logo

Haj laminálás Estel iNeo-Crystal - vélemények

hajvágás, hajvágás, hajápolás

Estelle Hair Lamination Kit vélemények

iNeo-Crystal haj laminálás eljárás, egy történet arról, hogyan „elégedett” egy orosz gyártó által (Fotó az eredményről rám)

Hátrányok: a haj gyorsan szennyezett, a haj kemény és ragadós, a haj úgy tűnik, hogy nem mosott, drága, nem ad fényt a hajra, nincs hatása, az eljárás után nehéz haj, a zsíros haj hatása

Üdvözlet az oldal minden résztvevőjének, olvasóinak és sonkának! Ritkán döntöttem az újonnan kidolgozott hajkezelésekről, általában a konzervatív hajápolást részesítem előnyben (balzsamok, maszkok, olajok). De úgy történt, hogy anyám, egy tapasztalattal rendelkező fodrász, azt mondta: "Laminálunk." Nem kerültem ki belőle, mert megvette a laminálási készletet az érkezésemhez (meglátogattam a szüleimet). Ez az, ami jött.

Először is, anyukám egy új szalonban dolgozott, amely Estel-nek dolgozik, így egy sor márkát vett. Amikor azt mondta nekem, hogy magára vette Estel samponjait, és nem illik hozzá, úgy gondoltam, hogy normális, valakinek, nem pedig valakinek.

Tehát otthon folytattuk az eljárást, de remélem, hogy hűvös eredményt érzek, nem nevetek, de még vártam, hogy ezt a véleményt írjam.

I. Rögtön azt kell mondanom, hogy megvettem Dizánt az orosz cégünknek, a doboz színe szinte tiffany, minden szakszerűen és szépen csomagolva, én vagyok, mint estetté, természetesen tetszett, jó minőségű termék volt.

II. Ár: egy fodrász házában 1800-2500 rubel, de itt mindannyian értjük, hogy az ár Oroszország régiójától függ.

III. Alkalmazás. Amikor megnyitja a készletet, látni fogja, hogy biztonságosan használható otthon, egyszerűen azért, mert minden egyértelműen meg van írva az utasításokban.

1. lépésszám. Sampon a haj laminálásához.

Nedves hajra, habra, alaposan öblítse le. Ha szükséges, ismételje meg az eljárást.

Szóval, elkezdtük a fejek mosását, tetszett a sampon zsibbadása. Jó volt először mosni a zsíros haj gyökereimet, de megismételte az eljárást, hogy jobban mossam a hajat.

A sampon maga a szokásos cső, 200 ml térfogatú.

Az eredmény

Mélyen tisztítja a szőrszálakat a szennyeződésektől és a formázó termékektől. A hajat a laminálási eljáráshoz készíti el, amely elősegíti a lamináló készítmény maximális behatolását a hajszerkezetbe.

Lépcső № 2.3D-gél rosszul sérült hajra.

Csodálatos, sima, ragyogó haj A fényesség megőrzése és a színezett haj színének telítettsége, a kétfázisú iNeo-Crystal rögzítő krém komplexben kerül alkalmazásra.

Ez egy közbenső termék, fel kellett volna jönnie, mert a hajam szó szerint az előző napon 50-50-es bevonatú volt, megjegyzem, hogy nem használhatja a fém klipeket. Visszahúzódjon a gyökérzónából 1-2 cm-re, a must! A termék térfogata is jó 200 ml. ez nagyon kényelmes a hosszú haj, sokkal több nekik.

A gél betöltése után egy speciális kupak alatt tartottam, körülbelül 15 percig, majd hajszárítóval melegítettük.

Ez az eljárás után fontos pont, hogy ismét mostam a hajomat az 1. számú samponnal, bár az utasítások azt mondják, hogy samponnal lehet mosni, de nem lehet mosni.

# 3. lépés. Kétfázisú haj rögzítő krém.

A termék térfogata már kevesebb, mint 100 ml, a palackon és a dobozon lévő összetétel nem található. Anya rendszeresen rázta a palackot, kezdte alkalmazni az ügynököt, a haj teljes hosszát. Nem mostam a hajam, ahogyan azt írták.

