logo

Ragyogás ideje: válasszon egy női trimmert a bikini területre

Nyár, nap, tenger, strand... Szeretnék érezni magát Aphroditénak, ki jön ki a habból, és nem szégyenlősen válogatóvá válik. Coco Chanel azt mondta: „A luxus az, amikor a rossz oldal olyan szép, mint az arc.” És hadd beszéljen Madame ruhákról, a bőr szépsége ebben fontos szerepet játszik. Az egyenetlenség is része a stílusnak, még olyan félreeső helyen is, amelyeket senki sem lát. Belső erejével, ellenállhatatlanná válik. Semmi sem, hogy a szalon mester nem mindenki számára elérhető. Ahhoz, hogy rendbe jusson, még tükör, szappan és víz nélkül is megteheti. Csak egy női bikini trimmert kell használnia.

A bikini trimmer sajátosságai

Ha meg akarsz vásárolni egy trimmert az intim zónához, meg kell értened: ez nem borotva, nem szerszámgép vagy epilátor. Ez egy másik szőrtelenítő eszköz. A borotva és a gép vágja a szőrszálakat a bőr szélén, az epilátor egyszerűen kihúzza a gyökeret. Úgy tűnik, mit akar még? Az ideális simaságot kapjuk, az eredmény a megfelelő helyen, mint mondják, nyilvánvaló. Minden nagyszerű lenne, de a bőre igazi sokk. Emlékezz a hirdetésre: „én vagyok, a gyomrom, és bosszús vagyok”? Ő is bosszankodik és jelet küld a fájdalom, a viszketés és a csúnya piros pontok formájában. Ezenkívül kivághatja magát a kapu megnyitásával.

Trimmerrel ez nem történik meg. Ennek a kis vágószerszámnak a pengéi nem érintik a bőrt, így a kis 0,2–0,8 mm-es maradék szőrszálakat levágják. Igen, ebben az esetben a hibátlan simaság nem működik. De a fájdalom, az irritáció és a szőrszálak növekedése teljesen kizárt, ami egy igazi ajándék egy érzékeny, kényes zónához. Az eljárás könnyű és kellemes. A női bikini trimmert úgy tervezték, hogy a személyes gondoskodást nehezen elérhető helyeken biztonságosan és kényelmesen végezze. Ezért a forgácsoló rész szélessége csak 20–35 mm, és a fogantyú egy kis szögben hajlik a mozgás maximális pontossága érdekében. És higgy nekem, a bőre 0,2-0,5 mm-es szőrszálakkal esztétikusan tetszik.

Bikini - a trimmer nem okoz bőrirritációt

Könnyű használat és gyors eredmények - a trimmer szlogenje. Ezzel költeni:

A működés elve egyszerű. Az alap borotvafejen fúvókát használjon - egy trimmer a bikini vonalhoz. A hajat a megadott minimális hosszra vágja. Ha a készlet cserélhető fúvókákat tartalmaz - fésű, akkor a trimmer fúvóka fölé kerül, és más hosszúságot kap, például 3 mm és 5 mm. A „cseresznye a tortán” lesz a végső szakasz, amikor a fúvókákat eltávolítják, és a borotvafej „nulla alatt” halad a kontúrok mentén.

Fúvóka - a trimmer fésűje nem karcolja a bőrt

Az eszközöket az ellátás típusa határozza meg:

 • száraz. Nem szabad nedves bőrön használni;
 • nedves, ha az eljárást nedves bőrön végezzük.

Leggyakrabban női trimmereket gyártanak az akkumulátorral. 12-16 órán át a hálózatba tartoznak, további részletek az utasításokban találhatók. A töltés átlagosan 30 percig tart, ez elég egy fodrászra. Egyes modellek 45-60 percig töltődnek. A vélemények szerint, a gyakori használat során a trimmer 10–15 percen belül megérinti. Különösen, ha nedves borotválkozásra tervezték, amikor az eljárás a zuhanyban történik. A párolt és hajlékony szőrzet sokkal könnyebben eltávolítható.

Az akkumulátor trimmer legalább 30 percig újratöltés nélkül működik

Az első használat előtt a trimmert 24 órán át töltik. Későbbi díjakkal tartsa meg a gyártó által meghatározott időt.

Egy másik lehetőség az akkumulátoros eszköz, leggyakrabban AA (R06, ilyen ujj típusú). Általában a vágóháló mérete nem több, mint 20 mm, ami miatt hosszabb ideig tart a borotválkozás. Ez nem befolyásolja a minőséget, nincs irritáció. Az ilyen modellek könnyen illeszkednek a kozmetikai zsákba, és a megfelelő időben mindig kéznél van. Példa erre a Veet Sensitive Precíziós trimmer száraz bőrre való használatra. Vagy a Philips BikiniGenie modelljeinek sora, amely csak egy teljes készletben különbözik. A Veet-szel ellentétben a száraz és nedves borotválkozás.

Az akkumulátorral ellátott trimmerek könnyen beilleszthetők egy pénztárcába

Az akkumulátorral ellátott trimmerek kényelmesek az utazás szerelmeseinek. Nincs csatlakoztatva az aljzathoz, így könnyen kezelhető bárhol. Ezek a trimmerek kétoldalas fúvókával vannak ellátva az arcszőr eltávolítására. A bikini zónában jó a bőrrétegek használata.

A trimmer fúvóka nem károsítja a bőrt. Ezért a készüléket további krémek, gélek vagy krémek nélkül használják.

Egy női eszköz kiválasztása az intim terület modellezéséhez

A trimmer megvásárlása előtt határozza meg, hogy milyen feladatokat kell megoldania. Bár valaki választ egy írógépet, mert tetszett a doboz vagy a készülék megjelenése. Mindig nagyon szépnek tűnik, mint egy nő. De jobb, ha egy emberhez közeledik: részletesen megvizsgálja az élelmiszer és a berendezés típusát.

Vásárláskor ügyeljen arra, hogy a trimmernek van-e akkumulátor töltésjelzője. Ez akkor jelenik meg, ha a készülék használatra kész.

Trimmer típusok

A vélemények alapján a legtöbbünk vezeték nélküli trimmereket választ a bikini területre. Először a 25–35 mm széles borotválkozási rész miatt. A bikini terület nagy. A trimmer már elég időigényes, és egy keskeny, akár 20 mm-es pengével az eljárás még késleltetettebb. Az akkumulátor modellt használják a lábszőrzet és a hónalj eltávolítására is. Emellett jelentős különbség van a költségek között. Kezdetben egy ilyen trimmer drágább. De végül is 2-3 naponta fog bekapcsolni. Az akkumulátor eszközének költsége nem változik, és az akkumulátorral rendelkező készülék folyamatos befektetést igényel. Ez az egyik dolog, hogy kapcsolja be 5 percig, hogy rögzítse az éleket vagy borotválja le az antennákat. Egy másik az intim zóna kezelése, amely körülbelül 30 percet vesz igénybe, mivel drága alkáli elemeket igényel, nagyon valószínű, hogy a trimmer hamarosan egy egyszerű gépet vesz fel. És akkor - hello, piros foltok!

