logo

Hajszín - brunet (42 kép): árnyalatok, frizurák és színezés

A sötét haj tulajdonosai mindig fényesek. Ezeket barnáknak nevezik, függetlenül a haj színétől és árnyékától, bár a különbség jelentős lehet. A lányok egy sötétebb színben szeretnének festeni őket: barna - ez a hajszín?

Hogyan válasszuk ki a festéket tónusszám alapján? Hogyan lehet meghatározni, hogy melyik lesz a legjobban?

A sötét haj a mai divatban van

Melyek a "barna" színek

Kezdjük azzal a ténnyel, hogy a sötét hajú lányok komolyabbak és bölcsebbek, mint a szőke barátai. Nem bűncselekmény az utóbbira, de valamilyen oknál fogva nem vesznek komolyan, amikor először találkoznak.

Mindazonáltal ezek mind szövegek, gyakorlati okok is vannak a barna hajszín kiválasztására:

 • Könnyebb gondoskodni róla, különösen, ha a natív szín nem több, mint 1-2 tónus;
 • A sötét tónusok színezése nem károsítja a haj struktúráját, mint a könnyű színekben, mivel nem kell erősen elszíneződniük. De minden esetben szigorúan be kell tartani a színezőanyagra vonatkozó utasításokat;
 • A sötét háttérrel szemben az arca vékonyabbnak tűnik, ami fontos a teljes vagy csak dühös nők számára, és az egész kép kontrasztot és nemességet szerez.

A leggyakoribb oka annak, hogy egyes nők elkerülik a sötét árnyalatokat, hogy vizuálisan hozzáadják az életkorot. Ez valóban lehetséges, ha kékes-fekete árnyalatokat használ, vagy nem veszi figyelembe a színtípust. De segítünk az ilyen hibák elkerülésében.

Hogyan válasszuk ki a hajszínt a színtípushoz

Nehéz válaszolni arra a kérdésre, hogy mi a hajszín barnája: sötét szőke, gesztenye és fekete. Mindegyiknek sok árnyalata van, amelyek a szem és a bőr színével kombinálva többé-kevésbé kifejezhetik az arcot, lágyíthatják vagy hangsúlyozzák a megjelenés előnyeit és hátrányait.

Ezek a különböző barnák

Ezért, mielőtt megvásárolná a kívánt festéket, meg kell határoznia a színtípust, és meg kell értenie, hogyan kombinálódnak, mi lesz a hatás a festés után.

Hivatkozásként. A színtípusok szezon szerint vannak besorolva. A hideg nyáron és télen a kék és kék árnyalatok túlnyomó része, a melegek tavasszal és ősszel, kifejezett sárga és piros árnyalatokkal. Erről bővebben a megfelelő cikkben olvashat.

Hűvös árnyalatok

Ha hideg színe van, akkor a festéknek is hidegnek kell lennie, lila, ezüst vagy szürkés árnyalattal. Ezek jelzik a színt jelző számokat vagy betűket a pont után. Ezek különböznek a különböző gyártóktól: lehet 1-es és 6-os szám vagy C, F, V, PL.

Először is jobb, ha nem saját kezével fested meg, hanem bízhat egy olyan szakemberrel, aki az Ön számára megfelelő hangot választja, vagy jó tanácsot ad. Talán elég időről időre elegendő lesz a szőke haj árnyékoló samponja, ami hamarosan árnyalatúvá teszi őket, hogy ne lerombolja őket festékkel.

Megan Fox hűvös barna

Nagyon érdekes és szép hajszín van a barnák számára, de a gyakori színezés, különösen, ha a saját és a megszerzett színek messze vannak egymástól, jelentős hajkárosodást okoz.

Meleg árnyalatok

A tavaszi-őszi színfajták tulajdonosai sárga vagy vöröses pigmentekkel többet festenek. A vöröses tónusok tökéletesen harmonizálnak a barna vagy a borostyán szemeivel, sárgás vagy őszibarack bőrrel.

Megfelelő festék is azonosítható jelöléssel. A „Your” számok 3, 4 és 7, és a betűjelek a pont után R, K vagy W.

Használhatja a barnák samponjait a szín beállításához, vagy még jobban öblítheti a hajat hagymás héj, tea vagy kávé infúziójával. Az ilyen színezés ára sincs alatta, és a hatás csodálatos.

A gyönyörű csokoládé árnyék, mint ebben a fotóban, a "meleg" bőrű nőknek fog menni

Tanács. A szín típusának meghatározásához csak két sál vagy különböző színű anyagból készült darabot használjon: az egyik „hideg”, kékes-rózsaszín, a második „meleg”, sárgás-lazac, és váltakozva az arcodhoz napfényben. Nézd meg a hátteret, amelyen a bőred fiatalabbnak és frissebbnek tűnik, és készítsen következtetést.

Milyen frizurát válasszon

Mi a barna haja színe, ha ez megfelel a szín típusának - ez nagyon fontos.

De nem kevésbé fontos a megfelelő fodrász választása, amely illeszkedik az arc jellemzőihez és oválisához, és megfelel a haj szerkezetének.

 • A nők pufók vagy teljes hosszúságú hajvágások, elrejtve az arc oldalát és vizuálisan szűkítik azt. De itt fontos, hogy a nyak hosszától és alakjától függően válasszuk ki a megfelelő hosszúságot, hogy ne vizuálisan lerövidítsük.
 • A helyes ovális ovális lányok és az arányos tulajdonságok megengedhetik a hajvágást ferde templomokkal és tiszta kontúrokkal. Vagy hosszú göndör fürtök. Vagy bármilyen más frizura - mindenki számára könnyebb.

Egy lehetőség

 • Az alacsony homlok elrejtheti a magas bangot, és a figyelmet egy nagy orrból vagy más hibából - aszimmetrikus frizura - irányíthatja el.
 • Az üzleti hölgy, aki inkább ruházati irodai stílust preferál, rövid, elegáns frizurát fog használni. Annyira változatosak, hogy bármilyen megjelenéshez kiválaszthatja a megfelelőt.

következtetés

A kérdés megválaszolásához a brunet az, amit a hajszín, egyszerűen: sötét. De sok hangja és árnyalata van, senki sem törölte a kiemelést, a dupla színezést és más modern módon, hogy haját eredeti és látványosvá tegye.

Talán a cikkben szereplő videó segít dönteni a színek és a hajvágás kiválasztásáról, hogy megértsük, hogy a korábban használt árnyalatok nem vezettek elégedettségre, hogy régebbi vagy kiemelt bőrhibákat nézzenek.

http://shpilki.net/okrashivanie/1389-cvet-volos-bryunet

Sötét hajú barnák: hajszín árnyalatai, tippek a fürtök gondozására

Sok nőt és férfit érdekel a kérdés: barna - mi a színed? Vannak, akik úgy vélik, hogy igazi fekete, mások azt állítják, hogy sötét szőke, még barna is. Valójában az árnyék a csokoládétól az aranyszínű árnyalattal változhat a kék-fekete holló szárnyal. Mindez a bőr típusától, a haj szerkezetétől, a természetes színétől függ.