A két fázis összekeverése érdekében jól rázza meg az üveget. Spray a krém a hajra a teljes hosszában, és folyamatosan rázza meg a palackot. Ne öblítse le.

Az eredmény

Ezt az ESTEL iNeo-Crystal laminálási eljárás harmadik szakaszában használják, az iNeo-Crystal 3D hajzselé alkalmazása után, és rögzíti a mikrofilmet a hajra, sűrűbbé, erősebbé, rugalmasabbá és fényesebbé teszi. Teljes mennyiségű természetes kitozánnal, antisztatikus hatást biztosít.

Lépés # 4. Polírozó szérum.

Meg kell permetezni a tenyéren, és csak azt követően, hogy alkalmazzák a haj! A kötet 50 ml, és a legcsodálatosabb dolog az, hogy megértem, hogy lehetetlen megvásárolni, csak egy készletben. Összetétel, amely nem található meg a dobozban.

A hajszárító megszárította a hajam, és vártam egy csodálatos eredményt, de most kaptam egy rémálom

Fotóim megtekintése:

Haj, zsíros, mintha egy hétig nem mosnák őket, a fotó még mindig nem közvetíti a valós állapotot.

Megdöbbentem, és az anyám meglepődött, egyszerűen azért, mert először találkozott egy ilyen laminálással (más márkákkal dolgozott, nem jutott ilyen eredményre). Azt mondta nekem: "Most már értem, miért, a szalonban, az elmúlt hónapban senki, aki le akar laminálni az Estelben."

A webhely azt mondja:

A laminálási eljárást képzett szépségszalonvezetőnek kell elvégeznie, az időtartam kb. 45 perc.

Édesanyám 20 évig jóval jobb, valószínűleg nem több. Folyamatosan tanulmányokhoz és képzésekhez megy, mert semmi sem áll fenn, minden megváltozik. Az információ ugyanez az része az interneten olvasható, sőt meglepődtem, hogy milyen gyorsan szokott hozzá a számítógéphez. Szóval, nem tudom hibáztatni ezt a szörnyű eredményt az alkalmatlanság miatt.

A hajszerkezet erősítése és összehangolása; További térfogat, fényesség, selymesség biztosítása; a festett haj színének megőrzése és fenntartása; védelem a mechanikai sérülések és a környezet káros hatásai ellen

Mindezek természetesen nem voltak textúra-igazítások. A kötet olyan kövér tartalommal a beszéd nem lehet.

Ezt az eljárást követően 2 nap múlva (3 napig nem tudtam megtartani) mostam a hajam, és még 2 hétig minden nap mosottam őket, mert a hajam nagyon piszkos volt! (általában a fejem minden második nap).

Nem ismételtem meg az eljárást, és nem javasolnám, ha laminálnánk az Etel iNeo-Crystal termékeit.

Úgy tűnik számomra, hogy ez a termék csak olyan vegyi anyagokra alkalmas hajra alkalmas, amely „száraz” típusú hajjal is szárított, de valószínűleg nem fog működni.

Itt van egy történet, köszönhetően mindenkinek, aki eljött erre a vallomásra.

Vagyok Sveta (VetaSvet), és számomra lehetséges, hogy „te”

Ha még mindig kérdésed van az olvasás után, örömmel válaszolok. Ha a válasz sürgősen varrni kell a "lichku" -ba.

Remélem, hogy a véleményem hasznos volt.

Nem hiszem, hogy reklám

A haj állandó porosodásával és a festékkel tónusosodás következtében az állapotuk jelentősen romlott, és úgy döntöttem, hogy megvásárolok egy iNeo-Crystal haj lamináló készletet.

A készlet tartalmaz:

- Sampon haj készítéséhez iNeo-Crystal, 200 ml

- 3D gél erősen sérült hajhoz iNeo-Crystal, 200 ml

- Kétfázisú fixáló krém iNeo-Crystal, 100 ml

- 50 ml INeo-Crystal polírozó szérum

- Használati utasítás

Mit vártam az eljárásból?

