logo

Hogyan válasszuk ki az orr, a fül és a szemöldök legjobb trimmerjét

A nemkívánatos növényzet megjelenése az orrban, a fülekben vagy a bozontos és kíméletlen szemöldökben nem színez semmilyen személyt. Azok számára, akik szoktak magukkal gondoskodni, a felesleges haj eltávolítása az arc látható részén gyakran kényelmetlenséget okoz. Az ollót vagy a borotvát egyáltalán nem lehet könnyen elvégezni, és a vágások és sérülések is tele vannak. Fájdalmas és bizonytalan kihúzni a kiszáradt hajat, figyelembe véve, hogy a baktériumok megtalálhatók az orrában és a fülében, és a sérülés az egész területre kellemetlen következményekkel járhat. Egy kis méretű, trimmernek nevezett eszköz segít megoldani a problémát, amely fájdalommentesen és megbízhatóan eltávolítja az orrát, a fülszőrzetet és a szemöldökét sima és szépvé teszi.

Trimmer: cél, eszköz és működési elv

Az orrvágó egy személyes ápoló eszköz. Ez egy kis méretű készülék, amely hajszálakat vág az orrban és a fülekben, valamint a szemöldök vágására. Az ilyen gép használatának kényelmét nemcsak a szemöldök, hanem a templomok kivágása is megkönnyíti, és kivágja a frizura kontúrját a nyakon és a fülek mögött.

Az orrvágó segítségével a haj nemcsak az orrüregben, hanem a fülekben is megmunkálható, valamint a szemöldök és a hajvágás a templomoknál és a nyakon.

Külsőleg a trimmer egy hajvágóhoz hasonlít, amelyet fodrászatban vagy szépségszalonokban használnak. De kisebb és kerekebb alakja van egy hosszúkás, keskeny kifolyóval, amelybe a pengék kerülnek. A kifolyó a készülék tengelyén vagy a lejtőn található.

A trimmer orrát a szerszámtengely mentén vagy a lejtő alatt lehet elhelyezni

Hogy működik

Az orrban a haj vágására szolgáló gép nagyon egyszerű kialakítású, amely a következő részekből és szerelvényekből áll:

  az elemtartóval vagy a tápkábel csatlakozóval ellátott ház, valamint egy védősapka;

Az orr és a fülek trimmere egy olyan testből áll, amelyben az elemtartó található, a bekapcsológomb és a motor

A mikroelektromos motort a trimmer orrába helyezik, és a pengékkel ellátott fúvókák a tengelyre vannak szerelve

A munkafejben lévő pengék úgy vannak elrendezve, hogy ne vághassák el az orrüreget vagy a fülkagylót

A trimmer orrára szerelt speciális fésű-rögzítéssel a szemöldöket a kívánt hosszra vághatja. Minden fúvóka egy adott hajhosszhoz van tervezve

A LED-fény és a feszítőgomb helyszíne az orrra és a fülekre

Általában van egy kefe a trimmer készletben, hogy megtisztítsa a szerszámot a vágott haj végétől. De vannak olyan autók is, amelyek vízálló burkolattal rendelkeznek, amely a haj vágása után vízzel kell öblíteni.

Az orr és a fülek trimmerei lehetnek vízálló testek, amelyek lehetővé teszik, hogy a nyírást követően víz alatt öblítsük le őket

Bizonyos modellekben állvány is rendelkezésre áll, amely egyidejűleg lehet akkumulátortöltő.

Néhány trimmer modellnél a csomagban speciális állványok találhatók, amelyek egyidejűleg lehetnek az akkumulátorral működő gépek töltőjének alapja is.

Az orr és a fülnyíró működési elve nagyon egyszerű. Az elektromos motor nyomatékát továbbítja a szerszámlapok. Nagy fordulatszámon forgatva vágják a szőrszálakat, amelyek a munkafej vagy a fúvóka vágásaiba esnek.

A fülek és az orr trimmerének fő jellemzői:

 • teljesítmény, amely 0,5-3 W;
 • tápfeszültség, általában az ilyen eszközöket egy vagy két 1,5 V-os elem táplálja;
 • tömege;
 • a hosszúság és a szélesség méretei általában 12-15 cm hosszúak és 2,5-3 cm szélesek;
 • penge készítő anyag - lehet rozsdamentes acél vagy kerámia;
 • eseti anyag;
 • a fúvókák száma és annak a hosszúságnak a mérete, amely alatt a haj vagy a szemöldök vágott;
 • vízálló tok, megengedett vagy nem öblít a készülék.

Melyik trimmer az orr, a fül és a szemöldök kiválasztásához

Ha aggódik az orrban vagy a fülben lévő felesleges növényzet megszabadulásának problémája, az ideális választás az, hogy megvásároljon egy trimmert, amely segít gyorsan, egyszerűen és fájdalommentesen eltávolítani a hajat ezeken a helyeken, és ezzel egyidejűleg szimulálja a szemöldökét és hosszát. Egy ilyen eszköz kétségtelenül hasznos lesz olyan férfiak és nők számára, akik nem közömbösek a megjelenésükkel.

Mit kell keresni a trimmer kiválasztásakor?

Ha már eldöntöttük, hogy szükség van-e az orrvágóra, akkor a kicsinek kell maradnia - a kompakt és nagyon különleges gép megfelelő modelljének kiválasztása a haj vágásához. Azonnal meg kell mondani, hogy a technológia ereje nem igazán számít a választáskor. Itt különös figyelmet kell fordítani a teljesen más kritériumokra, beleértve a következőket:

  Az eszköz teljesítménye. Minden trimmert hagyományos AA nikkel-kadmium akkumulátor (vagy két elem), akkumulátor vagy háztartási elektromos hálózat áll rendelkezésre. A legjobb, ha megvásárol egy olyan akkumulátorral működő modellt, amely a legkényelmesebb, mivel egy ilyen eszközt otthon lehet használni és az úton lehet. Általában az akkumulátor töltése 40 percig tart folyamatos üzemben, ami elegendő a tisztításhoz. A drágább trimmer modellek kombinált tápegységgel rendelkeznek - a hálózatról és az akkumulátorról, és ez a legelőnyösebb megoldás.

A jobb oldalon a bal oldalon lévő, vagy a háztartási tápegységből működő villamos energiával ellátott trimmerek

A kifolyók oldalán, a kifolyó oldalán elhelyezett és a vízszintes síkban mozgó trimmerek nagyobb funkcionalitással rendelkeznek, mint a körkörös késsel rendelkező eszközök

A bal oldalon egy fémvázas trimmer van, jobbra pedig műanyaggal

Az a tény, hogy a trimmer cserélhető csatolókkal rendelkezik, növeli annak funkcionalitását, és lehetővé teszi, hogy az orrban és a fülekben a haj vágása mellett további műveleteket hajtson végre. Ebben az esetben a szemöldökfestés.

A LED-es háttérvilágítás lehetővé teszi, hogy még gyenge fényviszonyok mellett is megtisztítsa

Természetesen az orr (fül) trimmer kiválasztásakor nem szabad elfelejtenünk az ergonómiát. Ma igen sokféle formája van ennek a kis vágószerszámnak - a négyzet keresztmetszetétől az átmérőig a kerekig. Olyan modellt kell választania, amely kényelmesebben illeszkedik a kezébe, hogy kényelmesebb legyen használni. Ehhez egyszerűen tartsd a kezedben a trimmert, és próbáld meg azokat a helyeket, ahol problémái vannak a túlzott vegetációval. A szerszámnak egyszerűsített formájúnak kell lennie, és nem csúszik ki a kézből.

