logo

Ducray hajhullás elleni szerek - minden előnye és hátránya

Sokan szembesülnek a túlzott hajhullás problémájával. A Ducrey hajápoló krémek segítenek könnyen és gyorsan kezelni a megfelelő kezelést. Ezeknek az eszközöknek szinte nincsenek hátrányai és ellenjavallatai. A koncentrált készítmény számos aktív komponenst és egy szabadalmaztatott komplexet tartalmaz.

Cégről

A bőrgyógyászati ​​laboratórium Ducrey orvosi kozmetikumok kifejlesztése és gyártása a test, az arc, a fej és a haj bőrével kapcsolatos különböző problémák kiküszöbölésére. A hangsúly a hajra és a fejre szánt pénzekre összpontosít. Ezek a samponok vezető szerepet töltenek be a fejbőr ápolására szánt gyógyszertár termékek között.

Minden kozmetikát a Pierre Fabr Tudományos Központ bőrgyógyászainak részvételével fejlesztettek ki. Klinikai és farmakológiai vizsgálatok igazolják a Ducrey kozmetikumok hatékonyságát és hipoallergén hatását.

Az alkalmazás hatása

A fejbőr krémjei Ducrey-t alopeciában, krónikus vegetációvesztésben használják. Alkalmas stressz és túlmunkás, ideges feszültség, éghajlatváltozás után.

struktúra

A Neoptid és Kreastim lotionok fő összetevője a tetrapeptid. A Neoptid nikotinamid, ruszcus és artémia kivonatokat, neurucin, CP4G komplexet tartalmaz. A Kreatim tartalma: B5, B6, B8 (biotin), kreatin. Az Anastim tartalmaz: tokoferol-nikotinátot, tisztított neoruscint, biotint, komplex CP4G-t.

A Ducrey termékeket online vagy gyógyszertárakban lehet megvásárolni.

Ár Neoptid krém különböző helyeken: 3349 és 3085 között. Gyógyszertárakban: 3440 és 3587 között.

Ár Kreastim krém különböző helyszíneken: 2711 és 2798 között. Gyógyszertárakban: 3107 - 3312 p.

Ár lotion Anastim - 2700 p.

faj

A gyártónak 3 különböző krém van. Ezek összetétele és iránya különböznek.

Ducray Neoptid

Ez a krém a krónikus hajhullásnak jelzi a nőknél. Az eszköz a hajhagymákra hat a haj növekedése során.

tulajdonságok

A tetrapeptid elősegíti a gyors sejtmegosztást. Ennek köszönhetően nő az aktív hajnövekedés ideje. Ez a komponens javítja a fejbőr mikrocirkulációját, ami felgyorsítja a hajszár növekedését.

Más hatóanyagok javítják az anyagcsere folyamatokat a hajhagymákban. A hanyatló haj mennyisége csökken, és a maradék sűrűbbé válik. Ez az eszköz könnyű szerkezetű, nem zsíros haj.

kérelem

A tiszta, száraz fejbőrre naponta egyszer 1 ml-t permetezünk (12 csap). Készítsen masszázst a jobb felszívódás érdekében. A szőrszálakat legkorábban 12 órával mossuk le. A Ducray Neoptide egyik csomagja 3 hónapig tart, ez az idő elegendő egy kurzushoz.

Ducrey Anastim

Ezt az eszközt a fürtök cseppjeinek reakciójában használják: ideges törzs, szülés, túlmunkás, szezonváltás vagy egy másik éghajlati övezetre való költözés.

tulajdonságok

A hatóanyagok javítják a fejbőr mikrocirkulációját, hozzájárulnak a keratin termeléséhez. Segít javítani a hajhagymák teljesítményét.

Lassítja a hajhullást, segít megerősíteni, javítja az anyagcsere folyamatokat a sejtek szintjén.

kérelem

Egy palackot 3 alkalommal terveztek. Alkalmazza a fejbőrt, hetente háromszor masszírozó mozdulatokkal, ne öblítse le. A csomagban 8 palack, elég egy 2 hónapig.

Ducray Kreastim

A krém a szülés után és a szoptatás alatt, a stresszes helyzetek után.

tulajdonságok

A kreatin és a tetrapeptid együttes munkája táplálja a szőrtüszőket, ami javítja a haj állapotát, sűríti és vitalitással tölti. Az aktív összetevők felgyorsítják az őssejtek megoszlását.

A legérzékenyebb fejre alkalmas hipoallergén kezelés. Növeli a fürtöket.

kérelem

Hetente háromszor tisztítsa meg a terméket tiszta, száraz fejbőrre. 10 kattintást igényel. Legfeljebb két óra múlva le lehet mosni. A Ducray Creastim egyik csomagolásában lévő termék mennyisége 1 hónapos kezelésre tervezték.

Alkalmazási szabályok

Általános tippek a Ducre Lotionok használatához:

 1. Váltak egymástól kis szálakra.
 2. A fej száraz és tiszta bőrére alkalmazandó eszközök.
 3. A legjobb hatás érdekében néhány percig masszírozzon.
 4. Ne öblítse több órán át.

Figyelem! A készítményt szigorúan alkalmazza az utasítások szerint: minden nap vagy heti 3 alkalommal, a termék típusától függően.

Előnyök és hátrányok

A Ducrey használatának előnyei:

 • veszteség csökken;
 • sűrűség nő;
 • javítja a haj állapotát és megjelenését;
 • Az eredmény 1 hónapos használat után észrevehető.

A negatív oldalak a következők:

 • magas ár;
 • bizonyos esetekben a fej piszkosabbá válik.

A hatás az első hónap után észrevehető. A kezelés minimális időtartama 2-3 hónap. A tanfolyamok között szünet van 1-2 hónapig.

Az eredmény konszolidálása

Ez azt jelenti, hogy Dykrey gyártó hatékony, megéri a pénzt. De nem elég, ha a hajhullást csak kívülről kezeljük.

A tanfolyamok között a krém a vitaminok összetételét jelenti. Szükség van az étrend beállítására, több fehérjetartalmú étel fogyasztására. A fehérje a haj építőkövei.

Tanács. A véráramlás javítása érdekében érdemes rendszeres fejmasszázst tartani. A vegetáció csökkenése a hormonális zavarok miatt következhet be, ajánlott hormonok vizsgálata.

Meg kell vásárolni egy speciális sampont a hajhullás ellen - például Ducrey Anafaz. Anastim krém alkalmazása javasolt ezzel a samponnal együtt.

óvintézkedéseket

Ne használja gyermekek és tizenévesek számára. Nem szabad belélegezni, permetezés közben és fél órán belül a helyiség szellőztetése után. Ne használja belsejében, kerülje a szembe jutást.

Fontos az átfogó megközelítés az alopecia kezelésére. Minden műveletet rendszeresen és az utasításoknak megfelelően kell végrehajtani, hogy a krém hatása hatásos legyen.

http://expertpovolosam.com/zdorove/alopeciya/sredstva/aptechnye/sprey/dyukrey

Tesztelés: új Ducray Creastim krém hajhullásért

Itt, bevallom, sokáig gondoltam. Az a tény, hogy az újdonság célja, hogy megoldja a reaktív esés problémáját. Ez az, amikor nagyon magas hőmérsékletű beteg volt, antibiotikumot vettél, stressz vagy erős érzelmi örvény volt, és még műtét vagy szülés után is. A diagnózissal (androgenetikus alopecia) - ez az, amit a halott tölcsér nem tud kezdeni.

- Akkor próbáljuk meg az olvasókat - javasolta Ducray. De hogyan tudod előre a diagnózist? Valójában a statisztikák szerint a 10-es veszteség 9 esete pontosan az AHA, és a lányok általában önmagukban is reagálnak a reaktív veszteségekre - vagy eltűnnek, vagy vitaminok segítenek, vagy különböző maszkok a hajhullásért, amit trichológus, Vladislav Tkachev nevű „gasztronómiai fázisnak” nevez. Mindaddig, amíg „önmagában halad”, elveszítheti a haját. És nem lehet pontosan megérteni, hogy milyen helyzetben volt egy személy trichológus fogadása nélkül. És ha ő, mint én, rendelkezik az AHA-val, akkor nem tudjuk értékelni, hogy a krém működik-e.