1 A hajhullás csökkentése.

2 Az olajos haj csökkentése.

3 Megnövelt térfogat, ragyogás.

Az eljárás eredménye:

A szalonban a hajfestés után azonnal elvégeztem a laminálást. Az első két nap, amikor a mester azt mondta, hogy nem mossa le a hajam. A hajhullás az első napokban csökkent, valahol a harmadik napon újra folytatódott... A kötet megnövekedett. A szőrszálak kövérsége a gyökereken csökkent, ami boldoggá tett. A csillogás kb. 2 hétig tartotta a haját, és két napig mosott a fejem. Először úgy tűnt, hogy a haj „táplált”.

következtetés:

Valószínűleg az Estelle-ből való laminálás nem fog, mert az eredmény nem sokban különbözik a hajmaszk használata után. Az eljárás ára 2000 rubel.

Gyönyörű haj a minimális időre és pénzre, de mennyi ideig? Fotó előtt és után!

Pluszok: + sima és puha haj, könnyű fésülés, hidratálja a haj végét

Hátrányok: a haj hiányzik a kötetből

Helló mindenkinek! Ezen a nyári reggelen egy ilyen „csodáról” fogok mondani, mint termokeratin. Általánosságban elmondtam, hogy régóta keratin-helyreállításra törekedtem, de a vélemények eltérőek voltak, úgy döntöttem, hogy nem kockáztatom, és valami jóindulatú és sok jó véleményt választok. A Therokerokeratin törékeny, száraz, élettelen hajra vonatkozik. Amit a végén megígértek:

 1. párásítás
 2. keratinization
 3. tömítő
 4. Színes rögzítés
 5. kötet
 6. simítás
 7. Hővédelem
 8. Antisztatikus hatás
 9. "A forrasztás" a tippeket
 10. UV-védelem

Napi kiegyenesítés után levágtam a hajam, és úgy döntöttem, hogy az egészet termokeratinnal rögzítem.

Hogy történt ez:

Először samponnal mostam a hajam, majd keratint és termoaktivátort alkalmaztak a haj teljes hosszára, minden forrásból megírtuk, hogy az egészet 15 perc múlva le kell mosni, 5 (!) Után leöblítettem. Aztán vízzel fröcsköltek, és elkezdték szárítani a hajam.

Képek előtt és után:

Az általam teljesített ígéretek alapján kezdjük el a sorrendet:

1. Nedvesítés - igen, a haj nagyon nedves, nincs korábbi szárazság nyoma.

2. A keratinizáció láthatatlan hatás, ezért nem tudom megjegyezni.

3. Tömörítés - igen, a haj úgy tűnt, hogy megtelt, valójában látható.

4. Színes rögzítés - saját hajszínem van, így egyáltalán nem volt hatása.

5. A kötet - a kötetem fele - eltűnt, szabad szemmel látható.

6. simítás - a haj „flufficitása” eltűnt, és már nem maradnak más irányban, de ez nem egyenesít, meg kell értened ezt.

7. Termikus védelem - remélem, hogy ez igaz))) itt csak remélhetjük.

8. Az "antisztatikus" hatás - bár nem mágnesesen -, de ez a probléma még nem fogott fel rám.

9. "Öntés" a tippek - a tippek elegánsak, nem vékonyak, nem élettelenek, hosszú ideig nem volt ilyen tippem.

10. UV-védelem, remélem, ujjak átlépése))

A mester azt tanácsolta, hogy tegyek további 5 eljárást 10-14 napos időközönként, de először, legkorábban 20 napon belül.

Megpróbálom ezt az eljárást újra elvégezni? Látom, mi történik 2 héttel a hajammal, biztosan hozzáadok egy áttekintést.

Kiegészítem a felülvizsgálatot. Ma 6,07, és a hatás már régen kimosódott)) Még azt is mondhatom, hogy a második hajmosás után a hatás eltűnt. De a haj könnyen illeszthető volt, és meglehetősen egyenes volt, néha még egyenesítővel sem voltam. Ezért bármilyen esemény előtt tanácsot adok a thermokeratin-nak, 2-4 napig kis hatással lesz)

Laminálás? Túl hangosan mondta. Jó kiegészítés a keratinnal a gyógyító funkciókkal való festéshez +++ fotó festés után

Helló mindenkinek!

