logo

Haj sampon "Neva Cosmetics Tar"

Óvatosan tisztítja a hajat és a fejbőrt. Hajmennyiséget biztosít, ismerősebbé és lágyabbá teszi, megkönnyíti a fésülést. Csökkenti a korpásodás, a hámlás és a kellemetlen viszketés kockázatát.

Nem tartalmaz mesterséges illatanyagokat és festékeket.

Hatóanyagok

Természetes nyírkátrány - erős regeneráló, antiszeptikus, parazitaellenes, szárító, gyulladáscsökkentő, nyugtató hatású.

A kondicionáló adalék - elősegíti a haj fésülését, térfogatot ad, kezelhetőbbé és lágyabbá teszi a hajat.

http://www.nevcos.ru/catalog/seriyadegtyarnie/shampun-dlya-volos-nevskaya-kosmetika-degtyarnyy/

Tar shampoo Neva kozmetikumok

A tar sampon nyírkátrányt tartalmaz - egy természetes korpásodásgátló adalék, amely segít eltávolítani a felesleges zsírt és a korpásodást a hajból. A sampon kiegyensúlyozott formája enyhe hatást fejt ki a hajra és a bőrre, anélkül, hogy szárazságot és irritációt okozna. Tartalmaz egy kondicionáló adalékot, amely fésült és növeli a haj térfogatát. Nem tartalmaz mesterséges ízeket és színeket. A sampon bármilyen korú emberek számára alkalmas.

Térfogat: 250 ml
Gyártó: Oroszország, JSC "Neva Cosmetics"

Vélemények (8)

1 bejegyzés

Szeretne véleményt hagyni? Csak regisztráljon.

  marina13
   2018. október 29. 13:34
  • Tetszik a tipp?
  • igen 1 nem 0

  Megjegyzés: Megszerzett ez a megelőző intézkedés sampon (erősíti a gyökereket és javítja a fejbőr állapotát). A használat során észrevette, hogy nagyon jól tisztítja a hajat a csúcsra, de gyakori használat esetén a fejbőr szárazságát és a haj merevségét okozhatja, ezért nem ajánlom, hogy folyamatosan használjam. Ezután ügyeljen arra, hogy klímaberendezést / balzsamot alkalmazzon, ha nem akarja a kimenetet - vontatás, seprű, szalma.
  Én magamnak, ez a samponnak, személyesen is használtam olajat a mosógépek mosására, jól habzik, és először megmossa mindent. Ami a szagot illeti, eltűnik, és a nesmyvashek alkalmazása után teljesen eltűnik.

  Hátrányok - szag, gyakori használat esetén megszárad, nem alkalmas egyéni samponként.
  Előnyök - az ár, tisztítja a haját, mossa le az olajmaszkokat.

  Összefoglalva - sampont ajánlok, de: folyamatosan használjuk - nem (hajszáríthatsz), a megelőzésre havonta többször, és az olajmaszkok lemosását - igen.

  • Tetszik a tipp?
  • igen 1 nem 0
  • Tetszik a tipp?
  • igen 0 nem 0
  • Tetszik a tipp?
  • igen 0 nem 0
  • Tetszik a tipp?
  • igen 0 nem 0
  • Tetszik a tipp?
  • igen 1 nem 0

  Megjegyzés: Hosszú ideig választottam a kátrányt, remélve, hogy csodát szeretnék csökkenteni a fejbőr zsírtartalmát. Ezt választottam - a Neva kozmetikumokból csak azért, mert a kompozíció valójában valós kátrányt tartalmazott.

  A szagot szagoljuk, a szépség kedvéért nincsenek festékek. A használat után azonban a haj reanimációja szükséges - balzsam és erősebb. Sls annyira agresszív volt, hogy a haját mosás után úgy néz ki, mint egy kötegköteget. Továbbá hosszabb használat után a fejbőrt megszárították, ami még több sebumkiválasztást és viszketést okozott. A hossz is könyörtelenül szenvedett.

  Régóta bebizonyosodott, hogy a zsírtartalom a szárítószerek hatására nő, így a tar sampon a vödörbe repült. Minden bőrproblémát - korpásodást, viszketést és szárazságot - más gyógyszertárakkal kezelnek. Három csillagot csak az árra és a kátrányra tettem fel a kompozícióban.

  Valószínűleg igaz, hogy tökéletes a sampon festés előtt vagy a maszkok teszteléséhez.

  http://www.hairmaniac.ru/catalog/product/shampun-degtyarnyy-nevskaya-kosmetika-4031

  Sampon Neva kozmetikumok "Tar"

  Ideális zsíros hajok tulajdonosainak és a kátrány illatának rajongói számára

  Jó nap minden olvasónak!

  Hallottam ennek a samponnak a csodálatos erejéről: hogy a haj gyorsabban növekedjen belőle, kiesik kevesebbet és általában. Nos, hogy ne próbáld meg?

  A nyír-kátrány jól ismert gyógyszer a bőr és a haj kezelésére. Antiszeptikus, antimikrobiális, gyulladásgátló és összehúzódó tulajdonságokkal rendelkezik. A kátrány kiszárítja a bőrt, megtisztítja a pórusokat, normalizálja a faggyúmirigyeket. Ezért ez az anyag gyakran hozzáadódik a szappan és samponok előállításához. A sampon összetételével felsorolták betula tar.

  A sampon ára nagyon kedvező. Pontosan 40 rubelt vettem.

  A palack térfogata - 250 ml.

  A tar sampon nyírkátrányt tartalmaz - egy természetes korpásodásgátló adalék, amely segít eltávolítani a felesleges zsírt és a korpásodást a hajból. A sampon kiegyensúlyozott formája enyhe hatást fejt ki a hajra és a bőrre, anélkül, hogy szárazságot és irritációt okozna. Tartalmaz egy kondicionáló adalékot, amely fésült és növeli a haj térfogatát. Nem tartalmaz mesterséges ízeket és színeket. A sampon bármilyen korú emberek számára alkalmas.

  A samponnak barnás árnyalata van a nyírkátrány színe miatt.

  A sampon összetétele. Birch-kátrány, vagy betula-kátrány, kiemeltem.

  Mossa az első alkalommal tökéletesen és szó szerint a csúcsra. Azonban azonnal figyelmeztetni fogom a száraz haj tulajdonosait, hogy ez a sampon túl agresszívvá válhat rájuk. A magasság tisztító tulajdonságai. A hajam mosása után a hajam a szokásosnál hosszabb ideig tiszta marad, körülbelül három napig.

  A sampon használatához szükségszerűen balzsam szükséges. Enélkül a haj nagyon kusza, annak ellenére, hogy a gyártó azt mondja, hogy a kompozícióhoz kondicionáló adalékot adtak, ami megkönnyíti a haj fésülését.

  Amit szerettem a „Neva kozmetikumok” „Degtyarny” samponnal kapcsolatban:

  +++ sampon tökéletesen mossa a haját. Hosszabb ideig maradnak frissen, ami különösen fontos az olajos hajú lányok számára;

  +++ nem okoz szárazságot és irritációt fejbőrön

  +++ tényleg csökkenti a korpásodást. Miután egy sampont használtam, ami nem illik hozzám, amiből korpásodtam, a „Tar” sampon két felhasználás után mentett el belőle;

  +++ haj sampon után terjedelmes, tanulékony, nézd vastag.

  - Balzsam nélkül a sampon használata személyesen nem lehetséges. Szó szerint nem lehet fésülni.

  - különleges íz. Személy szerint nyugodtan kapcsolódok a nyírkátrány illatához. Én azonban inkább kivételt képezek a szabály alól. A férjem megfordítja az orrát, és azt mondja, hogy a haja utána a gumi illata, és megbocsátja a forrásától. És a szag olyan erős, hogy a hajat hosszú ideig, nem egy napig tart, és mások észreveszik. Még akkor is, ha a hajat egy másik samponnal mossuk, ismét megjelenik a nedves haj kátrányának szaga.

  Vannak azonban a nyírkátrány szerelmesei. Hihetetlen, de igaz.

  Ezért időnként és csak hétvégén mosom a fejem „tar” samponnal, ha semmit sem terveznek rájuk.

