logo

Egyszerű frizura ötletek a lányoknak minden nap

Mindegyik anyának, aki lánya van, egyszerűen köteles legalább a legegyszerűbb készségekkel rendelkezni, hogy lányának frizurát hozzon létre. Mindenesetre néhány képnek raktáron kell lennie. A modern világban minden nő, aki a foglalkoztatására utal, a lehető legkevesebb időt akar tölteni, hogy fésüljön és összegyűjtse a lányát egy óvodába vagy iskolába. Ez a cikk az anyák számára kiváló utasításként szolgál. Egyszerű frizurát tartalmaz a rövid, közepes és hosszú hajú lányok számára, amelyek megvalósítása legfeljebb 5 percet vesz igénybe. És több mint 30 fotót választott ki a stílusok különböző lehetőségeiről, melyek minden nap és nyaraláshoz, valamint az óvodához és az iskolához alkalmasak.

A legegyszerűbb frizurák a lányoknak minden alkalomra - fotó

Gyűjtse le a lányát a kertben vagy az iskolában, ezért fontos, hogy a haját úgy helyezze el, hogy ne zavarják és tartsák tisztán nézni egész nap. Ez az anyák számára is meglehetősen megvalósítható feladat, még azoknak is, akik csak a szokásos farokot és egyszerű zsinórra szánják. Végtére is, ezeknek a banális stílusoknak köszönhetően szép lehetőségeket tehet. Hogyan készítsünk egy egyszerű frizurát egy lánynak, és egyidejűleg adjunk neki egy bizonyos „hangulatot”, olvass tovább és megtudd.

Egyszerű frizurák az iskolába

Hétköznapokon vagy ünnepnapokon, még az iskolában is, a lányok, mint a divatos nők, jól akarnak kinézni és megjelenniük a barátnőjüknek. Anya elment a mentésre. Fontolja meg a szép és egyszerű frizurákat az iskolában különböző hosszú hajú lányoknak.

Hosszú hajat helyezünk az iskolába - egyszerűen és gyorsan

Iskolai idő szerint a lányok gyakran elhagyták a hosszú hajat. Végül is könnyűvé tenné őket. És sokféle lehetőség van a különböző stílusokhoz. Különleges esetekben nehéz lesz. És minden nap fontos, egyszerű és egyszerű frizurák.

Nagyon népszerű az utóbbi időben a hajformázás flagella formájában. Az anyukák szerették őket a könnyű megvalósításuk miatt. Kedvesek és érdekesek. Lehet, hogy két farok van a zászlóval, és két szál szövése szálakkal és a farok díszítésével. A fotó azokat mutatja.

A következő szép hajhosszú haj stílus hosszú hajra fonódik a rezinochki. Semmi sem lehet könnyebb, csak a szilikon gumiszalagokra kell felállítani. Ezt a lépést lépésről lépésre fotó, amely jól mutatja az ilyen fonat szövését, megerősíti.

A szövés végén egy kicsit dörzsölje az eredményül kapott fonatot, a vonalak kihúzásával a rugalmasból. Ezáltal hozzáadva a kötetet, és szép megjelenést ad.

Többet hagyhatsz a farokról, lehajtod. Mi a lehetőség a gyermek frizurák számára a nyaraláshoz? Szép ruhát viselt, és menj.

A farok és a rugalmas szalagok segítségével azonos módon készült két zsinór nem rosszabb. Díszítsd őket kedvenc lánya hajvágóival, és boldog lesz.

A szilikon rezinochki még mindig használható, ha a haj haját formázza, így az egyes szálak nem szétszóródnak. Mivel a szőrszálak gyakran lágyak és bolyhosak. Ez különösen igaz a rövid hajra. De a hosszú fürtök számára ez a legjobb megoldás a regrown bordák elrejtésére.

A hosszú hajú lányok egyszerű frizuráinak elemzése nem lehet csak a farok említése. A banális farok átalakítható néhány megjelenés és játékosság hozzáadásával. Például a szövéssel vagy a szőrszálak segítségével készítsük el a szálakat.

Azok számára, akik szeretnék összegyűjteni az összes hajat, érdekes ötletek is lesznek. Például szálj két zsinórra és csavarja őket. Vagy gondoskodjon egy csokorról a fánk speciális tartozékával, és fényes íjjal díszíti. Meg tudod szerezni és divatos stílusban három kötegben. Kiderül, hogy szép és egyszerű frizurák a kislányoknak, és nem csak.

Könnyű iskolai frizurák közepes hajhosszúságra

A közepes hosszúságú vagy a váll alatti hajok is lehetővé teszik, hogy néhány kísérletet elvégezzen velük. Érdemes megjegyezni, hogy a görgető farokkal meg kell jegyezni a stílust. Érdekesnek tűnik, nagyon egyszerű.

De egy ilyen érdekes és eredeti frizura két szív formájában minden lánynak csak szeret. Ehhez két farkát kell készítenünk, fordítsuk őket. Ezután az egyes farokot két részre osztjuk, csavarjuk őket a zászlóra, és az alsó részén egy gumiszalaggal rögzítsük, ahogy a képen látható. Ez az egyszerű frizura egy lány számára jó napot teremt egész nap.

Ha ugyanezen a gyermeknél is inkább zsinórra van szüksége, megpróbálhat néhány egyszerű lehetőséget.

Mindenki ismeri a francia zsinórra. Gyorsan és könnyen szövöttek. Két szálakat lehet szőni, de nem szokásos módon, hanem átlósan. A hajat még két részre osztjuk, és csak a francia fonat szövését szögben kezdjük. A kereszteződés helyén egy közös zsinór szőtt, majd ismét francia. Fantasy moms csak soha nem szűnik meg!

Fontolja meg egy másik frizurát a francia fonat szövésében. Ez egy kicsit hasonló az előzőhöz.

Két közönséges zsinórra, amelyek mindenki számára ismerősek a gyermekkorból, ilyen érdekes módon elrendezhetők, ellenkező irányba húzva és egymás alján való biztosításukkal. A kép az "a la Peppy - Hosszú harisnya", hűvös és vidám.

Egyszerű frizurák az iskolában rövid hajra

Rövid hajformázáskor a legfontosabb feladat az, hogy eltávolítsa őket az arcról, hogy ne kerüljön a szemébe, és ne vonja el a képzési tevékenységektől. Ezt szövés vagy különféle barrettesek, gumiszalagok segítségével lehet elvégezni.

Az egyik ilyen stílus lépésről lépésre készült képek.

Egyszerű frizurákat készíthet a rövid hajra a szövés során a fejen. Csak ebben az esetben szükséges, ha szükséges, hogy a hajat vízzel megszórjuk, hogy ne szétesjenek, és a szövés szebb legyen.

Nézd meg a különböző iskolai frizurákat a lányoknak itt.

Gyermekek egyszerű frizurái minden nap - top 5

Ha a lány szereti a laza fürtjeit, tegye a következő egyszerű frizurát. Vegyük a szálakat az arcodról, és fonj egy francia fonatot, ne ragadd meg az összes szálat az oldalon, és rögzítsd a farokhoz a korona területén, így az alsó szálak lazulnak. Ez megnyitja a lány arcát, bájos és szelíd képet alkot.

A gyermekformázás következő változata megmutatja, hogyan lehet szokatlan módon két farkát készíteni. Tehát, miután összegyűjtöttünk két farkát mindkét oldalon, külön-külön egy kis szál. Szúrj ki belőle pigtaileket, és csavarja őket a farok körül. Befejezése után rögzítse a pigtaileket lopakodva.

Lányok szeretik a haj íját. Bájos frizura az ünnepséghez. A kép létrehozásakor használhatja az összes hajat, és csak a felső részt, így két farokot és kanyarodhat. Lehetőség van arra, hogy részletesen tanulmányozzuk, hogyan készítsünk hajszálrészt, és megvizsgáljuk a teremtés minden lehetőségét.

Az alábbi stílus bármilyen hajhosszra alkalmas, kivéve egy nagyon rövid hajvágást. A lépésről lépésre készült fotó megmutatja, hogyan lehet gyorsan létrehozni egy lány frizuráját minden nap.

Ha a baba göndör hajú, akkor az alább látható kép különösen csodálatos lesz. A rezinochek segítségével gyorsan és egyszerűen elvégezhető. Először is, a haj szakaszokra van osztva. Ezekből kis farok van, amelyet más farokba gyűjtenek. Kiderül, hogy egy szép és egyszerű gyermekfrizura a kertben, amely alkalmas mind a nyaralásra, mind a napra.

A fenti 5 gyermek egyszerű frizurája minden nap segít az anyáknak, hogy meghatározzák és megtalálják a megfelelő lehetőséget a lányuk számára.

http://pricheska-strizhka.ru/prichyoski/dlya-devochek-i-podrostkov/idei-prostyh-prichesok-dlya-devochek-na-kazhdyj-den.html

Frizurák lányoknak - 150 lehetőség, fénykép és oktatóanyag

Minden anya azt akarja, hogy kis lánya egy hercegnőnek nézzen ki, ha nincs probléma a ruhával, mert csak a boltban kell választania, akkor a lány frizura nehézségeket okozhat, mert nem minden anya tud fonni a haját, vagy csak a fejében. semmi sem jön, hanem a farok.

Frizurák a rövid hajú lányoknak

A gumiszalaggal rendelkező lányok rövid frizurái mindig relevánsak, mert alkalmasak a legrövidebb hajra is. Az ilyen frizurák elengedhetetlenek az óvodához vagy a bögrehöz, lehetővé teszik, hogy eltávolítsák a hajat az arcról, és a haj nem zavarja a gyermeket a kreativitásban.

