logo

Hajvágási naptár 2018 áprilisára

A 2019 áprilisára vonatkozó frizurák részletes naptárát a Holdnaptár algoritmusán alapul, figyelembe véve a Hold hajnövekedésre gyakorolt ​​hatásának sajátosságait. A holdnapok a hajápolás szempontjából kedvező és kedvezőtlenek. A 2019. áprilisi holdnaptár-frizurák lehetőséget adnak arra, hogy a szépségszalon látogatásához megfelelő időpontot válasszuk. A holdnaptárban feltüntetett idő Moszkva idő (+3 GMT). Figyelje meg az időzónát, ha egy másik helyen él.

Holdnaptár hajvágás 2019. áprilisára

Holdnaptár: csökkenő hold

Holdnaptár: New Moon

Holdnaptár: Növekvő Hold

Holdnaptár: telihold

Holdnaptár: csökkenő hold

Kedvező naptári napok a haj vágásához és festéséhez 2019 áprilisában

A 2019. áprilisi holdfrizura naptár a fodrász látogatásának legmegfelelőbb tervezésére alkalmas, hiszen mindannyian tudjuk, hogy a növekvő és csökkenő hold befolyásolja a hajunk növekedését.

2019 áprilisában az új hold az 5., a telihold pedig a 19. helyen áll, így a haj április 6-18. A hajvágás napokba rendezhető, amikor a Hold Taurus (6-8), Szűz (15-16), Mérleg (17-18), Bak (24-25). A hónap végén a haj lassítja a növekedését, tartsa szem előtt, ha geometriai hajvágást tervez - az ilyen dátumok a legjobbak a létrehozásához.

A haj festésére a kedvező napok 6-8, április 15-18, április 24-25. Válassza ki a felkelő hold napjait, ha azt szeretné, hogy a hajfesték tovább tartson. Az irizáló hajszín hatásának elérése érdekében a legjobb, ha természetes árnyalatú festéket használunk, csak jobban hangsúlyozza az egyéniségedet.

A hajsütő haj mindig divatban marad. A hajhosszabbítás akkor is hajlítható, ha természetes. A curling segít kiemelni az egyéni arcvonásait, és fiatalabbnak tűnik. Olajos haj esetén a göndörség kedvező lesz a Hold tartózkodásának napjaiban (6–8), Szűz (15–16), Mérleg (17–18) és Bak (24–25).

A haj vágására és festésére 2016 áprilisában kedvezőtlen naptári napok

Ha a fodrász látogatásának napjairól nem beszélünk, akkor a teljes és az új hold dátumait - április 5 és 19. A negyedek ízületei - április 12-27. Között - nem alkalmasak szépségszalon látogatására. A legjobb, ha tápláló hajmaszkokat készítenek, és a népi jogorvoslatok segítségével időt szánnak a személyes gondozásra.

A hajápolás sok időt és erőfeszítést igényel, valamint gondosan megtervezi a hajszalonba látogatott napokat. Legyen következetes, és a 2019. áprilisi holdfrizurára vonatkozó naptár biztosan segít.

A naptárak hajvágásai 2019-re havonta

Egyéb holdnaptárak 2019 áprilisában

http://www.astromeridian.ru/goroskop/lunnyj_kalendar_strizhki_na_aprel.html

Lunar fodrász naptár 2018. áprilisára

Ahhoz, hogy könnyebben lehessen használni a holdnaptár-fodrászokat, legalább általánosságban szükséges, hogy milyen tényezők befolyásolják a haj egészségét és növekedését. A 2018. áprilisi Lunar hajvágási naptárunk elsősorban három összetevőre épül:

  1. A hold helyzete az állatöv különböző jeleiben más hatással van a haj állapotára. Azok a napok, amikor a Hold áthalad a Bak, a Taurus, a Leo és a Szűz jelei között, a fodrász látogatására a legkedvezőbbek. De ha a Hold vízöntőben vagy Kosban van, akkor jobb, ha elhalasztja a hajvágást.
  2. A különböző Holdnapok pozitív és negatív hatással lehetnek nemcsak a hajnövekedésre, hanem az általános egészségre is.
  3. A hold fázisai is befolyásolják a haj növekedését. Ha levágja a hajat egy növekvő holdon, akkor sokkal gyorsabban nőnek, mint a hanyatlás.

Meg kell jegyezni, hogy a Holdnaptár összes fodrászának ezen összetevői gyakran ütköznek egymással. A szépségszalon látogatásának legkedvezőbb ideje az a nap, amikor mindhárom tényező kedvező hatást gyakorol a haj állapotára.

A holdnaptár hajvágásai áprilisra, kedvező napokat választanak

Kedvező napok a hajvágásokra 2018 áprilisában a nők és férfiak számára

A naptár zöld napokon jelenik meg, amikor a legjobb, ha 2018 áprilisában vágja a hajat, és vörös, ha a hajvágás nem ajánlott.

http://list-kalendarya.ru/kalendar-strizhek-na-aprel/

Holdnaptár hajvágás 2018. áprilisára

A 2018 áprilisának hajvágásainak naptára, amely az új Hold napjait, a teliholdat, a hold negyedeit, a hold helyét az állatöv jelében, valamint kedvező és kedvezőtlen holdnapokat jelent a haj vágásához. A holdnaptár hajvágásai majdnem mindig tudatában lesznek, mikor Oraklu szerint vághatja a hajat. A 2018. áprilisi holdfrizurára vonatkozó naptár segíthet Önnek a fodrász látogatásának megtervezésében, és segíthet meghatározni a havi kedvezmények kedvezőtlen és kedvezőtlen napjait.