Vezeték nélküli trimmer a fúvókákkal, hogy megbirkózzon a bikini terület bármely feladatával

Például a kiváló visszajelzések megkapják a Remington WPG 4035 Ultimate modellt. Ezt a luxusszerszámot gumírozott fogantyúval használják a zuhanyzóban, hab formájában is. Különböző fúvókák, hogy megbirkózzanak a kényes terület bármely feladatával. A borotva különösen érdekes - nagyon éles pengével rendelkezik antibakteriális nanoszilver bevonattal. A 120 gramm súlyú készülék 30 percig készen áll a munkavégzésre anélkül, hogy megállítaná az eredményt. És minden fájdalom nélkül, finoman és abszolút kényelemmel.

Kívánatos, hogy a higiéniai trimmer késeknek antibakteriális bevonattal rendelkezzenek.

Ha még mindig az akkumulátor kompakt változatán marad, érdemes megfontolni a komoly márkák javaslatait. Modelljeikben a penge élessége a vállalat hírnevének része, így a vágási folyamat gyorsabb. Például, Braun hozzon létre egy szép és vonzó bikini zónát, melyet a selyem-epil FG 1100 styler egy golyóstoll mérete. A szabványos AAA akkumulátor (R03, más néven kis Mizinchikov) folyamatos működése 120 perc. Egy speciális T-alakú rögzítés segít a tiszta kontúrok kialakításában a bikini területén. Van egy speciális ultra-precíziós fej a pont eltávolításához és 2 fésű a hajhosszúsághoz 5 és 8 mm. A haj száraz bőrén történő eltávolítására tervezték, nem okoz irritációt és a későbbi hajnövekedést. És igen, ráadásul 10 matrica van egy pikáns minta létrehozásához.

A modell kiválasztásakor jobban bízhat egy bevált márkában.

Az akkumulátorok olcsó készülékei túlnyomórészt az arcszőrt eltávolítják. A vélemények lelkesek, mert néhány mozdulattal gyönyörű szemöldöket készíthet. A bikini zónában az eljárást gyakran bírálják. Megjegyezzük, hogy a hajvágás hosszú és rossz minőségű. Igaz, sokan várják a trimmer hatást, mint az epilátor után, de sokkal alacsonyabb áron. Az ilyen eszközökre való áttérés a szőrtelenítés egyéb módszereiről nem megy, de elismerik, hogy a nyugalomra mindenki számára előnyös lehetőség van. Ugyanakkor a férje kérheti a nyak és a templomok hajvágási vonalát.

A fúvókák különböző igényeket igényelnek

A berendezés befolyásolja az árat, ezért megfelelő figyelmet kell fordítani rá.

  Például, ha csak egy fúvóka érdekli a trimmert, akkor nincs szükség a fejlett funkciójú modellért. Azonban nem minden nő (titokban, férfiak is) szeret egy teljesen sima bikini területet. Ezután válassza ki az opciót cserélhető fúvókákkal - fésűk. Könnyen csatlakoztathatók, és ami a legfontosabb, változtassa meg a hajvágás hosszát, például 2-4 mm vagy 3-5 mm. Kényelmes, ha egy ilyen fúvóka, hanem a beállítással. Ebben az esetben a hosszát az eljárás során megváltoztatjuk, egyszerűen a kívánt szintet.

A trimmelés meghatározza, hogy melyik gondozási feladatot lehet megoldani

Speciális mintákkal könnyedén készíthet magának egy meghitt hajvágást.

Egy vékony, függőleges fúvóka segítségével célszerű a pontos kontúrokat egy intim hajvágás létrehozásánál leírni

A vevők tudomásul veszik, hogy rendkívül kívánatos, hogy a csomagban tárolódoboz legyen. Közvetlenül ez nem jelent fontosságot. Aztán kiderül, hogy könnyebben hajtható be a trimmer a fúvókákkal egy szép táskába, és felakasztja azt a hurokra a horgonynak, mint hogy elrejtse azt, hogy hová tegye ezt. Ezen túlmenően, ha kényelmes a trimmert magával vinni, bárhová is megy.

Kényelmes a trimmert cserélhető fúvókákkal tárolni egy speciális fedélen

Vannak olyan modellek, amelyek megvilágítással rendelkeznek a munkaterületen, de aggasztóbbak a szőrszálak eltávolításakor. A bikini zónában a funkció nem fontos.

A vásárlás előtt meg kell tartani a készüléket a kezében. Kellemes érzést kell adnia, mert rendszeresen használnia kell. A nedves borotválkozási modellek gyakran kaphatók a fogantyún lévő szilikon betétekkel. Az ilyen párnák kellemes tapintásúak, és megakadályozzák, hogy az eszköz lecsúszjon az eljárás során.

Ami a cég választását illeti, a gyártó, a híres márkák továbbra is megbízhatóak. Továbbra is javítják termékeiket és új modelleket állítanak elő. Például, a Remington bemutatta a WPG4020C modellt, amelyet egy ujj típusú akkumulátor működtet, és víz alatt tisztítható. A Panasonic 2017-ben kiadta az ES246AC trimmert, akinek akkumulátorát 45 percig töltötte. Míg új termékeket vásárolhat csak a tengerentúli eladóktól. A minőségi termékek a Veet márka alá tartoznak. Sajnos, sok hamisítványa van. Ezért az értékelés nagyon jó (az eredeti modellekről), vagy nagyon rossz. A vevők tudomásul veszik, hogy az új hirdetések vásárlása jobb az első hónapokban, lehetőleg tanúsított központokban. A minőség és a biztonság a bensőséges üzletben fontos, jobb, ha eredeti termékeket használnak a bevált márkákból. Ezenkívül az ilyen vásárlásokra a gyártó hivatalos garanciája vonatkozik, azzal a lehetőséggel, hogy kapcsolatba léphet a szervizközponttal.

A népszerű modellek áttekintése

Remington WPG 4035 Ultimate... A nagy plusz az, hogy ezt a készüléket a zuhanyban lehet használni, mivel a víz nem attól... A trimmer nagyon kompakt és könnyű. Kényelmes a kézben, amikor használja. Az egész eljárás szó szerint 10-15 percig tart, mert a készülék tökéletesen eléri a feladatot. Azt mondhatom, hogy ez a trimmer sokkal jobb, mint egy hagyományos borotva. Nem okoz irritációt, vörös foltok formájában, a beáramolt szőrszálak száma jelentősen csökkent. Ez az egység büszke lesz a fürdőszobában.

Amyr04ka

http://irecommend.ru/content/teper-mozhno-ne-boyatsya-otkrovennykh-kupalnikov-trimmer-vernet-vam-uverennost-s-svoem-prevo

Braun Silk-epil FG 1100... Először azt hittem, hogy haszontalan dolog. Gélpárnával borotvát használtam, és minden alkalmas volt rám. Úgy döntöttem, hogy megpróbálok egy trimmert, végül tetszett. Általánosságban elmondhatom, hogy a trimmer használata sokkal gazdaságosabb, mint a kazetták vásárlása a gépekhez, és a Braun borotválkozás minősége nem messze van. Nem használom minden nap, de mindig kirándulásokon veszem. Mindig eltávolíthatják a hirtelen megjelenő hajokat, egy kis fúvókával állíthatják be a szemöldök alakját. By the way, ő is eltávolítja a szőrszálakat az arcán, teljesen fájdalommentes... Vett egy trimmert vele a tengerbe, hogy utazzon rokonokhoz, a kórházba, az országba, a vonathoz. Mindig megmentett engem... A készletnek van egy zsákja a készülék tárolására, nagyon kompakt és minden ott illik, így szinte mindig egy trimmert hordok az erszényemben...

hrjunasja

http://irecommend.ru/content/druzhba-dlinnoyu-v-2-godaMi jobb - trimmer vagy epilátor

Veet Sensitive Precision. Én nagyon szerettem a trimmert - annak ellenére, hogy nagyon érzékeny a bőre (bevallom, hogy aggódom, amikor először használtam), nincsenek irritációk vagy bőrpírok. Nagyszerű dolog!