Rövid haj esetén is használhat különféle kiegészítőket fejpántok vagy fejpántok virágokkal, megnyitják az arcot, és ugyanakkor díszítik a képet. Ön is készíthet ilyen kötszereket, mert ehhez puha kötöttáru, művirág vagy szövetből készült virág szükséges.
Ne felejtsd el a különböző szőrszálakat, azok segítségével a bumm be tudod ütni, és nem fogsz mászni a szemedbe.

Frizurák farok lányoknak

Valamennyi anya valószínűleg nem volt farkú farkú, általában két farka a tetején vagy alján. Lássuk, mi mást gondolhat a szokásos farokkal?

Kísérletezés elválással

Ha azt szeretné, hogy a hagyományos két farok, akkor lehet, hogy egy kreatív elválasztó cikk-cakk, ne feledje, hogy egy ilyen elválás nem alkalmas túl rövid haj, így ők csak esik ki a hajból. A szokásos frizura diverzifikálásának másik módja az, hogy részt vegyen az oldalon.

A szokásos farok elegánsan néz ki, ha kiegészítőkkel díszítik. Ezek lehetnek gyönyörű, rugalmas szalagok, szatén szalagok vagy aranyos íjak. Mindenesetre, a farok díszítése, hogy egy szép frizurát kapjon, amellyel a lány a nyaraláshoz.

Gyermek frizurák rugalmas szalagokkal

Az elasztikus frizurák talán végtelen számban vannak, mert itt szabadon engedheted a képzeletedet, és minden alkalommal próbálj ki valami újat. Először sok gumi kell. Ezek lehetnek fényes, lágy elasztikus szalagok vagy kis szilikonok.

A gumi nem cserélhető ki, ha egész nap frizurát kell létrehoznia. A haj biztonságosan rögzül, és nem zavarja a gyermeket. A képen a gumi szalagok frizuráinak különböző lehetőségeit tekinthetjük meg, és alapot adunk a saját frizura megalkotásához.

Plusz ilyen frizurák, hogy rövid hajra és közepes hosszúságú hajra is alkalmasak. Az ilyen frizurák létrehozásának elve az, hogy minden farok a következő farokba szőtt, így az összes haj szilárdan megragad.

Frizurák zsinórra

A pigtails talán a legkedveltebb frizura a lányoknak, amely az egyszerűséget, a szépséget és a lelkesedést ötvözi, ami nagyon alkalmas a kis hercegnők számára.
Rengeteg módja van a zsinórok szövésére, ez lehet egy rendszeres francia fonat, egy pigtail spikelet, egy vízesés, többszálú áttört zsinór stb. frizura, vagy távolítsa el a frufru. Nos, ha szépségei hosszú hajúak, akkor a frizurák variánsai nem számíthatók be.

A pigtailek például hajszálak lehetnek, például amikor egy fonatra van szükség ahhoz, hogy eltávolítsuk a felesleges szálakat vagy frufru az arcról, vagy egy teljes értékű frizura.

Az egyik legnépszerűbb lehetőség két hajú haj, egy klasszikus háromszálú szövés vagy francia zsinór. Közepes hosszúságú haj esetén jobb a szövés francia változatát választani, így a haj nem esik ki az ion szőréből.

A köpenyes farok alkalmas a hosszú hajú lányokra, a vastag hajon szépnek tűnik, ez a fonat egy zsemle és egy másik érdekes frizura.

Ha a haj rövid, akkor a frizura alkalmas, ahol néhány francia zsinór szőtt a homlokáról a fej hátuljához. Így nem csak egy szép frizurát, hanem egy kényelmes frizurát is kapunk, mivel a bordák nem illeszkednek a szemébe.

http://www.voloskova.ru/pricheski-dlya-devochek/380-pricheski-dlya-devochek-150-variantov-foto-i-video-uroki.html

Frizurák lányoknak a kertben 5 perc alatt: fényképek, stílusválaszték

Az óvodai lányok 5 perces egyszerű és szép frizura segíthet az anyáknak egyszerre két problémát megoldani: könnyedén hozzon létre egy szeretet nélküli lányuk utánozhatatlan képet, és lehetőséget ad neki, hogy élvezze a barátokkal való játékot, bosszantó és folyamatosan zavaró, lapátok nélkül. Ezen túlmenően minden dolgozó anya tudja, hogy mennyire nehéz gyermeket gyűjteni a kertben, anélkül, hogy késleltetné a saját munkahelyét.

Az óvodai lányok minden telepítésének egyszerűsége és egyszerűsége nemcsak időt, hanem a szülő idegeit is megmenti.

Frizurák rövid hajra

A rövid hajvágással rendelkező lányok számára a haj leggyakrabban gyönyörű hajvágókkal vagy fejpántokkal van ellátva. Azonban még ilyen fürtökből is többféle stílust hozhat létre.

frakk

Egy egyszerű és szép frizura egy lány számára az óvodában 5 percig a rövid hajra egy egyszerű farok, amely könnyen összegyűlik a koronára vagy a két oldalsó farokra. Távolítsa el a szemtelen hajszálakat az összképből, csapok segítségével.

Egy kissé bonyolult változás a több fonott farkú frizura:

 • elválasztva, osztva a halom két felére;
 • mindegyik felét két részre osztjuk (felső és alsó);
 • a négy szektor mindegyikében a farok összegyűjtésére és a gumiszalaggal való rögzítésére;
 • csavarja a farkukat, és a koronánál csatlakozzon egymáshoz;
 • a flagella csúcsait gyönyörű hajvágókkal lehet összeszorítani, vagy egy nagyobb rugalmas szalag rögzítésével össze lehet csavarni.

Én nőttem az orosz köpködést! A falusi recept szerint! +60 cm 3 hónapig.

Ha a kis fidget lenyűgözte a rajzfilmek, akkor a következő frizurát teheti:

 • gyűjtsük össze a hajat a homlokról, rögzítsük egy gumiszalaggal, és tegyünk egy elválás alatt;
 • két oldalról osztja a fürtöket 3 keresztirányú részre;
 • a felső farok félre osztva;
 • fele, csatlakozzon a haj jobb felső szektorához és kössön egy farkát. Tegye ugyanezt a bal oldalon;
 • A második farok szálai ugyanúgy kapcsolódnak a következő alacsonyabb szektorhoz. Úgy tűnik, hogy a farok zökkenőmentesen áramlik egymásba;
 • Az utolsó két faroknak sűrűbb és vastagabb gumiszalagot kell kötnie.

A lapátot négy keresztirányú részre lehet osztani. Az első farok, amely a homlokról gyűjti össze, és egy gyönyörű gumiszalagot köt - egy íj. A farok csúcsa, hogy összekapcsolódjon a fürtök második részével, és a farok összegyűjtésével, ismét egy gumiszalaggal és így tovább. Ha a szál sűrűsége lehetővé teszi, akkor a végén a farkát egy kicsit lazábbá teheti, mint egy fésű.

Nagyon könnyű a következő szép frizurát készíteni egy lánynak a kertben 5 perc alatt rövid hajra:

 • összegyűjti a sokkot a magas faroknál;
 • egy rugalmas szalaggal rögzítve, a megrendelés utolsó nyújtását nem szabad befejezni;
 • osztja meg az eredményül kapott zsemlét, hogy íjat készítsen;
 • fedje le az elválasztó zónát a maradék farok hegyével, és dugja be egy barrettával;
 • úgy, hogy a hajból kilépő, hajléktalan szőrszálak ne zavarják a gyermeket, szép, rugalmas kötést vagy fejpántot viselhet a fején.

pigtailek

Rövid hajvágás tulajdonosai, szokványos pigtailet is fonhatnak, vagy egyszerűen, stílusosan:

 • fésűgörgők és elválás;
 • nyakkendő 4 farok;
 • A 2. és 3. farok két részre tagolódik, majd összeillesztik őket egy kockás mintával és a kötött elasztikus szalagokkal;
 • a középső farkát is fele osztja, és oldalsó farokkal kötötte;
 • fonjon két pigtailet.

Közepes haj

Közepes haj esetén sok lehetőség van a lányok számára világos és szép frizurák kialakítására 5 perc alatt.

csilló

A Flagella fektetés nagyon tartós. Vele, a baba képes lesz gondatlanul játszani a barátaival és élvezni az ebédidőt, anélkül, hogy attól tartaná, hogy buja fejfájása fojtogatja:

 • hogy egy búcsú;
 • mindkét oldalon, a homlokával párhuzamosan, három azonos szálat különít el, közel a koronához, és csavarja őket szorosan;
 • a nyakszívó régióban készítsen két oldalsó farokot, és csatolja a hozzájuk tartozó zászlót;
 • minden farok összegyűlt egy zsemle és rögzítse csapokkal.

Annak érdekében, hogy a gyermek feje ne fáradjon a feszes hajból egy nap alatt, akkor ezt teheti:

 • fésülje fel a haját, szétválasztja az egyik szélességű szálakat két oldalról, csavarja őket a kötegekbe, és csatlakozzon hozzájuk, és kötözze össze őket a középső gumiszalaggal;
 • az alábbiak szerint szétválaszthatja ugyanazt a szálakat, és végezze el a fenti manipulációkat;
 • hasonló módon lehetséges, hogy összegyűjtsük a göndöröket a teljes hosszon, vagy hagyjuk, hogy a halmok egy része hagyatlan legyen.