Holdnaptár hajvágás 2018. áprilisára

A 2018. áprilisi hajvágási naptárban a különböző események határozott hatást gyakorolnak a haj frizurájára. Miután kiválasztotta a legkedveltebb napot a hajvágás számára, megmenti a pozitív erőket, és megszabadul az összes negatív dologtól, harmóniát fog találni magával és a külvilággal.

Válasszon ki egy helyet a naptár kiszámításához

Hajvágási naptár

Az első oszlopban a 2018. áprilisi holdnaptár hajvágásai a hónap és a hét napját jelzik. A második oszlopban a holdnap és a hold fázisa van. A harmadik - a hold az állatöv jele. A negyedikben - a Hold napkelte és naplemente. Az ötödik oszlop a hajvágások kedvező időtartamának becslését tartalmazza, amely 4 karakterből áll, amelyek a következő értékeket vehetik figyelembe: [+] kedvező időszak a hajvágásoknál, [-] nem kedvező, [±] semleges. A hajvágásról egy adott napon és a hajvágás kedvező időszakáról további információkat az utolsó oszlopban található linkre kattintva tekinthet meg.

Ne feledje, hogy a zodiákus jele a legfontosabb a fodrász látogatásának időpontjában, majd a holdnap, és csak akkor a holdfázis és a hét napja meghatározásakor. Ne felejtsük el, hogy a holdnaptár ajánlás. Fontos döntések meghozatalakor inkább a szakemberekre és önmagára támaszkodhat. Ha úgy gondolja, hogy a holdnaptárunk hibás számításokat végez, olvassa el a kérdéseket és a válaszokat.

Kedvező napok a hajvágásokra

Hogyan használjuk a mondott holdnaptár frizurát? Tudnia kell, hogy a haj a mi erőnk forrása, ami azt jelenti, hogy minden, ami velük történik, megváltoztatja a bioenergiát. Ezért a hajra gyakorolt ​​bármilyen hatás nemcsak a megjelenésünk, hanem az egész életünk irányában is változhat.

Annak érdekében, hogy ne sértse meg magát a haj vágásakor vagy a színezés során, hogy ne veszítse el az erejét és a Gondozó Angyalát, bizonyos biztonsági intézkedéseket be kell tartani, tudnia kell, mikor van kedvező nap a vágásra, és mikor kell tartózkodnia a fodrász látogatásától. Az alábbiakban a legkedvezőbb fodrásznapokat 2018 áprilisában a World of Space című folyóirat szerint végezzük.

Mikor kell vágni a hajat?

A holdnaptárat már régóta használják arra, hogy meghatározzák azokat a napokat, amelyeken a haj vágása, hajlítása vagy festése előnyös. Természetesen a haj egészsége a megfelelő táplálkozástól és gondosságtól függ.

A hajnövekedéshez, erősítő maszkokhoz és speciális ápolási termékekhez használt vitaminok nem helyettesíthetők hajvágással. Ahhoz, hogy megtudd, mikor hajszálra vághatod az Oracle-t, a 2018. áprilisi holdnaptár-fodrászokat kell vezetni. Az egyszerű ajánlások betartásával növelheti a megfelelő hajápolás hatását, és növelheti a hajápolási eljárások pozitív eredményét.

A holdfázis hatása a hajvágásra

A hold fázisai 2018 áprilisában elsősorban a hajnövekedést befolyásolják. Egy adott holdnapon hajvágás felgyorsíthatja a haj növekedését vagy lassíthatja. Néhány napon át tartózkodnia kell a fodrászról, hogy megőrizze a haj egészségét: növelheti a hajhullás hajlamát, vagy például korpásodást okozhat. Ez nemcsak a hajvágásokra, hanem más eljárásokra is hatással van: hajfestés, perm stb.

Ha nagyon gyakran rabja van a változó frizuráknak, akkor nyilvánvalóan nagyon fontos, hogy 2018 áprilisában a hajad gyorsan növekedjenek. Ebben az esetben a hajvágásnál jobb, ha leállítja a választást abban az időpontban, amikor a növekvő Hold az első vagy a második negyedévben található.

Ha éppen ellenkezőleg, ritkán szeretnél látogatni a fodrász szalonban, válasszon egy kedvező napot, amikor a hold csökkenő fázisban van. A hanyatló hold hajvágása erősíti a hajgyökerét és megakadályozza a hajhullást, de elég lassan nőnek vissza. Az új holdban el kell hagynia a hajvágást, mert ezekben a napokban a hajvágás lerövidíti az ember életét.

http://mirkosmosa.ru/lunar-calendar/haircut/2018/april

Lunar fodrász naptár április 2019

Miért tervez egy hajvágást 2019 áprilisában, annyira fontos, hogy megfigyeljünk néhány pontot? A válasz egyszerű - az életünkben lévő haj sokkal nagyobb szerepet játszik, mint amennyit el tudunk képzelni.

Hosszú ideig úgy vélték, hogy a szálak a kozmikus energia vezetői, amelyeken nemcsak az egészség és a jólét, hanem a sors különböző megnyilvánulása is nagyban függ. És az az összeg, amiben ezt az energiát kapjuk, teljes mértékben attól függ, hogy több százezer vékony, első pillantásra, szőrszálak.

Ezért válaszolva a kérdésre - mikor jobb a haj vágása? - Fontos, hogy ne hagyj ki egyetlen részletet sem. Először is a Hold helyzetét érinti az égen.

Nézzük a holdat

Milyen hatással lehet az egyetlen Föld műhold az életünkre? Elég, ha felidézzük az áradást és az áramlást, hogy megértsük annak hatókörét. Több ezer tonna víz van egy nagyon kicsi helyzetben, mint amilyennek látszik - egy labdát az égen. Hangulatunk és jólétünk a hold helyzetétől függ, ezért az áprilisi hajvágások kedvező napjainak kiválasztása során különös figyelmet kell fordítania erre.