A barnák és a barna hajú nők közötti különbségek

Gyakran nagyon könnyű egy barna és egy barna hajú nő összekeverni, különösen, ha a haját sötét árnyalatok érdekes keverékével festik. A férfiak azt gondolják, hogy egy barna egy fekete hajú, vörös hajú, barna hajú férfi. Nőknél az ilyen besorolás mosolyt okoz, mert rengeteg hangszín és természetes színe van a fürtöknek. Mindkét hangot összefüggésnek tekintik, a kompozícióban hasonló a pigmenthez.

A francia nyelvről a "brunet" szó jelentése "barna". A "Brown" -t ugyanaz a franciák fordítják le, mint a "gesztenye". A különbség szinte nem észrevehető, de még mindig van. Sötétebb, közel a fekete árnyalatokhoz barnák, világos vörös vagy rézcsokoládé szálak vörös hajú, barna hajú nőknek. A színek különbsége meglehetősen kicsi, de a fotó megtekintése után mindenki számára nyilvánvaló lesz.

Így néz ki a természetes barnák:

És itt van egy igazi sötét hajú barna hajú nő fotója:

Ezeket a színeket szinte lehetetlen összekeverni, sőt a sötét hajú tulajdonosok is könnyen kategorizálhatók a kívánt színkategóriába. A viták csak barátnőik vagy ismerőseik között merülnek fel.

Szín "brunet"

A hagyományos koncepcióban a barnákat sötét hajú, sötét olajbőrű és barna szemű lányoknak tekintik. Valójában a szem vagy a bőrszín színe nagyon különbözhet a klasszikus típustól. Különösen ez a különbség a csokoládébarna, fekete tónusú fény vagy piros zárak festése után észlelhető. Sokak számára, hogy meghatározzák a sötét haj jelenlétét, a megfelelő sminket.

A barna színárnyalata a következő variációkkal rendelkezik:

 • sötét szőke;
 • csokoládé;
 • barna;
 • sötét vagy keserű csokoládé;
 • könnyű gesztenye;
 • Red;
 • kávé;
 • fekete;
 • fekete a hollószárny színének természetellenesen kék árnyalataival.

A pigmentáció színét és telítettségét két pigment képezi a sötét hajú lányokban: fekete-barna (zumelanin) és sárga-piros (feomalin). Az anyagok szintézise során a szín intenzitása a komponensek kölcsönhatásától függ.

A barnák fajtái hajszínnel

A sötét fürtök 2 jól ismert fajtája létezik: meleg, hideg. Ezek a típusok különböznek a haj tónusának telítettségében, a bőr színében és a diákok színében. A különbségek szemmel láthatóak, befolyásolják a sötét hajú lányok viselkedését, természetét.

Forró típus

Az ilyen lányokat sötét csokoládé vagy gesztenye-fekete haj jellemzi arany-réz árnyalattal. Szemük általában barna vagy sötét mogyoró, néha szürke-zöld. A cserzett bőrön észrevehető szeplők találhatók. Az ilyen hölgyek karaktere vidám, hűvös, szexi jellegű. A férfiak nagyon szeretik ezeket a nőket.

Íme a forró típusok példái:

Hideg típus

Ezekben a nőkben a fürtök sötét, majdnem fekete színűek. Az arcbőr könnyű, néha olívaolajjal. A szem szürke, barna vagy világos zöld lehet. Ez a típus hasonlít a Hófehérhöz, komoly jellegű, védtelen megjelenésű. Az álmodozó arckifejezéssel tisztességes bőrű barnák látványában lévő férfiak azonnal lovaggá akarnak válni, bátor védővé.

Íme példák a hideg típusokra:

Tippek a sötét fürtök ellátásához

A sötét fürtök mindig fényesek maradtak, szépek, ezért rendszeresen gondoskodnia kell róla. A kemény hajú barnák hidratálást, külső tényezőktől való védelmet és alapos tisztítást igényelnek. Vigyázni kell a merev klórozott vízre, a nap égő gerendáira, erős túlszáradásra.

Néhány szabály a barna hajápolásról:

 • A hajat csak meleg vízzel mossa. A keménység csökkentése érdekében ajánlatos megvédeni vagy tisztítani a szűrőt. Mosás után öblítse le a szálakat ásványvízzel, almaborecettel, csalán kivonattal, hogy fokozza a fényességet.
 • Ahhoz, hogy a megrendelés színe intenzívebbé és telítettebbé váljon, ajánlatos heti 1-2 alkalommal kakaóval, fekete teavel, gesztenyével vagy komlófúvással tápláló maszkot készíteni.
 • A tengeren pihenés közben óvatosnak kell lennie a sós tengeri vízzel. Amikor megüt a hajba, akkor a szálak unalmasak és élettelenek.
 • A samponnak és a balzsamnak alkalmasnak kell lennie a haj típusára, legyen hidratáló vagy tápláló. A kompozíciónak természetes növényi összetevőknek, hidratáló olajoknak és fehérjéknek kell lennie.
 • A fürtök puhaságára és fényességére ajánlott tápláló maszkot alkalmazni argan, jojoba vagy olívaolajjal. (Arganolaj hajra)
 • Óvatosan kell alkalmazni a stílusos termékeket, mert szárítják a hajat. Túl gyakran használnak hajszárítót és a curling is nem éri meg.

Ha követed ezeket az egyszerű tippeket, sok éven át a frizura örömét kelti az égő vagy csokoládé barnanek, ragyogása, selymessége és szépsége.

Javaslatok festése

Ha a természetes árnyalat unalmas, unalmas vagy csak fáradt, akkor 2-3-os színárnyalat segítségével újraélesztheti. A szakértők ugyanazt a tanácsot adják azoknak, akiknek színe túl sötét és komor.

A természetes nyaláb vagy réz szálak hozzáadásával elérjük a kívánt reflexiót. A festés során azonban sok árnyalat van, ezért kövesse az összes tippet és ajánlást:

 • Ha a bőr fehér, a porcelánhoz hasonlóan, a kékes-fekete szín túl természetellenes és dacos. Jobb csokoládé árnyalatokat választani, csillogást adni színezéssel vagy borostyánnal.
 • Világosbarna színű lehet sötétebbé tenni a barna, csokoládé vagy bronz szín árnyalatai hozzáadásával.
 • Minél idősebb a jutalom, annál világosabb lesz az arcán lévő zárak. A 2-3 árnyalattal történő kiemelés vagy világítás segít újraéleszteni a színt. (hogyan lehet kiemelni a sötét hajokat)
 • Ha a feketére festés után a frizura csúnya lett volna, problémás lenne a mosás. Még 2-3 tisztítás vagy speciális vegyülettel történő öblítés után is a vöröses vagy narancssárga színárnyalat lesz. Gondolj előre a következményekre.
 • A barnák megvilágítása csak a szalonban szükséges, hogy megkapja a kívánt színt és ne károsítsa a fürtöket. A mesterek nem tanácsolják, hogy átfestik a szőkeeket, ez az eljárás hosszú és zavaró.
 • A festéket dráganak és kiváló minőségűnek kell választani, a mestert is meg kell tapasztalni. A kompozíciót 40 percnél hosszabb ideig tartani lehetetlen.