A következő frizura szép lesz:

 • fésűgöndörödik és elválik;
 • két oldalról, hogy szimmetrikus farokot készítsen, csavarja be a zászlót és keresztezze egymást;
 • az alábbiakban leírt farok, hogy újra és újra összeolvadjon, lefelé;
 • A keresztek száma tetszés szerint változtatható.

Farok és zsinór

A farok legegyszerűbb változata "malvinka" és annak értelmezése. Ez nagyon egyszerű és nagyszerű bármilyen hosszúságú és vastagságú hajra. Ezen túlmenően ez a stílus lehetővé teszi, hogy távolítsa el a zavaró szálakat a homlokról, míg a hátsó fürtök szabadon szabadulnak fel, anélkül, hogy beavatkoznának a tulajdonosai játékaiba:

 • fésülje le a nyakát és szétválasztja a haj felső részét, a homloktól kezdve és a fülek közelében lévő végével;
 • gyűjtsön fürtöket a farokba, és kössön össze egy gumiszalagot.

Hasonló frizurát készíthetsz, de pigtailekkel:

 • a fülek területén két oldalról elválasztjuk a keskeny szálakat, és mindegyiket három részre osztjuk;
 • zsinórra szokásos zsinórra;
 • összekapcsolják őket, kissé a korona alatt, és összekötik a gumiszalagot.

Mind a hosszú fürtökön, mind a közepes hosszúságú hajokon egy szépen megfordított fonnyal, egy menyasszonnyal néz ki:

 • szálakat kell összegyűjteni a farokba a nyakszívó régióban, nem szorosan kötve egy gumiszalaggal;
 • a középen, a rugalmas felületen, terjessze ki a fürtöket, csavarja be őket, és húzza meg a rugalmas;
 • a hajat ki kell egyenesíteni, hogy elrejtse a gumit;
 • zsinór.

Nagyon könnyű létrehozni egy látványos szegélyt a zsinórra:

 • szétválaszthatja a szálakat és fonjon két pigtailet. Húzza meg őket nem kell - az egész varázsát a haj alkalmi könnyedén;
 • az első zsinór, amit fel kell tüntetni, mint egy karika;
 • a második pigtail hátulról becsavarja a fejét;
 • rögzítse a hálók végét lopakodó vagy csinos hajat.

Egy kosár zsinórra nézve szép és harmonikus:

 • kösse az oldalsó farkát;
 • a sokkot négy egyenlő részre osztjuk, és mindegyikből egy zsinórt szőzzünk;
 • tekerje le az egyes farok farkát egy tűvel, és csapdával tegye;
 • elrejti a rögzítési pontokat egy gyönyörű gumiszalaggal.

Hosszú haj

A baba hosszú haja segíti édesanyjának fantáziáját, hogy 5 perc alatt teljesen kinyíljon, és egy gyönyörű, világos és gyönyörű frizurát hozzon létre a lánynak a kertben.

Kombinált frizurák

Problémák nélkül, és ami a legfontosabb, a lehető leggyorsabban létrehozhatja a következő stílusokat:

 • jó fésülköző lapát;
 • a templomoknál fogd meg a szálakat és csavarja őket. A csavarást ellentétes irányban kell végezni, egyidejű intézményt a fülek mögött;
 • a fej hátsó részén a hevedereknek a középen kell közeledniük;
 • kösse össze a gumiszalagot, és hagyja, hogy a szabad szálak lefelé áramoljanak.

Ha a gyermek tolerálja a hajszálakat és nem rossz, akkor nagyon látványos frizurát készíthet:

 • jó fésülköző fürtök és a templomból való elválás, elválasztva a halom első részét;
 • a templomból kezdve gyűjtsön néhány fürtöt egy kötegbe, és húzza meg egy zsinórral, húzza azt egy hurokba;
 • továbbra is centrifugálja a szálat, hozzáadva hozzá a haj külső részét. Amint a kívánt hosszúságot beírja, húzza meg újra a hurkot;
 • a szövésnek a templomból a fej ellenkező oldalára kell mennie, és a fej hátulján kell véget érnie. A zászlórúd alsó vége, rögzítse a hajtűszálat;
 • A fürtök második része a csúcs régiójában ugyanúgy csavart, hozzáadja a halom külső részét, és megengedi az ellenkező oldalon az első vontatásból. Vége, dugja le;
 • a többi szál, a tetején, hogy összegyűjtse a farkát, hogy könnyedén legyőzze és lefektesse a kupolát, és biztosítsa a hajcsavarokat a flagella felett.

A végrehajtás látszólagos nehézsége ellenére ez egy egyszerű és szép frizura az óvodában lévő lánynak, amit 5 perc alatt lehet elvégezni, ha lépésről lépésre végrehajtja.

Nem lesz nehéz megtenni az alábbi stílusokat:

 • kössön egy magas farokot a fej hátuljára;
 • egy közös por, amely három egyenlő részet oszt meg, és mindegyikből egy pólót szőnek;
 • rögzítse az egyes zsinórok végét egy kis gumiszalaggal és tekerje le a farok aljára;
 • a megbízhatóság érdekében a csapokat rögzítheti;
 • tedd a farokba egy szép, nagy méretű gumit.

Ezen túlmenően, a pigtailek egyszerűen felemelhetők, a farok aljához hajlékonyak, és egy kosárral díszített frizura díszítik.

A frizura, amelyben a haj egy szív alakú, szépnek és rendkívülinek tűnik:

 • a nyakát két részre kell osztani a közvetlen elválás segítségével;
 • készítsen két farkát;
 • a gumi területén, hogy egy hornyot készítsen, nyújtsa oda a szálakat, és két egyenlő részre osztja őket;
 • csavarja össze az egyes részeket, és csatlakozzon a szív alakjához;
 • a fix farok szép szalag lehet.

Eredetileg úgy néz ki, egymáshoz köthető, zsinórra:

 • kössön két farkát a nyakszívó régióban;
 • köpködj ki egy szokásos zsinórra mindegyikre;
 • a farok körüli egyetlen zsinór csúcsa és egy gumiszalaggal rögzítve, hogy gyűrűt készítsen;
 • a második zsinór, húzza át a gyűrűt, csavarja meg a farkát és rögzítse.

A csomag kiválasztásakor követendő fő szabály az, hogy a baba egész nap jól érezze magát. Ne terhelje túl a gyermek fejét nagy számú csapral, és húzza meg túlságosan a hajat. A szemtelen fürtök vagy frufru eltávolítása az arcodról jobb, ha rugalmas, gyönyörű kötést használ.

Emellett figyelembe kell venni azt a tényt is, hogy a szabadtéri játékok vagy álmos órák után az anyám alkotása egy kicsit kócos lehet, így a gondozónak vagy a nővérnek meg kell csípnie a haját. Jobb, ha a lehető legegyszerűbb és világosabb.

http://hair-luxury.ru/styles/pricheski-dlya-devochek-v-sadik.html

Gyönyörű frizurák lányoknak: 15 egyszerű frizurát

Mindenki képes lesz saját frizurát készíteni a saját kezű lányok számára - a bemutatott mesterkurzusban csak egyszerű és nagyon gyors stílusokat gyűjtöttünk össze.

Többrétegű kosár

Tetszik a retro stílus? A "nagymama" stílusában a haj nagyon érdekesnek tűnik! Bizonyos készséggel nem lesz nehéz elvégezni a lányát!

 1. Szórjuk át a hajat a fej teljes kerületén.
 2. A koronától kezdve körkörös szövés a francia zsinór elve alapján. Csak lazán zárja le a készüléket kívülről.
 3. Egy körben mozogva fonja az összes hajat. A szövés befejezéséhez a szokásos háromsoros zsinórra van szükség.
 4. Rögzítse a rezinochkoy csúcsot, és elrejti a "kosár" alatt, rögzítve a láthatatlan.

Pigtail perem

Frizura minden nap körkörös fonat formájában nagyon egyszerű, és lehetővé teszi, hogy finoman távolítsa el a szálakat az arcról.

 1. A haját a homlok körül szétválasztja egy finom fésűvel.
 2. A többi haja összegyűjti a gumiszalagot, hogy ne zavarja.
 3. Dobd a szálakat a homlokra az egyik oldalon, és kezdj el szöveget egy francia kúpot, megragadva a laza szálakat mindkét oldalon.
 4. Rögzítse a fonat csúcsát egy nagyon vékony gumiszalaggal, és lazítsa meg a laza haj alatt. Ha akarja, hajsütővasral fújja őket.

Szép virág a haj

A matinák és ünnepségek számára tökéletes egy ilyen szép stílus.

 1. Fésülje a haját simán és fésülje fel az egyik oldalon, hogy az oldal elváljon.
 2. Ragadja meg a farkát egy vékony gumiszalaggal.
 3. Válasszuk ki a középső szálat, és fonjuk le a pálcát a csúcsig. Kötjük össze egy másik vékony, rugalmas szalaggal.
 4. A hajvászon használatával fonjon egy fonatot a főgumi körül, hogy virágot csináljon.
 5. Csavarja a farok hegyeit a hajcsavarókra.

Frizura "Szív" közepes hosszúságú

A szép frizurák valódi hercegnővé alakítják a kislányodat. Ez az elegáns lehetőség az egyszerű egyszerűség!

 1. Fésülje meg a köpködést egy fésűvel a középső elváláson.
 2. Ragaszkodjon egy hajszálra egy gumiszalaggal.
 3. A második részből fonjon le egy francia fonatot, szétválogatva laza szálakat csak kívülről. Ezután egy szív alakú lesz. Rögzítse a hegyet egy gumiszalaggal.
 4. Másrészt ismételje meg ugyanazt a szövést. A zsinórnak szimmetrikusnak kell lennie.
 5. Csatolja össze a zsinórok tippeit.