Hogyan kell kiszámítani a helyes időt? Az éjszakai égbolt tanulmányozása? Nézze meg az asztrológusok tanácsát? Minden sokkal könnyebb. A 2019. áprilisi frizurák naptárában a legnagyobb pontossággal lehet meghatározni a holdnapot. Csak a táblát kell alaposan tanulmányozni - részletesen elmondja, hogy a hajvágás napjai nemcsak jobbá teszik a hajat, de az életed jobb lesz, és melyik kirándulás a fodrászba el kell halasztani.

Hajvágási naptár a napok és az állatöv jelek számára minden nap 2019 áprilisában

Most már tudod, hogyan kell 2019 áprilisában kiválasztani a legjobb hajvágási napokat. És mit kell még figyelembe venni, hogy megváltoztassa a megjelenést?

Tizenkét csillagkép

Sokan ismerik a horoszkópokat - segítenek a nap tervezésében, a rossz lépések elkerülésében és a helyes döntés meghozatalában. De gondoltuk már valaha, hogy egy adott fodrász ebbe vagy az állatöv jelébe tartozik?

Mindegyikünk megfelel a négy elem egyikének: levegő, víz, tűz vagy föld. Ezért vagyunk annyira különbözőek, és ezért a frizurát választva nemcsak az áprilisi frizurák naptárát kell megnéznie, hanem figyelembe kell vennie azt a csillagképet is, amely alatt született.

Frizurák a levegő és a víz

Bárki, aki a Gemini jele alatt született, nem tapasztal problémát a "kémia" használatakor a fejen. A hajod hajlítása vagy festése a stílusod, és annak érdekében, hogy minél több energiát kapj a Cosmostól, ragaszkodj a világos színekhez, ami a legjobban, ashy.

Születési ideje megfelel a Libra-nak? A hajvágás tervezésekor 2019 áprilisában ragaszkodj a szigorú, de buja frizurákhoz, mert a jelet egy elegáns klasszikus jellemzi. Ezt a szabályt követve mindig nehéz helyzetben találhat kompromisszumot, és meghozhatja a helyes döntést. És az egészségügyi oldalon ez a frizura segít normalizálni a vesék munkáját.

Az Aquarius talán az egyetlen jel, amely nem kötődik sem a haj árnyékához, sem a hosszúságához. A jel alatt születetteket befolyásolják a trendek, és ugyanakkor maguk a trendek állnak. Egy 2019 áprilisában egy jól megválasztott frizura nemcsak lehetővé teszi, hogy sikeresen végezzen üzleti tevékenységet és jól jusson másokkal, hanem képes legyen helyreállítani a vérereket, normalizálva a keringési rendszer munkáját.

Ön rák, és nem választhat frizurát? Miután eldöntötte, mikor jobb áprilisban vágni a hajat, álljon meg egyenes autóra. Ez a frizura segíteni fog az idősebb rokonokkal való kölcsönös megértés kialakításában és egy család létrehozásában, amelyet a szülők jóváhagynak. Ami az egészséget illeti, ez a hajvágás megoldja a gyomor problémáit, hozzájárulva az étel legjobban felszívódásához.

És milyen stílusban fog megfelelni Scorpiosnak 2019 áprilisában? Azok, akik már kedvező napot választottak a hajvágásra, előnyben kell részesíteniük az egyenes és sima szálakat, és ha rövidre vágják, a víz elemei összekeverednek a tűzzel, ami vonzza az ellenkező nemet. A megfelelő jelzéssel végzett fodrász védelmet nyújt a vészhelyzetben és növeli a szexuális vonzerőt. Az egészség szempontjából a Scorpion konstelláció támogatja az urogenitális rendszert.

A Halak jele a békét és a harmóniát, és a frizura - zsinórra jellemző. Típusuk és mennyiségük nem fontos. Összekötve a zsinórok hozzájárulnak az Univerzum által adott erők összefolyásához. A halak védelmet nyújtanak felülről minden törekvésben. Ez a jel pozitív hatással van a szervezet egészére.

Frizurák a Tűz és a Föld számára

Kos a rövid frizuráknak megfelel. A hajvágások kedvező napján készült, fiatalító hatással bírnak, és életet élvező energiával töltik fel a testet. Ez a frizura pozitív hatást gyakorol az agyra, biztosítja a stabil aktivitást, és segít egyedül megbirkózni a nehézségekkel.

Nem olyan nehéz kitalálni, hogy melyik frizura 2019 áprilisában fog megfelelni Leo büszke jeleinek. Természetesen az "oroszlán sörénye"! E hatás eléréséhez nehéz lépcsős frizurát kell készíteni, könnyű hajlítással. Leo figyeli a szív- és érrendszer működését, és a jól megválasztott frizura bizalmat ad.

Nyilas egy meglehetősen konzervatív jel. Ezért, miután 2019 áprilisában választott egy hajvágást, jobban kedvelik a benne rejlő súlyosságot. A nők számára az ideális választás rövid időre vágott haj, a hátsó ló farka. A frizurák naptárával összhangban készített, megfelelően megválasztott frizura biztosítja a sikert a politikában és a vallásban, valamint normalizálja a máj munkáját.

2019 áprilisában válassza ki a szálak átlagos hosszát, ha Taurus. A haj szabad és természetes legyen. Ez a stílus segít a normalizálni a gyomor és a torok munkáját, javítja a pénzügyi helyzetet és az ingatlanügyletek sikerét.

A szűz konstelláció figyelemre méltó, mivel elrejti a mesterségesen létrehozott természeti szépségét. Ezért a Virgos ideális választás a paróka és a hajvágás. Segítenek megbirkózni a jelentős mennyiségű munkával, a tanulás segítésével, a kézművesség megértésével és a kereskedelem sikereivel. Az egészségügyi oldalon ez a jel felelős a gyomor-bél traktus működéséért.