Bármely árnyalat új színekkel szikrázik, ha enyhén megújítja a színezett samponnal vagy balzsammal. Ha radikális képváltozásra van szükség, akkor csak a szalon szakembereire bízhat a fürtökben. Mindezek a tippek segítenek a barnáknak, hogy megtartsák a varázsukat és a vonzó hajat.

http://povolosam.ru/bryunetka-eto-kakoi-cvet-volos

Divatos hajszín a barnák számára

Divatos hajszín 2019 barnák számára. Maguk a barnák mindig divatban vannak, de ha igazán akarod változtatni a természetes hajszínen, akkor a mesterek javasolják, hogy legfeljebb 3 tónusra cseréljék. Ez azt jelenti, hogy egy barna vagy egy sötétbarna hajú nő akár 3 színt is megvilágíthat, vagy sötétíthet.

Leggyakrabban a sötét hajú nők, akiknek nincsenek jelei a szürke hajnak, előnyben részesítik a különféle kiemeléseket és színezéseket, ami most nagyon divatos.

Milyen színű festeni egy barna?

 • Gesztenye hajszín és sötét árnyalatai tökéletesek a hajszálú barnák számára, de szükségük van, hogy a haját egy pár tónussal előrevetítsék.
 • A bronz árnyalatokban gazdag haja színe több világítást igényel, és ideális a sötét hajú barnák számára.
 • A csokoládé hajszín vöröses ízletes jegyzeteivel ideálisan alkalmas mind a világos szemek, mind a sötét színekkel.

Ne válasszon:

 • Világos arany színek és arany árnyalatok a legjobbak a barnák számára, ha nem próbálkoznak. Az ilyen festés nemkívánatos narancssárga színárnyalatot eredményezhet.
 • A blondok teljes hajfestést igényelnek, ami károsítja őket. Az ilyen kísérletek jobb, ha nem természetes barnákat végeznek.

Az alábbi képen a fekete és a sötét haj különböző színben történő festésének különböző módjait tekintheti meg, miközben divatos és természetes marad.

http://dohairs.com/okrashivanie/bryunetka

Barna - hajszín, fénykép, temperamentum és kép

Egy vámpír képviseletében gyakran látunk egy égő barna, fényes és szenvedélyes képet. Az ilyen szépségek látványos megjelenése az embereket megfordítja az utcán, és a szőke hajú barátnők sötét színben hajlamosítják a haj átfestését.

Milyen vonzóak, és hogy ne keverjék össze egy barnás barnaet egy finom barna hajú nővel? Barna - mi a színed? Nézzük meg!

Hogyan lehet megkülönböztetni a barnaet a barna hajútól

Sokan, különösen az erősebb szex képviselői, barnára és barna hajú nőre utalnak, mivel nem egy szőke már barna. Ez azonban nem így van. A barnák a kék-fekete, csokoládé vagy sötétbarna hajú lányok.

Sőt, a gesztenyefesték a meglévő sötétebb. A barna hajú nők közé tartoznak a többi árnyalatú gesztenye haj tisztességes szépségei és tulajdonosai.

A különbség nemcsak a hajszínben, hanem a minőségben is megmutatkozik. Például az átlagos barna hajú fej 110 ezer szőrből áll, míg a barna kevésbé - körülbelül 100 ezer. De a vizuálisan látni a különbséget nehéz, mivel a barnák vastagabbak és sokkal erősebb hajaik, mint a barna hajú nők.

Típusok és természet

Minden barnát két típusra lehet osztani: meleg és hideg. Az első magában foglalja a sötétbarna vagy csokoládé fürtökkel rendelkező lányokat, aranyfényű. Az ilyen szépségek bőre leggyakrabban világos, rózsaszín, a szeme mogyoró és barna.

A barnák különleges temperamentummal rendelkeznek, amit nagy mennyiségű tesztoszteron okoz, teljesen különböző színekben, ruhákban és sminkben. A célszerűség, a kezdeményezés és a bátorság is igazi barna jelei.

Ugyanígy válhat egy femme fatale-nek, törve az emberek szívét, vagy magas pozíciót foglal el egy nagyvállalatban a karakterének és a „férfi” gondolkodásmódjának köszönhetően.

Milyen hajszínnek felel meg a barnák

Göndör haj kiegyenesedik, egyenesen frizz. A szőkék vörös hajú vadállatokban vannak átfestve, és barnák álmodnak, hogy barna hajúvá válnak. A kockázatos kísérlet folytatása azonban nem mindig éri meg.

A kép frissítésének legegyszerűbb módja, a festék felvétele, néhány szín eltér a természetes színtől. Készítsen például sötétbarna fürtöket, vagy adjon hozzá egy világos arany árnyalatot a fekete hajhoz.

Érdemes figyelembe venni, hogy a sötét haj, a szerkezet jellege miatt, meglehetősen nehéz festeni. Jó eredményt érhet el, ha kapcsolatba lép egy szakemberrel, ahelyett, hogy sötét hajat könnyítene egy barátja segítségével otthon. Ezzel elkerülhető a meglepődések, amelyek a kapott árnyalatnak a festékkel ellátott haj színével való eltérésével járnak.

Az új árnyék kiválasztásakor nemcsak a személyes preferenciákat veszik figyelembe, hanem a szeme és a bőrszínének színét is.

Az ilyen hamut és ezüstös árnyalatokat illik az ilyen barnákhoz. A választást azonban óvatosan kell megközelíteni - néhány évvel idősebbek lehetnek.

Milyen színű festeni a sötét barna haját

A barna szemek és a sötét bőr tökéletesen illeszkednek a gesztenye és a csokoládé minden árnyalatához. Miután több színárnyalatban elkészítette a saját színt, lenyűgöző hatást érhet el - a kép világos és finom lesz egyszerre. Erre a típusra nem ajánlott világos színek.

Ez egyaránt vonatkozik a kapott kombináció természetellenességére és a barna egy szőkebe való fordulásának technikai összetettségére, valamint a haj megvilágításával jelentősen elrontott haj további gondozására.

A denim rövidnadrágok viselésével megtalálható a honlapunkon található kiadvány.

Ebben a cikkben megtalálható a rejtegető használata az arc számára.

Sok lehetőség van esküvői frizurákra egy diadem segítségével.

Nem szabványos festési módszerek

Milyen szokatlan hajszínt választhat a barna? A sötét hajú ügyfelek által kínált nem szabványos megoldások ma sokak. A népszerűség és a balayazh csúcsán.

Ez a technológia lehetővé teszi, hogy sima és meglehetősen természetes átmenetet biztosítson a sötét természetes gyökerekről a könnyű haj végéig. Ez a módszer a lehető leggyengébb hatással van a hajra, mivel ez nem befolyásolja a gyökereket. A növekvő gyökerek problémája szintén megszűnik.

Fényes és stílusos haj, egy ombre festett. Ez lehet multitonális változat, amelyben a mester sokféle árnyalatot használ, amelyek harmonikusan áramolnak egymásba, vagy egy kéttónusú színezést, világos vagy sima színátmeneti vonallal.