További részletekért tekintse meg a videót:

Elegáns gumi koszorú

A frizurák gumiszalagok segítségével különleges igényük van, mivel lehetővé teszik, hogy valódi szépséget hozzon létre mindössze 10 perc alatt! Ez az opció alkalmas közepes hosszúságú hajra.

 1. Szétválasztja a hajat elválasztott részével.
 2. Ossza fel a két rész vízszintes elválásának felét.
 3. Most csináld ugyanazt a 4 szakasz mindegyikével. 8 azonos szál lesz.
 4. Csatolja az egyes szálakat vékony színű vagy monofonikus gumiszalaggal. Ennek eredményeként 16 kis farkát kapsz egy körbe.
 5. Gyűjtsük össze őket egy nagy gumiszalag közepén, hogy koszorúzzon.

Egy zsemle a zsinórra

Egy elegáns frizura a gyerekeknek minden ruhához illik, és a lányod egy szép kis hercegnő lesz.

 1. Kötött farok az oldalon.
 2. Három zsinórra. Ha a haj vastag, akkor sokkal több lehet.
 3. Csavarja az egyes fonatokat a farok alján, rögzítve a csapokat.
 4. Díszítse a gerendát díszítő elemekkel.

"A végtelenség jele"

Ez a csodálatos frizura a 80-as évekből származik. A modern változatban könnyebbé válik, de jól néz ki.

 1. Készítsen egy központi vagy cikcakk elválasztást, és szinte két farkát kössön szinte a fej hátuljára.
 2. Két zsinórra.
 3. Emelje fel a jobb fonatot, és nyissa ki a farokot tartó gumiszalag alatt. A megbízhatóság érdekében használhat egy másik gumiszalagot.
 4. A kapott gyűrűben húzza a bal zsinórot.
 5. A csúcs is biztonságos.
 6. A díszítéshez hajvágókat használjon íjakkal vagy virágokkal.

Szintén tetszeni fog a következő lehetőségek:

Alacsony csomó zsinórra

A 10 éves lányok ilyen csodálatos csomót fonhatnak - nőies és elegáns. Csakúgy, mint szeretett anyám!

 1. Fésülje a haját az oldalsó elválasztáson.
 2. Ragaszkodjon egy alacsony farokhoz.
 3. Osztjuk 5-6 egyenlő részre.
 4. Minden darabot megfeszít.
 5. Rögzítse a végeket egy nagyon vékony gumiszalaggal és hajtsa félbe úgy, hogy a farok felnézzen.
 6. Rögzítse a csomót egy rugalmas szalaggal, és adjon hozzá egy hajtű vagy egy élő virágot.

Frizura laza hajra

Aranyos hajformázás az áramló hajra az óvodában, akár ünnepnapokon, akár hétköznapokon végezhető.

 1. Fésülje fel a haját az oldaltól, és kössön 4 kis farkot.
 2. A második és a harmadik fele és a szomszédos zárak között elosztja a gumit.
 3. Osztjuk fel ismét a középső farkát, és a kapott szálakat a szélső farokhoz csatoljuk.
 4. Fonatos farok disznókban.

Haj íj

Ünnepi gyermekfrizura a lányoknak a kezükben nem igényel különleges ismereteket. Legyen ez mindenki!

 1. Ragaszkodjon egy magas farokhoz. Ne húzza végig a hajat, de hagyja, hogy a hegy lógjon a homlokán.
 2. Oszd fel az eredményül kapott hurkot.
 3. Fordítsa vissza a maradék végeket, hogy teljesen lezárja a gumit. Biztosítsa láthatatlanul.
 4. Megszórjuk az íjat lakkozással.

Hogy tetszik egy ilyen íj?

Csomópontok egymásra rakása

Ez a frizura tartós - egész nap fog tartani.

 1. Készíts egy oldalt.
 2. Balra és jobbra szétválasztja a szálakat a templomtól a fülig.
 3. Minden rész három azonos szakaszra oszlik.
 4. A szétválás után kezdje meg a szoros kábelköteget, fokozatosan laza szálakat. Készítsen három hámot mindkét oldalon.
 5. A fej hátsó részén lévő haj felére osztódik.
 6. A farokot a jobb oldalon készítjük, hozzárendelve a megfelelő hevedereket.
 7. Pontosan ugyanaz a farok a bal oldalon.
 8. Két csomót csavarunk, csapokkal rögzítve.
 9. Elosztja a kiálló csúcsokat és megszórja a lakkot.

Hosszú és sűrű hajból két szíved lehet. Nagyon szépnek tűnik!

 1. Osztjuk fel a hajot egyenesen.
 2. Készíts két farkát.
 3. A gumi alapján egy kis depressziót készítsen, és feszítse át a farkát.
 4. Oszd két részre, és csavarja össze őket.
 5. Készítsen szívet és biztonságosan rögzítse a lopakodást vagy a hajtűzetet.

És hogy tetszik ez a két lehetőség:

Könnyű fishtail

Ez a divatos frizura rövid szálakon is könnyen elvégezhető.

 1. Fésülje meg a haját, és szétváljon két azonos szálat mindkét oldalon.
 2. Ragasztja őket vékony, rugalmas szalaggal.
 3. Hajtsa le kissé, és húzza be a farkát.
 4. Az alábbiakban további két szálat különítsünk el, és ismételjük meg a folyamatot.
 5. Ily módon a haj minden részét fonhatja, és csak 3-4 szövést végezhet.
http://vashvolos.com/detskie-pricheski-dlya-devochek

Gyermek frizurák lányoknak

A lány anyjának minden nap különböző gyermekfrizurákat kell készítenie a lányoknak. Bár a baba még nem tudja, hogy ellenállhatatlan, bármilyen formában, a szépség többszöröse a hajával. Nem tudom, hogy a haj átalakulása milyen teljesítményt nyújt ma? Készen áll a sok ötletre.

Gyermek frizura a legfiatalabb lányoknak

Egy 2-3 éves gyermek nehezen tartható fenn. Igen, és fonás, minden irányban fonva. És hány könnynek kell elviselnie, míg az engedetlen göndör anya rendbe kerül. Ezért a legkisebb lányoknak gyorsan és szépen kell csinálniuk. Például farokkal. Kizárólag a finom hajra alkalmas gumi kívánatos kiválasztani egy puha és terry.

 1. A haj vizuálisan négy részre oszlik, és mindegyik farka lett.
 2. Szétválaszthatja a göndörítést a faroktól, és fordítsa „kötélre”. Használja azt a farok elfordításához és a csúcs elrejtéséhez. Minden faroknál el kell viselnie a gyönyörű rugalmas szalagokat. Megtartják formájukat, és nem engedik, hogy az összefonódó flagellum szétesik.
 3. A farok csúcsai kiegyenesednek, hogy véletlenszerűen kilógjanak, hasonlítanak egy pálmafa tetejére. Egy kicsit fésülhetsz. A szépség készen áll a világnak!

Gyermek frizura, nap minden nap

Ez a frizura az anyám keze segítségével 5 perc múlva megjelenik a baba fején. Olyan gyorsan fut, hogy egy kicsit nyűgösnek nem lesz ideje visszanézni. A tojásrakáshoz sok kis napsütéses rákcsapot és egy gumiszalagot kell vásárolni. Segít az anyának, hogy szűk fogantyúval megbirkózzon a feszes szálakkal, és így gyorsan és egyértelműen elválasztja a szálakat.

 1. A legjobb, ha a hajat azonnal felosztjuk 4 részre, majd az egyes részekkel együtt dolgozunk. Ideális esetben 12 különálló zárral kell rendelkeznie.
 2. Szétválasztva a göndörítést, csavarja be egy nem túl szoros kábelkötegbe és rögzítse a rákot. Kívánt esetben nem lehet egy kötegbe sodródni, és nem fonni.
 3. Amikor minden szál viccelődik, tartsa a haját a farkában a fej közepén, és a frizura készen áll. Miért ne mutasd meg ezt a szépséget a barátok és az összes járókelő számára?

Gyermek frizura elasztikus

Itt van egy másik frizura a legkisebb szépségért. Hagyja, hogy a szőrszálak még mindig ne legyenek a zsinórok hosszúsága felé, egyébként pedig kiderül, hogy a kislány létrehoz egy remekművet a fején.

 1. Fésülje a haját az oldalra.
 2. Kezdjük a tetejéről. Gyűjtsünk össze néhány szőrzetet az oldalon, és készítsünk egy farokot.
 3. Ezután csatolja a farok csúcsához új szálakat, és az alábbiakban viselje a következő gumit.
 4. Így több farkát hajtunk végre, megragadva az előző tippeket. A haj néhány perc múlva készen áll. A bébi egy tükör segítségével mutatható be, milyen szépség van a fején. Ő biztosan tetszik.

Szép frizura a farokból és a rugalmasságból

A kis többszínű elasztikumok segítségével szép frizurákat készíthetünk sokféle farokból. A fektetés a fej teljes kerülete körül történhet, vagy csak az oldalról lehet elrendezni.

Lépésről lépésre megmutatjuk, hogy a frizurát oldalról végezzük.

  A frufru és a korona felé haladva az egyenlő hullámokat ugyanolyan távolságra különítse el, és mindegyik gumiszalaggal rögzítse. Például 4 farok van.