Tatiana

http://www.ozon.ru/context/client_opinion/ClientGuid/a6c838f6-72be-4120-aa3c-885536483fab/

Philips BRT 381/15... Először nem értettem, miért volt szükségem erre a csodálatos technikára, de miután jobban megismertem őt, nagyra értékeltem... A haj teljesen fájdalommentes, a vágó nem vágható, így ideális a szőr eltávolításához. Ennek a módszernek egy másik pluszja az, hogy semmilyen fájdalmat nem okoz Önnek...

Malya_91

http://irecommend.ru/content/epilyatsiya-bez-boli-i-porezov

A minőségtől függetlenül a trimmereknek közös hátránya van, sajnos elkerülhetetlen - idővel a pengék tompavá válnak, és a háló elhasználódik és eltörik. A helyettesítő jel a bőrirritáció vagy a hajhúzás. Az utasításokban szereplő gyártók rendszeresen módosítják a hálót és a kést, de valójában szinte lehetetlen vásárolni. A fogyasztók azt mondják, hogy ilyen esetekben a készülék egyszerűen újra vált.

Összehasonlítás: trimmer vagy epilátor

Ha azt javasoljuk, hogy az epilátor ventilátora cserélje ki a trimmert, akkor valószínűleg elutasítja. És vezesse a fő érveket:

 • A trimmer nem borotvál le tiszta. Az epilátor kihúzza a szőrszálakat a gyökérből, így teljesen sima bőr marad. Ezért a 0,5 mm hosszú szőrszálak apró maradványai rettenetesek, és a 0,8 mm-es számmal az agy egy hirtelen szarvas tarlóval borított mezőt ábrázol;
 • a trimmernek folyamatosan kell borotválnia. Epilátor segítségével 2-4 hétig elfelejtheti az eljárást, ismételt használat után a haj kisebb lesz. A trimmerrel nem működik, kéthetente meg kell tartania a formáját.

Természetesen ez igaz. De ha megkérdezi az orvosokat, mi a jobb, a választás minden bizonnyal a trimmer javára lesz. Az epilátor következményei - irritáció, beáramolt szőrszálak és pokoli fájdalom az eljárás során. Trimmerrel minden puha, kellemes és teljesen fájdalommentes. Ezen túlmenően a természet tudatosan felajánlott nekünk növényzetet egy ilyen helyen - ez a pajzsok szentjének fertőzései elleni pajzs. A benőtt szőrszálak pattanásokká válnak, és veszélyt jelentenek. A trimmer után a minimális hajbevonat nyugodt, egészséges és védett marad. Ami a hosszúságot illeti, például a Remington BKT4000 csak 0,2 mm-t hagy, ami szinte észrevehetetlen.

Valaki választ egy kompromisszumos lehetőséget: egy epilátort borotválkozóval - trimmerrel. Ugyanakkor nehéz lesz, hogy meghitt hajvágás legyen. Az epilátor méretei nem teszik lehetővé az ékszerész precíziós mozgását. A trimmerrel könnyű.

A vezető gyártók tudják, hogy ezek a két eszköz tökéletesen kiegészíthetik egymást. Például a Braun hozzáadta a Silk-épil 7 7-561-et egy vízálló epilátorhoz mindenféle tartozékkal, és hozzáadta a stylist a bikini területhez. Az epilátor tulajdonosai ugyanazt a dolgot tehetik meg - pótolhatják a szépség arzenálját egy kis mobil eszközzel.

Az epilátor és a bikini terület trimmerje tökéletesen kiegészíti egymást

Használunk és gondoskodunk

A trimmer használata nem okoz nehézséget. Például az akkumulátoron lévő Veet modelleken:

 1. Fordítsa az alsó részt az óramutató járásával ellentétes irányba, vegye ki a kupakot.
 2. Helyezze be az akkumulátort, és zárja be a kupakot az óramutató járásával megegyező irányba forgatva.
 3. Ha a készlet több fúvókát tartalmaz, használja a legszélesebb bikini zónát. Ráadásul egy fúvókát helyeztek el - egy fésű a haj kívánt hosszúságra való vágásához.
 4. A test megfordítása magában foglal egy trimmert. Vannak más lehetőségek is, mint például a Philips. Ezután egyszerűen helyezze a gombot az ügyben az "On" állásba. Mint minden akkumulátorral működő készülék, zajos lesz.
 5. Alkalmazza a bőrt a bőrre, és mozgassa a trimmert a haj irányába, kissé húzza a bőrt. Ezután a jobb eredmények érdekében különböző irányokba kerülnek, mert a szőrszálak különböző módon nőnek.
 6. Ezután távolítsa el a fésűt, hogy végül eltávolítsa a maradék szőrszálakat egy fúvókával.

Trimmer mozgások kezdetben a hajnövekedés ellen irányultak

Az akkumulátor modellben ugyanazt tegye, csak ne tegye be az akkumulátort a tokba. Ha a szedés során borotva van, akkor a trimmer használata után gondosan áthalad a bőrön.

Ha a bikini területet sokáig ki kell javítani, először ajánlott a leghosszabb hajhosszú fúvókát használni.

Videó: az eszköz használata

A tisztítási szabályok egyszerűek és meg kell határozniuk a használati utasításban. Minden attól függ, hogy a készülék milyen hűséges a vízre. Hagyományosan három típus létezik:

 • vegytisztításhoz. Csak száraz bőrt borotválhat. Kis kefével van ellátva a szőrszálak eltávolítására. Merev sörtéje van, hogy gyors és egyszerű legyen;
 • nedves tisztításhoz. Megengedett a hidratált bőrön történő használatra. Tisztítás után távolítsa el a vágófejet ecsettel és öblítse le meleg vízzel. Szárítás után csepp kenőolajat adunk a pengékhez. Ebben az esetben lehetetlen a testet a vízbe engedni;
 • Vízálló. Használhatja a zuhanyban hab használatával, majd elég ahhoz, hogy víz alatt öblítse le és jól szárítsa. Ideális, de a legdrágább áron.

Műanyag fúvókák - a fésűket meleg vízzel mossuk és szárítjuk. Higiéniai, fertőtlenítőszerrel kezelt. A készülék minden használata után meg kell tenni a tisztítási eljárást.

Műanyag fúvókák - fésű, meleg vízzel mosva

Biztonsági óvintézkedések az akkumulátorokkal felszerelt modellek esetében

Vezeték nélküli trimmerek használata esetén számos kis biztonsági követelmény van:

 • amikor a töltőhöz csatlakoztatva van, a kéz, a vágó és a hálózati adapter száraznak kell lennie;
 • a csatlakozás 220-240 V feszültséggel megengedett a hálózatra, hacsak az utasítások másként nem rendelkeznek;
 • ne töltse a trimmert víz közelében;
 • kapcsolja ki a készüléket a hálózati adapter csatlakoztatása előtt;
 • A trimmert csak akkor használja, ha a tápkábelt kihúzta. Ezt az akkumulátor töltése közben nem tudja elvégezni;
 • ne csavarja, ne hajlítsa meg a kábelt, ne csavarja meg a készülék körül;
 • Ne hagyja a trimmert felügyelet nélkül.