A ruhák és a make-up színei alkalmasak sötét hajú szépségekre

A fekete és sötét gesztenye fürtök tulajdonosai azok a szerencsés nők közé tartoznak, akik világos, gazdag és kifejező színekkel rendelkeznek a ruhákban. Sőt, nem csak az esti változatban.

Cseresznye, bíbor, bordó, kék, fehér, fekete - a barna és a mindennapi megjelenés szempontjából releváns színek.

A ruha optimális színének kiválasztásakor nemcsak a divatirányzatokra, hanem a bőrszínre és a szemszínre kell összpontosítani. A kontrasztos „hideg” megjelenéssel fényes árnyalatokra lenne szükség, a „meleg” típusú, kevésbé fülbemászó hangok is megfelelnek.

Világos és intenzív nap smink? Igen! De csak akkor, ha egy barna alkalmazza. A fekete hajú bogyós rúzs kombinációja nem teszi lehetővé a lány vulgárságát még egy üzleti vacsorán sem. De pasztell smink meglepő megjelenést okozhat arctalan és természetellenes.

Finomítások a sötét hajért

A sötét fürtök felhívják a figyelmet, de csak abban az esetben, ha fényesek és ápoltak. Ezt a hatást rendszeres és megfelelő hajápolással érheti el.

 1. A kemény hajú barnák rendszeres hidratálást és táplálkozást igényelnek, amelyekhez nem csak szalon eljárásokat, hanem házi maszkot is használhatunk olajok vagy tejtermékek alapján.
 2. A szín még világosabbá és intenzívebbé tétele érdekében a heti maszkok, amelyek közé tartozik a fekete tea, a gesztenye-infúzió, a kakaó vagy a komló.
 3. A fürtök látványos csillogása az öblítő ecet hozzáadásával hozzáadja a csalán vagy a víz infúzióját.

A gondos gondoskodás hosszú ideig megőrzi a barna sötét fürtök tükör fényét, vonzóvá és fényessé teszi a képet.

Néhány tipp a sötét haj eredeti festésére vonatkozóan a következő videóban található.

http://nektarin.su/krasota/volosu/bryunetka-cvet-volos-obraz.html

Hogyan válasszuk ki a barnák hajszínét?

Korunkban meglehetősen könnyű megváltoztatni a saját megjelenését. A hajszín azonban olyan tényező, amely teljesen megváltoztathatja az ember első benyomását. Ennek köszönhetően mindkettő világos, egyedi megjelenést hozhat létre, és teljesen elveszítheti magát és egyesülhet a tömeggel. Ennek megakadályozása érdekében meg kell ismernie a stylistok által ajánlott szabályokat és tippeket.

A barnák sajnos nem engedhetik meg maguknak a színek sokszínűségét, amelyek nyitva állnak a szőke hajú lányok számára. Ennek oka - a sötétebb pigmentek a hajban, ami bizonyos nehézségeket okoz a festék rögzítésében a hajszerkezetben. De megváltoztathatja a képet radikális színváltozás nélkül.

Színpaletta

Annak érdekében, hogy ne tévesszen össze a képválasztással, és válassza ki azt a színt, amely jobbá teszi az életet, ismernie kell a típusát. A "barna" meghatározása nemcsak égő szén színét tartalmazza, hanem a fekete és a gesztenye árnyalatait is tartalmazza:

 • Raven szárny (fekete, alig látható kék);
 • fekete;
 • keserű (vagy fekete) csokoládé (más néven sötét csokoládé);
 • sötét kávé;
 • sötét szőke;
 • Red;
 • tejcsokoládé.

Ezért a barnák szétválasztása két fajtába - meleg és hideg, amelyhez nemcsak a haj árnyéka határozza meg, hanem a bőr színe és a szem pigmentje is.

meleg

A meleg típus a gesztenye, a csokoládé vagy a világosbarna haj arany és vöröses árnyalatú tulajdonosai. Barna szem (ritkán - sötétzöld, sötét szürke), sötét vagy akár olíva bőrszín. Néha szeplők vannak jelen (például Esmeralda és Pocahontas a Disney rajzfilmekből).

Az ilyen lányok alkalmasak arany vagy vöröses, tüzes árnyalatokra, például megkérhetik a parancsnokot, hogy egy kis szálat egy kicsit megvilágítson, mielőtt réz árnyalatot vagy meleg karamellszínt kapna. Bölcs dolog a túlzottan sárgás sárga virágok vagy a szokásos szőke kezelése - sötét bőr és sárga haj kombinációja. A keresés megkönnyítése érdekében emlékezzünk a 3., 4., 7. számra, valamint az R, K, W. betűre.

hideg

Ez a kép a romantika kora óta népszerű, mivel kontrasztokon alapul: haj, mély, sötét színű és könnyű, porcelán bőr. Világos színek szemei ​​- átlátszó kéktől a friss tavaszi fű színeig (Mulan vagy Snow White ugyanabból a Disney stúdióból). Elég gótikus kép, tehát ha nem akarod növelni a homályodat, akkor ne válasszon gazdag fekete árnyalatokat, mivel fennáll annak a veszélye, hogy gyönyörű, de teljesen élettelen babává válik. Nagyon szép hideg platina- és ashy-tónusok is megfelelnek a szép bőrű szépségeknek, de érdemes emlékezni arra, hogy egy ilyen kombináció néhány évvel idősebbé teszi a tulajdonosot.

Egy másik módja annak, hogy frissítsd a saját megjelenését, a megfelelő hideg szépségeket - hogy válasszon egy hajfestéket ugyanolyan hűvös árnyalattal. Ezek általában olyan festékek, amelyek a napfényben az ezüst, a hamu, a mályva, a kék és más árnyalatok fényét adják.

A keresés egyszerűsítése érdekében a gyártók gyakran az 1-es és 6-os számokkal vagy a C, F, V, PL betűkkel jelölik az ilyen színezőket. Vagy használhat színezőket vagy színezett sampont a színezéshez - ez az elrendezés lehetővé teszi, hogy egy kicsit megváltoztasson egy varázsló segítségével. És ha a szín nem tetszik, akkor egy pár hét múlva leesik.

A hideg és meleg fajtájú hordozók számára a legjobb választás a natív színek megváltoztatása néhány árnyalattal. Ez megőrzi a természetességet, és a haj sokkal kevésbé fog szenvedni, mint a hosszantartó festés teljesen ellentétes színben. Hajápolás, festett színes, közel az őshonos, sokkal kevesebb időt vesz igénybe, és a visszanyert gyökerek nem válnak észrevehető problémává.

Szemszín, mint kiválasztási kritérium

A színezés megfelelő változatának egy másik módja, hogy a szín tervezett eredményét a szem árnyékával korrelálja. Ez harmonikus kialakítást eredményez a bőr számára, és a megfelelő kiválasztással feltárja a szem szivárványának szépségét és gazdagságát. A sötét pigment szemek (fekete, sötétbarna) tulajdonosai számára ajánlott, hogy a festékhez a lehető legközelebb maradjon a natív színsémához - keserű csokoládé, sötét szőke, sötét gesztenye. Ezek a fő árnyalatok, de közöttük sok al-színárnyalat van, így mindenki választhat valamit, ami a megfelelő, a legfontosabb, hogy a három fő árnyalatra összpontosítsunk.