  Még mindig ajánlom sampont, különösen olajos hajú lányoknak, de azt javasoljuk, hogy érezze a nyír illatát, mielőtt megvásárolná.

  Én is nagyon ajánlom a DEGREAR SOAP-ot, amely sok problémát megoldhat. bőrrel kapcsolatos.

  Köszönöm mindenkinek a figyelmet!

  Csak sikeres vásárlásokat kívánok!

  Hirtelen hűvös sampon erősíti a hajat és növeli a sűrűséget! (+ fotó)

  Gyermekkora óta nagyon szeretem a kátrány illatát, én mindig baldela vagyok ebből az illatból. A gyermekkor már régen véget ért, de a kátrány szeretete megmaradt. És a házban mindig van egy bár a szappan csodálatos és szeretett gyermekkori illata óta.

  Ez a sampon, amit Lentában láttam. Természetesen megragadta ott. Ő kimerült!

  A kátrány előnye a csodálója, ahogy én természetesen tudom, de a tetején. Ezért szándékosan "az interneten" begyűjtöttem az információ keresésekor. Ez az, amit az intelligens emberek írnak:

  A kátrány gyógyító ereje a következő hatásokból áll: antiparazita, rovarirtó, szárító, regeneráló, keratoplasztikus, antibakteriális. Ezen túlmenően, a nyírkátrány használata gyorsan és gyorsan eltávolítja a száraz és olajos seborrhea, a korpásodás, a fejbőr irritációja és még a hajhullás is.

  Csodálatos, de nem különösebben releváns a kis fejemre. De van valami érdekesebb:

  A leírt anyag egyik pozitív tulajdonsága az irritáló hatás. A fejbőr vérkeringésének erősítése intenzíven hozzájárul az izzók és gyökerek táplálásához, felgyorsítja a haj növekedését. Ezenkívül a nyírkátrány az "alvó" tüszők aktiválódását provokálja, ami szükségszerűen befolyásolja a fürtök sűrűségét.

  Amire szüksége van. A haj nem történik meg sokat! Természetesen, ha a fejről beszélünk. Megpróbálom megkóstolni az illatos sampon minden örömét és apró tulajdonságait.

  Sampont hetente kétszer használok, nem többet. A sampon után a balzsam kötelező, különben nem fésülködheted a fejedet sem makadámia, sem tangl teaser, semmi.

  ? A sampon szinte az öblökig mosja a haját, és tökéletesen lemosja a haj olajmaszkját. Ebben az esetben a haj nem szárad, de balzsam nélkül kemények lesznek.

  ? A sampon alkalmazása után a balzsam haj nagyon könnyű és bolyhos, terjedelmes, a kép látványos, de tiszta.

  ? A haj könnyen halmozott, szőtt, sebes és hasonlók.

  ? A haja lassabban szennyeződik, kijelentem neked, mint a haj tulajdonosát, aki hajlamos a zsírtartalomra. Ebben az esetben a szárazságra hajlamos tippek természetesen nem oszlanak meg, és nem ragadnak meg különböző irányokban, mint a széna.

  ? A harmadik hónapban sampont használok. Talán már kijelentheted, hogy a haj egyre több lett. Nem tudom, hogy ez a kátránynak a tüszőkre gyakorolt ​​pozitív hatásának vagy valami másnak az eredménye, de a tény továbbra is fennáll.

  ? A haj kevésbé határozottan kiesett. Van egy csipogásom: mossa meg a fésűt minden este, és tisztítsa meg a hajból. A következtetés e kritérium alapján történik.

  ? A sampon nem tartalmaz színezéket és ízeket. Természetesen van kátrány!

  Ennek a gyönyörű samponnak a költsége csak 70 rubel, vagy valami, amit még nem emlékszem.

  Nagyon ajánlom kipróbálni, különösen azokat, akik szeretik a kátrány illatát és szeretnék növelni a gyönyörű hajuk vastagságát.

  Lana vagyok, örülök, hogy visszafogott visszajelzésemben látlak.

  Minden jó egészséget, békét kívánok a lelkedben és jó! ?

  összehasonlítunk két céget (fotó)

  Hirtelen, de szilárdan beleszeretett a tar samponokba. Ez a sampon nem a szépség és a térfogat, hanem az egészség. Imádom őket azért, mert tényleg éreztem tőlük a hajgyökerek erősödését. Soha nem volt őrült növekedés tőlük, de elvileg természeténél fogva a kátrány irritáló hatású, javítja a növekedést és aktiválja az új hajnövekedést. Rendszeresen kis tanfolyamokat használok tavaly nyáron. Vagy hetente egyszer mosom a hajat. Általánosságban elmondható, hogy a samponokkal való megismerésem majdnem egy éve folyik, és a benyomások teljesek.

  A sampon-különösen jól látható, ha a bőrre helyezi, nem teljesen lemosódott, mintha nem mossa le. Van egy érzés a bőrön, néhány nagyon sima film. A hajon ez az érzés nem nagyon észrevehető, de úgy gondolom, hogy ez azért van, mert a haj ragyog a tar sampon javulása után. Ebben a tekintetben a finn sampon jobb. A finntől a szőrszálak hatását is megfigyeltem. Talán azért, mert sötétebb és sűrűbb, kevésbé átlátható, mint a nyír. Nyír a Neva-kozmetikumokból - ez nem gyakorol ilyen hatást a sötét hajra, de lehet szőke és kissé bézs színt ad.

  A Neva kozmetikumok sampon habokat nagyon jól tudnak mosni. Míg a finn-nagyon rossz habok.

  . következetesség - a bal oldali Neva-tól a megfelelő finnel

  A Neva kozmetikumokban a kátrány 12-ből nyolcadik helyen áll (12,5%). finn nyelven a 11. helyen (10%). kiderül, hogy százalékban mindkét sampon majdnem egyenlő.

  A Neva-tól a sampon haját megszárítják, de nem villamosítják. A finn télen a haj villamosodik, nyáron nincs ilyen hatás.

  Ár Nevsky- 30r. és finnek Oroszországban, 80-120p. Bár kezdetben is olcsó - 40 p. Vrode.

  Nem mosom a tippeket, csak a gyökerekre helyezem, és 2-3 percig hagyom őket. Olajos hajú vagyok, és a haja samponom nem túl száraz. Természetesen a hatás, de nem árt a hajnak. Télen és tavasszal nem tanácsolom, hogy megpróbáljam megismerkedni a tar-sminkkel. De nyáron a lehetőség nagyon jó, csak a haj és a bőr javítása.

  1. két sampon Neva kozmetikumokból és finnek.

  2 smink Neva kozmetikumok.

  3. Összetétel finn.

  4. következetesség - a bal oldali Neva-tól a megfelelő finnig.

  Általában a kátrány samponjait korpásodás esetén:

  a férjem korpásodott, és pár véleményt adtak már erre)) - sampon 1. a mezőgazdasági csoportoktól és a 2. sampontól. sebozol - mindkettő segített. Közben megvettem kátrányt. a korpásodás nagyon lassan haladt, javulás történt - kisebb lett, és kisebb lett. De volt egy viszketés. Nem emlékszem, hová pontosan, de az interneten egy érdekes kutatásra botlottam a korpásodású férfiak körében. Nem fogok hazudni, milyen számok voltak a számokban - de valaki segített gyorsan (egy héten belül), valaki segített 2 héten belül. és meglehetősen magas, de nem magasabb, mint a másik két csoport, azoknak az aránya, akik nemcsak nem segítettek, hanem rontották állapotukat.

  Tehát nem tudod biztosan megérteni, hogy segít-e a korpásodásgátló samponnak. Nagyon egyedi.

  mi van még a tar samponok:

  1. Az ilyen hálózatban találtam, valószínűleg Ukrajnában elterjedt - http://www.goldenfarm.com.ua/prod-17281.html kátrány a 21. helyen, azaz a százalékarány körülbelül 16,6% -a. összetevőket.

  2. zöld gyógyszertár http://www.piluli.ru/category47_193_871_242/product165598/product_info.html - 22. helyen végzett 8. helyen - a teljes kátrány 12,5% -a.

  3. Az Agafya nagymamának egy nagyon gyakori samponja is, a kátrány részeként nem! Van benne Climbazol - a gyógyszer a korpásodás ellen.