Milyen frizura a 2019 áprilisában a Capricorns számára? Ez a jel a minimalizmushoz tartozik, és csökkenti a fodrász látogatásának költségeit. Nem csoda, hogy a férfiak intuitívan választanak egy borotvált fejet, és a nők - a fejkötözőszálak alatt. A jel frizurái segítenek az anyagi jólét elérésében, és figyelemmel kíséri a fogak és a csontok állapotát.

Mint látható, a kérdésre adott válasz - mikor jobb áprilisban vágni a hajat? - Egyszerű. A fő dolog az, hogy nézd meg a 2019-es vágások naptárát, és ne felejtsd el, hogy ellenőrizze a saját állatöv jelét.

A kedvező és kedvezőtlen napok, a fodrászat meglátogatásának ideje, az új üzlet kezdete, az emlékezetes álmok időpontja stb. Emlékeztetése érdekében kényelmesebb a naptárnaptár, a Google naptár vagy a naptár yandex használata, ahol minden fontos feladatot ütemezhet.

http://www.i-sonnik.ru/strizhki-aprel/

Holdnaptár 2018 áprilisára: a legjobb idő a vágásra és a festékre

A tavasz magassága - minden virágzó és illatos, az időjárás jó, a hangulat magas, valami újat akarok kezdeni, vagy szeretni.

Mikor, ha nem, menj egy új frizurára? Légy óvatos! Nem kockáztatod, hogy túlságosan elégedett lesz az eredménnyel, ezért kérj segítséget a holdtól!

A 2018. áprilisra elkészített holdfrizurák naptárát kifejezetten a Hold helyzete, de a szépség bolygója, a Vénusz is figyelembe vette.

Bármilyen eljárás kiválasztásánál, melynek célja a haj megjelenése, beleértve a hajvágást vagy más manipulációt, jobb, ha a Venus negatív aspektusait el kell kerülni!

Így 2018 áprilisában több sikeres nap van a hajvágásokra: 6, 7, 17 (10:00 után); 23, 2018. április 24-27.

A fennmaradó napok hajvágásra is alkalmasak, de kevésbé most, kivéve azokat a napokat, amikor a Hold szerencsétlen jele lesz a hajvágásokra: 12, 13, 16, 20 (17: 30-tól), 21, 22 (20: 10-ig) 2018 áprilisáig. Manapság jobb, ha nem hajlamos a hajba.

A Hold fázisai a hajvágáshoz (2018. április)

1-7., 2018. április 30. - a csökkenő hold, a 3. fázis. Ekkor a hajvágás után a haj meglehetősen lassan növekszik, így ezekben a napokban azt javasoljuk, hogy regisztráljon egy fodrászra azok számára, akik szeretnék, hogy a frizura hosszú ideig tartsa alakját.

2018. április 8-15. A régi hold. 4. fázis. Az előző időszak ajánlásait megtartják. (2018. április 12-én - kedvezőtlen napok a hajvágásokra).

2018. április 16-22. - fiatal hold, 1. fázis. A vágás után a haja nagyon gyorsan nő, a haj növekedése érdekében ajánlatos a haj végét levágni, ha hajszálakat akarunk termeszteni. Jó hajfesték. (2018. április 16-22. - kedvezőtlen napok a hajvágásokra).

2018. április 23-29. - érkező Hold, 2. negyed. Az előző időszak ajánlásait megtartják.

Lásd a cikk végén található táblázatot, amely a legkedvezőbb napokat sorolja fel a hajvágásokra és más eljárásokra 2018 áprilisában.

A Holdnaptár egyéb hasznos cikkei 2018 áprilisában:

A legjobb idő a haj vágására áprilisban

♎ 1. Április, vasárnap. A 15., 16. holdnap 20:10. MÉRLEG

Hold, természetesen, 21:29

Hajvágás: megengedett, jó hajvágás a férfiak számára, a frufru vágása: lassan növekszik; Termosztripeket tehetünk.

Egyéb eljárások: a maszkok megengedettek a térfogatra vagy a tisztító hajra; a fejbőrt kipiríthatjuk a tengeri só vagy más súrolószerek alapján.

A hajvágás hatása a hajra: lassú növekedés, nincs más hatás.

A hajvágás pszichológiai hatása: meglepetés, éles hangulatváltozás, impulzivitás vonzza az akciókat.

Hold nélkül, természetesen 01:57-ig

Hajvágás: megengedett; meg tudja vágni a frufru; Jó, ha hajszálakat vágunk a korpásodás problémájával, de nem nő a hajhossz.

Egyéb eljárások: a korpásodás eltávolítására irányuló eljárások (maszkok, olajcsomagolások, fejbőrpuskák, drogok stb.) Nagyon hatékonyak lesznek ezen a napon.

A hajvágás hatása a hajra: lassú növekedés; megszabadulni a korpásodástól.

A hajvágás pszichológiai hatása: bizalmat ad a képességeikre.

♏ 3. Április, kedd. A 17., 18. holdnap 10:39. SCORPIO

Hold, természetesen, 19:06-tól

Hajvágás: megengedett; meg tudja vágni a frufru; Jó, ha hajszálakat vágunk a korpásodás problémájával, de nem nő a hajhossz.

Egyéb eljárások: még mindig nagyon hatékony a korpásodás eltávolítására irányuló eljárások (maszkok, testzsírok olajokkal, fejbőrpuskák, gyógyszerek stb.); Maszkok a haj tisztításához.

A hajvágás hatása a hajra: 19:00 óráig - lassú növekedés, a korpásodás megszabadulása; 19:00 után - nincs befolyása.

A hajvágás pszichológiai hatása: jó szerencsét és jó hangulatot vonzhat.