Barna szemű lányok (ez magában foglalja a világosbarna, a dió és a borostyán) leginkább szerencsés: alkalmasak a sötét csokoládé és a gesztenye között. A fényes frizurák szerelmeseinek figyelniük kell a színekre és a különböző színválasztékokra a vörös és vöröses árnyalatokkal. Ez feltétlenül frissíti a megjelenését.

A sötét szemek fényerejét vizuálisan elhomályosító színek (nem ajánlott):

 • gazdag bor (burgund);
 • hamu árnyalatai;
 • padlizsán (és hasonló lila árnyalatok);
 • nordic szőke;
 • Szőke telített sárga árnyalat.

Ezek a színek hajlamosak csökkenteni a szemek fényerejét, de hangsúlyozzák a bőrszínt, ami kissé természetellenesnek tűnhet. A sötét szemű lányok számára elfogadható maximális fény színe világos-szőke, míg a kiemelkedő és hiányos hajfestés homokos.

A világos szemű szépségek nagyon gazdag színek, akár fekete és sötét gesztenyeig. Ez adja a megjelenés mélységét és kifejező képességét. A sötét szemekkel rendelkező lányok számára nem ajánlott színek - a bor, a hamu és az ibolya minden árnyéka - szintén megfelelőnek tekinthetők. A kontraszt elve működik - a sötét vagy fényes haj fényes szemeket fog árnyalni. Az ashy árnyalatai megjelenhetnek a hidegségnek, de nagyon érzelmileg telített hideg lesz, amely sokáig marad az emberek memóriájában, és nem hagyja, hogy keveredjenek a hasonló emberek tömegével.

Színválasztás a bőr színének megfelelően

Ha a hangszínt választja a bőr tónusának megfelelően, hihetetlenül harmonikus, gyengéd, de ugyanakkor világos és emlékezetes képet kaphat. Megvan a saját jellemzői és szabályai, amelyeket tudnia kell.

A sötét bőrű lányok a fekete és a tejcsokoládé egészének megfelelnek. Ez hangsúlyozza az arccsontok vonalát és a szemöldök alakját, valamint rejtélyt ad. Félnek kell lennie a túl könnyű, hideg árnyalatoktól: az ilyen színek nagyon ritkán fordulnak elő a bronzbőrű szépségekhez, és ha nem is köztük vannak, túlságosan fárasztó megjelenésű lesz.

A világos bőrszíntulajdonosok - sárgás vagy rózsaszínes őszibarack - vöröses, réz, arany és mézes árnyalatokkal fognak megfelelni. A színek átfedik egymást, és gyengéd, de hihetetlenül élénk képet hoznak létre. Válasszon nem ragyogó színeket, különben fennáll annak a veszélye, hogy elveszik a haj hátterében. Használhatja a csokoládé palettát, ebben az esetben a telített színek használata üdvözlendő.

A hűvös bőr - porcelán, sápadt vagy csak könnyű - lehűléséhez a világosbarna és a homokszín közötti választékot kell választania. A legfontosabb dolog - ne menj tiszta fehérbe! Ha valamit könnyű és hideg akarsz választani, választhatsz platina-szőke árnyalatokat, világos arany színeket, vagy választhatsz, hogy a borssal színezz-e. A kép enyhe kipárolgatásához borostyán színt vagy folyékony karamell színt kell választania. Tehát kapjon egy melegebb kombinációt, amely saját ízű. Az egyik fényes lehetőség a bájos bőr - monokróm festés a bordóban. De ez a lehetőség nem mindenkinek szól.

Népszerű festési technikák

A szépségiparban a modern technológiáknak és felfedezéseknek köszönhetően a nők nemcsak a szokásos fekete-fehér színezékkel, hanem sokféle variációval is rendelkeznek, amelyek különböző színeket és még színárnyalatokat is kombinálnak.

Színezés két színben:

 • A velencei kiemelés magában foglal két-négy árnyalatot. Az eredmény egy sima átmenet egyik színről a másikra, és a szálak világos kiemelése világosabb árnyalatok használatával. Ez a fajta festés sokkal fiatalabbá teszi a viselőt.
 • Kreatív kiemelés csak két hangon történik, de a színezéshez egy fényes színsémát választanak, amely vonzza a figyelmet. Az egyik leggyakoribb lehetőség a fényes hajhegyek. De a legvonzóbb módja ennek a kiemelésnek a sima átmenet egyik színről a másikra. A só és a bors egyfajta kreatív kiemelés.

Feltételezi, hogy csak két színt használnak az alaphoz - a őrölt fekete bors és a hideg, fényes hamu színét. A módszer egyedisége az, hogy minden lánynak megfelel, mivel meleg és hideg árnyalatok összefonódnak.

 • Ombre - az egyre népszerűbb lehetőség. Két fajtája van: az elsőben a haj végei fényesebbek, a gyökerek természetesek maradnak, a másodikban pedig könnyű gyökerekről telítettebb és sötétebb végekre nyúlnak.
 • Balayazh egy sima átmenet egyik színről a másikra a nyújtás segítségével. A hajon nagyon természetes és puha. Ha az ombre-nél az átmenet felülről lefelé halad, akkor a balayazh lehetővé teszi az egyes szálak különálló részeinek színezését a haj teljes hosszában.
 • Brondirovaniye - adja meg a napsütésben elhalványult egyes szálak hatását. A színezéshez két vagy három árnyalatot használnak. Ajánlatos a természetes hajszínhez legközelebbi hangot választani. A piros színárnyalatok nagyon természetesnek tűnnek, de csak akkor, ha a típus meleg, és a hajának van vöröses árnyalata.
 • BabyLights - azok számára, akik nem akarják elveszíteni a természetes hajszínüket, de legalább minimális változásokat akarnak. Ebben a festési módban a festéket az egyes szálakra és a hajra helyezik az arc közelében. Leggyakrabban világít, így egy utazó képét kapja, akinek a feje égett a égő nap alatt.
 • Monokróm színezés - a haj színezése egy hosszúságban. Különösen jónak tűnik a tisztességes bőrű lányok számára, amelyek egyfajta keretet hoznak létre. A szemek természetes kifejeződését hangsúlyozó monokróm festés nem más.

Hajhossz csak akkor érhető el, ha a brondirovanii - hosszú hajon, ez a festési módszer a legelőnyösebb. A festés egyéb lehetőségeihez a rövid haj is alkalmas - az illetékes varázsló minden szükséges technikát és a váll alatti hajszálon fog megjelenni. A hosszú hajokon azonban ne fújjon el egy csillogó, savas palettát - egy kicsit dacos lesz. Igen, ha kívánja, megengedheti magának a fényes színeket, mint a kék, rózsaszín és mások, de a hangsúlyt lágy, enyhén poros árnyalatokra kell helyezni, nem pedig a teljes színtelítettségre. Az ilyen ragyogó hangok sokkal jobbak lesznek a rövid hajokon. Mindez csak a monokróm festésre vonatkozik, a kiemeléskor a hajszál hosszától függetlenül megengedett bármilyen színskála.

