logo

Állandó öröm hajfestés olaj - paletta, alkalmazásfunkciók

A biztonság, a maximális táplálkozás és a szín, valamint a könnyű használhatóság a fő követelmények, amelyeket a nők a curl festési termékeken helyeznek el. A Constant Delight megértette ezeket az igényeket, és innovatív terméket hozott létre - Constant Delight hajfestékolaj. A paletta elégedett a természetes árnyalatok bőségével, köztük 6 különleges szőke színt. Mi a különleges a festékkel, az alkalmazás árnyalataival és tartósságának titkaival, olvassa tovább.

Mit jelent ez

Az Olio Colorante 5 Magic Oils Észak-Olaszországban készül, és a Constant Delight tulajdonában van. Annak ellenére, hogy a márka kapacitása Európában található, a termékek kizárólag az orosz fogyasztók számára készültek. Az európai minőségi előírások, az innovatív komponensek és technológiák minden új termékkel növelik a márka termékeinek iránti keresletet.

Az egyedülálló termék az ammóniamentes eszközök kategóriájába tartozik, a haj színének korrigálására vagy annak fényezésére. Ez egy innovatív festék, káros peroxid, ammónia nélkül. A gyártó több mint 50 "olaj" színárnyalatot kínál ügyfeleinek, amelyek mindegyike segít új kép kialakításában a nőnek, különleges varázst és egyéniséget biztosít.

Figyelem! A Constant Delight olajozása lehetőséget ad arra, hogy teljes vagy részleges festést hajtson végre a hajának károsítása nélkül. A készítmény szürke haj és festékszálak (de legfeljebb 2 tónus) festésére alkalmas.

A termék gazdag természetes alapanyagokból áll, köztük az argan, avokádó, jojoba, makadámia, pamut és olívaolaj. Együtt védik a fürtöket a festés folyamán a nedvességveszteségtől, energiával és tápanyagokkal töltik ki őket. Az eljárás után a haj puha és selymes, egyedülálló ragyogással ragyog, élénk és egészséges.

Az olaj előnyei és hátrányai

Az olasz laboratórium Constant Delight eszköze sokoldalú: tonizálásra, részleges vagy teljes festésre, valamint ammóniamentes, gyengéd fürtök fehérítésére használható.

A márka-szakértők és azok, akik egyedülálló festéket használnak, az újdonság számos előnnyel rendelkeznek:

 • Ammónia hiányzik, csak hasznos összetevők. Az olívaolajnak különleges szerepe van, elősegíti a festék gyors behatolását a hajszálba;
 • a színező hatás mellett a gyógyszer magas redukáló tulajdonságokkal rendelkezik, hidratálja és táplálja a gyengített fürtöket;
 • Olio Colorante, természetes árnyalatokban gazdag;
 • nincs idegen, kellemetlen szaga, csak kellemes olajjegy;
 • a festés nem jár égetéssel, nem kellemetlen érzés;
 • a festés után a szín telített és hosszú ideig fennmarad;
 • 100% festékek szürke hajra;
 • az árnyék egyenletesnek tűnik a zárak minden hosszában, foltok nélkül;
 • festett fürtök kellemes tapintásúak és fényesek, mint egy hosszú helyreállító terápia után;
 • nincs nehézség a kezdőknek szánt eszközök használatában;
 • ideális az otthoni kép létrehozásához és frissítéséhez;
 • az ár meglehetősen megfizethető a magas színvonalhoz képest.

A vállalat szakemberei és felhasználói nem találtak hibákat az Olio Colorante-ban. Az olaj-innovációról A folyamatos Delight-vélemények szinte mind pozitívak.

Ki alkalmas az innovációra?

A Constant Delight márka innovatív olajfestéke mindenki számára alkalmas, még a korábban festett fürtök tulajdonosai és a szürke haj jelenlétében is.

Ha úgy döntött, hogy veszteség nélkül és agresszív kémiai expozícióval frissíti a képet, festékszürke felületre festve váljon szőke - Constant Delight olajra. Ne feledje azonban, hogy a haj színének drámai változása nem fog működni. A gyógyszer csak 2 tónusokkal segít megvilágítani vagy sötétíteni a szálakat.

Fontos! Ha az eredeti és a kiválasztott árnyalat közötti különbség több mint 2 tónusú, akkor az Olio Colorante hajfesték nem éri el a kívánt eredményt.

Színpaletta

A Constant Delight cég a rajongóknak luxus árnyalatú Olio Colorante palettát készített. Ebben több mint 50 friss, divatos árnyalatot talál. Az áttekinthetőség és a könnyebb választás érdekében a Constant Delight hajfestékolaj palettája látható a képen.

Mit kell keresni, amikor színezés

Először is, a festési folyamat célja befolyásolja a festési folyamatot: először festjük fel, hogy frissítsd a színt vagy a festéket a szürke hajra. Az a tény, hogy minden esetben a gyártó különböző arányban javasolja a festék és az aktivátor keverését. Beszéljük meg részletesebben ezt a pontot:

 1. Ha a tónus hangját választotta, vagy kissé sötétebb, akkor a festék és az oxidálószer aránya 1: 1 lesz. Javasoljuk az oxidálószer 6% -os kiválasztását.
 2. Ha meg akarja könnyíteni a fürtöket, keverje össze a festék 1 részét 1 rész oxiddal, de már 9% -kal.
 3. A „különleges szőke” árnyalatok egy csoportja számára a gyártó azt javasolja, hogy növelje az oxidálószer mennyiségét és használjon 1: 2 arányt. Oxid, miközben legalább 9% -ot vesz fel. A színező készítmény hatásának időtartama 45-60 perc.
 4. Újra festéskor a festék aránya felére csökken. Így a festéknek 1 részre van szüksége az oxidálószer 2 részéhez.
 5. A nagy mennyiségű szürke haj festésére a szakértők a következő képletet javasolják: ¼ természetes színárnyalat + a kiválasztott festék крас + ½ oxidálószer. Ebben az esetben az oxid mennyisége 6 és 9% lehet. Például, ha szürke szőrszálak vannak, vagy a színeket vörös és réz tónusokkal használják, akkor nagyobb az oxidáció.

Annak érdekében, hogy a Constant Delight márka Olio Colorantéjával történő hajfestés folyamata sikeres legyen, és nem okozott csalódást, fontos, hogy szigorúan kövesse a szakemberek utasításait és ajánlásait. Milyen szakértőket tanácsolnak a vállalat?