Ezért úgy döntöttünk, hogy a másik irányba megyünk, és felvegyük a hősnőket, akik az új drogot tesztelik a trichológusok ügyfelei között a Gyönyörű Hajok Intézetéből (amely egyébként olvasónk, Alina az Aida Gadzhigoroyevát látja). Mindenesetre először öt embert nézett, úgyhogy legalábbis végül legalább valaki felmerült a szükséges problémával.

A Magic Box legújabb kiadása: 11 minta vár rád

Új termékek és bestsellerek mintái: próbáljon meg vásárolni.

Julia Egorova trichológus vezette a konzultációkat - 2009 óta dolgozik a hajhullás problémáin, kutató asszisztens az MNPTsK DZM Dermatovenereológiai és Kozmetológiai Tanszékén, általában itt olvashat. Szerettem, mennyire kompetensen és egyértelműen elvégezte a vizsgálatot, mindent a dr. Tkachev legjobb hagyományaiban, általában -) Azonnal megnézte a fejbőr növekedését egy trichoszkóp segítségével, becsülve a haj mennyiségét és vékonyságát.

Nem volt olyan könnyű kiválasztani háromat. Az egyik hősnőben már vizuálisan nyilvánvaló volt, hogy a probléma komoly volt. Tekintettel az androgénfüggő övezet lokalizációjára és a trichoszkópia eredményeire, az AGA előzetes diagnózisa. Julia azonnal minoxidilt írt neki, és elküldte őt, hogy vizsgálatokat végezzen. Egy másik hősnő ugyanolyan problémát jelentett, de enyhe formában - krónikus telogén hajhullás, két nemi hormon hormonális rendellenességei (megnövekedett DHA-szulfát és 17-heprogesteron), ezért azt tanácsolta, hogy forduljon egy endokrinológus nőgyógyászhoz, és beléptek az otthoni ellátásba Neoptide a Ducray által.

Ennek eredményeként az a három lány, aki teszteli a Ducray Creastim krémet, Irina, Ekaterina és Marina.

A kikötő 32 éves. A közelmúltban született egy csodálatos baba, akivel a recepción jött.

Terhesség előtt és a haj alatt, ha kiesett, nem volt túlzott. Maguk is elég vastagok, így Marina nem aggódott.

Most a baba három hónapos, és az anyja hajhullása akut. A hajhullás egy hónappal a szállítás után kezdődött. A Marina számításai szerint naponta több mint 100 szőrzet esik ki. És még ha csak a kezével tartanád a hajaidat, akkor még mindig van pár a kezedben. - Minden hajam elvitt egy kisbabát - nevetett a hősnő a recepción.

Az anamnézisből a Marina első fokú vérszegénységgel is rendelkezik (mind a terhesség alatt, mind azt követően). Szoptatás, valamint a baba okozta állandó fáradtság, valamint súlyos súlycsökkenés - 12 kg a szülés után (bár erősen táplálkozik). A súly elvesztette a terhesség alatt szerzett értéket, de nem áll helyre. Elfogadja a glicint, az Elevit és a Prenatal Complex-et.

Az első felvételnél a legfontosabb dolog a trichoszkópia.

Julia néhány képet készít, amit a számítógépen feldolgoz - a szőrszálak számát, vastagságát kiszámítják, és a fejbőr állapotát értékelik.

A kikötő egésze nem rossz, nincs elvékonyodás az AHA-val rendelkező emberek számára. De van zsíros korpásodás.

Diagnózis: akut telogen hajhullás (reaktív).

Marina-t írtak le: Ellution sampon, Creastim Lotion három hónapig, Squanorm Oily Dandruff Shampoo, vas kiegészítők.

Aztán megnéztem az orvossal, ha általában ez a norma - hogy a terhesség után a haj mászik, érdemes egyáltalán kezelni ezt a feltételt? „Egyrészt a haj átlagosan hat hónapig képes helyreállni. Másrészt, súlyosbító tényező - a vashiány, meg kell szüntetni - mondta Julia. - A Plus Creastim megteremti a szükséges feltételeket ahhoz, hogy a tüszők megkezdhessék az új haj növekedését. És a szoptatás alatt is alkalmazható, ami nem gyakori. "

A második hősnő Catherine.

Az eset egy tipikus esete a reaktív hajhullásnak az antibiotikumok bevétele után.

Katya körülbelül két hónapra esik. Több napig 38 fokos hőmérséklet-emelkedéssel beteg volt, és antibiotikumot vett.

„Reaktív hajhullás esetén a betegek elsősorban a hajhullás fokozásával foglalkoznak. Minden nap több mint 100, és néha több mint 200-300 szőrszál is kieshet. Ugyanakkor a haj sűrűsége nem kritikus, és a nyilvánvaló elvékonyodás általában nem alakul ki - magyarázta Julia. - Katie trichoszkópos képének értékelése során látjuk, hogy a haj sűrűsége mind az elülső (az androgénfüggő zónában), mind a fej hátulján kielégítő, a szőr 2-3 csoportban növekszik az egyik szájból (ami a norma), nincsenek üres tüszők, hajhígítás (ellentétben az AHA-val). Néhány vékony szőr van jelen, de számuk a normál tartományon belül van. ”

Diagnózis: akut telogen hajhullás (reaktív).

Trichológus kinevezése: krém a hajhullás reakciójából 3 hónap, Shampoo Ellution ("Elyusion"), Nutricerat maszk ("Nutricerat"), kiegészítés Anacaps ("Anacaps").

„A haj növekedése energiaigényes folyamat” - magyarázta Yulia Egorova. - A szőrtüsző olyan szerkezet, amelyben aktív anyagcsere folyik, és nagyon érzékeny a változásokra. A fehérje, a vas, a stressz, az étrend, a magas hőmérséklet hiánya - mindez hatással van a tüszőre a veszteség fázis előtt. A telogén fázis tehát 2-3 hónap, a feszültségtényező és az esés kezdete között, egy ilyen időszakban. A Creastim egy neuropeptid analógot tartalmaz, amely elősegíti egy új hajnövekedési ciklus és kreatin bevezetését, amely serkenti ezt a növekedést. Ennek eredményeként a gyógyszer segít a haj gyorsabban felépülni.

Az utolsó hősnő Irina volt.

A kiesés története egy kicsit bonyolultabb, mint a másik két hősnő. Irinának két gyermeke van, az első terhességben a vérszegénység, a második - nem is olyan régen - a vashiány hiánya. Időnként a haja kihullott, de szezonálisan és helyreállt.

Nemrégiben a haj kezdett kiszivárogni a szokásosnál erősebbnek, bár Ira először nem tulajdonított jelentőséget ennek. Szintén stresszes pillanatok voltak - a „nyolcasok” megszüntetése az anesztézia súlyos kivonásával, többször is beteg volt (de nem 38 foknál), érzelmi stressz (nővér nélkül maradt, otthoni és két gyermek munkáját kellett összekapcsolnom).

„Ennek eredményeképpen a haj kötegelt, csak egy kézzel áthaladt a hajon, egyszerre 20 darabot húztam, és az éjszaka alatt a párnánál több mint 100 maradt. Emellett rájöttem, hogy a hajam vékonyodott és csökkent a térfogata, hígítva a homlokomon,” Ira. - Vágtam rövidre a hajomat, és eljöttem a trichológushoz.

A trichoszkóp megmutatta - igen, és ez a reaktív hajhullás. Julia azt tanácsolta, hogy átadja a vasra vonatkozó elemzést, de általában nem láttam semmilyen drámát a képen. A fejbőr egészséges, a haja 2-3 tüszőből nő, kis hányada vékony haj - de nem a normánál.

Diagnózis: akut telogen hajhullás (reaktív).

A kinevezési trichológus: a hajhullás Creastim ("Kreastim") reakciójából származó krém, kiegészítve az Anacapsot ("Anacaps") 3 hónapig.

Marina, Katya és Irina mindent teszteltek, amit három hónapig írtak. Az eredményekről - tudassa velünk -).