Vágófejek az orr és a különböző formájú fülek számára. Válasszon egy ergonomikusabb opciót, amely kényelmes lesz a kezedben tartani, elérve ezeket a helyeket. ahol szükség van a felesleges haj eltávolítására

Ne vásároljon a legolcsóbb trimmert - a jó autók nem lehetnek olcsóak. Ha nincs elég pénzeszköze a kiváló minőségű márkájú eszközökhöz, hagyja abba a választást az átlagos árkategóriából származó termékekre. De figyelembe kell venni a védjegyet, és válassza ki a leghíresebb gyártó által gyártott trimmert, amelynek termékeit nagyra értékelik és igénylik az egész világon.

Fogyasztói vélemények a különböző trimmerek márkákról

Olyan márkák, mint a Philips és a Remington, a Vitec és a Zelmer, a Maxwell, a Valera Trimmy és a Panasonic népszerűek azoknál a vevőknél, akik jó minőségű trimmert szeretnének kapni. A legfontosabb dolog, amit a fogyasztók a márkák modelljeiben mondanak:

 • tiszta és fájdalommentes szőrtelenítés;
 • alacsony zajszintű elektromos motor;
 • könnyű használat és könnyű kezelés;
 • kényelmes ergonomikus forma;
 • az ár és a minőség ésszerű kombinációja.

Például a Remington NE3150 trimmer modelljében az ügyfél megjegyzi a pengék minőségét, amelyekre nincs szükség további gondozásra.

A pozitív vásárlói véleményeket tartalmazó modellek között megtalálható a Remington NE3150 trimmer.

Ez az eszköz fájdalommentesen és hatékonyan eltávolítja a szőrszálakat az orrból és a fülből. A pengék nagy szilárdságú rozsdamentes acélból készülnek, és nem kell őket kenni. A tápellátás a hagyományos akkumulátorokból származik, ami lehetővé teszi, hogy egy eszközt magával vinjenek útközben vagy nyaraláskor.

chornyava

http://otzovik.com/review_2574590.html

Számos pozitív értékelésnek van különböző modelljei a Cseh Köztársaságból származó Valera Trimmy trimmereknek.

A Cseh Köztársaságból származó Valera márka trimmerei a legkedvezőbb fogyasztói vélemények

A trimmer közepén egy kényelmes kar és nulla jel van. A bekapcsoláshoz fel kell emelni ezt a kart, és a trimmer megkezdi a munkát, és alacsony zümmögő hangot ad, ami alacsonyabb, mint egy elektromos borotva hangja.

Noraun

http://otzovik.com/review_1511100.html

Szerencsém volt a férjemmel! Nekem van teddy! Nos, ez nagyon puha és szőrös! Az örök probléma a füle és az orr növényzetével. és vágja köröm ollóval, és csipesszel tweetelve. Még nem vásárolta meg ezt a csodálatos trimmert! Könnyen kezelhető - nincs szükség további készségekre, kis méretre, ami lehetővé teszi, hogy utazás közben magával vigye magával, és ami a legfontosabb - a férjem felszabadított engem ebből az eljárásból. Már mindent eltávolít.

Alexandra22

http://otzovik.com/review_155153.html

A fogyasztók közötti szimpátia vezetője a Philips orr (fül) trimmer. Az ügyfelek az egyszerűségét és megbízhatóságát, kényelmét és magas színvonalát jegyzik. Mindezek az előnyök a szerszám bármely modelljéhez tartoznak, legyen az NT-910/30, NT9110 vagy NT5175.

A használat során nincsenek nehézségek, mert a készülék a legegyszerűbb. Elvette a sapkát, bekapcsolta, és az előnyére húzta. A legfontosabb dolog nem túlzás))) A folyamat végén meg kell tisztítani a trimmerfejet a szőrszálakból. A Philips ismét nem csalódott. A gyártó 2 tisztítási lehetőséget biztosított: tisztíthatja azt egy speciális kefével, amely a készletben található, vagy folyó víz alatt öblítse le. Nem zavarom, kinyitottam a csapot, és mosottam. A fő dolog az, hogy kapcsolja ki.

Friedrich913

http://otzovik.com/review_182620.html

Szeretném megosztani Önnel a Philips NT9110 trimmerről szóló áttekintést. A trimmert egy akkumulátor foglalja el, amely a készletben található, valamint egy kefe és 2 fúvóka. A trimmer tökéletesen illeszkedik a kézbe, nem csúszik, köszönhetően a gumírozott fogantyúnak. Egyszerű folyamatban van. A férj 2 évig használja a trimmert, és még mindig jól működik. Alkalmas orr és bajusz.

kukusya26

http://otzovik.com/review_4996246.html

Legjobb eszközök értékelése

Trimmer megvásárlásakor a márka nem utolsó. Természetesen a kínai gyártású gépek árai alacsony áron vonzódnak, de általában a legegyszerűbb design, kevés funkcionalitás és kétes minőség. Ha nem akarsz támaszkodni az ügyre, válasszon híresebb és népszerűbb cégek termékeit. A legjobb trimmermodellek rangsorában az állandóan magas helyeken az alábbi gépek használják az orrban és a fülekben a haj vágását:

  A Philips NT5175, amely 5 fúvókával rendelkezik, amellyel nemcsak a szemöldökét modellezheti, hanem a szakállas és a bajuszokat is. Ilyen trimmer működik az egyik AA akkumulátor 1,5 voltos. Vízálló burkolattal rendelkezik, amely nagyban megkönnyíti a lapátok tisztítását - könnyen mosható folyóvíz alatt. A gép kések olyan kialakításúak, amelyek megbízhatóan védik a vágásokat és sérüléseket. Egy ilyen eszköz költsége meglehetősen magas - 26 euró, de magas funkcionalitás és kiváló minőség igazolható.

A Philips NT5175 fül- és orrvágók egyik legnépszerűbb modellje

A költségvetés Maxwell MW2802-es trimmer támasztékkal és fúvókával egy szakáll és egy fodrász vágásához

Moser 3214–5050 hajvágó súlya mindössze 60 gramm

Trimmer orr Zelmer ZHC06070 állvánnyal és speciális fúvókával az égetőnyíró számára

A Panasonic ER-GN30 modell orrához és füléhez vágó, önélező pengével

Hogyan kell használni és gondoskodni róla

Annak ellenére, hogy az orr és a fülek trimmereinek sokféle modellje van, egységes szabályok vannak az eszköz használatára és gondozására. Csak a műszaki eszközök megfelelő kezelésével számíthat a hosszú élettartamára. Ez vonatkozik a trimmerekre is.

Az orr és a fül hajvágó használatának alapvető szabályai

Bármilyen modell trimmer használata nagyon egyszerű. Ehhez be kell kapcsolnia a gépet a haj vágásához az orrban és finoman, és ami a legfontosabb, sekélyen (legfeljebb 6 mm), hogy a fejét az orrüregbe vezesse. A készüléket könnyedén görgetve kell egyidejűleg sekély mozgásokat hozni az orrban (vagy a fülben) és hátul.