Egy egyszerű frizura két zsinórra

A lányát két különleges zsinórra fújja, és rövid időn belül hihetetlenül szép frizurát készíthet. Sőt, ilyen hajformázással a lány kényelmes lesz. A zsinórok a klasszikus technikába szőttek, ezért a haj nem lesz nagyon szoros.

 1. Először is, az oldalakon alacsony farkasokat állítunk, majd mindegyiküket egy szokványos pigtailnek vesszük.

Csak egy gyönyörű lány haját díszítjük, például fényes íjakkal.

Kívánt esetben kísérletezhet az elválással. Ez a frizura szépnek látszik, ha a haj felosztódik egy csipesszel.

Gyönyörű frizura koszorú lányoknak

Hihetetlen, hogy hány fodrász jött létre látványos frizurával a gyerekeknek. Például egy ilyen haj koszorú alkalmas arra, hogy egy lány, aki egy matinee-ba megy, ünnepi előadás. Tekintettel arra, hogy ennek a gyermeki hajvágásnak a végrehajtása csak 15 percet igényel, az anya legalább egy napra képes ilyen koszorúkat fonni, például óvodában.

 1. Vegyük le a haját egy tiszta oldali elválasztással. Elválasztjuk a két szálat, csavarjuk őket egy kötélbe, és kétszer csavarjuk őket.
 2. Ezután adjon fokozatosan felső és alsó szálakat a fő kötegbe. Kifutunk a „kötélen”, a fej kerülete mentén.
 3. Miután elértük a szövés kezdetének pontját, megcsavarjuk a hajat, és két zárra osztjuk őket, egészen a "nyolc" elvének megfelelően.
 4. A fején lévő koszorú második sorával szétterítettük a csavart hajat, és csapokkal rögzítettük.

Baba frizurák spikelet

Miután megtanulta, hogy egyszerű és eredeti gyermekfrizurákat készítsen egy lány tüskéjével, az anya megkönnyebbülést fog érezni. Végtére is, kevés idő lesz a pontosság és a szépség célzására a kislány hajszálán, és ez drága. Gyorsan és egyszerűen szúrj egy tüskét. A technika olyan egyszerű, hogy még egy kis iskolás is képes megbirkózni a tanulmányával. Az egész frizura, a haj hosszától függetlenül, maximum 5 percig tart. Azok számára, akik most kezdik megtanulni a szálcsíkokkal a szálakat, hasznosak lesznek a következő lépésenkénti ajánlások.

 1. Miután a haj tetejére fésülte a hajat, elkülönítjük azt a körkörös körülvágással.
 2. Oszd három szálra elválasztott hajra.
 3. Végezze el a klasszikus zsinór első két szövését.
 4. A harmadik kötéstől kezdve mindkét oldalon az oldalsó szálakra egy vékony, kiegészítő hajlításon, a laza hajtól elválasztva hozzáadjuk.
 5. Szövés egy fonatot, amíg nincsenek szálak szabadon az összefonódáshoz.
 6. Miután befejeztük a fonatot a klasszikus technikában a tippekhez, és elhelyeztük a rugalmas.

Gyermek frizura minden nap

Kínálunk egy eredeti gyermekfrizurát, hogy megpróbáljuk a lányt csinálni. Nagyszerű mindennapi óvodába vagy iskolába járni. A haj nem lesz rongyos, a nap folyamán a lány jól fog kinézni. Igaz, egy ilyen gyermek hajvágás nem ajánlott lefeküdni. Éjszaka a hajat fel kell húzni, hogy a fejre nyújtsanak. Ha az anya gyorsan szőcsontot szőtt, akkor ez a gyerekes frizura 10 perc alatt megtörténhet.

 1. Oszd meg a hajat három részre háromszög mentén. A fürtök mindegyik részét rákok vagy klipek hasították el.
 2. Az oldalsó zárakat egy tüskés csonkkal centrifugáljuk, és mindkét zsinórt gumiszalaggal rögzítjük.
 3. A koronából származó haj bármilyen kedvenc technikával fog szöveni. Gyönyörűen "kifelé" kifelé néz, "fishtail".
 4. Most mindössze egy gumiszalaggal kell összekötni mind a három zsinórra.
 5. A gumi elhelyezéséhez ne nyúljunk a farok hegyét a végére, és ne hagyjunk gömbölyű hurkot.
 6. Most meg kell erősíteni a hurkot a ventilátorral, és rögzíteni kell a láthatatlanokat, hogy a készítmény ne szétesjön.

Haj kész. Meg lehet díszíteni, például egy nagy barrettával.

Gyermek frizura spikeletekkel minden nap

Ennek a frizurának a tapasztalata nélkül történő megvalósításával és a teljes kéz anyával nem tud megbirkózni. Úgy tűnik, hogy stílusos és egyszerű, intuitív, de mégis 5 perc alatt nem lehet megismételni az első kísérlet során. Másrészt érdemes megtanulni, hogyan készítsünk ilyen hajvágást minden nap. Végül is érdekesnek és vonzónak tűnik.

 1. Először is, félre kell osztanod a haját. Biztosítsa az egyik oldalt gumival vagy klipekkel. A spikelet technikájában a második szövést kezdjük, de a további szálak szövése nem mindegyik, hanem szövés.
 2. Végül kiderül, hogy a szőlőhöz hasonló szabad szálak áramlanak a zsinór alatt.
 3. Miután elérkeztünk a fej hátsó részéhez, a hajat a hosszúság végéig szokásos ferde szöget zárjuk.
 4. Másrészt hasonló szövést végzünk.
 5. Most a legnehezebb. Szükséges a függő szőlőfák felakasztása, felemelve a középre, és a "spike" technikájában is.
 6. Csatlakoztassa a zsinórvégek csúcsát, együtt, például egy íjjal. Az eredmény egy csodálatos széles zsinór volt, akinek szépségéből lehetetlen a szemedet szakítani.

Gyönyörű gyermek frizura lányoknak

Ez a frizura egy elegáns koszorúhoz hasonlít. Hihetetlenül szépnek tűnik. Bármilyen korú lány lesz az arcra. A szövés a spikelet elvén történik. A szétválaszthatatlan koszorút két részre oszthatja.

 1. Először a hajat a farok koronáján fogjuk összegyűjteni, anélkül, hogy az oldalsó fürtöket a fej kerülete köré csatolnánk.
 2. Válasszuk szét az elülső elválasztást, az egyik oldalon a haj még mindig valamivel van biztosítva, hogy ne zavarja és ne zavarja.
 3. Válasszuk el a megrendelést a felső faroktól és két vékony oldalsó fürtől. Közülük egy fonatot szőnek. Miután befejeztük a két kötést, az elve szerint a spikelet ismét szövésbe kerül a farokból.
 4. A fej közepére húzzuk és a zsinór rögzítése közben.
 5. Hasonló szövés történik a második oldalról.
 6. A két zsinór csúcsaihoz csatlakozva továbbra is egy központi pólót szőnek ki, és egy rugalmas szalaggal összekapcsolja, hogy ne szakadjon fel.

Gyermek frizurája hajjal

A kislányok örömmel viselnek íjakat. Szeretik ezeket az egyszerű frizuratartozékokat. És hány kellemes érzelmek érezhetik magukat a divatos asszony, ha az anya megtanulja, hogyan kell hajfrizurát készíteni hajjal. Ezeket a stílusokat a járókelők nem veszik figyelembe. Garantálták az anyukámnak a hajjal ilyen szépség létrehozására való képességét.

Miután megtanulta, hogy hajszálakat készítsen, sok lehetőséget kínálhat a haj átalakítására. Ezenkívül elég egy kis elem hozzáadása, és új, egyedi frizurát kap. Javasoljuk, hogy próbáljon meg egy hajfrizurát hajjal meghajolni. Inkább hívjon egy kis modellt és kezdje átalakulni az alábbi ajánlások alapján.

 1. Azonnal határozza meg, hová szeretné elhelyezni a haját. Szigorúan végezheti el a koronát, mozoghat oldalra, vagy végezheti el a Malvinkát. Szép és ugyanakkor játékosan két oldalról készült íjak. Gyűjtöttük a farkát.
 2. Kiegészítő rugalmas szalagot helyeztünk úgy, hogy a hurok ki legyen a farokból, és a csúcsa a homlok területére esik.
 3. Osztjuk fel a hurkot félre, és fordítsuk vissza középen a farok bal csúcsával. Hajlítunk és láthatatlanul rögzítjük a frizurát.
 4. A farok fennmaradó csúcsa a haj alatt rejtőzhető, vagy szépen fekszik a fej hátsó részén és rögzíti a lakkot.

5 gyermek frizura zsemlével

A gyerekek fején egyszerű és egyszerű hajcsokrok lenyűgözőek. A frizura megváltoztatásához elég egy kis részlet hozzáadása a szokásos zsemle készítéséhez. A hajkötegeket néhány percig végezzük. Még egy nagyon szeszélyes és nyugtalan lány sem fogja észrevenni, hogy az anyja hogyan hoz létre egy szép gyermekfrizurát.

A könnyű gyermekfrizuráknak számos lehetőséget kínálunk, amelyeket sietve lehet megtenni. Kezdjük a legegyszerűbb stílussal.

Oldalsó gerenda

Az oldalsó gerenda elegáns és gyerekes. A lépésenkénti ajánlások alapján ez a frizura néhány perc alatt készíthető közepes, hosszú hajra és rövid (vállhosszú) hajra.