A drog Ducray Creastim már értékesítésre kerül, ára: körülbelül 2500 rubel.

http://www.beautyinsider.ru/2014/11/06/ducray-creastim-test-who-will/

Lépjen kapcsolatba velünk

Az árut nem lehet visszatéríteni.

A jó minőségű termékeket, amelyeket nem lehet cserélni (visszajuttatni), az Orosz Föderáció Kormánya által 1998. január 19-én jóváhagyott listában sorolnak fel. 55. További információ

 • leírás
 • paraméterek
 • kézbesítés

Függetlenül attól, hogy az ok miatt, a reaktív típusú hajhullás átmeneti, de a szakértők azt javasolják, hogy azonnal tegyen lépéseket. A Creastim (Kreastim) innovatív krém jelentősen csökkenti a hajhullást és serkenti a haj növekedését. A két összetevő, a tetrapeptid és a kreatin szinergiája helyreállítja a haj struktúráját, sűrűségét és vitalitását a szőrtüszők fokozott táplálkozása miatt. A szoptatás ideje alatt engedélyezett. Hatékonyság - A hajhullás látható csökkenése az első alkalmazási hónaptól 84% * -kal, a haj sűrűségének növekedése 82% *, a haj élettartamának növekedése 89% *. Fogyasztói tesztelés 64 nő részvételével, akiknél diagnosztizáltak a reakciós hajhullás problémája. Creastim (Kreastim) krém alkalmazása hetente háromszor 2 hónapig. % elégedett a kérelem első hónapja után kapott eredménnyel.

a haj növekedéséhez; a hajhullásból

Kozmetikai cél:

A termék tömege csomagolással (g):

NAGYVÁLLALATOK a barátokkal:

A kérdésekre és visszajelzésekre vonatkozó szabályok

Felülvizsgálat vagy szavazás szükséges
regisztrációval

Jelentkezzen be fiókjába Wildberries vagy regisztráljon - nem több, mint két perc.

SZABÁLYOK KÉRDÉSEKRE ÉS VISSZATÉRÍTÉSRE

A felülvizsgálatok és kérdések csak a termékre vonatkozó információkat tartalmazhatnak.

Az értékelések legalább 5% -os visszaváltási százalékos ügyfeleket és csak a megrendelt és szállított árukat hagyhatnak.
Egy termék esetében a vevő nem lehet több, mint két vélemény.
Legfeljebb 5 fotót csatolhat az értékelésekhez. A képen látható terméknek jól láthatónak kell lennie.

A következő vélemények és kérdések nem kerülhetnek közzé:

 • a termék más üzletekben történő megvásárlására mutat;
 • bármilyen elérhetőségi adatot tartalmaz (telefonszámok, címek, e-mailek, linkek harmadik fél webhelyeihez);
 • bántalmazással, más ügyfelek méltóságának vagy áruházának megsértésével;
 • nagyszámú nagybetűvel (nagybetűvel).

A kérdéseket csak akkor kapják meg, ha választ kapnak.

Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy szerkeszteni vagy közzétenni a felülvizsgálatot és egy olyan kérdést, amely nem felel meg a megállapított szabályoknak!

Betöltési hiba

Legfeljebb 5 fényképet adhat hozzá.

Az üzenetet megkaptuk, és elfogadtuk.

Egyes felülvizsgálatok ellenőrzést igényelnek, így a közzététel késhet.

http://www.wildberries.ru/catalog/2750072/detail.aspx

Ducre Creastim lotion használata hajhullás ellen

A reaktív hajhullás rendkívül kellemetlen probléma, mert a kopaszság nem embert, sem egy nőt nem fest. Ezért a legtöbb ember a lehető leggyorsabban és hatékonyabban próbálja visszajuttatni a régi kötetét és szépségét a hajukra. Ebből a célból alkalmazott és hagyományos módszerek és farmakológiai szerek. Például a Ducre cég testápoló krém Creastim-nek jó esélye volt arra, hogy önmagát ajánlja, amikor gyorsan megoldja az alopecia problémáját. A gyógyszer megkülönböztető jellemzője a káros vegyi anyagok hiánya.

A gyógyszer összetétele és tulajdonságai

A hajhullás elleni krém Dukre Kreastim - ez a különböző vitaminok, nyomelemek és tápanyagok nagyszerű kombinációja. A fő hatóanyagok - a kreatin és a tetrapeptid - szinergikusan hatnak, fokozzák egymást. A hatóanyag további összetevői vitaminokkal telítik a hajat és a fejbőrt, hidratálják és megvédik a fürtöket a külső tényezők negatív hatásaitól.

Hogyan működik a testápoló fő összetevői:

 1. A kreatin a sejtek és szövetek egyik fő energiaforrása. A kreatinnak köszönhetően speciális fehérje keletkezik, a szőrtüszők erősödnek. A telogén fázist (leesés) gyorsan helyettesíti az anagen fázis (növekedés). A kreatin hozzájárul a nyugvó izzók ébredéséhez is, ami miatt a haj teljes mennyisége nő.
 2. A tetrapeptid egy nagyon hatékony aminosav komplex. A tetrapeptidnek köszönhetően a sejtpusztulás jelentősen lelassul. Ezért az anagén fázis meghosszabbodik, és a szálak megszűnnek.

A kreatin és a tetrapeptid segít a vér mikrocirkulációjának javításában az epidermiszben. Ezért nő a tápanyagok, a bőrbe jutó oxigén és a tüszők mennyisége. A B csoportba tartozó vitaminok, amelyek szintén jelen vannak a gyógyszerkészítményben, erősítik a gyökereket és helyreállítják a hajszálak szerkezetét, serkentik a növekedést.

A Formula Creastim hivatalosan szabadalmaztatott, célja a hordozhatóság maximalizálása. Ez azt jelenti, hogy még a nagy bőrérzékenységű emberek is alkalmazhatják a krémet. Sőt, a gyógyszer alkalmas mind a nők, mind a férfiak számára.

Kreastim Lotion kezelés

A Ducrey-ből származó Kreastim-szal végzett hajhullás kezelés időtartama 2 hónap. A szerszámot a hajra hetente háromszor kell alkalmazni:

 1. Száraz részek több zónára osztva.
 2. Nyomja meg az adagolót 10-szer. A fejbőr bőrére sok krém, amely a préselés után kiemelkedik.
 3. Dörzsölje a könnyű masszázsmozgásokat.
 4. Nem kell lemosni, a termék kellemes aromájú és könnyű, nem zsíros szerkezetű. A krém gyorsan felszívódik az epidermiszbe, és nem aktiválja a faggyúmirigyeket.
 5. Ha meg akarja mosni a haját, akkor a krém alkalmazása után legfeljebb 2 órával lehet elvégezni. És jobb a következő napon.

Tipp: Kreastim krém alkalmazása esetén ajánlatos egy speciális, szulfátot és szilikonot nem tartalmazó sampont vásárolni.

A kezelés költsége és hatékonysága

A gyógyszer egy csomagja két 30 ml-es palackot tartalmaz. A krém teljes mennyiségének elegendőnek kell lennie a teljes terápiához. Egy csomag ára 1100 UAH. vagy 2300 rubel.

A Kreastim testápoló hatásosságát klinikailag igazolták és tapasztalat alapján tesztelték. Vannak róla és vélemények az interneten, többnyire pozitívak. A hajhullás egyéb eszközeihez képest ez a gyógyszer könnyen használható. Magas biztonsági profil mellett a szoptatás ideje alatt is alkalmazható (szakemberrel való konzultáció után).

A teljes kezelés befejezése után az alábbi eredményeket lehet elérni:

 1. A reaktív hajhullás csaknem egy hónapos használat után csaknem 90% -a megszűnik.
 2. A hajszerkezet sűrűsége, rugalmassága és javulása.
 3. Fokozott életerő és a haj megjelenése.