  4. A tarán sampon TANA - a 8. helyen a 14.-12,5% -os kátrányból a teljes összetevők számában.

  Nos, az ujjaim nem tudnak nyomtatni - a NIKADA és a NIZAFTO nem veszi ezt a sampont, mert a szemem előtt két DIFFICULT példa a sampon kedvező hatásáról a FAT hajra. (+ FOTÓ, összetétel és - mint volt - színminták).

  Ezt a sampont az anyám munkatársa tanácsolta nekünk - azt mondják, így a legjobb sampon, csak ők és a fejem már régóta körbejártak, és az eredmény félelmetes! Igen, valóban, Atechka haját - ami szükséges, a nyugdíjkorhatár ellenére - így már megvásároltunk két palackot ebből a samponból - az ár megfizethető: 43,90 darab egy darabért.

  Hogy néz ki a palack két oldalról.

  Egyéb kis betűk a csomagolásból:

  Hogy néz ki a sampon?

  Következtetés - mocskos: Anya nagyon tetszett neki, tökéletesen feljött, az eredmény egy hétig tartó mosás után észrevehető - lágy, fényes és kevésbé esik (bár nem használja a hajbalzsamot, úgy gondolja, hogy ez kényeztető).

  És mivel írok egy áttekintést, én írom a szubjektív benyomásaimat, személyes következtetéseimet a tar sampon használatából, és arról, hogy mi történt. Akkor világossá válik, miért és miért áll az „egy” a visszahívásban.

  Szóval, hadd jobb a mosás napján aláírom a benyomásaimat, így jobb lesz.

  • Miután megmossa - hagyja, hogy a haját és a sampont szagolja, hogy gyorsan le akarja mosni magáról ezt a kacsát, legyen az - mert a szépség áldozatot igényel, ezt mi ismerjük gyermekkorából. Megmossák a fejüket, masszírozzák őket, mosották le, egy balzsamválasztó - és csonkított, szépség, egy lelkesedés, a haj finom és gyönyörű - puha, selymes, fésült többé-kevésbé (most már a vállam alatti hossza). Két nap telt el - semmi sem szennyezett (haj hajlamos a zsírra).
  • Két mosás - a lelkesedés jelentősen csökkent, mert a haj nem tűnt olyan nagynak, mint az első mosás, emészthető - ez a szó a legjobban illik. És így... a tiszta haj körülbelül egy napig tartott.
  • Három mosás - itt a legrosszabb rémálom: a balzsam nagylelkű használata ellenére nagyon nehéz volt fésülni, sok szőrszálakat. meghalt egy mártír halála elhagyta a fésűs kefét, ami teljesen nem örül nekem. Reggel szappanok - esténként jól jöttem a feltörekvő sosulival, és a zuhanyhoz mentem, a szokásos fehérorosz nyírkátr tar-samponnal mosottam és mostam, amire megszoktam, és nincsenek panaszok. És igen, a harmadik alkalommal, amikor a haj száraz volt, minden irányban pelyhesek, mintha villamosodnának, enyhe viszketés volt a fejbőrön, és egy tisztíthatatlan vágy a semmiből.

  Ezért - úgy döntöttem, hogy már nem kísérletezem ezzel a samponnal: hasznos, hasznos, de hogyan fogok lázadni a hajam, és rendezett sorokban hagyom a kis fejemet? Nekem ez már megtörtént, köszönöm, de nem akarom megismételni ezt a rémálomot.

  Továbbra is használom a szokásos fehérorosz sampont a régimódi úton - az eredmény nem rossz, tetszik, és ami a legfontosabb - nincs olyan gyilkos szag, amely a szomorú kísérletem minden napját követte. By the way, itt van egy fotó-összehasonlítás mindkét sampon.

  Miért ajánlom? Mert világosan láttam legalább két példát e sampon csodálatos hatásáról - anyák és kollégái, és ennek megfelelően az ujjaim nem tudnak valami hasonlót nyomtatni - sampon uz, Szovjetunió és nizafto, hogy ne vegye! Nem, csak azt tanácsolom, hogy próbáld ki, ha zsíros hajjal vagy hajjal hajlamos vagy - mi van, ha? Hirtelen ez a sampon az Ön dolog, a tökéletes és a legjobb?

  http://xlebez.ru/shampun-nevskaja-kosmetika-degtjarnyj/

  Tar sampon - 5 legjobb kátrány sampon

  A tar sampon egy jól ismert orvosság a fejbőr és a haj sok betegségének kezelésére. Népszerűsége a hatékonyság, a megfizethetőség és a könnyű használat miatt van. Ma megtalálható a különböző gyártóktól származó samponok, de melyek a legjobbak?

  Tar sampon - mi a funkció?

  Tar - a sampon fő aktív összetevője. Baktericid, gyulladáscsökkentő és antimikrobiális hatással rendelkezik, és a bőr és a haj sok betegségével küzd.

  Akció tar sampon:

  1. Megszünteti a korpásodást.
  2. Megoldja a viszketést, a fejbőr irritációját.
  3. Normalizálja a faggyúmirigyeket.
  4. Szárítja a kiütést a különböző eredetű fejeken.
  5. Megerősíti a haj gyökereit és harcol a hajhullás ellen.
  6. Eltávolítja a tetvek.

  Azt is javasoljuk, hogy olvassa el a szőrszappanról szóló cikket.

  5 legjobb kátrány sampon

  A sampon összetétele és ára a gyártótól függ. Továbbá nem minden eszköz csak pozitív fogyasztói minősítést tartalmaz. Íme egy áttekintés a legjobb termékekről és a hozzávetőleges költségről.

  Tar shampoo 911

  A 911 tar sampon hatékonyan megbirkózik a seborrhea, a pikkelysömör, a skalpelés és a viszketés a fejbőrben. Elnyomja a korpásodást kiváltó gombák hatását, és finoman eltörli a dermis halott réteget. Normalizálja a faggyúmirigyeket. Használható önmagában vagy komplex terápiában.

  Hozzávalók:

  • Tar nyírfa
  • glicerin
  • Cato
  • Kókuszolaj
  • Parfüm illat

  A sampon nagyon óvatosan hat, nem szárítja a bőrt, és megtartja a haj külső burkolatát. A viszketés az első használat után áthalad, a korpásodás sokkal kevesebb lesz a 2-3 sampon után. A termék átlagos ára 90 rubelt 150 ml-re.

  További információ a Tar Tar 911 samponról a cikkben: Tar Tar 911 sampon a korpásodás elleni szerként. Vélemények.

  Tar Tar sampon vélemények

  Sampon 911 tar - szerelmem! Több mint egy éve nem tudott megbirkózni a korpásodással, sok időt és pénzt költött, és a gyógyszer nagyon közel volt - a ház közelében lévő gyógyszertárhoz. Most már tudom, mit tegyek, ha a probléma újra megjelenik.

  Nagy korpásodás sampon! Örülök! Valaki azt hiszi, hogy a kátrány illata csúnya, de épp ellenkezőleg, tetszik. A haj mosásakor egy kicsit füstölt, majd egy könnyű, fás illatú a hajra. A természet szaga! Nem tudok lélegezni!

  A 911 sampon megmentette a fiamat! 15 éves korában szörnyű hajproblémái voltak. Nagyon zsírsá váltak. Megpróbáltam egy csomó sampont, de a helyzet nem változott. A fej olyan, mint a zsírral szennyezett, és már néhány órával a mosás után. A fia samponnal mosott kátránygal 911, és egész nap jó állapotban voltak. Naponta egyszer használta a sampont, és fokozatosan eltűnt a haj zsíros problémája.

  Finn kátrány sampon

  A finn kátrány sampon abban különbözik, hogy nem tartalmaz fenyő nyírfát, hanem fenyő kátrányt tartalmaz. Szintén jelen vannak a bioaktív kiegészítők, természetes növényi kivonatok, amelyek stimulálják a fejbőr vérkeringését. A problémák kiküszöbölése mellett a haj tiszta, morzsás és selymes. Használható mindennapi használatra.

  Finn sampon akció:

  1. Megszünteti a korpásodást.
  2. Antimikrobiális hatása van.
  3. Nedvesíti és erősíti a hajat.
  4. Normalizálja a faggyúmirigyeket.
  5. Elősegíti a fésülést és nem keveri össze a haját.