Ha a természetben csípős barna vagy, de szeretné festeni a haja szőke vagy más világos színeit, akkor figyeljen a típusára, és ne feledje, hogy az ilyen színezés meglehetősen agresszív lesz, és jelentős kárt okozhat a hajának. Javasoljuk, hogy fordítson figyelmet a fent leírt kiemelés típusaira - ez sokkal kevesebb kárt okoz és természetesebb lesz.

Annak ellenére, hogy a monokróm színezés és néhány más nem tűnik különösen nehéznek, erősen ajánlott találni egy szalont egy tapasztalt színészvel. Csak ott segítenek kiválasztani a színt, elvégzik a helyes festés folyamatát, és tájékoztatják a szín és a haj gondozásáról.

Ne feledje, hogy az egyes személyek megjelenése egyedülálló, és ami a stylistok ellenjavallt, tetszik. Ha úgy érzi, hogy ez a színed, akkor meg kell próbálnod magad megváltoztatni, ahogy akarod. Végtére is, nem fogod tudni, hogyan fogod nézni, amíg meg nem próbálod a tükörbe nézni.

A fekete hajat illetően lásd a következő videót.

http://vplate.ru/cveta-dlya-bryunetok/volos/

Barna - mi a színed? Haj pigmentáció

Ma sokan érdeklik a kérdés, hogy barna - ez a hajszín? Természetesen mindannyian tudjuk, hogy ez egy sötét hajú lány. De a barna hajú nők sötét fürtök. Szóval hogyan határozza meg, hogy melyik hajszín van? Ha megérti ezeknek az árnyalatoknak a főbb jellemzőit, akkor már nem lesz ilyen probléma. A barnákat általában nagyon sötét színű szálak jellemzik. Ez egy hollószárny árnyékától a gesztenyeig terjedhet. Tehát mi a barna hajszín? A lányok fotói a cikkben találhatók.

Barna és barna hajú hajfesték, de közöttük nagyon világos és észrevehető különbségek vannak. A franciák észrevették őket, így sötét, szinte fekete hajú „barnával” (francia - barna), és könnyebb szálakkal - „barna haj” (francia - „gesztenye”) hívtak.

A barnák típusai

Ha már megérted, barna - ez a hajszín, akkor el kell döntened, hogy milyen árnyalatok léteznek ma. Csak kettő van, de finom különbségeket láthat közöttük.

 1. Forró típus. Az ilyen hajú lányok kiemelkednek az ardoruk és a szexualitásuk miatt. Rendszerint - a fekete haj meleg árnyalatai, gyakran réz vagy arany csillogással. A "Hot" barnák gyakran mogyoró vagy barna szeműek (néha még zöldek is), szeplők. A férfiak ez a típus különösen erősen vonz.
 2. Hideg típus Ha a haja színe „barna”, akkor sötét, sőt fekete szálai vannak, majd hideg változata van. Az ilyen hölgyek gyakran olaj- vagy porcelánbőrrel, szürke vagy kék szemekkel rendelkeznek. Ezeknek a lányoknak a megjelenése vonzza a védelmetlenségét, úgy néz ki, mint a Hófehérke egy mese, így sokan megpróbálják a „hercegnőt” a szárnyuk alatt venni. De ezeknek a hölgyeknek a karaktere erős és erős akaratú, mindig felállhatnak magukért.

Smink a barnák számára

Ha már jól kezelte azt a tényt, hogy a barna a hajszín, akkor el kell kezdeni a smink kiválasztását, amely megfelel a szenvedélyes természetének. Még a nap folyamán is létrehozhatod a legdrágább képeket, könnyen kísérletezheted, módosíthatod a stílusokat. Fényes és telített tónusok - pontosan ez az, amire szüksége van, ha sötét hajú. A fő dolog az, hogy a barnák tökéletesen illeszkednek minden színhez. Úgy tűnik, délután az irodában bordó rúzs és gazdag árnyékok? Egy ilyen lány mindent megengedhet. És egy ilyen tandem nem teszi azt vulgárisnak, hanem éppen ellenkezőleg, hangsúlyozza érdemeit.

Mit viselhetnek barnák?

Nemcsak a fényes és fülbemászó smink alkalmas a fekete hajú nők számára, hanem a legszokatlanabb ruhákra is. Megengedheti magának a bíborkabátot és a lime-ruhát. A legfontosabb az, hogy a színek tiszták és mélyek, majd a ruhák kiemelik a szexualitást. Ugyanez vonatkozik a WC-vízre is. Választhat éles, édes vagy friss illatot a hangulatától és a képtől függően.

Milyen barnák vannak?

Ha még mindig nem tudod megérteni, barna - ez a hajszín, akkor segíthet abban, hogy mindannyian halálos szépségek és elég érdekes és erős karakterek. Ezek a nők impulzív, impulzív, szeszélyesek. Nagyon féltékenyek és szenvedélyesek, így a legtöbb ember egyszerűen őrült a sötét hajú lányok számára. Hosszú ideig barnák voltak társítva valamilyen demonizmussal. A 19. században a nők még speciális színnel festették a hajukat sötét színekben, mert az ilyen fürtök divatban voltak. Még a modern stílusú ikonok közül is sok barnát talál. Milyen előnyei vannak a szőkeeknek? Könnyen játszhatnak a kontraszton, érdekes és szokatlan képeket hozhatnak létre, gyorsan megváltoztathatják a stílusokat, hangsúlyozzák egyéniségüket és fényességüket.

Milyen színű lehet festeni barna?

Annak ellenére, hogy a férfiak igen nagy népszerűségnek örvendenek, gyakran olyan lányok akarnak változtatni. Természetesen ma egy barna hajú nő, vagy akár egy szőke nő bármelyikének hatalma alatt válik, mert a kozmetikai üzletek számlálói egyszerűen különböző eszközökkel törtek ki. De gyakran a barnák ugyanazt a hibát követik el, próbálják megváltoztatni a fürtök árnyékát. A fő az, hogy túl sötét tónust választanak, amely erősen ellentétes a bőrszínével. Ezután az arc egy kellemetlen "gótikus" megjelenést vesz fel. Ennek elkerülése érdekében válasszon könnyebb vagy melegebb árnyalatokat. Ahhoz, hogy „javítsuk” a nézetet, ha még mindig ilyen hibát követett el, adjon hozzá néhány könnyebb szálat, majd „újraéleszteni” az arcát. Ne feledje, hogy a túl sötét színű ráncok és az egyenetlenségek az arc bőrén is észrevehetőbbek lesznek.

Pigmentációs haj: mi ez és hogyan kapcsolódik barnákhoz?

Valószínűleg mindenki tudja, hogy az ujjlenyomatok egyediek az egyes személyeknek. De kevesen tudják, hogy a haj típusa egyedülálló mindannyiunkban. A mai napig négy fő fürttípus ismert: barna hajú, barna hajú, szőke és piros. Természetesen a színes hajok gyakran szinte azonosak, még a különböző emberek számára is, de a természetes is mindig saját jellegzetességekkel és árnyalatokkal rendelkezik.