 1. Minden festék használata előtt végezzen gyors vizsgálatot az allergiára. Ez a lépés megvédi Önt a kellemetlen következményektől (irritáció, duzzanat és egyéb bajok). Ez különösen igaz a henna tetoválással rendelkező ügyfelekre.
 2. Ne rohanjon azonnal a perm, a kiegyenlítés és más hasonló eljárások, ahol kémiai összetételeket használnak, festéshez. Vegyünk egy kis szünetet.
 3. Gondoskodni kell a színes fürtök folyamatának tulajdonosairól. Ha fém sókat tartalmazó festéket használt, akkor a Constant Delight olaj jobb, ha elhalasztja. E szabály figyelmen kívül hagyása váratlan, kellemetlen eredményhez vezethet.
 4. A folyamat során csak üveg és műanyag berendezéseket használjon, de nem fém.
 5. Szigorúan tilos ellenállni a haja hosszabb ideig tartó festék összetételének.
 6. Ha a festmény kevesebbet vett a keverékből, mint az elkészült, dobja el a maradékot. A színezőszerkezet nem tárolható.

Tanács. A szerszám használata előtt alaposan olvassa el az utasításokat, végezzen érzékenységi tesztet, és csak akkor folytassa az átalakítást.

Első lépések

Nagyon könnyű és kellemes festeni az Olio Colorante olajtermékeket. Csak a gyártó utasításainak sorrendjét és ajánlásait kell betartania.

Olajfestési technika:

 1. Az oxidálószert és a festéket a cég által ajánlott arányban keverjük össze. Ne feledje, hogy meglepődhet, hogy konzisztenciájával a festék (olaj) szerkezete jelentősen eltér a tartós festékektől, több folyadéktól. Ez normális, az oxidálószerrel való összekeverés után a készítmény gélszerű formát vesz fel, amely alkalmas az alkalmazásra.
 2. Az elkészített keveréket a gyökerekre kell felhordani, 1-2 cm-re visszahúzva a fejbőrből. A hajnak száraznak kell lennie!
 3. A következő szakaszban a fürtök középső része és a nyaktól az arc felé vezető hegyek színesek.
 4. 25-60 perc elteltével a festés módjától függően öblítse le meleg vízzel és samponnal. Ha gyökérfestést hajt végre, akkor a kompozíciót kizárólag a regrown részre alkalmazza, és 5–10 perccel az expozíciós idő vége előtt kezelje a szálak fennmaradó hosszát.
 5. Végezze el a fektetést egy kényelmes módon az Ön számára.

A Constant Delight nem ammónia-hajfestékolaj óriási előrelépést jelent a fodrászatban. Ez a termék luxus és tartós árnyalatú nőt nyitott a kockázatok nélkül. Az ügyfelek többsége, aki ezt használta, nem volt hajlandó visszatérni a festékekhez. Annyira könnyű és kellemes festeni a haját egy innovatív festékkel. A választás a tiéd!

Divatos árnyalatok és hajszín, amelyek alkalmasak:

Hasznos videók

Az Olio Colorante olívaolaj alapú nem-ammónia festék.

A Constant Delight festékkel 6/75 és 8/75 festem a hajam.

http://expertpovolosam.com/procedury/okrashivanie/sredstva/maslo

Constant Delight olajtermékek hajra: „5 olaj”, regeneráló, festő és száraz

A hajolajok egyre népszerűbbek. És nem meglepő, hogy az olajkészítmények visszaadhatják az életet a száraz, gyengített, élettelen hajokhoz, amiket a gyakori festés és stílus gyorsabban és hatékonyabban kimerít.

Ezen túlmenően a nagyváros ökológiája, a stressz és az élet általános intenzív ritmusa semmilyen módon nem adódik hozzá a fürtökhöz - segítségre van szükség minden hajra.

Ebben a cikkben megvizsgáljuk a Constant Delight hajmárka olajainak jellemzőit: megtudjuk, milyen termékek állnak rendelkezésre, milyen típusok vannak jelenleg értékesítve, megtudja, hogyan kell használni és hol vásároljon olajat.

Cégről

A Constant Delight egy fiatal vállalat, amelyet 2006-ban alapítottak Olaszországban. Az ifjúsága ellenére a márka termékei már nagyon népszerűvé váltak Oroszországban.

A termékek gyártásakor a gyártók a legújabb fejlesztéseket használják, de ne felejtsük el a természetes recepteket használó régi recepteket.

Megjegyezzük az alapok megfizethetőségét magas színvonalon: az ilyen kedvező egyensúly nem csak örülhet.

Tekintsük az olasz márkájú Constant Delight olajalapú termékeket.

Népszerű termékek

Színezéshez

E kategória eszközei különleges keresletben vannak. A színezés előkészítése szelíd hatású, nem károsítja a hajat, mert az ammónia hiánya nem szárítja meg a szálakat, nem vezet a hígításukhoz.

Az eljárás után a fürtök csodálatos ragyogást kapnak, a szürke haja eltűnik, és a tetejére mindent elfut, a haj sokkal könnyebben fésülhető.

A palettán 46 tényleges árnyalat található: könnyen megtalálhatja a legmegfelelőbbet.

Ez a hajfesték az analógokkal jobban hasonlít, mert képes arra, hogy vékony fóliát hozzon létre a szálakon, amelyek a külső környezettől való védelem funkcióját végzik.

Ezenkívül a színező pigmenteket úgy választják ki, hogy mélyen behatoljanak a hajba, és még erős, szürke hajokat is festenek.

Ne feledje, hogy a festékolaj szokatlan módon van csomagolva. Ha az országunkban lévő nők jobban hozzászoknak a festék csőből történő préseléséhez, oxidálószerrel keverjük össze, akkor ebben az esetben a színező készítmény elegánsan csomagolva van egy elegáns palackba.

A préselésnek nem kell - a fedél nyitva tartásával maga a festék biztonságosan kiöntözik a palackból. A festék konzisztenciája valójában olajos - nagyon kellemes, finom és sima, krémes.

Érdekes, hogy ha a hagyományos festékek alkalmazása után sok nő panaszkodik, hogy a szálak gyengébbek, akkor ebben az esetben a festékkészítmény használata csak a haj fejét szolgálja.

A helyreállításhoz

Az egyik fő olaj a márka. Állandó öröm javító hajolaj 10 kapszula csomagolásban kapható. Minden kapszula 10 ml értékes folyadékot tartalmaz.

A keratin komponensek összetétele, térfogat és szilárdság, valamint ásványi olajok, amelyek segítik a fürtöket a fényesség és a lágyság fokozásában.

Ez az eszköz nagyszerű, ha a fürtök elvesztették a vitalitást, törékenyek, szárazak és törékenyek. A készítményben lévő komponensek hatékonyan telítették a szálakat tápanyagokkal.

Ne feledje, hogy egy redukáló gyógyszer segítségével tökéletesen simíthatja a hajat: a termék „fékezi” a fodros keratintartalmakat.

száraz

Száraz olaj a hajra A Constant Delight alkalmas a normál és gyenge haj ápolására, arganolaj és méz komponenseket tartalmaz.

Ezenkívül a gyártó azonosítja az olyan összetevőket, mint a citronella és a ricinusolaj.

250 ml-es palackokban kapható. Ne feledje, hogy ez a kötet elég hosszú ideig elég.