Hold nélkül természetesen 09:54-ig

Hajvágás: megengedett; meg tudja vágni a frufru; jól kap a férfi hajvágás.

Egyéb eljárások: jól öblítsük ki a haját gyógynövények, köztük csalán, rozmaring, nyárfa, kamilla és mások infúziójával. Egy adott gyógynövény kiválasztása a felhasználás céljától, valamint a hajszíntől függ. Kamilla alkalmas szőke, csalán - sötétebb haj tulajdonosai számára.

A hajvágás hatása a hajra: lassú növekedés, nincs más hatás.

A hajvágás pszichológiai hatása: egy kicsit visszavonhat, és nem túl barátságos.

Hajvágás: megengedett; meg tudja vágni a frufru; jól kap a férfi hajvágás.

Egyéb eljárások: jó nap a hajkezeléshez, de jobb, ha nem használunk vegyi anyagokat. Előnyben részesítsük a természetes termékeket, például a növényi olajokat, amelyek jól helyreállítják a hajat. A maszkokat és a csomagolásokat olajokkal készítheti el. Nehéz pontosan megmondani, hogy melyik olajat használják az Ön számára, minden nagyon egyedi, ezért érdemes különböző olajokat próbálni megtalálni a sajátodat. Legyen óvatos, ha allergiás hajlamos.

A hajvágás hatása a hajra: lassú növekedés, nincs más hatás.

A hajvágás pszichológiai hatása: vonzza az üzleti akadályokat és a pénzzel kapcsolatos problémákat.

Kedvező napok a fodrászon

Hold természetesen 16:36 és 21:01 között

Hajvágás: a hajvágás egyik legsikeresebb napja, de ha hosszú ideig szeretné megtartani a frizurát; meg tudod csinálni a férfi fodrászokat, vágni a bordát; jó vágni a problémás hajat (nem a hold alatt, természetesen nélkül!)

Egyéb kezelések: még mindig jó nap a haj kezelésére; Hát tegyünk maszkot a haj tisztítására; Lehet öblíteni a gyógynövények hajhullámát.

A hajvágás hatása a hajra: lassú növekedés; 21:00 óráig - nincs befolyása; 21:00 után - a haj megjelenésének javítása, az izzók erősítése, a haj kevésbé lemorzsolódása.

A hajvágás pszichológiai hatása: az életed kellemes változásokat és híreket hozhat.

R 7. Április, szombat. A 21. holdnap 01:49. Bak

Hajvágás: a hajvágás egyik legjobb napja, de ha a haját a lehető leghosszabb ideig szeretné tartani; meg tudod csinálni a férfi fodrászokat, vágni a bordát; jó a problémás haj vágása; Ne készítsen hajvágást tűzzel.

Egyéb eljárások: a Hold negatív aspektusai megakadályozhatják, hogy a komplex eljárásokból jó eredményeket kapjunk, ezért azt javasoljuk, hogy haját otthon végezze el. A maszkot erősítheti, helyreállíthatja és tisztíthatja. Ezen a napon a hajad jól érzékelhető gyógyulási folyamatok lesznek, különösen, ha 15:00 óráig csinálod őket. Jobb, ha nem szárítja a hajat nagyon forró levegővel. Eldobja a ploek-t és vasalókat: könnyen szárítható haj.

A hajvágás hatása a hajra: lassú növekedés; a haj megjelenésének javítása, az izzók erősítése, a haj kevésbé esik ki.

A hajvágás pszichológiai hatása: impulzív lehet, 15: 30-ig - nehézségeket és problémákat vonz a szakmai életében.

OLD MOON 10:21

8 április 8., vasárnap. A 21., 22. holdnap 02:39. Bak

IV. Negyedév, a hold negyedik fázisa 10:21

Hajvágás: megengedett; meg tudja vágni a frufru; jó hajvágás a férfiaknak; Jó levágni a szomorú hajokat.

Egyéb kezelések: még mindig jó idő a hajápoláshoz, különösen otthon. Bármilyen nehéz eljárást elhalasztani: ez a holdfázis megváltoztatásának stresszes napja. A haj még mindig olajokkal és különböző orvosi maszkokkal kezelhető.

A hajvágás hatása a hajra: lassú növekedés; a haj megjelenésének javítása, az izzók erősítése, a haj kevésbé esik ki.

A frizura pszichológiai hatása: meglepetéseket, éles hangulatváltozásokat, impulzivitást vonzhat az akciókban; aggodalomra ad okot.

IL április 9., hétfő, a 22., a 23. holdnap, 03:20. CAPRICORN, AQUARIUS 09:50

Hold, természetesen 05:40 és 09:49 között

Hajvágás: megengedett; meg tudja vágni a frufru; jó hajvágás a férfiaknak; Szokatlan frizurát készíthet magának, próbáljon ki egy új képet; Tűz segítségével forró frizurát kaphat.

Egyéb eljárások: 10:00 óra után jó, ha az alkalmazásokat vagy programokat használjuk a legjobb kép kiválasztásához. Ma a haját hajcsavarókra hajthatja, vagy forró készülékekkel formázhatja. És mégis jobb, ha a hővédelmet használjuk, hogy ne hajtsa le a hajat.

A hajvágás hatása a hajra: lassú növekedés, nincs más hatás.

A hajvágás pszichológiai hatása: új érdekes ismerősök vonzása az életedbe.

IL 10. Április, kedd, a 23., 24. holdnap, 03:54. AQUARIUS

Hajvágás: megengedett; meg tudja vágni a frufru; jól kap a férfi hajvágás. A legjobb, ha 11:00 után megy a fodrászatba! Tűzzel hajvágásokat készíthet.