A felesleges haj eltávolításakor az orrban és a fülekben 6 mm-nél mélyebbre kell beírnia a trimmer fúvókát.

Emlékeztetni kell arra, hogy az orrban és a fülben a haj a nyálkahártyával együtt megvédi az emberi testet a különböző szennyeződések, mikrobák és vírusok behatolásától. Ezért nem ajánlott az összes hajat nyírni ezeken a helyeken. Csak a felesleges haj eltávolítása szükséges, amely kívülről látható és megrontja a megjelenését.

A trimmer használatakor az alábbi alapvető szabályokat kell betartani:

 • a szerszám minden egyes használata előtt meg kell tisztítani;
 • a hajvágás megkezdése előtt tisztítsa meg az orrüreget és a folyosókat;
 • Ne használja a trimmert az orrnyálkahártya és a fül hideg, hideg vagy egyéb betegségeihez;
 • csak saját trimmerét kell használni, mert személyes higiénia tárgya, mint egy fogkefe;
 • Ahhoz, hogy az orrban és a fülekben levágják a hajat, a tükör előtt kell lennie, jó fényben, ha a szerszám kialakítása lehetővé teszi, akkor a LED-es háttérvilágítást kell használnia, hogy jobban meg lehessen nézni a hajat, amit el kell távolítani.

Videó: hogyan vághatja le az orrszőreket trimmerrel

Ha a trimmer modell biztosítja a szemöldökkel való munkavégzést, akkor a kívánt hosszra vághatók, és a szemöldök alakja javítható. Ehhez:

  Helyezzünk egy fésűs fésűs fésűt az eszköz orrára, amely megfelel a szemöldökre hagyni kívánt haj hosszának.

Ahhoz, hogy a szemöldökét a trimmer orrára vágja, telepíteni kell egy fésűt.

A szemöldök szőrszálának lerövidítése érdekében meg kell tartani a fúvókával ellátott trimmert a növekedésük ellen

Ahhoz, hogy a szemöldöket formázzuk, a csatolmány eltávolításával szükség van a vágóél vágására egy vágóéllel.

A szemöldök kontúrjához hasonlóan a férfiak ilyen vágóval vághatják a bajuszokat, vagy javíthatják a hajuk széleit.

Megfelelő ellátás

Minden nyírógép, beleértve az orrvágót, gondoskodást és karbantartást igényel, amely a következőket tartalmazza:

  A haj vágását követően a szerszámot, és különösen annak pengéit alaposan meg kell tisztítani a hajmaradékokról ecsettel vagy vízzel leöblítve, ha a trimmer vízálló tokkal rendelkezik;

A vágás után tisztítsa meg a szerszámlapát kefével, amely általában az értékesítési készletben található.

Acél trimmerlapátok legalább háromhavonta különleges olajjal kennek

Erős WD-40 aeroszollal történő mosáskor gumikesztyűt kell használni, figyelembe véve a termék maró környezetét.

Jellemző hibák és do-it-yourself javítások

Az orrban vagy a fülekben a haj vágására szolgáló gép nagyon egyszerű kialakítású és minimális összetevői és részei. Ennek eredményeként meglehetősen megbízható a működés. A trimmer legvalószínűbb kárai közé tartozik:

 • az elektromos hálózat sértetlenségének megsértése a bekapcsológomb területén, a motor érintkezőin vagy az elemtartóban a huzal törése vagy az érintkezők oxidációja miatt;
 • az eltömődés következtében nincs pengének forgása;
 • motorhiba.

Ezen hibák kiküszöbölése érdekében:

 1. Parse trimmer.
 2. Tisztítsa meg az érintkezőket, vagy forrassza meg a törött vezetéket.
 3. A WD-40 segítségével tisztítsa meg a késeket az eltömődésektől.
 4. Cserélje ki a motort, ha nem működik. Ehhez meg kell forrasztani a vezetékek végeit, vegye ki a motort, és miután telepítette az új motort a helyére, forrasztja a vezetékeket a terminálokhoz.

Az elektromos motor cseréjéhez le kell bontania a vezetékeket a csatlakozóiról, távolítsa el a hibás részt és forrasztjon egy új helyet a helyére.

A trimmer szétszerelése nagyon egyszerű az alsó burkolat és a munkafej csavarozásával. A ház két felét különböző modellekben rögzíthetjük egy csavarral, vagy rögzíthetjük a reteszekhez.

A trimmer szétszereléséhez csak az alsó burkolatot és a munkafejet kell csavarni, majd levenni a ház fedelét

Videó: kárpit javítás elektromos motor cseréjével

Természetesen az orr és a fülek trimmere hasznos eszköz a külső megjelenés érdekében. A fenti ajánlások segítségével könnyen kiválaszthatja az Ön számára legmegfelelőbb modellt, és megtanulhatja, hogyan kell megfelelően használni ezt az eszközt, gondoskodnia kell róla, és szükség esetén javíthatja a bontást. Egyéni trimmerrel elfelejthetjük a haj kényelmetlen borotválását az orrban vagy a fülekben borotvával és ollóval, és mindig tisztán és jól ápolt megjelenéssel rendelkezünk.

http://legkovmeste.ru/poleznye-sovety/trimmer-dlya-nosa-i-ushey-kakoy-luchshe.html

Az orr és a fülek trimmere: hogyan kell kiválasztani és használni

Sokféle módon lehet megszabadulni a nemkívánatos hajtól a fülekben és az orrban, de nem mindegyikük hozhatja a kívánt eredményt. Ezeket a területeket meglehetősen nehéz elérni, így a közelmúltban különleges eszközök - trimmerek - óriási népszerűségre tettek szert. Segítségével könnyedén és gyorsan elvághatja a haját, ahol szükség van rá.

Mi az orr- és fülnyíró

Az orr- és fülnyíró egy kis méretű, különleges méretű elektromos borotva, melynek célja a hajok fülében és orrában lévő haj vágása. Ez a készülék egy speciális fúvókával (többnyire kerek) van felszerelve, amely gyorsan mozog. Ha minőségi trimmert vásárol, akkor évekig elfelejti a nem kívánt növényzetet. Ez a módszer sokkal kényelmesebb és gyorsabb, mint csipesz vagy olló használata.

A trimmerek professzionálisak és otthoni használatra tervezték. Ha 1–2 embert használ, akkor nem kell túlfizetnie néhány új funkciót és kiegészítést. Az olcsó, de jó minőségű modell jó szolgáltatást nyújt.

Hogyan működik a trimmer

A trimmer úgy működik, mint egy hagyományos hajvágó. A fő különbség a kényelmes kis méret és a különböző fúvókák cseréjének képessége.

A készülék működése nagyon egyszerű. Helyezze be az orrába vagy a fülébe, és óvatosan fordítsa meg. Így az összes felesleges haj levágásra kerül. Ez a módszer teljesen biztonságosnak tekinthető. A trimmer kifejezetten úgy lett kialakítva, hogy véletlenül nagyon keményen vágják magukat.