  Mivel a sampon nem tartalmaz illatanyagot, a kátrány szaga. De a haj szárítása után a szag elpárolog. A finn sampon átlagköltsége 300 rubelt 300 ml-re.

  Vélemények Finn kátrány sampon

  A korpásodás lenyűgöző gyógyszere. A barátom tanácsára használtam, és két hétig tartottam, hogy elfelejtsem, mi a hó a hajamban. Super! Super! Szuper! Azt javaslom!

  A korpásodás, köszönöm Istennek, nem volt és nem. A frizurát hosszabb ideig a finn sampont használom. Gyorsan zsírt kapok, és a munkámhoz pár napig üzleti utakra kell mennem, és nem mindig vagyok lehetőségem a hajam teljes mosására és stílusára. Ezzel a samponnal elegendő, ha 3-4 nap múlva mosom a hajam. Olajot alkalmazok a tippekre, hogy ne száradjon meg.

  Sampon, talán elég jó, de alkalmazása után nem tudok semmit csinálni a hajjal. Úgy tűnik, a szappan már 2-szer, és a korpásodás egyre kevesebb lett. De a haj nem fésül, nem fekszik. A balzsammal már használatos, még mindig semmi jó. A haja fáradhatatlan, száraz, sörtéjű tippekké válik. Határozottan nem felel meg nekem, keresek egy másik eszközt vagy egy másik márka sampont.

  Tarafampon az Agafi nagymamától

  Az Agafi nagymama bőrgyógyászati ​​samponja a seborrhea elleni küzdelemre szolgál. Annak ellenére, hogy a szappangyökeret alapként jelölik, a sampon habok nagyon jól lemosódnak, a hajat mossa és tisztítja a fejbőrt. Ez javítja a szövetek vérellátását, normalizálja a faggyúmirigyek működését, gátolja a korpásodást okozó gombák növekedését és szaporodását. A tar nem szaga, enyhe gyógynövényes aromájú.

  Hozzávalók:

  • Birch kátrány
  • Climbazol 1%
  • PP-vitamin
  • Szappangyökér

  A sampont seborrhea kezelésére és megelőzésére lehet használni. Haj eltávolítja a zsírosságot, amikor olajos típusú haj. Az agafi nagymamától származó kátrány sampon költsége 70 rubelt 300 ml-re.

  Vélemények Nagymama Agafya tar sampon

  Catherine (Katrina), 41 éves

  Sampon jó, segít a korpásodásban. De nem hiszem, hogy ilyen árért SLS-t vásárolhat. Szerves samponok a mylnyanki-nál nem habozhatnak! Nos, oké, a legfontosabb dolog, ami segít.

  Alice (Alisa1212), 38 éves

  A megadott kátrány részeként egy bizonyos szagot vártam, de nem kaptam meg. Az aromája nagyon kellemes, könnyű. A sampon tökéletesen megbirkózott a korpásodással, egy szilárd 5-ös.

  Larisa (Loka Kass), 25 év

  Megkínoztam, megkínoztam a hajam, mérges volt a korpásodás különböző módjaival, és semmi sem segített. A kátrányszappanról döntött, megvette, és véletlenül megbotlott egy kátrányú samponra az Agafyából. Jól sikerült kezelnie a problémát, jól mosta a haját, általában boldog, és most a gyártó úgy döntött, hogy megvizsgálja. Nem gondoltam, hogy ez az ár ilyen áron lehetséges.

  Tar sampon Tana

  Tar shampoo Tan, amelyet a gyártó a gombaellenes hatású komplex homeopátiás gyógyszerként jelentett be, és enyhíti a fejbőr gyulladását. A terméket dermatológusok jóváhagyják, és aktívan ajánlják a korpásodás és a pikkelysömör kezelésére. A sampon textúrája vastag, a kátrány illata. Szivárgás hab, mivel szulfátokat tartalmaz.

  Hozzávalók:

  • Birch kátrány
  • Tetranil
  • Kókuszolaj
  • Citromsav
  • glicerin

  Tana akció sampon:

  • Megszünteti a korpásodást és a viszketést
  • Segít megbirkózni a pikkelysömörrel
  • Megakadályozza a hajhullást
  • Normalizálja a víz-só egyensúlyt
  • A haj fényes és erős

  Vásároljon tar sampont A Tana 160 rubelt 300 ml-re lehet.

  Tar shampoo Tana vélemények

  Yana (Vredina), 39 év

  Tana tar - csodálatos sampon! A psoriasisban jól tudott kezelni, valamit 200 rubelért. Nagyon örülök az eredménynek!

  Lenyűgöző minőségű, megfizethető áron, még a költségvetés árát is mondanám. Ezt megelőzően drága borotválkozó samponokat vett fel, segítettek, de egy idő után ismét visszatért. A Tana sampon alkalmazása után a kátránygal több mint hat hónap telt el, és a korpásodás még nem jelent meg.

  Kiváló sampon, gyorsan elpusztult a korpásodással. Heti 2 alkalommal használják. Mosás után a nedves haj kifröccsent a WC-vízből, és a kátrány illata eltűnt.

  Tana samponja nem segített nekem, hogy megbirkózzon a korpásodással. Annyira inspirálta a pozitív véleményeket, nem találta meg az értékesítéskor, és megrendelte az interneten keresztül. Nem felel meg az elvárásoknak.

  Tar shampoo Neva kozmetikumok

  A Neva kozmetikumokból készült tar sampon gyulladáscsökkentő és antipruritikus hatású. Hatékonyan eltávolítja a korpásodást és a felesleges faggyút. Ügyeljen arra, hogy száraz és sérült hajra kerüljön, mivel súlyosbíthatja a helyzetet. A jó habok könnyű, természetes aromájúak, hatékonyan enyhítik a fejbőr irritációját. A Neva kozmetikumokból származó kátrány-sampon többnyire pozitív, bár az összetétel nem túl természetes.

  Hozzávalók:

  • Tar nyírfa
  • Ammónium-lauril-szulfát
  • Nátrium-lauril-szulfát
  • Kókusz-emulgeálószer
  • Kocamidopropil-betain

  A Neva kozmetikumokból készült tar sampont vásárolhatsz 70 rubelt 250 ml-re.

  Tar shampoo Neva kozmetikai vélemények

  Varenka, 24 éves

  A Neva kozmetikai osztály samponja! Hatékony, olcsó és nagy segítség! Azt javaslom!

  Angelina, 36 éves

  Az életemben soha többé nem vásárolok kátrány-sampont a Neva kozmetikumokból. A hajam kihullott és szörnyű viszketés volt. Nem is vártam semmit, hogy a pozitív vélemények elolvasása után úgy döntöttem, hogy megvásárolom, mivel volt egy kis korpásodás. Talán valaki, aki alkalmas, de nem nekem.

  A Neva kozmetikai sampon alternatívája a kátrányszappannak. Sem több, sem kevesebb. A haj ugyanolyan kemény, nem nagyon jól lemosott, és a szag megfelelő. De a korpásodás nagyon gyorsan eltűnik, de ehhez kissé kellemetlen érzést szenvedhet! +++ vagyok

  A tar sampon fő összetevője a tar. És képes megtisztítani a bőrt és a hajat. Ezért a sérült és száraz haj tulajdonosainak határozottan hidratáló balzsamot vagy maszkot kell használniuk. És akkor szép, egészséges és erős haj biztosított.

  http://zdorov-volos.ru/shampuni-i-sredstva/degtyarnyiy-shampun-otzyivyi.html

  Tar sampon: összetétel, cselekvés elve

  A tar a hagyományos gyógyászat egyik legősibbje, a gyógyítók már régóta a gyógyszertárak megjelenése előtt használták, és még inkább a szintetikus drogokat.

  Korábban kenőanyagként kereskedelmi célokra használták. Ma azonban széles körben alkalmazzák a gyógyászatban különböző bőrgyógyászati ​​betegségek kezelésére. Szilárd és folyékony szappanok, kenőcsök készülnek belőle. Nem kevésbé népszerű ez az eszköz, és javítja a haj állapotát. A tar-sampon fokozott zsírtartalmú, pediculosis.