Egyéb eljárások: jobb, ha a haj minden eljárását a nap második felére (11:00 után) áthelyezi. Tisztító maszkokat vagy maszkot készíthet a kötethez. Jó kísérlet ceruzával a hajra.

A hajvágás hatása a hajra: lassú növekedés, nincs más hatás.

A hajvágás pszichológiai hatása: 11:00 óráig - az ellenkező nemhez kapcsolódó problémákat, hiábavaló várakozásokat és aggályokat vonz. 11:00 után nincsenek különleges hatások.

Melyik nap van jobb hajvágás?

Hold természetesen 17:56 és 21:40 között

Hajvágás: megengedett; meg tudja vágni a frufru; hogy jó férfi hajvágásokat készítsen, hajvágást készíthet. 21:40 után nem kaphatsz hajvágást!

Egyéb eljárások: hajjal ma is dolgozhatunk, de jobb, ha a Hold „üresjáratra” hagyja (18:00 óráig), különben az eljárások haszontalanok lehetnek. Jó ideje a gondozási eljárásoknak - 9: 00-ig. Tisztító maszkokat és maszkokat készíthet a térfogatra, a fejbőr vagy a fejmasszázs hámlására.

A hajvágás hatása a hajra: lassú növekedés, 21:40-ig - nincs hatás; 21:40 után - korpásodás, hajhullás, izzók gyengülése.

A hajvágás pszichológiai hatása: 09: 00-ig - vonzza az ellenkező nem, új ismerősök figyelmét.

IL 12. Április, csütörtök, 25., 26. holdnap 04:46. FISH

Hajvágás: egy rossz nap a hajvágás számára, jobb, ha átugrani.

Egyéb eljárások: ma elhalasztanak bármely eljárást, különösen összetetteket. Ez egy rossz nap a hajat dolgozni. Különösen veszélyes lehet a perm: egy nagy kockázat, hogy nagyon kiábrándító eredményt érjünk el, vagy allergiás reakciót válthat ki. Jó nap a szőrtelenítésre vagy a szőrtelenítésre.

A hajvágás hatása a hajra: lassú növekedés; korpásodás, hajhullás, izzók gyengülése.

A hajvágás pszichológiai hatása: félreértéseket vonzhat a szeretteivel.

13 április 13., péntek, 26., 27. nap, 05:07. FISH

Hold természetesen 14:27

Hajvágás: egy rossz nap a hajvágás számára, jobb, ha átugrani.

Egyéb eljárások: rossz nap a haj kezeléséhez. Eltávolíthatja a nemkívánatos szőrzetet, különösen a hónaljból, a kézből, az arcból. A szemöldökét kihúzhatja és formázhatja: az új szőrszálak a szokásosnál lassabban nőnek.

A hajvágás hatása a hajra: lassú növekedés; korpásodás, hajhullás, izzók gyengülése.

A hajvágás pszichológiai hatása: nincs speciális hatás.

R 14 Április, szombat, a 27., 28. holdnap, 26:26. Halak, ARIES 06:27

Hold, természetesen 06:26-ig

Hajvágás: megengedett, de ha nincs problémás haj; meg tudod vágni a frufruodat, levághatod a hajat férfiaknak. Jobb, ha nem végeznek termikus vágást.

Egyéb eljárások: jól tisztítási eljárások, cserjések és fejmasszázs. A fejbőr hámozása segít megszabadulni a halott sejtek rétegétől, serkenti a haj növekedését.

A hajvágás hatása a hajra: lassú növekedés; nincs más hatás.

A hajvágás pszichológiai hatása: vonzza a dolgokat akadályokat, vállalkozásokkal kapcsolatos nehézségeket, a hozzátartozókkal való kommunikáció során felmerülő akadályokat.

Április 15., vasárnap, a 28., 29. holdnap 29:45. Owen

Hajvágás: megengedett, de ha nincs problémás haj; meg tudod vágni a frufruodat, levághatod a hajat férfiaknak. Nem tehetsz termosztripeket.

Egyéb eljárások: az előző napra vonatkozó ajánlások ma is érvényesek, de reggel javasoljuk, hogy ne használjon forró készüléket (hajszárító, vasaló, göndör vasaló, stb.), Mivel 11:00 óra előtt nagy a valószínűsége a haj száradásának. Nincs bonyolult eljárás!

A hajvágás hatása a hajra: közepes magasság; nincs más hatás.

A hajvágás pszichológiai hatása: szorongást, agressziót, impulzivitást, idegességet vonzhat.

Melyik napon vágta le a haját áprilisban?

YOUNG MOON 05:00 órától

16 április 16., hétfő, a 29., 1. holdnap, 05: 00-tól, a második holdnap 06: 05-től. ARIES, CART 11:51

ÚJ MOUNT 05:00 órakor

A hold 08:59 és 11:50 között van

Hajvágás: szerencsétlen nap egy hajvágás számára, jobb, ha kihagyja: nagy kockázatok, amelyeket nem fog tetszeni az eredmény, és pénzt fogsz pazarolni.

Egyéb eljárások: még mindig nem kell bonyolult eljárásokra regisztrálni: ez az új hold napja, a Vénusz és a Jupiter mellett negatív szempont is közeledik, így a hiába költött pénz jelentősen nő. 12:00 óra után a természetes összetevők alapján erősítő maszkokat készíthet. Lehet öblíteni a gyógynövények hajhullámát.

A hajvágás hatása a hajra: gyors növekedés, nincs más hatás.

A hajvágás pszichológiai hatása: meglepetés és kellemetlen változások vonzása.

IL április 17., kedd, 2., 3. holdnap 06:27. TAURUS

Hajvágás: a legjobb idő 10:00 után; vágja a haj tippeket a növekedés felgyorsításához; Jó levágni a szomorú hajokat.