Tény, hogy a trimmerek egyéb előnyei a szőrtelenítés szempontjából az irritáció és a mobilitás hiánya. Fontos és kellemes egy nő számára, hogy felismerje, hogy minden helyen jól ápolt. Mindig. És ha vészhelyzet alakul ki, egy olyan eszközt hoztak létre, amely percek alatt lehetővé teszi, hogy ideális állapotba kerüljön. Egy igazi hölgy mindig az erszényébe helyezi - minden esetben.

http://legkovmeste.ru/poleznye-sovety/trimmer-zhenskiy-dlya-zonyi-bikini.html

A legjobb elektromos borotva az intim területen lévő nők számára

Elektromos borotvák a nők számára az akció elvén, mint az olló, mint a borotva. A klasszikus pengék egyszerűen levágják a tüszőket, és az elektromos készüléknek nincs közvetlen hatása a bőrre. A bőrrel való érintkezés kizárható a háló vagy a fejek speciális szerkezete miatt.

 • 1. Mit kell figyelembe venni a választás során?
 • 1.1. Pengék típusa, hajvastagság
 • 1.2. Fúvókák száma
 • 1.3. Munka sebessége
 • 1.4. Használati módszer
 • 1.5. Teljesítmény típusa
 • 1.6. További funkciók
 • 2. Hogyan használjon elektromos borotvát
 • 3. A női elektromos borotvák típusai: a legjobb modellek áttekintése.
 • 3.1. Philips BRL 140
 • 3.2. Panasonic ES2216PC
 • 3.3. Braun LS 5160 és 5560
 • 3.4. RemingtonCordlessLadyShaverWDF
 • 3.5. Remington WDF4840 és WDF5030
 • 4. Az elektromos borotva karbantartása
 • 5. Erősségek és gyengeségek
 • 6. Gyakran ismételt kérdések

Az eszközök két fő típusa van:

 1. Forgó (a középtengely körüli körben mozgó penge és a tüszők eltávolításra kerülnek, és belekerülnek a ferde hornyokba).
 2. Rács (a pengék lekerekített alakja, amely a nemkívánatos növényzetet metszi, egy fémhálóba szorítva).

Az elektromos borotva egy univerzális eszköz, amely megszabadulhat a haj minden részéről, beleértve az intim területét is, amely érzékenységéről ismert.

Mit kell figyelembe venni a választás során

A készüléket több szempont szerint is értékelheti. Ha a célod - depiláció a bikini zónában, a hónaljban, a lábakban, akkor jobb egy úszó fejű modellt vásárolni. Az utazás szerelmeseinek vezeték nélküli elektromos borotva fog működni.

Pengék típusa, hajvastagság

A borotva gyártók olyan eszközöket fejlesztettek ki, amelyek különböző hosszúságú, vastagságú és merev hajúak. Próbáljon meg egy univerzális modellt választani, amely kiegészítő fúvókákkal van ellátva, amelyek többféle üzemmódban működnek.

Fúvókák száma

Előnyösek a maximális számú fejű eszközök, de az ilyen modellek nem olcsóak. Ezért az ár és a minőség szempontjából két fejű elektromos borotva jó eredményt ad.

Munka sebessége

Különböző típusú hajokat eltávolítanak működési módjukkal. Például a vékony szőrszálak jobban tisztíthatók nagy forgási sebességgel, és a vastagok mérsékelt fordulatszámon jól vágnak le. Ezért a készüléknek legalább két sebességgel kell rendelkeznie.

Használati módszer

A készülék észrevehető előnye a száraz és nedves borotválkozás lehetősége. Az érzékeny területeket gél vagy hab segítségével nedvesen kell borotválni. Száraz borotválkozás.

Teljesítmény típusa

A költségvetésű eszközök általában a hálózaton működnek, így a fürdőkád vagy zuhanyozás közben tilos használni őket. Ha van pénzügyi lehetőség, akkor figyeljen az akkumulátorok vagy az újratölthető elemek borotváira. Minél hosszabb az autonóm munkaidő, annál jobb és erősebb az eszköz.

További funkciók

A versenytársak közötti kiemelés, valamint a vásárlók vonzása érdekében a gyártók különböző fúvókákkal kiegészítik a borotvákat. Ez lehet egy fúvóka hűtő funkcióval, masszírozó, pulzálások vagy egyéb kiegészítések, amelyek csökkenthetik a kényelmetlenséget. Ezeknek az opcióknak az előnye azonban csak akkor lesz észrevehető, ha van egy alap csipesz fúvóka. Enélkül nem érdemes teljesen haszontalan dolgokat fizetni.

Hogyan használjon elektromos borotvát

Annak érdekében, hogy a túlzott növényzet eltávolítása során ne szembesüljön kellemetlen érzés, és hogy az esztétikai eredmények eredményeit elérjük, egyszerű szabályokat kell követni.

 1. Razorte a bőrt a zuhanyban vagy a fürdőszobában.
 2. Száraz borotválkozáshoz egyszerűen kezelje a kezelendő területet meleg meleg víz alatt, majd puha törülközővel törölje le.
 3. Nedves borotválkozás előtt habot vagy gélt kell felhelyezni a testre.
 4. A készüléket simán és óvatosan mozgassa a hajszálon. Ne tegyen hirtelen mozdulatokat vagy rándulásokat.
 5. A lehetséges kellemetlen érzések csökkentése érdekében ajánlott enyhén meghúzni a bőrt.
 6. A szőrtelenítés után kezelje a bőrt, amely nyugtatja azt, és nem teszi lehetővé az irritáció megjelenését.
 7. Tisztítsa meg a készletben található eszközt kefével. A belsejében kalapált szőrszálak negatívan befolyásolhatják a borotválkozás minőségét. Ha a borotva nedves haj eltávolítására alkalmas, akkor meleg vízzel tisztítható.
 8. A készülék magas biztonsága ellenére nem kell a borotvát a szőrtelenítés alatt a bőrbe nyomni. Az ilyen manipulációk sérülést okozhatnak.

A női elektromos borotvák típusai: a legjobb modellek áttekintése

Nem könnyű kiválasztani a legjobb női elektromos borotvát, sok modell hasonló a jellemzőkkel és a funkcionalitással. Ezért az Ön preferenciáitól függ. Az alábbiakban az első 7 elektromos borotva található.

Philips BRL 140

A készülék lebegő feje megismétli a test minden kanyarodását, a borotvaháló mindkét oldalán van egy lekerekített hegyes vágó, amely biztosítja a sima csúszást és védelmet nyújt a sérülések ellen. A csomagolásban további tárolókosárral ellátott fúvókák találhatók. Emellett a készülék töltésjelzővel is rendelkezik, és folyamatosan működik körülbelül egy órán keresztül. Továbbá láthat egy kis Philips BRL 140 videofelvételt is.

Panasonic ES2216PC

A csendes modell akkumulátorokból működik. Használható vízben vagy száraz bőrön. Négy úszó feje van, amelyek könnyen követik a test kontúrjait. A vékony védőrács segít elkerülni a véletlen sérüléseket, ugyanakkor biztosítja a megfelelő közelséget és kényelmet. A borotva kiváló minőségű, hipoallergén penge van, amely érzékeny területeken is irritálhatja a szőrszálakat.