A fürtök színe sok tényezőtől függ, de a főbbek a genetikai és az endokrin hatások. Ezenkívül a testünkben létező speciális pigment befolyásolja a melanint, amely a hajszerkezetben két formában van jelen: eumelanin és pheomelanin. Az első barna hajszínt ad. A másik sárgás lesz. Kombinációjuk és mennyiségük egyedülálló minden személy számára, és meghatározza, hogy milyen lesz a természetes haja. Szóval, a barnáknak nagy a sűrűsége a pigmentáció miatt. Szőkéknek több hajuk van. És piros - a legkisebb sűrűség. A pigmentációt erősen befolyásolja az egészségünk és a környezet állapota. Így például a korai szürke haj stresszre vagy hormonális kitörésekre utal, és az első napsugarak megjelenésével a haj könnyebbé válik.

A sötét szálú embereknek is nagy és kemény szőrük van. A modern kozmetikában mindenféle hajápolásra alkalmas termék van, így minden ember megtalálhatja a helyes termékeket. Ezen túlmenően, hogy megszabaduljon a nemkívánatos testszőrzetektől, meg kell ismernie a szőke és barnák különleges módjait.

http://www.syl.ru/article/155049/new_bryunetka---eto-kakoy-tsvet-volos-pigmentatsiya-volos

Hajszín - brunet (42 kép): árnyalatok, frizurák és színezés

A fekete haj tulajdonosai mindig fényesek. Ezeket barnáknak nevezik, a haj színétől és színétől függetlenül, bár a különbség jelentős lehet. A feketét jobban átfestő lányok érdeklődnek: barna - ez a hajszín?

Hogyan válasszuk ki a festéket tónusszám alapján? Hogyan találjuk meg, hogy melyik közülük lesz a legjobban?

A fekete haj divat

A „ragyogó” színek nem rosszak

Kezdjük azzal, hogy a sötét hajú lányok komolyabbak és bölcsebbek, mint a saját szőke barátai. Nem bűncselekmény az utóbbira, de valamilyen oknál fogva nem vesznek komolyan, amikor először találkoznak.

De ez az összes dalszöveg, gyakorlati okok is vannak a barna hajszín kiválasztására:

 • Könnyebb a gondozása, különösen, ha a natív szín kevesebb, mint 1-2 tónus;
 • A fekete színárnyalatok nem olyan károsak a haj szerkezetére, mint a fényben, mert nem rendelkeznek a korábban nagyon elszíneződéssel. Mindenesetre a színezőanyag elvét szigorúan be kell tartani;
 • A fekete háttéren az arca vékonyabbnak tűnik, ami fontos a teljes vagy egyszerűen duci hölgyek számára, és az egész kép kontraszt, nemesség.

Néhány hölgy gyakrabban előfeltétele, hogy elkerüljék a fekete tónusokat, az a világkép, amelyet vizuálisan adnak hozzá. Tényleg lehet, ha kékes-fekete színt használ, vagy nem veszi figyelembe a saját színtípust. De segítünk az ilyen hibák elkerülésében.

Hogyan válasszuk ki a hajszínt a színtípushoz

Nehéz válaszolni arra a kérdésre, hogy mi a hajszín barnája: sötét szőke, gesztenye és sötét. És mindegyiknek van egy csomó színe, amely a szem és a bőr színével párosulva az arcot többé-kevésbé kifejezővé, lágyabbá teszi vagy kiemeli a megjelenés előnyeit és hátrányait.

Ezek a különböző barnák

Mert mielőtt a festéket szeretne, meg kell találnia a saját színtípust, és meg kell ismernie, hogyan keverik őket, mi lesz a hatás a festés után.

Hivatkozásként. A színtípusok szezon szerint vannak besorolva. A nyár és a tél hűvös a kék és a kék színek dominanciájával, meleg tavasszal és ősszel, sárgás és vöröses hangokkal. Erről bővebben a megfelelő cikkben olvashat.

Hűvös színek

Ha hűvös színvonala van, akkor a festék színe is legyen hideg, lila, ezüst vagy szürke színű. Ezek jelzik a színezőanyag jelölésének számát vagy betűit a pont után. Ezek különböznek a különböző gyártóktól: lehet 1-es és 6-os szám vagy C, F, V, PL.

Először is jobb, ha nem készítesz saját kezedet, hanem bízhat egy szakemberrel, aki kiválasztja a megfelelő hangot az Ön számára, vagy jó tanácsot ad. Lehet, hogy időnként elég könnyű lesz egy színezett sampont használni a szőke hajra, ami hamutartalmat ad nekik, hogy ne lerombolja őket festékkel.

Megan Fox hűvös barna

A barnák számára nagyon figyelemre méltó és szép hajszín van, de a gyakori színezés, különösen, ha a saját és megszerzett színei messze vannak egymástól, jelentős károkat okoz a hajának.

Meleg színek

A tavaszi-őszi tsvetotip festék tulajdonosai sárga vagy piros pigmentekkel fognak lenni. Piros színű, tökéletesen összhangban van a barna vagy a borostyánszínű szemekkel és a sárga vagy őszibarack bőrrel.

Megfelelő festék a jelöléssel is megtalálható. A „Your” számok 3, 4 és 7, és a betűjelek a pont után R, K vagy W.

Használhatja a barnák samponjait a szín beállításához, vagy még jobban öblítheti a hajat hagymás héj, tea vagy kávé infúziójával. Az ilyen színezés költsége sehol sem alacsonyabb, és a hatás kiváló.

A gyönyörű csokoládé színe, mint ebben a képen, a "meleg" bőrű hölgyeknek lesz

Tanács. A saját színtípus megkereséséhez csak két sál vagy különböző színű anyagból készüljön: az egyik „hideg”, kékes-rózsaszín, 2. „meleg”, sárgás-lazac, és váltakozva az arcodhoz napfényben. Nézd, amely ellen a bőrük fiatalabbnak és frissebbnek tűnik, és véget ér.

Milyen frizurát válasszon

Mi a barna haja színe, ha ez megfelel a szín típusának - ez nagyon fontos.

De nem utolsósorban a megfelelő hajvágás kiválasztása, amely illeszkedik az arc jellemzőihez és alakjához, és megfelel a haj szerkezetének.

 • A hölgyek pufók vagy teljesebbek a hosszú frizurák, amelyek elrejtik az arc oldalát és vizuálisan szűkítik azt. De itt fontos a megfelelő hosszúság kiválasztása a nyak hosszától és alakjától függően, hogy ne lássuk el vizuálisan.
 • A megfelelő ovális arccal és arányos funkciókkal rendelkező lányok hajlamosak a ferde templomokkal és tiszta kontúrokkal. Vagy hosszú göndör fürtök. Vagy bármilyen más frizura - mindenki számára könnyebb.

Egy lehetőség

 • Egy kis homlokot elrejthet egy magas bumm, és elterelheti a figyelmet egy nagy orr vagy más hiányosságok - aszimmetrikus frizura.
 • Az irodai stílust kedvelő üzleti hölgy rövid, elegáns frizurát vesz igénybe. Annyira változatosak, hogy bármilyen megjelenéshez kiválaszthatja a megfelelőt.

következtetés

A kérdés megválaszolásához a brunet az, amit a hajszín, egyszerűen: fekete. De rengeteg hangja és színe van, senki sem törölte a kiemelést, a dupla színezést és más modern módszereket, hogy a frizura egyedülálló és látványos legyen.