A Dukre cégtől származó Kureastim lotion az egyik leghatékonyabb szakmai megoldás a reaktív alopecia kezelésére. Az egyik fő előnye, amely befolyásolja a kezelés hatékonyságát, a gyógyszer jó tolerálhatósága allergiás és vékony, nagyon érzékeny fejbőrben.

következtetés

Kreatim kétségtelenül hatékony gyógyszer. Ez hipoallergén, könnyen kezelhető, nem okoz kényelmetlenséget (égő és viszketés hiányzik), nem igényel többszöri alkalmazást és öblítést. A Kreastim hatékonyan megakadályozza a fizikai és érzelmi stressz, a túlterhelés, a terhesség és a szülés után a hajhullást étrend, rossz étrend és rossz hajápolás miatt. Azonban a gyógyszernek van egy hátránya - az ára. De végül is az egészség, a haj szépsége lehetséges, és nem menteni.

http://mirledi.net/ispolzovanie-dyukre-kreastim-losona-protiv-vypadeniya-volos/

Felülvizsgálata hajhullás termékek Ducray

Ducray ("Ducre") - a francia dermo kozmetikumok jól ismert márkája, a haj és a bőr problémáinak megoldására. A márka megközelítésének alapja a saját bőrgyógyászati ​​kozmetikumok fejlesztése és a többszintű ellenőrzés minden szakaszában. A Ducray-nek lenyűgöző története van (több mint 80 éve a piacon), és a márka termékeit főként gyógyszertárakban értékesítik.

A haj növekedésére és erősítésére szolgáló sorozat, amelyet használtam, Anaphase serkentő samponból, Anastim hajhullás szérumkoncentrátumból és Anacaps tri-Activ étrend-kiegészítőből áll. A sorozat eszközeit úgy tervezték, hogy csökkentsék a stressz, étrend, terhesség és szülés során bekövetkező reaktív hajhullást, és erősítsék a hajhagymákat. Javasoljuk, hogy ezeket egy komplexben, természetesen 2 hónapig használják.

Megjegyzem, hogy a hajhullásomban nincsenek különösebb problémák - nem távolítom el a napi 100 szőrszálakat egy fésűből :) Mindazonáltal időről időre, főként az „átmeneti” évszakokban - tavasszal és ősszel, a haj egyre intenzívebben esik ki. Ráadásul gyakran ugyanebben az időben általában a legkevésbé stresszes a számomra, ami szintén növeli a súlyproblémát. November végén, késő ősszel kezdtem használni ezeket az alapokat. A Ducray kurzustól kezdve nemcsak a hajhullás csökkentését, hanem a növekedésük javítását és a hajhullás megelőzését is vártam - az alapok ezen problémák megoldására is összpontosítanak.

Életvezetési Huck! A sorozat eszközeit leginkább egy komplexben alkalmazzák, de! ha valamilyen oknál fogva nem engedheti meg magának a teljes sorozatnak egyszerre, akkor kezdje el a tanfolyamot legalább egy Anastim koncentrátummal. Magasan hasznos elemekkel rendelkezik, az eredmény lesz!

Ducray Anaphase stimuláló, nyugodt hajsampon (Ducre Anafaz)

Az anafázis serkentő sampon az első lépés a szőr szérumkoncentrátum hatásainak előkészítéséhez. A sampon használata nagyon kellemes: finom, poros aromája, vastag krémes szerkezetű, kevés, de elég habot ad. A hajra való felhordás előtt célszerű kis mennyiségű sampont keverni vízzel - sokkal kényelmesebb alkalmazni a hajra és elosztani.

Gyengéden és jól mosva sampont, gyakran - csak egyszer kell mosni. De a lágyság ellenére, használat után értelme egy maszkot vagy haj kondicionálót használni, mert hajhossz, még mindig egy kicsit kiszárad. A sampon alkalmazása után a haj jó térfogatú, és néhány napig tiszta marad, ami kétségtelenül hatalmas plusz nekem!


Összetétel: víz (AQUA), nátrium-lauret-szulfát, peg-7-glicerin-kálium, diszulfát-ftálsav-amid, poliszulfát 20, karbon-glükóz, lauril-béta-éter, CETEARETH-60 WIETRELTHIELVIELVIELI, ISTYLEHI, IKIELI, én, én, én, én, én, én, én, én, én, én térhálós polimert, alkohol, biotin, citronellol, D MDM hidantoin, illatanyag (PARFUM), magnézium-alumínium-szilikát, METHYLISOTHIAZOLINONEt, pantenol, P ANTOLACTONE, Polyquaternium-7, piridoxin-HCI, ruscus aculeatus gyökér kivonat, nátrium-benzoát, nátrium-klorid, nátrium-hidroxid, NÁTRIUM POLYNAPHTHALENESULFONÁT, TOCOPHERYL NICOTINATE, ZIN PYRITHIONE

Annak ellenére, hogy a készítményben a szulfát-szulfát jelen van, a sampon enyhe detergens felületaktív anyagokkal (PEG-7-gliceril-kakaó, distearil-ftálsav-amid, poliszorbát 20, kókusz-glükozid stb.) Viszonylag enyhe formulával rendelkezik, és hasznos adalékanyagok miatt a sampon stimulálja mikrocirkuláció a fejbőrben, amely elősegíti a haj növekedését és erősödését.

Koncentrátum krém a hajhullás ellen Ducray Anastim (Ducre Anastim)

A fő, véleményem szerint a vonal aktív eleme Anastim koncentrált krém. Tartalmaz egy összetett hatóanyagot, amely stimulálja a fejbőr mikrocirkulációját, és lényeges elemekkel ellátja a hajhagymákat. A krémet úgy tervezték, hogy lassítsa a veszteséget, erősítse a hajhagymákat és ösztönözze az új haj növekedését. Ajánlott 2 hónapos kurzus alkalmazása.

A kozmetikumok 7,5 ml-es kis palackokban vannak csomagolva, a készlet 8 palackot és egy kényelmes pipettacsontot tartalmaz. Tekintettel arra, hogy a gyártó ajánlása szerint a készítményt hetente kétszer alkalmazzák 2,5 ml-re, 1 doboz elegendő csak két hónapig. A kozmetikai palackok mérete ml-es jelekkel rendelkezik, így a 2,5 ml-es mérés nem jelent problémát.

A koncentrált testápoló folyékony, telített sárga színű anyag, kellemes gyógyszertárral és illatanyag-illattal, teljesen homogén és nem olajos. A szerszámot a fejbőr elválasztására kell alkalmazni, enyhén masszírozva a fejet az alkalmazás után. A használat első napjaiban egy kis „bizsergő” hatás figyelhető meg, később nem figyeltem meg az ilyen speciális hatásokat. Az Anastim nem jelenik meg sem a hajon, sem a fejbőrön - elszenvedve és elfelejtve. A haj alkalmazás után nem piszkosabbá válik, és nem kap zsírt a gyökereken.


[Összetétel: Ducray Anastim] Összetétel: Víz (AQUA), SD-ALKOHOL 39-C (ALKOHOL-DENAT), PPG-26-BUTETH-26, ARTEMIA-EXTRACT, BIOTIN, FRAGRANCE (PARFUM), GLYCERIN, PEG-40 HIDROGENÁLT CASTOR OI, OLAMINE, RUSCUS ACULEATUS ROOT EXTRACT, TOCOPHERYL NICOTINATE

Étrend-kiegészítő Ducray Anacaps tri-Activ (Ducre Anacaps)

A kurzus utolsó szakasza - Kiegészítők kapszulákban Anacaps tri-Activ, belülről dolgozva. Ez egy barna zselatin kapszula. B, E, PP, valamint vas és aminosavak vitaminokat tartalmaz. 100% -os napi bevitel vas és biotin.

A kapszula nagyon kényelmes vétel - csak 1 db. egy nap, és egy fényes csokoládé íz - ami kellemesen használhatóvá teszi őket. Az ajánlott felvételi idő 3 hónap, de az étrend-kiegészítők magas vastartalmának köszönhetően ajánlatos összehangolni a gyógyszer szedésének idejét orvosával. Amennyire tudom, a további tesztek kijelölése nélkül a vas-kiegészítők nem tartanak több mint 1 hónapot. Az Anacaps tri-ACTIV egy csomagja 30 kapszulát tartalmaz, és pontosan kiszámítják a bevitel egy hónapját.