Köteg zászlóval

A lány következő frizura bonyolultabb. De miután megtanultad, minden nap 10 perc alatt könnyedén meg tudod csinálni. Ezzel az elrendezéssel a lány nemcsak óvodába vagy iskolába, hanem egy matinéba, ünnepi baráti találkozóra is küldhet.

 1. Közvetlenül meg kell határozni, hogy hány, azonos vastagságú hevedert hajtanak végre a fej kerülete mentén. Rögzítse az egyes részeket mindaddig, amíg egy klip, gumiszalag vagy rák van. Minél vastagabbak a hajok, annál szépebb hevederkötések fognak teljesíteni. Osztjuk szét a hajszálakat. Mindegyik feszes kábelköteg, amely eléri a fej közepét, egy vékony, fekete elasztikus szalaggal rögzíti (a hajú lányok számára a hajhoz illeszkedő rugalmas szalagokat használnak). Nem rejtjük el a tippeket.
 2. Hajokat gyűjtünk magas farokba. Fontos, hogy megbízható és feszes rugalmas szalaggal rögzítse.
 3. A farok hegyét egy köteggel terjessze el, megpróbálva elrejteni a felső szalagot rögzítő rugalmas szalagokat. Lehet, hogy nem tekerünk néhány szálat egy zsemlével, de szabadon hagyjuk őket a hátára. Csak kívánatos, hogy kissé csavarjuk őket.

Klasszikus zsemle lányoknak

Hosszú vagy közepes hajú lánynál könnyebb egy kötetcsomót csinálni, ha habformát használ a frizurákhoz a stílus során. Az összes átalakulásnak az anyának csak 1 percet kell elosztania.

 1. A szokásos farokba gyűjtött haj. Önnek kell eldöntenie, hogy hová helyezze el (az oldal tetején, a tetején vagy a fej hátulján).
 2. Tegye fel a farokhabot (a haj árnyékához igazítva). Húzza meg közel a rugalmas szalaghoz.
 3. A haj egyenletes eloszlása ​​a görgő kerülete mentén, rajta egy gumiszalag. Szerezz egy látványos gerendát.
 4. Továbbra is rejtőzködni kell a fennmaradó tippeket a gerendák alatt, vagy fonni őket, és körbevágni a csodálatos vulkán körül.

Klasszikus gerenda, gyönyörű zsinórral

Miután megtanulta, hogyan kell egy klasszikus csomagot habmodell segítségével végrehajtani, kezdjen kísérletezni a stílusos fürtökkel. Sok frizura van egy görgővel. Készítsen például egy klasszikus csomagot egy gyönyörű fonattal. Ez a frizura jól néz ki.

 1. Magas farokot készítünk, de a habhengerre helyezzük, hogy csak egy szál maradjon. A haj farok eloszlása ​​a felső és alsó részek kényelme érdekében.
 2. Két vékony szálat elválasztva az alátét aljától, és a görgő alatt maradt zárat vesszük el, és elkezdünk szétvágni egy menyét.
 3. Két kötés elkészítése után adjon hozzá egy extra szálat a tetején. Ismét elkészítjük a borítékokat, és ismét hozzáadjuk a szálat. Szóval fonatszuk a gerenda kerületén.
 4. Amikor a kerület körüli szövés eléri a végét, a vékony klasszikus pálcát a haj végéig fonjuk. Elrejtjük a gerenda alatt.
 5. Elegáns íjcsap segít a zsemle díszítésében.

Egyszerű kis frizura kis zsemle

Milyen lány nem akar látszani egy mesés ország hercegnőjének! Anya könnyedén segíteni fog a lánya álma valóra váltásában, ha ezt a könnyű frizurát egy kis zsemlével töltötte be. Ezzel a stílusos lány királynak fog kinézni. Csak győződjön meg róla, hogy kap egy szép diademet, mielőtt elkezdené a haját.

 1. A haj tetején. Vedd meg őket.
 2. Felcsévéljük, mintha a hajcsavarókra fésülnénk a fejét, és a fej tetején egy héjbunkát képeznénk. Ha a haj természetesen gyenge, akkor a felső fürtöket az ovális hengerhengerre lehet csavarni. A hajcsavarok megfelelően rögzítik a héjat.
 3. Most fel kell vennie az oldalsó szálakat, és úgy kell őket elhelyeznie, hogy az alsó részről elrejtse az elkészített gerenda minden pontatlanságát. Rögzítjük a láthatatlanokat.
 4. Helyezze a bangot a hullám oldalán, tiarára tegye.
 5. A laza haj tippjei egy kicsit csavarodhatnak. A frizura készen áll, a kis hercegnő is siet, hogy gólt szerezzen.

Gyors baba frizura rövid hajra

Baba, akinek a haja a vállára nőtt, ezt a gyönyörű frizurát készítheti. Minden nap alkalmas és ünnepi rendezvényre.

 1. Kezdjük a templom oldalán. Fogunk egy szálat, és felülről lefelé forgatva hozzáadunk egy görbét az alsó részről.
 2. A szálakat többször megfordítva rögzítse a hajtűszálat. Tehát csavarja hozzá az alsó szálakat a fej közepéhez. Rugalmas zenekarra tesszük, és bár ez a farok figyelmen kívül marad. Hasonlóképpen, a hajat a másik oldalról gyűjtjük.
 • A szövés után megmaradt farok, összekötjük, és mintha a hajcsavarókra fordulnánk, felemeljük. Helyesen rögzítse a csapokat, például virágokkal.

  A naponta sokféle könnyű gyermekfrizurát találhat, vagy ünnepi rendezvényen vehet részt. Fontos, hogy először kiválasztja a stílusot, hogy hallja és érezze a gyermek érzéseit. Ha a frizura erősen meghúzza a kényes gyermek fejbőrét vagy a fonott szőrszálakat, a kislány minden bizonnyal nem kedveli a frizurát, és azt fogja követelni, hogy a zsinórját egy óra múlva elutasítsák. Másrészt, hogy túlságosan szabad fényfrizurákat készítsen a lányoknak minden nap, nem éri meg. Végül is, egy lány (különösen az óvoda és az általános iskola kora) nem lesz képes megkötni magát, ha a hajvágás szétesik, és kénytelenek lesznek rendetlen és egész nap zavartan járni.

  http://yxod-za-volosami.ru/detskie-pricheski-dlja-devochek/1262

  Top 20 gyermek frizura minden nap: óvodában, iskolában

  A kertben vagy az iskolában a gyermek frizuráinak megteremtése meglehetősen komoly problémát jelent, mert reggel nincs elég idő a hosszú stílushoz, és a gyermek is álmos, de mit kell tennie?

  Harcolj és verd meg az idegeket, vagy sok időt költél meggyőzni?

  Hagyja hajlított hajjal vagy nagyon rövid vágással? Megoldást keresve az anyák szörfözhetnek az interneten.

  Hogyan találunk igazán gyors és szép frizurákat az óvodához és az iskolához, néhány perc alatt elkészítve és szépen tartva az estig?

  Ezekre a kérdésekre saját megoldásainkat kínáljuk.

  Mi legyen a gyermek frizura minden nap?

  A kertben vagy az iskolában a gyermek frizuráinak megteremtése meglehetősen komoly problémát jelent, mert reggel nincs elég idő a hosszú stílushoz, és a gyermek is álmos, de mit kell tennie? Hagyja hajlított hajjal vagy nagyon rövid vágással?

  Próbáljuk megérteni és kitalálni, hogyan lehetne segíteni az anyáknak a probléma tökéletes megoldását?

  • egyszerű stílus;
  • minimális időt igényel a létrehozásához;
  • hosszú ideig tartsa a gyermek haját;
  • ne húzza meg szoros haját;
  • ne zavarja a gyermekt, hogy enni, gyakorolni, aludni, ne zavarja;
  • könnyű ruhát cserélni;
  • minden manipuláció után visszatérjen a „jó” állapotba (ruhák cseréje, kalapok elhelyezése);
  • mint egy gyerek.

  Hogyan készítsünk több gyermek frizurát minden nap? Ehhez javasoljuk több készség elsajátítását. Egy szép farok kötése részletesen megtalálható az azonos nevű cikkben, és sok variáció örömét fogja élvezni annak sokféleségével.

  A szövés zsinórok és vízesések választékát elcsodálják a múmiák, és szívesen segítik a lányokat. Kövesse a linket, hogy elolvassa és megtanulja a két hasznos ismeretet.

  Használja az óvodai vagy iskolai napi frizurákat, ötleteket az utolsó híváskor, a zsinórra és zsinórra, valamint a szalagokra, a végrehajtásra, a leírásokra és a videókra vár. Cserélje ki a fekete vagy barna fehér íjakat és szalagokat, és az ünnepi frizura mindennapos lesz, de ugyanolyan vonzó és nőies marad.

  Miért érdemes erre összpontosítani?

  Ha otthon vagy a gyermekével, akkor követheti és folyamatosan korrigálhatja a frizuráját, vagy csaphat egy bumm, hogy ne essen a szemébe.

  Az óvodában vagy az iskolában a tanár vagy a tanár nem tudja korrigálni 20-30 frufru, ami azt jelenti, hogy a babánk kényelmetlenséget tapasztal, és folyamatosan korrigálja a zavaros frizurát.

  Vessen egy pillantást a fotóra, egy egyszerű frizurára, amely állandóan viseli a kertet, és a szeme alá eső frufru zavarja a gyermek kényelmét.

  Akár strabizmust, akár más szembetegséget eredményez, csak egy optometrista képes diagnosztizálni ezt.