Egyéb eljárások: 10:00 óra után hajlított hajok különböző eljárásai, amikor Venus és Jupiter el kell távolítania a kedvezőtlen szempontokat. Ezért jobb ez a nap, hogy 10:00 után jelentkezzen be a fodrászba. Színezheti a haját, kiemelheti, színezheti és másfajta festést is végezhet.

A hajvágás hatása a hajra: gyors növekedés; a haj erősítése, szerkezetük és megjelenésük javítása.

A hajvágás pszichológiai hatása: váratlan költségeket vonzhat.

Hold nélkül pálya nélkül 01:05 és 15:02 között

Hajvágás: megengedett, hajvágást végezhet, levághatja a haj végét a növekedés felgyorsítása érdekében. Jó haj a normál problémamentes haj tulajdonosainak.

Egyéb eljárások: 15:00 előtt nem javasoljuk, hogy kezdjenek semmit újból. Folytathatja a hajkezelést szalonokban vagy otthon, készíthet különféle maszkot, amelyek erősítik és gyógyítják a hajat. 15:00 után, amikor a Hold a Gemini jelzőjében van, jó is a maszkokat a kötethez, a forró hangszerek segítségével.

A hajvágás hatása a hajra: gyors növekedés; 15:00 előtt - nincs más hatás; 15:00 után - a haj bolyhosabb és terjedelmesebb lesz.

A hajvágás pszichológiai hatása: új hasznos információkat hozhat az életedbe, új ismerősökbe.

19 április 19., csütörtök, a 4., 5. holdnap, 07:25. Twins

Hajvágás: megengedett, de ha normális hajod van; Termosztripeket tehetünk.

Egyéb eljárások: ezen a napon jó érdeklődésre számot tartó információk gyűjtése a hajápolásról, helyreállításról, kezelésről, erősítésről stb. Vásárolhat a megfelelő kozmetikumokhoz, stíluseszközökhöz stb.

A hajvágás hatása a hajra: gyors növekedés; a haj bolyhosabb és terjedelmesebb lesz.

A hajvágás pszichológiai hatása: csalásokat és csalódást okozhat.

Hold természetesen 15: 05-17: 26 között

Hajvágás: megengedett, de jobb 15:00 óráig; különösen jó azok számára, akiknek problémamentes hajuk van, de növelni akarja a kötetet és felgyorsítja a növekedést. 17:30 után kap egy rossz frizurát!

Egyéb eljárások: ma jó, ha olyan maszkot készítünk, amely lehetővé teszi, hogy kissé megemelje a hajat a gyökereken, bolyhosodjon meg és tegye a haj nagyobb mennyiségét. Használhat forró formázó eszközöket is, mint pl. A hajra vonatkozó összetett eljárások ma nem lesznek különösen hatékonyak.

A hajvágás hatása a hajra: gyors növekedés; 15:00 előtt - a haj pelyhesebb és terjedelmesebb lesz; 15: 00-17: 30 között - nincs hatás; 17:30 után - a haj gyengülése, megjelenésük romlása.

A hajvágás pszichológiai hatása: nincs speciális hatás.

IL 21. Április, szombat, 6., 7. holdnap 08:59. RÁK

Hajvágás: egy rossz nap a hajvágás számára, jobb, ha átugrani.

Egyéb eljárások: egy rossz nap a hajhoz való munkavégzéshez: jobb, ha bármely eljárást elhalasztják. Eltávolíthatod a nemkívánatos szőrszálakat, de ne feledd: a növekvő holdral a haj nagyon gyorsan növekszik! Veszélyes, ha a készüléket forró készülékekkel végezzük.

A hajvágás hatása a hajra: gyors növekedés; megjelenésük romlása.

A hajvágás pszichológiai hatása: akadályokat vonzhat az ügyekben, a családi élet problémáiban.

A hajvágás legjobb holdnapja

♋♌ április 22., vasárnap, a 7., a 8. holdnap 10:53-tól. CANCER, LION 20: 09-től

Hold, természetesen, 5: 58-tól 8: 08-ig

Hajvágás: rossz idő a hajvágáshoz - 20: 10-ig; 20:10 után - jó fodrász. különösen azok számára, akik hosszabbak, és akiknek bármilyen problémája van a hajjal.

Egyéb eljárások: sikertelen idő a haj kezeléséhez - 20:10-ig. 20:10 után a hold nagyon kedvező jele lesz Leónak. Ebben az időben jó, ha a haj kezelésére és helyreállítására különböző eljárásokat végeznek, különösen, ha hosszúak. A mai komplex eljárások nem a legjobbak, mivel a hold közeledik egy fázisváltozáshoz.

A hajvágás hatása a hajra: gyors növekedés; 18:00 óráig - a haj gyengülése, megjelenésük romlása; 18:00 és 20:00 óra között - nincs hatás; 20:00 után - a haj erősítése, megjelenésének javítása, térfogat növelése.

A hajvágás pszichológiai hatása: meglepetés, éles hangulatváltozás, impulzivitás vonzza az akciókat.

00:47

IL 23. Április, hétfő, 8., a 9. holdnap 11: 16-tól. LEV

I negyedév, a Hold második fázisa 00:47

Hajvágás: a hajvágás egyik legsikeresebb napja, különösen, ha problémás, kötetmentes hajod van, és gyorsítani akarod a növekedést.

Egyéb eljárások: jó nap a különböző haj helyreállítási és megerősítési eljárásokhoz; festhetsz és nőhetsz hajat, csinálj egy perm. De a curl kisebb lesz. Ha ez nem jelent problémát, regisztráljon most az eljárásra.

A hajvágás hatása a hajra: gyors növekedés; a haj erősítése, megjelenésük javítása, térfogat növelése.

A hajvágás pszichológiai hatása: új ismeretek vonzása.