A gyártó szerint idővel csökken a szervezetben lévő aminosavak mennyisége, ami a keratin fehérjék alapja - a haj szerkezeti összetevői. Ennek eredményeként a haj gyengébbé és vékonyabbá válik, és elkezdődhet a hajhullás. A kéntartalmú savak - a cisztin és a metionin, amelyek a kiegészítők részét képezik, serkentik a haj növekedését. A vitaminok összetétele aktiválja a sejtek anyagcseréjét és erősíti a szerkezetüket. A vas célja, hogy növelje a follikuláris sejtek hajhullás-megoszlását. Esti kankalinolaj E-vitaminban és zsírsavakban gazdag - beleértve a gamma-linolénsavat is.


[Összetétel: Ducray anacaps] Összetétel: esti primrose olaj (esti kankalin) 242,208 mg; metionin 125 000 mg; cisztin 125 000 mg; vas-szulfát 43,280 mg; Niacinamid (PP-vitamin) 16 000 mg; méhviasz 8000 mg; tokoferol (E-vitamin) 17,910 mg; napraforgó lecitin ** 8,852 mg; piroxin (B6-vitamin) 1700 mg; Biotin (B8-vitamin) 0,050 mg. Kapszula héj: hal zselatin *, glicerin, aromás összetétel, fekete vas-oxid, vörös vas-oxid, titán-dioxid

Bónusz Anacapses erősíti a körmöket, de nem tudtam teljes mértékben ellenőrizni ezt a hatást magamra, mert A legtöbb esetben táplálék-kiegészítőket vettem a tengeren nyaralás közben. És ott a körmeim mindig olyan dühösek, mint az őrültek, függetlenül attól, hogy kiegészítőket veszek-e be :)

Az alkalmazás eredménye

A 2 hónapos Ducray használat után a hajhullásom csökkent. A számot nem mérik, de mondjuk, a fésűhöz maradt szőrszálak alapján a hajhullás 50-70% -kal csökkent. + Szép bónusz! A hajam gyorsabban és vastagabban kezdett növekedni! Körülbelül 1,5 héttel a kurzus befejezése után észrevettem, hogy vastag alsószőrzetem volt új hajom. Most, egy hónappal később, a haj hossza nem mérte kifejezetten, de észrevette, hogy az utolsó hajfestés (1 hónap) óta a haj körülbelül 2 cm-rel nőtt, bár általában ez idő alatt csak 1-1,5 cm-rel nőtt.

Továbbá nem tudom figyelmen kívül hagyni a sorozat összes eszközének használatát. Nagyon szép használni őket :)

Az összes alap értékelése: 5
Ár: sampon - kb. 800 dörzsölje meg., Koncentrátum - kb. 2500 dörzsölje, étrend-kiegészítő - kb. 1000 dörzsölje.
Nagy gyógyszertárláncokban vagy például itt vásárolhat

Hasznos volt ez az értékelés? :)
Kipróbálod ezeket a gyógyszerek Ducre-t?

Mit szólsz a hajhullás problémájáról és arról, hogyan kell megoldani?
Egy ilyen problémával szemben? Milyen eszközöket használnak? Mennyire volt hatékony az Ön számára? :)

http://beauty-shmuty.livejournal.com/97201.html

Ducre Neoptid lotion férfi hajhullásért

Krónikus hajhullás férfiaknál, hajhullás.

A haj vastagabbá és vastagabbá válik, leesik.

tulajdonságok

Ducray Neoptide Homme Lotion antichute (Ducre Neoptid lotion a hajhulláshoz férfiaknál) mindenféle fejbőr számára.

Forradalmi eszköz a férfiak hajhullás elleni küzdelemben! Ducray Neoptide Homme Lotion antichute hatékonyan megoldja a hajhullás problémáját és megőrzi sűrűségüket. A krém formula a Peptidoxyl-4 és a Monolaurin duo hatóanyagokon alapul. Kombinált hatásuk normalizálja a WNT-jelet, amely fontos szerepet játszik a hajhagymás sejtek regenerációjában.

Rendszeres használat esetén a Ducre Neoptide Lotion eltávolítja a krónikus hajhullás okát a férfiaknál. A tesztelés kimutatta, hogy 3 hónappal a krém alkalmazása után a hajhullás 90% -kal leállt, sűrűségük megmaradt.

A krém könnyű, nem zsíros szerkezetű, kellemes férfias illatú. Az ajánlott alkalmazás legalább 3 hónapig.

 • A peptidoxil-4 stimulálja a fejbőr mikrocirkulációját;
 • A Monolaurin korlátozza a hajhullásért felelős enzim hatását.
 • parabénmentes

Használati módszer

A száraz vagy nedves fejbőrön 9 napos adagot kell alkalmazni naponta egyszer. Ne öblítse le. Ne mossa le a haját samponnal 2 órával a krém alkalmazása után. Az alkalmazás lefolyása legalább 3 hónapig.

http://www.perfectoria.ru/items/ducray-neoptid-loson-ot-vypadeniya-volos-u-muzhchin

Ducray: hajhullás kezelések Anacaps, Neoptide, Anaphase.

Vagy írok ma a Ducray eszközzel kapcsolatos benyomásaimról, vagy soha többé nem írok újra :)))

A tapasztalat általában pozitív, bár fenntartásokkal, így ha érdekel, olvassa el! :)

Nincs általános képem az alapokról, amiért nagyon sajnálom. De ezúttal nem lesz szerencsém Ducray-vel egy fényképes munkával.
Szavakkal elmondom, bár még mindig megmutatom valamit :)

Szóval, Anaphase hajhullás sampont, Anacaps vitaminokat, Neoptide szérumot használtam.

Távolról indulok. Ha követed a blogomat, tudod, hogy az elmúlt néhány évben Phyto-vitaminokat használtam és elégedett voltam velük. Nem tudom, mi történt tavaly - vagy a vitaminok a frissítés után kevésbé voltak hatásosak számomra, vagy a hajam kezdett szenvedni valamit, de elvesztettem a hatásukat. Nem is észrevettem ezt azonnal, mert nincs ilyen dolog, hogy a hajam egyáltalán nem esik ki. Erősen esnek ki (és mindenféle vitaminot veszek fel), vagy a normál tartományon belül (nekem). Csak vizuálisan irányítom - ha valahol akár 100 darab, akkor normális vagyok, ha a fürdőszobában lévő mosogató láthatóan hajjal fedett, itt az ideje, hogy cselekedjünk.
Tehát a nem-cselekvési időszakban a Phyto-t inkább a csapadék átlagos mértéke jellemezte (nem egy kicsit, de nem is horror-horror). Rájöttem, hogy valójában valami baj van, amikor rájöttem, hogy már hónapok óta a hajam esett ki. És nem látok semmilyen változást, még akkor is, ha vitaminokat fogyasztok és a megfelelő Fitocyan sampont használom.
Nos, tudod magad - érdemes megjegyezni a problémát, hiszen minden nap egyre többet kísért és megrémít.

Mi van, ha a Phyto nem működik? Őszintén nem igazán tudtam. Milyen más márkák jól működnek? Nem hiszek valami helyi olaszul, valószínűleg Ducray-t küldték a hírlevélre, és találtam néhány pozitív véleményt.
Nincs semmi ellenem Ducray-vel szemben, és anaphase sampont használtam rendszeresen (az ilyen típusú termékekhez), és elégedett voltam. Ezért úgy döntöttem - megpróbálom ezt a márkát.

Olaszországban megvásároltam egy csomag vitamint, és egy kicsit később megrendeltem a sampon + szérum + ismét vitaminokat a Cocooncenter számára.
Vettem a szérumot, mert úgy tűnt számomra, hogy nem tudok menteni magam néhány vitaminnal.
Habár csak vitaminokat ivottam (egy időig tartott, hogy eldöntsem a megrendelést, a megfelelő termékeket választottam, várjunk a csomagra, végül az időrés 3 hét volt), már láttam a hatást. Valójában, a Ducray Anacaps bevétele után egy hónap múlva a hajhelyzet normalizálódott.

De megvettem a szérumot! Már a krónikus veszteség miatt! És tőle csodákat vártam!

A csomagban 3 buborék (műanyag, köszönöm Istennek!) 30 ml. Mindegyik - egy hónapig.

