanyert fürtök.
 2. Rugalmas.
 3. Tömeges.
 4. Könnyen fésülhető.
 5. A telepítésre alkalmas komplikációk nélkül.
 6. Védőképernyő a szálak felületén.
 7. Megtartja a szín fényerejét.

ár:

Estel Curex Versus Winter

Leírás:

 • Védelem külső tényezők és szélsőséges hőmérsékletek ellen.
 • Táplálkozás és hidratálás.
 • Antisztatikus.

Cél:

 • A hideg évszakra.

Hatóanyagok:

hatás:

 1. Intenzív táplálkozás.
 2. Hidratáló haj és fejbőr.
 3. Megerősíti a törékeny szálakat.
 4. Visszaállítja a nedvesség természetes egyensúlyát.
 5. Lágyságot ad.
 6. Antisztatikus hatás.

ár:

Kiválasztási kritériumok, előnyök és hátrányok

A maszkok kiválasztásakor meg kell vizsgálni az alkalmazás leírását, célját és tervezett eredményét. Ha egy adott személynek a bizonyság szerint több maszkot illeszkedik, akkor a választás, hogy abbahagyja az egyiket, amelynek eredménye a legszélesebb. Ezt követően a maszk váltakozhat.

előnyei:

 1. Van a természetes összetevők összetételében. Beleértve az olajokat, vitaminokat, fehérjéket stb.
 2. Nagy mennyiségű csomagolás.
 3. Kellemes illat.
 4. Megfizethető ár.
 5. Professzionális hajápolás.
 6. Garantált minőség.
 7. Szép textúra.

hátrányai:

 1. A szag nem tetszik.
 2. Kényelmetlen az üveget az úton - ez nagyon nagy.
 3. Az egyes jellemzők miatt lehet, hogy hatástalanok.

Vélemények

Anya: Van egy maszkom egy szép kis kék üvegben, az úgynevezett „Otium Aqua”. Ez tényleg egy felfedezés, hűvös és nagyszerű a száraz hajam számára. Visszaállítja a szőke hajra festett haját is.

Lisa: Estel CUREX terápia olyan, mint egy otthoni szalon. Nagyszerű eredmény! A vasalást és a hajszárítót állandó használat után kellett mentenem. Mindenkinek ajánlom!

Inna: tetszett az OTIUM Pearl maszk, de sok lelkesedés nélkül - csak egy jó termék. Kellemes orvosság a megfelelő sampon mellett. A maszk színe világos lila. Elosztott jól. A termék maga is jó!

Olga: Gyakran csinálok forró stílust. Ezért, ha kiválaszt egy maszkot a hajra, megállt az Estel OTIUM Miracle-nál. A termékből jó gondosságot és szép haj megjelenést akartam. Ezt kaptam. A létesítmény kellemes volt, állandóan a fürdőszobában telepedett le.

Rita: Hello mindenkinek! Próbáltam más Estelle maszkot, de tetszett a Curex Color. Ez tényleg működik! A haja szó szerint életre kel a szemre! Mindenkinek ajánlom, aki fürtjeiket festette!

Lera: Meg akarom mondani a csodálatos felfedezésről - az Estelle keratin maszkját. 550 rubel 250 ml-re. Illat - elegáns szalon otdushka. Az én vékony göndör hajam nagyon jó kis dolog. A haj nem rángatja, fürtökbe süllyed. A textúra kellemes. És a fényesség is nagyon jó! Ajánlom!)

http://krasota.guru/volosy/uhod/maska/estel.html