Bár az eszközt eredetileg professzionális használatra tervezték szalonokban, az otthoni használatra is alkalmas.

Vegyük száraz és nedves szálakra. Rendszeres használatával a csúcsszakasz csökkentése érhető el, a göndörítő masszázs jól ápolt, vizuálisan (de nem valójában) nehéz.

5 mágikus olaj

A Constant Delight Hair Oil „5 olajok” 200 ml-es elegáns fekete palackban készülnek, és a készítményben 5 legértékesebb összetevőt tartalmaznak - ezek az olajok:

 • pamut;
 • argan;
 • jojobaolaj;
 • makadámia dió;
 • avokádó.

Egy ilyen összetett hatás a haj számára a leghatékonyabb ellátást biztosítja. Az alkalmazás után észrevehetjük a szálak lágy simaságát, a puha sugárzást, a nagyon gyenge haj helyreállítását.

Használatuk következtében a fürtök jobban fésülnek, anélkül, hogy érintkeznének.

Összehasonlítás analógokkal

Az olasz cég, a Constant Delight nem áll meg, de igyekszik minél több innovatív fejlesztést használni.

Ennek a megközelítésnek köszönhetően a márka termékei irigylésre méltó minőségűek, hatékonyan segítenek, és a sorozatról sorozatra válnak.

Ne feledje, hogy a vállalat megpróbálja maximálisan természetes összetevőket használni, ezért a többi hasonló olajtermékhez képest a Constance Delight biztonságos, igazán gyengéd összetételű.

Az analógokkal összehasonlítva a Constance olajok gyógyító hatásúak, még több felhasználás után is észrevehetőek.

 • az olajok használatának jellemzőiről Gliss kur;
 • a Nexxt cég olajai előnyös tulajdonságairól;
 • a Dove olajainak értékes tulajdonságairól;
 • hogyan kell használni az olaj Natura Siberica;
 • olajok összetétele és hatása Phytocosmetics;
 • mi lehet hasznos az Avon olajfürtjei számára;
 • és hogyan működik az Organic Shop olajszálain.

Hogyan kell alkalmazni

Minden Constant Delight terméknek saját részletes utasításai vannak. Itt általános ajánlásokat adunk meg.

A regeneráló készítményt enyhén nedves hajra kell alkalmazni. Alkalmazás előtt 10 ml terméket és azonos mennyiségű vizet kell keverni: ezt a keveréket ezután a szálakra visszük fel.

Javasoljuk, hogy a következő samponozás után hetente kétszer alkalmazzon regeneráló olajat. Megjegyezzük az azonnali fellépést - a simítás hatása csak egy perccel az alkalmazás után észrevehető.

Az olaj 5 percig marad vissza a helyreállításhoz, ha a haj nem károsodott, majd kevesebb.

A festéshez használt készítményt a következőképpen alkalmazzuk: a készítményt a festék és az oxidálószer keverésével aktiváljuk. Ezután azonnal a keveréket alkalmazzuk a szálakra.

Az öregített készítményt fél órán át öregítjük, sampon vízzel mossuk le.

Vélemények

A hálózatban elegendő véleményt találhat a márka hajának termékeiről, és legtöbbjük pozitív.

Az ügyfelek elégedettek az alapok természetes összetételével, hatásuk hatékonyságával, a haj látható látható helyreállításával.

A nők észreveszik a kozmetikai termékek kellemes illatát, az elegáns csomagolást és természetesen az elfogadható árat, a gyógyszerek elérhetőségét.

Sokan megjegyzik az olajok könnyű használatát, kellemes textúráját és aromáját, könnyű, nem súlyzó szálakat, textúrát.

Néhány nő beszél a gyönyörű ragyogásról, amit a fürtök a termékek használata után szereznek.

Ha a festési változatról beszélünk, akkor itt az ügyfelek megjegyzik, hogy nincsenek kellemetlen ammónia szagok, amelyek sok más színben „bűnnek”.

Különösen kedvezően különbözik a festékolaj analógoktól, mivel ebben az esetben az ütközés gondosan következik be, sőt a szálak egyidejű helyreállítása is. Nem minden festék a piacon biztosíthat ilyen gondot.

Emellett az allergiás betegek is használhatják a Constance olajfestményt: a készítmény biztonságos és nem okoz negatív reakciókat még érzékeny bőrön is.

Hol lehet megvásárolni, és mennyibe kerül

A Constance Delight olajai a hajra a professzionális szalonkozmetikumok üzleteiben vásárolhatók Oroszországban.

Ami az árat illeti, a különböző termékek ára eltérő:

 • a termék a festékkel 245-280 rubelért megvásárolható;
 • jelentése "5 olaj" átlagosan 510-550 rubel;
 • a helyreállító termékhez 968 rubelt kell fizetnie;
 • A száraz olaj ára ma 243 rubel.

óvintézkedéseket

Állandó Delight ellenjavallatok nem rendelkeznek. Ritka esetekben, ha allergiás a gyógyszer bármely természetes összetevőjére, a termék nem megfelelő.

Nincs több korlátozás. A legtöbb gyógyszer minden nap alkalmas (kivéve természetesen a színezést).

Azonban jobb, ha pénzt tartunk a gyermekek számára hozzáférhetetlen területen, és a teljes eltarthatóság két év.

Megjegyezzük a kozmetikai termékek költséghatékonyságát: általában egy üveg elegendő néhány hónapig meglehetősen gyakori felhasználásra.

Mikor lesz a hatás

A legtöbb próbált Constant Delight hajolaj azt állítja, hogy az első látható hatás csak néhány kezelés után jelent meg.

Annak érdekében, hogy a gyógyszerhasználat hatékonysága magas legyen, rendszeresen alkalmazni kell őket - néhány termék naponta.

Szóval, megtanultuk, mi a Constant Delight hajolaj. Amint láthatjuk, a termékek figyelemre méltó hatással rendelkeznek, és csak néhány alkalmazási eljárás után jelentkeznek.

Olajkivonatok hatására a haja olyan jól ápolt és szép megjelenést kap, amit mindig álmodott.

http://beautyladi.ru/masla-dlya-volos-constant-delight/

Állandó öröm hajolaj

méltóság

Az olasz festékgyártó Constant Delight nagy népszerűségnek örvend a termékek innovatív szerves összetétele és a sokszínű színpaletta miatt.

További információ a hajfestésről a Constant Delight-szal - a következő videóban.

Jelenleg két változatban jelenik meg:

 1. Olio Colorante olívaolajjal;
 2. Olio Colorante 5 mágikus olajjal.

További információ az olívaolaj alapú nem-ammóniafestékről a következő videóban.