Általánosságban elmondható, hogy egy kicsit zavaros használat, ahogy az elején úgy tűnik, akkor hozzászokik hozzá, és nincsenek különleges problémák.
A szérumot száraz és tiszta fejbőrre kell alkalmazni, egyszerre 12 puffaszt. Pshikaete, ahol gondolod, hogy problémád van. Ezután masszázs. és mind!
Nem értettem, hogy ezekből a pontokból milyen lehet. Inkább először csak 12 pshikovot számolok valami idióta. De higgy nekem, ez könnyű, és kiderül, csak automatikusan.
Én ugyanazt a zónát pshikala, néha csak valami megváltozott.
Nos, nem tudom. Talán működik?
Röviden, a csomagolás valóban körülbelül 1 hónapig tart. Az első két injekciós üveget naponta vettem fel. Az utóbbi már időről időre, amikor nem felejtette el (mert a helyzet végül normalizálódott :)))

A sampont az előírt utasítások szerint hetente kétszer használják.

Most, az eredményről.

Ahogy már megértette, pozitív. A haj jelentősen csökkentette veszteségeiket - kevesebb, mint 100 darab naponta (természetesen nem számoltam minden nap, de nagyon nyilvánvaló - azok, akik az ilyen problémákkal szembesülnek). És miközben vitaminokat fogyasztottam + a szérumot használtam, a helyzet állandóan jó volt.

Ekkor elfogyott a vitaminok (úgy tűnik, körülbelül 2 hónappal ezelőtt) a tejsavó körülbelül egy hónapig elég volt. és most, néhány hónap múlva a hajam ismét erősödni kezdett.
Most ismét megvettem 3 vitamin-csomagot. Vásárolna sampont, de nem volt elérhető.
Nem vettem tudatosan a szérumot, mivel minden pozitív tapasztalattal nem mondhatom, hogy biztos vagyok benne a szérum hatékonysága. Az a tény, hogy a vitaminok működtek, biztosak (a kezdeti eredmény miatt), de mi van a szérummal?

Ami a haj sűrűségét illeti - nehéz megítélni itt, nem vettem fel fotót korábban, és egyáltalán nem vagyok biztos benne, hogy értékelhetem ezt a pillanatot, mintha egy trichológus megvizsgálna. Személy szerint nem láttam hihetetlen változásokat, de elvben soha nem volt sűrű sörényem.

Tehát az összefoglaló ez: ha minden megfelel Önnek a Phyto-vitaminokban, akkor örülj és folytassa az inni. Ha abbahagyják a haját, próbálkozzon Ducray-vel!
Ha még nem használta egyiket sem, de azt akarja - kezdje a Phyto-val (ha csak azért, mert olcsóbbak :)))

http://spletniza.livejournal.com/285400.html

Krém Ducray Neoptide a hajhullás ellen a nőkben, hogyan kell alkalmazni, van-e hatás, vélemények

A modern kozmetika több száz eszközt kínál, amelyek segítenek a gyártóknak a gyenge haj elvesztésének megállításában és növekedésük javításában. Az egyik ilyen eszköz a Ducray Neoptide - a francia Ducray márka krémje.

Mielőtt vásárol egy drága drogot egy gyógyszertárban, tudnia kell, hogy mely esetekben igazán segít a krém, és mit kell figyelembe venni a használat során.

leírás

Több tucat oka van az egyszeri erős haj csökkenésének, a legvalószínűbb a hormonális zavarok, a vitaminhiány, a parazita betegségek, a stresszes helyzetek hatása, az agresszív festékek hatása.

A problémát csak egy integrált megközelítéssel lehet megoldani, azaz mind rendszeres, mind külső eszközökkel.

A francia Ducrey cég több mint 80 éve gyárt ápolási és orvosi kozmetikát a hajra. A Neoptid krém az egyik legfrissebb fejlesztése a cég szakembereinek, a szerszám olyan komponenseken alapul, amelyek javíthatják az élettelen, gyenge és unalmas haj szerkezetét.

A krémek rendszeres használata a gyártó biztosítékainál megakadályozza a fürtök túlzott elvesztését, befolyásolja a növekedés fázisát, ezáltal aktiválva és megjelenítve az új szőrszálakat.

A neoptid nemcsak a hajszálra és a gyökérre hat, hanem a fejbőrre is, normalizálja a vérkeringést és a faggyúmirigyeket, ennek következtében a korpásodásnak megszűnnie és viszketnie kell.

Az első pozitív változások a testápoló rendszeres használat után két héttel kezdődnek, de a neoptid szálak szilárdságának teljes helyreállítása érdekében legalább három hónapot kell használni.

A könnyű textúrák nem mérik vagy ragasztják a hajat, nem növelik a zsírtartalmukat, így a Ducray Neoptide naponta alkalmazható.

Kinek

A Ducray Neoptide Lotion a gyengített haj kezelésére szolgál. Minden típusú fürthöz használható, a napszaktól függetlenül. A gyártó a Neoptid használatát csak 18 éves kor után ajánlja.

Ducray Neoptide összetétele

A krém összetétele Neoptid több hatóanyagot, a legalapvetőbb:

 • Tetrapeptid - aminosavak komplexe;
 • Nikotinomid;
 • Biocomplex GP4G;
 • Borsmenta olaj;
 • Raskus kivonat.

A Neoptid összes összetevőjének komplex hatása stimulálja a tüszők munkáját, javítja az anyagcsere folyamatokat és a biokémiai reakciókat. Ennek eredményeként ez a fürtök gyökereinek erősödéséhez vezet, aktiválja növekedésüket és javítja a rúd szerkezetét.

Alkalmazás funkciók

A Ducray Neoptide használatakor számos szabályt kell betartani:

 • A krémet csak száraz fejbőrre permetezzük;
 • Alkalmazza naponta egyszer. A gyógyszer egyetlen mennyisége - 1 ml, ami 12-szeres a permetezőn;
 • A krém permetezése után a masszázs mozdulatokkal a bőrbe kell dörzsölni;
 • A Neoptid alkalmazása után a fejet legalább 2 órán át nem kell mosni;

A krém minimális terápiás folyamata 3 hónap. A csomag három palackot tartalmaz, ez az összeg elegendő három hónapig. Krónikus, hosszantartó hajhullás esetén a gyártó azt javasolja, hogy a terméket naponta 6 hónapig használja.

A Ducray Neoptide nem a sérült és törékeny haj helyreállítására szolgál. A használat hatékonysága sokszor megnő, ha a fejét egyszerre Ducre Anafaz samponnal mossa le.

Vélemények

„A megnövekedett hajhullás több mint három évvel ezelőtt kezdődött. Először megpróbálta visszaállítani a szálak erejét, de nem volt látható eredmény. A trichológushoz fordultam, az orvos teljes vizsgálatot rendelt, és ajánlott a Neoptid krém alkalmazása.

Minden nap száraz fejre vitték fel, a krém kellemes illatú, nem ragadja össze a fürtöket, de semmilyen különleges eredményt nem észlelt, bár az ismétlődő felvételek azt mutatták, hogy a gyökerek és a szőrzet állapota jobbra változott.

Ducray Neoptide-t is vásárolok, remélem, hogy néhány hét múlva a fejen lévő szálak számának növekedése nemcsak a trichológus számára lesz észrevehető ”- ALENA, 27 év.

„A családban tapasztalható bajok és a munkahelyi konfliktusok után a haj napról napra egyre inkább kiesett. Természetesen egyáltalán nem akartam kopasz lenni, ezért elkezdtem megoldani a problémát.

Rengeteg pozitív véleményt találtam az interneten található Ducray termékekről, és bízva benne, megvásároltam sampont és krémet. Naponta használtam - először samponnal mostam a fürtöket, majd a száraz bőrön a lothkala lotionot.

Körülbelül két hét múlva a haj valóban kevesebben esett ki, de ez a hatás pontosan addig tartott, amíg a krém véget nem ér, a kurzus vége után a probléma fokozatosan visszatért. Vagyis a Neoptid ideiglenesen cselekszik, és meglehetősen magas költségei egyértelműen indokolatlanok ”- PAULA, 35 ÉV.

„A diagnózisom androgenetikus hajhullás. Annak érdekében, hogy a fejemben nem maradjanak teljesen növényzet nélkül, már évek óta használom a myoxydil szabadtéri termékeket. De ez nem akadályozza meg, hogy teszteljek más hajhullás gyógyszereket, közülük az utolsó a Ducray Neoptide - a napi használatra szánt krém.