  Fontolja meg a frizurákat, amelyek a lehető legközelebb állnak az írástudó kritériumokhoz, és távolítsák el a szemet, és tanácsokat adnak arra, hogyan lehet ilyen frizurát készíteni.

  Gyermek frizurák minden nap a fiúk és a lányok számára

  Lányoknak

  A lányok minden korban valódi divat nők. Nézik a barátnőiket, a szomszédokat és az osztálytársaikat, akik elképzelik, hogyan szeretnék nézni. Gondoljunk egyszerű, de látványos frizurákra a lányoknak, a haj hosszától függően.

  Frizurák rövid hajra

  A rövid frizurák rajongója? Ezek praktikusabbak, ha a baba nem szeret zsinórra fonni, vagy alkalmanként lehetővé teszi a farkát. Még egy rövid hajvágás is, ha szükséges, könnyen diverzifikálható.

  Farok - klasszikus frizura

  Gyermek frizurák minden nap óvodában

  A kis lányok farka néhányat csinál. Az egyik farok az a képesség, hogy gyorsan összegyűjtse a haját, és az egész képet szépen megjelenítse.
  Számos farok lehetővé teszi, hogy megbirkózzon egy hosszú bangdal, ami egy hajtűből kilép. Egyszerűen visszatérnek az érintetlen állapotba, de az alvás lehetősége nem sikerül, és elterelheti a gyermeket, valamint ez a frizura fáj a hajra.

  Hogyan készítsünk ponytails-ot egy lánynak?

  • Oszd meg az összes hajat egyenlő vastagságú szálakra, és kösd össze az első pár farkát a koronán.
  • Majd menj le egy kicsit alacsonyabbra és kösd össze a második párot.
  • A fülpárnák szintjén állítsa a harmadik párot.

  A farok variációja a legkisebbre

  Annak érdekében, hogy a farok ne zavarja őket, elfordulhat, összefonódhat, díszíthet. Az idősebb lányok két alacsony farkát készítenek, nem emelik őket magasra. Kombinálja a szálakat a frufru a farok a koronát.

  Nézzétek meg a videofelvételt a farok, íj és csinos lányok számára.

  Azok számára, akik drámaian megoldották a frufru problémáját, rövidítve a szemöldökre, azt javasoljuk, hogy vegye figyelembe ezeket a frizurákat, mivel ezek egyszerűek, és nem igényelnek speciális készségeket az anyától.

  Rövid hajra: rákcsapokkal, malacokkal és ponytailákkal

  Részletes mesterkurzus a videóban a lányok rövid és közepes hosszúságú frizuráinak létrehozásáról.

  Szeretné megtanulni, hogyan kell szöveget egy kötetlen francia fonatot, mint ez a videó? Ugrás erre a cikkre, és könnyen megtanulhatja! Élvezze a tanulást!

  Malvinka egy farokkal a tetején

  Gyerek frizurák közepes hosszúságú hajra

  Ez a frizura egy másik ága a faroknak, csak az összes hajat nem csak a farokba gyűjtik, hanem csak a felső részét. A frizura előnyei közül néhányat szeretnék megemlíteni:

  • a végrehajtás egyszerűsége;
  • számos módosítás lehetősége;
  • a legrövidebbtől a leghosszabbig bármilyen hosszúságú hajra alkalmas;
  • könnyebb kezelni még a rövid frufru;
  • Lenyűgözőnek tűnik, és mint a lányok.

  Hogyan készítsünk malvinkut: utasítás

  • Fésülje a haját, és szétválasztja a parietális területet;
  • A hajnak ezt a részét egy rugalmas szalaggal kell összegyűjtenie (variációk: pin-hajtű, majd a zsinór fonása különböző stílusokkal);
  • A maradék szőr fésült és fektetett.

  Változatok Malvinki zsinórral és vízeséssel
  A videó megtanítja, hogyan hozzon létre egy hajszál hercegnőt: francia vízesés.

  Ha tetszett az íj Malvinka-val, vagy szeretne megtanulni, hogyan készítsen egy ilyen frizurát, akkor a cikk létrehozásának és rögzítésének minden lehetőségét részletesen ismerteti ebben a cikkben.

  A fotó- és videó utasítások segítenek megtanulni még azoknak is, akik először csinálják!

  Gyakran megkarcolta a gyermekét? Milyen frizura nem tart több mint néhány perc, mint a fülek mögötti viszketés és a fej hátulja?

  Lehet, hogy gyermeke tetvek vagy fejtetű volt. Ismerje meg, hogyan lehet 1 nap alatt megszabadulni a tetvekről és nitsektől a legolcsóbb és leghatékonyabb módon.

  Hosszú és közepes hosszúságú hajra

  Az iskolás korú lányok gyakran növesztik a hajukat, és a váll alatti hossza lehetővé teszi, hogy a frizurákat legalább naponta kísérelje meg.

  A frizura farok változatai az óvodában és az iskolában (fotó)

  gyermek frizurák minden nap óvodai fotó

  Pigtail farok a tetején

  A farok egy legénységgel - a szokásos "ló" farok a legpraktikusabb frizura, és például a következőképpen lehet diverzifikálni: kössön egy farokot a koronára, erősen rugalmas szalaggal. A farok tetején szétválaszthatja a kicsi szálat, és húzza meg egy menettel.

  1. Döntsön egy magas lófarokot a koronán. Zárja be a gumiszalagot, amelyet a farok belsejéből vettünk.
  2. A jobb oldalon szétválaszthatja a vékony csíkot és három részre osztja. Kezdjük a szokásos fonat szőnyegét a szélsőséges szálak elhelyezésére a középen, így 1-szer szövünk.
  3. A bal oldalon szétválasztjuk a vékony szálat, és adjuk hozzá a középsőhez. A következő szövés is. A jobb oldali szál a központi és a bal szálon helyezkedik el. Add hozzá a bal oldali központi szálhoz.
  4. Szóval a szükséges hosszúságú pálcát fonjuk le, és gumi szalaggal rögzítjük.
  5. A frizura kész.

  A videó segíteni fog a farok frizurájának megragadásában.

  Fordított farok kaszátával

  1. Gyűjtsük össze a hajat a fej hátsó részén egy alacsony faroknál, anélkül, hogy meghúzzuk az ívet.
  2. A gumiszalag felett óvatosan két részre tegye a hajat, és két ujjal tartsa a szabad kezét.

  A másik kezével tedd a farkát a lyukba, és emelje fel az alján. Óvatosan tolja a farkát a lyukba, majd húzza meg, és húzza a gumit magasabbra.

 • Hajtsa ki a haját egy frizura, hogy elrejtse a gumit.
 • A farok zsinórra fonat és díszíti a haját strasszokkal vagy virágokkal. Az inverzió helyett ragaszkodni.
 • Farok francia szövésű és laza szálakkal

  Ez a farok nagyon extravagánsnak és szokatlannak tűnik, és percek alatt kanyarog. A kertben és az iskolában alkalmas, íjjal egy ünnepi frizura.

  Útmutató a farok szövéséhez

  1. Óvatosan fésülje haját. Kezdjük egy magas farok árukapcsolásával a koronán egy gumiszalaggal.
  2. Válasszuk ki a farkát és tartsuk a kezével. A keskeny kis szál kiválasztása után az elülső oldalra toljuk el, és kérjük a lányt, hogy tartsa a szálat.
  3. A maradék hajat a kézben kötve, a farok nem túl szoros.
  4. Megnyitjuk a közepén, és átadjuk az alsó farkát a lyukba.
  5. Ismételje meg az egész folyamatot 1 keskeny szál elválasztásával. Lépésről lépésre minden művelet megismétlődik. A farok végének elérése rugalmas szalaggal van összekötve, hogy megakadályozza annak terjedését.
  6. A fennmaradó szálakat fésüljük, és a legmagasabbaktól kezdve egy francia francia zsinórral kezdünk egy kettős felvételezéssel. A jobb oldali, majd a bal oldalon lévő nyakkendők (a többi szál áthidalása) lesznek.
  7. Kösse össze a fennmaradó 2 kis farkot az 1-ben.
  8. Hajtsuk ki a nagy oldalirányú hullámokat és a bugyit, kezdve az aljzatból és a farok aljáig. Enyhén nyújtás ad egy kötetet.

  Képzési videó a fonott szegfűszegekről.

  Farok szövésű francia fonattal és fishtailral, laza szálakkal

  korona

  • Oszd meg a hajat egy szétválasztó és zsinór két nem feszes zsinórra, hogy a frizura gondatlan könnyűség legyen.
  • Csomagoljunk be egy fejrészet a feje fölött, mint egy karika, és rögzítsük lopakodva. A második fonat hátul van. A fejed körül egy tiszta koronája lesz.

  Gyermek frizura egy zsinór, dísz, a friss virágok

  Fodrász frizura mákkal

  Egy kosár két zsinórból

  1. Válasszon fel a haj fele a koronáról.
  2. Anélkül, hogy az alsó hajat befolyásolnánk, egy kis zsinórral fújjunk egy kicsit jobbra a fej közepétől, biztosítsunk egy rugalmas szalaggal.
  3. A fennmaradó hajokból is fonják a fonatot, és óvatosan tekercseljék egy zsemle, rögzítsük csapokkal.
  4. Csavarja be a felső meneteket a gerenda körül, tartsa az alsó rész alatt, és elrejti a gerendát a gerenda alatt.