Hogyan használjunk orrvágót

Az orvosok azt állítják, hogy nincs szükség arra, hogy megszabaduljon az orr minden hajától, mert védelmi funkciójuk van. Törölje csak azt a részt, amely tényleg zavarja vagy kozmetikai hibának tekinthető.

Az eljárás előtt fontos megtalálni a helyet, ahol tükör és jó világítás van. Ha nincs ilyen feltétel, előzetesen vigyázhat, és további megvilágítású trimmert vásárolhat. Ezután eltávolíthatja az "orrát" (így az orrban a hajat) bármikor és bármikor.

Menj a tükörbe, és emeld fel a fejed. Legyen olyan helyzetben, ahol a legjobban követheti a folyamatot. Helyezze a trimmert az orrába, és óvatosan forgassa el. Ha a készülék nem rögzíti a teljes kívánt területet, ismételje meg újra a műveletet.

Ne tolja a trimmert túl mélyre. És nem is ajánlott használni, ha orrfolyása vagy az orrjáratok betegsége van.

Az eljárást a kívánt gyakorisággal lehet végrehajtani. Az eszköz biztonságossága miatt nincs használatának ellenjavallata.

Videó: Az orrvágó használata

Hogyan válasszuk ki a trimmert

A trimmer megvásárlása előtt meg kell ismerkednie a gyártók webhelyein található számos modellel, és figyelnie kell számos jellemzőre. Ne adjon túl nagy jelentőséget a teljesítménynek: a trimmer nem a legfontosabb mutató. Jobb összehasonlítani az anyagokat, amelyekből a lapátok készülnek: a rozsdamentes acél a legjobb, de a kerámia pengék gyorsan romlanak. A legerősebb pengék króm és molibdén védőrétegével vannak borítva.

A fúvókának kereknek és nem túl nagynak kell lennie, mindig forgó fejjel. A többi részlet (fény, fedél, állvány) nem olyan fontos, és egyedileg kerül kiválasztásra. Bizonyos eszközökben is lehet vákuumfunkció: egy ilyen eszköz azonnal felszívja a vágott szőrszálakat, amelyet egy speciális tartály kinyitásával lehet kidobni.

A trimmer eszik:

Ha a készülék mobilitása fontos az Ön számára, akkor az akkumulátorok a legjobb megoldás. De azok számára, akik gyakran túl lustaak vásárolni és megváltoztatni őket, a hálózatból töltött trimmer jobban megfelel.

Ha nem vásárol online trimmert, de vásároljon egy boltban, akkor győződjön meg róla, hogy a kezében tartja - kényelmesen kell lennie, különben nagy a kockázata a nemkívánatos bőr megérintésének.

Trimmer orr és fülek számára: vélemények

Az ex mindig arra kérte, hogy megszüntesse a fülében a szőrösséget, és az orrában megpördült. De ez pokoli fájdalom! Nem tudtam megnézni egy szeretett ember gyötrelmét, és megvettem neki egy ilyen trimmert. Nos, először felvetették, természetesen azt mondják, hogy a haja erősebb lesz, aztán nagyon tetszett ez a zümmögő baba. A gyötrelem eltűnt. Nincs fájdalom. Beauty!

mitina3112

http://irecommend.ru/content/otlichnaya-veshchitsa-dlya-nastoyashchikh-samtsov

Az orrban és a fülekben a haj vágásához használt trimmert a férjem vásárolta meg magamnak (soha nem gondoltam, hogy korábban megvásárolnám, mivel ritkán töltem el ezt az eljárást). Először úgy döntöttem, hogy megpróbálom a vásárlást. Nagyon tetszett! Egyáltalán nem fáj, gyorsan, hatékonyan (bár hangosan hangzik). A férj is elégedett volt a vásárlással. A trimmer könnyen tisztítható. Egy akkumulátorral üzemel, ami elég hosszú.

Paraguay taxik

http://irecommend.ru/content/ochen-nuzhnaya-veshch-dlya-muzhchin-i-ne-tolko

Az orr azonban az ideális dolog. Néha csiklandozik, és nagyon karcolt akarok. De a munkája ugyanaz!

Nouveau'Riche

http://irecommend.ru/content/poleznyi-devais-dlya-vzroslykh-lyudei

A trimmer használata nem illik hozzám: az írógép és az érzés zümmögése kellemetlen volt. Emellett nem vettem igénybe az ebben a cikkben leírt tippeket, és megvettem a legjobban kedvelő trimmert. Ennek eredményeként a fúvóka nem illeszkedett a fülem és az orr méretéhez. De a bátyám teljesen elégedett. Már egy éve használja, és soha nem panaszkodott.

Így arra a következtetésre jutottam, hogy az ilyen módszer biztonsága és kényelme ellenére mindenki számára nem alkalmas. Valaki igazán könnyebb és élvezetesebb a régi utak használatával - vágja szét az ollóval, vagy húzza ki a csipeszeket.

A trimmer a legbiztonságosabb, legkényelmesebb, fájdalommentes és praktikus módja a haj eltávolításának az orrról és a fülről. A modellek sokféleségének köszönhetően tetszés szerinti és költséghatékony eszköz közül választhat.

http://afrodita.guru/epilyatsiya-i-depilyatsiya/trimmer-dlya-nosa-i-ushey-2.html

Melyik jobb egy trimmert vásárolni, hogy eltávolítsa a hajat az orrban és a fülekben?

A házi hajszárítás legismertebb háztartási készülékei a férfiak borotva és az epilátor a nők számára. Népszerűségük a használat kényelmében és sebességében, valamint viszonylag alacsony költségben rejlik. De vannak olyan területek az emberi testen, ahol a haj megszabadulása valódi problémát okoz. Ezek érzékeny vagy nehezen elérhető területek, amelyekhez nem érhetők el a szabványos borotválkozási eszközök, és más módszerek alkalmazása a haj megsemmisítésére korlátozott.

Először is olyan helyről beszélünk, mint az orr és a fül. Az erősebb nemek többségének képviselői, a szóban forgó zónák növényzete szó szerint „fülfülek”, ami kíméletlen megjelenést biztosít a tulajdonosoknak. A tisztán esztétikai funkció mellett a haj eltávolítása az orrban és a fülekben szintén higiénikus célt szolgál.

Természetesen az ilyen növényzet borotválása nehéz. És mivel ezek a területek az érzékekhez tartoznak, sérülékeny nyálkahártya van felületes hajókkal, valamint túl alacsony fájdalomküszöb, nem ajánlott olyan módszereket használni, mint a kopasztás, a haj kihúzása. Tilos a kémiai szőrtelenítés, valamint a modern epilációs hardver a nyálkahártyák és az érzékszervek területén.

Furcsa lenne, ha az ilyen speciális zónák feldolgozásának szükségességét figyelembe véve a gyártók nem törődnének ügyfeleikkel és speciális eszközöket hoznának létre. A kényelmes hajvágás érdekében speciális eszközöket neveznek "trimmer" -nek. A szőrtelenítő trimmerek segítenek a férfiaknak a bajusz, a szakáll és a szemöldök kezelésében, és a nők számára, hogy finoman távolítsák el a hajat nagyon érzékeny területeken, és „hozzon létre” intim frizurákat.