Olívaolaj - a leggyakoribb eszköz a haj táplálására. Ezért, a festék használatával, amelynek fő összetevője az, kap:

 1. A haj teljes E-vitamin telítettsége a teljes hosszúság mentén, ami megakadályozza az osztott végeket és ragyog;
 2. Az olívaolajban található antioxidánsok mennyisége miatt lágy és tanulékony haj;
 3. Természetes és ellenálló szín.
http://newsforever.ru/maslo-dlia-volos-constant-delight/

Állandó öröm a hajolajnak

Kezdőlap :: Constant Delight :: Színezés

3000 rubelt megrendelésekor nagykereskedelmi árak érvényesek (lásd az árlistát)

Az új generációs hajfesték - a Constant Delight Olio COLORANTE olajfesték - ötvözi az olasz laboratóriumok természetes kozmetikai összetevőin alapuló legújabb innovatív fejlesztéseket. A festés folyamán az olívaolaj gondoskodik a hajról, természetes ragyogást ad, erősebbé teszi.

Az olajkészítmény lehetővé teszi, hogy a pigmentek könnyen behatoljanak a hajba, maximális védelmet és gondoskodjanak a szerkezet megőrzéséről.

Olajfesték hajra Állandó öröm Olio-Colorant:

Olajszínek (ahol használják)

 • Sötétebb tónusokhoz vagy színárnyalatokhoz használható.
 • A tisztított zárak színezéséhez és színezéséhez (kiemelés).
 • Szürke haj festésére.
 • Legfeljebb 2 tónus színezéséhez és fényezéséhez.
 • Azok számára, akik el akarják rejteni az első szürke szőrszálakat

Utasítások olaj festésére

ELŐKÉSZÍTÉS: A „Hígítás vagy keverés a Constant Delight olajhoz” kérdés az ügyfelek egyik leggyakrabban feltett kérdése - az aránynak 1-től 1-ig kell lennie, azaz az olaj egy részének és az oxidáló emulzió egy részének nem-fémtartályban kell kevernie.

ELSŐ ALKALMAZÁS: Az előkészített keveréket egyenletesen kell felhordani a gyökerekre, a haj hosszában és végein, kb. 25-30 percig hagyni. A szürke haj több mint 50% -ának jelenlétében 30 percre növelje az expozíciós időt.

MEGKÖZELÍTETT ALKALMAZÁS: A keveréket egyenletesen kell felhordani a regenerált hajra, csak az elmúlt 5-10 percben elterjedni a hosszon és a tippeken. A teljes expozíciós idő 25-30 perc.

TELJES KEZELÉS: az expozíciós idő után óvatosan öblítse le a hajat meleg vízzel és mossa le samponnal a színezőanyag alkalmazása után FONTOS: az ammónia nélküli olaj nem teszi lehetővé a haj világosítását.

A szürke haj festése olajfestményen

100% szürke haja jelenlétében a következőképpen kell dolgoznia:
25 gr. természetes alap + 25 gr. kívánt hang + 50 g. oxigent.

Megjegyzés:
A TÓNOK GAMMAJÁN: NATURAL, NATURAL TROPICAL, ASH, GOLDEN, CHOCOLATE
A szín és a festék 50% -os szürke haja eléréséhez 6% (20 térfogat) oxigént kell használni.

A VILÁGOK SZÁMÁRA VONATKOZÓ: RED, COPPER, MAHAGONS, PURPLE
Az Oxygent 9% (30 térfogat) mennyiséget 50% szürke hajú gyönyörű intenzív szín eléréséhez kell használni.

Ha olyan hajjal dolgozunk, amely több mint 50% szürke haja van, akkor 1: 1 arányban kell keverni a kívánt hangot és az ugyanazon a pályán lévő természetes értéket, az Oxide 9% (30 térfogat) felhasználásával.

Az Olio-Colorante festékolajjal végzett munka során óvintézkedések

KIZÁRÓLAG A PROFESIONÁLIS ALKALMAZÁSRA!

- A haj festékei súlyos allergiás reakciót okozhatnak.

Állandó élvezet hajfestés olaj - színpaletta

TERMÉSZETES

1,0 fekete
2,0 barna
3.0 sötét gesztenye
4.0 gesztenye
5,0 gesztenye barna
6.0 könnyű gesztenye
7,0 szőke
8,0 könnyű szőke
9,0 extra világos szőke

hamuval borított

1.20 kék fekete
4,02 Ash Ash Brown
7,02 világosbarna természetes hamu
9,02 extra világosbarna természetes hamu

NATURAL TROPICAL

5.004 természetes világosbarna trópusi
7,004 természetes szőke trópusi
9.004 extra világos szőke természetes trópusi.

GOLDEN

5,5 világos aranybarna
7.5 Világosbarna
9,5 extra világosbarna arany

mahagóni

4.6 gesztenye mahagóni
5.6 könnyű gesztenye mahagóni
7,6 világosbarna mahagóni
8.69 világosbarna intenzív mahagóni

COPPER

4.7 gesztenye réz
6,7 világosbarna réz
7,77 világosbarna réz
8,75 világosbarna réz arany
8.77 tűz piros

RED

5.8 könnyű gesztenye vörös
5.68 könnyű gesztenye vörös mahagóni
7,78 világosbarna vörösréz
7.88 Szőke Red Intense 8.88 Világos Szőke Vörös Intenzív
6,89 sötét szőke vörös írisz
8,89 vörösbor

CHOCOLATE

5,09 kávé
6.09 csokoládé
7,09 dió

4.9 intenzív csillogó írisz
6.9 intenzív sötét szőke iris

SZŐKE

12.0 különleges természetes szőke
12.11 Speciális Szőke Sandre Extra
12.21 különleges szőke ashen sandra
12.26 különleges szőke ashen rózsaszín
12.32 különleges szőke matt hamu
12.62 különleges szőke rózsaszín hamu

Online áruházunkban a Constant Delight hajolaj ammónia nélkül vásárolható a legjobb nagykereskedelmi áron - hívja a +7(495)785-9954 és rendelje meg!

Egyéb színezőeszközök a Constant Delight számára:

 • Állandó öröm hajfesték
 • Állandó Delight festék ammónia nélkül
 • Festék szemöldökre és szempillákra Állandó öröm
 • Emulziós oxidálószerek

Olasz termelés - orosz márka. A CONSTANT DELIGHT professzionális hajápolási termékeket kínál, és a moszkvai székhelyű Delight Triumfo cég védjegye. A Pool Service üzem Olaszországban Milánó közelében található. A legmodernebb, kifinomultabb berendezéssel rendelkezik. A kiválasztott nyersanyagok és az alkalmazott technológiák megfelelnek az európai és nemzetközi szabványoknak.

A CONSTANT DELIGHT számos fodrászszalonhoz szállít Oroszországban, és nagyszerű presztízsű a szépség szakemberek körében. A valódi hatékonyság és a megfizethető árképzés javítja a szépségszalonok jövedelmezőségét és a fodrászati ​​szolgáltatások minőségét.