Körülbelül 6 hónapig alkalmaztam, csak két csomagra. Nem láttam az eredményt - nem voltak új szőrszálak a kopasz foltok területén a templomokon, és a feszültségek közti időszakos reakciók elvesztése következett be.

Vagyis az én esetemben a Neoptid nem segítette a kezelés minőségét, nem pedig a megelőzés minőségét.

A mínuszok közül szeretném törölni a testápoló szagú szagát és azt a tényt, hogy a szálak hamarosan sáros lettek. Más vélemények olvasása, kétségei voltak - de hamisítottam? - LARISA, 34 éves.

„Néhány hónappal a szülés után a fej minden mosása sok kellemetlen pillanatot adott nekem, egyetértek abban, hogy nem nagyon kellemes látni egy csomó saját hajat a mosogatóban. Egy barátom ajánlotta a Ducray Neoptide-t, amelyet a bőrön naponta kell alkalmazni.

Csak egy nagy gyógyszertárban találtam meg a városunkban - három csomag egy csomagban mintegy háromezer rubelt. Kicsit több mint két hónapig használtam, mivel leggyakrabban 12-nél több spray-t készítettem.

A Neoptid valóban segített nekem - a haja leállt, lágyabb lett. De az út mentén ivottam és egy vitamin-komplexumot, és fejmasszázst is csináltam.

Használatakor a krém nem okoz kellemetlen érzéseket - nem húzza meg a bőrt, nem ragadja meg a hajat, és a csípős szag gyorsan eltűnik ”- LISA, 25 év.

A Ducray Neoptide krém előnyei és hátrányai a vélemények alapján

A kozmetikai termékek megvásárlása előtt a legtöbb ember megpróbálja gondosan átnézni a választott gyógyszerekről szóló véleményeket, amelyek gyakran segítenek meghatározni az áruk vásárlását.

A Neoptid előnyei közül válasszon néhányat:

 • A krém nem okoz allergiás és egyéb mellékhatásokat;
 • A gyógyszer alkalmazása a lehető legegyszerűbb, ha a permetezőeszköz a fej teljes bőrére esik;
 • A krém nem ragadja meg a hajat, és alkalmas a napi használatra;
 • Lehetséges, hogy nem mossa le az elhelyezési eszközöket.

De a Neoptidnak sok negatív tulajdonsága van, ami arra kényszeríti a sokakat, hogy tartózkodjanak a krém vásárlásától.

Először is az áruk hátrányai:

 • Magas költségek;
 • Feszes szag (gyorsan eloszlik);
 • Nincs garantált hatás. A legtöbb esetben a Ducray Neoptide csak a használatának idején megállítja a hajhullást, a termék sok fogyasztója a pozitív dinamika teljes hiányát veszi figyelembe.

Ki a megfelelő eszköz

A hajhullást minden esetben bizonyos okok okozzák, ezért nem minden hirdetett termék képes pontosan megoldani a problémát.

A Ducray Neoptide számos esetben hatékony:

 • Szezonális hajhullás;
 • A fürtök gyengülése miatt az átültetett légúti és vírusos fertőzések, súlyos szomatikus betegségek;
 • A szálak erősségének átfogó helyreállításával.

A Ducre Neoptida hatására ezekben az esetekben a haj állapotának pozitív változása elsősorban annak köszönhető, hogy idővel eltűnik a veszteségük fő oka, és a krém használata lerövidíti ezt az időszakot.

Más esetekben a kívánt eredmény elérése érdekében meg kell határozni a főbb tényezőket, amelyek a fürtök elvesztését eredményezik.

A kezelés okának megállapítása után a tapasztalt trichológusnak ki kell választania a kezelést, és átfogónak kell lennie, azaz a szervezetbe irányítva.

Ebből a célból multivitamin komplexeket írnak elő, az alapbetegség gyógyszereit és a külső szereket, amelyek közül az egyik a Ducray Neoptide-t választja, csak kiegészíti a fő terápiát.

Ha ezt az eszközt használta, írja meg visszajelzését a megjegyzésekbe, sok olvasó érdeklődik a véleményed megismerésére.

http://ezavi.ru/ducray-neoptide.html

Ducray hajhullás krém felülvizsgálat

Adja vissza a természetes tea ízét!

100% természetes étrend-kiegészítők Premium SOLGAR

KATEGÓRIÁK

POPULAR BRANDS

ÖSSZESEN ÁRUK

KATEGÓRIÁK

POPULAR BRANDS

érdekes

Ismerje meg az intenzív fehérítés egyedi készletét!

Ergonómiai és ökológiai gondozás RADIUS fogkefékkel

KATEGÓRIÁK

POPULAR BRANDS

ÖSSZESEN ÁRUK

KATEGÓRIÁK

POPULAR BRANDS

érdekes

Avene - napellenző a legérzékenyebb bőr számára

KATEGÓRIÁK

POPULAR BRANDS

érdekes

Ismerje meg a WELSS hardver kozmetikáját!

Gyógyító arc- és testkezelések Gezatone készülékekkel

KATEGÓRIÁK

POPULAR BRANDS

érdekes

Biztonságos és hatékony gondozás az Ön és a baba számára

Uriage - gondoskodik a csecsemők és a kisgyermekek finom bőréről

Márkák- A

ÖSSZESEN ÁRUK

érdekes

YSTHEAL - bőrápolás 25 év után

Márkák-B

Márkák- C

Márkák- D

Márkák-E

ÖSSZESEN ÁRUK

érdekes

Elancyl Slim Design - simább, rugalmasabb és meghúzott bőr

Márkák- F

ÖSSZESEN ÁRUK

érdekes

Filorga Hydra-Hyal - hidratált, simított bőr ragyog a fiatalokkal!

Brands- G

ÖSSZESEN ÁRUK

érdekes

GiGi - természetes összetevők és magas biotechnológiai termékek kombinációja

Márkák- H

ÖSSZESEN ÁRUK

érdekes

Koreai kozmetikumok arc- és testápoláshoz

Izraelben a professzionális kozmetikumok vezető laboratóriuma

Márkák- I

ÖSSZESEN ÁRUK

érdekes

Mondd „hello” -nak az új asszisztenseidnek - forradalmi spirálgumi szalagok-karkötők a hajra

Márkák- J

ÖSSZESEN ÁRUK

érdekes

Johnny's Chop Shop egy stílusos kozmetikai vonal a srácok számára, akik nagyszerűen szeretnének kinézni!

Próbálja ki a legjobb minőségű japán szövetmaszkokat.

Márkák- K

ÖSSZESEN ÁRUK

érdekes

Növényi energia a haj szépségére

KORA - a természetes összetevők és a legújabb high-tech kombináció

Márkák- L

Márkák - M

Márkák - N

ÖSSZESEN ÁRUK

érdekes

Dermatocosmetics az olajos és fiatalos bőrápolás gondozására és kombinált kezelésére

Nuxe - a természetes összetevők, a hatékony technológiák és a luxus textúrák optimális kombinációja.

Brands- O

ÖSSZESEN ÁRUK

Márkák- P

ÖSSZESEN ÁRUK

érdekes

Balzsamok száraz, repedezett és irritált ajkakhoz és bőrhöz

Márkák Q

ÖSSZESEN ÁRUK

Márkák- R

ÖSSZESEN ÁRUK

érdekes

A forradalom a samponok világában - minőségi szempontból új kompozíció a high-tech vákuumcsomagolásban

Brands- S

Márkák- T

ÖSSZESEN ÁRUK

érdekes

A TONY MOLY egy stílusban és szépséggel töltött tál.

Megbízható dermo-kozmetikai termékek újszülöttek, gyermekek és felnőttek bőrápolásához

Brands- U

ÖSSZESEN ÁRUK

érdekes

Uriage - Hyseac - ideális kezelése a problémás bőr számára 01.11.2017

Márkák - V-Z

ÖSSZESEN ÁRUK

érdekes

Az öregedés jeleivel szembeni hatás erősítése

A Weleda hidratáló ajakbalzsamok a természetes szépség sugárzásával burkolják az ajkát!