Jellemzők a szőrtelenítéshez

A trimmer és a szőrtelenítés egyéb eszközei között a legfontosabb különbség az, hogy speciális helyeken történő munkavégzésre tervezve a trimmer fúvókákkal van ellátva, amelyek védik a bőr és a nyálkahártya területét a feldolgozás során bekövetkező károsodásoktól.

A trimmer nem húzza ki a hajat, mint egy epilátor, és nem feltétlenül borotválja azt a gyökéren (bár tudja, hogyan kell csinálni), de vágja le, és hagyja, hogy elhagyja a kívánt hosszúságú hajat. A bőr sérüléseinek és vágásainak kizárása érdekében a trimmerlapátok védőháló alá vannak rejtve, vagy „beágyazva” egy speciális fésűbe, amely védi a bőr felületét a vágóelemekkel való érintkezéstől.

Ez egy magas szintű biztonság és könnyű használat, ami a trimmert elengedhetetlen a férfiak számára, akiknek az „erdőt” az orrukban és a fülükben kell kezelniük, ollóval vagy csipesszel, és ugyanolyan barbár módon, mint a vad szemöldökfestés. A trimmer segítségével könnyedén kikészíthetjük a bajuszokat és az oldalsó égést, díszíthetjük a szakállat, vagy a brutális „háromnapos” sörték divatos hatását hozhatjuk létre.

A nők számára a trimmer jó alternatíva lehet a borotva és az epilátor számára, amikor az intim területen és a hónaljban dolgozik. A borotva-vágófej biztonságosan és biztonságosan borotválhatja a területet a tökéletes simasághoz, miközben elhárítja a fertőzés és a bőrirritáció kockázatát, valamint a haj belövését. És a frizurák fúvókái lehetővé teszik bikini-design létrehozását egy intim zónában. A szemöldök modellezéséhez a „groomer” nevű fúvókát használják.

Mint látható, a trimmer különböző funkciókat tud végrehajtani, így sokféle típusuk van: nagyon specializált és univerzális, férfi és női, egyszerű és multifunkcionális.

A trimmer egy különálló eszköz lehet, és egy kiegészítő készletet is tartalmaz egy elektromos borotvához, vágógéphez vagy női epilátorhoz. Tekintsük a hajvágók fő típusait a piacon.

Univerzális férfi trimmer

A férfiak szőrtelenítésére szolgáló trimmer, függetlenül attól, hogy egy borotva vagy egy független eszköz kiegészítő eszköze legyen, sok dolgot kell tennie: szimulálja a bajuszokat és a szakállakat (adja meg a megfelelő alakot, kiegyenlíti, vékonyítsa ki), a hajat nehéz helyeken, például a fülek mögé vágja és a zadnechechnoy üreges, hogy képes legyen alkalmazkodni az arc enyhüléséhez, készítsen tiszta bajuszokat, remegő bozontos szemöldöket.

Ahhoz, hogy mindezek a funkciók végrehajthatók legyenek, a trimmernek állítható fésűvel kell rendelkeznie - egy fúvóka, amely lehetővé teszi, hogy bizonyos hosszúságú vágásokat hajtson végre. Nos, ha a készüléket úgy állítják be, hogy az 1 - 12 mm-es tartományba vágja a hajat, ebben az esetben a fúvóka 6-12 szintet tartalmaz.

A legfejlettebb férfiak készletekben van egy készlet és tartozék a haj vágásához a fülekben és az orrlyukakban.

Az univerzális férfi személyes ápolási készleteket a Remington, a BaByliss, a GA.MA italy, a Philips, a Panasonic ismert gyártói kínálják, és ezek költsége 700 és 4000 rubel között van.

Bajusz + szakáll

Azok a férfiak, akik folyamatosan bajuszot és szakállat viselnek, rendszeresen kötelesek részt venni velük. Talán nem kell univerzális trimmerre, de nem tehetnek anélkül, hogy kifejezetten az arcszőr ápolására lett volna tervezve.

A haj hosszának több szintje mellett az ilyen trimmernek nedvességálló burkolatot és rozsdamentes pengéket kell tartalmaznia, mivel főként a fürdőszobában használják.

A szakállas vágógépek másik fontos lehetősége a mobilitás. Kívánatos, hogy a készülék nemcsak a hálózatról, hanem az akkumulátorokról vagy az akkumulátorokról is működjön - ez kényelmes és lehetővé teszi, hogy a trimmert ne csak otthon használja.

Annak ellenére, hogy ezek az eszközök nem rendelkeznek azonos számú funkcióval, mint az univerzális készletek, azok költsége majdnem azonos.

Fülek és orr

Az orr és a fülek trimmerje, az úgynevezett higiénikus trimmer, egy speciális eszköz, mert keményen elérhető helyeken és rendkívül korlátozott helyeken is dolgozhat. Ezért leggyakrabban egy ilyen gépet külön vásárolnak meg, és nem más helyekre tervezték, mivel más típusú trimmerekkel eltérő kialakítású.

A szőrszálakban az orrban a haj eltávolításához nincs szükség számos módra és állítható fúvókákra, általában csak egy gombja van. - ki ", és ez elegendő a készülék funkcióinak végrehajtásához. A legfontosabb dolog ebben a trimmer - mellékletben. Meg kell illeszkednie az orrnyílások méretéhez, vagyis nem lehet túl nagy vagy kicsi.

Az ilyen kényes területeken való munkavégzéshez a trimmerfejet áramvonalas és tökéletes állapotban kell tartani, külső hibák (durva ízületek, szabálytalanságok) nélkül, amelyek károsíthatják a finom orrnyálkahártyát.

A szűk orrú fúvókát behelyezik az orrjáratba (nem mélyen, csak az elhullott hajra hatva), vagy a fülébe, és forgatva levágja a felesleges szőrszálakat. Miután eltávolítottuk a megjelenést elpusztító felszíni szőrzetet, érdemes megállni, kapcsolja ki a trimmert és tisztítsa meg a munkafejet.

Az orr- és fülnyírók ára százról indul, és nem haladja meg az ezer rubelt.

Szép hölgyeknek

A női trimmerek önálló eszközként nem olyan gyakoriak, mint a férfiak, és gyakran elektromos epilátorokkal vannak összekapcsolva. A bikini területen és a padló alatt elhelyezett szőrtelenítő eszköznek mindenekelőtt biztonságosnak kell lennie annak érdekében, hogy megszüntesse az ilyen érzékeny területek bőrén a mikrotapadást. A nők körében népszerűek a Remington, a Philips és a Rowenta trimmer cégek, az első pozícióban elsősorban a bikini kialakítása.

A szemöldök korrekciójához a női trimmerekben egy kiegészítő rögzítőelemet használnak - egy groomer. A vőlegényeket önálló eszközként is el lehet adni, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan és fájdalommentesen szimulálja a tökéletes szemöldökvonalat, valamint finoman megszabaduljon a felesleges arcszőrzetektől, például a felső ajkak fölötti antennáktól. A legtöbb „eladott” ápolóeszközt a jól ismert Philips és Braun (SilkFinish vonal) gyártja.

Bármely háztartási készülékboltban vagy online boltban ezer rubel alatt egy női trimmert vásárolhatsz.

Hogyan válasszuk ki a szőrtelenítőt?