Professzionális használatával a CONSTANT DELIGHT termékeket több ezer vásárló sikeresen használja otthon. Ez azzal magyarázható, hogy receptjeiben a vállalat természetes alapanyagokat használ, amelyek hosszú ideig ápolják a hajat, és nem agresszív kémiai képleteket adnak, amelyek azonnali hatást fejtenek ki, de a jövőben jelentősen rontják a haj állapotát.

A legnépszerűbb eszközök a következők:

 • Krém hajszín C-vitaminnal CREMA COLORANTE PER CAPELLI CON VITAMIN C
 • Világító por POLVEREDE COLORANTE
 • Sampon és balzsam "Color Protection" SHAMPOO PROTEZIONE DEL COLORE
 • Az OLIO COLORANTE által gyártott szériaápolás és stílus ORGANICA
 • És a maszkok és balzsamok a növekedésre, helyreállításra és a festett hajra is jól ismertek.

A CONSTANT DELIGHT 3 egyszerű stratégiai elemet tart a siker kulcsa:

 • Az első elem a termékek előállításának és gyártásának új technológiái.
 • A második elem az egyes problémák megoldására irányuló tartomány megújítása és bővítése.
 • A harmadik elem az ügyféllel való szoros kapcsolat, a támogatás, a minőségi tanácsadás és a problémák és igények folyamatos azonosítása.

A szakmai eredmények kedvező áron várják Önt a CONSTANT DELIGHT.

Származási ország: Olaszország.

Kicsit a márkáról

A Constant Delight 2006-ban alakult Olaszországban. Minden terméket csak Oroszországban értékesítenek, mivel kizárólag országunk számára készülnek. A kozmetikumok az észak-olaszországi üzemben készülnek a legújabb technológiák alkalmazásával és az iparág vezető technológusainak részvételével.

A termékek elfogadható áron rendelkeznek, ugyanakkor nagyszerű olasz minőségű és modern hajápolási termékek széles választéka áll rendelkezésre. A márka követi a gondozás és színezés minden divat trendjét, és folyamatosan új termékeket bocsát ki, amelyek lehetővé teszik ügyfeleik számára, hogy a legdivatosabb képeket hozzák létre.

Miért pontosan vaj

Az olajok előnyeit már régóta ismerik és tanulmányozták. Kedvező hatást gyakorolnak a testre, nemcsak az ételekkel, hanem a bőr és a haj szépségét is, táplálják őket kívülről. Mindannyian tudjuk, hogy sok maszkot használnak a hajra a hátszín, a görgő vagy az olívaolaj alapján, amit otthon lehet tenni. És ne feledje az eredményt: fényes, sima haj, hidratált és hasznos anyagokkal telített. Hogyan akarja ugyanolyan minőségű hajat kapni a kémiai eljárások után!

Szerencsére ma már olajok is megtalálhatók a festékek összetételében, vagy akár azok alapjaiban is, például a Constant Delight hajfesték színezésére. Ebben a termékben az ammóniát, amely agresszíven befolyásolja a haj szerkezetét, egy olajszínaktivátor helyettesíti. A pigment is mélyen behatol a hajba, a színe is sokáig tart, de a fürtök vitaminokkal telítettek, lágyabbak és fényesebbek.

A festéshez használt olaj jellemzői

Állandó örömmel hajfestékolaj kiváló tulajdonságokkal és tulajdonságokkal rendelkezik. Az ammónia hiánya miatt a világítás nem több, mint két tónusú, de a festék a szürke haj jól fest. Milyen más előnyökkel rendelkezik az olajfesték a hagyományos, tartós festékekkel szemben:

Színpaletta

Melyek a Constant Delight hajfestékolajok árnyalatai? A színpaletta nagyon gazdag, és tartalmaz:

1. Természetes alap (a 0 számmal jelezve):

 • Black.
 • Brown.
 • Red.
 • Gesztenyebarna.
 • Könnyű gesztenye.
 • Brown.
 • Világos szőke.
 • Extra világos szőke.
 • Különleges természetes szőke.

2. Kék fekete (20 a térképen).

3. Sandre árnyalatú bézs (a 14. ábrán látható):

 • Könnyű gesztenye homokbézs.
 • Világosbarna homokbézs.
 • Világosbarna homokbézs.

4. Bézs Sandre (41):

 • Könnyű gesztenye homokbézs;
 • Szőke bézs homok;
 • Világos barna bézs homok;
 • Extra világos szőke bézs homok.

5. Speciális szőke homokpor (11).

6. Természetes hamu (02):

 • Gesztenye természetesen hamvas.
 • Könnyű gesztenye természetes hamu.
 • Világosbarna természetes hamu.
 • Világosbarna természetes hamu.
 • Extra könnyű természetes hamu.

7. Speciális szőke matt hamu (32).

8. Természetes trópusi (004):

 • Könnyű gesztenye természetes trópusi.
 • Gesztenye természetes és trópusi.
 • Szőke természetes trópusi.
 • Világos barna természetes trópusi.
 • Extra világos szőke természetes trópusi.
 • Könnyű gesztenye arany.
 • Szőke arany.
 • Extra világos szőke arany.
 • Chestnut mahagóni.
 • Könnyű gesztenye mahagóni.
 • Szőke mahagóni.

11. Könnyű gesztenye mahagóni vörös (68).

12. Világos szőke mahagóni intenzív (69).

13. Speciális szőke rózsaszín-ashy (62).

 • Gesztenye réz.
 • Sötét szőke réz.

15. Réz intenzív (77):

 • Szőke réz intenzív.
 • Tüzes vörös.

16. Világosbarna vörösréz (78).

17. Világosbarna réz-arany (75).

18. Vörös intenzív (88):

 • Szőke vörös intenzív.
 • Könnyű szőke piros intenzív.

19. Vörös bor (89).

 • Intenzív csillogó írisz.
 • Intenzív sötét szőke iris.

Festék alkalmazás

Mikor van értelme használni a Constant Delight Hair Oil-ot? Több mint két szín festésére a festék nem fog működni, de tökéletesen megbirkózik a következőkkel:

 • Színező hang a természetes színéhez.
 • A sötét mély árnyalatok megszerzése.
 • Tonizáló fehérített, porózus, sérült haj.
 • Színező kiemelő vagy elszíneződött szálak és szakaszok.
 • Akár 100% -os szürke haj festése.

Használati utasítás

A Constant Delight Olio hajfestékolaj szokatlan, és eltér a hagyományos krémszíntől. A cső helyett a termék összetételéből adódóan egy kis üvegbe kerül, amely konzisztens olajat tartalmaz. Az oxigenssel összekeverve a készítmény kissé vastagabb lesz, krémes konzisztenciát kap, és nagyon könnyen eloszlik a hajon a gyökérről a csúcsra.