Márkák AZ

Márkák, 0 - 9

ÖSSZESEN ÁRUK

 1. Vélemények
TESZTEK
EGÉSZSÉGÜGYI KÖZPONT
A gyógyszerészeti kozmetikumok áttekintése
Ducray hajhullás

Aytugan Jamilya Orenburg | 2014.2.22

Feszesítő Anaphaz + hajápoló kondicionáló, 200 ml (Ducray, hajhullás)

Következtetések: Megvettem a Ducray Anaphase + sampont, ajándékként ugyanazon a vonalon egy tesztkészítőt helyeztek el. A hajam nem hosszú, így elég volt két alkalommal használni. A haj nem vastag, sima, fényes. Tehát arra a következtetésre jutottam, hogy ideálisnak kell lennem a samponra. Nem mondhatom, hogy teljesen örülök a szokásos kondicionálónak. Nem vagyok biztos benne, hogy képes-e erősíteni a hajot, mint a sampont, de a szokásos funkciókkal küzd. Talán egy kicsit később megrendelek a légkondicionáló teljes verzióját.

Klein Elena Tula 201. február 4. |

Készlet Anafaz +: hajápoló sampon, 200 ml + erősítő kondicionáló, 50 ml (Ducray, hajhullás)

Következtetések: Az elmúlt 15 évben szerzett legrosszabb hajtermékek. Abszolút nem mosható ki a sampont és a 2 komponensre rétegzett kondicionálót. A szag kellemetlen. Lehet, hogy elfogyasztott eszközöket kaptam. Szégyen, nem ajánlom senkinek.

Ronzina Maya 20/26/2018 |

Neoptid lotion hajhulláshoz férfiaknál 100 ml (Ducray, hajhullás)

Következtetések: Ducray hajhullás elleni védőszereket már régóta használnak. Az első élmény az volt, hogy "nappali éjszaka". Ez tényleg segített. Most már nem eladó. Szeretem a vállalat alapjainak minőségét. A Neoptide-t férfiakra használom magamnak, mert a veszteségem az androgének fokozott szintjéhez kapcsolódik. Nem szigorúan betartom az Anaphase samponnal való kombinációt, és a hatás még mindig jó.

Ilyina Ksenia Kirov 18/06/2018 |

Sampon hajápoláshoz Anafaz +, 400 ml (Ducray, hajhullás)

Következtetések: A hajhullás örök harcában vagyok. Szeretem ezt a sampont, nagyon gazdaságosan fogyasztják, jól mossa le a szennyezett haját, és az olajokkal is foglalkozik. Talán a sampon személyesen működik nekem csak a placebo hatáson))), de a mosás után a haj "kevésbé" eltömődik + kevésbé észrevettem a szőrszálakat a homlokvonalon. Azt szeretném hinni, hogy ez nem önhipnózis, hanem a sampon munkája. Vásároltam több vitamint ebből a cégből, együtt nézzük a hatást.

Schmidt Svetlana Uray 2012.06.03. |

Sampon hajápoláshoz Anafaz +, 400 ml (Ducray, hajhullás)

Következtetések: Szerettem a sampon szagát és a hajmosásom eredményét, azt hiszem, ez biztonságosan ajánlható. A haj után töltött, telített és jól illeszkedik. A sampon konzisztenciája érdekes - egy kicsit viszkózus, mint a méz. Jó sampon. Jobb balzsammal kombinálva.

Dementieva Maria Irkutsk | 2017.01.01. |

Neoptid Biostimuláló krém hajhulláshoz (3 palack 30 ml-es) (Ducray, hajhullás)

következtetéseket:
Három hónapig kaotikus módon alkalmazta azt az osztásokra (12 pshikov), egy könnyű masszázzsal, a krém nem zsír, könnyű, nem ragadós, enyhe szaga van. Körülbelül egy hónappal később már voltak eredmények, a haj kiszakadt, de minimális mennyiségben, a második hónapban a veszteség teljesen leállt!
Általánosságban elmondom, hogy most mindenkinek tanácsolom ezt a spray-t és sampont, 100% -ban segített nekem!

Dementieva Maria Irkutsk | 2017.01.01. |

Anaphaz + hajápoló sampon, 200 ml (Ducray, hajhullás)

Következtetések: A sampon krémes, nem túl jó a habbal, a szag kellemes, a haj nem hosszabb, a hatás a hajat nem áll le teljesen, mivel a természet megújította a testsejteket, beleértve a hajat is. Az esés lesz, de nem katasztrofális skálán. A jó veszteségmegelőzés általában csak egy nagyon jó és kiváló minőségű sampon, de a globális problémákat nem csak samponnal kell kezelni.

Anna Vasilieva 2017.10.11

Neoptid Biostimuláló krém hajhulláshoz (3 palack 30 ml-es) (Ducray, hajhullás)

Következtetések: Ezt a krémet biztonságosan ajánlom. A hatás egy heti használat után észrevehető. Én ugyanazon cég samponnal és vitaminokkal használom. A haj egyre terjedelmesebb lett, észrevehető ragyogás jött létre. A haj egyre kevesebbet esett ki, különösen észrevehető, amikor a fejét mossa. Könnyen alkalmazható, szaga kellemes, a haj nem zsír. Szép használni. Azt hiszem, rendszeres időközönként fogok ilyen kezeléseket végezni.

Vasilyeva Anna Pskov 2017.10.11. |

Sampon hajápoláshoz Anafaz +, 400 ml (Ducray, hajhullás)

Következtetések: A sampon tetszett. Jó illatú és jól habzik. Alkalmas a gyakori használatra, a haj, miután nem piszkos hosszú ideig. A Ducray Neoptid Biostimuláló krém kezelésére hajhullás esetén használom. A haj valóban kevesebben esett ki, a kötet és a fényesség jelent meg. Sampon használatakor máris hidratáló hajbalzsamra van szükség nagyon száraz végek. A kezelés végéig fogom használni, és szükség szerint hosszabb ideig.

Svetlana Cheboksary | 2017. november 8. |

Sampon hajápoláshoz Anafaz +, 400 ml (Ducray, hajhullás)

Következtetések: egy nagy sampon) a hajam vékony, hajlamos a zsírra, emellett elkezdett esni. A fejbőr jól láthatóvá vált. egy héttel később, a haja kevésbé esett ki, egy hónap múlva a fodrász megjegyezte, hogy a pelyhes a feje fölött. A hajam megszárad, ha minden nap másnap mosom a fejem, most 2-3 nap múlva

Tamashuk Maria Moszkva 2017.06.11

Hajhullás elleni krém Kreastim 2x30 ml (Ducray, hajhullás)

Következtetések: Nagyszerű eszköz! Másodszor használom (3 évvel ezelőtt ősszel használtam). A palackokat pontosan 2 hónapos használatra tervezték, egy zilch egyenesen, az egész zónára! Kényelmesen, hogy hetente háromszor, de nem minden nap, és a haj nem zsír

Pozdnyakova Svetlana 2016.04.11

Neoptid Biostimuláló krém hajhulláshoz (3 palack 30 ml-es) (Ducray, hajhullás)

Következtetések: Tapasztaltam hasonló cégek más cégektől való használatát, de ezt azonnal meg lehet jegyezni, az a tény, hogy úgy döntöttem, hogy befejeztem a tanfolyamot - 30 tabletta és afanán sampon - valószínűleg erős hatással volt - ennek következtében kevesebb volt egy hét alatt, a hajam kevésbé zsíros, 2 napig megjelent a kötet. Maga a jogorvoslat meglehetősen könnyen alkalmazható, bár először az első szöglet a bőrön keresztül futott le - egyszerűen megoldotta a problémát: toltam - azonnal dörzsölte. Általában remélem, hogy néhány hónap múlva megszabadulok a fejem hátoldalán lévő "résektől", mindenesetre a fodrász azt mondja, hogy az aljszőrzet a feje fölött van.

http://www.pharmacosmetica.ru/eshop/comments.html?mark=21gamma=%D0%92%D1%8B%D0% BF% D0% B0% D0% B4% D0% B5% D0% BD% D0 % B8% D0% B5 +% D0% B2% D0% BE% D0% BB% D0% BE% D1% 81