Csak tegnap volt esély arra, hogy megpróbálja megpróbálni Estel ragyogós gélt keratinnal. Nem láttam szabad üzletben üzleteinkben, még az IM honlapjain is, nem mindig találhatók. De ha keres, szerencsés lehet.

Egy ismerős fodrászon keresztül vásároltam, egy 5 csöves csomag 350 rubelt. Természetesen drága, 10 db KhEK-et tartalmazó injekciós üveg 300 rubel ellen.

Mit ígér a gyártó?

A doboz szép designban készült, nagyon tetszik. A csövek oldalra nyúlnak, ezeken minden nyelvre vonatkozó utasítások vannak. Csövek külön cellákban fekszenek. Matt, kellemes tapintású, vékony orrú, mint egy alap.

Az utasítás nagyon egyszerű! Nincs probléma, mennyit és mit kell hozzáadni. Én magam választottam: tonizáló.

Glitter-gél fehéres színű, mint bármelyik termék az arcra, nagyon szép és édes. Amikor hozzáadod a festékhez, akkor olyan drámai módon szaglik. A keverék folyékony. A tonizáláshoz 30 g festéket + 30 g csillogó gélt + 60 g oxidálószert használtam. Az utolsó alkalmazás óta 20 percig tartott. Visszavonult a gyökerekből valahol 2 cm-re, az utasítások szerint. Alapvetően a De Luxe SENSE 6/1 sötét szőke hamut vettem fel.

A keveréket a szőrzetre felvitték, a szálak azonnal selymesek lesznek, még a kesztyűben is észrevehető. Nagyon jól dolgoztam pontosan a tippekkel. Vékonyabb szálakat vett, hogy minden jó legyen hiányozni. Őszintén szólva - 120 g keverék a hajamhez nagyon sok, 90 vagy 100-at használtam, sokat maradtam.

Az egész dolog keményen lemosott, ez az összes Estel festék hibája. A haj nem volt csúszós vagy selymes, enyhén száraz volt. De elvileg minden keratin termék ilyen hajlékonysági hatást gyakorol a hajamre + ne felejtsük el, hogy festés történt.

Saját megjelenítések:

A teljes szárítás után a haj nagyon fényes! Mesterséges fény esetén is észrevehető. Nincs erős lamináló hatás, enyhén más hatású, de a haj selymessége és általános fényessége is jelen van. Azt hiszem, ha fújtam volna a hajam, akkor lett volna egy „WOW” hatás, de annak érdekében, hogy megmutassam az általános hatást, nem csináltam, természetesen megszáradna és fésülném a hajam.

A szín valóban telített, a haj sima, rugalmas és fényes ragyogás - ez nem több, nem kevesebb, mint amit a gyártó ígér.

Azt akarom hinni, hogy ez a csillogásgél csökkenti a festék káros hatását a hajra, igaz, igaz, ellenőrizzük azt időben. Nagyon ajánlom ezt a darabot, különösen azok számára, akik szeretik az Estelle gazdag palettáját, de nem nagyon elégedettek a festék minőségével.

Általánosságban elmondható, hogy mostanában büszke voltam Estelre, néha ilyen erőteljes termékeket termelnek kis áron, és általában egy cég a szemünk előtt fejlődik, ami nem jó hír.

HOZZÁVALÓK:

Olvassátok el az Estel De Luxe SENSE festékeim 6/1-es sötétbarna hamutól >>>

Teljesítsd a szar.

Hogyan lehet otthon laminálni? Minden szakaszról részletesen elmondom. Az első és az utolsó eljárás után megosztom a hatások benyomásait.

Helló mindenkinek!

Mondd meg, ki nem álmodik szép, hosszú és legfontosabb egészséges hajról. A második pont nagyon fontos, és azt akarom, hogy ezt saját magamtól szerezzem. Nagyon gyakran találkozom ezekkel az „arany-selyemekkel” jól ápolt, első pillantásra a haj, és valójában vékony, törékeny és hasított végekkel. És kérdezem? Mi a hossza, amikor a haj globális kezelést igényel? Nagyjából? Nos, csak forró. Én vagyok az egyik olyan ember, aki szép és egészséges hajra van szüksége, ezért nagy figyelmet fordítok rájuk való gondoskodásra.