Hogyan működik a Constant Delight hajfestés olaj? A használati utasítás nagyon egyszerű, és kevésbé különbözik a többi állandó festéktől. Az olaj a Constant Delight 6% -os vagy 9% -os oxidálószerrel aktiválódik a kívánt eredménytől, a választott színtől és a szürke haj mennyiségétől függően. A műanyag edényben, műanyag vagy szilikon kefékben szükséges összetevőket keverni, fémszerszámok használata tilos.

Először is, a festéket a gyökérzónára alkalmazzuk, majd elosztjuk a hosszon és a végeken. 30 percig kell tartani a Constant Delight hajolajat, majd meleg vízzel le kell mosni samponnal.

Szürke haj színezése

Ha a szürke 100%, akkor a festés során a természetes alapot a kívánt árnyalattal kell összekeverni, így a szín közelebb kerül a nem pigmentált szálakhoz. Például, ha a kívánt szín könnyű gesztenye mahagóni (5.6.), Akkor be kell venni egy 5.6-os és egy 5.0-ös részt (gesztenye barna). Az árnyalatokat 1: 1 arányban, valamint az oxigéngáz két részének 9% -ában keverjük össze. 30 percig érett a hajon.

Ha a szürke haj kevesebb, mint 50%, akkor az olaj 6% -os oxigénezőszerrel aktiválható.

Színárnyalat és sötétebb festés

Ezzel a festékkel frissítheti a természetes hajszínt, gazdagabbá vagy mélyebbé teheti.

A fényes réz, vörös árnyalatok aktiválásához jobb, ha 9% -os oxidálószert, természetes, csokoládé, hamutartalmú és arany árnyalatokat használunk 6% -os oxidálószerrel.

Ezzel a festékkel könnyebben két tónusú szálakat készíthet. Ehhez 9% -os oxidálószerrel kell összekeverni. A színárnyalatnál nem több, mint két, világosabb, mint a természetes.

Festék áttekintés

Állandó örömmel hajfestékolajnak általában pozitív véleménye van. A vásárlók nagyon szeretik:

 • A festék összetétele, valamint az olívaolaj jelenléte, amely gondoskodik a szálakról a festés során.
 • Kellemes konzisztencia, melynek köszönhetően könnyen otthon festhető.
 • Az eljárás után megjelenő csillogó haj.
 • Színtelítettség. Egy nagy paletta sok fényes és mély színt tartalmaz.
 • Az ammónia kellemetlen csípős illata hiánya, mint más festékekben.
 • Szürke haj színezése.
 • Színtartósság
 • Gazdaságos fogyasztás. Ismét a termék következetességének köszönhetően könnyen elosztható és gazdaságosan fogyasztható.

Igaz, van néhány panasz az olajfestékkel kapcsolatban:

 • Az egyes fogyasztók esetében a szín sötétebbnek bizonyult, mint a palettánál. Ez akkor fordulhat elő, ha a haj rosszul sérült és porózus szerkezetű. Ha a hajod állapota az előző kémiai eljárások után szenvedett, jobb, ha egy vagy két árnyalatot árnyalatnál könnyebb, mint a kívánt.
 • Nem elég hideg árnyalatú ashy színű csoport. Általános szabály, hogy a kompozícióban a természetes összetevőkkel ellátott összes színezék nem elég hamutartalmú. Ha a kívánt szín hideg északi szőke, jobban használjon ammóniafestéket. De a Constant Delight-i Olio Colorant meleg és bézs szőke szép és nemes.

Annak ellenére, hogy ez a festék professzionális és szépségszalonok számára készült, a megfizethető ár és a könnyű használat miatt sok divatos nő vásárol Constant Delight hajolajot otthoni használatra festésre.

A leírás és az oktatás nem helyettesíti a szakképzést és a tapasztalatot. Tekintsük azt a tényt, hogy csak egy mester fodrász tud tökéletes hangot adni és kijavíthat egy nemkívánatos árnyalatot, különösen akkor, ha a haj rosszul sérült vagy „komplex” színnel rendelkezik.

http://volosi5.ru/uhod-za-volosami/maslo/maslo-dlya-volos-constant-delight-3.html

CD regeneráló olaj 10 * 10 ml.

A Constant Delight Repairing olaj a sérült haj alapos helyreállítását szolgálja. Azonnali hatás 60 másodperc alatt. Jelentős eredmény az első alkalmazás után. Az olaj összetételében levő keratin komplex kitölti a törékeny haj sérült területeit, összehangolva a haja haját. Az ásványi olaj sima és selymességet biztosít a tompa hajnak. Kényelmes kiadási forma egyszeri használatra. A sérült haj helyreállítása hetente kétszer történik. Ha nagyon dehidratálták - ez gyakrabban lehetséges.

Alkalmazás: hígítsunk 10 ml-t. regeneráló olajat 10 ml-rel. meleg víz. A keveréket közvetlenül a hajra visszük fel. Tartsa a haját 60 másodpercig. Ha nagyon sérült - növelje az expozíciós időt 5 percre.

http://constanta-cd.ru/constant-delight/seriya-ricostruzione-vosstanovlenie-volos/cd-vosstanavlivayushee-maslo-1010-ml

Folyamatos öröm hajfestés olaj 50 ml

Olajfesték, ammónia nélkül, amely a festés során gyengéd hajápolást biztosít. + kesztyű ajándékként!

Kapcsolódó termékek

Állandó élvezetes világító por 500 ml mentával

A készítmény kék pigmentet tartalmaz, a sárgaság megjelenésétől eltekintve.

Állandó delight fejbőr eltávolító 250 ml

A festési folyamat során ráeső bőrből származó festékfoltok eltávolítása.

leírás

Állandó öröm hajfestés olaj

A festék tökéletes a szürke haj festésére, és akár 2 színt is tisztázhat.
Használjon Constant Delight 3-6% univerzális oxidáló emulziót 1: 1 arányban

Keverési arány
A fő paletta: 1: 1 1,5% 3%, 4%, 6%, 9%, 12% emulziós oxidálószerrel, az elsődleges festésben és 1: 2-ben a szekunderben.

Expozíciós idő: 20-25 perc. ha a tónus hangot vagy sötétebbet és 40-45 percet fest.
Szürke haj festésekor.

Speciális szőke: 1: 2 12/0, 12/11, 12/21, 12/32, 12 / 26,12 / 62 9% vagy 12% -os oxiddal.

Tükör színezés !? - Igazság vagy mítosz? És megpróbálod! Merüljön el a varázslatos varázslatos világban.
Csak a Masuargana, a makadámiaolaj, az avokádóolaj, a jojobaolaj, a pamutolaj köszönhetően ezek az 5 szerelmes varázslatos olaj varázslatos, többdimenziós multitonális fényt hoznak létre, amelyet tükörvászonra hívnak. Nemcsak az igényes ügyfél, aki gyengéden kezeli a haját, hanem a szépség ismerője is értékelhető.

Az olio colorante innovatív multivitamin hajfestési rendszere 5 olajra alapozva: arganolaj, makadámiaolaj, avokádóolaj, jojobaolaj, pamutolaj.