Braun LS 5160 és 5560

A borotvákon úszó fejeket és tágas elemeket telepítettek. A borotvával együtt számos tartozék tartozik, beleértve a bőrhámlást is. Mindenféle borotválkozáshoz alkalmas. A vízálló burkolat lehetővé teszi, hogy borotválkozzon a zuhanyban, és félelem nélkül mossa le az alkatrészeket folyó víz alatt. Az akkumulátor és az ár közötti különbség.

RemingtonCordlessLadyShaverWDF

Elektromos borotva elemekkel felszerelt. Lehetősége van gyors töltésre. Tartalmazza: két fúvókát, trikert a bikini tervezéshez. Nedves és száraz borotválkozásra tervezték. Sajnos az akkumulátor élettartama csak fél óra. A készülékhez csatolt tárolóeszköz mellett a tisztításhoz használt kefe.

Remington WDF4840 és WDF5030

Mindkét borotva sok jó visszajelzést kapott az ügyfelektől funkcionalitásuk és az anyagok minősége miatt. Két speciális acél borotvafej hálóval van borítva, így nem lehet félni a vágásoktól. Az akkumulátor lehetővé teszi, hogy borotválkozzon mind a száraz bőrön, mind a hajat vízben. Az 5030-as modell mandulaolaj csíkkal van ellátva, amely az eljárás során hidratálja a bőrt.

Elektromos borotvaápolás

Fontos lépés a borotválkozási folyamat befejezésében a készülék tisztítása és gondozása.

 1. Távolítsa el a maradék hajat ecsettel vagy folyó víz alatt. Ez az egyetlen módja a kiváló minőségű borotválkozásnak és az élettartam növelésének.
 2. A nedves borotválkozási eszközöket egyszerűen folyó víz alatt leöblítjük és alaposan megszárítjuk.
 3. Ne félj szétszerelni a borotvát, mert a fő szennyezés csak a borotválkozási rész belsejében marad.
 4. A drága modellek gyakran öntisztító rendszerrel vannak ellátva, vagy olyan érzékelő van felszerelve, amely jelzi az alkatrészek tisztításának szükségességét.
 5. A munkadarab-részeket hat havonta kenjük és szükség esetén cseréljük ki.

Erősségek és gyengeségek

Ha sokféle módja van a haj eltávolításának, a nők elektromos borotva nem veszít előnyeiből:

 • az eljárás sebessége, egyszerűsége és kényelme;
 • alkalmas minden zónára;
 • a készüléket egyszer és hosszú ideig vásárolják meg, és hagyományos gép használata esetén a lapátokat gyakran kell cserélni;
 • alkalmas utazáshoz és otthon történő használatra;
 • megszüntették a vágások lehetőségét (megfelelő működéssel);
 • az eljárás nem okoz fájdalmat, mert a tüszők nem szakadnak ki, mint egy vugaszolással vagy shugarálással, hanem gondosan levágják a bőrfelületet;
 • számos úszófej biztosítja a közeli borotválkozás kialakulását, amelyet nem lehet garantálni egy hagyományos géppel;
 • nincs allergiás reakció;
 • A borotvákat gyakran olyan elemekkel vagy akkumulátorokkal látják el, amelyek nem korlátozzák a szőrtelenítés helyét a kivezetés jelenlétéhez.
 • az eredmény rövid távú megőrzése a shugaringhoz vagy a viaszozáshoz képest;
 • az eszköz költsége, bár csak egyszer kell fizetnie;
 • a szőrszálak, a bőrrészecskék és a zsír tisztításának lehetséges komplikációi;
 • Ha egy elektromos borotva ismételten egy helyen vezet, akkor irritáció léphet fel.

Gyakran feltett kérdések

Epilátor vagy elektromos borotva: ami jobb?

Az epilátor hosszabb „sima láb” hatást biztosít. Továbbá, a szőrszálak vékonyabbak, ritkák, de az epilálás közbeni érzések nem a legkellemesebbek. Ha szeretné, hogy az eljárás kényelmes legyen, válasszon egy elektromos borotvát.

Mit válasszunk egy elektromos borotvát vagy egy szokásos gépet?

A hagyományos gép és az elektromos borotva az akció elvén hasonlít egymásra. De amikor elektromos készüléket és egy klasszikus gépet választunk, jobb, ha megvásárolja az elsőt. Sokkal biztonságosabb a bőrrel való közvetlen érintkezés hiánya miatt, és hosszabb ideig tart.

http://badhairs.ru/udalenie-volos/zhenskaya-elektrobritva-dlya-zony-bikini

Női borotva: hogyan kell kiválasztani és használni

A test tökéletesen sima bőre vonzóvá és ápoltá teszi a nőt. A modern kozmetika különböző technikákat kínál a felesleges növényzet eltávolítására - a rendszeres borotválástól a különböző típusú szőrtelenítésig és a szőrtelenítésig. A borotválkozás azonban továbbra is a bőr fájdalommentesebb eljárása: a megvalósítás során a szőrszálak nem szakadnak el a gyökértől, mint az epilálás során, de csak a kívánt hosszúságra vágják le. A kívánt eredménytől függően egyszerű borotválkozó borotvákat, elektromos borotvákat és trimmereket használnak. Minden eszköznek előnyei és hátrányai vannak. Ezért a borotva kiválasztásakor először határozza meg, hogy milyen célra van szüksége. Ezzel összhangban tanulmányozza a piacon bemutatott modellekre vonatkozó információkat és azok jellemzőit.

Borotválkozási eszközök: opciók nők számára

A borotválkozáshoz a következő típusú borotvákat használják:

 • borotva vagy borotva Az eszközt évtizedek óta használják, és nem veszíti el a népszerűségét. A borotva a szőrszálakat közelebb hozza a gyökérhöz, mint az elektromos borotva, ezáltal tisztább borotválkozással. A gyártók rendszeresen javítják ezeket az eszközöket, és számos lehetőséget biztosítanak a gyors és kényelmes borotválkozáshoz. A borotva borotvák legnagyobb hátránya, hogy vízre és speciális borotválkozási termékekre van szükség, amelyek nem mindig állnak rendelkezésre. Emellett a borotválkozó gép érzékeny bőr irritációt okozhat. A női borotvák nemcsak az élénk színekben és az elegáns designban különböznek a férfi borotváktól, hanem egy speciális hidratáló csík jelenlétében is, amely javítja a csúszást, megakadályozza a bőr kiszáradását és az eljárás kellemesebbé és fájdalmasabbá teszi. A gép a felesleges haj eltávolítására használható a női test bármely részén; A női gépek kifejezetten finom bőrre vannak tervezve: biztosítják a borotválkozás biztonságát és az eljárást követő irritációt.
 • elektromos borotva A szerszámokkal ellentétben az elektromos borotva borotválkozási eljárás mindig rendelkezésre áll. Még az áramforrás jelenléte nem szükséges, mivel a legtöbb korszerű eszköz jó kapacitású elemekkel rendelkezik. A fő különbség az elektromos borotva és az epilátor között az, hogy óvatosan levágja a szőrszálakat az alapról, míg az epilátor kihúzza őket a gyökérből. Az elektromos borotva kevésbé károsítja a bőrt, ezért ajánlott a nagy érzékenységű és irritációra hajlamos nőknek, valamint az alacsony fájdalomküszöbértéknek. A borotvapengék speciális fémhálózatokkal vannak lezárva, a lyukakon keresztül, amelyeken a szőrszálak belépnek, és a vágókések levágják. Ennek köszönhetően a bőr teljesen védve van a mikropórusoktól. A haj vágásakor a penge kissé kerekíti a csúcsát, ami a regrowth során kevesebb kellemetlenséget okoz. Az elektromos borotva sokoldalú és alkalmas a lábak, kezek, hónaljok és intim területek borotválkozására. Egyes modellek speciális, keskeny csatlakozókkal rendelkeznek a nehezen elérhető helyeken való munkavégzéshez; Az elektromos borotva készletben található tartozékkészlet sokoldalúvá teszi a készüléket, és lehetővé teszi a lábak, a földalatti terület és a bikini terület kezelését.
 • Trimmer. Ezzel a szőrszálakat rövidre lehet rövidíteni (0,5 mm vagy annál nagyobb). A trimmert általában frizurák és stílusok kialakítására használják intim helyeken, valamint a haj bikini területén történő lerövidítésére. A trimmer segítségével sokféle minta és kép kivágható a hajból. Esztétikus és vonzó. Előfordulhat, hogy a szemöldökkorrekcióhoz speciális tartozékokat csatolnak az eszközhöz. A trimmert olyan nőknek ajánljuk, akiknek a bőrük olyan finom és vékony, hogy az egyenletes borotválkozás elektromos borotvával irritációt okoz;
 • A trimmer segít megszabadulni a felesleges hajtól és létrehoz egy eredeti hajvágást az intim területen
 • epilátor. A legjobb választás egy olyan többfunkciós eszköz megvásárlása, amely számos funkciót egyesít. Például, fontos, hogy epilálást végezzünk, mielőtt elhagynád, hogy hosszú ideig eltávolítsuk a felesleges hajat, és ne pazaroljuk az időt a rendszeres borotválkozásra. És ünnepélyes és különleges időpontokban szép képet készíthet a hangulatos környezetben. A multifunkcionális eszköz alapja egy elektromos borotva, és csatolóként egy trimmer és epilátor van csatlakoztatva. Az epilátor rögzítésének kisebb számú kis csipesze van, mint egy teljes értékű készülék, amely lehetővé teszi a haj modellezését a bikini területén. Fordított helyzet is van: az epilátor vagy a trimmer alapkészülékként működik, és a borotvafej van csatlakoztatva.
A borotvafejjel ellátott epilátor és a vágófej elengedhetetlen termék a funkcionalitás szempontjából.

Videó: hogyan válasszuk ki a megfelelő borotvát

Elektromos borotvák jellemzői

Az elektromos borotválkozási eszközök közül az elektromos borotva a legváltozatosabb és legbiztonságosabb. Használatakor a bőr sérülése kevesebb, mint az epilátor, és a borotvát az egész testre, beleértve a bikini területet is lehet alkalmazni.

A működési elv szerint minden elektromos borotva két típusra osztható:

 • Rács: a lekerekített pengék egy vékony fémrács mögött helyezkednek el, mikrólyukakkal, amelyek vibrációs mozgásokat és vágott szőrszálakat hoznak létre a lyukakba. A borotválkozó nettó elektromos borotva a legérzékenyebb, és érzékeny bőrre alkalmas. Azonban nem mindig lehetséges megbirkózni a háló borotva kemény szőrszálával, ezért a bőrön „tüskés” területek lehetnek; A női elektromos borotvák nagy része a rács típusára utal
 • forgó: a borotvapengék a középtengely mentén speciális kör alakú rácsokban forognak, amelyek ferde lyukakkal vannak ellátva, és levágják a belsejébe behatoló szőrszálakat. Ez a módszer a kemény hajnál hatékonyabbnak tekinthető, mivel a pengék közelebb kerülnek a bőrhöz és a hajgyökérhöz. A rotációs borotválkozás utáni borotválkozás és viszketés gyakori.

A női borotvák többsége eladásra került - net. Ez annak a ténynek köszönhető, hogy a nettó borotvák finomabban és jobban megbirkózhatnak a vékony szőrszálakkal, valamint gyakran különböző fúvókákkal vannak ellátva, amelyek a nők körében igényesek. Egyes nők azonban borotvák férfi modelljeit használják, beleértve a forgószerszámokat is.

Az elektromos borotvában lévő forgófejek és rácsok száma egyaránt változik. A férfi modellekben számuk elérheti az öt vagy többet, és a női modellekben elég egy vagy kettő, mert a nők szőrszálai gyengébbek és vékonyabbak. A fejek lebeghetnek, azaz a mozgatható tartókon. Ez lehetővé teszi, hogy tökéletesen megismételje a testrészek körvonalait, és ezáltal kényelmesebbé és tisztábbá teszi a borotválkozást. A kiváló minőségű elektromos borotvák nőknek úszófejű rendszerrel rendelkeznek, ami megkönnyíti a borotválkozási folyamatot, különösen intim helyeken.

Tizenéves lányok, finom bőrükkel és finom szőrükkel, a nettó típusú borotvák jobban megfelelnek a szelíd borotválkozásnak. A borotvanak úszó pengével kell rendelkeznie - ez lehetővé teszi az összes felület sikeres kezelését.

A lebegő borotvafej szerelőrendszere lehetővé teszi a test kontúrainak megismételését és a nehezen elérhető helyek kezelését

Az elektromos borotva hasznos tulajdonságai vízállóak (így használhatók a zuhanyzóban), a habzással vagy géllel, a fényekkel és a nagy sebességű működési módokkal való nedves borotválkozás a hatékony borotválkozáshoz és epiláláshoz.

Felhasználási feltételek

Az elektromos borotvák modern modelljei általában száraz és nedves borotválkozásnak felelnek meg. A száraz borotválkozás víz nélkül történik, és nedvesen nem csak víz, hanem borotválkozó gél is szükséges. A nedves módszert kevésbé traumásnak tekintik a bőr számára, a hidratáló és fertőtlenítőszerek mellett gyakran szerepelnek a borotválkozási termékek. A nedves borotválkozás kevésbé száraz, mint a bőr

Az első borotválkozás utáni eljárások után a bőrön bőrpír és irritáció léphet fel. Ez normális a bőr új eszközhöz való adaptálásának idejére. Ha azonban a bőr problémái nem teltek el, akkor túl érzékeny. Ezért speciális kozmetikumokkal kell lágyítani a borotválkozást. Bölcsebb lenne lefekvés előtt lefekvés előtt, aztán a bőrnek elegendő ideje lesz ahhoz, hogy helyreálljon.