Szeretnék valami újat és érdekességet kipróbálni. Néhányszor a kabinban végezte a laminálást, Paul Mitchell szerszámokkal, és 2010-ben körülbelül 2500-3000-et adott erre az eljárásra, nem emlékszem többé. A hatás valójában volt, de hetente, mert a hatás kumulatív és a tanfolyam szükséges 3 vagy több eljárásból. Általában sajnálom a pénzt, és már nem. És még korábban is megvásároltam egy otthoni használatra szánt készletet a Constant Delight-tól, itt már a hatás sokkal észrevehetőbb, mert tudtam megtenni a tanfolyamot. Ez az, amire szükségem van ahhoz, hogy a laminálás mind otthon, mind a kabinban ismerős legyen. Mint mondják, van valami, amit összehasonlítani kell. Megrendelés a Ciel parfum hivatalos honlapján, először is egy lamináló készletet érdekel, amelyet ma meg fogok mondani.

Az eljáráshoz:

 • ideális esetben a sampon a mély tisztításhoz vagy a zsíros hajhoz. Natura Siberica-tól használtam;
 • haj töltő szérum;
 • tömítő ellátás;
 • erősítő expresszáló.

1. lépés: A haj fésülése szükséges ahhoz, hogy az összes mérleget kiegyenlítsük, és a mosás során a fürtök nem zavarodnak. Ezután alkalmazza a sampont nedves hajra, habozza és öblítse le vízzel. Ismételje meg a legjobb eredményt. A gyártó javasolja a haj típusához megfelelő sampont. Úgy döntöttem, hogy jól tisztítom és öblítem a Natura Siberica „nyikorgását”. Törölje ki a törülközőt, és folytassa a következő lépéssel.

2. lépés: Használja a hajlamosítás legfontosabb összetevőjét - szérum-töltőanyagot.

A maszk kitölti a haj sérült területeit és helyreállítja a lipid membránt. Ennek eredményeként a haj egészségesen ragyog és lágy és sima lesz. Az otthoni laminálási haj ezzel az eszközzel egyszerű és megfizethető eljárássá válik.

 • az ár 590 rubel.
 • mennyisége és térfogata 5 * 14 liter.
 • közvetlen kapcsolat a médiumhoz.

Hatóanyagok: keratin, tejsav, innovatív komplexum Silsoft A + ®.

Nedves hajra vigye fel a szérumot, és tegye szét a teljes hosszúságra, figyelve a tippeket. Fésülködhet, hogy megragad minden egyes területet. A szérum nagyon hasonlít a hajbalzsamra és folyékony konzisztenciájú. Illata kellemes, kozmetikai. A szérum tökéletesen eloszlik, nem folyik, és egy üveg elegendő számomra a teljes hosszra. A haj egy zsemle csavart és 10 percig hagyja. Ekkor néhány arcmaszk készíthető.

3. lépés: Nem mosom a szérumot a hajból, ezért szükséges a tömítés alkalmazása.

 • az ár 390 rubel.
 • térfogata 250 ml.
 • közvetlen kapcsolat a médiumhoz.

Nem mérik le a hajat, védő kapszulát hoznak létre és lamináló hatást biztosítanak. Innovatív eszköz a minőségi hajápoláshoz. Regeneráló hatása van. Használható kondicionáló balzsamként a finom törékeny haj erősítésére samponozás után.

Hatóanyagok: szabadalmaztatott komplex Lustreplex ® (Franciaország) és VisCaress ™ HPD (Franciaország), amelyek extra ragyogást biztosítanak a hajra és az ellenállóképességüket.

A tömítő ápolás maszknak tűnik, krémes, fehér színű, ugyanolyan kellemes virágos aromájú. A szerszám meglehetősen vastag, és nem folyik, ha alkalmazza, tökéletesen eloszlik. Már ebben a szakaszban úgy érzi, hogy a haj lágy és selymes lett, mint egy mély tápláló maszk használata után. A haj ismét zsugorodott, és 10 percig hagyja.

4. lépés. A kijelölt idő után a hajat meleg vízzel kell mosni. Ezután alkalmazzon feszítő kondicionálót.