A varázsolajok a festék összetételében rétegekbe rögzítik a pigmentet a rétegekben, és simítják a vágott réteget, ezáltal varázslatos, többdimenziós multitonális fényt hozva létre.
A haj táplálása és hidratálása a festés során.
Ellenálló, mély színű eredmény és 59 intenzív divatos árnyalat.
Könnyen kombinálható egymással, hogy egyedi színeket állítson elő, a mágikus olajokat mágikus kristálygá alakítsa egy profi kezében.

Jellemzők: ammónia nélkül, olívaolajat, 40 telített, ellenálló árnyalatot tartalmaz, amelyek egymással összekeverhetők.
Ez a szürke haj hatékony bevonása akár 2 szintet is megvilágít, természetes fény és puha.

Színpaletta Constant Delight olaj hajfestékhez Olio COLORANTE:

1,0 fekete
1.20 kék fekete
12.0 különleges természetes szőke
12.11 Speciális Szőke Sandre Extra
12.21 különleges szőke ashen sandra
12.26 különleges szőke ashen rózsaszín
12.32 különleges szőke matt hamu
12.62 különleges szőke rózsaszín hamu
2,0 barna
3.0 sötét gesztenye
4.0 gesztenye
4,02 Ash Ash Brown
4,09 keserű csokoládé
5,0 gesztenye barna
5.004 természetes világosbarna trópusi
5,02 hamu barna természetes
5,09 kávé
5.14 Gesztenye Szőke Sandre Beige
5.55 gesztenye barna intenzív arany
6.0 könnyű gesztenye
6.004 könnyű gesztenye trópusi
6.09 csokoládé
6.14 könnyű gesztenye homokos bézs
6.41. Világos bézs gesztenye homok
6.7 sötét szőke réz
6,89 sötét szőke vörös írisz
6.9 intenzív sötét szőke iris
7,0 szőke
7,004 természetes szőke trópusi
7,02 világosbarna természetes hamu
7,09 dió
7.14 Szőke bézs homok
7.41 Szőke Bézs Sandre
7,55 világosbarna intenzív arany
7,77 világosbarna réz
8,0 könnyű szőke
8.004 világos szőke trópusi
8,02 világosbarna természetes hamu
8.09 cappuccino
8.14 Világosbarna Sandre Beige
8.41 világosbarna bézs homok
8,75 világosbarna réz arany
8.77 tűz piros
9,0 extra világos szőke
9.004 extra világos szőke természetes trópusi
9,02 extra világosbarna természetes hamu
9.14 extra világos szőke homokbézs
9.41 extra világos szőke bézs homok
9,55 extra világos szőke intenzív arany
9,75 extra világos szőke réz arany

http://bestkosmetika.ru/shop/constant-delight/okrashivanija-volos-brovejj-i-resnits/maslo-dlja-okrashivanija-volos/

A haj színezésére szolgáló olaj jellemzői Állandó öröm

Az olasz márka, a Constant Delight Európában gyárt termékeket, de csak Oroszországban értékesítik. A fürtök kozmetikái kiváló minőségűek, a legjobb laboratóriumokban magas színvonalú szakemberek fejlesztik ki. A márka gyűjteményében nemcsak mindenki számára ismert termékek, hanem innovatív fejlesztések is vannak. Az egyik a Constant Delight hajfestékolaj. Tekintsük át részletesebben az összes funkcióját.

Jellemzők

A kozmetikai piac újdonsága a folyamatos öröm színezése. A készítmények fő megkülönböztető jellemzője az ammónia hiánya. Az eszközöknek nincs káros hatása a fürtökre, mint más állandó festékek. Az agresszív vegyi anyagok helyett természetes olajokkal gazdagodnak. Alapjuk olívaolaj, amely gondoskodik a szálakról és a fejbőrről. Az esszenciális aminosavak, vitaminok és egyéb hasznos anyagok helyreállíthatják a sérült szerkezeteket és erősítik a hajat.

A termékek ilyen kiegészítő összetevőket tartalmaznak:

 • avokádóolaj;
 • arganolaj;
 • jojobaolaj;
 • gyapotmagolaj;
 • makadámia dióolaj;
 • E-vitamin;
 • antioxidánsok.

előnyök

Az olajfesték fő előnye az összetétele. A természetes olajoknak és más hasznos anyagoknak köszönhetően kombinálható a képváltás és a fürtök gondozása. A színezőzárak ragyogóak, lágyak, engedelmesek és erősek lesznek, ezért nem veszítik el a rugalmasságukat, és nem száradnak ki.

A fogyasztók és a stylistok véleménye megerősíti, hogy a kompozíciók alkalmazása nagyon kényelmes - a termékek jól kiegyensúlyozottak és egyenletesen oszlanak el a hajon. Nem folyik, és nem képződnek csomókat oxidálószerrel keverve.

Az egyéb előnyök között azonosítható:

 • nem kellemetlen szag;
 • 100% szürke festék;
 • széles, több mint 40 tónusú paletta;
 • egyenletes és világos színeket kap;
 • szalonokban és otthoni körülmények között történő használat lehetősége;
 • kiváló ár-érték arány és kiváló minőségű termékek.

hiányosságokat

Az olajfesték-használók hátrányai közül csak az egyik azt mondja - a képtelenség a szín radikális megváltoztatására. A könnyebb fürtök kompozíciók segítségével csak 2 szín lehet. Más színezékekből nem várható, hogy radikálisabb változások történnének a szálak sérülése nélkül.

A fennmaradó hibák, amiket a lányok írnak, a fürtök egyedi jellemzőivel kapcsolatosak. Egyesek azt mondják, hogy a festéket nem túl gazdaságosan fogyasztják, másokban a haj merev lesz az eljárás után, és a szín nagyon rövid ideig tart.

Az ilyen lehetőségek teljesen lehetségesek, ha egy nagyon porózus vagy sérült haj tulajdonosa.

szín

A Constant Delight gazdag palettája több mint 40 természetes színt tartalmaz, és rendszeresen frissíti az új termékeket. Tíz alaphangot tartalmaz, amelyek a csomagoláson és a katalógusban vannak feltüntetve az 1.0, 2.0, 3.0 számokkal stb.

Azok, akik szeretik a fekete, barna, gesztenye, sötét gesztenye, könnyű gesztenye, gesztenye barna, világosbarna, világosbarna és extra világosbarna színt, választhatnak egy megfelelő lehetőséget.

A gyűjteményben és további 9 árnyalatú csoportban vannak. Ezeket két szám jelöli, amelyek közül az első magyarázza, hogy mennyire sötét vagy világos a hang, és a második - a megnyilvánulásának mértéke. A zárakhoz hamu, arany, trópusi, réz, csokoládé, piros, írisz hang vagy mahagóni lehet.