  A hevederekből

  Két kábelköteg - görgessen a templomokhoz egy közepes vastagságú szálon. Fordítsa mindkét szálat ellentétes irányba, és egyidejűleg fordítsa vissza őket a fülek fölé. Biztonságos láthatatlan vagy fényes hajcsavarok.

  Gyors frizura, amely a hétköznapoktól estig könnyen fordul

  Példa arra, hogyan készítsünk hámot a gyermek hajára

  Oldalsó zsinór

  Oldalsó zsinór - szétválasztja a fej felső részéből érkező hajszálrészt, rögzítse egy rugalmas szalaggal. Csúsztasson egy menedéket, és hagyjon néhány centimétert a végétől. Biztosítson egy gumiszalaggal.

  Fodrászati ​​videók a lányok számára - oldalsó zsinór rövid hajra:

  Az iskolába

  A lányok számára minden nap az iskolában megfelelő, könnyű és szép baba frizura keresése zsinórra és szövésre vezet. Az iskola számára kívánatos, hogy a lány haja ne zavarja a szemet, vagy az arcra írva.

  Tekintettel a különböző lehetőségekre, javasoljuk:

  • Készíts egy hétvégi mini-előkészítést, és válasszon 5 frizurát a héten. Rajzolja vázlatosan őket, és nézze meg a videót a létrehozásukról.
  • Beszéljétek meg őket a lányával és hagyd jóvá. Egy nap - egy frizura.
  • A szövés vagy farok kakasok nélküli gyakorlása, ha a hajban vannak.
  • Végezzen gyakorlati leckét a hajhoz szükséges idő követésével.
  • Értsd meg, milyen eszközökre van szükséged, és készítsd el őket egy külön dobozban, hogy időt takarítson meg reggel.
  • Hozzon korrekciót reggelre, és adjon hozzá 2-3 percet az idejéhez.
  • A frizurák tervét egy kiemelkedő helyen kell elhelyezni, előírva, hogy mindegyiknek este kell elkészítenie és a létrehozáshoz szükséges időt. Egy dobozban külön-külön, a hét napjaira tesszük a zsákokat, amelyekben a szükséges szerszámok fekszenek, és a nap meg van írva.
  • Utasítsa a lányát, hogy válasszon ékszereket a hajára, és szigorúan naponta tegye be egy dobozba táskákkal.
  • Reggel próbálja meg a díjakat, ha nem változtatott meg semmit a megadott időn belül, egyébként időben korrigáljon, plusz 10-15 perccel, hogy egy kicsit felkeljen.

  Javasoljuk, hogy 5 perccel a kiadás előtt végezzen?

  1. Nyugtassuk meg a fonatot a gumiszalag farkából: a fej körül, a malvinka, a faroktól, a feje fölött.
  2. Francia vagy hátsó zsinór: egyenletesen a fejen, oldalra, átlósan a fültől a fülig, 2 zsinórra az oldalon.
  3. Spit a fej körül, mint Timosenko.
  4. Spikelet vagy fishtail: egy klasszikus a fej hátulján, a fej körül, egy zsinórból egy zsinór, a feje fölött, a hátsó részén, 2 az oldalán, egy dupla fishtail.
  5. Vízesések a tetején a 2 vagy 3 szál.
  6. Kombinálja a fonatot az alsó részről a fej hátoldalán egy bagel, gerenda, íjjal.

  Ha mindez nehéznek tűnik, akkor menjen a zsinór szövés szakaszába, ahol részletes utasításokat, fotó- és videó mesterkurzusokat talál.

  gyakorlati

  koszorú

  Ez az opció rövid vagy közepes hosszúságú fürtökhöz alkalmas.
  Készítsünk: fésűt a szétválasztáshoz, vízzel a permetezéssel a könnyű elválasztáshoz és a rezinochki a farok számával.

  1. Fésülje meg a lány összes fürtjét, és osztja 4 részre, kössön 3-at gumiszalaggal. Győződjön meg róla, hogy az elválasztások háromszög alakúak, és a hajszálvonal felé nyúlnak.
  2. A fennmaradó rész 2 - 3 részre van osztva, a fül mögött lévő oldalrésztől kezdve. Válasszuk el a csomót a farok rugalmas szalagjában.

  Videó arról, hogy 6 perc alatt készítsen egy egyszerű frizurát a lányok óvodájában:

  Spit a ponytails-tól az elasztikusoktól

  Frizura óvodai iskolában 3 percig

  Rövid hajra

  A fiúknak

  Baba frizurák fiúk számára

  Ami felett a frizurát választotta a gyermekednek, a fiúk anyái is azt gondolják, hogy mi a frizura a divatban és mi lesz a gyakorlatban?

  • Sport hajvágás - a legnépszerűbb fodrász, amelyhez könnyen kezelhető bármilyen stílus nélkül. Ez rövid hosszúságú, ugyanolyan hosszú haj, amely nem zavarja és nem mászik a szemébe a fiúk tevékenysége során.
  • Éles szálak - egy hajvágás, rövid vágású templomokkal és a fej hátuljával, és hosszú hajszálai a koronával és frufru. Ezekből a szálakból könnyen ki lehet kóstolni, vagy „felfelé” helyezni őket, és ünnepélyes rendezvény esetén hipoallergén mousszákkal kell biztosítani őket.
  • Hosszú frufru - rövid hajú frizura a fej teljes területére és egy hosszú bummmal, amely a homlokoldalra illeszkedik. De szükség van a gyermek viselkedésének figyelemmel kísérésére, nem egy ilyen béren kívüli zavarás, nem mászik a szemébe.
  • Hosszú haj esetén válasszon egy frizurát a pot alatt. A göndör hajon csodálatos térfogathatást ad, amikor minden fürt szabadon görbül, és "kalap". Egyenes haj esetén a frizura korrigálható: rövidebb frufru és hosszabbítsa a szálakat a fej hátulján, lehet, hogy sok lehetőség van.

  A gyermekek frizuráinak sok ötlete a kertben végzett érettségi fokozatban segíthet nekik a napi változatban.

  Zsinórok és farok, vízesések és bagelek, csokrok és laza haj.

  Díszített gyöngyök, szalagok, gyöngyök, zsinórok, fonatok.

  Kiegészítők baba hajhoz


  A haját sokféle módon lehet díszíteni. A választott tartozéktól függően ugyanaz a frizura mind üzleti megjelenés, mind ünnepélyes lesz.

  1. Szalagok: A rövid hajvágás hajvágásai a homlokán széles széles szalaggal díszíthetők. Keskeny szalagok szőttek a zsinórra, csak válasszuk ki a megfelelő színt: az iskolai diszkrét sötét színekhez, a nyaraláshoz - világos és lédús. Szalagok lehet kötni a piszkos íjak, az ilyen íj mérete függ a szélessége a szalag.
  2. Kötszerek: Ez egy kicsit terjedelmesebb lehetőség. A fejpántok frizurát és játékosságot adnak, a haj és az árukapcsolás egy tiszta íj oldalán található.
  3. Virágokkal díszített díszek: Puha anyagból készült virágokat használhatnak, nem lesznek szeszélyesek, mint a friss virágok, és az okosak nem lesznek kevésbé. Az ilyen virágok általában sarkúak vagy lopakodóak. Óvatosan vezessük be őket a hajszálakba, és díszítjük, és ezzel egyidejűleg erősítjük a frizurát.
  4. Gumiszalagok és felni: Nagy mennyiségű intelligens gumik és felnik vannak. Bármilyen egyszerű fonat, melyet erős, terjedelmes gumiszalaggal rögzítenek, elegáns, ünnepi megjelenést kapnak. A rugalmas szalagok keskenyek, és egyetlen gyöngyökkel, strasszokkal, íjakkal díszítettek, széles szőrzet van, hogy a frizurához kötetet adjon.

  A felnik megfelelnek a ruhák színének, és nagy hangsúlyt kapnak. Gyakran előfordul, hogy sok apró, fényes részletet vagy nagy fényes strasszot díszítenek, így ez a keret luxus akcentussá válik az esti hajra.

  Könnyű hajon a gazdag és hideg színek díszei jól néznek ki - fehér, türkiz, bíbor. A sötét hajú lányok számára világos és meleg színek alkalmasak - rózsaszín, lila, krém.

 • Hajcsipeszek: hajcsavarok, láthatatlan haj és fésűk. Ezek kövekkel, tollakkal, strasszokkal, csipke díszítik őket. A nyaraláshoz szabadon választhat, hogy hatalmas lehetőségeket kínál, mert minimális díszítéssel iskolai klipekre fog menni - egy láthatatlan nő, egy nagy gyöngyszem, nem tűnik könnyûnek, és ugyanakkor egy szerény díszítésként szolgál majd egy szerény frizurának.
 • Nem szabad megtagadnod a gyermeket az igazán gyermek ékszerekben - ne legyen felnőtt korlátlan tartozék, hanem naiv neon-rózsaszín rugalmas szalagok, rajzfilmfigurákkal, üveggyöngyökkel és vicces tollakkal. Hagyja, hogy a gyerekek csak gyerekek maradjanak, és szórakozzanak.

  Frizura készítése, fontos, hogy átgondoljuk a gyermek teljes képét. És ne feledje, hogy ugyanaz a frizura teljesen más lehet, attól függően, hogy milyen kiegészítők és kissé eltérő variációk vannak a hajszálakkal. Nem lesz nehéz meggyőzni kis hercegnőjét a hajra, ha megvitatja vele az ő kívánságait, és lehetőséget ad neki, hogy kiválassza az ékszereket.

  http://ovolosah.com/detskiy/detskiepr/detskie-pricheski-na-kazhdyj-den.html