  A hajhullás megelőzésére és a fürtök növekedésének felgyorsítására is ajánlott. Általában a kátrány tűlevelű fa (fenyő és boróka), bükk.

  Az orvosi és kozmetikai célú felhasználásra azonban a nyírkátrány, amelyet a nyírfakéreg külső rétegéből kereskednek, sokkal értékesebb. Ez az eszköz híres antiszeptikus, antimikrobiális tulajdonságokkal, a szövetek gyors regenerálására és a véráramlás serkentésére.

  A kátrány összetétele ilyen vegyületeket tartalmaz:

  • fenolok, ezek az anyagok antiszeptikus hatásúak, és gyorsan behatolnak az epidermális borításba;
  • betulin, antimikrobiális, antioxidáns és gyulladásgátló hatású;
  • Guaiacol, a szakértők szerint ez az anyag okozza a kátrány jellegzetes kellemetlen szagát, de az aromás tulajdonságai mellett a guaiacol helyi irritáló hatást fejt ki;
  • tereben, a terpének osztályába tartozik, nem rendelkezik speciális terápiás hatással, hanem nagyon specifikus aromájú;
  • A Creosol egy olajos folyadék vastag konzisztenciájú és antimikrobiális tulajdonságokkal;
  • xilenol tiszta formában, ezt az anyagot inkább technikai célokra használják.

  A modern kutatási módszerek fejlesztése ellenére a kátrány pontos összetétele még nem ismert. A tudósok nem tudják megbízhatóan megmondani, hogy milyen vegyület okoz terápiás hatást.

  Jelenleg a különböző vállalatok által gyártott kátránykezelő sampon és a késztermék szinte minden boltban vagy gyógyszertárban megvásárolható.

  Ezek a jelek:

  • Neva kozmetikumok;
  • Tana;
  • Agafia nagymama;
  • Vitex;
  • Száz szépség recept;
  • 911;
  • Gyógyító.

  Emellett a piacon vannak külföldi termékek is, például a Tervapuum Tuoksu, Finnország. Ön is vásárolhat samponokat, amelyek a nyíró kátrány mellett peptideket („Degtyarev”) tartalmaznak, gyógynövénykivonatokat (takarmánygyökér, kamilla virág, csalánlevél és aloe, vérfű gyógynövények, stb.). Néhány termék tartalmaz továbbá olajat (általában kókusz), glicerint. Például az „Agafya nagymama” kátrány-sampont megkülönbözteti a Climbazol gombaellenes vegyület és a véráramlást stimuláló nikotinsav összetételében. A kátrány irritáló hatásának csökkentése érdekében egyes gyártók allantoint használnak.

  Mielőtt megvásárolná a fotócímkéket, a nyírgáton alapuló különböző termékek részletes összetételét az interneten lehet megtekinteni.

  A fő "cél" a fejbőr bőre. A sampon biológiailag aktív anyagai gyorsan felszívódnak az epidermiszbe, antimikrobiális és stimuláló hatást biztosítva. Amikor a fürtöket alkalmazzák, gyorsan eltávolítja a szálakat a külső szennyeződésektől, a faggyúmirigyek szekréciójától. Az antimikrobiális hatás miatt az eszköz tökéletesen segít a korpásodásban, és képes „versenyezni” az ilyen „vezetőkkel”, mint Nizoral.

  Bizonyos esetekben a kátrány sampont használják a tetvek eltávolítására, amely alternatívája a kopasz kopasznak. Ugyanakkor a tetvek elleni küzdelem hatékonysága miatt ez az eszköz némileg rosszabb, mint a modern gyógyszerek.

  Sokan próbálják összehasonlítani az ilyen termékek használatának előnyeit és hátrányait, de hatékonysága nem kétséges, különösen akkor, ha az alkalmazási szabályokat követik.

  Tar sampon: hasznos tulajdonságok és lehetséges szövődmények, jelzések és korlátozások a használathoz

  Az ilyen eszköz hasznos tulajdonságainak megismeréséhez nyissa meg az orvosi könyvtárat. Sűrűbb és koncentráltabb nyírkátrány a különböző kenőcsök alapja a bőrbetegségek kezelésére: seborrhea, psoriasis és más dermatózisok. A sampon összetételében azonban az anyagot összekeverik más összetevőkkel, amelyek javítják a konzisztenciát, a szagot (bár ez a jellegzetes „illat” a parfümökkel nehezen megölhető), habképződést biztosít, és könnyen lemoshatja a szálakat.

  A tar sampon a következő tulajdonságokkal rendelkezik:

  • serkenti a véráramlást, amely megakadályozza a hipoxia kialakulását, és hozzájárul a zárak normális és egészséges növekedéséhez szükséges anyagok szállításához;
  • az antiszeptikus hatásnak köszönhetően segít a korpásodás megszüntetésében;
  • A legerősebb antimikrobiális hatása van, ezért a fejtetű kezelésének egyik eszköze (tetvek jelenléte) ajánlott;
  • szabályozza a faggyúmirigyek szekréciós aktivitását, ami csökkenti a szálak zsírtartalmát;
  • helyreállítja a szőrtüsző integritását;
  • a fejbőr dermatózisaival küzd.

  Ugyanakkor a nyírkátrány samponnak számos hátránya van.

  Ezek közül a legjelentősebbek a következők:

  • kellemetlen szaga, és nem marad annyira a szálakon, mint a kezek bőrén;
  • a fej lehetséges irritációja és hámlása gyakori és tartós használat esetén;
  • különleges szokatlan textúra.

  De ezek a "mínuszok" megfosztják a modern eszközöket. Például a „Frieder” kátrány-márkájú sampon tökéletesen megtisztítja a hajat a korpásodástól, és egészséges és szép fényt ad nekik, felgyorsítja a növekedést. A többi hasonló terméktől különbözik abban, hogy fő összetevője nem a nyír, hanem a gyengéd kátrány, amely kevésbé csípős illatú. Jól beszélnek a Mirrolla eszközről. Propolist és veréb gyökér kivonatot tartalmaz.

  Megszabadulhat a kátrány-sampon kellemetlen szagától a fürtök vízzel és ecettel vagy citromlével való öblítésével.

  Használja ki ezt az eszközt ilyen esetekben:

  • tetvek fertőzése;
  • fokozott haj zsírossága;
  • korpásodás;
  • túl intenzív hajhullás, amelyet általában lassú növekedés kísér;
  • seborréás dermatitis, fejbőr psoriasis;
  • rüh;
  • a fej epidermális borítójának számos gyulladásos sérülése.

  A tar samponnal gyakorlatilag nincs ellenjavallata. Használatát csak a kátrányra és a termék egyéb összetevőire gyakorolt ​​lehetséges allergiás reakció korlátozza. Ezenkívül szárító hatása van, ezért tartózkodnia kell a haj szárazságának fokozódásától. Néha ebben az esetben ajánlott kátrány-sampont alkalmazni a fejbőrre, és mossa le a szálakat egy másik, megfelelőbb eszközzel.

  Kátrány samponban: alkalmazási szabályok az indikációktól függően

  Függetlenül attól, hogy a segédkomponensek márkaneve, költsége és rendelkezésre állása van, használjon kátrányos sampont. A termék kis mennyisége kiszorul a palackból a tenyerébe, és habosodik, ugyanakkor elterjed a fejbőrön és a szálak teljes hosszán. 5-7 perc elteltével a sampont meleg vízzel leöblítjük, az utolsó öblítést ecetsav gyenge vizes oldatával (evőkanál literenként) lehet elkészíteni.

  Ha azonban bizonyos problémák merülnek fel (például a korpásodás, a magas zsírtartalom stb.), Amikor a kátrányt tartalmazó terméket választják, a samponnak tartalmaznia kell néhány más összetevőt is.

  tetvesség

  Amikor a tetvek első jelei megjelennek (és ez a fejbőr súlyos viszketése, a parazita harapás nyomai), azonnal forduljon a trichológushoz.

  Az a tény, hogy a kátrány samponnak nincs megfelelő antimikrobiális hatása, hogy megbirkózzon a fejléceivel. Ez azonban hozzájárul a fejbőr gyógyulásához, a gyulladásos folyamat gyors leállításához.