A fenti funkciók mellett a trimmerek komplexitásukban és konfigurációjukban is eltérőek lehetnek, amelytől függ a végső költségük. Igaz, az áruk megfizethetőek, hogy mindenki megengedheti magának, hogy megvásárolja a legtöbb "divatos" otthoni készüléket.

A szőrtelenítéshez használt trimmer kiválasztása mindenekelőtt a fő alkalmazási területéről kell táncolni, és ennek alapján figyelembe kell venni a kiegészítő funkciókat.

Milyen lehetőségeket kínál a trimmer használata kényelmesebbé és élvezetesebbé, ha még mindig odafigyelek?

Teljesítmény típusa

A legjobb, ha a trimmer két tápellátási módot támogat: hálózati és vezeték nélküli. Ez lehetővé teszi, hogy ne csatlakozzon az elektromos aljzathoz, és ne használja a gépet nyaraláskor, üzleti útra és más helyre. A huzal nem zavarja a nyírást.

Jobb, ha a készülék akkumulátorokkal működik - sokkal előnyösebb lesz a trimmer újratöltése, mint az elemek cseréje. Egy töltésnek elegendőnek kell lennie 30-90 perc munkához, valamint egy töltésjelző jelenlétét az esetre. Ha gyakran utazik autóval, figyeljen a cigarettagyújtó által működtetett modellekre.

A tengerentúli kirándulásokhoz tervezett drótvágók esetében fontos az elektromos hálózatok különböző feszültségtartományaihoz való alkalmazkodás.

Működési módok

Ha sokféle üzemmódot szeretne érdekelni, nézze meg az "intelligens" eszközöket, amelyek nem csak néhány beállítást tartalmaznak a munkapálya forgatásának intenzitására, hanem azt is tudják, hogyan kell elmenteni legfeljebb 6 felhasználói programot.

ergonómia

Mielőtt megvásárolná a készüléket, meg kell tartania a kezében, próbálkozzon a kapcsolási módokkal. A trimmernek kényelmesnek kell lennie a súly és a méret számára, kényelmes a "hazugság" a kezében, és a gombok - "vakon" és erőfeszítés nélkül.

Szintén kívánatos, hogy a trimmer kényelmes állvány legyen, ahol a készüléket és annak minden tartozékát és kiegészítő tartozékát tárolják.

A penge minősége

A bőrnek a trimmerrel történő biztonságossága és fájdalommentes kezelése érdekében a pengéknek kiváló minőségűnek és rendszeresen frissíthetőnek kell lenniük.

Kérdezze meg előre, hogy mennyi helyettesítő pengét fog fizetni a készüléknek és hol lehet megvásárolni. A legkényelmesebb pengék kerámiák, használat után elegendő vízzel öblíteni.

antiszepszis

A készülék használata után nemcsak a haj belsejében felgyülemlett haj "csonkjait" kell tisztítani, hanem a munkafej fején is, de vízzel öblíteni, és lehetőleg fertőtlenítőszerrel törölni kell.

A gyártók gondoskodtak arról, hogy kizárják az utolsó elemet, és ezüst-ionokkal bevont, működőképes trimmerfejekkel rendelkeztek - ez a bevonat baktericid tulajdonságokkal rendelkezik, és nem teszi lehetővé a baktériumoknak a védőhálóval és a trimmer fésűvel való szaporodását.

Nedvességállóság

Ha a szőrtelenítő trimmer nedvességálló, ez a kétségtelen előnye. Ezután mind a "száraz", mind a nedves borotválkozás módban működik.

Ez fontos például a szakáll előformálásakor és a vágáskor. Ezen kívül ez a készülék nem fél a fürdőszobák magas páratartalmától, és folyó víz alatt biztonságosan mosható.

Tisztítsa meg, ha használatban van

A haj vágásakor a legtöbbjük a környező felületekre esik, és tisztítást igényel. Az ügyfeleik életének egyszerűsítése érdekében a gyártók vákuumvágókat készítettek.

Használatukkor a beépített „porszívó” be van kapcsolva a készülék burkolatába, amely szopja a haj belsejét - tisztaság garantált.

Tisztító rendszer

A legegyszerűbb modellekben a tisztítást speciális kefével végezzük. A vákuumberendezések öntisztító rendszerrel felszereltek.

háttérvilágítás

Szükséges a szőrzet eltávolítása a tükör előtt és jól megvilágított helyen - a kezelés minősége ennek függvénye. Emellett beépített LED-es háttérvilágítású modelleket is láthat.

Az ilyen trimmerek lehetővé teszik, hogy minden extra hajat még gyenge fényviszonyok mellett is láthasson.

Nézze meg a videót: Trimmerek és gépek az orr és a fül hajához

Nézze meg a videó felülvizsgálatát: egy olcsó trimmer a szőrtelenítéshez
Nézze meg a videó áttekintést: Philips trimmer haj eltávolítására az orrban és a fülekben

Vélemények

Bármelyik eszközt is választja, biztos lehet benne, hogy biztosan elvégzi a munkáját. Még a legegyszerűbb és legolcsóbb modellek általában nem csalódnak a tulajdonosaiknak, és sikeresen teljesítik az összes bejelentett funkciót. Szinte nincs negatív vélemény ezekről az eszközökről, és lelkes, éppen ellenkezőleg, tele van az egész internetrel. Néhány ilyen ajánlást adunk.

Áttekintés №1

Szerencsém volt: természeténél fogva teljesen szőrtelen vagyok, de itt az egyik probléma - az orrból kilógó szőrszálak, ez szörnyű, természetesen, különösen, ha a rhinitis szívveréses látvány. Régebben húztam ki csipesszel, megfoghatom a szavamat - sokat fáj, nem is próbálkozhat.

Aztán alkalmazta, hogy a haját köröm ollóval vágja - párszor megragadta a bőrét, és hosszú ideig meggyógyult. És így, valahogy vásárolok néhány kis készüléket a boltban, figyeltem a trimmerre. Ez nevetséges pénzért jár, így bűn nem volt vásárolni.

Szóval, azt mondom: teljesen elégedett vagyok. A szőrtelenítő trimmer fedezi az egész orrlyukat belülről, gond nélkül, és szükségtelenné teszi a kikerülést. Az egész folyamat körülbelül 5 percig tart, hetente egyszer. A trimmer hasonlít egy bothoz vagy egy vastag fogantyúhoz, kis helyet foglal el. A felső zár bezárja a fedelet, benne van egy kefe a tisztításhoz. 1 normál akkumulátor használatával vízzel mossuk. Egy ilyen szerény dolog 300 rubelért, és a hatás - mind a 10 ezerre.

Ellenőrizze a 2. számot

Az én MCH az összes fülemre zümmögött, hogy meg kell vásárolnia a trimmert: van egy „spanyol” szakálla, ami nagyon fárasztó, és néha nem zavarja a haját.

Az arcon itt és ott, a nyak hátsó részén és a tartályokban csak azonnal nőnek. Végül megvettem neki egy írógépet a születésnapjára. Az MCH már fél és fél hónapig használja a trimmert, és azt mondja, hogy úgy érzi, mint egy fehér ember, aki olyan kényelmes neki. Reklámozták a gépet apámnak, és meg kell vásárolni. Nos, ez olcsó, különben eltörtem.

http://moivolosy.com/trimmer-dlya-udaleniya-volos/

Orrú borotva

Az orr és a fülvágó 0? hotKeyText.join (''): '' ">

Elfogadjuk a cookie-k használatát (többet olvashat az Adatvédelmi irányelveinkről). A bal oldali menüben beállíthatja a Cookie-beállításokat.