Érdemes megjegyezni, hogy a különböző színek színei kombinálhatók egymással, elérve a kívánt kombinációt.

óvintézkedéseket

Ahogy a gyártó szerint, az olajfesték nem okoz allergiás reakciókat, nem irritálja a légutakat, és nincs ellenjavallata, mivel nem tartalmaz agresszív kémiai anyagokat. Ugyanakkor a test személyi intoleranciája, még természetes összetevői is lehetnek, mert a festés előtt tesztelni kell.

Vigyen fel kis mennyiségű vegyületet a könyök vagy a csukló belsejében, várjon 30 percet. Ha ezen időszak lejártakor nincsenek negatív megnyilvánulások, akkor elkezdhetünk dolgozni a pigmentrel.

Vegye figyelembe az alábbi pontokat is:

 • A szálak kémiai kezelése a festés előtt hátrányosan befolyásolhatja a haj állapotát. Hivi, egyenesítés, rezisztens vegyületekkel és hasonló eljárásokkal történő festés után várjon legalább 2 héttel az olajfestékek használata előtt.
 • A gyártó figyelmeztet arra, hogy a fém sókkal készült kompozíciók előzetes festésével kiszámíthatatlan eredmény érhető el.
 • A hígításhoz keverés és olajfesték alkalmazása nem használhat fémleltárt.
 • Nem szükséges, hogy a színezék tartózkodási idejét meghosszabbítsa, nem befolyásolja a szín megnyilvánulását, de elronthatja a fürtöket.
 • Az előkészített keveréket nem lehet tárolni, azonnal felhasználjuk az oxidálószerrel való összekeverés után, és a maradékokat eltávolítjuk.

Festési technológia

Az olajkészítmények alkalmazásának módszere nem különbözik a megszokottól. Az egyetlen dolog, ami meglepetést okozhat magának a festéknek a következetessége. Ellentétben az analógokkal, ez hasonlít az olajra, és egy üvegbe kerül. A keverés után azonban a készítmény hasonló a krémhez, amely könnyen eloszlik a szálakon. A folyamat sikeres befejezéséhez olvassa el figyelmesen a termék minden csomagjának használati utasításait.

Kövesse a szakértők ajánlásait is:

 • A tónusok vagy néhány árnyalat sötétebb színezésekor válassza ki a 6% -os oxidot és keverje össze pimentóval 1: 1 arányban.
 • Ha meg akarja könnyíteni a haját, az 1: 1 arány megmarad, de az oxidnak 9% -nak kell lennie.
 • A „Speciális Szőke” vonalból származó források speciális megközelítést igényelnek az alkatrészek csatlakoztatásához. Ebben az esetben 9% -os oxidálószert használunk, a keverékhez 1: 2 arányban keverjük. A kompozíció tartási ideje egy órára meghosszabbodik.
 • Ha a fürtök ismét foltosak, a festék mennyisége csökken, és az oxid növekszik. Használjon 1 rész pigmentet 2 rész oxidálószerhez.

A szürke haja sűrű bevonata a következő komponensek arányát adja: 1/4 természetes színezék + 1/4 a kiválasztott tónus pigmentjének + 1/2 az oxidból. Ha réz vagy vörös ragyogással szeretne színt kapni, válassza a 9% -os oxidálószert, más esetekben 6% elegendő.

A kompozíció alkalmazásának folyamata

Csak a száraz fürtöket olajfesték borítja, így nem terjed el, és a hang egyenletesen eloszlik. Nem szükséges megvárni, amíg a bőrön és a bőrön nem alakul ki zsírvédő fólia, mivel nem tartalmaz olyan vegyi anyagokat, amelyek elpusztítják a szálak szerkezetét. Az olajok megvédik a hajat az oxidálószer hatásától, helyreállítják és táplálják.

Az eljárást az alábbi utasítások szerint végzik:

 1. Óvatosan fésülje ki a fürtöket, osztja őket zónákba, és rendeljen nem fémes klipeket.
 2. Gumikesztyűt helyezünk, védjük a vállakat egy köpenyt.
 3. A festéket és az oxidot egy műanyag vagy kerámia tartályban hígítjuk, az utasításban megadott arány figyelembevételével.
 4. Ezután szeleteljük a kompozíciót a fej hátuljától kezdve, a gyökértől a csúcsig. Ha csak a tenyésztett szőrszálakat kell festenie, azonnal feldolgozzuk őket, várjunk 20 percet, majd a festéket a hosszon elosztjuk, és 10 percig tartsuk.
 5. Alaposan mossa le a maradékokat színvédő samponnal.

Végül, a szálakhoz tonizáló és rögzítő hatású kondicionálót alkalmazunk, természetes módon szárítjuk vagy hajszárítót használunk.

Az olajfesték színének élettartamának meghosszabbításához segítsen helyesen kezelni. Fényképek azokról a lányokról, akik már tapasztalták a Constant Delight innovatív kompozícióit, és megerősítik, hogy az eredmény elképesztő. Ahhoz, hogy a lehető legtöbb időt kérje, kövesse az alábbi szabályokat:

 • Ha szükséges, mossa meg a fejét, a vízzel és a mosószerrel való napi érintkezés hozzájárul a pigment gyors eltávolításához.
 • Használjon kozmetikumokat kifejezetten színes hajra, lehetőleg a Constant Delight cégtől. Egy komplexum azt jelenti, hogy hatékonyabban működhet.
 • Nedvesítse meg a szálakat, ne feledje, hogy gondos gondozásra van szükségük. Azonban vigyázzon a házi maszkokkal, amelyek közül néhány hozzájárul a szín kiszáradásához.
 • Kevésbé használnak szerszámokat és eszközöket a stílushoz, hátrányosan befolyásolják a szálak állapotát.
 • A festés után két hétig ne hajtson ki, lamináljon, perm és más szalon eljárásokat.
 • Használjon termikus védelmet és fejfedőt, ha sok időt tölt a napban. Ez megőrzi a hajat.

Próbáljon mindig kalapot viselni, amikor a medencét vagy a szaunát látogatja, különösen szőke. A fehérített haj legrosszabb ellensége a klórozott víz.

Következtetések levonása

Az olajfestékek nagyfokú biztonsággal és hatékonysággal rendelkeznek. A Constant Delight termékeit szaküzletekben értékesítik, és mind a szalonban, mind az otthoni használatra vásárolhatják. A fogyasztók tudomásul veszik, hogy a szálak állapota a képváltás után jelentősen javul, mivel a természetes regeneráló és gondoskodó összetevők a termékek összetételében szerepelnek.

Nincs értelme elvárni az alapvető változásokat a termékektől, de ha frissíteni szeretné a hangot sérülés nélkül, adjon mélységet és fényességet, ügyeljen arra, hogy figyeljen az olasz márka termékeire.

http://cosmetism.ru/zhirnye-sredstva/firmennye/maslo-dlya-okrashivaniya-volos-constant-delight.html