  A pediculosis kezelésére a hatóanyagot standard konzervatív terápiával kell kombinálni: Para-Plus, Medifox, Knicks, Avicin, stb.

  Fokozott füstgörcsök

  A faggyúmirigyek túlérzékenysége meglehetősen gyakori probléma, sok nőnek és férfinak naponta kell mosnia a haját, hogy megőrizze hajuk szépségét. De ha a kátrányt helyesen használja, a gyógyító sampon segít normalizálni az epidermális fejborító mirigyeinek aktivitását.

  Az orvosok hangsúlyozzák, hogy a gombaellenes komponensek csak növelik a szálak zsírtartalmát. Jobb, ha olyan terméket vásárolnak, amely a kátrány, kénvegyületek, cink, szalicilátok vagy szalicilsav mellett pirokton-olamint tartalmaz. Normálizálja a faggyúmirigyeket és a veréb gyökér kivonatait, zsálya levelek és csalán.

  Megnövekedett hajhullás

  Túl erős hajhullás általában a hajhagymák rossz táplálkozásával jár. A vitaminok és ásványi anyagok elégtelen bevitele miatt a sejtosztódás lelassul, és a tüszők gyorsan mozognak az aktív növekedés fázisából a nyugalmi állapotba. A természetes kátránynak is stimuláló hatása van. A nikotinsav (amelyet néha PP-vitaminnak is neveznek) azonban tovább javíthatja a bőr alatti szövetek mikrocirkulációját. Ezenkívül szinte minden gyógynövény hasonló hatással van.

  korpa

  Vannak, akik úgy vélik, hogy ez a betegség a bőr megrepedezéséből adódik, és elegendő, ha a fejét egyszerűen megmossa. De ez alapvetően rossz. A korpásodás egyik tünete a korpásodás.

  Olajos seborrhea esetén a fejbőr bőrét szorosan illeszkedő mérlegek borítják, míg a szálak úgy néz ki, mintha speciálisan a napraforgóolajjal szennyezték őket. A száraz seborrhea a mérlegek kialakulásával is jár, de leválik a bőrből, és jellegzetes fehér részecskéket képeznek.

  A korpásodást nagyon nehéz kezelni. Szinte az egyetlen kezelés módja a külső gombaellenes szerek alkalmazása. Ezért annak érdekében, hogy teljes mértékben megbirkózzon ezzel a problémával, a kátrány-samponnak továbbá tartalmaznia kell fungicid összetevőket: klotrimazolt, ketokonazolt, ciklopiroxot.

  Jobb, ha az ártalmatlanító kozmetikumok eladására szakosodott üzletek polcain keressük meg a gombaellenes összetevőket tartalmazó tar samponokat. Ezek nem olcsóak, de a bevált hatékonyságuk miatt jelentősek.

  A szakértők azonban azt javasolják, hogy konzultáljon egy trichológussal az ilyen eszközök használata előtt. A fejbőr száraz seborrhája megköveteli a kezelés és a kezelés időtartamának betartását.

  A haj és a fejbőr száradásának elkerülése érdekében a kátrány sampont átlagosan 1-1,5 hónapig lehet használni hetente legfeljebb 3 alkalommal, a bizonyítéktól függetlenül.

  Mi segíti a tar sampont: főzés otthon, költség, értékelés

  Tekintettel a fejek mosására szolgáló különböző eszközök széles skálájára a tar-fokozat alapján, kevés ember készíti el ezeket a samponokat egyedül. Azonban a házi termékeknek egy vitathatatlan előnye van: biztonságos összetétel. Egy fontos "plusz" az alacsony költség.

  Az egyik legeredményesebb recept az ilyen termék elkészítéséhez:

  • A csecsemőt vagy a szappanot durva reszelővel rostálja. Nagyon fontos, hogy ne tartalmazzon illatanyagokat és színeket.
  • Keverjük össze a zúzott szappant nyírkátrával 1: 1 arányban. A kátrány a gyógyszertárban vásárolható vagy népi gyógyítóktól vásárolható.
  • Az elegyet alaposan összekeverjük, amíg homogén masszát nem képezünk, golyót képezünk, és szorosan becsomagoljuk a fóliával. 48 óra múlva használatra kész.
  • Közvetlenül a használat előtt egy kis darabot levágnak (vagy levágnak) a golyóból, és száraz vörösborral hígítjuk (sima vízzel helyettesíthető, de az első lehetőség hatékonyabb).

  A haj szépségének és egészségének megőrzése, a megnövekedett zsír és korpásodás problémájának megoldása, valamint a fejbőr különböző bőrgyógyászati ​​betegségeinek kezelése érdekében a bort 1: 1 arányban hígítják a gyógynövények leválasztásával.

  Olga, 32 éves. - A kátrány sampon már régóta a polcon van a fürdőben. Minden nyírkátrányszappannal kezdődött. A tusfürdő helyett ezt használtam. A hatás annyira elégedett, hogy megszerezte, és azt jelenti, hogy a haj. Az utasításoknak megfelelően - évente kétszer két alkalommal, évente négy alkalommal jelentkezem. A hatás csodálatos - a fürtök fényesek és hosszúak, elfelejtettem gondolkodni a kiesés problémájáról.

  Elena, 29 éves. - Anya egész életét seborrhával szenvedett. Nagyon attól tartottam, hogy ugyanazt a betegséget meghaladja. Ezért nagyon sokáig használom a tar sampont. Míg a hajam kiváló állapotban van, nincs sem a korpásodás, sem a magas zsírtartalom.

  A termék ára függ a kiegészítő komponensektől és jelzésektől, amelyekből a gyógyító tar sampon segít. Az átlagos ár:

  • 911 (95 rubel), a hazai termelés elég népszerű terméke, de a vélemények szerint csak átmeneti eredménnyel jár;
  • A tarka kátrány a Librederm-ből, Oroszországból (legfeljebb 400 rubel), egy meglehetősen jó termék, amely nem tartalmaz szintetikus és allergén adalékokat, csak rövid távú használatra mutat;
  • Friederm, Olaszország (kb. 600 rubel), az egyik legdrágább termék a piacon, de a vélemények szerint igazolja költségeit, és a kátrány előnyös tulajdonságai teljesen megjelennek;
  • Száz szépség recept, Oroszország (legfeljebb 150 rubel), erős szaggal és néhány „felhasználóval” szemben a hatékonyság hiánya jellemzi;
  • Tervapuum Tuoksu, Finnország (kb. 200 rubel), más eszközökkel ellentétben, fenyő kátrányból készül, ezért nagyon intenzív szaga, de kifejezett hatása van;
  • Az Agafya nagymama samponja (200 rubel térfogatú palackhoz) elég sok komponenst tartalmaz, de az eszköz nem segít mindenkinek;
  • Az Algopix, Bulgária (mintegy 1200 rubel) jól kezeli az olajos és száraz seborrhea-t, bizonyított klinikai hatékonyságot és magas költségeket okoz;
  • Nevskaya kozmetikumok, Oroszország (legfeljebb 100 rubel) jellegzetes szaga van, véleménye szerint erősen megszárad.

  A listát azokról a jelzésekről, amelyek segítenek a tar shampoo-nak. Ez az eszköz meglehetősen univerzális, bár csak korlátozott időtartamú tanfolyamokra használható. Ennek a bizonyított terméknek az évek során történő használatának eredménye szinte azonnal látható és hosszú ideig fennmarad.

  http://med88.ru/ukreplenie-volos/degtjarnyj-shampun/

  "Tar" sampon, 250 ml

  • nem hiszem el, hogy mi van írva. a sampon alkalmazása után a fej még jobban viszket. és a haj utána a haja olyan, mint egy szalma

  • És samponnal jöttünk fel, használjuk, a fejbőr már nem karcos, a korpásodás nem igaz.

  • Már régóta kerestem) A férj nagyon szereti ezt a sampont, de nem mindenhol (((Kiváló! Segíti a korpásodást).

  • A sampon csodálatos, de nyilvánvalóan amatőr. Megszabadultam a viszketésről (és a pitypangról), mert az elmúlt évben nem tudtam a középső árosztályból sampont felvenni minden viszketés után 3-4 alkalmazás után. A szag nem olyan éles, mint a kátrányszappané, de nem. Az egész családunk kátrányos kozmetikát használ, még gyerekeket is. Senkinek nincsenek problémái.