Csak nem tudod ma!

A címe nagy számú kérést kap. Biztonsági ellenőrzés - nagyon gyors.

 • Legjobb mérkőzés
 • Ár (növekvő)
 • Ár (csökkenő)
 • A megrendelések száma
 • Az eladó értékelése
 • Hozzáadás dátuma (az újtól a régiig)

Nincs termék

Nincs termék kérésre "orr- és fülnyíró".

Nincs termék

Nincs termék kérésre "orr- és fülnyíró".

http://ru.aliexpress.com/category/202001160/nose-ear-trimmer.html

Az orrvágó segít biztonságosan és biztonságosan megszabadulni az orr hajától

Sokféle módon lehet megszabadulni az orr nemkívánatos „növényzetétől”, ami csúnya és kényelmetlenséget okoz. Részletesen elemezzük az összes legismertebb lehetőséget és összehasonlítjuk az ilyen eljárások lehetséges következményeit.

Tartalom:

Annak ellenére, hogy az orrban lévő hajat a természet alakítja ki a szűrési funkció megvalósítása érdekében (nem teszik lehetővé a por és a szennyeződések apró részecskéit a testünkben), jelentős számú ember harcol velük. És nem mindig csak esztétikában van, mert gyakran az orrból kilépő haj elég kézzelfogható fizikai kellemetlenséget okozhat. Ugyanakkor azt is megjegyezték, hogy az erősebb nemek képviselői az orrban kétszer olyan gyorsan nőnek, mint az emberiség gyönyörű felének képviselői, és ezáltal gyakrabban vezetik be az orrvágójukat. Az a tény, hogy a nőkben a szervezetben az ösztrogén hormon aktív termelése áll fenn, ami lehetővé teszi számukra, hogy szembesüljenek a hajnövekedés problémájával az orrban sokkal kisebb és kisebb mennyiségben, mint a férfiaknál.

Az orrszőr eltávolításához vagy eltávolításához?

Általánosságban elmondható, hogy a tudósok és az orvostudomány képviselői nem javasolják, hogy az orrból eltávolítsák a csipkéket (ez az, ahogyan az orrlyukak belső felszínén nőnek a hajok), vagy egyetértenek abban, hogy teljesen célszerű eltávolítani a haj azon részét, amely valóban zavarja a növényzet tulajdonosát (ami kényelmetlenséget okoz). kozmetikai hiba.

A mai napig többféle módon lehet megszabadulni az orrban a nem kívánt növényzetről.

Orrszőrtelenítés ollóval

Ez a módszer a leginkább megfizethető, egyszerű és viszonylag biztonságos (különösen, ha speciális köröm ollóval rendelkezik, lekerekített végekkel). Ha azonban az ollóval eltávolítja a haját, akkor óvatosnak kell lennie, mivel könnyen megrongálhatja az orrnyálkahártyát. Ehhez nem szabad nagyon rövidre vágni a hajat. Ne legyél különösen buzgó az orrban mélyen növekvő hasára. Még mindig nem láthatók. Nyálkahártya-károsodás esetén gondos kezelés szükséges hidrogén-peroxiddal.

A biztonság kulcsa ebben az eljárásban a jó világítás és a tükör jelenléte is.

Kis hátránya, hogy ezt az eljárást gyakran (hetente egyszer) kell elvégezni.

Orrszőrtelenítés csipesszel

Ez elég hatékony, de nagyon veszélyes módja a haj eltávolításának az orrról.

Hatékony, mert utána hosszú ideig (legfeljebb három hétig) el lehet felejteni az orrszőrzet létezését. Még az orrvágó sem enyhíti a növényzetet ilyen hosszú ideig.

Az egyidejűleg várt veszélyek a következő lehetséges problémákra korlátozódnak.

 1. Elég fájdalmas eljárás (különösen a nem szokásos férfiak esetében);
 2. Gyulladásos folyamatok gyakran előfordulnak egy ilyen eljárás után. Ez azért van, mert ha egy hajat kihúzunk, egy kis nyitott seb keletkezik, amelybe bármely fertőzés könnyen leeshet;
 3. A véredények károsodásának kockázata (a következmények nagyon súlyosak lehetnek, hosszú távú kezelésre lehet szükség).

Használjon orr- és fülnyírót


Az orrvágó egy speciális eszköz a hajvágásokra, így az orrszőr eltávolítása során biztosított a kényelem és a biztonság. Ez nagyon kompakt és viszonylag olcsó készülékekkel működik, gyakran több fúvókával.

Az orr és a füle trimmerének alapelve az, hogy amikor az orrlyukba illeszkedik és tovább forog, akkor a nemkívánatos hasadékokat leborítja. Ez a módszer teljesen biztonságos.

Trimmer Panasonic ER 407 K520

Panasonic ER-GN25 trimmer

Philips trimmer NT3160

Trimmer használata esetén kívánatos, hogy tükör és jó világítás legyen. Egyébként az ilyen készülékek néhány modellje további világítással van ellátva, az opcióval rendelkező orrvágó további kényelmet biztosít.

Távolítsa el az orr haját viaszgal

Jelenleg egy speciális viasz keletkezik erre a célra (a készletben csíkok és applikátor is található). A viaszot a csíkra kell felhordani, amely az orr aljára tapad, és miután egy ideig várakozott, éles mozdulattal elszakad. Ezzel az eljárással az orrlyukak kiszorulnak az orrlyukakból.

Forró viasz használata esetén óvatosnak kell lennie a hőmérséklet kiválasztásakor, hogy ne égesse el az érzékeny orrnyálkahártyát.

Az orrszőrzetet epilációs krémmel távolíthatja el.

Rendkívül ellentmondásos módszer a biztonság és a fájdalom szempontjából. A krém összetétele kedvezőtlenül befolyásolhatja az orrnyálkahártya állapotát, ezért nem ajánljuk ezt a módszert használni. Ezen túlmenően a jó szőrtelenítő krém költsége ugyanolyan lehet, mint egy orrnyíró (kezdeti szint), és ugyanakkor a szerszám korlátozott eltarthatósági idővel rendelkezik.

A módszer a vékony krémrétegnek a kívánt területre történő felvitelére és 7–10 perc elteltével egy speciális spatulával történő eltávolításra kerül. Ezután le kell öblíteni az orrát, és be kell kenni belsejét egy lágyító krémmel.

Ezen eljárás során nem tud lélegezni az orron keresztül (csak a szájon keresztül lélegezünk).

Lézerrel eltávolíthatja az orrszőrzetet

Ezt az eljárást speciális klinikákban végzik el, miután a megfelelő konzultációt folytattak egy orvossal.

Több szekció után a kívánt hatás következik be. Ezzel a módszerrel örökre megszabadulhat a nemkívánatos hajtól.

Ennek a módszernek az a hátránya, hogy nagyon magas költsége van.

Amint a fenti példákból látható, rengeteg lehetőség van a haj eltávolítására az orrban, hogy mindenki kiválaszthassa a legmegfelelőbbet magukra, azokra a megfontolásokra alapozva, amelyeket az élen áll. Az egyetlen dolog, amit meg kell emlékezni, mindig a saját biztonságáról szól.