Hold nélkül tanfolyam nélkül 21:40 és 23:39 között

Hajvágás: a hajvágás egyik legsikeresebb napja, különösen, ha problémás, kötetmentes hajod van, és gyorsítani akarod a növekedést.

Egyéb eljárások: jó nap minden olyan összetett és egyszerű eljáráshoz, amelynek célja a haj minőségének, megjelenésének és a legfontosabbnak - a haj egészségének javítása. Ha van célja, hogy javítsa a haját otthon, ne felejtsd el, hogy maszkot készítsen a haj erősítésére. A hajhullás elleni bármilyen kezelés nagyon hatékony. Alopeciával kezelhető.

A hajvágás hatása a hajra: gyors növekedés; 21:10-ig - a haj erősítése, a megjelenés javítása, a térfogat növelése.

A hajvágás pszichológiai hatása: kellemes meglepetés.

R 25. Április, szerda, a 10., a 11. holdnap 13:55 között. VIRGO

Hajvágás: a hajvágás egyik legsikeresebb napja, különösen akkor, ha problémás haja van, és felgyorsítja a növekedést; Termosztripeket tehetünk.

Egyéb eljárások: egy másik jó nap a különböző összetett eljárásokhoz a haj megjelenésének javítására. Manapság jó, ha bármilyen festést, hajhosszabbítást, hajkiegyenesítést, különböző maszkot, afrikai zsinór szövést, valamint vegyi permét csinál. Alopeciával kezelhető.

A hajvágás hatása a hajra: gyors növekedés; a haj erősítése, megjelenésük javítása; haj hajlamosabbá és tisztábbá válik.

A hajvágás pszichológiai hatása: sok sikert fog hozni az üzleti életben, segíteni fog a karrier-létrán.

IL 26. Április, csütörtök, 11., a 12. holdnap 15:15 között. VIRGO

Hold nélkül természetesen 12:49

Hajvágás: a hajvágás egyik legsikeresebb napja, különösen akkor, ha problémás, kötetmentes hajod van, és gyorsítani akarod a növekedést; Termosztripeket tehetünk.

Egyéb eljárások: ideje, hogy az összes eljárást 13:00 óráig kezdje, amíg a hold „tétlen”. Jó alkalom a haj kezelésére és a trichológus látogatására. 13:00 után - az eljárások eredményei nem tetszhetnek, és az orvoshoz való látogatás hiábavaló lehet. Alopeciával kezelhető.

A hajvágás hatása a hajra: gyors növekedés; a haj erősítése, megjelenésük javítása; haj hajlamosabbá és tisztábbá válik.

A hajvágás pszichológiai hatása: segít abban, hogy határozottabb, aktívabb és célirányosabb legyen.

Ma levághatja a haját a holdnaptáron?

27 április 27., péntek, a 12., 13. holdnap 16:33. VIRGO, SCALES 04:13

A Hold természetesen 04: 12-ig

Hajvágás: megengedett, különösen, ha nem problémás, de nincs kötetlen haj, és fel akarja gyorsítani a növekedést; Termosztripeket tehetünk.

Egyéb eljárások: jó idő a gondoskodó maszkok, a maszkok a kötet számára és a forró készülékek stílusához. Különösen jó bármilyen eljárás megkezdése előtt 10:00. Komplex eljárások a hajra, mint például a curling, jobb, ha nem.

A hajvágás hatása a hajra: gyors növekedés; nincs más hatás.

A hajvágás pszichológiai hatása: nehézségekbe ütközhet az ellenkező nemhez való kommunikációban.

♎ április 28., szombat, a 13., a 14. holdnap 17:51 között. MÉRLEG

Hajvágás: megengedett, de ha nincs célja a haj megerősítésére és megjelenésének javítására.

Egyéb eljárások: a különböző maszkok megnövelhetik a térfogatot és a haj fényét. A hajszárítóval történő szárítás során nem ajánljuk nagyon forró levegő használatát. Az is jobb, ha elhagyja a stílust pleyk és vasalókkal.

A hajvágás hatása a hajra: gyors növekedés; nincs más hatás.

A frizura pszichológiai hatása: meglepetéseket, éles hangulatváltozásokat, impulzivitást vonzhat az akciókban; fokozódik a szorongás, megjelenhet a kellemetlen érzelmek.

Hold nélkül tanfolyam nélkül 08:32 és 10:11 között

Hajvágás: megengedett, de ha nincs célja a haj erősítésére és megjelenésének javítására; 10:12 után - egy hajvágás segít megszabadulni a korpásodástól.

Egyéb eljárások: a korpásodás kezelésére alkalmas idő 10:00 után alakul ki, amikor a Hold a Skorpió jele felé megy. Tegye félre az összetett eljárásokat, mint a telihold megközelítések.

A hajvágás hatása a hajra: közepes magasság; 10:00 előtt - nincsenek más hatások; 10:00 után - megszabadulni a korpásodástól.

A hajvágás pszichológiai hatása: szorongást, idegességet, álmatlanságot okozhat.

MÓDOSÍTÁS 03:59

IL 30. Április, hétfő, 15., a 16. holdnap 20:21. SCORPIO

TELJES MOON 3:59

Hajvágás: megengedett, különösen, ha a korpásodás problémái vannak.

Egyéb kezelések: a hajtisztítás és a korpásodás még mindig előnyös. Jó csinálni a fejbőrt.

A hajvágás hatása a hajra: közepes magasság; megszabadulni a korpásodástól.

A hajvágás pszichológiai hatása: vonzza a jó hangulatot és a jó szerencsét az üzletben.

http://www.infoniac.ru/news/Lunnyi-kalendar-dlya-volos-na-aprel-2018-luchshee-vremya-dlya-strizhki-i-okrashivaniya.html