Talán a cikkben szereplő videó segít abban, hogy eldöntse, hogy a színek és a hajvágások közül melyiket választották meg, hogy megértsék, hogy a korábban használt színek nem vezettek elégedettségre, ők öregszenek, vagy kiemelték a bőr hiányosságait.

http://my-perfect.ru/cvet-volos-brjunet-42-foto-ottenki-varianty-prichesok-i-okrashivanija/

Sötét hajszín: árnyalatok, festék, haj, smink a barnák számára

lookcolor.ru »Hajszín» Sötét hajszín: árnyalatok, festékek, frizurák, smink a barnák számára

Sötét hajszín - gyönyörű árnyalatok, mind tinták, mind festékek. A legszörnyűbb frizurák számukra. Smink barnák eltérnek a kontraszttól.

A sötét hajszín a természetben a leggyakoribb. Nagyon széles árnyalatú palettával rendelkezik, amely magában foglalja a megjelenések természetes sokféleségét.
A barna funkcióknak mindig van egy bizonyos súlyossága, könnyen arroganciája, ami megfelel a magas intelligencia és a karakter szilárdságának. A sötét hajú nő szépsége mindig eltérő, és a haját több színnel töltik meg ragyogással és erővel. A vastag, sötét haj jól tolerálja a festést, egészséges és vonzó. Azonban a természetes árnyalatok néha annyira gyönyörködnek, hogy érdemes csak a szürke haj megjelenésével festeni.
A sötét árnyalatok sötét szőke színnel kezdődnek. Értsd meg, hogy pontosan sötét szőke lehet a haj színének időskori változása miatt: gyermekeknél a szőke általában sokkal könnyebb, mint a „felnőtt” árnyék. Ha a sötét haj születése óta van, akkor természetes barna vagy.

http://lookcolor.ru/cvet-volos/temnyj-cvet-volos-vse-chto-nuzhno-znat-bryunetke/

Hajszín barna

A hajunk színe megfelel a melanin speciális pigmentjének. A színek telítettségét a típusok kombinációja, valamint a szálak szerkezetében való elhelyezkedésének sűrűsége határozza meg. Valójában a bolygó legtöbb emberét barnára lehetett nevezni, ezt jól lehetett látni, ha a kémiai festékek nem léteznek. Sötét hajú nők különböznek egymástól a fürtök színében, sőt, a különböző megvilágítások mellett a hang kissé változhat. Néha a fekete színű szálak között barnás vagy vöröses szőrzet látható. Ennek eredményeként gyakran nehéz megérteni, hogy ez a nő barna vagy barna hajú. Próbáljuk megérteni ezeknek az árnyalatoknak a bonyolultságát, valamint hogy pontosan meghatározzuk, hogy egy barna milyen a hajszín.

Ki tartozik a barnákhoz

A hagyományos nézetben egy barna egy fekete hajú nő, inkább sötét vagy olíva bőr és sötét, általában barna szem. A fürtök színe azonban sokkal szélesebb - a kifejezett fekete tónustól (néha akár kékes árnyalattal) a sötétbarnaig terjed.

Általában a teljes palettát a következő színek kombinációjaként lehet ábrázolni:

 • kávé
 • sötét gesztenye
 • sötét vagy sötét csokoládé szín
 • sötét gesztenye
 • fekete
 • a "fekete szárny" színe

Úgy gondolják, hogy a sötét hajú tulajdonosok számos előnnyel rendelkeznek:

 • a sötét tónus vizuális hangerőt és sugárzást ad a fejrésznek, és a figyelmet a sérült és tompa szálaktól is elzavarja
 • sötét hajú könnyen megengedheti magának a fényes és telített sminket, amely ugyanakkor megfelelő és harmonikus lesz az arcukon
 • a sötét haj tökéletesen árnyékolódik és hangsúlyozza a hófehér mosolyt, valamint kifejező megjelenést
 • A fekete fürtökkel kombinálva, vékonyabb és nemesebb

A barnák típusai

Ahhoz, hogy a kép harmonikus legyen, fontos, hogy a sötét szín megfelelő árnyalatát válasszuk, figyelembe véve a bőrszínt és az írisz színét. Ebből a szempontból szokás, hogy kétféle barnát különböztessünk meg: hideg és meleg.

Hideg típus

A fekete hideg árnyalatok a következő színekkel hígíthatók:

 • szürkés
 • hamuszürke
 • ezüstös

Ez a fajta nő egy mesés Snow White-hoz hasonlít - láthatóan törékeny és védtelen. Bőre általában könnyű, néha porcelán vagy enyhén olíva árnyalattal rendelkezik. És a szemeknek általában kék vagy szürke színűek.

Meleg (meleg) típus

Ebben az esetben a haj fekete színében ilyen színeket észlelhet:

 • vöröses vagy vöröses
 • csokoládé
 • barna
 • aranysárga

A szálak tökéletesen kombinálódnak egy meglehetősen sötét bőrrel, amely néha kis szeplőkkel rendelkezik. Ezeknek a nőknek a szemei ​​gyakran barnaek, sötét dió vagy borostyán színe, néha zöld vagy szürke-zöld szemek.

Hogyan lehet megkülönböztetni a barnaet a barna hajútól

Ha megkülönböztet egy szőkeet egy sötét hajú lánytól, egyáltalán nem nehéz, akkor nehéz megérteni a barna hajú nő és a barna közötti különbséget. Igen, a fogalmak maguk is hasonló nyelvi gyökerekkel rendelkeznek, mert franciául a „chataigne” szó gesztenyét jelent, a „brun” pedig sötét, barna.

Gyakran úgy vélik, hogy egy sötétbarna hajú nő gyakorlatilag barna, de teljesen hiábavaló, mivel különbség van ezek között. A barnákat általában fekete vagy kék-fekete fürtök tulajdonosainak, valamint sötét gesztenye hajú nőknek nevezik. A barna hajú, sötétbarna vagy világosbarna haj, valamint gesztenyefesték szálai (kivéve a legsötétebb festéket).

A haj színét maga a természet határozza meg - a fekete hajú lányok testében a férfi tesztoszteron szintje magasabb, mint a többieké. Ráadásul a legkisebb hajuk van: a fején lévő barna átlagosan 100 ezer szőr, a barna hajban 110 ezer, de a fekete hajú nők vastagabbak és erősebb fürtök.

Fényes, halálos, forró és szexi - ezek az epithetek gyakran barnáknak hívják, mert a fürtök ez a színe általában titokzatossággal és érzelmi viszonyokkal jár együtt a nemességgel és az elszántsággal. Emellett a hajszál sötét színét a 19. században tekintették a vonzerejének színvonalának, bár ma még nem adja fel a pozícióját - sok filmsztár és „csillag” szépsége pontosan a fekete tónusok hullámai.

http://uhozhenka.ru/vse-o-volosah/brjunetka-eto-kakoj-cvet-volos.html