  • A sampon jó, csodálatos a habzás, mint a kátrány illata, ahogy kell.

  http://my-shop.ru/shop/products/2215073.html

  Sampon Neva kozmetikumok "Tar"

  Ideális zsíros hajok tulajdonosainak és a kátrány illatának rajongói számára

  Jó nap minden olvasónak!

  Hallottam ennek a samponnak a csodálatos erejéről: hogy a haj gyorsabban növekedjen belőle, kiesik kevesebbet és általában. Nos, hogy ne próbáld meg?

  A nyír-kátrány jól ismert gyógyszer a bőr és a haj kezelésére. Antiszeptikus, antimikrobiális, gyulladásgátló és összehúzódó tulajdonságokkal rendelkezik. A kátrány kiszárítja a bőrt, megtisztítja a pórusokat, normalizálja a faggyúmirigyeket. Ezért ez az anyag gyakran hozzáadódik a szappan és samponok előállításához. A sampon összetételével felsorolták betula tar.

  A sampon ára nagyon kedvező. Pontosan 40 rubelt vettem.

  A palack térfogata - 250 ml.

  A tar sampon nyírkátrányt tartalmaz - egy természetes korpásodásgátló adalék, amely segít eltávolítani a felesleges zsírt és a korpásodást a hajból. A sampon kiegyensúlyozott formája enyhe hatást fejt ki a hajra és a bőrre, anélkül, hogy szárazságot és irritációt okozna. Tartalmaz egy kondicionáló adalékot, amely fésült és növeli a haj térfogatát. Nem tartalmaz mesterséges ízeket és színeket. A sampon bármilyen korú emberek számára alkalmas.

  A samponnak barnás árnyalata van a nyírkátrány színe miatt.

  A sampon összetétele. Birch-kátrány, vagy betula-kátrány, kiemeltem.

  Mossa az első alkalommal tökéletesen és szó szerint a csúcsra. Azonban azonnal figyelmeztetni fogom a száraz haj tulajdonosait, hogy ez a sampon túl agresszívvá válhat rájuk. A magasság tisztító tulajdonságai. A hajam mosása után a hajam a szokásosnál hosszabb ideig tiszta marad, körülbelül három napig.

  A sampon használatához szükségszerűen balzsam szükséges. Enélkül a haj nagyon kusza, annak ellenére, hogy a gyártó azt mondja, hogy a kompozícióhoz kondicionáló adalékot adtak, ami megkönnyíti a haj fésülését.

  Amit szerettem a „Neva kozmetikumok” „Degtyarny” samponnal kapcsolatban:

  +++ sampon tökéletesen mossa a haját. Hosszabb ideig maradnak frissen, ami különösen fontos az olajos hajú lányok számára;

  +++ nem okoz szárazságot és irritációt fejbőrön

  +++ tényleg csökkenti a korpásodást. Miután egy sampont használtam, ami nem illik hozzám, amiből korpásodtam, a „Tar” sampon két felhasználás után mentett el belőle;

  +++ haj sampon után terjedelmes, tanulékony, nézd vastag.

  - Balzsam nélkül a sampon használata személyesen nem lehetséges. Szó szerint nem lehet fésülni.

  - különleges íz. Személy szerint nyugodtan kapcsolódok a nyírkátrány illatához. Én azonban inkább kivételt képezek a szabály alól. A férjem megfordítja az orrát, és azt mondja, hogy a haja utána a gumi illata, és megbocsátja a forrásától. És a szag olyan erős, hogy a hajat hosszú ideig, nem egy napig tart, és mások észreveszik. Még akkor is, ha a hajat egy másik samponnal mossuk, ismét megjelenik a nedves haj kátrányának szaga.

  Vannak azonban a nyírkátrány szerelmesei. Hihetetlen, de igaz.

  Ezért időnként és csak hétvégén mosom a fejem „tar” samponnal, ha semmit sem terveznek rájuk.

  Még mindig ajánlom sampont, különösen olajos hajú lányoknak, de azt javasoljuk, hogy érezze a nyír illatát, mielőtt megvásárolná.

  Én is nagyon ajánlom a DEGREAR SOAP-ot, amely sok problémát megoldhat. bőrrel kapcsolatos.

  Köszönöm mindenkinek a figyelmet!

  Csak sikeres vásárlásokat kívánok!

  Hirtelen hűvös sampon erősíti a hajat és növeli a sűrűséget! (+ fotó)

  Gyermekkora óta nagyon szeretem a kátrány illatát, én mindig baldela vagyok ebből az illatból. A gyermekkor már régen véget ért, de a kátrány szeretete megmaradt. És a házban mindig van egy bár a szappan csodálatos és szeretett gyermekkori illata óta.

  Ez a sampon, amit Lentában láttam. Természetesen megragadta ott. Ő kimerült!

  A kátrány előnye a csodálója, ahogy én természetesen tudom, de a tetején. Ezért szándékosan "az interneten" begyűjtöttem az információ keresésekor. Ez az, amit az intelligens emberek írnak:

  A kátrány gyógyító ereje a következő hatásokból áll: antiparazita, rovarirtó, szárító, regeneráló, keratoplasztikus, antibakteriális. Ezen túlmenően, a nyírkátrány használata gyorsan és gyorsan eltávolítja a száraz és olajos seborrhea, a korpásodás, a fejbőr irritációja és még a hajhullás is.

  Csodálatos, de nem különösebben releváns a kis fejemre. De van valami érdekesebb:

  A leírt anyag egyik pozitív tulajdonsága az irritáló hatás. A fejbőr vérkeringésének erősítése intenzíven hozzájárul az izzók és gyökerek táplálásához, felgyorsítja a haj növekedését. Ezenkívül a nyírkátrány az "alvó" tüszők aktiválódását provokálja, ami szükségszerűen befolyásolja a fürtök sűrűségét.

  Amire szüksége van. A haj nem történik meg sokat! Természetesen, ha a fejről beszélünk. Megpróbálom megkóstolni az illatos sampon minden örömét és apró tulajdonságait.

  Sampont hetente kétszer használok, nem többet. A sampon után a balzsam kötelező, különben nem fésülködheted a fejedet sem makadámia, sem tangl teaser, semmi.

  ? A sampon szinte az öblökig mosja a haját, és tökéletesen lemosja a haj olajmaszkját. Ebben az esetben a haj nem szárad, de balzsam nélkül kemények lesznek.

  ? A sampon alkalmazása után a balzsam haj nagyon könnyű és bolyhos, terjedelmes, a kép látványos, de tiszta.

  ? A haj könnyen halmozott, szőtt, sebes és hasonlók.

  ? A haja lassabban szennyeződik, kijelentem neked, mint a haj tulajdonosát, aki hajlamos a zsírtartalomra. Ebben az esetben a szárazságra hajlamos tippek természetesen nem oszlanak meg, és nem ragadnak meg különböző irányokban, mint a széna.

  ? A harmadik hónapban sampont használok. Talán már kijelentheted, hogy a haj egyre több lett. Nem tudom, hogy ez a kátránynak a tüszőkre gyakorolt ​​pozitív hatásának vagy valami másnak az eredménye, de a tény továbbra is fennáll.

  ? A haj kevésbé határozottan kiesett. Van egy csipogásom: mossa meg a fésűt minden este, és tisztítsa meg a hajból. A következtetés e kritérium alapján történik.

  ? A sampon nem tartalmaz színezéket és ízeket. Természetesen van kátrány!

  Ennek a gyönyörű samponnak a költsége csak 70 rubel, vagy valami, amit még nem emlékszem.

  Nagyon ajánlom kipróbálni, különösen azokat, akik szeretik a kátrány illatát és szeretnék növelni a gyönyörű hajuk vastagságát.

  Lana vagyok, örülök, hogy visszafogott visszajelzésemben látlak.

  Minden jó egészséget, békét kívánok a lelkedben és jó! ?