Hol lehet megvásárolni egy orrvágót?

Minden opció alapján a legpraktikusabb, fájdalommentes, biztonságos és viszonylag olcsó megoldás az orrvágó. Most minden hipermarketben az elektronika bemutatja az eszközök széles választékát minden ízléshez és pénztárca méretéhez. Javasoljuk, hogy jól ismert online áruházakban egy jól ismert márka orrához egy trimmert vásároljon, így biztos lehet benne, hogy a termék minősége és a gyártó és az eladó minden kötelezettsége megfelel. Az orrra vágó trimmer árát a 07/07/16 szám alatt 850-től 1600 rubelig tartják. Például egy jó választás és elfogadható árak vannak itt és itt.

http://www.care-of-a-skin.ru/kosmeticheskie-pribory/trimmer-dlya-nosa.html

Orrú borotva

Sok ember számára a nemkívánatos növényzet kellemetlen probléma. A haj eltávolítására szolgáló gép segít gyorsan és fájdalmatlanul megoldani a felmerülő nehézségeket. Sokkal könnyebb és gyorsabb, mint egyszerűen a haj csipesszel történő eltávolítása. A megfelelő hajvágó kiválasztása korunkban egyáltalán nem nehéz. A piac csak tele van ilyen kiegészítőkkel. Bármely készüléktárolóban vagy speciális hajszalonban könnyen megtalálhatja a megfelelő trimmert.

Hogyan válasszuk ki a vágógépet

Egy hatalmas választékkal könnyen összezavarodhat, milyen hajszárítógépet válasszon. A trimmereket folyamatosan fejlesztik, új funkciókat és fúvókákat szereznek. De szinte mindegyikük kiváló munkát végez a fő és fő feladataikkal - szőrtelenítéssel. A különböző lehetőségek elérhetőségétől (pl. Háttérvilágítás) az ár függ. Átlagosan a költség 1000 és 5000 rubel között változik, a jellemzőktől és a gyártótól függően.

A szőrtelenítéshez használt trimmer kiválasztásakor figyelni kell néhány pontra:

 1. A legjobb, ha egy kis fejű készüléket vásárol. Ez könnyen segít, és fontos, hogy az orrban is a legkisebb haj eltávolítása biztonságos.
 2. Az élelmiszer típusa. Néhány elem az akkumulátorokon, mások csak a hálózaton, és még mások az akkumulátoron. Itt a választás egyéni. A személyes preferenciáktól függ.
 3. Tömeg. A készülékház különböző motorjainak súlya jelentősen eltérhet. A vásárlás előtt a legjobb, ha a készüléket a kezében tartja, és válassza ki azt, amellyel a legkényelmesebb.
 4. A feszültséghez való alkalmazkodás. Ha a választás hálózati feszültségű változatra esett, figyelni kell arra, hogy a készülék képes-e alkalmazkodni a feszültségtartományhoz. Ellenkező esetben, ha egy másik országba utazik, lehetősége van arra, hogy a készülék egyszerűen ne működjön.

A hibák jelenléte károsíthatja az orr vagy az orrfalakat. Figyeljen a műszeres esetre is. A legjobb, ha az írógépet gumírozott fogantyúval kívánja előnyben részesíteni. mert az otthoni szőrtelenítés leggyakrabban a fürdőszobában történik, egy nagyszerű ötlet egy vízálló tokkal ellátott trimmer.

A szokásos szőrtelenítő készlet a következőket tartalmazza:

 1. Trimmer.
 2. Fúvókák (általában 3-4 darab).
 3. Töltő (vagy akkumulátor).
 4. Ecset tisztításhoz.
 5. Tok vagy hordtáska.
 6. Használati utasítás.

Az orrszőrtelenítő gépek nemcsak a gyártóktól és az áraktól, hanem más funkcióktól is eltérnek. Néhány modell rendelkezésére áll több működési mód. Például intenzív vagy finom frizurákhoz. Nagyon kényelmes.

A vákuum funkcióval rendelkező modellek elég hatékonyak és kényelmesek. Nemcsak tökéletesen segítenek eltávolítani a nemkívánatos növényzetet, hanem a frissen vágott szőrszálakat is szopni, ezáltal garantálva a fodrász helyszín tisztaságát. Számos trimmer modellben speciális hordtáskák vannak. Nagyon kényelmes utazás közben.

Ezenkívül a gépek a tisztítási módszerben különböznek. Egyeseket vízzel közvetlenül a csapból a vízcsatornából lehet tisztítani, anélkül, hogy félni kellene a belső mechanizmus károsodásától.

A trimmerek másik fontos különbsége a maximális és minimális vágási hossza. A legjobb eszközök 1 mm-től a szőrszálakat vágják.

Az otthoni hajvágásnak nem szabad professzionális trimmereket készítenie. A feladata tökéletesen megbirkózik a háztartási géppel.

Használati tippek

Az orr sikeres frizurájának végrehajtásához több feltételt kell végrehajtania. Az első és legfontosabb az, hogy tisztítsuk meg a nyálkahártya-váladék orrüregét. Megakadályozzák a tiszta borotválkozást, és bizonyos esetekben trimmer törést okozhatnak. Jobb a szabály, hogy a trimmerfej használata előtt fertőtleníteni kell, hogy elkerüljük a mikrobákat az orrüregben.

Otthon a legjobb, ha a fürdőszobában a vágás folyamata nagy mennyiségű fényt biztosít.

A fő dolog nem az, hogy eltávolítsuk a hajat a megfázás vagy az orr felületének károsodása során. Ez a helyzet súlyosbodásához, további fertőzések bevezetéséhez vezethet. A borotválkozás során jobb, ha a trimmert nem tartjuk közel az orr falához, hogy elkerüljük a károsodást.

Természetesen a modern trimmerek védelmet nyújtanak az orr sérülése ellen, de a legjobb, ha biztonságos. Ezek az egyszerű szabályok az otthoni borotválást a lehető legkényelmesebbé teszik.

Kiváló vásárlás

Minden olyan modern ember számára, aki a megjelenését figyeli, a trimmer kiváló vásárlást vagy ajándékot fog kapni. Egy ilyen látszólag kellemetlen apróság, mint az orr haj, sok problémát okozhat. Ez nemcsak bámulatos, hanem állandó kényelmetlenséget is okoz. A trimmer segítségével könnyen eltávolíthatja a hajat az orrból és a fülből, és minimális időt és energiát költ.

A hajszálakat az orrból és a fülekből egyaránt külön megvásárolják, és a legtöbb trimmer részei. Ezen túlmenően, az ilyen eszközöknek köszönhetően a szemöldökeket is kivághatja, megadhatja a kívánt alakot.

A hajvágó az orrban nagy segítség lesz a mindennapi életben. A készülék tömörsége, könnyű kezelhetősége és relatív olcsósága mindenki számára hozzáférhetővé teszi. A fő dolog az, hogy válasszuk ki a megfelelő trimmert, amely alkalmas egy adott fogyasztó számára, majd a szőrtelenítő gép kiváló megszerzés.

http://pobrey.ru/britva-dlya-strizhki-volos-v-nosu/