Az elektromos borotva száraz és nedves módszerek használatára vonatkozó szabályai meglehetősen egyszerűek:

 • nedves borotválkozás előtt a bőr felületét gél vagy hab segítségével kell kezelni; jobban hajtsa végre az eljárást a fürdőszobában;
 • a száraz borotválkozás a bőrt talkumporral vagy bébiporral történő porosításával enyhítheti az eljárás előtt; az eljárás után a port meleg vízzel és mosószerrel le kell mosni; A száraz borotválkozás folyamatának enyhítésére és a bőr megóvására a babapor segít
 • a borotválkozó gélt a legjobban használják, nem pedig habot, mivel simább borotválkozással rendelkezik. A borotválkozás előtt néhány perccel a szőrszálakra a terméket lágyabbá teszik;
 • forgó típusú elektromos borotva segítségével távolítsa el a hajszálakat sima körkörös mozdulatokkal, a rácsos borotva esetében a mozgásoknak progresszívnek kell lenniük - felfelé és lefelé;
 • érintse meg a borotva bőrét enyhén, nagy nyomás nélkül; ne próbálja meg többször tartani az eszközt ugyanazon a helyen;
 • a hónalj területét jobban kezeljük egy borotválkozó gélrel, egy úszófejű borotvával, míg a mozgásoknak szaggatottaknak, rövideknek kell lenniük, és felülről lefelé kell irányítaniuk;
 • A bikini zónában a nedves borotválkozási módszer alkalmasabb, mivel a bőr itt a legkényesebb és irritálóbb. A problémák elkerülése érdekében a borotvát kizárólag a haj növekedésére kell irányítani, és a szabad kezével egy kicsit húzza le a bőrt - ez segít abban, hogy a szőrszálakat egy mozdulattal vágja le.

A borotválkozás utáni fertőtlenítésre használt alkoholos krémek további irritációt okozhatnak. Jobb helyettesíteni őket az alábbi eszközökkel:

 • két acetilszalicilsavból és két evőkanál glicerinből álló por keveréke;
 • hidrogén-peroxid;
 • mangán oldat;
 • klórhexidin oldat;
 • egyenlő mennyiségű olíva- és teafaolaj keveréke;
 • hideg tömörítés gyógynövények infúziójával - kamilla, körömvirág vagy öröklés.
Ne felejtsük el, hogy a bőrt hidratálják az eljárás után - borotválkozás után használjon speciális krémeket, beleértve az aloe, kamilla vagy körömvirág kivonatokat

A borotválkozás után ajánlatos 20 percig nem öltözni, hogy a bőr lélegzeteljen. A borotvával kezelt bőrfelületekkel érintkező ruhák lazaak és, ha lehetséges, természetes anyagokból készülnek.

Ápolóeszköz

Az elektromos borotvák és trimmerek rendszeres tisztítást igényelnek, mert a borotválkozási eljárás elvégzése után a vágott szőrszálakat, a bőrrészecskéket és a segédanyagok maradványait el kell távolítani a készülékből (nedves borotválkozáskor).

Az elektromos borotva gondozása a következő elemeket tartalmazza:

 • a vízálló tokkal ellátott elektromos borotvák modelljei és a nedves borotválkozás funkciója elegendő a folyó víz alatt történő öblítéshez, az összes törmelék eltávolítása; A borotvát, a vágóegységet is szétszerelheti és külön-külön mossa le;
  Az elektromos borotvákkal ellátott nedves borotválkozási modellek folyó víz alatt öblíthetők.
 • Vízzel való tisztítás után a készüléket speciális olajjal kell megszárítani és kenni, ami általában a készletben található (az online áruházakban is megtalálható). A kenést a készülék minden mosása után kell elvégezni, mert a víz zsírtalanítja a vágóelemeket és gyors romláshoz vezet. Vigyen fel néhány csepp olajat a lapátokra, és kapcsolja be a készüléket a termék egyenletes elosztásához; A rendszeres kenés meghosszabbítja a készülék élettartamát.
 • Időről időre meg kell tisztítani a borotvát egy speciális mosószerrel. Ehhez:
  • mosószert alkalmazzon a készülék borotválkozó felületére;
  • kapcsolja be a készüléket, és tartsa kissé működőképes állapotban, hogy a szerszám a készülék minden sarkába nyúljon;
  • ezután kapcsolja ki a készüléket, húzza ki a borotva részt és alaposan öblítse le vízzel;
  • szárítsa meg az alkatrészeket és szerelje fel a borotvát;
 • A szárazon tisztított modellek gyakran szemétkosárral rendelkeznek. Ebben az esetben el kell távolítania a vágóegységet, rázza ki a szemetet a tartályból, és tisztítsa meg a készülék mechanizmusát egy speciális kefével. Nem ajánlott kefével tisztítani a borotva hálóját, mert olyan vékony, hogy könnyen károsodhat. Ezt a részt csak alaposan ki kell törölni a hajból;
  A készletben található speciális kefe úgy van kialakítva, hogy eltávolítsa a szőrszálakat a készülékből
 • a borotva vágóelemeket évente másfélszer kell megváltoztatni.

A fejlett elektromos borotva modellek öntisztító funkcióval rendelkeznek. E lehetőség kihasználásához az eszközt az állomásra kell helyezni, speciális utasításokat kell alkalmazni, és nyomja meg a gombot. Ezután egy intelligens eszköz mindent megtesz.

A női borotvák értékelése

Borotva megvásárlásakor bölcsebb, ha egy jól ismert gyártó eszközt részesítünk előnyben, amely értékeli a hírnevét és kizárja az alacsony minőségű termékeket. A legnépszerűbb márkák ezen a piacon a Braun, a Philips és a Remington. A trimmerek esetében vezető gyártók a Braun, a Veet és a Panasonic. Ezeknek a márkáknak a modellje árai meglehetősen magasak. Mindenesetre fel kell készülnie arra a tényre, hogy az elektromos borotva jelentősen meghaladja a borotvát. De sokkal hosszabb ideig tart, miközben időt és energiát takarít meg.

A 2018-as legnépszerűbb modellek listája segít a különböző modellek képességeinek meghatározásában és a helyes választásban.

Braun LS 5160 és 5560

Mindkét modellben lebegő fej stroke, nedves és száraz borotválkozási funkciók, beépített trimmer és különböző fúvókák, beleértve a hámozófejet is. A Braun LS 5160 modell sok fúvókát tartalmaz, beleértve a fúvókát a hámláshoz

Ezek az eszközök csak az akkumulátorban és az árban különböznek. Mivel az 5560-as akkumulátor jobb, költsége magasabb. A Braun LS 5160 modell különbözik a korábbi erőteljes újratölthető akkumulátoroktól

Philips BRL 140

Ennek a modellnek a sajátossága, hogy egy úszó fej, amely a test kontúrjait követi. A borotvaháló mindkét oldalán kerekítő hegyekkel ellátott trimmer található, amely sima csúszást és védelmet nyújt a vágások ellen. Egy nő nem tapasztal kellemetlenséget az eljárás során. A készlet tartalmaz további tartozékokat és borotva tasakot. A Philips BRL 140 modell beépített trimmerrel rendelkezik, lekerekített hegyekkel és szép ergonómiai kialakítással.

Remington WDF4840 és WDF5030

Két funkcionális modell, amelyek sok pozitív visszajelzést kaptak a nőktől. Két hálós borotvafej, beépített trimmer, száraz és nedves borotválkozási funkció, valamint egy újratölthető akkumulátor, amely lehetővé teszi az eszköz használatát anélkül, hogy csatlakozna az elektromos hálózathoz. A Remington WDF4840 elektromos borotva két hálófejjel és nedves és száraz borotválkozási funkcióval rendelkezik.