 • Ár 320 dörzsölje.
 • Térfogat 164 ml.
 • Közvetlen kapcsolat a balzsammal.

Az expressz légkondicionáló eltávolítja a statikus elektromosságot, megkönnyíti a haj fésülését, simítását és töltésével. Az expressz légkondicionáló nem kell lemosni!

A klímaberendezést nedves vagy száraz hajra lehet alkalmazni, a teljes hosszúságot figyelembe véve, figyelembe véve a tippeket. Nagyon szeretem a terméket törülközőszárítottakra alkalmazni, és hajszárítóval és fésűvel átmenni. Ebben az esetben a hatás vizuálisan észrevehetőbb.

A termék összetétele selyemkivonatot tartalmaz, amely a haj egészséges ragyogását biztosítja. A pamut és angelica kivonatai javítják a haj szerkezetét, és gyulladásgátló hatással vannak a fejbőrre. Hatóanyagok: selyemkivonat, pamutkivonat, angyalgyökér kivonat.

A klímaberendezés nem más, mint a haj permetezése vagy mosása, így az minden mosás után elvégzendő eljárástól függetlenül használható. Tökéletesen simítja a bolyhos hajot, lágyítja és simábbá teszi.

Az eredmény 5 kép után és az én megjelenítésem fényképe:

A teljes és részletes vélemény megalkotásához több mint két hónapot vett igénybe a használat megkezdése után. És bár a kezem viszketett az első alkalmazás után, nem írtam nagyon jó áttekintést, de türelmem volt és befejeztem az egész tanfolyamot.

1. Az egész eljárás nem több mint fél órát vesz igénybe, nagyon egyszerű, sőt segítség nélkül is. Ha összehasonlítjuk a szalon eljárással, akkor 1 - 1,5 óra hosszabb ideig tart.

2. A laminálás kumulatív hatást fejt ki, ezért ne várjon elegendő eredményre az első alkalmazás után. Bár a lágyság és a selymesség azonnal érezhető. Nem olyan könnyű, a lamináló készletben 5 palack van a termékkel. 1 -1,5 hetes különbséggel tettem.

3. Az eljárás költségvetése nem csak örülhet. A kabinban kb. 1500 rubelt hagyhatsz, és otthon vásárolhatsz egy szettet 1000 rubelért. Befejeztem a laminálást, de a lezárás és a légkondicionálás továbbra is fennmaradt, az utóbbi örömmel használok naponta.

4. A laminálás hajkezelés, és ma nagyon szeretem az állapotomat. Ezek nagyon, nagyon puha tapintásúak és kemény hajra ez az eljárás lesz az üdvösség. Rugalmas és selymes, csak annyira akarnak látni. Emlékszem, amikor először csináltam, nagyon ideges voltam, a lágyság és a selyemség kivételével nem láttam semmit, mint egy jó maszk után. De minden későbbi eljárás során a haj élénkebbé vált.

5. De mindez nem örökkévaló, és a hatás még egy ilyen eljárásból is következik. Minden héttel az összes lamináló palack használata után történt velem. Haj természetesen jó állapotban van, de nem olyan sima és puha. Az ár természetesen nem teszi lehetővé a szomorúságot.

6. Már leírta a felülvizsgálatot, és láttam, hogy valaki a hibákat jelezte, hogy a laminálás nem szüntette meg a megosztott végeket. És hogyan? Még mindig hisznek a tündérmesékben, hogy az eszköz képes rá? Csak az olló és a helyes gondozás megmenti Önt ebből a szerencsétlenségből.

Ítéletet. A Ceil parfumból történő laminálást 3D-nek nevezik, de mi ez a 3D hatás, nem értettem. Ez az eljárás jó mély kezelésnek nevezhető, a haj sérelme nélkül, mert az alapok nagyon finoman és finoman dolgoznak. Ilyen rendszer alkalmazható bármilyen típusú hajra, különösen törékeny és száraz, rossz, unalmas stb. A helyes megközelítéssel, és csak a tanfolyamon látja az eredményt.

Minden szép és egészséges haj.

http://kocakpaca.ru/vashi-volosy/nabor-dlja-laminirovanija-volos-jestel-otzyvy.html