  összehasonlítunk két céget (fotó)

  Hirtelen, de szilárdan beleszeretett a tar samponokba. Ez a sampon nem a szépség és a térfogat, hanem az egészség. Imádom őket azért, mert tényleg éreztem tőlük a hajgyökerek erősödését. Soha nem volt őrült növekedés tőlük, de elvileg természeténél fogva a kátrány irritáló hatású, javítja a növekedést és aktiválja az új hajnövekedést. Rendszeresen kis tanfolyamokat használok tavaly nyáron. Vagy hetente egyszer mosom a hajat. Általánosságban elmondható, hogy a samponokkal való megismerésem majdnem egy éve folyik, és a benyomások teljesek.

  A sampon-különösen jól látható, ha a bőrre helyezi, nem teljesen lemosódott, mintha nem mossa le. Van egy érzés a bőrön, néhány nagyon sima film. A hajon ez az érzés nem nagyon észrevehető, de úgy gondolom, hogy ez azért van, mert a haj ragyog a tar sampon javulása után. Ebben a tekintetben a finn sampon jobb. A finntől a szőrszálak hatását is megfigyeltem. Talán azért, mert sötétebb és sűrűbb, kevésbé átlátható, mint a nyír. Nyír a Neva-kozmetikumokból - ez nem gyakorol ilyen hatást a sötét hajra, de lehet szőke és kissé bézs színt ad.

  A Neva kozmetikumok sampon habokat nagyon jól tudnak mosni. Míg a finn-nagyon rossz habok.

  . következetesség - a bal oldali Neva-tól a megfelelő finnel

  A Neva kozmetikumokban a kátrány 12-ből nyolcadik helyen áll (12,5%). finn nyelven a 11. helyen (10%). kiderül, hogy százalékban mindkét sampon majdnem egyenlő.

  A Neva-tól a sampon haját megszárítják, de nem villamosítják. A finn télen a haj villamosodik, nyáron nincs ilyen hatás.

  Ár Nevsky- 30r. és finnek Oroszországban, 80-120p. Bár kezdetben is olcsó - 40 p. Vrode.

  Nem mosom a tippeket, csak a gyökerekre helyezem, és 2-3 percig hagyom őket. Olajos hajú vagyok, és a haja samponom nem túl száraz. Természetesen a hatás, de nem árt a hajnak. Télen és tavasszal nem tanácsolom, hogy megpróbáljam megismerkedni a tar-sminkkel. De nyáron a lehetőség nagyon jó, csak a haj és a bőr javítása.

  1. két sampon Neva kozmetikumokból és finnek.

  2 smink Neva kozmetikumok.

  3. Összetétel finn.

  4. következetesség - a bal oldali Neva-tól a megfelelő finnig.

  Általában a kátrány samponjait korpásodás esetén:

  a férjem korpásodott, és pár véleményt adtak már erre)) - sampon 1. a mezőgazdasági csoportoktól és a 2. sampontól. sebozol - mindkettő segített. Közben megvettem kátrányt. a korpásodás nagyon lassan haladt, javulás történt - kisebb lett, és kisebb lett. De volt egy viszketés. Nem emlékszem, hová pontosan, de az interneten egy érdekes kutatásra botlottam a korpásodású férfiak körében. Nem fogok hazudni, milyen számok voltak a számokban - de valaki segített gyorsan (egy héten belül), valaki segített 2 héten belül. és meglehetősen magas, de nem magasabb, mint a másik két csoport, azoknak az aránya, akik nemcsak nem segítettek, hanem rontották állapotukat.

  Tehát nem tudod biztosan megérteni, hogy segít-e a korpásodásgátló samponnak. Nagyon egyedi.

  mi van még a tar samponok:

  1. Az ilyen hálózatban találtam, valószínűleg Ukrajnában elterjedt - http://www.goldenfarm.com.ua/prod-17281.html kátrány a 21. helyen, azaz a százalékarány körülbelül 16,6% -a. összetevőket.

  2. zöld gyógyszertár http://www.piluli.ru/category47_193_871_242/product165598/product_info.html - 22. helyen végzett 8. helyen - a teljes kátrány 12,5% -a.

  3. Az Agafya nagymamának egy nagyon gyakori samponja is, a kátrány részeként nem! Van benne Climbazol - a gyógyszer a korpásodás ellen.

  4. A tarán sampon TANA - a 8. helyen a 14.-12,5% -os kátrányból a teljes összetevők számában.

  Nos, az ujjaim nem tudnak nyomtatni - a NIKADA és a NIZAFTO nem veszi ezt a sampont, mert a szemem előtt két DIFFICULT példa a sampon kedvező hatásáról a FAT hajra. (+ FOTÓ, összetétel és - mint volt - színminták).

  Ezt a sampont az anyám munkatársa tanácsolta nekünk - azt mondják, így a legjobb sampon, csak ők és a fejem már régóta körbejártak, és az eredmény félelmetes! Igen, valóban, Atechka haját - ami szükséges, a nyugdíjkorhatár ellenére - így már megvásároltunk két palackot ebből a samponból - az ár megfizethető: 43,90 darab egy darabért.

  Hogy néz ki a palack két oldalról.

  Egyéb kis betűk a csomagolásból:

  Hogy néz ki a sampon?

  Következtetés - mocskos: Anya nagyon tetszett neki, tökéletesen feljött, az eredmény egy hétig tartó mosás után észrevehető - lágy, fényes és kevésbé esik (bár nem használja a hajbalzsamot, úgy gondolja, hogy ez kényeztető).

  És mivel írok egy áttekintést, én írom a szubjektív benyomásaimat, személyes következtetéseimet a tar sampon használatából, és arról, hogy mi történt. Akkor világossá válik, miért és miért áll az „egy” a visszahívásban.

  Szóval, hadd jobb a mosás napján aláírom a benyomásaimat, így jobb lesz.

  • Miután megmossa - hagyja, hogy a haját és a sampont szagolja, hogy gyorsan le akarja mosni magáról ezt a kacsát, legyen az - mert a szépség áldozatot igényel, ezt mi ismerjük gyermekkorából. Megmossák a fejüket, masszírozzák őket, mosották le, egy balzsamválasztó - és csonkított, szépség, egy lelkesedés, a haj finom és gyönyörű - puha, selymes, fésült többé-kevésbé (most már a vállam alatti hossza). Két nap telt el - semmi sem szennyezett (haj hajlamos a zsírra).
  • Két mosás - a lelkesedés jelentősen csökkent, mert a haj nem tűnt olyan nagynak, mint az első mosás, emészthető - ez a szó a legjobban illik. És így... a tiszta haj körülbelül egy napig tartott.
  • Három mosás - itt a legrosszabb rémálom: a balzsam nagylelkű használata ellenére nagyon nehéz volt fésülni, sok szőrszálakat. meghalt egy mártír halála elhagyta a fésűs kefét, ami teljesen nem örül nekem. Reggel szappanok - esténként jól jöttem a feltörekvő sosulival, és a zuhanyhoz mentem, a szokásos fehérorosz nyírkátr tar-samponnal mosottam és mostam, amire megszoktam, és nincsenek panaszok. És igen, a harmadik alkalommal, amikor a haj száraz volt, minden irányban pelyhesek, mintha villamosodnának, enyhe viszketés volt a fejbőrön, és egy tisztíthatatlan vágy a semmiből.

  Ezért - úgy döntöttem, hogy már nem kísérletezem ezzel a samponnal: hasznos, hasznos, de hogyan fogok lázadni a hajam, és rendezett sorokban hagyom a kis fejemet? Nekem ez már megtörtént, köszönöm, de nem akarom megismételni ezt a rémálomot.

  Továbbra is használom a szokásos fehérorosz sampont a régimódi úton - az eredmény nem rossz, tetszik, és ami a legfontosabb - nincs olyan gyilkos szag, amely a szomorú kísérletem minden napját követte. By the way, itt van egy fotó-összehasonlítás mindkét sampon.

  Miért ajánlom? Mert világosan láttam legalább két példát e sampon csodálatos hatásáról - anyák és kollégái, és ennek megfelelően az ujjaim nem tudnak valami hasonlót nyomtatni - sampon uz, Szovjetunió és nizafto, hogy ne vegye! Nem, csak azt tanácsolom, hogy próbáld ki, ha zsíros hajjal vagy hajjal hajlamos vagy - mi van, ha? Hirtelen ez a sampon az Ön dolog, a tökéletes és a legjobb?

  http://xlebez.ru/shampun-nevskaja-kosmetika-degtjarnyj/