A WDF5030 modell és a WDF4840 között a fő különbség az, hogy különleges dupla hálóval rendelkezik, nyitott metszőkkel és egy szalag mandulaolajjal, amely borotválkozás közben hidratálja a bőrt. Ezért a borotva ára magasabb, mint az előző. A Remington WDF5030 elektromos borotva hasonlít a WDF4840-hez, de van egy mandulaolajcsík és egy jobb borotválási háló.

Braun SilkEpil FG 1100

A trimmerek közül két olcsó modell élvezi a sikert, melynek az ára 1-2 ezer rubel az egyik előny, mivel az ügyfelek többször megjegyzik, hogy egy ilyen hasznos eszköz többet fog fizetni.

Kompakt, könnyű női trimmer a stílushoz a bikini területén és a szemöldök alakításához. Jó ereje van, hosszú ideig töltődik, és tollként néz ki. A Braun SilkEpil FG 1100 trimmer jó akkumulátorral és nedves borotválkozással rendelkezik

Ezt a modellt habokkal és vízzel öblíthetjük. A felhasználók a készülékkel való borotválkozás pontosságát, fájdalommentes bőrt és intim helyeken nem irritálják. A készlet tartalmaz más fúvókákat és stencileket az intim hajvágásokhoz.

Veet Sensitive Precision

Ez egy trimmer a test érzékeny területeire. Csak száraz borotválkozásra szolgál, négy hasznos fúvóka van egy készletben, hatékonyan működik egy akkumulátorról, fájdalom és vörösvérzés nélkül meghaladja a felesleges szőrszálakat, és lehetővé teszi az intim hajvágás létrehozásának művészetét. A Veet Sensitive Precíziós trimmer csak száraz borotválkozásra szolgál, és további tartozékokkal rendelkezik

Az internetes vélemények szerint a férfiak még Veet trimmert vásárolnak: ideális bajusz és szakáll vágásához.

Vélemények

A Philips Satin Shave Advanced BRL 140 női elektromos borotva az, amit keres! Előnyök: Hosszú távú használat. Tiszta borotválkozás. Hátrányok: Nem)) Majdnem egy hónap múlva eljutottam egy megfelelő elektromos borotvához. Elolvastam egy csomó véleményt, bevásároltam, kérdeztem az eladóktól, és végül megvettem ezt. Nem bántam egy percre! Borotválás. Borotválkozás nagyon tiszta és tiszta, nincs allergia. Természetesen, ha hasonlít egy borotvával, nagyon hosszúnak tűnik, de megéri. Csak száraz borotválkozást használok. Csak olyan kényelmes. Töltés. Január körül vettem, és az első alkalommal júliusban került sor. Bár elég gyakran használom. Tisztítás. Kis kefével van ellátva. Nagyon kényelmes és nagyon tiszta. Nem volt probléma ezzel. Options. Egyszerű fehér tasak tároláshoz, fúvóka, trimmer és kefe a tisztításhoz.

Smirnova-os

https://otzovik.com/review_5478265.html

Nagyon sokáig használom. Tényleg nincs bosszúság, és ez az elektromos borotva fő előnye. És vásároljon jobb az online áruházban. Rendszeres üzletekben a választás nem túl nagy, egyre több epilátor találkozik. Ez egyébként megtörténik, és az epilátorok egy ilyen fúvóka a bikini zónához. Általában veszek egy második elektromos borotvát, és nagyon örülök. Csak egy probléma van velük, lehetetlen gyakorlatilag egy cserélhető hálót vásárolni, és amikor az első hálóm unalmas volt (és ez egy évvel a vásárlás után történt), akkor most vettem egy új borotvát. Bár lehet valahol ilyen, cserélhető hálóval. Nem tudom, nem találkoztam. És melyik vásárolni, azt hiszem, a különbség kicsi. Most Remington vagyok, nagyon elégedett vagyok vele.

iri-irika

http://www.liveinternet.ru/community/make_up/post149563361/

Női elektromos borotvát használok. Ez az epilátorhoz lett kötve, így nem mondom az árat: Phillips; háló; Borotválok a zuhany alatt, vagyis nem szárazak. Nincs irritáció, nagyon elégedett.

érzés

https://eva.ru/static/forums/33/2004_6/153020.html

Van egy fúvókával ellátott epilátor, mint egy borotva. Az epilátorral a barátok sem voltak - szőrszálak nőnek. De egy elektromos borotva, jó kapcsolat)) A minuszokból - nem fog eléggé simán, plusz - gyorsan és irritáció nélkül. Vészhelyzetekben használom, amikor nincs idő a fürdőszobában, hogy „gőzölje” a haját és borotválkozzon, és sürgősen meg kell szabadulnia tőlük. Természetesen a „kender” egy kicsit érezhető, de vizuálisan nem észrevehető. És a haj nem nő.

svájcisapka

http://www.penzamama.ru/node/17195

Elektromos borotva van, körülbelül 5 éve használom. Ma csak dühös voltam - kicsit tompa lettem, és normális borotvával kell borotválnom. A gonosz nem elég... Mivel éltem nélkülem. A fő hátránya az, hogy a szőrszálak növekedésekor szúrnak, és az elektromos borotva után legalább nem dörzsölik, és nincs irritáció.

gombolyag

http://www.penzamama.ru/node/17195

És már régóta fektettem az ilyen típusú borotvákra (hálóval). Apa csak rendelkezett velük)) Vannak olyan elektrolízisgépek, amelyek egy rácskal helyettesíthetők. De megvettem egy ilyen Barna Barát, mielőtt magam születtem volna, és több mint 4 éve nem volt irritáció))

chudiki

https://must-have.livejournal.com/53989.html

Több éve csak az elektromos borotvát használtam. Először volt egy Brown, egy egyszerű borotválkozófejű epilátor. A csodálatos mindennel borotválkozás, sima, jól, nem tudott elegendő belőle. Ezután a körülmények miatt vettem egy elektromos borotvát egy hölgy borotválkozásával, természetesen sokkal rosszabbra borítja. Szörnyű irritációkat tapasztalok a bőrömön minden más típusú szőrtelenítésről, egy elektromos borotva - az én üdvösségem és a kezem nincsenek onnan, mindig egy szokásos borotvával vágom, és ez nem történhet meg egy elektromos borotvával.

i_will_be_88_cm

https://kosmetichka.livejournal.com/16807688.html

A női borotvák nem a gyártók számára forgalmazó mozdulatok, hanem a kifejezetten finom női bőrre tervezett eszközök. A női borotvák fő követelményei - tiszta, jó minőségű borotválkozás és a bőrön belüli irritáció hiánya az eljárás után. A funkcionalitás kellemes kiegészítője az ergonómikus kialakítás, a könnyű használat és a fúvókák a legtöbb modell kialakításához. A vélemények alapján elmondható, hogy az eszköz egy adott nőnek való megfelelő megértése csak a felhasználási tapasztalattal rendelkezik. Egyesek inkább borotválkozó borotvákat részesítenek előnyben a borotválkozás tisztasága miatt, mások inkább az elektromos borotvát kedvelik az irritáció hiányában, míg mások trimmereket választanak, remélve, hogy elkerülik a viszketést és a gyulladást. Az univerzális eszköz borotvát és beépített trimmert kombinál, valamint speciális tippeket és csipeszeket is tartalmaz az epiláláshoz. Egy ilyen eszköz a legjobb választás azoknak, akik még nem döntöttek a preferenciáikról.

http://epil.guru/brite/britva-dlya-intimnoy-zonyi-zhenskaya.html